Услуги

Преводи, легализации

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
107 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПревод и легализация на документи в София, Варна и Бургас | Преводи, легализации | гр. Бургас
Превод и легализация на документи в София, Варна и Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Център ДАВИТОЗ- висококачествени писмени /експресни/ и устни преводи и легализации от и на всички езици, преводи на интернет страници, бизнес кореспонденция и специализирана тематика - Английски писмен обикновен 9 лв, специализиран 12 лв, устен 40 лв - Немски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Испански писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Руски писмен обикновен 10 лв, специализиран 15 лв, устен 40 лв - Гръцки писмен обикновен 16 лв, специализиран 20 лв, устен 40 лв - Италиански писмен обикновен 14 лв, специализиран 18 лв, устен 40 лв - Чеш..
Официални преводи и заверка с Апостил | Преводи, легализации | гр. Хасково
Официални преводи и заверка с Апостил
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 5 часа
Официални преводи на документи на над 30 езика, легализация на документи и заверка с Апостил (Apostille) в Дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи, заверки във всички министерства и ведомства на Република България, заверки във всички консулски представителства на чужди държави в Република България, както и заверки на преводи от заклети преводачи към агенцията.
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др. | Преводи, легализации | гр. Хасково
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и др.
Преводаческа агенция Нов век Хасково
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Преводаческа агенция Нов век Хасково,  преди 5 часа
Превод на английски, немски, френски, руски, испански, италиански и много други езици. Превеждаме вашите лични и фирмени документи- дипломи, справки, юридически, счетоводни и медицински документи.
Преводи от и на английски език | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Ангел Ангелов,  преди 8 часа
Филолог извършва писмени преводи от и на английски език. Цената на страница (1800 знака с интервалите) се определя според сложността на текста и срока на предаване, като за превод от английски на български е между 7 и 9 лв., а за превод от български на английски - между 8 и 10 лв.
Преводи на документи от/на Английски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Английски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 9 часа
Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачите Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом получ..
Преводи на документи от/на Немски Език | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на документи от/на Немски Език
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 9 часа
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи. Ако имате нужда от професионален превод, на технически, медицински, административен или друг документ, посетете нашия офис в центъра на гр. Варна, до Катедралата, или прикачете Вашите файлове и ги изпратете на имейл: Обадете на телефона в контактите ни, за да ни съобщите за поръчката. До 20 минути ще ви се обадим за да предложим цена. При съгласие, очакваме плащане на поръчката, Като се заемаме с превода веднага щом полу..
Преводи на Документи за Работа в Чужбина | Преводи, легализации | гр. Варна
Преводи на Документи за Работа в Чужбина
Преводаческа Агенция ЯНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Преводаческа Агенция ЯНА,  преди 9 часа
. Преводаческа Агенция от гр. Варна, Разполага с квалифицирани преводачи с английски и немски език, Които правят качествени преводи на различни видове документи, Включително всички необходими документи За кандидатстване за стаж или работа в страната или чужбина. Можем да оформим автобиографията ви на професионален формат, На база информацията която ни предоставите на български. Можем да Ви посъветваме за съставянето на мотивация, За стаж или работа в определена професионална сфера. Извършваме следните услуги: - Оформяне и превод на Автобиография. - Съвети за състав..
Преводи и легализация на документи | Преводи, легализации | гр. Габрово
Преводи и легализация на документи
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 10 часа
Преводаческа агенция НОВ ВЕК предлага преводи от и на всички езици от заклети преводачи. Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България. Отлично качество на конкурентни цени!
Сложни технически преводи на руски език | Преводи, легализации | гр. Варна
Сложни технически преводи на руски език
гр. Варна, обл. Варна,  преди 13 часа
Сложни технически преводи на руски език. Преводи на техническа документация, упътвания и инструкции за обслужване и поддръжка на машини и съоръжения. Специализирани преводи на технически термини в областта на машиностроенето, морския транспорт и краностроенето. Симултанен превод.
Преводи от и на английски език | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи от и на английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Извършвам преводи от и на английски език. Имам опит като преводач както в България, така и в Англия. Опитът ми включва: писмени преводи: автобиографии, писма, официални документи (без легализация), художествени текстове, специализирани текстове (напр. лечебни масажи, култивиране на перли, инструкции за работа с машини); устни преводи на място - последното мога да предложа в гр. Бургас, където живея. При предложение за превод на място в друг град, клиентите поемат транспортните разходи. Гарантирани перфектни правопис, граматика и стил! Цена: по договаряне.
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи от /на руски, украински, чешки, полски и др. от лицензирани преводачи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 2 дни
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва официални писмени преводи на документи и различни видове текстови материали от/на руски, английски, френски, немски, украински, чешки, словашки, полски, румънски, турски, гръцки, сръбски, италиански, испански и други чужди езици от опитни лицензирани преводачи, заверка и легализация.
Преводи, заверка и легализация на официални документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи, заверка и легализация на официални документи
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 2 дни
Преводаческа агенция ”Гамма Бомар” Бургас извършва писмени преводи от български език на повече от 20 чужди езици и от чужди езици на български език на официални граждански и фирмени документи: образователни, административни, финансови, икономически, съдебни, нотариални, технически, медицински и др. Заверка във всички държавни институции и легализация в КО на МнВР.
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация | Преводи, легализации | гр. Бургас
Переводы официальных фирменных и гражданских документов, легализация
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 2 дни
Бюро переводов ”Гамма Бомар” Бургас предлагает совершение официальных письменных переводов с русского на болгарский язык и с болгарского на русский язык фирменных и гражданских документов, заверку во всех государственных институциях и легализацию в КО Министерства внешних дел Республики Болгария. Предоставляются eще услуги переводчика при нотариальных сделках, при сопровождении русскоговорящих клиентов.
Нов Век Перник: преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Перник
Нов Век Перник: преводи и легализация
гр. Перник, обл. Перник,  преди 2 дни
Лицензирана агенция за преводи и легализации Нов Век предлага преводи на техническа документация, правни, медицински, икономически, художествени текстове и други от/на над 30 езика. Заверки на преводи на документи от чужбина в МВнР и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на актуално състояние на фирми, дипломи, академични справки, нотариални актове, медицински документи,свидетелства за съдимост, съдебни решения и други във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България.
Преводи от/на английски език, вкл. специализирана литература | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от/на английски език, вкл. специализирана литература
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Преводи и легализация на документи | Преводи, легализации | гр. Бургас
Преводи и легализация на документи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Преводаческа агенция Гардън Лайн, извършва преводи устни и писмени и легализация на документи: от български език на широка гама чужди езици-(иврит, хинди, френски, ителиански, английски, словенски, естонски, и др.); и от чужди езици на български език. Оторизирана от МВНР-консулски отдел, да извърша заверки и легализация на документи.
Преводаческа агенция Нов Век - Шумен | Преводи, легализации | гр. Шумен
Преводаческа агенция Нов Век - Шумен
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 3 дни
Преводаческа агенция НОВ ВЕК - Шумен е лицензирана агенция за превод и легализация на документи от и на немски език, турски, нидерландски, гръцки, английски, руски, арменски, китайски и още над 30 езика към Консулски отдел на МВнР на Република България. Сертифицирани сме и по ЕС 15038. Доверете ни се. Предлагаме още заверка на официални документи за чужбина с Апостил и заверка на писмени преводи, изготвени от заклети преводачи на агенцията. При нас можете да сключите и своята Гражданска отговорност, Каско, медицински застраховки за България и чужбина. Като партньор на I & G Brokers ние..
Писане на документи, таблици и превод от български на английски и обратното | Преводи, легализации | гр. Бургас
Писане на документи, таблици и превод от български на английски и обратното
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Заглавието си го казва. Не безпокойте след 12 на обяд.
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от и на гръцки език от университетски преподавател
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 5 дни
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство /Малярис/, заклет преводач към гръцкото консулство в София с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага писмени /20 лева на страница от 1800 знака/и устни преводи и придружава в Гърция и Кипър за бизнес преговори / 100 евро на ден /. Предлага ви се уникалната възможно..
Преводи и легализация пълномощни, дипломи, удостоверения | Преводи, легализации | гр. Габрово
Преводи и легализация пълномощни, дипломи, удостоверения
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 6 дни
Бързи преводи от и на английски, немски, френски, италиански, испански, гръцки и други. Легализация на свидетелства за съдимост, пълномощни, дипломи, удостоверения от ВУЗ от други. Отлично качество на конкурентни цени!
Професионални преводи от и на руски език | Преводи, легализации | гр. Шумен
Професионални преводи от и на руски език
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 7 дни
Професионални преводи от и на руски език от специалист преводач с 20 г. опит, филолог, експресно, сигурно, изгодни цени. Тематика: договори, документи, недвижими имоти, фирмена документация, юридическа тематика. Моля изпратете съобщение чрез сайта. За връзка - Михайлова Профессиональные переводы с русского на болгарский и с болгарского на русский язык, от переводчика-филолога с 20-летним опытом, срочно, конфиденциальность гарантирована, выгодные цены. Юридическая тематика, все виды договоров, фирменная документация, недвижимость и мн. др. Для связи - Михайлова
Водене на кореспонденция от и на испански език | Преводи, легализации | гр. София
Водене на кореспонденция от и на испански език
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Водене на фирмена и лична кореспонденция от и на испански език - 0,05 лв на дума.
Превод на техническа литература и документация | Преводи, легализации | гр. Пловдив
Превод на техническа литература и документация
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Релена-92,  преди 10 дни
“Релена-92“ ЕООД Специализирани преводи от и на английски и немски език на техническа документация и литература, направени от специалисти в областите: електроника и електротехника; компютърна техника и информационни технологии; енергетика; машиностроене; хранително-вкусова промишленост уреди и инструменти строителство на сгради пътно строителство и др. Запазване на оригиналното оформление. Работим с клиенти от цялата страна. За пълна информация: Посетете офиса ни: ул. „Булаир” 7, Пловдив (улицата между ректоратите на Пловдивския и Техническия университет). Работн..
ТРЯБВА ВИ ПРЕВОД - на английски, испански, немски, френски, гръцки, турски, руски | Преводи, легализации | гр. Пловдив
ТРЯБВА ВИ ПРЕВОД - на английски, испански, немски, френски, гръцки, турски, руски
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Релена-92,  преди 10 дни
ТРЯБВА ВИ ПРЕВОД - на английски, испански, немски, френски, гръцки, турски, руски НА ДОКУМЕНТИ - получавате пълна и точна информация за всичко, което е необходимо да се направи, за да постигнете това, за което Ви е необходим документът - да живеете и работите в чужбина, да учите в чужбина, да представите пред българските служби документ, издаден от чужбина, да осъществявате фирмената си дейност. Легализация, в случаите, когато е необходимо СПЕЦИАЛИЗИРАН - стараем се най-усърдно да използваме точната терминология при превода. В нашите преводи няма абсурдни и нелепи изрази, които допускат м..
Специализирани преводи от и на английски език - цена от 8.90 лв./стр. | Преводи, легализации | гр. София
Специализирани преводи от и на английски език - цена от 8.90 лв./стр.
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Николов,  преди 12 дни
Превод с високо качество на: - фирмени и частни документи, дипломи, удостоверения, съдебни решения - договори, кореспонденция - юридически текстове, както и по психология, социология, бизнес, журналистика, икономика Цена :(1) от английски на български - от 6.90 лв./стандартна страница (1800 знака) (2) от български на английски - от 8.90 лв./страница
Преводи и легализация | Преводи, легализации | гр. Пловдив
Преводи и легализация
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Учебен център ”Тера”,  преди 13 дни
УЧЕБНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „ТЕРА“ извършва преводи и легализация - общи и специализирани. Сключен договор с КО на МВнР. Бързи услуги на ниски цени. www.centre-terra.com
Преводи от/на руски език | Преводи, легализации | гр. София
Преводи от/на руски език
гр. София, обл. София,  преди 14 дни
Преводи от и на руски език без посредник. Приветствам продължително сътрудничество.
Преводи на хонорар | Преводи, легализации | гр. София
Преводи на хонорар
гр. София, обл. София,  Подател: Dariana Tzekova,  преди 15 дни
Бързи и качествени преводи от и на английски, френски, руски и български език, във всякакви комбинации между тях и на всякакви текстове. 3 лева на стандартна страница от 1800 знака, включително интервалите.
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter | Преводи, легализации | гр. Варна
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Силвия,  преди 15 дни
Предлагам дистанционно сътрудничество като мениджър, технически сътрудник или Copywriter за национални и/или международни проекти. Над 16 години богат професионален опит като мениджър, технически сътрудник, Copywriter и преводач към италиански, американски и българо-италиански фирми в България и в Италия. Отлично ниво на владеене на ИТАЛИАНСКИ език, втори чужд език - английски. Личен преводач с италиански език по време на бизнес срещи, преговори, събрания, обучения, пресконференции, изложби, търговски и културни изложения и др.
Официални преводи от и на английски, немски, френски, гръцки, турски, руски… | Преводи, легализации | гр. Габрово
Официални преводи от и на английски, немски, френски, гръцки, турски, руски…
Преводаческа агенция НОВ ВЕК
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Преводаческа агенция НОВ ВЕК,  преди 16 дни
Официални преводи от и на английски, немски, френски, гръцки, турски, руски, испански, италиански, португалски и още много езици. Заверки и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции и чуждестранни посолства в Република България. Отлично качество на конкурентни цени!
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.