Производство, Търговия

Други

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
355 обяви
ТОП оферта
ТЮТЮНгр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Предлагам нарязан тютюн за пълнене на цигари.Тютюнът е на тънки ленти 0,5 до 1мм .Обработен е на парна инсталация за подобряване на аромата.Изчистен от клечки и боклуци.Оставен на склад 1година за по добра ферментация.Не горчи и не пари на гарлото.Доставка за цялата страна до 24ч.
ТОП оферта
ТЮТЮНгр. Русе, Русе,  Подател: gosho,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Тютюн за цигари. Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина. Няма клечки и боклуци! Няма лоша миризма. Не пари на гърлото. Oбработен изцяло от професионалисти. Нарязан на лентички средно 0, 01 мм, 0, 2мм, 0, 3 мм. Тютюна може да бъде по ваш избор - слаб - Средно силен - силен Раполагаме с виржиния голд винстон, златна вирджиния, стандартна вирджиния. От един килограм се правят средно около 45 - 50 кутии или около 1 000 цигари Безплатна доставка за количества над 5 кг и безплатен аромат с един от следните аромати ванилия, шоколад, карамел, пъпеш, бадем, горски плод, кокос, кафе . Работя с куриер и доставям за цяла България в срок до 24 час
ТОП оферта
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮНгр. София, София,  преди 1 ден35 лв. (Цена)КОРЕКТНИ СМЕ И НЕ ИЗПРАЩАМЕ ТРИЦИ!!!!! Фино нарязан на конци, обезпрашен и идеално почистен. ПРЕМИНАЛ ПРЕЗ ПАРНО - ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА, КОЕТО ГО ПРАВИ ОЩЕ ПО - ПЛЪТЕН И НЕЗАМЕНИМ ВКУС. Готов за пълнене на цигари, както с ръчна, така и с електрическа машинка. Мек, плътен вкус и приятен аромат. Без никаква лютивина и неприятна миризма. По ваше желание тютюна може да бъде слаб, среден, и по силен. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 5КГ ИМА ОТСТЪПКИ Доставката, получавате на адрес, посочен от Вас. до 2дни Ще бъдете доволни от избора.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPНарязан Тютюн на лентички, перфектно качество :: Други :: гр. София
Нарязан Тютюн на лентички, перфектно качество
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 часа
Тютюна е от реколта 2014г. , само най - качествената продукция! Доставка до всяка точка на страната с куриер ” Speedy” , с опция ” преглед преди да платите” !
VIPПродавам нарязан тютюн Златна Вирджиния :: Други :: гр. Пловдив
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния
Цена
15 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 часа
Нарязян на лентички.Обезпрашен,без клечки и боклуци.Мек и приятен вкус.Без лоша миризма.Цената е за количество.
VIPТЮТЮН- ролинг табако уникален :: Други :: гр. Русе
ТЮТЮН- ролинг табако уникален
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 23 часа
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPПерфектен тютюн - София :: Други :: гр. София
Перфектен тютюн - София
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам ви перфектен тютюн, нарязан на фини лентички и подходящ за пълнене на цигари както с ръчна така и електронна машинка. Не пари на гърлото и няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Перфектно качество (съотношение цена/качество). Доставка до 24 - 36 часа в пределите на София. 35 лева 1кг с безплатна доставка. 25 лева половин килограм с безплатна доставка.
VIPТЮТЮН :: Други :: гр. Варна
ТЮТЮН
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ТЮТЮН,  преди 1 ден
Продавам уникален по вкус и качество фабрично нарязан и обработен на конци тютюн ЗЛАТНА ВИРДЖИНИЯ. Професионалнa обработka по нова технология. тютюна е средно силен и е Подходящт за всякакъв вид машинки. Тютюнът е самостоятелно ферментирал на подходящите за това температура и влажност. Тютюнът е Слънчево жълт нарязан на конци. Немирише нелюти. Няколкократната преработка го прави с мек фкус и аромат на истински тютюн. БЪРЗИ ДОСТАВКИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Oбявата е реална.Пробвайте и няма да съжелявате.. При големи поръчки - боноси.
VIPтютюн-нарязан 40 лв. :: Други :: гр. Пловдив
тютюн-нарязан 40 лв.
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 2 дни
тютюн ние се водим от волята за съвършенство във всеки един етап от производството. Нашите продукти са резултат от непрекъсната работа и стремеж да надминем очакванията на най-взискателните потребители. За да направим съвършената цигара, ние внимателно подбираме най-качествените тютюни. Всяка една от нашите марки се отличава със свой собствен, уникален вкус, оценен подобаващо от експерти и клиенти. Избирайки нашите продукти, потребителите получават не само високо качество, а и стил. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплат..
VIPЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM :: Други :: гр. Бургас
ЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 2 дни
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPprodavam тютюн :: Други :: гр. Бургас
prodavam тютюн
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 2 дни
Тютюн ние се водим от волята за съвършенство във всеки един етап от производството. Нашите продукти са резултат от непрекъсната работа и стремеж да надминем очакванията на най-взискателните потребители. За да направим съвършената цигара, ние внимателно подбираме най-качествените тютюни. Всяка една от нашите марки се отличава със свой собствен, уникален вкус, оценен подобаващо от експерти и клиенти. Избирайки нашите продукти, потребителите получават не само високо качество, а и стил. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплат..
VIPпродава тютюн :: Други :: гр. София
продава тютюн
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
продава тютюн, 4 вида - от 25 до 40 лв./кг
ПРОДАВА ЦИСТЕРНИ :: Други :: гр. Бургас
ПРОДАВА ЦИСТЕРНИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 44 минути
ПРОДАВА 2 БРОЯ ЦИСТЕРНИ ОТ МАЗУТ 50 КУБ.М.-10000 ЛЕВА
желязна ограда :: Други :: гр. Пловдив
желязна ограда
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
нова желязна ограда 50 м
ГЕНЕРАТОРИ за ток 5,5кW със стартер- 670 лв!! :: Други :: гр. Хасково
ГЕНЕРАТОРИ за ток 5,5кW със стартер- 670 лв!!
Цена
670 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 час
Предлагаме нови бензинови четиритактови генератори , за монофазен ток,мощност 5.5KW,материал:мед,въздушно охлаждане, двигател 13 Hp, работна честота: 50 Hz.,волтаж: 220+12V., AVR / automatic voltage regullator / вградена платка за автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, автоматичен предпазител против претоварване на генератора,магнетен стартер, автостартер с ключ и акумулатор. Максимална мощност: 5.5 kW, постоянно отдадена мощност: 5.0 kW., лесноподвижен - с 2 колела. Има 2 броя изходи за 220 V и един за 12 V. Разход на гориво-0.950 литра бензин за час при пълно натоварване.Раз..
ползвани пластмасови бидони :: Други :: гр. Сливен
ползвани пластмасови бидони
Цена
6 лв.
Пепа Чапкънова
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Пепа Чапкънова,  преди 12 часа
продавам пластмасови бидони,ползвани за олио-30,40,60л съответно по 6,8,10лв
Smart Shop – Часовници, бижута, аксесоари и подаръци за всеки вкус и възможности :: Други :: гр. София
Smart Shop – Часовници, бижута, аксесоари и подаръци за всеки вкус и възможности
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 16 часа
В нашия магазин Ви предлагаме голямо разнообразие от часовници на световно известни марки, бижута от висококачествена медицинска стомана, ръчно изработени аксесоари от дърво, дърворезба, подаръци, сувенири и още много изненади. Качество, което в комбинация с разумни цени прави нашите предложения отличен избор за всички, които предпочитат качеството и атрактивния външен вид.
Закачливи купонджийски чаши за бира 500ml – Възрастта на мъжете. :: Други :: гр. София
Закачливи купонджийски чаши за бира 500ml – Възрастта на мъжете.
Цена
11.90 лв.
ЕМИЛ НИКОЛОВ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕМИЛ НИКОЛОВ,  преди 16 часа
Закачливи купонджийски чаши за бира 500ml – Възрастта на мъжете. Купонджийски чаши за бира с вместимост 500ml. със закачлив текст, който би помогнал допълнително за повишаване на настроението на купона и ще остави чудесни спомени от празника на човека на когото са подарени. Когато с повод или без повод искате да направите уникален подарък, без това да Ви „удари по джоба” тези чаши са едно оригинално и нескъпо решение за което можете да сте сигурни, че винаги ще си спомнят за Вас... Чашите се предлагат в красива картонена опаковка
магазин :: Други :: гр. Бургас
магазин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 17 часа
У В А Ж А Е М И К Л И Е Н Т И Уведомяваме ви,че в новооткрития магазин „ЕКОМАКСБИО БУРГАС“-ЕООД на ул:Калофер №1а,к/с „Лазур“-гр.Бургас,на приемливи цени ,ще намерите необходимите ви,БИО ПЕРИЛНИ,ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ И САПУНИ,както и ще откриете голям избор на БИОПРОДУКТИ за третиране /обработване/на замърсените отпадни води на СЕПТИЧНИ ЯМИ/ИЗГРЕБНИ ЯМИ/на МОБИЛНИ МОДУЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ.,на ЛОКАЛНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ и за третиране на ВОДИТЕ в ПЛУВНИ БАСЕЙНИ Всички суровини които се използват в Биопродуктите са БИОРАЗГРАДИМИ,не съдържат ензими,тензиди на петролна осн..
Clean Power за тоалетни, вани, джакузита, канaли и сифони :: Други :: гр. Бургас
Clean Power за тоалетни, вани, джакузита, канaли и сифони
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 17 часа
Предназначение: за почистване и дезинфекциране на тоалетни, вани, джакузита, канали и дифони. Три действия в един препарат. Начин на приложение: за тоалетни - една таблетка се пуска в тоалетната чиния и след пълното и разтваряне след 30 мин. се пуска водата; за вани и джакузита: напълва се с вода и една таблетката се пуска вътре, след 30 мин. Се източва ваната. За джакузита е препоръчително да се пусне за няколко минути циркулацията на водата. Забележка: не трябва да има къпещи се при прилагане на препарата! За канали: приготвя се разтвор с 1 таблетка в 10 литра вода и се изсипва в канала..
Clean Power - Анти смрад Опаковка: 8 таблетки - 160 грама. :: Други :: гр. Бургас
Clean Power - Анти смрад Опаковка: 8 таблетки - 160 грама.
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 17 часа
Предназначение: за обезмирисяване и дезинфекция на: канализационни системи, колекторни шахти, септични ями, места за депониране на битови и индустриални отпадъци, места обитавани от домашни любимци, животновъдни ферми и други проблемни зони. Разходна норма: 1 таблетка – за съоръжения до 5 куб.м.; Начина на приложение: За канализационни системи – 1 таблетка се разтваря в 10 л. вода и се излива в канализацията. За колекторни шахти и септични ями – таблеткат се поставя директно в съоръжението или в най-близката точка на канализационната система до съоръжението. За депа на отпадъци или места..
маркучи за аспирации :: Други :: гр. София
маркучи за аспирации
гр. София, обл. София,  Подател: Воле,  преди 20 часа
Продавам гъвкави полиуретанови маркучи с метална спирала за свързване на прахоуловители към дървообработващи машини. При едновременна покупка на маркуч и модел от гамата качествени български прахоуловители Прахо, получавате безплатна доставка, заводска цена за прахоуловителя и 10% отстъпка от цената на маркуча.
Електронна пура за еднократна употреба E-gar Habana-за 19.99 лв.Вместо за 29.99лв. :: Други :: гр. София
Електронна пура за еднократна употреба E-gar Habana-за 19.99 лв.Вместо за 29.99лв.
Цена
19.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Най-новата електронна пура от E-Lites... Предлага Ви мек като кадифе дим ,комбиниран с автентичен вкус и забележителен характер, които можете да очаквате само от премиум е-пура. С размерите на стандартна кубинска пура, ’Habana E-Gar’ на E-Lites ще Ви представи в отлична светлина на всяко важно събитие. Освен това е отличен подарък за всеки пушач, който не иска да излиза навън, за да се наслади на поредната порция никотин. С еквивалента на около 30 обикновени пури, E-Gar Ви осигурява около 1500 дръпвания, преди да се наложи да я смените. доставката се поема от: купувача
Промоционален комплект Е30 за 24.99 лв. :: Други :: гр. София
Промоционален комплект Е30 за 24.99 лв.
Цена
24.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Снабден с G9 презареждаема батерия и 1 пълнител за е-цигари E-Tip (но без зарядно устройство), Е 30 е подходящият избор за Вас, ако искате да се убедите в превъзходните качества на E-Lites преди да решите да закупите по-голям комплект електронни цигари или USB адаптер. Комплекта включва: *1 бр. G9 презареждаема батерия със зелен светодиод *1 бр. пълнител за електронна цигара (картомайзер) еквивалент на 30 обикновени цигари. Е 30 е наличен в три разновидности – регюлар/ нормални, лайт/ леки или ментол!
V2 cigs никотинова течност - 25 ml. за 29.99лв. :: Други :: гр. София
V2 cigs никотинова течност - 25 ml. за 29.99лв.
Цена
29.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Възползвайте се от неустоимите предложения на V2 Platinum E - Liquid.Оригинална течност,създадена по американски стандарт!Предлагат се 5 вида вкусове, различни по сила на никотин:1.2% и 1.8%.Подходящи за истински ценители на традиционния вкус на тютюн! Видове аромати: V2 Red(класически американски тютюн) Congress(отличаващ се тютюнев аромат) Sahara (аромат на турски тютюн) Menthol (свеж вкус на мента) Mint Tea(освежаващ вкус на ментолов чай) Всяко шише е обезопасено спрямо деца и е с лесен за използване капкомер,вграден в капака. доставката се поема от: купувача
VAPOR COUTURE-ДАМСКА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА С КРИСТАЛ :: Други :: гр. София
VAPOR COUTURE-ДАМСКА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА С КРИСТАЛ
Цена
119 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Vapor Couture-Ви дава възможност да се насладите на здравословното пушене,държейки в ръката си едно истинско бижу!Дамската електронна,слим цигара впечатлява с невероятен дизайн,ултра-тънка батерия и кристален връх! Комплекта включва: *2бр.батерии-различни цветове(златисто розова и тъмно лилава) *10бр.пълнители *1бр.Адаптер за ел.мрежа *1бр USB зарядно Предлагаме и елегантна дамска чанта с огледалце,в която може да съхранява електронната цигара.ТЯ СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО НА ЦЕНА:79лв. доставката се поема от: купувача
Йонизатори озонатори :: Други :: гр. Пловдив
Йонизатори озонатори
Цена
49.90 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 23 часа
БГ магазин разполага с богата гама уреди за вашия дом и офис Осигурете си глътка свеж и чист въздух с нашия въздухоочестител. ”БГ магазин” поддържа налични пречиствател на въздух с йонизатор, озонатор, UV бактерицидна лампа, НЕРА и Е.S.Р. филтър и дистанционно управление. Ние предлагаме и два модела квантов анализатор за проверка на здравословното състояние, чрез компютърна диагностика. Подарете си спокоен живот с тези уреди или здраве и красота с някой от продуктите на ”Sanct Bernhard” - КЪЩАТА НА БИЛКИТЕ. Очакваме Вашите поръчки!
Соларни Маски за заваряване -70 лв!! :: Други :: гр. Хасково
Соларни Маски за заваряване -70 лв!!
Цена
70 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Соларна маска за заваряване, регулиране на затъмнението 9-13, повишена точност и качество на заварка, време за реакция светло-тъмно 0.01 милисекунди, време за реакция тъмно-светло 0.02 милисекунди, функция за изключване на соларното стъкло - може да се ползва като обикновена маска при рязане с ъглошлайф, UV и IR защита, автоматично пускане и спиране, работна температура -5 - 55 градуса, произведена от удароустойчива пластмаса, тегло 0.495 кг. ИМА НАЛИЧНИ МАСКИ С ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕ НА ЦЕНА 90.00 ЛВ..
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!! :: Други :: гр. Хасково
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!!
Цена
450 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!! MIG-MAG/CO2/ ИНВЕРТОРНИ заваръчни апарати MIG200 с вградено телоподаващо устройство. С тях се заваряват всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. Окомплектовани са с ръкохватка за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска и чукче с четка. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-200 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с тел размери 0.6 ,0.8 и1.0 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В : 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервиз..
Климатици Fuji , Fujitsu, Daitsu :: Други :: гр. Пловдив
Климатици Fuji , Fujitsu, Daitsu
Цена
600 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: R&G Clima,  преди 1 ден
Предлагаме климатици Fujitsu,Daitsu и Fuji с транспортни и козметични дефекти ,нови и втора употреба на добри цени . Разполагаме на склад с модели от 09 BTU до 45 BTU и Мултисплит системи. Предлагаме богата гама от резервни части за горепосочените модели ,нови външни тела с транспортен дефект за моделите LGC ,LKC,LEC и други.
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg