Работа

Работа в чужбина

Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
112 обяви
ТОП оферта
работа в Англия - 1500-1800 паунда, ,  преди 52 минутиНабираме мъже, жени и семейства без език за склад за дрехи в Англия около Бирмингам. Работата е свързана с подредба, сортиране и опаковане на дрехи втора употреба. Квартири и консумативи подсигурени. 10 часови смени. Свободни позиций 5. Кандидатстване със CV. Заминаване след нова година. Осигурен транспорт. За повече информация на посочения телефон.
ТОП оферта
работа в Холандия - 1600-2200 евро, ,  преди 52 минутиНабираме неквалифициран персонал мъже, жени и семейства за бране и опаковане на различни видове плодове в Холандия около Амстердам. Брането се извършва на открито, а сортирането и опаковането става на закрито. Квартири подсигурени по 280 евро с включени консумативи на месец. Свободни позиций 6. Кандидатстване със CV. Заминаване след нова година. За повече информация на телефона.
ТОП оферта
общи работници Германия (DE) 1550 евро нето , ,  преди 52 минутиПредлагаме работа за мъже и жени в Германия като общи работници в печатница в Розенхайм. Работата е свързана с подреждане на хартия в кашони, редене на палети и допълнителна помощ в склада. Не е необходим език или квалификация. Квартира и консумативи подсигурени. Директна връзка с работодателя. Свободни позиции 5. Кандидатстване със CV. Заминаване след нова година. За повече информация на посочения телефон.
ТОП оферта
Сервитьорка Германия (DE) ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 4 часаGaststätte Yorgunзаведение търси работници. осигорена е храна и квартира. говорим език турски или немски
ТОП оферта
Законно бюро търси домашни помощнички Гърция (GR) ,  преди 7 часаЗаконно бюро за работа в Атина предлага работа за жени 25-60 г. като домашни помощнички за цяла Гърция и Кипър. Бюрото дава възможност на всички, които се нуждаят от работа, независимо дали владеят гръцки език, или не, но за владеещите език е предимство. Гарантираме сигурност и превоз всяка събота от София-Централна гара. На стойността на билета София-Атина пътуващите с нашия превоз са с предимство. Назначават се на работа за 3-4 дни и се осигурява храна и спане. 1 почивен ден в седмицата. Заплата за говорещите гръцки език - 600-700 Е За начинаещи - 500 Е Запитвания на посочения телефони или имейл pppetko.petkov229@gmail.com
ТОП оферта
Оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, шофьори на автобуси за своите фабрики Чешка република (CZ) 600-700 евро ,  преди 7 часаЛицензирана фирма ”Чебо” ЕООД, лиценз № 1908/27.07.2015 г. търси да назначи: оператори на поточна линия за производство на карбонови елементи за автомобили, автомобилни части, климатици и домакински уреди, както и шофьори на автобуси за своите фабрики в Чехия. БЕЗ КОМИСИОННИ И ДРУГИ ТАКСИ. С чисто месечно възнаграждение 700 евро за шофьори и от 600 до 1300 евро за работещи в заводите + плюс ВСИЧКИ ОСИГУРОВКИ И БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ. За повече информация на посочените телефони или сайт.
ТОП оферта
Корабни специалисти Хърватска (HR) ,  преди 7 часаФирма специализирана в корабостроенето и кораборемонта търси да назначи следните корабни специалисти за работа в чужбина: - Корпусници - Заварчици на CO2 -136 - Шмергелисти - Тръбари Изисквания към кандидатите: - Опит в корабостроенето - Разговорно ниво английски език е предимство; - Умния ефективна работа в екип; - Отговорност; - Сертификат за специалността ; - Без възрастови ограничения; - Физически пригодни
ТОП оферта
Обгрижване на възрастни хора Австрия (AT) ,  преди 7 часаАвстрия - жени на възраст между 30 и 60 г., с познания по немски, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат, добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се поемат от нас. Очакваме: благонадеждност и познания в домакинството.
