Работа

Работа без шеф и работно време

Филтри
Област: обл. Пловдив
Населено място
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
39 обяви
обл. Пловдив
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнадомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Димитър Райчев,  преди 1 ден
надомна работа за 500 лева на месец може и повече работи се по интернет,публикуване на реклами и слагане рекламни пана не се изисква инвестиция за справки на адрес www.online-dohodi.free.bg
VIPнадомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
моля да звъните след 11 ч до 18 ч/ надомна работа за основен или допълнителен доход около 500 лв. - изработване на хартиени торбички, етикети и др. изделия
Работна програма за Онлайн доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Работна програма за Онлайн доходи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 49 минути
Доходи по Интернет онлайн. Безплатно, подходяща работа за всяка възраст! Печелете онлайн от следните дейности: 1. Уеб задачи, тест-анкети, проучвания и др. заплаща се моментално след завършване! 2. Онлайн доход чрез гледане на видео реклами. 3. Доход от уеб сърфиране /много-лесно/. 4. Партньорска програма с неограничена възможност за онлайн работа /следователно и $ пари/. Множество потоци за доход, удобно поместени в работна програма на професионален сайт за онлайн работа с дългогодишен стаж и хиляди доволни членове. Напълно безплатно, може да започнете още днес и спечелите ..
търговски посредник | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търговски посредник
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 4 часа
Обява за работа. Във връзка с развитието на своя бизнес фирма „Аквапарк Груп” ЕООД занимаваща се с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи,охладителни системи с водна мъгла,озеленяване и капково напояване,търси кандидати за позицията „Търговски посредник” Работата е динамична свързана с намиране на нови клиенти и обекти,публикуване на обяви в интернет,популяризиране дейността на фирмата,водене на преговори с клиенти ,сключване на сделки и продажба на продуктите и услугите на фирмата. Ние предлагаме атрактивно заплащане което се формира от показаните резултати и представля..
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Общувай и печели в социална мрежа от нов тип! Да прекарваш времето си в социална мрежа и да получаваш предметни и парични награди за това! Това възможно ли е? Вече да! Научи как на bit.ly/SocNet359 !
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Търсим спешно жени и мъже от всички възрасти от цялата страна за попълване и обработка на маркетингови данни!Отлично заплащане.Незабавно започване!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 часа
Започвате незабавно.Няма изисквания за образование,квалификация,опит.Няма ограничения за възраст.В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!!Офертата е валидна за цялата страна.
Надомна рабта с неограничени възможности!Побързайте, местата са ограничени! | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна рабта с неограничени възможности!Побързайте, местата са ограничени!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Влахова,  преди 22 часа
Плаща ли ви някой? За това че си пазарувате стоки от първа необходимост! За това че пускате пералнята си и поддържате чистотата в вашият дом! За това че се къпете и си миете зъбите! За това че поддържате здравето и визията си ! За това че сте на почивка със семейството ви! За всяка ваша препоръка! За направено едно нещо веднъж да ви се плаща хиляди пъти! Днес съществува начин да ви се плаща за всичките тези неща! Днес съществува начин да ти се заплаща хиляди пъти за нещо, направено веднъж, вместо да ти плащат веднъж за извършеното хиляда пъти. Заповядайте в системата на неограничените възможн..
работа от дома по интернет | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа от дома по интернет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Емил Йонов,  преди 1 ден
без шеф и работно време.Региистрирайте се ,безплатно, и ще бъдете информирани и подпомагани за всичко в тази необятна възможност да бъдете полезни за себе си и семейството си.
Орифлейм | Работа без шеф и работно време | гр. Карлово
Орифлейм
гр. Карлово, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Желаете ли да сбъднете една ваша мечта? Искате ли да се забавлявате? Искате ли да печелите пари докато се забавлявате? Тогава заповядайте в моя екип за да сбъднете мечтите си, защото Орифлейм сбъдва мечти!!! + В сферата на мрежовия маркетинг! + Работата е без фиксирано работно време ! + Шеф си сам на себе си ! + 23% от цената на продукта е чиста печалба за теб ! + Възможност за израстване и неограничени доходи! + Създаваш много приятни запознанства,докато печелиш пари!
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагам работа-Операторка на Еротичен телефон
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Предлагам работа на Денонощна-Еротична линия. За повече информация пишете на email! P.S/Обявата е валидна за гр.Пловдив и региона/ ПЪЛНА АНОНИМНОСТ! ИЗИСКВАНИЯ: Средно образование,креативност,освободено мислене,приятен глас. Компютърна грамотност-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! За предпочитане с опит минимум 6 месеца. За начинаещи допълнително договаряне и обучение!
Възможност за допълнителни доходи | Работа без шеф и работно време | гр. Първомай
Възможност за допълнителни доходи
гр. Първомай, обл. Пловдив,  Подател: Тоничка Николова,  преди 12 дни
Искате ли да изглеждате добре, да се чувствате добре и в същото време да печелите добре? Предлагаме ви нов иновативен проект, наречен „Моята онлайн кариера” Предложението е подходящо за всички без ограничения за пол и възраст. Идеална алтернатива за студенти, жени в отпуск по майчинство, а също и за хора търсещи възможност за допълнителен доход. Това е система, която позволява да правим пари от дома като изградим собствен онлайн бизнес. За повече информация моля попълнете формата от линка по долу, която е за регистрация да получите покана за БЕЗПЛАТНА виртуална зала, в която ще в..
Oнлайн маркетинг | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Oнлайн маркетинг
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 16 дни
Търся 4 сътрудници за онлайн маркeтинг Не се изисква опит Основни познания по английски език и работа с компютри онлайн маркетинг
Надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 дни
момиче на 21г. търси надомна работа
търся надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
търся надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 дни
Момче на 20г. търси надомна работа спешно
Набираме дистрибутори | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Набираме дистрибутори
РС Трейдинг 2014
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: РС Трейдинг 2014,  преди 23 дни
Руската компания «Арт Лайф» вече е на българския пазар. Набираме дистрибутори в цяла България за работа с нас. При сътрудничество с нас има няколко вида на доход. Арт Лайф произвежда био продукти: хранителни стоки, хранителни добавки с доказан клиничен ефект, козметика. 4 международни сертификата, собствено производство и научна база.
Нов сайт за обмяна на трафик | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Нов сайт за обмяна на трафик
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: PTC sites Bulgaria,  преди 24 дни
Представям ви нов сайт наречен Trafficmonsoon.В него вие ще можете да се сдобиете с допълнителни приходи всеки месец.Имате 2 възможности за работа в този сайт:1.Гледате реклами,които в началото ще са по МИНИМУМ 10 на ден на стойност м/ду 1 и 2 цента,в последствие ще можете да правите поне по 1-2$ на ден.2.Промотирате вашите уеб-сайтове-това ще ви изисква инвестиция която ще ви се върне на стойност 110%(примерно инвестирате 50$ получавате 55$ обратно).Ако добавите ваш приятел към тази прохрама вие получавате 100% от тяхните приходи и покупки.Изключително лесен за ползване само за по 30 мин. на ..
надомна работа за шивачки | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа за шивачки
МЕЛИ-М
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: МЕЛИ-М,  преди 29 дни
Фирма Мели-М е производител на народни носии, сценични облекла и спортни костюми. Предлагаме надомна работа за шивачки. Изисквания: мин.2 шивачки с подходящо оборудване: права машина, оверлог, ютия.
надомна работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
надомна работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Magdalena Stoyanova,  преди 33 дни
Работата е много лесна Получавате парите си през PayPal или Western Union Изиска се елементарно познание по Англиски http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=637599 Отворете линка прочетете условията и ако ви устройва се регистрирайте :)
Почасова работа | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Почасова работа
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Avon,  преди 36 дни
Почасова работа за жени от 16 до 60 години за град Пловдив и региона.
работа от дома за майки | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа от дома за майки
Проект ”Моята онлайн кариера”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Проект ”Моята онлайн кариера”,  преди 37 дни
МАМА ВЕЧЕ СИ Е В КЪЩИ! Възможност за допълнителни доходи от интернет, без да се отделяте от основната си работа, ученето или грижите за децата и семейството. Независимо от възрастта, семейния ви статус или професия, ако ви интересува онлайн работа от дома,  то вие сте добре дошли в екипа на проекта „Моята онлайн кариера“ с Орифлейм. Необходими умения: умения за работа с компютър на ниво потребител, умения за работа с инструментите на Google, Skype, водене на кореспонденция чрез е-майл, Skype и поща в gmail.com Попълнете формата по долу за да получите покана за безплатен уебинар на кой..
Допълнителен доход | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Допълнителен доход
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 42 дни
Ако сте отговорни и инициативни AVON-България Ви предлага позиция Представител!Без инвестиране на собствени средства,получавате възможност за допълнителен доход.
Втори доход | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Втори доход
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Tokov Todor,  преди 48 дни
36 годишна американска компания разширява бизнеса си в България търси хора, които искат да печелят допълнително 100 - 200 лева на седмица. Безплатно обучение и подкрепа! БЕЗ ИНВЕСТИЦИЯ!
СПЕЧЕЛИ ПАРИ В ИНТЕРНЕТ | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
СПЕЧЕЛИ ПАРИ В ИНТЕРНЕТ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 49 дни
Здравейте. Добър начин за вадене на пари от интернет. Парите не са много, но с постоянството си може да достигнете един много приличен доход без много усилия. Единствено ви е нужно малко свободно време и компютър с който да може да сърфирате в интернет. Единственото нещо което трябва да направите е да се регистрирате в посочения по-долу линк и да сте активни. При цъкане на реклами, играене на игри, други задачи вие печелите всеки път пари.При регистрацията получавате 5 евро.Регистрирай се тук:http://www.neatbux.com/?ref=bony
Модели Онлайн | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Модели Онлайн
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 50 дни
Елитна Международнa Агенция Търси Модели Онлайн-Жени и Мъжe Атрактивно заплащане
Печели с Кокетна сайт за дрехи и аксесоари | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Печели с Кокетна сайт за дрехи и аксесоари
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Илиана,  преди 61 дни
Присъединете се към голямото семейство от партньори на кокетна и Печелете по 10% комисионна от продажбата на артикул, промотирайте и печелете от клик или поканете приятели да се присъединят към вас и печелете от техните продажби! Лесно е! И напълно БЕЗПЛАТНО! Изискването е само едно - Да имате желание за успех! При желание пишете или се присъединете от тук http://affiliate.bfashion.com/affiliates/signup.php?utm_medium=iliana666
работа през свободно време | Работа без шеф и работно време | гр. Куклен
работа през свободно време
гр. Куклен, обл. Пловдив,  преди 63 дни
имате ли нужда от допълнителен доход искате да сте винаги здрави и красиви обадете се на тел или пишете на имейла промоция само до 30.01 стажате вип клиент безплатно
Здраве и красота | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Здраве и красота
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 67 дни
Консултанти-козметика,хранителни добавки,обучение,кариера
Предлагаме почасова,надомна работа от вкъщи на компютър | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
Предлагаме почасова,надомна работа от вкъщи на компютър
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 67 дни
СПЕШНО набираме хора от цялата страна за почасова работа.НЯМАМЕ специални изисквания към кандидатите за образование,опит и народност.За начинаещи предлагаме обучение.Работата се състои в публикуване на рекламни текстове и обяви,създаване на фейсбук профили и др. с цел-представяне на нашата дейност.Може да ни търсите на посочения телефон по всяко време на денонощието,включително в празнични и почивни дни.Заплащане-13лв/час
работа за амбициони. | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
работа за амбициони.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 69 дни
Стани част,от екипа на Avon.Avon,ти предлага безплатна регистрация и обучение.добри доходи и много подаръци.
RABOTA DOPULNITELNI DOXODI PREZ SVOBODNOTO VREME | Работа без шеф и работно време | гр. Пловдив
RABOTA DOPULNITELNI DOXODI PREZ SVOBODNOTO VREME
Ivan Simeonov
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ivan Simeonov,  преди 93 дни
Какво е домейн? За да притежавате Интернет сайт ,не е достатъчно само някой да го изгради за вас.За да бъде достъпен до всички Интернет потребители по света,сайтът трябва да бъде инсталиран в Интернет пространството.Нужно е също сайтът да има и свое име,което пък се свързва с понятието име на домейн.Всеки сайт в Интернет има свой адрес,наричан IP адрес.Това е адресът на комп.,в ко?то е инсталиран въпросния сайт.Този адрес представлява поредица от числа подобно на те..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg