Услуги

Компютърни, офис техника

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
199 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИнсталиране и Преинсталиране на Windows на адрес | Компютърни, офис техника | гр. София
Инсталиране и Преинсталиране на Windows на адрес
гр. София, обл. София,  преди 17 минути
Преинсталиране на Windows XP,7.8.1,10, запазване на всички важни файлове на компютъра и връщането им обратно. Инсталиране на драйвери и програми. Посещение на адрес в удобно за клиента време.
VIPПреинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране, профилактика и ремонт на компютри и лаптопи по домове и офиси. Изработка на сайтове.
Лоял консулт Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лоял консулт Пловдив,  преди 1 ден
Фирма ”Лоял Консулт” предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, Linux, Android, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почистване и профилактика на компютърни системи от вируси, ремонт на настолни и преносими компютри, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове, конфигуриране на домашни и бизнес мрежи, абонамент за фирми, изцяло изнесен ИТ отдел за вашата фирма или офис. Предлага също така изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация. Инсталиране и конфигуриран..
VIPСъздаване на сайтове | Компютърни, офис техника | с. Черниче
Създаване на сайтове
с. Черниче, обл. Благоевград,  Подател: Ивайло Халачев,  преди 2 дни
Създавам сайтове на фирми и физически лица+форум и SEO оптимизация в Google търсачката! Те ще бъдат разработени чрез: - PHP/MySQL/PostgreSQL/NoSQL databases; - HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery/XML; - CMS - Content Managment System - Joomla, Drupal, Wordpress; Времето за изработка на един сайт варира от 1 седмица до 3-4 седмици в зависимост от сложността му. Цена за изработката на сайта варира от 150 лв. до 500 лв. В нея не се включва цената на домейна и хостинга, в който ще се качва сайта.
VIPРемонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Ремонт на компютри Пловдив - НИСКИ ЦЕНИ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Разполагаме със сервиз за компютри, лаптопи, телефони, таблети и GPS-и. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. Тракия. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цял Пловдив. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги ка..
VIPкомпютърни услуги по домовете на народни цени | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
компютърни услуги по домовете на народни цени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Инсталиране и преинсталиране на Windows,Linux и др. операционни системи. Инсталиране настройка и потдръжка на всякакъв вид софтуер. Ремонт и профилактика на компютри, лаптопи, монитори и всякаква ИТ техника. Монтиране и настройка на рутери, принтери, скенери и др. Изграждане на LAN мрежи 20лв.
VIPИзработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на уеб сайтове в гр. Бургас и цялата страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Изработка на уеб сайт и уеб дизайн в Бургас, Стара загора, Пловдив, София , и цялата страна. Оптимизация на уеб сайтове , уеб програмиране , поддръжка в социални мрежи ,софтуерни решения , онлайн маркетинг и реклама, SEO и решения за електронна търговия. Изработвам уеб сайтове безплатно само с подръжка на месец. За цени вижте нашият сайт в който има различни пакети за всеки избор. Изработваме онлайн магазин, сайт за недвижими имоти, сайт за фирма, онлайн радио и др. Времето за изработка на сайт е около две седмици, но ако сайта е с повече информация може да отнеме малко повече. За повече инфор..
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 45 минути
Предлагаме поддръжка, профилактика, ремонт на компютри. Инсталиране и преинсталиране на операционни системи, Windows, навигации, програми. Консултации при избор на компютри, лаптопи, нетбуци. Висококачествени компютърни услуги на ниски цени!
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърни услуги по домовете - поддръжка и сервиз нонстоп.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: НИКИПЛОВДИВ,  преди 2 часа
Инсталиране на WINDOWS, програми, сервиз и др. GPS и топографски карти за ПС. Възстановяване на информация от флашки, карти, хард дискове и др.
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 часа
Настройка и ремонт на компютри и лаптопи по домовете. Работно време: Понеделник-Събота от 9.30 до 17.30 часа Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Услуги: Установка на Windows и софтуер по желание на клиента. Ремонт на компютри и лаптопи, почистване от прах, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. Ремонт на дънна платка, видеокарти, хард дискове, захранващ блок. Възстановяване на данни от повредени хард дискове. Възстановяване на неволно истрити файлове, снимки, видео от флашка и хард диск. Ч..
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. | Компютърни, офис техника | гр. Плевен
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 часа
Компютри, лаптопи, настройка и ремонт. Работно време: Понеделник-Събота от 9.30 до 17.30 часа Специалист по настройка и ремонт на компютърна техника сертификат ID: 10001 сайт:http://www.basic.com.ua Валери Митев. Извършват се следните услуги: - Инсталиране, настройка или възстановяване на операционна система Windows. - Настройка и ремонт на компютри и лаптопи. - Почистване на компютри от прах, обезшумяване, замяна на термопаста, смазване на вентилатори. - Почистване на лаптопи от прах, замяна на термопаста и термоинтерфейс, смазване на вентилатор. - Ремонт на дънна пла..
Компютърен сервиз | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Компютърен сервиз
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
ИТ услуги на място. Преинсталация, почистване на лаптопи и компютри. Диагностиката се извършва НЕЗАБАВНО! Гаранция един месец за всички устройства, ремонтирани от сервиза. За повече информация се свържете с нас.
Исталиране и преинсталиране на Windows | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Исталиране и преинсталиране на Windows
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георги,  преди 3 часа
Инсталиране на операционна система, драйвъри, офис пакет и друг софтуер по желание на клиента
Компютърен сервиз | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Компютърен сервиз
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Venci Stanchev,  преди 3 часа
Инсталиране, хардуерна и софтуерна поддръжка на компютри.
Ремонт и консумативи за офис техника | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Ремонт и консумативи за офис техника
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 4 часа
- Ремонт на офис техника - компютри (настолни и преносими), принтери, скенери, монитори, таблети, мрежови устройства и др.; - Зреждане и рециклиране на всякакъв вид тонер касети; - Диагностика и инсталация на софтуер на клиента.
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно. | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Прави презапис от всички видове видеокасети на DVD и флашка. Изгодно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Прави презаписи от всички видове видеокасети/от всички виодове видеокамери/ и VHS на DVD и флашка. Бързо и качествено. Цена-8лв на 3часа запис. За малка касета цената е 4лв/касета. За количество-отстъпка. Работи с най-добрите дискове на пазара. Бургас, к-с Лзаур.
Изработка на сайт / уеб услуги | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на сайт / уеб услуги
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Здравейте, Занимаваме се с уеб от над 5 години, предлагаме изработка и поддръжка на фирмен сайт, магазин, блог, сайтове тип визитка и други.
Изработка на сайтове за имоти, фирмени сайтове, онлайн магазини и всичко за бизнеса | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Изработка на сайтове за имоти, фирмени сайтове, онлайн магазини и всичко за бизнеса
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Здравейте, Занимаваме се изработка на всякакви уеб сайтове и приложения за бизнеса. При интерес моля звъннете на посочения телефон или използвайте контактната форма на нашия уеб сайт.
Преинсталация на Windows 7/8/10 | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Преинсталация на Windows 7/8/10
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георги,  преди 6 часа
Преинсталация на Windows с всички драйвери - 20лв
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени | Компютърни, офис техника | гр. Казанлък
Изработка на уеб сайт, електронен магазин и професионална SEO оптимизация на достъпни цени
Webstar Max
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Webstar Max,  преди 6 часа
WebstarMax предлага професионална изработка на уеб сайтове с модерен, респонсив дизайн, бизнес сайтове, електронни магазини, както и всякакъв вид презентационни сайтове. Също така предлага графичен дизайн, изработка на фирмено лого и SEO оптимизация на достъпни цени. Разполагаме с готови сайтове, също така изготвяме и такива с индивидуален дизайн, създадени специално за Вас! За цялата страна. Безплатна SEO оптимизация при нов старт и безплатна консултация.
Компютърен сервиз в дома и фирмата. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Компютърен сервиз в дома и фирмата.
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 6 часа
Отстраняване на проблеми с компютър Сервиз за компютри и лаптопи Инсталиране на програми и софтуер Запазване на файлове и снимки Почистване на вируси Инсталиране на принтер Редовна профилактика и поддръжка Подмяна на неработещи части и компоненти Вътрешно почистване и нова термо паста Премахване на шум Смазване на вентилатори Свързване с мрежа и интернет Сервиз на лаптопи в Пловдив Преинсталиране на лаптоп и софтуер Предотвратяване на загряване на лаптоп Отстраняване на проблеми с WiFi Вътрешно почистване Смяна на термо паста Подобряване на охлаждането Инсталиране на про..
Сервиз и поддръжка на компютри | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Сервиз и поддръжка на компютри
MODERNABG.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: MODERNABG.com,  преди 6 часа
Сервиз на Компютри в Пловдив - Отстраняване на проблеми с компютър - Сервиз за компютри и лаптопи - Инсталиране на програми и софтуер - Запазване на файлове и снимки - Почистване на вируси - Инсталиране на принтер - Редовна профилактика и поддръжка - Подмяна на неработещи части и компоненти - Вътрешно почистване и нова термо паста - Премахване на шум - Смазване на вентилатори - Свързване с мрежа и интернет
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Бизнес уеб сайт - изработка и дизайн - Agresia.com
AGRESIA.com
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: AGRESIA.com,  преди 6 часа
Изработка и дизайн на бизнес уеб сайт с адаптивен (responsive) уеб дизайн. Подходящ за бизнеси от Пловдив и цяла България. Пълно представяне на Вашата дейност в Интернет. Подходящ за фирми и компании от всички сфери на икономиката. Бизнес уеб сайт: - Уникален дизайн и концепция. - Използване на готова платформа или изработка изцяло по поръчка. - Съдържание с текст, изображения, звук и/или видео. - Възможност за публикуване на промоции, оферти, ценови листи и друга информация онлайн. - Възможност за добавяне на каталог с продукти / услуги. - Възможност за добавяне на онлайн мага..
Компютърни услуги | Компютърни, офис техника | гр. София
Компютърни услуги
Тодоров
гр. София, обл. София,  Подател: Тодоров,  преди 7 часа
Предлагам изработка на статични и динамични сайтове според нуждите на клиента, поддръжка, SEO оптимизация, редактиране на вече готови сайтове. Предлагам също така инсталиране и преинсталиране на софтуерни продукти- Windows, антивирусни програми, драйвъри, офис приложения и конфигуриране на периферни устройства, почестване и профилактика на компютърни системи от вируси, почистване на регистри, дефрагментиране на дялове и др.Инсталиране и конфигуриране на Windows сървъри със софтуер на клиента. Цената е 60 лв. на час.
Почистване на лаптопи и компютри - профилактика | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Почистване на лаптопи и компютри - профилактика
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Почистване на лаптопи и настолни компютри на цени от 15 лв. Почистването включва разглобяване и почистване от запрашаване + смяна на контактна паста. Услугата може да бъде извършена на ваш адрес в гр. Пловдив + 5 лв за транспорт. Ако лаптопът/комп Ви загрява, изключва след известно време работа, то е време да му направите Профилактика и го направите като Нов! Обадете се сега и се погрижете за Вашият лаптоп/комп С всяка профилактика удължавате неговият живот!
Преинсталиране на Windows 15 лв. | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Преинсталиране на Windows 15 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Цена 15 лв ако бъде донесен на място! +5лв ако желаете извършване на услугата на ваш адрес в рамките на гр. Пловдив Настолни компютри само на ваш адрес!
Инсталация и преинсталация на Windows - 20 лв | Компютърни, офис техника | гр. Пловдив
Инсталация и преинсталация на Windows - 20 лв
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Инсталация/Преинсталация на Windows на лаптопи, компютри, нетбуци. Операционна система по ваш избор( Windows XP/VISTA/7/8) Инсталация на драйвъри, антивирусни и програми по избор! Безплатно посещение на адрес по всяко време! Други услуги: - Профилактично почистване и подмяна на термо паста - Подмяна и ремонт на неработещи компоненти - Настройка на рутери
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация | Компютърни, офис техника | гр. Варна
Ремонт на компютри, лаптопи, инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, на адрес.Seo Оптимизация
home
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: home,  преди 9 часа
Ремонт на компютри, лаптопи, 20 лева инсталиране/preinstalirane Windows 7,8,8.1,xp, vista. Идване на адрес безплатно за град Варна. Цена за инсталиране преинсталиране 20лв pc4mypc.blogspot.com Почистване на вируси от лаптоп, компютър. Премахване на вируси.15 лева Описание на Почистване, премахване на вируси Почистване от вируси. Премахване на вируси. Безплатно посещение на адрес за Варна и региона Ако компютърът или лаптопа има вируси, ако се съмнявате, че преносимия компютър е заразен или компютъра ви работи по-бавно от обикновено, изскачат прозорци или нежелани съобщения, ни п..
Евтин професионален сайт с админ панел(демо в описанието) | Компютърни, офис техника | гр. Стара Загора
Евтин професионален сайт с админ панел(демо в описанието)
Bulgarianseller
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Bulgarianseller,  преди 20 часа
Тук съм качил 2 демота(този хостинг е безплатен и сайта може да зареди по бавно при Вас, качен на платен хостинг сайта върви нормално). Ето ги и тях: http://clw3.000webhostapp.com/ http://clw22.000webhostapp.com/ Предлагам два дизайна, които могат да бъдат преработени и направени по ваш вкус(цветове, снимки и т.н.), имат админ панел. Казвате ми какви промени искате да бъдат направени, давате ми необходимата информация която трябва да публикувам в сайта. За труд взимам 180 лева, ако информацията не е прекалено много, отделно са разходите за домейн и хостинг. По принцип съм използвал д..
Сервиз/Ремонт нa Компютри Бургас Меден Рудник бл.71 под у-ще ”Костантин Петканов” | Компютърни, офис техника | гр. Бургас
Сервиз/Ремонт нa Компютри Бургас Меден Рудник бл.71 под у-ще ”Костантин Петканов”
Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Сервиз за Компютри ”Терпотех” Бургас Меден Рудник,  преди 1 ден
ТЕРПОТЕХ Ви предлага от Лаптопи, Компютри и Монитори Втора Употреба с Гаранция 6 месеца, голямо разнообразие на ниски цени! Сервиз/Ремонт на Лаптопи, Компютри, Таблети, Lcd Tv, Монитори и Телефони! Качество и Коректно Обслужване!!! Заповядайте в Магазин 1 ж-к Меден Рудник бл.71 ( или с Gps се търси като бл.471 под Училище ”Костантин Петканов”); Магазин 2 ж-к Меден Рудник ул. Въстаническа бл.236!!! http://terpotech.com/
Изработка на уебсайт - 299 лв. Фирмен уебсайт, онлайн магазин, SEO оптимизация, Мобилна версия | Компютърни, офис техника | гр. София
Изработка на уебсайт - 299 лв. Фирмен уебсайт, онлайн магазин, SEO оптимизация, Мобилна версия
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
За повече информация и галерия с дизайни може да посетите нашия сайт - iOptimization.net. За всички уеб услуги издаваме фактура. Имаме опит в изграждането и поддръжката на над 60 уебсайта. Предлагаме хостинг и поддръжка на всички изработени от нас сайтове. Цени за изработка на уебсайт Фирмен уебсайт с 5 страници - 299 лв. Фирмен уебсайт с 8 страници - 350 лв. Фирмен уебсайт с 10 страници - 399 лв. Онлайн магазин - от 499 лв. Включва: - 5, 8, 10 или повече уеб страници - Продуктова галерия - Форма за контакт и поръчки - E-mail акаунт с вашето домейн име - Интерактивна Googl..
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.