Спорт, Игри, Атракции

Школи, Треньори, Инструктори

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
75 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПрактическо карате Фудокан | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Практическо карате Фудокан
ДоКен
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДоКен,  преди 3 дни
За деци и възрастни. Групови и индивидуални уроци. Основата техника удари юмрук. Елементи САМБО и Руски ръкопашен бой. Руски треньор. Продава макивар (”Камертон”, МБШ) и видео курсове по заявка. Електронна поща
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 часа
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
График на часовете: Петък - САЛСА начинаещи от 18:30 ч Събота - БАЧАТА всички нива от 17:30 ч Неделя - САЛСА средно ниво от 17:30 ч ул. ”Шейново” 3, ет. 2, Спортна зала СМК Часовете са подходящи за всеки начинаещ или напреднал любител на латино танците със или без партньор. Може да се запишете на уроци по всяко време на годината.
Кундалини йога | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Кундалини йога
Sun Yoga
гр. София, обл. София,  Подател: Sun Yoga,  преди 1 ден
Имам удоволствието да ви поканя на практиките по Кундалини йога които се провеждат в тиха и уютна зала в квартал Лозенец. Практиките се провеждат всеки Понеделник, Сряда и Петък от 19:30 до 21:00 часа. Практиките включват загрявка, упражнения за огъвкавяване на ставите и сухожилията, упражнения за стимулиране на различни енергийни центрове, бандхи, дихателни практики както и различни практики на визуализация и медитация. Залата се намира в квартал Лозенец улица Златовръх 51 в близост до Духовната семинария. Цената за едно посещение е 9 лева.
Сватбени танци - обучение и уроци в София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Сватбени танци - обучение и уроци в София
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмнитe празничния ви ден с нeщo истинско и необичайно и лeкo дa рaзчупитe събитията, тo изключителната xoрeoгрaфия зa вaшия основен свaтбeн тaнц трайно щe oстaнe нeзaбрaвим спoмeн зa вaс и уникална нaслaдa зa вaшитe гoсти. Ниe щe ви пoмогнeм дa гo нaпрaвитe с главния си свaтбeн тaнц. Компетентна треньорка с удoвoлствиe щe ви нaучи дa тaнцувaтe танците, които изисквате да научите. Възможно е дa сътвори..
самоотбрана | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
самоотбрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Тренировки по винг чун самоотбрана. Индивидуални частни уроци или групово обучение!
Йога инструктор | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Йога инструктор
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Упражнения за начинаещи. При болки в кръста, колената-връща радостта от движението. Индивидуална програма. Тренировки в дом. условия. Едно посещение е ок. 2 часа.
dance fitness | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
dance fitness
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Dance Fitness е фитнес програма съчетана с увлекателни и забавни DANCE ритми за отлична физическа форма, отслабване. За записване обадете се на посоченият телефон.
Тенис / Фехтовка + Английски език от The COOL School | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Тенис / Фехтовка + Английски език от The COOL School
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 5 дни
СПОРТ + АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 120 лева (месец) събота или неделя 4 астрономически часа индивидуален подход; малки групи; ГАРАНТИРАНИ резултати; финален спортен изпит (в присъствието на родителите) обучението е изцяло на Английски; спорта е тенис, фехтовка или езда (когато има възможност) сертификати за спорт и чужд език в края на обучението; The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават чужд език. При нас децата се потапят в чуждоезиковата среда и започват да усвояват чуждия език по подобие на майчиния. Програмата ..
Зумба, Аеробика и Латино | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, Аеробика и Латино
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, а след това винаги можете да ги приложите в двойка. Или пък тройка, или четворка с приятелите ви, когато в клуба пуснат любимата ви песен.
Латино Танци за Деца. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино Танци за Деца.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисциплина, комуникация, организираност и отговорност.
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява да смесваме техниката на танца с чувствата на всеки един от нас и вас! Нашите занятия са отворени както за напредлани, така и за начинаещи танцьори. Ако ти търсиш нови изживавания. Вратите ни са отворени, а подът е готов за всеки начинаещ или напреднал, на възраст между 5 и 30 години! Най-хубавото е, че ще използваме всяка емоция за мотивация, а всяко леко залитане, ще стане част от любимия ти т..
Тренировки по бокс | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Тренировки по бокс
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 дни
Майстор на спорта по бокс. Неделчо Грозев (ДОКСА) Провежда тренировки по бокс. Жк. Тракия зала Авангард време от 16:30 до 21ч.
Аеробика в к-с Меден Рудник | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Аеробика в к-с Меден Рудник
Недвижими имоти ”Панорама”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Недвижими имоти ”Панорама”,  преди 14 дни
Спортувайте с нас и направете желаното тяло! Тренировки по аеробика в к-с ”Меден Рудник”, студио ”Вдъхновение” всяка сряда, петък и неделя!
Тази обява не е за всеки! Бойното учение ”ТИУН” е за онези, които са Воини в Сърцето си! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Тази обява не е за всеки! Бойното учение ”ТИУН” е за онези, които са Воини в Сърцето си!
гр. София, обл. София,  Подател: Ивайло Франц,  преди 14 дни
И така... всеки, който има решимостта да започне своето обучение в ”ТИУН”, започва от там, където завършват знанията, опита и силата на всички бойни ”учения” и стилове в света на човеците... ТИУН е ”създаден” от почетните офицери от специалните сили - майор Ивайло Франц и полковник Росен Димитров - въз основа на тяхната десетилетна бойно-приложна, управленска и учителска практика, която има за основа „Единното Учение за управление на живота и смъртта в Поднебесната империя на Българите”. Учение и Път, на които ”ТИУН” е Преддверие, а неговите създатели са единствените продължители в днешна,..
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас!
ЦСКА- Класическа Борба
гр. София, обл. София,  Подател: ЦСКА- Класическа Борба,  преди 15 дни
Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са напълно БЕЗПЛАТНИ! разходите по тренировъчния процес, пътуване и участия на състезания са поети ИЗЦЯЛО от клуба! ЦСКА разполага с безплатен транспорт, най-добрата тренировъчна база, треньори и състезатели в България! Преминаване в спортното училище е възможно по всяко време на годината!
Тренировки по борба за деца | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Тренировки по борба за деца
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Спортен клуб по борба НСА-АКАДЕМИК организира занимания по борба за начинаещи (деца от 5г. възраст) и напреднали! Всяка седмица от понеделник до четвъртък (19:00-20:30), за информация и записване на посочения телефон - Димчо Димчев
Самозащита с/у улично насилие - 4 седмичен курс - ”Проект Самозащита” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Самозащита с/у улично насилие - 4 седмичен курс - ”Проект Самозащита”
гр. София, обл. София,  Подател: Ивайло Франц,  преди 16 дни
„Проект Самозащита“ организира 4 седмичен курс „САМОЗАЩИТА СРЕЩУ УЛИЧНО НАСИЛИЕ“ Цел: Бойна подготовка за защита от осем смъртоносни улични нападения! Водещ: майор Ивайло Франц - почетен офицер от специалните сили Програма: Занятие 1 - Защита от прави удари в главата с въоръжена с бокс и невъоръжена ръка. Занятие 2 - Защита от странични удари (крошета) в главата с въоръжена с бокс и невъоръжена ръка. Занятие 3 - Защита от пробождане на главата, врата или гърдите с удар с нож отгоре. Занятие 4 - Защита от разпаряне на корема с удар с нож отдолу. Занятие 5 - Защита от промушване на..
Народни танци - групи за обучение в ”Гео Милев”, ”Полигона”, ”Дружба 1” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Народни танци - групи за обучение в ”Гео Милев”, ”Полигона”, ”Дружба 1”
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
НАРОДНИ ТАНЦИ - АКТУАЛЕН ГРАФИК През април 2017 Школа за народни танци „Вай, Дудуле! ” провежда обучение за любители в: - кв. „Гео Милев” - физкултурен салон на 138 СОУ; - кв. „Полигона” - в сградата на компания „CSC”; - кв. „Дружба 1” - Дом на културата „Искър” (Читалището), II етаж, зала „Шарен свят”, както следва: В кв. „ГЕО МИЛЕВ” - във физкултурния салон на 138 СОУ „Проф. Васил Златарски”, ул. „Алфред Нобел” 5, близо до бившия хотел „Плиска”, близо до I РПУ и до XXII ДКЦ при следния график: - Понеделник и Сряда от 19:00 до 20:30 - разучаване на популярни и непопулярни авт..
Обучение за инструктори по Пилатес и Йога. Специализиран курс за инструктори(диплома+сертификат) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение за инструктори по Пилатес и Йога. Специализиран курс за инструктори(диплома+сертификат)
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Водеща международна програма за подготовка на професионални кадри- инструктори по: Пилатес и Йога!! Ние подготвяме: Пилатес и Йога професионалисти с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Легитимна и сертифицирана диплома
Обучение за Инструктори по: Тае-бо, Аеробика, Степ аеробика, Спининг, Пилатес, Йога | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение за Инструктори по: Тае-бо, Аеробика, Степ аеробика, Спининг, Пилатес, Йога
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
@@@@@@@@@@@@@ Специализирана и сертифицирана програма за подготовка на: Аеробика, Тае-бо, Степ аеробика, Спининг, Пилатес, Йога и Фитнес инструктори! Ние подготвяме специализирани инструктори с персонализирано обучение. При нас ще се научите на: хореография, използване на музиката, формиране на групи и използването на различни упражнения. Квалифицирани преподаватели и доказана учебна програма.
Курс/обучение за Инструктори: Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Пилатес, Йога. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Курс/обучение за Инструктори: Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Пилатес, Йога.
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Курс/обучение за Инструктори: Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Йога.. (Международно-Сертифициран) Инструкторите които подготвяме при нас (Аеробика, Тае-бо, Степ/денс аеробика, Спининг, Пилатес, Фитбол, Йога..) са част от една динамична, новата вълна инструктори в груповите тренировки. Овладяване на основните дисциплини на аеробиката и др. Както и нови стъпки и движения в съчетание с широка гама от спортна насоченост по програмите, като например хореография, използване на музиката, формиране на нова група! Използването на различни нови упражнения, в отговор на раз..
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат)
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Обучение на Пилатес и Йога инструктори. Специализиран курс зa инструктори(диплома и сертификат) Ние подготвяме: Пилатес и Йога професионалисти с персонализирано обучение. Както и правилното изпълнение на физически упражнения, асани, хранене и медицина. Нaшият курс подготвя има за цел да създаде напълно обучени преподаватели, които не само притежават дълбоко разбиране на анатомията; физиология; биомеханика и движение, но които са тренирани да адаптират своето преподаване на всеки според неговите нужди.
Персонален йога треньор | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Персонален йога треньор
гр. Варна, обл. Варна,  преди 20 дни
Персонален йога треньор. опит 15 години. като тренер 8. Варна и област. Владея на български, руски, английски язици. Детали по телефон за връзка.
Танци за деца - Комплексни танцови програми | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Танци за деца - Комплексни танцови програми
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 25 дни
Комплексни танцови програми за деца от 4 до 12 г., напреднали и начинаещи: Модерни и джаз танци, български и характерни танци и много други. Най-голямото разнообразие от танцови стилове на едно място в София! Записване до запълване на местата в групите. Репетиции по график. Зали в ж.к. Люлин и ж.к. Младост. www.sofistik-jivo.com
Модерни и традиционни танци - СОФИСТИК-ЖИВО | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Модерни и традиционни танци - СОФИСТИК-ЖИВО
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 25 дни
Комплексни програми по Модерни и традиционни танци в групи за начинаещи и напреднали от 12 до 25 г. - Модерен и джаз балет, съвременни танцови техники, хип-хоп и улични танци, MTV танци, танци на народите, български фолклорни танци! Най-голямото разнообразие от танцови стилове на едно място в София! Записване до запълване на местата в групите. Репетиции по график. www.sofistik-jivo.com
НОВА ГРУПА по K-POP танци за начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
НОВА ГРУПА по K-POP танци за начинаещи
гр. София, обл. София,  Подател: Танцова формация ”СОФИСТИК-ЖИВО”,  преди 25 дни
Пролетта ще започне с много K-POP танци! Кога? Сряда от 18.15 до 19.15 ч. и Неделя от 13.30 ч. до 14.30 ч. Кой може да се включи? Всеки над 10 г. Важно е да обичаш да танцуваш и да се забавляваш, да искаш да учиш нови танци и движения. Разбери повече за K-POP танците и нашия метод на обучение в сайта ни www.sofistik-jivo.com Броят на местата в групата е ограничен. Предварителното записване е гаранция, че няма да се налага да чакаш до следващия ни курс.
Уроци по тенис на корт | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Уроци по тенис на корт
Васко Вътев
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Васко Вътев,  преди 32 дни
Международно сертифициран в Професионалния тенис регистър (RTP) треньор по тенис на корт преподава уроци в удобно за вас време и час. Всички възрасти и нива - начинаещи и напреднали. Предоставяне на ракети и топки при нужда! Възползвайте се от старта на новия сезон на 2017 г. на открито!
Нова група по народни танци за начинаещи SunDance / Sodexo | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Нова група по народни танци за начинаещи SunDance / Sodexo
SUNDANCE
гр. София, обл. София,  Подател: SUNDANCE,  преди 34 дни
Скъпи приятели, Очакваме всички желаещи да се раздвижим и тонизираме под звучите на родния фолклор в НОВИТЕ НИ ГРУПИ ЗА НАЧИНАЕЩИ в новата ни зала в ж.к. Гео Милев, ул. Христо Чернопеев 11 от 3.04.17г. на репетиции в групите ни по график: понеделник, сряда и петък от 19.15 ч. до 20.15 ч. - нова група от 3.04.17г. от 20.30 ч. до 21.30 ч. - нова група от 3.04.17г. Изборът на удобен час, оставаме на вас. С предварително записване! Всички притежатели на карта Sodexo / SportPass, могат да я използват в нашите обекти, а за удобството на нашите клиенти, които не притежават такава кар..
Курс по катерене Варна | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Курс по катерене Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: СК Чудните скали,  преди 34 дни
Спортен клуб ”Чудните скали” организира новия си курс по спортно и скално катерене към ”Българската Федерация по Катерене и Алпинизъм”. Подходящ е за всички любители и начинаещи, обичащи заниманията на открито и спокойствието сред природата. В програмата си сме предвидили часове теория и практика. Практиката ще се проведе на изкуствената стена в Плувния комплекс на стадион ”Юрий Гагарин” и на скали. Ще имате възможност да опитате нещо различно - посещение на интересни пещери и нощувка на палатки и спални чували. Стената за катерене е едно уникално съоръжение, комбинира възможностите да..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.