Производство, Търговия

Други

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
438 обяви
ТОП оферта
Вирджиния § Карелиягр. Стара Загора, Стара Загора,  Подател: andrei,  преди 5 часа35 лв. (Цена)Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
ТОП оферта
Golden Вирджиния,Виктори и Карелиягр. Видин, Видин,  Подател: borislav,  преди 5 часа35 лв. (Цена)Има в наличност перфектно нарязан тютюн на тънки лентички (конец).Много добър на вкус и с перфектно качество.Не пари и люти на гърлото.При употреба цигарата мирише приятно.Тютюнът е натурален! Обявата се отнася за цялата област Варна.При по големи количества има и отстъпки. Минималното количество за поръчване е 1 килограм! !!!За повече информация звъннете на посочения по-долу телефон!!! За снимките! първата е Голд ВДЖ Вляво е Виктори Вдясно е Карелия
ТОП оферта
Golden Вирджиния,Виктори и Карелиягр. Бургас, Бургас,  Подател: borislav,  преди 5 часа35 лв. (Цена)Има в наличност перфектно нарязан тютюн на тънки лентички (конец).Много добър на вкус и с перфектно качество.Не пари и люти на гърлото.При употреба цигарата мирише приятно.Тютюнът е натурален! Обявата се отнася за цялата област Варна.При по големи количества има и отстъпки. Минималното количество за поръчване е 1 килограм! !!!За повече информация звъннете на посочения по-долу телефон!!! За снимките! първата е Голд ВДЖ Вляво е Виктори Вдясно е Карелия
ТОП оферта
Golden Вирджиния,Виктори и Карелиягр. Варна, Варна,  Подател: borislav,  преди 5 часа35 лв. (Цена)Има в наличност перфектно нарязан тютюн на тънки лентички (конец).Много добър на вкус и с перфектно качество.Не пари и люти на гърлото.При употреба цигарата мирише приятно.Тютюнът е натурален! Обявата се отнася за цялата област Варна.При по големи количества има и отстъпки. Минималното количество за поръчване е 1 килограм! !!!За повече информация звъннете на посочения по-долу телефон!!! За снимките! първата е Голд ВДЖ Вляво е Виктори Вдясно е Карелия
ТОП оферта
ТЮТЮН С НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВОгр. Силистра, Силистра,  преди 9 часа35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн виржиния, голд, лайт, бленд! Продавам уникален, по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно - термична обработка, това му придава допълнително вкус и аромат! Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден и слаб. Работим с куриерска фирма и доставяме във всяка точка на страната! За поръчки над 4 кг безплатна доставка Виржиния Голд - 35лв/кг Виржиния Бленд – 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг ПРЕДЛАГАМЕ И АРОМАТИ ЗАПЛАЩАТ СЕ 3 ЛВ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ЗА ПОРЪЧКА 1 КГ! ЗА ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ! СНИМКИТЕ НИ СА РЕ..
ТОП оферта
“НАЙ-ДОБРОТО В БГ“ вирджиниягр. София, София,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Изключително качество,обработено с най-висока технология,изминала през всички процедури,естествено ферментирал,нарязан на финни и тънки лентички,без парене и без неприятна миризма за вас и за хората около вас. Напълно обезпрашен,без никакви боклуци и клечки,може да се пълни от всякакъв вид машинки,доставка до адрес към 7 лв.за 1 работен ден. Изключителен коректен продавач съм и очаквам същото от вас,никога не изпращам стока НЕ отговаряща на описанието от горе.
ТОП оферта
тютюн малборо давидов камел мурати линстън най доброто в Българиягр. Видин, Видин,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 17 часа50 лв. (Цена)огромни намаления само сега и само при нас стари цени 70 лв за кг НОВИ ЦЕНИ 50 ЛВ ЗА КГ.
ТОП оферта
WWW.TUTUNBG.COM заводски тютюнгр. Разград, Разград,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 17 часа40 лв. (Цена)промоционални оферти за качествен тютюн -------------------------------------- уважаеми редовни и бъдещи клиенти на rashko само при нас можете да откриете толкова богат асортимент от различни качества и цени!Тук всеки от вас може да намери това, което търси. нашите цени за нарязан тютюн са:25,40,и 60 лв/за кг. за покупки на повече от 1 килограм. отстъпки. цени за най високото качество ----------------------------- -качествено обработен тютюн,(MARLBORO)60 лв. -качествено обработен тютюн,(CAMEL)60 лв. -качествено обработен тютюн,(GOLDEN VIRGINIA).60лв _качествено обработен тютюн,(davidof)60 лв по горе написаните тютюни са от най отбраните листа и съдржат 6 сорта първок..
ТОП оферта
Високо качество тютюн ВЕРДЖИНИЯгр. Ловеч, Ловеч,  Подател: moris,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус. Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Продавам нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари( СТАВА ЗА РЪЧНО СВИВАНЕ И ЗА МАШИНКИ). Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки и боклуци! Нарязан на лентички средно 0, 01 мм, 0, 03 мм. Не пари на гърлото. Ниско съдържание на катрани. Мек плътен вкус и приятна миризма. Разполагаме с тютюн Виктори, Субрани, Карелия, Ева, Дънхил, Марлборо, Парламент, КАМЕЛ, ДАВИДОФ, МУРАТИ, ВИНСТОН, ЗЛАТНА ВИРДЖИНИЯ, СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ. Цената е 35 лева за 1 кг. ( Много добро съ..
ТОП оферта
Предлагам супер оферта за тютюнгр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Продавам уникален по вкус и качество фабрично нарязан и обработен на конци тютюн КАРЕЛИЯ И ЗЛАТНА ВИРДЖИНИЯ. Професионално обработен по нова технология. Подходящт за всякакъв вид машинки. Тютюнът е самостоятелно ферментирал на подходящите за това температура и влажност. Тютюнът е Слънчево жълт нарязан на конци. Немирише нелюти без никакви боклуци. Няколкократната преработка го прави с мек фкус и аромат на истински тютюн. При поголеми количества големи отстъпки. БЪРЗИ ДОСТАВКИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. 0бявата е реална. Предлагам Слаб. Среден. Силен. Пробвайте и няма да съжелявате. Уникален тютюн. Също така и дамски много лек ЛАИТ. При големи поръчки - боноси.
ТОП оферта
Продавам Нарязан Тютюн Голд,Лайтгр. Варна, Варна,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно ферментирал, преработен и почистен добре. Сортиран по качество под вниманието на нашите експерти. Тютюна, който предлагаме, отговаря на всички критерий за направата на една цигара. При нас ще намерите тютюн, според своите предпочитания - вкус, сила и аромат. Може да избирате между различни сортове – Златна Вирджиния, Бърлей, Джебел и др.
ТОП оферта
Продавам Тютюн Златна Вирджиния Уникално Качествогр. Бургас, Бургас,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Продавам тютюн за цигари Вирджиния Голд, Лайт и Бленд! Мек плътен вкус и приятна миризма. Преминал е през парно - термична обработка. Нарязан е на финни лентички. Работим и с куриерска фирма. Цени: Вирджиния Голд - 35 лв/кг Вирджиния Лайт - 35 лв/кг Вирджиния Бленд - 35 лв/кг
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн тип Голдън Виджиния готов за пушенегр. Враца, Враца,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Предлагаме професионално преработен и нарязан тютюн тип Голдън Вирджиния Нарязан е на лентички с дебелина 0, 5мм. , което позволява пълненето от всякакъв вид машинки - ръчни и електронни, а също така става и за свиване Тютюна е преминал висококачествена топлинна и механична обработка, с което гарантираме премахването на неприятната миризма, паренето при пушене и намаляване на катраните.
