Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
107 обяви
ТОП оферта
Социален Асистент Австрия (AT) ,  Подател: RICHALIZE LTD,  преди 6 часаRICHALIZE LTDФирма ”Ричалайз” ЕООД е лицензиран лидер на пазара на труда, който предлага работа за социални асистенти в Австрия. Основният предмет на дейност е посредничество при набиране на квалифициран персонал, както и при специализирани услуги от Българския пазар за Европейския съюз. ”Ричaлайз” ЕООД търси да назначи: СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ Категория: Здравеопазване Вид на работата: Постоянна работа Ниво: Служители Вид заетост: Пълно работно време Месторабота: Австрия Изисквания към кандидатите за длъжността: - Познания по немски език; - Препоръчителен опит в обгрижването на възрастни хора; - Желателно e да притежава сертификат за социален асистент. Задължения: - 24 часово о..
ТОП оферта
Търся хора за машинна мазилка, ,  преди 6 часаСтройтелна фирма в Англия набира хора с опит за полагане на външна мазилка, както и за вътрешна машинна мазилка Турбозол-Кнауф М75. Заплащането е на квадратен метър и се извършва седмично. Съдействаме за изкарване на документи. Молим да се обаждат едиствено хора с опит в дадената сфера. За повече информация се обадете на посоченият телефон. Когато изпращате запитване оставете данни за контакт
ТОП оферта
Шофьори за Мулти Дроп Деливери- Амазон, ,  Подател: SGY Solutions LTD,  преди 11 часаSGY Solutions LTDДоставчици на Амазон пратки до техните клиенти. *6 дни в седмицата *Категория Б *Минимум 21 години *Средни ниво на Английски език- Говоримо *Осигурен Тренинг- за което ви плащаме 60 паунда на ден *Дневна надница 110 паунда *Седмични бонуси за добър перформанс ( за 6 дни работа се изкарват около 500 паунда - пари които влизат в вашата банкова сметка) *Буса е подсигурен от Фирмата, седмичен наем с включени застраховка, пътна помощ и сервиз- 175 паунда *НЕ СЕ ИЗИСКВАТ НИКАКВИ ДЕПОЗИТИ! *НЕ СЕ ЗАПЛАЩА НИЩО ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ ВАША СТРАНА! *Свободни места във Депа в Цяла Англия: Peterborough- Norwich- Basildon- Croydon- Birmingham - Northampton- Luton- Romford-Dartford - Maidstone -..
ТОП оферта
Великобритания - Обслужващ персонал (без агенции) 3500-5000 BGN, ,  преди 12 часа*Оферта директно от работодател* Ако притежавате позитивна енергия, комуникативност, желание за развитие и високи доходи, Ви предоставяме шанса да станете част от колектива на Jericho Skin Care. Компания наложила името си на интернационално ниво, търси да назначи млади и амбициозни личности на позиция продавач-консултант, за своите фирмени щандове във Великобритания. Предлага: - Работа в приятна атмосфера, на фирмени щандове, намиращи се във водещите търговски центрове - Високо месечно възнаграждение и проценти от вашите лични продажби между 17%-25% за първите 6 месеца и 19-27% след шестият месец (редовно заплащане) - Възможност за развитие във фирмата - Еднократни бонуси от 25..
ТОП оферта
Домашни помощници и лични асистенти. Германия (DE) от 1 700 до 2 200 лв. ,  преди 12 часаФирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници и лични асистенти. Какво предлагаме ние: - Гарантирано месечно възнаграждение от 1700 до 2200 лева нето. - Безсрочен трудов договор - Пенсионни и здравни осигуровки върху реалната Ви заплата - Безплатни храна и самостоятелна стая при клиента - Покрити пътни разходи от България до Германия и обратно - Легален престой в Германия с формуляр А1 - Компетентно и професионално отношение към нашите служители Какво очакваме от Вас: - Владеене на немски език на средно ниво - Желание за работа с възрастни хора, като опитът в обрижването на възрастни хора е от предимство - Лоялност и коректн..
ТОП оферта
Болногледачка Италия (IT) ,  преди 13 часаСеверна Италия - мъж на 70 г. с леки заболявания и ларингектомия със загуба на гласа търси болногледачка, категорично в жилището при човека не се пуши, за предпочитане шофьор, но не е задължително, живееща в дома 24 ч. Обгрижване минимум 3 месеца. Осигурени - храна, квартира. Начално възнаграждение - 500 Е, след минимален изпитателен срок.
ТОП оферта
детегледачки и болногледачки Великобритания (GB) От 110 до 180 английски лири седмично ,  преди 13 часаЖени с английски език/минимално, средно и напреднало ниво /за детегледачки и домашни помощнички във Великобритания. Провежда се интервю. Шофьорска книжка е предимство при договаряне за по-висока заплата. Договор от 6 месеца до 2 години с възможност за удължаване. Подсигурено посрещане на летище, безплатна квартира и храна. Без предварителна такса в България. Заплата от 110 до 180 английски лири седмично. За повече информация позвънете на посочените телефони или пишете на мейл.
ТОП оферта
детегледачки Австрия (AT) ,  преди 13 часаЖени с английски език /минимално, средно и напреднало ниво /за детегледачки. В гр. Пловдив започват безплатни интензивни курсове по немски език за начинаещи - пет дни в седмицата. Курса ще се провежда за срок от три седмици. За желаещите кандидати от други градове е подсигурена безплатна квартира по време на обучението. На преминалите успешно курса ще бъде предложена работа като болногледач в Австрия. За повече подробности и кандидатстване за позицията моля позвънете на посочените телефони или пишете на мейла.
ТОП оферта
Берачи на меки плодове, ,  Подател: Omega Work and Travel,  преди 14 часаOmega Work and Travel Ltd. с лиценз 1520 от 02.11.2012г. Набираме сезонни работници за работа във ферма за малини във Великобритания. Изисквания към кандидатите: - да са физически издръжливи и да имат придобити навици за физически труд - не е задължително владеенето на чужд език. Заплащане: 1000 - 1100 паунда месечна заплата (бруто) При шест дневна работна седмица, Възможност за допълнителни часове. Заминаване: Септември За повече информация се свържете на посочените в обявата контакти.
ТОП оферта
Фризьор/Бръснар Великобритания (GB) £450 на седмица , ,  Подател: cottenham barbers,  преди 14 часаСалон в Cambridge,UK (мъжко подстригване)/бръснар. Изисквания: опит с мъжки прически/оформяне на брада. Ние предлагаме работа зa £450 на седмица. Aнглийски език е необходим. Тъй като това е семеен бизнес, ние ще помогнем на подходящия кандидат с намиране на жилище, ако е необходимо. За повече информация, свържете се с нас на посочения телефон или имейл. намерете ни на фейсбук @cottenhambarbers
ТОП оферта
работници за направа на покриви и хидроизолация Франция (FR) 8-9 Е/час ,  преди 14 часаФранция, Белгия, Германия, работници за направа на покриви и хидроизолация, фасади, дърводелци, РЗ 8-9 Е/час, осигурени билети и квартира, мин. 5 г. доказан стаж или сертификат, френски и английски език, шофьорска книжка кат. В, за предпочитане за контакти по имейла
ТОП оферта
социални асистенти с добър немски език и опит Германия (DE) РЗ до 1400 Е Нето + бонус за лоялни служители ,  преди 14 часаNew Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение от 1000 до 1400 Евро - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - бонус за лоялни служители - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немск..
ТОП оферта
Търсим спешно системен администратор и компютърен техник за малък магазин в Англия., ,  Подател: VipConsult IT Center,  преди 15 часаТърсим системен администратор и компютърен техник за малък магазин за продажба и поправка на компютри в Англия За кадидастване и детайли на позицията посетете линка отдолу. http://www.vip-consult.co.uk/job
ТОП оферта
Възможности за бърза реализация в Германия, ,  Подател: MR-Personal 24,  преди 16 часаMR-Personal 24Вие търсите възможности за бърза реализация в Германия? MR-Personal24 организира за вас работни места в сферата на домашното обгрижване на възрастни хора. Работодателят предлага: * Директен трудов договор с немското семейство и осигуряване в немската социалноосигурителна система (здравно застраховане, пенсионно застраховане, застраховка обгрижване и безработица, както и възможност за детски добавки за учащи деца до 25 год. възраст) * Заплата 1472 -1652 Евро брутно месечно възнаграждение (1000-1100 Евро нето в зависимост от данъчна група в Германия) * Безплатно настаняване и храна * 30 работни дни платен годишен отпуск * Транспортни разходи - 150 € (еднократно) * Възможности за кра..
ТОП оферта
Работа в чужбина и на борда на кораби ,  преди 16 часаВи Би еС (Лиценз 1769/25.08.2014; 1947/15.10.2015) е позната фирма на пазара на трудовото посредничество – в това число посредничество при намиране на работа както в чужбина, така и на борда на всякакъв вид плавателни средства. По професионализъм и предлагани възможности убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води. В следващите месеци се очаква ново разширение на обхвата на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми - корабособственици и мениджъри. В процес на финализиране е и нов посреднически договор с голям..
ТОП оферта
Англия,Гърция, Кипър, Швеция, Кувейт, Норвегия, Холандия. Легална работа в чужбина! Много сектори и позиции! ,  преди 16 часаРабота в Англия *Асистенти и медицински сестри за хосписи и домове за възрастни хора *Автобояджия *Готвачи *Сервитьори/ки *Асансьорни техници *Учители Работа в Гърция *Работа в хотели и ресторанти Работа в Кипър *Работа в хотели и ресторанти Работа в Швеция *Фармацевт Работа в Кувейт *Цялостен персонал за работа във фитнес *Физиотерапевт Работа в Норвегия *Оптик/Офталмолог Работа в Холандия *Строителни работници – покриви ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА НИ!
ТОП оферта
СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ, IT СПЕЦИАЛИСТИ, ИНЖЕНЕРИ ЗА АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ Австрия (AT) ,  преди 16 часаВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) – Търсим работници – кофражисти, шпакловчици, гипсокартон, фаянс, специалисти ел., ВиК и климатични инсталации, шлосери, заварчици, монтажници, зидари, дърводелци, конструктори, кранисти – за Австрия и Германия. Изискват се знания по немски език и стаж по специалността. Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия. Набираме IT специалисти за консултанти, разработка на софтуер, ел. инженери/проектанти - работа с Аutocad – говорим и писмен Английски или Немски език. Търсим инженери и специалисти в автомобилостроене и машиностроене. За информация: www.bg-vbs.com адрес: Варна, ул. Стефан Стамболов 31-33/5 e-mail: office@bg-vbs.com
ТОП оферта
Оператори за производство на автомобилни части Словакия и Чешка република (CZ) 500 - 600 Е/месец ,  преди 16 часаEUworker Bulgaria търси Оператори за производство на автомобилни части /Чехия, Словакия/ ПЪТУВАНЕ: на 01.10.2016 г. Оператори в завод за производство на части за автомобилната промишленост - интериорни системи, покривни системи за автомобили, самостоятелна работа по сглобяване на стъклата, уплътненията, електроника, монтаж на компоненти и др. РАБОТАТА изисква сръчност, внимателна и точна oбработка. ПРЕДЛАГАМЕ: Трудов договор по местното законодателство. Съдействие на работното място от страна на координатор - преводач. Настаняване Заплащане: базова ставка + бонуси и добавки Възможност за ползване на купони за храна на стойност Tранспорт до работа. Възможност за бонуси и..
ТОП оферта
мед. сестри, рехабилитатори, болногледачи в мед. центрове и домове за стари хора, камериер/ки, работници поддръжка в хотели, работници в автосалон Великобритания (GB) ,  преди 16 часаРАБОТА В АНГЛИЯ *МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И РЕХАБИЛИТАТОРИ С РЕГИСТРАЦИЯ ЗА МЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА В АНГЛИЯ (PIN)- 2000-2500 английски лири на месец. Изисква се английски език. *БОЛНОГЛЕДАЧИ в медицински центрове и домове за стари хора и инвалиди. Заплащане 1500-1700 английски лири на месец. Изисква се английски език. *РАБОТНИК ПО ПОДДРЪЖКА в хотел - 1200 английски лири на месец. Изисква се разговорен английски език и техническа квалификация, ел. техника, водопровод, фаянс и др. *РАБОТНИК ПО ПОЧИСТВАНЕ в хотел - 1170 английски лири на месец. Изисква се разговорен английски език. *КАМЕРИЕРКИ и камериери по почистване на стаи и общи помещения в хотел - 900-1000 английски лири на месец. Изиск..
ТОП оферта
Оператор в производство, завод за автомобилни компоненти, климатици, дом.уреди и работници на автомивка Чешка република (CZ) ,  преди 16 часаФирма ”Чебо”ЕООД гр Нова Загора, с Лиценз №1908/27.07.2015г. търси да назначи работници в своите заводи в Чехия на следните позиции: *оператор на поточна линия за производство на карбонови седалки и автомобилни части; *работници в автомивка /с опит в работата над една година/, както и в завод за производство на климатици и домакински уреди. За повече информация на посочените телефони или сайт.
ТОП оферта
Селскостопански работници Великобритания (GB) ,  преди 16 часаУважаеми кандидати, Обявяваме свободни позиции за сезонни работници в сферата на селското стопанство във Великобритания. Работата е във ферми като основно е свързана с бране на съответните култури, които отглежда тя. Това могат да бъдат различни видове плодове и зеленчуци – ягоди, малини, къпини, ябълки, круши, картофи, боб и т.н. Работните периоди са между 2 и 6 месеца. Настаняването е организирано на място във фермата от страна на работодателя, като се живее в каравани. Седмичният наем се удържа директно от заработката и е около 37£. Заплащането може да бъде както на час, така и на норма. Валидното минимално заплащане в момента е 6,70£ на час, а за хората навършили 25 години е 7,20£ на ..
ТОП оферта
Бране на плодове Италия (IT) ,  преди 16 часаФерми за плодове (ягоди, малини, мандарини, портокали, грозде) и зеленчуци в Италия търсят работници, отговарящи на следните изисквания: - Да могат да заминат през месеците септември и октомври. - Да бъдат физически здрави. - Да са готови да работят в селското стопанство. Предлагани условия за работа: - Заплащане от 25 евро на ден при изпълнена норма. (след направени удръжки за транспорт и осигуровки) - Осигурено настаняване в квартири-вили и апартаменти в града с наем от 32,50 евро на седмица. - Продължителност на работния период: 3+3 месеца. Ако проявявате интерес към предложението и отговаряте на посочените изисквания, моля изпратете имейл на ivanit2005@outlook.it със заглавие ..
ТОП оферта
Работници в складове и заводи Чешка република (CZ) ,  преди 16 часаЛегална чешка борса - работници за складове и заводи, във фабрика за пластмасови изделия на леки автомобили, заварчици, квартира, ТД, осигуровки, без комисиона. Позвъни и затвори на посочения телефон!
ТОП оферта
Постоянна и добре заплатена работа, ,  Подател: Галина Караджова,  преди 16 часаЧрез съвместната ни дейност с чешката агенция по заетоста предлагаме следните работни позиции за Чехия за мъже, жени, семейства до 50 год. - за работа във фабрика за парфюми - чисто заплащане 950 евро, месокомбинат - 900 - 950евро, складови работници (мъже и жени) - 1100евро), шоколадова фабрика - 950евро, сладкарски цех - (850 - 900 ) евро, пекарна 950евро), цех за пакетаж (750 до 900 евро), майстори строители широкоспектърен профил ( от 1100 - 1500 евро ), заварчици на СО2 и аргон ( 1200 - 1600 евро ), електрод ( 1000 евро ), селско стопанство и животновъдство ( 1000 евро ), оранжерии ( 900 евро ), складови работници от 20 - 30 год. за складовете на Пенни Маркет, Билла, Кауфланд, Теско и А..
ТОП оферта
Работа в Гърция - Целогодишно, ,  Подател: ET ”Соня Костова”,  преди 18 часаET ”Соня Костова”Лицензирана фирма за набиране на работници в чужбина, предлага работа за жени в Гърция! Набират се целогодишно жени, като домашни помощници, гледане на възрастни хора и др. Всички работни оферти включват: безплатно настаняване при работодател, храна и никакви сметки по битово - комуналните услуги (ток, вода и т.н.). Работните места обикновено са по островите! Пътуване всяка седмица. Соня Костова
ТОП оферта
болногледач/ка Германия (DE) ,  преди 19 часаГермания, ”Promedica 24” търси болногледачи на възрастни хора, осигурен транспорт, гъвкава схема на престой, проверени договори, платени осигуровки.
ТОП оферта
Заварчик в Германия, ,  Подател: Eвроперсонал,  преди 19 часаФирма търси заварчици на СО за работа в Германия в сферата на машиностроенето. Необходими изисквания: добри заваръчни умения и шофьорска книжка.
ТОП оферта
домашна помощница Швейцария (CH) 1 200 евро ,  преди 19 часаБългарско семейство, живеещо в Швейцария, Женева, търси жена до 40 г., по възможност неангажирана, за поддръжка на къща и магазин под нея. По възможност жената да бъде от област Пловдив или близка до нея. Заплащане 1 200 евро./месец + осигурена квартира и храна. Моля, изпращайте CV и актуална снимка на посочения и-мейл.
ТОП оферта
международни шофьори Германия (DE) ,  преди 20 часаПрима 91 е международна транспортна фирма с 25 годишна история. Разполага с база в Германия и България. Във връзка с разширяване на дейността си, търси международни шофьори за работа в Европа. Релациите са в Германия, Испания, Франция, Англия, Холандия, Белгия и Дания. За повече информация може да посетите нашия сайт или https://www.facebook.com/Prima-91-1461781710718749/?fref=ts
ТОП оферта
хотелски персонал за вилни селища и хотели /€800/,  Подател: societa cooperative italiane,  преди 21 часаsocieta cooperative italianesocieta cooperative italiana -milano -italia обявява конкурс за работни места в сферата на туризма за позициите както следва камериeрки, сервитьори/ки, бармани/ки, помощник кухня, миячи, общи работници за всички позиции Италианският език е задължителен, всеки следващ е в плюс и дава предимство на кандидата настаняване и храна плащането става само по банков път възстановяване на пътни разходи на последната заплата 30 дневен пробен срок/платен/не преувеличавайте възможностите си на работните интервюта/ трудов сезонен договор Италия автобиография придружена със снимка на посоченият емайл Европейска програма Учи и Проектирай coordinatore Risore Umane /Milano за Италия те..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.