Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
38 обяви
ТОП оферта
Работа в Германия за домашен помощник на възрастни хора Германия (DE) ,  Подател: Юро Персонал Сервиз,  преди 14 часаЮро Персонал СервизДомашен помощник и личен асистент за възрастни хора в Германия WILLKOMMEN BEI EURO PERSONAL SERVICE, WILLKOMMEN IN DEUTSCHLAND! Описание на задълженията: - Водене на домакинство на възрастни хора в Германия - чистене, пране, гладене, готвене, пазаруване. - Провеждане на разговори на НЕМСКИ език с възрастни хора в Германия. - Оказване на помощ в ежедневието на възрастен човек в неговото домакинство в Германия – помощ при поддържане личната хигиена/къпане, помощ при обличане/събличане, помощ при лягане/ставане от сън, помощ при хранене. - Помощ при разходки извън дома на възрастния човек. Изисквания: - Владеене на немски език на средно говоримо ниво (Не се изисква сертификат). - Д..
ТОП оферта
медицински сестри Германия (DE) ,  преди 16 часаФирма Юро Персонал Сервиз предлага работа в Германия за медицински сестри в немски клиники и старчески домове с немски език. БЕЗ ТАКСИ И КОМИСИОННИ! Нашето предложение към Вас: - Стартова заплата 2000 евро НЕТО на месец за медицински сестри без опит - Безплатна квартира в близост до работното място - Платени транспортни разходи от и до работното място - Честно, съобразено с постиженията Ви, над средното ниво заплащане - минимум 15 евро на час - Безсрочен НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР - Годишно - обновяващ се каталог за допълнителна квалификация - Заплащането е категорично според установените тарифи за заплащане на час в Германия за конкретната длъжност - Добавка към заплатата при ползване..
ТОП оферта
Германия - домашни помощници Германия (DE) 1200 Е ,  преди 19 часаАнгажирани Социални асистенти за Германия Успешна и почтена немска компания от 2008 г. в Дортмунд (лиценз HRB 15808) търси домашни помощници с добър опит в доставката на възрастни и болни хора Настаняването и храната е безплатна. Ние плащаме за здравно осигуряване и застраховка гражданска отговорност за вас. Ние ви помогне с всички необходими формалности и да се регистрирате за вас търговия. Ако останеш най-малко 3 месеца в Германия или повече, ние ще платим всички пътни разходи. Ние ви гарантираме с месечен доход от 1200 евро. Изисквания: - Владеене на немски език на средно говоримо ниво (Не се изисква сертификат). - Добри комуникативни умения на немски език. - Опитът в обгр..
ТОП оферта
Социалени асистентки /Болногледачки на възрастни хора в БЕЛГИЯ Белгия (BE) 700 euro ,  Подател: CareforYou SLTD,  преди 1 денФирмата търси да назначи отговорни, коректни и всеотдайни личности на длъжност социални асистенти в Белгия Работата се състои в обслужване и обгрижване на 1-2 пациенти. Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски език ,френски език,английски език и холандски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Белгия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат, добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се поемат от нас. Изисквания към кандидата: • Владеене на немски език ,френск..
ТОП оферта
Електричари Великобритания (GB) ,  преди 1 денОписание и Изисквания: Ние сме Строителна компания, специализирана в проектирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на мащабни фотоволтаични електроцентрали. Предоставяме енергийни решения до ключ към широк кръг от клиенти, инвеститори и съдружници в цяла Европа. Във връзка с нарастване на обема на работа , компанията се нуждае от електротехници, способни да монтират кабелна мрежа на фотоволтаични паркове. Описание на длъжността: -Изграждане на кабелна мрежа на фотоволтаични паркове . Отговорности : - Изграждане на кабелната мрежа. - Координиране с останалите служители за навременното получаване на нужната информация за изпълняване на необходимите дейности свързани със ..
