Услуги

Професионално почистване

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
225 обяви
ТОП оферта
Професионално Почистване на Домове, Офиси, Хотели, Ресторанти, Фасади, Прозорци и др. Най-Ниски Ценигр. Бургас, Бургас,  преди 9 часа„АЛЕКС” предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; • Единичен матрак - 7лв. за брой; • Двоен матрак - 15лв. за брой; • Цялостно пране на автомобили - 35лв. (пр..
ТОП оферта
Машинно пране на мокет, мека мебел, дамаски, холови гарнитури,матраци, столове, сепарета и диванигр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 10 часаФирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 7.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 3.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 40,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
ТОП оферта
Почистване на апартаменти, къщи и сгради след ремонт и строителство. Почистване на басейни.гр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 17 часаСлед вашия ремонт, за нас ще бъде удоволствие да почистим и приведем вашата сграда, имот или обект във вид, удобен за използване. Почистването на басейни се извършва ръчно и с помощта на еднодискова машина. За почистването на басейни се използват специални почистващи препарати, които са пригодени за почистване на котлен камък, щадят повърхността на стените и не остават следи от пяна, както обикновените почистващи препарати, които се използват в домакинството.
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  Подател: dimadjo,  преди 18 часаdimadjoДимаджо ЕООД е най новата и модерна фирма за пране и сушене на килими. Първо килимите се тупат на машина 1400удара в минута Перът се на машина двустранно Сушът се в камера за 24 часа Безплатен тпанспорт от врата до врата ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО БЕЗ МИРИЗМА
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  преди 18 часаДи-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 2 лв./кв.м
ТОП оферта
Агенция за чистота Мак - машинно пране и бара, професионално почистванегр. Сливен, Сливен,  преди 1 денСливен - Агенция за чистота Мак - Машинно пране и бара. Професионално почистване.
ТОП оферта
Агенция за чистота Мак - машинно пране и бара, професионално почистванегр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денЯмбол, ул. Търговска 57 (до старата автогара, под сградата на Бакаджика) - Агенция за чистота Мак - Машинно пране и бара. Професионално почистване.
ТОП оферта
Професионално почистване на домове, офиси и сградигр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 1 денФирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕЖЕДНЕВНО И СЛЕДРЕМОНТНО  ПОЧИСТВАНЕ | Професионално почистване | гр. Бургас
ЕЖЕДНЕВНО И СЛЕДРЕМОНТНО ПОЧИСТВАНЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 часа
ДИ-ЙОР : ЕЖЕДНЕВНО И СЛЕДРЕМОНТНО ПОЧИСТВАНЕ, ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ ПО ДОМОВЕТЕ, ПРАНЕ НА КИЛИМИ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА
VIPпране на килими, губери  и олекотени завивки | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, губери и олекотени завивки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки, вземаме поръчката от Вашият адрес и в 3 дневен срок Ви я връщаме
VIPПочистване на паркинги и гаражи | Професионално почистване | гр. София
Почистване на паркинги и гаражи
гр. София, обл. София,  Подател: П и П Мениджмънт ЕООД,  преди 1 ден
Машинно и ръчно почистване и прахосмучане на подземни паркинги,гаражи и мазета. Предлагаме и абонаментно подържащо почистване. Доказан резултат. Резултат с изображение за почистване на паркинги и гаражи Резултат с изображение за почистване на паркинги и гаражи
VIPЧистичко | Професионално почистване | гр. Бургас
Чистичко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 2 дни
ВНИМАНИЕ!!! Професионално почистване на апартаменти, офиси, магазини, ресторанти. Основно почистване 1,00лв на кв.м, комплексно почистване1,50лв кв.м., почистване след строителство и ремонт 3,00лв кв.м., пране на дивани, столове и всякакъв вид мека мебел, пране на килими. Почистване за
VIPПочистване тавани, мазета и къщи | Професионално почистване | гр. Пловдив
Почистване тавани, мазета и къщи
КА ПРОЕКТ 2 ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КА ПРОЕКТ 2 ЕООД,  преди 2 дни
Качествено почистване на жилищни сгради от битов и строителен боклук. Изнасяме стари мебели и покъщнина с транспорт до сметище. Почистване на мазета и тавани. Изнасяне до сметище на ненужни битови вещи при покупка на имот. Почистване на общи мазета на жилищни блокове. Почистване и изнасяне на строителен отпадък за град Пловдив. Бяла фирма. Издаване на фактури и сключване на договор. Осигуряване на транспорт. Извозване на минимално количество строителни отпадъци - до 12 броя чували - 25.00 лв. Транспорт за Пловдив и регион с пикап.Почистване и изнасяне на нунужни вещи от недвижим имот - преди и..
VIPПочистване - промоция | Професионално почистване | гр. Бургас
Почистване - промоция
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 дни
Цялостно почистване! ­ Ние Ви предлагаме цялостно почистване на дома или офиса. То включва: ­­ Измиване на прозорци и дограма; ­ Машинно изпиране на меки настилки - килими, мокети, холна гарнитура, тапицирани столове; Машинно изпиране на матраци; ­­ Машинно дълбоко почистване на твърди настилки - гранитогрес, мрамор, фаянс, теракот, паркет, ламинат; Измиване на кухненски шкафове - външно и вътрешно; Измиване на външни и интериорни врати; Почистване на осветителни тела; Почистване на радиатори; Почистване на електрически контакти и ключове; Измиване на тераси. Почистване н..
VIPПране на щори от плат и пердета | Професионално почистване | гр. Бургас
Пране на щори от плат и пердета
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 дни
Внимание! Фирма ”ЧИСТИЧКО” ЕООД предлага Промоционално цялостно почистване на домове, офиси, хотели, ресторанти за Бургас и околностите! Технологията е изпитана. Не се колебайте, а звъннете! Цената е по договаряне
VIPЧистичко | Професионално почистване | гр. Бургас
Чистичко
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 4 дни
”ЧИСТИЧКО” ЕООД предлага отстъпки от 10 до 30 % при по-големи поръчки за почистване на хотели, казина, магазини, ресторанти, вилни селища, сгради и др. Работим качествено и бързо!
професионално почистване | Професионално почистване | гр. София
професионално почистване
JPCO EOOD
гр. София, обл. София,  Подател: JPCO EOOD,  преди 23 минути
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Джей Пи Ко ЕООД - J P Co ltd - Професионално почистване на домове, офиси и административни сгради, основно почистване на вашият автопарк, Най-високо качество, достъпни цени, безупречна чистота, работа с най-модерни технологии и машини, възможност за абонаментни услуги и отстъпки
Професионално почистване | Професионално почистване | гр. София
Професионално почистване
JPCO EOOD
гр. София, обл. София,  Подател: JPCO EOOD,  преди 24 минути
Диамантено шлайфане, полиране, импрегниране и запечатване на мрамор, мозайка и гранит.Машинно почистване на твърди подови настилки 1.20лв.кв.м. Гранитогрес ;Теракота ;Фаянс ;Ламинат ; Линолеум ; Балатум,Машинно почистване на естествени подови настилки 1.50 лв кв.м.:Мрамор; Гранит ; Мозайка ; Травертин ; Бетон ; Паркет и др./Полагане на полимерна емулсия /запечатка/ 1.00лв./кв.мПолиране на подови настилки 1.50лв./кв.мИмпрегниране ( в зависимост от инпрегнатора ) 1.00 – 4.00 лв./кв.мКристализация на мрамор и мозаика 1.50 – 2.00 лв./кв.мПастиране на гранит 1.00 – 2.50 лв./кв.мМашинно почистван..
Диамнтено шлайфане на камени настилки | Професионално почистване | гр. София
Диамнтено шлайфане на камени настилки
JPCO EOOD
гр. София, обл. София,  Подател: JPCO EOOD,  преди 24 минути
Диамантено шлайфане мрамор, гранит, мозайка, варовик и др. Нанасяне на защитен полимерен слой /запечатка/ върху твърди подови настилки - в зависимост от подовата настилка се използват различни видове полимерни или акрилни запечатки. Те образуват повърхностен слой върху настилката / сатенено лъскав или матов, по желание на клиента/, предпазвайки я от ежедневните замърсители и улеснявайки поддръжката и. Кристализация на мрамор и мозайка - химичен процес, при който препарата реагира с варовика в камъка и се получава изключително твърд и лъскав повърхностен слой. Операцията се извършва само от про..
Чистене на апартаменти, къщи офиси и др. изгодно! гр. София | Професионално почистване | гр. София
Чистене на апартаменти, къщи офиси и др. изгодно! гр. София
гр. София, обл. София,  преди 53 минути
Млада двойка предлага бързо и качествено почистване на апартаменти, къщи, офиси и др. на цената на, която бихте заплатили на един човек. Цена по договаряне. Коректно и сериозно отношение от наша страна и подхождане с отговорност към поставените задачи. За цяла София и околността!
Частно лице - Почиствам | Професионално почистване | гр. София
Частно лице - Почиствам
ЧАСТНО ЛИЦЕ - ПОЧИСТВАМ
гр. София, обл. София,  Подател: ЧАСТНО ЛИЦЕ - ПОЧИСТВАМ,  преди 3 часа
ПОЧИСТВАМ: Офиси, къщи, апартаменти, вили. Имам добър дългогодишен опит в областта на тези услуги. Работила съм извън страната. Ако си търсите отлична домашна помощница ми пишете или ме потърсете на даденият телефон в описанието на обявата. ЧАСТНО лице съм, а не фирма. Цената на услугата е по договаряне.
почистване | Професионално почистване | гр. Бургас
почистване
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
почистване на тавански помещения апартаменти и мази на-най ниски цени в града, извозване на строителни матеряли
почистване на тавански помещения | Професионално почистване | гр. Бургас
почистване на тавански помещения
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: 83,  преди 5 часа
почистване на тавански помещения апартаменти и мази на-най ниски цени в града, извозване на строителни матеряли
Пране на мека мебел,матраци, килими, мокети | Професионално почистване | гр. Варна
Пране на мека мебел,матраци, килими, мокети
, гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Професионално паропочистване на: дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци, мокети, килими с професионална steam cleaning машина. Пране на мека мебел, матраци, килими, мокети. Освежаване на цветовете. Отстраняване на петна. Ако имаш удобен фотьойл, от който обичаш вечер да гледаш телевизия, или красиво канапе, което по неповторим начин освежава хола ти, зарадвай ги с професионално почистване, а те ще продължат да ти служат вярно още много години, спестявайки ти средства и усилия. Вдъхни нов живот за твоята мека мебел с професионално steam cleaning изпиране. Освежи дома си и го по..
Пране на мека мебел,матраци, килими, мокети | Професионално почистване | гр. Варна
Пране на мека мебел,матраци, килими, мокети
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Криейтив ПиП ЕООД,  преди 6 часа
Професионално паропочистване на: дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци, мокети, килими с професионална steam cleaning машина. Пране на мека мебел, матраци, килими, мокети. Освежаване на цветовете. Отстраняване на петна. Ако имаш удобен фотьойл, от който обичаш вечер да гледаш телевизия, или красиво канапе, което по неповторим начин освежава хола ти, зарадвай ги с професионално почистване, а те ще продължат да ти служат вярно още много години, спестявайки ти средства и усилия. Вдъхни нов живот за твоята мека мебел с професионално steam cleaning изпиране. Освежи дома си и го по..
почистване и извозване | Професионално почистване | гр. Варна
почистване и извозване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
изгодно почистване мази тавани апартаменти дворове от строителни и битови отпадаци работници транспорт
пране на килими | Професионално почистване | гр. Пловдив
пране на килими
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Фирмата разполага със собствена база и пере със специални препарати за различните видове, килими, мокети, пътеки и други. Пере се с необходимата техника и се получават абсолютно сухи. Фирмата осигурява транспорт от дома и обратно. Базата на фирмата се намира в гр. Пловдив, ул. Бръшлян 1 /до Събота пазара/. Фирмата работи без почивен ден от 9,00 часа до 19,00 часа.
Почистване на горивни резервоари и ями!ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ! | Професионално почистване | гр. Стара Загора
Почистване на горивни резервоари и ями!ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ!
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ”Димарат”ООД,  преди 7 часа
Отводняване,отпушване,почистване на ями. Профилактика на горивни резервоари с всякакъв обем и вид на петролния продукт с професионална техника.Превоз на отпадъчни петролни продукти.Превоз на товари с БУС-1.5т. и камион-3.5т. с кран за товарене и разтоварване.
Изгодно почистване изхвърляне отпадъци | Професионално почистване | гр. Варна
Изгодно почистване изхвърляне отпадъци
гр. Варна, обл. Варна,  преди 7 часа
БЕЗПЛАТНО!!! извозване на запазени мебели, работещи перални, печки, хладилници, телевизори, електроуреди. БЕЗПЛАТНО ВСЕКИ ДЕН!!! Изнасяне на 6 електроуреда Изнасяне на 5 електроуреда Изнасяне на 4 електроуреда за 10 лв. Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв. Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв. Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв. Изнасяне, товарене и извозване на строителни и битови отпадъци, стари дограми и всичко ненужно много изгодно почистване, мази, тавани, апартаменти, гаражи, вили, дворове, складове, терени. Извозване и изхвърляне отпадъци. Извозване и изхвърляне на..
сметопочисване | Професионално почистване | гр. Бургас
сметопочисване
’ЧИСТОТА’ ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’ЧИСТОТА’ ЕООД,  преди 8 часа
Общинска фирма ”ЧИСТОТА” ЕООД отдава техника, терени и офиси под наем.
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.