Производство, Търговия

Други

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
359 обяви
ТОП оферта
ТЮТЮНгр. Стара Загора, Стара Загора,  преди 8 часа35 лв. (Цена)Предлагам нарязан тютюн за пълнене на цигари.Тютюнът е на тънки ленти 0,5 до 1мм .Обработен е на парна инсталация за подобряване на аромата.Изчистен от клечки и боклуци.Оставен на склад 1година за по добра ферментация.Не горчи и не пари на гарлото.Доставка за цялата страна до 24ч.
ТОП оферта
ТЮТЮНгр. Русе, Русе,  Подател: gosho,  преди 8 часа35 лв. (Цена)Тютюн за цигари. Чист и обезпрашен автоматично от последна мода машина. Няма клечки и боклуци! Няма лоша миризма. Не пари на гърлото. Oбработен изцяло от професионалисти. Нарязан на лентички средно 0, 01 мм, 0, 2мм, 0, 3 мм. Тютюна може да бъде по ваш избор - слаб - Средно силен - силен Раполагаме с виржиния голд винстон, златна вирджиния, стандартна вирджиния. От един килограм се правят средно около 45 - 50 кутии или около 1 000 цигари Безплатна доставка за количества над 5 кг и безплатен аромат с един от следните аромати ванилия, шоколад, карамел, пъпеш, бадем, горски плод, кокос, кафе . Работя с куриер и доставям за цяла България в срок до 24 час
ТОП оферта
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮНгр. София, София,  преди 12 часа35 лв. (Цена)КОРЕКТНИ СМЕ И НЕ ИЗПРАЩАМЕ ТРИЦИ!!!!! Фино нарязан на конци, обезпрашен и идеално почистен. ПРЕМИНАЛ ПРЕЗ ПАРНО - ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА, КОЕТО ГО ПРАВИ ОЩЕ ПО - ПЛЪТЕН И НЕЗАМЕНИМ ВКУС. Готов за пълнене на цигари, както с ръчна, така и с електрическа машинка. Мек, плътен вкус и приятен аромат. Без никаква лютивина и неприятна миризма. По ваше желание тютюна може да бъде слаб, среден, и по силен. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 5КГ ИМА ОТСТЪПКИ Доставката, получавате на адрес, посочен от Вас. до 2дни Ще бъдете доволни от избора.
ТОП оферта
prodavam тютюнгр. Бургас, Бургас,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 1 денТютюн ние се водим от волята за съвършенство във всеки един етап от производството. Нашите продукти са резултат от непрекъсната работа и стремеж да надминем очакванията на най-взискателните потребители. За да направим съвършената цигара, ние внимателно подбираме най-качествените тютюни. Всяка една от нашите марки се отличава със свой собствен, уникален вкус, оценен подобаващо от експерти и клиенти. Избирайки нашите продукти, потребителите получават не само високо качество, а и стил. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаряне 2.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ(второ качество..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПерфектен тютюн - София :: Други :: гр. София
Перфектен тютюн - София
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Предлагам ви перфектен тютюн, нарязан на фини лентички и подходящ за пълнене на цигари както с ръчна така и електронна машинка. Не пари на гърлото и няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. Перфектно качество (съотношение цена/качество). Доставка до 24 - 36 часа в пределите на София. 35 лева 1кг с безплатна доставка. 25 лева половин килограм с безплатна доставка.
VIPтютюн-нарязан 40 лв. :: Други :: гр. Пловдив
тютюн-нарязан 40 лв.
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 1 ден
тютюн ние се водим от волята за съвършенство във всеки един етап от производството. Нашите продукти са резултат от непрекъсната работа и стремеж да надминем очакванията на най-взискателните потребители. За да направим съвършената цигара, ние внимателно подбираме най-качествените тютюни. Всяка една от нашите марки се отличава със свой собствен, уникален вкус, оценен подобаващо от експерти и клиенти. Избирайки нашите продукти, потребителите получават не само високо качество, а и стил. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплат..
VIPТЮТЮН- ролинг табако уникален :: Други :: гр. Русе
ТЮТЮН- ролинг табако уникален
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 1 ден
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM :: Други :: гр. Бургас
ЗАВОДСКИ тютюн МАЛБОРО И КАМЕЛ -WWW.TUTUNBG.COM
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА,  преди 1 ден
ПРОДАВАМ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЮТЮН ЗА СВИВАНЕ НА ЦИГАРИ ЗЛАТНА-ГОЛД ВИРДЖИНИЯ. ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Мек и плътен на вкус с приятена арома. Идеално почистен и фино нарязан на лентички.от 0.3 до 0.6 мм Тютюна е преминал през термична обработка и не пари на гърлото. Подготвен е от 6 сортове вирджиния и готов за пълнене на цигари, както с ръчна така и с електронна машинка. Няма тежка и неприятна миризма в затворени помещения. цени:и модели. 1.СТАНДАРТНА ВИРДЖИНИЯ от три типа тютюн цена 60 лв.кг за покупка на 2 кг доставката е безплатна за покупка от 5 или 10 или 20 кг цената е по договаря..
VIPпродава тютюн :: Други :: гр. София
продава тютюн
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
продава тютюн, 4 вида - от 25 до 40 лв./кг
Брави в Русе - голямо разнообразие :: Други :: гр. Русе
Брави в Русе - голямо разнообразие
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: СИ ЕЛ ЕС ЕООД,  преди 6 часа
Голямо разнообразие на брави за всички видове врати. Предлаганата стока е от български и чуждестранни производители. Работим и по каталог. Консултация на място. Персонално обслужване до решаване на всеки Ваш проблем.
Продавам дървени скари :: Други :: гр. Монтана
Продавам дървени скари
Цена
6 лв.
Anelia
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Anelia,  преди 10 часа
Дървените скари са втора употреба ,но са много запазени , размери : 1.30 м на 1.00 м
Продавам европалета :: Други :: гр. Монтана
Продавам европалета
Цена
5 лв.
Anelia
гр. Монтана, обл. Монтана,  Подател: Anelia,  преди 10 часа
Европалета втора употреба размери : 1,20 см на 0,80 см
ламаринен гараж :: Други :: с. Миролюбово
ламаринен гараж
с. Миролюбово, обл. Бургас,  преди 17 часа
ламаринен разглобяем гараж, добро състояние - договаряне
Clean Power - Анти смрад Опаковка: 8 таблетки - 160 грама. :: Други :: гр. Бургас
Clean Power - Анти смрад Опаковка: 8 таблетки - 160 грама.
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 21 часа
Предназначение: за обезмирисяване и дезинфекция на: канализационни системи, колекторни шахти, септични ями, места за депониране на битови и индустриални отпадъци, места обитавани от домашни любимци, животновъдни ферми и други проблемни зони. Разходна норма: 1 таблетка – за съоръжения до 5 куб.м.; Начина на приложение: За канализационни системи – 1 таблетка се разтваря в 10 л. вода и се излива в канализацията. За колекторни шахти и септични ями – таблеткат се поставя директно в съоръжението или в най-близката точка на канализационната система до съоръжението. За депа на отпадъци или места..
Clean Power за тоалетни, вани, джакузита, канaли и сифони :: Други :: гр. Бургас
Clean Power за тоалетни, вани, джакузита, канaли и сифони
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 21 часа
Предназначение: за почистване и дезинфекциране на тоалетни, вани, джакузита, канали и дифони. Три действия в един препарат. Начин на приложение: за тоалетни - една таблетка се пуска в тоалетната чиния и след пълното и разтваряне след 30 мин. се пуска водата; за вани и джакузита: напълва се с вода и една таблетката се пуска вътре, след 30 мин. Се източва ваната. За джакузита е препоръчително да се пусне за няколко минути циркулацията на водата. Забележка: не трябва да има къпещи се при прилагане на препарата! За канали: приготвя се разтвор с 1 таблетка в 10 литра вода и се изсипва в канала..
Прахов пожарогасител 2 кг. :: Други :: гр. Стара Загора
Прахов пожарогасител 2 кг.
Файер-контрол ООД
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Файер-контрол ООД,  преди 21 часа
Зареден, напълно окомплектован ( глава, манометър, стойка за МПС ), със “CE” маркировка, EN3. Капацитет: 2 кг Пожарогасителна ефективност 8А 34В C E Гасителен агент: Прах ABC 40% Работна температура: -30°C / 60°C Тестово налягане: 27 бара Максимално допустимо налягане: 18 бара Обем на съда: 2.54 литра Височина на съда: 310 мм Диаметър на съда: 110 мм Дебелина на съда: 1.07мм Приблизително брутно тегло: 3.50 кг Покритие: RAL3000
Калциев глицерофосфат чист 99 за здрави кости и стави. :: Други :: гр. София
Калциев глицерофосфат чист 99 % за здрави кости и стави.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
Калциев глицерофосфат е минерална сол, която е источник на калции и фосфор с превъзходни хранителни качества, дължащи се на органичните глицеролни аниони. Калциев глицерофосфат е комбиниран източник на калций и фосфор. Тази комбинация (съотношение Са / Р 1.3) е полезна, тъй като насърчава калциевата асимилация и отговаря на необходимостта на някои тъкани, по-специално костната тъкан от усвояването на калций и фосфор едновременно. Съдържанието на калции е по високо в сравнение с други органични соли /лактат, глюконат, цитрат/. Глицероловия анион играе важна роля като прекурсор на фосфоли..
Соларни Маски за заваряване -70 лв!! :: Други :: гр. Хасково
Соларни Маски за заваряване -70 лв!!
Цена
70 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 23 часа
Соларна маска за заваряване, регулиране на затъмнението 9-13, повишена точност и качество на заварка, време за реакция светло-тъмно 0.01 милисекунди, време за реакция тъмно-светло 0.02 милисекунди, функция за изключване на соларното стъкло - може да се ползва като обикновена маска при рязане с ъглошлайф, UV и IR защита, автоматично пускане и спиране, работна температура -5 - 55 градуса, произведена от удароустойчива пластмаса, тегло 0.495 кг. ИМА НАЛИЧНИ МАСКИ С ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕ НА ЦЕНА 90.00 ЛВ..
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!! :: Други :: гр. Хасково
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!!
Цена
450 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 23 часа
200 Ампера-ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ - 490 лв!!! MIG-MAG/CO2/ ИНВЕРТОРНИ заваръчни апарати MIG200 с вградено телоподаващо устройство. С тях се заваряват всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. Окомплектовани са с ръкохватка за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска и чукче с четка. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-200 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с тел размери 0.6 ,0.8 и1.0 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В : 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервиз..
Алуминиеви Радиатори Global MIX :: Други :: гр. София
Алуминиеви Радиатори Global MIX
Elkom Express Ltd.
гр. София, обл. София,  Подател: Elkom Express Ltd.,  преди 1 ден
Висока топлинна мощност гарантирана със сертификат UNI EN 442 от Politecnico di Milano позволява да бъдат инсталирани по малки по обем радиатори. С радиаторите MIX постигането на желаната температура е бързо и икономично. С гаранция от 10 години, благодарение на използвания материал и двойното прахово покритие неизискващо повторно боядисване.
Климатици Fuji , Fujitsu, Daitsu :: Други :: гр. Пловдив
Климатици Fuji , Fujitsu, Daitsu
Цена
600 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: R&G Clima,  преди 1 ден
Предлагаме климатици Fujitsu,Daitsu и Fuji с транспортни и козметични дефекти ,нови и втора употреба на добри цени . Разполагаме на склад с модели от 09 BTU до 45 BTU и Мултисплит системи. Предлагаме богата гама от резервни части за горепосочените модели ,нови външни тела с транспортен дефект за моделите LGC ,LKC,LEC и други.
КАЧЕСТВЕНО ИТАЛИАНСКО КАФЕ BEST ESPRESSO :: Други :: гр. Бургас
КАЧЕСТВЕНО ИТАЛИАНСКО КАФЕ BEST ESPRESSO
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Вкусови качества по-добри от Лаваца: сорт Лейла (60% рубуста, 40% арабика)-12 лв/кг сорт Нимфа (по-силно: 80% рубуста, 20% арабика)-13 лв/кг Сибила (безкофеиново)-14 лв/кг
тютюн Вирджиния Голд :: Други :: гр. Бургас
тютюн Вирджиния Голд
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
продава фабричен тютюн Вирджиния Голд
Промоция до 20 намаление на крепежни елементи :: Други :: гр. София
Промоция до 20 % намаление на крепежни елементи
Крепежи Пловдив
гр. София, обл. София,  Подател: Крепежи Пловдив,  преди 1 ден
www.krepejiplovdiv.com При нас ще откриете всички видове: Болтове, шпилки и винтове с клас на якост 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9. Голямо разнообразие от гайки и шайби. Сертифицирани и несертифицирани строителни закрепвания - дюбели, анкерни болтове, химически закрепвания. Неръждаеми крепежни елементи,такелаж и въжета от неръждаема стомана. Самопробивни винтове с или без EPDM уплътнителна шайба. Самонарезни винтове за ламарина.Планки и закрепвания за дървени греди. Винтове за бетон,дърво и гипсокартон. HSS свредла за метал, SDS Plus и SDS Max свредла за бетон. Поп-нитове, нитове, нит-гайки. Отво..
prodava rakiq :: Други :: гр. София
prodava rakiq
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: radi,  преди 2 дни
Продавам домашна гроздова ракия от Плевен! 0.5л-6.00лв 1л-10лв 1.5л-15лв
Резервни части и гуми за мотокари, газокари, стакери и електрокари :: Други :: гр. София
Резервни части и гуми за мотокари, газокари, стакери и електрокари
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Предлагаме резервни части и гуми за електрокар, мотокар и газокар. Колела за стакери и ел. транспортери. Доставка до 24 часа независимо от марката и модела на машината.
Продава дървени палети :: Други :: гр. Велико Търново
Продава дървени палети
Цена
15 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 2 дни
Продава дървени палети различни размери(80х120,114х114,100х120,110х120)
Висококачествен нарязан тютюн :: Други :: гр. Габрово
Висококачествен нарязан тютюн
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 2 дни
Продавам нарязан на тънки ленти тютюн.Идеален е за пушене,лек и с много приятен аромат.Гарантирам високото му качество тъй като тютюнът така наразязан е преминал през термична обработка.Цена за кг.30лв.За поръчки над 4кг.има отстъпки.Бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната.
унищоване на хлебарки , пръскам против хлебарки :: Други :: гр. София
унищоване на хлебарки , пръскам против хлебарки
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
унищожаване на хлебарки , пръскане с професионални препарати, гарантиран резултат .
магазин :: Други :: гр. Бургас
магазин
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО БУРГАС,  преди 2 дни
У В А Ж А Е М И К Л И Е Н Т И Уведомяваме ви,че в новооткрития магазин „ЕКОМАКСБИО БУРГАС“-ЕООД на ул:Калофер №1а,к/с „Лазур“-гр.Бургас,на приемливи цени ,ще намерите необходимите ви,БИО ПЕРИЛНИ,ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ И САПУНИ,както и ще откриете голям избор на БИОПРОДУКТИ за третиране /обработване/на замърсените отпадни води на СЕПТИЧНИ ЯМИ/ИЗГРЕБНИ ЯМИ/на МОБИЛНИ МОДУЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ.,на ЛОКАЛНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ и за третиране на ВОДИТЕ в ПЛУВНИ БАСЕЙНИ Всички суровини които се използват в Биопродуктите са БИОРАЗГРАДИМИ,не съдържат ензими,тензиди на петролна осн..
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg