Съобщения

Съобщения, покани

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
29 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ! | Съобщения, покани | гр. София
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ!
Стоматологичен център ФАМА БОНА
гр. София, обл. София,  Подател: Стоматологичен център ФАМА БОНА,  преди 21 часа
Стоматологичен център Фама Бона провежда кампания по разпостранението на КЛИЕНТСКИ КАРТИ, който осигуряват 10% отстъпка от стоматологичните услуги на центъра. Имате нужда от качествеи услуги на нормални цени- възползвайте се от клиентската ни програма! Изпратете ни адрес и получател, ще ви я доставим безплатно заедно с талони за отстъпка до 50%! Картата се регистрира при посещение в центъра!
Покана за събрание | Съобщения, покани | гр. Бургас
Покана за събрание
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Покана за свикване на събрание на член-кооператорите на ЗК „Булмит“ гр. Бургас, обл. Бургас Последна редакция преди 1 минути, Публикувана преди 2 дни, Валидна още 29 дни ПОКАНА за свикване на събрание на член-кооператорите на ЗК „Булмит“ Членовете на ЗК „Булмит“, гр. Бургас, на основание чл.39, ал.3, т.2 от Устава на ЗК „Булмит“ и решение на 1/3 от членовете на кооперацията от 22.04.2017 г., свикват събрание на 12 май 2017 г. (петък) от 9.00 часа в пенсионерски клуб „Демокрация“ с адрес: гр. Бургас, кв. „Меден Рудник“, ул. „Георги Бенковски“. Дневен ред: 1. Отчет за събраните це..
ПОКАНА за свикване на събрание на член-кооператорите на ЗК „Булмит“ | Съобщения, покани | гр. Бургас
ПОКАНА за свикване на събрание на член-кооператорите на ЗК „Булмит“
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ПОКАНА за свикване на събрание на член-кооператорите на ЗК „Булмит“ Членовете на ЗК „Булмит“, гр. Бургас, на основание чл.39, ал.3, т.2 от Устава на ЗК „Булмит“ и решение на 1/3 от членовете на кооперацията от 22.04.2017 г., свикват събрание на 12 май 2017 г. (петък) от 9.00 часа в пенсионерски клуб „Демокрация“ с адрес: гр. Бургас, кв. „Меден Рудник“, ул. „Георги Бенковски“. Дневен ред: 1. Отчет за събраните целеви вноски по 250 лв. от членовете на кооперацията за заплащане на данъците и вземане на решение относно неплатилите член-кооператори. 2. Избор на Управителен съвет и Председ..
Жена, инвалид на 69 г. спешно се нуждае от помощни средства | Съобщения, покани | гр. София
Жена, инвалид на 69 г. спешно се нуждае от помощни средства
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Жена инвалид спешно се нуждае от помощни средства за инвалиди, които не може да си позволи да си закупи поради влошени финанси, моля ако някой има такива и желае да ги дари да се обади. Жената е трудно подвижна затова се нуждае от проходилка, стол-тоалетна и др.
Магазин за плодове и зеленчуци ул. ’’ГАГОВЕЦ’’46А | Съобщения, покани | гр. Сливен
Магазин за плодове и зеленчуци ул. ’’ГАГОВЕЦ’’46А
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
Магазин за български плодове и зеленчуци на достъпни цени в кв. ”Ново село” ул. ”Гаговец”46А. Заповядайте на място, за да се уверите сами. Работим от 08:30ч до 20:00ч.
невалидна диплома | Съобщения, покани | гр. София
невалидна диплома
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
свидетелство за основно образование № 023546 от Първа английска езикова гимназия на Ралица Росен Хаджиева е невалидно
Уведомление за инвестиционно предложение | Съобщения, покани | с. Факия
Уведомление за инвестиционно предложение
с. Факия, обл. Бургас,  Подател: Mitko Popov,  преди 6 дни
Съгласно чл. 4, ал. 2 от НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОЦЕНКА НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА Митко Иванов Попов съобщава на засегнатото население, че в землището на с. Факия, обл. Бургас, ПИ 121036 има инвестиционно намерение за строителство на стопанска постройка за съхранение на земеделска продукция по Наредба 19 от 25.10.2012 на Министерството на земеделието и храните и Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Уведомление за инвестиционно предложение | Съобщения, покани | гр. Пловдив
Уведомление за инвестиционно предложение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Тодор Васев,  преди 6 дни
Анна Тодорова Дерменджиева и Николай Георгиев Чешмеджиев, имат следното инвестиционно предложение: „ЖИЛИЩНО ЗАСТРОЯВАНЕ“ в поземлен имот № 00702.18.154, землище гр. Асеновград, общ. Асеновград, обл. Пловдив. Инвеститорите предлагат в четиринадесет дневен срок достъп до информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, на адрес: гр. Асеновград, ул. ”Васил Левски” № 35, обл. Пловдив
Набират се поръчки за доставка на камери с 360 градуса заснемане | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Набират се поръчки за доставка на камери с 360 градуса заснемане
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 11 дни
Набират се поръчки за доставка на най-новата панорамна камера снимаща на 360 градуса с много други режими за снимане и обяснения посочени на следния линк: http://dakiss-market.com/Sportna-panoramna-360%C3%83%EF%BF%BD%C3%82%C2%BA-wifi-12mp-kamera-p-6645.html Поради това, че няма наличности информацията е само от производителя, като след това ще се допълни. За количества и партньори с договори - допълнителна отстъпка. Ако има нещо неясно, попитайте по удобен за Вас начин.
Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5” | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5”
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 11 дни
Покана за групово пазаруване на посочения на снимките модел Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя. За по-големи количества специални цени. Скутер Carbon Fiber Electric Skateboard 5” 1.Motor Size:5-inch 2.Motor Power: 250 W 3.Max Load:125 Kg 4.Max Speed: 25 km/h 5.Climbing Angle:25° 6.Battery:18650 Samsung lithium 8.8 Ah 7.Weight: 6.5 kg линк за повече информация: http://dakiss-market.com/Skuter-carbon-fiber-electric-skateboard-samo-na-edro-p-6623.html
Покана за групово пазаруване за самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” -20% | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Покана за групово пазаруване за самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” -20%
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 11 дни
Покана за групово пазаруване за Самобалансиращ скутер Self-balance Electronic Scooter 10” Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 20% от производителя. Product Size:67.5*26*25.5CM Color:Black, White, Red, Blue, Flame, Snake skin color, etc... Product Weight:12.8KG Maximum loading:120kg Max Speed:15KMH Motor power:700W(350W*2) Charging time:1-2H Range per charge:20-25KM,LG/samsung batteries(22P). The tire size: 10 inch Waterproof and dustproof levels: IP54 Packaging:71.5*35*33.5CMCM,1PCS/CTN, N.W:15.0KG With Remote co..
Покана за групово пазаруване на посочените модели самобалансиращ скутер на снимките - 20% | Съобщения, покани | гр. Ямбол
Покана за групово пазаруване на посочените модели самобалансиращ скутер на снимките - 20%
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 11 дни
Покана за групово пазаруване на посочените на снимките модели самобалансиращ скутер с едно и две колела Само на едро с доставка до 2 месеца. Минимална поръчка 20 броя Цената е вече намалена с 20% от производителя. Характеристиките и цените ще намерите на този линк http://dakiss-market.com/Skuteri-c-114.html Ако има други въпроси съм на разположение.
Инвестиционно предложение | Съобщения, покани | гр. Бургас
Инвестиционно предложение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”Партнерс” ООД,  преди 22 дни
О Б Я В А до заинтересованите лица и общественост На основание чл. 6, ал. 9 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (Наредба за ОВОС, ДВ, бр. 12/2016 г., изм. и доп.) ПАРТНЕРС” ООД гр. Бургас, ул. „Вардар” №1 /наименование на физическото или юридическото лице, адрес/ СЪОБЩАВА на засегнатото население, че има инвестиционно предложение за „Откриване на площадка за: • събиране, временно съхранение и сортиране на отпадъци от пластмаса, хартия и картон, стъкло, опаковки от различен материал и др; • събиране и обеззаразяване ..
Благотворителен базар | Съобщения, покани | гр. Бургас
Благотворителен базар
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 25 дни
На 8 и 9.04. ще се проведе благотворителен базар в помощ на Александрина Кръстева на площад Тройката ( до Mc Donald’s) от 11-18 ч! Ще има книги, играчки, сувенири, бижута, сладки и соленки, Великденска украса... Молим всички които могат да заповядат и подкрепат тази прекрасна инициатива!
инвестиционно намерение | Съобщения, покани | гр. Бургас
инвестиционно намерение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Люба Шекерова,  преди 25 дни
ЕТ Димо C -Димо Димов обявява инвестиционно намерение за преустройство на сграда в гр. Бургас с идентификатор 07079.2.2611.1 в казан за ракия.
Уведомление за инвестиционно предложение | Съобщения, покани | гр. Пловдив
Уведомление за инвестиционно предложение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Тодор Васев,  преди 27 дни
„ВЮРТ ЕЛЕКТРОНИК ИБЕ БГ” ЕООД, има следното инвестиционно предложение: Изграждане на три броя тръбени кладенеци в имот с № 036073 в землището на с. Белозем с ЕКАТТЕ 03620, общ. Раковски, обл. Пловдив. Фирмата предлага в четиринадесет дневен срок достъп до информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС, на адрес: с. Белозем, п. к. 4130, общ. Раковски, обл. Пловдив.
Блог iliangeorgiev.com | Съобщения, покани | гр. Русе
Блог iliangeorgiev.com
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Илиан Георгиев,  преди 33 дни
Абонирайте се за моя личен уеб портал, където споделям собственото си мнение за живота и професионалното развитие. Името ми е Илиан Георгиев и съм ученик в град Русе. Извършвам дейности по програмиране, реклама и интернет маркетинг. В блога си пускам полезни лични материали, засягащи тези сфери, а също и мисли за всевъзможни житейски въпроси. С радост споделям с последователите си и личните си успехи.
Търг за подизпълнител | Съобщения, покани | гр. Пирдоп
Търг за подизпълнител
гр. Пирдоп, обл. София,  Подател: Еуротекс,  преди 33 дни
Фирма Еуротекс обявява търг за подизпълнител за извършване на СМР. Справки, информация и условия по търга може да получите по телефона или на и-мейл адрес.
Разпродажба на авточасти в Студентски град от ”АутоМ” | Съобщения, покани | гр. София
Разпродажба на авточасти в Студентски град от ”АутоМ”
гр. София, обл. София,  Подател: Митко Чафадаров,  преди 35 дни
РАЗПРОДАЖБА НА АВТОЧАСТИ ЗА АВТОМОБИЛИ И МИКРОБУСИ ПРОИЗВЕДЕНИ ДО 1995г ПО ЦЕНИ НА ЕДРО.. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОГОВАРЯНЕ ЗА ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО. Голяма наличност на нови и употребявани авточасти за европейски и азиатски автомобили и микробуси Ауди, фолксваген, сеат, шкода, мерцедес, бмв, опел, пежо, рено, ситроен, фиат, алфа ромео, ланчия. БЕЗ ЕДРОГАБАРИТНИ. Извършвам и монтаж на закупените части при желание на клиента. Резервни части АГУ, сачмени лагери от сериите 600,6000,6200,6300, графитни четки за електроуреди и електроинтстументи, трапецовидни ремъци гладки и назъбени/вентилирани/ 10,13,1..
Avon Подайте поръчките си и получете отстъпка 10%,15%,20% | Съобщения, покани | гр. Стара Загора
Avon Подайте поръчките си и получете отстъпка 10%,15%,20%
Мария
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Мария,  преди 37 дни
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ | Съобщения, покани | гр. Шумен
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ
Стиваго ЕООД
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Стиваго ЕООД,  преди 37 дни
От 01.03.2017 г. kerpeden.bg е партньор по програма ПЛАТИ ПОСЛЕ Как мога да използвам отложено плащане за поръчка? Можете да изберете отложено плащане на втора стъпка от потвърждаване на поръчката - метод на плащане ПЛАТИ ПОСЛЕ Кога получавам поръчаната стока? След одобрение от PlatiPosle.bg за отложено плащане можете да получите стоката веднага от kerpeden.bg Наистина ли имам 15 дни, в които мога да платя поръчката си без оскъпяване? Да, всяка поръчка направена с ’Плати После’ можете да платите до 15 дни без никакво оскъпяване. Плащането се извършва единствено към ’Плати После’..
Инвестиционно намерение | Съобщения, покани | гр. Бургас
Инвестиционно намерение
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 54 дни
Инвестиционно намерение от ”Комерс Тони - 91” ЕООД за изграждане на ”Конферентен и бизнес център с хотел и подземни гаражи” в УПИ-I, местност ”под шосето”, землище на гр. Бургас. ИД № 07079.2.2826.
Набирам поръчки на Oriflame | Съобщения, покани | гр. Велико Търново
Набирам поръчки на Oriflame
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 82 дни
Набирам поръчки на Oriflame за Велико Търново и региона. Предлагам атрактивни цени и отстъпки. Не се колебайте да напазарувате за Вас и Вашите близки на намалени цени. Ако имате въпроси не се колебайте, можете да изпратите съобщение или да се обадите на посочения телефон в обявата. Не Ви задължавам да се регистрирате, но ако имате желание ще Ви съдействам :)
Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на игри в света - Global Game Jam. | Съобщения, покани | гр. Бургас
Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на игри в света - Global Game Jam.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 107 дни
Burgas Game Jam 2017 ще тече на: http://tmhr.co/UluC7Z За трети пореден път, от 20 до 22 януари, Бургас става част от най-мащабното събитие за създаване на компютърни, настолни и улични игри в света - Global Game Jam, който се провежда паралелно в стотици градове на планетата. Хакатонът събира на едно място хора от всякакви области, които разполагат с по-малко от 48 часа и предварително неизвестни условия, за да измислят нова игра. Работи се по обща тема, в екипи и интензивно, като времевото ограничение е с цел да стимулира креативността и да даде като резултат малки, но иновативни игри. П..
Фирма ”Марвин” ООД отвори нов склад в гр. Бургас | Съобщения, покани | гр. Бургас
Фирма ”Марвин” ООД отвори нов склад в гр. Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 229 дни
”Марвин” ООД, гр. Димитровград - водеща фирма в България на пазара с химични реактиви, лабораторна стъклария и апаратура отвори нов склад в гр. Бургас, кв. Победа/Комлука/, ул. Чаталджа №20. Коректността и лоялността към нашите клиенти ни утвърди като доставчик с над 20 годишен опит. За предлаганите от нас артикули може да посетите сайта ни: www.marvin-ood.dir.bg или да ни потърсите на горепосоченият адрес.
прийму в дар | Съобщения, покани | Украйна (UA)
прийму в дар
Украйна (UA), обл. Друга държава,  Подател: Танюшка,  преди 241 дни
Приму в дар любую жилую недвижимость в Болгарии в жилом состоянии
Партньорска програма на Lakom.bg | Съобщения, покани | гр. Варна
Партньорска програма на Lakom.bg
Lakom.bg
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Lakom.bg,  преди 359 дни
Lakom.bg предлага партньорска програма с която можете да спечелите пари и да направите допълнителни доходи чрез разпространение и реклама. Афилиейт програмата е валидна за всички собственици на уебсайтове, онлайн системи за разпространение, всички притежатели на профили в Facebook, Twitter, Google +, Pinterest и и други социални мрежи както и на всички физически и юредически лица имащи възможност и желаещи да разпространяват онлайн и офлайн реклама. Lakom.bg предлага партньорска програма в която могат да участват всички физически лица навършили 18г. В системата са предложени рекламни материал..
Алдес Имоти | Съобщения, покани | гр. София
Алдес Имоти
”АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД
, гр. София, обл. София,  Подател: ”АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД,  преди 67 дни
10 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ АЛДЕС ИМОТИ КОГАТО ПРОДАВАТЕ ИЛИ ОТДАВАТЕ ИМОТ: 1. имаме 10 ГОДИШЕН ОПИТ на пазара 2. разполагаме с ГОЛЯМА БАЗА от клиенти 3. за имота Ви ще отговаря ПЕРСОНАЛЕН БРОКЕР 4. ще Ви дадем съвет относно ТЪРГОВСКИЯ ВИД 5. ще Ви информираме за РЕАЛНАТА ПАЗАРНА ЦЕНА 6. ще направим ПРОФЕСИОНАЛНА рекламна кампания 7. ще договорим НАЙ- ДОБРИТЕ ЗА ВАС цена, срокове и условия 8. ще Ви СЪДЕЙСТВАМЕ да набавите необходимите документи 9. ще Ви СПЕСТИМ Време, Нерви и Пари 10. и СЛЕД 10 ГОДИНИ ще продължаваме да работим за Вас
Търся роднини | Съобщения, покани | гр. Бургас
Търся роднини
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 868 дни
Търся ВИОЛЕТА ПЕТКОВА от гр. БУРГАС ! Съпруга на Виолета Петкова се казва ЖОРО !Името на дъщеря им е : МИГЛЕНА !Търсят я роднини от село ТОДЮВЦИ община ЕЛЕНА област ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Нека се обади на посочения телефон ! Знаем само ,че живее в БУРГАС или кв. ” ИЗГРЕВ ” или кв .” СЛАВЕЙКОВ ” КОЙТО Я ПОЗНАВА И ПРОЧЕТЕ ОБЯВАТА НЕКА ДА Я ЗАПОЗНАЕ С НЕЯ ! БЛАГОДАРИМ !
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.