Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
128 обяви
ТОП оферта
Gaststtäte Yorgun, ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 1 час
Длъжност: Kellnerin
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 800-1200 Euro
Gaststätte YorgunЗаведение търси сервитьорка с турски или немски език. подсигорена квартира и храна. заплата между 800-1200 евро.
ТОП оферта
Работа в Испания - заварчик на аргон, ,  Подател: Маргарита Лазарова,  преди 6 часа
Длъжност: заварчик на аргон
Държава: Испания (ES)
Възнаграждение: по договаряне
Маргарита ЛазароваЗаварчик на аргон. Постоянна работа, трудов договор, осигуровки. Заплащане - по договаряне. Местоположение - в близост до Барселона. Изискване - трудов стаж по специалността заварчик на аргон.
ТОП оферта
Работа в Австрия, ,  Подател: Мега-Борса ЕООД,  преди 6 часа
Длъжност: личен асистент
Държава: Австрия (AT)
Фирма Мега-Борса ЕООД предлага легална работа за Австрия, като личен асистент на възрастни и хора в неравностойно пложение. Нетно месечно възнаграждение 1000 евро и осигурен транспорт с поети транспортни разходи. Изискванията към кандидатите са: - Комуникативно ниво на немски език; - Опит в професията; - 24 часово обслужване на възрастните хора; Медицинско образование и положен курс за личен асистент се считат за предимство. Фирмата предлага посрещане, настаняване и съдействие при престоя в Австрия.
ТОП оферта
Секретарка и любовница за Абу Даби, ,  преди 6 часа
Длъжност: Секретарка и любовница
Държава: Обединени арабски емирства (AE)
Търся си грамотна секретарка през деня и добре изглеждаща любовница през ноща, която да ме придружи на няколко месечна командировка в чужбина, където започвам строителството на голям обект в сферата на енергетиката. Изисква се подходящо образование (икономическо, счетовводно или друго) и владеене на английски език на офис ниво. Заплата от 1500 до 2000$ в зависимост от квалификациите. Всичко осигурено - билети, квартира, дневни и т.н. За контакт пишете на Viber или WhatsApp (не отговарям на телефонни обаждания или СМС-и).
ТОП оферта
Майстор машинно полагане на мазилкиОстенде, , ,  Подател: ВИАС ИНЖЕНЕРИНГ ООД,  преди 6 часа
Длъжност: Майстор машинно полагане на мазилки
Държава: Белгия (BE)
ИЗИСКВАНИЯ: - Опит по специалността - Техническо образование и техническа грамотност - Шофьорска книжка - Кандидатите с опит в Западна Европа се разглеждат приоритетно - Готовност за интервю във Варна ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ: - трудов договор, - здравно и социално осигуряване, - квартира, вътрешен транспорт, - допълнителна медицинска застраховка, - работно облекло, обувки, предпазни и технически средства - 13та заплата, платен годишен отпуск
ТОП оферта
Социални асистенти,  преди 7 часа
Длъжност: социални асистенти с добър немски език и опит
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: от 1 000 до 1 600 Е
New Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение 1 000 до 1 600 Е - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немски език - професионален или личе..
ТОП оферта
Стройтелство довършителни ремонти - майстори, ,  Подател: Top Bau UG,  преди 7 часа
Длъжност: майстори - довършителени ремонти
Държава: Германия (DE)
Top Bau UGФирма Top Bau UG набира строителни бригади за довършителни ремонти включващи: - монтаж и демонтаж на врати - поставяне на гипс картон - гипсови мазилки с мастар и гъба като материала се нанася ръчно - боядисване - поставяне на ламинат, паркет - фаянс и теракота 18 евро / кв. - изграждане на ЕЛ. и ВиК инсталации Постоянен трудов договор. Моля да се обаждат майстори с дългогодишен опит. Благодаря!
ТОП оферта
Търси работници за Чехия,  преди 8 часа
Длъжност: работници в завод, заварчици
Държава: Чешка република (CZ)
Чехия, фирма БГ Монт търси работници за работа в завод за автостъкла, заварчици СО 2 с РЗ 140 CZK/час, постоянна работа, ТД, СО, осигурена квартира
ТОП оферта
Чешка борса търси заварчици и складови работници,  преди 9 часа
Длъжност: Работници във фабрика за пластмасови изделия, леки коли и монитори
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Чехия, легална борса търси складови работници с документ за високоподвижни машини, заварчици на електроди и ЦО - РЗ от 750 до 1100 E, монтажници, складови работници с опит, мъже и семейни двойки до 50 г. РЗ зависи от обявените позиции между 850 и 1400Е, безплатна кватрира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона
ТОП оферта
Чешка борса търси складови работници,  преди 9 часа
Длъжност: Работници в складове и заводи
Държава: Чешка република (CZ)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: č.j.:MPSV-UP/12330/14/ŮPČŘ/5
Легална чешка борса - работници за складове и заводи във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили Volkswagen и AUDI; заварчици и предлага работни места в други фабрики; преводачи и координатори, квартира, РЗ между 650-900Е на месец, безплатна квартира, посрещане и настаняване, трудов договор и осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Бригади Великобритания,  преди 9 часа
Длъжност: Рабтници
Държава: Великобритания (GB)
Набират се работници за прибиране на реколта в Англия - Фермите разполагат с настаняване в каравани по двойки в стая, караваните са снабдени с кухня и баня. Настаняване в фермата започва от Август месец до края на Ноември. Заплащане което се осигурява за работник - 7, 50 GBR на час и норма - бране на килограм или бинове. Работата може да включва и засаждане на нови насаждения. Сортове ябълки, круши и Брамли ябълки - Queen Кокс, Ashmeads, Russet, Elstar, Delbar Estival, Braeburn, Червена превъзходна и Джаз - конференция и Comice круши, както и някои вкусни нови сортове: Ортенсия, Ксения и Велур. Една четвърт от сливи - Opal, Рийвс Разсад, Jubileum, Valor, Виктория, Avalon и Marjories Разсад и..
ТОП оферта
Германия- Ирландия Англия Работни Места,  преди 9 часа
Длъжност: Рабтници
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 1300-1700 евро
Германия-Работни Места Германия за мъже, жени и семейни двойки. Работа в Фабрика за пакетиране на месо и деликатеси. Работа се състои в опаковане на продуктите по грамаж и в различни опаковки. Работи се на поточна линия в фабриката. Заплащането: 9.10 евро на час + бонуси ( месечно- 1850 евро бруто)Работна седмица 5 дни + събота извънредна. Работен процес на смени. Изискване към кандидатите които могат да кандидатстват1. Изискват се познания по Немски език - А2/ Руски или Полски език.2. Кандидатите да са до 55 години. Да са готови да работят на смени по 10 часа. Да могат да работят в екип. Да спазват трудова дисциплина. Да умеят да съжителстват с други работници в квартирата. Настаняване: ква..
ТОП оферта
Търсим шофьори за работа в Европа, ,  Подател: Лоджистик ЕУ,  преди 10 часа
Длъжност: международен шофьор
Държава: България (BG)
Възнаграждение: 1800-2000 евро
Фирма ”Лоджистик ЕУ” ООД търси да назначи на работа международни шофьори за работа на влекач с хладилно полуремарке (фриго). Изискванията са: - стаж придобит в страните от западна Европа - Испания, Англия, Франция и др. - умения за работа с хладилно ремарке и термограф - не се изисква владеене на чужд език -НАБИРАМЕ И ДВОЙКИ, за шофиране в Дания и Швеция само. Необходими документи: Валидно свидетелство за управление на МПС Валидно удостоверение за психологическа годност Валидна професионална квалификация Камионите са Актрос 1945, 2014година. Ние предлагаме пълно здравно и социално осигуряване на български договор. Заплащането при коректност от страна на шофьорите започва от ..
ТОП оферта
Хладилен и електротехник за работа в Англия, ,  Подател: БУЛ РЕАЛТОР ЕООД,  преди 10 часа
Длъжност: хладилен и електротехник на домакински уреди
Държава: Великобритания (GB)
търсим да назначим ХЛАДИЛЕН ТЕХНИК и ЕЛЕКТРОТЕХНИК на БЯЛА ТЕХНИКА с мотивация за работа в Англия Изисквания: - Възрастта е без значение. - Отговорност и организираност. - Английски език не е задължителен. Добро заплащане и осигуровки. Намиране и настаняване в квартира. Ще се свържем само с одобрените кандидати за интервю. Моля, изпращайте вашата кандидатура и CV със снимка на посочения e-mail.
ТОП оферта
Търся плочкаджии за работа в Германия,  преди 11 часа
Длъжност: Майстор
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 1500- 2000€
Търся специалисти на плочки, тапети и боядисване за ремонтна работа в апартаменти. За повече информация, обаждайте се на телефона или вайбар.
ТОП оферта
работа в германия,  преди 13 часа
Длъжност: складов работник
Държава: Германия (DE)
Склад към цех за пройзводство на колелета открива свободни места за мъже, жени и семейства до 55 г. в град Дортмунд. Постоянен трудов договор, безплатна квартира 8 часов работен ден опит и език не се изисква.11 евро на час чисто след удръжки около 1600 евро.
ТОП оферта
Постоянна работа в Чехия,  преди 13 часа
Длъжност: работник
Държава: Чешка република (CZ)
Работници за Чехия, без посредници. Заплата от 800 - 1500 евро, в зависимост от позицията. Трудов договор, социални и здравни осигуровки по чешкото законодателство поети от работодателя, които се признават и в България. Седмичен аванс от 40 - 60 евро, заплатата е на следващия месец от 10 - 20 число за предходния. Не се изисква опит и владеенето на език. Осигурена квартира, към някои от позициите е безплатна. Работата не е сезонна, а постоянна. Готовност за заминаване - всеки ден.
ТОП оферта
Австрия, Германия, Словения - заварчици на CO2, аргон, изометрици, шлосери и ел. техници,  преди 13 часа
Длъжност: заварчици на CO2, аргон, изометрици, ел. техници и шлосери
ЗАВАРЧИЦИ НА ЦО2, АРГОН, ИЗОМЕТРИЦИ, ЕЛ. ТЕХНИЦИ И ШЛОСЕРИ ------------------------------------------------------------------------------- Сериозна словенска фирма с над 300 работника наема на работа заварчици, изометрици и шлосери.Пробите се дават в София. Заварчиците ще бъдат тествани на ЦО2 и аргон(в завимост от уменията), като няма да се проверяват на рентген, а само визуално. Търси ел. техници, квартира, транспорт до работното място, заплащане 9 Е/на час. Фирмата осигурява работа в Германия, Австрия, Словения. В Германия се работи в завод за ремаркета на камиони. Квартирите са с много добри условия и са безплатни за работника.Осигуровките са за сметка на фирмата. Заплатите са..
ТОП оферта
Кофражисти / Зидари за груб строеж в Германия,  Подател: Гебор ООД,  преди 1 ден
Длъжност: зидар/кофражист
Държава: Германия (DE)
Гебор ООДНие от Гебор ценим своя екип и знаем, че успехът на фирмата се гради върху качествата на всеки един човек в компанията. Добрите условия на труд, атмосфера и колегиални отношения са сред нашите приоритети. За разрастване на екипа ни в Инголщат, Германия търсим: Кофражисти / Зидари / Арматуристи - майстори за работа на груб строеж Изисквания към кандидата: - професионален опит - предимство е опит в чужбина - отговорно отношение и спазване на установения ред и дисциплина на обекта Предлагаме: - осигурен превоз и квартира - съобразено заплащане с осигуровки на базата на осигурителния максимум в България - възможност за дългосрочна заетост
ТОП оферта
Работа в Англия - Професионална помощ за документи за легално пребиваване в Англия.,  преди 1 ден
Длъжност: медицинска сестра, рехабилитатор, камериерка,болногледач, супервайзор, бармани, сервитьори, рецепционисти
Държава: Великобритания (GB)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Reg.No F201200493 / TEMP INTER CONSULT UK LIMITED
РАБОТА В АНГЛИЯ за: Рецепционисти/ки и сервитьори/ки, бармани/ки, работа в хотел, с професионален английски, РЗ - 1 500 лири на месец, бруто. Камериер/ки за почистване на стаи и общи помещения в хотел, РЗ: 1 500 английски лири бруто на месец, изисква се минимален английски език. Медицински сестри и рехабилитатори с регистрация за медицинска практика в Англия (PIN)- РЗ: 2000 - 2500 английски лири на месец, изисква се английски език. Болногледачи в медицински центрове и домове за стари хора и инвалиди, РЗ: 1500 - 1700 английски лири на месец, изисква се английски език. Специалисти по охрана на обекти, РЗ: 7.50-12 паунда/час, изисква се професионален английски език. Супервайзори з..
