Работа

Работа в чужбина

Държава: Гърция (GR)
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
11 обяви
Гърция (GR)
ТОП оферта
камериерки, бармани/ки, сервитьори/ки, готвачи, помощник-готвачи, работници в кухня, градинари Гърция (GR) ,  преди 5 часаТърси персонал за 5* хотели в Гърция за летният сезон 2017г. -камериерки -бармани/ки -сервитьори/ки -готвачи -помощник-готвачи -работници в кухня -градинари. Осигурени безплатна храна и квартира. Офертата е безплатна за кандидатите, без такси и комисионни в България и Гърция. Интервю директно с работодател началото на месец март.
ТОП оферта
Работа в Гърция - Целогодишно, ,  Подател: ET ”Соня Костова”,  преди 6 часаET ”Соня Костова”Лицензирана фирма за набиране на работници в чужбина, предлага работа за жени в Гърция! Набират се целогодишно жени, като домашни помощници, гледане на възрастни хора и др. Всички работни оферти включват: безплатно настаняване при работодател, храна и никакви сметки по битово - комуналните услуги (ток, вода и т.н.). Работните места обикновено са по островите! Пътуване всяка седмица. Соня Костова
ТОП оферта
камериер/ки, сервитьор/ки, барман/ки, пиколи, работници в кухня, персонал за спа център Гърция (GR) ,  преди 6 часаГърция, о. Тасос, Thassos Grand Resort търси персонал за сезон 2017: камериер/ки, сервитьор/ки, барман/ки, пиколи, работници в кухня, персонал за спа център
ТОП оферта
Лицензирано гръцко бюро в Атина - целогодишна работа Гърция (GR) 500-1100 евро ,  преди 8 часаЛицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция за жени до 65 години. За сезон 2017 набираме -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения. -Жени за обгрижване на възрастни, болни хора или инвалиди. -Жени за детегледачки или за семейства с малки деца. Владеещи гръцки език - 600-700 евро на месец Невладеещи гърцки език - 500-550 евро на месе..
ТОП оферта
Oбгрижване на възрастни и болни хора, ,  Подател: M. Gkontzos & sie,  преди 1 денАгенция ” M. Gkontzos & sie ”- Гърция, предлага работа за жени на възраст до 60 г. за обгрижване на възрастни и болни хора. Агенцията предлага също работа за камериерки и ресторантски персонал, през предстоящия летен сезон.
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPработници за овцеферма Гърция (GR)  | Работа в чужбина |
работници за овцефермаГърция (GR)
,  преди 1 ден
Гърция, фирма търси жена или семейство, от 25 до 45 г., добри условия на труд, добро заплащане
VIPкамериерки, сервитьорки и други Гърция (GR)  | Работа в чужбина |
камериерки, сервитьорки и другиГърция (GR)
,  преди 2 дни
Гърция - гледане на възрастни хора, камериерки, сервитьорки и други, до 65 г.
VIPбарманки и сервитьорки Гърция (GR) минимум 30 EURO на ден | Работа в чужбина |
барманки и сервитьоркиГърция (GR)минимум 30 EURO на ден
, обл. ,  преди 2 дни
Новооткрита дискотека в Гърция набира персонал-барманки и сервитьорки. Осигурена квартира. Заплащане минимум 30 Евро на ден. Не е необходимо владеене на гръцки език. ИЗИСКВАНИЯ - Приличен външен вид и добра комуникация.
VIPРабота в Гърция | Работа в чужбина |
Обслужващ персоналГърция (GR)По договаряне
, обл. ,  преди 4 дни
Работа в Гърция - Законно бюро в Атина предлага за мъже, жени семейства до 65години работа за домашни помошници, грижа за деца, камериерки, сервитьорки, работа в кухня и други. езика не е задължително. залати от 500 до 1100 в зависимост от позицията. за повече информация на посочения телефон.
Работа в Гърция за жени над 50г. | Работа в чужбина |
КамериеркаГърция (GR)600-1000 евро
, обл. ,  преди 11 дни
Работа в Гърция за жени над 50г. - Търси се персонал в сферата на хотелиерството. За жени над 50 години. Владеене на гръцки език е задължително/средно ниво/. Трудов договор, осигуровки и включена квартира. Да може да започне работа веднага. Северна Гърция.
продавач консултант Гърция (GR)  | Работа в чужбина |
продавач консултантГърция (GR)
, обл. ,  Подател: Jivko Dinev,  преди 25 дни
Търся жена за работа в магазин за подаръци в Агиос Николаос, остов Крит, Гърция за сзон 2017 от май до края на октомври. Изисква се добър разговорен английски и руски. Трудов договор. Заплата 1800лв
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.