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPСелскостопански Работници Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
Селскостопански РаботнициВеликобритания (GB)
Edward Vinson LTD
,  Подател: Edward Vinson LTD,  преди 6 часа
Edward Vinson Farm отглежда меки плодове, селектира и разпространява разсaд Ягоди и Малини. Всяка година наемаме около 500 работници за сезона, настанени на различни места на територията на Кент в Южна Англия. Предлагаме различни видове работа - бране на ягоди и боровинки, поддръжка на полетата, сaдене, произвеждане на разсад, пакетиране. Започнахме набирането на работници за сезон 2015. Само предварително одобрените кандидати ще бъдат поканени за интервю.
VIPСкладови работници за Англия Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
Складови работници за АнглияВеликобритания (GB)
,  преди 8 часа
Позиция: Складов работник. Компания MRR Recruitment е английска компания за подбор на персонал, която сътрудничи с компании като : DHL, Poundland, House of Fraser, Home base и т.н. MRR Recruitment не взема парични такси за вашето трудоустройство. Условия: - Заплата - 6.50 ÷ 8.00 £ на час ; - Седмично заплащане; - Работни часове: 8-12 часа/ден; - Работни дни - 5/6 дни седмично; - Бонуси - спрямо представянето и качествата на кандидата; - Безплатно обучение; - Период - позицията е целогодишна; - Възможност за осигуряване на жилище при желание на кандидата: 55£ на седмица + конс..
VIPОБЩ РАБОТНИК Германия (DE) | Работа в чужбина |
ОБЩ РАБОТНИКГермания (DE)
,  Подател: sdm89,  преди 11 часа
Предлагаме работа в Германия на мъже и жени без изисквания за възраст, познание на езика не е задължително , мнозинството от колектива е български. ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ : ЖЕНИ: Подръжка на домакинство ; сортиране на стока в склад. МЪЖЕ: товаро-разтоварна дейност Фирмата е Българо- немска и интервюто ще се проведе от ръководството на двете фирми. Срещите за интервюто ще се проведат в София бул. Сливница 192 на 27 и 28.12.14. За контакт и определяне на час за срещи тел: 0898631068
VIPРабота в турски грил-бар ресторанти в Манчестър и Шефийлд Великобритания (GB) 3000 | Работа в чужбина |
Работа в турски грил-бар ресторанти в Манчестър и ШефийлдВеликобритания (GB)3000
,  Подател: BERRO EUROPE (UK) LTD,  преди 13 часа
Набираме работници за наши клиенти-работодатели в Манчестър и Шефийлд, които притежават грил-бар ресторанти. В момента търсим работници, които могат да заминат веднага след нова година и желаят да работят на следните позиции: • Сервитьори и обслужващ персонал • Кухненски асистенти и готвачи • Шофьори за разнос на храна Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: • Да са на възраст между 18 и 30 години • Да са физически здрави и без сериозни здравословни проблеми • Да говорят турски ИЛИ английски език на добро/разговорно ниво Работодателите предлагат следните условия: ..
VIPцялостен хотелски персонал Гърция (GR) | Работа в чужбина |
цялостен хотелски персоналГърция (GR)
,  преди 14 часа
Цялостен хотелски персонал за Кипър. Интервю на 04 и 05.02.2015 г. с мениджърите на 4 и 5* хотелска верига в Пловдив, ул. А.Батенберг 39, над кафе Олимп, ет. 1, офис 1 Предлагаме работа за следните позиции: *сервитьори/ки *готвачи/ки *камериерки *спасители *аниматори *поддръжка Осигурени са: Трудов договор, осигуровки, храна и квартира.
VIPработа в чужбина Великобритания (GB) 6.50 / 10 английски лири(GBP) | Работа в чужбина |
работа в чужбинаВеликобритания (GB)6.50 / 10 английски лири(GBP)
Агенция Европа 2007
,  Подател: Агенция Европа 2007,  преди 14 часа
”Агенция Европа” предлага работа във Великобритания (както и по студентски и младежки програми) във: земеделски ферми; фабрики; пакетажни складове; шофьори(на тирове)в транспортни фирми; За земеделските ферми не се изисква английски език. Заплащане- 6.50/9 английски лири на час. За фабриките и пакетажните складове се изисква минимално владеене на английски език(говоримо). Заплащане- 6.50/9 английски лири на час. За шофьорите на камиони(тирове) се изисква да представите валидни следните документи:шофьорска книжка с категория С+Е,Карта за квалификация на водач на МПС и Тахо карта. Заплащане-..
VIPработници за заводи, складове, фабрики, пекарна Гърция (GR) домашни помощници, строители | Работа в чужбина |
работници за заводи, складове, фабрики, пекарнаГърция (GR)домашни помощници, строители
,  преди 18 часа
Гърция - жени със и без гръцки език за домашни помощнички, Чехия - зидаро-мазачи, ел. техници, заварчици и пекарни, Италия - строители от А до Я
VIPСОРТИРВАНЕ Германия (DE) | Работа в чужбина |
СОРТИРВАНЕГермания (DE)
,  преди 21 часа
фирма търси да назначи работнички за сортирване на плодове и зеленчуци заплащането е 5 евро на час работисе нощна смяна за гр.мюнхен.
VIPГотвач -Гръцка кухня Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
Готвач -Гръцка кухняВеликобритания (GB)
the olives restaurant
,  Подател: the olives restaurant,  преди 1 ден
Гръцки рестарант близо до Охфорд търси готвач.Работи се 6 дни от 10.00-15.00 и от 18.00-22.30. Заплащането е £1200 на месец. Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: -Да има достатъчно стаж в Гръцката кухня -Да има достатъчно опит в планирането на менюта -Да може да представи поне 2 препоръки от предишен работодател Работата е целогодишна ,може да се започне веднага ,изпитателен срок от 1 месец ,след тoва се работи на трудов договор
VIPЛекари за работа в Германия Германия (DE) | Работа в чужбина |
Лекари за работа в ГерманияГермания (DE)
Персинта ЕООД
,  Подател: Персинта ЕООД,  преди 2 дни
Фирма Персинта (лиценз № 1448)набира лекари специалисти за работа в немски клиники и медицински центрове. Атрактивно заплащане. Нашите услуги са напълно безплатни.Съдействаме при уреждане на необходимите формалности. Завършено висше образование по хуманна медицина и владеене на немски език на ниво В2.
VIPАНГЛИЯ - СТРОИТЕЛИ - ОБЩИ РАБОТНИЦИ,  КОФРАЖИСТИ, АРМАТУРИСТИ, БЕТОНДЖИИ Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
АНГЛИЯ - СТРОИТЕЛИ - ОБЩИ РАБОТНИЦИ, КОФРАЖИСТИ, АРМАТУРИСТИ, БЕТОНДЖИИВеликобритания (GB)
,  преди 2 дни
Голяма английска строителна фирма търси за свои обекти: - общи работници - кофражисти - арматуристи - бетонджии Кандидатите трябва да имат опит и мотивация за работа. Не се изисква владеене на английски език, но е предимство. Уреждане и изготвяне на всички необходими легални документи, CSCS тест за сметка на работодателя. Стартово заплащане - 8 GBP/ час. Разходите за заминаване са за сметка на кандидата. Заминаване - 10 - 20/01/2015г.
VIPГермания - лекари, медицински сестри, рехабилитатори Германия (DE) | Работа в чужбина |
Германия - лекари, медицински сестри, рехабилитаториГермания (DE)
,  преди 2 дни
Германия, Щутгард, търси лекари, медицински сестри и рехабилитатори, РЗ от 1 600 Е за медицински сестри до 8 000 Е за лекари със специалност
VIPСОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ в Австрия Австрия (AT) | Работа в чужбина |
СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ в АвстрияАвстрия (AT)
,  преди 3 дни
Жени на възраст между 30 и 60 години, с познания по немски за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия, с предимство се ползват: лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат, добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се поемат от нас. Очакваме: благонадеждност и познания в домакинството.
VIPМедицински сестри и болногледачи за Великобритания – започване веднага Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
Медицински сестри и болногледачи за Великобритания – започване веднагаВеликобритания (GB)
Blue Rock Healthcare Ltd
,  Подател: Blue Rock Healthcare Ltd,  преди 3 дни
За реална работа с договор във Великобритания набираме болногледачи (care assistants), старши болногледачи (senior care assistants) и медицински сестри (registered general nurse). Изисквания към кандидатите: • Професионален или не-професионален (с приятели/роднини) опит в обгрижването на възрастни или болни хора, деца или хора в неравностойно положение • Средно (комуникативно) ниво на владеене на английски език. Какви условия Ви предлага Blue Rock: • Пълно работно време: минимум 35 часа на седмица • Отлично заплащане: от 7.22£ до 15.32£ на час • Трудов договор за работа с Blue Rock ..
VIPдомашни помощнички, пакетиране на зеленчуци в складове - за жени, за мъже - бране на плодове, консервни фабрики и консервиране на домати Италия (IT) | Работа в чужбина |
домашни помощнички, пакетиране на зеленчуци в складове - за жени, за мъже - бране на плодове, консервни фабрики и консервиране на доматиИталия (IT)
,  преди 3 дни
италианска агенция предлага работа в Италия - добри условия, може и с придружител, за консултации
VIPСоциална асистентка за обгрижване на възрастни хора Германия (DE) 2525 лв. | Работа в чужбина |
Социална асистентка за обгрижване на възрастни хораГермания (DE)2525 лв.
Wir Helfen 24 ООД
,  Подател: Wir Helfen 24 ООД,  преди 3 дни
Wir Helfen 24 търси да назначи социална асистентка за обгрижване на семейна двойка в Drolshagen, Германия. • Работна заплата: 2525 лв.- бруто, 2200 лв.- нето • Начало на заетостта: 06.01.2015 г. • За клиентите: 1. Госпожата е на 58 г., 162 см.,/ 75 кг., движи се самостоятелно, с помощ и с ролатор, има Паркинсон и диабет - Pflegestufe I. 2. Господинът е на 58 г., 79,5 кг./183 см., движи се самостоятелно, има рак на белия дроб. Посещение на Pflegedienst веднъж дневно. • Задължения: Изисква се помощ най-вече при дамата при преобличане, лична хигиена, разходки с инвалидна количка/ролатор, ..
VIPбарман-сервитьор Белгия (BE) 950Е | Работа в чужбина |
барман-сервитьорБелгия (BE)950Е
,  преди 3 дни
Белгия, Генк, фирма търси да назначи барман-сервитьор, жени на възраст от 18 до 40 г., осигурена храна, спане и транспорт до Белгия, заплащане 950 Е /месец
VIPСоциална асистентка/болногледачка в Германия Германия (DE) 2275 лв. | Работа в чужбина |
Социална асистентка/болногледачка в ГерманияГермания (DE)2275 лв.
Wir Helfen 24 ООД
,  Подател: Wir Helfen 24 ООД,  преди 3 дни
Wir helfen 24 Ltd Ви предоставя възможността да работите легално в Германия, Австрия и АНГЛИЯ. Фирмата предлага работа в областта на 24–часовото домашно обгрижване на възрастни и/или болни хора и помощ при водене на домакинството им. За тази цел набираме персонал за позициите Социален асистент и/или Болногледач. Wir Helfen 24 ltd търси да назначи социална асистентка за обгрижване на възрастнa дама в Höchstadt, Германия. • Работна заплата: 2275 лв. - бруто • Начало на заетостта: 15.01.2015 г. • За клиента: Възрастната госпожа е на 83 г., 65 кг. /165 см., движи се с помощ, дезориентирана е къ..
VIPЛекари, медицински сестри, дипломирани болногледачи Германия (DE) 1 800 - 6 000 Евро/месец | Работа в чужбина |
Лекари, медицински сестри, дипломирани болногледачиГермания (DE)1 800 - 6 000 Евро/месец
,  Подател: Dimova-Freundorfer Personalvermittlung,  преди 3 дни
Фирма Dimova-Freundorfer Personalvermittlung е фирма за подбор на персонал, със седалище Венценбах, Бавария, Германия. Ние набираме за нашите клиенти (болници, клиники, социални домове) в Германия лекари, медицински сестри и дипломирани болногледачи. Вашите отговорности ще са свързани с полагане на грижи към пациентите в зависимост от изискванията и спецификацията на съответното здравно заведение. НИЕ ГАРАНТИРАМЕ СКЛЮЧВАНЕ НА НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР С ОДОБРЕНИТЕ КАНДИДАТИ! Предлагаме още: - Помощ в комплектоването на необходимите документи; - Помощ в намирането на жилище; - Безплатни услуги ..
VIPстроителни работници Германия (DE) | Работа в чужбина |
строителни работнициГермания (DE)
,  преди 3 дни
Германия - набира работници за гипсокартон, шпакловка, квартира
VIPГлавни ,заместник главни готвачи и готвачи Великобритания (GB) 27000-32000 за г.готвачи/готвачи от 7-9 зависи от опита | Работа в чужбина |
Главни ,заместник главни готвачи и готвачиВеликобритания (GB)27000-32000 за г.готвачи/готвачи от 7-9 зависи от опита
Hall-Woodhouse.LTD
,  Подател: Hall-Woodhouse.LTD,  преди 4 дни
БЕЗ КОМИСИОННИ БЕЗ ПОСРЕДНИК ДИРЕКТНО .Търся главни готвачи/готвачи и помощник готвачи за работа в UK.Много добро заплащане.Осигурено обучение и квартира.Много голямя,лоялна английска фирма.Аз саммия работя от 11години за нея. За главните готвачи желателно да владеят английски и компютърна грамотност.Оторизиран сам от фирмата да наемам/търся готвачи.Компанията за която работя линка съм сложил към контакти и се казва Hall-Woodhouse .При кандидатсване пратете ми CV то си задължително на АНГЛИЙСКИ .Успех на желаещите.
VIPПерсонал за почистваща фирма Великобритания (GB) | Работа в чужбина |
Персонал за почистваща фирмаВеликобритания (GB)
the olives restaurant
,  Подател: the olives restaurant,  преди 4 дни
Набираме персонал за почистваща фирма базирана в Оксфорд Кандидатите трябва да отговарят на следните условия: -Англииски език ( минимум средно ново) -шофьорска книжка ( минимум 5 години шофьорски стаж) -желателно е да имат опит в тази сфера Осигурена крвартира.
ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, РЕХАБИЛИТАТОРИ Германия (DE) 1900 - 8000 Е НЕТО | Работа в чужбина |
ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, РЕХАБИЛИТАТОРИГермания (DE)1900 - 8000 Е НЕТО
”МАРА-ДИСО”ЕООД
,  Подател: ”МАРА-ДИСО”ЕООД,  преди 21 часа
МАРА - ДИСО” ЕООД е българска компания, която работи в областта на посредничество при търсене и наемане на работа за РБългария и чужбина, професионалното обучение, развива туристическа дейност. Съвместно с наш немски партньор, за клиники и социални домове в Щутгарт и област Щутгарт търсим: - лекари със специалност - асистент лекари - фелдшери - медицински сестри - рехабилитатори Изисквания: - Диплома за завършено медицинско образование със съответната образователна степен - Ниво на владеене на немски език В1 или В2 – доказва се със сертификат или диплома от немска езикова гим..
масажистка за Валенсия Испания (ES) 5600 евро | Работа в чужбина |
масажистка за ВаленсияИспания (ES)5600 евро
,  Подател: espana,  преди 2 дни
Масажистка за салон в Валенсия Испания осигурена квартира и всичко необходимо за работа започва веднага
готвачи, пом.готвачи, сервитьори Испания (ES) в зависимост от позицията | Работа в чужбина |
готвачи, пом.готвачи, сервитьориИспания (ES)в зависимост от позицията
,  преди 6 дни
за 2 ресторанта: 2 екипа-1 целогодишно и 1 сезонно(април-септември):Позиции:готвачи, пом.готвачи/пицар,сервитьори,пом.сервитьори, общ работник(кухня+салон).За позициите сервитьори-изискване испански, втори език(френски или английски предимство).
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg