Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
24 обяви
обл. Пловдив
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия, моля да звъните от 11 до 19 ч
VIPсътрудник | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
сътрудник
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Elly Stavreva-Popova,  преди 3 дни
Да продава продукт може всеки. Да продават идея могат малцина. Продажбата на продукти ти носи бърза, но малка печалба. Продажбата на идея ти носи несравнимо по-голям доход! Ако си избрал/ла второто, имаш желание за развитие и не се страхуваш да учиш, ако си на ”ти” с компютрите, тогава нашият екип от професионалисти е готов да те обучи и превърне в успешен предприемач. За да научиш същността на работата запиши се за БЕЗПЛАТЕН уебинар за нови партньори, като натиснеш този линк: http://bit.ly/1LP4PVS (копирай линка и го постави в прозореца на твоя браузер за го отвориш) Какво означав т..
Жени и мъже от цялата страна за анализ,попълване и изпращане на маркетингови данни! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Жени и мъже от цялата страна за анализ,попълване и изпращане на маркетингови данни!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн анализ,попълване и изпращане на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване!
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
Работа от вкъщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа от вкъщи
Мол Онлайн България ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Мол Онлайн България ЕООД,  преди 1 ден
Предлагаме дропшипинг за продажба на авто и мото тениски, аксесоари и други. Артикулите се радват на голям потребителски интерес и технологията, чрез която ги печатаме ни води висока потребителска удовлетвореност. Фактите сами говорят за това - за малкия период от който сме на пазара, с продадени над 200 артикула, нямаме нито една върната тениска. Повече може да научите в уеб сайта ни на адрес: http://avtoteniski.org/index.php?route=information/information&information_id=8
Надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Бързи пари само след една регистрация на посочения линк.До 400 долара на ден.
работа от дома по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа от дома по интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Емил Йонов,  преди 2 дни
без шеф и работно време.Региистрирайте се ,безплатно, и ще бъдете информирани и подпомагани за всичко в тази необятна възможност да бъдете полезни за себе си и семейството си.
работа от вкъщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа от вкъщи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
влезте на този адрес и следвайте инструкциите -http://www.neobux.com/m/v/?rh=6368616B746F6E69
Лесни пари от вкъщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Лесни пари от вкъщи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 дни
Представям ви една програма чрез която можете да си печелите пари чрез инсталация на приложения и игри от Google Play ..За целта ви е нужен ТАБЛЕТ или ТЕЛЕФОН с ANDROID. Приложението се изтегля от google play ( пишете в търсачката Uento и първото , което ви излезе - Uento Earn /money го инсталирате) След като го отворите ще видите поле за регистрация , за целта ще ви е нужен имейл в Yahoo(регистрирайте си , ако нямате там или използвайте от Gmail с този който сваляте от Google Play) ВАЖНО: След като попълните имейл,имена и парола на refferal code попълнете: Ap8UI След като вече Ви е готова..
Игра на 13 дни . Събират се плодове , които после се продават . | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Игра на 13 дни . Събират се плодове , които после се продават .
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 34 дни
Игра на 3 дни . Събират се плодове , които после се продават . Получавате 100100 сребра подарък при регистрация + подарък Апельсин на стойност 100000 сребра! Реф. процент при попълване 30% отива към баланса за покупки Ежедневен бонус от 10 до 3000 сребра В момента тече акция при първо попълване на сума получавате бонус от 105% Иска 25р. инвестиция за да се тегли .Тегли се при минимум от 1500 сребра но те се достигат бързо с тези бонуси , които играта дава при регистрация . Плодовете са : Лайм Плодовитость: 15 в час Стоимость: 100 серебра Вишня Плодовитость: 160 в ..
Пари от реклами за 10-15 мин. на ден | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Пари от реклами за 10-15 мин. на ден
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 35 дни
Какво по хубаво от това да си независим и да нямаш шефове на главата. Тук можеш да си заработваш пари, само за няколко минути на ден. Просто трябва да се регистрираш тук http://www.neobux.com/?r=joro89bg И да си направиш регистрация в Paypal за да ти превеждат парите по сметка. Колкото по активен си в сайта и цъкаш на реклами толкова повече пари ще печелиш. Ако имате затруднения с регистрациите аз ще ви помогна просто ми пишете. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ПРЕЗ ТОЗИ АДРЕС ЗА ДА НЕ НАРУШАВАТЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА САЙТА. http://www.neobux.com/?r=joro89bg
надомна работа онлайн работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа онлайн работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Димитър Райчев,  преди 39 дни
надомна работа за 450 лева на месец може и повече работи се по интернет,публикуване на реклами и слагане рекламни пана не се изисква инвестиция за справки на адрес www.online-dohodi.free.bg
работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 47 дни
Компанията ”Business Communication” е рекламна компания. Тя ще заплати за Ващата регистрацията и за получаването на писма от различни компании. Само за Вашата регистраци ще Ви се начислят 550 $. Имате и допънителни заплащания - за кликовете с поканените от Вас за регистрация хора ( 0,1 $ за всеки клик) и за тяхната регистрация (200 $ за всеки поканен човек). Кликнете върху линковете или копиирайте в браузъра си и се регистрирайте: http://ru.bizcom.com.ru/scripts/click.php?a_aid=55d853a3dfbe5 Всичко това е напълно безплатно за Вас! Дейността на компанията е emeil - маркетинг. Зат..
допълнителна работа с интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
допълнителна работа с интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 57 дни
Ако разполагате с компютър, интернет и малко свободно време, можете да заработите някой долар с тези дадености. Нужно е търпение и постоянство. Няма какво да се заблуждаваме, парите няма да потекат лесно и бързо. Това зависи от вас. Колкото повече постоянство и труд полагате, съответно и печалбата ви ще е по-голяма. Тази дейност след време (1-2 години) може да се превърне в стабилна работа за допълнителни дори и основни доходи. Става въпрос за PTC сайтове които се занимават с реклама. Те пускат реклами, вие ги гледате, макар че не е необходимо да ги гледате конкретно, а може през това време да..
Ebay listers | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
Ebay listers
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 71 дни
Търся хора за публикуване на обяви в ebay.Задължително е кандидатите да владеят английски език на добро ниво - писмено и говоримо,да имат ebay и Paypal регистрации.Това e условиeто за работа при мен.Работата е постоянна.Всеки,който отговаря на условията за започване на тази работа,може да я работи от всяка точка на света,стига да има достъп до интернет.Няма ограничения колко може да изкарвате на месец.Може да работите това,за да взимате само допълнителен доход,а може и да ви е основния.Зависи от вас.Ако отговаряте на тези изисквания,свържете се с мен,благодаря.
Сайт за видо клипчета и филми | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Сайт за видо клипчета и филми
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 81 дни
Продавам сайт за видео клипчета. Клипчетата се споделят от youtube и vbox7. Сайта разполага с добър админ акаунт, чрез който може да се управлява почти всичко. Няколко рекламни полета, както и добавяне на background в който могат да се вмъкват реклами. Възможност за добавяне на повече от един фон с реклама, като на различните страници се показват различни фонове на случаен принцип. Сайта разполага и с игра за въпроси и отговори чрез която се набират точки. Магазинче за титли. Изпращане на лични съобщения. Посещения - 150/200 Сайта е качен на хостинг и се дава с него. Цена: мин..
DONALD | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
DONALD
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 93 дни
Вече и български сайт за кликане на реклами. Печели се повече и по-бързо ! Спечелете допълнително пари за 5 мин. на ден. Запишете приятелите си като реферали и печелете още! Ето и сайта: http://bux.bg/?ref=11746
Възможност за допълнителн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Възможност за допълнителн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 107 дни
Търся сътрудници за развитието на мащабен проект. Без шеф и работно време! Възможност за допълнителни доходи и мащабен бизнес.
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Допълнителни доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 117 дни
Искате ли да бъдете здрави и да печелите от това? Coral Club вече ви дава тази възможност. Продуктите на Coral Club International са от натурален произход, без консерванти, подсладители и оцветители. Те помагат да се съхрани и възстанови здравето, стимулират естествената способност на организма за самолечение, тъй като имат подчертан изчистващ и оздравителен ефект С регистрацията си като член на клуба вие получавате възможност да печелите 20% от разлика между клиентската и клубната цената на продуктите и още 10% - 20% от поръчките на хората, които сте регистрирали към групата си. Много добра ..
Здраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 193 дни
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
РАБОТА НАДОМНО | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
РАБОТА НАДОМНО
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 196 дни
Звънете във времето от 13:00 до 18:00 ч. Доходи от вкъщи с: - торбички - визитки - стикери - интернет - телефон - пощенски заявки - работа Страхотни предложения за студенти, работещи и безработни, за пенсионери, работа подходяща и за хората от село. За справки обадете се на посочения телефон от 14.00 до 18:00 ч
работа през свободно време | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
работа през свободно време
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 207 дни
имате ли нужда от допълнителен доход искате да сте винаги здрави и красиви обадете се на тел или пишете на имейла промоция само до 30.04 станате вип клиент безплатнол негубете време
Доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 528 дни
Готово ръководство за доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер. За подробности пишете на e-mail.
ФИРМА ”ДМ ДООР” ЕООД ТЪРСИ ДИСТРИБУТОРИ OT ЦЯЛАТА СТРАНА! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
ФИРМА ”ДМ ДООР” ЕООД ТЪРСИ ДИСТРИБУТОРИ OT ЦЯЛАТА СТРАНА!
”ДМ ДООР” ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ”ДМ ДООР” ЕООД,  преди 588 дни
Фирма „ДМ ДООР“ ЕООД търси дистрибутори от цялата страна. На бъдещите ни бизнес партньори предлагаме изгодни отстъпки и богата гама на всички наши продукти. Ако проявявате интерес и бихте желали да получите повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефон и електронна поща. Надяваме се на успешно и ползотворно сътрудничество!
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.