Услуги

Компютърни, офис техника

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
194 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
VIPИнсталиране и Преинсталиране на Windows на адрес | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows на адрес
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Преинсталиране на Windows XP,7.8.1,10, запазване на всички важни файлове на компютъра и връщането им обратно. Инсталиране на драйвери и програми. Посещение на адрес в удобно за клиента време.
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 2 дни
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPСъздаване на сайтове | Компютърни, офис техника | с. Черниче
Създаване на сайтове
с. Черниче, обл. Благоевград,  Подател: Ивайло Халачев,  преди 3 дни
Създавам сайтове на фирми и физически лица+форум и SEO оптимизация в Google търсачката! Те ще бъдат разработени чрез: - PHP/MySQL/PostgreSQL/NoSQL databases; - HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery/XML; - CMS - Content Managment System - Joomla, Drupal, Wordpress; Времето за изработка на един сайт варира от 1 седмица до 3-4 седмици в зависимост от сложността му. Цена за изработката на сайта варира от 150 лв. до 500 лв. В нея не се включва цената на домейна и хостинга, в който ще се качва сайта.
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPкомпютърни услуги по домовете на народни цени | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
компютърни услуги по домовете на народни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Инсталиране и преинсталиране на Windows,Linux и др. операционни системи. Инсталиране настройка и потдръжка на всякакъв вид софтуер. Ремонт и профилактика на компютри, лаптопи, монитори и всякаква ИТ техника. Монтиране и настройка на рутери, принтери, скенери и др. Изграждане на LAN мрежи 20лв.
компютърни услуги на ниски цени | Компютърни, офис техника | гр. София
компютърни услуги на ниски цени
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 16 минути
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 цена 25лв
Инсталиране и Преинсталиране на Windows | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 16 минути
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 Цена:25 лв
Инсталиране и Преинсталиране на Windows | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows
гр. София, обл. София,  Подател: Венци Ангелов,  преди 16 минути
Инсталиране и Преинсталиране на Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 цена 25лв
Компютърен сервиз | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Компютърен сервиз
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Venci Stanchev,  преди 17 минути
Инсталиране, хардуерна и софтуерна поддръжка на компютри.
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Предлагаме поддръжка, профилактика, ремонт на компютри. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, Windows, навигации, програми. Консултации при избор на компютри, лаптопи, нетбуци. Висококачествени компютърни услуги на ниски цени!
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Преинсталиране на компютър, профилактика и ремонт. Взимане от адрес или на място.
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 5 часа
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет
Компютърен сервиз в дома и фирмата. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в дома и фирмата.
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 5 часа
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com
AGRESIA.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: AGRESIA.com,  преди 5 часа
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт с адаптивен (responsive) уеб дизайн. Подходящ за бизнеси от Пловдив и цяла България. Пълно представяне на Вашата дейност в Интернет. Подходящ за фирми и компании от всички сфери на икономиката. Бизнес уеб сайт: - Уникален дизайн и концепция. - Използване на готова платформа или изработка изцяло по поръчка. - Съдържание с текст, изображения, звук и/или видео. - Възможност за публикуване на промоции, оферти, ценови листи и друга информация онлайн. - Възможност за добавяне на каталог с продукти / услуги. - Възможност за добавяне на онлайн мага..
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Прави презаписи от всички видове видеокасети/от всички виодове видеокамери/ и VHS на DVD и флашка. Бързо и качествено. Цена-8лв на 3часа запис. За малка касета цената е 4лв/касета. За количество-отстъпка. Работи с най-добрите дискове на пазара. Бургас, к-с Лзаур.
Евтин професионален сайт с админ панел(демо в описанието) | Компютърни, офис техника | гр. Стара Загора
Евтин професионален сайт с админ панел(демо в описанието)
Bulgarianseller
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Bulgarianseller,  преди 6 часа
Тук съм качил 2 демота(този хостинг е безплатен и сайта може да зареди по бавно при Вас, качен на платен хостинг сайта върви нормално). Ето ги и тях: http://clw3.000webhostapp.com/ http://clw22.000webhostapp.com/ Предлагам два дизайна, които могат да бъдат преработени и направени по ваш вкус(цветове, снимки и т.н.), имат админ панел. Казвате ми какви промени искате да бъдат направени, давате ми необходимата информация която трябва да публикувам в сайта. За труд взимам 180 лева, ако информацията не е прекалено много, отделно са разходите за домейн и хостинг. По принцип съм използвал д..
Сервиз/Ремонт нa Компютри Бургас Меден Рудник бл.71 под у-ще ”Костантин Петканов” | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз/Ремонт нa Компютри Бургас Меден Рудник бл.71 под у-ще ”Костантин Петканов”
Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник,  преди 7 часа
Сервиз/Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Lcd Tv, Монитори и Телефони! ТЕРПОТЕХ Ви предлага от Лаптопи, Компютри и Монитори Втора Употреба с Гаранция 6 месеца, голямо разнообразие на ниски цени! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://terpotech.com/
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 7 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Промоция Инсталиране и преинсталиране на Windows XP,Vista,7+ всички драйвери, Бургас за 25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Промоция S computers ви предлага професионални инсталалиране и преинсталиране н на Windows XP,Vista,7 + всички необходими драйвери + всички програми който пожелаете. Цена 30 лв.
Изработка на Web сайт интернет магазин | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на Web сайт интернет магазин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 7 часа
изработка на сайт фирмен,хотели,до 4-5 страници цена 100 лв без хостинг домейн име изработка на интернет магазин шаблон без продукти 350 лв без хостинг и домейн име въвеждане на артикули хостинг до 2 GB =20 лв година домейн име .com.net.org.eu = 25 лв година полследен проект магазин www.saletron.net
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз за компютри компютърни услуги S computers смяна на матрици (дисплей) за лаптоп Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 7 часа
Компютърен сервиз и поддръжка: ремонт на компютри и лаптопи!,смяна на матрици (дисплей) за лаптоп S.computers Ви предлага компютърна поддръжка , качествен и надежден ремонт на Вашия компютър , лаптоп или монитор , диагностика , коректно отношение към клиента, експресно решение на софтуерни проблеми от различно естество, както и безплатни и безпристрастни консултации!
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 7 часа
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. Работно време: Понеделник-Събота от 9.30 до 17.30 часа Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Извършват се следните услуги: - Инсталиране, настройка или възстановяване на операционна система Windows. - Настройка и ремонт на компютри и лаптопи. - Почистване на компютри от прах, обезшумяване, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. - Почистване на лаптопи от прах, замяна на термопаста и термоинтерфейс, смазване на вентилатор. - Ремонт на дънна пла..
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 7 часа
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете. Работно време: Понеделник-Събота от 9.30 до 17.30 часа Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Услуги: Установка на Windows и софтуер по желание на клиента. Ремонт на компютри и лаптопи, почистване от прах, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. Ремонт на дънна платка, видеокарти, хард дискове, захранващ блок. Възстановяване на данни от повредени хард дискове. Възстановяване на неволно истрити файлове, снимки, видео от флашка и хард диск. Ч..
Компютърен сервиз | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Компютърен сервиз
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
ИТ услуги на място. Преинсталация, почистване на лаптопи и компютри. Диагностиката се извършва НЕЗАБАВНО! Гаранция един месец за всички устройства, ремонтирани от сервиза. За повече информация се свържете с нас.
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: НИКИПЛОВДИВ,  преди 7 часа
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.
Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри | Компютърни, офис техника | гр. София
Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 8 часа
Бързо и професионално инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри. Експресно инсталиране и преинсталиране с или без запазване на данни за до 2 часа (120 минути)! Преинсталиране на таблети и смартфони заключени с парола, блокирали или завирусени Прехвърляне на контакти; възстановяване на контакти от смартфони Инсталация и преинсталация на Linux Mint и Ubuntu Инсталиране и преинсталиране на Windows всички версии (XP, 7, 8, 10) на английски и български език Пакетно инсталиране на програми - списъка от основни програми е на снимка №3 Отключване на компютри и лаптопи Възстановяване..
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети. Бързо, експресно. Промо почистване! | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети. Бързо, експресно. Промо почистване!
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 8 часа
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри и таблети Бързо, експресно, светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux Инсталиране на Windows - Windows 10,8,7,XP Преинсталиране на Windows - Windows 10,8,7,XP Инсталиране и преинсталиране на Linux - Ubuntu и Mint Професионално инсталиране на драйвери и настройване на системата Инсталиране на безплатен пакет програми Инсталиране на допълнителни програми по поръчка Инсталиране на антивирусни защити Много други сервизни компютърни и софтуерни услуги ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ 2017 Пролетни промоции на сервиз Изток Безплатн..
Сервиз и ремонт на лаптопи и компютри София-Изток | Компютърни, офис техника | гр. София
Сервиз и ремонт на лаптопи и компютри София-Изток
Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК
гр. София, обл. София,  Подател: Продажба и сервиз на компютърна техника ИЗТОК,  преди 8 часа
Ремонт на лаптопи и компютри Бърз и професионален сервиз, диагностика, ремонт, поправка, профилактика и почистване на лаптопи и компютри Светкавични услуги за час Инсталиране и преинсталиране на Windows XP, Vista, 7, 8.1, 10 и Linux Mint и Ubuntu Възстановяване на ОС след срив Възстановяване на данни от външни дискове, флашки и хард дискове Експертно инсталиране на специализирани програми Безплатно почистване към всяка инсталация и преинсталация на компютър и лаптоп Безплатно инсталиране на програми към всяка инсталация и преинсталация Дистанционни компютърни услуги Отдалечена компют..
Ремонт и консумативи за офис техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт и консумативи за офис техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 9 часа
- Ремонт на офис техника - компютри (настолни и преносими), принтери, скенери, монитори, таблети, мрежови устройства и др.; - Зреждане и рециклиране на всякакъв вид тонер касети; - Диагностика и инсталация на софтуер на клиента.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.