Обучение, курсове

Музикално обучение

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
65 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУроци по пиано, пеене и солфеж | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по пиано, пеене и солфеж
Цена
12 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Уроци по класическо и поп пеене, пиано и солфеж за начинаещи и напреднали, за деца и възрастни в центъра на гр. Пловдив. Подготовка за кандидатстване и подготовка по теоретични дисциплини. За мен Кристина Михова завършва средното си образование през 2010 в НУМТИ ”Добрин Петков” - гр. Пловдив със специалност пиано, след което продължава обучението си в АМТИИ - гр. Пловдив с класическо пеене. През 2014г. завършва специалност Изпълнителско изкуство - класическо пеене степен бакалавър, а през следващата (2015г), се дипломира и като магистър. Има много участия и награди от конкурси, участия ..
Давам уроци по китара и барабани | Музикално обучение | гр. Варна
Давам уроци по китара и барабани
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: VLCH Music & Muvies,  преди 9 часа
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение | Музикално обучение | гр. Варна
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: VLCH Music & Muvies,  преди 9 часа
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авторска музика, песни, албуми – записване, издаване, продуциране. Агенция за музиканти, групи, певци, собственици на ресторанти, клубове и заведения – импресарска дейност, и още кастинг агенция за артисти, фотомодели, манекени.
Уроци по поп и джаз пеене за хоби и удоволствие! | Музикално обучение | гр. София
Уроци по поп и джаз пеене за хоби и удоволствие!
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: deni.singing.lessons,  преди 11 часа
Индивидуални уроци по поп и джаз пеене за начинаещи. Ако имате желание да се занимавате с пеене като хоби или професионално, заедно ще развием вашия талант. Продължителността на един урок е 60 минути на цена от 15 лв. Има вариант за 90 минути на цена от 20 лв. За повече информация пишете лично съобщение.
Варна - Уроци по китара - 7лв. | Музикално обучение | гр. Варна
Варна - Уроци по китара - 7лв.
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 17 часа
Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподавателски опит, индивидуални задачи за възрастни и деца. Цена 7 лв. Контакт с преподавателя - на посочения телефон, вечер. Видео демонстрации тук: https://www.youtube.com/channel/UCZYhYWL-bKVdWp_4uencP3A Редовното свирене на музикален инструмент развива мозъка и може да се използва като терапия за повишаване на познавателните умения, пише британският в. ”Телеграф”. Областите от мозъка, ком..
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по китара
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Здравейте, казвам се Д. Минкова и съм от град Бургас. Завършила съм магистратура в Музикалната Академия- гр. Пловдив. Имам награди от международни конкурси в гр. Гоце Делчев, гр. Кюстендил, гр. Ниш. Предлагам уроци по китара за начинаещи и напреднали, в удобно за Вас време. Часовете ще се провеждат два пъти седмично. Времетраене на урока- един астрономически час.
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по китара
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Калин Илиев,  преди 3 дни
Давам уроци по класическа китара(четене на ноти)и електрическа китара. Свиря в рок група като китарист. От музикално семейство съм и съм профилиран като кадър от частни уроци при един от най добрите преподаватели в България. Цена:10 лв за астрономически час на удобно за вас място.
Уроци по пиано и солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пиано и солфеж
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Mery Hamdan,  преди 6 дни
Мариам Хамдан е родена през 1993г. в гр. София. От ранна детска възраст е привлечена от изкуството на пианото. На 4г. възраст започва да свири и още на 6 години е приета с отличен успех в Национално музикално училище „Любомир Пипков”. Докато учи в училището, тя взима участия в много майсторски класове на световни имена на пианото. През 2012г. завършва училището, като получава професионална квалификация за пианист и преподавател. Същата година бива приета с отличен успех в Национална музикална академия“ проф. Панчо Владигеров”, където изучава специалността Музикознание. Мариам е свирила на ..
Частни уроци по пеене при британски възпитаник. Професионални записи за вокалисти. Отстъпки | Музикално обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по пеене при британски възпитаник. Професионални записи за вокалисти. Отстъпки
Цена
25 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Предлагам индивидуални уроци по пеене за начинаещи, напреднали и професионалисти. За Ваше улеснение уроците могат да бъдат провеждани и по Скайп. Уроците включват *вокална техника, *работа по контрола върху дишането при пеене, *подобряване на интонацията и артикулацията, *фразиране, *стилова специфика, *орнаментика, *фонетични особености при пеенето на чужд език, *подбор на репертоар, *писане на чартове. Според интересите и амбициите на ученика може да се включи обучение по теория, писане на песни, аранжиране на вокали, подготовка на певци за кандидатстване в колеж/универ..
City Music School, Уроци по Китара, Пиано, Солфеж в София | Музикално обучение | гр. София
City Music School, Уроци по Китара, Пиано, Солфеж в София
Цена
20 лв.
City Music School
гр. София, обл. София,  Подател: City Music School,  преди 9 дни
Уроци по Китара, Пиано, Солфеж в София за малки и големи. Повече информация: https://citymusic-school.com/
Уроци по акордеон и саксофон | Музикално обучение | гр. София
Уроци по акордеон и саксофон
гр. София, обл. София,  Подател: Trendafil Stavrevski,  преди 13 дни
Давам частни уроци по акордеон(класика, забавна и танцова музика и фолклор)за начинаещи и напреднали - деца, младежи и възрастни. Давам частни уроци по саксофон (джаз и поп музика)за начинаещи и напреднали - младежи и възрастни, включително кандидат-студенти.
уроци по пиано | Музикално обучение | гр. София
уроци по пиано
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Давам уроци по пиано за начинаещи и напреднали, деца и възрастни. Дългогодишен професионален опит. Първия урок е пробен и безплатен.
Уроци по солфеж и китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по солфеж и китара
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Здравейте! Давам индивидуални уроци по китара за начинаещи и напреднали, както и индивидуални, и групови уроци по солфеж, в удобно и за двете страни време.
Пиано уроци - класика/джаз Piano lessons classic/jazz music | Музикално обучение | гр. София
Пиано уроци - класика/джаз Piano lessons classic/jazz music
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 24 дни
Давам частни уроци по пиано за начинаещи и напреднали в областта на класическата или джаз музика. Можете да научите как да свирите на пиано, как да импровизирате, да пишете музика, да изпълнявате любими ваши пиеси. Можете да разгледате и творчеството ми във фейсбук страницата: Dean Zaprianov piano improvisations; както и в Youtube - Dean Zaprianov
Уроци по Барабани | Музикално обучение | гр. Велико Търново
Уроци по Барабани
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Папазов,  преди 24 дни
Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете да видите тук: http://www.papassoff.com/papassoff-studio/lessons
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Варна
Уроци по китара
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Васил Харизанов,  преди 24 дни
Здравейте! Преподавам класическа, акустична и електрическа китара за начинаещи и напреднали в удобно за вас време и място. Времетраене на урока 60мин. С опит!
Уроци по китара в гр. Пловдив | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по китара в гр. Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 29 дни
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа) в центъра на гр. Пловдив: WWW,MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консултация. Стилове: класика, поп, рок, блус и др. Може да се изучава слайд китара. По време на общите занимания участниците свирят заедно, импровизират. Целта е да се усети радостта и сладостта от свиренето с други и да се отключи творческия потенциал. Общите и индивидуалните занимания са подходящи както за малки деца, така и за тийнейджъри, също и за ..
Уроци по пиано и цигулка от квалифицирана преподавателка в гр. Пловдив | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по пиано и цигулка от квалифицирана преподавателка в гр. Пловдив
Цена
20 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 30 дни
Уроци по пиано и цигулка за начинаещи и напреднали от всички възрасти от квалифицирана преподавателка в гр. Пловдив. Цена - 15 лв./учебен час.
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по китара
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 31 дни
Давам уроци по китара по домовете. Цената е 6 лв на урок. Работя всеки ден, включително събота и неделя.
уроци по барабани | Музикално обучение | гр. Варна
уроци по барабани
гр. Варна, обл. Варна,  преди 32 дни
Здравейте, казвам се Пламен Пеев. Давам уроци по барабани с индивидуален подход към всеки и в удобно за Вас време. Помещението където се състоят уроците се намира в центъра на Варна. Продължителност-45/50 мин. Цени-в зависимост от интензивноста на посещенията. Разполагам с богат сценичен, както и студиен опит.
Уроци по цигулка, пиано, английски | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по цигулка, пиано, английски
Цена
20 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Аmeli,  преди 33 дни
Квалифициран преподавател предлага уроци по цигулка, пиано и английски език
Уроци по пиано и солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пиано и солфеж
гр. София, обл. София,  Подател: Мария,  преди 38 дни
Уроци по пиано, солфеж и синтезатор за начинаещи и напреднали, ученици и възрастни.
Уроци по пиано и солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пиано и солфеж
гр. София, обл. София,  преди 42 дни
Уроци по пиано и солфеж от висококвалифициран преподавател за ученици, кандидатстуденти и студенти. Също съм и корепетитор. - Слатина
Уроци по Пиано и Солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по Пиано и Солфеж
гр. София, обл. София,  преди 42 дни
Уроци по пиано и солфеж от висококвалифициран преподавател за всички възрасти, начинаещи и напреднали - професионално или за удовоствие! - Слатина
Уроци по пиано | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по пиано
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Надежда Ангелова,  преди 48 дни
Уроци по пиано в гр. Пловдив
Давам уроци по Музика | Музикално обучение | гр. София
Давам уроци по Музика
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 53 дни
Давам уроци по Музика-Солфеж, Пиано, Цигулка и Пеене. За повече информация http://muzikacenter.com/
Уроци по музикални инструменти | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по музикални инструменти
Музикална школа ”Парнас”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Музикална школа ”Парнас”,  преди 57 дни
МУЗИКАЛНА ШКОЛА „ПАРНАС” I. Уроци /индивидуално обучение/ по: 1/ Музикални инструменти: - ударни /комплект барабани, рототони, бонгоси, конги и др./ - китара - класическа /акустична/ и електрическа, - бас китара, басет/електрически контрабас/ - контрабас - пиано - синтезатор - цигулка - флейта и др. 2/. Вокал: - поп и джаз - народно пеене 3/. Солфеж II. Групово обучение 1/. Инструментални ансамбли - еднородни и смесени 2/. Вокални групи -възраст: 5-7 г., 8-12 г, 13-18 г. 3/. Детски оркестър - цигулки, флейти, пиано, синтезатор, китари, ударни и др. 4/..
Уроци по пиано и солфеж | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по пиано и солфеж
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 57 дни
Ива Тошева е млад и ентусиазиран преподавател по пиано и солфеж. Учител по музика в детска градина в гр. Бургас. Специалният и подход към всяко дете е тайната на успеха на нейните ученици. След като завършва Национална Музикална Академия в гр, София, тя се връщаа в гр. Бургас, където основава свой собствен клас по пиано. Във всеки труден урок вмества игри, като по този начин улеснява учебния процес и го прави по забавен.
Уроци по пиано за начинаещи, за всяка възраст | Музикално обучение | гр. Варна
Уроци по пиано за начинаещи, за всяка възраст
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: pianozavas,  преди 59 дни
Уроци по пиано за начинаещи, за всяка възраст. Преподавателка, завърщила Българската държавна консерватория/ Национална музикална академия Проф. Панчо Владигеров/. Стаж 35 години.
”Арт студио Милков” предлага уроци по пиано и музика за млади и възрастни | Музикално обучение | гр. София
”Арт студио Милков” предлага уроци по пиано и музика за млади и възрастни
гр. София, обл. София,  преди 69 дни
”Арт студио Милков” предлага уроци по пиано и музика за млади и възрастни, начинаещи и на различни нива на напредналост, занимаващи се професионално или само заради удоволствието и радостта от музиката.
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.