Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
45 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? !Линка за..
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване на база маркетингови данни.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Високо заплащане.Незабавно започване. :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване на база маркетингови данни.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Високо заплащане.Незабавно започване.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 минути
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.Офертата е валидна за цялата страна.
Лидер на екип в Ейвън козметикс :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
ПРЕДПРИЕМАЧ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
GRANDE
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 1 ден
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 1 ден
Възможно ли е да търсите начин за допълнителни доходи и успех за себе си? Форевър Ливинг Продъктс (FLP) е най-големият производител и дистрибутор на алое вера продукти и напитки в света. Повече от 10 години в България, компанията осигурява на многобройните си дистрибутори от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите. Присъединете се безплатно! Пишете ни на посочената електронна поща или във Фейсбук.
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Не упустите свой шанс: http://bit.ly/1hzErN8 Ищите ли Вы просто дополнительный источник дохода или нацелены на полноценную карьеру? Возможность! - Надеждный,Перспективный бизнес с которой именно сейчас Вы можете заработать В Интернет ?! Компания является одним из ведущих мировых лидеров в сфере видео коммуникационныx разработчиков и занимается продвижением сервисов мобильной видео связи-на планшеты, смартфоны... Вы можете использовать инновационные продукты для рекламы и развития на любой другой бизнес …даже БЕСПЛАТНО??? http://bit.ly/17xGYSO ИЛИ Вы можете получать денги ..
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!! :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
РАБОТА, ЗАПЛАТА, ПАРИ, ДОХОДИ от дома чрез интернет - NEOBUX :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
РАБОТА, ЗАПЛАТА, ПАРИ, ДОХОДИ от дома чрез интернет - NEOBUX
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Georgi,  преди 2 дни
Здравейте. Има лесен начин да изкарате малко ПАРИ от интернет ОТ ВКЪЩИ без да ИНВЕСТИРАТЕ ИЛИ ВЛАГАТЕ НЕЩО, БЕЗ НИКАКЪВ РИСК и без НИКАКВО ОБВЪРЗВАНЕ. Много подходящ за изкарване на ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ. Представям ВИ сайт с, който работят хиляди хора из целия свят. Става въпрос за ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ ПО ИНТЕРНЕТ. САЙТЪТ Е ПРОВЕРЕН И ПЛАЩАТ РЕДОВНО. В началото всичко става бавно и се вади по малко, но с малко повече упоритост след няколко месеца може да вадите по 100-300 лева на месец само за 10-20 минути на ден пред екрана. Ще ви трябва само регистрация в сайта.След като влезете в профила си к..
Козметик :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Козметик
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ванесса 82,  преди 2 дни
Студио Ванесса търси козметик на наем
Талантливи фотографи :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 2 дни
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
детегледачка :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
детегледачка
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
С предпочитания от Изгрев , Славейков или Зорница
Корпорация ”Сибирско здраве”- стил на живот за всеки :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Корпорация ”Сибирско здраве”- стил на живот за всеки
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър Алексиев,  преди 3 дни
Търся: Амбициозни хора, които са постоянни и търпеливи в действията си с ясна цел какво искат от живота, позитивни и добронамерени към живота и околните. Хора, които искат да подобрят качеството си на живот- по-добро здраве и активност и повече финанси и свобода. Предлагам: Първоначално и последващи обучения. Постоянна поддръжка при възникнали въпроси. Забавления с екипа ни по време на мероприятия и пътувания за различни събития. Мотивиращо възнаграждение от компанията според постигнатите резултати. Възможност за развитие в динамично развиваща се компания в момента в 25 страни в цял с..
Моята онлайн кариера :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Моята онлайн кариера
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Русанка Начева,  преди 4 дни
Присъединете се към екипа на ”Моята онлайн кариера”. Необходими са Ви само компютър, интернет връзка и 1-2 часа работа на ден. Бихте могли да пазарувате с отстъпка за вас от висококачествената козметика Орифлейм, да развивате собствен бизнес от дома без да влагате никакви финансови средства. При интерес от ваша страна ще Ви бъде оказана подкрепа от един невероятен екип. http://rusanka.6x21.com/
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Иновативен проект ”Моята онлайн кариера с Орифлейм” набира сериозни хора за сътрудници. Работи се онлайн, в удобно за вас време, от уюта на собствения дом. Печели се съвсем скоро изключително добре, напълно почтено и с пасивни доходи, които се наследяват. Забравете всичко, което сте знаели досега за Орифлейм! Уникална възможност The Dream express, много пътувания - като например идната година Египет, напълно на разноски на компанията. Но само в случай, че повярвате в шанса за стартиране на независим бизнес без никакви начални инвестиции и работите след това здраво за това. Внимание - н..
