Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
66 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
тренировки по модерен балет | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Хасково
тренировки по модерен балет
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 часа
Чувствате ли се изморени от работната седмица? Искате ли да се разтоварите от стреса, докато се забавлявате? Елате в събота от 16,30 ч. на тренировки по модерен балет с мен, Надя. Предишен опит не е необходим, програмата е съобразена за начинаещи. Единственото, което е задължително е Желание и Добро настроение. За повече информация: http://www.violena.com/; https://www.facebook.com/violenasport/
Сватбени танци - обучение и уроци в София | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Сватбени танци - обучение и уроци в София
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Желаете ли дa предизвикате ръкопляскане от истинските ви близки и присъствaщи, които ще дойдат нa вaшия исторически свaтбeн дeн? При условие, че имате намерение лeкo дa попромените навика и дa зaпoмнитe празничния ви ден с нeщo истинско и необичайно и лeкo дa рaзчупитe събитията, тo изключителната xoрeoгрaфия зa вaшия основен свaтбeн тaнц трайно щe oстaнe нeзaбрaвим спoмeн зa вaс и уникална нaслaдa зa вaшитe гoсти. Ниe щe ви пoмогнeм дa гo нaпрaвитe с главния си свaтбeн тaнц. Компетентна треньорка с удoвoлствиe щe ви нaучи дa тaнцувaтe танците, които изисквате да научите. Възможно е дa сътвори..
самоотбрана | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
самоотбрана
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Тренировки по винг чун самоотбрана. Индивидуални частни уроци или групово обучение!
Зумба, Аеробика и Латино | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, Аеробика и Латино
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Зумба, Аеробика и Латино Комбинирани часове по Зумба, Аеробика и Латино за възрастни. Не е нужно да вадите душата на някого да ви партнира, защото стъпките и движенията се научават самостоятелно, а след това винаги можете да ги приложите в двойка. Или пък тройка, или четворка с приятелите ви, когато в клуба пуснат любимата ви песен.
Латино Танци за Деца. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино Танци за Деца.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Латино Танци за Деца. В тях децата съчетават полезното с приятното, научавайки нови и различни неща. Развиват двигателната си култура, докато се забавляват и неусетно усвояват умения като дисциплина, комуникация, организираност и отговорност.
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители.
гр. София, обл. София,  преди 19 часа
Уроци по улични танци. Street Dance- Деца, Тийнейджъри и Любители. Нашият стил е завладян от свободата и възможноститие, които града ни дава. Категорията Street dance (уличен стил) ни позволява да смесваме техниката на танца с чувствата на всеки един от нас и вас! Нашите занятия са отворени както за напредлани, така и за начинаещи танцьори. Ако ти търсиш нови изживавания. Вратите ни са отворени, а подът е готов за всеки начинаещ или напреднал, на възраст между 5 и 30 години! Най-хубавото е, че ще използваме всяка емоция за мотивация, а всяко леко залитане, ще стане част от любимия ти т..
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Варна
Красиви дами каним Ви на едно пътешествие с ДАНСИНГТЕРАПИЯТА ”Аз жената”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Красиви ДАМИ, искате ли да преоткриете себе си и да надникнете в своя емоционален свят? Каним Ви на едно незабравимо преживяване, в което да преоткриете в себе си онази прекрасна, уникална, емоционална женска същност, която живее във всяка една от нас! Насладете се на чувствената интимност между танца и психологията. Открийте своите чувства, изразете своите емоции чрез дансингтерапията и намерете своето ново аз! - ВРЕМЕ И МЯСТО на провеждане: събота и неделя от 14-17 часа в дансинг клуб „ Амор” с адрес ул. „Александър Дякович„45 вход В ет.2, Сградата се намира в близост до Бизнес хотела - Ви..
Kурс: за инструктори по:Аеробика,Тае-бо,Степ-аеробика,Пилатес,Йога,Фитнес инструктори! ( Международен сертификат) | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Kурс: за инструктори по:Аеробика,Тае-бо,Степ-аеробика,Пилатес,Йога,Фитнес инструктори! ( Международен сертификат)
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Фирма с дългогодишна работа в областа,предлага курсове за обучение на квалифицирани и дипломирани инструктори по:Аеробика,Степ-аеробика,Пилатес,Тае-бо,Фитнес инструктори и масажисти.Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за oсигуряване на работа след завьршване на курса по специалноста.Много добри условия и база находяща се в центьра на София.Квалифицирани преподаватели и сьвременна учебна програма. www.sportnapalata.com . ( Международен сертификат) За контакт и записване : Андреев.
Джудо за момичета | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Джудо за момичета
гр. София, обл. София,  Подател: Петя Ченкина,  преди 3 дни
Тренировки по джудо за момичета - начинаещи и напреднали. Изучаване на кю-дан системата, разнообразни техники в джудо, комплексни упражнения за тяло. Тренировките се провеждат на СК ”Спартак”, джудо клуб ”Топалов”, понеделник - сряда - петък от 18.00 със сенсей Петя Ченкина.60лв /месец
Джудо за любители | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Джудо за любители
гр. София, обл. София,  Подател: Петя Ченкина,  преди 3 дни
Тренировки по японско традиционно джудо за любители - студенти и работещи хора, начинаещи и напреднали. Техническа подготовка, заучаване на разнообразни техники, силова подготовка, подобряване на физическата форма. Тренировките се провеждат понеделник, сряда и петък от 20.30 до 22.00 ч. - джудо клуб ”Топалов”, СК ”Спартак”.
Клуб по спортни танци ’Енерджи’ | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Клуб по спортни танци ’Енерджи’
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Г-жа Янкова,  преди 4 дни
Ако искате да бъдете грациозни и гъвкави, да се заредите с положителна енергия, клуб по спортни танци’’Енерджи’’ Ви предизвиква да направите първата танцова стъпка! Разпуснете по най-добрия начин! Забравете грижите и проблемите и се отдайте на танци! Потопете се в магията на танца с клуб по спортни танци ’’Енерджи’’! .. Залата се намира в Изчислителен център ( срещу Лаута), ет.6
Танцова школа ”Грация” | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Стара Загора
Танцова школа ”Грация”
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 дни
Танцoв клуб ” Грация” KA-IV DANCE предлага на Вашите деца да направят първи стъпки в света на танцовото изкуство. Нашата основна цел е да развием музикалността, координацията и танцовалността, както и да изградим любов към изкуството. Занятията се провеждат във вторник и четвъртък от 18:00ч. Очакваме Ви!
Аеробика, Гимнастика за отслабване, Тонизираща гимнастика, Mini Fitness | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Аеробика, Гимнастика за отслабване, Тонизираща гимнастика, Mini Fitness
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Аеробиката, гимнастиката за отслабване, тонизиращата гимнастика и мини фтнеса са различни, но изключително приятни начини да отслабвате, стягате или релаксирате тялото си, докато се забавлявате! В тренировките се правят упражнения за цялото тяло, като се включват леки уреди, като гирички, топки, ластици и др. Часовете са подходящи за хора на различна възраст, начинаещи и напреднали. Идеален начин да се справите със стреса, да повишите мобилността и силата си, да станете по-гъвкави и издържливи и, разбира се, да срещнете нови приятели. Тренировките се провеждат в танцово студио Warda Dance. ..
Тенис / Фехтовка + Английски език от The COOL School | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Тенис / Фехтовка + Английски език от The COOL School
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 9 дни
СПОРТ + АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 120 лева (месец) събота или неделя 4 астрономически часа индивидуален подход; малки групи; ГАРАНТИРАНИ резултати; финален спортен изпит (в присъствието на родителите) обучението е изцяло на Английски; спорта е тенис, фехтовка или езда (когато има възможност) сертификати за спорт и чужд език в края на обучението; The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават чужд език. При нас децата се потапят в чуждоезиковата среда и започват да усвояват чуждия език по подобие на майчиния. Програмата ..
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по Салса L.A. Style и Бачата
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 дни
График на часовете: Петък - САЛСА всички нива от 18:30 ч Събота - БАЧАТА всички нива от 17:30 ч Неделя - САЛСА всички нива от 17:00 ч ул. ”Шейново” 3, ет. 2, Спортна зала СМК Часовете са подходящи за всеки начинаещ или напреднал любител на латино танците със или без партньор. Без предварително записване. Може да започнете уроци по всяко време на годината.
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение! Без възрастови ограничения! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение! Без възрастови ограничения!
гр. София, обл. София,  Подател: Viktor Chobanov,  преди 18 дни
Самоотбрана ( самозащита ) без оръжие, индивидуално и групово обучение, индивидуален подход и съобразителност със всеки обучаем! Без възрастови ограничения, за деца, жени, мъже, възрастни, и хора в неравностойно положение, на основата на традиционно японско карате шотокан и смесени бойни изкуства, инструктор: Виктор Чобанов, facebook: Viktor Chobanov
Латино и модерни танци за деца Happy Feet | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино и модерни танци за деца Happy Feet
step-by-step
гр. София, обл. София,  Подател: step-by-step,  преди 18 дни
Изрази себе си чрез танц. Част от танците са поднесени под формата на игра или въплъщение в дадена роля. Поставят се индивидуални задачи, имащи за цел развиването на въображанието и когнитивната мисъл. Това е повече от занималня или детски клуб, в който децата да губят време. В края на часа децата си тръгват с познание не само по танци, но и изграждайки личностни характеристики: самостоятелност, критичност и самокритичност, работа в екип и др. Инструктор Ивана Маджарова Цена за единично посещение - 6 лв. Карта за четири посещения - 20 лв. Всяка събота от 10:20 - 11:20.
Зумба, аеробика и латино комбиниран час I’M dancing | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба, аеробика и латино комбиниран час I’M dancing
step-by-step
гр. София, обл. София,  Подател: step-by-step,  преди 18 дни
Училище по танци step by step с часове за деца и възрастни Комбиниран час за възрастни три пъти седмично по график с I’M dancing Вдъхновена от латино културата се превъръща в страхотен начин за поддъражне на добра физическа форма, едновременно с това зарежда с настроение и помага за разтоварването от стреса на забързаното ежедневие. Най-добрият ви партньор за часа е танца, а най-важното е да му позволите да ви води. Часовете се провеждат по график Инструктор: Ивана Маджарова Понеделник & Сряда 19:30 - 20:30ч | Събота от 11:30 - 12:30ч. Цена за единично посещение - 6 лв. Кар..
Латино танци за деца Happy Feet | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Латино танци за деца Happy Feet
step-by-step
гр. София, обл. София,  Подател: step-by-step,  преди 18 дни
Happy Feet - Латино танци за деца „Весели Крачета“ наричаме часовете по латино танци за деца. Идеята за името е взаимствана по едноименния филм. Напълно умишлено и вдъхновени от него - всяко танцуващо дете е уникално и различно от останалите. Защо? Защото изразява себе си чрез танца.
Бойни изкуства | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Бойни изкуства
ДоКен
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДоКен,  преди 21 дни
За деци и възрастни. Групови и индивидуални уроци. Основата техника удари юмрук. Продава макивар (МБШ).
Тренировки по борба за деца | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Тренировки по борба за деца
гр. София, обл. София,  преди 32 дни
Спортен клуб по борба НСА-АКАДЕМИК организира занимания по борба за начинаещи (деца от 5г. възраст) и напреднали! Всяка седмица от понеделник до четвъртък (19:00-20:30), за информация и записване на посочения телефон - Димчо Димчев
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас! | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Прием в спортно училище на деца от 6 до 9 клас!
ЦСКА- Класическа Борба
гр. София, обл. София,  Подател: ЦСКА- Класическа Борба,  преди 32 дни
Спортен клуб по класическа борба ”ЦСКА-София” организира прием (деца от София и провинцията) за спортно училище (СУ ”Ген. Владимир Стойчев) на спортисти (деца 6,7,8 и 9 клас)! Тренировките в клуба са напълно БЕЗПЛАТНИ! разходите по тренировъчния процес, пътуване и участия на състезания са поети ИЗЦЯЛО от клуба! ЦСКА разполага с безплатен транспорт, най-добрата тренировъчна база, треньори и състезатели в България! Преминаване в спортното училище е възможно по всяко време на годината!
Балетна школа Фейри денс - класически балет за деца | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Балетна школа Фейри денс - класически балет за деца
гр. София, обл. София,  преди 33 дни
Балет ”Фейри денс”, търси талантливи деца от 3 до 15 год., които желаят да получат напълно професионално обучение по класически балет. Изяви в телевизионни предавания, конкурси и фестивали на местно и международно ниво. Обучението се извършва от професионален педагог - балет майстор. Занятията се провеждат веднъж или два пъти седмично по желание. Записванията стават целогодишно! Такса: 10лв./90 мин. урок за групови занимания. 50лв./60мин. урок за индивидуално обучение.
Курс за:Фитнес-Инструктори (Професионален). | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Курс за:Фитнес-Инструктори (Професионален).
гр. София, обл. София,  преди 40 дни
Курс за:Фитнес-Инструктори !Съвременна учебна програма,диетология,работа с клиенти.Легитимна и сертифицирана диплома и вьзможност за усигоряаване на работа след завършване на курса по специалноста.Занимания в центъра на София.( Международен сертификат) .
Курс по бачата за начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Курс по бачата за начинаещи
гр. София, обл. София,  преди 48 дни
ЗДРАВЕЙТЕ :) Стартираме курс по БАЧАТА за начинаещи. Уроците започват от ЮЛИ и ще се провеждат всеки ЧЕТВЪРТЪК от 20:30. Залата се намира на 5 мин. от ПОПА. За повече информация се обадате на телефона ни. Местата са ограничени.
Зумба с Велина | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Зумба с Велина
гр. София, обл. София,  Подател: Nadejda Delieva,  преди 51 дни
Заповядайте на Зумба в Центъра на гр. София. Освен, че ще бъдете в супер форма, ще се заредите с много положително настроение. THE MOVE GYM, бул. Черни връх 33 Е
Уроци по ориенталски танци | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Бургас
Уроци по ориенталски танци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 дни
Потопете се в магията на ориенталския танц и усетете неговите положителни ефекти! Преоткрийте вашата женственост и самочувствие, постигнете хармония на тялото и душата! Придобийте грация и пластичност, преодолейте натрупаният стрес! Заповядайте на уроци по belly dance! Без ограничения за възраст и физическо телосложение! Инструктор - Таня Шахова
Курсове по спортни танци за начинаещи | Школи, Треньори, Инструктори | гр. Пловдив
Курсове по спортни танци за начинаещи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Клуб по спортни танци ПАРАДАЙС ДАНС,  преди 57 дни
Клуб по спортни танци ПАРАДАЙС ДАНС-Пловдив набира нови членове - начинаещи любители на танцовото изкуство през 2017/18г., на възраст от 5 до 65г. Програмата включва над 15 танца за изучаване, в по-голямата си част латиноамерикански, доказали се с времето като изключително популярни, интересни и подходящи за всяка възраст. Всяка година занятията започват на 1-ви октомври и продължават до края на месец юни на следващата. Докоснете се до магията на танца под вещото ръководство на истинските професионални треньори - Гергана и Светозар Жекови! Записване и допълнителна информация на посочен..
Тренировки по футбол за деца | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Тренировки по футбол за деца
Сдружение Спортна Академия Стрийт Тийм
гр. София, обл. София,  Подател: Сдружение Спортна Академия Стрийт Тийм,  преди 73 дни
Спортна Академия ”Стрийт Тийм” обявява записване на момичета и момчета от набор 2007/2008 и 2009/2010 за занимания по футбол. Тренировките ще се провеждат събота и неделя по график на Стадион Академика
Занимания по Бели Денс | Школи, Треньори, Инструктори | гр. София
Занимания по Бели Денс
Сдружение Спортна Академия Стрийт Тийм
гр. София, обл. София,  Подател: Сдружение Спортна Академия Стрийт Тийм,  преди 73 дни
Ориенталският танц - бели денс (belly dance), означава в буквален превод „танц на корема”. Един от най-древните в света, за негова родина се смята Средният Изток и Северна Африка. В България той много често се бърка с кючека, но всъщност няма нищо общо. При кючека, освен че е с тюрко- алтайски произход, движенията са много по-отсечени и са концентрирани в таза.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.