Спорт, Игри, Атракции

Игрални автомати, игри на маса

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
36 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Продавам гумени топчета и топчета с играчка | Игрални автомати, игри на маса | гр. Бургас
Продавам гумени топчета и топчета с играчка
Цена
0.50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Продавам гумени топчета 15броя и 55броя топчета с играчка 45милиметра общо 70броя продават се всички за 35лева.
Джаги/футбол на маса/ за вашия офис | Игрални автомати, игри на маса | гр. Плевен
Джаги/футбол на маса/ за вашия офис
Цена
765 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Хрисимир Попов,  преди 12 часа
Предлагаме джаги/футболни маси,djagi/ за вашия офис, както и джаги за комерсиална употреба ВНИМАНИЕ: Джагите, предназначени за офиси не са детски играчки, каквито масово се внасят от Китай. Те са предназначени за сериозна игра години наред Само при нас можете да намерите дори джага със стъкло за офиса - последната снимка ЗИКО:765.00 лв. ЗИКО ПРО: 899.00 лв. МАРАДОНА: 1265.00 лв. ЧЕМПИОНШИП 1385.00 лв. и др. Масите, които ние предлагаме са с 2 години гаранция.
Билярди, продажба и за съвместна експлоатация | Игрални автомати, игри на маса | гр. Плевен
Билярди, продажба и за съвместна експлоатация
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Хрисимир Попов,  преди 12 часа
Продаваме билярди и отдаваме за съвместна експлоатация срещу % от оборота Билярдна маса за американски пул. Билярднаа масата е предназначена за игра с топки 57,2 мм - американски пул. Може да играе както с бяла 60,3 мм, така и с магнитна бяла 57,2мм. Графитна плоча, Ел механизъм за пускане на топките Комплектът включва следните аксесоари: Щеки - 4бр Топки - 1 комплект 57,2мм с бяла 60,3мм Триъгълник - 1 бр Креда - 1 кутия Стойка за щеки - 1 брой Разполагаме също и с употребявани билярди -цена по договаряне!
Предлагаме ключалки за монетни автомати | Игрални автомати, игри на маса | гр. Плевен
Предлагаме ключалки за монетни автомати
Цена
6 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Хрисимир Попов,  преди 12 часа
Предлагаме ключалки с кръгъл ключ подходящи за монетни автомати - кафе машини, забавни игри и др. www.hrisimirpopov.com Ключалка заключваща 17 мм 6,00 лв Ключалка заключваща 23 мм 6,10 лв Ключалка заключваща 28 мм 6,20 лв Ключалка контактна 28 мм 7,00лв Ключалка бутонна 12,00лв
Джага Марадона /футбол на маса/ | Игрални автомати, игри на маса | гр. Плевен
Джага Марадона /футбол на маса/
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Хрисимир Попов,  преди 12 часа
Джагата/футболна маса,djagi/ MARADONA е една от най-харесваните от българските играчи маси. НОВАТА МАРАДОНА е с 24 месеца гаранция! Монетникът по желание на клиента, може да работи с монети от 50 стотинки, 1 лев или на жетони. Внимание: Джагата е с 2 години гаранция! Масата е с водач за топки, което предотвратява кражбата на топчета. В комплекта са включени 10 броя топки и 60 броя жетони.
Сервиз, резервни части и абонаментна поддръжка на игрални съоръжения. | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Сервиз, резервни части и абонаментна поддръжка на игрални съоръжения.
Цена
50 лв.
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 22 часа
Предлагаме услуги свързани с поддръжка и рециклиране на спортно - развлекателни съоръжения, в това число смяна на плат / сукно на билярдна маса, изправяне на пъти и профилкатика на футблна джага, сервиз за професионални дартц машини, клатушки и др. Поддържаме в наличност резервни части: ключалки, игрални пръти, закалени стъкла за покриване на джага, лагери и др... Предлагаме абонаментна поддръжка на съоръжения и зали.
Електронен дартс, професионален, за 8 играча | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Електронен дартс, професионален, за 8 играча
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 22 часа
Продаваме различни модели професионални електронни дартс машини с отличен външен вид и техническо състояние! Всички те работят с жетонен или монетен механизъм, както и с брояч за изиграните кредити. Могат да бъдат предоставени за съвместно ползване срещу процент от оборота или фиксиран месечен наем. Предлагаме също маси за билярд, джаги, клатушки и боксови круши. WWW.AMUSEMENT.DIR.BG
Щеки за билярд | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Щеки за билярд
Цена
13 лв.
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 22 часа
Щеки от една част, с дължина 145 см и тегло 19 и 20 унции / с връх 12 мм - от 13 до 19 лв. Щеките са чисто нови, изработени от кленово дърво. Доставяме с куриер до всяка точка на страната. WWW.AMUSEMENT.DIR.BG
Електронен дартс с монетник, за 8 играча, испански | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Електронен дартс с монетник, за 8 играча, испански
Цена
1 390 лв.
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 22 часа
Електронен дартс автомат, с монетен механизъм, даващ възможност да участват до 8 играча едновременно. Поддържа абсолютно всички популярни игри, включително 301, 501, 701, крикет, рулетка, bull master (център/40), блек аут, шанхай, бинго... Дартсът може да стои на стойка, може и да се свали от стойката и да се монтира на стена, посредством специална метална планка, която е включена в комплекта. Дартц машината е произведена в Испания от Compumatic. В момента е с чисто нова пита и нов сензор! Комплектован с 10 бр. стрели, 20 пера, 400 връхчета, ключове, захранващ кабел. ПРЕДОСТАВЯ СЕ И ЗА ПОЛЗВ..
Консумативи и части за електронен дартс | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Консумативи и части за електронен дартс
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 22 часа
Продаваме връхчета, перца и стрели за електронен дартс. Доставяме резервни части, включително монетници, жетони, пити и др. Сервиз.
Стъкло за джага Roberto Sport закалено оригинално | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Стъкло за джага Roberto Sport закалено оригинално
Цена
75 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Продаваме оригинално горно защитно стъкло за футболни джаги Roberto Sport. Предимствата на покритата със стъкло джага са следните: предпазва игралното поле и прътите от попадане на напитки и други течности, намалява шума от топчето наполовина, не позволява да се манипулира продължителността на една игра (например чрез запушване на вратите), както и прекратява възможността играещите да добавят допълнителни топки. Също така алуминиевата рамка е единственото място за поставяне на лед осветление, което да е защитено от удар с топка и да не прегрява при продължителна работа, благодарение на добрия ..
Руски билярд маси 10 и 11 футов | Игрални автомати, игри на маса | гр. Бургас
Руски билярд маси 10 и 11 футов
Цена
3 200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Necco,  преди 1 ден
продам столы русский бильярд 10 и 11 футов, так же в комплекте идут лампы, кийницы и кии или отдам в аренду по договоренности. стоимость стола 10 футов 3000 лева, 11 футов 3500 лева. Столы новые, плиты мрамор 40мм, доставка и сборка по договоренности. Шары в подарок!!!
Въздушен Хокей | Игрални автомати, игри на маса | гр. Пазарджик
Въздушен Хокей
Цена
35 лв.
Дидето Тенева
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Дидето Тенева,  преди 3 дни
Забавна игра за по големи деца
Топки за билярд, щеки, връхчета, сукни, креда и други аксесоари и консумативи | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Топки за билярд, щеки, връхчета, сукни, креда и други аксесоари и консумативи
Цена
0.18 лв.
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 7 дни
Билярдни топки 57 мм - от 32 лв; Билярдни топки 50 мм от 50 лв; щеки 145 см - от 13 лв; връхчета за щеки 11, 12, 13 мм - от 0.18 лв; сукно - от 25 лв; креда - от 0.29 лв; бяла топка 60 мм - 6.00 лв; бяла топка 48 мм - 7.50 лв; черна топка N8, 57 мм - 6.00 лв; черна топка N8, 50 мм - 7.50 лв; и други аксесоари и консумативи свързани с билярдните маси. Топчета за джага. Стрели за дартс. Доставки до всяка точка на страната.
Покривало за билярдна маса, покривало за джаги | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Покривало за билярдна маса, покривало за джаги
Цена
16 лв.
amusement games
гр. София, обл. София,  Подател: amusement games,  преди 9 дни
Покривало от винил, подходящо за покриване на билярдни маси 6,7,8 и 9 фута, както и на всички модели футболни джаги и въздушен хокей. Предпазва от прах и влага, удължава живота на масите, особено на тези, монтирани на открито. С усилени метални рингове по цялата дължина за пристягане с връзка. В комплекта е и самата връзка. Налично в тъмнозелен цвят.
игрова конзола kinect body motion | Игрални автомати, игри на маса | гр. Димитровград
игрова конзола kinect body motion
Цена
130 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 9 дни
Джойстици без кабел, в конзолката си е вградено окото което ви сканирва и ви следи движенията за игрите като бокс риболов тенис, тенис на маса, ски дартс и мн други много забавна и изключително евтина за игрова конзола от този клас конзоли продавам я понеже имам 2 имам 2 защото брат ми е моряк и едната си е взел за себе си другата подарак за мен от Гуан Джоу но на кораба по му е удобно да си играе на PSP vita аз ползвам неговата а мойта е излишна играта е супер струва 50 пъти повече от цената на която е давам друго семейство да бъде щастливо тук въобще не става дума за килипир и киризъм просто..
Джага, дартс, аркадна електронна игра, билярд | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Джага, дартс, аркадна електронна игра, билярд
Такт Зона ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Такт Зона ООД,  преди 11 дни
Предоставяме джаги, дартсове, аркадни електронни игри, билярди и друго развлекателно оборудване срещу процент от оборота им или под наем. Подходящи са за заведения, хотели, търговски центрове. Обновяваме и поддържаме развлекателни машини. Разполагаме с резервни части и консумативи - джойстици, бутони, връхчета, перца и други. За повече информация се обадете на телефон.
Джойстик за аркадна електронна игра | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Джойстик за аркадна електронна игра
Цена
12.90 лв.
Такт Зона ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Такт Зона ООД,  преди 16 дни
Джойстик за аркадна игра, с четири микрети и възможност за диагонали.
Билярд, билярди за съвместна дейност или под наем | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Билярд, билярди за съвместна дейност или под наем
Такт Зона ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Такт Зона ООД,  преди 16 дни
Предоставяме билярди за съвместна дейност (срещу процент от оборота) или под наем. Обновяваме, поддържаме, продаваме развлекателни машини. Разполагаме с резервни части и консумативи. За повече информация се обадете на телефон.
Шах-табли 3 различни размера | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Шах-табли 3 различни размера
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стоян,  преди 24 дни
1. Малък размер:30/15см-25 лв 2. Среден размер:40/20 см-30 лв 3. Голям размер 48/24 см-35 лв
дартс червен двустранен | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
дартс червен двустранен
Цена
25 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
дарца е чисто нов продава се защото имам няколко и не мога да ги използвам всички
дартс син двустранен | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
дартс син двустранен
Цена
25 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
дартса е чисто нов продавам го защото имам няколко и не мога да ги използвам всички
дартс черен двустранен | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
дартс черен двустранен
Цена
25 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
дартса е чисто нов продавам го защото имам няколко и не мога да ги използвам всички
Табла игра направена от дърво | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
Табла игра направена от дърво
Цена
27 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
Размерите и са 44 / 46 см има зарчета и рулове чисто нова дървена подходяща за подарък
Табла игра дървена | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
Табла игра дървена
Цена
26 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
таблата е нова продава се защото имам няколко с размери 44 / 46 см
табла с красив изглед | Игрални автомати, игри на маса | гр. Ямбол
табла с красив изглед
Цена
48 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 41 дни
табла с красив изглед на гр. Истанбул чисто нова подходяща за подарък полирана размери 46 на 46 см
Луксозен комплект чипове за покер | Игрални автомати, игри на маса | гр. Търговище
Луксозен комплект чипове за покер
Цена
70 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  преди 46 дни
Луксозен комплект чипове за покер, със стилен алуминиев куфар. Компекта включва две тестета карти, пет зара за барбут, 300 чипа за покер. Възможен лек коментар на цената!
Билярд. Билярдна маса комплект. | Игрални автомати, игри на маса | гр. Хасково
Билярд. Билярдна маса комплект.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ”Кристал” ООД,  преди 65 дни
Продавам маса за билярд комплект с топки, щеки и жатониера с жетони.
Маса за билярд и снукър 6ф от Англия | Игрални автомати, игри на маса | гр. Пещера
Маса за билярд и снукър 6ф от Англия
Цена
500 лв.
гр. Пещера, обл. Пазарджик,  Подател: Румен,  преди 68 дни
перфектно състояние... играно е 5-6 пъти... в комплект с 2 големи и 2 малки щеки и резервни връхчета...3 комплекта топки, за снукър, за английски и американски билиард, четка и креда... много качествена маса... http://www.mightymast.com/product_details.php?p_id=270
Аркада / аркаднa електроннa игрa | Игрални автомати, игри на маса | гр. София
Аркада / аркаднa електроннa игрa
Цена
695 лв.
Такт Зона ООД
гр. София, обл. София,  Подател: Такт Зона ООД,  преди 97 дни
Aркадна електронна машина с над 400 игри. Някои от по-известни игри са Cadillacs & Dinosaurs, Metal Slug, Bubble Bobble, Pang Pang, Street Fighter, Football Champ, Real & Fake и други. Аркадната машина е с електронна жетониера, може да работи с жетон или монета. Използвана е, но е след основен ремонт.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.