Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
92 обяви
ТОП оферта
работници Чешка република (CZ) ,  преди 14 часаЧехия, мъже, жени до 55г., без посредници в България, над 20 вида работни позиции, РЗ от 700-1400 Е, ТД, осигуровки всяка седмица аванс до заплата, скайп:cz.rabota
ТОП оферта
Детегледачки за семейства и болногледачки Великобритания (GB) 110 до 180 английски лири седмично ,  преди 16 часаЖени с английски език /минимално, средно и напреднало ниво /за детегледачки и домашни помощнички във Великобритания. Провежда се интервю. Шофьорска книжка е предимство при договаряне за по-висока заплата. Договор от 6 месеца до 2 години с възможност за удължаване. Подсигурено посрещане на летище, безплатна квартира и храна.Без предварителна такса в България. Заплата от 110 до 180 английски лири седмично.
ТОП оферта
Социален Асистент Австрия (AT) €1.000 ,  преди 17 часаАвстрия, Социален Асистент, 24-ч. обгрижване, Hемски ез., 28 раб. дни/28 почивни дни, Cигурно и дългосрочно, Здравни и СО, от €1.000
ТОП оферта
социални асистенти за обгрижване на възрастни хора Германия (DE) 900-1100 eвро нето ,  преди 17 часаul. Janusza Zeylanda 3/9GE RUF PFLEGE AGENTUR търси да назначи социални асистентки за обгрижване на възрастни хора в Гeрмания. Вашите предимства: Атрактивно месечно възнаграждение(900-1100евро нето);поемане на социални и здравни осигуровки.Фирмата ни поема пътните Ви разходи в една посока.Осигуряваме Ви безплатно настаняване и храна. При възникнал въпрос или проблем по време на престоя Ви в Германия, винаги можете да се свържете с нас или да ни напишете SMS на служебните телефони, за да се свържем с вас и да разрешим проблема или да ви съдействаме с необходимата информация. Служител на фирмата ще бъде винаги до вас, в случай на нужда, в офиca. Ако отговаряте на нашите изисквания, ще Ви предложим подходящи офе..
ТОП оферта
Международен шофьор Испания (ES) 2000 EUR ,  Подател: ”Дани -БГ -Транс” ЕООД,  преди 18 часа”Дани -БГ -Транс” ЕООДTранспортна фирма ”Дани -БГ -Транс” ЕООД търси да назначи международен шофьор на ТИР с товароносимост над 25 тона. Фирмата превозва тежкотоварни товари в Западна Европа , като основната релация е Испания - Италия - Испания Изисквания към кандидатите: - Опит в международния превоз на товари минимум 2 г. - Шофьорска книжка категория С+Е - Умение за работа с GPS - Добро професионално познаване на CMR(ЧМР) превоз - Познания за работа с дигитален тахограф - Познаване на документацията свързана с извършването на товарни превози - Спазване на условията за работно време и почивки - Личностни качества – динамичност, лоялност, дисциплинираност, отговорност, самоконтрол. - Испански език..
ТОП оферта
международни шофьори , , ,  преди 19 часаФирма ЕХД Транс ЕООД набира международни шофьори на тирове(Англия,Белгия,Франция,Германия,Холандия). Ние предлагаме добри условия на работа! За повече информация, позвънете на посочения телефон.
ТОП оферта
социални асистенти Белгия (BE) 700 Е нето ,  преди 19 часаФирма Кеар 4Ю ЕООД търси да назначи отговорни, коректни и всеотдайни личности на длъжност социални асистенти в Белгия и Холандия. Изискванията към кандидатите са: - познания по английски, немски, френски или холандски език; - предимство е опита в сферата на социалните дейности; - шофьорска книжка е предимство; - личности с висока мотивация за работа; Ние Ви предлагаме: Пълно социално и здравно осигуряване. Квартирата и храната са осигурени за целия престой. Заплащането е редовно и се спазват клаузите и сроковете посочени в трудовия договор. Заплатата, която предлагаме е 700 евро, нето на месец.
ТОП оферта
асистентка с добър немски език и опит Германия (DE) РЗ – 1000 Е чисто на месец ,  преди 20 часаГермания, Дармщат - асистентка с добър немски език и опит за мъж на 82 г. с Паркинсон и начална фаза на деменция, РЗ – 1000 Е чисто на месец от 15. 10. 2015 г. От 15.10.2015г. за мъж, 82г, живущ в Дармщат с Паркинсон и начална фаза на деменция, търсим асистентка с добър немски език и опит. РЗ 1000Е
ТОП оферта
болногледачка с добър немски език и шофьорска книжка Германия (DE) РЗ - 1050 Е ,  преди 20 часаГермания, Кемптен - болногледачка с добър немски език и шофьорска книжка, за възрастна дама, 89 г. с Алцхаймер , РЗ - 1050 Е от 15. 10. 2015 г. От 15.10.2015г. за възрастна дама, 89г., живуща в Кемптен, търсим болногледачка, с добър немски език, опит с Алцхаймер и шофьорска книжка. РЗ 1050 Е
ТОП оферта
асистентка с много добър немски език Германия (DE) РЗ - 1400 Е ,  преди 20 часаГермания, Бон - асистентка с много добър немски език за възрастна двойка, опит с деменция и диабет, РЗ - 1400 Е от 10.10.2015 г. От 10.10.2015г. за възрастна двойка, живуща в близост до гр.Бон, търсим асистентка с много добър немски и опит с деменция и диабет. РЗ 1400 Е чисто на месец.
ТОП оферта
Болногледачи/ки и медицински сестри Великобритания (GB) ,  преди 21 часаНабираме персонал за работа в старчески домове във Великобритания - болногледачи/ки и мед. сестри. Интервю директно с работодател на 16 и 17 Октомври в Пловдив. Подсигурено посрещане на летище и временна квартира докато си намерите подходяща квартира, както и подсигурени курсове на обучение във връзка с работата, за които ще Ви бъдат издадени сертификати, даващи възможността да работите на съответната позиция на територията на Великобритания. Изпратете CV на английски език на е-мeйл: office@abroadworkers.com
ТОП оферта
Работа в турски пицарии и дюнерджийници в Англия Великобритания (GB) 3000 ,  Подател: BERRO EUROPE (UK) LTD,  преди 21 часаBERRO EUROPE (UK) LTDНабираме спешно служители за наши клиенти-работодатели в Англия, които притежават пицарии и дюнер заведения. В момента търсим работници с турски ИЛИ английски език, които могат да заминат в рамките на 10-15 дена (след интервю и одобрение от работодател) и желаят да работят на следните позиции: • Пицари и дюнерджии • Шофьори за разнос пици • Кухненски асистенти Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: • Да са на възраст между 18 и 30 години • Да са физически здрави и без сериозни здравословни проблеми • Да говорят турски ИЛИ английски език на добро/разговорно ниво Работодателите предлагат безплатна храна и квартира и добро стартово заплащане, която се увеличава в по..
ТОП оферта
servityorka Германия (DE) ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 1 денGaststätte Yorgunзаведение търси работници.осигорена е храна и квартира.говорим език турски или немски
ТОП оферта
Supervisor/Team leader Ирландия (IE) Starting 1300 euro net ,  Подател: Fast Food&Pizza Take Away,  преди 1 денЗаведение за бързо хранене и пицария в Ирландия търси отговорни и амбициозни хора за работа като супервайзери. Изисква се стаж в заведение за бързо хранене.Владеенето на английски е задължително! Моля изпратете автобиография+снимка. Кандидатури без прикачена снимка няма да бъдат разглеждани. Без никакви такси за заминаване. Заминаване Октомври 2015. Разполагаме с квартира за персонала 150евро на човек на месец+сметките. Няма разходи за транспорт. Стартова заплата е 1300евро чисто на месец. 1 год договор,с опция за удължаване. Предлагаме безплатно стартово обучение.Позицията е подходяща за семейство.
ТОП оферта
соц. асистентка с добър немски ез. и шоф. книжка Германия (DE) РЗ – 950 Е чисто ,  преди 1 денГермания, Улм соц. асистентка с добър немски ез. и шоф. книжка за 68 г. мъж в инвалидна количка след инсулт и затруднение в говора, РЗ – 950 Е от 20.10. 2015 г Германия, Улм, търсим соц. асистентка с добър немски език и шоф. книжка за 68 г. мъж в инвалидна количка след инсулт и затруднение в говора, РЗ – 950 Е чисто от 20.10. 2015 г.
ТОП оферта
РАБОТНИЦИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СКЕЛЕТА Германия (DE) ,  преди 1 денТърсим работници за изграждане на скелета в Германия. Изисквания: 1. Стаж минимум 2 години; 2. Физически и психически годни; 3. Владеенето на немски, английски или турски език е желателно. Предлагаме: 1. Безплатна квартира; 2. Безплатен транспорт до работа и обратно; 3. Добро възнаграждение. Тръгването е до седмица! Моля подходящите кандидати да изпращат автобиографии на имейл: office@admservicebg.com или се обаждат на телефоните.
ТОП оферта
личен социален асистент Австрия (AT) ,  преди 1 ден”АВСТРИЯ-ЛИЧЕН СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ” Непрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспорта до Австрия и обратно. Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането. Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език,необходимо в ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимост; -притежанието на сертификат за положен курс за Личен асистент ще бъде Ваше предимство,както и предишен опит като С..
ТОП оферта
Детегледачки и дом.помощнички Великобритания (GB) 2900лв ,  преди 1 денДЕТЕГЛЕДАЧКИ И ДОМАШНИ ПОМОЩНИЧКИ за Лондон и цяла Великобритания, МОЖЕ И БЕЗ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК !!! Чисти реално спестяеми пари от 2300 до 2900 лева на месец!!! БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ТАКСИ В БЪЛГАРИЯ !!! Осугурен ДОГОВОР преди заминаване ! Осигурен билет ! Осигурено посрещане ! Осигурени са БЕЗПЛАТНО: собствена стая, храна, смети, консумативи, интернет Чисти спестяеми пари: За кандидатки с отличен Английски език – 200/230/250 паунда на седмица чисти пари. Реално спестявате от 2300 до 2900 лева месечно. За кандидатки с разговорен Английски език – 150 -180 паунда на седмица чисти пари. Реално спестявате от 1800 до 2300 лева на месечно. АКО НЕ ГОВОРИТЕ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК,..
ТОП оферта
СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ Великобритания (GB) ,  преди 1 денEdward Vinson Farm отглежда меки плодове, селектира и разпространява разсaд Ягоди и Малини. Всяка година наемаме около 500 работници за сезона, настанени в няколко кампа на територията на Кент в Южна Англия. Предлагаме различни видове работа: - бране на ягоди и боровинки - поддръжка на полетата - сaдене - произвеждане на разсад, пакетиране. Ако желаете да кандидатствате за сезон 2016, моля изпратете автобиографията си на jobs@edwardvinson.co.uk Предлагаме предварително платено обучение при производството на разсад на територията на България. Разгледайте web сайта ни - www.edwardvinson.co.uk
ТОП оферта
социална асистентка с добър немски език Германия (DE) РЗ - 1200 Е ,  преди 1 денЗа 75 годишен мъж, прекарал инсулт търсим социална асистентка с добър немски език, препоръки и шофьорски умения. РЗ – 1200 Е чисто на месец.
ТОП оферта
Куриери за постоянна работа Германия (DE) от 1.100,00 EUR до 1.473,00 EUR ,  Подател: Direktmarketing Kusche GmbH,  преди 1 денDirektmarketing Kusche GmbHФирма Direktmarketing Kusche GmbH, партньор на Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH със седалище в Германия/Потсдам набира куриери за постоянна работа. Договор с немска фирма. Без посредници, такси и комисионни. Изпратете автобиография на български език на e-mail werbung@direktmarketing-kusche.de Изисквания към кандидатите: - добри познания по немски език - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мин. А2, Основни познания по немски език - Шофьорска книжка /Б категория/ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - предишен опит в сферата на куриерските услуги (предимства) Ние предлагаме: - сугурно работно место като куриер, пакетите са до 31 кг. , районите включват съседни улици, на ден се стига до не повече от 15-20 км. по време на д..
ТОП оферта
Домашни помощници на възрастни хора Германия (DE) от 1 500 до 2 200 лв. ,  преди 1 денФирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници на възрастни хора. Нашето предложение за вас: *Безсрочен трудов договор *Атрактивно месечно заплащане / от 1 500 до 2 200 лв. / *Социално и пенсионно осигуряване върху реалната заплата *Осигуряване на безплатно настаняване и храна от страна на клиента *Покриване на пътните разходи от София до Германия и обратно до София от страна на клиента *Легален престой в Германия с формуляр А1 *Професионално отношение от нашите служители Какво очакваме от вас: *Желание за работа от вас с възрастни хора *Владеене на немски език на средно ниво *Опитът в обгрижването на възрастни хора е предимс..
ТОП оферта
Персонал за хотели и ресторанти ГЕРМАНИЯ Германия (DE) ,  Подател: Кимс Консулт ООД,  преди 1 денКимс Консулт ООДГОТВАЧИ, СЕРВИТЬОРИ за работа в ГЕРМАНИЯ Набира готвачи/помощник готвачи с международен опит за хотели и ресторанти в Германия: Executive Chefs , Sous Chefs , Chefs de Partie, Commis de Cusine Кандидатите трябва да владеят немски език на добро ниво. Изисква се образование/обучение за готвач/помощник готвач, респективно опит по обявените професии. Условия на труд, които предлагаме: – трудов договор и осигуровки по немското законодателство / здравно и пенсионно осигуряване; детски надбавки;/ – осигурени настаняване и изхранване – нетно месечно възнаграждение от 1200 евро до 1700 Евро, в зависимост от опит, квалификация и езикови познания. Набира Сервить..
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPРаботник за завод Шкода Чешка република (CZ) 1800 лв. | Работа в чужбина |
Работник за завод ШкодаЧешка република (CZ)1800 лв.
,  преди 1 час
Чехия, з-д Шкода набира нискоквалифициран персонал. Заплата 900 евро, безплатна квартира, аванси, трудов договор, здравни и социални осигуровки поети от работодателя.
VIPМайстори за вътрешни ремонти и довършителни работи Германия (DE) 800 евро | Работа в чужбина |
Майстори за вътрешни ремонти и довършителни работиГермания (DE)800 евро
,  Подател: МД Евроконсулт ООД,  преди 9 часа
МД Евроконсулт ООД набира майстори за вътрешни ремонти в Германия Изисквания: Професионални умения в следните дейности: • сухо строителство (гипсокартон); • фаянс, теракот, гранитогрес; • замаски, мазилки, боядисване (с дисперсионна боя, латекс и алкидна боя), шпакловки; • подови настилки С предимство са майстори с професионални и универсални умения в няколко от изброените области, с шофьорска книжка. Знанието на немски език НЕ Е задължително! Ние предлагаме: • Месечно възнаграждение 800 €; • Работна седмица 36 работни часа; • Трудов договор и осигуровки в Германия; • Безпл..
VIPМедицинска сестра общ профил Германия (DE) 3700 | Работа в чужбина |
Медицинска сестра общ профилГермания (DE)3700
ВАЕВ Груп ООД
,  Подател: ВАЕВ Груп ООД,  преди 10 часа
Предлагаме работа с постоянен трудов договор в Германия на мед.сестри с диплома и говорим немски при добри условия. Начална заплата до 3700 лв. чисто (с немски осигуровки). Подпомагаме с придобиване на ниво В2 по немски и признаване на вашата диплома в Германия. При наличие на всички необходими документи, заминаване в рамките на един месец. БЕЗ НИКАКВИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ И ПОСЛЕДВАЩИ КОМИСИОННИ!
VIPбарманки Гърция (GR) добро заплащане | Работа в чужбина |
барманкиГърция (GR)добро заплащане
,  преди 14 часа
Гърция, остров Лимнос, търси барманки, осигурени транспорт и квартира, гръцки език, добро заплащане, постоянна работа
VIPработници Чешка република (CZ) 1100 Е | Работа в чужбина |
работнициЧешка република (CZ)1100 Е
,  преди 14 часа
Чехия, Бърно, завод за оптични кабели, пакетиращи фабрики и промишлени предприятия, редовно работно време и на смени, РЗ 800 - 1100 Е, пътуване, квартира и предварително обучение за сметка на работодателя
VIPкамериерка Великобритания (GB) 800 -1000 паунда | Работа в чужбина |
камериеркаВеликобритания (GB)800 -1000 паунда
,  преди 14 часа
Търсим спешно камериерки и камериери за почистване на стаи и общи помещения за работа в хотели в Лондон и извън Лондон, заплата 800-1000 паунда
VIPВеднага Заминаване Селскостопанска бригада за работа в Чехия Чешка република (CZ) заработка | Работа в чужбина |
Веднага Заминаване Селскостопанска бригада за работа в ЧехияЧешка република (CZ)заработка
,  преди 16 часа
БЕЗ КОМИСИОННИ И НЯКАКВИ ТАКСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО -Селскостопанска бригада за работа в Чехия за мъже и жени И семейства може и без опит в селското стопанство за бране на плодове-ябълки и засаждане на дръвчета Заплащане на набран килограм. Осигурена квартира- с добри условия за живот-не ви се удържа нищо за нея от работодател Изисквания:без език Опит в селското стопанство-не е задължителен и физически здрави. ВЕДНАГА ЗАМИНАВАНЕ :ЕДИНСТВЕН РАЗХОД АВТОБУСЕН БИЛЕТ Е ЗА ВАША СМЕТКА тръгване от София-местата са ограничени до запълване на група сериозни отговорни хора с нагласа за работа..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.