Производство, Търговия

Други

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
415 обяви
ТОП оферта
фабрично нарязан тютюн доставка до всяка точка на странатагр. София, София,  Подател: svoboda,  преди 3 часа35 лв. (Цена)Продавам фабрично нарязан тютюн за правене на цигари с доказано качество. Тютюнът е самостоятелно ферментирал на подходящите за това температура и влажност, старателно сортиран, обезпрашен и почистен, минал през парно - термална обработка. Нарязан на изключително фини лентички приготвен единствено и само за правене на цигари. Сортиран от първокачествена листна маса. Притежава характерния мек вкус и аромат на истинки качествен тютюн. При поръчка над 5 кг коментар на цената.доставка до всяка точка на страната
ТОП оферта
фабрично нарязан тютюнгр. Варна, Варна,  преди 9 часа35 лв. (Цена)Продавам фабрично нарязан тютюн за правене на цигари с доказано качество. Тютюнът е самостоятелно ферментирал на подходящите за това температура и влажност, старателно сортиран, обезпрашен и почистен, минал през парно - термална обработка. Нарязан на изключително фини лентички приготвен единствено и само за правене на цигари. Сортиран от първокачествена листна маса. Притежава характерния мек вкус и аромат на истинки качествен тютюн. При поръчка над 5 кг коментар на цената.
ТОП оферта
Златна Виржиния-Професионално обработена!Лека,Средна и Силна.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Златна Виржиния-Професионално обработена!Лека,Средна и Силна. Продавам уникален по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно-термична обработка, това му придава допълнителен аромат. Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас – силен, среден, слаб. РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. ЦЕНА- ВИРЖИНИЯ ГОЛД-35 ЛВ.
ТОП оферта
ФАБРИЧЕН TЮТЮНгр. Русе, Русе,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Тютюнът е минат през парна инсталация, има и такъв, който е естествено ферментирал, без миризма и без примеси. Подбрана е само първа класа на висококачествени, съдържателни, плътни, нормално узрели и естествено изсушени тютюневи листа с портокалов, светлочервен и наситено златист цвят, както и листа с лимонено жълт оттенък. Всяка партида се тества в лаборатория за съдържание на катран и никотин, по показатели отговаря на известните марки на пазара. Цена на сорта 35 лв. за кг - предлагам и гилзи 7. 5 лв за 600 бройки и 3 лв за 200 бройики. Ако не сте доволни от качеството аз ще ви върна парите! ! !
ТОП оферта
тютюнгр. София, София,  преди 1 ден35 лв. (Цена)продавам тютюн Вирджиния нарязан на конци преминал парно термична обработка не мирише лошо в затворени помещения и не люти продавам и гилзи за пълнене на цигари БОНУС 600бр в кутия 5 лв.
ТОП оферта
Най добрия тютюн на пазара в Българиягр. Плевен, Плевен,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Продавам нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари както и за ръчно свиване. Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки! Нарязан на лентички средно 0, 03 мм, 0, 05 мм. Не пари на гърлото. Ниско съдържание на катрани. Мек плътен вкус и приятна миризма. Разполагаме с тютюн ВИРДЖИНИЯ голд, лайт, бленд, Виктори, Марлборо, Дънхил, Ева, Карелия, Парламент, ДАВИДОФ, МУРАТИ, ВИНСТОН, ЗЛАТНА ВИРДЖИНИЯ, СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ, Тютюна е първо качество и е готов за пушене! Цената е 35 лева за 1 кг. ( Много добро ..
ТОП оферта
НАЙ-ДОБРИЯ ТЮТЮНгр. Благоевград, Благоевград,  преди 1 ден35 лв. (Цена)Продавам нарязан на фини лентички тютюн. Напълно ферментирал, преработен и почистен добре. Сортиран по качество под вниманието на нашите експерти. Тютюна, който предлагаме, отговаря на всички критерий за направата на една цигара. При нас ще намерите тютюн, според своите предпочитания - сила и аромат...
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPНарязан Тютюн Виктори Давидов КАМЕЛ tutun Parlament Sobranie | Други | гр. Бургас
Нарязан Тютюн Виктори Давидов КАМЕЛ tutun Parlament Sobranie
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Продавам Маркови Тютюни на Добри цени Марки като Малборо 35 лв Виктори 35 Давидов 35 Ева 35 лв  Мурати 35 лв Карелия 35 Дънхил 35 Парламент 40 лв КАМЕЛ 40 лв и Собрание 40 лв Гарантирано качество! Доставяме в цялата страна!!!
VIPНарязан Тютюн за цигари.Narqzan Tutun za cigari | Други | гр. София
Нарязан Тютюн за цигари.Narqzan Tutun za cigari
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Продавам нарязан с професионална машина ТЮТЮН за цигари обработен изцяло от професионалисти. Тютюна може да бъде по ваш избор Слаб, Средно силен и силен, също така може да се ароматизира безплатно по ваш избор с ВАНИЛИЯ, КАРАМЕЛ, ЯГОДА, ПЪПЕШ, ШОКОЛАД, КАФЕ, ГОРСКИ ПЛОД, БАДЕМ И ДР. Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки и боклуци! Нарязан на лентички средно 0, 01 ..
VIPМалборо,Давидов,Карелия.Виктори Тютюн | Други | гр. София
Малборо,Давидов,Карелия.Виктори Тютюн
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам нарязан с професионална машина ТЮТЮН за цигари обработен изцяло от професионалисти. Тютюна може да бъде по ваш избор Слаб, Средно силен и силен, също така може да се ароматизира безплатно по ваш избор с ВАНИЛИЯ, КАРАМЕЛ, ЯГОДА, ПЪПЕШ, ШОКОЛАД, КАФЕ, ГОРСКИ ПЛОД, БАДЕМ И ДР. Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки и боклуци! Нарязан на лентички средно 0, 01 ..
VIPПредлгам високо качествен нарязан тютюн сорт Виржиния | Други | гр. Бургас
Предлгам високо качествен нарязан тютюн сорт Виржиния
Цена
40 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния! Фино нарязан,обезпрашен и идеално почистен . Готов за пълнене на цигари,както с ръчна,така и с електрическа машинка. Няма неприятна миризма,лютивина и парене. Мек ,плътен вкус и приятен аромат. Тютюна е силен,среден или слаб. Качеството е перфектно! Вирджиния Голд -40 лв/кг Вирджиния Лайт -35 лв/кг Вирджиния Бленд -35 лв/кг
VIPТютюн висококаествен за свиване и пълнене | Други | гр. Варна
Тютюн висококаествен за свиване и пълнене
Цена
35 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Продавам нарязан с професионална машина ТЮТЮН за цигари обработен изцяло от професионалисти. Тютюна може да бъде по ваш избор Слаб, Средно силен и силен. Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Продавам нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари( СТАВА ЗА РЪЧНО СВИВАНЕ И ЗА МАШИНКИ). Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки и боклуци! Нарязан на лентички средно 0, 01 мм, 0, 03 мм. Не пари на гърлото. Ниско съдържание на катрани. Мек плътен вкус и приятна..
VIPПродавам Тютюн Златна Вирджиния Уникално Качество и Вкус | Други | гр. Велико Търново
Продавам Тютюн Златна Вирджиния Уникално Качество и Вкус
Цена
35 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 3 дни
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра цена!
VIPТютюн висококаествен за свиване и пълнене  Експресна Доставка | Други | гр. Свищов
Тютюн висококаествен за свиване и пълнене Експресна Доставка
Цена
35 лв.
гр. Свищов, обл. Велико Търново,  преди 3 дни
Продавам уникален по вкус и качество фабрично нарязан и обработен на конци тютюн ЗЛАТНА ВИРДЖИНИЯ. Професионалнa обработкa по нова технология. тютюна е средно силен и е Подходящ за всякакъв вид машинки. Тютюнът е самостоятелно ферментирал на подходящите за това температура и влажност. Тютюнът е Слънчево жълт нарязан на конци. Не мирише не люти. Няколкократната преработка го прави с мек фкус и аромат на истински тютюн. БЪРЗИ ДОСТАВКИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Oбявата е реална.Пробвайте и няма да съжалявате.
VIPТютюн За Свиване И Пълнене | Други | гр. София
Тютюн За Свиване И Пълнене
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния! Фино нарязан,обезпрашен и идеално почистен . Готов за пълнене на цигари,както с ръчна,така и с електрическа машинка. Няма неприятна миризма,лютивина и парене. Мек ,плътен вкус и приятен аромат. Тютюна е силен,среден или слаб. По желание се ароматизира с шоколад,ванилия,череша и много други. Качеството е перфектно! Вирджиния Голд -40 лв/кг Вирджиния Лайт -35 лв/кг Вирджиния Бленд -35 лв/кг
VIPЕКО ПЕЛЕТИ СОФИЯ - 310 ЛВ ЕКО ГРИЙН ЕООД | Други | гр. София
ЕКО ПЕЛЕТИ СОФИЯ - 310 ЛВ ЕКО ГРИЙН ЕООД
Цена
310 лв.
ЕКО ПЕЛЕТИ СОФИЯ - 310 ЛВ ЕКО ГРИЙН ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ЕКО ПЕЛЕТИ СОФИЯ - 310 ЛВ ЕКО ГРИЙН ЕООД,  преди 4 дни
Еко Грийн Рент ЕООД е директен производител на пелети. Предлага еко пелети на територията на град София. Фирмата предлага еко пелети клас А1 от чист иглолистен материал от директен производител, за 310 лв.
VIPТЮТЮН- ролинг табако уникален | Други | гр. Русе
ТЮТЮН- ролинг табако уникален
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 4 дни
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPтютюн-нарязан 40 лв. | Други | гр. Пловдив
тютюн-нарязан 40 лв.
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 4 дни
тютюн ние се водим от волята за съвършенство във всеки един етап от производството. Нашите продукти са резултат от непрекъсната работа и стремеж да надминем очакванията на най-взискателните потребители. За да направим съвършената цигара, ние внимателно подбираме най-качествените тютюни. Всяка една от нашите марки се отличава със свой собствен, уникален вкус, оценен подобаващо от експерти и клиенти. Избирайки нашите продукти, потребителите получават не само високо качество, а и стил. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплат..
VIPЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM | Други | гр. Бургас
ЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 4 дни
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPпродава тютюн | Други | гр. София
продава тютюн
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
продава тютюн, 4 вида - от 25 до 40 лв./кг
K.O. лютив спрей | Други | гр. София
K.O. лютив спрей
Цена
7 лв.
Диверсант ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Диверсант ЕООД,  преди 1 час
С този спрей може успешно да се предпазите от агресивни двуноги и четириноги. За разлика от газовите спрейове, той може да бъде използван от голямо разстояние, като струята му достига до 4-6 метра.
казани за ракия | Други | гр. Варна
казани за ракия
Цена
230 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 час
продавам казани за ракия. 80л. пълен комплект. изработвам казани с мой и ваш материал. извършвам всякакви ремонти на медни и неръждаеми казани за ракия. ЗА СТРАНАТА РАБОТЯ С ЕКОНТ. заваряването е с бронз на аргон НЕ С КАЛАЙ.
Продавам тютюн | Други | гр. Перник
Продавам тютюн
Цена
25 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Валентин Георгиев,  преди 2 часа
Продавам нарязан с професионална машина ТЮТЮН за цигари обработен изцяло от професионалисти. Тютюна може да бъде по ваш избор Слаб, Средно силен и силен, също така може да се ароматизира безплатно по ваш избор с ВАНИЛИЯ, КАРАМЕЛ, ЯГОДА, ПЪПЕШ, ШОКОЛАД, КАФЕ, ГОРСКИ ПЛОД, БАДЕМ И ДР. Най добрия тютюн на пазара в България! ! ! Тютюн за цигари. Продавам нарязан на финни лентички след ферментация тютюн готов за пълнене на цигари ( СТАВА ЗА РЪЧНО СВИВАНЕ И ЗА МАШИНКИ). Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина! ! ! Няма лоша миризма и за околните и за вас! Няма клечки..
Електронна пура за еднократна употреба  E-gar Habana-за 19.99 лв.Вместо за 29.99лв. | Други | гр. София
Електронна пура за еднократна употреба E-gar Habana-за 19.99 лв.Вместо за 29.99лв.
Цена
19.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Най-новата електронна пура от E-Lites... Предлага Ви мек като кадифе дим ,комбиниран с автентичен вкус и забележителен характер, които можете да очаквате само от премиум е-пура. С размерите на стандартна кубинска пура, ’Habana E-Gar’ на E-Lites ще Ви представи в отлична светлина на всяко важно събитие. Освен това е отличен подарък за всеки пушач, който не иска да излиза навън, за да се наслади на поредната порция никотин. С еквивалента на около 30 обикновени пури, E-Gar Ви осигурява около 1500 дръпвания, преди да се наложи да я смените. доставката се поема от: купувача
Промоционален комплект Е30 мента за 14.99 лв.Вместо:24.99 | Други | гр. София
Промоционален комплект Е30 мента за 14.99 лв.Вместо:24.99
Цена
14.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Снабден с G9 презареждаема батерия и 1 пълнител за е-цигари E-Tip (но без зарядно устройство), Е 30 е подходящият избор за Вас, ако искате да се убедите в превъзходните качества на E-Lites преди да решите да закупите по-голям комплект електронни цигари или USB адаптер. Комплекта включва: *1 бр. G9 презареждаема батерия със зелен светодиод *1 бр. пълнител за електронна цигара (картомайзер) еквивалент на 30 обикновени цигари. Е 30 е наличен в три разновидности – регюлар/ нормални, лайт/ леки или ментол!
V2 cigs никотинова течност - 25 ml.  за 29.99лв. | Други | гр. София
V2 cigs никотинова течност - 25 ml. за 29.99лв.
Цена
29.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Възползвайте се от неустоимите предложения на V2 Platinum E - Liquid.Оригинална течност,създадена по американски стандарт!Предлагат се 5 вида вкусове, различни по сила на никотин:1.2% и 1.8%.Подходящи за истински ценители на традиционния вкус на тютюн! Видове аромати: V2 Red(класически американски тютюн) Congress(отличаващ се тютюнев аромат) Sahara (аромат на турски тютюн) Menthol (свеж вкус на мента) Mint Tea(освежаващ вкус на ментолов чай) Всяко шише е обезопасено спрямо деца и е с лесен за използване капкомер,вграден в капака. доставката се поема от: купувача
VAPOR COUTURE-ДАМСКА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА С КРИСТАЛ | Други | гр. София
VAPOR COUTURE-ДАМСКА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА С КРИСТАЛ
Цена
119 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Vapor Couture-Ви дава възможност да се насладите на здравословното пушене,държейки в ръката си едно истинско бижу!Дамската електронна,слим цигара впечатлява с невероятен дизайн,ултра-тънка батерия и кристален връх! Комплекта включва: *2бр.батерии-различни цветове(златисто розова и тъмно лилава) *10бр.пълнители *1бр.Адаптер за ел.мрежа *1бр USB зарядно Предлагаме и елегантна дамска чанта с огледалце,в която може да съхранява електронната цигара.ТЯ СЕ ПРОДАВА ОТДЕЛНО НА ЦЕНА:79лв. доставката се поема от: купувача
Търсим работници за пвц цех | Други | гр. София
Търсим работници за пвц цех
гр. София, обл. София,  Подател: Фен Ко Дограма ООД,  преди 6 часа
Търсим работници за пвц цех,намиращ се в кв.Чепинци. Предимство имат кандидатите с предишен опит в производството на пвц дограма и живущи в околностите. Желаещите нека да изпратят CV или да се обадят на тел.029962193 Заплащенето се обсъжда на място
Резервни части и гуми за мотокари, газокари, стакери и електрокари | Други | гр. София
Резервни части и гуми за мотокари, газокари, стакери и електрокари
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Предлагаме резервни части и гуми за електрокар, мотокар и газокар. Колела за стакери и ел. транспортери. Доставка до 24 часа независимо от марката и модела на машината.
Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми със Задължения : ИЗКУПУВАНЕ + ОСВОБОЖДАВАМЕ от СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 час ...... | Други | гр. София
Юридическо Съдействие за Прехвърляне на Фирми със Задължения : ИЗКУПУВАНЕ + ОСВОБОЖДАВАМЕ от СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 час ......
НОВЕ КОНСУЛТ ВТ
гр. София, обл. София,  Подател: НОВЕ КОНСУЛТ ВТ,  преди 8 часа
Адвокатска кантора Търговско Право : ПОКУПКО - ПРОДАЖБА на ФИРМИ със ЗАДЪЛЖЕНИЯ - Предлагаме Перфектно Юридическо Съдействие за ЕООД , ООД , СД , АД , ЕАД ! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и нашият екип е съставен от квалифицирани специалисти владеещи всички процедури в регистърното и лицензионно производство - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие ! Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 ЧАС ! Осигуряваме Нов Собственик на Фирмата със Задължения , Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция – Пълна Промяна по Обстоятелствата - Ваши..
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Host.bg