Работа

Работа в чужбина

Държава: Чешка република (CZ)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
9 обяви
Чешка република (CZ)
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 46 минути
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО - РЗ от 750 до 1100 E, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50 г. РЗ зависи от обявените позиции между 850 и 1400Е, безплатна кватрира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 51 минути
Длъжност: Работници в складове и заводи
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Работа в Чехия, ,  Подател: Васил Стоянов,  преди 6 часа
Длъжност: майстори и обща работа
Държава: Чешка република (CZ)
Работа в Чехия за арматуристи и кофражисти. Заплата 1200-2000 евро. Работа в Чехия за неквалифициран персонал в предприятия и заводи. -Заплата (чисто) 3,0-3,4 евро за час. -Разходи за квартира, средно 133 евро. -Във месеца може да се работи 160-250 часа, в зависимост от конкретното предприятие. ГАРАНЦИЯ 100% -Пътува се за собствена сметка. Ще ви посрещнат, настанят, ще ви регистрират в полицията и ще ви закарат на работното място.
ТОП оферта
Кофражисти, зидари, електротехници, арматуристи, фаянсаджии и майстори на гипсокартон,  преди 23 часа
Длъжност: кофражисти със системи Пери и Дока, зидари, електротехници, арматуристи, фаянсаджии и майстори на гипсокартон
Държава: Чешка република (CZ)
Възнаграждение: 1 200 Е
Фирма търси кофражисти със системи Пери и Дока, зидари, електротехници, арматуристи, фаянсаджии и майстори на гипсокартон, общи работници, специалисти за машинна гипсова мазилка, складови работници за работа в Чехия. Осигурена квартира, аванс до заплата, стартова работна заплата от 1 200 Е.
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPВнимание! Поемаме пътните разходи-работа в Чехия-складове складова работа Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
складова работаЧешка република (CZ)
, обл. ,  преди 22 часа
Внимание! Поемаме пътните разходи-работа в Чехия-складове - Ние сме лицензирана чешка трудова агенция и предлагаме работа за мъже, жени и семейства в складове. Работата се състои от обслужване на поточна линия, опаковане на промишлени и хранителни стоки и лепене на етикети. Заплащането е 80-120 крони на час (1000 € на месец). Осигуряваме квартира, аванси всяка седмица и транспорт до работата и обратно със служебни автобуси за сметка на фирмата. Договор с нас се подписва за 6 месеца минимум. Език не се изисква. Организираме всяка седмица пътуване до Прага за наша сметка. За информация и записване само на посочения телефон.
VIPОператор производство Оператор Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
ОператорЧешка република (CZ)
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 1 ден
Оператор производство - Здравейте, Фирма ПРО СОЛЮШЪН Еоод с предмет на дейност: Извършване на посредическа дейност по информиране и наемане на граждани в страната и чужбина с удостоверение за регистрация №: 2115 търси за свойте клиенти ManpowerGroup работници работа в Чехия: в завод Ян-фенг- за производство на интериор (пластмаса)за автомоблили, намираща се в промишлена зона Триангъл. 1. Длъжностна характеристика, отговорности и задължения. Не се работи на поточна линия, извършва монтаж на различните елементи (части). Работи се на норма • Стабилна работа • Адекватното и конкурентно заплащане • Трудов дого..
VIPТърси монтажници Монтажник Чешка република (CZ) 750-830 евро | Работа в чужбина |
МонтажникЧешка република (CZ)750-830 евро
, обл. ,  Подател: Про Солюшън ООД,  преди 1 ден
Търси монтажници - Завод Кариер търси мъже за монтажна дейност. В завода се произвеждат хладилни витрини. Работи се на 8- часови смяни, като се редуват първа, втора и нощна. Настаняването е в гр. Пилзен и е абсолютно безплатно за работника. Работи се на трудов договор, с платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Пътните разходи до Чехия се възстановяват след пристигането ви, след трети изработен ден. Заплащане- 750-830 евро чисто за 192 изработени часа. Без такси и комисионни!!!
VIPЗавод Тойода търси работници Работник Чешка република (CZ) | Работа в чужбина |
РаботникЧешка република (CZ)
, обл. ,  преди 1 ден
Завод Тойода търси работници - Завод Тойода търси мъже и жени за производство на вътрешни уплатнения за автомобили. Работи се на 8- часови смяни от понеделник до петък. Събота и неделя се почива, но могат да се взимат, като допълнително работни и се заплащат + 40%. Заплащане 17250 - при отработени от 165 часа до 172.5 часа ( пълен отработен график без отсъствия, плюс бонус производителност) Настаняването е абсолютно безплатно за работника. Платени здравни и социални осигуровки върху пълна работна заплата. Без такси и комисионни!!!
VIPнабирам работници за Чехия работници Чешка република (CZ) 85 крони (6лева) или 3 € на час | Работа в чужбина |
работнициЧешка република (CZ)85 крони (6лева) или 3 € на час
, обл. ,  Подател: Ивиян Йовчев,  преди 2 дни
набирам работници за Чехия - Набират се работници за Чехия град Пичзен посрещане и настаняване в луксозни стаи със самостоятелни баня, тоалетна и кухня, работа в завот на Панасоник смепи по 8 или 12часа, работа в себота се заплаща допъчнително
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.