Услуги

Авторемонти, Автомивки

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
240 обяви
ТОП оферта
Автоцентър Радост - ремонт на катастрофирали автомобилигр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денЯмбол, автоцентър Радост в автосервиз Диана - ремонт на катастрофирали автомобили
ТОП оферта
АВТОСТЪКЛА КОБРА - 10 % ОТСТЪПКА от цената на автостъклагр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денЯмбол, ул. Крали Марко 37 АВТОСТЪКЛА КОБРА •10 % ОТСТЪПКА от цената на автостъкла •Безсрочна гаранция
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРемонт на спукани автостъкла, лепене на спукани автостъкла, възстановяване ПЛОВДИВ 30лв | Авторемонти, Автомивки | гр. Пловдив
Ремонт на спукани автостъкла, лепене на спукани автостъкла, възстановяване ПЛОВДИВ 30лв
ГЛАСКАР ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ГЛАСКАР ЕООД,  преди 1 ден
Ремонт на спукани автостъкла. Ако имате спукано стъкло на вашия автомобил обадете се и ще ви помогнем. Лепене на спукани автостъкла. Заличаване на пукнатини и удари от камъчета. Възстановяване на спукани автостъкла. Професионално обслужване. Американска технология на DELTAKITS РЕМОНТИ И НА МЯСТО!!! ФИРМАТА ИЗВЪРШВА И СМЯНА АВТОСТЪКЛА!!! Ключови думи: залепяне Пловдив (ремонт, лепене, заличаване) на спукани (пукнати) автостъкла (предно, челно, пукнатини и шупли) Пловдив пукнато стъкло Пловдив лепене предно (челно) стъкло на автомобил (автостъкло) Пловдив възстановяване на спукано (пукнато) а..
VIPВъзстановяване, лепене, ремонт пукнати спукани автостъкла | Авторемонти, Автомивки | гр. Русе
Възстановяване, лепене, ремонт пукнати спукани автостъкла
гр. Русе, обл. Русе,  преди 1 ден
Възстановяване, ремонт, лепене на спукани автостъкла. Ако имате спукано стъкло на Вашия автомобил, не бързайте да го сменяте. Пукнатина, линия, шупла, звезда могат да бъдат заличени по специална фотополимерна технология. Работим с висококачествен Американски фотополимер от директния вносител. Лепене на спукани автостъкла. Заличаване на пукнатини и удари от камъчета. Възстановяване на спукани автостъкла. Ключови думи: залепяне, възстановяване на спукано (ремонт, лепене, заличаване) на спукани (пукнати) автостъкла (предно, челно, пукнатини, шупли) пукнато стъкло лепене предно (челно) стъкло на а..
VIPРемонт, лепене, възстановяване, реставриране на спукани автостъкла - Варна | Авторемонти, Автомивки | гр. Варна
Ремонт, лепене, възстановяване, реставриране на спукани автостъкла - Варна
ГЛАСМЕДЖИК ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ГЛАСМЕДЖИК ЕООД,  преди 1 ден
ГЛАСМЕДЖИК ЕООД - ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ предлага възстановяване (лепене, ремонт, реставрация) на спукани стъкла на автомобили бързо и качествено чрез патентована технология. Работи се с висококачествения американски фотополимер DELTAKITS, на който фирмата е официален представител с изключителни права за България. С процедурата се заличават пукнатини, линии, шупли, звезди, като се ограничава по-нататъшното им разрастване. Здравината е гарантирана. Не се налага демонтаж на стъклото, с което пестите време и пари. !!!РАЗПОЛАГАМЕ С ТЕХНИЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Потърси наш техник в с..
VIPПолиране, пастиране и лакиране на пластмаса | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Полиране, пастиране и лакиране на пластмаса
Pavel Okolski
гр. София, обл. София,  Подател: Pavel Okolski,  преди 1 ден
Полиране, пастиране и лакиране на фарове, мото слуди, хром, алуминиеви детайли
VIPПрофесионално Почистване и Пране | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Професионално Почистване и Пране
Pavel Okolski
гр. София, обл. София,  Подател: Pavel Okolski,  преди 1 ден
Уважаеми Бъдещи и настоящи клиенти на Фирма Автореставрация ЕООД. ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВАШИЯТ КОЖЕН САЛОН ИЛИ МЕБЕЛ. Услугата може да бъде извършена при нас или на посочен адрес от клиента ТАПИЦИРАНЕ, ПРЕТАПИЦИРАНЕ на автомобилни седалки, Мебели, Столове, Яхти Лодки и др.
VIPТурбо централна част, картридж за всички турбокомпресори. | Авторемонти, Автомивки | гр. Варна
Турбо централна част, картридж за всички турбокомпресори.
SOFTELECTRONIC
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: SOFTELECTRONIC,  преди 3 дни
Софтелектроник турбо SOFTELECTRONICTURBO сервиз за турбокомпресори извършва ремонт на турбокомпресори с подмяна на средна част,CHRA, картридж на турбини за всички марки и модели автомобили. Всяка централна част има сертификат за баланс и гаранция от СОФТЕЛЕКТРОНИК ТУРБО. MERCEDES BMW VW AUDI OPEL SEAT PORSCHE SKODA RENAULT CITROEN PEUGEOT VOLVO SMART ALFA ROMEO FIAT FIAT IVECO IVECO HYUNDAI MAZDA TOYOTA FORD MITSUBISHI KIA SUBARU CHRYSLER LANDROVER SSANG YONG SUZUKI MINI JEEP DODGE DAIHATSU BENTLEY JAGUAR AUSTIN ROVER LANCIA HONDA NISSAN SAAB - ..
VIPРемонт на стартери и алтернатори | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Ремонт на стартери и алтернатори
гр. София, обл. София,  Подател: Митко Чафадаров,  преди 3 дни
Бърз и качествен ремонт на алтернатори и стартери за автомобили и микробуси. Демонтаж, ремонт, монтаж. Продажба на резервни части за стартери и алтернатори. Голяма наличност. Продажба на стартери и алтернатори втора употреба. Автосервиз и магазин за авточасти.
АВТОМОНТЬОРСКИ УСЛУГИ | Авторемонти, Автомивки | гр. Бургас
АВТОМОНТЬОРСКИ УСЛУГИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 32 минути
Бързи и коректни автомонтьорски услуги на място на лекотоварни автомобили,камиони и автобуси.Реагира незабавно.Достъпни цени.Обадете се на посоченият телефон.
Автостъкла възстановяване, ремонт, лепене на спукани автостъкла Русе | Авторемонти, Автомивки | гр. Русе
Автостъкла възстановяване, ремонт, лепене на спукани автостъкла Русе
Автостъкла ремонт,лепене, възстановяване- внос на комлекти и консумативи
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Автостъкла ремонт,лепене, възстановяване- внос на комлекти и консумативи,  преди 1 час
Лепене, Ремонт, Възстановяване на спукани автостъкла шупли, линии, точки, цепнатини, пукнатини, за РУСЕ и областта. Уважаеми клиенти, предлагам услугата от 2000 година. Занимавам се изключително и само с тази професия. Не е придружаваща или допълваща в дейността ми. За 17 години стаж уменията придобиват рефлекс и знания. При избор на техник, информация потвърдена поне от три местта е достоверна! Като вносител на комплекти и материали, разполагам с неограничен ресурс за бързото и гарантирано възстановяване. Възстановяването на спукани автостъкла е сложна манипулация, изискваща и допълнителни зн..
Автотабла - ремонт : възстановява винил, пластмаса | Авторемонти, Автомивки | гр. Русе
Автотабла - ремонт : възстановява винил, пластмаса
Автостъкла ремонт,лепене, възстановяване- внос на комлекти и консумативи
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Автостъкла ремонт,лепене, възстановяване- внос на комлекти и консумативи,  преди 1 час
Възстановяване на автотабла – винил, пластмаса. Ремонт на автостъкла.Услугите се извършват с американска техология и техника. www.lepenestakla.ovo.bg
Вадене на скъсани подгревни свещи! | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Вадене на скъсани подгревни свещи!
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Основната дейност наа фирма М и С Ауто е: Специализирани автоуслуги в частност вадене(екстракция демонтаж) на скъсани(првъртяли, запекли)подгревни свещи на дизелови автомобили, както и запалителни такива на бензинови двигатели. Разполагаме с професионално оборудване на фирмите Pichler,Klann,Govoni!!! Успеваемостта при този деликатен ремонт е около 90% в зависимост от марката, модела на автомобила, начина и мястото на скъсване, времето от скъсването до ремонта и не на последно място имало ли е неквалифицирани опити за вадене на проблемната свещ. Напоследък се забелязва бум на скъсване на наг..
Вадене на  дюзи, запекли ижектори (дюзи) Рено,Нисан,Волво,Сузуки | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Вадене на дюзи, запекли ижектори (дюзи) Рено,Нисан,Волво,Сузуки
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Вадене (Екстракция,Демонтаж,Изтегляне) на силно корозирали-запекли,дизелови Комън рейл дюзи (Инжектори). Разполагаме с оригинална специализирана сервизна окомплектовка и богат опит в областа на вадене (екстракция)на дизелови инжектори, както и скъсани подгревни свещи. С помощта на хидравлични и механични екстрактори, демонтираме безопасно запекли дизелови инжектори без да е необходим демонтаж на двигателя. При голям брой ”рискови” автомобили като Рно,Нисан,Сузуки,Волво - двигател F9Q не е изключено дюзата да се скъса в цилиндровата глава, дори и в този ”безнадежден” случай ние изваждаме зас..
Професионално пастиране и полиране на автомобили и фарове. | Авторемонти, Автомивки | гр. Стара Загора
Професионално пастиране и полиране на автомобили и фарове.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Агафинов,  преди 2 часа
Професионално пастиране и полиране на автомобили плюс възстановяване и полиране на изгорели и силно захабени пластмасови фарове. Грижа за лака Дълбоко почистване Пастиране и полиране Премахване на драскотини и холограми Нанасяне на защита Цената за всичко по горе описано 120лева Фарове и стопове цена 30лева Полиране на фарове Тристепенно водно полиране с четиристепенно пастиране и поставяне на UV-защита на фаровете. Предлагам и поставям НАНОЛАК ЗАЩИТА. повече информация лично или на посочения телефон. цената на тази услуга е по договаряне
купува коли за скрап в София | Авторемонти, Автомивки | гр. София
купува коли за скрап в София
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Изкупува коли за скрап, бракуване, издава удостоверение за дерегистрация. Транспорта е безплатен за София, цените на колите се определят според модела, бърза реакция в деня.
Възстановяване,лепене на автомобилни стъкла ремонт, заличаване | Авторемонти, Автомивки | гр. Русе
Възстановяване,лепене на автомобилни стъкла ремонт, заличаване
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Автостъкла ремонт/ лепене, заличаване, реставриране/ на пукнатини, линии,  преди 3 часа
Ремонт на спукани автостъкла. Ако имате спукано стъкло на вашия автомобил обадете се и ще ви помогнем.Лепене на спукани автостъкла. Заличаване на пукнатини и удари от камъчета. Възстановяване на спукани автостъкла. Професионално обслужване. Американска технология РЕМОНТИ И НА МЯСТО!!! Ключови думи: залепяне (ремонт, лепене, заличаване) на спукани (пукнати) автостъкла (предно, челно, пукнатини и шупли) пукнато стъкло лепене предно (челно) стъкло на автомобил (автостъкло) възстановяване на спукано (пукнато) Русе.
Балтексим. Сервиз на мотокари, електрокари и складова техника | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Балтексим. Сервиз на мотокари, електрокари и складова техника
Балтексим България ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Балтексим България ЕООД,  преди 3 часа
Нашите техници ще Ви помогнат да решите проблеми, свързани с техническото обслуживане на складовете и ремонтите на товарачите. Ние обслужваме не само техника продадена от нашата фирма( Nissan, ATLET), но и други марки подемна техника. Нашият сервиз е оборудван със съвременно оборудване. В него работят висококвалифицирани специалисти и опитни майстори. Ние гарантираме доставката на оригинални резервни части. Ще направим всякакъв ремонт на Вашата техника - от най-малкия до основен ремонт. По Ваша заявка можем да обслужим горе изброената техника във всяка точка на България. Ако във Вашата фир..
Машинно изправяне на алуминиеви и метални джанти от 13’’-20’’ | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Машинно изправяне на алуминиеви и метални джанти от 13’’-20’’
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Машинно изправяне на алуминиеви и метални джанти от 13’’-20’’. Цени 10-50 лв./бр. Предлагаме заваряване на алуминиеви джанти.
рециклиране на спирачен апарат Knorr Bremse | Авторемонти, Автомивки | гр. София
рециклиране на спирачен апарат Knorr Bremse
спирачки.bg
гр. София, обл. София,  Подател: спирачки.bg,  преди 3 часа
Ремонт и рециклиране на спирачни апарати Knorr Bremse за камиони и ремаркета. Приемаме ги в свален вид.
Ремонт и рецикиране на спирачни апарати | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Ремонт и рецикиране на спирачни апарати
спирачки.bg
гр. София, обл. София,  Подател: спирачки.bg,  преди 3 часа
За нас 1. Гаранция 6 месеца, без значение от пробега. “Спирачки.bg” е с опит и традиции в рециклирането на компоненти от спирачните системи. Ремонтираме спирачни апарати на леки автомобили /AUDI, BMW, MAZDA, MITSUBISHI, TOYOTA, OPEL, VOLKSWAGEN/ както и на микробуси /MERCEDES, IVECO, DUCATO, PEUGEOT, RENAULT/. Ремонтираме и електрически спирачни апарати за: AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA. Извършваме и следните допълнителни услуги: Изработване на спирачни тръбички, тройници, преходници. Как да ремонтирате спирачни апарати при нас. 1. Може да запазите час по телефона, работим със близък до нас..
ремонт и рециклиране на спирачни апарати, помпи | Авторемонти, Автомивки | гр. София
ремонт и рециклиране на спирачни апарати, помпи
спирачки.bg
гр. София, обл. София,  Подател: спирачки.bg,  преди 3 часа
Ремонт на спирачни апарати, амбреажни и спирачни помпи/гаранция 6 месеца/. Внос и дистрибуция на: Ремонтни комплекти/гумички/, буталца и водачи за спирачни апарати, за спирачни помпи, за амбриажни помпи. Накладки /от всякакъв клас/, дискове, спирачни маркучи. Спирачни и амбреажни помпи. Изработваме спирачни тръбички с всички видове накрайници. Работиме със следните производители-ATE, BREMBO, FRENKIT, AUTOFREN, QUICK BRAKE, LUCAS, TRW, BENDIX
Сервиз ауспуси ФИКС | Авторемонти, Автомивки | гр. Бургас
Сервиз ауспуси ФИКС
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Сериза е създаден през 1996г. Одорудван с най-съвременна технологична апаратура, специализирана материална база и високо квалифициран персонал, за всички видове леки и лекотоварни автомобили. Извършва цялостни автомобилни ремонти на изпускателната система за всички марки и модели. Специализиран сервиз за отстраняване на проблеми свързани с катализатора или друг вид каталитично устройство.
Ремонт на ремаркета, преоборудване на бусове, ремонт на кофи за багери, изкърпване | Авторемонти, Автомивки | гр. Бургас
Ремонт на ремаркета, преоборудване на бусове, ремонт на кофи за багери, изкърпване
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Ремонт (заваряване) на товарни и пътностроителни машини, преустройство на бусове, ремонт на кофи за багери, изкърпване, ремонт (заваряване) на колесари за лодки, АТВ, мотори, ремаркета за автомобили, платформи, тежкотоварни ремаркета, микробуси и автомобили. Изработване на метални детайли и конструкции. Боядисване.
Ремонти на скутери с ГАРАНЦИЯ | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Ремонти на скутери с ГАРАНЦИЯ
SkuterSviat
гр. София, обл. София,  Подател: SkuterSviat,  преди 19 часа
ПЪТНА ПОМОЩ в рамките на град София - БЕЗПЛАТНО! ! ! Качествен и бърз ремонт на скутери! Даваме и гаранция за извършения ремонт! СкутерСвят е фирма с дългогодишен опит и десетки доволни клиенти- директен вносител от Италия. Магазина предлага разнообразни скутери, които продава с ГАРАНЦИЯ! Разполага с всякакви видове части - нови и втора употреба. Наличен е сервиз със собствен транспорт, за ваше удобство, който извършва качествен ремонт, обслужва и преглежда вашия скутер. Работим с куриерска фирма ЕКОНТ, която доставя в цялата страна. По желание съдействаме за регистрация в КАТ. Намираме се на ..
Платен Охраняем паркинг за автомобили | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Платен Охраняем паркинг за автомобили
ilianciauto
гр. София, обл. София,  Подател: ilianciauto,  преди 19 часа
Платен Охраняем паркинг за автомобили цена за лек автомобил-30 лв/месец бус/джип/-40 лв/месец камион-80 лв/месец, даваме пътнически бусове 8+1 места под наем, изкупуваме всякакви автомобили и джипове/повредени, ударени, десни волани и други/плащане-веднага, репатрираме автомобили 50 лв. в рамките на софия, голям камион за тежко катастрофирали автомобили, бусове, джипове и камиони до 8 тона, кранът е 5 тонен, включително превоз на товари, стоки и строителни материали, и 1 лв. /км. извън софия, за бусове и камиони цената е по-висока
сервиз хидравлика ремонт хидравлични помпи хидромотори | Авторемонти, Автомивки | с. Негован
сервиз хидравлика ремонт хидравлични помпи хидромотори
ЛЕОН-СЕРВИЗ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЕООД
с. Негован, обл. София,  Подател: ЛЕОН-СЕРВИЗ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЕООД,  преди 19 часа
Ф-ма ЛЕОН СЕРВИЗ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЕООД Директен внос на хидравлични комуненти: помпи, хидромотори, клапани, разпределители, филтри и др. СЕРВИЗ: ремонт на хидравлични помпи, хидромотори SAUER DANFOSS, HYDROMATIK, BOSCH REXROTH, LINDE,KAWASAKI, CAT, LIEBHERR, KOMATSU
Боядисване на джанти и пастиране на автомобили | Авторемонти, Автомивки | гр. Бургас
Боядисване на джанти и пастиране на автомобили
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Венци,  преди 22 часа
Боядисване на всякакъв вид джанти от 120-170лв (4бр комплект) Пастиране на автомобили от 100-160лв
Изработвам всякакъв вид фланци за всички видове джанти от дуралуминий и стомана С45.Правя и дълги болтове за фланците и секретни болтове за джанти и фланци. | Авторемонти, Автомивки | гр. Пловдив
Изработвам всякакъв вид фланци за всички видове джанти от дуралуминий и стомана С45.Правя и дълги болтове за фланците и секретни болтове за джанти и фланци.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 часа
Изработвам всякакъв вид фланци за всички видове джанти от дуралуминий и стомана С45.Правя и дълги болтове за фланците и секретни болтове за джанти и фланци. Цените на фланците зависят от дебелината и диаметара на фланеца ,също и материала ( дуралуминийили - стомана c45) Цената на нови по дълги болтовете зависят от дължината на болта. Цена на 4броя секретни болта с ключ от 15-20лв. Цени на Л.C след даване на размери на фланците и материал, от който искате да ви бъдат изработени.Oт чертежа по долу изпращайте вашите размери.
Автобояджийски и автотенекеджийски услуги | Авторемонти, Автомивки | гр. София
Автобояджийски и автотенекеджийски услуги
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Боядисване на автомобили,микробуси,камиони в бояджийска камера,конкурентни цени....Боядисване на джанти....Професионално машинно пастиране на автомобили....Ремонт на автомобили ударени от градущката...ТУНИНГ ПАКЕТИ.....
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.