Обучение, курсове

Учебници, Теми, Курсови работи

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
228 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРазработка на курсови/дипломни работи и други | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Разработка на курсови/дипломни работи и други
Енеада
гр. София, обл. София,  Подател: Енеада,  преди 7 часа
Образователен център ЕНЕАДА предоставя консултации и разработка на: дипломни работи и магистърски тези, курсови задачи, доклади, реферати, есета, проекти, казуси и дисертации за ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ (на български и английски език). Запознати сме с изискванията, правилата и процедурите на всички български и редица чужди университети. Екипът ни се състои от квалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж.Отправяйте запитванията си чрез имейлите в сайта ни или чрез формата за контакт.
VIPКурсови задания, реферати, дипломни | Учебници, Теми, Курсови работи | България (BG)
Курсови задания, реферати, дипломни
България (BG), обл. Друга държава,  преди 8 часа
Бърза помощ за всички студенти.Разработки по индивидуални задания от преподавателя. Без значение брой страници. Естетически по всички правила с богата библиография. Най- ниски цени и кратък срок. Икономика, Мениджмънт, Публична администация, Туризъм, Маркетинг, Право, Психология, Педагогика, Философия, Политология, Защита на националната сигурност,Финанси, Упревление на човешки ресурси, Реклама и др. ИМЕЙЛ: referatibg abv.bg
VIPКурсови работи, реферати, есета, казуси, чертежи AutoCAD | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Курсови работи, реферати, есета, казуси, чертежи AutoCAD
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Разработване на курсови и дипламни работи, реферати, есета, казуси, чертежи AutoCAD. Всяка тема се разработва индивидуално според изискванията на конкретния университет. Гарантиран успех.
VIPдипломни работи.курсови и семестриални проекти. | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
дипломни работи.курсови и семестриални проекти.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Разработване на семестриални проекти,реферати,казуси,есета и дипломни работи по икономически дисциплини,психология,туризъм,право и други.
VIPКачествени курсови работи, казуси, проекти, задачи, PowerPoint презентации | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Качествени курсови работи, казуси, проекти, задачи, PowerPoint презентации
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Разработвам качествено индивидуални курсови работи, казуси, проекти, задачи, бизнеспланове и PowerPoint презентации в областта на: · Мениджмънт · Маркетинг · Управление на човешките ресурси · Управление на проекти · Стратегическо управление. Разработките могат да бъдат в различни бизнес сфери като туризъм, търговия, услуги, производство. Предлагам високо качество, отлично оформление и кратки срокове. Гарантирам успех. Цена 3,50 лв/стр. основен текст, стандарт на текста по БДС. Бонус са заглавната страница, съдържанието и библиографията. Презентациите на PowerPoint са по 3 лв. на сл..
Дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Индивидуална разработка за всяка една заявена дипломна или курсова работа,реферати,казуси на достъпни цени!
Дипломни и курсови работи! Магистърски тези! Реферати и казуси! | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни и курсови работи! Магистърски тези! Реферати и казуси!
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Разработвам индивидуално всяка една Ваша заявена дипломна, курсова работа, реферати, есета, задания, презентации, проекти, казуси! На достъпни цени! С отстъпка при всяка следваща поръчка. Разработките са съобразени с изисквания на съответният преподавател, а също и с Вашите изисквания. За всяко едно учебно заведение! Индивидуално, по вид, обем на работата, писмени изисквания, оформление и др. Разработките са с икономическа насоченост: - Икономика на туризма,Счетоводство, Маркетинг, Макроикономика, Микроикономика, Основи на управлението, Финанси, Бизнес информатика, Основи на правото, П..
Физика и астрономия за 10. клас - Булвест | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Плевен
Физика и астрономия за 10. клас - Булвест
Цена
6 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 часа
Учебник по Физика и астрономия за 10. клас - Профилирана подготовка на изд.Булвест 2000 Автори: Максим Максимов и Георгиос Христакудис Учебникът е в много добро състояние. Изпращам предимно с Еконт(с 20% отстъпка от цената за доставка).Може и лично предаване.
Как да следваме в САЩ-част 1 и част 2 | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Как да следваме в САЩ-част 1 и част 2
Цена
30 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Как да следваме в САЩ-част 1 и част 2 Автори: Любен и Тихомир Гугов Издателство: Нови знания Град: София Година на издаване: 2000 Част 1 – Ungraduate level стр.155 Част 2 – Graduate level (master, Ph.D.) Professional Schools стр.308 Общо 463 стр.