ТОП оферта
Манчестър ДистрибуториМанчестър, , ,  преди 1 ден
Длъжност: Дистрибутори
Държава: Великобритания (GB)
Възнаграждение: £200 - £300 на седмица
Обява - 457990 Дистрибутори Работа - чужбина Спешно - дистрибутори - Манчестър Английска фирма набира група от 6 човека, 18-40 години, двойки, семейства, самостоятелни момичета и момчета, за разнасяне на рекламни материали по-домовете за социални дейности. Без английски език! Осигурява се: -безплатен транспорт до работния район и обратно. - £ 200 - £ 300 лири на седмица, при коректно и правилно разпространение на 1000 броя ( не по-малко) домове дневно. това предполага 10-15 километра пеша. - квартира добре обзаведена - £ 40 лири седмично наем. - възможност за израстване и по-голямо заплащане. - постоянна работа - 6 дневна. = > документи за кандидатстван..
ТОП оферта
Лицензирано гръцко бюро в Атина - целогодишна работа,  преди 1 ден
Длъжност: Персонал за хотели, ресторанти, обгрижване на възрастни хора, детегледачки
Държава: Гърция (GR)
Възнаграждение: 500-1100 евро
СПЕШНО - работа за семейства с гръцки език за таверни и хотели в Гърция!!! Лицензирано гръцко бюро за работа със седалище в АТИНА, с дългогодишен опит в тази дейност, предлага сезонна или целогодишна работа в цяла Гърция за жени до 65 години. За сезон 2017 набираме -Камериерки, чистачки и помощен персонал в хотели. -Готвачки, помощник-готвачки и общи помощнички в кухня. -Сервитьорки за ресторанти и кафета. -Семейства за хотели, къмпинги и частни вили. Заплащане за горепосочените работни места - 800-1100 евро -Жени за почистване на домове или заведения. -Жени за обгрижване на възрастни, болни хора или инвалиди. -Жени за детегледачки или за семейства с малки деца. Владеещи гръц..
ТОП оферта
Работа в Германия, ,  Подател: MR-Personal 24,  преди 1 ден
Длъжност: домашни помощници
Държава: Германия (DE)
MR-Personal 24„MR-Personal24“ Ви дава възможност за реализация в Германия в професията на домашен помощник на възрастни хора. Комуникативното ниво немски език и опит в тази професия са предпоставките за бърз успех! Вие избирате периода на заетост. Всички трудови договори за които посредничим са директни трудови договори с немското семейство и в немската социалноосигурителна система(здравно застраховане, пенсионно застраховане, застраховка обгрижване и безработица, както и възможност за детски добавки за учащи деца до 25 год. възраст)! Какво Ви предлагаме: - Място на работа e района на Боденското езеро, Федерация Баден Вюртемберг, Германия - Трудовите задължения се изпълняват с плава..
ТОП оферта
Внимание! Поемаме пътните разходи-работа в Чехия-складове, ,  преди 1 ден
Длъжност: складова работа
Държава: Чешка република (CZ)
agenturaczОрганизираме всяка седмица пътуване до Прага за наша сметка! Без такси и комисионни! Ние сме лицензирана чешка трудова агенция и предлагаме работа за мъже, жени и семейства в складове. Работата е лека и се състои от обслужване на поточна линия, опаковане на промишлени и хранителни стоки и лепене на етикети. Заплащането е 80-120 крони на час (1000 € на месец). Осигуряваме квартира, аванси всяка седмица, трудов договор, здравни и социални осигуровки. Договор с нас се подписва за 6 месеца минимум. Език не се изисква. За информация и записване само на посочения телефон.
