Услуги

Грижи за деца и възрастни

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
95 обяви
ТОП оферта
Дом за стари хорагр. София, София,  преди 1 денДомовете за стари хора кв. Драгалевци и кв. Република разполагат със свободни места. Нека нашите домове са и ваш дом! Такса 500 лв на месец. Имаме ПРОМОЦИЯ до 31.03.2017 година. В цената влизат и памперсите. Заповядайте!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАгенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 3 дни
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни медицински сестри, които извършват всички видове медицински манипулации, за болни и неподвижни хора, по техните домове в град Варна. Можете да поръчате медицинска сестра от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага еднократно, периодично или на месечен абонамент. Различните манипулации се таксуват отделно. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурн..
VIPНовооткрит дом за стари хора ниски цени | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Новооткрит дом за стари хора ниски цени
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Новооткрит и лицензиран дом за стари хора набира домуващи. Домът за стари хора се намира в кв. Република ул. Банско шосе 62А. Предлагани социални услуги: оказване помощ при извършване на личния тоалет. пране на дрехи; гладене. почистване на спалните помещения. ползване на здравни грижи. организиране на културни мероприятия. честване на рождени и именни дни. отбелязване на исторически дати. концертни прояви. Гледаме хора след инсулт, инфаркт, старческа деменция, параноидна шизофрения, операции след травми и др. Заповядайте. Очакваме Ви.
VIPСтарчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 4 дни
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
VIPгрижа и помощ срещу унаследяване и финансиране | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижа и помощ срещу унаследяване и финансиране
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
София, мъж предлага грижи и помощ на жена, мъж или семейство, срещу унаследяване и финансиране
VIPЛицензирани домове за стари хора ”Верният настойник” | Грижи за деца и възрастни | гр. Камено
Лицензирани домове за стари хора ”Верният настойник”
снц верният настойник
гр. Камено, обл. Бургас,  Подател: снц верният настойник,  преди 4 дни
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизия, централно парно отопление, видео наблюдение. Домовете се намират в град Камено и град Черноморец
VIPДомашна грижа за възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Домашна грижа за възрастни
снц верният настойник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: снц верният настойник,  преди 4 дни
СНЦ ”Верният настойник” с дългогодишен опит в грижата за възрастни хора, разполагащ с домове за възрастни в гр. Камено и гр. Черноморец, предлага също и професионални домашни помощници за възрастни хора по домовете в гр. Бургас, целодневно или почасово. Услугата е съобразена с Вашите индивидуални нужди и може да включва помощ в домакинството-готвене, пране, чистене и други, също така- пазаруване, разходки, съдействие в личния тоалет-къпане, обличане, както и специфични нужди като смяна на памперси, нощни дежурства, даване на лекарства, мерене на кръвно и други.
Грижи за възрастни срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. Бяла Слатина
Грижи за възрастни срещу унаследяване
гр. Бяла Слатина, обл. Враца,  преди 9 часа
Семейство предлага грижи за възрастни и болни хора срещу унаследяване на имот на територията на Община Бяла Слатина. Позволете ни да Ви осигурим спокойни старини.
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 21 часа
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 21 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 21 часа
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна грижа - полудневна - 4 часа, целодневна - 8 или 12 часа - Цялостно обгрижване на възрастен или болен - 24 часа в денонощието - Грижа през уикендите и празниците - Медицински грижи и манипулации за болни хора - Придружаване в болница на дневни и нощни смени - Масажи и Рехабилитация и възстановяване след счупване, инцидент, инфаркт, инсулт - Административни услуги за улесняване на ..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 21 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 21 часа
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на месечен абонамент. -Социални асистенти за цялостна грижа -Медицински сестри за всики видове манипулации -Домашни помощници за помощ в домакинството -Рехабилитатори за масаж и възтановяване след инцидент -Доставчици за разнос на храна по домовете Ползвайки лицензирана агенция за социални услуги Вие получавате гаранция за професионално отношение и сигурност за вашите пари, дом и имущест..
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 21 часа
Плевенска и Търновска област.
Грижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Грижи за възрастни хора
Ели Николова
гр. София, обл. София,  Подател: Ели Николова,  преди 21 часа
Предлагам за град СОФИЯ квалифицирани грижи по домовете на пенсионери или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионална рехабилитаторка съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване, както в страната така и в чужбина. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Те не биха Ви оставили, не ги изоставяйте и Вие!
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
Предлага | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Предлага
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Жена на 58г предлага грижа на възрастни хора имам опит
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
София, предлага грижи на финансово стабилни възрастни болни хора, без наследници, срещу унаследяване
Предлагам почасово и целодневно гледане на деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Предлагам почасово и целодневно гледане на деца
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Диана Николаева,  преди 2 дни
На 48 години съм. Имам опит в гледането на деца. Физически и психически здрава с чисто съдебно минало. С познания по руски.
Детегледачка - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Детегледачка - Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Детегледачка ,59 годишна, предлага услугите си в удобен за вас ден и час.С опит! Непушач!(5лв.60мин.)Снежана
Логопед за възрастни-София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Логопед за възрастни-София
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
жена гледа възрастни, почасово | Грижи за деца и възрастни | гр. София
жена гледа възрастни, почасово
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
жена извършва почасови грижи за възрастни хора, район Княжево, Павлово, Бъкстон, Красно село, Лагера
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич | Грижи за деца и възрастни | гр. Добрич
Социални услуги за възрастни и лица с увреждания в град Добрич
СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: СРУЖЕНИЕ ”БЪЛГАРИЯ ВИТА”,  преди 5 дни
Сдружение”БЪЛГАРИЯ ВИТА” град Добрич, предоставя на потребители в град Добрич социални услуги за възрастни и лица с увреждания в домашна среда, с Лиценз № 1180/ 26.11.2009 г. на МТСП. Сдружението предлага: * почасови; * целодневни; * денонощни
Грижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Грижи за възрастни хора
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се, почасово, целодневно и 24 часа
лицензирана фирма предлага грижа за стари хора и социален патронаж | Грижи за деца и възрастни | гр. Гълъбово
лицензирана фирма предлага грижа за стари хора и социален патронаж
гр. Гълъбово, обл. Стара Загора,  преди 8 дни
Дом за възрастни хора ”Палома” гр. Гълъбово област Стара Загора предлага обгрижване на възрастни хора, след болнично възстановяване, медицински грижи, рехабилитация и отлична грижа, близка до семейната среда. Комплекса предлага луксозно обзаведени стаи със самостоятелна баня и тоалетна сред приятна и спокойна атмосфера. Цените са приемливи и нормални за предлаганите условия. Повече информация на посочените телефони. Погрижете се за старините на любимите ви хора, доверете ни се.
търся работа | Грижи за деца и възрастни | гр. София
търся работа
гр. София, обл. София,  Подател: lina Dimitrova,  преди 10 дни
търся работа като детегледачка /над 2год./дете в София може и извън София през летния сезон, или помощ в домакинство на възрастни хора, Почасово
лични асистенти и домашни помощници | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
лични асистенти и домашни помощници
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: фондация ”Щедрост и милосърдие - 2006”,  преди 10 дни
Предлагаме грижи за деца, придружаване до учебно заведение и обратно до дома, разходки, подготовка на уроци, обгрижване на възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив, Асеновград и Стара Загора.
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 дни
Гледам деца или възрастни. Помагам в домакинството. Може и почасово. Пенсионерка, 61г., висше образование.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.