Услуги

Грижи за деца и възрастни

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
97 обяви
ТОП оферта
Дом за стари хорагр. София, София,  преди 1 денДомовете за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашите домове са и ваш дом! Такса 500 лв на месец. Имаме ПРОМОЦИЯ до 31.01.2017 година. В цената влизат и памперсите. Заповядайте!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДомашна грижа за възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Домашна грижа за възрастни
снц верният настойник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: снц верният настойник,  преди 37 минути
СНЦ ”Верният настойник” с дългогодишен опит в грижата за възрастни хора, разполагащ с домове за възрастни в гр. Камено и гр. Черноморец, предлага също и професионални домашни помощници за възрастни хора по домовете в гр. Бургас, целодневно или почасово. Услугата е съобразена с Вашите индивидуални нужди и може да включва помощ в домакинството-готвене, пране, чистене и други, също така- пазаруване, разходки, съдействие в личния тоалет-къпане, обличане, както и специфични нужди като смяна на памперси, нощни дежурства, даване на лекарства, мерене на кръвно и други.
VIPЛицензирани домове за стари хора ”Верният настойник” | Грижи за деца и възрастни | гр. Камено
Лицензирани домове за стари хора ”Верният настойник”
снц верният настойник
гр. Камено, обл. Бургас,  Подател: снц верният настойник,  преди 37 минути
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизия, централно парно отопление, видео наблюдение. Домовете се намират в град Камено и град Черноморец
VIPКъща за стари и млади хора ”Щастливи Години” гр. Китен ул. Люлин №8 | Грижи за деца и възрастни | гр. Китен
Къща за стари и млади хора ”Щастливи Години” гр. Китен ул. Люлин №8
гр. Китен, обл. Бургас,  преди 3 дни
Дом за стари и млади хора Цена:750лв. Семейна къща Златни години обл. Бургас гр. Китен ул. Люлин №8 Само за 30 лева на ден пълен пансион +санитарни грижи. Плюс 55 лева на месец за след болнична рехабилитация от специалисти и техника. Отваряме врати на 01.01.2017г.
VIPпредлага грижи за жена, мъж или семейство | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага грижи за жена, мъж или семейство
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
София, мъж предлага грижи и помощ на жена, мъж или семейство, срещу унаследяване и финансиране
VIPСИЦ ”УСМИВКА” предоставя услугите домашен помощник, личен и социален асистент | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
СИЦ ”УСМИВКА” предоставя услугите домашен помощник, личен и социален асистент
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предоставя на своите клиенти - почасови, полудневни и целодневни услуги и грижи чрез посещение у дома на възрастни, деца и хора в нужда след претърпяна злополука, операция, заболяване. Последните години населението на България е все по-застаряващо, все повече млади хора са извън пределите на страната, а техните родители остават тук и трудно се справят с ежедневните си задължения и социални контакти. Ако Ваши близки или приятели трудно се справят с ежедневните си задължения у дома, чувстват се самотни и нямат вече достатъчно социални контакти, свърж..
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 час
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 час
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на месечен абонамент. -Социални асистенти за цялостна грижа -Медицински сестри за всики видове манипулации -Домашни помощници за помощ в домакинството -Рехабилитатори за масаж и възтановяване след инцидент -Доставчици за разнос на храна по домовете Ползвайки лицензирана агенция за социални услуги Вие получавате гаранция за професионално отношение и сигурност за вашите пари, дом и имущест..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 час
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
Домашна помощничка или детегледачка | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Домашна помощничка или детегледачка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна помощница. Дългогодишен опит в чужбина. Диди.
Грижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Грижи за възрастни хора
Ели Николова
гр. София, обл. София,  Подател: Ели Николова,  преди 2 часа
Предлагам за град СОФИЯ квалифицирани грижи по домовете на пенсионери или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионална рехабилитаторка съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване, както в страната така и в чужбина. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Те не биха Ви оставили, не ги изоставяйте и Вие!
Обгрижване на възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Обгрижване на възрастни хора
гр. София, обл. София,  Подател: сем. Стоилови,  преди 4 часа
Семейна двойка от София, съответно на 72 и 74 години, предлага своята приятелска компания срещу заплащане на възрастни хора. Това включва възможност за почасово присъствие, пазаруване, готвене, време за разходки и приятни тематични разговори, литературни четения, интелектуални забавления, посрещане на гости, изпълнение на задължения на иконом, грижи за домашен любимец, придружаване при пътуване в провинция и чужбина. Имаме и собствено жилище!
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
Детегледачка - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Детегледачка - Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Детегледачка ,59 годишна, предлага услугите си в удобен за вас ден и час.С опит! Непушач!(5лв.60мин.)Снежана
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Гледам деца или възрастни. Помагам в домакинството. Може и почасово. Пенсионерка, 61г., висше образование.
Грижа за възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Грижа за възрастни хора и деца
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Ненова,  преди 19 часа
Фондация ”Щедрост и милосърдие” предлага грижи за възрастни хора и деца по домовете. Грижата в дома запазва уюта, с който възрастният е привикнал.Възрастните хора се нуждаят от разбиране и търпение, които нашият екип може да осигури.Целта ние да прекарате пълноценно времето с близките си, без да се анагажирате с всекидневни домакински задължения.Можете да разчитате на нас, ако в краткосрочен план Вашият близък се нуждае от подкрепа при възстановяване след боледуване или претърпян инцидент.
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 1 ден
. Агенция за социални услуги в град Варна разполага с опитни детегледачки които могат да гледат вашите деца почасово докато сте заети или сте на работа Можете да поръчате детегледачка от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага на седмичен или месечен абонамент. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурност в работата си с нас, нашите служителки периодично се проверяват за качество на грижата, като изискваме обр..
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се, почасово, целодневно и 24 часа
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 1 ден
Плевенска и Търновска област.
Грижа за възрастни и болни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Грижа за възрастни и болни хора
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Danik 2000,  преди 2 дни
Предлагаме грижи за болни, възрастни и оперирани хора, помощ в домакинството, емоционална подкрепа. Отношение на обич и уважение.
Психолог- работа с деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Психолог- работа с деца и възрастни
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Психологически консултации и терапия, може и по телефон. В удобно време и място за Вас.
почасова работа | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
почасова работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: любка,  преди 3 дни
гледам деца възрастни болни хора почистване грижи за домашни любимци и масаже
лични асистенти и домашни помощници | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
лични асистенти и домашни помощници
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: фондация ”Щедрост и милосърдие - 2006”,  преди 4 дни
Предлагаме грижи за деца, придружаване до учебно заведение и обратно до дома, разходки, подготовка на уроци, обгрижване на възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив, Асеновград и Стара Загора.
Гледане на възрастни хора. | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Гледане на възрастни хора.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Предлагам квалифицирани грижи по домовете на пенсионери (и не само ) или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионален специалист съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Време и заплащане по договаряне. =
Няня для ребёнка | Грижи за деца и възрастни | к. к. Слънчев бряг
Няня для ребёнка
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 5 дни
Предлагаю услугу няни для ребёнка в к.к. Слънчев бряг. Мне 38 лет, я русская. Знаю болгарский язык. Опыт с детьми есть.
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
Дом за възрастни хора ”Витоша”- месечна такса 500лева | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Дом за възрастни хора ”Витоша”- месечна такса 500лева
Дом за възрастни хора ”Витоша”
гр. София, обл. София,  Подател: Дом за възрастни хора ”Витоша”,  преди 6 дни
www.dom-vitosha.com Дом „Витоша” възрастните хора ще се радват на всички необходими удобства и ще бъдат заобиколени с внимание, обич и уважение. Нашите служители -лекари, медицински сестри и санитарки -се грижат за постоянното наблюдение и получаване на предписаните медикаменти по предварително зададената от лекар схема Предлагаме: - 4 кратно хранене, съобразено със здравословното състояние на домуващия - кабелна телевизия - интернет - помощ при хранене -помощ при тоалет -24 часа медицинско наблюдение - лекар - мед. сестри - Санитари - Професионален готвач..
Фирма предлага квалифициран персонал | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Фирма предлага квалифициран персонал
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се хора, както и помощ в домакинството.
детегледа4ка | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
детегледа4ка
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 7 дни
детегледа4ка с опит
Логопед за възрастни-София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Логопед за възрастни-София
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.