Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
187 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 2 дни
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPСервиз-Ремонт Компютри, Лаптопи Втора Употреба Бургас Меден Рудник | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз-Ремонт Компютри, Лаптопи Втора Употреба Бургас Меден Рудник
Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник,  преди 2 дни
Сервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! ТЕРПОТЕХ Ви предлага Лаптопи, Компютри и Монитори Втора Употреба с Гаранция 6 месеца, голямо разнообразие на ниски цени! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://terpotech.com/
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 минути
Поправя компютри,Лаптопи,Таблети,Преинсталации и др. софтуерни проблеми Възстановяване на данни инсталиране на Windows,драйвери,програми почистване Работно време от понеделник до събота
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 3 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране и ремонт на компютри и др. по домовете
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Петър Петров,  преди 4 часа
Ремонт, преинсталиране и сглобяване на нов компютър, телевизори, аудио-видео техника, миковълнови печки, кафе машини, бойлери (без хладилници и климатици), пренавиване на трансформатори, маломощни мотори, високоговорители и др. ел. услуги по домовете.
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени | Компютърни, офис техника | гр. Казанлък
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени
Webstar Max
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Webstar Max,  преди 5 часа
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен дизайн, изработка на фирмено лого и SEO оптимизация на достъпни цени. Разполагаме с готови сайтове, също така изготвяме и такива с индивидуален дизайн, създадени специално за Вас! За цялата страна. Безплатна SEO оптимизация при нов старт и безплатна консултация.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. София
Софтуерни услуги:
Software
гр. София, обл. София,  Подател: Software,  преди 5 часа
Инсталиране на Windows 7 - 20 лв. Инсталиране на Windows 8 - 20 лв. Инсталиране на Windows 10 - 20 лв. Инсталиране на офис пакет - 10 лв. Инсталиране на антивирусна програма - 10 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани със софтуерните продукти на Microsoft.
Софтуерни услуги: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 5 часа
Инсталиране на Windows 7 - 20 лв. Инсталиране на Windows 8 - 20 лв. Инсталиране на Windows 10 - 20 лв. Инсталиране на офис пакет - 10 лв. Инсталиране на антивирусна програма - 10 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Microsoft.
Софтуерни услуги Linux Ubuntu: | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Софтуерни услуги Linux Ubuntu:
Software
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Software,  преди 5 часа
Инсталиране на Linux Ubuntu - 30 лв. Инсталиране на програми, настройки в Linux Ubuntu - 25 лв. Дистанционно посредством Интернет решаване на проблеми свързани с софтуерните продукти на Linux Ubuntu.
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: НИКИПЛОВДИВ,  преди 6 часа
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Прави презаписи от всички видове видеокасети VHS,VHS COMPACT,video8, HI8, mini DV, на DVD и флашка/хард диск/SD card. Експресна услуга на минимални цени, 8лв за 3 часа. Също и от audio cassete на CD, MP3, FLASH, HARD DISC. БУРГАС, ЛАЗУР, ИЛИЯ.
Обновяване Актуализиране GPS Навигационни карти Navigon iGo TomTom Sygic Garmin Android | Компютърни, офис техника | гр. Русе
Обновяване Актуализиране GPS Навигационни карти Navigon iGo TomTom Sygic Garmin Android
гр. Русе, обл. Русе,  преди 7 часа
Обновяване Актуализиране GPS Навигационни карти Navigon iGo TomTom Sygic Garmin Android. На следващият ден ви я изпращам обратно с наложен 30лв.
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Ако сте изтрили важни за Вас файлове или цяла папка, има начин те да бъдат възстановени в оригиналния си вид и със същото име, с което са съществували преди. Възстановяването на изтрити файлове (снимки, документи, аудио, видео и други) е сложен и много бавен процес, но не е невъзможно. Ако по някаква причина устройството на което са били файловете, не може да се отвори на компютъра и единствената възможност е форматиране, все още има шанс за спасение. Тези шансове за възстановяване на изтритите файлове или папки са много по-големи, ако устройството на което са се намирали, не ..
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. София
Компютърни услуги
Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Тодоров,  преди 8 часа
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почестване и профилактика на компютърни системи от вируси, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове и др.Инсталиране и конфигуриране на Windows сървъри със софтуер на клиента. Цената е 60 лв. на час.
Инсталиране и Преинсталиране на Windows | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 9 часа
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 цена 25лв
Инсталиране и Преинсталиране на Windows | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 9 часа
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 Цена:25 лв
компютърни услуги на ниски цени | Компютърни, офис техника | гр. София
компютърни услуги на ниски цени
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 9 часа
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 цена 25лв
Сервиз за компютри | Компютърни, офис техника | гр. София
Сервиз за компютри
”Bolorit”
гр. София, обл. София,  Подател: ”Bolorit”,  преди 22 часа
Всичко за Вашия компютър - ремонт, профилактика, разрешаване на софтуерни проблеми. Продажба на нови и втора употреба стационарни компютри и лаптопи.
Компютърни и сервизни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни и сервизни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Компютърни и сервизни услуги,  преди 1 ден
Софтуерни услуги: Инсталиране и преинсталиране/ъпдейт на ОС Windows и всички дистрибуции на Linux Оптимизация, настройки на ОС Хардуерни услуги (за всички марки и модели): Ремонт и профилактика на настолни компютри и лаптопи Почистване на лаптопи Почистване на настолни компютри За повече информация относно цени и друго инфо се обадете на посочения телефон.
Предлагам поддръжка и сервиз на Настолни компютри и Лаптопи. | Компютърни, офис техника | гр. Стамболийски
Предлагам поддръжка и сервиз на Настолни компютри и Лаптопи.
гр. Стамболийски, обл. Пловдив,  Подател: Vladimir Nikolaev Slavov,  преди 1 ден
ПРЕДЛАГАМ БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ ПО ДОМОВЕТЕ В РАМКИТЕ НА ГРАД Стамболийски и Гр. Пловдив. НИСКИ ЦЕНИ!!! Диагностика - 12 лв Софтуерни услуги: Инсталиране и преинсталиране на ОС - Windows, Linux - 30лв Инсталиране и преинсталиране на ANDROID устройства - 30лв Инсталиране на пакет програми по избор - 10лв. Оптимизация, настройки на ОС - 10лв Хардуерни услуги: Почистване на лаптопи - 15лв Почистване на настолни компютри - 15лв Добавяне, подмяна или ъпгрейд на компоненти ( Видео карта, RAM памет и др.) - 25лв за лаптопи и 20лв за настолни компютри + цената на компонента За..
Ремонт и консумативи за офис техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт и консумативи за офис техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 1 ден
- Ремонт на офис техника - компютри (настолни и преносими), принтери, скенери, монитори, таблети, мрежови устройства и др.; - Зреждане и рециклиране на всякакъв вид тонер касети; - Диагностика и инсталация на софтуер на клиента.
Исталация/Преинсталация на компютри и лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Исталация/Преинсталация на компютри и лаптопи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Предлагам исталация/преинсталация на Windows за компютри и лаптопи (Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows XP) - възможност за ходене по адреси Преинсталация на операционна система, инсталиране на драйвъри, инсталиране на програми по желание на клиента - 40 лв. Почистване от вируси - 15 лв. Инсталиране на игри, подмяна на хардуеърни компоненти, настройване на принтери, руетри, скенери и други устойства
Компютърни (и Iphone) услуги | Компютърни, офис техника | гр. Асеновград
Компютърни (и Iphone) услуги
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Извършват се следните услуги: - Инсталиране, настройка или възстановяване на операционна система Windows. -Инсталиране на друг Windows по ваш избор. - Настройка и ремонт на компютри и лаптопи. - Почистване на компютри и компютри от прах, обезшумяване, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. - Диагностика на хард диск, RAM памет, видеокарта, захранване, процесор. - Премахване на вируси и нежелани програми. - Възстановяване на неволно изтрити данни от хард диск. - Инсталиране на софтуер според нуждите на клиента. - Отстраняване на проблеми при бавна работа, невключване н..
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в офиса и вкъщи
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 2 дни
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 2 дни
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет За повече информация посетете фирмения ни уеб сайт.
Преинсталация и поправка на компютри телефони и бяла техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталация и поправка на компютри телефони и бяла техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Преинсталация и поправка на системата. 15 лв при доставка в наш офис. Хардуерна поправка на компютъра Ви на най-ниски цени. Поправка на бяла техника.
Преинсталация и поправка на системата. 15 лв | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталация и поправка на системата. 15 лв
”ЧИСТИЧКО” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ЧИСТИЧКО” ЕООД,  преди 2 дни
Преинсталация и поправка на системата. 15 лв
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Предлагаме поддръжка, профилактика, ремонт на компютри. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, Windows, навигации, програми. Консултации при избор на компютри, лаптопи, нетбуци. Висококачествени компютърни услуги на ниски цени!
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.