Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
35 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
ТОП оферта
работа по интернет от домагр. Бургас, Бургас,  преди 18 часаработа по интернет от дома, печелете пари по интернет - $40-100 на ден, регистрирай се безплатно
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия, моля да звъните от 11 до 18.30 ч
VIPУлови Мига...! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Улови Мига...!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Обичате ли да ПЕЧЕЛИТЕ от Интернет? Чудесен Шанс! Безплатна регистрация: http://tinyurl.com/zfv4axv Иновативна, легална и перспективна компания в сферата на RTB технологии. (реклама) Информация- пуснете този клип: http://tinyurl.com/jnlx8sq
VIP30 лева дневно , само за няколко минути на ден! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
30 лева дневно , само за няколко минути на ден!
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Предлагам възможност за изкарване на допълнителни доходи с тенденция след време да надхвърлят вашите основни. Това,което е нужно е Интернет,не повече от няколко минутки дневно ! ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК > http://csl.ink/1e7
Агент строительные материалы | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Агент строительные материалы
Гинза БГ ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Гинза БГ ООД,  преди 2 часа
Требуется агент, новые, уникальные строительные материалы, прямые продажи. Не сетевой маркетинг. Знание болгарского и русского языков, свободное владение. Вся подробная информация по телефону либо при личной встрече.
агенти за набиране на клиенти | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
агенти за набиране на клиенти
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Фирма търси агенти за набиране на клиенти. Комисионната за всеки агент е еднократно 10% от стойността на сключеният договор . Търсим комисионери застрахователи , агенти които имат контакт с хора, управители, домоуправители и фирми, амбициозни, добра комуникативност и с нюх за сключване на сделки . Изплащането на комисионната става веднага. Гарантирана дискретност и добър допълнителен месечен доход. С опция за развитие , с ненормирано работно време. Подходящо за допълнителна втора работа.
Стартирай собствен независим бизнес, който ще сбъдне мечтите ти! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Стартирай собствен независим бизнес, който ще сбъдне мечтите ти!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Стела Василева Стоянова,  преди 22 часа
Замисляла ли си се да започнеш независим бизнес, в който сама да си си шеф? Мислиш, че ще ти трябва начална инвестиция? При нас – не! Искаш да работиш от уюта на собствения си дом, когато и колкото решиш? Тогава си на правилното място – проектът „Моята онлайн кариера“ ще ти даде работа в най-добрия екип в страната, възможност за развитие, която е неограничена, и най-важното – ще промени живота ти и този на твоето семейство към по-добро. Ако искаш да започнеш твоето пътуване към един нов начин на живот, пиши ми на посочения имейл или ме намери в Скайп. Побързай, за..
Представител | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Представител
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Корпорация ”Сибирско здраве”,  преди 1 ден
Корпорация ”Сибирско здраве” търси представители. Сътрудничеството е подходящо за допълнителен доход и за основна дейност. Заплащането е на %.
Free***Free*** | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Free***Free***
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
It’s Totally FREE : http://www.12path.com/market/ I just came across a business that has huge potential. It’s absolutely free, offers everything you can think of... you actually get paid for yours normal shopping, Walmart, Amazon, Target, Best Buy, Macy’s and hundreds of other companies you already know and trust! YOU can even earn by simply GIVING AWAY free vacations, restaurant vouchers and medical discounts... best of all... You can earn $5,000 or more, per month just by Sharing! SHARING is the most profitable aspect of ASN. JUST GIVE AWAY WEBSITES... As many as you can. Fo..
Пари онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Пари онлайн
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Чували ли сте за компания, където не е необходимо да продавате, търгувате, наемате персонал, рекламирате...и въпреки всичко да печелите пари на всеки 20мин., само защото сте неин член? Чували ли сте за компания, където работите максимум 15мин на ден и печелите в пъти повече от месечната си заплата или от собствения ви бизнес? Може би вече се питате как е възможно това... Искате да видите как правя пари онлайн, независимо в коя точка на света съм? Добавете ме в скайп (jar_ptica92) и ще ви покажа на живо.
Удвоете доходите си! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Удвоете доходите си!
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
И твоята заплата ли едва стига до края на месеца? Търсиш ли начин да заработиш допълнително пари? Писнало ли ти е да работиш за някой друг? Ако отгорите са „Да“, то ти си на правилното място! Как би се почувствал, ако ти предложа готова онлайн система чрез която да промениш всичко това? Ти сам избираш дали да продължиш по своя път или да опиташ да промениш бъдещето си! Побързай и се запиши за безплатно обучение тук http://bit.ly/Ново_начало_с Не отлагай и не се колебай, нищо няма да загубиш. Добре е да побързаш - местата са ограничени.
Шофьор на такси | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Шофьор на такси
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Mariana Nalbantova,  преди 5 дни
АТърся шофьор на такси с всички документи, за 24 или 12 часови смени, изгодна рента. Колата е Дачия Солензо, готова за работа.
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителни доходи
DALVITA
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: DALVITA,  преди 10 дни
Искате да сте здрави и богати?
допълнителни доходи от интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителни доходи от интернет
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 дни
Това което ви трябва ,е интернет и няколко минути на ден .Необходимо е да последвате този линк http://gtref.info/1536412/r1935186/ и да се регистрирате .Всичко за работата е написано в сайта.Успех на всички!!!
консултант директни продажби | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
консултант директни продажби
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СТЕНЛИ 2012 ЕООД,  преди 20 дни
Фирмата набира консултанти желаещи да работят в сферата на директните продажби.Изискванията са кандидатите да имат личен автомобил и желание за висок доход.Фирмата усигорява безплатно обучение и бонус за всеки нов консултант!Изпращайте CV на електронната поща.
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителни доходи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 26 дни
Всичко в живота е въпрос на избор, нали? Изборът обикновено се обуславя от начина на мислене. Затова е хубаво понякога човек да променя начина си на мислене, особено когато забележи, че повечето избори, които е правил в живота си, не са го довели до там, където иска да бъде. Ние търсим хора, които наистина искат да променят живота си. Това, което предлагаме, е бизнес възможност, която за разлика от традиционния бизнес не изисква инвестиция от средства, но като във всеки друг бизнес инвестицията на време е от решаващо значение. Трябва да сте готови да промените мисленето си, да се научите д..
Лесни Пари от Интернет за Цялата Страна | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Лесни Пари от Интернет за Цялата Страна
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: http://moneyfaster.info/financial-freedom,  преди 29 дни
Ако търсиш допълнителен доход-лесни анкети в удобно за теб време Много сайтове предлагат попълване на анкети срещу точки,които да размениш срещу ваучер,ако търсиш заплащане в кеш научи повече тук: http://moneyfatster.info/анкети-он-лайн/ Копирай линка в браузера си за информация ,нямаме време да отговаряме на съобщения
За BAC ??? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
За BAC ???
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 30 дни
Вие сте от хората, ТЪРСЕЩИ нови ВЪЗМОЖНОСТИ ...? Вероятно това е ВАШИЯТ ШАНС!? http://tinyurl.com/zfv4axv БУРНО РАЗВИТИЕ НА Иновативна компания в сферата на RTB технологии.Работи и плаща стабилно от 28 август 2015 г. Онователят на фирмата е и анализатор в Европейския парламент. Пасивен доход от 0,5%- 3,5% в зависимост от стойността на пакета! Възвръщаемост на инвестицията - 150%! Реф програма : 1 ниво 13 % ,2 ниво-2% от покупките на пакети( и реинвестиция) и 10% от бинара. Минимум за теглене 2$, максимум неограничен... Компанията дава подаръци за оборот от структура: от химикал..
Работа от вкъщи - без шеф и работно време?!? | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа от вкъщи - без шеф и работно време?!?
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Todorka Miteva,  преди 30 дни
Случвало ли ви се е да не ви се става сутрин, защото знаете, че трябва да ходите на работа? Със сигурност на доста хора се случва. Обаче как да открием работата, на която да ходим с удоволствие. А може би не трябва да ходим никъде... В следващите няколко дни имаш възможност са разбереш как да работиш от дома си, през интернет. Как би се чувствал ако печелиш доходи, които се увеличават в бъдеще? Какво ще направиш ако имаш допълнителни 200, 500, 1000 лева ... Ако това те заинтересува то би могъл да получиш повече информация тук: http://bit.ly/new-business-idea Засега вс..
Работа без шеф и работно време само чрез Интернет! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа без шеф и работно време само чрез Интернет!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 33 дни
Интересувате ли се как може да заработите малко допълнителни доходи само чрез Интернет? Моля разгледайте посочения сайт : http://www.pe4eleteotinternet.blogspot.bg Ако все още не вярвате пишете ми на посочения е-майл и ще Ви покажа снимки на получените парични преводи!
Търсят се музиканти в новата музикална група ! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търсят се музиканти в новата музикална група !
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 38 дни
В новата музикална група търсят се музиканти със свои инструменти , Барабани, китара,синтезатор,цигулка и духови музикални инструменти ( тромпет,туба,тромбон,валдхорна) ! Може и без опит но със свои инструменти ! пращайте съобщения .
работа | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
работа
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 42 дни
Набира кредитни консултанти за гр.Бургас.
Търси преподаватели за разработки на курсови работи | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Търси преподаватели за разработки на курсови работи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 48 дни
Сайт за разработки на курсови работи търси преподаватели по: - Финанси - Стокознание - Счетоводство - Английски - Немски - Руски - Математика - Информатика Работата е надомна ! Може да изпращате CV на e-mail публикуван в сайта ни : www.homeworkbg.com
Date Live | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Date Live
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: John Tesla,  преди 50 дни
Запознанства на живо Ние търсим млади хора, които търсят начини да работят от дома си и да имат до 15 часа седмично свободно време! Работата е онлайн чат на живо, с нашите клиенти! Нашата компания е съсредоточена главно за запознанства онлайн! Мъжете и жените са добре дошли (възраст 18-33)! Плащанията са седмично до 180 USD за 15 часа! (Paypal, Payza, Payoneer) Моля, изпратете ни вашата снимка, възраст и кратко описание за вас да се следната електронна поща:
Допълнителен доход! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Допълнителен доход!
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 50 дни
Ако имате малко свободно време, компютър, интернет, желание и упоритост може да си докарвате допълнителен доход.Кликсенс е може би най-известния сайт, който Ви плаща за да гледате реклами.Колко ще получавате зависи само от Вас.Тайната е да имате колкото се може повече реферали, регистрирали се през Вашия линк.Ако проявявате интерес регистрирайте се оттук: http://www.clixsense.com/?8862898
Работа за свободното време | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Работа за свободното време
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 67 дни
Допълнителен или освен доход в удобно за вас време!
Улови Мига...! | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Улови Мига...!
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Костадинова,  преди 70 дни
Търсите ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ?? Ако вече имате опит с работата в Интернет ,значи това предложение е за ВАС :)) Отделяте само 10 мин на ден от ЦЕННОТО СИ ВРЕМЕ..! Или може би желаете да рекламирате СВОЙ БИЗНЕС,да достигнете до нови клиенти... ПОГЛЕДНЕТЕ - http://bit.ly/1DlUnhr Безплатeн Вход - http://bit.ly/1DlVmOG Свържете се на - емейла... Линковете са активни на уеб сайт...
Предприемач | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
Предприемач
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 88 дни
ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ НА PTC САЙТОВЕ. Най-добрите PTC сайтове можете да видите на моя сайт-линк към него: в контакти за обявата. Най-добрите сайтове можете да намерите в: batata1975.simplesite.com,това е моят сайт-link към него съм поставил в контакти за обявата.Как да спечелите пари?Кликвате върху един от банерите например на ”ClixSense”,на ”GRANDBUX”или на”NeoBux”и си правите регистрация във всеки един от тях.Те Ви изпращат имейл за потвърждение в посочената от Вас пощенска кутия(ако нямате такава направете си в ABV.BG).В изпратения имейл има линк върху който трябва да кликнете,за д..
допълнителен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
допълнителен доход
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 102 дни
http://Paid2Refer.com/ref.php?refId=289753 На горепосоченият линк се регистрираш и получаваш веднага 2 долара за регистрацията ! След което всичко останало зависи от вас.....колкото повече хора отворят да разгледат сайта толкова повече печелите вие ! 0.50 цента на посетител. УСПЕХ !!!!!
успешен бизнес без големи инвестиции | Работа без шеф и работно време | гр. Бургас
успешен бизнес без големи инвестиции
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 120 дни
Предлагам започване на собствен бизнес с първоначална инвестиция под 100 лева. Може да се съчетава с друга работа. Без фиксирано работно време.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.