Услуги

Сондажи, Хидрогеоложки

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
99 обяви
ТОП оферта
мобилни сонди за водагр. Казанлък, Стара Загора,  преди 4 часаПроектиране и продажба на малки мобилни сонди.За повече информация звъннете...
ТОП оферта
Сондажи за вода.В цялата страна.Сондажи.Сондиране.Сонди за вода.гр. София, София,  преди 4 часасондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна,и продажба на малки мобилни сонди.Работим на всякакви терени на територията на цялата страна.Цени за сондажи от 80лв до 120лв в зависимост от почвата.
ТОП оферта
Сондажи за вода в цялата странагр. София, София,  преди 8 часаИзграждане на водни сондажи с триролкови длета. Работим с мобилна маневрена сонда. Дълбочина на прибиване до 50м. Максимален диаметър на тръбата на сондажа при мека почва ф160, при камък и скала ф140. Обсаждане с полипропиленови сондажни тръби и полагане на филц в затръбяваното пространство и водочерпене. Прочистване на сондажа с еърлифт. Цените на услугите подлежат на договаряне взависимост от почвата. От 50 до 140 лв. на линеен метър. В цената са включени материалите.
ТОП оферта
Сондажи за вода в цялата странагр. Ботевград, София,  преди 10 часаСондажи за вода в цялата страна. Работим на всякакви терени на територията на цялата страна. Цени за сондажи от 60лв до 120лв в зависимост от почвата с включени материали.
ТОП оферта
Сондажи за вода Софиягр. София, София,  Подател: Цонев,  преди 1 денЦоневСондажи за вода на трудно достъпни места. Предлагаме опит от над 10 години в сондирането. Професионално от Сондажен Инженер възпитаник на Минно Геоложки Университет, гр. София. Работим във всички почвенни условия и на територията на цялата страна. Цени спрямо почвенните условия от 60 до 120 лв. на линеен метър.
ТОП оферта
Сондажи за вода, сонда Бургасгр. Велико Търново, Велико Търново,  Подател: Цонев,  преди 1 денЦоневСондажи за вода на трудно достъпни места. Предлагаме опит от над 10 години в сондирането. Професионално от Сондажен Инженер възпитаник на Минно Геоложки Университет, гр. София. Работим във всички почвенни условия и на територията на цялата страна. Цени спрямо почвенните условия от 60 до 120 лв. на линеен метър. За повече информация може да посетите нашият сайт: sondaji-tsonev.com
ТОП оферта
Сондажи за водагр. София, София,  Подател: Sondaj.bg,  преди 1 денСондиране с малка мобилна сонда. Почистване на стари сондажи. Цени за сондажи от 80 до 120 лв в зависимост от почвата. Безплатен транспорт. Работим на всякакви терени на територията на цялата страна. За повече информация посетете сайта ни sondaj.bg
ТОП оферта
Сондажи за вода на трудно достъпни местагр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денСондажи за вода в цялата страна във всякъкви терени цени от 60 до 120 лв
ТОП оферта
Сондажи за вода. В цялата страна. Сондажи. Сондиране. Сонди за вода.гр. София, София,  преди 1 денСондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Извършване на сондажи във всякакъв вид почви. роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер с мобилни дизелови компресори. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190-ф 216-ф 265 полагане на пвц сондажна тръба ф 110- ф 125-ф 140-ф 160 обсаждане с филц около колоната. Цени за сондажите от 60 до 120 лв с всички материали нужни са сондажа. Фирмата разполага с четири броя мобилни верижни сонди, намиращи се един брой гр. Казанлък, един брой в София, един брой в Хасково, и един брой в Бургас. Абонаментна поддръжка на сондажите. ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКЪВ ВИД..
