Услуги

Сондажи, Хидрогеоложки

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
62 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства
Евро Дрил
гр. София, обл. София,  Подател: Евро Дрил,  преди 2 дни
Сондажи на ограничени пространства,затръбяване,гравийна засипка,почистване със сгъстен въздух,пробно водочерпене,микропилоти,инжектиране,термопомпи,безизкопно полагане на тръби и комуникаций(къртица),микротунелинг,хоризонтални дренажни сондажи.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Сондажи за вода със възду6на и водна сонда.Диаметър-110,140,160, 200,затръбяване,правене на кладенци,пускане на помпи,хидрофори. Професионализъм и качество на ниски цени.Бонуси,Замерване и откриване,забиване на колче за вода-цена за услугата-50 лева-Гаранция и лоялност.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Видин
Сондажи за вода
гр. Видин, обл. Видин,  преди 1 ден
Сондажи за вода, Изграждане на сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Цена по договаряне
изграждане на водоземни съоражения за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Сливен
изграждане на водоземни съоражения за вода
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ВПС-ИНЖЕНЕРИНГ-ООД,  преди 1 ден
изграждане на тръбни сондажни кладенци:доставка и монтаж на потопяеми помпи:изграждане на поливни системи,узаконяване на сондажни кладенци,продажба на специализирани продукти за паркове ,градини,хотелски комплекси,спортни терени,голф игрища,капково напояване за селското стопанство,изграждане на зелени площи,озеленяване,официален дистрибутор на сондажни и сухи помпи -БЕЛАРДИ,ЕСПА,КОШИН,ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА поливни системи -РЕЙН БЪРД
ТЪРСЕНЕ И ПРОУЧВАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ , ВИДЕО КОНТРОЛ ЗА МОНТАЖА НА СОНДАЖНИ ТРЪБИ И ФИЛТРИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
ТЪРСЕНЕ И ПРОУЧВАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ , ВИДЕО КОНТРОЛ ЗА МОНТАЖА НА СОНДАЖНИ ТРЪБИ И ФИЛТРИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров,  преди 1 ден
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ - КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПОТЕНЦИАЛНИ ЛОКАЛНИ НОСИТЕЛИ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ, ТЪРСЕНЕ С ХИДРОГЕОЛОЖКИ И ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕКТРО И МАГНИТО ПРОУЧВАНЕ-Т или Z, СЪЗДАВАНЕ НА ПРОУЧВАТЕЛЕН МОДЕЛ, ОЦЕНКА, ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИТЕ, СОНДИРАНЕ НА ВЪЗДУХ ИЛИ ВОДА,ЕРЛИФТ, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО Бургас ЦЕНИ ПРИ ПРОЕКТИРАНЕ НА ПОЛЕВИТЕ РАБОТИ ПО КИИП - 2010 ГОД БЕЗПЛАТНО ЗАБИВАНЕ НА ТРИ КОЛЧЕТА.
Сондажи за вода, Сонди - Хидроресурс ЕООД :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода, Сонди - Хидроресурс ЕООД
Хидроресурс ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Хидроресурс ЕООД,  преди 2 дни
Хидроресурс” ЕООД гр. Благоевград е с предмет на дейност сондажи за вода, Сондиране и хидрогеложки проучвания за студени и термални води до дълбочина 700м в цяла България. Сондажни отвори от 180 до 300мм. Обсаждане с професионални сондажни тръби от 125 до 175мм. Фабрични филтри с максимална нарязаност. Ерлифтно прочистване на готовия сондаж с компресор. Консултации и монтаж на помпа и хидрофорна система по желание на клиента. Възможност за нестандартни сондажни отвори до 700мм. Инженерно-геоложко сондиране от 59 до 172мм. Изготвяне на инженерно-геоложки доклад. Изготвяне на комплексни ..
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Враца
Сондажи за вода
гр. Враца, обл. Враца,  преди 2 дни
Сондажи за вода Изграждане на сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Цена по договаряне
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Сондажи за вода със въздушна и водна сонда.Диаметър-110,140,160, 200,250,300.затръбяване,правене на кладенци,пускане на помпи,хидрофори. Професионализъм и качество на ниски цени.Бонуси,Замерване и откриване,забиване на колче за вода-цена за услугата-50 лева-Гаранция и лоялност.
геопатогенни изследвания на жилища :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Ямбол
геопатогенни изследвания на жилища
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 3 дни
геопатогенни изследвания на жилища, хотели и др., японски вариант за енергийно лечение на нелечими болести, истината за здравето и дълголетието
сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Ямбол
сондажи
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 3 дни
гарантирано откриване на подпочвени води, за сондажно водоснабдяване, на всякакви обекти, села и градове, с битов и промишлен дебит
Сондажи за вода в цялата страна :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода в цялата страна
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Изграждане на водни сондажи с триролкови длета. Работим с мобилна маневрена сонда. Дълбочина на прибиване до 50м. Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 140 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите.
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване и оборудване. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Приморско
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване и оборудване.
ГЕОКРЕДО ООД
гр. Приморско, обл. Бургас,  Подател: ГЕОКРЕДО ООД,  преди 4 дни
1. Проучване с геофизични методи за подземни води. 2. Проектиране на водовземни съоръжения. 3. Изработка на тръбни кладенци в глинести и скални разновидности. 4. Провеждане на опитно водочерпене за доказване дебита на съоръжението. 5. Подбор на помпено, филтърно, UV и хидрофорно оборудване. 6. Узаконяване на водовземни съоръжения. 7. Продухване на затлачени сондажи и кладенци.
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване.
ГЕОКРЕДО ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ГЕОКРЕДО ООД,  преди 4 дни
1. Проучване с геофизични методи за подземни води. 2. Проектиране на водовземни съоръжения. 3. Изработка на тръбни кладенци в глинести и скални разновидности. 4. Провеждане на опитно водочерпене за доказване дебита на съоръжението. 5. Подбор на помпено, филтърно, UV и хидрофорно оборудване. 6. Узаконяване на водовземни съоръжения. 7. Продухване на затлачени сондажи и кладенци.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Плевен
Сондажи за вода
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 4 дни
Изграждане на водоснабдителни сондажи , сякакви терени .Диаметар на работа до ф350мм.
сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Попово
сондажи
гр. Попово, обл. Търговище,  преди 6 дни
Сондажи эа вода в твърди и меки почви.Работим в раьона на североизточна България.Диаметър до 250мм.Полагане на тръби.Цени от 50 до 130лв в зависимост от почвата.
СОНДАЖИ ЗА ВОДА СЪС СТОПАНСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
СОНДАЖИ ЗА ВОДА СЪС СТОПАНСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров,  преди 6 дни
ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИ ЗА ПОДЗЕМНИ ВОДИ вкл.КАПКОВО НАПОЯВАНЕ,КОНСУЛТАЦИИ ЗА ЛОКАЛНИ НОСИТЕЛИ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ, ЛОКАЛЕН ГЕОЛОЖКИ СТРОЕЖ, ТЪРСЕНЕ С ХИДРОГЕОЛОЖКИ И ПОЛЕВИ ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ - ЕЛЕКТРО И МАГНИТО ПРОУЧВАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОУЧВАТЕЛЕН МОДЕЛ, ОЦЕНКА, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО - Бургас , ПОЧИСТВАНЕ НА СОНДАЖИ С ЕРЛИФТ, ВОДОЧЕРПЕНЕ . ЦЕНИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА ПОЛЕВИТЕ РАБОТИ ПО КИИП - 2010 ГОД. БЕЗПЛАТНО ЗАБИВАНЕ НА ЕДНО КОЛЧЕ.
ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров,  преди 6 дни
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ - КАПКОВО НАПОЯВАНЕ НА ТРАЙНИ НАСАЖДЕНИЯ, КОНСУЛТАЦИИ,ЛОКАЛЕН ГЕОЛОЖКИ СТРОЕЖ, ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ НА ТЪРСЕНЕ - ЕЛЕКТРО И МАГНИТОПРОУЧВАНЕ, ОЦЕНКА, ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИТЕ ЗА ТЪРСЕНЕ, СОНДИРАНЕ С ВЪЗДУХ ИЛИ ВОДА СПОРЕД КОНКРЕТНИТЕ ГЕОЛОЖКИ УСЛОВИЯ, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО БУРГАС ЕРЛИФТОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ ЦЕНИ ЗА ПРОЕКТИРСНЕ НА ПОЛЕВИТЕ РАБОТИ ПО КИИП - 2010 ГОД. БЕЗПЛАТНО ЗАБИВАНЕ НА ДВЕ КОЛЧЕТА.
Сондажи за вода,изкопаване на кладенци и шахти 1115мм ВРАЦА :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Враца
Сондажи за вода,изкопаване на кладенци и шахти 1115мм ВРАЦА
гр. Враца, обл. Враца,  преди 8 дни
Откриване на подземни води, изкопаване на кладенци и шахти и поставяне на бетонни пръстени. Диаметър на изкопаване 1115мм. Работим и на трудно достъпни места.
Сондаж за вода ,Геоложки проучвания,Хидрогеоложки проучвания :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондаж за вода ,Геоложки проучвания,Хидрогеоложки проучвания
Цветина-Цв.Гатев ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Цветина-Цв.Гатев ЕООД,  преди 8 дни
Инженерно-геоложки проучвания • проучвателно ядково сондиране • провеждане на полеви методи : статични и динамични пенетрационни опити • геофизични изследвания • вземане и изследване на скални и почвени проби в акредитирани лаборатории за определяне на физико-механичните и якостно-деформационните показатели на строителните почви Изготвяне на доклад за проведеното инженерно-геоложко проучване Хидрогеоложки проучвания • проучване за търсене на подземни води и отводняване на терени и изкопи • провеждане на опитно-филтрационни опити и определяне на филтрационните параметр..
Сонда за вода.Сондажи.Отвори за фотоволтаици и геотермално отопление :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Стара Загора
Сонда за вода.Сондажи.Отвори за фотоволтаици и геотермално отопление
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 11 дни
Роса-70 ЕООД предлага : 1. Сондажи за вода. 2. Сондиране на твърдоскални почви. 3. Пробиване на отвори за фотоволтаици: с опит в пробиването с различни размери, извършва се в кратки срокове. 4. Пробиване на отвори за геотермално отопление. 5. Сондажи в труднодостъпни места. 6. Пробивно-взривни работи включващи: - изготвяне на технически паспорти на пробивно-взривните работи по съгласуван Ваш проект; - получаване на необходимите разрешения за дейности с ВВ и съгласуването им с контролните органи на МВР; - доставка на взривните вещества и средства за взривяване за наша сметка..
Сондажи за вода. Сонда за вода. Сондажи. Сондиране. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода. Сонда за вода. Сондажи. Сондиране.
гр. София, обл. София,  преди 12 дни
Работим на територията на цялата страна - Извършваме сондажи за вода в твърди и меки почви и скали. - Работим на труднодостъпни места. - Максимална дълбочина на сондиране до 60м. - Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. - Роторно сондиране с бентонитна промивка. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди. Размери на машината: ширина 1. 05 м, дължина 2. 90 м, височина 1. 50 м. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 130 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите и почистване ..
СОНДАЖИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
СОНДАЖИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 25 дни
Сондажи на трудно достъпни места с малогабаритна сонда. Извършване на сондажи с въздушна сонда в каменист терен или с водна сонда в меки почви.Обсаждане с PVC тръби.
Сондажи за вода.Сонда за вода.Сондажи в източна България :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи за вода.Сонда за вода.Сондажи в източна България
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 25 дни
Изработваме сондажи в меки и твърди почви с водна промивка диаметър 220-240.Сондиране в скалисти терени с въздушна машина 160мм.Полагаме съответно тръби-140мм и125мм.Поставяне на речна промита баластра.Почистване с еър лифт.Работим в източна България.Бързина и коректност.
