Работа

Работа в чужбина

Филтри
Държава
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
109 обяви
ТОП оферта
Сервитьорка Германия (DE) ,  Подател: Gaststätte Yorgun,  преди 2 часаGaststätte Yorgunзаведение търси работници. осигорена е храна и квартира. говорим език турски или немски
ТОП оферта
Строителство - Германия, ,  преди 4 часаНемска фирма предлага работа за майстори специалисти с опит. Не се изисква немски език. постоянен трудов договор осигуровки + бонуси - турбозол - поставяне на гипс картон - шпакловчици - варови мазилки - бояджии - поставяне на паркет - поставяне на теракота фаянс - зидари - зидаромазачи - зидарокофражисти Предимство опит в Германия
ТОП оферта
Пакетажник Великобритания (GB) £7.30 , ,  преди 7 часаРабота в Англия с английски език на разговорно ниво! Фабрика за полуфабрикати закуски! Заплащане £7.30 на час овър тиме £11 на час!
ТОП оферта
транжори-обезкоствачи Германия (DE) 2600-3600 лв. ,  преди 8 часаНие сме българска компания с 17-годишен опит на българският пазар и 8- годишен опит на германския пазар в областта на преработката на свинско месо (разфасоване и обезкостяване). За клона ни в град Олденбург-Германия, търсим желаещи да работят като транжори-обезкоствачи. Вашите задължения: *Разфасоване и обезкостяване на свине-майки. Вашият профил: *Основно или по-високо образование *Непрекъснати здравно-осигурителни права *Отговорност и дисциплина при изпълнение на задълженията *Умения за работа в екип *Предишен опит в сферата на транжирането на месо не е задължителен, но е предимство. Вашите предимства: *Преминавате безплатна обучаваща програма за придобиване на необх..
ТОП оферта
Селскостопански работници Великобритания (GB) ,  преди 9 часаУважаеми кандидати, Обявяваме свободни позиции за сезонни работници в сферата на селското стопанство във Великобритания. Работата е във ферми като основно е свързана с бране на съответните култури, които отглежда тя. Това могат да бъдат различни видове плодове и зеленчуци – ягоди, малини, къпини, ябълки, круши, картофи, боб и т.н. Работните периоди са между 2 и 6 месеца. Настаняването е организирано на място във фермата от страна на работодателя, като се живее в каравани. Седмичния наем се удържа директно от заработката и е около 40£. Заплащането може да бъде както на час, така и на норма. Валидното минимално заплащане в момента е 6,95£ на час, а за хората навършили 25 години е 7,20£ на ..
ТОП оферта
сервитьорка/камериерка Австрия (AT) 50 E / ден ,  преди 9 часаАвстрия, Грац, нощен бар търси помощник-сервитьорка и камериерка, осигурена храна и спане, осигуровки, РВ - 8.00 - 16.00 ч, 3 седмици / 1 седмица почивка, РЗ - 50 Е / ден , CV на посочения e-mail
ТОП оферта
Заварчици - Чешка република, ,  Подател: ENERGO CHOCEŇ, s.r.o.,  преди 11 часаДиректен работодател - Чешката компания ENERGO CHOCEŇ, s.r.o. произвеждащи съдове под налягане и котли. Търсят дългосрочни работници за сътрудничество на позиция заварчик: Заварчици СО2 - 135 MAG - основен курс ZK 135 W01 и опит 2 години - евронорми BG-EN или ČSN EN 287 и опит 2 години - TUV или + LOID и опит 2 години Заварчици 111 MMA - основен курс ZK 111 W01 и опит 2 години - евронорми BG-EN или ČSN EN 287 и опит 2 години - TUV или + LOID и опит 2 години Заварчици 131 MIG, 141 TIG - работи се неръждавейка, тръби - дебелина на стената 2,3,4 мм - работи се на 10 часови работни смени Настаняване е възможно в общежитието на компанията. Обяд може да бъде в столовата на компания..
ТОП оферта
Търся хора за машинна мазилка, ,  преди 11 часаСтройтелна фирма в Англия набира хора с опит за полагане на външна мазилка и вътрешна машинна мазилка, както и топлоизолация. Заплащането е на квадратен метър и се извършва седмично. Съдействаме за изкарване на документи. Молим да се обаждат едиствено хора с опит в дадената сфера. За повече информация се обадете на посоченият телефон. Когато изпращате запитване оставете данни за контакт
ТОП оферта
Международни шофьори Испания (ES) 3 400 -3 800 лв. ,  преди 11 часаМЕЖДУНАРОДНИ ШОФЬОРИ С+Е – от 3400 до 3800 лева на месец Испанската фирма SJL набира шофьори Клон на испанска транспортна фирма търси да назначи на постоянен договор международни шофьори на товарни автомобили с категория С+Е. Работа в цяла Европа. Фирмата предлага 2 варианта на заплащане: 1. Фиксирана заплата 1900 ЕВРО Само за единична езда. Осигуровки на 900 евро. Твърда заплата 1800 евро + 100 евро които се заделят за отпуска. 60 дена годишен отпуск. По време на отпуск се получава натрупаната сума от заделяните пари – средно по 550 eвро. 2. Заплата от 1700 ЕВРО Осигуровки на 900 евро. Твърда заплата 1600 евро + 100 евро които се заделят за отпуска. 60 дена годишен отпуск. По вре..
ТОП оферта
СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ, IT СПЕЦИАЛИСТИ, ИНЖЕНЕРИ ЗА АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ Австрия (AT) ,  преди 12 часаВБС ЕООД (Лиценз 1769/25.08.14) – Търсим работници – кофражисти, шпакловчици, гипсокартон, фаянс, специалисти ел., ВиК и климатични инсталации, шлосери, заварчици, монтажници, зидари, дърводелци, конструктори, кранисти – за Австрия и Германия. Изискват се знания по немски език и стаж по специалността. Предлагаме конкурентно заплащане и отлични условия. Набираме IT специалисти за консултанти, разработка на софтуер, ел. инженери/проектанти - работа с Аutocad – говорим и писмен Английски или Немски език. Търсим инженери и специалисти в автомобилостроене и машиностроене. За информация: www.bg-vbs.com адрес: Варна, ул. Стефан Стамболов 31-33/5 e-mail: office@bg-vbs.com
ТОП оферта
Англия, Кипър, Швеция, Кувейт, Норвегия, Холандия / Легална работа в чужбина ,  преди 12 часаРабота в Англия *Складови работници *Асистенти и медицински сестри за хосписи и домове за възрастни хора *Автобояджии *Готвачи *Сервитьори/ки *Асансьорни техници *Учители Работа в Кипър *Работа в хотели и ресторанти Работа в Швеция *Фармацевти Работа в Кувейт *Цялостен персонал за работа във фитнес Работа в Норвегия *Оптик/Офталмолог Работа в Холандия *Строителни работници – покриви *Дърводелци *Складови работници ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА НИ!
ТОП оферта
Домашен помощник/чка с немски език Германия (DE) 900 - 1400 Е/нето ,  преди 12 часаФирма ТСКА е създадена през 1992 и развива своята социална дейност в България и Германия. Фирма ТСКА е директен работодател със собствено представителство в Германия. Ние много добре знаем и разбираме безпокойството на всяко семейство, когато някой от неговите близки се нуждае от грижи и помощ. Затова ние поемаме тази отговорност да върнем спокойствието в семейството и осигурим необходимите грижи. Ние се стараем да подбираме нашите служители , така че, не само да са изпълняват добре своите служебни задължения, а също така да могат да се интегрират изцяло в семейната атмосфера на клиента. Ние не сме ”Посредник” , а работим с директни договори с клиентите ни. Не взимаме комисион..
ТОП оферта
Личен асистент Германия (DE) ,  преди 12 часаТърсим личен асистент/домашна помощница добро комуникационно ниво по немски език за помощ в ежедневието на възрастни хора. В областта на Мюнхен. Служителят присъства 24 часа в дома на болния/възрастния човек, като го подпомага в ежедневните дейности - хигиена, посещения при личен лекар, разходки. Извършва домакински задължения - готвене,домакинство. Грижите се полагат към 1 човек. Дружеството се състои от немски партньори, които правят подбор на семействата. Работещите се наемат в България от фирма ”Ескулап”2009 ООД и се командироват в Германия. Предлагаме Ви: - възможност за заминаване, без такси и комисионни; - трудов договор с немски осигуровки и пълен социален пакет; - осиг..
ТОП оферта
Оператори за производство на автомобилни части Словакия и Чехия Чешка република (CZ) 500 - 600 Е/месец ,  преди 12 часа>> EUworker Bulgaria Ви дава възможност да кандидатствате за работа на позиция: >> Оператори за производство на автомобилни части /Чехия, Словакия/ >> ПЪТУВАНЕ: всяка седмица - по заявка от заводите >> Оператори в завод за производство на части за автомобилната промишленост /интериорни системи, покривни системи за автомобили, самостоятелна работа по сглобяване на стъклата, уплътненията, електроника, монтаж на комоненти и др./ РАБОТАТА изисква сръчност, внимателна и точна oбработка, много е подходяща и за жени. >> ПРЕДЛАГАМЕ: Възможност за дългосрочна и законна работа Трудов договор по местното законодателство. Ежедневно съдействие на работното ..
ТОП оферта
АВСТРИЯ-ЛИЧЕН СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ Австрия (AT) ,  преди 12 часаНепрекъснато здравно и пенсионно осигуряване в Австрия. Безплатен е транспорта до Австрия и обратно.Без заплащане на каквито и да било предварителни такси и комисионни!!! Посрещане и настаняване при пристигането . Подготовка и изготвяне на документи за легален престой в рамките на 3 работни дни след пристигането. Пълно счетоводно обслужване в Република Австрия Нашите изисквания са: -добро говоримо ниво на владеене на немски език,необходимо а ежедневните ангажименти и домакинство; -валидно Свидетелство за съдимост; -притежанието на сертификат за положен курс за Личен асистент ще бъде Ваше предимство,както и предишен опит като Социален асистент; -медицинско образование ..
ТОП оферта
Работа в чужбина и на борда на кораби ,  преди 12 часаВи Би еС (Лиценз 1769/25.08.2014; 1947/15.10.2015) е позната фирма на пазара на трудовото посредничество – в това число посредничество при намиране на работа както в чужбина, така и на борда на всякакъв вид плавателни средства. По професионализъм и предлагани възможности убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води. В следващите месеци се очаква ново разширение на обхвата на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми - корабособственици и мениджъри. В процес на финализиране е и нов посреднически договор с голям..
ТОП оферта
неквалифициран персонал Чешка република (CZ) до 1 400 Е ,  преди 12 часаЧехия, мъже, жени до 55 г., без посредници в България, над 20 вида работни позиции, РЗ от 700-1 400 Е, ТД, осигуровки, всяка седмица аванс до заплата
ТОП оферта
Възможности за бърза реализация в Германия, ,  Подател: MR-Personal 24,  преди 12 часаMR-Personal 24Вие търсите възможности за бърза реализация в Германия? MR-Personal24 организира за вас работни места в сферата на домашното обгрижване на възрастни хора. Работодателят предлага: * Директен трудов договор с немското семейство и осигуряване в немската социалноосигурителна система (здравно застраховане, пенсионно застраховане, застраховка обгрижване и безработица, както и възможност за детски добавки за учащи деца до 25 год. възраст) * Заплата 1472 -1652 Евро брутно месечно възнаграждение (1000-1100 Евро нето) * Безплатно настаняване и храна * 30 работни дни платен годишен отпуск * Транспортни разходи - до 150 € (еднократно) * Възможности за краткосрочна или дългосрочна заетос..
ТОП оферта
Домашни помощници и лични асистенти. Германия (DE) от 1 700 до 2 200 лв. ,  преди 13 часаФирма Юро Персонал Сървиз предлага свободни работни места за работа в Германия като домашни помощници и лични асистенти. Какво предлагаме ние: - Гарантирано месечно възнаграждение от 1700 до 2200 лева нето. - Безсрочен трудов договор - Пенсионни и здравни осигуровки върху реалната Ви заплата - Безплатни храна и самостоятелна стая при клиента - Покрити пътни разходи от България до Германия и обратно - Легален престой в Германия с формуляр А1 - Компетентно и професионално отношение към нашите служители Какво очакваме от Вас: - Владеене на немски език на средно ниво - Желание за работа с възрастни хора, като опитът в обрижването на възрастни хора е от предимство - Лоялност и коректн..
ТОП оферта
Великобритания - Обслужващ персонал (без агенции) 3500-5000 BGN, ,  преди 13 часа*Оферта директно от работодател* Ако притежавате позитивна енергия, комуникативност, желание за развитие и високи доходи, Ви предоставяме шанса да станете част от колектива на Jericho Skin Care. Компания наложила името си на интернационално ниво, търси да назначи млади и амбициозни личности на позиция продавач-консултант, за своите фирмени щандове във Великобритания. Предлага: - Работа в приятна атмосфера, на фирмени щандове, намиращи се във водещите търговски центрове - Високо месечно възнаграждение и проценти от вашите лични продажби между 17%-25% за първите 6 месеца и 19-27% след шестият месец (редовно заплащане) - Възможност за развитие във фирмата - Еднократни бонуси от 25..
ТОП оферта
Работници във фабрика за препакетиране на електроника гр.Бърно Чешка република (CZ) ,  преди 13 часаЧехия, Бърно, легална борса търси работници за препакетиране на електроника, преводачи и координатори, ТД, РЗ 600-750 Е + купон за храна 2.2 Е/ден, квартира, посрещане, без комисиона. Позвъни и затвори!
ТОП оферта
социални асистенти с добър немски език и опит Германия (DE) РЗ до 1400 Е Нето + бонус за лоялни служители ,  преди 13 часаNew Assistans осигурява легална трудова заетост за социални асистенти в Германия. Изисква се добър немски език и опит в грижата за възрастни хора New Assistans Ви предлага легална работа в Германия като социален асистент на възрастни хора. Ние Ви предлагаме: - трудов договор - пълен осигурителен пакет - нетно месечно възнаграждение от 1000 до 1400 Евро - допълнителна здравна застраховка за работещи в чужбина лица - осигурено хранене и спане - поемане на пътните разходи - 24 - часова връзка със сътрудник от България - връзка със сътрудник на място - бонус за лоялни служители - простой от 3 месеца - възможност за дългосрочна заетост Изискваме от Вас : - владеене на немск..
ТОП оферта
Общи работници в завод Чешка република (CZ) 1000-1100евро , ,  преди 13 часаНабирам общи работници без посредник за складове и заводи в Чехия мъже, жени и семейства. Аванс всяка седмица до заплата. Квартира ток и вода за сметка на фирмата. Заминаване всяка седмица. За повече информация на телефона.
ТОП оферта
Строителни и складови работници Чешка република (CZ) ,  преди 14 часаЧехия, легална борса търси строители, координатори, складови работници, зидаро-мазачи, кофражисти, общи работници, заварчици и стругаро-фрезисти, ТД, РЗ 800-1500 Е, квартира, посрещане, без комисиона
ТОП оферта
Бране на плодове Италия (IT) ,  преди 15 часаФерми за плодове (ягоди, малини, мандарини, портокали, грозде) и зеленчуци в Италия търсят работници, отговарящи на следните изисквания: - Да могат да заминат през месеците септември и октомври. - Да бъдат физически здрави. - Да са готови да работят в селското стопанство. Предлагани условия за работа: - Заплащане от 25 евро на ден при изпълнена норма. (след направени удръжки за транспорт и осигуровки) - Осигурено настаняване в квартири-вили и апартаменти в града с наем от 32,50 евро на седмица. - Продължителност на работния период: 3+3 месеца. Ако проявявате интерес към предложението и отговаряте на посочените изисквания, моля изпратете имейл на ivanit2005@outlook.it със заглавие ..
ТОП оферта
работници за работа в склад за комплектоване на SIM карти Чешка република (CZ) 3,5 E/час ,  преди 16 часаНе можеш да си намериш работа или просто търсиш промяна? Ела да работиш в Чехия, в Прага! Ще Ти помогнем с организацията по пристигането и настаняването и ще ти осигурим работно място. За наш солиден клиент, специализиращ се в областта на технологиите търсим подходящи кандидати за работа в склад - комплектоване на SIM карти. Описание на работата: - Комплектоване на SIM карти - Ръчна манипулация с пакети Изисквания към кандидатите: - Навършени 18 г. - Свидетелство за съдимост Какво предлагаме: - 3,5 E/час - Изплащане на 50% от надницата веднага след работната смяна - Работни смени: понеделник-петък, 8 ч/ден - Месторабота: 30 мин. от Прага с осигурен служебен превоз - Възмо..
ТОП оферта
Складови бази набират отговорен персонал-отлично заплащане, ,  преди 16 часаЧрез съвместната ни дейност с чешката агенция по заетостта откриваме позиции за работа в Чехия за мъже, жени семейства до 50 г. в складови бази в Чехия 10 часов работен ден 120 крони на час, 1100 евро чисто заплащане. Работата се състой в окоплектоване, стиковане на продукцията, следене какво влиза и излиза в и от складовото пространство, както и набор на заявки за експедиция. Опит и език не се изисква. Постоянен трудов договор, квартира, заминаване веднага. Работите директно за чешкия работодател с агентури и посредници не работим
ТОП оферта
Работници в Складове, Фабрики и Пакетажни Цехове Великобритания (GB) ,  преди 16 часаУважаеми кандидати, Обявяваме свободни работни позиции в едни от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СКЛАДОВЕ, ФАБРИКИ И ПАКЕТАЖНИ ЦЕХОВЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Ако искате дългосрочна/краткосрочна работа с добро заплащане, възможност за бързо кариерно израстване и работа в професионален екип не се колебайте да кандидатствате. Процедурите по кандидатстване са максимално опростени и достъпни за всички кандидати със следните изисквания: -Средно говоримо ниво на Английски език!!! - Честна и отговорна натура Ако имате предишен опит с управление на електрокари, мотокари, палетни колички или др. могат да ви бъдат предимство! Моля изпращайте вашите Автобиографии на ysp@ukbrigade.com или се обадете директно на..
ТОП оферта
Автомонтьор за автоработилница Берлин Германия (DE) 2800 , ,  Подател: IVALAUTO GmbH,  преди 1 денIVALAUTO GmbHАвтоработилница в Берлин, Германия набира автомонтьори с опит. Осигурен е договор, настаняване и възнаграждение по немски стандарт. Немски език не е задължителен. Предимство е опита при възстановяването на олдтаймери.
ТОП оферта
Социален Асистент Австрия (AT) ,  Подател: RICHALIZE LTD,  преди 1 денRICHALIZE LTDФирма ”Ричалайз” ЕООД е лицензиран лидер на пазара на труда, който предлага работа за социални асистенти в Австрия. Основният предмет на дейност е посредничество при набиране на квалифициран персонал, както и при специализирани услуги от Българския пазар за Европейския съюз. ”Ричaлайз” ЕООД търси да назначи: СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ Категория: Здравеопазване Вид на работата: Постоянна работа Ниво: Служители Вид заетост: Пълно работно време Месторабота: Австрия Изисквания към кандидатите за длъжността: - Познания по немски език; - Препоръчителен опит в обгрижването на възрастни хора; - Желателно e да притежава сертификат за социален асистент. Задължения: - 24 часово о..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.