Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
44 обяви
обл. Пловдив
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЗдраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 часа
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
VIPИскате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Искате ли да печелите от Drop Shipping без никаква инвестиция по 100-200 лв. на ден?
Николай
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Николай,  преди 2 дни
Със сигурност и Вие като много други, искате да имате един сигурен доход от 100-200 лв. на ден без инвестиции, без началник и досадни колеги, без...?! Ако сте честни със себе си и мен, отговорът Ви е „ДА“! Преди да ме отрежете с довода „поредната схема!“ си помислите - всеки ден, хиляди хора по света печелят пари от сайтове, като еBay, Amazon, Walmart, Costco. И аз съм един от тях Какво Ви предлагаме: Системата Drop Shipping Съгласно нея, сме задължени да Ви предоставим пълно и постоянно обучение, програма от On-Line обучения, които ви показват как успешно да продавате в eBay, Google и Ama..
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
/позвънявания и посещения 11-18 ч /надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА В КАТЕГОРИЯ ЕРОТИЧНИ РАЗГОВОРИ ЗА ЖЕНИ ОТ ПЛОВДИВ И РЕГИОНА НА ВЪЗРАСТ ДО 45 ГОД.БЕЗ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ,ПОЗИТИВНИ И С ПОДХОДЯЩ ГЛАС.ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ С ОПИТ/БЕЗ ОПИТ -ДОГОВАРЯНЕ И ОБУЧЕНИЕ/ МОЛЯ КАНДИДАТКИТЕ ДА ПИШАТ ДИРЕКТНО НА ИМЕЙЛ: ИМЕ И ТЕЛЕФОН ИЛИ CV. ПЪЛНА АНОНИМНОСТ! ИЗИСКВАНИЯ: Средно образование,креативност,освободено мислене,приятен глас. Компютърна грамотност-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! За предпочитане с опит минимум 6 месеца. За начинаещи допълнително договаряне!
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Спешно търсим жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за онлайн попълване на формуляри!Отлично заплащане!Незабавно започване.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Социална мрежа от която да се печели... | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Социална мрежа от която да се печели...
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Социална мрежа от която да се печели, а на всичкото отгоре и българска! Това възможно ли е? - Вече да! Pal е мястото, където общуването върви ръка за ръка със забавлението. Само там може да печелите от всяка споделена емоция. Pal не е обикновена социална мрежа - тя разчупва стереотипите и осигурява възможност за печалба. Там печалбите са на база на вашата активност. Не губете време и се регистрирайте на http://pal.bg/?ref=6389bsic93 ! * На всеки регистриран чрез мой линк и/или попаднал в моята структура ще изпратя персонално съобщение, чрез системата на социалната мрежа, съдържащо ..
търговски посредник | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търговски посредник
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 21 часа
Обява за работа. Във връзка с развитието на своя бизнес фирма „Аквапарк Груп” ЕООД занимаваща се с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,охладителни системи с водна мъгла,озеленяване и капково напояване,търси кандидати за позицията „Търговски посредник” Работата е динамична свързана с намиране на нови клиенти и обекти,публикуване на обяви в интернет,популяризиране дейността на фирмата,водене на преговори с клиенти ,сключване на сделки и продажба на продуктите и услугите на фирмата. Ние предлагаме атрактивно заплащане което се формира от показаните резултати и представля..
Печелене от интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печелене от интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Печелете безплатно от дома си просто чрез гледане на реклами и проучвания. Регистрирайте се чрез този линк: http://www.clixsense.com/?7024132 , направете си pay pal акаунт и започвайте !
За всички селища: КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СТИКЕРИ ДО 2200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
За всички селища: КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ СТИКЕРИ ДО 2200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 2 дни
Собствено надомно производство на самозалепващи етикети - стикери! Започвате от „0”, стъпка по стъпка – с нашия 15-годишен опит - всички тайни на майстора. Реални ли са тези 2200 лв./месец? Не, не са реални! Да печелите от стикери можете много повече. А вече – и в евро! Как точно ги пресмятаме?! Какви са гаранциите? *Как да започнете веднага - в движение *Как да работите законно *Как да се включите постепенно и безрисково *Как да вършите всичко надомно *Как да работите дистанционно *Как само за няколко месеца да утроите производството си ------- Богата разяс..
Печели с Кокетна сайт за дрехи и аксесоари | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печели с Кокетна сайт за дрехи и аксесоари
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Илиана,  преди 7 дни
Присъединете се към голямото семейство от партньори на кокетна и Печелете по 10% комисионна от продажбата на артикул, промотирайте и печелете от клик или поканете приятели да се присъединят към вас и печелете от техните продажби! Лесно е! И напълно БЕЗПЛАТНО! Изискването е само едно - Да имате желание за успех! При желание пишете или се присъединете от тук http://affiliate.bfashion.com/affiliates/signup.php?utm_medium=iliana666
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печели докато общуваш! Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Печели докато общуваш! Pal.bg е мястото, където общуването върви ръка за ръка със забавлението. Само при нас може да печелите от всяка споделена емоция. Pal.bg не е обикновена социална мрежа - ние разчупихме стереотипите и осигурихме възможност за печалба. Тук печалбите са на база на вашата активност. Регистирай се безплатно! Регистрацията в Pal.bg е напълно безплатна и отнема по-малко от минута! Общувай и се забавлявай! Не изоставай! Бъди в час с новостите около тези, които те интересуват! Харесвай, споделяй, коментирай! Изрази себе си! Открий нови каузи, създавай свои, нами..
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
Работа онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа онлайн
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: PTC sites Bulgaria,  преди 13 дни
Представям ви новият PTC сайт наречен PaidVerts.В него само с няколко минути на ден вие ще осигурите допълнителни приходи.Единственото нещо което трябва да правите е да цъкъте върху определените реклами.Сайтът е напълно ЛЕГАЛЕН и ПЛАЩА.За разлика от другите подобни сайтове този не е базиран върху това клиентът да плаща начални суми или суми с течение на времето.Работи се с точки(BAP) които можете да спечелите чрез игри или гледане на реклами. 1 точка е равна на 0.0005 цента което означава че колкото повече точки имате толкова повече пари ще ви носят.Рекламите могат да бъдат на стойност от 0.0..
RABOTA DOPULNITELNI DOXODI PREZ SVOBODNOTO VREME | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
RABOTA DOPULNITELNI DOXODI PREZ SVOBODNOTO VREME
Ivan Simeonov
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ivan Simeonov,  преди 17 дни
Какво е домейн? За да притежавате Интернет сайт ,не е достатъчно само някой да го изгради за вас.За да бъде достъпен до всички Интернет потребители по света,сайтът трябва да бъде инсталиран в Интернет пространството.Нужно е също сайтът да има и свое име,което пък се свързва с понятието име на домейн.Всеки сайт в Интернет има свой адрес,наричан IP адрес.Това е адресът на комп.,в ко?то е инсталиран въпросния сайт.Този адрес представлява поредица от числа подобно на те..
DS България набира представители | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
DS България набира представители
DS България
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: DS България,  преди 19 дни
DS България, компания в сферата на онлайн търговията разширява дейността си и търси: Бизнес партньори. Работата се състои в това да обслужвате нашите клиенти изцяло онлайн. Основните задължения са: Работа с доставчици Подготовка на документация Приемане на поръчки от клиенти Ние предлагаме: Гъвкаво работно време Работа изцяло в интернет Професионално обучение Ако вие: Сте над 18г. Владеете Английски Умеете да работите с компютър Сте само-мотивирани и високо дисциплинирани Значи сте точният човек за нас! За да кандидатствате изпратете Email на посочения адрес и ще..
работа през свободно време | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
работа през свободно време
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 20 дни
имате ли нужда от допълнителен доход искате да сте винаги здрави и красиви обадете се на тел или пишете на имейла
Допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Допълнителни доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 дни
Искате ли да бъдете здрави и да печелите добре от това? Сега това е възможно с продуктите на Форевър ливинг продъктс - най-големия производител в света на продукти с алое, наричано растението- чудо. За повече информация пишете на е-мейла , ще ви изпратя подробна информация за продуктите, начина на работа, видовете доходи, нагледни материали-брошури, презентации и др. не се колебайте, регистрацията е напълно безплатна! Търсим сериозни хора, които с наша подкрепа искат да повишат доходите си. За разлика от други компании тук достигнатите нива не се губят и не е необходимо да се правят минимални ..
работа за амбициони. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа за амбициони.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 дни
Стани част,от екипа на Avon.Avon,ти предлага безплатна регистрация и обучение.добри доходи и много подаръци.
Специалист директни продажби | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Специалист директни продажби
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 дни
Доходен бизнес в сферата на директните продажби. Подходящ е за хора, които са били търговски представители, имат опит в сферата на продажбите на бързооборотни стоки и услуги, както и опит в продажбите на продукти. За повече информация се свържете на посочените координати. Моля, оставете Ваш e-mail или телефон при запитване.
Доходен бизнес | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Доходен бизнес
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 дни
Бизнес в сферата на директните продажби. Допълнителни доходи за вас и вашето семейство. Не е необходима предварителна квалификация или специално образование. Има изградена система, която след като усвоите бързо и лесно ще започнете да генерирате първоначалните си приходи. Няма работно време, не е необходимо да напускате работното си място, ако имате такова. Работите в удобно за Вас време. Може и само Събота и Неделя. За повече информация се свържете на посочените координати. Моля, оставете Ваш e-mail или телефон при запитване.
Предлагам надомна работа на сериозни и отговорни хора. За да разберете как да правите бизнес от дома през интернет, се запишете на този линк http://www.neobux.com/r=nolmag7777  За въпроси и информация, пишете на e-maila Лице за контакт : georgi nikolov |
Предлагам надомна работа на сериозни и отговорни хора. За да разберете как да правите бизнес от дома през интернет, се запишете на този линк http://www.neobux.com/?r=nolmag7777 За въпроси и информация, пишете на e-maila Лице за контакт : georgi nikolov
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 24 дни
предлагам таксиметрови автомобили | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
предлагам таксиметрови автомобили
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: мод ауто транс еоод,  преди 35 дни
предлагам таксиметрови автомобили, оборудвани с всички необходими документи за сам човек на 25 лева- голям избор, със пълно каско.
Печели докато общуваш ! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печели докато общуваш !
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 39 дни
Социалните мрежи вече не са само средство за общуване, а и начин за печелене! Вижте това! http://pal.bg/?ref=1rc10bkht0
Работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа от дома
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tokov Todor,  преди 41 дни
Искате да работите почасово, а да печелите като за пълно работно време! Тогава, обадете ми се! Тодор Токов
Работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа от дома
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 42 дни
Ще работите от дома си в удобно за вас време. Ще получите пълно обучение и подкрепа. Ще имат е редовен постоянно нарастващ доход. Ще изградите свой собствен бизнес. Ще ръководите екип. Как ви звучи това? Нека поговорим!
ДОХОДИ БЕЗ ВЛОЖЕНИЯ И БЕЗ УСИЛИЯ! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
ДОХОДИ БЕЗ ВЛОЖЕНИЯ И БЕЗ УСИЛИЯ!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 46 дни
ДОХОДИ БЕЗ ВЛОЖЕНИЯ И БЕЗ УСИЛИЯ! ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО! http://youtu.be/K6muya2jzts
Орифлейм | Работа без шеф и работно време | гр. Карлово
Орифлейм
гр. Карлово, обл. Пловдив,  преди 48 дни
Предлагам работа,като консултант в най-бързо развиващата се компания на пазара за козметика-Oriflame. + Работата е без работно време ! + Шеф си сам на себе си ! + 30% от цената на продукта е чиста печалба за теб ! + Ползваш 30% отстъпка на всички продукти ! + Възможност за израстване ! + Създаваш много приятни запознанства,докато печелиш пари ! - ...Такъв просто няма ! Свържете се с мен при проявен интерес от Ваша страна за да ви дам повече информация за тази възможност и при възможност може да се видим.
Представител на Coral Club | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Представител на Coral Club
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 48 дни
Основа на фирмената философия е: „Да помогне на хората по света да подобрят здравето и самочувствието си и да повишат качеството на живота си“. Натуралните продукти и козметика на Coral Club International се използват в повече от 30 страни в Европа и Америка. С БЕЗПЛАТНАТА регистрация в Coral Club вие имате предимство, защото можете да закупувате продуктите на компанията на клубни цени, които са с до 20% по-ниски. A cъщо така да изградите свой собствен бизнес с наша помощ. Предложението важи за цялата страна!!
Evolution AtoZ търси хора записане на курсови работи на английски език | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Evolution AtoZ търси хора записане на курсови работи на английски език
Evolution AtoZ ltd
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Evolution AtoZ ltd,  преди 54 дни
Здравейте, Търсим хора за писане на курсови работи на английски език по следните теми: Managing financial resources Employability skills Organizational Behavior Business decision making Research Project Business Environment Human resources Business accounting Taxation Food and Bevarage Food Safety and Quality Management Travel and Tourism Marketing Business Hospitality Accounting Сроковете за изпълнение варират. Ако имате интерес, моля да ни пишете на evolutionatozltd@gmail.com или да ни се обадите на 0878988309
Корпорация ”Сибирско здраве”- стил на живот за всеки | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Корпорация ”Сибирско здраве”- стил на живот за всеки
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Димитър Алексиев,  преди 59 дни
Търся: Амбициозни хора, които са постоянни и търпеливи в действията си с ясна цел какво искат от живота, позитивни и добронамерени към живота и околните. Хора, които искат да подобрят качеството си на живот- по-добро здраве и активност и повече финанси и свобода. Предлагам: Първоначално и последващи обучения. Постоянна поддръжка при възникнали въпроси. Забавления с екипа ни по време на мероприятия и пътувания за различни събития. Мотивиращо възнаграждение от компанията според постигнатите резултати. Възможност за развитие в динамично развиваща се компания в момента в 25 страни в цял с..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg