Производство, Търговия

Други

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
292 обяви
ТОП оферта
ПРОМОЦИЯ! Беплатна доставка! Перфектно нарязан тютюн Вирджиния блендгр. София, София,  преди 14 минути30 лв. (Цена)Предлагаме на пазара тютюн обработен по съвсем нова технология. Нарязан на конци, обезпрашен и почистен старателно. Тютюна е готов за направата на цигари. Не люти и няма неприятна миризма с перфектен % влажност. Заложете на качество и коректност! ПРОМОЦИЯ!!! Цена за 1кг-30лв. При заявка на 5кг-1кг ПОДАРЪК! При поръчка на 10кг. цената е 25лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до цялата страна в рамките на 24ч. при поръчка над 2кг.!
ТОП оферта
Нарязан тютюн Вирджиния бленд! Второ качество!гр. Разград, Разград,  преди 16 минути15 лв. (Цена)Остава след обработката на първокачествения тютюн. Има същите ароматни и вкусови качества, просто външният му вид не е добър. Цена 15 лв. за килограм. Доставка до адрес в цялата страна!
ТОП оферта
Промоция! Второкачествен нарязан тютюн Вирджиния голд.гр. София, София,  преди 22 минути15 лв. (Цена)Тютюна е с топ качество, надробен, останал от обработката на първокачествения. Цена за килограм 15лв.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн виржиния, голд, лайт, бленд! Първо Качество!гр. Русе, Русе,  преди 36 минути35 лв. (Цена)Предлагаме на пазара тютюн обработен по съвсем нова технология. Нарязан на фини лентички, обезпрашен и почистен старателно. Тютюна е готов за направата на цигари. Не люти и няма неприятна миризма, не пари на гърлото, съдържанието на катрани и вредни вещества са снижени до минимум. Тютюна е с перфектен % влажност. Заложете на качество и коректност! Предлагаме допълнително аромати по желание на клиента. При поръчки над 5 кг. има и допълнителни отстъпки и подаръци. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес! Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Нарязан Златна Виржиния-Професионално обработена! Лека, Средна и Силна.гр. Разград, Разград,  преди 39 минути35 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн виржиния, голд, лайт, бленд! Продавам уникален, по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно - термична обработка, това му придава допълнително вкус и аромат! Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас-силен, среден и слаб. Работим с куриерска фирма и доставяме във всяка точка на страната! Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Продавам уникален по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци.гр. Добрич, Добрич,  преди 43 минути35 лв. (Цена)Предлагаме на пазара уникален по вкус и качество тютюн обработен по съвсем нова технология. Нарязан на фини лентички, обезпрашен и почистен старателно. Тютюна е готов за направата на цигари. Не люти и няма неприятна миризма с перфектен % влажност. Ниско съдържание на катрани. Заложете на качество и коректност! Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден, слаб РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Продавам уникален по вкус и качество нарязан тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци.гр. Бургас, Бургас,  преди 45 минути35 лв. (Цена)Продавам уникален по вкус и качество нарязан тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно-термична обработка, това му придава допълнителен аромат. Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден, слаб РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. ЦЕНА- ВИРЖИНИЯ ГОЛД, ЛАЙТ, БЛЕНД-35 ЛВ.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн вирджиния, голд, лайт, бленд!гр. Шумен, Шумен,  преди 46 минути35 лв. (Цена)Продавам уникален, по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно - термична обработка, това му придава допълнително вкус и аромат! Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас-силен, среден и слаб. Работим с куриерска фирма и доставяме във всяка точка на страната! Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Нарязан Златна Виржиния-Професионално обработена! Лека, Средна и Силна.гр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 50 минути35 лв. (Цена)Нарязан Златна Виржиния-Професионално обработена! Лека, Средна и Силна. Продавам уникален по вкус и качество тютюн, фабрично обработен и нарязан на конци. Преминал е през парно-термична обработка, това му придавава допълнителен аромат. Не пари на гърлото и не мирише лошо в затворени помещения. Ниско съдържание на катрани. Силата на тютюна се определя от Вас - силен, среден, слаб. РАБОТИМ С КУРИЕРСКА ФИРМА. ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТАВКИТЕ НА МЯСТО ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ. При поръчки над 5 кг. има и допълнителни отстъпки и подаръци. Виржиния Голд- 35лв/кг Виржиния Бленд - 35лв/кг Виржиния Лайт 35/кг
ТОП оферта
Промоция! Нарязан тютюн Вирджиния голд. Безплатна доставкагр. София, София,  преди 58 минути30 лв. (Цена)Нарязан на конци тютюн за ценители. Обезпрашен и минал през паро-термична обработка с много добър % влажност, готов за директно свиване на цигари, както с ръчна така и с електрическа машинка. Има богат аромат при пушене, ухае великолепно и за околните около вас! Цена за 1кг-30лв. При поръчка над 2кг. -безплатна доставка!
ТОП оферта
Ново!!! Безплатна доставка!!! Нарязан тютюн Вирджиния блендгр. София, София,  преди 59 минути30 лв. (Цена)Финно нарязан на конци тютюн, превъзходен като качество, аромат и селекция! Подбрани са само най-добрите листа, обработени и нарязани за директна направа на цигари, както с електрическа така и с ръчна машинка. Тютюна е обработен и обезпрашен, при пушене не се рони, гори равномерно и няма неприятна миризма и парене. При поръчка на 5кг. -1кг. БОНУС! При поръчка на 2кг. и повече -безплатна доставка до адрес в цялата страна!
ТОП оферта
ПРОМОЦИЯ - ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАБОТЕН ТЮТЮН ВЕРДЖИНИЯ ГОЛД. ПЪРВО КАЧЕСТВО. ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 час24.99 лв. (Цена)Професионално обработен тютюн Верджиния Голд, първо качество, обезжилен, не люти. Доставката се поема от купувача. ЦЕНА - 24.99 лв./кг, цената е ниска, защото минималното количество за заявка е 2 кг. Доставка в цялата страна.
ТОП оферта
Промоция! Безплатна доставка!!! Нарязан тютюн Вирджиния голдгр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 час30 лв. (Цена)Тютюна е собствено производство, отлежал и ферментирал. Обезпрашен, нарязан на конци, готов за направата на цигари. Тютюна е с най-добро качество на пазара. При пушене гори равномерно, без ронене и неприятна миризма. Опитайте и се уверете в качеството! Цена по договаряне за по-големи количества! БОНУС-при 5кг. -1кг. подарък! При поръчка над 2кг. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна!!
ТОП оферта
ПРОМОЦИЯ!!! Нарязан тютюн Вирджиния бленд. Коректност+Безплатна доставка!гр. София, София,  преди 1 час30 лв. (Цена)Уникален по вкус и качество собствено произведен тютюн. Нова технология. Обезпрашен. Тютюна е с най-добро качество на пазара. При пушене гори равномерно, без ронене и неприятна миризма. При поръчка на 5кг. -1кг. БОНУС! При поръчка над 2кг. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цялата страна. Гарантирана коректност!
ТОП оферта
Нарязан тютюн Вирджиния златна! Безплатна доставка!гр. София, София,  преди 2 часа30 лв. (Цена)Финно нарязан на конци тютюн Вирджиния Голд. Използвани са само най-добрите листа. Нарязан, обезпрашен и почистен ръчно след обработката му. При пушене няма парене и драскане в гърлото. Тютюнът е много ароматен и приятен, пробвайте и се убедете сами! При поръчка над 2 кг. доставката е безплатна!
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Варна, Варна,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - екстра качествогр. Русе, Русе,  преди 13 часа29.90 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качествогр. Плевен, Плевен,  преди 13 часа29.90 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
Нарязан Тютюн - Професионално обработена Вирджиния Голдгр. Кърджали, Кърджали,  преди 13 часа29.90 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Варна, Варна,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Монтана, Монтана,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн - екстра качествогр. Варна, Варна,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Отсъпка за търговци на едро!!! Имам удоволствието да ви представя най - добрия и качествен артикул на Българския пазар. Доставка до всяка точка на България в рамките на 24 часа. Продукта е без забележки на фини и тънки лентички, без прах, без боклуци и с приятнма миризма за вас и за хората около вас, обработен с последни технологии и изминал всички процедури. Изключ ително много съм коректен като продавач и очаквам същото от вас, никога няма да изпращам некачествен боклук както правят други колеги. Доставка до адрес.
ТОП оферта
Нарязан Тютюн - Професионално обработена Вирджиния Голдгр. Добрич, Добрич,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн виржиния голд лайт блендгр. Велико Търново, Велико Търново,  преди 13 часа29.90 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Пловдив, Пловдив,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн виржиния голд лайт блендгр. Бургас, Бургас,  преди 13 часа29.90 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента.
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра
ТОП оферта
Продавам нарязан тютюн виржиния голд лайт блендгр. Силистра, Силистра,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам нарязан тютюн Златна Вирджиния. Уникален на вкус и с перфектно качество. Идеално почистен и фино нарязан. Подготвен е за пълнене на цигари, както с ръчна така и електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Не люти и не пари! Силата на тютюна е различна, в зависимост от предпочитанията на клиента. Може да поръчате допълнително аромат по свой вкус - ванилия, карамел, череша и други. За хора, които не желаят да правят компромис с качеството. Перфектно качество на добра
ТОП оферта
ТЮТЮН Първо Качество---при по голямо количество има отстъпкагр. Варна, Варна,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам и филтри на разфасовки по 200бр. Висококачествени, фабрично; обработени, наряз ани тютюни на лентички готови за употреба, с двойна ферментация.. Цен ата за 1кг; е 30, 35, лв в зависимост от сорта и качеството Тютюнът е обезпрашен и абсолютно чист. Нарязаните лентички, са широки от 0.6мм до 1.0мм, (доставка за цялара страна).
ТОП оферта
Нарязан Тютюн - Професионално обработена Вирджиния Голдгр. Търговище, Търговище,  преди 13 часа30 лв. (Цена)Продавам и филтри на разфасовки по 200бр. Висококачествени, фабрично; обработени, наряз ани тютюни на лентички готови за употреба, с двойна ферментация.. Цен ата за 1кг; е 30, 35, лв в зависимост от сорта и качеството Тютюнът е обезпрашен и абсолютно чист. Нарязаните лентички, са широки от 0.6мм до 1.0мм, (доставка за цялара страна).
« Предишна | 12345678910 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.