Услуги

Селскостопански, Градински

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
83 обяви
ТОП оферта
Косене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене.гр. София, София,  Подател: Асен Милев,  преди 14 часаКОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
ТОП оферта
Косене на трева с тример. Почистване на терени от храсти. Рязане на високи дървета,. град Софиягр. София, София,  преди 22 часаНАЙ- НИСКИ ЦЕНИ ЗА КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА В гр. СОФИЯ.. Косене на висока трева с моторен тример. Фирмата предлага- подрязване на клони, премахване на издънки. почистване на терени от храстовидна растителност.. рязане на клони, дървета. Рязане на опасни дървета. Рязане на високи дървета. Кастрене на клони. Работим с професионални машини, бързо и качествено защото знаем че вашето време е от значение.
ТОП оферта
Косене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени.гр. София, София,  Подател: Наско,  преди 1 денКосене на трева с моторна коса, почистване на дворни места, подръжка малки ж. Комплекси и парцели. Навлизане в трудно достъпни и запуснати терени. Отстраняване на хвощове храсти клони. Почистване и поддръжка на вашата градина. Изграждане и възстановяване на огради и алеи. Качествени услуги на разумни цени!
ТОП оферта
Кастрене и рязане на високи и опасни дървета Варнагр. Варна, Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 1 денПеърс ЕООД предлага професионално, Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Гарантирано качество на работа. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени, терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки. Почистване на терени Варна, косене на трева, почистване на дворове и др.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКосене на трева, поддръжка дворни места. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, поддръжка дворни места.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 5 часа
Косене на трева, подръжка на дворни места. Връщане в приятен вид на дворове и дворни места. Навлизане и почистване/санитарна сеч/в трудно достъпни от растителност и запуснати терени. Възстановяване на огради. Качествени услуги на разумни цени. Работим с желание и опит в дейноста.
VIPКосене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва. | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Предлагаме услуги почистване на дворове, градини, парцели, междублокови пространства, косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета. Събиране, изнзсяне, товарене и извозване до специализирано сметище на клони и трева. Цената за косене, рязане на храсти и дървета, събиране и извозване на отпадъците се определя в зависимост от височината на тревата, храстите, дърветата, и повърхността на терена.
VIPКосене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 3 дни
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане
Озеленител.eu
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Озеленител.eu,  преди 2 часа
Имате нужда от качествено озеленяване? Ние предлагаме и реализираме идеи чрез богат избор от дървестно-храстова растителност, многогодишни и сезонни цветя и тревни култури, с които разполагаме, за постигане на целта и максимална удовлетвореност от клиента. Озеленяване и затревяване Засаждане на дървестно-храстова растителност, цветя, трева и изграждане на големи тревни площи. Напояване пръсково и капково Всички знаем, че освен слънчева светлина и наторяване всички растения имат нужда от вода и редовно напояване. Поддържане на изградени площи Пълно или частично поддържане и..
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 5 часа
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 6 часа
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във Фейсбук /Косене на тревни площи и храсти/
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 9 часа
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
услуги с малък трактор | Селскостопански, Градински | с. Трояново
услуги с малък трактор
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 14 часа
оране и фрезоване на дворове
Почистване на терени от храсти, косене на трева, рязане на високи дървета | Селскостопански, Градински | гр. София
Почистване на терени от храсти, косене на трева, рязане на високи дървета
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
-почистване на запустели терени от храсти -рязане на високи дървета. -кастрене на клони -извозване на отпадъците на регламентирано сметище. -косене на трева с моторен тример, поддръжка на зелени площи. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки, така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене.
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Рязане на високи дървета- алпинисти, кастрене на клони, почистване на запустели терени от храсти. Косене на висока трева с моторен тример. Работим до 50 км от София, като допълнително за заплащат транспортните разходи.
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 21 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силнообрасли терени, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Пред-продажбено почистване на терени от дървестно храстова растителност, озеленяване, аранжировка на площи и всякакви градинарски услуги. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. За поддръжка на площи, отстъпка по договаряне. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел..
Превоз на животни | Селскостопански, Градински | гр. София
Превоз на животни
гр. София, обл. София,  Подател: cooltrans,  преди 1 ден
”Сooltrans ” се занимава с - -ЛИЦЕНЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ -- Превозваме селско-стопански животни:: крави, угоени телета, свине, малки прасенца, биволи, кози, овце, агнета, зайци, кокошки носачки, бройлери, патици, пуйки, спортни коне и тежковози, магарета, мулета и други. Cooltrans е тясно профилирана за превоз на селскостопански животни, ние сме се насочили към превоз на малоброен брои животни, в услуга на дребния животновъд, хората от селата, дреб..
Почистване на пасища и ливади | Селскостопански, Градински | гр. Стара Загора
Почистване на пасища и ливади
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Почистване на ливади и пасища в цялата страна
Косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене. Честотата на косенето зависи както от климатичните условия и от предназначението,така и от интензивността на подхранването и поливането. Поддържането на тревните площи е една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим.При неправилни и недостатъчни грижи могат да се развалят и най-прецизно създадени тревни..
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА | Селскостопански, Градински | гр. София
РЯЗАНЕ ОПАСНИ ДЪРВЕТА
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Рязане на сухи дървета. - Рязане на високи дървета. - Реже и кастри опасни дървета в градски и извън градски условия - Рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с автовишки професионални резачи и катерачи. - Разчистване на терени с гъста растителност, подравняване и кастрене. - Пожелание на клиента - Реже на късо ( около 30 - 40 см. ) - Почиства и извозва до сметище. ! ! Безплатни огледи и цени на място! ! **Издаване на фактури по ддс.
рязане на високи дървета | Селскостопански, Градински | гр. Нова Загора
рязане на високи дървета
гр. Нова Загора, обл. Сливен,  преди 2 дни
рязане на високи дървета - 350-700 лв.
Косене на, ниска, високa, спластена и | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на, ниска, високa, спластена и
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Косене на, ниска, високa, спластена и жилава трева, храсти, косене на запустели дворове, ползваме канадските двустранно назъбени корди наричащи се, смъртта на тревата”-машини-husqvarna Идвам на оглед и според желанията Ви уточняваме цената.
почистване на тревни площи  | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
почистване на тревни площи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
почистване на тревни площи и пръскане с препарати, косене
Коси трева | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Коси трева
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Аранжировка на дворове и градини с бензинов тример! ЕВТИНО, КАЧЕСТВЕНО и ОТГОВОРНО!!! Да, това сме ние! Косене на трева, почистване и поддръжка на дворове, лозя, поляни и градини, цепене на дърва в Пловдив и региона. Цени за равни тревни площи до 1 декар-0,10лв за кв.м; над 1 декар- По ДОГОВАРЯНЕ Възможна абонаментна поддръжка - По ДОГОВАРЯНЕ Не му мислете, а ни звъннете!
Почистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. Шумен
Почистване на дворове
Петър Петров
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Петър Петров,  преди 3 дни
Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност, косене на трева. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Унищожаване с раундъп. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
Косене на тревни площи и почистване на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Косене на тревни площи и почистване на дворни места
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Предлагам косене на високи и ниски треви и храсти. Работя с бензинов тример и моторна косачка. За количества в работата отстъпки в цената. Работя предимно в бургаска област, но имам възможност за работа в цялата страна като цената на пътя се заплаща като се договаря в зависимост от разстоянието. Коректност и бързина в услугата. Цената за косене се определя в зависимост от височината на тревата и повърхността на терена и започват от 0.15 до 0.50 на кв.м. при височина на тревата до 50см. За трева по - висока от 50см цената е + от 0,10 до 0,20лв. на кв.м. За къпини, малини и т.н. до 0,50лв над ос..
Почистване на терени с горски шредер | Селскостопански, Градински | гр. Ямбол
Почистване на терени с горски шредер
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: АРСТАР ООД,  преди 4 дни
Предлагам почистване на терени с горски шредер с широчина 255см и трактор с 200 к.с. на цени по договаряне, спрямо степента на залесяване и големината на имота. Техниката се намира в Област Ямбол. Работим в цялата страна. Посетете ни и във facebook на адрес: https://www.facebook.com/zpArsenov/
Излюпва домашни яйца | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Излюпва домашни яйца
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стефан Димитров,  преди 4 дни
Излюпвам яйца от кокошки носачки. Яйцата трябва да са снесени в рамките на седмица и да не са държани в хладилник. Касетките за яйцата са за 40бр
Рязане опасни дървета почистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане опасни дървета почистване на дворове
МиЦ-Цветелин Петров
гр. София, обл. София,  Подател: МиЦ-Цветелин Петров,  преди 4 дни
Фирма МИЦ-Цветелин Петров предлага, професионално рязане на дървета, почистване на дворове и запустели парцели, косене на трева, извозване. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.
Почистване на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. София
Почистване на дворни места
МиЦ-Цветелин Петров
гр. София, обл. София,  Подател: МиЦ-Цветелин Петров,  преди 4 дни
Фирма МИЦ-Цветелин Петров предлага, професионално рязане на дървета, почистване на дворове и запустели парцели, косене на трева, извозване.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.