Работа

Работа в чужбина

Държава: Чешка република (CZ)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
13 обяви
Чешка република (CZ)
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 6 часа
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50г. РЗ зависи от обявените позиции между 750 и 1400Е, безплатна кватрира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 6 часа
Длъжност: Складови работници
Държава: Чешка република (CZ)
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Чехия - Оператори на поточна линия, шофьори на автобуси. Лицензирана фирма.,  преди 1 ден
Длъжност: Оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, шофьори на автобуси за своите фабрики
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 600-700 евро
Лицензирана фирма ”Чебо” ЕООД, лиценз № 1908/27.07.2015 г. търси да назначи: оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, както и шофьори на автобуси за своите фабрики в Чехия. БЕЗ КОМИСИОННИ И ДРУГИ ТАКСИ. С чисто месечно възнаграждение 700 евро за шофьори и от 600 до 1300 евро за работещи в заводите + плюс ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ И БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ. За повече информация на посочените телефони или сайт.
ТОП оферта
Работа в Чехия, Панасоник, ,  Подател: Ivan Ivanchev,  преди 1 ден
Длъжност: Оператор в производството
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 1200-1400 лв.
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1777
Примавера Джобс предлага свободни позиции за длъжноста „Оператор в производството на авто радиа и мултимедии за автомобили”. Месторабота: Панасоник, Чехия, гр. Пардубице (Старе Чивице). Заплащане: 85 крони нето на час (6,20 лв/час), индивидуални бонуси, купони за храна, допълнително заплащане за извънреден труд, труд положен през празнични дни. Седмичен аванс след първата седмица (1000 чешки крони). Изисквания: Минимална сръчност, отговорност и дисциплина. Опитът в производството не е задължителен. Работата се състои в монтиране на техника за автомобили. Работи се в чиста и приятна среда. Осигурени работно облекло и обувки. Смени по 8 часа от понеделник до петък, както ..
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPAVX Lanskroun набира работници Работник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
РаботникЧешка република (CZ)
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 53 минути
AVX Lanskroun набира работници - AVX Lanškroun набира жени и мъже за производство на електронни компоненти. Работи се на трудов договор с платени здравни и социални осигуровки върху пълната работна заплата. Настаняване максимум по трима човека. Настаняването е безплатно за работника. Работи се на 12- часови смяни с възможност за допълнителни работни часове. Заплащане- гарантиран минимум от 15960 крони чисто за 168 изработени часа. Заминаване- 13.05.17 Без такси и комисионни!
VIPЗавод Тойода търси работници Работник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
РаботникЧешка република (CZ)
, обл. ,  преди 23 часа
Завод Тойода търси работници - Завод Тойода търси мъже и жени за производство на вътрешни уплатнения за автомобили. Работи се на 8- часови смяни от понеделник до петък. Събота и неделя се почива, но могат да се взимат като допълнително работни и се заплащат + 40%. Заплащане 17250 - при отработени от 165 часа до 172.5 часа ( пълен отработен график без отсъствия) Настаняването е абсолютно безплатно за работника. Платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Без такси и комисионни!!!
VIPМонтажници с опит Монтажник Чешка република (CZ) 110 крони на час | Работа в чужбина |
МонтажникЧешка република (CZ)110 крони на час
, обл. ,  преди 1 ден
Монтажници с опит - Завод Rieter за производство на шевни машини търси монтажници. Заплатени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Настаняване в стая двойка или тройка на 200-300 метра от завода, абсолютно безплатно за работника. Заплащане - 110 крони на час. Работи се на 5- дневна работна седмица, 8- часови смяни с възможност да се взимат допълнителни часове събота или неделя. Без такси и комисионни.
VIPРабота в чужбина Оператор в производство Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
Оператор в производствоЧешка република (CZ)
”Едимакс БГ” ЕООД
, обл. ,  Подател: ”Едимакс БГ” ЕООД,  преди 1 ден
Работа в чужбина - Edymax BG набира служители за компания в автомобилната индустрия, които ще бъдат назначени на постоянен трудов договор! Без посреднически такси и комисионни!!! ОПИСАНИЕ: • Изработване на седалки за коли • Сглобяване на отделни части от седалките • Монтиране • Работа с елементарни уреди • Работа в автомобилната индустрия НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ: • Надграждане на основната заплата посредством бонуси • Присъствен бонус - 2350 Чешки Крони/ Месец; • Сутрешна и следобедна смяна - 7,50 Ч. к./час; нощна смяна-10 Ч. к./час; извънреден труд-25 ч. к./час • Допълнително заплащане за работа пре..
VIPтърси строителни работници строителни работници Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
строителни работнициЧешка република (CZ)
,  преди 2 дни
търси строителни работници - Чехия, Бърн - търси строителни рабонтици
VIPЗаварчици за Чехия Заварчици Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
ЗаварчициЧешка република (CZ)
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 2 дни
Заварчици за Чехия - Заварчици на CO2 за средно чешки регион( Прага) за производство на трактори и багери. Европейски сертификат за заваряване е задължителен. Заплащане: - заплата- 175 крони на час - доплащане за следобедни и нощни смяни -доплащане за извънредни часове-25% -доплащане за събота и неделя-40% Работи се на трудов договор с платени здравни и социални осигуровки. Настаняване- безплатно. За повече информация се обадете на посочения телефон. Без такси и комисионни.
VIPСтругари, фрезисти, монтажници Стругар, фрезист, монтажник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
Стругар, фрезист, монтажникЧешка република (CZ)
, обл. ,  преди 2 дни
Стругари, фрезисти, монтажници - Завод в Чехия търси спешно стругари, фрезисти и монтажници, които могат да четат чертежи. Заплащането за стругари и фрезисти е 200 крони на час, за монтажници 95-110 крони на час, плюс доплащане за следобедни и нощни смяни. Монтажниците трябва да имат техническо образование. Настаняването е безплатно, платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Без такси и комисионни.
VIPРабота в чужбина Оператор в производство Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
Оператор в производствоЧешка република (CZ)
”Едимакс БГ” ЕООД
, обл. ,  Подател: ”Едимакс БГ” ЕООД,  преди 4 дни
Работа в чужбина - Сигурна работа в чужбина - веднага! Фирма Едимакс търси да назначи служители на постоянен трудов договор в производствени предприятия в Словакия и Чехия! БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСКИ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! Търсите си работа в чужбина? Открийте какво може да ви предложи Едимакс - Свържете се с нас на посочения безплатен телефон или посетете офиса ни в гр. Пловдив, бул. ” Васил Априлов” №2.
Работа в Чехия Работник в Фабрика Чешка република (CZ) на място | Работа в чужбина |
Работник в ФабрикаЧешка република (CZ)на място
, обл. ,  Подател: Balkan Horn Tours,  преди 17 дни
Работа в Чехия - Чешка фирма намираща се на територията на град Пилзен, набира работници между 18 и 50 години. Работата се състои в контрол на готова продукция на поточна линия. Фирмата осигурява транспорт, квартира, обяд и работно облекло. За повече информация на посочения телефон от 10:00 до 17:00.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.