Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
64 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по китара
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Здравейте, казвам се Д. Минкова и съм от град Бургас. Завършила съм магистратура в Музикалната Академия- гр. Пловдив. Имам награди от международни конкурси в гр. Гоце Делчев, гр. Кюстендил, гр. Ниш. Предлагам уроци по китара за начинаещи и напреднали, в удобно за Вас време. Часовете ще се провеждат два пъти седмично. Времетраене на урока- един астрономически час.
Частни уроци по пеене при британски възпитаник. Професионални записи за вокалисти. Отстъпки | Музикално обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по пеене при британски възпитаник. Професионални записи за вокалисти. Отстъпки
Цена
25 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Предлагам индивидуални уроци по пеене за начинаещи, напреднали и професионалисти. За Ваше улеснение уроците могат да бъдат провеждани и по Скайп. Уроците включват *вокална техника, *работа по контрола върху дишането при пеене, *подобряване на интонацията и артикулацията, *фразиране, *стилова специфика, *орнаментика, *фонетични особености при пеенето на чужд език, *подбор на репертоар, *писане на чартове. Според интересите и амбициите на ученика може да се включи обучение по теория, писане на песни, аранжиране на вокали, подготовка на певци за кандидатстване в колеж/универ..
Уроци по пеене и солфеж | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по пеене и солфеж
Цена
25 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 часа
Предлагам индивидуални уроци по пеене и солфеж за начинаещи, напреднали и професионални певци. Стилове: поп, рок, блус, джаз, соул, р’н’б, музикален театър Помощ при писане на авторска музика и доразвиване на вокалните ви идеи.
Варна - Уроци по китара - 7лв. | Музикално обучение | гр. Варна
Варна - Уроци по китара - 7лв.
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 20 часа
Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа”. Магистър по китара от ДМА „П. Владигеров”- София, над 20 годишен преподавателски опит, индивидуални задачи за възрастни и деца. Цена 7 лв. Контакт с преподавателя - на посочения телефон, вечер. Видео демонстрации тук: https://www.youtube.com/channel/UCZYhYWL-bKVdWp_4uencP3A Редовното свирене на музикален инструмент развива мозъка и може да се използва като терапия за повишаване на познавателните умения, пише британският в. ”Телеграф”. Областите от мозъка, ком..
Уроци по солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по солфеж
Gabriela PartoFsky
гр. София, обл. София,  Подател: Gabriela PartoFsky,  преди 1 ден
* Уроците могат да бъдат с локация Център - ул. Бачо Киро 57, а също има възможност да бъдат и в дома на ученика - важно за коректното провеждане на уроците в дома на ученика е да има пиано. Според избора на локация цените за урок варират. * Обучението може да бъде провеждано и на английски език. * Уроците са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, както за любители, така и за желаещите да се развиват професионално. * Няма ограничение във възрастта! * Внимание! СПОРЕД ИЗБОРА НА ЛОКАЦИЯ, ЦЕНИТЕ ЗА УРОК ВАРИРАТ.
Вокални уроци | Музикално обучение | гр. София
Вокални уроци
Gabriela PartoFsky
гр. София, обл. София,  Подател: Gabriela PartoFsky,  преди 1 ден
Вокалните уроци са в следните подкатегории: - Поп, рок, R& B пеене - на различни езици. - Народно пеене - Джаз стандарти и поп-джаз стил * Уроците могат да бъдат с локация Център - ул. Бачо Киро 57, а също има възможност да бъдат и в дома на ученика - важно за коректното провеждане на уроците в дома на ученика е да има пиано. * Обучението може да бъде провеждано и на английски език. * Уроците са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, както за любители, така и за желаещите да се развиват професионално. * Няма ограничение във възрастта! * Внимание! СПОРЕД ИЗБОРА ..
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. София
Уроци по китара
Цена
10 лв.
Пламен
гр. София, обл. София,  Подател: Пламен,  преди 1 ден
Дипломиран преподавател- музикален педагог с опит предлага уроци по класическа, акустична и електрическа китара, както и по хармония, ел. теория на музиката, солфеж импровизация и композиция за начинаещи и напреднали във удобно за тях място и време. www.kitara.bg - Пламен Бояджиев. Уроците са само за София и струват 10 лева за 1 астрономически час.
Уроци по поп и джаз пеене за хоби и удоволствие! | Музикално обучение | гр. София
Уроци по поп и джаз пеене за хоби и удоволствие!
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: deni.singing.lessons,  преди 3 дни
Индивидуални уроци по поп и джаз пеене за начинаещи. Ако имате желание да се занимавате с пеене като хоби или професионално, заедно ще развием вашия талант. Продължителността на един урок е 60 минути на цена от 15 лв. Има вариант за 90 минути на цена от 20 лв. За повече информация пишете лично съобщение.
Уроци по солфеж и китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по солфеж и китара
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Здравейте! Давам индивидуални уроци по китара за начинаещи и напреднали, както и индивидуални, и групови уроци по солфеж, в удобно и за двете страни време.
Уроци по китара | Музикално обучение | гр. Бургас
Уроци по китара
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Калин Илиев,  преди 6 дни
Давам уроци по класическа китара(четене на ноти)и електрическа китара. Свиря в рок група като китарист. От музикално семейство съм и съм профилиран като кадър от частни уроци при един от най добрите преподаватели в България. Цена:10 лв за астрономически час на удобно за вас място.
уроци по цигулка и китара в читалище Съзнание | Музикално обучение | гр. Перник
уроци по цигулка и китара в читалище Съзнание
Цена
8 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 7 дни
Учител по цигулка и китара дава уроци. Консерватория, 40 годишен опит в преподаването. Подготовка за кандидaстване в музикални училища
Давам уроци по китара и барабани | Музикално обучение | гр. Варна
Давам уроци по китара и барабани
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: VLCH Music & Mоvies,  преди 8 дни
Давам уроци по китара и барабани в центъра на Варна, с уговорка в удобно за вас време.
Уроци по ПИАНО | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по ПИАНО
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 дни
Преподавател с опит дава уроци по пиано за деца! Индивидуални уроци по пиано в удобно за вас време! Препоръчителна възраст от 5 години и по-големи!
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение | Музикално обучение | гр. Варна
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: VLCH Music & Mоvies,  преди 11 дни
Музикално звукозаписно и репетиционно студио „VLCH Music & Movies” – уроци и обучение по соло и бас китара, барабани, клавир, хармонии, вокали, професионална подготовка на вокални изпълнители, авторска музика, песни, албуми – записване, издаване, продуциране. Агенция за музиканти, групи, певци, собственици на ресторанти, клубове и заведения – импресарска дейност, и още кастинг агенция за артисти, фотомодели, манекени.
Уроци по китара в гр. Пловдив | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци по китара в гр. Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 дни
Уроци по китара (класическа, акустична, електрическа) в центъра на гр. Пловдив: WWW,MUSICTONES.NET. Индивидуални уроци и много БЕЗПЛАТНИ групови часове всяка седмица! СВИРЕНЕ В ОРКЕСТЪР (по желание и според нивото). БЕЗПЛАТНА предварителна консултация. Стилове: класика, поп, рок, блус и др. Може да се изучава слайд китара. По време на общите занимания участниците свирят заедно, импровизират. Целта е да се усети радостта и сладостта от свиренето с други и да се отключи творческия потенциал. Общите и индивидуалните занимания са подходящи както за малки деца, така и за тийнейджъри, също и за ..
Уроци по китара - Варна | Музикално обучение | гр. Варна
Уроци по китара - Варна
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Васил Харизанов,  преди 16 дни
Преподавам класическа, акустична и електрическа китара за начинаещи и напреднали в удобно за вас време и място. Цената на урока е 10лв. за 60мин. Притежавам дългогодишен професионален опит! Предлагам и работя с различни видове форми на обучение. За повече информация на лично съобщение, или по тел.
„Дворец на щастливите хора“ - културно-образователен център по изкуство, наука, бизнес, иновации и добротворство | Музикално обучение | гр. София
„Дворец на щастливите хора“ - културно-образователен център по изкуство, наука, бизнес, иновации и добротворство
гр. София, обл. София,  преди 23 дни
Чрез своята програма в областта на изкуствата, науката, образованието и добротворството ДВОРЕЦЪТ НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА предоставя иновативна платформа за развитие на талантливи и предприемчиви хора и се превръща в културно и духовно средище. Невероятни програми за деца и възрастни в различни области на изкуство, науката, технологии - в една наистина уютна среда с творчески заряд. Центърът е с площ от 1700 м2; има голям парков двор за отмора и игри. Разполагаме с 3 балетни и спортни зали, 5 кабината по музика, кабинети по следучилищни занимания и езиково обучение, художествени ателиета, детска арт..
Уроци по пеене | Музикално обучение | гр. Варна
Уроци по пеене
Цена
20 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ira Ivanova Miteva,  преди 24 дни
Уроци по пеене от преподавател с дългогодишен опит на клубни сцени, както в България, така и в чужбина. - индивидуални уроци - упражнения за дишане, постановка, разпяване, ритмика, нотно писмо - сценично поведение, работа с микрофон - записи - запознаване със стилистики - акомпанимент на пиано и китара Без възрастова граница и без значение нивото на пеене. Специални упражнения за подобряване на музикалния слух и правилното интониране. Продължителност- един учебен час- 20 лв. При еднократно заплащане в началото на календарния месец за 8 урока, отстъпка 1 безплатен урок. • Възможност за ..
Уроци по пеене, пиано, китара и солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пеене, пиано, китара и солфеж
гр. София, обл. София,  Подател: Venera Music,  преди 25 дни
За повече информация посетете нашия сайт www.veneramusic.bg
УРОЦИ по поп, рок, джаз пеене | Музикално обучение | гр. София
УРОЦИ по поп, рок, джаз пеене
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
Квалифицирана преподавателка с опит в страната и чужбина, предлага обучение по пеене, микрофонна, вокална и фонетична техника, дишане, ритмика, сценично поведение, актbорско майсторство, запис на демо диск. Уроците ще ви помогнат да придобиете правилни певчески навици, интонационна точност, развиване на слуховата памет, обща сценична и музикална подготовка, развиване на артистичността и самочувствието, съвременна певческа постановка, пеене с плейбек, импровизиране, избор на подходящ репертоар. Заниманията са индивидуални и са на основата на американските системи за поп, рок, джаз пеене,R& ..
City Music School - Уроци по Китара, Пиано и Солфеж в София - citymusic-school.com | Музикално обучение | гр. София
City Music School - Уроци по Китара, Пиано и Солфеж в София - citymusic-school.com
Цена
20 лв.
City Music School
гр. София, обл. София,  Подател: City Music School,  преди 28 дни
Уроци по Китара, Пиано, Солфеж в София за малки и големи. Повече информация: https://citymusic-school.com/
специализирана музикална школа | Музикално обучение | гр. Бургас
специализирана музикална школа
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: nikolai nikolov,  преди 32 дни
специализирана музикална школа по джаз-рок, по ударни инструменти/ барабани/ набира кандидати за обучение, напреднали или начинаещи, професионалисти или любители без ограничение на възраст. Обучението се води от изтъкнати преподаватели по барабани с 40 годишен стаж по специалноста. Пълно нотно ограмотяване, ритмика и стилове, модерна методика по школи на световно известни барабанисти DAVE WECKL и BILLI COBHAM. Промоциални цени от 10 лв за 100 минутен урок - ул. Климент Охридски 22, сутерен, запад- Школа ”ПАРНАС”-
Уроци по музика | Музикално обучение | гр. Варна
Уроци по музика
Цена
15 лв.
Ирина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ирина,  преди 32 дни
Уроци | Музикално обучение | гр. Пловдив
Уроци
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 33 дни
Давам уроци по пияно и солфеж в домовете. До обяд.
Уроци по Барабани | Музикално обучение | гр. Велико Търново
Уроци по Барабани
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Папазов,  преди 37 дни
Уроци по барабани от дипломиран музикален педагог с дългогодишен опит. Индивидуален подход. Продължителност 45 - 60 минути. Цена - според броя посещения и продължителността на уроците. Повече можете да видите тук: http://www.papassoff.com/papassoff-studio/lessons
Уроци по пиано, солфеж, хармония, музикално-теоретични дисциплини | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пиано, солфеж, хармония, музикално-теоретични дисциплини
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 37 дни
За музикално училище/НМА, или за обща култура. За начинаещи, или напреднали. Преподавател: Магистратура по Музикална педагогика и по Предучилищна педагогика. Теоретико-композиторски и диригентски факултет+Вокален факултет на НМА. Един час(60 минути)-20 лв. За изяви с конкурсен характер/изпити/нужда от по-дълги уроци-цени по договаряне.
Уроци по пеене | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пеене
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: А. Иванова,  преди 38 дни
Уроците представляват придобиване на звукова и музикална компетентност, солфеж и запознаване с различните стилове в пеенето. Също така конкретизиране на подходящият стил за обучавашият се и развиване на музикалните му насочености в него.
уроци по пиано | Музикално обучение | гр. Варна
уроци по пиано
гр. Варна, обл. Варна,  преди 39 дни
Търся учител по пиано!
Уроци по цигулка | Музикално обучение | гр. София
Уроци по цигулка
гр. София, обл. София,  преди 43 дни
Преподавател по цигулка с дългогодишен опит, дипломиран от Московската държавна консерватория ”П. И. Чайковски” и специализация по камерна музика в Германия, дава частни уроци за начинаещи и напреднали, подготовка за кандидатстване в музикалното училище и консерваторията.
Уроци по пиано и солфеж | Музикално обучение | гр. София
Уроци по пиано и солфеж
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Mery Hamdan,  преди 66 дни
Мариам Хамдан е родена през 1993г. в гр. София. От ранна детска възраст е привлечена от изкуството на пианото. На 4г. възраст започва да свири и още на 6 години е приета с отличен успех в Национално музикално училище „Любомир Пипков”. Докато учи в училището, тя взима участия в много майсторски класове на световни имена на пианото. През 2012г. завършва училището, като получава професионална квалификация за пианист и преподавател. Същата година бива приета с отличен успех в Национална музикална академия“ проф. Панчо Владигеров”, където изучава специалността Музикознание. Мариам е свирила на ..
« Предишна | 123 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.