Услуги

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
428 обяви
ТОП оферта
Ремонт на хладилна техникагр. Пловдив, Пловдив,  преди 9 часаРемонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
ТОП оферта
Електро инсталации трафопостове инверторни мотори и машинигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ШОПОВ ЕЛЕКТРИК,  преди 9 часаШОПОВ ЕЛЕКТРИКИзграждане и ремонт на електро-инсталаций /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
ТОП оферта
Без почивен ден Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици, микровълнови и готварски печкигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 11 часаДиагностика и ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатици, хладилни витрини, перални, сушилни, съдомиaлни, бойлери, микровълнови, конвенционални печки и други електрически уреди, абонаментна поддръжка на хладилни инсталации, монтаж, демонтаж и профилактика на климатици в удобно за Вас време, собствен транспорт
ТОП оферта
Ремонт на фризери, хладилници с гаранциягр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Iceman,  преди 12 часаРемонт на хладилна техника-хладилници , фризери , хладилни витрини и др. на място . Оригинални резервни части. Гаранция!
ТОП оферта
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 година - www.remontperalni.comгр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ Вили-Дани,  преди 12 часаСпециализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца. Ул. Климент Охридски 71. www.remontperalni.com
ТОП оферта
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Димитров,  преди 13 часаДимитровРемонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
ТОП оферта
ремонт, монтаж, климатицигр. Пловдив, Пловдив,  Подател: NEW CLIMA,  преди 14 часаNEW CLIMAСервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Без почивни дни!!!
ТОП оферта
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници фризери и климатици.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 денИзвършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранциял. При необходимост осигорен транспорт.
ТОП оферта
Ремонт на битова техника, ел. инсталациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 денМонтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
ТОП оферта
Сервиз за Битови и Домакински електроуреди. Ремонт по домовете. Гаранция за ремонта.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денРемонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта от 3мес. до 1год. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к. ”Славейков”, бл.55, вх.4, партер. (на 160 м. от м-н ”Технополис”) Работно врем..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPсервиз климатици Хасково.монтаж,ремонт,профилактика. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Хасково
сервиз климатици Хасково.монтаж,ремонт,профилактика.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 час
монтаж,демонтаж,преместване,зареждане,ремонт и профилактика на домашни климатици.НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
VIPСЕРВИЗ И РЕМОНТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ Ремонт на перални сушилни миялни Хладилници и хл. витрини | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
СЕРВИЗ И РЕМОНТ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ Ремонт на перални сушилни миялни Хладилници и хл. витрини
Сервиз Ремонт
гр. София, обл. София,  Подател: Сервиз Ремонт,  преди 5 часа
НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА 1. Посещение и диагностика в София - 15 лева 2. Техник ще дойде в удобно за Вас време ( работим седем дни в седмицата ) 3. Гаранция на извършения ремонт 4. Достъпни цени 5. Подробна консултация относно причините, предизвикали грешката и превенция Ние извършваме Сервиз във Вашия дом на: перални, миялни, сушилни, котлони, кафе машини и други. Сервизен техник идва в удобно за вас време и ще направи диагностика на проблема. След проверката обявява как ще се ремонтира и колко ще струва напълно. Aко не сте доволни от предложената цена, заплащате само за посеще..
VIPРемонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Велин,  преди 16 часа
Ремонт на бойлери-печки-перални по домовете -без почивен ден. гр. Пловдив и околните села и квартали с гаранция за извършеният ремонт както следва.
VIPЕкспресни електроуслуги. Електинсталации. Домофонии системи. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Експресни електроуслуги. Електинсталации. Домофонии системи.
stefan iliev
гр. София, обл. София,  Подател: stefan iliev,  преди 1 ден
Изграждане и ремонт на електроинсталации. Мълниезащита и заземяване. Структорно окабеляване. Стълбищно и сензорно осветление. Монтаж и ремонт на ел. табла, битови и промишлени електроуреди. Изграждане и ремонт на звънчеви и домофонни системи. Контрол на достъп. Видео наблюдение. Изграждане на нова домофона система+контрол на достъп-45.00лв. на абонат. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Аварийни елелектро услуги.
VIPСервиз за ремонт и продажба на всички видове везни, механични и електронни кантари и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Сервиз за ремонт и продажба на всички видове везни, механични и електронни кантари и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Бургас, сервиз и магазин за ремонт и продажба, калибриране и тариране на средства за измерване - везни електронни и механични, дозатори за бетонови възли и промишлени предприятия в хранително-преработвателната промишленост и магазини
VIPмонтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж и ремонт на ел. инсталации, ремонт на домофонни уредби и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, ремонт на домофонни уредби, изгодни цени
VIPРемонт на перални: фурни: печки и бойлери -Ж. к. Яворов: Хр. Смирненски: Гео Милев и Подуяне | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Ремонт на перални: фурни: печки и бойлери -Ж. к. Яворов: Хр. Смирненски: Гео Милев и Подуяне
Денонощен ремонт перални София
гр. София, обл. София,  Подател: Денонощен ремонт перални София,  преди 1 ден
Екип от Високо квалифицирани специалисти предлага експресни услуги на своите клиенти в гр. София с гарантирано високо качество на ремонта и гаранция за извършеният ремонт в размер на 6 /шест / месеца на следните видове домакински електро уреди: -- ремонт и монтаж на перални машини Предлагаме на Вашето внимание ремонти като: --монтаж и демонтаж на перални машини -- ремонт на всички възли в пералната машина -- ремонт и подмяна на електро мотор -- ремонт и подмяна на водна помпа -- ремонт и подмяна на програматори /управляваща платка / -- демонтаж и монтаж на нагревател -- ремонт на кл..
VIPРемонт на бойлери по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на бойлери по домовете
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Професионален ремонт на всички марки електрически бойлери. Доставка до дома и офиса по желание на клиента. Демонтаж, монтаж, профилактика на уреда. Консултация за избор на нов бойлер. Посещения до дома и офиса всеки ден в седмицата. Гаранция - 12м.
VIPПрофесионални електроуслуги. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Професионални електроуслуги.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ремонт и изграждане на ел. инсталации, ел. табла - апартаментни и ГРТ, стълбищно осветление-обикновенно и с фотосензор за движение, осветителни тела, ел. контакти и ел. ключове, бойлерни ел. табла, подотчетни електромери, дефектно-токови защити и автоматични прекъсвачи, релета, таймери, контактори, автоматика и др. Ремонт на ПРОМИШЛЕНО ОБОРУДВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕЛ. УРЕДИ; КИПиА оборудване; АВАРИЙНИ ЕЛЕКТРОРЕМОНТИ; Монтаж и свързване на ел. уреди и ел. съоръжения. Гаранция до 1 година.
VIPРемонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
Ремонт на телевизори по домовете, гаранция 4 месеца.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радостин Димитров,  преди 1 ден
Ремонт на всички видове телевизори по домовете, във време удобно за клиента с гаранция 4 месеца. Ремонт на LCD-LED телевизори с повредена подсветка (има звук няма картина). марки CROWN, GRNDIG, FINLUX, PROLUX, TELEFUNKEN, NEO, LG, TOSHIBA, PHILIPS, SAMSUNG HITACHI и други. Ремонт на LCD телевизори с нарушена гама-корекция, цветовете са неестествени подобни на негатив (виж снимка 4), или изображението е с нисък контраст и много ярко “мъгливо“ (виж снимка 5).
VIPремонт на хладилници / фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт на хладилници / фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Румен,  преди 2 дни
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловдив и района. инж. Румен Рангелов
VIPКоректен ремонт и продажба на перални в София/Хаджи Димитър: Орландовци: Левски ВиГ: Сухата река | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Коректен ремонт и продажба на перални в София/Хаджи Димитър: Орландовци: Левски ВиГ: Сухата река
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Ремонт продажба и монтаж на битови електро уреди: гаранционен и извън гаранционен сервиз на перални машини в гр. София с гаранция за извършеният ремонт както следва: Перални машини * Indesit * Gorenije * Ariston * Beko * LG * SIEMENS * SAMSUNG * Whirlpool и други марки и модели Ние извършваме ремонти по домовете без почивен ден: - отключване на блокирала перална - отпушване на водна помпа - ремонт на управляваща платка /програматор / - ремонт на електро мотор - отстраняване на течове - ремонт и подмяна на водна помпа - демонтаж и монтаж на амортисьори - подмяна на бим..
VIPсервиз, монтаж, профилактика на климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
сервиз, монтаж, профилактика на климатици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Предлага сервиз, монтаж, профилактика на всички модели климатици
VIPРемонт на всички видове апарати за кръвно налягане | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане
БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: БАЙТМЕДИКАЛ ЕООД,  преди 2 дни
Ремонт на всички видове апарати за кръвно налягане, глюкомери, слухови апаерати, помпи за декубитални дюшецИ и др мед. техника. Намирам се на пещерско шосе 77 срещу аптечно управление на спирката.
VIPизграждане и ремонт на ел. инсталации | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
изграждане и ремонт на ел. инсталации
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Бургас, изграждане и ремонт на ел. инсталации
VIPсервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
сервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
VIPелектро услуги | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
електро услуги
гр. Варна, обл. Варна,  преди 2 дни
Ремонт, изграждане и поддръжка на кабели към вили, къщи и апартаменти...   Направа изкопи на кабелни трасета, полагане на кабели, подвързване или довършване на кабелни дейности...    Изграждане и подръжка на: ново и съществуващо Улично, парково и алейно осветление...   Откриване с лаборатория, на повредени кабели... Изкопаване и отстраняване на кабелни повреди към къщи, вили и апартаменти.    Всичко това, коректно, бързо и точно...
VIPБързи електро услуги, отстраняване на аварии | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Стара Загора
Бързи електро услуги, отстраняване на аварии
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
- отстраняване на аварии - ремонт и монтаж на вертикални и хоризонтални бойлери от 50 до 200 литра - монтаж и ремонт на кухненски(малолитражни) бойлери под и над мивка - свързване на нови готварски печки, фурни и котлони за вграждане - монтаж на перални и съдомиялни - ремонт и монтаж на битови и професионални електро уреди - печки, абсорбатори, скари и др
VIPмонтаж/демонтаж, ремонт и профилактика на климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж/демонтаж, ремонт и профилактика на климатици
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
CLIMA-RAI OOD предоставя на своите клиенти професионално и качествено изпълнение на монтаж/демонтаж, ремонт, профилактика и зареждане с фреон на климатична техника, гаранционно и след-гаранционно обслужване. Също така CLIMA-RAI е официален представител на DAIKIN,MITSUBISHI и GREE. Разполага с широка гама от енергиен клас А+ до А+++ Фирмата предлага бързина от към реагиране, коректност, както и съобразителност. ГАРАНЦИЯ за извършената услуга. Обхваща периметър от св. Влас до Царево включително Средец, Айтос и Карнобат
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.