Услуги

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

Филтри
Област: обл. Стара Загора
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
14 обяви
обл. Стара Загора
СнимкиЗаглавие на обявата
ЕЛ услуги :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
ЕЛ услуги
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 4 часа
Eлектро услуги по домове и офиси.РЕМОНТ и МОНТАЖ на елинсталации,елтабла,боилери,печки,ключове,осветителни тела,контакти,монтаж на стълбищни осветления и автомати,Отстраняване на авaрии.
Специализирани електроуслуги по домовете - Стара Загора :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Специализирани електроуслуги по домовете - Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 11 часа
Квалифициран ел. техник извършва професионален ремонт на ел. уреди по домовете - бойлери, перални, сушилни, печки ( готварски, микровълнови, отоплителни ), абсорбатори и др. ел. уреди. Монтаж и ремонт на апартаментни ел. табла, бойлерни табла, ключове, контакти и др. електроремонтни дейности. Отстранява ел. аварии. Ремонт на място по всяко време.
Експресени електро услуги :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Експресени електро услуги
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 17 часа
Високо квалифициран електро техник извършва експресни и качествени ел.услуги - Ремонт на бойлери (диагностика, подмяна на терморегулатори, термозащити, ключове бойлерни табла и др.) - Монтаж на нови бойлери от марките ТESY, DIPLOMAT, ELDOM и др. - Ремонт и монтаж на битови и професионални електро уреди - печки, абсорбатори, скари и др. - Монтаж на осветителни тела, ключове и контакти; - Подмяна на стълбищно осветление и ключове; - Изработка, поддръжка и монтаж на електро табла и електро инсталации;
Професионално изграждане на ел. инсталации и ел. табла (Ст. Загора и региона) :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Професионално изграждане на ел. инсталации и ел. табла (Ст. Загора и региона)
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Предлагам професионално - Проектиране на ел. инсталации и ел. табла; - Изграждане монтаж и поддръжка на ел. инсталации и ел. табла; - Отстраняване на ел. аварии
Професионален ремонт на бяла техника по домовете. :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Професионален ремонт на бяла техника по домовете.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 2 дни
Извършва професионален ремонт и монтаж на бяла техника по домовете за гр. Стара Загора - бойлери, автоматични перални, съдомиялни, сушилни, готварски и микровълнови фурни, отоплителни печки, абсорбатори, фритюрници и др. дребна и едра бяла техника. Обслужване по домовете в удобно за клиента време. Експресно и аварийно отзоваване по всяко време.
Ремонт на бойлери, перални и др. ел. уреди по домовете - Стара Загора :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Ремонт на бойлери, перални и др. ел. уреди по домовете - Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 6 дни
Извършва експресни и професионални ремонти на бойлери, перални, плотове, готварски и микровълнови фурни, отоплителни печки, абсорбатори и др. битови ел. уреди по домовете. Отстраняване на ел. аварии и др. електроуслуги. Професионално обслужване по всяко време.
Специализиран ремонт на ел. бойлери по домовете :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Специализиран ремонт на ел. бойлери по домовете
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 7 дни
Специализиран ремонт на ел. бойлери по домовете за гр. Стара Загора - гаранция за вложения труд и материали. Смяна на нагорели кабели и връзки, нагреватели, терморегулатори и термозащити, фланци, клапани, гъвкави връзки, отстраняване на течове, профилактика и др. Извършва доставка и монтаж на нови бойлери. * Ariston * Atlantic * Gorenije * Diplomat * Dominator * Елдоминвест * Flamina * Матев *Tesy *Thermex * Светльо Шишков * Stiebel Eltron * Виком и др.
Денонощен сервиз за ремонт на домакински електро уреди в гр. Стара Загора :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Денонощен сервиз за ремонт на домакински електро уреди в гр. Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 13 дни
Денонощен сервиз за ремонт на домакински електро уреди в гр. Стара Загора - Професионален ремонт на перални машини: Indesit Gorenije Ariston Bosh Fagor Hansa LG SIEMENS Whirlpool Beko Candy Elektrolux Zanussi Samsung AEG NEO BEKO Crown и др. - Професиоанлен ремонт на електрически бойлери - монтаж и доставка по домовете на ел. бойлери : Diplomat Елдоминвест Матев Tesy Виком и др. марки.
Електро услуги от професионален електротехник. :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Електро услуги от професионален електротехник.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 15 дни
Електро услуги от професионален електротехник. Допълнителна информация: Някои от по-търсените спешни ел услуги, които извършваме - подмяна и монтаж на разклонителни кутии - поправка и монтаж на датчици за движение - полагане на кабели с помощта на крепежни елементи - поставяне на гофрирани тръби, монофазни и трифазни контакти и ел.ключове за осветление - преместване на разклонители, контакти, ключове - електронно „подвързване” на осветителни тела – аплици, плафониери, лампи - монтаж и ремонт на бойлери -откриване на късо съединение -ремонт на стълбищно осветление -ремо..
Ремонт на хладилници :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Ремонт на хладилници
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 20 дни
Ремонт на хладилници,фризери,климатици,перални,микровълнови печки и др. битови ел.уреди в удобно за Вас време
Ел.услуги :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Ел.услуги
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Zlatevi,  преди 30 дни
Изграждане на нови ел.инсталации и ремонт на стари. Монтаж на ел.уреди , ел.осветление,ел.табла и др.
Стара Загора - Ремонт Бяла техника по домовете !!! :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Стара Загора - Ремонт Бяла техника по домовете !!!
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 183 дни
Квалифициран техник предлага качествено и в срок: Ремонт на микровълнови фурни , готварски печки , конвенционални и проточни бойлери , хладилници и климатици , перални и сушилни , водомери и електромери , пасатори и миксери ,прахосмукачки и ръчни електро инструменти, дребна бяла техника и пренавиване на електродвигатели. Изработка на електрически табла. Ремонт или изграждане на апартаментни инсталаций. За регион Стара Загора с експресен сервиз и гаранция за вложеният труд и използваните материали. Сервиз на Електро уреди в Стара Загора Ремонт - качествено и в срок на: - Бойлери ... смяна на..
Електроуслуги Денонощно :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Електроуслуги Денонощно
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Любомир Иванов,  преди 256 дни
Електроуслуги по домовете ДЕНОНОЩНО.Направа на нови ел. инсталаций и ремонт на стари такива .Подмяна на ел.табла и оразмеряване на токови кръгове.Монтаж на дефектотокови защити,гръмоотводни системи,многофункционални и лед осветления.Нестандартни решения на ниски цени.Абонаментно обслужване.Цялостно електрообзавеждане и проектиране на сгради,офиси,работни обекти.Осигурява всички видове материали с цени на производител и гаранция.Собствен транспорт в рамките на страната.
Електротехник - ремонт на електроуреди и по домовете за Стара Загора :: Ремонт на битова техника, ел. инсталации :: гр. Стара Загора
Електротехник - ремонт на електроуреди и по домовете за Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 625 дни
Квалифициран техник предлага качествено и в срок: Ремонт на микровълнови фурни , готварски печки , конвенционални и проточни бойлери , хладилници и климатици , перални и сушилни , водомери и електромери , пасатори и миксери ,прахосмукачки и ръчни електро инструменти, дребна бяла техника и пренавиване на електродвигатели. Изработка на електрически табла. Ремонт или изграждане на апартаментни инсталаций. За регион Стара Загора с експресен сервиз и гаранция за вложеният труд и използваните материали.
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg