Обучение, курсове

Мода, Дизайн курсове

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
7 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Шивашки курс | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Шивашки курс
Цена
30 лв.
КОЛЕВА
гр. София, обл. София,  Подател: КОЛЕВА,  преди 18 часа
Провеждам курс по индивидуален и групов план за обучение по шев и кроика. ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ. Конструиране на кройка.. Скрояване. Пълно и частично ушиване на дреха. ПРЕПОДАВАМ ПО УРОЦИТЕ НА ШИНГО САТО.
Курс по Конструиране и технология на облеклото | Мода, Дизайн курсове | гр. Пловдив
Курс по Конструиране и технология на облеклото
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ганка Павлова,  преди 8 дни
Да се научим бързо да кроим и шием Интензивни курсове по конструиране и технология на облеклото за начинаещи и напреднали от всякаква възраст. Включва теория и практически упражнения. Конструиране, кроене и ушиване на поли, панталони. рокли, - дамски, и детски. Обучението е индивидуално, няма ограничение за минимум или максимум часове. Програмата се съставя по желание на обучаващия се - може да включва и само едно изделие. По желание може да се включи изработване на кройки + размножаване на кройки /градация/. Курсът се води от квалифициран преподавател /инженер по Конструиране и Техноло..
Курс за аранжиране на цветя към ЛТУ | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Курс за аранжиране на цветя към ЛТУ
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Русана Цветанова,  преди 36 дни
Независимо дали искате да се занимавате с аранжиране професионално и да създадете свой собствен цветен бизнес или просто любителски да можете да се справяте с цветната украса, тук ще имате възможност да се докоснете до основните правила в аранжирането на рязан и саксиен цвят и да усвоите най-важните техники, използвани в практиката. В рамките на 15 урока курсистите се научават да изграждат букети, аранжировки, да работят с опаковки и разнообразни материали. Цената на курса е 400 лв и включва цветя, материали и инструменти. В края на курса всеки курсист получава сертификат. Не пропускайте шан..
Професионален курс ”Аранжиране на цветя” | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Професионален курс ”Аранжиране на цветя”
Цена
560 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение Линеа,  преди 39 дни
В курса ще придобиете знания и умения: как да аранжирате спираловиден, издължен букет, паралелен и линейно- обемен букет, различни видове опаковки. В модул Сватбена флористика: сватбен букет на държач, сватбен букет върху конструкции, аранжировка, за маса / за гости и няколко вида аранжировки за масата на младоженците/, аранжиране на автомобил, и др. В модул конструкции заедно с нашите преподаватели ще създавате иновативни и съвременни конструкции, приложими в съвременната флористика от дърво, текстил, хартия и др. деко материали. В края на курса се провежда изпит и всички преминали успешно об..
Курс по шев и кройка-Индивидуален | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Курс по шев и кройка-Индивидуален
Цена
50 лв.
Mira Bachvarova Fashion designer
гр. София, обл. София,  Подател: Mira Bachvarova Fashion designer,  преди 85 дни
Индивидуални курсове по шев и кройка. Моля за запитвания позвънете на посочените телефони. Благодарим.
Арткурсове | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Арткурсове
Цена
200 лв.
ВИЗИЯ
гр. София, обл. София,  Подател: ВИЗИЯ,  преди 87 дни
Артцентър ВИЗИЯ организира АРТКурсове по: 1. Конструиране и изработване на облекло - 5 нива (шев и кройка за начинаещи и напреднали) 2. Рисувана коприна и текстилни техники 3. Мода и дизайн на облеклото 4. Декупаж и приложни техники 5. Рисуване и живопис 6. Стъклопис 7. Иконопис 8. Плетиво и бродерия 9. Пръстова живопис 10. Детска съботна школа Курсовете са индивидуални и групови - до 5 човека и са по 24 уч. часа нивото. Едномесечни, 2 - 3 пъти седмично по 2 часа с практика. Часовете са в удобно за Вас време, в приятна арт обстановка. Оригиналните творби ще се продават в галерията
Курс по шев и кройка | Мода, Дизайн курсове | гр. София
Курс по шев и кройка
Цена
200 лв.
ВИЗИЯ
гр. София, обл. София,  Подател: ВИЗИЯ,  преди 87 дни
АРТЦЕНТЪР ВИЗИЯ организира курсове по Мода и Шев и кройка за начинаещи и напреднали в 5 нива с практика! Всяко ниво е по един месец, в удобно за Вас време и малки групи. Провеждат се и съботни курсове.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.