Услуги

Грижи за деца и възрастни

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
88 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPГрижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Грижи за Възрастни Хора по Домовете в град Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 3 дни
Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна грижа - полудневна - 4 часа, целодневна - 8 или 12 часа - Цялостно обгрижване на възрастен или болен - 24 часа в денонощието - Грижа през уикендите и празниците - Медицински грижи и манипулации за болни хора - Придружаване в болница на дневни и нощни смени - Масажи и Рехабилитация и възстановяване след счупване, инцидент, инфаркт, инсулт - Административни услуги за улесняване на ..
VIPГрижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Грижа за възрастни хора
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
За Пловдив и София - жена гледа възрастни хора. С опит. Може и денонощно.
VIPСтарчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 4 дни
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
Грижи за възрастни срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. Бяла Слатина
Грижи за възрастни срещу унаследяване
гр. Бяла Слатина, обл. Враца,  преди 3 часа
Семейство предлага грижи за възрастни и болни хора срещу унаследяване на имот на територията на Община Бяла Слатина. Позволете ни да Ви осигурим спокойни старини.
гледане възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | с. Атия
гледане възрастни хора
с. Атия, обл. Бургас,  преди 10 часа
Търся жена/мъж за гледане на възрастен мъж. За повече информация тел.0888713192 или 0887248294
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Гледам деца или възрастни. Помагам в домакинството. Почасово. Пенсионерка, 61г., висше образование.
Гледане на възрастни жени | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Гледане на възрастни жени
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Гледане на възрастни жени по домовете. Предлагам следните услуги. Почистване, готвене, смяна на памперси, разходки, даване на лекарства. Имам професионален опит в домове за стари хора. За контакт, Атанасова
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 20 часа
Плевенска и Търновска област.
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Възрастни Хора от Опитен Медицински Персонал - Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 20 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни медицински сестри, които извършват всички видове медицински манипулации, за болни и неподвижни хора, по техните домове в град Варна. Можете да поръчате медицинска сестра от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага еднократно, периодично или на месечен абонамент. Различните манипулации се таксуват отделно. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурн..
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 20 часа
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на месечен абонамент. -Социални асистенти за цялостна грижа -Медицински сестри за всики видове манипулации -Домашни помощници за помощ в домакинството -Рехабилитатори за масаж и възтановяване след инцидент -Доставчици за разнос на храна по домовете Ползвайки лицензирана агенция за социални услуги Вие получавате гаранция за професионално отношение и сигурност за вашите пари, дом и имущест..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 20 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 20 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Лицензирани домове за стари хора ”Верният настойник” | Грижи за деца и възрастни | гр. Камено
Лицензирани домове за стари хора ”Верният настойник”
снц верният настойник
гр. Камено, обл. Бургас,  Подател: снц верният настойник,  преди 1 ден
Домове за стари хора ”Верният настойник” предлагат 24 часово професионално обслужване, фелдшер, съдействие при къпане, изготвяне на тоалет, подстригване, бръснене, кабелна телевизия, централно парно отопление, видео наблюдение. Домовете се намират в град Камено и град Черноморец
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
почасови и целодневни грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 2 дни
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни, венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
Домашна помощничка или детегледачка | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Домашна помощничка или детегледачка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Искате къщата ви да блести от чистота, а нямате свободно време, дечицата ви са още мънички и не можете да ги оставите сами... Имате разрешение на проблема, като си наемете детегледачка или домашна помощница. Дългогодишен опит в чужбина. Диди.
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
деменция дом | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
деменция дом
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: дом за възрастни хора и хора с деменция,  преди 3 дни
домът за възрастни хора и хора с деменция - среда близка до домашната. - стай с 2,3 и 4 легла, мебелирани по подходящ начин. - удобни и подходящо оборудвани сервизни помещения. - домът разполага с локално парно, което осигурява топлина и уют през мразовитите зимни дни. - трапезария за хранене и помещение за забавления и социални контакти. - прекрасен, озеленен, голям двор, барбекю, с удивителна гледка, даващ възможност за различни занимания и разходка. - 4 кратно хранене, съобразено със здравословното състояние на лицата. - 24 часово медицинско обслужване. - договор с общопра..
Гледане на възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на възрастни
Атанас
гр. София, обл. София,  Подател: Атанас,  преди 3 дни
Полагане на грижи за възрастни хора за онаследяване
Логопед за възрастни-София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Логопед за възрастни-София
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Възстановяване на речта след мозъчен инсулт и черепно-мозъчна травма (афазия или дизартрия). Домашни посещения. Логопедичен кабинет - гр. София, офис срещу Централни хали/до метростанция Сердика/
жена гледа възрастни, почасово | Грижи за деца и възрастни | гр. София
жена гледа възрастни, почасово
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
жена извършва почасови грижи за възрастни хора, район Княжево, Павлово, Бъкстон, Красно село, Лагера
Грижа за възрастни и болни хора! | Грижи за деца и възрастни | гр. Разград
Грижа за възрастни и болни хора!
гр. Разград, обл. Разград,  преди 4 дни
”Щастливи дни” ЕООД е регистриран доставчик на социални услуги ”Личен асистент” и ”Домашен помощник” към Агенция за социално подпомагане. ГРИЖИМ СЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА В ДОМОВЕТЕ ИМ! Услугите ни са както почасова домашна помощ до пълно обгрижване на нуждаещи се възрастни, самотни или болни хора. Ние Ви осигуряваме отговорни специалисти, които ще внесат уют и топлина в дома на обгрижвания. Цените са индивидуални, съобразно тежестта на случая необходимите грижи и честотата на посещения.
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага грижи на възрастни болни хора срещу унаследяване
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
София, предлага грижи на финансово стабилни възрастни болни хора, без наследници, срещу унаследяване
Предлага | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Предлага
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Жена на 58г предлага грижа на възрастни хора имам опит
Медицинска сестра | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Медицинска сестра
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Медицинска сестра- предлагам почасово обгрижване на възрастни хора/деца в централната част на София или южните квартали. Лекарства, инжекции, системи, следене на кръвно и т.н. Само почасово, имам основна работа!
лични асистенти и домашни помощници | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
лични асистенти и домашни помощници
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: фондация ”Щедрост и милосърдие - 2006”,  преди 6 дни
Предлагаме грижи за деца, придружаване до учебно заведение и обратно до дома, разходки, подготовка на уроци, обгрижване на възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив, Асеновград и Стара Загора.
Грижа за възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Грижа за възрастни хора и деца
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Ненова,  преди 7 дни
Фондация ”Щедрост и милосърдие” предлага грижи за възрастни хора и деца по домовете. Грижата в дома запазва уюта, с който възрастният е привикнал.Възрастните хора се нуждаят от разбиране и търпение, които нашият екип може да осигури.Целта ние да прекарате пълноценно времето с близките си, без да се анагажирате с всекидневни домакински задължения.Можете да разчитате на нас, ако в краткосрочен план Вашият близък се нуждае от подкрепа при възстановяване след боледуване или претърпян инцидент.
Болногледач, гледане на възрастни хора по домовете, опит. | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Болногледач, гледане на възрастни хора по домовете, опит.
гр. София, обл. София,  Подател: jelezova,  преди 7 дни
Жена с опит в гледане на болни в дома им или в болнично заведение/Пирогов, александровска болница, ВМА, и др., предлага дежурства по 12 или 24 часа, заплащане по договаряне. Гледане на деца в дома им, почасово, може и на 12/24 часа, опит. Възможност за работа в почивните дни. Също и поемане на домакинска работа-готвене, пазаруване, гладене, пране, почистване. Говорящ чужд език-руски, малко немски и английски. Заплащане-по договаряне.
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
квалифициран персонал за гледане на възрастни хора и деца
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
фирма предлага квалифициран персонал за обгрижване на нуждаещи се, почасово, целодневно и 24 часа
предлага домашен персонал, детегледачки | Грижи за деца и възрастни | гр. София
предлага домашен персонал, детегледачки
гр. София, обл. София,  преди 9 дни
Фирма -Ел. Хюмън ЕООД Лицензирана под №1507 Предлага домашни помощници, детегледачки, чистачки на офиси •Осигурява домашни помощници в подпомагане на всяко домакинство. •Домашната помощница се грижи за уюта, хигиената и сигурността в дома на клиента в негово отсъствие или в удобно за него време, като извършва почистване с подходящи уреди и препарати. •Пуска съдомиялната машина, пералната машина, простира пране и го изглажда. •Детегледачката Водене и взимане на градина, ясла, училище. •Целодневно гледане на детето ВИ в дома ВИ. •Приготвяне на тоалета, храна, пране ..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.