ТОП оферта
Селскостопански работник-дървосекач Франция (FR) ,  преди 7 часаТърсим Селскостопански работник- дървосекач за Франция. Изисквания: - Френски език на разговорно ниво. - Опит и познания в сферата - Способност за работа с резачка - Умения в градинарството – поддържане на зелени площи и огради - Познания в посяването и отглеждането на селскостопански растения - Познания в селскостопанските машини-трактор Търсим мотивирани хора, който имат възможност да заминат в чужбина. Предлагаме добро заплащане, трудов договoр и добри условия на работа. Ако проявявате интерес, изпратете ни автобиографията си (със снимка) на френски език на имейл - bulgaria@humanisinterim.com Одобрените кандидати ще сключат срочен трудов договор с ф..
ТОП оферта
Куриери и шофьори С+E за постоянна работа Германия (DE) ,  преди 7 часаФирма Direktmarketing Kusche GmbH, партньор на Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH със седалище в Германия/Потсдам набира КУРИЕРИ за постоянна работа. Изисквания към кандидатите: - Задължително условие е владеенето на Немски език, минимум ниво А2 - Шофьорска книжка /Б категория/ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - предишен опит в сферата на куриерските услуги (предимства) Ние предлагаме: - Постоянен и неограничен трудов договор, с пенсионни и здравни осигуровки - сигурно работно место като куриер, пакетите са до 31 кг. - Заплащането е 9,00 € на час - Два почивни дни в седмицата - Годишен отпуск, съгласно законовите изисквания - Коректно и навременно заплащане БЕЗ ПОСРЕДНИЦИ. Имате ДИРЕ..
ТОП оферта
Работници в Складове, Фабрики и Пакетажни Цехове Великобритания (GB) ,  преди 7 часаУважаеми кандидати, Обявяваме свободни работни позиции в едни от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКЛАДОВЕ, ФАБРИКИ И ПАКЕТАЖНИ ЦЕХОВЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Ако искате дългосрочна/краткосрочна работа с добро заплащане, възможност за бързо кариерно израстване и работа в професионален екип не се колебайте да кандидатствате. Процедурите по кандидатстване са максимално опростени и достъпни за всички кандидати със следните изисквания: -Средно говоримо ниво на Английски език!!! - Честна и отговорна натура Ако имате предишен опит с управление на електрокари, мотокари, палетни колички или др. могат да ви бъдат предимство! Моля изпращайте вашите Автобиографии на ysp@ukbrigade.com или се обадете директно на..
ТОП оферта
Селскостопански работници Великобритания (GB) ,  преди 7 часаУважаеми кандидати, Обявяваме свободни позиции за сезонни работници в сферата на селското стопанство във Великобритания. Работата е във ферми като основно е свързана с бране на съответните култури, които отглежда тя. Това могат да бъдат различни видове плодове и зеленчуци – ягоди, малини, къпини, ябълки, круши, картофи, боб и т.н. Работните периоди са между 2 и 6 месеца. Настаняването е организирано на място във фермата от страна на работодателя, като се живее в каравани. Седмичния наем се удържа директно от заработката и е около 40£. Заплащането може да бъде както на час, така и на норма. Валидното минимално заплащане в момента е 6,95£ на час, а за хората навършили 25 години е 7,20£ на ..
ТОП оферта
монтажник на антени, на автомобилни компоненти Чешка република (CZ) 600 евро нето ,  преди 7 часа- Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз - Да работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа - Да ползвате безплатно настаняване с много добри условия на живот - Ако имате желание да работите на 3 смени по 8 часа /1, 2 и нощна/ - Да работите в производство на антени, автомобилни части и др. За записване и интервю: Варна 0898 824 169 Кюстендил 0895 664 554 Пловдив 0878 775 791 Плевен 0878 761 722 http://www.euworker.bg/bg/ *Описание на работата: - монтаж на антени в съответствие с инструкции и спецификация чрез използване на инструменти и оборудване -меко запояване -тестване на продукти -опаковане на изделия - монтаж и пакетиране ..
ТОП оферта
Работа в чужбина и на борда на кораби ,  преди 7 часаВи Би еС (Лиценз 1769/25.08.2014; 1947/15.10.2015) е позната фирма на пазара на трудовото посредничество – в това число посредничество при намиране на работа както в чужбина, така и на борда на всякакъв вид плавателни средства. По професионализъм и предлагани възможности убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води.За офицерският състав и работа на бункеровчици опериращи в средиземно море.В следващите месеци се очаква ново разширение на обхвата на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми - корабособственици и м..
ТОП оферта
СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ, IT СПЕЦИАЛИСТИ, ИНЖЕНЕРИ В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО, ЛЕКАРИ- ЗА АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ Австрия (AT) ,  преди 7 часаВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) набира работници със следните специалности: 1. За Австрия и Германия- кофражисти, шпакловчици, гипсокартон, фаянс, електротехници, ВиК и климатични инсталации, шлосери, заварчици, монтажници, зидари, дърводелци, конструктори, кранисти –Изискват се: знания по немски език и стаж по специалността. Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия. 2. За Австрия и Германия- IT специалисти за консултанти, разработка на софтуер 3. За Австрия и Германия- Ел. инженери/проектанти - работа с Аutocad Изисквания: – говорим и писмен немски език, стаж и квалификация 4. За Австрия и Германия- инженери и специалисти в автомобилостроене и машиностроене, с опит ,..
ТОП оферта
Строителни работници, монтажници сухо строителство, фаянсаджии, бояджии, шлосери, дърводелци, ел. техници Германия (DE) 2500-3000 лв. ,  преди 7 часаDK Consultants, лиценз №2147/04.11.2016 - осигурява легална заетост в Германия за строителни работници с опит - монтажници сухо строителство, фаянсаджии, бояджии, шлосери, дърводелци, ел. техници. Осигуряваме трудов договор, осигуровки, стартово заплащане 2500 - 3000 лв., квартира, транспорт до работното място. Изискват се минимални познания по немски език.
ТОП оферта
Домашен помощник/чка с немски език Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето ,  преди 7 часаФирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента. Ние не сме ”Посредник”, а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисионн..
ТОП оферта
Англия, Кипър, Швеция, Кувейт, Норвегия, Холандия / Легална работа в чужбина ,  преди 7 часаРабота в Англия *Складови работници *Асистенти и медицински сестри за хосписи и домове за възрастни хора *Автобояджии *Готвачи *Сервитьори/ки *Асансьорни техници *Учители Работа в Кипър *Работа в хотели и ресторанти Работа в Швеция *Фармацевти Работа в Кувейт *Цялостен персонал за работа във фитнес Работа в Норвегия *Оптик/Офталмолог Работа в Холандия *Строителни работници – покриви *Дърводелци *Складови работници ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА НИ!
ТОП оферта
Мед. сестри, рехабилитатори, болногледачи в мед. центрове и домове за стари хора, камериер/ки, работници поддръжка в хотели, работници в автосалон Великобритания (GB) ,  преди 7 часаРАБОТА В АНГЛИЯ *МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И РЕХАБИЛИТАТОРИ С РЕГИСТРАЦИЯ ЗА МЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА В АНГЛИЯ (PIN)- 2000-2500 английски лири на месец. Изисква се английски език. *БОЛНОГЛЕДАЧИ в медицински центрове и домове за стари хора и инвалиди. Заплащане 1500-1700 английски лири на месец. Изисква се английски език. *РАБОТНИК ПО ПОДДРЪЖКА в хотел - 1200 английски лири на месец. Изисква се разговорен английски език и техническа квалификация, ел. техника, водопровод, фаянс и др. *РАБОТНИК ПО ПОЧИСТВАНЕ в хотел - 1170 английски лири на месец. Изисква се разговорен английски език. *КАМЕРИЕРКИ и камериери по почистване на стаи и общи помещения в хотел - 900-1000 английски лири на месец. Изиск..
ТОП оферта
Болногледачи, социални асистенти или домашни помощници Германия (DE) чисто BGN 2000+ ,  преди 7 часаЕвро Джоб e онлайн платформа създадена, за да улесни търсещите работа в Германия, Австрия или Швейцария. Чрез нас можете, дори без високи познания на немски език, да създадете специално CV (автобиография), което се форматира и експортира по наш стандарт, така че да можем бързо и лесно да го представим на клиентите ни в чужбина. Това е специализирано CV за работа, като болногледач, социален асистент или домашна помощница. Ние сме директен работодател. Не събираме никакви такси и комисионни. Предлагаме най-добрите условия на работа, като болногледачи и лични асистенти. Защо е необходимо да използвате нашата он-лайн платформа? Тя е един автоматизиран начин да създадете точното CV за т..
ТОП оферта
транжори-обезкоствачи Германия (DE) 2600-3600 лв. ,  преди 7 часаНие сме българска компания с 17-годишен опит на българският пазар и 8- годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Основно или по-високо образование *Непрекъснати здравно-осигурителни права *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Умения за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за придобиване на необх..
ТОП оферта
АВСТРИЯ-ЛИЧЕН СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ Австрия (AT) ,  преди 7 часаНепрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспорта до Австрия и обратно.Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането . Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език,необходимо а ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимост; -притежанието на сертификат за положен курс за Личен асистент ще бъде Ваше предимство,както и предишен опит като Социален асистент; -медицинско образование ..
ТОП оферта
Общ работник - багажи за летище Германия (DE) нето: 1200-1600 euro ,  преди 7 часаБГ-МОНТ ЕООД е Агенция за временна заетост с регистрация в Агенцията по заетостта в България и Германия. За наши клиенти търсим кандидати с дори минимален опит на тази длъжност, основни познания по немски или английски език (полагат се изпити), желание и готовност за работа. Изискваме кандидатите да имат шофьорска книжка и свидетелство за съдимост. Предлагаме договор на реалната заплата, безплатни транспорт, аванс и квартира. Приятен колектив от словенци, хървати и българи. Свободните работни места са в Кьолн и Берлин.
ТОП оферта
Лекари специалисти и специализанти Германия (DE) от 3800 евро ,  преди 7 часаФИРМА ПЕРСИНТА ЕООД (Лиценз № 1448) НАБИРА ЛЕКАРИ ЗА РАБОТА В БОЛНИЦИ И МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ В ГЕРМАНИЯ За наши клиенти - болници в западните провинции на Германия - набираме лекари специалисти и специализанти за следните специалности: Анестезиология, Хирургия, Вътрешни болести (Кардиология, Гастроентерология), Гинекология, Неврология, Психиатрия и Ортопедия. В МОМЕНТА НАБИРАМЕ СПЕШНО СПЕЦИАЛИЗАНТИ ПО НЕВРОЛОГИЯ ЗА КЛИНИКА В ПРОВИНЦИЯ СЕВЕРЕН РЕЙН ВЕСТФАЛИЯ В БЛИЗОСТ ДО ДОРТМУНД. Изисквания към кандидатите: - диплома за завършено медицински образование; - сертификат за владеене на немски език на ниво B2 от Гьоте Институт или ТЕЛК е предимство; - не сте осъждани; - готови ст..
ТОП оферта
камериерки /италия /програма/лято 2017/, ,  Подател: societa cooperative italiane,  преди 7 часаsocieta cooperative italianesocieta cooperative italiana /hr office / камериерки сезон лято 2017 ние изискваме италиански език задължителен на разговорно ниво втори западен или руски дават предимство за кандидата • Ежедневно хигиенизиране на хотелски помещения • Зареждане на хотелските помещения с консуматив и материали, даване приоритет на по важните задачи • Професионален опит в областта - минимум един сезон • Мотивирани личности с желание за работа в екип, стремеж към постоянно усъвършенстване • Дискретност, отговорност и внимание към детайлите • Умение за работа под напрежение Какво предлагаме: служител човешки ресурси на разположение плащане на пътните разходи в края на контракта при усп..
ТОП оферта
социални асистенти с добър немски език и опит Германия (DE) РЗ до 1400 Е Нето + бонус за лоялни служители ,  преди 8 часаNew Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение от 1000 до 1400 Евро - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - бонус за лоялни служители - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немск..
ТОП оферта
Nurses/Healthcare Professionals to England - OPEN DAY IN SOFIA!!!, ,  Подател: Blu Global Ltd,  преди 8 часаBlu Global LtdОбявата е написана на английски, защото сме чуждестранна фирма и не работим с български език. Моля, да ни извините за неудобството. Description: Our company is looking for healthcare professionals to work in nursing home in England - Liverpool area. Job is the most suitable for graduated nurses with and without experience and health/social assistants with and without experience. The job may involve walking between several locations within a city, as we have the several offices around the Liverpool. 40+ hours per week guaranteed. Requirements: * Medical education and / or experience * Good level of English * Driving license not necessary The company offers: * Excellent sala..
ТОП оферта
Постоянна работа за шофьор С+E категория в Германия, Потсдам, ,  Подател: Direktmarketing Kusche GmbH,  преди 8 часаDirektmarketing Kusche GmbHРабота за шофьор С+E категория в Германия, Потсдам Основни детайли: • Позиция: Професионални шофьори с C+E категории • Локация: Посдам • Заминаване: До 10 дни след одобрение • Тип на офертата: Постоянен и неограничен трудов договор Условия Заплащане: • Възнаграждение: € 1200 нетно възнаграждение на месец • Дата за получаване на заплата: Всеки месец за предходния до 15. • Начин на получаване на заплата: По банков път Допълнителни детайли: • Работни часове на ден: 8 часа • Брой часове на месец: 173 • Основни дейности: товарене, разтоварване Изисквания • Опит: Задължителен опит като професионален шофьор на 40-тонни съчленени превозни средства • Чужди езици: Задължително вл..
ТОП оферта
Възможности за бърза реализация в Германия, ,  Подател: MR-Personal 24,  преди 9 часаMR-Personal 24Вие търсите възможности за бърза реализация в Германия? MR-Personal24 организира за вас работни места в сферата на домашното обгрижване на възрастни хора. Работодателят предлага: * Директен трудов договор с немското семейство и осигуряване в немската социалноосигурителна система (здравно застраховане, пенсионно застраховане, застраховка обгрижване и безработица, както и възможност за детски добавки за учащи деца до 25 год. възраст) * Заплата 1472 -1652 Евро брутно месечно възнаграждение (1000-1100 Евро нето) * Безплатно настаняване и храна * 30 работни дни платен годишен отпуск * Транспортни разходи - до 150 € (еднократно) * Възможности за краткосрочна или дългосрочна заетос..
ТОП оферта
Куриери за постоянна работа в Германия Потсдам, ,  Подател: Direktmarketing Kusche GmbH,  преди 10 часаDirektmarketing Kusche GmbHФирма Direktmarketing Kusche GmbH, партньор на Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH със седалище в Германия/Потсдам набира куриери за постоянна работа. Изисквания към кандидатите: - Задължително условие е владеенето на Немски език, минимум ниво А2 - Шофьорска книжка /Б категория/ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - предишен опит в сферата на куриерските услуги (предимства) Ние предлагаме: - Постоянен и неограничен трудов договор, с пенсионни и здравни осигуровки - сугурно работно место като куриер, пакетите са до 31 кг. - Заплащането е 1800,00 € - Два почивни дни в седмицата - Годишен отпуск, съгласно законовите изисквания - Коректно и навременно заплащане ДИРЕКТНА комуникация с раб..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.