Услуги

Професионално почистване

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
236 обяви
ТОП оферта
агенция за чистота Мак - професионално почистване, хамалски услугигр. Ямбол, Ямбол,  преди 2 часаЯмбол, ул. Търговска 57 (до старата автогара, под сградата на Бакаджика), агенция за чистота Мак - машинно пране и бара, професионално почистване. Фирмата предлага и хамалски услуги.
ТОП оферта
Сливен - Агенция за чистота Мак - машинно пране и бара, професионално почистванегр. Сливен, Сливен,  преди 2 часаСливен - Агенция за чистота Мак - машинно пране и бара, професионално почистване
ТОП оферта
пране и сушене на килимигр. Бургас, Бургас,  преди 4 часаДи-йор 2 ЕООД, специализирана фирма за пране и сушене на килими. Работи със специализирани машини и професионални препарати. Взема и връща на адрес - безплатен транспорт. Цена 2.30 лв./кв. м
ТОП оферта
Професионално почистване на домове, офиси и сградигр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 21 часаФирма ”Дарко”, Ви предлага професионално почистване на домове, офиси, обществени и индустриални сгради, дори и след ремонт. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време, за да разбираме нуждите на нашите клиенти. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
ТОП оферта
Професионално Почистване на Домове, Офиси, Хотели, Ресторанти, Фасади, Прозорци и др. Най-Ниски Ценигр. Бургас, Бургас,  преди 23 часа„АЛЕКС БУРГАС ЕООД предлага: - Професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, магазини, ресторанти, хотели, Фасади, Прозорци. - Шлаифане и Полиране на Мрамор, Мозайка и др. Основно почистване, комплексно почистване, грубо почистване след строителство и ремонт. - Машино и Ръчно Пране на Килими, Мокети, Мека Мебел, Дивани, Матраци, Коли и др. - Измиване на остъкления и витрини- ПО ДОГОВАРЯНЕ - Измиване на твърди настилки от 0.50. лв. до 1лв.. • Дивани - 5лв. на седящо място; • Фотьоли - 6лв. за брой; • Столове - 1.50лв. за брой; • Табуретки - 2лв. за брой; • Единичен матрак - 7лв. за брой; • Двоен матрак - 15лв. за брой; • Цялостно пране на автомобили ..
ТОП оферта
пране на килими, мокети, мека мебел; височинно почистване и измиване на фасади и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денПране на килими, мокети, мека мебел; комплексно почистване; почистване след строителство и ремонт; височинно почистване и измиване на фасади и др.
ТОП оферта
Машинно пране на мокет, мека мебел, дамаски, холови гарнитури, матраци, столове, сепарета и диванигр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 1 денФирма ”Дарко”, Ви предлага: Машинно изпиране на мека мебел - 7.00лв./седящо място Машинно изпиране на стол - 3.00лв./бр. Минимална стойност за една поръчка - 40,00 лв. Моля не се колебайте да ни потърсите, за да обсъдим вашите нужди!
ТОП оферта
Почистване на апартаменти, къщи и сгради след ремонт и строителство. Почистване на басейни.гр. Бургас, Бургас,  Подател: Дарко къмпани ЕООД,  преди 1 денСлед вашия ремонт, за нас ще бъде удоволствие да почистим и приведем вашата сграда, имот или обект във вид, удобен за използване. Почистването на басейни се извършва ръчно и с помощта на еднодискова машина. За почистването на басейни се използват специални почистващи препарати, които са пригодени за почистване на котлен камък, щадят повърхността на стените и не остават следи от пяна, както обикновените почистващи препарати, които се използват в домакинството.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПочистване на домове Бургас | Професионално почистване | гр. Бургас
Почистване на домове Бургас
Свежест 42
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Свежест 42,  преди 7 часа
Ние от Свежест 42 ви предлагаме пакети за специфични ваши нужди. Може да се свържете с нас по всяко време на посочения телефон, имейл или Facebook. Пакет съдове - една от най-досадните дейности за всяко домакинство. Оставете го на нас! Пакет базово почистване - прахово избърсване, включено с измитане и стирка. Пакет, създаден, както за млади хора и учащи, така и за работещи. Пакет основно почистване - когато усетите нужда от цялостно почистване или да премахнете космите от домашните любимци, да освежите дивана или просто искате да промените лика на апартамента си, този пакет е за В..
VIPПочистване на жилища, измиване на прозорци, витрини, дограми | Професионално почистване | гр. София
Почистване на жилища, измиване на прозорци, витрини, дограми
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Професионално почистване на жилища, измиване на прозорци и витрини. Подръжа на градината, косене на тревни площи, пръскане против хлебарки.
VIPПрофесионално почистване | Професионално почистване | гр. Варна
Професионално почистване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Професионално почистване на стъкла и дограма към магазини, офиси, апартаменти. Абонаментно почистване.
VIPПочистване На КОМИНИ Улуци ВАРНА | Професионално почистване | гр. Варна
Почистване На КОМИНИ Улуци ВАРНА
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Коминочистач предлага на своите клиенти услугата отпушване и почистване на комини Варна Добрич Шумен и др. градове почистване на комини. камини. отдушници. котелни помещтения. димоотводи. почиства и поставя улуци. свери. петлици. хашове. располагаме с различни видове четки. проволки. жила. и инструменти с които работи професионалният КОМИНОЧИСТАЧ Отпушване на Комини на наи ниски цени Отпушване на Комини Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим 24 часа Гаранция за Извършената от Нас Работа!
VIPКопаене на септични ями - ВиК услуги | Професионално почистване | гр. Варна
Копаене на септични ями - ВиК услуги
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Занимавам се от дълги години само с септични ями без почистване. Копаене независимо размери, и населено място. Копая ръчно на трудно достъпни места като осигурявам камък блокчета и пръстени диаметър 2м. и всички строителни материали до плоча. ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ЗА удобство на клиента. Време траене от 4 до 5 дена - СРОКОВЕ
VIPХигиенизация на входове - Бургас | Професионално почистване | гр. Бургас
Хигиенизация на входове - Бургас
Свежест 42
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Свежест 42,  преди 3 дни
Свежест 42 е новосъздадена компания в Бургас, която предлага услуги за поддържане на общи жилищни части. Работим на няколко пакета, които са фиксирани за удобство на хората и са съобразени с типа и качеството на извършване на дейноста. Цените са на домакинство като не се таксува допълнително за човек или домашен любимец. Икономичен пакет - 5 лева; Стандартен пакет - 8 лева; Луксозен пакет - 12 лева; Допълнителна информация може да намерите на графиката и на сайта ни.
VIPпране на килими, губери  и олекотени завивки | Професионално почистване | гр. Бургас
пране на килими, губери и олекотени завивки
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Белина еко - пране на килими, губери и олекотени завивки. Вземаме поръчката от Вашият адрес и в тридневен срок Ви я връщаме!
машинно пране на мека мебел, килими мокети, матраци | Професионално почистване | гр. Велико Търново
машинно пране на мека мебел, килими мокети, матраци
Стоянови 09” ЕООД
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Стоянови 09” ЕООД,  преди 2 часа
Дори и най-стария и мръсен диван или #матрак може да изглежда свеж и красив след #професионално пране. Не отлагайте с идеята, че направо ще си купите нов- удължете живота на #дивана си и #чистотата в дома си!!! Потърсете Стоянови09 ЕООД
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСВАНЕ | Професионално почистване | гр. Велико Търново
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСВАНЕ
Стоянови 09” ЕООД
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Стоянови 09” ЕООД,  преди 2 часа
Фирма ”Стоянови 09” ЕООД предлага следните услуги: - почистване на домове, офиси и сгради; - почистване на магазини и търговски помещения; - абонаментно почистване; - основно почистване; - почистване след ремонт и строеж; - машинно почистване на твърди подови настилки; - диамантено шлайфане на подови настилки; - кристализация на подови настилки; - запечатване на твърди настилки; - полиране на подови настилки; - машинно пране на мека мебел, матраци и дамаски; - машинно почистване на меки подови настилки; - почистване на прозорци, дограми и щори; - почис..
пране на килими по домовете | Професионално почистване | гр. София
пране на килими по домовете
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Пране на килими дивани мокети и други по домовете
Пръскане срещу Хлебарки | Професионално почистване | гр. София
Пръскане срещу Хлебарки
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Пръскане срещу хлебарки на жилище до 50 кв.м. = 29 лв. на жилище до 50 кв.м. с гаранция 12 месеца = 44 лв. на жилище до 100 кв.м. = 39 лв. на жилище до 100 кв.м. с гаранция 12 месеца = 54 лв. на жилище до 200 кв.м. = 45 лв. на жилище до 200 кв.м. с гаранция 12 месеца = 65 лв. Използваните от нас препарати са безвредни за здравето и безопасни за деца и домашни любимци. Не рискувайте здравето си с продукти с неизяснено съдържание! Доверете се на лицензирана фирма по ДДД-дейности. Вижте нашият сайт за поръчки и повече информация.
Почистване на домове и помощ в домакинството | Професионално почистване | гр. София
Почистване на домове и помощ в домакинството
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Почиствам на домове, помощ в домакинството както и офиси, входове и др. Миене на прозорци, след ремонт, еднократно или ежеседмично.
Почистваме домове и офиси след преди ремонт, миене на прозорци | Професионално почистване | гр. София
Почистваме домове и офиси след преди ремонт, миене на прозорци
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Почистваме домове и офиси след преди ремонт, миене на прозорци. Цени по договаряне
Почиствам офиси и домове с мои препарати | Професионално почистване | гр. София
Почиствам офиси и домове с мои препарати
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Почиствам домове и офиси абонаментно и еднократно. С опит и препоръки. Почиствам след ремонт. Почиствам и абонаментно 2,3 пъти седмично. Моля сериозни обаждания.
Коминочистач - Chimney sweeper - Schornsteinfeger - Трубочист | Професионално почистване | гр. Ямбол
Коминочистач - Chimney sweeper - Schornsteinfeger - Трубочист
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Тео,  преди 4 часа
Отпушване и профилактика на комини, аспирации, печки и котли. Обследване с инспекционна камера - Ендоскоп. За постоянни клиенти отстъпка. За повече въпроси и информация, моля обадете се на посоченият номер. Отговарям за Ямбол - региона, Сливен, Елхово и Бургас.
Коминочистач -почиства комини, аспиратори- | Професионално почистване | гр. Варна
Коминочистач -почиства комини, аспиратори-
Йордан Тодоров
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Йордан Тодоров,  преди 5 часа
Почиства всички видове камини и пелетни, аспиратори, въздуходи и др. услуги по Вашият комин. Поставяне на сфери за по-добра тяга и против вятъра.
почистване и извозване | Професионално почистване | гр. Варна
почистване и извозване
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 часа
изгодно почистване мази тавани апартаменти дворове от строителни и битови отпадаци работници транспорт
Коминочистач варна Hа Hаи Hиски Цени Изгодно Почистване ОТ Професионалисти | Професионално почистване | гр. Варна
Коминочистач варна Hа Hаи Hиски Цени Изгодно Почистване ОТ Професионалисти
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Отпушване на Комини И Канали Улуци на наи ниски цени Отпушване на Комини и Канали Ремонт на Комини изидване на комини Почистване Поставаня на Сфери Петлета Саниране и Отстраняванв на проблема работим 24 ч.. без почивен ден
Почистване на кладенци - удълбочаване | Професионално почистване | гр. Варна
Почистване на кладенци - удълбочаване
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: qnko,  преди 7 часа
Бунарджия копае почиства и ремонтирва кладенци ръчно почистване и отпушване на затлачени кладенци Сондиране и изграждане на кладенци без проблемно на трудни достъпни терени Доставка на Матреали работим всеки ден НОН СТОП
чистиме мазета тавани и извозваме отпадаците | Професионално почистване | гр. София
чистиме мазета тавани и извозваме отпадаците
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Чистиме мазета тавани гаражи и др помещения и извозваме отдаците с бус 55лв
чисти товари и извозва отпадаци най добрите цени | Професионално почистване | гр. София
чисти товари и извозва отпадаци най добрите цени
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Чисти и товари ненужни отпадаци от мазета тавани апартаменти къщи офиси и др.20лв извоваме отпадаци 35лв. на курс с бус в цена ви лиза и такса за сметището. работим без Почивка
Почистване на домове и помощ в домакинството | Професионално почистване | гр. София
Почистване на домове и помощ в домакинството
Ани
гр. София, обл. София,  Подател: Ани,  преди 8 часа
Жена на 43 г. предлага почистване на домове, помощ в домакинството както и офиси, входове и др. Миене на прозорци, след ремонт, еднократно или ежеседмично. Предпочитам южните райони.10 лв/час или по договаряне.
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.