Обучение, курсове

Морски специалисти

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
9 обяви
ТОП оферта
Курс за „Водач на кораб до 40 БТ” Курс Капитан 40 Бруто Тонагр. Бургас, Бургас,  Подател: Морски Клуб Делфин,  преди 1 ден350 лв. (Цена)Морски Клуб ДелфинКурс за „Водач на кораб до 40 БТ”Курсът е разработен в съответствие с изискванията на Наредба № 6 за компетентност на морските лица в Република България 1 април 2014 г. Курсът е задължителен за всички лица, които искат да придобият правоспособност „Водач на кораб до 40 БТ” по море. Теоретичната и практическа подготовка включват получаване на знания и придобиване на умения, за да може притежателят на тази правоспособност безопасно да управлява плавателен съд в определения му район на плаване, да полага необходимите грижи за опазване живота на лицата на борда, дължимите грижи за товара и да прилага правилата за опазва на морето от замърсяване, както и отговорностите, правата и задълженията на ..
СнимкиЗаглавие на обявата
PADI Водолазни курсове и специализации | Морски специалисти | гр. София
PADI Водолазни курсове и специализации
Цена
550 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 85 дни
Имате ли представа какво се крие под всичката вода на Земята? Едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат. Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спуска..
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI | Морски специалисти | гр. София
Водолазно гмуркане + сертификат DSD на PADI
Цена
65 лв.
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 85 дни
Месечна оферта на Бългериън Дайвинг Академи Водолазно пробно гмуркане: За несертифицирани и начинаещи водолази, предлагаме гмуркане, като първо докосване до красотите на подводния свят и първа глътка въздух под вода. Нашият екип ви гарантира едно незабравимо преживяване, което ще остане завинаги във вашето съзнание. Времетраене - 80 минути. Офертата включва : подводно водолазно оборудване; информационен филм; брийфинг; гмуркане с упражнения; дебрийфинг; Гмурканията ще се провеждат в София в Министерството на спорта - Спортна палата или в Дианабад - на закрит басейн. На успешно завършилите..
Подари ваучер за водолазен курс PADI | Морски специалисти | гр. София
Подари ваучер за водолазен курс PADI
Bulgarian Diving Academy
гр. София, обл. София,  Подател: Bulgarian Diving Academy,  преди 85 дни
Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI. Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. ..
Курсове Водач на малък кораб по р. Дунав и Водач на кораб до 40БТ по море | Морски специалисти | гр. Русе
Курсове Водач на малък кораб по р. Дунав и Водач на кораб до 40БТ по море
МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ ЕООД,  преди 103 дни
„МОРЯШКИ ЦЕНТЪР - РУСЕ” ЕООД О Р Г А Н И З И Р А курсове за придобиване на правоспособностите ВОДАЧ НА МАЛЪК КОРАБ Р. ДУНАВ ВОДАЧ НА КОРАБ ДО 40БТ ПО МОРЕ Учебни консултации за придобиване на всички правоспособности за плаване по вътрешни водни пътища на Европа. Курсовете са подходящи за всички, които желаят да започнат работа, като МОРЯК на кораб или да управляват любителски плавателни съдове по р. Дунав, по вътрешните водоеми на територията на България и Европа или международно по море.
В помощ на кандидатите за изпит за капитанско право до 40 БТ | Морски специалисти | гр. Варна
В помощ на кандидатите за изпит за капитанско право до 40 БТ
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 214 дни
100%успеваемост!!! Подготовка за изпит на компютърни тестове за капитанско право до 40 бруто тона, консултации и материали в собствен, луксозен климатизиран офис.
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк | Морски специалисти | гр. Варна
Курс капитан/водач на 40 БТ - Капитанско право/моряк
Цена
350 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 753 дни
Лицензиран от ИАМА курс Водач на кораб до 40 БТ /Капитанско право/ Международно признат сертификат се издава от Морска Администрация след успешно полагане на изпит. Луксозна, климатизирана лекционна зала Практически занятия с моторна яхта във Варненското езеро Възможност за закупуване на учебни помагала за подготовка за изпита в Морска администрация
НАЙ-НИСКА ЦЕНА !!! Елементарни познания за сигурността на кораба | Морски специалисти | гр. Варна
НАЙ-НИСКА ЦЕНА !!! Елементарни познания за сигурността на кораба
Цена
70 лв.
Курсове по сигурността на кораба
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Курсове по сигурността на кораба,  преди 845 дни
Курсът е с продължителност 1 ден, цена 70 лв PROFICIENCY IN SHIP SECURITY AWARENESS Курсът ”Елементарни познания за сигурността на кораба” е задължителен за всички лица от изпълнителско ниво,както и всички други лица на кораба без преки задължения за постигане сигурността на кораба След успешно завършване на курса, Морска Администрация издава на обучаемите съответния международно валиден сертификат със срок 5 години. Луксозна, климатизирана лекционна зала
СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕКИПАЖИ НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РО-РО ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ | Морски специалисти | гр. Варна
СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕКИПАЖИ НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РО-РО ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ
Цена
70 лв.
3Д ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: 3Д ЕООД,  преди 845 дни
Курс ”СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕКИПАЖИ НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА РО-РО ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ” ”Specialized Training For Personnel on Passenger Ships (Including Ro-Ro)” ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 2 ДНИ ЦЕНА 70 лв Цел на курса - да запознае курсистите със спецификата и организацията на работа на пасажерски кораб. Съдържание на курса: запознаване с устройството на пасажерски кораб, запознаване с конструктивните и експлоатационните изисквания за безопасна работа на пасажерски кораб, специфични задължения на персонала, обслужващ пасажерите, управление на неорганизирани групи ..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.