Услуги

Грижи за деца и възрастни

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
98 обяви
ТОП оферта
домашни мобилни грижи ”Деница” - Сливенгр. Сливен, Сливен,  преди 1 денМОБИЛНИ ДОМАШНИ ГРИЖИ ”ДЕНИЦА” Грижи за възрастни в техния дом. Мобилни грижи „Деница” осигурява еднократни или двукратни посещения в дома по график, включително събота и неделя за обгрижване на възрастния човек-личен тоалет, смяна на памперс, преобличане, хранене,почистване на стаята.С възможност и за доставка на храна. Заплащането се извършва като абонамент за 4 седмици по банков път. Часовете за посещения са по избор – 8.15,10.15,12.30,14.30,16.30,18.30 ПАКЕТИ: Домашни грижи Стандартни, 2 часа: От понеделник до петък - 240лв. От понеделник до събота - 246лв. От понеделник до неделя - 252лв. С Включен обяд: От понеделник до петък - 325 лв. От понеделни..
ТОП оферта
Дом за стари хорагр. София, София,  преди 1 денДомовете за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашите домове са и ваш дом! Такса 500 лв на месец със включени памперси. Имаме ПРОМОЦИЯ до 31.06.2017 година. Заповядайте!
ТОП оферта
Внимание и грижа - дом за стари хора Св. Анна, с. Каменово, Сливенс. Каменово, Сливен,  преди 1 денДомът за възрастни хора „Света Анна“ предоставя целогодишно социални услуги насочени към задоволяване на личните потребности на възрастните хора. Социалните услуги се предоставят съобразно желанието и личния избор на лицата. Внимание и грижа за настанените – санитарно-хигиенните условия в Дом за възрастни хора - “Света Анна“ са на високо ниво, за да гарантират добрия престой на настанените лица. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него. ВИДОВЕ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ: Добре поддържана битова и жилищна обстановка Хранене, отчитане на хранителните потребности и личния избор. Поддържане на лична хигиена. Съдействие при осигуряване на..
СнимкиЗаглавие на обявата
Домашна помощничка или детегледачка | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Домашна помощничка или детегледачка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна помощница. Дългогодишен опит в чужбина. Диди.
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 6 часа
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 11 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 11 часа
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на месечен абонамент. -Социални асистенти за цялостна грижа -Медицински сестри за всики видове манипулации -Домашни помощници за помощ в домакинството -Рехабилитатори за масаж и възтановяване след инцидент -Доставчици за разнос на храна по домовете Ползвайки лицензирана агенция за социални услуги Вие получавате гаранция за професионално отношение и сигурност за вашите пари, дом и имущест..
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 11 часа
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна грижа - полудневна - 4 часа, целодневна - 8 или 12 часа - Цялостно обгрижване на възрастен или болен - 24 часа в денонощието - Грижа през уикендите и празниците - Медицински грижи и манипулации за болни хора - Придружаване в болница на дневни и нощни смени - Масажи и Рехабилитация и възстановяване след счупване, инцидент, инфаркт, инсулт - Административни услуги за улесняване на ..
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
Гледане на възрастна жена | Грижи за деца и възрастни | гр. Ямбол
Гледане на възрастна жена
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
4 часа всеки ден или 8 часа през ден.
Грижи за възрастни срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. Бяла Слатина
Грижи за възрастни срещу унаследяване
гр. Бяла Слатина, обл. Враца,  преди 2 дни
Семейство предлага грижи за възрастни и болни хора срещу унаследяване на имот на територията на Община Бяла Слатина. Позволете ни да Ви осигурим спокойни старини.
Дом за възрастни на цена от 580 | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Дом за възрастни на цена от 580
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Qna Mihova,  преди 2 дни
Дом за възрастни хора работя като болногледач от 5 години имам нужният опит, в моят дом ще намерят нужният уют и топлина добра и спокойна опстановка на цена от 580 лева
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се, почасово, целодневно и 24 часа
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
София, предлага грижи на финансово стабилни възрастни болни хора, без наследници, срещу унаследяване
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 2 дни
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
Предлагам грижа за възрастни хора и самотни жени | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Предлагам грижа за възрастни хора и самотни жени
Николай Николов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Николай Николов,  преди 2 дни
Предлагам грижа за възрастни хора и самотни жени, грижовен, отговорен, дискретен и възпитан мъж. Всеки ден след 15.00 ч.
опитна детегледачка предлага почасови грижи за деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
опитна детегледачка предлага почасови грижи за деца
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
41г. жена с 12 г. опит като детегледачка на деца от 5 мес. до 12 год. и с добри препоръки предлага почасови грижи за деца в следобедните часове (след 12:30 ч.)
Болногледачка - медицинска сестра предлага грижи за възрастни и болни | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Болногледачка - медицинска сестра предлага грижи за възрастни и болни
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Медицинско лице, извършва услуги в сферата на социалните и здравни грижи-медицински манипулации, грижа за възрастни и нуждаещи се от наблюдение, почистване, пазаруване, придружаване до институции и др., в рамките на Бургас. Цена по договаряне, в зависимост от конкретния случай! За връзка: на посоченият номер.
социални услуги, за дома, грижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
социални услуги, за дома, грижа за възрастни хора
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: собственик,  преди 3 дни
Предлагам социални услуги в полза на възрастни хора, които не могат да се справят с ежедневните си задължения и се нуждаят от подкрепа и съдействие. Услуги като: пазарене, почистване, медицински манипулации, изпълнение на рецепти, придружаване до институции. Цена според услугата, по договаряне!
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 3 дни
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни медицински сестри, които извършват всички видове медицински манипулации, за болни и неподвижни хора, по техните домове в град Варна. Можете да поръчате медицинска сестра от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага еднократно, периодично или на месечен абонамент. Различните манипулации се таксуват отделно. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурн..
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 4 дни
Плевенска и Търновска област.
лични асистенти и домашни помощници | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
лични асистенти и домашни помощници
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: фондация ”Щедрост и милосърдие - 2006”,  преди 5 дни
Предлагаме грижи за деца, придружаване до учебно заведение и обратно до дома, разходки, подготовка на уроци, обгрижване на възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив, Асеновград и Стара Загора.
Гледане на възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на възрастни
Атанас
гр. София, обл. София,  Подател: Атанас,  преди 5 дни
Полагаме грижи за възрастни хора за онаследяване
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Гледам деца или възрастни. Помагам в домакинството. Само почасово. Пенсионерка, 61г., висше образование.
Грижа възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Грижа възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 дни
Търсим жена за обслужване на възрастен мъж на легло.2 часа на ден - сутрин и вечер, за почивни дни и празници. Заплащане по договаряне.
Гледане на възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на възрастни хора
гр. София, обл. София,  Подател: Е.,  преди 10 дни
Предлагам гледане на възрастни и болни хора за районите кв. Овча Купел, Красно Село, Бъкстон, Красна Поляна и идеален център. Предлагам и еднократни нощни дежурства.
Психолог, педагог и логопед | Грижи за деца и възрастни | гр. Сливен
Психолог, педагог и логопед
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Ели и Мири,  преди 10 дни
Психолог, педагог и логопед-работа с интересни методики под формата на игра, така най-лесно се запомня-15 лева
Логопед за възрастни-София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Логопед за възрастни-София
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
домашни грижи | Грижи за деца и възрастни | гр. София
домашни грижи
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Учителка търси да гледа възрастни хора и деца през нощта в домашни условия. Заплащане по договаряне.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.