Услуги

Грижи за деца и възрастни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
99 обяви
ТОП оферта
Предлагаме грижа за възрастни хорагр. София, София,  преди 14 часаВалмаре ЕООД предплага широк набор от домашни грижи за възрастни хора и хора с увреждания, масажи, раздвижване и рехабилитация. - Рехабилитация. Тонизиране на организма, чрез различни физикални методи, целящи да възстановят и подсилят имунитета. - Гимнастика на трудно подвижни хора. Засилва кръвообращението и лимфният поток. - Рефлексо терапия. Бърз общо укрепващ метод на целият организъм. - Лечебен масаж на болни хора, стимулиращ бързото изхвърляне на токсините. Благоприятен при костно ставни смущения.
ТОП оферта
Дом за стари хора Уютгр. София, София,  Подател: Дом за стари хора Уют,  преди 22 часаДомовете за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашите домове са и ваш дом! Такса 400-500 лв на месец.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСтарчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 1 ден
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
VIPГрижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Грижи за възрастни хора
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Oбгрижване на възрастни и болни хора. Перфектни условия.Спокойна и уютна домашна обстановка.Красива градина.Квалифициран и опитен персонал за хора с различни заболявания. Персонално отношение към всеки един пациент. Месечна такса 800 лв. За повече информация, моля пишете чрез контактният формуляр или позвънете.
VIPгрижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 1 ден
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни,венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
VIPГледане на болни и възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Гледане на болни и възрастни хора
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предоставя за свои клиенти - почасови, полудневни и целодневни грижи в домашна или болнична среда за възрастни, деца и хора в нужда след претърпяна злополука, операция, заболяване както и трудно обслужващи се хора у дома. Осигуряваме обучен персонал - социални и лични асистенти, домашни помощници за помощ в домакинството, почистване, пазаруване и грижи за болни.
VIPСИЦ ”УСМИВКА” предоставя услугите домашен помощник, личен и социален асистент | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
СИЦ ”УСМИВКА” предоставя услугите домашен помощник, личен и социален асистент
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предоставя на своите клиенти - почасови, полудневни и целодневни услуги и грижи чрез посещение у дома на възрастни, деца и хора в нужда след претърпяна злополука, операция, заболяване. Последните години населението на България е все по-застаряващо, все повече млади хора са извън пределите на страната, а техните родители остават тук и трудно се справят с ежедневните си задължения и социални контакти. Ако Ваши близки или приятели трудно се справят с ежедневните си задължения у дома, чувстват се самотни и нямат вече достатъчно социални контакти, свърж..
Опитна детегледачка с медицинско и педагогическо образование/Магистър | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Опитна детегледачка с медицинско и педагогическо образование/Магистър
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
предлага помощта си в грижите за деца от първите дни след раждането до училищна възраст. Захранване, навици, прохождане, проговаряне, социализация, консултации и всичко необходимо за здравето и възпитанието на детето съобразено с изискванията на родителите.
консултант ранно детско развитие и обучение | Грижи за деца и възрастни | гр. Ямбол
консултант ранно детско развитие и обучение
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 8 часа
Konsult - therapy е нова услуга за консултиране на родители, които имат деца до 3 год. възраст, за повишаване на родителският им капацитет, за да бъдат максимално полезни за развитието и обучението на децата си. Тази възраст е особено важна за развитието на интелекта и сензорно-моторната сфера. Ако работите в този сензитивен период в развитието на детето, ще си спестите доста проблеми като СИД, езиково-говорни дефекти, проблеми при усвояване на учебен материал по-късно в училище. Вие сте прекрасната възможност затова е потребно да се превърнете вие като родител - в учител на вашето мъниче, ког..
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Търся да гледам деца или възрастни. Пенсионерка съм, 61г., владея руски и слабо английски език.
Детегледачка - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Детегледачка - Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 12 часа
Детегледачка ,59 годишна, предлага услугите си в удобен за вас ден и час.С опит! Непушач!(5лв.60мин.)Снежана
Грижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Грижи за възрастни хора
Ели Николова
гр. София, обл. София,  Подател: Ели Николова,  преди 14 часа
Предлагам за град СОФИЯ квалифицирани грижи по домовете на пенсионери или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионална рехабилитаторка съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване, както в страната така и в чужбина. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Те не биха Ви оставили, не ги изоставяйте и Вие!
Гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот в София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот в София
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Oтговорно, коректно и отзивчиво семейство Болногледачи, мъж и жена с дългогодишен опит в грижите, предлага обгрижване на нуждаещи се възрастни и болни хора с ежедневни грижи: транспортиране с лично превозно средство, готвене, чистене, пазаруване, разходка, смяна на памперси, даване на необходимите лекарства, първа помощ, процедури, поддържане лична хигиена на болния, внимание и подкрепа 24 часа в денонощието. Ако сте възрастни хора и трудно се справяте с ежедневните си задължения у дома, чувствате се самотни и нямате вече достатъчно социални контакти, моля свържете се с нас. Ние ще се погрижим..
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години | Грижи за деца и възрастни | гр. София
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години
Скачков
гр. София, обл. София,  Подател: Скачков,  преди 16 часа
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години Целогодишни ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години Дианабад, Дървеница, Мусагеница, Изток, Изгрев, Младост 1,1A,2,3,4 гр. София
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна разполага с опитни детегледачки които могат да гледат вашите деца почасово докато сте заети или сте на работа Можете да поръчате детегледачка от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага на седмичен или месечен абонамент. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурност в работата си с нас, нашите служителки периодично се проверяват за качество на грижата, като изискваме обр..
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Агенция предлага Опитни Медицински Сестри за Грижа за Възрастни Хора - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Опитни Медицински Сестри за Грижа за Възрастни Хора - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни медицински сестри, които извършват всички видове медицински манипулации, за болни и неподвижни хора, по техните домове в град Варна. Можете да поръчате медицинска сестра от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага еднократно, периодично или на месечен абонамент. Различните манипулации се таксуват отделно. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурн..
Аз съм Социален Асистент Гледане Грижа за възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Русе
Аз съм Социален Асистент Гледане Грижа за възрастни
гр. Русе, обл. Русе,  преди 1 ден
социални услуги за дома- Аз съм Социален Асистент Предлагам Гледане грижа за възрастни хора гр.Pyce, Услуги » Грижи за деца и възрастни,   Предлагам социални услуги в полза на възрастни хора, които не могат да се справят с ежедневните си задължения и се нуждаят от подкрепа и съдействие. Услуги като: пазарене, поне, помощ, грижаизпълнение на рецепти, придружаване до институции. Цена според услугата, по споразумение- 3-4 lv на чaс! физическа, емоционална и духовна подкрепа, грижа, помощ зa пълноценен живот.
Аз предлaгaм Гледане Грижа за дете 2 -6 | Грижи за деца и възрастни | гр. Русе
Аз предлaгaм Гледане Грижа за дете 2 -6
гр. Русе, обл. Русе,  преди 1 ден
предлaгaм внимателнa грижа c усет към децата за най-доброто им развитие.
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач
Доставка на Храна на Болни и Неподвижни Възрастни Хора по Домовете - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Доставка на Храна на Болни и Неподвижни Възрастни Хора по Домовете - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 ден
. Може да поръчате домашно приготвена храна, която да донесем на Вашия адрес, всеки работен ден, в времето между 11 и 13 часа. Доставката се плаща на месечен абонамент, и може да включва обяд или обяд и вечеря. Храната е по определено меню: супа, основно ястие, салата и десерт. Приемаме и специални желания за Ваши любими продукти или напитки, които да добавим към доставката. Пакетната цена е с включен разнос. Доставчиците ни са навреме на адреса, винаги любезни и готови да приемат Вашите допълнителни поръчки.
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се, почасово, целодневно и 24 часа
Медицинска сестра | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Медицинска сестра
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Медицинска сестра съм и предлагам почасово обгрижване на възрастни хора или деца. Мога освен сестринската дейност да помагам с пазаруване, леко почистване. САМО ПОЧАСОВО!
гледане на деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
гледане на деца
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
гледане на деца - работеща детска учителка
гледане на възрастни хора срещу унаследяване на жилище | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
гледане на възрастни хора срещу унаследяване на жилище
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Медицинска сестра търси възрастни хора без наследници от град Бургас за да ги гледа срещу унаследяване на жилище
Гледам възрастни и болни хора. | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Гледам възрастни и болни хора.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елисавета,  преди 5 дни
Гледане на възрастни хора. | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Гледане на възрастни хора.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Предлагам квалифицирани грижи по домовете на пенсионери (и не само ) или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионален специалист съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Време и заплащане по договаряне.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.