ТОП оферта
Сондажи за водагр. Свиленград, Хасково,  Подател: СОНДАЖИ ЗА ВОДА,  преди 1 денсондажи за вода на всякакви терени и трудно достъпни места
ТОП оферта
Сондажи за вода в цяла Българиягр. Стара Загора, Стара Загора,  Подател: Arsis68,  преди 1 денИзвършване на сондажи в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Казанлък и др, за повече инфо на посочения телефон Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Пробивно - взривни работи, сондажи за вода, сондиране в кариери за магистрали. Извозване на земна и скална маса. В момента разполага с 8 пробивни машини. Официален представител на Максам България АД (бившата Еловица-Габрово) ♦ Проучвателни сондажи за вода. Фирмата разполага с мобилни и верижни сонди, които се използват според изискванията на терена. Сондажите могат да бъдат извършвани в скали и всякакъв вид почви. ♦ ТЕХНИКА ПОД НАЕМ: TITON..
ТОП оферта
Сондажи за вода Хидрофорни системи Поливни системигр. София, София,  Подател: Акваресурс,  преди 1 денИзграждане и подръжка на сондажни кладенци, прочистване на кладенци и сондажи, монтаж на сондажни потопяеми и наземни помпи, хидрофорни системи, хидрофори, изграждане на поливни системи, резервоари, инспекционно видео наблюдение на сондажи, тръбопроводи и др.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Бургас
Сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Сондажи за вода с въздушна сонда с диаметри-110,140,160,200 Замерване и откриване-фиксиране на мястото-50 лева, качество и коректност. Гаранция за извършените услуги.
VIPСондиране в цялата страна | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. София
Сондиране в цялата страна
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Извършване на сондажи в цялата страна с всички включени материали за сондажа: София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Русе, Ботевград, Велинград, Казанлък и др, за повече инфо на посочения телефон Сондажи за вода на труднодостъпни места в цялата страна. Извършване на сондажи във всякакъв вид почви, роторно сондиране с бентонит. Сондиране с въздух. Сондиране с полимер за различни видове почви. Прочистване на сондажа с аерлифт и полимер с мобилни дизелови компресори. Прокарване на сондаж с отвори ф 140-ф 190-ф 216- полагане на пвц сондажна тръба ф 110- ф 125-ф 140-ф 160 обсаждане с..
VIPСонда, сондаж, сондажи, сондажни, сондиране | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Стара Загора
Сонда, сондаж, сондажи, сондажни, сондиране
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Васил,  преди 4 дни
Сондаж за вода - изработка с автосонда за техническо и питейно водоснабдяване, сондажи за термо - помпено отопление; инженерно - геоложки проучвания в цяла България. с различни диаметри на сондиране, в зависимост от района и геоложките особености. Тръбите за сондиране са специално изработени за целта. В цената е включено затръбяване и почистване до бистра вода.
Сондажи за подземни води на точното място | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Бургас
Сондажи за подземни води на точното място
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Геофизично бюро - Лазаров,  преди 1 час
Проучване за подземни води със съвременни геолого - геофизични методи за набелязване и сондиране на водоносни структури по площите с трайни насаждения. Оптимално разполагане на сондажите за подземни води.
Сондиране за вода. Копае и кладенци. Почиства сондажи и кладенци. Работя в цялата страна. | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. София
Сондиране за вода. Копае и кладенци. Почиства сондажи и кладенци. Работя в цялата страна.
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ 300 ЛЕВА /комплексна услуга/ Сондиране за вода. Копае и кладенци. Почиства сондажи и кладенци. Работя в цялата страна, без значение от разстоянието, разстоянието не влияе на цената, цената се фиксира предварително и в нея влиза всичко път, ток, вода, всякакви разходи като командировки и други непредвидими разходи Цени които започват от 75 лева за метър сондаж с включена тръба диаметър на сондажа ф 140 /сондаж в скала варовик, гранит, пясъчник и други породи скали. Цената за сондиране в глини пясъци, баластри и други видове почва и камъни без еднородни скали от 100 ле..
водоснабдителни сондажи - работя в скали глини и камъни | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Перник
водоснабдителни сондажи - работя в скали глини и камъни
гр. Перник, обл. Перник,  преди 7 часа
водоснабдителни сондажи - работя в скали глини и камъни сондажи и на труднодостъпни места с малка или голяма сонда безплатна консултация проучване за наличие на вода /вес/ цени от 60 до 140 лева в зависимост от диаметъра и качеството на обсадната тръба
сондажни води | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Бургас
сондажни води
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Vania Georgieva,  преди 8 часа
откривам подпочвени води за сонда, откривам дълбочина
Сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Хасково
Сондажи за вода
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: СОНДАЖИ ЗА ВОДА,  преди 12 часа
сондажи за вода на всякакви терени и трудно достъпни места, продухване да сондажи и поставяне на помпи
Сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Хасково
Сондажи за вода
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: СОНДАЖИ ЗА ВОДА,  преди 12 часа
Сондажи за вода на трудно достъпни места, продухване на сондажа.
Сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Пловдив
Сондажи за вода
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: СОНДАЖИ ЗА ВОДА,  преди 12 часа
сондажи за вода на всякакви терени и трудно достъпни места
Сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Стара Загора
Сондажи за вода
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: СОНДАЖИ ЗА ВОДА,  преди 12 часа
Сондажи за вода на всякакви терени и трудно достъпни места
Сондажи за вода Враца | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Враца
Сондажи за вода Враца
гр. Враца, обл. Враца,  преди 14 часа
Сондажи за вода Враца, Видин, Монтана, Плевен. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочистване на съществуващи сондажи. Съдействие за узаконяване на сондажи с лицензиран геолог.
Сондажи за вода Монтана | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Монтана
Сондажи за вода Монтана
гр. Монтана, обл. Монтана,  преди 14 часа
Сондажи за вода Монтана. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочистване на съществуващи сондажи. Съдействие за узаконяване на сондажи с лицензиран геолог.
Сондажи за вода Видин | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Видин
Сондажи за вода Видин
гр. Видин, обл. Видин,  преди 14 часа
Сондажи за вода Видин. Сондажи за термопомпено отопление. Изграждане на водоснабдителни сондажи с пвц колона, загравяване с филц, еърлифтно водочерпене. Еърлифтно прочистване на съществуващи сондажи. Съдействие за узаконяване на сондажи с лицензиран геолог.
сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Бургас
сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Сондажи за вода с мобилна сондажна техника на трудно достъпни места, ниски цени. Поставяне на помпи. Ерлифтово почистване на сондажи.
Проучване за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Хасково
Проучване за вода
Окси
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Окси,  преди 16 часа
Проучване на подпочвени води. В цялата страна. Все повече стават хората, които стигат до решението, че водата е продукт, за който си заслужава да се плаща. Повече от клиентите ни вече са се убедили в това, чрез вече преминал неуспешен опит за сондиране на случаен принцип. Както всички знаем това не е безплатно удоволствие, а резултатът не винаги е удовлетворяващ. Къде е водата в един сондаж? За това работиме ние. Определяме правилното място за сондиране. Основната дейност на фирмата ни е насочена именно към проучването и намирането на подпочвената вода. Фирмата ни работи със спецефич..
Копаене, удълбочаване, почистване на кладенци, септични ями, ВАРНА, ДОБРИЧ, ШУМЕН | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Шумен
Копаене, удълбочаване, почистване на кладенци, септични ями, ВАРНА, ДОБРИЧ, ШУМЕН
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 16 часа
Ръчно копаене, удълбочаване, почистване на кладенци, септични ями, независимо от дълбочината, диаметъра и населеното място. Поставяне на бетонни пръстени, кладенски блокчета(дъги), зидане с речен, дялан камък, поставяне на капак с отвор. Изработвам декоративен кладенец. Разполагам с всички материали, багер. Доставка на място. Огледа е безплатен. СВЪРЖЕТЕ се с мен ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.
сондажи за вода | Сондажи, Хидрогеоложки | гр. Бургас
сондажи за вода
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Сондажи на трудно достъпни места с малогабаритна сонда. Извършване на сондажи с въздушна сонда в скалист терен 160мм или с водна сонда в меки почви 240мм. Обсаждане с PVC тръби.. Полагаме съответно тръби-140мм и125мм. Поставяне на речна промита баластра. Почистване с еър лифт. Бързина и коректност. цени от 50лв на метър
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.