Работа

Работа в чужбина

Държава: Чешка република (CZ)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
9 обяви
Чешка република (CZ)
ТОП оферта
неквалифициран персонал Чешка република (CZ) до 1 400 Е ,  преди 11 часаЧехия, мъже, жени до 55 г., без посредници в България, над 20 вида работни позиции, РЗ от 700-1 400 Е, ТД, осигуровки, всяка седмица аванс до заплата
ТОП оферта
Строителни и складови работници Чешка република (CZ) ,  преди 12 часаЧехия, легална борса търси строители, координатори, складови работници, зидаро-мазачи, кофражисти, общи работници, заварчици и стругаро-фрезисти, ТД, РЗ 800-1500 Е, квартира, посрещане, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Работници в складове и заводи Чешка република (CZ) ,  преди 13 часаЛегална чешка борса - работници за складове и заводи, във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили, заварчици, квартира, ТД, осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Мъже, жени, семейства за складови бази-безплатна квартира, отлично възнаграждение!!!1, ,  преди 13 часаЧрез съвместната ни дейност с чешката агенция по заетостта откриваме позиции за работа в Чехия за мъже, жени семейства до 50 г. в складови бази в Чехия 10 часов работен ден 120 крони на час, 1100 евро чисто заплащане. Работата се състой в окоплектоване, стиковане на продукцията, следене какво влиза и излиза в и от складовото пространство, както и набор на заявки за експедиция. Опит и език не се изисква. Постоянен трудов договор, квартира, заминаване веднага. Работите директно за чешкия работодател с агентури и посредници не работим
ТОП оферта
зидари, фаянсаджии, арматуристи, майстори на гипсокартон и кофражисти Чешка република (CZ) стартова заплата 1 000 Е ,  преди 14 часаФирма със седалище в Чехия търси зидари, фаянсаджии, арматуристи, майстори на гипсокартон и кофражисти със задължителен опит с кофражни системи DOKA и PERI, за работа в Чехия, Германия, Белгия и Холандия, осигуреини квартира и аванс до първа заплата. Стартова заплата 1 000 Е, пътните се изплащат след пристигане в Прага. Допълнителна информация може да получите на посочените телефони и мейл.
ТОП оферта
Оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, шофьори на автобуси за своите фабрики Чешка република (CZ) 600-700 евро ,  преди 15 часаЛицензирана фирма ”Чебо” ЕООД, лиценз № 1908/27.07.2015 г. търси да назначи: оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, както и шофьори на автобуси за своите фабрики в Чехия. БЕЗ КОМИСИОННИ И ДРУГИ ТАКСИ. С чисто месечно възнаграждение 700 евро за шофьори и от 600 до 1300 евро за работещи в заводите + плюс ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ И БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ. За повече информация на посочените телефони или сайт.
ТОП оферта
монтажник на антени, на автомобилни компоненти Чешка република (CZ) 600 евро нето ,  преди 16 часа- Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз - Да работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа - Да ползвате безплатно настаняване с много добри условия на живот - Ако имате желание да работите на 3 смени по 8 часа /1, 2 и нощна/ - Да работите в производство на антени, автомобилни части и др. За записване и интервю: Варна 0877 966 477 Кюстендил 0895 664 554 Пловдив 0878 775 791 Плевен 0878 761 722 София 0889 750 502 http://www.euworker.bg/bg/ *Описание на работата: - монтаж на антени в съответствие с инструкции и спецификация чрез използване на инструменти и оборудване -меко запояване -тестване на продукти -опаковане на изделия - ..
ТОП оферта
Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори Чешка република (CZ) ,  преди 1 денЧехия, легална борса търси работници за фабрика за пластмасови, ТД, РЗ 600-750 Е предимно жени до 45г., квартира, посрещане, без комисиона. Позвъни и затвори!
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
работници в няколко фабрики Чешка република (CZ) 1000-1500 лева | Работа в чужбина |
работници в няколко фабрикиЧешка република (CZ)1000-1500 лева
, обл. ,  преди 42 дни
Предлагаме работа в няколко Чешки фабрики. Работата е подходяща за мъже, жени както и за семейства. При нас няма комисионна, всичко което Ви е необходимо е да осигурите средства за автобусният си билет и някакви джобни за първата седмица в Чешка Република. След това до получаване на първото трудово възнаграждение получавате аванс всяка седмица. Моля желаещите да изпращат своите автобиографии на посочения мейл адрес като не забравят да посочат телефон за връзка. С всички одобрени кандидати се свързваме всяка неделя за да разясним предлаганата работа и уговорим всички детайли.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.