Обучение, курсове

Учебници, Теми, Курсови работи

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
140 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДИПЛОМНИ РАБОТИ. КУРСОВИ И СЕМЕСТРИАЛНИ ПРОЕКТИ. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
ДИПЛОМНИ РАБОТИ. КУРСОВИ И СЕМЕСТРИАЛНИ ПРОЕКТИ.
МЕЖДУНАРОДЕН ЦЕНТЪР ЗА КОМУНИКАЦИИ И РАЗВИТИЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
РАЗРАБОТВАНЕ НА КУРСОВИ РАБОТИ ,СЕМЕСТРИАЛНИ ПРОЕКТИ, РЕФЕРАТИ,ЕСЕТА, КАЗУСИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ПО ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ- ИКОНОМИКА ,ПСИХОЛОГИЯ ,ТУРИЗЪМ, ПРАВО И ДРУГИ.
VIPКурсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
Бърза помощ за студента | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Бърза помощ за студента
гр. София, обл. София,  преди 5 минути
Изготвяне на индивидуални курсови работи, бизнес проекти, реферати и др. За студенти, които работят, заети са, нямат време. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС!
Разработка на курсови работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Разработка на курсови работи
Нина
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Нина,  преди 1 час
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи. Изготвяне на реферати, анализи, бизнес планове, проекти и др. Гарантирано качество и уникалност на разработките. Цената е по договаряне.
френски синонимен речник -8лв | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
френски синонимен речник -8лв
Daniela Dimitrova Dimitrova
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Daniela Dimitrova Dimitrova,  преди 1 час
като нов,едва ли е отварян 2-3 пъти изд.СВЯТ софия 1991г. 510 страници Материалът във настоящия френски синонимен речник насочва към правилният избор на думите от френския език, според смисъла, граматиката и мястото им в текста. В него е жключен речниковия фонд на съвременния френски език, от обикновения до изискания, като е отделено особено внимание на най-употребяваните изрази и словосъчетания... Речника съдържа около 20000 синонима
речник-Le dictionnaire de notre temps. Vol. 1-2 | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
речник-Le dictionnaire de notre temps. Vol. 1-2
Цена
30 лв.
Daniela Dimitrova Dimitrova
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
ЗАБЕЛЕЖКА:НЯКОИ ОТ СТРАНИЦИТЕ СА СЕ ОТКЪСНАЛИ,но са налични! Енциклопедичния речник:”DICTIONNAIRE DE NOTRE TEMPS” е съвременно издание в две части на френското издадетелство:”Hachette” съвместно с българското издателство:”Просвета”.Двете части са добре запазени и се продават в комплект.Речникът е изключително богат на словни форми и съвременни илюстрации,карти,нови думи и спрежения, произтичащи от еволюцията на езика.Най-общо казано речника е изключително успешна алтернатива на известния фр.енциклопедичен речник:”Larousse”. заглавие Речник на нашето време/Dictionnaire de notre temps в д..
Курсови Работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Курсови Работи
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 2 часа
Изготвяне на Курсови Работи,Курсови Проекти,Дипломни Работи за ученици и студенти
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ ВСУ ”ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР” | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ ВСУ ”ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР”
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 часа
Изработка на курсови задачи по икономически специалности и изготвяне на инвестиционни проекти. Изработка на след дипломен стаж. Анализи за юридическите специалности и нормативни актове по счетоводство. Курсови работи по аутсорцинг и туристически мениджмънт.Изработване на дипломни работи и магистърски тези за придобиване на степен бакалавър и магистър по всички специалности във ВСУ. Подготовка на студентите за защитата, изготвяне на резюме, презентация и отговор на въпросите от рецензията.
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Благоевград
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 3 часа
Изпълнение на целия процес по изготвяне на дипломна или курсова работа - от създаването на проекта по предварително зададен и одобрен от научния ръководител план до подготовка за защитата. Обем и оформяне - според изискванията на съответния университет,извършване на корекции при обратна връзка с научния ръководител, изготвяне на резюме, придружено с презентация на ПП, и отговор на въпросите от рецензията. 100 % успеваемост и гарантирана висока оценка.
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
ДИПЛОМНИ РАБОТИ, МАГИСТЪРСКИ ТЕЗИ И КУРСОВИ РАБОТИ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 часа
Изпълнение на целия процес по изготвяне на дипломна или курсова работа - от създаването на проекта по предварително зададен и одобрен от научния ръководител план до подготовка за защитата. Обем и оформяне - според изискванията на съответния университет,извършване на корекции при обратна връзка с научния ръководител, изготвяне на резюме, придружено с презентация на ПП, и отговор на въпросите от рецензията. 100 % успеваемост и гарантирана висока оценка.
КУРСОВИ ПРОЕКТИ, КАЗУСИ, РЕФЕРАТИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
КУРСОВИ ПРОЕКТИ, КАЗУСИ, РЕФЕРАТИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
РАЗРАБОТКИ ПО ИНДИВИДУАЛНИ ЗАДАНИЯ ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛЯ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ БРОЙ СТРАНИЦИ. ЕСТЕТИЧЕСКИ ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА С БОГАТА БИБЛИОГРАФИЯ. ЗА СТУДЕНТИ ОТ ВСИЧКИ УНИВЕРСИТЕТИ - ИКОНОМИЧЕСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ, МАРКЕТИНГ, ЗНС, ТУРИЗЪМ, ПРАВО, ПЕДАГОГИКА, ПСИХОЛОГИЯ, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ И ДР. ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ И КРАТЪК СРОК. ЗАПИТВАНИЯ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ.
ЕЛИТ- бърза помощ за студента | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
ЕЛИТ- бърза помощ за студента
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
ЕКСПРЕСНО индивидуални разработки на есета, курсови работи по тема или конспект, реферати, бизнес план, проект, курсови задания, презентации, теми за държавен изпит. Богат книжен архив.
КУРСОВИ ЗАДАНИЯ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
КУРСОВИ ЗАДАНИЯ
Цена
35 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 часа
Ние сме екип ориентиран изцяло в помощ за студенти. Предлагаме разработване на всякакви теми, казуси, задания, реферати, есета, проекти, презентации и др.индивидуално чрез специализирани ресурси. Фиксирани цени, кратък срок, за всички университети.
КУРСОВИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
КУРСОВИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
ИНДИВИДУАЛНО РАЗРАБОТВАНЕ НА КУРСОВИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.РЕШАВАНЕ НА КУРСОВИ ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ- ВАРНА И ДРУГИ ВУЗ.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
КУРСОВИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
КУРСОВИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
ИЗГОТВЯНЕ НА КУРСОВИ И ДИПЛОМНИ РАБОТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО. ВСЯКА ТЕМА СЕ РАЗРАБОТВА ИНДИВИДУАЛНО СПОРЕД ИЗИСКВАНИЯТА НА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ЗА ОБЕМ И ЛИТЕРАТУРНИ ИЗТОЧНИЦИ.РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
Изготвяне на курсови работи, магистърски тези, проекти, дипломни работи. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Изготвяне на курсови работи, магистърски тези, проекти, дипломни работи.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
Изготвяне на курсови работи, магистърски тези, проекти, дипломни работи по всички икономически науки! Изготвят се индивидуално по Ваши изисквания с/без Ваши материали. Изготвяне на Power Point презентации. За въпроси може да ми пишете или се обадете!
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи според изискванията на конкретния университет. Без преписване и копиране. Цена за курсови работи - 5 лв. на страница за работи до 10 страници, за работи над 10 стр. - 4 лв./страница; Цена за дипломни работи - 280 лв., включително съдържание, приложения, лични изводи и препоръки, създаване на анкета (ако е приложимо). За повече информация - на лично съобщение.
Курсови и дипломни работи за НБУ | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Курсови и дипломни работи за НБУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Пиша по поръчка курсови работи, бакалавърски и магистърски тези,реферати,казуси,проекти и доклади за икономически специалности на НБУ и други университети. Разработвам теми по индивидуална поръчка,не работя с готови такива. Гарантиран успех. За цени и срокове - пишете лично съобщение.
ИЗГОТВЯНЕ НА ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ТЕМИ, ТЕЗИ И ЕСЕТА | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
ИЗГОТВЯНЕ НА ДИПЛОМНИ И КУРСОВИ РАБОТИ, РЕФЕРАТИ, ТЕМИ, ТЕЗИ И ЕСЕТА
гр. София, обл. София,  Подател: Лили Добрева,  преди 1 ден
ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СВОЯТА КУРСОВА ИЛИ ДИПЛОМНА РАБОТА, ЕСЕ ИЛИ РЕФЕРАТ! НИЕ СМЕ НАСРЕЩА....... ИЗГОТВЯМЕ НАПЪЛНО, ПРАВИМ КОРЕКЦИИ, ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ТЯ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ! КАКВО НИ Е НУЖНО: - ИЗБРАНАТА ОТ ВАС ТЕМА - СРОК - КОЛКОТО Е ПО-ДЪЛЪГ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИНО ЗА ВАС - ИНСТРУКЦИИТЕ НА %D
Курсови и дипломни работи,казуси,реферати,преводи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Курсови и дипломни работи,казуси,реферати,преводи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Индивидуално разработване на курсови и дипломни работи, казуси, реферати, доклади, преводи от и на английски и италиански език. Всяка тема се разработва индивидуално, според изискванията на Вашия университет. Цената и времето за изпълнение зависят от сложността, темата и обема на проекта.Гарантирани резултати.
Курсови работи по Висша Математика, Програмиране и Компютърни науки | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Курсови работи по Висша Математика, Програмиране и Компютърни науки
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Изготвя Курсиви работи по Висша Математика, Програмиране и Компютърни науки. Консултации и обучение.
комплект учебник с тетрадка по английски  Language Leader | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
комплект учебник с тетрадка по английски Language Leader
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам учебник с тетрадка и CD към тях не са използвани.Купих ги 2014г
Разработвам есета,реферати. Презентации. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Разработвам есета,реферати. Презентации.
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Разработвам всякакви есета. Пиша реферати на всякакви теми, свързани с образованието. Правя презентации.
Разработка на курсови и дипломни работи, магистърски тези, есета, реферати | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Разработка на курсови и дипломни работи, магистърски тези, есета, реферати
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Качествена изработка в продължение на повече от 15 години - макроикономика, основи на управлението, маркетинг, статистика, педагогика,пулична администрация,счетоводство, управление на човешките ресурси, организационно поведение, управление на риска, бизнес планиране, туризъм и други. Предлагаме и възможност за събиране, сканиране и обработване на всички материали, които са Ви необходими за да си напишете работата сами.
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 дни
Разработване на курсови и дипломни работи, реферати, есета, казуси. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
курсови работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
курсови работи
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: zheikov,  преди 5 дни
правя курсови работи по съпромат,механика и математика
Курсови и дипломни работи, есета, казуси, теми | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Курсови и дипломни работи, есета, казуси, теми
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
РАЗРАБОТВАНЕ НА КАЗУСИ, ТЕМИ, ДИПЛОМНИ РАБОТИ, ЕСЕТА, КУРСОВИ РАБОТИ ПО: ПЕДАГОГИКА, ПСИХОЛОГИЯ, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ, ФИЛОСОФИЯ, СОЦИОЛОГИЯ, КУЛТУРОЛОГИЯ, ПОЛИТОЛОГИЯ, ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ, ИКОНОМИКА , ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, РЕКЛАМА, МАРКЕТИНГ, НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, ЛОГОПЕДИЯ, ЕТНОЛОГИЯ, МЕДИИ, ЛИТЕРАТУРА, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ
Курсови работи,реферати,есета,теми по зададен конспект,презентации | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Курсови работи,реферати,есета,теми по зададен конспект,презентации
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Пълна разработка на каквато и да е тема -цена 20 лв.При редовни клиенти се ползва отстъпка като всяко задание става на 15 лв.
« Предишна | 12345 | Следваща »
Host.bg