Обучение, курсове

Компютърно, Интернет обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
64 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕxcel за напреднали от 06.02.2016 г. събото-неделен | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Еxcel за напреднали от 06.02.2016 г. събото-неделен
Цена
140 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 1 час
Курсът е събото –неделен от 13 ч. до 16.20 часа в продължение на 6 дни – 3 съботи и 3 недели. Ще работите абсолютно свободно с програмата и ще сечувствате с нея като в ”свои води”; Ще знаете не само основните принципи при работа с формули, но и много ”скрити” функционалности, които пестят време; Ще можете да създавате красиви диаграми, които да представят работата ви по-професионално; Ще можете да правите сложни анализи на огромни таблици и да изваждате най-важната информация от множество данни; Ще можете да правите календарни графици за следене на прогреса на проекти; ..
VIPКурсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курсове в София: AutoCAD, 3D Studio Max Design, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw
Цена
100 лв.
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 16 часа
Учебен център Славкова организира курсове по AutoCAD, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw, WebDesign: Flash, DreamWeaver, HTML, CSS и начална компютърна грамотност: Windows, Word, Excel и Internet. Начало на курсовете: всеки понеделник в различни часове. Има възможност и за обучение по специфичен график. След завършване се издава удостоверение на български и английски език. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация за цени и отстъпки, моля да се обадите на посочените телефони или да посетите нашия сайт...
VIPкомпютърни курсове-начална грамотност | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
компютърни курсове-начална грамотност
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
компютърни курсове по: начална грамотност - 140 лв./група, 160 лв./индивидуално, Autocad, 3DStudioMax, Уеб дизайн, CorelDraw,Photoshop, Illustrator и др. - 260 до 300 лв..
VIPКурс компютри-промоция 80 лв. събото-неделен  само за дата 06.02.2016 г. от 14 часа | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Курс компютри-промоция 80 лв. събото-неделен само за дата 06.02.2016 г. от 14 часа
Цена
80 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 4 дни
ЦПО „Интелект” провежда курс компютър- Windows 7, Microsoft Word 7, Microsoft Excel 7, INTERNET - 50 уч. часа, начало 06.02.2016 г. дневен от 09 часа. Всички упражнения са в учебно помагало оформено от нас с цел да не се губи време в писане, а курсистът да се упражнява на компютъра. Курсът е подходящ за хора с минимални компютърни умения или никакви! На всеки курсист се издава удостоверение 3-37 към МОНМ за част от професията Оператор на компютър Групите са малки ( между 3 и 5 души) и на всеки се обръща достатъчно внимание. Курсовете се водят от висококвалифицирани специалисти. Инди..
София: Начална компютърна грамотност и MS Office - Windows, Word, Excel, Internet | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
София: Начална компютърна грамотност и MS Office - Windows, Word, Excel, Internet
Цена
200 лв.
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 59 минути
Курсът по начална компютърна грамотност включва модулите: Windows, Word, Excel и Internet. След завършване на обучението се издава удостоверение. Разполагаме с всички версии: 2007, 2010, 2013. Обучение в група: Продължителността на курса е 15 работни дни по 3 учебни часа дневно. Курсът е предвиден за абсолютно начинаещи. Цената на пълния курс от четири модула е 200 лева. Интензивно обучение: Продължителност 10 работни дни по 2 учебни часа. В този курс не събираме групи – работим с един, максимум двама курсисти. Ускореният курс е с цена 220 лева. Този вид обучение е подходящ за хора, кои..
София: Графичен дизайн и предпечат - Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
София: Графичен дизайн и предпечат - Photoshop, Illustrator, InDesign, CorelDraw
Цена
200 лв.
Учебен център Славкова
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Славкова,  преди 59 минути
Учебен център Славкова организира курсове по графичен дизайн и предпечат: Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, CorelDraw. При нас всеки модул е с продължителност 30 учебни часа (10 работни дни по 3 учебни часа дневно). Начало на курсовете – всеки понеделник в различни часове. За работещите на смени предлагаме обучение по специфичен график. След завършване на обучението се издава удостоверение на български и английски език. Цената за модул е 200 лева. Предлагаме 10% отстъпка при записване на два и повече модули. За да получите допълнителна информация, моля да се свържете с нас на посочен..
Промоция! Предлагам уроци по AutoCad и SolidWorks. | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Промоция! Предлагам уроци по AutoCad и SolidWorks.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 часа
Промоция! Уроци по AutoCad и SolidWorks. Aко желаете да се научите бързо и лесно да чертаете, аз мога да ви науча да чертаете. Имам опит в това, преподавал съм. Цената не е конкретна, а по договаряне. Ако видя, че човека има желание, може да ви науча и за 200лв. Иначе един курс започва минимум от 600лв. но не се знае преподавателите колко ги бива в това. Уроците са единствено и само индивидуално, без групи. Предлагам също уроци по техническо чертане, инженерна графика и курсови работи. Обявата важи за Бургас. Няма да съжалявате.
Компютърна грамотност | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърна грамотност
Цена
240 лв.
НАСИ ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: НАСИ ЕООД,  преди 4 часа
Ниво: За начинаещи ◦ Сертификат: Удостоверение ◦ Място на провеждане: кв. Център, ул./бул. Струма № 2А, София ◦ Начална дата: 08/Февруари/2016 18:00 ч. до 08/Март/2016 ◦ Крайна дата за записване: 05/Февруари/2016 Информация Начална компютърна грамотност - Windows, Word, Excel, Internet. Курсът е с продължителност 4 седмици - 240 лв. Обучението е изцяло с практическа насоченост - набляга се на най-важните функции нужни в ежедневната работа с компютър. Ще останете изключително доволни. Заниманията са три пъти в седмицата от 18.00 часа.
Текстообработване | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Текстообработване
Цена
85 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 15 часа
Курс ”Текстообработване”; Начало - 02-02-2016г.; Продължителност на обучението - 4 седмици, вторник и четвъртък; Издаван документ - Сертификат.
Обработка на графични изображения | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Обработка на графични изображения
Цена
120 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 15 часа
Курс ”Обработка на графични изображения”, CorelDraw за напреднали; Продължителност: 3 седмици; Начало: 08-02-2016г.; Посещаемост: 2 пъти в седмицата; Издаван документ: Сертификат.
Компютърни курсове по Autocad, 3D StudioMax, Archicad, Photoshop, Corel Draw, Illustrator и др. | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Компютърни курсове по Autocad, 3D StudioMax, Archicad, Photoshop, Corel Draw, Illustrator и др.
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 19 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Лицензирани курсове и индивидуално обучение по Autocad, 3D StudioMax, Archicad, Corel Draw, Photoshop, InDesign, Page Maker, Illustrator, QuarkXPress, Access, Project Manager и др. - 5 седмични курсове и индивидуални занятия - Практическа насоченост на обучението - Малки групи - 260 лв/ курс в група, 300 лв/ индивидуално - Преподаватели с практически и педагогически опит - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат -..
Учебен център Експерт - Специализирани компютърни курсове с издаване на сертификат | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Учебен център Експерт - Специализирани компютърни курсове с издаване на сертификат
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 21 часа
Учебен център ‘Експерт’ е лицензиран от НАПОО учебен център, специализиран в провеждането на курсове за професионална квалификация в областта на компютърните технологии за начинаещи и напреднали . Обучението е насочено към придобиване на практически знания и умения. Центърът е разработил компютърни курсове в областите: програмиране, графичен дизайн, уеб дизайн, компютърни мрежи, интернет програмиране , операционни системи – C,C , Java, PHP, SQL, PhotoShop, CorelDraw, Illustrator, InDesign, Flash, HTML, CSS, javascript, Linux, Windows, Word, Excel и др. Провежда се ONLINE компютърно обучение, к..
УЦ Експерт - Форматиране на уеб страници със CSS3 | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
УЦ Експерт - Форматиране на уеб страници със CSS3
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 21 часа
НАЧАЛО: 6 февруари, събота 15:30 часа Предлаганият курс има за цел да получите знания и практически умения в използването на CSS3 при оформянето на дизайна на уеб страници и сайтове. За създаването на ефектни уеб страници съвременните сайтове използват изключително CSS, който освен че значително опростява форматирането и улеснява поддръжката им като позволява един набор от стилове да се прилага към различни страници. Когато се налага актуализация на сайта можете да правите промените само в CSS таблиците, вместо да редактирате всяка страница самостоятелно. В допълнение към това CSS3 ..
УЦ Експерт - Корпоративно обучение | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
УЦ Експерт - Корпоративно обучение
Учебен център Експерт
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център Експерт,  преди 21 часа
ЦПО Експерт организира и провежда специализирани курсове за фирми. Обучението е насочено към придобиване на практически знания и умения в областите: програмиране, уеб дизайн, графичен дизайн, бази данни, операционни системи, компютърни мрежи, офис пакет и др. Свържете се с нас, за да изготвим индивидуална оферта за Вашата фирма.
Autocad | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Autocad
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 1 ден
Курс Работа със специализиран софтуер Autocad - начало 24.02.2016 г.
Курс Adobe Photoshop за начинаещи | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курс Adobe Photoshop за начинаещи
Цена
240 лв.
„НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: „НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД,  преди 1 ден
Курсът Adobe Photoshop за начинаещи е подходящ за хора, които искат да започнат да се занимават с програмата за растерна графика и имат малък или начален опит с нея. С предоставените практически уроци, по забавен и лесен начин ще положите основата на знанията, които са Ви нужни, за да можете да правите колажи или да ретуширате. Курсът по Фотошоп е подходящ както за хора, които искат да се занимават професионално с фотография, графичен или уеб дизайн, така и за хора, интересуващи се от програмата с цел обработка на изображения като хоби. Какво ще научите по време на курса? Обучението е ..
