Строителство

Строителни услуги

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
2166 обяви
ТОП оферта
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ,САНИРАНЕ ОТ АЛПИНИСТИ БУРГАСгр. Бургас, Бургас,  Подател: ЕТ АЛЕКС-83,  преди 5 часа* Нашата фирма извършва професионално, монтаж на ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ на ВЪЖЕ и скеле, изгодни цени и високо качествo нa труд и материали.Предварителен договор с 5 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ за извършеното от нас саниране на вашият дом. * ХИДОРОИЗОЛАЦИИ НА ПОКРИВИ, * почистване на стъклени фасади, * смяна на улуци, * поставяне на козирки, фуги * боядисване, шпакловка, мазилка, * поставяне на рекламни пана и билбордове, фасадни ремонти * БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН,ЗА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ...(АЛЕКСИ ИВАНОВ).....
ТОП оферта
ремонт на покривигр. София, София,  Подател: Огнян лазов,  преди 11 часаОгнян лазовпререждане на керемиди. хидроизолация на покриви. направа на дървени конструкция и навеси. монтаж на всякакъв вид улици и водосборни тръби. обшивка на комини и бордове. направа на дворни огради и много други. цени по договаряне.
ТОП оферта
Ремонт и освежаване на дома или офиса.гр. София, София,  Подател: Kenan Balkandjiev,  преди 11 часа* Боядисване и шпакловка, ръчно и машинно, професионална техника * Гипсокартон * Изграждане на предстенни обшивки и преградни стени от гипскартон, окачени тавани. * Монтаж на корнизи и аксесоари. * Декоративни мазилки и бои. * Бани - подготовка за фаянс. Моля, погледнете видеото: http://youtu.be/nY5uHu1J23M https://youtu.be/9YXlGlEGBUc https://youtu.be/Jbeuyb_uMG0 Бързо и чисто. Кенан Балканджиев
ТОП оферта
Предлагам Строителни Ремонти от А до Ягр. София, София,  преди 14 часаСтроителни ремонти за Вашия дом или офис. Основен ремонт и Освежаване. За мен качеството и бързината на работа са стил и задължение.. При извършване на повече услуги се договарят допълнителни отстъпки в цените..
ТОП оферта
къртене на бани, вратопрозорци и др. най ниски цени в градагр. Бургас, Бургас,  преди 15 часакъртене на бани, вратопрозорци, чистене на апартаменти, мазета, ВиК - външно и вътрешно, изкопи, изхвърляне на отпадък, чистене на мозайка, бригада 15 човека - най ниски цени в града
ТОП оферта
Услуги с Автокранове и Камион с Кран Изхвърляне на отпадъцигр. София, София,  Подател: DivenaEOOD,  преди 15 часаПредлагаме и Отдаваме Нашата Подемна Техника Под Наем. -Която се Състои от: -Камиони с Кранове -Автокранове -Пътни Помощи тип Паяк с Лебедка и Кран -Мотокарни Услуги-Товароразтоварна Дейност. -РАБОТИМЕ С ТОЧНОСТ, КОРЕКТНОСТ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ. -На територията на гр. Елин Пелин гр. Ботевград гр. София/София обл. И цялата страна. Цените подлежат на допълнително договаряне спрямо вида на услугата в градски и извънградски условия.
ТОП оферта
Услуги със строителна техника и собствена лицензирана площадка за третиране на отпадъцигр. Пловдив, Пловдив,  преди 16 часа1. Услуга с комб. багер Хидромек 102В/с кофи-30см. и 60см. 2. Услуга с Хюндай 200W7-20т./с кофа-1.3 куб.м.. и услуга с чук. 3. Услуга с BOB CAT S650 4. Услуга с четириосен камион 5. Събиране и транспортиране на строителни отпадъци до собствена лицензирана площадка за преработка на строителни отпадъци. Предоставяне на съдове тип ”Лодка” с вместимост - 6 куб.м. -според конкретните нужди. Предназначен е за събиране и съхранение на строителни отпадъци 6. Транспортиране на автомобили и строителна техника. Продавам почва - хумус 10 лв/куб.м. с включена доставка. 8. ФИРМАТА ПРЕДЛАГА: - Вертикална планировка - Доставка на инертни материали - Изкоп на основи на сгради, канали..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - АЙ МЕКС ЕООД - 100 % качествено изпълнение на услугитегр. Пловдив, Пловдив,  преди 16 часаФирма АЙ МЕКС ЕООД е специализирана в областта ремонт на покриви и покривни хидроизолации. Включена е в КАМАРАТА на строителите в България, което ни обвързва с качественото изпълнение на услугите! Ние разполагаме с много препоръки, референции и обучен екип от специалисти. От дълги години ние се занимаваме с ремонт и хидроизолация на покриви. Гарантираме абсолютна коректност при обслужването! Получавате 100% качествен ремонт за Вашия ПОКРИВ! Спазване на уговорените срокове! + сключване на договор Ние ще Ви посетим на място и след оглед и консултация, ще предложим най-доброто решение, съобразено с Вашите изисквания. Фирма АЙМЕКС работи в: Пловдив, София, Со..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Братя Илиеви ЕООД - качество и коректностгр. София, София,  преди 16 часаНие предлагаме на своите бъдещи и настоящи клиенти безплатен оглед и консултации за проблеми, свързани с течове на плоски и скатни покриви, основи на сгради и новостроящи се обекти. Предлагаме компетентно мнение и решение за Вашите проблеми, изготвяйки най-добрата оферта като качество и цена! Братя Илиеви ЕООД предлага: - Ремонт на покриви - Хидроизолация - Изграждане на нови покриви - Улуци - Алпинистки услуги и др. Ремонтираме къщи, блокове, вили. Работим с най-качествените материали в България. РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ДОГОВОР С ГАРАНЦИЯ, КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ! За повече информация може да посетите нашия сайт.
ТОП оферта
Строително-ремонтни дейностигр. Ямбол, Ямбол,  преди 16 часаСтроително-ремонтни дейности с гарантирано качество. Ремонт на бани, кърпене и изграждане на стени, подмяна на ВиК и ел. инсталации, сваляне на тапети и шпакловане, боядисване, окачени тавани, гипсокартон, изработване на Al и PVC дограми и врати за бани. Доставка на строителни материали, почистване на обекта и извозване на строителните отпадъци.
ТОП оферта
Ремонт на покривигр. Варна, Варна,  преди 16 часаФирма Димитрови ЕООД - ремонт на покриви в цялата страна 1. Разкриване на покрив - 2.50 лв./кв.м 2. Почистване на кал - 1.50 лв./кв.м 3. Полагане на мушама - 3.50 лв./кв.м 4. Наковаване на летви - 2 лв./кв.м 5. Нареждане на керемиди - 1.50 лв./кв.м 6. Измазване на капаци - 1 лв./м Всичко труд и материали - 12 лв./кв.м Направа на ЧИСТО НОВ ПОКРИВ с дървена конструкция, керемиди, капаци - труд и материали 60 лв./кв.м Гаранция от 10 до 25 години Ремонт на покриви с хидроизолация 1.Почистване на основата 2. Кърпеж на основата 3. Грундиране на основата с грунд 4. Полагане на усилен воалит 4 мм, посипка червен или сив, и др. 5. Нагряване на воалита с газоплавъчен огън. ..
ТОП оферта
Изкопни и транспортни услугигр. София, София,  преди 17 часаЗа масови изкопи предлагаме услуги с Куполен Багер Катерпилар-кофа 1 куб., хидравличен чук, Комбиниран багер-хидравличен чук, вилици, кофи-30,60,90,150 см., Бобкат, Самосвали от 3 до 20 кубика, Автокран-20 тона, Автовишка-27 метра, Пуми-6м2-16 метра, Платформа-32 тона. Изкоп. Събаряне на сгради, извозване на строителни и битови отпадъци, доставка на хумус, скална маса и инертни материали. СНЕГОПОЧИСТВАНЕ И ОПЕСЪЧАВАНЕ София със специализирани машини.
ТОП оферта
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ, Безшевни улуци, Хидроизолация, Стара Загора, Раднево, Чирпан, 20%ОТСТЪПКА!!!гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 17 часаАЛЕКСОВ-СТРОЙ-92ЕООДФирмен договор, Гаранция качество доверие 20 % Отстъпка. фирмата работи в цялата страна и е квалифицирана да извърши следните услуги Ремонт на стари и изграждане на нова покриви, метални керемиди, битумни керемиди, Доставка и монтаж на улуци, хидро и топло Изолация, Шпакловки, Бояджийски услуги, фаянс, теракот водопровод, и други СМР УСЛУГИ Доверете на нас и ще получите най подходящия партньор за вас в строителството, разгледайте и се сваржете с нас за безплатен оглет и коректна консултация ИМАМЕ ЗАВЪРШЕНИ ПОКРИВИ И ДРУГИ-СМР-УСЛУГИ КАКТО НА ЧАСТНИ КЪЩИ, ВИЛИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ТЕКА И НА ДЪРЖАВНИ ПРЕПИЯТИЯ ХАЛЕТА И ПРОМИШЛЕНИ ЗОНИ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ - ВАРИАНТ 1 1. Раз..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - Гаранция за качество от Страхил Строй - в цялата странагр. София, София,  преди 17 часаЗапочнахме да се занимаваме с различни вътрешни и външни ремонти през 2000-та г. От тогава усилената ни работа и професионализмът ни са признати от нашите лоялни клиенти. Името на фирмата ни е гарант за качествено изпълнение на проектите и възложените задачи, което ни позволява да предлагаме конкурентни продукти и услуги. Стремим се всеки реализиран от нас проект да отговаря на представите и изискванията на клиентите, като в същото време се съобразяваме и с общоприетите принципи и технологии за работа, за да гарантираме качеството на ремонта. Използваме висококачествени материали с ясен произход и гаранция. Ние сме Вашият надежден и коректен партньор. Можем да реализираме Вашите идеи и ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви и улуци за цялата страна. Гарантирано качество на достъпни цени - Божилов 78 ЕООДгр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаБОЖИЛОВ 78 ЕООД се грижи за Вашия комфорт у дома, в офиса или на работното Ви място. Всички решения за строителството и ремонтите на едно място. Ремонтирайте бързо, лесно, удобно и то на най-ниски цени. Разполагаме с майстори за ремонт на покриви и улуци за цялата страна. Гарантирано качество на ниски цени! Нашите услуги: - Ремонт на покриви - Покривни конструкции - Производство и монтаж на безшевни улуци - Покривно тенекеджийство - Изграждане на покривни конструкции, капандури и навеси - Усвояване на тераси и тавански помещения до завършен вид - Хидроизолация на плоски покриви и основи с дренаж - Топлоизолация - Фасадни решения - Изграждане водопроводи и канализационни с..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, претърсване на керемиди, улуци - НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНАгр. София, София,  преди 17 часаНие не извършаме всичко в строителството. Ние работим това, което най-добре владеем! -Разпокриване на покрив -Поставяне на мушама или дишаща мембрана -Наковаване на летвена скара-единична и двойна -Пренареждане на керемиди -Поставяне на улуци-поцинковани и тип американски -Доставка и монтаж на челни дъски -Подмяна на дъски -Подмяна на греди -Изграждане на нови покриви -Обшиване на комини и капандури -Надулучни и подулучни поли -Стенни обшивки -Доставка на материали по Ваш избор -Доставка на стари и нови керемиди за подмяна -Почистване на строителните отпадъци с наш транспорт -Повдигане на капандури -Хидроизолация на най-добрите цени -Гаранция за извършената услуга -Крат..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - за цяла България - Гаранцията за ремонта - наш приоритет!!!гр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаНие извършваме всички видове строително-ремонтни дейности и изграждаме нови обекти на територията на България. Държим на качеството във всички фази на строителния процес от проектирането до довършителните работи. *ГАРАНЦИЯТА ЗА РЕМОНТА НА ПОКРИВ Е НАШ ПРИОРИТЕТ !!! *ГАРАНЦИИТЕ, КОЙТО НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СА МЕЖДУ 7 ДО 15 ГОДИНИ!!! *В ГАРАНЦИОННИЯТ СРОК ЗА РЕМОНТИРАН ПОКРИВ СЕ ВКЛЮЧВА- ПРОВЕРКА НА ПОКРИВА ВСЯКА ГОДИНА, ПРЕДИ ЗИМНИЯ СЕЗОН! НАШИТЕ УСЛУГИ: Извършва всички видове строително-ремонтни дейности. - Ремонт на покриви - Хидроизолация на покриви - Изграждане на нови покриви, дървени конструкции - Пренареждане на Керемиди - Хидроизолация с български и вносни материали - Час..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Гаранция за качество на достъпни ценигр. Плевен, Плевен,  преди 17 часа”Божилов 78” ЕООД е сертифицирана фирма за: - ремонт на покриви, - изграждане на нови покривни конструкции, - ремонт на покриви с пренареждане на керемиди, - хидроизолация на плоски покриви, - частични ремонти на покриви, - ремонт на покриви с алпинисти, - монтаж на улуци - тенекеджийски услуги на покриви и др. Относно вашият ремонт на покрив можете напълно да ни се доверите, защото от дълги години насам ”Божилов 78”ЕООД се грижи за уюта и удобството на своите клиенти у дома и на работното място. Ние се ангажираме да изпълним перфектно и без усложнения Вашия предстоящ ремонт на покрив. Ние може да проектираме Вашия покрив или да изпълним всяко Ваше желание, за да направим перф..
ТОП оферта
Ремонт на покриви. Хидроизолация. Подмяна на улуци. Достъпни цени. За цялата странагр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 17 часаНека бъдем реалисти! В България трудно се спестяват пари за ремонт на покрив, а още по трудно е да се намери свястна бригада или майстор за ремонт на покрив. Затова се доверете на фирма ”Божилов 78” ЕООД, а не на случайно срещнат майстор. Ние ще извършим Вашия ремонт на покрив качествено, без забележка и на най-ниска цена спрямо пазара. Ние от Божилов 78 ЕООД може да Ви дадем качество и гаранция 25 години на Вашия покрив и изграждането на покривна конструкция. Безупречно изпълнение на ремонта на достъпни цени. Ние предлагаме: - Ремонт на покриви, - Нови покривни конструкции, - Монтаж на улуци, - Хидроизолация, - Ремонт на покриви с керемиди или борделин Ние може да подменим ча..
ТОП оферта
Ремонт на покриви и улуци. Хидроизолация. На територията на цялата страна - ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГгр. София, София,  преди 17 часаНие от ”ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” гарантираме абсолютна коректност! Конкурентни цени съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт за Вашия покрив! Спазване на уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 години! НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: * Ремонт на Покриви с керемиди: 1. Разкриване на покрива 2. Демонтаж на старите летви и мушамата+измитане 3. Подмяна на изгнили дъски до 5% от цялата площ 4. Полагане на мушама за под керемиди 5. Наковаване на летви 6. Нареждане на керемидите 7. Подмазване на капаците 8. Сваляне на строителните отпадъци до място осигурено от собственика * Изгражд..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, Хидроизолаци, Безшевни Улуци, Асфалтиране - Работим за Цялата Странагр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаНие от „РилаСтрой 86“ имаме широк спектър от услуги, свързани със строителството, ремонта на покриви и пътното строителство. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате въпроси относно технологията на всеки ремонт или при нужда от консултация за специфичен ремонт, от който се нуждаете. РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! НАШИТЕ УСЛУГИ: -Ремонт на покриви -Цялостно изграждане на нов покрив -Поставяне на битумни керемиди -Пренареждане на керемиди -Хидроизолация на покрив -Отстраняване на течове -Махане на съществуваща хидроизолация -Смяна на улуци -Смяна на водосточни тръби -Смяна на капандури -Обшиване на бордове с ламарина -Обшиване на комини с ламарина -Тенек..
ТОП оферта
Ремонти на покриви на територията на цялата страна - Гаранция за качество - Вангелов Стройгр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаКОИ СМЕ НИЕ: Ние сме фирма с над 25-години опит. Специализирани сме в изграждането и ремонта на всякакви покриви. Предлагаме бърза и качествена работа на най-добрите цени и дълга гаранция. Добрият покрив е най-важната част от една къща, той не само предпазва от лошото време, но превръща къщата в дом. НАШИТЕ УСЛУГИ: - Ремонт на покриви - Цялостно изграждане на нов покрив - Поставяне на битумни керемиди - Пренареждане на керемиди - Хидрозолация на покриви - Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци - Смяна на капандура - Обшиване на комин с ламарина - Тенекеджийски услуги - Дървени покривни конструкции - Усвояване на тераси - Ремонт на покриви с керемиди - Надс..
ТОП оферта
Ремонт на покриви, Асфалтиране за цялата старна - РИЛА СТРОЙ - СЕЗОННИ АКТУАЛНИ ОФЕРТИгр. София, София,  преди 17 часаФирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителния процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашия професионализъм е доказуем с придобитите от нас сертификати. Предоставяме оферти се след оглед на обекта. Според обема на работа, срокът на изпълнение и нужните материали се формира крайната цена, като се стремим да намерим баланс между качеството на материалите и финансовите възможности на клиента. РАБОТИМ ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви на територията на цялата страна - гаранция от 10 до 15 год.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 17 часаНашата строителна бригада извършва строително-ремонтни дейности на територията на цялата страна и дава гаранция от 10 до 15 години за направения ремонт. Качествено и бързо изпълнение на предлаганите услуги! 1. Пренареждане на керемиди 2. Дървени конструкции 3. Битумни керемиди 4. Повдигане на тавански стаи 5. Усвояване на тераси 6. Хидроизолация на покриви 7. Топлоизолация 8. Тенекеджийски услуги 9. Асфалтиране 10. Бояджийски услуги 11. Груб строеж от А до Я РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎..
ТОП оферта
Ремонт на покриви за цялата страна - Гаранция от 10 до 15 годинигр. Пловдив, Пловдив,  преди 17 часаНие от строителна бригада Емануел Строй се занимаваме предимно с ремонтите на покриви като даваме гаранция от 10 до 15 години! Нашите услуги са: - Ремонт на покриви - Изграждане на нови покривни конструкции - Хидроизолация - Топлоизолация - Тенекеджийство - Ремонт и смяна на улуци - Надстройка на тавански помещения - Вътрешни ремонти РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!!! Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎, Област Ловеч‎, Област Монтана‎, Област Пазарджик, Област Перник‎, Област Плевен‎, Област Пловдив‎, Област Разград‎, Област Ру..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - Качество на достъпни цени - За цялата страна - Божилов 78 ЕООДгр. Хасково, Хасково,  преди 17 часаДоволните от нас клиенти вече са ни препоръчали на приятели и познати за: Ремонт на покриви, покривни конструкции и монтаж на улуци. Направете го и Вие! Станете наши клиенти и направете своя ремонт на покрив СЕГА! Ние гарантираме качествено изпълнение на разнообразни ремонтни услуги на достъпни за Вас цени! РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА: Област Благоевград‎, Област Бургас, Област Варна‎, Област Велико Търново‎, Област Видин‎, Област Враца‎, Област Габрово, Област Добрич‎, Област Кърджали‎, Област Кюстендил‎, Област Ловеч‎, Област Монтана‎, Област Пазарджик, Област Перник‎, Област Плевен‎, Област Пловдив‎, Област Разград‎, Област Русе, Област Силистра‎, Област Сливен‎, Об..
ТОП оферта
Набира и изгражда, работни проекти. За изпълнение, на топло и хидроизолациигр. Бургас, Бургас,  преди 17 часаНабира и изгражда, работни проекти. За изпълнение, на топло и хидроизолации, по стандарт БДС, с ISSO2000, с капацитет в зависимост от срока за изпълнение на обекта. Изпълнение в срок с гаранция.
ТОП оферта
Строителство на трудно достъпни места, възстановяване на пропаднали сгради,гр. Бургас, Бургас,  преди 17 часастроителство на трудно достъпни места, възстановяване на пропаднали сгради, и съоражения, разрушаване, възстановяване и укрепване и почистване на терени, цени след оглед
ТОП оферта
Ремонт, изграждане и хидроизолация на покриви. Ексклузивна отстъпкаот -30% ЗА РЕМОНТИ през 2017г.гр. София, София,  преди 18 часаРЕМОНТ ПОКРИВИ 1. Разкриване на покрив - 1 лв 2. Почистване на кал - 1 лв 3. Монтаж на летви - 3 лв 4. Нареждане на керемиди - 3 лв 5. Измазване на капаци с вароцимент - 2 лв 6. Почистване, сваляне и транспорт - 0,50 лв TРУД И МАТЕРИАЛИ: 10,50 лв./кв.м ХИДРОИЗОЛАЦИЯ 1. Почистване на покрива - 0,50 лв 2. Махане на фолио - 1 лв 3. Грундиране на основата - 3 лв 4. Полагане полизол SBS (Италия) - 5 лв 5. Грундиране бордови ламарини - 1 лв TРУД И МАТЕРИАЛИ: 10,50 лв/кв.м ПОСТАВЯНЕ УЛУЦИ Американски и Български Шевни и безшевни Хоризонтални улуци Вертикални улуци Казанчета – 30.00 лв./бр. ЦЕНИ ПО ДОГОВАРЯНЕ ТЕНЕКЕДЖИЙСТВО 1. Подмяна на капандури 2. Обшиване ..
ТОП оферта
Ремонт на покриви - www.iliichostroi.comгр. Пловдив, Пловдив,  преди 18 часаСТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР -Ремонт на покриви -Изграждане на нови покриви -Хидроизолация на покриви -Отстраняване на течове -Метални керемиди -Битумни керемиди -Пренареждане на керемиди -Подмазване на капаци -Демонтаж на съществуващата конструкция -Махане на съществуващата хидроизолация -Монтаж на хоризонтални улуци -Монтаж на вертикални улуци -Тенекеджийски услуги -Подмяна на капандури -Обшиване на комини с ламарина -Обшиване на бордове с ламарина Работим с качествени материали в цялата страна. София, Пловдив, Стара Загора, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Дупница, Димитровград, Самоков, Благоевград, ..
« Предишна | 1234567 ... 717273 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.