Сондажи на труднодостъпни места Бургас :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи на труднодостъпни места Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 25 дни
Сондажи на труднодостъпни места.Сондиране в меки почви(глина,пясък и др)с водна промивка.Сондиране в скалисти терени с въздушна машина.Обсаждане с PVC тръби.Почистване на сондажа с еърлифт.Бързина и коректност.Материалите могат да бъдат и от нас.
Сондажи работи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи работи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕТ ”Петко Ангелов”,  преди 30 дни
Извършва всички видове сондажни работи - хидрогоеложки за вода, пиезометрични за екология, инженерни за проектиране, проучателно ядково сондиране.
Кладенци :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Варна
Кладенци
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Хидро АС Инженеринг ООД,  преди 37 дни
Бързо и качествено машинно копане на кладенци до 50 метра, с полагане на бетонни пръстени с диаметър 90 см.
Стоманени безшевни тръби Ф63.5х8мм :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Стоманени безшевни тръби Ф63.5х8мм
гр. София, обл. София,  Подател: ЗКГ и С Инженеринг ЕООД,  преди 37 дни
Безшевни стоманени тръби – 63,5 х 8мм Безшевни стоманени тръби с размер 63,5 х 8мм от марка стомана St 52. Цена за линеен метър 22,00 лева без ДДС + цена за срез. Дължина на тръбите 6700-6900мм. Възможност за разкрой на лентоотрезна машина. Предлагаме и транспорт до склад/обект на клиента. Предлагаме и други размери безшевни стоманени черни тръби от налични количества в София или внос по поръчка. Адрес на офиса на фирма ЗКГ и С Инженеринг ЕООД: гр. София 1574, кв. Слатина, Бул. Проф. Цветан Лазаров 20-22, сграда на Ровет Инженеринг /на кръстовището с Бул. Асен Йорданов, до Авто Център Мише..
Консултация -оборудване на сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Консултация -оборудване на сондажи
гр. София, обл. София,  Подател: Турбо-инженеринг ЕООД,  преди 40 дни
Изграждане на независимо собствено водоснабдяване от сондажен кладенец или друг водоисточник.Техническа консултация за избор на подходяща помпа и аксесоари за автоматизация и контрол.Консултация за изграждане на хидрофорни системи.
СОНДАЖ ЗА ДОМА НАМИРАНЕ НА ВОДА И ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Пловдив
СОНДАЖ ЗА ДОМА НАМИРАНЕ НА ВОДА И ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 50 дни
НАМИРАМ С ТОЧНОСТ ВОДА В ЗЕМНИТЕ НЕДРА,КЪДЕТО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ СОНДАЖ,НО НЕ САМО СОНДАЖ,А В КРАЙНА СМЕТКА В НЕГО ДА ИМА И ВОДА! А АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ С ГОЛЯМА СОНДА В ПАРЦЕЛА ЗА ДА НАПРАВИТЕ СОНДАЖА И ДА ИЗКАРАТЕ ВОДА,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИМА И ПО МАЛКИ СОНДИ,КАТО МОЙТА E TAKABA,ЛЕКА И ВЛИЗА ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ,НО ТЯ РАБОТИ С ТРИФАЗЕН ТОК,НО АКО НЯМАТЕ ВИЕ ТРИФАЗЕН ТОК,СТАВА И НЯКОЙ CЪCEД ДА ИМА,А КАТО МИ СЕ ОБАДИТЕ ЩЕ УТОЧНИМ ВСИЧКИ НЕЩА СВЪРЗАНИ СЪС СОНДИРАНЕТО. ПОЧИСТВАМ И ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ ОТ НАНЕСЕН ФИН ПЯСЪК,УТАЙКИ ОТ НЕ ДОБРЕ ПОЧИСТЕН СОНДАЖ ОЩЕ ПРИ НАПРАВАТА МУ ОТ БЕНТОНИТ(..
Сондажи за вода във всякакви терени из цялата страна :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Пловдив
Сондажи за вода във всякакви терени из цялата страна
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Венцислав Димитров,  преди 51 дни
Направа на сондажи във всякакви видове терени,труднодостъпни места и ограничени пространства из цялата страна.Гарантирано откриване на подпочвени води.Работим на ниски цени и с високо качество.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg