Туризъм

Екскурзии, Почивки в чужбина

Филтри
Тръгване от Област
Тръгване от Населено място
Държава
Продължителност
На база
Транспорт
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
310 обяви
СнимкиДържаваДестинацияПродължителностНа базаТранспорт
VIPГърция (GR) Керамоти 1 дни OB нощувка Собствен | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Гърция (GR)Керамоти1 дниOB нощувкаСобствен
Цена
90 EUR
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Anna Lazarova,  преди 2 дни
Четиристаен апартамент на първия етаж с три спални и голям хол. Всяка спалня е самостоятелна с булсат, климатик, хладилник, баня и тоалетна.Може да се наеме целия апартамент, както и по-отделно.Може да се ползва от четири семейства.Има самостоятелно студио с хол спалня баня с тоалетна, булсат климатик, хладилник и готварска печка. Апартамента се намира на 200 метра от ферибота за остров Тасос и на 5 минути от плажната ивица. Вашия домакин Божо ще ви покаже тънкостите в морския риболов, от брега и с лодка. Той е майстор кулинар в приготвянето на морски дарове, добър събеседник в добра компания..
Алестра Тур- Екскурзия до Скопие, Охрид и Струга от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Македония (MK)Скопие, Охрид и Струга4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
260 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 2 часа
Алестра Тур- Екскурзия до Скопие, Охрид и Струга от Варна - Дати: 20.05; 06.07; 02.09.2016 Отпътуване от Варна - 22:00 часа. 1 ден 10:00 - Скопие - столицата на Република Македония. Разположен е на двата бряга на река Вардар. Районът наоколо е силно сеизмичен. През 1963г. след силно земетресение (6,1 по Рихтер) Скопие е почти изравнен със земята. Близо 80% от постройките били разрушени. Няма да разберете това обаче, ако посетите града днес. Нови сгради и множество големи и малки паметници са издигнати в центъра на града. Музеи, разказващи историята на Македония и нейни видни граждани. Един ден определено няма да ви стигне да обиколите Скопие, но..
Алестра Тур- Екскурзия до Трансилвания от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Румъния (RO)Фъгъраш - Сибиу - Хунедоара - Алба Юлия3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
195 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 2 часа
Алестра Тур- Екскурзия до Трансилвания от Варна - Дати: 29.04; 24.06; 22.07; 22.09; 21.10.2016 1 ден 04:00 - Тръгване от Варна. 13:00 - Фъгъраш. Градът е разположен на левия бряг на река Олт в обширна и плодородна долина. На юг от него са Фъгърашките планини, а на север Средна Трансилвания. Някога важен икономически и политически център, днес градът е населен от около 40 000 души, предимно румънци, но има малко унгарци и цигани. Крепост Фъгъраш е издигната върху руините на стара дървена крепост, датираща от 1310 г. За първи път замъкът е споменат през 1455 г. от управляващият тогава Трансилвания Джон Хунияди. Смята се обаче, че е изгра..
Екскурзия до Румъния-Букурещ, Синая, Бран, Ръшнов, Брашов | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Румъния (RO)Варна-Букурещ-Синая-Бран-Ръшнов-Брашов-Варна3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
165 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 2 часа
Екскурзия до Румъния-Букурещ, Синая, Бран, Ръшнов, Брашов - Дата:27.05; 15.07; 03.09; 14.10.2016 ПЛАН НА ПЪТУВАНЕ: 1 ДЕН 05:00-Отпътуване от Варна 10:30-Пристигане в Букурещ - столицата на Румъния и най-големият град в страната, а по брой на населението е най-голям и на Балканския полуостров. Наричат Букурещ ”най-добре запазената тайна на Европа”. Ресторанти, барове, художествени галерии и музеи изникват на всеки ъгъл. Пътешествениците малко по малко откриват този град. Румънска легенда разказва, че градът е основан на бреговете на река Дъмбовица от пастир на име Букур. Това име буквално означава „забавление”. Eдин ден, докато овчарят пасял стад..
Алестра тур- Пазар в Одрин и Лозенград от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Одрин и Лозенград1 днибез нощувкаАвтобус
Цена
39 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 2 часа
Алестра тур- Пазар в Одрин и Лозенград от Варна - Варна – Бургас – Одрин – Лозенград – Бургас – Варна Дати:19.03; 16.04; 04.06; 02.07; 01.10; 05.11; 10.12.2016 Програма: 04:00- Отпътуване от Варна. 06:30- Отпътуване от Бургас. 09:30-10:00- Пристигане в Одрин(Едирне) - втората османска столица след Бурса и преди Константинопол, града на пехливаните и плодовите сапуни. Посещение на църквата „Св.Св. Константин и Елена“, складовете за перилни и почистващи препарати, джамията „Селимие“ и базара към нея, където може да хапнете, търговските центрове „MARGI OUTLET” и “KIPA”. 16:30- Отпътуване от Одрин. 17:30- Пристигане в Лозенград. Свободно..
Румъния (RO) Букурещ 1 дни без нощувка Автобус | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Русе
Румъния (RO)Букурещ1 днибез нощувкаАвтобус
Цена
25 лв.
Тръгване от гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ТА Аполо - офис Русе,  преди 2 часа
Еднодневна екскурзия до Букурещ 11.06.2016г. Отпътуване от Русе в 07.00ч от паркинга пред ЖП гарата. Преминаване през Дунав мост. Пристигане в Букурещ. Панорамна обиколка на града, наречен „Малкия Париж“: Парламента - втората по големина сграда в света след Пентагона, Патриаршеската Катедрала, Атенеума, Националния театър, булевард и площад „Викторей“, Триумфалната арка, музея на Селото, Природонаучния музей. Свободно време. След обяд отпътуване за България. Пристигане в Русе вечерта. Цената включва: Транспорт с автобус Русе - Букурещ - Русе ; Всички пътни и магистрални такси; ..
Уикенд в Румъния-солна мина Униреа, Сланик, Кампина, Снагов! Тръгване от Шумен, Разград и Русе! | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Русе
Румъния (RO)солна мина Униреа, Сланик, Кампина, Снагов2 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
145 лв.
Тръгване от гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ТА Аполо - офис Русе,  преди 2 часа
Уикенд в Румъния-солна мина Униреа, Сланик, Кампина, Снагов! Тръгване от Шумен, Разград и Русе! - Уикенд в Румъния! Екскурзия до Униреа, Сланик, Кампина, Снагов! Тръгване от Шумен, Разград и Русе! Дата:25.06.2016г. ПРОГРАМА 1 ден Отпътуване от Шумен в 04.00, Разград в 04.50, Русе в 06.00ч. Преминаване през долината Прахова. Пристигане в Сланик един от най-известните курорти за лечение на белодробни заболявания в Румъния. Посещение на солната планина с разглеждане на старата мина, днес превърната в санаториум с дълбочина 210м., соленото езеро на овчаря и солената пещера на булката. Отпътуване за град Кимпина. Попътно разглеждане на манастира Бребу. Манастирът е един от..
Екскурзия до солна мина Униреа в Сланик, Синая, Бран, Брашов от Шумен, Разград и Русе | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Русе
Румъния (RO)солна мина Униреа в Сланик, Синая, Бран, Брашов3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
175 лв.
Тръгване от гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ТА Аполо - офис Русе,  преди 2 часа
Екскурзия до солна мина Униреа в Сланик, Синая, Бран, Брашов от Шумен, Разград и Русе - Дати: 03.09.2016 г., 22.09.2016 г. Екскурзия до Сланик, Синая, Бран, Брашов! С тръгване от Шумен, Разград и Русе! Избор на дати, с включени закуски и екскурзии. ПРОГРАМА 1 ден Отпътуване от Шумен в 04.00, Разград в 04.50, Русе в 06.00ч. Преминаване през долината Прахова. Пристигане в Сланик един от най-известните курорти за лечение на белодробни заболявания в Румъния. Посещение на солната планина с разглеждане на старата мина, днес превърната в санаториум с дълбочина 210м., соленото езеро на овчаря и солената пещера на булката. Настаняване в хотел в Синая. Нощуване. ..