Бизнес партньор :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Бизнес партньор
Независим консултант
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Независим консултант,  преди 10 дни
Бизнес предложение за хора, които искат да работят, да успяват тук, в България, и да пътуват по света безплатно! Предложението е да работим заедно за достигане на мениджърска титла в Орифлейм. Какво ще Ви донесе това? - Престижна работа в европейска компания - Шведска компания - Възможност за доходи, в пъти по-високи от настоящото Ви работно място / до достигане на мениджърско ниво - 100 - 200 лв.на месечна база и за работа по 2-3 часа на седмица, за Мениджърските нива - от 450 - 800 лв. на месечна база и за работа по 10-15 часа на седмица, за Директорски титли - 1000 + лв. на месечна база..
представител на Орифлейм :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
представител на Орифлейм
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Здравейте! Аз съм представител на Орифлейм . Екипът ни е много добър, работим и онлайн с консултантите ни от другите градове. въжи за всички градове .Провеждаме и безплатни презентации в помощ на консултантите ни, на които те също регистрират свои консултанти и си намират постоянни клиенти. Работите когато искате , през свободното си време няма норма няма и работно време няма шефове само при нас ще получавате цели 23 % печалба независимо от това дали е малка или голяма поръчката както и допълнителни бонуси . Работата е постоянна , но почасова идеална за допълнителни доходи. За повече ин..
РАБОТА ПО ИНТЕРНЕТ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
РАБОТА ПО ИНТЕРНЕТ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРЕАТЕКС,  преди 10 дни
Фирмата тъси да назначи служител за работа с Фотошоп.
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Искаш ли с мнението си да определиш тенденциите на утрешния ден и при това да спечелиш пари в брой? За тези ,които работят с компютър и са запознати със сайтовете за печелене макар и на дребни пари.Предлагам ви моят линк,за да се регистрирате и станете мой реферал.така ще комуникираме и ще си помагаме.В екип работата винаги е по добра. http://www.marketagent.com/f.asp?CL=18&RefUID=614515 За въпроси и помощ пишете на емейла ми или на скайп
уеб мениджър :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
уеб мениджър
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
Само с едно кликване на линка,посочен по-долу вие можете да преминете първата стъпка към спечелването на вашите първи 2 долара без да положите никакво усилие!Всичко зависи от вас,просто се доверете и следвайте стъпките и с 10-тина минути на ден,вие може да прибавите доста към личния бюджет,без полагане на усилия от ваша страна!Успех! http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181211
СТАНЕТЕ КОНСУЛТАНТ ПАРТНЬОР НА КОКЕТНА.КОМ :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
СТАНЕТЕ КОНСУЛТАНТ ПАРТНЬОР НА КОКЕТНА.КОМ
Всичко ЗА ВСЕКИ Потребителски стоки на дребно
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Всичко ЗА ВСЕКИ Потребителски стоки на дребно,  преди 14 дни
ПОДХОДЯЩА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА РАБОТЯТ ОТ В КЪЩИ,ДА НЯМАТ ПЛЪТНО РАБОТНО ВРЕМЕ ...ДА ПЕЧЕЛЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ,,,НО ОТ ВАС СЕ ИЗИСКВА ЕДИНСТВЕНО : -желание -постоянство -ИНТЕРНЕТ -УМЕНИЕ ЗА ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИЯ КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ ПОНЕ МАЛКО Регистрирайте се за нашата партньорска програма за FREE! С помощта на BFashion можете да включите възгледите на вашия Facebook профил и посещенията на вашия сайт или блог в реални доходи. Това е БЕЗПЛАТНО! Няма такса за присъединяване не. Това, което търсим, е само ентусиазъм и желание да успее. Започнете да печелите лесно и ..
Онлайн консултант :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Онлайн консултант
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
Знаете ли, че работата като консултант вече може да се работи от дома през компютъра. Предлагам Ви да се включите в онлайн проекта „Моята онлайн кариера” в партньорство със световно известната компания Орифлейм. Става въпрос за законен бизнес с осигуровки и трудов стаж, който може да правите без да излизате от къщи. Не само в града, в който живеете, не само в България, а и в други държави. За всички наши бъдещи партньори предлагаме възможност да станете част от един много сплотен и бързо развиващ се онлайн екип. При интерес и бъдещо партньорство, имате пълна подкрепа в процеса на работа и ра..
Моята онлайн кариера :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Моята онлайн кариера
Русанка Начева
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
Нов начин за работа с Орифлейм - през интернет от собствения дом. Позната компания - нов начин. Ако ви интересуват възможности за надомна работа, ние Ви представяме проект, който предлага допълнителни доходи и възможност за изграждане на собствен бизнес в Интернет. Участие в екип за онлайн дейност, помощ по скайп, без риск и вложения. http://rusanka.6x21.com/
Иновативен метод за допълнителни доходи :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Иновативен метод за допълнителни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Изключително иновативен метод на работа в МЛМ бизнеса. Не е нужно включване на други бизнес партньори, за да печелите, не се изисква месечен таргет или да трупате определен брой точки, за да си получавате възнаграждението. Ако сте предприемчиви, отворени към новостите в бизнеса и желаете да промените бъдещето си, свържете се с нас и ние ще ви покажем как!
Искате ли да работите от дома си :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Искате ли да работите от дома си
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Деси,  преди 22 дни
- да си бъдете сами началници - да работите в часовете, които са най-удобни за вас и семейството ви - да придобивате нови умения със собствено темпо - да се радвате на по-добър баланс ”работа-личен живот” Търся три типа хора. Не е нужен предишен опит. Получавате пълно обучение и подкрепа. 1.хора, които искат да печелят допълнителни доходи от 200-500 лв на месец от продажба на продукти 2.лидери на екип - хора, които искат да печелят от 800-2000 лв от продажби и развитие на малък екип 3.бизнес - хора, които получават над 3000 лв от развитието и обучението на голям непрекъснато нарастващ..
допълнителен доход - чрез промоция на здраве :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
допълнителен доход - чрез промоция на здраве
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Пенка Барозова,  преди 22 дни
- Ако сте любител на здравословното хранене и обичате да споделяте и съветвате, - ако сте майка на малки деца и искате да печелите, докато си ги отглеждате, - ако сте настоящи или бивши учители, медицински работници и искате да си изкарвате 100-500лв., - ако искате да печелите от дома, на детската площадка или кварталното кафене, - ако обичате да имате свободно време и сами да управлявате живота си, ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС! РАБОТА ЗА РЕНОМИРАНА МЕЖДУНАРОДНА КОМПАНИЯ - АКВАСОРС. С екипна подкрепа, с опитен ментор. Прекрасни суперхрани и хр.добавки -доказани вече 20 години ..
Нов вид доход от различен вид бизнес :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Нов вид доход от различен вид бизнес
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Деси,  преди 23 дни
Никой не е забогатял, работейки за някой друг на заплата! Бизнес не е мръсна дума, особено когато целта е да бъдем успешни, помагайки на други хора да постигнат успех. Бизнес не означава инвестиция на огромни суми пари и поемане на риск. Бизнес не означава компромиси в личния живот за сметка на резултатите. Говоря за бизнес, защото звучи отговорно и сериозно, а това, което ви предлагам, изисква точно такова отношение. Наричам дейността си бизнес, защото е дейност, която ми носи добри доходи. Търся амбициозни хора, с желание и готовност да се развиват, които желаят промяна на статуквото с..
Сайт във който ще бъдат публикуване истинските сайтове за пари :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Сайт във който ще бъдат публикуване истинските сайтове за пари
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: dsadasd,  преди 25 дни
Ще ви споделя сайт във който ще бъдат споделени сайтове във които си струва да влизате за да правите пари ето го и него разгледаите струва си- http://onlain-dohodi.tk
dohodonosna rabota za seriozni momicheta :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
dohodonosna rabota za seriozni momicheta
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 26 дни
Момиче търси сериозни колежки от черноморието за работа в Пловдив за зимният сезон, осигурявам пълно спокойствие, без намеса на сводници шефове и пр. комуникация само с мен без натискане и проблеми, работи се на терен и адрес, работата е спокойна и сигурна осигурявам квартира със смешни месечни разходи, пълен лукс всяко момиче разполага със собствена стая, която никой друг не използва, и която се заключва за да няма никои достъп до личните вещи на момичето, понеже аз съм в Пловдив съм оставила доверено семейство на черноморието което да ви посрещне и съпроводи до Пловдив
Печелете докато споделяте файлове :: Работа без шеф и работно време :: гр. Бургас
Печелете докато споделяте файлове
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: dsadasd,  преди 27 дни
Печелете докато споделяте файлове може да разберете как става като посетите http://adf.ly/?id=7390200
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg