Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
96 обяви
ТОП оферта
международни шофьори , , ,  преди 51 минутиФирма ЕХД Транс ЕООД набира международни шофьори на тирове(Англия,Белгия,Франция,Германия,Холандия). Ние предлагаме добри условия на работа! За повече информация, позвънете на посочения телефон.
ТОП оферта
Обслужващ персонал търговски обекти Великобритания (GB) 1300-1500 GBP ,  преди 2 часаNams Marketing е официалният вносител във Великобритания, на Jericho Skin Care. Вече здраво стъпили на пазара и постоянно разрастващи се, техните продукти са високо оценени от жителите на острова. Ако сте енергична и амбициозна личност, която има желание за развитие, Ви предлагаме да се присъедините към нас! Фирмата директно набира персонал за позиция Продавач-Консултант Предлага: -Работа на фирмени щандове в молове и търговски центрове, обхващащи територията на Англия, Шотландия и Ирландия -Пълен работен ден -6 дневна работна седмица -Високо заплащане -Безплатно обучение -Подсигурена квартира в близост до работното ви място -Еднократни бонуси от 250 GBP при 6 и 12 месеца от дого..
ТОП оферта
Лондон - жени за почистване на домове и офиси Великобритания (GB) 2 700 лв./месец ,  преди 23 часаосигурява работа в Лондон - жени за почистване на домове и офиси, предварително безплатно обучение, осигурени заминаване, квартира, високи доходи, Джоб Консулт ЕООД вече и в Бургас, ул. П. Евтимий 78
ТОП оферта
Холандия - камериерки Холандия (NL) ,  преди 1 денАрбекс Сървисиз е агенция със дългогодишен опит в набирането на кадри и откриването на подходящи работни позиции за квалифицирани служители в хотелската индустрия в Холандия Арбекс Сървисиз набира кандидати към момента за позиция камериерки, възраст 18-45 г., експедитивни, добро владеене на английски език, приятна външност и и умения за работа в екип, осигурява договор минимум за 6 мес. квартира, платени здравни осигуровки и добро заплащане, представителството на Арбекс за България е със седалище в Бургас, ул. Васил Априлов 18, ет. 4, с представител Румяна Бакърджиева, изпращайте вашите CV с актуална снимка на имейла, одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю
ТОП оферта
социални асистенти за обгрижване на възрастни хора Германия (DE) 900-1100 eвро/нето/ ,  преди 1 денul. Janusza Zeylanda 3/9GE RUF PFLEGE AGENTUR търси да назначи социални асистентки за обгрижване на възрастни хора в Гeрмания. Вашите предимства: Атрактивно месечно възнаграждение(900-1100евро нето);трудов договор;поемане на социални и здравни осигуровки. Фирмата ни поема пътните Ви разходи в едната посока.Осигуряваме Ви безплатно настаняване и храна. При възникнал въпрос или проблем по време на престоя Ви в Република Германия, винаги можете да се свържете с нас или да ни напишете SMS на служебните телефони, за да се свържем с вас и да разрешим проблема или да ви съдействаме с необходимата информация. Служител на фирмата ще бъде винаги до вас, в случай на нужда, в офиca. Ако отговаряте на нашите изисквания,..
ТОП оферта
Домашни помощници на възрастни хора Германия (DE) от 1 500 до 2 200 лв. ,  преди 1 денФирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници на възрастни хора. Нашето предложение за вас: *Безсрочен трудов договор *Атрактивно месечно заплащане / от 1 500 до 2 200 лв. / *Социално и пенсионно осигуряване върху реалната заплата *Осигуряване на безплатно настаняване и храна от страна на клиента *Покриване на пътните разходи от София до Германия и обратно до София от страна на клиента *Легален престой в Германия с формуляр А1 *Професионално отношение от нашите служители Какво очакваме от вас: *Желание за работа от вас с възрастни хора *Владеене на немски език на средно ниво *Опитът в обгрижването на възрастни хора е предимс..
ТОП оферта
социални асистенти Белгия (BE) 700 Е нето ,  преди 1 денФирма Кеар 4Ю ЕООД търси да назначи отговорни, коректни и всеотдайни личности на длъжност социални асистенти в Белгия и Холандия. Изискванията към кандидатите са: - познания по английски, немски, френски или холандски език; - предимство е опита в сферата на социалните дейности; - шофьорска книжка е предимство; - личности с висока мотивация за работа; Ние Ви предлагаме: Пълно социално и здравно осигуряване. Квартирата и храната са осигурени за целия престой. Заплащането е редовно и се спазват клаузите и сроковете посочени в трудовия договор. Заплатата, която предлагаме е 700 евро, нето на месец.
ТОП оферта
хигиенистки Германия (DE) ,  преди 1 денГЕРМАНИЯ – търси хигиенистки за обществени тоалетни в молове и търговски центрове. Трудов договор, безплатна храна, квартира и вътрешен транспорт. Без такси и комисионни. Кандидатстване с Автобиография и снимка на е-майл: dux34@mail.bg
ТОП оферта
социална асистентка с добър немски език Германия (DE) РЗ - 1200 Е ,  преди 1 денЗа 75 годишен мъж, прекарал инсулт търсим социална асистентка с добър немски език, препоръки и шофьорски умения. РЗ – 1200 Е чисто на месец
ТОП оферта
работници Чешка република (CZ) ,  преди 1 денработа в Чехия в складове и фабрики, без език, посрещане, безплатна квартира, без комисионна
ТОП оферта
болногледач с отличен немски език Германия (DE) РЗ - 1400 Е ,  преди 1 денГермания, Мюнхен - болногледач с отличен немски език, дългосрочно за обгрижване на възрастна двойка, с диабет и трудноподвижни, РЗ - 1400 Е от 14. 09. 2015 г Предложение за работно място от 14. 09. 2015г. За района на Мюнхен търсим болногледач за обгрижване на възрастна двойка , с диабет и затруднения в придвижването. Отличен немски език, готовност за дългосрочен ангажимент, РЗ – 1400 Е чисто на месец.
ТОП оферта
болногледачка средно ниво немски език Германия (DE) РЗ - 1150 Е ,  преди 1 денГермания, Франкфурт - болногледачка средно ниво немски език за 81 г. мъж, лежащо болен с тумор, контактен, РЗ - 1150 Е от 15. 09. 2015 г. до 5. 11. 2015 г Оферта по заместване от 15. 09. 2015 г. до 5.11.2015 г За 81 годишен мъж, лежащо болен, с тумор, контактен, живущ близо до Франкфурт, търсим болногледачка със средно ниво немски език. РЗ – 1150 Е чисто на месец.
ТОП оферта
търсим соц. асистентка с добър немски език и шоф. книжка Германия (DE) РЗ – 1200 Е чисто ,  преди 1 денГермания, Щутгарт, търсим соц. асистентка с добър немски език и шоф. книжка за 77 г. жена в инвалидна количка с Паркинсон, РЗ – 1200 Е чисто от 20. 09. 2015 г. Смяна на работно място от 20. 09. 2015 г. В района на Щутгарт, за 77 годишна жена в инвалидна количка и с Паркинсон търсим социална асистентка с добър немски език и шофьорска книжка. РЗ – 1200 Е чисто на месец.
ТОП оферта
търсим болногледачка Германия (DE) РЗ – 1100 Е чисто на месец ,  преди 1 денГермания, Гютерслох , търсим болногледачка с много добър немски език за 97 г. жена, трудноподвижна, с деменция, РЗ – 1100 Е чисто на месец от 15. 09. 2015 г. Профиасист ЕООД набира кандидати за : Предложение за работно място от 15. 09. 2015 г. За 97 годишна жена, живуща в Гютерслох, трудноподвижна, с деменция – търсим болногледачка с много добър немски език. РЗ -1100 Е чисто на месец.
ТОП оферта
личен социален асистент Австрия (AT) ,  преди 1 ден”АВСТРИЯ-ЛИЧЕН СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ” Непрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспорта до Австрия и обратно. Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането. Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език,необходимо в ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимост; -притежанието на сертификат за положен курс за Личен асистент ще бъде Ваше предимство,както и предишен опит като С..
ТОП оферта
Почистване на домове и офиси Великобритания (GB) ,  преди 1 денwww.primacleaning.net Предлагаме работа в Англия за служителка без ограничение във възрастта, за почистване на частни домове и офиси. Започва се на 6-месечен договор. След изтичане на договора той може да бъде удължен, при добри постигнати резултати и желание от работника. Добро стартово заплащане, пълен работен ден, 5-дневна работна седмица с възможност за допълнителна работа през почивните дни. Търсим отговорен и коректен човек за дългосрочни взаимоотношения. Кандидатите трябва да имат добро ниво на говорим и писмен английски език, за директна комуникация с клиентите и да са на разположение да започнат работа около средата на Септември 2015 г. Ние сме директни работодатели и ням..
ТОП оферта
фабрики и пакетажни цехове Великобритания (GB) ,  преди 1 денУважаеми кандидати, Обявяваме свободни работни позиции в едни от НАЙ- ГОЛЕМИТЕ СКЛАДОВЕ, ФАБРИКИ И ПАКЕТАЖНИ ЦЕХОВЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Ако искате дългосрочна/ краткосрочна работа с добро заплащане, възможност за бързо кариерно израстване и работа в професионален екип не се колебайте да кандидатствате. Процедурите по кандидатстване са максимално опростени и достъпни за всички кандидати със следните изисквания: -Средно говоримо ниво на Английски език - Добро физическо здраве - Честна и отговорна натура Ако имате допълнителни компетенции като: Шофьорка категория: C, C+E, D, TkT, Forklift, Професионална компетентност (CPC) Предишен опит Могат да ви бъдат предимство! Моля изпращай..
ТОП оферта
Обезкоствачи и колячи на свинско, телешко и агнешко месо в Исландия и Холандия Холандия (NL) ,  преди 1 денФирма ATS Workforce търси опитни обезкоствачи и колячи на свинско, телешко и агнешко месо с минимален професионален опит – минимум 2 г. за работа в Холандия и Исландия. Кандидатите, които могат да предоставят клип, показващи техните умения (с максимална продължителност 1:30 мин.) ще бъдат разгледани с предимство. Това, което Ви очаква е: Добре платена работа, без такси и комисионни. Ако нашето предложение представлява интерес за Вас и вашите умения и опит отговарят на нашите изисквания, моля, свържете се с нас на тел. 0898 554 585 - Цецо или скайп: marinova.atsworkforce. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Ще се свържем само с одоб..
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPМъже ,жени -семейства бране На ЯБЪЛКИ Чешка република (CZ) много добро | Работа в чужбина |
Мъже ,жени -семейства бране На ЯБЪЛКИЧешка република (CZ)много добро
,  преди 53 минути
Лицензирана Трудова Борса-Директно работодател без комисионна и някакви такси предварително -Бригада за бране на ябълки в Чехия.мъже ,жени-семейства Осигурена квартира.-безплатна по 4 души в стая с нормален условия за живот От квартирата до работното място се превозват със собствен транспорт на работодателя, които не се заплаща от работниците. Заплащане на норма-час .средна заработка на ден 30-35 евро Работното време е сутрин от 6 часа и 17 часа. Продължителност на престоя до обиране на ябълките края на ноември заминаване на 14.08.2015 год автобиография CV на е-майл: mania.eu@abv.b..
VIPМеждународен шофьор Германия (DE)  | Работа в чужбина |
Международен шофьорГермания (DE)
,  Подател: MG 05 Ltd.,  преди 1 час
Международни шофьори, вътрешно в Европа, единички и двойки, на хладилни нови камиони и ремаркета
VIPМеждународен шофьор Италия (IT)  | Работа в чужбина |
Международен шофьорИталия (IT)
,  Подател: MG 05 Ltd.,  преди 1 час
Международни шофьори, вътрешно в Европа, единички и двойки, на хладилни нови камиони и ремаркета
VIPМеждународен шофьор Франция (FR)  | Работа в чужбина |
Международен шофьорФранция (FR)
,  Подател: MG 05 Ltd.,  преди 1 час
Международни шофьори, вътрешно в Европа, единички и двойки, на хладилни нови камиони и ремаркета
VIPИталия - монтажници на въздуховоди в строящи се кораби Италия (IT)  | Работа в чужбина |
Италия - монтажници на въздуховоди в строящи се корабиИталия (IT)
,  преди 1 час
Италия, фирма търси монтажници на въздуховоди в строящи се кораби, постоянна работа
VIPПрофесионални шофьори за работа в Германия Германия (DE)  | Работа в чужбина |
Професионални шофьори за работа в ГерманияГермания (DE)
,  Подател: Dimova-Freundorfer Personalvermittlung,  преди 3 часа
Фирма Dimova-Freundorfer Personalvermittlung е фирма за подбор на персонал, със седалище Венценбах, Бавария, Германия. За наш Клиент ние набираме Професионални шофьори. Вашите отговорности ще са свързани с транспортиране и пренасяне на мебели и сглобяване при необходимост. Вашият профил: - Шофьорска книжка - категория СЕ; - Наличие на карта за професионална квалификация и дигитална карта; НИЕ ГАРАНТИРАМЕ СКЛЮЧВАНЕ НА НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР С ОДОБРЕНИТЕ КАНДИДАТИ! Необходими документи за кандидатстване: - Автобиография на немски език; - Копие на шофьорска книжка, кар..
VIPхигиенистки Чешка република (CZ)  | Работа в чужбина |
хигиенисткиЧешка република (CZ)
,  преди 3 часа
Набира ограничен брой жени до 50 г. за чистене на нови апартаменти в Прага, директно от работодател, без комисиона, заплата 700 Еuro, за справка на БГ телефона
VIPМеждународен шофьор Швеция (SE) 3000 лв | Работа в чужбина |
Международен шофьорШвеция (SE)3000 лв
,  Подател: Сема логистикс ООД,  преди 10 часа
Работа на основна линия Швеция-Испания-Швеция с товарен автомобил категория С+Е,изисквания за постъпване на работа и да имате ADR основен курс.Работим с DSV Швеция.
VIPМъже ,жени -семейства бране На ЯБЪЛКИ Чешка република (CZ)  | Работа в чужбина |
Мъже ,жени -семейства бране На ЯБЪЛКИЧешка република (CZ)
,  преди 13 часа
Лицензирана Трудова Борса-Директно работодател без комисионна и някакви такси предварително -Бригада за бране на ябълки в Чехия.мъже ,жени-семейства Осигурена квартира.-безплатна по 4 души в стая с нормален условия за живот От квартирата до работното място се превозват със собствен транспорт на работодателя, които не се заплаща от работниците. Заплащане на норма-час .средна заработка на ден 30-35 евро Работното време е сутрин от 6 часа и 17 часа. Продължителност на престоя до обиране на ябълките края на ноември заминаване на 14.08.2015 год автобиография CV на е-майл: mania.eu@abv.b..
VIPСоциална асистентка / болногледачка Великобритания (GB)  | Работа в чужбина |
Социална асистентка / болногледачкаВеликобритания (GB)
Wir Helfen 24 ООД
,  Подател: Wir Helfen 24 ООД,  преди 20 часа
Wir Helfen 24 Ltd търси да назначи социална асистентка за обгрижване на възрастeн господин в Bromley, АНГЛИЯ. • Месечно възнаграждение: 2400 лева (нето) + платен годишен отпуск. Назначаване по английското законодателство. • Начало на заетостта: началото на септември . • За клиента: Възрастен господин, който се придвижва с помощ (ролатор или електрически инвалиден скутер), има премахнат тумор на пикочния мехур, катетър, понякога има трудности с концентрацията и чувство на безпокойство, слуха и зрението са добре за възрастта му, но се изисква ясна и отчетлива комуникация. Хоби: през деня на..
VIPстроителни работници Франция (FR) 0 | Работа в чужбина |
строителни работнициФранция (FR)0
,  Подател: Строителна фирма,  преди 20 часа
Фирма търси за обекти във Франция отговорни работници за монтаж на гипсокартон, майстори фаянс и теракот и майстори груб строеж /може и бригада/. Много добро заплащане
VIPПомощник в кухня Великобритания (GB)  | Работа в чужбина |
Помощник в кухняВеликобритания (GB)
,  Подател: Millard,  преди 21 часа
Търсим мъже между 18 - 30 год. За работа в заведение за бързо хранене в Англия. С осигурена храна и място за настаняеане. Тръгване другия месец. За детайли обадете ми се.
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg