Обучение, курсове

Компютърно, Интернет обучение

Филтри
Област: обл. София
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
25 обяви
обл. София
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign: HTML, DreamWeaver, Flash, CSS и Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Курсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign: HTML, DreamWeaver, Flash, CSS и Начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова
Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign: Flash, DreamWeaver, HTML, CSS и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel и Internet. Начало на курсовете: всеки понеделник в различни часове. Има възможност и за обучение по специфичен график. След завършване се издава удостоверение на български и английски език. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация за цени и отстъпки, моля да се обадите на посочените телефони или да посетите нашия сайт...
Начална компютърна грамотност и MS Office: Windows, Word, Excel, Internet - групи или индивидуално :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Начална компютърна грамотност и MS Office: Windows, Word, Excel, Internet - групи или индивидуално
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова
Курсът по начална компютърна грамотност включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. След завършване на обучението се издава удостоверение. Обучение в група: Общата продължителност на курса е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно. Курсът е предвиден за абсолютно начинаещи. Цената на пълния курс от четири модула е 200 лева. Интензивно обучение: Интензивният курс е с продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа. В този курс не събираме групи – работим с един, максимум двама курсисти. Ускореният курс е с цена 220 лева. Този вид обучение е подходящ за хора, които са работили ..
Графичен дизайн и предпечат: Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw. Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Удостоверение на български и английски език :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Графичен дизайн и предпечат: Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw. Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Удостоверение на български и английски език
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова
Учебен център Славкова организира курсове по графичен дизайн и предпечат: Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw. При нас всеки модул е с продължителност 30 учебни часа (10 работни дни по 3 учебни часа дневно). Начало на курсовете – всеки понеделник в различни часове. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език. Цената за модул е 200 лева. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация, моля да се свържете с нас на посочен..
Експерт- учебен център - Специализирани компютърни курсове за начинаещи и напреднали с издаване на удостоверение по образец на МОН - Есенна отстъпка -15 :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Експерт- учебен център - Специализирани компютърни курсове за начинаещи и напреднали с издаване на удостоверение по образец на МОН - Есенна отстъпка -15%
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт
Учебен център ‘Експерт’ е лицензиран от НАПОО учебен център, специализиран в провеждането на курсове за професионална квалификация в областта на компютърните технологии за начинаещи и напреднали . Обучението е насочено към придобиване на практически знания и умения. Центърът е разработил компютърни курсове в областите: програмиране, графичен дизайн, уеб дизайн, компютърни мрежи, интернет програмиране , операционни системи – C,C , Java, PHP, SQL, PhotoShop, CorelDraw, Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Flash, HTML, CSS, javascript, Linux, Windows, Word, Excel и др. Провежда се ONLINE компютърн..
УЦ Експерт - Linux EXPERT :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
УЦ Експерт - Linux EXPERT
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт
НАЧАЛО: 27 септември 2014, събота 10:00 часа Лекторът на този курс е сертифициран Linux администратор. Linux EXPERT е специализиран пакет от три курса посветени на администрирането и конфигурирането на операционната система Linux, на управлението на мрежовите услуги и сигурност на Linux сървъри. Предложеният пакет от курсове изисква предварителни знания и умения за работа с операционната система Linux ( Въведение в Linux за администратори ). Специализираният пакет от курсове включва: Професионално администриране на Linux Мрежова комуникация, услуги и сигурност на Linux..
УЦ Експерт - Форматиране на уеб страници със CSS :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
УЦ Експерт - Форматиране на уеб страници със CSS
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт
НАЧАЛО: 26 септември 2014, петък 10:00 часа Предлаганият курс има за цел да получите знания и практически умения в използването на CSS при оформянето на дизайна на уеб страници и сайтове. За създаването на ефектни уеб страници съвременните сайтове използват изключително CSS, който освен че значително опростява форматирането и улеснява поддръжката им като позволява един набор от стилове да се прилага към различни страници. Когато се налага актуализация на сайта можете да правите промените само в CSS таблиците, вместо да редактирате всяка страница самостоятелно. В допълнение към това CS..
Компютърна грамотност за възрастни :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Компютърна грамотност за възрастни
Цена
10 лв.
nybk
гр. София, обл. София,  Подател: nybk
Не е късно да се научите да боравите с компютър - да общувате по интернет, да четете и пишете, да оформяте свои спомени в албуми и мемоари, да работите с различни програми според нуждите ви. Провеждам компютърно обучение за възрастни под формата на индивидуални уроци на домашен адрес в близост до метростанция Вардар ( бул. Александър Стамболийски, последна спирка на трамвай 10 и спирка на автобуси 72 и 77). Продължителността на занятие е 45 мин. на цена 10 лв. или 60 мин. за 14 лв. Калин Калинов - дългогодишен учител(магистър)
Обучение по Интернет маркетинг :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Обучение по Интернет маркетинг
гр. София, обл. София,  Подател: Нет Ит ЕООД
Лицензиран учебен център Нет Ит ЕООД провежда традиционни и дистанционни курсове по Интернет маркетинг. Обучението по Интернет маркетинг е практически насочено към хората с предприемачески дух, които искат да ръководят ефективно бизнеса си в Интернет. То е от голяма полза и за усъвършенстването на уменията на служителите на фирми от различни бизнес сектори, на които се налага ежедневно да посрещат предизвикателствата на динамичния виртуален свят в процеса на своята работа. Освен това, знанията и уменията, които по-младите ни курсисти ще придобият по време на обучението си, значително ще и..
WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET. :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET.
Цена
70 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА
Учебен център ДЕТЕЛИНА предлага курсове по Windows, Word, Excel, Internet НАЧАЛО: всеки понеделник НАЧАЛЕН ЧАС: от 9:00, 11:00; 16:00, 18:15 ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ЦЕНИ: 1. WINDOWS - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 2. WORD - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 3. EXCEL - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 4. INTERNET - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв.
ArchiCAD – архитектурно чертане. :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
ArchiCAD – архитектурно чертане.
гр. София, обл. София,  Подател: Курсове София
Предлагаме курсове по ArchiCAD за работа с архитектурни проекти. Обучавате се индивидуално, като подготвяме програмата за обучение според Вашите потребности. Цената за 30 уч.ч. е 300 лв. Обучението е онлайн.
Компютърни курсове по HTML :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Компютърни курсове по HTML
гр. София, обл. София,  Подател: Курсове София
Предлагаме обучение по HTML. Обучавате се индивидуално, като подготвяме програмата за обучение според вашите потребности. Обучението в във ваш офис в София или онлайн чрез скайп. Изпратете запитване. Ще ви отговорим в най-кратък срок.
Компютърни курсове по Flash :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Компютърни курсове по Flash
гр. София, обл. София,  Подател: Курсове София
Предлагаме обучение по Flash. Обучавате се индивидуално, като подготвяме програмата за обучение според вашите потребности. Обучението в във ваш офис в София или онлайн. Изпратете запитване. Ще ви отговорим в най-кратък срок.
IPT курс: Програмиране с JAVA 8 от 11 октомври 2014 :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
IPT курс: Програмиране с JAVA 8 от 11 октомври 2014
Цена
235 лв.
IPT - Intellectual Products & Technologies
гр. София, обл. София,  Подател: IPT - Intellectual Products & Technologies
Ново издание на курса от 3 модула за начинаещи Java разработчици. Обучението е практически ориентирано на базата на примери и задачи. Разглеждат се приложните библиотеки на Java (Java API) и автоматизирано генериране на код в среда за разработка Eclipse for Java EE, с цел бързо създаване на многослойни клиент-сървър приложения с MySQL/ PostgreSQL БД.
IPT курс: Разработка на разпределени и мрежови приложения с JAVA 8 :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
IPT курс: Разработка на разпределени и мрежови приложения с JAVA 8
Цена
235 лв.
IPT - Intellectual Products & Technologies
гр. София, обл. София,  Подател: IPT - Intellectual Products & Technologies
Курсът е насочен към мотивирани хора с амбиция за бърза професионална реализация като Java разработчици. Запознава с основите на мрежовото програмиране на Java, транзакции и връзки към бази данни през JDBC, практическа разработка на разпределени приложения от тип клиент/сървър с Java RMI и многослойни софтуерни архитектури.
IPT курс: Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 и JavaScript :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
IPT курс: Уеб дизайн с HTML 5, CSS 3 и JavaScript
Цена
295 лв.
IPT - Intellectual Products & Technologies
гр. София, обл. София,  Подател: IPT - Intellectual Products & Technologies
Ново издание на съботно-неделния курс за създаване на съвременни уеб страници на промоционална цена 295 лв. Курсът е ориентиран към творчески личности с интерес към уеб технологиите, без да изисква предварителен опит в тази област.
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) - анализи по поръчка :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) - анализи по поръчка
Цена
35 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЕТ "КИРОВА"
Д-Р КИРОВА курс по статистика с SPSS20 (и on-line) - анализи по поръчка- http://www.kirova.org
Компютърни обучения и консултации. :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Компютърни обучения и консултации.
Progress
гр. София, обл. София,  Подател: Progress
Извършване на професионални компютърни обучения от сертифицирани лектори в центъра на София. Издаване на Сертификат. Обучение в малки групи с мултимедийна техника. Актуални учебни програми. Курсове по над 20 софтуерни технологии, като: Java,C++,PHP,MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Web-Design, 3D Studio MAX, AutoCAD, SolidWorks, Linux, SEO...
Курсове по PHP програмиране и MySQL - I ниво :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Курсове по PHP програмиране и MySQL - I ниво
Цена
370 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт
30 учебни часа Начало на курса: 18.10.2014г. Съботно-неделно обучение: от 09:00ч. до 14:00ч. Ранно записване до 15.09. -10% отстъпка за всички. За притежатели на ISIC, EYC и ITIC карта -30% отстъпка за ранно записване или -15% стандарта отстъпка след тази дата. Обучението е предназначено за начинаещи в програмирането, но с познания в уеб технологиите и е с практическа ориентация. Курсът има за цел да подготви участниците да програмират с PHP и да използват MySQL база даннив своите проекти. В програмата на курса е заложена изработката на уеб сайт с продуктов каталог. УЧЕБНА ПРОГРАМА ..
Курс Microsoft Excel - Финансово моделиране :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Курс Microsoft Excel - Финансово моделиране
Цена
380 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт
28 учебни часа Начало: 28.10.2014г. Може да бъде групово, индивидуално, фирмено обучение (на персонал) и по поръчка (бутиково). Курсът има за цел да запознае курсистите с най-ефективните начини за използване на MS Excel за анализиране и обработване на бази от данни и с прилагането на финансовите модели на практика. Програмата на курса е насочена към запознаване с основните и спомагателните финансови функции за решаване на комплексни задачи в областта на инвестициите, финансовият анализ и управлението на богатството на фирмата. Курсът е предназначен за финансови анализатори, финансови екс..
Corel Draw online курсове индивидуално обучение за България Европа и Америка :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Corel Draw online курсове индивидуално обучение за България Европа и Америка
Цена
15 лв.
ВИ-ЕН
гр. София, обл. София,  Подател: ВИ-ЕН
Пълен, професионален курс по CorelDraw с включени практически уроци и упражнения Индивидуално обучение за страната и чужбина в реално време с преподавател Лектор: Николай Ангелов - в удобно за Вас време - изисква се интернет връзка - при добра интернет връзка на обучаемия, курсът е с по-високо качество от това в зала. Свържете се с нас за да Ви покажем. - провеждан е за Европа, Америка и арабският свят и има отлични отзиви - курсът е подробен и разглежда цялостната теория на продукта - опитен преподавател, обучавал големи проектантски колективи продължителност на курса: 40 уч.ча..
Курс AutoCAD online за България, Европа и Америка :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Курс AutoCAD online за България, Европа и Америка
Цена
15 лв.
ВИ-ЕН
гр. София, обл. София,  Подател: ВИ-ЕН
Пълен, професионален курс по AutoCAD с включени практически уроци и упражнения Индивидуално обучение за страната и чужбина в реално време с преподавател Лектор: Николай Ангелов - в удобно за Вас време - изисква се интернет връзка - при добра интернет връзка на обучаемия, курсът е с по-високо качество от това в зала. Свържете се с нас за да Ви покажем. - провеждан е за Европа, Америка и арабският свят и има отлични отзиви - курсът е подробен и разглежда цялостната теория на продукта включително недокументираните функции - опитен преподавател, автор на сериозни AutoLISP надстройки, об..
Уроци по Microsoft Dynamics Nav (бивш Navision / Навижън) :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Уроци по Microsoft Dynamics Nav (бивш Navision / Навижън)
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София
Сертифициран професионален консултант с повече от 10 год. опит в сферата на ERP-системите предлага уроци по MS Dynamics NAV (бивш Navision) - за версии 3.10, 3.60, 3.70, 4.0, 5.0, 6.0 и Role Tailored Client. Уроците са върху стандартна функционалност, при наличиен на доработки върху клиентската база - само след уточняване с програмист! За по-голям брой часове - отстъпки след предварително договаряне.
Доцент по информатика уроци програмиране :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Доцент по информатика уроци програмиране
гр. София, обл. София
Доцент по информатика дава изгодно уроци програмиране, математика, технически немски език за ученици, кандидат-студенти и студенти в удобно за вас време.Изгодни цени.Разработва курсови и дипломни работи
Компютърно обучение - индивидуално :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
Компютърно обучение - индивидуално
гр. София, обл. София,  Подател: Фирма СВЕДРАТО
Индивидуално компютърно обучение.
компютърно обучение :: Компютърно, Интернет обучение :: гр. София
компютърно обучение
гр. София, обл. София
ПРОМОЦИЯ - индивидуално компютърно обучение начинаещи - Windows, Word, Excel, Internet, диплома - 10 дни - 100 лв., или 5 дни - 60 лв.- начинаещи или напреднали- по избор
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg