Услуги

Компютърни, офис техника

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
190 обяви
ТОП оферта
Сервиз-Ремонт Компютри, Лаптопи Втора Употреба Бургас Меден Рудникгр. Бургас, Бургас,  Подател: Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник,  преди 21 часаСервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден РудникСервиз-Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Телевизори, Монитори и Телефони Бургас Меден Рудник! ТЕРПОТЕХ Ви предлага Лаптопи, Компютри и Монитори Втора Употреба с Гаранция 6 месеца, голямо разнообразие на ниски цени! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://terpotech.com/
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 1 ден
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
VIPкомпютърни услуги по домовете на народни цени | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
компютърни услуги по домовете на народни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Инсталиране и преинсталиране на Windows,Linux и др. операционни системи. Инсталиране настройка и потдръжка на всякакъв вид софтуер. Ремонт и профилактика на компютри, лаптопи, монитори и всякаква ИТ техника. Монтиране и настройка на рутери, принтери, скенери и др. Изграждане на LAN мрежи 20лв.
Компютърни и сервизни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни и сервизни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Компютърни и сервизни услуги,  преди 18 минути
Софтуерни услуги: Инсталиране и преинсталиране/ъпдейт на ОС Windows и всички дистрибуции на Linux - 20 лв Оптимизация, настройки на ОС - 5 лв Хардуерни услуги (за всички марки и модели): Почистване на лаптопи - 15 лв Почистване на настолни компютри - 10 лв За повече информация се обадете на посочения телефон.
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт на адрес на клиента. | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт на адрес на клиента.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 43 минути
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. Работно време: Понеделник-Събота от 9.30 до 17.30 часа Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Извършват се следните услуги: - Инсталиране, настройка или възстановяване на операционна система Windows. - Настройка и ремонт на компютри и лаптопи. - Почистване на компютри от прах, обезшумяване, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. - Почистване на лаптопи от прах, замяна на термопаста и термоинтерфейс, смазване на вентилатор. - Ремонт на дънна пла..
преинсталации kompiutri | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
преинсталации kompiutri
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: krasimir,  преди 47 минути
преинсталации инсталации и профилактики на компютри и лаптопи zapovqdaite na ul.grenaderska39 g garaj ot 9-12i ot 14-18 a v sabota i nedelq ot 15do18.30
Компютърен сервиз в дома и офиса | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в дома и офиса
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 1 час
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 1 час
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com
AGRESIA.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: AGRESIA.com,  преди 1 час
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт с адаптивен (responsive) уеб дизайн. Подходящ за бизнеси от Пловдив и цяла България. Пълно представяне на Вашата дейност в Интернет. Подходящ за фирми и компании от всички сфери на икономиката. Бизнес уеб сайт: - Уникален дизайн и концепция. - Използване на готова платформа или изработка изцяло по поръчка. - Съдържание с текст, изображения, звук и/или видео. - Възможност за публикуване на промоции, оферти, ценови листи и друга информация онлайн. - Възможност за добавяне на каталог с продукти / услуги. - Възможност за добавяне на онлайн мага..
Фирмен уеб сайт | Изработка и дизайн | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Фирмен уеб сайт | Изработка и дизайн
AGRESIA.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: AGRESIA.com,  преди 1 час
Изработка на модерен, бързозареждащ и оптимизиран за търсещи машини фирмен уеб сайт от AGRESIA™ Уеб Дизайн Студио с безплатен домейн и хостинг за първата година. Уеб сайт за малки, средни и големи предприятия и фирми, с цел представяне на фирмата (бизнеса) в Интернет. Подходящ за фирми и компании от всички бизнес сфери на икономиката. Изработка и дизайн на фирмен сайт: - Уникален дизайн и концепция за вашия уеб сайт - Дизайн съобразен изцяло с последните модни уеб тенденции - Съдържание на страниците с текст, изображения и видео. - Една начална и допълнителни уеб страници. - Ме..
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Прави презаписи от всички видове видеокасети,video8, HI8,vhs compact, mini DV,VHS на DVD и флашка/хард диск. Експресна услуга на минимални цени, 8лв за 3 часа. Също и от audio cassete на CD, MP3, FLASH, HARD DISC. БУРГАС, ЛАЗУР, ИЛИЯ БАБАДЖАНОВ.
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: НИКИПЛОВДИВ,  преди 2 часа
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.
Експресно професионално инсталиране на Windows 10 и Windows 7 | Компютърни, офис техника | гр. София
Експресно професионално инсталиране на Windows 10 и Windows 7
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 2 часа
Експресно професионално инсталиране на Windows 10 и Windows 7 Експресно професионално преинсталиране на Windows 10 и Windows 7 с или без запазване на данни Инсталиране на програми пакетно Инсталиране на програми по поръчка Изпълнение за 90 минути Сервизни услуги като почистване и профилактика на лаптопи и компютри Ремонт на лаптопи и компютри Сервиз Изток Инсталиране, преинсталиране, почистване и профилактика на лаптопи и компютри Промоция безплатно почистване към всяка инсталация и преинсталрация Промоция безплатно пакет основни програми Безплатно запазване на файлове от стара ин..
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети. Бързо, експресно. Промо почистване! | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети. Бързо, експресно. Промо почистване!
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 2 часа
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети Бързо, експресно, светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux Инсталиране на Windows - Windows 10,8,7,XP Преинсталиране на Windows - Windows 10,8,7,XP Инсталиране и преинсталиране на Linux - Ubuntu и Mint Професионално инсталиране на драйвери и настройване на системата Инсталиране на безплатен пакет програми Инсталиране на допълнителни програми по поръчка Инсталиране на антивирусни защити Много други сервизни компютърни и софтуерни услуги ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ 2017 Пролетни промоции на сервиз Изток Безплатн..
Бърз професионален ремонт на лаптопи и компютри | Компютърни, офис техника | гр. София
Бърз професионален ремонт на лаптопи и компютри
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 2 часа
Бърз професионален ремонт на лаптопи и компютри Бърз ремонт на лаптопи сервизно Най-доброто за вашия лаптоп само за броени часове. Счупени пантички, смяна на дисплей, ремонт на букса, смяна на клавиатура, дефектирал диск, дефектна рам и много други ремонти. Ремонт на зарядно, кабели и букси светкавично. Почистване от прах и профилактика против прегряване със смяна на термо-паста. Инсталиране, преинсталиране, програми и други софтуерни услуги Почистване от вируси и антивирусни защити Това са само част от услугите в сервиза
Сервиз за компютри | Компютърни, офис техника | гр. София
Сервиз за компютри
”Bolorit”
гр. София, обл. София,  Подател: ”Bolorit”,  преди 3 часа
Всичко за Вашия компютър - ремонт, профилактика, разрешаване на софтуерни проблеми. Продажба на нови и втора употреба стационарни компютри и лаптопи.
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Възстановяване на изтрити файлове от хард диск, SSD, ЮСБ флашка, карта памет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Ако сте изтрили важни за Вас файлове или цяла папка, има начин те да бъдат възстановени в оригиналния си вид и със същото име, с което са съществували преди. Възстановяването на изтрити файлове (снимки, документи, аудио, видео и други) е сложен и много бавен процес, но не е невъзможно. Ако по някаква причина устройството на което са били файловете, не може да се отвори на компютъра и единствената възможност е форматиране, все още има шанс за спасение. Тези шансове за възстановяване на изтритите файлове или папки са много по-големи, ако устройството на което са се намирали, не ..
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени | Компютърни, офис техника | гр. Казанлък
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени
Webstar Max
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Webstar Max,  преди 3 часа
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен дизайн, изработка на фирмено лого и SEO оптимизация на достъпни цени. Разполагаме с готови сайтове, също така изготвяме и такива с индивидуален дизайн, създадени специално за Вас! За цялата страна. Безплатна SEO оптимизация при нов старт и безплатна консултация.
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. София
Компютърни услуги
Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Тодоров,  преди 4 часа
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почестване и профилактика на компютърни системи от вируси, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове и др.Инсталиране и конфигуриране на Windows сървъри със софтуер на клиента. Цената е 60 лв. на час.
Изработка на Web сайт интернет магазин | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на Web сайт интернет магазин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 5 часа
изработка на сайт фирмен,хотели,до 4-5 страници цена 100 лв без хостинг домейн име изработка на интернет магазин шаблон без продукти 350 лв без хостинг и домейн име въвеждане на артикули хостинг до 2 GB =20 лв година домейн име .com.net.org.eu = 25 лв година полследен проект магазин www.saletron.net
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 5 часа
Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!,смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка , качествен и надежден ремонт на Вашия компютър , лаптоп или монитор , диагностика , коректно отношение към клиента, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, както и безплатни и безпристрастни консултации!
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Промоция S computers ви предлага професионални инсталалиране и преинсталиране н на Windows XP,Vista,7 + всички необходими драйвери + всички програми който пожелаете. Цена 30 лв.
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 5 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Инсталация / Преинсталация на Windows | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Инсталация / Преинсталация на Windows
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Инсталация / Преинсталация на Windows на лаптопи и настолни компютри. Операционна система по ваш избор ( Windows XP/VISTA/7/8/10). Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Качествени услуги, кратки срокове! За повече информация се обадете на посочения телефон. Цена 20 лв.
Почистване на лаптопи и компютри - профилактика | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Почистване на лаптопи и компютри - профилактика
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 16 часа
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от запрашаване + смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адрес в гр. Пловдив + 5 лв за транспорт. Ако лаптопът/комп Ви загрява, изключва след известно време работа, то е време да му направите Профилактика и го направите като Нов! Обадете се сега и се погрижете за Вашият лаптоп/комп С всяка профилактика удължавате неговият живот!
Инсталация и преинсталация на Windows - 20 лв | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Инсталация и преинсталация на Windows - 20 лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 16 часа
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, компютри, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Безплатно посещение на адрес по всяко време! Други услуги: - Профилактично почистване и подмяна на термо паста - Подмяна и ремонт на неработещи компоненти - Настройка на рутери
Преинсталиране на Windows 15 лв. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране на Windows 15 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 16 часа
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Цена 15 лв ако бъде донесен на място! +5лв ако желаете извършване на услугата на ваш адрес в рамките на гр. Пловдив Настолни компютри само на ваш адрес!
Създаване на сайтове | Компютърни, офис техника | с. Черниче
Създаване на сайтове
с. Черниче, обл. Благоевград,  Подател: Ивайло Халачев,  преди 21 часа
Създавам сайтове на фирми и физически лица+форум и SEO оптимизация в Google търсачката! Те ще бъдат разработени чрез: - PHP/MySQL/PostgreSQL/NoSQL databases; - HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery/XML; - CMS - Content Managment System - Joomla, Drupal, Wordpress; Времето за изработка на един сайт варира от 1 седмица до 3-4 седмици в зависимост от сложността му. Цена за изработката на сайта варира от 150 лв. до 500 лв. В нея не се включва цената на домейна и хостинга, в който ще се качва сайта.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.