Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
43 обяви
обл. Пловдив
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
моля да звъните след 11 ч до 18 ч/ надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
VIPПочасова работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Почасова работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Avon,  преди 4 дни
AVON -почасова работа за жени за град Пловдив и региона.
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 51 минути
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип! Да прекарваш времето си в социална мрежа и да получаваш предметни и парични награди за това! Това възможно ли е? Вече да! Научи как на bit.ly/FaInv032 !
нов БГ сайт за печелене на пари | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
нов БГ сайт за печелене на пари
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: петар,  преди 8 часа
Нов български сайт за гледане на реклами.Плащане редовно. Ако се интересувате за повече информация.http://bux.bg/?ref=1079
За всички селища: Изключително интелигентна, много лесна, доходна и страшно сериозна работа! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
За всички селища: Изключително интелигентна, много лесна, доходна и страшно сериозна работа!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 18 часа
Webtransfer е нов, международен проект, който вече влезе в България и ни помага да печелим, без да влагаме нито лев. При регистрацията си в Webtransfer получавате $50 бонус и започвате инвестиране. Вие ги предоставяте тези $50 като кредит на член от мрежата срещу определен % печалба (лихва) за определен брой дни. Това е вашата печалба от дадения кредит, без да сте вложили нито лев. Този е единият начин за доходи. Другият е, че печелите 50% от приходите на вашите реферали. За по-големи печалби можете да инвестирате и лични средства, примерно $50, но можете да получите зае..
търговски посредник | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търговски посредник
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 2 дни
Обява за работа. Във връзка с развитието на своя бизнес фирма „Аквапарк Груп” ЕООД занимаваща се с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,охладителни системи с водна мъгла,озеленяване и капково напояване,търси кандидати за позицията „Търговски посредник” Работата е динамична свързана с намиране на нови клиенти и обекти,публикуване на обяви в интернет,популяризиране дейността на фирмата,водене на преговори с клиенти ,сключване на сделки и продажба на продуктите и услугите на фирмата. Ние предлагаме атрактивно заплащане което се формира от показаните резултати и представля..
Надомна рабта с неограничени възможности!Побързайте, местата са ограничени! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна рабта с неограничени възможности!Побързайте, местата са ограничени!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Влахова,  преди 5 дни
Плаща ли ви някой? За това че си пазарувате стоки от първа необходимост! За това че пускате пералнята си и поддържате чистотата в вашият дом! За това че се къпете и си миете зъбите! За това че поддържате здравето и визията си ! За това че сте на почивка със семейството ви! За всяка ваша препоръка! За направено едно нещо веднъж да ви се плаща хиляди пъти! Днес съществува начин да ви се плаща за всичките тези неща! Днес съществува начин да ти се заплаща хиляди пъти за нещо, направено веднъж, вместо да ти плащат веднъж за извършеното хиляда пъти. Заповядайте в системата на неограничените възможн..
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 дни
Предлагам работа на Денонощна-Еротична линия.Много добро заплащане! За повече информация пишете на email! ИЗИСКВАНИЯ: Средно образование,креативност,освободено мислене,приятен глас. Компютърна грамотност-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! За начинаещи допълнително договаряне и обучение!
търся надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търся надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: даниела костадинова станковска,  преди 7 дни
аз съм жена на 41 год и си търся надомна работа като допълнителен доход в дните които почивам
Печелете пари без никакви усилия! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печелете пари без никакви усилия!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: viktoriia,  преди 7 дни
Здравейте, добавилa съм адрес за регистрация към сайт, в който ви се плаща, за това да цъкате рекламки.Регистрацията в сайта е безплатна! Заработените пари на всеки 24 часа моментално ви се прехвърлят към вашия Paypal акаунт! или в акаунта на сямия сайт Регистрирайте се и печелете пари без никакви усилия! Успех!За повече информация или въпроси ми пишете http://bux.bg/?ref=292
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 дни
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
работа от дома по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа от дома по интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Емил Йонов,  преди 8 дни
без шеф и работно време.Региистрирайте се ,безплатно, и ще бъдете информирани и подпомагани за всичко в тази необятна възможност да бъдете полезни за себе си и семейството си.
стани напълно независим за 3-4 месяца !!! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
стани напълно независим за 3-4 месяца !!!
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 дни
Тук щте научите всичко!!! от 50$ за 11 дена. https://www.facebook.com/groups/682850431825806/
Франчайз само с един телефон в ръка | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Франчайз само с един телефон в ръка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: iliq,  преди 20 дни
Ако разглеждате тази обява значи искате да прамените нещо. Най вероятно си задавате въпроса дали могат да се заработят пари от интернет. Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране. Може да се включите до 24 часа. Принципът на работа е простичък - ще Ви търсят хора по телефона (стационарен ИЛИ мобилен), ще Ви питат за оферти свързани с надомни доходи, а Вие след това, на хората, които проявяват интерес, по пощата, ще им изпращате наши..
Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печелете от рязане, сгъване и лепене на подаръчни торбички
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: iliq,  преди 20 дни
Ако разглеждате тази обява значи искате да прамените нещо. Най вероятно си задавате въпроса дали могат да се заработят пари от интернет.Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране.Може ли да печелите надомно до 72 - 270 лв дневно от рязане, сгъване и лепене на хартиени подаръчни торбички, като надомна работа за себе си, под формата на самонаето лице, без посредник или работодател? Може! Ако сте предприемчив човек и се възползвате о..
Производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Производство на стикери - до 2200 лв. месечно, ако имате компютър и принтер в къщи?
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: iliq,  преди 20 дни
Ако разглеждате тази обява значи искате да прамените нещо. Най вероятно си задавате въпроса дали могат да се заработят пари от интернет.Истината е, че благодарение на интернет това е възможно. Да започните да работите за себи си още днес при това абсолютно законно. Като ние ще Ви предоставим, необходимите материали за вашето стартиране.Е, време е решим този проблем, като се научите да печелите надомно от производство на стикери - самозалепващи се етикети, които по закон са задължителни за търговци, вносители, производители - стига да имате компютър и принтер в къщи. с Бизнес ръководство ..
Възможност за допълнителн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Възможност за допълнителн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 дни
Търся сътрудници за развитието на мащабен проект. Без шеф и работно време! Възможност за допълнителни доходи и мащабен бизнес.
офис асистент | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
офис асистент
”МИБУ” ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ”МИБУ” ЕООД,  преди 22 дни
Дружеството набира персонал за компании в Европа и САШ, като търсим офис сътрудници, които да публикуват обяви и да водят нужната кореспонденция с кандидатите. Заплащането започва от 450лв. на месец.
допълнителни доходи от вкъщи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
допълнителни доходи от вкъщи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 24 дни
Възможност за допълнителни доходи, само за 30 минути пред компютра. Регистрирайте се и цъкайте на рекламите. http://www.neobux.com/?rh=6E6174616C696531333037
Търся санитар почасово | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Търся санитар почасово
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 24 дни
За болен мъж,лежащ,търся санитар,който да го обгрижва,да го храни.Плащам почасово.
възможност за допълнителен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
възможност за допълнителен доход
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: допълнителни доходи,  преди 28 дни
Предлагам възможност за допълнителен доход
Възможност за допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Възможност за допълнителни доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 30 дни
Стани представител на Avon. Допълнителни доходи,зависещи изцяло от твоите постижения и спечели много награди.
Здраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 30 дни
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
РАБОТА НАДОМНО | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
РАБОТА НАДОМНО
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 33 дни
Звънете във времето от 13:00 до 18:00 ч. Доходи от вкъщи с: - торбички - визитки - стикери - интернет - телефон - пощенски заявки - работа Страхотни предложения за студенти, работещи и безработни, за пенсионери, работа подходяща и за хората от село. За справки обадете се на посочения телефон от 14.00 до 18:00 ч
$400-$800 на месец!!! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
$400-$800 на месец!!!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 33 дни
Всъщност колко може да изкарате зависи изцяло от Вас! Ограничения няма! Имате нужда единствено от добри познания по английски език, компютър и интернет. Работите когато Ви е удобно и където Ви е удобно. Убедете се сами: http://mymoneytool.com/ Увеличете приходите си ДНЕС!
Надомна работа 600 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна работа 600 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 33 дни
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=661397 30 мин на ден са достъчни да печелиш от 10$ до 50$ на ден. влез на дадения линк и ще получиш по-подробна информация. Желая ви късмет.Аз опитах опитайте и Вие За въпроси относно регистрацията пишете ми на скайп
Ново..Нова иновация | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Ново..Нова иновация
ivo stoev
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ivo stoev,  преди 40 дни
Здравейте , казвам се Илиан . На скоро започнах участието си в една уникална система ,с която честно, законно и почтенно , можеш да си заработваш допълнителни доходи в удобно за теб време. Това е най новия иновативен проект. Тази система дава възможност за : 1.Допълнителен доход 2.Повече свободно време 3.Да помагате на другите 4.Да имате свой бизнес 5.Финансова независимост Това не Ви ангажира с нищо. Ако някой се интересува или познавате някой , който би се заинтересувал .Нека ми пише на лично съобщение или имейл: iliian_bg@abv.bg. Побързайте , защото местата се ограничени. Благода..
Орифлейм | Работа без шеф и работно време | гр. Карлово
Орифлейм
гр. Карлово, обл. Пловдив,  преди 43 дни
Желаете ли да сбъднете една ваша мечта? Искате ли да се забавлявате? Искате ли да печелите пари докато се забавлявате? Тогава заповядайте в моя екип за да сбъднете мечтите си, защото Орифлейм сбъдва мечти!!! + В сферата на мрежовия маркетинг! + Работата е без фиксирано работно време ! + Шеф си сам на себе си ! + 23% от цената на продукта е чиста печалба за теб ! + Възможност за израстване и неограничени доходи! + Създаваш много приятни запознанства,докато печелиш пари! http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=319860
работа през свободно време | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
работа през свободно време
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 44 дни
имате ли нужда от допълнителен доход искате да сте винаги здрави и красиви обадете се на тел или пишете на имейла промоция само до 30.04 станате вип клиент безплатнол негубете време
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg