Работа

Работа в страната - предлага

Филтри
Област: обл. Ямбол
Населено място
Квартал/Район
Бранш: Хранителна промишленост
Тип на подателя
Заетост
Особености
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
9 обяви
обл. Ямбол
Хранителна промишленост
ТОП оферта
техник поддръжка Нухелт АД Хранителна промишленост гр. Ямбол, Ямбол,  преди 1 денТЕХНИК ПОДДРЪЖКА Във връзка с разширяване на дейността си - производство на здравословни храни, фирма Нухелт АД търси да назначи техник поддръжка. I. Отговорности на позицията: •Диагностицира и отстранява проблеми в оборудването на производствените линии; •Извършва необходимите профилактични и ремонтни работи, свързани с производственото оборудване; •Настройва и калибрира машини и оборудване според оптималните изисквания; •Участва в разглобяването, монтажа, настройката и пускането на нови специализирани машини. II. Изисквания към кандидатите: •Техническо образование; •Практически опит в поддръжката на производствено оборудване; •Познания по механика и електротехника с цел диа..
СнимкиДлъжностФирма / ОбектБранш
VIPработник Къща на хляба Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | Каргон гр. Ямбол
работникКъща на хлябаХранителна промишленост
Каргон, гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
Ямбол, фирма търси работник за производство на хляб и закуски
Баничарка | Работа в страната - предлага | Център гр. Ямбол
БаничаркаЕТ ”Майкъл”Хранителна промишленост
Център, гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ЕТ ”Майкъл - Д. Димитров”,  преди 5 часа
Баничарка - СПЕШНО!!! Фирма ”МАЙКЪЛ” търси баничарка за производство на тестени закуски!!! Фирмата предлага: - Постоянна заетост - Пълни осигуровки на 8 часа - Редовна заплата - в края на всяка работна седмица!!! - Работно време от понеделник до петък - Почивни дни - събота и неделя - Стартова заплата - 400лв Изисквания: - Опит като баничарка (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) - Желание за работа - Поддържане на фирмените стандарти и правила!!! - По възможност започване веднага Задължения: - Приготвяне на баници, рогчета, кифлички и други видове закуски за разнос - Втасване и изпичане на г..
Огняр - котли ниско налягане ИСА-Ямбол Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | гр. Ямбол
Огняр - котли ниско наляганеИСА-ЯмболХранителна промишленост
ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ,  преди 18 дни
Удостоверение № 2049 от 31.05.2016 г. на основание чл. 28, ал. 5 от ЗНЗ, чл. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа. Изисквания: 1. Средно - техническо образование; 2. Кандидатите задължително да притежават документ за правоспособност за огняр - котли с високо налягане - втора квалификационна степен; 3. Минимум 3 години професионален опит като огняр на котли - ниско налягане. 4. Кандидатите да са от гр. Ямбол или региона; Фирмата предлага: 1. Възможност за работа в утвърдена на пазара фирма; 2. Много добри условия ..
продавач ЕТ”Стивия- С” Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | Златен Рог гр. Ямбол
продавачЕТ”Стивия- С”Хранителна промишленост
Златен Рог, гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Владимир Колев,  преди 46 дни
Търсим магазинерка за нощни смени в денонощен магазин в Златен рог. Може и пенсионер!
Хладилен техник ИСА-Ямбол Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | Промишлена Зона гр. Ямбол
Хладилен техникИСА-ЯмболХранителна промишленост
ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ
Промишлена Зона, гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ,  преди 86 дни
Удостоверение № 1330 от 15.07.2011 г. на основание чл. 28, ал. 5 от ЗНЗ, чл. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа, валидно до 15.07.2016 г. ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДЛЪЖНОСТТА: - Поддръжка в изправност на хладилното оборудване; - Профилактика на хладилните съоръженията; - Други конкретни задачи свързани с длъжността; ИЗИСКВАНИЯ: - Средно техничеко образование - специалности „Хладилен техник” или „Електротехник”; - Минимум 2 години опит с хладилни инсталации; - Умение за настройка и ремонт на Ел. таблата на хладилните инсталац..
Търговски асистент ИСА-Ямбол Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | гр. Ямбол
Търговски асистентИСА-ЯмболХранителна промишленост
ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ,  преди 163 дни
Задължения: - Отговаряте за изпълнение на плановете за покупки, продажби и реклама. - Участвате в договарянето на споразумения с настоящи и бъдещи партньори, относно продукти, цени, възможни срокове за изпълнение, поръчки и доставки. - Следите, проучвате и анализирате пазарните условия, предлагате мероприятия за разширяване на пазарния дял. - Контролирате изпълнение на сключените договори и възложените поръчки. - Презентирате предлаганите продукти и техните технически параметри. Изисквания: - Висше икономическо образование или средно икономическо с друго висше; - Отлични комуникати..
Специалист маркетинг ИСА-Ямбол Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | Промишлена Зона гр. Ямбол
Специалист маркетингИСА-ЯмболХранителна промишленост
ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ
Промишлена Зона, гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ,  преди 302 дни
Удостоверение № 1330 от 15.07.2011 г. на основание чл. 28, ал. 5 от ЗНЗ, чл. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа, валидно до 15.07.2016 г. Задължения: - Отговаряте за изпълнение на плановете за доставки и продажби; - Идентифицирате и търсите нови контрагенти; - Участвате в договарянето на споразумения с настоящи и бъдещи партньори, относно продукти, цени, възможни срокове за изпълнение, поръчки и доставки; - Следите, проучвате и анализирате пазарните условия, предлагате мероприятия за разширяване на пазарния дял; - Контролират..
Работник производство – цех „Екстракция” ИСА-Ямбол Хранителна промишленост | Работа в страната - предлага | гр. Ямбол
Работник производство – цех „Екстракция”ИСА-ЯмболХранителна промишленост
ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ - ЯМБОЛ,  преди 317 дни
Удостоверение № 1330 от 15.07.2011 г. на основание чл. 28, ал. 5 от ЗНЗ, чл. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа, валидно до 15.07.2016 г. Изисквания: - Завършено Средно специално образование – Механотехникум или /специалности - ХВП, Химия/; - Отговорност и прецизност в работата; - Комуникативна личност, с умения за работа в екип; - Опитът на сходна позиция се счита за предимство; - Кандидатите да са от гр. Ямбол или региона. Отговорности и задължения: - следи за работата на машините и съоръженията; - спазва хигиенни..
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.