Услуги

Грижи за деца и възрастни

Филтри
Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
109 обяви
ТОП оферта
Новооткрит дом за стари хора ниски ценигр. София, София,  Подател: Дом за стари хора Уют,  преди 9 часаНовооткрит и лицензиран дом за стари хора набира домуващи. Домът за стари хора се намира в кв. Република ул. Банско шосе 62А. Предлагани социални услуги: оказване помощ при извършване на личния тоалет. пране на дрехи; гладене. почистване на спалните помещения. ползване на здравни грижи. организиране на културни мероприятия. честване на рождени и именни дни. отбелязване на исторически дати. концертни прояви. Гледаме хора след инсулт, инфаркт, старческа деменция, параноидна шизофрения, операции след травми и др. Заповядайте. Очакваме Ви.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПолудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Полудневни и Целодневни Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 7 часа
Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на месечен абонамент. -Социални асистенти за цялостна грижа -Медицински сестри за всики видове манипулации -Домашни помощници за помощ в домакинството -Рехабилитатори за масаж и възтановяване след инцидент -Доставчици за разнос на храна по домовете Ползвайки лицензирана агенция за социални услуги Вие получавате гаранция за професионално отношение и сигурност за вашите пари, дом и имущест..
VIPСтарчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Старчески Дом ВАЛИС - с. Ягода, област Стара Загора
Валентин Желев
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Валентин Желев,  преди 1 ден
Новооткритият комплекс - Дом за Хора на възраст ”ВАЛИС” в с. Ягода, област Стара Загора отвори врати в началото на месец Март 2016 г. Старческият Дом Валис се намира на главния път Стара Загора - Казанлък, в известното с минералните си извори село Ягода. Приемаме хора на възраст във всякакви състояния! ---> От напълно самообслужващи се, до хора с дименция и в нужда от пълни, 24 ч. на денонощие, грижи. Цените са по договаряне и зависят от нуждите и състоянието на човека. Все още предлагаме промоционални цени! За хора от чужбина, персоналът ни говори: 1) Гръцки 2) Турски..
VIPГрижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Грижи за възрастни хора
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Oбгрижване на възрастни и болни хора. Перфектни условия.Спокойна и уютна домашна обстановка.Красива градина.Квалифициран и опитен персонал за хора с различни заболявания. Персонално отношение към всеки един пациент. Месечна такса 800 лв. За повече информация, моля пишете чрез контактният формуляр или позвънете.
VIPгрижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
грижи за възрастни и болни хора, личен асистент, домашен помощник
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Домашни грижи Дия Бургас,  преди 1 ден
Ние сме екип от опитни медицински сестри, рехабилитатори и болногледачи. Извършваме подкожни, мускулни,венозни инжекции и вливания по лекарско назначение; поставяне, промиване и сваляне на уретрален катетър; превръзки; лечение на декубитални рани; рехабилитация; предлагаме почасови грижи по домовете от обучени болногледачи.
VIPгрижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижа за възрастни хора
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Диамант Експрес 2015 ЕООД обгрижва възрастни стари и болни хора в цялата страна, рехабилитация, инжекции, пазаруване, готвене, чистене, разходки и транспорт
Аз предлaгaм Гледане Грижа за дете 2 -6 | Грижи за деца и възрастни | гр. Русе
Аз предлaгaм Гледане Грижа за дете 2 -6
гр. Русе, обл. Русе,  преди 25 минути
предлaгaм внимателнa грижа c усет към децата за най-доброто им развитие.
Аз съм Социален Асистент Гледане Грижа за възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Русе
Аз съм Социален Асистент Гледане Грижа за възрастни
гр. Русе, обл. Русе,  преди 26 минути
социални услуги за дома- Аз съм Социален Асистент Предлагам Гледане грижа за възрастни хора гр.Pyce, Услуги » Грижи за деца и възрастни,   Предлагам социални услуги в полза на възрастни хора, които не могат да се справят с ежедневните си задължения и се нуждаят от подкрепа и съдействие. Услуги като: пазарене, поне, помощ, грижаизпълнение на рецепти, придружаване до институции. Цена според услугата, по споразумение- 3-4 lv на чaс! физическа, емоционална и духовна подкрепа, грижа, помощ зa пълноценен живот.
консултант ранно детско развитие и обучение | Грижи за деца и възрастни | гр. Ямбол
консултант ранно детско развитие и обучение
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 3 часа
Konsult - therapy е нова услуга за консултиране на родители, които имат деца до 3 год. възраст, за повишаване на родителският им капацитет, за да бъдат максимално полезни за развитието и обучението на децата си. Тази възраст е особено важна за развитието на интелекта и сензорно-моторната сфера. Ако работите в този сензитивен период в развитието на детето, ще си спестите доста проблеми като СИД, езиково-говорни дефекти, проблеми при усвояване на учебен материал по-късно в училище. Вие сте прекрасната възможност затова е потребно да се превърнете вие като родител - в учител на вашето мъниче, ког..
Грижи за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Грижи за възрастни хора
Ели Николова
гр. София, обл. София,  Подател: Ели Николова,  преди 4 часа
Предлагам за град СОФИЯ квалифицирани грижи по домовете на пенсионери или неподвижни хора с различни заболявания, които има нужда от професионални умения и специално внимание. Професионална рехабилитаторка съм, имам дългогодишна практика в помощ и обгрижване, както в страната така и в чужбина. Нека заедно да направим живота на възрастните си родители и близки по-приятен и спокоен! Те не биха Ви оставили, не ги изоставяйте и Вие!
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Гледаме възрастни и болни хора срещу наследяване. Жена ми е рехабилитаторка а аз добър готвач
грижи за възрастни хора, личен асистент, домашен помощник и малки деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
грижи за възрастни хора, личен асистент, домашен помощник и малки деца
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елена,  преди 10 часа
Работя с възрастни и деца. Мога да работя като личен асистент или домашен помощник! При заинтересованост от ваша страна или за допълнителни въпроси моля позвънете ми на посоченият телефон.
Гледам възрастни и болни хора срещу имот | Грижи за деца и възрастни | гр. Белене
Гледам възрастни и болни хора срещу имот
гр. Белене, обл. Плевен,  преди 11 часа
Плевенска и Търновска област.
Гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот в София | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на възрастни хора срещу унаследяване на имот в София
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Oтговорно, коректно и отзивчиво семейство Болногледачи, мъж и жена с дългогодишен опит в грижите, предлага обгрижване на нуждаещи се възрастни и болни хора с ежедневни грижи: транспортиране с лично превозно средство, готвене, чистене, пазаруване, разходка, смяна на памперси, даване на необходимите лекарства, първа помощ, процедури, поддържане лична хигиена на болния, внимание и подкрепа 24 часа в денонощието. Ако сте възрастни хора и трудно се справяте с ежедневните си задължения у дома, чувствате се самотни и нямате вече достатъчно социални контакти, моля свържете се с нас. Ние ще се погрижим..
грижи за възрастни мъже | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижи за възрастни мъже
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагам грижи на възрастни мъже имам опит
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години | Грижи за деца и възрастни | гр. София
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години
Скачков
гр. София, обл. София,  Подател: Скачков,  преди 15 часа
ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години - Целогодишни ПОЧАСОВИ занимания с деца от 2 до 12 години Дианабад, Дървеница, Мусагеница, Изток, Изгрев, Младост 1,1A,2,3,4 гр. София
Гледане на деца почасово и цял ден | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Гледане на деца почасово и цял ден
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам компетентна грижа за Вашите деца и дом. От моя страна можете да разчитате на високо ниво на професионално обслужване, също дискретност, съобразителност и т.н. Работила съм същото в продължение на години в чужбина. Имам и внушителни познания по здравословно хранене. Казвам се Мира и можете да ме откриете на посочения тел. номер.
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Почистване от Опитни Домашни Помощници в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна, разполага с опитни домашни помощници, които могат да почистят и подредят домакинството ви, еднократно, седмично или на месечен абонамент. Можете да поръчате домашна помощница от предната седмица, като часовете и броя на посещенията се изчислява предварително. Предлагаме индивидуални и изгодни цени на услугите. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Можете да сте спокойни да пуснете нашите служители у дома си, ние проверяваме нашите служителки, и търсим обратна връзка с клиента. Предлагаме също доставка на хр..
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция предлага Грижи за Деца по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна разполага с опитни детегледачки които могат да гледат вашите деца почасово докато сте заети или сте на работа Можете да поръчате детегледачка от предната седмица, като цената и броя на посещенията и часовете се договарят предварително. Услугата се предлага на седмичен или месечен абонамент. Отдалечеността от центъра може малко да оскъпи услугата. Посещенията през уикенд или празник се доплащат. Можете да разчитате сигурност в работата си с нас, нашите служителки периодично се проверяват за качество на грижата, като изискваме обр..
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Агенция за Социални Услуги предлага Грижи за Възрастни Хора по Домовете в гр. Варна
АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП,  преди 23 часа
. Агенция за социални услуги в град Варна предлага обгрижване, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора - изцяло, почасово и на абонамент. . - Пакетни услуги: . Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Доставка на храна по домовете. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. . - Свържете се с нас: . Възрастни хора, които..
лични асистенти и домашни помощници | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
лични асистенти и домашни помощници
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: фондация ”Щедрост и милосърдие - 2006”,  преди 1 ден
Предлагаме грижи за деца, придружаване до учебно заведение и обратно до дома, разходки, подготовка на уроци, обгрижване на възрастни, болни и инвалиди в домашни и болнични условия почасово, целодневно, денонощно с квалифициран екип на конкурентни цени в Пловдив, Асеновград и Стара Загора.
Детегледачка - Варна | Грижи за деца и възрастни | гр. Варна
Детегледачка - Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Детегледачка ,59 годишна, предлага услугите си в удобен за вас ден и час.С опит! Непушач!(5лв.60мин.)Снежана
гледане деца и възрастни | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
гледане деца и възрастни
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Търся да гледам деца или възрастни. Помагам в домакинството. Може и почасово. Пенсионерка съм, 61г., владея руски и слабо английски език.
Медицинска сестра | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Медицинска сестра
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Медицинска сестра съм и предлагам почасово обгрижване на възрастни хора или деца. Мога освен сестринската дейност да помагам с пазаруване, леко почистване. САМО ПОЧАСОВО!
Почасово гледане на деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Бургас
Почасово гледане на деца
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Предлагам почасово гледане на деца, цена на астрономичен час. Работя с деца от 1 до 6 годинки.5 лв
Предлагам гледане на детенце за Попово | Грижи за деца и възрастни | гр. Попово
Предлагам гледане на детенце за Попово
гр. Попово, обл. Търговище,  Подател: Ана Иванова,  преди 4 дни
Предлагам гледане на бебе или малко дете. Може и с увреждане. Внимателна, коректна с много любов към децата. Имам богат опит в отглеждането и възпитанието на дечица. Предлагам помощ в уроците на детенце от 1 до 3 клас. Начална учителка съм. Заплащане по договаряне.
Предлагам грижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. Пловдив
Предлагам грижа за възрастни хора
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Жена с опит предлага грижа за възрастни хора почасово.
Целодневни и полудневни занимания с деца | Грижи за деца и възрастни | гр. София
Целодневни и полудневни занимания с деца
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Целодневни и полудневни занимания с деца. Детско студио Торбаланче предлага следните възможности за занимания и обучение на деца: - полудневни - целодневни - почасови Нашите педагози и възпитатели са квалифицирани в работата с деца от 2 - до 8 - годишна възраст. В нашите занимания са застъпени похвати както от класическата педагогика, така и алтернативни методи, благоприятстващи хармоничното развитие на всяко дете. Различните модули на обучение предлагат гъвкави възможности за децата, както и за техните родители. Чрез различните форми на обучение децата не само усвояват конкретни ..
Детегледачка. Почасово гледане на деца | Грижи за деца и възрастни | гр. Стара Загора
Детегледачка. Почасово гледане на деца
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 5 дни
Предлагам почасово гледане на деца, вземане от училище/детска градина/уроци след 16:30ч. Помощ в уроците
грижа за възрастни хора | Грижи за деца и възрастни | гр. София
грижа за възрастни хора
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
София, грижа за възрастни хора, почасово, по домовете
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.