Услуги

Преводи, легализации

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
119 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПревод и легализация на документи в София, Варна и Бургас | Преводи, легализации | гр. Бургас
Превод и легализация на документи в София, Варна и Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски писмен обикновен 9 лв, специализиран 12 лв, устен 40 лв - Немски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Испански писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Руски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Гръцки писмен обикновен 16 лв, специализиран 20 лв, устен 40 лв - Италиански писмен обикновен 14 лв, специализиран 18 лв, устен 40 лв - Чеш..
Преводаческа агенция Нов Век - Шумен | Преводи, легализации | гр. Шумен
Преводаческа агенция Нов Век - Шумен
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 1 час
Преводаческа агенция НОВ ВЕК - Шумен е лицензирана агенция за превод и легализация на документи от и на немски език, турски, нидерландски, гръцки, английски, руски, арменски, китайски и още над 30 езика към Консулски отдел на МВнР на Република България. Сертифицирани сме и по ЕС 15038. Доверете ни се. Предлагаме още заверка на официални документи за чужбина с Апостил и заверка на писмени преводи, изготвени от заклети преводачи на агенцията. При нас можете да сключите и своята Гражданска отговорност, Каско, медицински застраховки за България и чужбина. Като партньор на I & G Brokers ние..
Нов Век Перник: преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Перник
Нов Век Перник: преводи и легализация
гр. Перник, обл. Перник,  преди 2 часа
Лицензирана агенция за преводи и легализации Нов Век предлага преводи на техническа документация, правни, медицински, икономически, художествени текстове и други от/на над 30 езика. Заверки на преводи на документи от чужбина в МВнР и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на актуално състояние на фирми, дипломи, академични справки, нотариални актове, медицински документи,свидетелства за съдимост, съдебни решения и други във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България.
Сложни технически преводи на руски език | Преводи, легализации | гр. Варна
Сложни технически преводи на руски език
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 часа
Сложни технически преводи на руски език. Преводи на техническа документация, упътвания и инструкции за обслужване и поддръжка на машини и съоръжения. Специализирани преводи на технически термини в областта на машиностроенето, морския транспорт и краностроенето. Симултанен превод.
Специализирани преводи от и на английски език - цена от 8.90 лв./стр. | Преводи, легализации | гр. София
Специализирани преводи от и на английски език - цена от 8.90 лв./стр.
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Николов,  преди 20 часа
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журналистика, икономика Цена :(1) от английски на български - от 6.90 лв./стандартна страница (1800 знака) (2) от български на английски - от 8.90 лв./страница
Преводи от и на английски език | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи от и на английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Извършвам преводи от и на английски език. Имам опит като преводач както в България, така и в Англия. Опитът ми включва: писмени преводи: автобиографии, писма, официални документи (без легализация), художествени текстове, специализирани текстове (напр. лечебни масажи, култивиране на перли, технически документи за машини); устни преводи на място - последното мога да предложа в гр. Бургас, където живея. При предложение за превод на място в друг град, клиентите поемат транспортните разходи. Гарантирани перфектни правопис и граматика! Цена: по договаряне.
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter | Преводи, легализации | гр. Варна
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Силвия,  преди 1 ден
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter за национални и/или международни проекти. Над 16 години богат професионален опит като мениджър, технически сътрудник, Copywriter и преводач към италиански, американски и българо-италиански фирми в България и в Италия. Отлично ниво на владеене на ИТАЛИАНСКИ език, втори чужд език - английски. Личен преводач с италиански език по време на бизнес срещи, преговори, събрания, обучения, пресконференции, изложби, търговски и културни изложения и др.
Преводи на документи от/на Английски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Английски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 1 ден
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачите Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом получ..
Преводи на документи от/на Немски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Немски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 1 ден
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачете Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом полу..
Преводи на Документи за Работа в Чужбина | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на Документи за Работа в Чужбина
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 1 ден
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими документи За кандидатстване за стаж или работа в страната или чужбина. Можем да оформим автобиографията ви на професионален формат, На база информацията която ни предоставите на български. Можем да Ви посъветваме за съставянето на мотивация, За стаж или работа в определена професионална сфера. Извършваме следните услуги: - Оформяне и превод на Автобиография. - Съвети за състав..
Преводи и легализация на документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи и легализация на документи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Преводаческа агенция Гардън Лайн, извършва преводи устни и писмени и легализация на документи: от български език на широка гама чужди езици-(иврит, хинди, френски, ителиански, английски, словенски, естонски, и др.); и от чужди езици на български език. Оторизирана от МВНР-консулски отдел, да извърша заверки и легализация на документи.
Преводи онлайн | Преводи, легализации | гр. София
Преводи онлайн
Доливиано ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Доливиано ЕООД,  преди 3 дни
Doliviano Translations предлага писмени онлайн преводи от/на: - английски - немски - испански - френски - руски - италиански
преводи | Преводи, легализации | гр. Бургас
преводи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
преводи от и на немски 5лв на лист.
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 4 дни
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство /Малярис/, заклет преводач към гръцкото консулство в София с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага писмени /20 лева на страница от 1800 знака/и устни преводи и придружава в Гърция и Кипър за бизнес преговори / 100 евро на ден /. Предлага ви се уникалната възможно..
Промоция за преводи от и на англ. език, легализация на документи | Преводи, легализации | гр. София
Промоция за преводи от и на англ. език, легализация на документи
Inter Consult BG OOD
гр. София, обл. София,  Подател: Inter Consult BG OOD,  преди 5 дни
Очакваме Ви в жк Младост 1! Предлагаме преводи на обикновени и специализирани текстове от/на английски и други европейски езици, извършвани от опитни заклети преводачи, фигуриращи в регистъра на в Министерството на външните работи. Пълна легализация на всички документи! Качество на разумни цени!
Превод на книги и текстове | Преводи, легализации | гр. Пловдив
Превод на книги и текстове
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 дни
Предлагам превод от английски на български език на всякакъв тип документи, текстове, книги и курсови работи. Цените са според дължината сложността на текста. Занимавам се от 5 години сериозно с преводи като зад гърба си имаа освен много преведени курсови работи и текстове, но и книги.
Преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Пловдив
Преводи и легализация
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Учебен център ”Тера”,  преди 5 дни
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com
Превод и легализация | Преводи, легализации | гр. Бургас
Превод и легализация
Трансуорд ЕООД / Transword LTD
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Трансуорд ЕООД / Transword LTD,  преди 5 дни
Трансуорд, над 15 години опит Експресни преводи и легализация на документи за Бургас, региона и цялата страна. Преводи от и на английски, немски, испански, руски, и над 47 други езици. Превод на Свидетелство за съдимост, Диплома, Удостоверения, Пълномощно, Декларация, и всички видове документи.
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация | Преводи, легализации | гр. Бургас
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 5 дни
Бюро переводов ”Гамма Бомар” Бургас предлагает совершение официальных письменных переводов с русского на болгарский язык и с болгарского на русский язык фирменных и гражданских документов, заверку во всех государственных институциях и легализацию в КО Министерства внешних дел Республики Болгария. Предоставляются eще услуги переводчика при нотариальных сделках, при сопровождении русскоговорящих клиентов.
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 5 дни
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на документи и различни видове текстови материали от/на руски, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полски, румънски, турски, гръцки, сръбски, италиански, испански и други чужди езици от опитни лицензирани преводачи, заверка и легализация.
Преводи, заверка и легализация на официални документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи, заверка и легализация на официални документи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 5 дни
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва писмени преводи от български език на повече от 20 чужди езици и от чужди езици на български език на официални граждански и фирмени документи: образователни, административни, финансови, икономически, съдебни, нотариални, технически, медицински и др. Заверка във всички държавни институции и легализация в КО на МнВР.
Официални преводи и заверка с Апостил | Преводи, легализации | гр. Хасково
Официални преводи и заверка с Апостил
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 6 дни
Официални преводи на документи на над 30 езика, легализация на документи и заверка с Апостил (Apostille) в Дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи, заверки във всички министерства и ведомства на Република България, заверки във всички консулски представителства на чужди държави в Република България, както и заверки на преводи от заклети преводачи към агенцията.
Преводи на медицински документи от заклети преводачи | Преводи, легализации | гр. Габрово
Преводи на медицински документи от заклети преводачи
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 7 дни
Официални преводи на медицински документи от заклети преводачи. Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България. Отлично качество на конкурентни цени!
Онлайн поръчки за преводачески услуги | Преводи, легализации | гр. София
Онлайн поръчки за преводачески услуги
Inter Consult BG OOD
гр. София, обл. София,  Подател: Inter Consult BG OOD,  преди 7 дни
Преводаческа агенция „Интер Консулт БГ” ООД извършва обикновени и експресни преводи на обикновени и специализирани текстове и всички видове документи с поръчка онлайн! Предоставяме безплатни консултации във връзка с преводите и процедурите за легализация. При по-голям обем поръчки осигуряваме безплатен куриер. При по-голям обем поръчки осигуряваме и безплатен куриер. Качество на разумни цени!
Лицензирани преводи на дипломи, пълномощни, свидетелства за съдимост, удостоверения... | Преводи, легализации | гр. Габрово
Лицензирани преводи на дипломи, пълномощни, свидетелства за съдимост, удостоверения...
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 7 дни
Преводаческа Агенция НОВ ВЕК предлага лицензирани преводи и легализация на дипломи, пълномощни, свидетелства за съдимост, удостоверения за раждане, брак и други официални документи. Отлично качество на конкурентни цени!
Преводи от и на английски език | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Ангел Ангелов,  преди 8 дни
Филолог извършва писмени преводи от и на английски език. Цената на страница (1800 знака с интервалите) се определя според сложността на текста и срока на предаване, като за превод от английски на български е между 6 и 8 лв., а за превод от български на английски - между 7 и 9 лв.
Устни и писмени преводи от и на английски и гръцки езици | Преводи, легализации | гр. Бургас
Устни и писмени преводи от и на английски и гръцки езици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Заклет преводач на свободна практика предлага устни и писмени преводи от и на английски и гръцки езици.
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др. | Преводи, легализации | гр. Хасково
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др.
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 13 дни
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и много други езици. Превеждаме вашите лични и фирмени документи- дипломи, справки, юридически, счетоводни и медицински документи.
Преводи от/на английски | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от/на английски
гр. София, обл. София,  Подател: Любо Халачев,  преди 14 дни
Преводи на текстове от различни отрасли на техниката и науката за списания, издателства и частни клиенти: компютри, комуникационни технологии, автомобили, история, психология, образование, култура, сайтове, художествена литература Имам преведена книга за издателство „Техника“ за интегрални схеми и техническо описание на банкнотоброячна машина за ”Български пощи”, както и множество статии. Конкурентни цени!
Преводачески услуги в жк Младост | Преводи, легализации | гр. София
Преводачески услуги в жк Младост
Inter Consult BG OOD
гр. София, обл. София,  Подател: Inter Consult BG OOD,  преди 15 дни
Имате нужда от превод и легализация на лични или фирмени документи? Нашите опитни преводачи са на Ваше разположение! Промоция за преводи от/на английски език! Посетете нашия офис в жк Младост или се свържете с нас по телефона или с имейл. Перфектно обслужване!
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.