Услуги

Сондажи, Хидрогеоложки

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
74 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи за вода със въздушна и водна сонда.Диаметър-110,140,160, 200,250,300.затръбяване,правене на кладенци,пускане на помпи,хидрофори. Професионализъм и качество на ниски цени.Бонуси,Замерване и откриване,забиване на колче за вода-цена за услугата-50 лева-Гаранция и лоялност.
VIPСондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода на труднодостъпни терени и ограничени пространства
Евро Дрил
гр. София, обл. София,  Подател: Евро Дрил
Сондажи на ограничени пространства,затръбяване,гравийна засипка,почистване със сгъстен въздух,пробно водочерпене,микропилоти,инжектиране,термопомпи,безизкопно полагане на тръби и комуникаций(къртица),микротунелинг,хоризонтални дренажни сондажи.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Враца
Сондажи за вода
гр. Враца, обл. Враца
Сондажи за вода Изграждане на сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Цена по договаряне
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване.
ГЕОКРЕДО ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ГЕОКРЕДО ООД
1. Проучване с геофизични методи за подземни води. 2. Проектиране на водовземни съоръжения. 3. Изработка на тръбни кладенци в глинести и скални разновидности. 4. Провеждане на опитно водочерпене за доказване дебита на съоръжението. 5. Подбор на помпено, филтърно, UV и хидрофорно оборудване. 6. Узаконяване на водовземни съоръжения. 7. Продухване на затлачени сондажи и кладенци.
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване и оборудване. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Харманли
Проучване за подземни води, изработка на сондажи, узаконяване и оборудване.
ГЕОКРЕДО ООД
гр. Харманли, обл. Хасково,  Подател: ГЕОКРЕДО ООД
1. Проучване с геофизични методи за подземни води. 2. Проектиране на водовземни съоръжения. 3. Изработка на тръбни кладенци в глинести и скални разновидности. 4. Провеждане на опитно водочерпене за доказване дебита на съоръжението. 5. Подбор на помпено, филтърно, UV и хидрофорно оборудване. 6. Узаконяване на водовземни съоръжения. 7. Продухване на затлачени сондажи и кладенци.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Видин
Сондажи за вода
гр. Видин, обл. Видин
Сондажи за вода, Изграждане на сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Цена по договаряне
Консултация -оборудване на сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Консултация -оборудване на сондажи
гр. София, обл. София,  Подател: Турбо-инженеринг ЕООД
Изграждане на независимо собствено водоснабдяване от сондажен кладенец или друг водоисточник.Техническа консултация за избор на подходяща помпа и аксесоари за автоматизация и контрол.Консултация за изграждане на хидрофорни системи.
геопатогенни изследвания на жилища :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Ямбол
геопатогенни изследвания на жилища
гр. Ямбол, обл. Ямбол
геопатогенни изследвания на жилища, хотели и др., японски вариант за енергийно лечение на нелечими болести, истината за здравето и дълголетието
сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Ямбол
сондажи
гр. Ямбол, обл. Ямбол
гарантирано откриване на подпочвени води, за сондажно водоснабдяване, на всякакви обекти, села и градове, с битов и промишлен дебит
СОНДАЖИ ЗА ВОДА СЪС СТОПАНСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
СОНДАЖИ ЗА ВОДА СЪС СТОПАНСКО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров
ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИ ЗА ПОДЗЕМНИ ВОДИ вкл.КАПКОВО НАПОЯВАНЕ,КОНСУЛТАЦИИ ЗА ЛОКАЛНИ НОСИТЕЛИ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ, ЛОКАЛЕН ГЕОЛОЖКИ СТРОЕЖ, ТЪРСЕНЕ С ХИДРОГЕОЛОЖКИ И ПОЛЕВИ ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ - ЕЛЕКТРО И МАГНИТО ПРОУЧВАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОУЧВАТЕЛЕН МОДЕЛ, ОЦЕНКА, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО - Бургас , ПОЧИСТВАНЕ НА СОНДАЖИ С ЕРЛИФТ, ВОДОЧЕРПЕНЕ .
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ , ВИДЕО КОНТРОЛ ЗА МОНТАЖА НА СОНДАЖНИ ТРЪБИ И ФИЛТРИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ , ВИДЕО КОНТРОЛ ЗА МОНТАЖА НА СОНДАЖНИ ТРЪБИ И ФИЛТРИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА КАПКОВО НАПОЯВАНЕ - КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПОТЕНЦИАЛНИ ЛОКАЛНИ НОСИТЕЛИ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ, ТЪРСЕНЕ С ХИДРОГЕОЛОЖКИ И ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕКТРО И МАГНИТО ПРОУЧВАНЕ-Т или Z, СЪЗДАВАНЕ НА ПРОУЧВАТЕЛЕН МОДЕЛ, ОЦЕНКА, ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИТЕ, СОНДИРАНЕ НА ВЪЗДУХ ИЛИ ВОДА,ЕРЛИФТ, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО Бургас
ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров
НАМИРАНЕ НА ПОДЗЕМНИ ВОДИ ЗА СТОПАНСКИ ЦЕЛИ - КАПКОВО НАПОЯВАНЕ НА ТРАЙНИ НАСАЖДЕНИЯ, КОНСУЛТАЦИИ,ЛОКАЛЕН ГЕОЛОЖКИ СТРОЕЖ, ГЕОФИЗИЧНИ МЕТОДИ НА ТЪРСЕНЕ - ЕЛЕКТРО И МАГНИТОПРОУЧВАНЕ, ОЦЕНКА, ОПТИМАЛНО РАЗПОЛАГАНЕ НА СОНДАЖИТЕ ЗА ТЪРСЕНЕ, СОНДИРАНЕ С ВЪЗДУХ ИЛИ ВОДА СПОРЕД КОНКРЕТНИТЕ ГЕОЛОЖКИ УСЛОВИЯ, ПРЕДАВАНЕ - ГЕОФИЗИЧНО БЮРО БУРГАС ЕРЛИФТОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ
Сондажи за вода,изкопаване на кладенци и шахти 1115мм ВРАЦА :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Враца
Сондажи за вода,изкопаване на кладенци и шахти 1115мм ВРАЦА
гр. Враца, обл. Враца
Откриване на подземни води, изкопаване на кладенци и шахти и поставяне на бетонни пръстени. Диаметър на изкопаване 1115мм. Работим и на трудно достъпни места.
СОНДАЖ ЗА ДОМА НАМИРАНЕ НА ВОДА И ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Пловдив
СОНДАЖ ЗА ДОМА НАМИРАНЕ НА ВОДА И ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив
НАМИРАМ С ТОЧНОСТ ВОДА В ЗЕМНИТЕ НЕДРА,КЪДЕТО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ СОНДАЖ,НО НЕ САМО СОНДАЖ,А В КРАЙНА СМЕТКА В НЕГО ДА ИМА И ВОДА! А АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ С ГОЛЯМА СОНДА В ПАРЦЕЛА ЗА ДА НАПРАВИТЕ СОНДАЖА И ДА ИЗКАРАТЕ ВОДА,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИМА И ПО МАЛКИ СОНДИ,КАТО МОЙТА E TAKABA,ЛЕКА И ВЛИЗА ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ,НО ТЯ РАБОТИ С ТРИФАЗЕН ТОК,НО АКО НЯМАТЕ ВИЕ ТРИФАЗЕН ТОК,СТАВА И НЯКОЙ CЪCEД ДА ИМА,А КАТО МИ СЕ ОБАДИТЕ ЩЕ УТОЧНИМ ВСИЧКИ НЕЩА СВЪРЗАНИ СЪС СОНДИРАНЕТО. ПОЧИСТВАМ И ЗАТЛАЧЕНИ СОНДАЖИ ОТ НАНЕСЕН ФИН ПЯСЪК,УТАЙКИ ОТ НЕ ДОБРЕ ПОЧИСТЕН СОНДАЖ ОЩЕ ПРИ НАПРАВАТА МУ ОТ БЕНТОНИТ(..
Сондажи за вода във всякакви терени из цялата страна :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Пловдив
Сондажи за вода във всякакви терени из цялата страна
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Венцислав Димитров
Направа на сондажи във всякакви видове терени,труднодостъпни места и ограничени пространства из цялата страна.Гарантирано откриване на подпочвени води.Работим на ниски цени и с високо качество.
Сондажи за вода.Сонда за вода.Сондажи в източна България :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи за вода.Сонда за вода.Сондажи в източна България
гр. Бургас, обл. Бургас
Изработваме сондажи в меки и твърди почви с водна промивка диаметър 220-240.Сондиране в скалисти терени с въздушна машина 160мм.Полагаме съответно тръби-140мм и125мм.Поставяне на речна промита баластра.Почистване с еър лифт.Работим в източна България.Бързина и коректност.
Сонда или сондажи за вода ,сондажи под път ,анкери ,инжектирането им с циментови и други смеси.Обработка на свлачища ,проучвателни сондажи, сондажи за микропилоти , термопомпи. Сондиране в кариери ,рудници. Сондажи в и за строителството. :: Сондажи, Хид
Сонда или сондажи за вода ,сондажи под път ,анкери ,инжектирането им с циментови и други смеси.Обработка на свлачища ,проучвателни сондажи, сондажи за микропилоти , термопомпи. Сондиране в кариери ,рудници. Сондажи в и за строителството.
гр. Шумен, обл. Шумен
Услугите , които извършваме са изработване на сондажи в твърди и меки почви ,скали мергели и др. Сондажи за вода ,термо помпи. Сондажи за строителството ,изработка на анкерни сондажи ,инжектирането им с циментови и други смеси. Сондажи за микропилоти ,укрепващи за основи на сгради и др. Сондажи под път. Сондажи в свлачища ,проучвателни. Сондажи в кариери (за взривни работи) , мини . Други по предназначение и функция сондажи Консултираме и изясняваме всички аспекти на извършваната от нас услуга. Цените на сондажите са на линеен метър и по договаряне в зависимост от обема на..
Сонди, Сондажи за вода в цяла България :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сонди, Сондажи за вода в цяла България
Хидроресурс ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Хидроресурс ЕООД
Хидроресурс” ЕООД гр. Благоевград е с предмет на дейност сондажи за вода, Сондиране и хидрогеложки проучвания за студени и термални води до дълбочина 700м в цяла България. Сондажни отвори от 180 до 300мм. Обсаждане с професионални сондажни тръби от 125 до 175мм. Фабрични филтри с максимална нарязаност. Ерлифтно прочистване на готовия сондаж с компресор. Консултации и монтаж на помпа и хидрофорна система по желание на клиента. Възможност за нестандартни сондажни отвори до 700мм. Инженерно-геоложко сондиране от 59 до 172мм. Изготвяне на инженерно-геоложки доклад. Изготвяне на комплексни..
Сондажи за вода и термо помпи. Сондиране :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Велико Търново
Сондажи за вода и термо помпи. Сондиране
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Сондажи с малка мобилна техника на трудно достъпни места. Диаметър до Ф200 мм. Почистване на стари затлачени сондажи. Коментар на цената след оглед, запознаване с особеностите на терена и изискванията на клиента.
Сондажи за вода. Сонда за вода. Сондажи. Сондиране. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Казанлък
Сондажи за вода. Сонда за вода. Сондажи. Сондиране.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Работим на територията на цялата страна - Извършваме сондажи за вода в твърди и меки почви и скали. - Работим на труднодостъпни места. - Максимална дълбочина на сондиране до 60м. - Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. - Роторно сондиране с бентонитна промивка. Работим с качествена техника, малки мобилни сонди. Размери на машината: ширина 1. 05 м, дължина 2. 90 м, височина 1. 50 м. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 130 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите и почистване ..
Сондажи за вода в цялата страна :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Сондажи за вода в цялата страна
гр. София, обл. София
Изграждане на водни сондажи с триролкови длета. Работим с мобилна маневрена сонда. Дълбочина на прибиване до 50м. Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 140 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите.
Воден сондаж :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Каварна
Воден сондаж
гр. Каварна, обл. Добрич
Извършвам сондажи за вода - 150 лв.на метър.
Откривам течаща вода под земята. :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Каблешково
Откривам течаща вода под земята.
гр. Каблешково, обл. Бургас
Откривам течаща вода под земята.
Сондажи на труднодостъпни места Бургас :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Бургас
Сондажи на труднодостъпни места Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас
Сондажи на труднодостъпни места.Сондиране в меки почви(глина,пясък и др)с водна промивка.Сондиране в скалисти терени с въздушна машина.Обсаждане с PVC тръби.Почистване на сондажа с еърлифт.Бързина и коректност.Материалите могат да бъдат и от нас.
Сондажи за вода. Проучвателни сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Монтана
Сондажи за вода. Проучвателни сондажи
гр. Монтана, обл. Монтана
Извършваме сондажи за вода и проучвателни сондажи,сондажи с мобилна техника на трудно достъпни места. Цени по договаряне.
Сондажи :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Стара Загора
Сондажи
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Извършваме сондажни услуги на всякакви терени. Разполагаме и с малогабаритна сонда подходяща за труднодостъпни и малки места (минава през врата). Цялостно изграждане на нови сондажи (сондиране,затръбяване,дренаж) и почистване на стари.Цената варира между 70 - 100 лв./метър и зависи от терена, диаметъра и дълбочината на сондажа.
Сондажи за вода на труднодостъпни места :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Елин Пелин
Сондажи за вода на труднодостъпни места
Евро Дрил
гр. Елин Пелин, обл. София,  Подател: Евро Дрил
Сондираме за 80 лева на метър,с тръбата и филца,прочистване(еърлифт)и пробно водочерпене.
Хоризонтални сондажи-къртица :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. София
Хоризонтални сондажи-къртица
Евро Дрил
гр. София, обл. София,  Подател: Евро Дрил
Безизкопно полагане на тръби и комуникаций,микротунелинг,хоризонтални дренажни сондажи,укрепване на терени с микропилоти,анкери и инжектиране,сондажи за вода на труднодостъпни места,проучвателно сондиране, укрепване и разрушаване на скали и други сондажни дейности
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Плевен
Сондажи за вода
гр. Плевен, обл. Плевен
Изграждане на водоснабдителни сондажи , сякакви терени .Диаметар на работа до ф350мм.
Сондажи за вода :: Сондажи, Хидрогеоложки  :: гр. Плевен
Сондажи за вода
гр. Плевен, обл. Плевен
Извършване на сондажи за вода, коректност и качество.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg