Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
110 обяви
ТОП оферта
италия,хотелски комплекси,  Подател: multiservizi cooperativa milano.obiettivoitalia lavoro,  преди 1 минутиmultiservizi cooperativa milano.obiettivoitalia lavoroCOOPERATIVE MULTISERVIZI MILANO,OBIETTIVO LAVORO ITALIA,обявяват свободни позиции за камериерки.Позицията е с пряк достъп до гостите от ,което следва ,че първи език по възможност е базово ниво на италиански ,ако не руски,немски или английски дават голямо предимство,поради високата посещаемост на руски и немски туристи в комплексите.Очакваме вашето CV или автобиография придружени със снимка на посоченият емайл.храната и спането са за сметка на фирмата.пътят се поема от кандидата.няма комисионни.Изисква се силна мотивация,не агресивно поведение,способност за работа в екип. предстоящи интервюта с италианските директори в България очакваме вашите кандидатури на посоченият емайл
ТОП оферта
Оператори в металопреработващо предприятие Германия (DE) 1200-1500 EUR ,  Подател: Schraubenwerk Zerbst GmbH,  преди 1 часВие сте: - със завършено средно техническо образование - мотивирана личност с умение за работа в напрегната среда - трудолюбиви и дисциплинирани - с основни познания по немски и/или английски език. - с мотивация за работа в дългосрочен план - с умение за работа в екип - желание за работа на смени Вашите задължения: - работа на струг - работа на преса, щанца - работа на CNC машини Необходими документи: • Професионална автобиография - европейски формат. • Актуална снимка. • Копие на диплома за завършено образование. • Копие на дипломи и сертификати Внимание: не се изискват никакви комисионни от кандидатите.
ТОП оферта
Германия немско говорящ - шивашка промишленост, ,  преди 1 часГермания немско говорящ в шивашка промишленост постоянен трудов договор редовна смяна много добро заплащане
ТОП оферта
електрокаристи, мебелисти, шофьори С+Е и автомонтьори Германия (DE) ,  преди 2 часаФирма Ерник, набира за дългосрочна заетост на постоянен ТД за Германия, заминаване м.Февруари 2016 година следният персонал: Складови работници в цехове за пакетирани хранителни стоки за град Улм,Германия с добър работен немски език,свидетелство за правоуправление на мотокар и електрокар и опит с електрокари – високоповдигачи до 12 метра височина; Заплащане : 9 бруто евро/час + 20 нето евро/час командировъчни Осигурена квартира, ТД, СО Мебелисти за монтаж на кухненско оборудване с добър работен немски език Заплащане : 11 бруто евро/час +20 нето евро/ден комадировъчни Осигурена квартира,ТД,СО Шофьори кат.“С+Е“ за къси разстояния с добър немски и притежание на професионална компетентн..
ТОП оферта
постоянна работа в Белгия, ,  Подател: Koal Group,  преди 2 часаДипломираните работници са с предимство. Задължително да се знае англиски, френски или немски език. Желателно е да има шьофрски права. Нормално работно време около 40 часа на седмица. За допълнителна информация позванете.
ТОП оферта
Социални асистенти - грижа за възрастни хора/ 1400 - 2500лв. заплащане,  Подател: PCAS LTD,  преди 2 часаPCAS LTDДРУЖЕСТВОТО Е ДИРЕКТЕН РАБОТОДАТЕЛ НАЗНАЧАВАНЕТО ВИ НА РАБОТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ТАКСИ И КОМИСИООНИ КЪМ НАС Фирма PCAS LTD предлага легална работа в Република Германия. Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Наши най-важни приоритети са коректност и лоялно отношение към всеки един наш служител. Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Доказали сме отговорност и лично отношение. За това говори и фактът, че винаги сме на разположение ..
ТОП оферта
Монтажнци гипскартон Германия (DE) , ,  Подател: Novatis,  преди 3 часаNovatisНемска строителна фирма търси монтажници сухо строителство (жилищни и административни сгради) на територията на Германия. С предимство са кандидатите с опит в чужбина. Фирмата ни е с дългогодишен опит в строителство, предлагаме сигурност и дългосрочен ангажимент и коректност и точност в плащането. Цените се договарят след направена среща и представяне на обекта. 08:00 ч - 18:00 ч
ТОП оферта
Шпакловчици / Бояджии Германия (DE) , ,  Подател: Novatis,  преди 3 часаNovatisНемска строителна фирма търси шпакловчици (фина шпакловка върху гипскартон) и бояджии с опит. Обектите(жилищни и административни сгради)се намират на територията на Германия. С предимство са кандидати с опит в чужбина. Фирмата ни е с дългогодишен опит в строителство, предлагаме сигурност и дългосрочен ангажимент и коректност и точност в плащането. Цените се договарят след направена среща и представяне на обекта. Кандидатите трябва да притежават необходимият професионален опит!
