Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
45 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
ТОП оферта
персонал за почасова надомна работагр. Бургас, Бургас,  преди 10 часаБургас, търси персонал с холандски език - устно и писмено, за почасова надомна работа - 5 лв./час, моля само сериозни обаждания отговарящи на условието
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Търсите ли Нови Възможности за ” пасивни доходи ” ? Желаете ли да изграждате Надежден Перспективен Бизнес...чрез Интернет ?! Ако умеете да си поставяте Цели ,имате Мечти и разбирате руски или английски... Вероятно тази информация е за Вас ??? http://bit.ly/14Fmttl Линка е активен на- уебсайт Мога да бъда полезна с допълнителна информация на емейл или скайп... Възможност за БЕЗПЛАТНА регистрация...
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
/моля да звъните след 11 ч до 18 ч/надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
Нов онлайн проект търси партньори за работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Нов онлайн проект търси партньори за работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Търсиш ли нови възможности за развитие? Интересуваш ли се от личностно развитие? Знаеш ли как да правиш интернет маркетинг? Искаш ли да се научиш как да печелиш пари от интернет? Получи твоето безплатно видео и разбери как можеш да се развиеш личностно и как да използваш интернет за доходи. Научи формулата на успеха! Линк към видеото: http://uspei.gr8.com/ Ако си представител на компания за Мрежов маркетинг, това е изключително полезна информация за теб. Ще се научиш как да достигнеш до максималния брой правилни хора и как да подхождаш към тях. Ще ти помогне да се усъвършенстваш л..
Онлайн сътрудник | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Онлайн сътрудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Здравей, Ти си дама над 35 годишна възраст. Нямаш работа или настоящата ти е ниско платена и не отговаря на твоите изисквания. Искаш да се погрижиш за себе си и семейството си и да повишиш качеството си на живот, като правиш пари по интернет. Искаш финансова свобода, защото заслужаваш много повече и знаеш, че имаш по-голям потенциал. Добре дошла в нашия проект! Екип от професионалисти ще се погрижат за твоя успех. От теб се иска единствено да си достатъчно амбициозна и да не се отказваш лесно. Регистрирай се тук: http://6x21.us8.list-manage.com/subscribe?u=52b5a66670ce296382877c4ae&..
Интернет сътрудник | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Интернет сътрудник
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Работя с хора, които нямат работа или настоящата не ги удовлетворява, които имат финансови трудности и биха искали да удвоят доходите си като печелят пари по интернет. Това, което отличава моята работа е, че аз работя изключително само с отговорни и мотивирани хора и съм фокусирана към това те да получат резултати. Благодарение на това те получават доказани стратегии за работа по интернет, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат моите партньори привличат повече клиенти, печелят повече пари , реализират ръст в онлайн бизнеса си и имат повече свободно време. Искаш ли да ..
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ВЕРОЯТНО ....ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ?!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Ако разбирате руски,информацията би ви била полезна... “ Наша компания проводит интернет-опрос с целью определения использования и применении интернет технологий в повседневной жизни. Смогли бы Вы ответить на несколько вопросов? Это займет не более 2-х минут вашего времени! Но этим Вы очень мне поможете! Ваши ответы на вопросы будут участвовать в розыгрыше ценных призов! Ответить на вопросы анкеты можно, пройдя по ссылке: http://bit.ly/1jvqfK1 Можете да използвате иновационните инструменти на компанията и за реклама и развитие на всеки друг бизнес- даже БЕЗПЛАТНО ??? http://bi..
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ  -  ПЕЧЕЛИ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
НАМЕРИ НОВИ ПРИЯТЕЛИ - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ - ПЕЧЕЛИ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Нова социална мрежа !!! Вход безплатен : http://bit.ly/1xTnUwW ПЕЧЕЛИ ДОКАТО ОБЩУВАШ !!! линка е активен на уеб сайт...
ДЕЙСТВИЕ !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДЕЙСТВИЕ !!!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Вие сте от хората търсещи нови ВЪЗМОЖНОСТИ ... Разглеждате предложения за Перспективен Бизнес чрез ИНТЕРНЕТ ??? Вероятно това е Вашият ШАНС!? http://bit.ly/14Fmttl Линка е активен на- уебсайт Ако разбирате руски или английски и считате ,че това предложение е за вас свържете се на емейл или скайп..
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА... | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
МОЯТА РЕКЛАМА МИ ПЛАЩА...
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Костадинова,  преди 5 часа
Търсите ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ?? Отделяте само 10 мин на ден от ЦЕННОТО СИ ВРЕМЕ..! Или може би желаете да рекламирате СВОЙ БИЗНЕС,да достигнете до нови клиенти... ПОГЛЕДНЕТЕ - http://bit.ly/1DlUnhr Безплатeн Вход - http://bit.ly/1DlVmOG Свържете се на - емейла... Линковете са активни на уеб сайт...
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Кредитен консултант | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Кредитен консултант
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Неаргламентирано работно време.Фирмено обучение.Заплащането е обвързано с резултати.Допълнителна бонус схема .Служебен телефон.
Лидер на екип в Ейвън козметикс | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лидер на екип в Ейвън козметикс
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Козметична фирма Ейвън търси лидер на екип за Бургаски регион.Задължителна компютърна грамотност,комуникативност и организационни умения!
Пари от интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Пари от интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Здравейте. Добър начин за вадене на пари от интернет. Парите не са много, но с постоянството си може да достигнете един много приличен доход без много усилия. Единствено ви е нужно малко свободно време и компютър с който да може да сърфирате в интернет. Единственото нещо което трябва да направите е да се регистрирате в посочените по-долу линкове и да сте активни. При цъканена реклами, играене на игри, други задачи вие печелите всеки път пари. Ако ви е нужна повече информация може да ме потърсите в фейсбуук или на ЛС. Давам ви два сайта от които да печелите! ЕТО И ЛИНКОВЕТЕ! 1. http://w..
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ
Евелина Диамандиева
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Евелина Диамандиева,  преди 1 ден
Каним и вас да се присъедините към растящото ни семейство от дистрибутори, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс! – Навършени 18 години. – Без фиксирано работно време. – Търсим амбициозни и позитивни личности, които имат желание да успеят. – Достъп до рекламни и обучаващи материали, онлайн магазин. Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото..
Талантливи фотографи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Талантливи фотографи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Atanasova,  преди 1 ден
Обявяваме кастинг за талантливи фотографи! http://mariyanaphotography.wix.com/arts
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход от интернет с малко труд,но повече постоянство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Искаш ли с мнението си да определиш тенденциите на утрешния ден и при това да спечелиш пари в брой? За тези ,които работят с компютър и са запознати със сайтовете за печелене макар и на дребни пари.Предлагам ви моят линк,за да се регистрирате и станете мой реферал.така ще комуникираме и ще си помагаме.В екип работата винаги е по добра. http://www.marketagent.com/f.asp?CL=18&RefUID=614515 За въпроси и помощ пишете на емейла ми или на скайп
Първи по рода си у нас проект  за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект за работа онлайн от дома с много високи законни и напълно възможни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Иновативен проект ”Моята онлайн кариера с Орифлейм” набира сериозни хора за сътрудници. Работи се онлайн, в удобно за вас време, от уюта на собствения дом. Печели се съвсем скоро изключително добре, напълно почтено и с пасивни доходи, които се наследяват. Забравете всичко, което сте знаели досега за Орифлейм! Получавате работа в престижна, изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво. Предоставя ви се готова система на работа, която след това само трябва да приложите на практика. Превърнете работата си в свое хоби и бъдете независими и спокойни за бъдещето си сега. Внимание..
Първи по рода си у нас проект „Моята онлайн  кариера с Орифлейм“ набира сътрудници | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Първи по рода си у нас проект „Моята онлайн кариера с Орифлейм“ набира сътрудници
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стела Василева Стоянова,  преди 3 дни
Откога смяташ да започнеш да живееш по друг начин? Приключи с дълговете, купи си кола, премести се в онзи апартамент, за който мечтаеш от няколко години, направи подарък на родителите си, позволи да децата си да получат по-добро образование.... Открий ново стъпало в кариерното си развитие. Започни да печелиш пари. Запиши се за безплатен уебинар, за да чуеш как Интернет навлиза в живота ни и как да печелиш дистанционно без да се отделяш от основната си работа, дома или семейството. Спри да чакаш! Започни да действаш! Запиши се за безплатния уебинар сега: http://6x21.us8.list-manage.com/s..
rabota | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
rabota
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Стани представител на Avon и се впусни в прекрасният свят, който ти предоставяме! С Avon спестяваш от месечният си бюджет за козметика, а всъщото време имаш и допълнителни доходи. Като Представител на Avon ти получаваш много награди, подаръци, признание, както и възможност за развитие и кариера като Лидер на екип! Какво е да бъдеш част от AVON ? * нямаш фиксирано работно време * имаш допълнителни доходи * работиш от дома * сам си си шеф : )) Ако искате да Ви разкажа повече за възможностите в AVON свържете се с мен
работа като бизнес партньор | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа като бизнес партньор
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Предлагам целогодишна почасова работа във вашето свободно време със седмично заплащане в сферата на директните продажби.Бизнеса предлага работа в динамична среда, с голям екип от професионалисти, вътрешно-фирмени обучения, възможности за професионално развитие и допълнителни стимули като:- Бонуси обвързани с продажбите- Допълнителни бонуси за добро представяне- Отстъпка при пазаруване на всички стоки и услуги в цялата страна- Други социални придобивки- Безплатно обучение- Постоянна подкрепа от нашия екип в цялата страна. Работата е целогодишна, от 2 до 3 часа дневно, може и само събота и недел..
работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа от дома
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Търся служител с компютърни умения и Гръцки език , който да работи от дома си. Работата се състои в това да пуска фирмени оферти до различни фирми взети от интернет. Работата е съвсем улеснена,и се състои единствено в пускане на оферти със продуктите на фирмата до други фирми които ще търси от различни указатели в интернет. Работата е от дома и не е необходимо голям опит, а единствено да работи с компютър. Работното време го решавате вие, може и извън работно време, когато вие удобно на вас. Може и студенти. Задължително условие е да знае Гръцки език
ПРЕДПРИЕМАЧ | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ПРЕДПРИЕМАЧ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 дни
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в http://the-best-ptc-clix-websites.webnode.com, това е моят сайт-линк към него съм поставил в контакти за обявата.Кликвате върху един от банерите на”CLIXSENS” или на ”GRANDBUX”.Правите си регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за да потвърдите регистрация..
Осигурителни посредници | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Осигурителни посредници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
- Имате ли нужда от допълнителен доход? - Търсите ли посока за кариерно рзвитие? Кандидатствайте в една от най-големите финансови компании в света за позиция: ОСИГУРИТЕЛЕН ПОСРЕДНИК Задължения: - Консултиране на потенциални и настоящи клиенти на компанията; - Директни продажби на пенсионно-осигурителни продукти. Предлагаме: - Граждански договор; - Гъвкаво работно време; - Начално и последващи обучения; - Мотивиращо възнаграждение; - Комисионни възнаграждения; - Постоянна точкова бонусна схема. Предимства биха били: - Икономическо или търговско, средно или с по-висока степен обра..
Комисионерски бизнес | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Комисионерски бизнес
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър Маринчев,  преди 19 дни
Инвестирайте свободното си време в бизнес в сферата на Мрежовия Маркетинг. Бизнесът предлага: -високо комисионно възнаграждение, на база постигнатите резултати; -възможност за печалба от потреблението на всяка една стока или услуга; -участие във мероприятия; -сами определяте работно си време; -приятна работна атмосфера; -възможност за неограничени доходи от комисионни; -личностно изграждане; Аз ще ти предоставя всичко необходимо за твоето развитие. Определящи фактори за твоя успех: -Достатъчно е да отд..
допълнителна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителна работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Радка Атанасова,  преди 31 дни
Привет приятелю търсещ приключение,нашето предложение е за 50 държави с работа най- вече от в къщи през интернет.Моля да ми пуснете покана в скайп, за да ви пратя линка и да може да присъствате на представянето за нови партньори и гости. Информацията е безплатна и само от Вас се изисква да гледате и слушате около 35 мин., ние не ви виждаме и чуваме.След това има чат, в който може да задавате въпроси.Ако имате познания в тази област или сте по сериозен и амбициозен човек, ще обсъдим възможностите пред Вас на по-високо ниво. До скоро и успех!
Вземи пари от анкети | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Вземи пари от анкети
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Анкети,  преди 32 дни
Попълвай анкети по интернет и печели пари от това.Може да си докарате допълнителни доходи ако има желаещи да пишат на лично емаила си и трите си имена.
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 34 дни
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
Представител | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Представител
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 37 дни
Формирам бизнес екип от амбициозни хора за готов бизнес
Кредитни консултанти | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Кредитни консултанти
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 38 дни
Финансова Компания набира кредитни консултанти.Безплатно обучение, ненормирано работно време,отлично заплащане.Допълнителен доход или основен -избирате Вие!Възможност за професионално израстване.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg