Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава: Гърция (GR)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
Гърция (GR)
ТОП оферта
Камериерки Гърция (GR) ,  преди 1 денВитория - Глобъл ЕООД е фирма, директно търсеща служители, с които да сключи трудов договор. Търсим да назначим камериерки, за реномирани хотели в Гърция, остров Родос. 1. Изисквания: - Предишен опит на съответната позиция - ще се счита за предимстово; - Заминаване - веднага след одобрение; - Умение за работа в екип, съобразителност и мотивация за работа; - Владеенето на английски и/или гръцки език ще се счита за предимство; 2. Предлагаме: - Трудов договор; - Добро заплащане; - Храна; - Квартира и консумативи; Ако Вие смятате, че можете да ”опитате” от въздуха на Олимп и да се докоснете до културата на Гърция, да попаднете в света на 5-звездното обслужване, да се научит..
ТОП оферта
стругари Гърция (GR) ,  преди 1 денГърция, Кавала, търси стругари, осигурена квартира, трудов договор и осигуровки
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPОнлайн Работа За Жени в България и Гърция | Работа в чужбина |
КонсултантГърция (GR)
, обл. ,  преди 4 часа
Онлайн Работа За Жени в България и Гърция - Интересно! Знаете ли, че според статистиката от 200 000 българи работещи в Гърция само 15% са доволни от работата и заплатата си? Как бихте се почувствали, ако Ви предложим готова онлайн система чрез която да промените всичко това? През 2014г. ние създадохме успешна стратегия за сигурен и печеливш онлайн бизнес, който разширяваме в България, Гърция, Румъния, Чехия и др. Сега имате възможност да се присъедините към нашия екип и да започнете и вие да печелите, чрез интернет. Работното време е гъвкаво и получавате доход на процент от вашата работа. Предлагаме няколко възможности за печалба ..
VIPкамериерки, сервитьорки и други Гърция (GR)  | Работа в чужбина |
камериерки, сервитьорки и другиГърция (GR)
,  преди 1 ден
Гърция - гледане на възрастни хора, камериерки, сервитьорки и други
VIPСпешно набира мъже и семейства за работа в Гърция: СЕЗОН 2016 | Работа в чужбина |
кухненски работници, работа в таверни и хотелиГърция (GR)
ET ”Соня Костова”
, обл. ,  Подател: ET ”Соня Костова”,  преди 3 дни
Спешно набира мъже и семейства за работа в Гърция: СЕЗОН 2016 - Лицензирана фирма набира семейства и мъже за работа в Гърция: СЕЗОН 2016 Лицензирана фирма за набиране на персонал, търси семейства и мъже за работа в Гърция - сферата на туризма. Търси се персонал за работа в таверни, хотели и др. туристически обекти. Желателно е кандидатите да знаят поне малко английски или гръцки език. В офертата са включени: безплатна храна, настанява и комунални услуги. Фирмата в България се ангажира да сменя работното място на клиентите си в случай на нужда. Изисквания: Валидна лична карта. Заминаването е в най-кратки срокове, според желанието на клиента. ..
VIPСпешно набира жени за работа в Гърция | Работа в чужбина |
Сервитьорки, барманки, камериерки, кухненски работници и др.Гърция (GR)
ET ”Соня Костова”
, обл. ,  Подател: ET ”Соня Костова”,  преди 3 дни
Спешно набира жени за работа в Гърция - Лицензирана фирма за набиране на персонал, търси жени за работа в сферата на туризма. Търсят се жени за: сервитьорки, барманки, камериерки, кухненски работнички. Желателно е кандидатите да знаят поне малко английски или гръцки език, но не е задължително условие. Набират се целогодишно и жени, като домашни помощници, гледане на възрастни хора и др. В офертата са включени: безплатна храна, настанява и комунални услуги. Работи се с лицензирани трудови борси от Гърция. Фирмата в България се ангажира да сменя работното място на клиентите си в случай на нужда. Изисквания: В..
VIPГърция-камериерки, таверни, дом. помощнички, сервитъорки | Работа в чужбина |
Гърция-камериерки, таверни, дом. помощнички, сервитъоркиГърция (GR)
AVIOS - SMYRNIS KON/NOS
, обл. ,  Подател: AVIOS - SMYRNIS KON/NOS,  преди 4 дни
Гърция-камериерки, таверни, дом. помощнички, сервитъорки - Лицензирана гръцка трудова агенция”AVIOS-SMIRNYS KON/NOS” осигурява работа за жени като: ДОМАШНИ ПОМОЩНИЧКИ: До 60 години, със или без гръцки език КАМЕРИЕРКИ: До 46 години, със гръцки или английски език-начално ниво ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ ЗА КУХНИ В ТАВЕРНИ И РЕСТОРАНТИ: до 50 години, със или без гръцки език СЕРВИТЪОРКИ: до 35 години със гръцки или английски език Моля, кандидатките желаещи да работят в Гърция да се обръщат към нашият представител за България
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.