Услуги

Професионално почистване

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
226 обяви
ТОП оферта
Професионално почистване на домове, офиси и сградигр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 10 часаФирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  преди 17 часаДи-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 2 лв./кв.м
ТОП оферта
Професионално Почистване 5лв.- 6лв.- 7лв.-на Домове, Офиси, Хотели, Ресторанти, Фасади, Прозорци, Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел,Дивани, Матраци, Коли, Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и Др., ПРЕДЛАГА ОБЩИ РАБОТНИЦИ ”АЛЕКС” Най-Нгр. Бургас, Бургас,  преди 19 часа„АЛЕКС” предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел,Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50.лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове – 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; • Единичен матрак - 7лв. за брой; • Двоен матрак - 15лв. за брой; • Цялостно пране на автомобили - 35лв.(пране на седалки..
ТОП оферта
Център за машинно пране на килими, мокети, китеници, одеялагр. Бургас, Бургас,  преди 19 часаБургас, Център за машинно пране на килими, мокети, китеници, одеялата, изсушаване, пакетиране, собствен транспорт, вземане и доставка-безплатно Пране на килими и пътеки -1.50 лв./кг. Пране на одеала, губери, китеници - 2 лв./кг Допълнително предлагаме и рязане на килими и оверлог услуги - 2.50 лв./лин.м Нужно е само да позвъните на някой от нашите телефони, за да направите заявка в работно време: всеки ден от 9:00 до 19:00 ч. Нашите услуги се извършват в срок до 48 часа, независимо от атмосферните условия. Прането на мокети, килими, мокети, пътеки, китенци, губери се извършва с професионални машини, а препаратите, използвани за прането на килимите са сертифицирани по вс..
ТОП оферта
МАШИННО ПРАНЕ НА МОКЕТ, МЕКА МЕБЕЛ, ДАМАСКИ, ХОЛОВИ ГАРНИТУРИ, СТОЛОВЕ, СЕПАРЕТА И ДИВАНИгр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 1 денФирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 7.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 3.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 40,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Kamelia_Style,  преди 1 ден
Фирма за почистване CLEANEX Ви предлага професионално ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ И ОБЩИ ЧАСТИ на най - добрите цени в гр. Бургас! Ако желаете да се абонирате за нашите услуги цените са следните : 3лв. (на домакинство) за почистване 1 път седмично 4лв. - 2 пъти седмично. Фирма за почистване CLEANEX Ви предлага професионално ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ , БАНКИ ,ХОТЕКИ И ВСИЧКИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ на най - добрите цени в гр. Бургас! Ако желаете да се абонирате за нашите услуги цени: Абонаментно почистване /цена за кв.м./ - 2пъти сед. - от 0.50лв. до 0.75лв. -еднократно- 1.50лв. - 2.50лв. - всеки ден - ..
VIPИНДИВИДУАЛНО ПРАНЕ НА СПАЛНО БЕЛЬО И ДРЕХИ В БУРГАС | Професионално почистване | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНО ПРАНЕ НА СПАЛНО БЕЛЬО И ДРЕХИ В БУРГАС
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ИНДИВИДУАЛНО ПРАНЕ,СУШЕНЕ И ГЛАДЕНЕ на лично и спално бельо,дрехи,якета,завивки,хавлии и др., Химическо чистене Приемаме и поръчки ”от врата до врата” Промоция: -ИЗПЕРИ 2 ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ ИЛИ ОДЕЯЛА,ТРЕТОТО ЩЕ ВИ Е НА ПОЛОВИН ЦЕНА ПРОМОЦИЯ ЗА СТУДЕНТИ:- За 4лв ПРАНЕ НА 4,5кг ДРЕХИ ИЛИ БЕЛЬО(ЕДНА ПЕРАЛНЯ) С ВКЛЮЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ И ОМЕКОТИТЕЛ адрес: -гр.Бургас, жк. Славейков-задната част на II-ро РПУ/срещу ВХТИ/ Работно време: Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък и Петък от 9 до 12,30 ч, и от 13,30 ч. до 18 ч.. Събота и Неделя-почивен ден
VIPEasyFresh - тупане и пране на килими | Професионално почистване | гр. Стара Загора
EasyFresh - тупане и пране на килими
Еasy Fresh
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Еasy Fresh,  преди 2 дни
Фирма ”Еasy Fresh”, Ви предлага пране и тупане на килими по домовете с Рейнбоу. Без вдигане на какъвто и да било прах. Килимът става в ново състояние, както сте го закупили преди години. Изпиране, изсушаване, ароматизиране. Премахване на упорити петна, независимо от източникът им .Отстраняване на мухъл и профилактика на помещения Изключително ниски цени, по-ниски от тези на автомивките, където ще закарате килимите си сами. Допълнителни промоции. Услугата се предлага и за градовете Казанлък, Раднево,Гълъбово,Чирпан, Мъглиж и др. населени места в област Стара Загора.