ТОП оферта
Еу уъркър ЕООД - Чехия, Словакия - Работници за производство,  преди 1 ден
Длъжност: Работници за производство
Държава: Словакия (SK)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: №2055 в Министерство на труда и социалната политика.
Работници за производство ЕУ уъркър е регистрирана агенция за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина, под №2055 в Министерство на труда и социалната политика. ЕУ уъркър не събира такси и комисиони от кандидатите за работа. Нашата фирма осигурява съдействие и грижи в процес на регистрация, заминаване, посрещане, по време на целия престой по трудов договор. Помагаме на хора, които не знаят езика и не могат сами да си намерят подходяща работа. С нас Ви е гарантиран индивидуален подход и максимално внимание Ако искате дългосрочна и законна работа с осигуровки в Европейския съюз/Чехия и Словакия/, да работите в модерен и чист завод с отлични условия на работа..
ТОП оферта
Германия - социални асистенти,  преди 1 ден
Длъжност: медицински сестри, болногледачи, социални асистенти и домашни помощници
Държава: Германия (DE)
Възнаграждение: 900 - 1400 Е/нето
Фирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента. Ние не сме ”Посредник”, а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисионн..
ТОП оферта
Австрия - социален асистент,  преди 1 ден
Длъжност: личен социален асистент
Държава: Австрия (AT)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: 1472-01/20.11.2015
Непрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспортът до Австрия и обратно.Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането . Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език, необходимо е за ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимост; -притежанието на сертификат за положен курс за Личен асистент ще бъде Ваше предимство,както и предишен опит като Социален асистент; -медицинско образова..
ТОП оферта
Работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и др,  преди 1 ден
Длъжност: специалисти и неквалифицирани работници
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.
Обяви за работа в чужбина и експертни съвети за реализация, живот и работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и други държави. Свободни работни позиции в чужбина: Германия (Мюнхен, Нюрнберг ,Улм, Аугсбург, Хамбург, Берлин, Ерланген, Фрайбург, Щутгарт, Франкфурт и други градове в Германия Холандия(Бреда, Тилбург, Заандам, Енсхеде, Тегелен, Ротердам, Ниймеген, Сон, Генеп, Лосер, Вегел, Валвийк, Айндховен и много други градове в Холандия) Англия(Манчестър, Борнемут, Лийдс, Хъл, Ипсиуч, Нюкасъл, Саутхемптън, Ливърпул, Халифакс, и много други Разполагаме и със сезонни позиции в Кипър, Малдивите, Испания, Дания, държави от Близкия Изток – Катар, Оман, Дубай..
ТОП оферта
Австрия - жени за обгрижване на възрастни,  преди 1 ден
Длъжност: Обгрижване на възрастни хора
Държава: Австрия (AT)
Австрия - жени на възраст между 30 и 60 г., с познания по немски, за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. С предимство се ползват лица, гледали възрастни хора, болни хора, домашни помощници, домакини, медицински сестри или подобно. Предлагаме: дългосрочни договори, добър работен климат, добро заплащане, социално осигуряване, осигурени храна и жилище, разходите по пътуването се заплащат допълнително месечно. Очакваме: благонадеждност и познания в домакинството.
ТОП оферта
Работа в Австрия.,  преди 1 ден
Длъжност: болногледачки и социални асистенти
Държава: Австрия (AT)
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: Референтен номер в агенцията по заетостта 43750
Набираме и подготвяме мотивирани жени на възраст 30-58 г., за работа като болногледачки и социални асистенти. Предлагаме курс по немски език. Осигурени нощувки за сметка на фирмата, посрещане, настаняване и съдействие за регистрация. Предимства - предишен опит и шофьорска книжка Може да кандидатствате на български език по email На тел отговаря служител, говорещ български език. Viber; WhatsApp
« Предишна | 12345 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.