Дубровник-Будва-Котор с тръгване от Шумен, Разград и Русе | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Русе
Хърватска (HR)Дубровник-Будва-Котор4 дниHB нощувка + закуска + вечеряАвтобус
Цена
315 лв.
Тръгване от гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ТА Аполо - офис Русе,  преди 2 часа
Дубровник-Будва-Котор с тръгване от Шумен, Разград и Русе - Дати:09.06.; 03.09.; 22.09.2016 г., Екскурзия до Дубровник, Будва, Котор през 2016 - 3 нощувки със закуски и вечери в Будва. Разходки с екскурзовод в Дубровник, Будва и Котор. ПРОГРАМА 1 ден Отпътуване от Шумен, Разград и Русе, преминаване през София рано сутринта. Пътуване през Сърбия. Пристигане вечерта в Будва. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощуване. 2 ден Закуска. Екскурзия до Дубровник. Разглеждане на стария град: главната порта на града, старата аптека, двореца Спонца, където са се секли монетите на Дубровнишката Република, паметника на Гундулич, Францисканския манастир..
Турция (TR) Бургас - Kушадасъ-Мармарис-Памуккале - Бургас 9 дни HB нощувка + закуска + вечеря Автобус | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Бургас
Турция (TR)Бургас - Kушадасъ-Мармарис-Памуккале - Бургас9 дниHB нощувка + закуска + вечеряАвтобус
Цена
410 лв.
Тръгване от гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Gabi,  преди 11 часа
Почивка вМармарис на 01.10.16. Цената включва:7 нощувки със закуски и вечери /в Кушадасъ-1 бр.; Мармарис -5 бр.all inclusive в 5*+хотел”Blu Bays Platinum@,Pamukkale - 1нощувка/. Останалите нощувки са в 4* хотели; мед. застраховка, екскурзоводско обслужване, пътни и фериботни такси. Цената не вкл. входни такси на посещавани обекти.
Незабравим уикенд на Драгачевски събор в ”ГУЧА” | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. София
Сърбия (RS)Незабравим уикенд на Драгачевски събор в ”ГУЧА”3 дниHB нощувка + закуска + вечеряАвтобус
Цена
239 лв.
Valenti7 ЕООД
Тръгване от гр. София, обл. София,  Подател: Valenti7 ЕООД,  преди 16 часа
Незабравим уикенд на Драгачевски събор в ”ГУЧА” - Цена: 239 лв на човек в двойна стая на ранни записвания до 30.06.2016 г.; 259 лв след 01.07.2016 г. Цената включва: Транспорт с комфортен автобус; 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери в хотел „Златиборска ноч“ http://zlatiborskanoc.rs/; Посещение на град Чачак; Посещение на курорта Златибор; Посещение на фестивала в Гуча; Медицинска застраховка с Асистанс и покритие 2000 евро; Пътни, магистрални такси; Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване. Цената не включва: Екскурзия до Андричград, Дървен град и Шараганската осмица - 15 лева; Трансфер до Гуча в събота вечер - 15 лева; Входната такса в..
Златна Прага | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Чешка република (CZ)Прага5 дниBB нощувка + закускаВлак
Цена
245 лв.
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Златна Прага - I Ден - Тръгване от Пловдив в 16.00 ч. от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург”. Отпътуване от храм - паметник „Св. Александър Невски” в 18.00 ч. Нощен преход. Преминаване през граничен пункт Калотина-Градина. Транзитно преминаване през Сърбия, Унгария и Словакия. Цената включва: - транспорт с лицензиран автобус за международен превоз - 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Прага - екскурзоводско обслужване по целия маршрут - медицинска застраховка на ЗК ЕвроИнс, с лимит на отговорност 2000 евро ( за лица на 65г. има доплащане от 3 лв.) Цената не включва: - входни такси за..
Румъния - всеки петък | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Румъния (RO)Синая, Букурещ3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
117 лв.
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Румъния - всеки петък - Дати: 17.06. - 19.06.2016 г.; 01.07. - 03.07.2016 г.; 08.07. - 10.07.2016 г.; 22.07. - 24.07.2016 г.; 05.08. - 07.08.2016 г.; 19.08. - 21.08.2016 г.; 03.09. - 05.09.2016 г.; 22.09. - 24.09.2016 г.; 07.10. - 09.10.2016 г.; 21.10. - 23.10.2016 г.; І Ден - Тръгване от Пловдив в 04.00 ч. от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург”. Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник „Св. Александър Невски”. Пътуване по маршрут София - Плевен - Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния - Букурещ, транзитно преминаване през града в посока величествени..
Екскурзия до Будапеща | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Унгария (HU)Пловдив - София - Будапеща - София - Пловдив4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
160 лв.
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Екскурзия до Будапеща - Дати: 23.06. - 26.06.2016г. І Ден - Тръгване от Пловдив в 18.30 ч. от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург. Отпътуване в 20.30 часа от София. Преминаване през граничен пункт Калотина-Градина. Транзитно преминаване през Сърбия. Нощен преход. ІІ Ден - Пристигане в Будапеща сутринта. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Разглеждат се: Парламента, крепостния хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата..
Солун, Олимпийска ривиера и Метеора | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Гърция (GR)Солун, Метеора3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
104 лв.
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Солун, Олимпийска ривиера и Метеора - Дата: 27.05. - 29.05.2016 г. І Ден - Тръгване в 07.00 часа от храм-паметник ”Св. Александър Невски”, София. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Солун и разглежане на града: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Олимпийската Ривиера и настаняване в хотел. Нощувка. ІІ Ден - Зaкуска. Еднодневна екскурзия до местността Метеора, изклю..
Истанбул през май месец | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Пловдив
Турция (TR)София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Истанбул - Одрин - София4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
96 лв.
Тръгване от гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Истанбул през май месец - Дати: 26-29 май І Ден - Отпътуване от София, в 20.00 ч., от храм-паметник ”Св. Александър Невски”. Тръгване от Пловдив в 21.30 ч. от бензиностанция OMV до хотел „Санкт Петербург”. Нощен преход. ІІ Ден - Пристигане в Истанбул сутринта, настаняване в хотел (при възможност веднага, в противен случай - след 14.00 часа). Панорамна обиколка*/по желание/ на Истанбул, с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (посещение), площад “Хиподрума” с „ Египетския обелиск”, „Змиевидната колона”, „Фонтана на Вилхелм ІІ”, византийската базилика “Св. София”/отвън/, “Топ..
Венецианска приказка в  Истанбул | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Ямбол
Турция (TR)Ямбол – Ст. Загора - Истанбул3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
146 лв.
”Валерос Холидей” ЕООД
Тръгване от гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ”Валерос Холидей” ЕООД,  преди 18 часа
Венецианска приказка в Истанбул - ВЕНЕЦИАНСКА ПРИКАЗКА В ИСТАНБУЛ Маршрут: Ямбол - Ст. Загора - Истанбул Продължителност: 3 дни / 2 нощувки Транспорт: Автобус Дати на отпътуване: 21.05.2016 г. ПРОМОЦИЯ Цена от 146 лв за всички записани клиенти до 5 дни от дата на потегляне Редовна цена след датата на промоция: 175 лв БОНУС: Пешеходна Обиколка в Старата Европейска Част на Истанбул с местен екскурзовод БОНУС: Посещение на Капалъ Чарши - най-големия и най-стария покрит базар в света БОНУС: Посещение Джамията ”Ортакьой” – единствената барокова джамия в Истанбул БОНУС: Посещение на МОЛ „ФОРУМ ИСТАНБУЛ” – св..
Истанбул приказка без край.. Чудният свят на ”ДИСНИЛЕНД” или НОВО!! ВЕНЕЦИЯ в ИСТАНБУЛ!!! | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Истанбул4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
260 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
Истанбул приказка без край.. Чудният свят на ”ДИСНИЛЕНД” или НОВО!! ВЕНЕЦИЯ в ИСТАНБУЛ!!! - НОВА и РАЗЛИЧНА ПРОГРАМА с ДНЕВНИ ПРЕХОДИ, БЕЗПЛАТНА РАЗХОДКА ПО БОСФОРА* и подбрани хотели с перфектна локация! 16.06 - 19.06 03.09 - 06.09 22.09 - 25.09 20.10 - 23.10 4 дни - 3 нощувки Цени: от 260лв Пакетната цена е в лева и включва: -Комфортно пътуване без нощни преходи -Безплатно - турски лакомства, много изненади, карта на Истанбул и речник с думи, които е добре да знаете преди да тръгнете на екскурзия в Р. Турция; -Настаняване в препоръчани ХОТЕЛИ 3*/3*+ и 4*; -КОМПЛИМЕНТ КЪМ КЛИЕНТА: Разходка по Босфора - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО при 5 допълнителни мероприятия! -НО..
NEW!! Румъния - Делтата на река Дунав | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Румъния (RO)Констанца, Мамая, Тулча3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
195 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
NEW!! Румъния - Делтата на река Дунав - НОВО!! РУМЪНИЯ Делтата на река Дунав... Констанца - градът на Овидий Мамая - Румънската ривиера Тулча - градът на Дунавската делта НОВА И РАЗЛИЧНА ПРОГРАМА с ДНЕВНИ ПРЕХОДИ 3 дни - 2 нощувки ДНЕВНИ ПРЕХОДИ 27.05 - 29.05 17.06 - 19.06 15.07 - 17.07: Текат записвания 195 лева Дунавската делта е удивителен природен феномен, част от световното природно наследство на ЮНЕСКО. Тази вълнуваща екскурзия ще ни отведе на това удивително място, което пази своята девственост, недокосната природа и съхранена хармония... Пакетната цена е в лева и включва: -Комфортно пътуване б..
​​БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ... Родопски и Древногръцки приказки | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Гърция (GR)Триград - Солун - Дион4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
275 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
​​БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ... Родопски и Древногръцки приказки - БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ Родопски и Древногръцки приказки Триград - Солун - Дион НОВА и РАЗЛИЧНА ПРОГРАМА 16.06 - 19.06 Текат записвания 21.07 - 24.07 25.08 - 28.08 03.09 - 06.09 22.09 - 25.09 4 дни - 3 нощувки ДНЕВНИ ПРЕХОДИ Цена: 299 лева Отпътуване от Варна, Стара Загора, Пловдив Отстъпки за групи и при ранни записвания! Пакетната цена е в лева и включва: Комфортно пътуване без нощни преходи с лицензиран тур. автобус; Безплатни подаръци и изненади по време на пътуването; БОНУС: обиколка на Кавала с професионален гид; БОНУС: обиколка на Солун с професиона..
NEW!! РУМЪНИЯ - В търсене на Дракула | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Румъния (RO)Букурещ, Трансилвания, Ръшнов, Брашов, Синая4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
275 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
NEW!! РУМЪНИЯ - В търсене на Дракула - ТРАНСИЛВАНСКИ ПРИКАЗКИ ... другата РУМЪНИЯ - ПРОГРАМА „извън клишетата“ Четиридневен туристически маршрут БОНУС: ПАНОРАМНА РАЗХОДКА в „МАЛКИЯ ПАРИЖ“ - БУКУРЕЩ БОНУС: посещение на Замъкът Корвин и Алба Юлия „Бялата крепост“ ДНЕВНИ ПРЕХОДИ 23.06. - 26.06. Текат записвания 28.07. - 31.07. 18.08. - 21.16. 03.09. - 06.09. 22.09. - 25.09. 13.10. - 16.10. 4 дни - 3 нощувки Цена: 275лв Отпътуване от Варна, Шумен, Разград, Русе! Отстъпки за групи и при ранни записвания! Пакетната цена е в лева и включва: Комфортно пътуване без нощни преходи с турист. автобус..
Приказки от севера - история за крале замъци и дворци | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Румъния (RO)Букурещ, Синая3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
199 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
Приказки от севера - история за крале замъци и дворци - Ще разгледате и усетите ритъма на Букурещ - румънската столица, наречена още „Малкият Париж“. Ще посетите град Ръшнов, известен с едноименната крепост, издигната, като внушително средновековно укрепление на хълм. Ще се срещнете и със средновековния замък на Влад Дракул, ще се полюбувате на дворците Пелеш - резиденцията на първата румънска кралска двойка Карол І и кралица Елизабета, и Пелишор - замъкът на кралица Мария Сакскобурготска; осмият по големина град в страната Брашов и Черната църква - най-голяма готическа катедрала в Източна Европа, Синая - перлата на Карпатите и какво ли още не... О..
Уикенд програма! Одрин, Чорлу и Лозенград - три града в една екскурзия | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Одрин, Чорлу, Лозенград2 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
135 лв.
Ертурс ООД
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ертурс ООД,  преди 21 часа
Уикенд програма! Одрин, Чорлу и Лозенград - три града в една екскурзия - Уикенд програма! Одрин, Чорлу и Лозенград - три града в една екскурзия Лозенград - градът на сладостите Одрин - градът на шедьоврите и фонтаните Чорлу - градът на шопинга и лалетата през пролетта - 07-08.05.2016г. и 21-22.05.2016г.; - 04-05.06.2016г. и 18-19.06.2016г.; - 02-03.07.2016г. 2 дни / 1 нощувка 5* ХОТЕЛ/ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 135лв отпътуване от Добрич, Балчик, Шумен, Варна, Бургас * Разходка с традиционен обяд в Лозенград * Разходка с традиционна вечеря в Одрин * Българската църква „Св. Св. Константин и Елена” * Одринската крепост и мемориалът на Шюкрю Паша *..
Остров Санторини - Магията на Цикладите | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. София
Гърция (GR)Остров Санторини - Магията на Цикладите6 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
449 лв.
Valenti7 ЕООД
Тръгване от гр. София, обл. София,  Подател: Valenti7 ЕООД,  преди 21 часа
Остров Санторини - Магията на Цикладите - Остров Санторини - Магията на Цикладите 6 дни, 4 нощувки със закуски Автобусна програма 21.09.2016 - 26.09.2016 Цена: 449 лв на човек в двойна или тройна стая на ранни записвания до 30.07.2016 г.; 489 лв след 30.07.2016 г.; 485 лв на 1 дете до 10 г. в стая с 2-ма възрастни; 190 лв-доплащане за единична стая Цената включва: транспорт с луксозен, лицензиран автобус (климатик, TV, минибар); всички пътни и магистрални такси; фериботни такси и билети - тип дек/палуба/седалка; 1 нощувка със закуска в Атина - хотел 3* (Best Western CANDIA или подобен); 3 нощувки със закуски на остров Санторини ..
Алестра Тур- Шопинг в Чорлу и Лозенград от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Чорлу и Лозенград1 днибез нощувкаАвтобус
Цена
45 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
Алестра Тур- Шопинг в Чорлу и Лозенград от Варна - Дати: 19.03; 16.04; 06.06; 02.07; 01.10; 05.11; 10.12.2016 Програма: 04:00 – Отпътуване от Варна. 09:00 - Посещение на фабриката ”TAC”, където ще откриете голямо разнообразие от спално бельо, детско и бебешко, хавлии, халати, покривки и пердета. 11:30 - Посещение на магазин КИПА и Мол Ореон - Чорлу. Свободно време за шопинг из търговските центрове, където можете да намерите марки като LC Waikiki, Watsons, Kigili, adidas,Nike, Mavi, De Facto, Migros и много други. 15:00 - Посещение на Аутлет АВАНТАЖ, където в магазините може да намерите дрехи, обувки и козметика на атрактивни цени на фир..
ТОП ЦЕНИ на екскурзии в чужбина! | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Одрин2 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
30 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
ТОП ЦЕНИ на екскурзии в чужбина! - Великденско намаление за тези които искат да пътуват в чужбина!!! Шопинг екскурзия до Одрин- 7, 8, 15, 21, 22, 28, 29 май; 4, 5 юни-30 лв Шопинг екскурзия до Чорлу-7, 15, 21, 28 май; 4 юни- 35 лв Екскурзия до Одрин- 06.05- Петъчен пазар; 07.05; 27.05-петъчен пазар; 28.05- 80 лв Екскурзия до Охрид- 21 май- 232 лв Екскурзия до Румъния/Синая- 27 май- 139 лв Екскурзия до Румъния/ Сибиу- 24 юни- 165 лв Цените са валидни през целия месец май!!!
Екскурзия Одрин и Лозенград 2 дни | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Турция (TR)Одрин и Лозенград2 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
80 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
Екскурзия Одрин и Лозенград 2 дни - Дати: 26.03; 23.04; 06.05; 07.05; 27.05; 28.05; 11.06; 08.10; 12.11; 10.12.2016 Цена 80лв за дати 06; 07; 27; 28 май; 83лв за всички останали ПРОГРАМА 1 ден 04:00- Отпътуване от Варна. 10:00- Пристигане в Одрин(Едирне) - втората османска столица след Бурса и преди Константинопол, града на пехливаните и плодовите сапуни. Посещение на Крепост Одрин. На мястото, на което се намира днес Одринската крепост, се е провела последната решаваща битка между българските войски и войската на Шукри Паша, която е сразена, а крепостта превзета. Днес тя е запазена и отворена за посетители. Има издигнат м..
Алестра Тур- Екскурзия до остров Тасос от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Гърция (GR)Тасос4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
249 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
Алестра Тур- Екскурзия до остров Тасос от Варна - Дати: 29.04; 21.05; 16.06; 22.09.2016 1 ден 04:00 – Отпътуване от Варна. Около обяд пристигаме в Керамоти.Малкото рибарско пристанище, през което туристите бяха свикнали да минават транзит за да се качат на ферибота към съседния остров Тасос, все повече набира популярност като морски курорт. Живописното градче с широки и спокойни улици, и красиви къщи, обкичени с много цветя и палми, кой знае защо е останало встрани от организираните туристически потоци и може би точно в това се състои неговия чар.Керамотие разположено на малък полуостров, навлизащ около километър навътре в Егейско море и..
Алестра Тур- Екскурзия до Кавала, Метеора и Солун- 4 дни/ 3 нощувки от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Гърция (GR)Кавала, Метеора и Солун4 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
299 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
Алестра Тур- Екскурзия до Кавала, Метеора и Солун- 4 дни/ 3 нощувки от Варна - Дати: 02-05.03; 28.04-01.05; 04-07.05; 22-25.06; 02-05.09.2016 Програма: Отпътуване в 22 часа. 1 ден 09:00-Пристигаме в Кавала - вторият по големина град в Северна Гърция. Намира се в залива Кавала, срещу остров Тасос. Градът е основан от колонисти от о. Тасос през VI в. пр. Хр. През времето градът се е разраствал и в момента е най-голямото пристанище в областта. Много добре е развита търговията с тютюн. Ще се разходим по калдъръмените улички на стария град с гледка към морето и с къщи в типична османска архитектура от 19 век. Тук са сградата Имарет, площада „Мохамед Али“, църквата „Дева М..
Алестра Тур- Екскурзия до Кавала, Метеора и Солун- 3 дни/ 2 нощувки от Варна | Екскурзии, Почивки в чужбина | гр. Варна
Гърция (GR)Кавала, Метеора и Солун3 дниBB нощувка + закускаАвтобус
Цена
270 лв.
Алестра тур
Тръгване от гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Алестра тур,  преди 1 ден
Алестра Тур- Екскурзия до Кавала, Метеора и Солун- 3 дни/ 2 нощувки от Варна - Дати: 03-05.03; 29.04-01.05; 05-07.05; 23-25.06; 03-05.09.2016 Отпътуване от Варна в 22 часа 1 ден 09:00 – Пристигаме в Кавала - вторият по големина град в Северна Гърция. Намира се в залива Кавала, срещу остров Тасос. Градът е основан от колонисти от о.Тасос през VI в.пр.Хр. През времето града се е разраствал и в момента е най-голямото пристанище в областта Западна. Много добре е развита търговията с тютюн. Ще се разходим по калдаръмените улички на стария град с гледка към морети и с къщи в типична османска архитектура от 19 век. Тук са сградата Имарет, площада „Мохамед Али“, църквата „..
« Предишна | 1234567 ... 91011 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.