VIPБАРА ИВАН И КОСТА | Професионално почистване | гр. Сливен
БАРА ИВАН И КОСТА
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 2 дни
Бара Иван и Коста предлага: -машинно почистване -машинно пране на тапицерии и автомобили -пране на бара -почистване на стъкла -почистване на твърди настилки -почистване на хотели,заведения и офиси Бара Иван и Коста предлага БЕЗПЛАТЕН транспорт в рамките на град Сливен при стойност на поръчката над 10 лв.
VIPПочистване тавани,мазета и къщи | Професионално почистване | гр. Пловдив
Почистване тавани,мазета и къщи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КА ПРОЕКТ 2 ЕООД,  преди 3 дни
Качествено почистване на жилищни сгради от битов и строителен боклук.Изнасяме стари мебели и покъщнина с транспорт до сметище.Почистване на мазета и тавани.Изнасяне до сметище на ненужни битови вещи при покупка на имот.Почистване на общи мазета на жилищни блокове.Почистване и изнасяне на строителен отпадък за град Пловдив.Бяла фирма.Издаване на фактури и сключване на договор.Осигуряване на транспорт.
VIPпране на килими | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
пране на килими, ул. Рилска 51
VIPпране на килими, губери  и олекотени завивки | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, губери и олекотени завивки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки, вземаме поръчката от Вашият адрес и в 3 дневен срок Ви я връщаме
VIPEasyFresh-професионално почистване на домове и офиси и заведения. | Професионално почистване | гр. Стара Загора
EasyFresh-професионално почистване на домове и офиси и заведения.
Еasy Fresh
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Еasy Fresh,  преди 4 дни
Фирма ”Еasy Fresh”, Ви предлага изключително достъпни цени. Професионално почистване на офиси, заведения и домове с почистваща система ”Рейнбоу” от последно поколение. Тупане на матраци, премахване на акари, тупане на меки мебели и килими. Пране и ароматизиране на мебели, пердета и други. Почистване на бани и мокри помещения, замърсени теракоти/гранитогреси с Ренбоу РейнДжет. Освежаване на всякакъв вид мебели с естествени и изкуствени повърхности. Отстраняване на упорити петна, независимо от произхода им. Пране и тупане на килими на място, без вдигане на прах -цени по-ниски от тези на автомив..
VIPМашинно пране на килими и Обществена Пералня | Професионално почистване | гр. Варна
Машинно пране на килими и Обществена Пералня
ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА,  преди 4 дни
НИЕ НЕ СМЕ АВТОМИВКА! - СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ, НА ТЕЗИ КОИТО НИ ПОВЯРВАХА........:) ЦЕНА: 2 лв./кв. м. - КИЛИМИ 2 лв./л.м. - ПЪТЕКИ /ЗА ШИРОЧИНА ПОД 1м./ ТРАНСПОРТ ЕДНОКРАТНО - 3 лв. В РАМКИТЕ НА ГРАДА! ПРИ ПОРЪЧКА ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ, ПОЛУЧАВАТЕ ЕДНОКРАТНА 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНИТЕ В САЙТА (ОЛЕКОТЕНИ, КАЛЪФИ ЗА МАТРАЦИ, ПРАНЕ И СУШЕНЕ ДО 5кг. И ВСИЧКИ ДРУГИ)! - WWW.PERACH.NET Домашното почистването на килима, никога не е достатъчно! Живеейки и работейки в изключително динамичен свят, ние не забелязваме колко прах, пепел и много други вредни частици ни заобикалят. Местообитава..
VIPПочистване на домове от Еasy Fresh | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Почистване на домове от Еasy Fresh
Еasy Fresh
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Еasy Fresh,  преди 4 дни
* Почистване на домове, включва - прахосмукачка, парочистачка, професионално тупане на мебели с ”Рейнбоу”, килими, почистване на пода с професионален препарат, основно почистване на бани и мокри помещения, замърсени теракоти/гранитогреси с Ренбоу Джет Фреш. Отстраняване на мухъл и профилактика на помещения.Почистване на труднодостъпни прозорци, огледала, дограма, щори. Почистване на печка/фурна/ (цялостно. Почистване и профилактика на климатици, отстраняване на запушени връзки. Почистване на микровълнова, абсорбатор, хладилник. Цените са изключително достъпни и се определят след направен пред..
VIPПочистване на дом с ”Рейнбоу” | Професионално почистване | гр. София
Почистване на дом с ”Рейнбоу”
Росица Стоилова
гр. София, обл. София,  Подател: Росица Стоилова,  преди 4 дни
Предлагаме Ви цялостно почистване на дома и офиса само за 1.00лв за кв.м. Почистването включва: 1/Измиване на прозорци и дограми външно и вътрешно. 2/Обиране на паяжини във всички помещения. 3/Отстраняване на прахта от всички повърхности (външно). 4/Измиване на твърдите подови настилки в помещенията. 5/Забърсване на вратите и касите. 6/Обезпрашаване на осветителни тела,ключове и контакти. 7/Измиване на огледала. 8/Обезпрашаване на щори. 9/Цялостно почистване и дезинфекция на баня и тоалетна. 10/Почистване на кухненски шкафове - външно. 11/Почистване на мивки и батерии. 12/Почиства..
Почистване  на мази, тавани | Професионално почистване | гр. Русе
Почистване на мази, тавани
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: nestor,  преди 57 минути
Професионално почистване на мази, тавани, гаражи, складове; изхвърляне на стари, ненужни вещи. Сериозно отношение към възложената работа. Предлага собствен транспорт на разумни цени.
Изпиране на дивани, матраци, килими, с възможност и за използване на пара за премахване на акарии. | Професионално почистване | гр. Бургас
Изпиране на дивани, матраци, килими, с възможност и за използване на пара за премахване на акарии.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 часа
Професионално изпиране на Вашите захабени дивани, матраци, клими, мокети - С неалергизиращи препарати. Възможно е използването на пара при Ваша поръчка за премахване на акарии. Гарантираме за качеството на услугат.
Качество и бързина | Професионално почистване | гр. Бургас
Качество и бързина
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 часа
Фирма за професионално почистване ЕООД ”ЧИСТИЧКО”предлага следните услуги: Почистване след строителство и ремонт! Премахване на бои, лепенки, строителни материали, всякакъв вид замърсявания.Изхвърляне на строителни отпадъци.Мaшиннo пoчиcтвaнe нa пoдoвитe нacтилки, пoчиcтвaнe нa стъклaтa и дoгpaмaтa, пoлиpaнe нa вpaтитe, пoчиcтвaнe нa caнитapнитe пoмeщeния, oбeзпpaшaвaнe пapaпeти, климатици, контакти, ключове и др. ЦЕНАТА ЗАВИСИ ОТ СТЕПЕНТА НА ЗАМЪРСЯВАНЕ!ПОВИКАЙТЕ НИ НА БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ИЗГОДНА ОФЕРТА!РАБОТИМ ПО ЦЯЛОТО ЮЖНО ЧЕРНОМОРИЕ!
Професионално почистване в Бургас и региона | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване в Бургас и региона
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
ВНИМАНИЕ!!!Професионално почистване на апартаменти,офиси,магазини,ресторанти.Основно почистване , комплексно почистване,почистване след строителство и ремонт,пране на дивани,столове и всякакъв вид мека мебел,пране на килими. Почистване за градовете,Бургас,Айтос,Поморие,Равда,Несебър,Слънчев Бряг,Созопол ,Приморско и околностите.ПОЗВЪНЕТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ,ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И ИЗГОДНА ЗА ВАС ЦЕНА!РАБОТИМ ВСЕКИ ДЕН БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ!!!
Абонаментно  професионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Абонаментно професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
*Абонаментно измиване на витрини Броят на посещенията в месеца зависят от вас.Почистването се извършва в избран от вас ден и час! *Абонаментно почистване на офиси - По договаряне *Абонаментно пране на мека мебел и подови настилки - По договаряне
Домашна помощница | Професионално почистване | гр. Бургас
Домашна помощница
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 часа
Високо квалифициран персонал Почистване на прах Почистване на мокри помещения Почистване на кухня Измиване на остъкления Ежеседмична поддръжка на чистотата във Вашия дом офис магазин
Почистване След ремонт за Цяла Бургаска Област НА МНОГО ДОСТЪПНИ ЦЕНИ | Професионално почистване | гр. Бургас
Почистване След ремонт за Цяла Бургаска Област НА МНОГО ДОСТЪПНИ ЦЕНИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Почистване на засъхнали бои и мазилки от подовете и дограмата, полиране на подовите настилки, терекот в баня и тоалетни, измиване на стъкла и дограма, почистване на осветителните тела, привеждане на обекта във вид готов за обитаване.Цена за изпълнение можете да получите след безплатен оглед от наша страна!
За всички Вас! | Професионално почистване | гр. Бургас
За всички Вас!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
„ДОМАШНА и ОФИС ПОМОЩНИЦА“ само за 280 лв на месец 1. Почистване на подовете 2. Обезпрашаване на мебели и офис техника 3. Почистване на кухня 4. Почистване на баня и тоалетна 5. Почистване на тераси 6. Почистване на мокри помещения 7. Един път на три месеца измиване на остъкление
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Професионално почистване на Вашия дом , офис или магазин. ПОЧИСТВАМЕ И ЧРЕЗ ПАРА С ПРОФЕСИОНАЛНИ ПАРОЧИСТАЧКИ Всичко ще заблести като ново с нашата професионална техника,препарати и отговорен екип! Обадете се и ние с удоволствие ще почистим вместо Вас!
Почистване за Цяла Бургаска Област | Професионално почистване | гр. Бургас
Почистване за Цяла Бургаска Област
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Почистване на наводнени мазета и помещения!След ремонтно почистване,Пране на мека мебел . Измиване на прозорци Почистванена теракот и фаянс , Почистване след ремонтна дейност- по договаряне! Почистване след строителство и ремонт • Почистване на стъкла, дограми, врати, радиатори и др. • Почистване на прах от всички повърхности • Почистване и дезинфекция тоалетни, бани и сауни • Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци • Почистване от боя и лепило от подове
Ежедневно почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Ежедневно почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 часа
Фирма за професионално почистване ”ЧИСТИЧКО” ЕООД предлага Ежедневна хигиенизираща поддръжка на магазини, хотели, ресторанти, кафета, заведения, детски градини,банки, офиси, търговски центрове, вилни селища. Цените са префернциални и са след предварителен оглед.
Почистване на апартаменти и къщи след ремонт и строителство.Височинно почистване на стъкла и фасади. | Професионално почистване | гр. Бургас
Почистване на апартаменти и къщи след ремонт и строителство.Височинно почистване на стъкла и фасади.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 10 часа
След вашия ремонт, за нас ще бъде удоволствие да почистим и приведем вашата сграда, имот или обект във вид, удобен за използване.
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
Професионално почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Kamelia_Style,  преди 11 часа
Фирма за почистване CLEANEX Ви предлага професионално ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ , БАНКИ ,ХОТЕЛИ И ВСИЧКИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ на най - добрите цени в гр. Бургас! Ако желаете да се абонирате за нашите услуги цени: Абонаментно почистване /цена за кв.м./ - 2пъти сед. - от 0.50лв. до 0.75лв. -еднократно- 1.50лв. - 2.50лв. - всеки ден - по договаряне ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТРИНИ /цена за кв.м. / до 3 метра,едностранно / двустранно - 2пъти сед. - от 0.80лв. / 1.20лв. - 1 път сед. - 1.00лв. / 1.50лв. -еднократно- 2.00лв. / 3.00лв. - всеки ден - 0.60лв. / 0.90лв. Нека живеем на чисто!
почистване с Рейнбоу | Професионално почистване | гр. София
почистване с Рейнбоу
, гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Почиствам домове с прахосмукачка РЕИНБОУ - Емилия
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.