Производство, Търговия

Други

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
333 обяви
ТОП оферта
Продавам перфектно нарязан тютюн за цигаригр. Варна, Варна,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно ферментирал, преработен и почистен добре. Сортиран по качество под вниманието на нашите експерти. Тютюна, който предлагаме, отговаря на всички критерий за направата на една цигара. При нас ще намерите тютюн, според свойте предпочитания - вкус, сила и аромат. Може да избирате между различни сортове - Златна Вирджиния, Бърлей, Джебел и др.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - екстра качествогр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно ферментирал, преработен и почистен добре. Сортиран по качество под вниманието на нашите експерти. Тютюна, който предлагаме, отговаря на всички критерий за направата на една цигара. При нас ще намерите тютюн, според свойте предпочитания- вкус, сила и аромат. Може да избирате между различни сортове - Златна Вирджиния, Бърлей, Джебел и др.
ТОП оферта
Продавам висококачествен нарязан тютюн за цигаригр. Бургас, Бургас,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно ферментирал, преработен и почистен добре. Сортиран по качество под вниманието на нашите експерти. Тютюна, който предлагаме, отговаря на всички критерий за направата на една цигара. При нас ще намерите тютюн, според свойте предпочитания - вкус, сила и аромат. Може да избирате между различни сортове - Златна Вирджиния, Бърлей, Джебел и др.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - превъзходна Златна Вирджиниягр. Перник, Перник,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам нарязн тютюн за цигаригр. Русе, Русе,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиниягр. Благоевград, Благоевград,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - перфектно качествогр. Гоце Делчев, Благоевград,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам висококачествен тютюн за цигари. Виржиния Голд, Бленд Лайт Преминал е през парно-термична обработка. Не пари нагърлото. Ниско съдържание на катрани. Обезпрашен и почистен. Мек плътен вкус и приятна миризма. Работим с куриерска фирма. Получавате доставките на място във всяка точка на страната.
ТОП оферта
Продавам висококачествен нарязан тютюн за цигаригр. Плевен, Плевен,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам висококачествен тютюн за цигари. Виржиния Голд, Бленд Лайт Преминал е през парно-термична обработка. Не пари нагърлото. Ниско съдържание на катрани. Обезпрашен и почистен. Мек плътен вкус и приятна миризма. Работим с куриерска фирма. Получавате доставките на място във всяка точка на страната.
ТОП оферта
Продавам финно нарязан тютюн Вирджиния. Лека, Средна и Силнагр. Бургас, Бургас,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам висококачествен тютюн за цигари. Виржиния Голд, Бленд Лайт Преминал е през парно-термична обработка. Не пари нагърлото. Ниско съдържание на катрани. Обезпрашен и почистен. Мек плътен вкус и приятна миризма. Работим с куриерска фирма. Получавате доставките на място във всяка точка на страната.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиниягр. Габрово, Габрово,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам перфектно нарязан тютюн за цигарис. Абланица, Благоевград,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам перфектно нарязан тютюн за цигаригр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Перфектен нарязан тютюн на перфектна ценагр. Варна, Варна,  преди 1 час35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно и естествено ферментирал без лоша миризма и лютивина. Сортиран по качество, обезпрашен, преработен и почистен добре. Тютюна,който предлагаме,отговаря на всички критерии за направата на една перфектна цигара. При нас ще намерите тютюн,според свойте предпочитания- вкус, сила и аромат. Може да избирате: Вирдижиния Голд/Лайт/Бленд - 35 лв/кг Карелия, Виктори, Давидов, Марлборо - 40 лв/кг
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - перфектно качествогр. Бургас, Бургас,  преди 2 часа35 лв. (Цена)Продавам висококачествен тютюн за цигари. Виржиния Голд, Бленд Лайт Преминал е през парно-термична обработка. Не пари нагърлото. Ниско съдържание на катрани. Обезпрашен и почистен. Мек плътен вкус и приятна миризма. Гарантираме за качество, големи отстапки за количества Работим с куриерска фирма. Получавате доставките на място във всяка точка на страната
ТОП оферта
перфектно нарязан тютюн златна вирджиниягр. Варна, Варна,  преди 2 часа35 лв. (Цена)35 лв. Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
ТОП оферта
Продавам висококачествен нарязан тютюн за цигаригр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 2 часа35 лв. (Цена)Продавам фино нарязан тютюн - специално селектиран. Естествено ферментирал, преработен и пречистен - без парене и лютивина. Тютюнът, който предлагаме отговаря на всички критерии за направата на една цигара - гори равномерно, без да се рони и без неприятна миризма. При нас ще намерите богат избор на тютюн - можем да угодим на всеки вкус: Изпращаме с куриер в цялата страна
ТОП оферта
Промоция! Нарязан тютюн Вирджиния бленд + отстъпки от ценатагр. София, София,  преди 3 часа35 лв. (Цена)Тютюн обезпрашен и нарязан на фини лентички. Готов за направата на цигари. Собствено производство. Тютюн за ценители. Поръчай 1кг за 35лв а за над 2кг-цена 30лв!!!
ТОП оферта
тютюн първо качествогр. Бургас, Бургас,  преди 4 часа35 лв. (Цена)Първо Качество. НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО/ЦЕНА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО 1КГ. БЕЗ ФАЛШИВИ ОБЕЩАНИЯ И ИЗМАМИ!!! Предлагаме професионално преработен и нарязан тютюн тип Златна Вирджиния БЕЗ НЕПРИЯТНА МИРИЗМА!! Нарязан е на лентички с дебелина 0, 5мм. ДО 1 ММ, което позволява пълненето от всякакъв вид машинки - ръчни и електронни, а също така става и за свиване Тютюна е преминал висококачествена топлинна и механична обработка, с което гарантираме премахването на неприятната миризма, парене при пушене и намаляване на катраните. При поръчка над 5 килограма Ви предлагаме отстъпка. Работим с куриерска фирма и доставяме навсякъде в страната Гарантирано качество! Разполагаме и с аромати.. шоколад, ва..
ТОП оферта
Златна виржиния, перфектно подбран и обработенгр. Разград, Разград,  преди 4 часа35 лв. (Цена)Вносен тютюн вирджиния!!! всяка седмица нова стока Невероятен по мирис, мекота, плътност и относителна сила тютюн. ТЮТЮНА Е НА КОНЦИ!! Мога да ви опиша хиляди плюсове и възхвали на нашия продукт, но смятам това като напълно излишно, защото вие сами трябва да се уверите в превъзходното качество, а това може да направите като се обадите на споменатия тел. и направите поръчка. Също така за повече информация може да ни пишете на посочения имейл. РАБОТИМ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА С КУРИЕР! Д0СТАВКА ДО 1 РАБОТЕН ДЕН (ЗА ПО-ГОЛЕМИ ПОРЪЧКИ ИМАМЕ И МН ОТСТЪПКИ!!!
ТОП оферта
тютюн DUNHIL / KARELIAгр. Видин, Видин,  преди 4 часа35 лв. (Цена)ДЪНХИЛ И КАРЕЛИЯ !!НАЙ-ДОБРОТО В БЪЛГАРИЯ! МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО 1 КГ!! Отстъпка за търговци на едро!!! Имам удоволствието да ви представя най-добрия и качествен артикул на Българския пазар.Доставка до всяка точка на България в рамките на 24 часа.Продукта е без забележки на фини и тънки лентички,без прах,без боклуци и с приятна миризма за вас и за хората около вас,обработен с последни технологии и изминал всички процедури.Изключително много съм коректен като продавач и очаквам същото от вас,никога няма да изпращам некачествен боклук както правят други колеги.Доставка до адрес. ДЪНХИЛ - 40 ЛВ. КАРЕЛИЯ- 35 ЛВ ЦЕНИТЕ СА ЗА КИЛОГРАМ!!!!
ТОП оферта
Продавам Уникален По Вкус И Качество Нарязан Тютюн, Фабрично Обработен, Първо качествогр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 4 часа35 лв. (Цена)ВНОС ОТ ТУРЦИЯ!!! Продавам висококачествен нарязан тютюн! Нарязан на фини лентички. Тютюна е идеално почистен, старателно обезпрашен. Екологично чист!!! (отгледан без никакви нитрати и препарати) Без неприятна миризма и лютив вкус! В зависимост от предпочитанията на клиента, коригираме силата му! Гарантирано качество! Доставка в цялата страна! За по- големи количества- отстъпка! Вирджиния Голд - 35 лв/кг Вирджиния Бленд - 35 лв/кг Вирджиния Лайт - 35 лв/кг Marlboro- 40 лв/кг Karelia- 35 лв/кг Parlament- 40 лв/кг Victory- 40 лв/кг DUNHILL -40 lv/kg CAMEL- 40 LV/kg
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн виржиния, голд, лайт, бленд!гр. Габрово, Габрово,  преди 4 часа35 лв. (Цена)Предлагаме професионално преработен и нарязан тютюн тип Голдън Вирджиния Нарязан е на лентички с дебелина 0, 5мм., което позволява пълненето от всякакъв вид машинки - ръчни и електронни, а също така става и за свиване Тютюна е преминал висококачествена топлинна и механична обработка, с което гарантираме премахването на неприятната миризма, парене при пушене и намаляване на катраните. При поръчка над 5 килограма Ви предлагаме отстъпка. По желание на клиента може да се коригира силата му - в зависимост от предпочитанията Според своя вкус, може да поръчате различни аромати - карамел, ванилия, череша и други. Перфектно качество но добра цена!
ТОП оферта
Продавам тютюн на концигр. Бургас, Бургас,  преди 4 часа35 лв. (Цена)Предлагам заводски Тютюн за ценители на качество - заводска 100% обработка подбрани най добрите листа на златната виржиния. - залагане на труд за достигане на качество и стил - различни блендове модели и аромати. - разфасовки по избор: от 1кг и на горе. - Модели: Карелия, Боро, Камел, Давидов, и Виржиния класик. - цени:35 лв, за 1 кг. - за по големи количества цената е по договаряне. - 100% Реални снимки за ценители на качество - заводска 100% обработка подбрани най добрите листа на златната виржиния. - залагане на труд за достигане на качество и стил - различни блендове модели и аромати. - разфасовки по избор: от 1кг и на горе. - Модели: Карелия, Виржиния класик. ЛАЙ..
ТОП оферта
Продавам висококачествен нарязан тютюн Виржиния Голдгр. Русе, Русе,  преди 4 часа35 лв. (Цена)1000000% РЕАЛНИ СНИМКИ!!! Предлагаме перфектен тютюн за правене на цигари, като неговото приготовление е почти еднообразно с едни от доказаните марки цигари КАРЕЛИЯ (всички видове) /Вирджиния Тютюна може да се подготви по -критерии: сила, плътност и мекота избран по -ваше желание. ОТ вас се изисква да наберете посочения телефон и да направите вашата поръчка, всичко друго го оставете в нашите ръце. Искаме да ви уверим, че никак няма да съжалявате. За повече информация се обадете на посочения телефон Минимално количество 1 кг.!!! ЦЕНА ЗА КИЛОГРАМ 35 ЛВ. За по -големи количества отстръпки!!!
ТОП оферта
Предлагаме перфектен тютюн Карелиягр. Русе, Русе,  преди 4 часа35 лв. (Цена)100000% ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И РЕАЛНИ СНИМКИ!!! Подавам изключително добър тютюн за цигари. Обработен е с нова професионална машина. Качеството на тютюна е без коментар. Подбира се както преди обработката, така и след това. Няма никаква неприятна миризма, не пари на гърлото, съдържанието на катрани и вредни вещества са снижени до минимум. Предлагаме допълнително аромати и гилзи по желание на клиента. При поръчки над 5 кг. има и допълнителни отстъпки и подаръци. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес! Карелия - 35 лв Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн Вирджиния. Голд, Лайт, Блендгр. Разград, Разград,  преди 4 часа35 лв. (Цена)Перфектно качество и уникален вкус. Идеално почистен и нарязан на фини лентички Подходящ е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не пари на гърлото и не люти! По желание на клиента може да се коригира силата му - в зависимост от предпочитанията Според своя вкус, може да поръчате различни аромати - карамел, ванилия, череша и други. Перфектно качество но добра цена! Получавате доставка по куриер в цялата страна, на адрес, посочен от Вас!
ТОП оферта
Нарязан Тютюн - Професионално обработена Вирджиния Голдгр. Русе, Русе,  преди 4 часа35 лв. (Цена)латна Виржиния - Професионално обработена! Лека, Средна и Силна. Продавам уникален по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно - термична обработка, това му придава допълнителен аромат. Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден, слаб. РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. ЦЕНА - ВИРЖИНИЯ ГОЛД - 35 ЛВ.
ТОП оферта
Вирджиния бленд(нарязан тютюн)-първо качество! Вземи подарък-безплатна доставкагр. София, София,  преди 5 часа35 лв. (Цена)Тютюна е собствено производство, отлежал и ферментирал. Обезпрашен, нарязан на конци, готов за направата на цигари. Цена за кг - 35лв. За всяка поръчка получавате ПОДАРЪК-безплатна доставка от нас! При заявка на по-големи количества-договорка на цена
ТОП оферта
НОВО! Ситно нарязан и тристепенно обработена Виржиния тютюнгр. Видин, Видин,  преди 16 часа35 лв. (Цена)Предлагаме Ви уникален БРАЗИЛСКИ СОРТ ВИРЖИНИЯ, тристепенно обработен през термична и консервираща система предпазваща от мухъл и слепване. Този вид тютюн е много лек, не мирише, не пари на гърлото и е неколкократно по - приятен за пушене от българските сортове. Бразилския сорт Виржиния е обработен със специална естествена закваска преди нарязване. При обработката му не са необходими никакви химически препарати. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден, слаб РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. Цена на Бразилска Виржиния ГОЛД - 35 ЛВ. /кг.
ТОП оферта
тютюн на концигр. Ловеч, Ловеч,  преди 16 часа35 лв. (Цена)Предлагаме тютюн на конци отговарящ напълно на силата, качеството и плътността на (KARELIA SLIMS), Дамите бихте останали изключително доволни от качеството и цената, с която бихте заменили напълно вашите безгранични разходи от по близо 5лв давани за една кутия цигари при положение, че за 40 лв плюс доставката бихте направили между 50-60 кутии, вие преценете сами дали е изгодно или не. Тютюна е преминал през всякакъв вид обработка и ферментация и е напълно готов за правене на цигари. Покрива всички изисквания, които са необходими за неговата консумация.
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.