Обучение, курсове

Учебници, Теми, Курсови работи

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
207 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДипломна работа, курсова работа, реферат, писане и преразказ на текст... | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломна работа, курсова работа, реферат, писане и преразказ на текст...
helpbook.bg
гр. София, обл. София,  Подател: helpbook.bg,  преди 5 часа
Индивидуални разработки на дипломни работи, магистърски тези, курсови работи, реферати, доклади, есета, ЛИС, задачи, презентации, рецензии, редактиране и преразказване на текст и т.н. Цената се определя от спецификата на запитването.
VIPПиша есета и курсови работи на английски и български език | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Пиша есета и курсови работи на английски и български език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Пиша есета и курсови работи на английски и български език.
VIPkурсови задания, реферати, димломни, презентации | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
kурсови задания, реферати, димломни, презентации
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Помощ в изготвянето на есета, курсови работи, реферати, бизнес планове, проекти, презентации, дипломни работи, теми, магистърски тези и др. по тема, конспект, изисквания. Заданията е изготвят индивидуално, авторски чрез специализирани ресурси и богат книжен архив. 8 годишен опит с всички университети Най - ниски цени, без начисляване за брой страници, срок, работа в почивни дни. За Икономика, Мениджмънт, Публична администация, Туризъм, Маркетинг, Право, Психология, Педагогика, Философия, Политология, Защита на националната сигурност, Финанси, Упревление на чо..
VIPКурсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси, чертежи АutoCad | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси, чертежи АutoCad
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
Пиша есета и всички писмени работи-експресно и качествено | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Велико Търново
Пиша есета и всички писмени работи-експресно и качествено
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 4 часа
Изготвям издържани есета по съвременна българска, западноевропейска, класическа и съвременна литература, религия, туризъм, политология и много други дисциплини. Пиша също и курсови, дипломни работи други писмени задания. Есетата са подходящи както за студенти, така и за ученици. Имам отлична обща култура, магистър филолог и доктор на филологическите науки. Способна съм да се справя с всякаква тема, а ако не по силите ми ще ви кажа честно, че не мога да поема вашата поръчка. Критериите, на които моите есета отговарят: - добре структурирани и звучат свързано като текст; -не съдържат пр..
Есета на английски и френски език | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Поморие
Есета на английски и френски език
гр. Поморие, обл. Бургас,  преди 5 часа
Пиша есета на английски и френски език.
Курсови, есета, домашни, уроци, презентации, задачи по Счетоводство, Икономика, Математика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Курсови, есета, домашни, уроци, презентации, задачи по Счетоводство, Икономика, Математика
Цена
20 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 часа
Помагам за курсови работи по Счетоводство, Финанси, Право, Маркетинг, Мениджмънт, Туризъм, Индустрия, Теория на счетоводството, финансово счетоводство, Корпоративни финанси, Управление на инвестициите - маркетинг, Теория на управлението, Човешки ресурси, Математика, Политология, Психология и други. Бизнес планове, казуси, задачи. Цена по договаряне, в зависимост от обема и срока, в който трябва да се направи. Възможност за изпращане по куриер с наложен платеж за цялата страна. Лично предаване в рамките на гр. Варна. Давам уроци, продавам готови курсови проекти и решени задачи.
Продавам помагала за студенти | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Продавам помагала за студенти
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
1. Помагала със четиризначни таблици и формули по математика-изд.98 и 92 г. Състояние-добро.5 лв за двете. 10% отстъпка от цената за транспорт при доставка от типа офис-офис на Еконт!
Дипломни работи за Професионална Квалификационна Степен за Начална Училищна Педагогика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Дипломни работи за Професионална Квалификационна Степен за Начална Училищна Педагогика
гр. Варна, обл. Варна,  преди 7 часа
Изработваме ДИПЛОМНИ РАБОТИ за Професионална Квалификационна Степен /ПКС/ за НАЧАЛНА УЧИЛИЩНА ПЕДАГОГИКА /НУП/. Специализирани за ДИПКО - Варна и СУ ”Св. св. Климент Охридски”!
дипломни работи, реферати, проекти и други | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
дипломни работи, реферати, проекти и други
Силвия Димова
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Димова,  преди 11 часа
Изработване на качествени дипломни работи и магистърски тези, реферати, курсови проекти, теми, есета и др., добри условия и кратки срокове. Спазване на изискванията на конкретния институт, за който се изработва материала.
Бързо и коректно изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Бързо и коректно изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
Лили Добрева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Лили Добрева,  преди 11 часа
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета на конкурентни цени и кратки срокове. РЕШАВАМЕ И ЗАДАЧИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ И СЧЕТОВОДСТВО.
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета на конкурентни цени и кратки срокове. РЕШАВАМЕ И ЗАДАЧИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ И СЧЕТОВОДСТВО.
Бързо разработване на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Бързо разработване на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
Цена
5 лв.
Лили Добрева
гр. София, обл. София,  Подател: Лили Добрева,  преди 11 часа
Работим за всички университети в страната спрямо посочени от Вас изисквания, теми и време за разработка. РЕШАВАМЕ И ЗАДАЧИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ И СЧЕТОВОДСТВО. Ако имате нужда от нашата помощ можете да ни намерите на посочените координати.
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика
Цена
5 лв.
Ани Стоянова
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ани Стоянова,  преди 11 часа
В помощ на студента!!! Изготвяме дипломни и курсови работи, разработваме теми, тези и есета, пишем реферати. Ако имате задача, която трябва да изпълните в срок, а времето Ви притиска, ние можем да Ви помогнем!!!
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика
Цена
5 лв.
Ани Стоянова
гр. София, обл. София,  Подател: Ани Стоянова,  преди 11 часа
В помощ на студента!!! Изготвяме дипломни и курсови работи, разработваме теми, тези и есета, пишем реферати. Ако имате задача, която трябва да изпълните в срок, а времето Ви притиска, ние можем да Ви помогнем!!!
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Теми, тези, есета, курсови и дипломни работи, задачи по счетоводство и статистика
Цена
5 лв.
Ани Стоянова
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ани Стоянова,  преди 11 часа
В помощ на студента!!! Изготвяме дипломни и курсови работи, разработваме теми, тези и есета, пишем реферати. Ако имате задача, която трябва да изпълните в срок, а времето Ви притиска, ние можем да Ви помогнем!!!
Предлагаме разработени теми по Бизнес администрация, магистър за НБУ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Предлагаме разработени теми по Бизнес администрация, магистър за НБУ
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
Предлагаме разработени теми по Бизнес администрация, магистър за НБУ. Заповядайте в нашият сайт за повече подробности на адрес http://teminbu.run-bg.com/ Темите са развити по следният конспект: 1. Управленският процес. Характеристика на устойчивостта на управленския процес. Поведенчески и институционални аспекти на устойчивостта на управленския процес. 2. Проектно и организационно - структурно осигуряване на управленския процес. Потребност, същност, обхват и организация на проектите. Структурен подход при управление на проектите. 3. Проектите като средство за реализиране на страт..
дипломни работи. курсови и семестриални проекти. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
дипломни работи. курсови и семестриални проекти.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Разработване на семестриални проекти, реферати, казуси, есета и дипломни работи по икономически дисциплини, психология, туризъм, право и други.
Уроци по средна и Висша математика-Онлайн | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Уроци по средна и Висша математика-Онлайн
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Йорданова,  преди 17 часа
Давам уроци на ученици 4-12 клас и висша математика I,II,III и IV част висша математика - интеграли, диференциали, линейна алгебра, аналитична геометрия, криволинейни, лицеви интеграли, редове, функции, дферинцеални уравнения, трансформации на Лаплас, теория на вероятностите и др./. Курсови работи-Онлайн! Уроци по математика за студенти в чужбина.
9 години - прецизно, грамотно, бързо | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
9 години - прецизно, грамотно, бързо
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Дипломни и курсови работи, есета, реферати, доклади, магистърски тези, проекти, курсови проекти, персонални разработки, текстове за реклами, интерпретация на текстове, набор и редактиране на текстове. Творчески и индивидуален подход. Powerpoint презентации. Корекции до предаването на работите и до защитата им.
Дипломни и курсови работи, магистърски тези, реферати, съчинения, есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Дипломни и курсови работи, магистърски тези, реферати, съчинения, есета
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Психология, Философия, Социология, Икономика, Агрономия, Спорт и други...
Разработване на дипломни, курсови и семестриални проекти. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Разработване на дипломни, курсови и семестриални проекти.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Разработване на индивидуални курсови, семестриални, дипломни проекти, задачи, бизнеспланове, WORD, EXCEL и PowerPoint презентации за всички български университети, на български. Предимно свързани с икономическите факултети: Мениджмънт, стопанско управление · Маркетинг, продажби, потребителско поведение · Управление на човешките ресурси · Управление на проекти · Стратегическо управление·Туризъм Макроикономика, или Бизнесадминистрация. Разработките могат да бъдат в различни бизнес сфери като туризъм, търговия, услуги, производство. Предлагам високо качество, отлично оформление и кратки срокове. ..
Разработени теми по Етика за Медицински Колеж Пловдив | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Разработени теми по Етика за Медицински Колеж Пловдив
Цена
49 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 19 часа
Предлагам разработени теми за кандидат студентския изпит по Етика за медицински колеж Пловдив за специалностите (Помощник Фармацевт, Рехабилитарор, Медицинска Сестра, Рентгенов Лаборант, Медицински Лаборант, Зъботехник П. С Лично аз съм кандидатствал с темите по етика за специалноста Помощник-Фармацевт. Обща оценка: Отличен 5.50. Методични Указания: Кандидатстващите за придобиване на образователно-квалификационна степен ”Бакалавър” по специалностите ”Медицинска Сестра” и ”Акушерка” и, Професионален-Бакалавър’’ за специалностите в Медицински колеж полагат устен изпит с писмена част, ко..
теми по литература и история | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
теми по литература и история
Цена
30 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Разработени теми по литература и история от университетски преподаватели -всички теми
Атласи по анатомия на човека Синелников, Атлас анатомии человека | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Атласи по анатомия на човека Синелников, Атлас анатомии человека
Цена
350 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Атласи по анатомия на човека Синелников 3 тома цветен атлас руски език отлично състояние За студенти по медицина, дентална медицина, и ВИФ, студенти за лекар, зъболекар, Атлас анатомии человека на Синельников Государственное издательство медицинской литературы - Москва, СССР
Учебник по немски | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Учебник по немски
Цена
25 лв.
Ани
гр. София, обл. София,  Подател: Ани,  преди 1 ден
Учебник по немски, цена като нов -50 лв
речници по немски език | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
речници по немски език
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
немски тьлковник ДУДЕН +немски ИКТЕНЗИВ-15лв. -всичко
Курсови задачи по висша математика и програмиране | Учебници, Теми, Курсови работи | с. Черниче
Курсови задачи по висша математика и програмиране
с. Черниче, обл. Благоевград,  Подател: Ивайло Халачев,  преди 1 ден
Решаване курсови задачи по висша математика и програмиране. 1. Задачи по висша математика: - Математически Анализ; - Линейна Алгебра и Аналитична Геометрия; - Висша Алгебра; - Диференциални уравнения; - Математическо Оптимиране и Теория на графите; - Числени Методи; - Вероятности и Статистика. 2. Задачите по програмиране да бъдат на следните програмни езици: - Асемблер; - C/C++; - C#. За предпочитане комуникацията да става по email или по Skype.
Английски | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Английски
Цена
7.99 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ - 7,99лв. ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ + ДИСК ЗА НАПРЕДНАЛИ = 13,99лв. На вниманието на всички тези,които нямат време да ходят на курсове по английски език е нашето предложение – иновативна софтуерна програма за начинаещи и средно напреднали,която помага сами да усвоите основите на английския език. Това са два диска които съдържат около 2400 думи,фрази,граматични особености,като имате възможност да записвате,сравнявате и тренирате вашето произношение.Ще може да водите виртуални разговори с компютъра,да изпълнявате писмени упражнения и да се самооценявате с тесто..
Индивидуална разработка на курсови работи, семестриални проекти и дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Индивидуална разработка на курсови работи, семестриални проекти и дипломни работи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дипломни и курсови разработки,  преди 1 ден
Разработвам индивидуално дипломни работи,курсови работи, семестриални проекти, реферати, есета, доклади, план конспекти, рецензии. Всяка разработка е строго съобразена с изискванията на Вашия преподавател и конкретен университет. За 2 и повече заявки за разработване - отстъпка. Високо качество, кратки срокове и нормални цени.
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.