Съобщения

Съобщения, покани

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги | Съобщения, покани | гр. Асеновград
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 1 минути
Ако имате аудио касети и не ги ползвате и сте решили да се отървате от тях моля подарете ми ги аз съм колекционер
Купува райски газ | Съобщения, покани | гр. Варна
Купува райски газ
гр. Варна, обл. Варна,  преди 7 часа
Нужда от бутилка 40 литра, пълни с райски газ
Приемаме поръчки за доставки на спинери на едро при цена 1.5 евро без транспорта от ЕС | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Приемаме поръчки за доставки на спинери на едро при цена 1.5 евро без транспорта от ЕС
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 10 часа
Приемаме поръчки за доставки на едро при цена 1.5 евро без транспорта от ЕС, който се заплаща от поръчителя. Доставката е по пощата /EMS/. няма мита и други такси. Цената е нетна и крайна само за продукта и са възможни отстъпки за количества по договаряне. Цената на транспорта зависи от количеството, като е изгодно ако са повече. Доставка до 3-5 работни дни след плащане на спинерите. Снимката показва модела, цветовете и опаковката. Може да се поръчат и други модели, но сега става дума само за този
искате ли да плащате по-малко? | Съобщения, покани | гр. София
искате ли да плащате по-малко?
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 13 часа
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на нормални цени- възползвайте се от клиентската ни програма! Изпратете ни адрес и получател, ще ви я доставим безплатно заедно с талони за отстъпка до 50%! Картата се регистрира при посещение в центъра!
търси парцели за строителство | Съобщения, покани | гр. Бургас
търси парцели за строителство
ПОНТИКА
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ПОНТИКА,  преди 1 ден
СТРОИТЕЛНА ФИРМА търси подходящи парцели за строителство във всички комплекси на град Бургас. Нашата компания е гъвкава и сме склонни да разгледаме различни схеми за придобиване на парцели чрез покупко-продажба, строителство срещу обезщетение, съдружие в проекта или други възможни опции. Ако притежавате терен, на който смятате, че би могъл бъде развит интересен жилищен или бизнес проект, моля свържете се с нас.
Алдес Имоти | Съобщения, покани | гр. София
Алдес Имоти
”АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД
, гр. София, обл. София,  Подател: ”АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД,  преди 15 дни
10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ АЛДЕС ИМОТИ КОГАТО ПРОДАВАТЕ ИЛИ ОТДАВАТЕ ИМОТ: 1. имаме 10 ГОДИШЕН ОПИТ на пазара 2. разполагаме с ГОЛЯМА БАЗА от клиенти 3. за имота Ви ще отговаря ПЕРСОНАЛЕН БРОКЕР 4. ще Ви дадем съвет относно ТЪРГОВСКИЯ ВИД 5. ще Ви информираме за РЕАЛНАТА ПАЗАРНА ЦЕНА 6. ще направим ПРОФЕСИОНАЛНА рекламна кампания 7. ще договорим НАЙ- ДОБРИТЕ ЗА ВАС цена, срокове и условия 8. ще Ви СЪДЕЙСТВАМЕ да набавите необходимите документи 9. ще Ви СПЕСТИМ Време, Нерви и Пари 10. и СЛЕД 10 ГОДИНИ ще продължаваме да работим за Вас
Уведомление за инвестиционно предложение | Съобщения, покани | гр. Пловдив
Уведомление за инвестиционно предложение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Тодор Васев,  преди 18 дни
Недялко Маринов Неделчев, има следното инвестиционно предложение: „Автосервиз за диагностика и ремонт на автомобили със собствен водоизточник“ в поземлен имот с ИД 77270.144.181, местност „Топ кория-03“, землище на гр. Хисаря, общ. Хисаря, обл. Пловдив. Предлага се в четиринадесет дневен срок достъп до информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, на адрес: обл. Пловдивска, общ. Хисаря, гр. Хисаря, ул. „Хайдут Генчо” № 1, вх. Г, ап.3.
До заинтирисованито население на община Харманли | Съобщения, покани | гр. Харманли
До заинтирисованито население на община Харманли
гр. Харманли, обл. Хасково,  преди 23 дни
Обява за инвестиционно предложение за изграждането на цех за пелети в местността Малкоча гр. Харманли
Уведомление за инвестиционно предложение | Съобщения, покани | гр. Пловдив
Уведомление за инвестиционно предложение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Тодор Васев,  преди 24 дни
„ОСРАМ“ ЕООД, има следното инвестиционно предложение: Изграждане на три броя тръбни кладенци в поземлен имот с ИД 73242.225.879 в землището на с. Труд, общ. Марица, обл. Пловдив. Фирмата предлага в четиринадесет дневен срок достъп до информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, на адрес: с. Труд, общ. Марица, обл. Пловдив, местност „Кошовете”, кв. №225
Покана за свикване на общо събрание - природолюбители, гълъбовъди ”Дружба” - Пловдив | Съобщения, покани | гр. Пловдив
Покана за свикване на общо събрание - природолюбители, гълъбовъди ”Дружба” - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 37 дни
Покана за свикване на общо събрание на Дружеството на природолюбителите, гълъбовъди ”Дружба”-Пловдив Днес, 30.09.2016г. от 13 часа в гр. Пловдив, ул. ”Богомил” №87, ап, 17 в зала за сватбени тържества на ул. ”Васил Априлов” №152а. Управителният съвет свиква общо събрание, което ще се проведе на 06.11.2016г. в гр. Пловдив в зала за свадбени тържества на ул. ”Васил Априлов”№152а.
Уведомление за инвестиционно намерение | Съобщения, покани | гр. Каблешково
Уведомление за инвестиционно намерение
гр. Каблешково, обл. Бургас,  преди 44 дни
Маринка Коева Ванчурова уведомява, че има инвестиционно намерение изграждане на жилищна сграда в УПИ IX кв.63 по плана на гр.Kaблешково, Община Поморие.
Уведомление за инвестиционно намерение | Съобщения, покани | гр. Каблешково
Уведомление за инвестиционно намерение
гр. Каблешково, обл. Бургас,  преди 44 дни
Калина Любенова Куцарова-Пазвантова уведомява, че има инвестиционно намерение изграждане на жилищна сграда в УПИ XXIII кв.63 по плана на гр.Kaблешково, Община Поморие.
Магазин за плодове и зеленчуци ул. ’’ГАГОВЕЦ’’46А | Съобщения, покани | гр. Сливен
Магазин за плодове и зеленчуци ул. ’’ГАГОВЕЦ’’46А
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 55 дни
Магазин за български плодове и зеленчуци на достъпни цени в кв. ”Ново село” ул. ”Гаговец”46А. Заповядайте на място, за да се уверите сами. Работим от 08:30ч до 20:00ч.
Уведомление за инвестициооно намерение | Съобщения, покани | гр. Поморие
Уведомление за инвестициооно намерение
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: DGI Group,  преди 57 дни
„ХР. АТАНАСИУС КАНСТРЪКШЪНС ЕНД ДИВЕЛОПМЪНТС“ ЕООД На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за ОВОС уведомяваме всички заинтересовани за инвестиционно предложение за: „Изграждане на гараж в поземлен имот № 00833.5.457, местност „Пречиствателната”, землище гр. Ахелой, Община Поморие”.
Известие за инвестиционно намерение | Съобщения, покани | гр. Поморие
Известие за инвестиционно намерение
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: DGI Group,  преди 57 дни
„АНАПТИКСИС ДИВЕЛОПМЪНТ“ ЕООД На основание чл. 4, ал. 2 от Наредбата за ОВОС уведомяваме всички заинтересовани за инвестиционно предложение за: „Изграждане на гараж в поземлен имот № 00833.5.410, местност „Пречиствателната”, землище гр. Ахелой, Община Поморие”.
Набират се поръчки за доставка на камери с 360 градуса заснемане | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Набират се поръчки за доставка на камери с 360 градуса заснемане
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 70 дни
Набират се поръчки за доставка на най-новата панорамна камера снимаща на 360 градуса с много други режими за снимане и обяснения посочени на следния линк: http://dakiss-market.com/Sportna-panoramna-360%C3%83%EF%BF%BD%C3%82%C2%BA-wifi-12mp-kamera-p-6645.html Поради това, че няма наличности информацията е само от производителя, като след това ще се допълни. За количества и партньори с договори - допълнителна отстъпка. Ако има нещо неясно, попитайте по удобен за Вас начин.
Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5” | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5”
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 70 дни
Покана за групово пазаруване на посочения на снимките модел Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя. За по-големи количества специални цени. Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5” 1.Motor Size:5-inch 2.Motor Power: 250 W 3.Max Load:125 Kg 4.Max Speed: 25 km/h 5.Climbing Angle:25° 6.Battery:18650 Samsung lithium 8.8 Ah 7.Weight: 6.5 kg линк за повече информация: http://dakiss-market.com/Skuter-carbon-fiber-electric-skateboard-samo-na-edro-p-6623.html
Покана за групово пазаруване за самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” -20% | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Покана за групово пазаруване за самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” -20%
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 70 дни
Покана за групово пазаруване за Самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 20% от производителя. Product Size:67.5*26*25.5CM Color:Black, White, Red, Blue, Flame, Snake skin color, etc... Product Weight:12.8KG Maximum loading:120kg Max Speed:15KMH Motor power:700W(350W*2) Charging time:1-2H Range per charge:20-25KM,LG/samsung batteries(22P). The tire size: 10 inch Waterproof and dustproof levels: IP54 Packaging:71.5*35*33.5CMCM,1PCS/CTN, N.W:15.0KG With Remote co..
Покана за групово пазаруване на посочените модели самобалансиращ скутер на снимките - 20% | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Покана за групово пазаруване на посочените модели самобалансиращ скутер на снимките - 20%
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 70 дни
Покана за групово пазаруване на посочените на снимките модели самобалансиращ скутер с едно и две колела Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 20% от производителя. Характеристиките и цените ще намерите на този линк http://dakiss-market.com/Skuteri-c-114.html Цената се определя според цените към датата за подаване на поръчката. Показаните цени са ориентировъчни. Ако има други въпроси съм на разположение.
Търг за подизпълнител | Съобщения, покани | гр. Пирдоп
Търг за подизпълнител
гр. Пирдоп, обл. София,  Подател: Еуротекс,  преди 93 дни
Фирма Еуротекс обявява търг за подизпълнител за извършване на СМР. Справки, информация и условия по търга може да получите по телефона или на и-мейл адрес.
Разпродажба на авточасти в Студентски град от ”АутоМ” | Съобщения, покани | гр. София
Разпродажба на авточасти в Студентски град от ”АутоМ”
гр. София, обл. София,  Подател: Митко Чафадаров,  преди 94 дни
РАЗПРОДАЖБА НА АВТОЧАСТИ ЗА АВТОМОБИЛИ И МИКРОБУСИ ПРОИЗВЕДЕНИ ДО 1995г ПО ЦЕНИ НА ЕДРО.. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОГОВАРЯНЕ ЗА ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО. Голяма наличност на нови и употребявани авточасти за европейски и азиатски автомобили и микробуси Ауди, фолксваген, сеат, шкода, мерцедес, бмв, опел, пежо, рено, ситроен, фиат, алфа ромео, ланчия. БЕЗ ЕДРОГАБАРИТНИ. Извършвам и монтаж на закупените части при желание на клиента. Резервни части АГУ, сачмени лагери от сериите 600,6000,6200,6300, графитни четки за електроуреди и електроинтстументи, трапецовидни ремъци гладки и назъбени/вентилирани/ 10,13,1..
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ | Съобщения, покани | гр. Шумен
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ
Стиваго ЕООД
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Стиваго ЕООД,  преди 97 дни
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ Как мога да използвам отложено плащане за поръчка? Можете да изберете отложено плащане на втора стъпка от потвърждаване на поръчката - метод на плащане ПЛАТИ ПОСЛЕ Кога получавам поръчаната стока? След одобрение от PlatiPosle.bg за отложено плащане можете да получите стоката веднага от kerpeden.bg Наистина ли имам 15 дни, в които мога да платя поръчката си без оскъпяване? Да, всяка поръчка направена с ’Плати После’ можете да платите до 15 дни без никакво оскъпяване. Плащането се извършва единствено към ’Плати После’..
Набирам поръчки на Oriflame | Съобщения, покани | гр. Велико Търново
Набирам поръчки на Oriflame
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 142 дни
Набирам поръчки на Oriflame за Велико Търново и региона. Предлагам атрактивни цени и отстъпки. Не се колебайте да напазарувате за Вас и Вашите близки на намалени цени. Ако имате въпроси не се колебайте, можете да изпратите съобщение или да се обадите на посочения телефон в обявата. Не Ви задължавам да се регистрирате, но ако имате желание ще Ви съдействам :)
Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на игри в света - Global Game Jam. | Съобщения, покани | гр. Бургас
Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на игри в света - Global Game Jam.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 166 дни
Burgas Game Jam 2017 ще тече на: http://tmhr.co/UluC7Z За трети пореден път, от 20 до 22 януари, Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на компютърни, настолни и улични игри в света - Global Game Jam, който се провежда паралелно в стотици градове на планетата. Хакатонът събира на едно място хора от всякакви области, които разполагат с по-малко от 48 часа и предварително неизвестни условия, за да измислят нова игра. Работи се по обща тема, в екипи и интензивно, като времевото ограничение е с цел да стимулира креативността и да даде като резултат малки, но иновативни игри. П..
Фирма ”Марвин” ООД отвори нов склад в гр. Бургас | Съобщения, покани | гр. Бургас
Фирма ”Марвин” ООД отвори нов склад в гр. Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 289 дни
”Марвин” ООД, гр. Димитровград - водеща фирма в България на пазара с химични реактиви, лабораторна стъклария и апаратура отвори нов склад в гр. Бургас, кв. Победа/Комлука/, ул. Чаталджа №20. Коректността и лоялността към нашите клиенти ни утвърди като доставчик с над 20 годишен опит. За предлаганите от нас артикули може да посетите сайта ни: www.marvin-ood.dir.bg или да ни потърсите на горепосоченият адрес.
Партньорска програма на Lakom.bg | Съобщения, покани | гр. Варна
Партньорска програма на Lakom.bg
Lakom.bg
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Lakom.bg,  преди 419 дни
Lakom.bg предлага партньорска програма с която можете да спечелите пари и да направите допълнителни доходи чрез разпространение и реклама. Афилиейт програмата е валидна за всички собственици на уебсайтове, онлайн системи за разпространение, всички притежатели на профили в Facebook, Twitter, Google +, Pinterest и и други социални мрежи както и на всички физически и юредически лица имащи възможност и желаещи да разпространяват онлайн и офлайн реклама. Lakom.bg предлага партньорска програма в която могат да участват всички физически лица навършили 18г. В системата са предложени рекламни материал..
Търся роднини | Съобщения, покани | гр. Бургас
Търся роднини
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 928 дни
Търся ВИОЛЕТА ПЕТКОВА от гр. БУРГАС ! Съпруга на Виолета Петкова се казва ЖОРО !Името на дъщеря им е : МИГЛЕНА !Търсят я роднини от село ТОДЮВЦИ община ЕЛЕНА област ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Нека се обади на посочения телефон ! Знаем само ,че живее в БУРГАС или кв. ” ИЗГРЕВ ” или кв .” СЛАВЕЙКОВ ” КОЙТО Я ПОЗНАВА И ПРОЧЕТЕ ОБЯВАТА НЕКА ДА Я ЗАПОЗНАЕ С НЕЯ ! БЛАГОДАРИМ !
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.