PASS KEY TO THE TOEFL | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
PASS KEY TO THE TOEFL
Цена
30 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
PASS KEY TO THE TOEFL Автор: Проф.д-р Памела Шарп Издателство: ПРОЗОРЕЦ/BARRON’S Град: София Дата на издаване: 1998 Стр. 430 Този учебник е необходим не само за тези, които се готвят за изпита TOEFL , но може да се използва и в училищата, в които се изучава английски език. Придружен е с 90-минутна касета за практикуване на LISTENING COMPREHENSION към три примерни теста.
Курсови и дипломни работи теми, есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Курсови и дипломни работи теми, есета
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Изработвам курсови и дипломни работи по икономика, история, философия. Теми, есета, реферати – комплекти и по поръчка.
Курсови и дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Курсови и дипломни работи
Цена
40 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 4 часа
ПО ПОРЪЧКА Курсови и дипломни работи, казуси, реферати, есета, бизнес планове, реферати, презентации на високо научно и практическо ниво в следните направления: икономика, право, социално-хуманитарни науки, педагогика. Работите се изпълняват индивидуално, според конкретните изисквания. Обявената цена е за курсова работа 12-14 стр.
дипломни и курсови проекти, казуси | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
дипломни и курсови проекти, казуси
Цена
150 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Помощ при разработване на дипломни и курсови проекти, казуси, есета. Разработките се правят съобразено с конкретните Ви изисквания и указания на преподавателите, ползва се посочена от Вас литература и източници. Възможност да си сътрудничите с нас на всеки етап от разработването и да получавате информация за изготвеното. След съответната проверка на научния ръководител нанасяме нужните корекции. Възможност за работа в съкратени срокове.
Оригинални дипломни работи, курсови проекти | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Оригинални дипломни работи, курсови проекти
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Консултации и разработка на: дипломни работи и магистърски тези, курсови задачи, доклади, реферати, есета, проекти, казуси за всички университети в страната.Помощ за изготвяне на план на дипломната работа, в случай че няма такъв. Допълнителна информация и разяснения по проекта. Изготвяне на отговори по поставените в рецензията въпроси и аргументация. Довършване на разработени части от дипломната работа.
дипломни работи и магистърски тези | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
дипломни работи и магистърски тези
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Консултации и разработка на: дипломни работи и магистърски тези, курсови задачи, доклади, реферати, есета, проекти, казуси за всички университети в страната.Помощ за изготвяне на план на дипломната работа, в случай че няма такъв. Допълнителна информация и разяснения по проекта. Изготвяне на отговори по поставените в рецензията въпроси и аргументация. Довършване на разработени части от дипломната работа.
Промоционални цени за дипломни работи и реферати | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Промоционални цени за дипломни работи и реферати
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Разпродажба на готови дипломни работи, курсови проекти, реферати. Същите са индивидуално разработвани и успешно представени, отлично оценени. Всяка разработка е представяна еднократно. Икономика, Мениджмънт, Публична администация, Туризъм, Маркетинг, Право, Психология, Педагогика, Философия, Политология, Защита на националната сигурност,Финанси, Упревление на човешки ресурси, Реклама и др. Цената на магистърска теза - 50 лв, курсова работа - 10 лв.
Дипломни работи, курсови проекти, технически задания | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи, курсови проекти, технически задания
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
Консултации и разработка на: дипломни работи и магистърски тези, курсови задачи, доклади, реферати, есета, проекти, казуси за всички университети в страната.Помощ за изготвяне на план на дипломната работа, в случай че няма такъв. Допълнителна информация и разяснения по проекта. Изготвяне на отговори по поставените в рецензията въпроси и аргументация. Довършване на разработени части от дипломната работа. Ниски цени, кратки срокове на изработка. Ангажимент до успешно защита.
продавам в Пловдив нови испанска граманика и испански речник | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
продавам в Пловдив нови испанска граманика и испански речник
Цена
15 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Двете помагала са нови и са на половин цена от продажната.
Прецизно, грамотно, бързо | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Пловдив
Прецизно, грамотно, бързо
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 5 часа
Дипломни и курсови работи, есета, реферати, доклади, магистърски тези, проекти, курсови проекти, персонални разработки, текстове за реклами, интерпретация на текстове, набор и редактиране на текстове. Творчески и индивидуален подход. Powerpoint презентации. Минимални срокове, максимално качество.Корекции до предаването на работите и до защитата им.
Продавам дипломна работа | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Продавам дипломна работа
Цена
170 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Теодор,  преди 6 часа
Продавам дипломна работа на тема:Екологичните стандарти - един от приоритетите в модернизацията на железопътната инфраструктура. Катедра икономика, стопански факултет, съдържание 83 страници. Плус презентация на слайдове. Дипломната работа е защитена с отлична оценка.
Продавам дипломна работа по логистика | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Провадия
Продавам дипломна работа по логистика
Цена
100 лв.
гр. Провадия, обл. Варна,  преди 6 часа
Продавам дипломна работа по логистика индивидуална разработка. Темата е: Проблеми при управление на логистиката и възможности за преодоляването им във фирма ЕВРОСТИЛЛ ООД. Дипломната работа е изработена съгласно всички изисквания. Включва 3 глави, диаграми, таблици и изчисления. Броят на страниците е 76. Към дипломната работа има и презентация за представяне.
Дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
За Вас студенти! Дипломни и курсови работи! Казуси! Задачи по статистика! Реферати! Бизнес план и др. Качество и индивидуалност. Основните направления на разработките са в следните области: - Социални дейности - философия - социология - политология; - микро и макроикономика; - статистика; - счетоводство; - маркетинг; - реклама; - управление на човешките ресурси; - туризъм; - застраховане; - банково счетоводство; - и други За всяко запитване - бърз отговор за ангажимент! Цени - по споразумение, в зависимост от темата, обема и срока за изготвяне.
Дипломни работи, есета, реферати, курсови работи, доклади, презентации! | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи, есета, реферати, курсови работи, доклади, презентации!
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Разработвам дипломни работи, курсови работи, семестриални проекти, бизнес планове, реферати, есета, задачи по статистика и други. Разработките се изготвят индивидуално и са строго съобразени с изискванията на Вашия преподавател. Високо качество и разумни цени.
Дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Експресна разработка на индивидуални дипломни и курсови работи, реферати, есета,казуси и други задания по всички икономически специалности за студенти от цялата страна, съобразени с изискванията на преподавателя и на студента.
Дипломни работи | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Индивидуална разработка за всяка една заявена дипломна или курсова работа,реферат,бизнес план,задания,казуси по всички икономически дисциплини! Качество,което гарантира вашия успех!
Дипломни работи, курсови работи, реферати | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи, курсови работи, реферати
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Разработвам реферати, курсови и дипломни работи, казуси по всички икономически дисциплини. Коректност и спазване на посочения срок!
Дипломни работи, курсови работи, реферати | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Дипломни работи, курсови работи, реферати
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Разработвам, за Вас студенти, дипломни и курсови работи, казуси, задачи по статистика, реферати, бизнес план и др. Качество и индивидуалност. Цени - по споразумение, в зависимост от темата, обема и срока за изготвяне.
Разработка на курсови работи, реферати, казуси, есета, презентации и други | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. София
Разработка на курсови работи, реферати, казуси, есета, презентации и други
гр. София, обл. София,  преди 7 часа
Индивидуално разработване на курсови работи,реферати,есета,казуси, презентации,доклади. Всяка тема е съобразена с изискванията на съответния преподавател, както и с вашите изисквания! Без преписване и копиране! Основни направления ,по които работим: -Маркетинг-Микроикономика-Макроикономика-Реклама-Връзки с обществеността-Основи на управлението- Финанси-Счетоводство-Мениджмънт-Управление на човешките ресурси- -Психология-Философия-Социология-Педагогика-Туризъм,Работа с AutoCad,Английска,Италианска,Гръцка,Испанска,Френска и Руска филология и други.
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Бургас
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета на конкурентни цени и кратки срокове
Бързо и коректно изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета | Учебници, Теми, Курсови работи | гр. Варна
Бързо и коректно изготвяне на курсови и дипломни работи, реферати, теми, тези и есета
Лили Добрева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Лили Добрева,  преди 8 часа
ИМАТЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СВОЯТА КУРСОВА ИЛИ ДИПЛОМНА РАБОТА, ЕСЕ ИЛИ РЕФЕРАТ! НИЕ СМЕ НАСРЕЩА....... ИЗГОТВЯМЕ НАПЪЛНО, ПРАВИМ КОРЕКЦИИ, ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ТЯ НЯМА ДА СЕ ПОВТАРЯ! КАКВО НИ Е НУЖНО: - ИЗБРАНАТА ОТ ВАС ТЕМА - СРОК - КОЛКОТО Е ПО-ДЪЛЪГ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИНО ЗА ВАС - ИНСТРУКЦИИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА - АКО ЖЕЛАЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИТЕРАТУРНИ ИЗТОЧНИЦИ, МОЛЯ ОПИШЕТЕ ГИ
« Предишна | 12345678 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.