Услуги

Детективски

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
29 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДетективска агенция за Бургас и областта - детективски услуги от частен детектив Петър Петров | Детективски | гр. Бургас
Детективска агенция за Бургас и областта - детективски услуги от частен детектив Петър Петров
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА - Досиe на физическо лице и проверка на живота му - Доказване на съпружеска изневяра - Намиране на скрити доходи - Намиране на изчезнали хора - Безопасност за семейства и деца ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА - Помощ при взаимодействие с проверяващите органи - Проверка на партньори и договори - Проучване на конкуренцията - Проверка на служители - Корпоративни разследвания
VIPДетективска агенция Хамелеон-Гарантирана анонимност, коректност, професионализъм!!! | Детективски | гр. София
Детективска агенция Хамелеон-Гарантирана анонимност, коректност, професионализъм!!!
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Извършва услуги на територията на Цялата страна!!! Разследване на криминални престъпления, доказване на изневери, събиране на информация по граждански дела, проверка на алиби, издирване на лица, пълно проучване на лица и фирми, наблюдение и контра наблюдение, фото и видео заснемане, издирване на биологични родители и изгубени връзки, установяване на начина на живот и контакти на малолетни, непълнолетни и зависими, проверка на помещения и МПС за наличие на технически средства. Запазването на анонимността на клиента е гарантирана!
VIPДетективска агенция Авалон - 24ч. дискретни детективски услуги | Детективски | гр. София
Детективска агенция Авалон - 24ч. дискретни детективски услуги
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Доказване на изневери, издирване, биологични родители, наблюдение, справки, помощ на родители с трудни деца, полиграф, технически средства, консултация с адвокат и… Бързи, качествени, професионални детективски услуги. Екипът ни се състои от доказани професионалисти с богат практически опит, болшинството от тях са с експертни възможности. Индивидуален подход към всеки клиент, гарантирано запазване на неговата анонимност. Детективска агенция Авалон извършва услуги на територията на Цялата страна.
Детектив, изневяри, проследяване, видеозаснемане монтирам скрити микрофони и скрити камери | Детективски | гр. София
Детектив, изневяри, проследяване, видеозаснемане монтирам скрити микрофони и скрити камери
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
ЧАСТЕН ДЕТЕКТИВ, ИЗВЪРШВА Бързи, качествени, професионални детективски услуги, криминални престъпления, доказване на изневери, проследяване, видео и фотозаснемане, издирване на биологични родители, издирване на лица и длъжници и всичко от което се нуждаете
Детективска агенция, частен детектив - Петър Петров - денонощни детективски услуги! | Детективски | гр. Димитровград
Детективска агенция, частен детектив - Петър Петров - денонощни детективски услуги!
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 3 дни
Все по често на всеки един от нас се случва да бъде изправен пред проблеми и ситуации в които органите на реда не могат да помогнат. В такива ситуации на помощ идва детективска агенция ”Петър Петров”, която работи денонощно и оказва помощ! Детективска агенция, частен детектив ”Петър Петров” оказва професионална помоща на физически и юридически лица, като спазваме изцяло законите на българското законодателство. Ние винаги работим в интерес на своите клиенти и още от самото начало на всеки случай до края, запазваме пълна конфиденциалност и секретност! Цената на всеки един случай зависи и..
Детективное Aгенство / Detective Agency / Detektei | Детективски | гр. Варна
Детективное Aгенство / Detective Agency / Detektei
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Детективное агенство - Частный детектив. 24 часа детективные услуги. Detective agency - Private investigator. 24 Hours investigation services. Detektei - Schnüffler. 24 Stunden Detektiv Dienstleistungen
частно детективно бюро Тенев | Детективски | гр. Бургас
частно детективно бюро Тенев
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
частно детективско бюро Тенев - проследяване, издирване, изневери, специална техника, охрана
Агенция за разкриване на изневери гр. Пловдив | Детективски | гр. Пловдив
Агенция за разкриване на изневери гр. Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АГЕНЦИЯ ”СТАР”,  преди 7 дни
Агенция за ракриване и доказване на изневери с фото и видео материали на територията на гр. Пловдив. Наблюдение. Справки. СЛУЖИТЕЛИТЕ НА АГЕНЦИЯТА СА САМО БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР.
Детективска агенция ”СТАР” - Частен детектив | Детективски | гр. София
Детективска агенция ”СТАР” - Частен детектив
гр. София, обл. София,  Подател: АГЕНЦИЯ ”СТАР”,  преди 9 дни
Детективска агенция ”Стар” предлага професионални и дискретни детективски разследвания на територията на цялата страна. - Разкриване на изневери - наблюдение - проучвания - справки - фирмени разследвания - проследяване на хора, МПС, товари, стоки. - локализиране на длъжници - проверка на офиси и помещения за скрити аудио и видео записващи устройства - събиране на данни - намиране на лица БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!!! Цените са по договаряне. Анонимността и дискретността са гарантирани.
Детективска агенция ММ-ГРУП | Детективски | гр. София
Детективска агенция ММ-ГРУП
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Частен детектив М. Манев, зам. председател в ’’Сдружение на частните детективи’’. Нон-стоп на вашите услуги! Събиране на доказателства и сведения за съд и издаване на официални документи и доклади с тежест в съдебната система. Разкриване и доказване на изневери (документиране с веществени доказателства) Агенцията разполага с техника за явно и скрито наблюдение! Работим в страната и чужбина!
Частен детектив Марин Маринов | Детективски | гр. София
Частен детектив Марин Маринов
гр. София, обл. София,  преди 20 дни
Частен детектив Марин Маринов е основател и председател на сдружението на частните детективи в България повече от 25 години. До 1990 година е работил в системата на МВР като криминалист. Има разрешени повече от 3000 случая от различно естество. Председател на Национално движение АРГО - Противодействие на уличната престъпност. Член на международни детективски асоциации.
Частен детектив-Разкриване на изневери- Детективска Агенция Фокс- Бургас,Слънчев бряг,Несебър,Созопол | Детективски | гр. Бургас
Частен детектив-Разкриване на изневери- Детективска Агенция Фокс- Бургас,Слънчев бряг,Несебър,Созопол
Детективска Агенция ”FOX”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Детективска Агенция ”FOX”,  преди 22 дни
Детективски услуги от Детективска агенция Фокс Предлаганите Детективски услуги са с гарантирана поверителност! Разкриване на изневери,фирмено разследване, издирване-лица,наблюдение,консултации. Съдействие при сделки с имоти-проверка. Установяване и блокиране на скрита аудио/видео техника.Справки-адреси,месторабота, телефони,осигуряване на финансова информация и др. Извършваме ефективни детективски услуги в София, Пловдив, Варна,Бургас Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора и др. населени места в България, а и в чужбина. Централен офис-гр.София у..
Детективска агенция Вайл | Детективски | гр. Бургас
Детективска агенция Вайл
Частен детектив Ваѝл
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Частен детектив Ваѝл,  преди 29 дни
Детективска агенция ”Вайл” извършва бързи, качествени и дискретни детективски услуги. Ние издирваме скритото, виждаме невидимото, чуваме шепота, заснемаме тайните и предоставяме информацията на Вас - нашите клиенти.
Частен Детектив | Детективски | гр. София
Частен Детектив
Корона АИК
гр. София, обл. София,  Подател: Корона АИК,  преди 37 дни
Детективски услуги в страната и чужбина! Установяване лоялността на съдружници/ персонал; Проверка за поставени подслушвателни устойства и отстраняването им; Разкриване на изневери; Издирване на изчезнали лица; Възрастови проблеми(алкохолизъм, залаганя, др); При необходимост осигуряваме психолог. Денонощно!
Детективски услуги Корона АИК | Детективски | гр. София
Детективски услуги Корона АИК
Корона АИК
гр. София, обл. София,  Подател: Корона АИК,  преди 37 дни
Корпоративни разследваня; Разкриване на изневери; Събиране на биографични и други данни; Моментна GPS лолация. Посетете сайта ни, за да се запознаете с всички наши услуги. Анонимността и дискретността Ви са ГАРАНТИРАНИ! Денонощно!
Детективска Агенция ”Корона АИК” | Детективски | гр. София
Детективска Агенция ”Корона АИК”
Корона АИК
гр. София, обл. София,  Подател: Корона АИК,  преди 37 дни
Детективски услуги на достъпни цени! Разкриване на изневери, събиране на биографични и други данни, проверка за поставени подслушвателни устойства и отстранябането им; програми за наблюдение на телефон/компютър; проверка за лоялността на съдружници/персонал. За повече информация се свържете с нас 24/7!
Детективска агенция НАС-Груп | Детективски | гр. София
Детективска агенция НАС-Груп
НАС-Груп ООД
гр. София, обл. София,  Подател: НАС-Груп ООД,  преди 37 дни
Екипът на детективска агенция ”НАС-Груп” може да Ви предложи ефективни решения за най-разнообразни проблеми както в личния и семейния живот, така и в бизнес отношенията и търговската сфера. Във всеки случай и по всяко време не се колебайте да се свържете с НАС за повече информация.
Детектор на лъжата | Детективски | гр. София
Детектор на лъжата
Детект БГ ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Детект БГ ЕООД,  преди 80 дни
Детектора на лъжата може да ви бъде полезен за разкриване на измами, кражби, защита на твърдения, проверка в лоялност, проверка в изневяра и др. Детект БГ ЕООД е първата и единствена фирма в България, която използва в работата си израелски детектор на лъжата с най-голямо точност.
Детективска агенция Леон | Детективски | гр. Пловдив
Детективска агенция Леон
Детективска агенция Леон
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Детективска агенция Леон,  преди 89 дни
Детективска агенция Леон Ви предлага професионална намеса относно - проучване, разследване, наблюдение и всичко в сферата на личната и фирмена сигурност. Агенцията успешно ще установи дали притесненията Ви по даден казус са основателни или не. Може да ни потърсите за решаване на случаи - 1/ Личен план, като - съмнение в изневяра, установяване на причини за семейна криза, проблеми с малолетни и непълнолетни свързани с употреба на алкохол или забранени вещества, изчезнали лица и др.. 2/Бизнес - желаете задълбочена информация за ф� �рма, с която възнамерявате да работите, проучване на кандидати з..
Детективска Агенция”СПАЙ ГРУП”-България; Частен детектив | Детективски | гр. София
Детективска Агенция”СПАЙ ГРУП”-България; Частен детектив
гр. София, обл. София,  Подател: ДА ”Спай Груп”-България,  преди 109 дни
Екипът ни работи 24 часа-7 дни в седмицата!!! Фирмена сигурност-проучване на бизнес партньори и контрагенти. Разкриване на изневери. Скрито и дискретно проследяване на лица. Предбрачни проучвания. Проверка и установяване на факти и събития. Издирване на лица. Техническо обезпечаване. Адвокатски консултации. Всичко разрешено от закона... Обадете се за безплатна консултация-работим на добри цени -постигаме отлични резултати!!!
Детективски услуги София НАС-Груп | Детективски | гр. София
Детективски услуги София НАС-Груп
НАС-Груп ООД
гр. София, обл. София,  Подател: НАС-Груп ООД,  преди 221 дни
Искате да защитите максималко интересите на Вашата Фирма? Искате да проверите за изтичане на информация? Искате да научите повече за Вашите служители? Искате да наблюдавате Аудио/Видео Вашият Офис, Склад, Магазин и т.н.? Искате да следите Вашите служебни автомобили (GPS Набюдение)? Искате да наблдавате Вашите служебни компютри? Искате да организирате охрана за Вашия бизнес? Частният Детектив може да ви предложи много голям набор от услуги, както персонално за вас, така и за Вашия бизнес. От всякакаъв вид проучвания и събиране на информация, до организиране на охрана и проверка на..
Детективски услуги | Детективски | гр. София
Детективски услуги
V& V - Детективски услуги
гр. София, обл. София,  Подател: V& V - Детективски услуги,  преди 247 дни
Съмнявате се, че партньора ви изневерява? Искате да разберете истината, но не знаете как? Ние можем да ви помогнем. Ще потвърдим или отхвърлим вашите притеснения и ще ви измъкнем от ”клопката” на съмнението. Кога? Къде? Кой? Какво? Защо? Как?... Ние сме хората, които можем да ви дадем тези отговори. Разкриване на изневери, издирване на лица, скрито наблюдение на лица и обекти.
Частни разследвания! | Детективски | гр. София
Частни разследвания!
гр. София, обл. София,  преди 301 дни
Фирмена сигурност и разузнаване,проблемни взаимотношения,несъбираеми вземания,частни разследвания......
Детективска агенция от гр. Варна- Дискретност, Професионализъм | Детективски | гр. Варна
Детективска агенция от гр. Варна- Дискретност, Професионализъм
Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’,  преди 320 дни
Частните детективи от Детективска агенция - Варна имат за цел да дават ясна, точна и обективна информация в най-кратки срокове. Предлагаме на Вашето внимание следните детективски услуги: - Разкриване, доказване на изневери - Издирване на лица и длъжници - Откриване на близки, роднини, наследниц - Проучване на лица -пълни данни за лицата-три имена, ЕГН, адреси, семейно положение, телефони, месторабота - Откриване на биологични родители - Проучване на фирми, некоректни служители, бизнес партньори - Проследяване на лица и проблемни деца - Разкриване на зависимостти - наркотични, хаза..
Дететивска агенция ”ПОАРО” | Детективски | гр. Варна
Дететивска агенция ”ПОАРО”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 352 дни
ДЕТЕКТИВСКА АГЕНЦИЯ „ПОАРО” гр. Варна ул. „ Дрин”№ 58 Детективска агенция „ПОАРО” разкрива дискретно изневери, коли, ценности и хора! Условия на работа: Минимален срок за наемане на агент - 3 раб. дни, цена на един работен ден - 180лв., за разработка извън града се поемат разноските - бензин, храна, нощувки. За допълнителни услуги като подслушвателни у-ва, GPS проследяване, снимки, видео записи и др. се договарят допълнително. Заплаща се 100% авансово от договорената сума. При договаряне почасова работа 65лв/1час
Детективска агенция ”Скорпион” | Детективски | гр. София
Детективска агенция ”Скорпион”
Детективска агенция ”Скорпион”
гр. София, обл. София,  Подател: Детективска агенция ”Скорпион”,  преди 383 дни
Детективска агенция ”Скорпион”-денонощни услуги с гаранция,разумни цени!
Детективска агенция от гр.Варна- Дискретност,Професионализъм | Детективски | гр. Варна
Детективска агенция от гр.Варна- Дискретност,Професионализъм
Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’,  преди 848 дни
Работим професионално, дискретно на разумни цени! На разположение 24 часа! Изпълняваме поръчки като: 1. Проследяване - Разкриване: - Изневери - Проблемни деца - Зависимости - алкохол, наркотици, хазарт 2. Разследване - Издирване: -Издирване на лица -Откриване на близки , роднини, наследници -Издирване на длъжници 3. Събиране на информация - Проучване -В помощ на Адвокати -Проучване на база данни -Установяване на идентичност -В помощ на Бизнеса Всеки клиент може да бъде сигурен, че ще получи персонално внимание и специално отношение от нашият екип. Конфиденциалност..
Частни детективи Варна-Конфиденциалността е гарантирана! | Детективски | гр. Варна
Частни детективи Варна-Конфиденциалността е гарантирана!
Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Частен Детектив-Детективкса агенция ’Детективи Варна’,  преди 848 дни
За да бъде Вашият бизнес успешен на Пазара е необходимо да предприемете някои превантивни мерки като: - Проучване на некоректни служители, доказване на злоупотреби; - Проучване на дялов ПАЗАР, проучване на конкретни ФИРМИ; - Проучване на настоящи или бъдещи БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ – актуално състояние, реален баланс, банкови сметки, недвижимости, МПС и т. н; - Проучване на некоректни СЛУЖИТЕЛИ; - Откриване на зависимости (наркотици, алкохол, хазарт и др. ) при СЛУЖИТЕЛИ; - Изготвяне на Социално - психологически досиета на КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА; Истината може да се установи ..
Детективски дискретни услуги.Проследяване. | Детективски | гр. Стара Загора
Детективски дискретни услуги.Проследяване.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 943 дни
Дискретни детективски услуги.Проследяване заснемане документиране.Достъпно заплащане.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.