Обучение, курсове

Компютърно, Интернет обучение

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
20 обяви
обл. София
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign и Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign и Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 1 ден
Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign: Flash, DreamWeaver, HTML, CSS и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel и Internet. Начало на курсовете: всеки понеделник в различни часове. Има възможност и за обучение по специфичен график. След завършване се издава удостоверение на български и английски език. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация за цени и отстъпки, моля да се обадите на посочените телефони или да посетите нашия сайт...
VIPКомпютърно образователен център ”Макс Плюс” | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърно образователен център ”Макс Плюс”
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
КОМПЮТЪРНО ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР „МАКС ПЛЮС“ е тясно фокусиран върху преподаване на умения в областта на софтуерните програми, като предлага обучения, както на широко разпространени, така и на по-специализирани програми. Нашата цел е всеки курсист да получи необходимите му знания по избраната програма и да повиши своята конкурентна способност в професионален план. ПРОГРАМИ MICROSOFT: Начална компютърна грамотност Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, Microsoft PowerPoint ADOBE: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects Графичен дизайн Практ..
VIPПрофесионално обучение и дистанционно обучение от ЦПО „Хармония“ | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Професионално обучение и дистанционно обучение от ЦПО „Хармония“
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
ЦПО ”Хармония” е лицензиран доставчик на обучение и предлага професионално обучениe , обучение по чужди езици, ключови компетентности с квалифицирани преподаватели и форми на обучение от вкъщи: дистанционно обучение, задочно, смесено или присъствено при нас. Обучения с ваучери и срещу заплащане. Възможности за качествено обучение в над 140 професии!
София: Начална компютърна грамотност и MS Office - Windows, Word, Excel, Internet | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
София: Начална компютърна грамотност и MS Office - Windows, Word, Excel, Internet
Цена
200 лв.
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 10 часа
Курсът по начална компютърна грамотност включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. След завършване на обучението се издава удостоверение. Разполагаме с всички версии: 2007, 2010, 2013. Обучение в група: Общата продължителност на курса е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно. Курсът е предвиден за абсолютно начинаещи. Цената на пълния курс от четири модула е 200 лева. Интензивно обучение: Интензивният курс е с продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа. В този курс не събираме групи – работим с един, максимум двама курсисти. Ускореният курс е с цена 220 лева. Този вид о..
София: Графичен дизайн и предпечат - Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
София: Графичен дизайн и предпечат - Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw
Цена
200 лв.
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 10 часа
Учебен център Славкова организира курсове по графичен дизайн и предпечат: Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw. При нас всеки модул е с продължителност 30 учебни часа (10 работни дни по 3 учебни часа дневно). Начало на курсовете – всеки понеделник в различни часове. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език. Цената за модул е 200 лева. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация, моля да се свържете с нас на посочен..
Експерт- учебен център - Специализирани компютърни курсове за начинаещи и напреднали с издаване на удостоверение по образец на МОН | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Експерт- учебен център - Специализирани компютърни курсове за начинаещи и напреднали с издаване на удостоверение по образец на МОН
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 12 часа
Учебен център ‘Експерт’ е лицензиран от НАПОО учебен център, специализиран в провеждането на курсове за професионална квалификация в областта на компютърните технологии за начинаещи и напреднали . Обучението е насочено към придобиване на практически знания и умения. Центърът е разработил компютърни курсове в областите: програмиране, графичен дизайн, уеб дизайн, компютърни мрежи, интернет програмиране , операционни системи – C,C , Java, PHP, SQL, PhotoShop, CorelDraw, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Flash, HTML, CSS, javascript, Linux, Windows, Word, Excel и др. Провежда се ONLINE компютърн..
УЦ Експерт -MS Excel. Visual Basic for Applications | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
УЦ Експерт -MS Excel. Visual Basic for Applications
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 12 часа
НАЧАЛО: 3 септември, четвъртък 14:00 часа Курсът “MS Excel. Visual Basic for Applications” има за цел да представи създаването , управлението и записът на повтарящи се действия в програмата MS Excel, наречени макроси. Макросите се създават с помощта на езика Visual Basic for Applicatons (VBA), разработен от Microsoft за създаването на потребителски -дефинирани функции и управление на повтарящи се процеси и изчисления. Във финансoвата сфера, MS Excel VBA, е най-вече използван за разработването и подръжката на комплекс от финансови таблични модели Квалификации и цели За кого ще бъде..
УЦ Експерт - Създаване на уеб сайтове с HTML5, CSS3 и JavaScript | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
УЦ Експерт - Създаване на уеб сайтове с HTML5, CSS3 и JavaScript
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 12 часа
НАЧАЛО: 5 септември, събота 10:00 часа Пакетът от курсове “Създаване на уеб сайтове с HTML, CSS и JavaScript” включва три модула, с помощта на които ще придобиете знания, увереност и практически умения в разработката на уеб сайтове. Подбраните три технологии в пакета от курсове са основни в изграждането на всеки статичен или динамичен уеб сайт. Трите курса в пакета имат за цел да придобите практически умения в работата с етикетите на HTML5, техниките за създаване на CSS стилове за дизайна на уеб страниците и добавянето на интерактивност с JavaScript. Квалификация и цели За кого е под..
ArchiCAD – архитектурно чертане. | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
ArchiCAD – архитектурно чертане.
гр. София, обл. София,  Подател: Курсове София,  преди 2 дни
Предлагаме курсове по ArchiCAD за работа с архитектурни проекти. Обучавате се индивидуално, като подготвяме програмата за обучение според Вашите потребности. Цената за 30 уч.ч. е 300 лв. Обучението е онлайн.
Компютърни курсове по HTML | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърни курсове по HTML
гр. София, обл. София,  Подател: Курсове София,  преди 2 дни
Предлагаме обучение по HTML. Обучавате се индивидуално, като подготвяме програмата за обучение според вашите потребности. Обучението в във ваш офис в София или онлайн чрез скайп. Изпратете запитване. Ще ви отговорим в най-кратък срок.
Безплатен ваучер за 90 отстъпка за диплома по Дигитален Маркетинг | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Безплатен ваучер за 90% отстъпка за диплома по Дигитален Маркетинг
гр. София, обл. София,  преди 12 дни
Безплатен ваучер за 90% отстъпка за курс по Дигитален Маркетинг със световно призната диплома! Това е оферта, която важи за ограничено време! Курсовете са на английски, онлайн в реално време, като след това имате достъп до записи от сесиите и до всички учебните материали, чрез вашият личен профил. Запознайте се отблизо с най-важните аспекти на Дигиталния Маркетинг: - Уроците съдържат Уеб Дизайн техники, PPC, SEO and Sales Advertising - Напълно подходящи са както за начинаещи така и за напреднали - Показват се практични методи, които да подобрят вашият бизнес незабавно - Пол..
Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 & JavaScript | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 & JavaScript
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
-Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 & JavaScript Искате да направите уебсайт като epay.bg или olx.bg? Сега е моментът. TrainSoft ви предлага поредица от 2 курса, с които ще овладеете до съвършенство изграждането на уеб базирани приложения, уебсайтове, торенти, блогове, игри и др. trainsoftbg.com Елате при нас и получавате до 15% намаление при ранно записване. Сега 15% намаление за деца, ученици и студенти. -Изграждане на уеб сайтове с HTML5, CSS3 & Photoshop Какво ще научите от курса: След курса ще овладеете до съвършенство програмирането на уебсайтове. Курсът е подходящ както за напъ..
Компютърни курсове - начинаещи и напреднали: Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис. | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърни курсове - начинаещи и напреднали: Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис.
Цена
70 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 18 дни
Учебен център ДЕТЕЛИНА предлага курсове по Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис. Курсовете започват всеки понеделник. НАЧАЛЕН ЧАС: от 9:00, 11:00; 16:00, 18:15 ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ЦЕНИ: 1. WINDOWS - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 2. WORD - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 3. EXCEL - 1 седмица, 15 уч. часа, 75 лв. 4. INTERNET - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 5. Photoshop - 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 6. CorelDraw - 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 7. InDesign- 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 8. Машинопис - 1 седмица, 15 уч. часа, 60 лв. За допъ..
Курс смартфон | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курс смартфон
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 26 дни
скайп ,новини ,интернет ,програми ,музика таблет ,лаптоп ,компютър ,
компютърно обучение | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
компютърно обучение
гр. София, обл. София,  преди 66 дни
ПРОМОЦИЯ - индивидуално компютърно обучение начинаещи - Windows, Word, Excel, Internet, диплома - 10 дни - 120 лв., или 5 дни - 60 лв.- начинаещи или напреднали- по избор
Уеб Програмиране за начинаещи (вкл. PHP, MySQL, HTML и CSS) | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Уеб Програмиране за начинаещи (вкл. PHP, MySQL, HTML и CSS)
гр. София, обл. София,  Подател: Martin Dinkov,  преди 100 дни
Здравейте! :) Предлагам своите знания в областта на уеб програмирането, а именно в използването на PHP обединено с MySQL за заявки към базата от данни, заедно с графичното програмиране на страницата - чрез HTML и CSS. В тези частни уроци (наживо или по Скайп) ще Ви въведа в програмирането не само в 1 език, а и като цяло какво представлява и как по-лесно да учите нови езици след тези уроци. Също така много важен елемент от това, което ще предам като материал е и работата с интернет, а по-точно Google - това е едно сериозно и много важно нещо, което всеки си мисли, че знае, но всъщност не е так..
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) -  анализи по поръчка | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) - анализи по поръчка
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЕТ "КИРОВА",  преди 113 дни
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) - анализи по поръчка- http://www.kirova.org
УЦ КИРОВА-отлични 27 компютърни курсове Windows 7/XP, MS Office, CORELDRAW, PHOTOSHOP, СТАТИСТИКА, иконометрия, SPSS20, МАТЕМАТИКА, ACCESS2007, C++, Pascal, вземане на решения, линейно оптимиране, математика | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
УЦ КИРОВА-отлични 27 компютърни курсове Windows 7/XP, MS Office, CORELDRAW, PHOTOSHOP, СТАТИСТИКА, иконометрия, SPSS20, МАТЕМАТИКА, ACCESS2007, C++, Pascal, вземане на решения, линейно оптимиране, математика
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЕТ "КИРОВА",  преди 113 дни
Компютърни курсове Windows 7/XP, MS Office, CORELDRAW, PHOTOSHOP, СТАТИСТИКА, иконометрия, SPSS20, МАТЕМАТИКА, ACCESS2007, C++, Pascal, вземане на решения,линейно оптимиране,математика
Компютърни уроци - Techno Studio | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърни уроци - Techno Studio
Techno Studio
гр. София, обл. София,  Подател: Techno Studio,  преди 129 дни
компютърни уроци, http://techno-studio.eu
Компютърно обучение - индивидуално | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърно обучение - индивидуално
гр. София, обл. София,  Подател: Фирма СВЕДРАТО,  преди 677 дни
Индивидуално компютърно обучение.
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg