Услуги

Ремонт на битова техника, ел. инсталации

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
431 обяви
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници, фризери, климатицигр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 38 минутиРемонт на всички марки и модели хладилници,no-frost, фризери, климатици, хладилни камери, витрини, ледогенератори, перални, сушилни, съдомиални, микровълнови и готварски фурни и други ел. уреди в удобно за Вас време. Посещавам и селата в региона. Осигурен специализиран транспорт
ТОП оферта
Ремонт по домовете на хладилници фризери и климатици.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 часИзвършвам ремонт на хладилници, фризери, климатици профилактика монтаж демонтаж по домовете с гаранциял. При необходимост осигорен транспорт.
ТОП оферта
Шопов Електрикгр. Несебър, Бургас,  Подател: ШОПОВ ЕЛЕКТРИК,  преди 6 часаШОПОВ ЕЛЕКТРИКИзграждане и ремонт на електро-инсталаций /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
ТОП оферта
Ремонт на битова техника, ел. инсталациигр. Пловдив, Пловдив,  преди 9 часаМонтаж, поддръжка и ремонт на ел. домакински уреди - бойлери, перални, печки, радиатори, сушилни и др. Изграждане, подмяна и ремонт на ел. инсталации, ел. табла и оборудване.
ТОП оферта
Ремонт на фризери, хладилници с гаранциягр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Iceman,  преди 9 часаРемонт на хладилна техника-хладилници , фризери , хладилни витрини и др. на място . Оригинални резервни части. Гаранция!
ТОП оферта
Ел. ремонти в дома и фирмата. Гаранция за извършена работагр. Пловдив, Пловдив,  преди 9 часаРемонт на битови ел. уреди и съоръжения в дома и офиса. Направа на ел. табла и изработка на ел. инсталации. Гаранция, сервиз и поддръжка.
ТОП оферта
Ремонт на хладилници и фризери по домовете.гр. Пловдив, Пловдив,  Подател: Димитров,  преди 10 часаДимитровРемонт на хладилници, фризери и друга хладилна техника по домовете с гаранция в удобен за вас ден и час.
ТОП оферта
Сервиз за Битови и Домакински електроуреди. Ремонт по домовете. Гаранция за ремонта.гр. Бургас, Бургас,  преди 11 часаРемонт и монтаж на Ел. бойлери, Микровълнови фурни, Прахосмукачки, Стъклокерамични плотове, Фурни за вграждане, Ел. печки(готварски и отоплителни), Конвектори, Хлебопекарни, Кафе машини, Конвектомати, Каландри, Акумулиращи печки, Маслени и Сухи радиатори за отопление, Аспиратори/Абсорбатори, Ел. скари, Грилове, Фритюрници, Тостери, Уреди за готвене на пара, Парочистачки, Тестобъркачки и други домакински и битови електроуреди. Ремонт на електронните платки. Ремонт на уреди за професионална употреба. Издаване на гаранционна карта за ремонта. Посещение, ремонт и монтаж по домовете. Сервиз: ж.к. ”Славейков”, бл.55, вх.4, партер. (на 160м от м-н ”Технополис”) Работно време: понеделник - пет..
ТОП оферта
Професонален Ремонт на Бойлери. Посещение по домовете. Гаранция от 6мес. до 12 месеца.гр. Бургас, Бургас,  преди 11 часаРемонт, Монтаж, Демонтаж и Профилактика на всички видове ел. бойлери по домовете и офисите или на място в сервиза. ГАРАНЦИЯ за ТРУД и ЧАСТИ - от 6 месеца за ремонт и 12 месеца за монтаж. Посещение, Диагностика и Консултация по домовете в удобно за Вас време. Работно време: понеделник - петък: от 07,30ч. до 16,45ч.; събота:10ч. -13,30ч.
ТОП оферта
Специализиран сервиз за перални - ремонт по домовете, гаранция до 1 година - www.remontperalni.comгр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ Вили-Дани,  преди 16 часаСпециализиран сервиз за битова техника - перални, съдомиялни, сушилни, печки, бойлери, микровълнови и др. Компютърна диагностика и поправка по електрониката. Посещение в дома с диагностика на повредата от 5 до 10лв. Резервни части за всички модели перални. Гаранция за ремонта от 3 до 12 месеца. Ул. Климент Охридски 71. www.remontperalni.com
ТОП оферта
Шопов Електрикгр. Пловдив, Пловдив,  Подател: ШОПОВ ЕЛЕКТРИК,  преди 18 часаШОПОВ ЕЛЕКТРИКИзграждане и ремонт на електро-инсталаций /битови, промишлени, офис сгради, бизнес центрове, хотели/Монтаж, ремонт и абонаментна поддръжка на трафопостове. Ремонт на басейни, инверторни мотори, помпи, управленията им, светлинни реклами. Ремонт по домовете на домакински електро уреди-бойлери, печки/готварски и отоплителни/, радиатори, перални и други. Без почивен ден.
ТОП оферта
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕкспресни ел. услуги за Стара Загора и региона | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Стара Загора
Експресни ел. услуги за Стара Загора и региона
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 час
- изграждане и ремонт на ел. инсталации и ел. табла - диагностика, ремонт и монтаж на бойлери - монтаж на осветителни тела, контакти и ключове - ремонт и подмяна на стълбищно осветление и ключове - ремонт на готварски печки и котлони - монтаж на уреди за вграждане(фурни, керамични плотове, ел. плотове, плотове на газ, аспиратори)
VIPремонт, монтаж, климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт, монтаж, климатици
NEW CLIMA
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: NEW CLIMA,  преди 2 часа
Сервиз за климатици, монтаж, демонтаж, профилактика на всички видове японски и китайски климатици, бързо и качествено. Без почивни дни!!!
VIPСервиз за ремонт на хладилници климатици | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Сервиз за ремонт на хладилници климатици
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИЛАНДИ,  преди 5 часа
Ремонт и продажба на хладилна и климатична техника за Пловдив и региона. Всичко за Вашият хладилник, фризер, витрина и климатик. Изграждане на хладилни камери. Качествени ремонти в бързи срокове. Гаранционни и извън гаранционни ремонти.
VIPРемонт на битови електроуреди | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
Ремонт на битови електроуреди
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: TrapkovElectronics,  преди 21 часа
Фирма ”Тръпков Електорникс” предлага качествен ремонт на перални, сушилни и съдомиални машини както и на готварски печки, фурни за вграждане и бойлери.
VIPсервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
сервиз климатици Пловдив. монтаж, ремонт, профилактика и продажба на нови и употребявани климатици.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
монтаж, демонтаж, преместване, зареждане, ремонт и профилактика на домашни климатици. НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
VIPРемонт на телевизори, компютри, черна и бяла техника по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на телевизори, компютри, черна и бяла техника по домовете
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Петър Петров,  преди 22 часа
Ремонт по домовете на телевизори, аудио-видео техника, компютри и преинсталиране, микровълнови печки, бойлери (без перални и хладилници), ел. инсталации и стълбищно осветление и др. ел. услуги.
VIPЕл. ремонти, Ел. услуги, Ел. инсталации и табла, Електроуреди-гр. Русе. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Русе
Ел. ремонти, Ел. услуги, Ел. инсталации и табла, Електроуреди-гр. Русе.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 22 часа
Ел. инсталации и табла - проектира, изгражда, ремонтира; Електроуреди - ремонтира, монтира. Компетентно и експедитивно на атрактивни цени! Почиства и поема гаранция за извършената дейност!
VIPДенонощен професионален ремонт на електроуреди по домовете без почивен ден | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Денонощен професионален ремонт на електроуреди по домовете без почивен ден
гр. София, обл. София,  Подател: Любо,  преди 1 ден
Диагностика, монтаж и ремонт на битова техника по домовете във всички квартали на град София - различни марки и модели печки, фурни, стъклокерамични плотове, хладилници, фризери, съдомиялни, сушилни, перални машини, микровълнови и др. Техник с опит е на разположение 24 часа в денонощието без почивен ден. Допълнително се извършват поддръжка и ремонт на климатици, хладилни стаи, професионални електрически печки и фурни, монтаж и демонтаж на ключове, контакти и осветителни тела. Всички ремонти са с гаранция и цени без конкуренция.
VIPРемонт на хладилници/фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на хладилници/фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Ремонт на хладилници и фризери по домовете, за Пловдив и областта, гаранция, доказано качество
VIPЕкспресен ремонт бойлери, ел. инсталации, осветление и други Варна | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
Експресен ремонт бойлери, ел. инсталации, осветление и други Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ангел Ангелов,  преди 1 ден
Изграждане и ремонт на ел. инсталации. Отстраняване на аварии. АВАРИЕН ремонт на всички модели бойлери и в почивните дни,. Гарантирано качество на извършената услуга и резервни части. Ел ремонти, монтажи, изграждане на всички видове електрически инсталации. Полагане на кабели, осветителни тела и системи, монтаж на ключове и контакти, преместване на контакти, подмяна на бойлер, подмяна на старо ел. табло, дефектотокови защити. Ел. табла и автоматика. Всички видове слаботокови инсталации. Електроинсталации на жилищни, обществени и промишлени сгради, апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, гара..
VIPремонт на хладилници / фризери | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
ремонт на хладилници / фризери
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Румен,  преди 1 ден
Изгодно ремонтирам хладилници,хладилни витрини и фризери. Монтирам и поправям постмиксери и диспенсери. Битови и в заведения. Работя на място, и в почивните дни. Офертата важи само за клиенти от Пловдив и района. инж. Румен Рангелов
VIPКачествен Ремонт на перални: печки: Фурни /без почивен ден | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Качествен Ремонт на перални: печки: Фурни /без почивен ден
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Специализиран сервиз за ремонт на битови електроуреди предлага Коректен и с високо качество ремонт и монтаж на перални машини: печки и фурни по домове и заведения на територията на гр. София както следва: - Ремонт и монтаж на перални /печки / фурни от марките: * Indesit * Gorenije * Ariston * Bosh * Siltal * Beko * Fagor * AEG / ELEKTROLUX * LG * SIEMENS * Whirlpool и други марки и модели Ние работим на територията на гр. София - без почивен ден
VIPКоректен ремонт на перални в София/Хаджи Димитър: Подуяне: Левски ВиГ: Сухата река | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Коректен ремонт на перални в София/Хаджи Димитър: Подуяне: Левски ВиГ: Сухата река
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Ремонт и монтаж на битови електро уреди: гаранционен и извън гаранционен сервиз на перални машини в гр. София с гаранция за извършеният ремонт както следва: Перални машини * Indesit * Gorenije * Ariston * Beko * LG * SIEMENS * SAMSUNG * Whirlpool и други марки и модели Ние извършваме ремонти по домовете без почивен ден: - отключване на блокирала перална - отпушване на водна помпа - ремонт на управляваща платка /програматор / - ремонт на електро мотор - отстраняване на течове - ремонт и подмяна на водна помпа - демонтаж и монтаж на амортисьори - подмяна на биметална кл..
VIPЕлектротехник Варна | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Варна
Електротехник Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Богдан Ел,  преди 2 дни
Изграждане и реконструкция на жилищни електроинсталации - ремонт, монтаж на апартаментни табла, автоматични предпазители, дефектно - токови защити, стълбищни автомати, контролни електромери, домофони, видеонаблюдение, ключове, контакти, осветителни тела(различни светлинни решения), битова техника(поставяне, поправяне на бойлери, печки и др.) - коректно електротехническо изпълнение на достъпни цени.
VIPРемонт и монтаж на бойлери, печки, осветителни тела | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Стара Загора
Ремонт и монтаж на бойлери, печки, осветителни тела
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 2 дни
- диагностика и ремонт на бойлери(смяна на нагреватели, терморегулатори, термозащити, ключове, кабели) - монтаж на нови бойлери - ремонт на готварски печки, котлони, скари - монтаж на фурни, котлони, аспиратори и други уреди за вграждане - ремонт и монтаж на абажури, полилеи, лунички, LED панели, луминисцентни тела, спотове, плафониери, аплици, пендели - монтаж на осветителни тела със сензор за движение - ремонт и подмяна на стълбищно осветление и ключове - изграждане и поддръжка на ел. инсталации и ел. табла
VIPРемонт на хладилна техника | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Пловдив
Ремонт на хладилна техника
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Ремонт на хладилници и фризери по домовете с гаранция.
VIPмонтаж и ремонт на ел. инсталации, домофони и др. | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. Бургас
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домофони и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
монтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински уреди, домофонни уредби - изгодни цени
VIPЕлектроуслуги по домовете | Ремонт на битова техника, ел. инсталации | гр. София
Електроуслуги по домовете
гр. София, обл. София,  Подател: Александър Ненов,  преди 3 дни
ЕЛЕКТРОУСЛУГИ по домовете,ремонт и изграждане на електроинсталации,елекротабла и стълбищно осветление.Ниски цени-без почивен ден.Монтаж на сензорно осветление и контрол на достъп.Ремонт на домофонни и звънчеви инсталаций.Лабораторно измерване и издаване на протоколи до 1000V.
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.