ТОП оферта
Готвач,Скара,Дюнер,Гирос Испания (ES) , ,  Подател: Yanis Karras,  преди 16 часаТърся готвач в заведение за бързо хранене с познания в гръцката кухня.Да умее да реди и да реже Гирос,гръцки салати и мезета и гръцки грил.Рабоата е в Бенидорм,Испания. P.S. Ако сте работили в Дюнер кебап може да също да се обадите!
ТОП оферта
Козметички , масажисти , фризьори за Кипър,  Подател: Kg hair & spa center,  преди 17 часаКандидатите трабват да говориат задължително добре английски език и да имат 2-3 г опит по специалноста . Подсигурен е квартира и храна , трудов договор и соц . усигороеки
ТОП оферта
Английската Компания Hall-Woodhuse търси Готвачи- Великобритания (GB) -Главни Готвачи £24000-30000 ,заместник главни готвачи и готвачи£ 7-9 на час зависи от опита ,  Подател: Hall-Woodhouse.LTD,  преди 20 часаHall-Woodhouse.LTDБЕЗ КОМИСИОННИ БЕЗ ПОСРЕДНИК ДИРЕКТНО С РАБОТОДАТЕЛЯ .. Голяма и лоялна Английската фамилна компания с 235годишна история, която е базирана в почти цяла южна Англия . Компанията притежава собствена фабрика за бира и над 270 хотели ,рестоаранти и пъбове. За компанията работят над 1500 човека. Комапнията търси да наема Главни готвачи,заместник главни готвачи и готвачи които имат желание да работят в Англия .  Да се развият професионално,  Да имат добри и редовни доходи  Супер работни условия  Осигурена квартира  Постоянна работа  Осигурено обучение според стандартите на компанията Съдейсвие при откриване на банкова сметка и NIN(национален осигурит..
ТОП оферта
Социални асистенти за Англия Великобритания (GB) £1400-2000 ,  Подател: Blu Global Ltd,  преди 20 часаBlu Global LtdТърсим да назначим социални асистенти за обгрижване на възрастни хора по домовете им в Англия. Предлагаме възможност за работа на следните работни позиции: мобилни социални асистенти и социални асистенти живеещи при пациента. Работата е постоянна работа на пълно работно време,в зависимост от позицията има и различни бенефиции. Работим с най-големите агенции за здравни и социални грижи във Великобритания и Вие ставате техен директен служител. Ние работим без такси и комисионни! Изискванията за позицията са: добро ниво на владеене на английски език, шофьорска книжка, опит в областта на медицинските и социални грижи. За да кандидатствате - свържете се с нас!
ТОП оферта
Обслужващ персонал 1300-1500£,  преди 20 часаJericho Skin Care е марка позната в целия свят. За магазините си във Великобритания се нуждаят от нови кадри, които да притежават позитивна енергия, комуникативност, желание за развитие и лоялност. Предлага: -Работа на фирмени щандове, намиращи се в молове и търговски центрове, динамична среда, с млад и енергичен екип -Добиване на богат опит в сферата на продажбите -Безсрочен договор, издаване на NIN -Месечно възнаграждение от 1000 GBP, комисионни върху личните ви продажби и мотивиращи бонуси -Еднократни бонуси от 250 GBP при 6 и 12 месеца от договор -Възвръщане на паричната стойност на самолетният ви билет -Гарантирано посрещане -Подсигурени жилища, намиращи се във близост до работ..
ТОП оферта
Персонал за магазини 1300£, ,  преди 22 часаТърсим да назначим, млади и амбициозни личности за позиция - продавач-консултант. Работата се състои в посрещане и обслужване на клиенти, предлагане на най-подходящите за тях продукти, в зависимост от нуждите и желанията им. От кандидатите се изисква: - вежливо и приветливо отношение към клиентите на търговския обект - комуникативност - позитивна енергия - отговорност и колегиалност - владеене на английски език Работодателят предлага: - дългосрочна работа - сключване на договор и издаване на NIN - пълен работен ден - високо възнаграждение подплатено с комисионни и бонуси за добри резултати в продажбите - подсигурено жилище - приятна среда на работа - безплатно обучение - въ..
ТОП оферта
Кипър,предстоящ кастинг - певци, музиканти, дуети, триа, групи, One Man Band, танцьори, балет, танцови състави - сезон 2016 Кипър (CY) ,  преди 1 денПРЕДСТОЯЩ КАСТИНГ – 2016 Певци, Музиканти, Дуети, Триа, Групи, One Man Band Танцьори, Балет, Танцови състави -Сезон 2016 Локация: Кипър Заминаване: Април 2016 Тип на офертата: Сезонна Заплащане: Възнаграждение: € 800-1000 Нето (възнаграждението зависи от конкретната оферта, която ще получите на кастинга) Дата за получаване на заплата: От 10 до15 число на месеца за предходния Начин на получаване на заплата: Чек/ Банкова сметка Допълнителни детайли: Настаняване: Безплатно Храна:Осигурена по време на участие 2-3 участия на вечер Изисквания Мъже/ Жени Опит:Препоръчителен Чужди езици: Английски език Допълнителни детайли: Самолетен билет: За сметка на кандидата Посрещане на лет..
ТОП оферта
Медицински сестри (общ профил), акушерки, рентгенови и медицински лаборанти, лекари със специалност “Клинична лаборатория” и други лекари със специалност Германия (DE) ,  преди 1 денМедицински сестри (общ профил), акушерки, рентгенови и медицински лаборанти, лекари със специалност “Клинична лаборатория” и други лекари със специалност за работа в Германия За наши клиенти – болници, клиники и старчески домове в Германия набираме медицински сестри (общ профил), акушерки, рентгенови и медицински лаборанти, лекари със специалност “Клинична лаборатория” и други лекари със специалност за работа в Германия. Ние Ви предлагаме: - Позиция за работа в Германия по специалността - квалифициран медицински персонал. - Цялостна подкрепа при подготовката на документите за кандидатстване, а след това и за признаване на медицинското Ви образование. - Поемане на 50% от разходит..
ТОП оферта
личен социален асистент Австрия (AT) ,  преди 1 денАвстрия - личен социален асистент с немски език, 24-часово обслужване на възрастни хора, включително помощ в домакинството, безплатен транспорт, без такси! Непрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспорта до Австрия и обратно.Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането . Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език, необходимо в ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимос..
ТОП оферта
Работници-склад, шофьори кат. С Германия (DE) ,  преди 1 денБПС България Персонал Сървиз ЕООД Работа в Германия – набираме: - Работници склад - Шофьори с кат.С, професионална компетентност и дигитална карта Трудов договор по немското законодателство Осигурена квартира За повече информация на e-mail: s.panicharska@bpsbg.com или посочените по-долу телефони.
ТОП оферта
бране на ягоди Италия (IT) ,  преди 1 денИталианска фирма набира жени до 45 г. за бране на ягоди! Заплащане 38 евро за 7 часа. Трудов договор. Подсигурени квартири, които се заплащат от работника - 130 евро на месец. Подсигурен транспорт до работното място, което е за сметка на работника. Предимство имат кандидатите с опит, които са брали ягоди. Заминаване до 10 март. Повече информация на www.rabotaitalia.com Кандидатите могат да изпращат кратка автобиография със снимка в цял ръст на емайл адрес: ivanit2005@outlook.it или да кандидатстват он-лайн от нашия сайт. След разглеждане на кандидатурите, се провежда среща-интервю с удобрените, след което се сключва предварителен договор и се внасят в аванс парите за път. ..
ТОП оферта
Работа за фризьори ( до 27 г. ) в Германия Германия (DE) ,  преди 1 денБезплатно обучение и работа за ФРИЗЬОРИ ( до 27 години ) в Германия Желаете ли да станете Професионален ФРИЗЬОР/КОАФЬОР в Германия ?! Немската програма Mobipro – The job of My life, Ви дава възможността да направите това лесно, на високо ниво, с международно призната диплома и напълно безплатно за Вас. Програмата включва: - Задължителни и безплатни УРОЦИ ПО НЕМСКИ език в България ( 620 часа) от ниво 0 до ниво B1. - Информационен ден, презентация и възможност за пряк контакт лице в лице с немските представители в България през месеци Януари и Февруари. - Безплатно професионално обучение (3 години) със заплатена практика по време на самото обучение 818 евро (нето)/мес..
ТОП оферта
servityorka Германия (DE) ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 1 дензаведение търси работници.осигорена е храна и квартира.говорим език турски или немски
ТОП оферта
персонал за хотели Гърция (GR) ,  преди 1 денГърция, търси персонал за 5* хотели, предстоящо интервю с работодател на 13.02.2016 година в гр. Пловдив, изпратете CV на майл или се обадете за допълнителна информация на посочените телефони.
ТОП оферта
Детегледачки за Англия Великобритания (GB) 2100 лв. ,  Подател: хай куалити сървисис еоод,  преди 1 денхай куалити сървисис еоодХАЙ КУАЛИТИ СЪРВИСИС работи по програми AU PAIR/MOTHER’S HELP/NANNY - ДЕТЕГЛЕДАЧИ/КИ И ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ/КИ , ПРОГРАМИ ЗА КУЛТУРЕН ОБМЕН ЗА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Агенцията работи изцяло по тези програми, като се старае да предложи възможно най-добри условия на Кандидатите! АГЕНЦИЯТА НЕ ТАКСУВА КАНДИДАТИТЕ ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕТО ИМ! ................................................................................................................................................................................ ОСИГУРЯВА ТРАНСПОРТА ОТ СОФИЯ ДО СЕМЕЙСТВОТО В КОЕТО ЩЕ БЪДАТ НАСТАНЕНИ ...........................................................................................................
ТОП оферта
домашни помощници на възрастни хора Германия (DE) от 1 500 до 2 200 лв. ,  преди 1 денФирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници на възрастни хора. Нашето предложение за вас: *Безсрочен трудов договор *Атрактивно месечно заплащане / от 1 500 до 2 200 лв. / *Социално и пенсионно осигуряване върху реалната заплата *Осигуряване на безплатно настаняване и храна от страна на клиента *Покриване на пътните разходи от София до Германия и обратно до София от страна на клиента *Легален престой в Германия с формуляр А1 *Професионално отношение от нашите служители Какво очакваме от вас: *Желание за работа от вас с възрастни хора *Владеене на немски език на средно ниво *Опитът в обгрижването на възрастни хора е предимс..
ТОП оферта
Шофьори - доставчици на пратки Великобритания (GB) ,  преди 1 денРабота в Англия - шофьори за доставка на пратки, вътрешно, добро заплащане, започване веднага
ТОП оферта
Работници за животновъдни ферми и трактористи Великобритания (GB) ,  Подател: Europeople Ltd,  преди 1 денEuropeople LtdАгенция Europeople набира работници за животновъдни ферми и трактористи Фермите се намират във Великобритания. Необходимо е да имате: основно разговорно ниво на Английски език опит в отглеждането на животни (крави, прасета, овце или птици) опит с работа на трактор Ако желаете да кандидатствате при нас е необходимо да ни изпратите вашата автобиография и ние ще се свържем с вас. За повече информация може да ни пишете или да ни звъннете. Нямаме такси за кандидатстване.
ТОП оферта
социални асистенти с добър немски език и опит Германия (DE) РЗ до 1400 Е Нето + бонус за лоялни служители ,  преди 1 денГермания, New Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни, РЗ до 1400 Е Нето + бонус за лоялни служители. New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен социален осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение от 1000 до 1400 Евро - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник - връзка със сътрудник на място - бонус за лоялни служители Изискваме от Вас : - владеене на немски език - професионален или личен опит в обгрижванет..
ТОП оферта
екипи за професионални почистващи услуги Великобритания (GB) ,  преди 1 денПрофесионални почистващи услуги - Лондон, Великобритания Fantastic Services е водеща компания за услуги по почистване и поддръжка на дома във Великобритания. С разрастването на дейността си, Fantastic Services търси екипи за Лондон вече и от България, за следните дейности: • Почистване при напускане на жилище • Градинари • Дейности по ремонт и поддръжка по домовете Желаете ли да разчитате на себе си в ежедневната си работа и същевременно да работите с осигурени клиенти? Ето какво предлага Fantastic Services: • Работа в сферата на почистващите услуги в Лондон, Великобритания • Пълна подкрепа от Fantastic Services за успешен старт и редовен график с клиенти • Осигурен клиентопото..
ТОП оферта
служители в заведение Германия (DE) ,  преди 1 денГермания, Ерфурт, заведения за бързо хранене търсят служители, владеене на немски, вътрешно фирмено обучение, храна и конкурентно и сигурно заплащане с бонуси. При интерес пратете CV на немски на посочения e-mail и ще се свържем с Вас.
СнимкиДлъжностДържаваВъзнаграждение
VIPмедицински сестри Великобритания (GB)  | Работа в чужбина |
медицински сестриВеликобритания (GB)
,  преди 1 час
Търсят се медицински сестри за работа в домове за стари хора в Англия. Кандидатите трябва да имат поне начално/ разговорно ниво на английски език и мотивация за работа. Наемането не е през агенция, а директно от домовете и няма такси за кандидатстване. На подходящите кандидати ще се съдейства за намиране на квартира. Контакт може да се осъществи и по Viber
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.