Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
18 обяви
обл. Пловдив
СнимкиЗаглавие на обявата
Надомна работа, Допълнителни доходи от интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна работа, Допълнителни доходи от интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
На вниманието на всички търсещи начини за повишаване на своите доходи. Това е чудесен избор за постигане на вашите цели. Златен шанс който не е въобще за пропускане. Ако разполагате с компютър, лаптоп, таблет или смартфон и връзка с интернет, малко свободно време, това ще се случи. Работете когато вие си пожелаете и където си пожелаете! Работете докато си почивате! Работете единствено за себе си. На линка по- долу към моят сайт, е разяснено всичко което трябва да знаете и да правите, описани са печелившите стратегии които да използвате за бърз и сигурен успех! Просто кликнете на него или с C..
мениджър в пенсионна компания | Работа без шеф и работно време | гр. Карлово
мениджър в пенсионна компания
гр. Карлово, обл. Пловдив,  Подател: Даниела Гиргинова,  преди 2 дни
Отговорен и динамичен човек за развитие и управление на мрежа от осигурителни посредници за пенсионна компания. Фиксирано възнаграждение/900лв./ + бонуси.
бизнес по чорапи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
бизнес по чорапи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Може да ви звучи несериозно, НО предложението е точно за сериозен бизнес. Работа от дома, буквално по чорапи. Нужно ви е само малко свободно време и постоянство. Запознайте се с идея за друг вид домашен бизнес и научете повече като се регистрирате на този линк! http://webinar.6po24.com/414200.html
Моята онлайн кариера | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Моята онлайн кариера
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Търся работа, чрез която да бъда независима! Ако това са твоите думи, значи знаеш какво искаш. Може би мечтаеш за гъвкаво работно време? За независимост и допълнителни доходи? За собствен бизнес? Без значение колко високи цели си поставяш, ние сме тук, за да ти дадем шанса да намериш именно такава работа! Това е твоята възможност да имаш допълнителни доходи, да бъдеш независима и да разполагаш с много свободно време. Разгърни потенциала си, като същевременно се забавляваш. Да работиш за себе си е вдъхновяващо! Започни сега, като попълниш формата за регистрация: http://6x21.us8.list-manage...
печелене на пари | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
печелене на пари
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Печелите пари като попълвате различни задачи и давате своето мнение. Приложението cash4feedback e страхотно и обяснено всичко много подробно в него. Който желае да се регистрира в него да ми пиши на emaila.
Работа по терлици | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа по терлици
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Pavlina Ivanova,  преди 28 дни
Искате да работите от дома си? Да отделяте повече време за семейството си? Вече има решение! Научете какво е предложението като се регистрирате на този линк! http://bit.ly/uspeshen_start Присъствайте, изслушайте и сами преценете! Безплатно е!
Работа от дома | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работа от дома
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Лозка Тодорова,  преди 29 дни
Ако имате нужда от допълнителни доходи тази работа е идеалното решение за вас. Нужно е само да направите безплатна регистрация на посочения уебсайт в профила ми https://www.neobux.com/m/v/?rh=4C75697A614B69736F7661, да имате достъп до интернет и компютър, таблет или смартфон. Като най-важното е при регистрацията да не въвеждате повторно паролата, въведете я само в първото поле. В противен случай ще ви дава грешка при следващо влизане. След това е достатъчно да отделяте по 15-20 минутки на ден, за да гледате кратки реклами. Всяко начало е трудно и затова ще трябва да проявите малко търпение и в..
Допълнителни доходи с интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Допълнителни доходи с интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: didi,  преди 32 дни
Ако имате компютър и си търсите допълнителна работа моля свържете се с нас чрез контактната форма или се свържете чрез страницата ни http://www.filmi1.com/ за да почнете да печелите с нулева инвестициия. Ние не ви предлагаме да станете милионери а за 1-2 часа на ден да печелите по едни 300 лева отгоре а може и много повече. От тебе зависи.
Ибей/Ebay, амазон/amazon, крейгслист/craigslist listers | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
Ибей/Ebay, амазон/amazon, крейгслист/craigslist listers
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 33 дни
Търся хора за публикуване на обяви в ebay.com,amazon.com и craigslist.org. Задължително е кандидатите да владеят английски език на добро ниво - писмено и говоримо, да имат ebay,Paypal и амазон регистрации. Това e условиeто за работа при мен. Работата е постоянна. Всеки, който отговаря на условията за започване на тази работа, може да я работи от всяка точка на света, стига да има достъп до интернет. Няма ограничения колко може да изкарвате на месец. Може да работите това, за да взимате само допълнителен доход, а може и да ви е основния. Зависи от вас. Ако отговаряте на тези изисквания, свържет..
Здравейте, предлагам ви възможност за изкарване на допълнителни доходи. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здравейте, предлагам ви възможност за изкарване на допълнителни доходи.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 35 дни
Това което ви трябва, е интернет и няколко минути на ден. Необходимо е да последвате този линк http://gtref.info/1442446/r6485162 и да се регистрирате. Всичко за работата е написано в сайта. Успех на всички!!!
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 45 дни
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
МЛМ бизнес - мрежов маркетинг - със Stemтech | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
МЛМ бизнес - мрежов маркетинг - със Stemтech
Technoshop
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Technoshop,  преди 60 дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв. Компанията СтемТек работи на принципа на мрежовия маркетинг /МЛМ - мултилевъл/ и регистрира независими търговски представители /дистрибутори/ от цял свят! Създайте си свой собствен проспериращ международен бизнес! Бизнес - възможностите със Стемтек Ви дават шанса за едно бъдеще с по - голям избор, повече свобода, повече здраве и сбъднати мечти! Ново качество на живот - в здравен и финансов аспект - със СтемЕнханс! Границата на мечтите Ви, би могла да бъде там, където самите вие я поставите!
Предлагам възможност за стартиране на онлайн бизнес. До 3000долара месечно. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагам възможност за стартиране на онлайн бизнес. До 3000долара месечно.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 95 дни
Предлагам възможност за стартиране на онлайн бизнес. Не са нужни технически умения и повече от 20 минути на ден. Гарантирани доходи. Потенциал за печалба на 3000долара месечно, ако сте сериозни. Предлагам безплатно обучение за бизнеса. За повече информация, пишете на мейла!
РАБОТА НАДОМНО | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
РАБОТА НАДОМНО
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 99 дни
Звънете във времето от 13:00 до 18:00 ч. Доходи от вкъщи с: - торбички - визитки - стикери - интернет - телефон - пощенски заявки - работа Страхотни предложения за студенти, работещи и безработни, за пенсионери, работа подходяща и за хората от село. За справки обадете се на посочения телефон от 14.00 до 18:00 ч
Предлагам работа в ФМ груп | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагам работа в ФМ груп
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 130 дни
Бъдете независими!Ако вие сте смели, амбициозни, комуникативни, знаещи какво искате, готови да сбъднате мечтите си, то не се чудете и изберете по-доброто! ФМ Груп е фирма която предлага на своите дистрибутори от цялата страна печалби от 30-40%,ежемесечни бонуси,промоции и печалби. Ако искате да работите - трудът Ви ще бъде възнаграден. Единствената инвестиция от Ваша страна е стартовия пакет от 20 мостри и каталози, който струва 20 лева (никакви предварителни плащания,никакви банкови сметки) плаща се на куриера при доставката. Заслужава си да опитате,нали?
Здраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 424 дни
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
Доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 758 дни
Готово ръководство за доходи от надомно производство на стикери с домашен компютър и принтер. За подробности пишете на e-mail.
ФИРМА ”ДМ ДООР” ЕООД ТЪРСИ ДИСТРИБУТОРИ OT ЦЯЛАТА СТРАНА! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
ФИРМА ”ДМ ДООР” ЕООД ТЪРСИ ДИСТРИБУТОРИ OT ЦЯЛАТА СТРАНА!
”ДМ ДООР” ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ”ДМ ДООР” ЕООД,  преди 818 дни
Фирма „ДМ ДООР“ ЕООД търси дистрибутори от цялата страна. На бъдещите ни бизнес партньори предлагаме изгодни отстъпки и богата гама на всички наши продукти. Ако проявявате интерес и бихте желали да получите повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефон и електронна поща. Надяваме се на успешно и ползотворно сътрудничество!
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.