Строителство

Строителни услуги

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
2177 обяви
ТОП оферта
Строй ремонт инженеринг ЕООДгр. Добрич, Добрич,  преди 41 минутиРемонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив 2 лв/кв.м 2. Почистване на кал 1.50 лв/кв.м 3. Полагане на мушама 2 лв/кв.м 4. Наковаване на летви 2.50 лв/кв.м 5. Нареждане на керемиди 2.50 лв/кв.м 6. Измазване на капаци 2 лв/м Всичко труд и материали 12.50 лв/кв.м Ремонт на покрив - нова конструкция. Направа на покрив - дървена конструкция, керемиди, капаци, труд и материали 65 лв/кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация - 12 лв./кв.м 1. Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грондирване на основата с грунд 4. Полагане на осилен воалит 4 мм посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавачен огън. Гаранция от 10..
ТОП оферта
PVC и хидроизолация на покривигр. Сливен, Сливен,  преди 54 минутилепене на хидроизолация на покриви - вертикали, PVC изолация, битумни керемиди
ТОП оферта
Изработва от ковано желязогр. Кермен, Сливен,  преди 1 часизработване на метални огради, парапети, врати и навеси от ковано желязо
ТОП оферта
къртене на бани, вратопрозорци, събаряне на стари сгради, изкопигр. Бургас, Бургас,  преди 1 часнай-ниски цени в града! къртя - бани - вратопрозорци - извозва строителни отпадъци - събаря стари сгради - изкопи - ремонт на покриви - почистване на мазета - безплатно - извозване на стари мебели - безплатно
ТОП оферта
Услуги с комбиниран багер, бобкат, мини багер, валякгр. София, София,  Подател: Строителна механизация - Механджийски ЕООД,  преди 1 часФирма ”Строителна механизация - Механджийски” ЕООД ивършва услуги със строителна механизация /комбинирани багери, бобкати, мини багери, валяк и самосвали/. Гарантираме качество и коректност.
ТОП оферта
къртене на бани, вратопрозорци, извозване и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 2 часакъртене на бани, вратопрозорци, извозване на строителни отпадъци, събаряне на стари сгради, изкопи, ремонт на покриви, почистване на мазета
ТОП оферта
кърти бетон, фаянс, теракота, демонтира метални остъкления и др.гр. Бургас, Бургас,  преди 2 часакърти бетон, фаянс, теракота, демонтира метални остъкления, почистване на мазета, най-ниски цени в града
ТОП оферта
Строително-ремонтни дейности на достъпни ценигр. София, София,  преди 3 часаИзвършва всички видове строително - ремонтни дейности на достъпни цени. Освен на качественото изпълнение, залагаме на коректност, точност и спазване на определените срокове за работа. ПОЗВЪНЕТЕ И САМИ СЕ УБЕДЕТЕ!
ТОП оферта
Къртачни услуги по домовете - Кърти. Събаря. Извозва. Демонтирагр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаКъртачни услуги по домовете. Без проблем организираме къртене на всичко в дома ви (баня, кухня, мазилка, замазка, мозайка, комини, панели и други). *Работим бързо с всяка поръчка за къртене, за да има минимални неприятни мигове за Вас и съседите. Съобразяваме се с график и план. Разполагаме с професионална техника и добре обучени работници. Консултираме и правим план за минимално присъствие. *Почистване и изнасяне на строителните отпадъци след работните дейности. Работим в град Пловдив и региона. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на материали и превоз. Работим по предварително съгласуван ценоразпис и издаваме фактури. *Къртим и събаряме стари къщи, помощни постройки, външни..
ТОП оферта
Ремонт, изграждане и хидроизолация на покриви. Ексклузивна отстъпкаот -30% ЗА РЕМОНТИ през 2017г.гр. София, София,  преди 3 часаРЕМОНТ ПОКРИВИ 1. Разкриване на покрив - 1 лв 2. Почистване на кал - 1 лв 3. Монтаж на летви - 3 лв 4. Нареждане на керемиди - 3 лв 5. Измазване на капаци с вароцимент - 2 лв 6. Почистване, сваляне и транспорт - 0,50 лв TРУД И МАТЕРИАЛИ: 10,50 лв./кв.м ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1. Почистване на покрива - 0,50 лв 2. Махане на фолио - 1 лв 3. Грундиране на основата - 3 лв 4. Полагане полизол SBS (Италия) - 5 лв 5. Грундиране бордови ламарини - 1 лв TРУД И МАТЕРИАЛИ: 10,50 лв/кв.м ПОСТАВЯНЕ УЛУЦИ Американски и Български Шевни и безшевни Хоризонтални улуци Вертикални улуци Казанчета – 30.00 лв./бр. ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ ТЕНЕКЕДЖИЙСТВО 1. Подмяна на капандури 2. Обшиване ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Достъпни цени за всеки клиентгр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаГарантираме абсолютна коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на вашия ПОКРИВ. Спазваме уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция, при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 15 години. Като лидер в покривния бранш ние залагаме на иновационните решения, за да оправдаем високите очаквания на клиентите както днес, така и утре ПРЕДЛАГАМЕ Ремонт на покриви Вътрешни ремонти, Външни ремонти Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на битумни керемиди Пренареждане на керемиди Хидроизолация на покриви Махане на съществуващата хидроизолация Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци..
ТОП оферта
Ремонт на покриви в цялата странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаБригада за РЕМОНТ на ПОКРИВИ, изграждане на нови покриви, конструкции, хидроизолация на покриви. Ако имате нужда от майстори за ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни - докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от ремонт на покрив или частичният ремонт е също вариант.Като цяло е важно и самият ремонт да е направен качествено. Важно е материалите да са добри. И всяка година да се оглежда покрива. Така може да се установи дали има някакви промени по него. Евентуални повреди от климатичните условия паднали клони. Гаранцията за всички извършвани услуги е от 5 до 15 години. Гарантираме..
ТОП оферта
Ремонт на Покриви Дипломирани Работници гаранця, качествo, -20%отстъпка pocriv. promocena. comгр. Карлово, Пловдив,  Подател: dimistroi,  преди 3 часаСтоителство, Бояджийство, Хидроизолации, Топлоизолации, Тенекеджийство, Септични ями, Метални врати, решетки, огради, всякакво почистване.
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - АЙ МЕКС ЕООД - 100 % качествено изпълнение на услугитегр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаФирма АЙ МЕКС ЕООД е специализирана в областта ремонт на покриви и покривни хидроизолации. Включена е в КАМАРАТА на строителите в България, което ни обвързва с качественото изпълнение на услугите! Ние разполагаме с много препоръки, референции и обучен екип от специалисти. От дълги години ние се занимаваме с ремонт и хидроизолация на покриви. Гарантираме абсолютна коректност при обслужването! Получавате 100% качествен ремонт за Вашия ПОКРИВ! Спазване на уговорените срокове! + сключване на договор Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация, ще предложим най-доброто решение, съобразено с Вашите изисквания. Фирма АЙМЕКС работи в: Пловдив, София, Со..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - Гаранция за качество от Страхил Строй - в цялата странагр. София, София,  преди 3 часаЗапочнахме да се занимаваме с различни вътрешни и външни ремонти през 2000-та г. От тогава усилената ни работа и професионализмът ни са признати от нашите лоялни клиенти. Името на фирмата ни е гарант за качествено изпълнение на проектите и възложените задачи, което ни позволява да предлагаме конкурентни продукти и услуги. Стремим се всеки реализиран от нас проект да отговаря на представите и изискванията на клиентите, като в същото време се съобразяваме и с общоприетите принципи и технологии за работа, за да гарантираме качеството на ремонта. Използваме висококачествени материали с ясен произход и гаранция. Ние сме Вашият надежден и коректен партньор. Можем да реализираме Вашите идеи и ..
ТОП оферта
Ремонти на покриви на територията на цялата страна - Гаранция за качество - Вангелов Стройгр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаКОИ СМЕ НИЕ: Ние сме фирма с над 25-години опит. Специализирани сме в изграждането и ремонта на всякакви покриви. Предлагаме бърза и качествена работа на най-добрите цени и дълга гаранция. Добрият покрив е най-важната част от една къща, той не само предпазва от лошото време, но превръща къщата в дом. НАШИТЕ УСЛУГИ: - Ремонт на покриви - Цялостно изграждане на нов покрив - Поставяне на битумни керемиди - Пренареждане на керемиди - Хидрозолация на покриви - Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци - Смяна на капандура - Обшиване на комин с ламарина - Тенекеджийски услуги - Дървени покривни конструкции - Усвояване на тераси - Ремонт на покриви с керемиди - Надс..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, Асфалтиране за цялата старна - РИЛА СТРОЙ - СЕЗОННИ АКТУАЛНИ ОФЕРТИгр. София, София,  преди 3 часаФирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителния процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашия професионализъм е доказуем с придобитите от нас сертификати. Предоставяме оферти се след оглед на обекта. Според обема на работа, срокът на изпълнение и нужните материали се формира крайната цена, като се стремим да намерим баланс между качеството на материалите и финансовите възможности на клиента. РАБОТИМ ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - Качество на достъпни цени - За цялата страна - Божилов 78 ЕООДгр. Хасково, Хасково,  преди 3 часаДоволните от нас клиенти вече са ни препоръчали на приятели и познати за: Ремонт на покриви, покривни конструкции и монтаж на улуци. Направете го и Вие! Станете наши клиенти и направете своя ремонт на покрив СЕГА! Ние гарантираме качествено изпълнение на разнообразни ремонтни услуги на достъпни за Вас цени! РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА: Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎, Област Ловеч‎, Област Монтана‎, Област Пазарджик, Област Перник‎, Област Плевен‎, Област Пловдив‎, Област Разград‎, Област Русе, Област Силистра‎, Област Сливен‎, Об..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, претърсване на керемиди, улуци - НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНАгр. София, София,  преди 3 часаНие не извършаме всичко в строителството. Ние работим това, което най-добре владеем! -Разпокриване на покрив -Поставяне на мушама или дишаща мембрана -Наковаване на летвена скара-единична и двойна -Пренареждане на керемиди -Поставяне на улуци-поцинковани и тип американски -Доставка и монтаж на челни дъски -Подмяна на дъски -Подмяна на греди -Изграждане на нови покриви -Обшиване на комини и капандури -Надулучни и подулучни поли -Стенни обшивки -Доставка на материали по Ваш избор -Доставка на стари и нови керемиди за подмяна -Почистване на строителните отпадъци с наш транспорт -Повдигане на капандури -Хидроизолация на най-добрите цени -Гаранция за извършената услуга -Крат..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - за цяла България - Гаранцията за ремонта - наш приоритет!!!гр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаНие извършваме всички видове строително-ремонтни дейности и изграждаме нови обекти на територията на България. Държим на качеството във всички фази на строителния процес от проектирането до довършителните работи. *ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТА НА ПОКРИВ Е НАШ ПРИОРИТЕТ !!! *ГАРАНЦИИТЕ, КОЙТО НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СА МЕЖДУ 7 ДО 15 ГОДИНИ!!! *В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ СЕ ВКЛЮЧВА- ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА, ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН! НАШИТЕ УСЛУГИ: Извършва всички видове строително-ремонтни дейности. - Ремонт на покриви - Хидроизолация на покриви - Изграждане на нови покриви, дървени конструкции - Пренареждане на Керемиди - Хидроизолация с български и вносни материали - Час..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Хидроизолация. Подмяна на улуци. Достъпни цени. За цялата странагр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 3 часаНека бъдем реалисти! В България трудно се спестяват пари за ремонт на покрив, а още по трудно е да се намери свястна бригада или майстор за ремонт на покрив. Затова се доверете на фирма ”Божилов 78” ЕООД, а не на случайно срещнат майстор. Ние ще извършим Вашия ремонт на покрив качествено, без забележка и на най-ниска цена спрямо пазара. Ние от Божилов 78 ЕООД може да Ви дадем качество и гаранция 25 години на Вашия покрив и изграждането на покривна конструкция. Безупречно изпълнение на ремонта на достъпни цени. Ние предлагаме: - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Монтаж на улуци, - Хидроизолация, - Ремонт на покриви с керемиди или борделин Ние може да подменим ча..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, Хидроизолаци, Безшевни Улуци, Асфалтиране - Работим за Цялата Странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаНие от „РилаСтрой 86“ имаме широк спектър от услуги, свързани със строителството, ремонта на покриви и пътното строителство. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате въпроси относно технологията на всеки ремонт или при нужда от консултация за специфичен ремонт, от който се нуждаете. РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! НАШИТЕ УСЛУГИ: -Ремонт на покриви -Цялостно изграждане на нов покрив -Поставяне на битумни керемиди -Пренареждане на керемиди -Хидроизолация на покрив -Отстраняване на течове -Махане на съществуваща хидроизолация -Смяна на улуци -Смяна на водосточни тръби -Смяна на капандури -Обшиване на бордове с ламарина -Обшиване на комини с ламарина -Тенек..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Гаранция от 10 до 15 годинигр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаНие от строителна бригада Емануел Строй се занимаваме предимно с ремонтите на покриви като даваме гаранция от 10 до 15 години! Нашите услуги са: - Ремонт на покриви - Изграждане на нови покривни конструкции - Хидроизолация - Топлоизолация - Тенекеджийство - Ремонт и смяна на улуци - Надстройка на тавански помещения - Вътрешни ремонти РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎, Област Ловеч‎, Област Монтана‎, Област Пазарджик, Област Перник‎, Област Плевен‎, Област Пловдив‎, Област Разград‎, Област Ру..
ТОП оферта
Ремонт на покриви на територията на цялата страна - гаранция от 10 до 15 год.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 3 часаНашата строителна бригада извършва строително-ремонтни дейности на територията на цялата страна и дава гаранция от 10 до 15 години за направения ремонт. Качествено и бързо изпълнение на предлаганите услуги! 1. Пренареждане на керемиди 2. Дървени конструкции 3. Битумни керемиди 4. Повдигане на тавански стаи 5. Усвояване на тераси 6. Хидроизолация на покриви 7. Топлоизолация 8. Тенекеджийски услуги 9. Асфалтиране 10. Бояджийски услуги 11. Груб строеж от А до Я РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Гаранция за качество на достъпни ценигр. Плевен, Плевен,  преди 3 часа”Божилов 78” ЕООД е сертифицирана фирма за: - ремонт на покриви, - изграждане на нови покривни конструкции, - ремонт на покриви с пренареждане на керемиди, - хидроизолация на плоски покриви, - частични ремонти на покриви, - ремонт на покриви с алпинисти, - монтаж на улуци - тенекеджийски услуги на покриви и др. Относно вашият ремонт на покрив можете напълно да ни се доверите, защото от дълги години насам ”Божилов 78”ЕООД се грижи за уюта и удобството на своите клиенти у дома и на работното място. Ние се ангажираме да изпълним перфектно и без усложнения Вашия предстоящ ремонт на покрив. Ние може да проектираме Вашия покрив или да изпълним всяко Ваше желание, за да направим перф..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Братя Илиеви ЕООД - качество и коректностгр. София, София,  преди 3 часаНие предлагаме на своите бъдещи и настоящи клиенти безплатен оглед и консултации за проблеми, свързани с течове на плоски и скатни покриви, основи на сгради и новостроящи се обекти. Предлагаме компетентно мнение и решение за Вашите проблеми, изготвяйки най-добрата оферта като качество и цена! Братя Илиеви ЕООД предлага: - Ремонт на покриви - Хидроизолация - Изграждане на нови покриви - Улуци - Алпинистки услуги и др. Ремонтираме къщи, блокове, вили. Работим с най-качествените материали в България. РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ДОГОВОР С ГАРАНЦИЯ, КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ! За повече информация може да посетите нашия сайт.
ТОП оферта
Ремонт на покриви и улуци. Хидроизолация. На територията на цялата страна - ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГгр. София, София,  преди 3 часаНие от ”ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” гарантираме абсолютна коректност! Конкурентни цени съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт за Вашия покрив! Спазване на уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 години! НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: * Ремонт на Покриви с керемиди: 1. Разкриване на покрива 2. Демонтаж на старите летви и мушамата+измитане 3. Подмяна на изгнили дъски до 5% от цялата площ 4. Полагане на мушама за под керемиди 5. Наковаване на летви 6. Нареждане на керемидите 7. Подмазване на капаците 8. Сваляне на строителните отпадъци до място осигурено от собственика * Изгражд..
ТОП оферта
Ремонт на покриви и улуци за цялата страна. Гарантирано качество на достъпни цени - Божилов 78 ЕООДгр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаБОЖИЛОВ 78 ЕООД се грижи за Вашия комфорт у дома, в офиса или на работното Ви място. Всички решения за строителството и ремонтите на едно място. Ремонтирайте бързо, лесно, удобно и то на най-ниски цени. Разполагаме с майстори за ремонт на покриви и улуци за цялата страна. Гарантирано качество на ниски цени! Нашите услуги: - Ремонт на покриви - Покривни конструкции - Производство и монтаж на безшевни улуци - Покривно тенекеджийство - Изграждане на покривни конструкции, капандури и навеси - Усвояване на тераси и тавански помещения до завършен вид - Хидроизолация на плоски покриви и основи с дренаж - Топлоизолация - Фасадни решения - Изграждане водопроводи и канализационни с..
ТОП оферта
Строителни услуги и ремонт на ПОКРИВИ. Разумни ценигр. Бургас, Бургас,  преди 3 часаЕв-би - качествени строителни услуги на разумни цени! РЕМОНТ НА ПОКРИВ С КЕРЕМИДИ 1. Разкриване на покрив 2. Почистване на прах и кал 3. Подмяна на дъски 4. Полагане на фолио под керемиди 5. Наковаване на вертикални и хоризонтални летви /скара/ 6. Нареждане на керемиди 7. Подмазване на капаци с варов-циментов разтвор 8. Изхвърляне на строителни отпадъци от покрива РЕМОНТ НА ПОКРИВ - НОВА КОНСТРУКЦИЯ 1. Демонтаж на съществуваща конструкция 2. Изграждане на нова конструкция до дъсчена ламперия ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1. Почистване на основата 2. Изкърпване на покривни язви, където е необходимо 3. Грундиране на основата с битумен грунд 4. Полагане н..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Претърсване на керемиди. Хидроизолация. Смяна на улуци и водосточни тръбигр. Пловдив, Пловдив,  преди 3 часаНие работим с висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на извършваните услуги: 1. Цялостно изграждане на покривна конструкция 2. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви - 8 лв./кв.м с труд и материали 3. Отстраняване на течове 4. Хидроизолация на покриви с усилен воалит с посипка - 8 лв./кв.м с труд и материали 5. Тенекеджийски услуги, смяна на улуци и водосточни тръби - 10 лв./м с труд и материали 6. Направа на дървени покривни конструкции 7. Топлоизолация 8. Битумни керемиди 9. Направа на дворни огради 10. Бояджийство 11. Дървени навеси и др. ГАРАНЦИЯ 7-10 г. Изпълнител - Георги Нанов Работим в области - Пловдив, Пазарджик, София, Смолян, ..
« Предишна | 1234567 ... 717273 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.