Услуги

Селскостопански, Градински

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
74 обяви
ТОП оферта
Косене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене.гр. София, София,  Подател: Асен Милев,  преди 1 денКОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
ТОП оферта
Почистване на терени от храсти, косене на трева, рязане на високи дърветагр. София, София,  преди 1 ден-почистване на запустели терени от храсти -рязане на високи дървета. -кастрене на клони -извозване на отпадъците на регламентирано сметище. -косене на трева с моторен тример, поддръжка на зелени площи. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки, така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКосене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 19 часа
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
VIPКосене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рязане на високи дървета- алпинисти, кастрене на клони, почистване на запустели терени от храсти. Косене на висока трева с моторен тример. Работим до 50 км от София, като допълнително за заплащат транспортните разходи.
VIPПочистване на терени от храсти. Рязане на високи дървета, Косене на трева с тример град София | Селскостопански, Градински | гр. София
Почистване на терени от храсти. Рязане на високи дървета, Косене на трева с тример град София
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ ЗА КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА В гр. СОФИЯ.. Косене на висока трева с моторен тример. Фирмата предлага- подрязване на клони, премахване на издънки. почистване на терени от храстовидна растителност.. рязане на клони, дървета. Рязане на опасни дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони. Работим с професионални машини, бързо и качествено защото знаем че вашето време е от значение.
VIPГрадинарски услуги | Селскостопански, Градински | гр. София
Градинарски услуги
гр. София, обл. София,  Подател: green_world,  преди 1 ден
Предлагаме всякакъв вид градинарски услуги. Подрязване и оформяне на храсти и жив плет, поддръжка на тревни площи, засаждане и преместване на растения, растителна защита, изграждане и оформяне на градински алеи и поддръжката им, консултации, абонаментна поддръжка на Вашата градина и др.
VIPКосене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 1 ден
Косене на трева с моторна коса, почистване на дворни места, подръжка малки ж. Комплекси и парцели. Навлизане в трудно достъпни и запуснати терени. Отстраняване на хвощове храсти клони. Почистване и поддръжка на вашата градина. Изграждане и възстановяване на огради и алеи. Качествени услуги на разумни цени!
VIPКосене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Фирма БОДЕ е надежден доставчик на услуги по поддръжка на озеленени площи. Косене на висока трева, косене на тревен килим. Еднократни посещения без договори с време на реакция до 2 дни. КОСЕНЕ НА ТРЕВА - СЪБИРАНЕ - ИЗВОЗВАНЕ !!!
VIPРязане опасни дървета почистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане опасни дървета почистване на дворове
МиЦ-Цветелин Петров
гр. София, обл. София,  Подател: МиЦ-Цветелин Петров,  преди 4 дни
Фирма МИЦ-Цветелин Петров предлага, професионално рязане на дървета, почистване на дворове и запустели парцели, косене на трева, извозване. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА | Селскостопански, Градински | гр. София
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА
гр. София, обл. София,  преди 5 минути
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки професионални резачи и катерачи. - Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. - Пожелание на клиента - Реже на късо ( около 30 - 40 см. ) - Почиства и извозва до сметище. ! ! Безплатни огледи и цени на място! ! **Издаване на фактури по ддс.
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
Косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене. Честотата на косенето зависи както от климатичните условия и от предназначението,така и от интензивността на подхранването и поливането. Поддържането на тревните площи е една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим.При неправилни и недостатъчни грижи могат да се развалят и най-прецизно създадени тревни..
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 13 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силнообрасли терени, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Пред-продажбено почистване на терени от дървестно храстова растителност, озеленяване, аранжировка на площи и всякакви градинарски услуги. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройки и др., ..
Превоз на животни | Селскостопански, Градински | гр. София
Превоз на животни
гр. София, обл. София,  Подател: cooltrans,  преди 13 часа
”Сooltrans ” се занимава с - -ЛИЦЕНЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ -- Превозваме селско-стопански животни:: крави, угоени телета, свине, малки прасенца, биволи, кози, овце, агнета, зайци, кокошки носачки, бройлери, патици, пуйки, спортни коне и тежковози, магарета, мулета и други. Cooltrans е тясно профилирана за превоз на селскостопански животни, ние сме се насочили към превоз на малоброен брои животни, в услуга на дребния животновъд, хората от селата, дреб..
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 16 часа
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във ФБ./косене на тревни площи и храсти/
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 17 часа
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 19 часа
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Фирма за подрязване на дървета Варна | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Фирма за подрязване на дървета Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 19 часа
Пеърс ЕООД предлага Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане
Озеленител.eu
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Озеленител.eu,  преди 23 часа
Имате нужда от качествено озеленяване? Ние предлагаме и реализираме идеи чрез богат избор от дървестно-храстова растителност, многогодишни и сезонни цветя и тревни култури, с които разполагаме, за постигане на целта и максимална удовлетвореност от клиента. Озеленяване и затревяване Засаждане на дървестно-храстова растителност, цветя, трева и изграждане на големи тревни площи. Напояване пръсково и капково Всички знаем, че освен слънчева светлина и наторяване всички растения имат нужда от вода и редовно напояване. Поддържане на изградени площи Пълно или частично поддържане и..
kosene na trevni plo6ti | Селскостопански, Градински | гр. Мездра
kosene na trevni plo6ti
гр. Мездра, обл. Враца,  преди 1 ден
косене на тревни площи, рязане на храсти и дървета. ИЗВОЗВАНЕ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ. ХАМАЛИ. поддаржа ме р pайони СОФИА, ПЛЕВЕН, ЛОВЕЧ, ВРАЦА Чистене на запустели имоти
услуги с малък трактор | Селскостопански, Градински | с. Трояново
услуги с малък трактор
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
оране и фрезоване на дворове
Излюпва домашни яйца | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Излюпва домашни яйца
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стефан Димитров,  преди 2 дни
Излюпвам яйца от кокошки носачки. Яйцата трябва да са снесени в рамките на седмица и да не са държани в хладилник. Касетките за яйцата са за 40бр
Коси трева | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Коси трева
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Аранжировка на дворове и градини с бензинов тример! ЕВТИНО, КАЧЕСТВЕНО и ОТГОВОРНО!!! Да, това сме ние! Косене на трева, почистване и поддръжка на дворове и градини, цепене на дърва в Пловдив и региона. Цени за равни тревни площи до 1 декар-0,12лв за кв.м; над 1 декар-0,10 лв за кв.м. Възможна абонаментна поддръжка - По ДОГОВАРЯНЕ Не му мислете, а ни звъннете!
Превос на тор | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Превос на тор
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Предлагам превос на оборска тор
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново) | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново)
АрхЛАНД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АрхЛАНД,  преди 4 дни
Професионални целогодишни резитби-единични дървета и насаждения /пътища, къщи, промишлени дворове, училища и др./, оформяне на корони с височина до/над 15м. -20м. -25м. -30м., подрязване живи стени Н3-5м, плетове Н1,50-2,0м (мин.50-100л. м.). Според изисквания, местоположение (отдалеченост), комплексни трудности на обекта - преценяваме нуждата от техника и способи при оглед на място. Консултацията за оферта се заплаща/ приспада от услугата. При липса на мотивирано предписание / експертиза от Общ. Отдел ”Зелена Система”, съставяме сертифицирани становища за разрешителни, фитосанитарни оценки и ..
косене трева | Селскостопански, Градински | гр. София
косене трева
”Озеленяване БГ” ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ”Озеленяване БГ” ЕООД,  преди 4 дни
Косене на трева. Оформяне и поддържане на тревен килим. Почистване на терени от бурени, храсти, дървета. Унищожаване на вредители. Обработка на тревни площи срещу кърлежи, комари и досадни насекоми.
поддръжка на тревни части | Селскостопански, Градински | гр. Перник
поддръжка на тревни части
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Mario Ivanov,  преди 5 дни
Поддръжка на райграс и тревни площи За да поддържате перфектна тревна площ в двора или градината е необходима редовна и стриктна поддръжка. Това е непрекъснат процес от градинарски дейности, който трябва да се изпълнява в точно определена последователност и интензивност. Косене на райграс: Косенето е сред най-важните дейности. С него се поддържа и регулира височината на тревата, като по този начин се осигурява добро аериране и светлина до така наречения възел на братене. Възелът на братене е важен за сгъстяването на тревният чим. От него произлизат нови тревни стръкчета, наречен..
Косене на трева, поддръжка дворни места. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, поддръжка дворни места.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 5 дни
Косене на трева, подръжка на дворни места. Връщане в приятен вид на дворове и дворни места. Навлизане и почистване/санитарна сеч/в трудно достъпни от растителност и запуснати терени. Възстановяване на огради. Качествени услуги на разумни цени. Работим с желание и опит в дейноста.
Косене на тревни площи и почистване на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Косене на тревни площи и почистване на дворни места
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Предлагам косене на високи и ниски треви и храсти. Работя с бензинов тример и моторна косачка. За количества в работата отстъпки в цената. Работя предимно в бургаска област, но имам възможност за работа в цялата страна като цената на пътя се заплаща като се договаря в зависимост от разстоянието. Коректност и бързина в услугата. Цената за косене се определя в зависимост от височината на тревата и повърхността на терена и започват от 0.15 до 0.50 на кв.м. при височина на тревата до 50см. За трева по - висока от 50см цената е + от 0,10 до 0,20лв. на кв.м. За къпини, малини и т.н. до 0,50лв над ос..
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне. | Селскостопански, Градински | с. Момино село
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне.
с. Момино село, обл. Пловдив,  преди 6 дни
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.