ТОП оферта
Продавам Тютюн Златна Вирджиния Уникално Качествогр. Видин, Видин,  преди 1 ден35 лв. (Цена)За Варна, Бургас, Русе, Силистра, Велико Търново, Свищов, Глоджево Шумен, Нови Пазар Експресна Доставка в Рамките на Деня! Продавам тютюн за цигари Вирджиния Голд, Лайт и Бленд! Мек плътен вкус и приятна миризма. Преминал е през парно - термична обработка. Нарязан е на финни лентички. Работим и с куриерска фирма. Цени: Вирджиния Голд - 35 лв/кг Вирджиния Лайт - 35 лв/кг Вирджиния Бленд - 35 лв/кг
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиниягр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качествогр. Русе, Русе,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Първо Качество .НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО/ЦЕНА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО 1КГ. БЕЗ ФАЛЩИВИ ОБЕЩАНИЯ И ИЗМАМИ !!! Предлагаме професионално преработен и нарязан тютюн тип Голдън Вирджиния Нарязан е на лентички с дебелина 0, 5мм.ДО 1 ММ , което позволява пълненето от всякакъв вид машинки - ръчни и електронни, а също така става и за свиване Тютюна е преминал висококачествена топлинна и механична обработка, с което гарантираме премахването на неприятната миризма, паренето при пушене и намаляване на катраните. При поръчка над 5 килограма Ви предлагаме отстъпка. Работим с куриерска фирма и доставяме навсякъде в страната Гарантирано качество Разполагаме и с аромати ..шоколад, ванилия..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Силистра
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: andrei,  преди 14 часа
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Русе
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: andrei,  преди 14 часа
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Варна
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: andrei,  преди 14 часа
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPпродава тютюн | Други | гр. София
продава тютюн
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
продава тютюн, 4 вида - от 25 до 40 лв./кг
VIPПродавам висококачествен нарязан тютюн Виржиния Голд на ЕДРО | Други | гр. София
Продавам висококачествен нарязан тютюн Виржиния Голд на ЕДРО
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам висококачествено нарязан и почистен тютюн Виржиния Голд. Тютюнът е нарязан на фини лентички за по - лесно и удобно пълнене на цигари с всякаква машина, включително и ръчна. Тютюнът се пречиства като минава през парно - термична обработка, подобрява се качеството, премахват се ненужните неща и се освежава. Съдържанието на катрани е ниско, тютюна е със среда сила, не пари на гърлото. По желание на клиента тютюна може да бъде слаб, среден, силен. Поръчки се приемат от цялата страна, като тютюна пристига до 2 дена. ВАЖНО: при нас е валидна опцията ”ПРОВЕРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ”. ОБЯВАТА Е ВАЛ..
VIPПродавам висококачествен нарязан тютюн Виржиния Голд | Други | гр. София
Продавам висококачествен нарязан тютюн Виржиния Голд
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Продавам висококачествено нарязан и почистен тютюн Виржиния Голд. Тютюнът е нарязан на фини лентички за по - лесно и удобно пълнене на цигари с всякаква машина, включително и ръчна. Тютюнът се пречиства като минава през парно - термична обработка, подобрява се качеството, премахват се ненужните неща и се освежава. Съдържанието на катрани е ниско, тютюна е със среда сила, не пари на гърлото. По желание на клиента тютюна може да бъде слаб, среден, силен. Поръчки се приемат от цялата страна, като тютюна пристига до 2 дена. ВАЖНО: при нас е валидна опцията ”ПРОВЕРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ”. За по-големи ..
VIPпродавам тютюн | Други | гр. Плевен
продавам тютюн
Цена
27 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: asd,  преди 1 ден
тютюнат е на конци жьлт не дразни на гьрлото не люти среден на вкус ДАРЖА НА КАЧЕСТВО
VIPGolden Вирджиния,Виктори и Карелия | Други | гр. Ловеч
Golden Вирджиния,Виктори и Карелия
Цена
35 лв.
гр. Ловеч, обл. Ловеч,  Подател: borislav,  преди 2 дни
Има в наличност перфектно нарязан тютюн на тънки лентички (конец).Много добър на вкус и с перфектно качество.Не пари и люти на гърлото.При употреба цигарата мирише приятно.Тютюнът е натурален! Обявата се отнася за цялата област Варна.При по големи количества има и отстъпки. Минималното количество за поръчване е 1 килограм! !!!За повече информация звъннете на посочения по-долу телефон!!! За снимките! първата е Голд ВДЖ Вляво е Виктори Вдясно е Карелия
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Ямбол
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Търговище
Вирджиния § Карелия
Цена
355 лв.
гр. Търговище, обл. Търговище,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Разград
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Разград, обл. Разград,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Шумен
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Монтана
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
VIPВирджиния § Карелия | Други | гр. Добрич
Вирджиния § Карелия
Цена
35 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: andrei,  преди 2 дни
Има перфектно нарязан на финни лентички тютюн. Той е чист и не пари на гърлото.Вирджиния и Карелия.Перфектен за правене на цигари.Тютюнът е преработен многократно и затова качеството му е на ниво.Освен това не мирише в затворени помещения и НЕ МИРИШЕ при употреба. Обявата е валидна за цялата област. половин(1/2) кг. = 20 лв. един кг =35 лв. ЗА повече информация позванете на посочения номер в обявата! Относно снимките! по-светлият тютюн е Вирджиния, а по-тъмният е Карелия.
« Предишна | 1234567 ... 131415 | Следваща »
Host.bg