Услуги

Селскостопански, Градински

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
72 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКосене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване на дворове, терени от храсти, рязане на високи опасни дървета.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 4 часа
Косене на трева, почистване на дворове, терени, парцели от храсти, рязане на високи опасни дървета. Работим без почивен ден, В София и до 100 км от София.
VIPПочистване на терени от храсти, косене на трева, рязане на високи дървета | Селскостопански, Градински | гр. София
Почистване на терени от храсти, косене на трева, рязане на високи дървета
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
-почистване на запустели терени от храсти -рязане на високи дървета. -кастрене на клони -извозване на отпадъците на регламентирано сметище. -косене на трева с моторен тример, поддръжка на зелени площи. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки, така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене.
VIPКосене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева с тримери, Почистване на терени от храсти, Рязане на високи дървета, кастрене.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 1 ден
КОСЕНЕ НА ВИСОКА ТРЕВА НА НАЙ- НИСКИ ЦЕНИ В гр. СОФИЯ. Фирмата се занимава с косене на висока трева с моторни тримери. Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. Рязане на високи опасни дървета, кастрене на клони, извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
VIPКосене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, почистване, подръжка дворни места. Запуснати терени.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 1 ден
Косене на трева с моторна коса, почистване на дворни места, подръжка малки ж. Комплекси и парцели. Навлизане в трудно достъпни и запуснати терени. Отстраняване на хвощове храсти клони. Почистване и поддръжка на вашата градина. Изграждане и възстановяване на огради и алеи. Качествени услуги на разумни цени!
VIPКосене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Фирма БОДЕ е надежден доставчик на услуги по поддръжка на озеленени площи. Косене на висока трева, косене на тревен килим. Еднократни посещения без договори с време на реакция до 2 дни. КОСЕНЕ НА ТРЕВА - СЪБИРАНЕ - ИЗВОЗВАНЕ !!!
Косене на трева, поддръжка дворни места. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева, поддръжка дворни места.
гр. София, обл. София,  Подател: Наско,  преди 3 часа
Косене на трева, подръжка на дворни места. Връщане в приятен вид на дворове и дворни места. Навлизане и почистване/санитарна сеч/в трудно достъпни от растителност и запуснати терени. Възстановяване на огради. Качествени услуги на разумни цени. Работим с желание и опит в дейноста.
Косене на тревни площи | Селскостопански, Градински | гр. Велико Търново
Косене на тревни площи
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 7 часа
Извършвам косене на тревни площи и храсти за регион Велико Търново и областта. За други населени места се договарят разходите по транспорта. Цени по договаряне с възможност за абонамент. За повече информация посетете и нашата страница във ФБ./косене на тревни площи и храсти/
Превоз на животни | Селскостопански, Градински | гр. София
Превоз на животни
гр. София, обл. София,  Подател: cooltrans,  преди 7 часа
”Сooltrans ” се занимава с - -ЛИЦЕНЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ЗА ЖИВОТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА - КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА ЖИВИ ЖИВОТНИ САМО В БЪЛГАРИЯ - РАЗНОС И ДОСТАВКИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ ПО ДОМОВЕТЕ -- Превозваме селско-стопански животни:: крави, угоени телета, свине, малки прасенца, биволи, кози, овце, агнета, зайци, кокошки носачки, бройлери, патици, пуйки, спортни коне и тежковози, магарета, мулета и други. Cooltrans е тясно профилирана за превоз на селскостопански животни, ние сме се насочили към превоз на малоброен брои животни, в услуга на дребния животновъд, хората от селата, дреб..
селскостопански услуги. | Селскостопански, Градински | гр. Сливен
селскостопански услуги.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 8 часа
дискуване, сеидба, оране, косене с роторна косачка, сабирачка, сламопреса и други услуги. по вилни не ходя
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери. | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на високи дървета, алпинисти, Почистване на терени от храсти, Косене на трева с тримери.
гр. София, обл. София,  Подател: Асен Милев,  преди 8 часа
Рязане на дървета, храсти, кастрене на клони, косене на трева почистване на парцели, дворове, терени.
Рязане на дърва за огрев | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дърва за огрев
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Рязане на дърва за огрев за софия и района 8 лв на кубик.
