Работа

Каталожна търговия

Област
Населено място
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Представител и мениджър на екип за Avon! | Каталожна търговия | гр. Варна
Представител и мениджър на екип за Avon!
гр. Варна, обл. Варна,  преди 18 часа
Фирма Avon, предоставя възможност на всеки, който има желание да се развива в сферата на козметичните услуги. Набират се кадри за представители с възможност за издигане до позиция мениджър. Условията са да имате желание и стимул за работа.Avon предлага отстъпки от продуктите, като печалбата е изцяло ваша, много награди и парични възнаграждения според постигнатата позиция, за мениджър на екип. Be Avon!
AVON | Каталожна търговия | гр. Бургас
AVON
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО ОТ УСПЕШНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА AVON И ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ НА КОМПАНИЯТА ЗА ЖЕНИ! ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ БЕЗПЛАТНИ РАЗГОВОРИ С ВСИЧКИ В AVON, СПЕЦИАЛНА КРЕДИТНА КАРТА AVON MASTER CARD, ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАЗВИВАТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС КАТО ЛИДЕР НА ЕКИП В AVON, ДАРЯВАТЕ СВОЯ ПРИНОС В СОЦИАЛНО-ОТГОВОРНИТЕ КАУЗИ.
стани представител на green master | Каталожна търговия | гр. София
стани представител на green master
гр. София, обл. София,  Подател: Arais,  преди 4 дни
Здрасти! Искаш ли да станеш дистрибутор на фирма Green Master, за да си печелиш малко допълнителни парички! Аз съм дистрибутор от доста време! Предлагат се много добри продукти, нямаш определени задължителни поръчки на месец, можеш дори само на теб да си поръчваш разни неща на по-ниски цени, с голяма отстъпка! Регистрацията е безплатна. Има козметика, уникални парфюми имитации на маркови, но много сполучливи и трайни, микрофибърни кърпи, както и различни препаррати за почистване, турмалинови продукти, витамини и хранителни добавки и доста други продукти. Всички са със сертификати за качество..
Дистрибутори на парфюми | Каталожна търговия | гр. Стара Загора
Дистрибутори на парфюми
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Илияна Добрева,  преди 6 дни
Предлагам Ви да станете представител на ФМ - международна компания която е вече 8 години на българсkия пазар. Предлага качествени парфюми, козметика и препарати за дома на достъпни цени. Това е работа, която ви дава възаможност да сте независими, дава ви възможност да създадете Ваш собствен бизнес и да печелите толкова , колкото са големи Вашите амбиции! Продуктите се предлагат по метода на директните продaжби с каталог и мостри на парфюмите. Това е преуспяващ бизнес или още го наричат Бизнесъм на 21 век. Това което трябва е да презентирате продуктите на ФМ груп на приятели познати, колеги..
представител AVON | Каталожна търговия | гр. Бургас
представител AVON
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Teodora Vasileva,  преди 7 дни
Набирам представители за AVON, безплатна регистрация и обучения, отстъпки от брошурна цена. Подарък за всеки нов представител с неговата първа поръчка.
Дистрибутор на продукти за здраве и лична хигиена | Каталожна търговия | гр. София
Дистрибутор на продукти за здраве и лична хигиена
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Дистрибутор на продукти за здраве, лечебна козметика и продукти за лична хигиена към международно-утвърдена фирма. За 2015 г фирмата е на 24 място в топ 100 фирми за директни продажби. Продуктите могат да се продават във фризьорски и козметични салони, спа центрове, към хотели, фреш барове, биомагазини, билкови аптеки, медицински центрове за алтернативна медицина, от кинезитерапевти, масажисти и тн. Фирмата издава данъчни фактури. Имате възможост да имате свой собствен онлайн магазин на 23 езика и да си регистрирате клиенти в цял свят. Заплащането е точно. Фирмата е коректна.
Мениджър екип | Каталожна търговия | гр. Русе
Мениджър екип
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Doroteq Georgieva,  преди 11 дни
Ако сте личност, ориентирана към постигането на цели, искате да бъдете част от екипа на компания лидер в своя бранш и желаете да печелите допълнителни пари, то Вие сте на точното място!
Печелете пари лесно и сигурно от дома ви | Каталожна търговия | гр. София
Печелете пари лесно и сигурно от дома ви
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Печели ПАРИ - лесно и сигурно! Ако разполагате с компютър/лаптоп и връзка с интернет, то това е ”Златният ви шанс”. Работете, когато вие пожелаете! Всичко, което се изисква, е да се регистрирате на линка по-долу: http://fey.doref.loan/256905435124/ в менюто регистрация. След като се регистрирате успешно от меню Личний кабинет натиснете да се заредят рекламите и започнете да преписвате 4-те цифри. Автоматично ще наблюдавате как след всеки код парите ви се увеличават. Гарантиран доход между 50 и 200лв на ден. Парите може да изтеглите когато решите. Последвайте линка http://fey.doref.loan/2569054..
Търговец или лидер? | Каталожна търговия | гр. Русе
Търговец или лидер?
гр. Русе, обл. Русе,  преди 26 дни
Ако си мотивиран/а да се развиваш, да работиш за себе си и да печелиш, имам предизвикателство за теб. С моята подкрепа и тази на компанията имаш широко поле за развитие и изява. Стани представител на Avon, стани един от нас и се наслади на всички обучения, подаръци и финансова стимулация и времева независимост, които компанията предлага.
Възможност за допълнителен доход | Каталожна търговия | гр. Варна
Възможност за допълнителен доход
гр. Варна, обл. Варна,  преди 28 дни
Знам, че като чуете Орифлейм си представяте разнасяне на каталози и си казвате ”Това не е за мен”. Всъщност това не е точно така. Вече има измислена система за работа, без разнасяне на каталози, а работата е директно от компютъра вкъщи. Ако ви интересуват подробности пишете ми на мейл: Ганчева и изгледайте това видео, има какво да се види и чуе: http://bit.ly/Видеозапис
Допълнителна работа | Каталожна търговия | гр. Сливен
Допълнителна работа
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Сава Савов,  преди 35 дни
Искаш ли да изкарваш пари, работейки от вкъщи, без да имаш мрънкащ шеф, плътно работно време и досадни колеги? Искаш ли сам да регулираш живота си и да осъществиш мечите си? Това вече е напълно възможно! Стани представител на ORIFLAME и се възползвай от безкрайните възможности, които ти предоставя компанията! За да получиш повече информация кликни на линка за регистрация и се потопи в магичния свят на Oriflame! bit.ly/допълнителна-работа
Почасова работа | Каталожна търговия | гр. Варна
Почасова работа
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Нина,  преди 37 дни
Комисионерската програма на alex2001.com е безплатна и позволява на членовете й да печелят от продажбите, генерирани през техни комисионерски връзки. Поставени в техни Интернет страници, форуми и др. и рекламиращи alex2001.com или конкретен продукт в магазина, тези връзки носят на участника в програмата комисиона всеки път, когато даден клиент, дошъл от такава връзка, осъществи покупка от магазина. Комисионерската комисона е в размер на 5%. http://alex2001.com/index.php?route=affiliate/login от този линк трябва да се регистрирате за комисионер
Мениджър за град София - може и без опит | Каталожна търговия | гр. София
Мениджър за град София - може и без опит
гр. София, обл. София,  преди 63 дни
Открива се нова мениджърска позиция в моя екип в която компанията ще вложи над 5000 лв за една година. Не е нужен предишен опит! Започвайки от днес като Мениджър на екип в Ейвън, Вие можете да изградите свой бизнес с нарастващ потенциал за печалба и личностно развитие, независимо от възраст, произход, пол, образование или предишен опит. Има безплатни обучения и подкрепа от екипа от който ставате част и Вие. За повече информация се свържете с мен. Всеки иска да контролира собственото си финансово бъдеще - това е почти всичко, което желаем в живота си. Ако вашата работа или кариера не ви отв..
Представител на AVON | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Представител на AVON
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Петрова,  преди 70 дни
Oriflame - стани част от екипа | Каталожна търговия | гр. Велико Търново
Oriflame - стани част от екипа
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 75 дни
Ако и на вас кризата не ви понася и желаете да изкарате допълнителни средства или да започнете нов бизнес и да развиете своите заложби, то тогава тази възможност е за Вас! Защо да не промените живота си докато седите вкъщи или пиете кафе с приятелки или докато сте на компютъра? Искали сте да бъдете финансово независима, по-уверена и добре изглеждаща? Искате да бъдете компетентни за цветовите гами и актуални течения в грима и подходящите за вашата кожа активни съставки в козметиката? Oriflame ви предлага тази възможност още сега! Получавате продуктите на каталожна цена, което ви дава възможн..
Представители | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Представители
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 76 дни
Набираме представители на полска козметична компания безплатна регистрация
орифлем | Каталожна търговия | гр. Сливен
орифлем
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: весела господинова,  преди 91 дни
Присъединете се към Орифлейм още днес и започнете вълнуващо приключение към вашето светло бъдеще! Като Консултант ще имате възможност да изглеждате добре, да печелите пари и да се забавлявате. Нашата мисия е да сбъдваме мечти. Това означава да ви предоставим инструментите и да ви дадем вдъхновението, с които да промените живота си към по-добро и да постигнете личните си цели.Допълнителни доходи .Подходящо за хора който искат да спечелят допълнителни доходи.Това са подаръците ако се регистрирате през този месец http://bulgaria.oriflame.com/RC2.2016.pdf
Работа за всеки от ВАС! -за цялата страна | Каталожна търговия | гр. Габрово
Работа за всеки от ВАС! -за цялата страна
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 103 дни
За тези които не се боят от промени обичат да се трудят и се стремят към развитие. От вас не се изискват стартови вложения-Вие самите сте най добрите и грамотни ръководители- а работният ви график ще зависи от Вас самите. Ще имате велики възможности ако съумеете да се възползвате и построите свой собствен бизнес който ще Ви носи добър стабилен доход, ще Ви запознава с нови ярки личности и ще ви помогне кардинално да промените живота си. Попитайте ни и ние ща отговорим на Вашите въпроси!
Бъди независима | Каталожна търговия | гр. Стара Загора
Бъди независима
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 109 дни
Стани представител на avon, управлявай собствен бизнес и онлайн магазин, печели с лекота!
Консултант на козметика и хранителни добавки | Каталожна търговия | гр. Стара Загора
Консултант на козметика и хранителни добавки
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Dimitrinka Dineva,  преди 139 дни
Компания Орифлейм предлага възможности-изберете най-доброто за вас! СОБСТВЕН БИЗНЕС: Изградете голяма мрежа, започнете да печелите пасивни доходи и се радвайте на по-хубав живот и повече свобода. ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ: Като консултант печелите търговска отстъпка от директните продажби. ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ: Купувайте си продукти от консултант или се включете в Орифлейм, за да пазарувате удобно и лесно от дома си с отстъпка. Каквото и да изберете ще Ви подкрепя! Димитринка Динева - Независим консултант
Работа в AVON | Каталожна търговия | гр. София
Работа в AVON
гр. София, обл. София,  преди 162 дни
Търся енергични и позитивни хора, готови да работят, за да реализират целите си! Ако сте амбициозни, ако сте силно решени да постигнете целите си - това е подходящата работа за Вас. Работа в Ейвън, без такса за регистрация, отстъпки до и над 30%, възможност за развитие. Представители на Ейвън!!! Страхотна работа, приятно и забавно!!! Безплатно обучение, нови мотивационни праграми, бонус-схеми... :) ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СОБСТВЕН ИНТЕРНЕТ - МАГАЗИН!!! Поръчки по интернет, безплатна доставка :)
Предлагам безплатна регистрация и възможности за кариера към AVON. | Каталожна търговия | гр. Бургас
Предлагам безплатна регистрация и възможности за кариера към AVON.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 179 дни
Търговски представител на Avon | Каталожна търговия | гр. Велико Търново
Търговски представител на Avon
Десислава Димитрова/ DimitrovaAvon
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Десислава Димитрова/ DimitrovaAvon,  преди 274 дни
Желаете ли: -допълнителен доход -козметика с отстъпка -подаръци -признание -работа без шеф и работно време Стани търговски представител на AVON и сбъдни мечтите си. Бъди част от екипа на международна компания. Достатъчно е: -да имаш навършени мин. 16 год -да искаш да печелиш допълнително -да искаш развитие -да искаш да получаваш подаръци Свържете се с мен за повече информация. Очаквам ви! :)
представители на Avon | Каталожна търговия | гр. Карнобат
представители на Avon
гр. Карнобат, обл. Бургас,  преди 330 дни
Набирам представители за Карнобат и околността !! Регистрацията е безплатна. Без фиксирано работно време. 100%гаранция на продуктите. Печалби до 30%+бонуси и подаръци. Подаръци и парична печалба през абсолютно всяка кампания! Колко и кога ще работите определяте вие. Ще ви обуча и покажа всичко, което ви е нужно, за да бъдете най-добри като представители! Получавате парфиюм Avon Parisian Chic(най-новият парфюм на Avon ), като подарък, в края на първата ви кампания! Подарявам 3 каталога, за добър старт на вашата работа в моя екип! :) За въпроси и регистрация пишете на лични, позвъне..
Продукти от алое вера | Каталожна търговия | гр. София
Продукти от алое вера
гр. София, обл. София,  преди 440 дни
Предлагаме продукти от Алое вера на компанията Форевър Ливинг Продъктс - продукти за здраве и красота, хранителни добавки, напитки от алое вера, козметика за лице и тяло, етерични масла. Станете дистрибутор и купувайте продуктите с 15% отстъпка. www.AloeLiving.net
Търси консултанти на козметика ”Орифлейм” | Каталожна търговия | гр. София
Търси консултанти на козметика ”Орифлейм”
гр. София, обл. София,  Подател: ”Варан1”ЕООД,  преди 927 дни
Търси консултанти на козметика ”Орифлейм”
Независим Дистрибутор | Каталожна търговия | гр. Пловдив
Независим Дистрибутор
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1691 дни
Как да имам собствен бизнес и да печеля 30% отстъпка от покупка на натурални храни и добавки? Това е страхотна възможност да си осигурите доход с работа от в къщи, почти без инвестиция и да се радвате на множество успехи. Може бързо и лесно да постигнете целта като се присъедините като дистрибутор към Аква Сорс(Aqua Source).При включване към моя екип ще получите обучение, екипно сътрудничество,ръководство, съвети за изгодни онлайн продажби, печеливш начин за партньорство... Бизнес-възможността, която ви предлагам е с компанията АКВАСОРС /международен холдинг/, работеща в България от 15 г., к..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.