Косене на трева | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Косене на трева, поддръжка на зелени площи и озеленяване. Разчистване на терени от храсти и дървета. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професионална техника за косене. Честотата на косенето зависи както от климатичните условия и от предназначението,така и от интензивността на подхранването и поливането. Поддържането на тревните площи е една от най-важните предпоставки за получаване на качествен тревен чим.При неправилни и недостатъчни грижи могат да се развалят и най-прецизно създадени тревни..
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане на дървета,косене и поддръжка на зелени площи
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извършим работата качествено и в срок. С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфраструктурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти. Освем в градски условия, екипът ни работи и в сечища. Екипът ни предлага услугата - косене на тревни площи, както за малки ,така и за големи терени. Според терена се избира необходимата професио..
услуги с мотокултиватор | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
услуги с мотокултиватор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 20 часа
Предлагаме услуги с мотофреза фреоване на двоорове,градини,зелени площи,оранжерии и всякакви други места.Цена по договаряне.Услугата се извършва на територията на градовете,Пловдив,Асеновград,околните села и вилни зони.
Косене на тревни площи и почистване на дворни места | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Косене на тревни площи и почистване на дворни места
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Предлагам косене на високи и ниски треви и храсти. Работя с бензинов тример и моторна косачка. За количества в работата отстъпки в цената. Работя предимно в бургаска област, но имам възможност за работа в цялата страна като цената на пътя се заплаща като се договаря в зависимост от разстоянието. Коректност и бързина в услугата. Цената за косене се определя в зависимост от височината на тревата и повърхността на терена и започват от 0.15 до 0.50 на кв.м. при височина на тревата до 50см. За трева по - висока от 50см цената е + от 0,10 до 0,20лв. на кв.м. За къпини, малини и т.н. до 0,50лв над ос..
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне. | Селскостопански, Градински | с. Момино село
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне.
с. Момино село, обл. Пловдив,  преди 23 часа
Развалям лозя с конструкция от бетонови колове. Заплащане по договаряне.
Професионални дървосекачески услуги | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Професионални дървосекачески услуги
GLADIATOR VALCHANOV58
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: GLADIATOR VALCHANOV58,  преди 23 часа
Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силнообрасли терени, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Пред-продажбено почистване на терени от дървестно храстова растителност, озеленяване, аранжировка на площи и всякакви градинарски услуги. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели и други вредители. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройки и др., ..
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане | Селскостопански, Градински | гр. Пловдив
Озеленител.eu - Качествено озеленяване, цветя, дървета, храсти, тревен чим, подържане
Озеленител.eu
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Озеленител.eu,  преди 2 дни
Имате нужда от качествено озеленяване? Ние предлагаме и реализираме идеи чрез богат избор от дървестно-храстова растителност, многогодишни и сезонни цветя и тревни култури, с които разполагаме, за постигане на целта и максимална удовлетвореност от клиента. Озеленяване и затревяване Засаждане на дървестно-храстова растителност, цветя, трева и изграждане на големи тревни площи. Напояване пръсково и капково Всички знаем, че освен слънчева светлина и наторяване всички растения имат нужда от вода и редовно напояване. Поддържане на изградени площи Пълно или частично поддържане и..
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти. | Селскостопански, Градински | гр. София
Косене на трева с моторен тример Рязане на високи дървета,. Почистване на терени от храсти.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Рязане на високи дървета- алпинисти, кастрене на клони, почистване на запустели терени от храсти. Косене на висока трева с моторен тример. Работим до 50 км от София, като допълнително за заплащат транспортните разходи.
кося трева, чистя запуснати дворове, правя декоративни градини, поддръжка | Селскостопански, Градински | гр. Русе
кося трева, чистя запуснати дворове, правя декоративни градини, поддръжка
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Младен Цонев,  преди 2 дни
косене на трева-100лв на декар, за градинките цената при оглед на място
Извършва работа с трактор - оран, дисковане, изкореняване на градини. | Селскостопански, Градински | гр. Сливен
Извършва работа с трактор - оран, дисковане, изкореняване на градини.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 2 дни
Почистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. Смядово
Почистване на дворове
Петър Петров
гр. Смядово, обл. Шумен,  Подател: Петър Петров,  преди 2 дни
Почистване на дворове, терени, парцели от храстовидна растителност, косене на трева. Премахване на издънки, Рязане на дървета, клони. извозване на отпадъците до регламентирано сметище. Унищожаване с раундъп. Работим с професионална техника, бързо и качествено, без почивен ден.
Фирма за подрязване на дървета Варна | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Фирма за подрязване на дървета Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Jivko Todorov,  преди 2 дни
Пеърс ЕООД предлага Рязане и кастрене на опасни дървета, в градски условия с автовишка и алпийски способ. Цени по договаряне. Разполагаме с професионалисти, които могат да ви помогнат. Предлагаме и огледи на място. Разчистване на запустели терени терени от гъста разстителност. Услуги с автовишки
услуги с малък трактор | Селскостопански, Градински | с. Трояново
услуги с малък трактор
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 4 дни
оране и фрезоване на дворове
Рязане опасни дървета почистване на дворове | Селскостопански, Градински | гр. София
Рязане опасни дървета почистване на дворове
МиЦ-Цветелин Петров
гр. София, обл. София,  Подател: МиЦ-Цветелин Петров,  преди 6 дни
Фирма МИЦ-Цветелин Петров предлага, професионално рязане на дървета, почистване на дворове и запустели парцели, косене на трева, извозване. Гарантирано качество и коректност. Работа с професионална техника.
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново) | Селскостопански, Градински | гр. Бургас
Рязане Опасни дървета - комбиниран подход (Обл. Бургас, Сливен, Велико Търново)
АрхЛАНД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АрхЛАНД,  преди 7 дни
Професионални целогодишни резитби-единични дървета и насаждения /пътища, къщи, промишлени дворове, училища и др./, оформяне на корони с височина до/над 15м. -20м. -25м. -30м., подрязване живи стени Н3-5м, плетове Н1,50-2,0м (мин.50-100л. м.). Според изисквания, местоположение (отдалеченост), комплексни трудности на обекта - преценяваме нуждата от техника и способи при оглед на място. Консултацията за оферта се заплаща/ приспада от услугата. При липса на мотивирано предписание / експертиза от Общ. Отдел ”Зелена Система”, съставяме сертифицирани становища за разрешителни, фитосанитарни оценки и ..
Почистване терен | Селскостопански, Градински | гр. Априлци
Почистване терен
гр. Априлци, обл. Ловеч,  преди 13 дни
Търся за почистване на градинка около къща 500 кв.м от храсти и треви за месец август. с. Гълъбово, обл. Пловдив
Прочистване на парцели и частни дворове | Селскостопански, Градински | гр. София
Прочистване на парцели и частни дворове
гр. София, обл. София,  Подател: Borislav,  преди 13 дни
Предлагаме професионално прочистване на парцели и частни дворове. Косене на висока трева, кастрене на издънки, премахване на растителност чрез Раундъп и последваща почвообработка и затревяване. При нужда, работим и с алпинисти. Изкореняване на дънери и малки дървета с мини багер. Работим бързо и чисто. В цената влиза и извозване на растителния отпадък. Работим в София и облстта: Долна Малина, Доганово, Априлово, Елин Пелин, Пролеша, Банкя, Рударци, Бояна и прочие.
Косене с моторна коса за гр. Видин | Селскостопански, Градински | гр. Видин
Косене с моторна коса за гр. Видин
гр. Видин, обл. Видин,  преди 13 дни
Косене с моторна коса за гр. Видин - косене на терени с професионална моторна коса - собствен транспорт - в удобно за двете страни време - възможност за чистене на терени с храстовидна растителност - цената зависи от големината на терена, състоянието и затревяването му (грубо около 100м2 с трева - цена 10 лева, като за по-големи терени цената намалява). - След предварителна уговорка е възможно регулярно косене на дворове или терени без нужда от присъствието на собственика, като за звършената работа може да се потвърди със снимков материализпратен по електронен път. - обявата важи и за близк..
Рязане на дървета | Селскостопански, Градински | гр. Варна
Рязане на дървета
Ависта ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ависта ООД,  преди 13 дни
Разполагаме с опитни и правоспособни спеиалисти и екипи който са в състояние да отстранят и най-трудно достъпните дървета и клони. Работим с първокласна техника – резачки, автовишки и кранове. Имаме опит в дейността от над 20 години, като 4 години сме поддържали дълготрайната дървсетна растителност на територият ана цялата община Ванра, а през останалите години на отделни райони във Варненска област. Можете да бъдете спокойни, че поверената в наши ръце работа ще бъде извършена безавариино, отговорно и бързо. Предлагаме: • Формиращи резитби; • санитарни резитби на сухи и опасни клони; •..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.