Курс Психология на дизайна | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курс Психология на дизайна
Цена
240 лв.
„НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: „НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД,  преди 1 ден
Ако искате Вашия продукт да бъде успешен, той трябва да бъде възприет от аудиторията, за която е предназначен, трябва да й бъде полезен. Дизайнът му трябва да отговаря на нейните виждания и нужди. За да Ви помогне да разберете кои са психологическите фактори, които влияят на човешките възприятия, екипът на НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД разработи курса Психология на дизайна. Курсът Психология на дизайна е предназначен както за хора, които се занимават професионално с дизайн (графичен или уеб) или фотография, така и за тези от Вас, които са решили да популяризират свой собствен проект. ..
Курс Adobe Photoshop за напреднали | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Курс Adobe Photoshop за напреднали
Цена
240 лв.
„НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: „НИТ – Нови Интернет Технологии” ЕООД,  преди 1 ден
Ако се интересувате от доразвиване на Вашия опит с програмата Adobe Photoshop и искате да обогатите изградените знания и умения, този курс е за Вас. Обучението е подходящо за дизайнери и фотографи с опит, както и за тези от Вас, които искат да се занимават с програмата за растерна графика на професионално ниво. Какво ще научите по време на курса? По време на курса Фотошоп за напреднали ще обогатите знанията си относно техниките, похватите и принципите, използваните в различните сфери на дизайна и фотографията. Към познанията си по ретуш и ефекти, ще добавите и тези за добавяне на светли..
Компютърни мрежи for Dummies | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Компютърни мрежи for Dummies
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Компютърни мрежи for Dummies Автор: Дъг Лоу Издателство: СофтПрес Град: София Година на издаване: 1998 Стр.351
Компютърни курсове за начинаещи и напреднали: Photoshop, CorelDraw, AutoCAD, 3D Studio Max, Word, Excel, Power Point | Компютърно, Интернет обучение | гр. Варна
Компютърни курсове за начинаещи и напреднали: Photoshop, CorelDraw, AutoCAD, 3D Studio Max, Word, Excel, Power Point
” Имидж 79” ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ” Имидж 79” ЕООД,  преди 2 дни
Център за професионално обучение Имидж 79 лицензиран от Министерството на образованието и науката с лиценз № 2013121077 извършва обучение за начиаещи и напреднали по AutoCAD, Photoshop, CorelDraw, 3D Studio Max, Word, Excel, Power Point и други модули. Сертификат: Лицензиран сертификат на Министерството на Образованието и Науката с международна валидност
компютърно обучение | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
компютърно обучение
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
ПРОМОЦИЯ - индивидуално компютърно обучение начинаещи - Windows, Word, Excel, Internet, диплома - 10 дни - 120 лв., или 5 дни - 60 лв.- начинаещи или напреднали- по избор
Уроци по Програмиране и Компютърни науки | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Уроци по Програмиране и Компютърни науки
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Уроци по Програмиране на C++ и Компютърни науки. Консултации при изготвянето на Курсови и Дипломни работи
Компютърни курсове - начинаещи и напреднали: Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис. | Компютърно, Интернет обучение | гр. София
Компютърни курсове - начинаещи и напреднали: Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис.
Цена
70 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 3 дни
Учебен център ДЕТЕЛИНА предлага курсове по Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, CorelDraw, Flash, Indesign, машинопис. Курсовете започват всеки понеделник. НАЧАЛЕН ЧАС: от 9:00, 11:00; 16:00, 18:15 ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ЦЕНИ: 1. WINDOWS - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 2. WORD - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 3. EXCEL - 1 седмица, 15 уч. часа, 75 лв. 4. INTERNET - 1 седмица, 15 уч. часа, 70 лв. 5. Photoshop - 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 6. CorelDraw - 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 7. InDesign- 1 седмица, 15 уч. часа, 98 лв. 8. Машинопис - 1 седмица, 15 уч. часа, 60 лв. За допъ..
Курс по Вътрешна архитектура | Компютърно, Интернет обучение | гр. Варна
Курс по Вътрешна архитектура
Едно към Едно ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Едно към Едно ЕООД,  преди 3 дни
Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори стартира курс Интериорен дизайн – индивидуален и в групи Интериорният дизайн – Пространство, Красота и Удобство! 120 учебни часа. По 12,50 лева за един учебен час. Съдържа 7 софтуерни модула за графична и фотообработка, 3D графика и презентация: • Autodesk AutoCAD, • Graphisoft ArchiCAD, • Autodesk 3ds Max, • MAXON CINEMA4D, • Adobe Photoshop, • Adobe Illustrator, • CorelDraw Учебна програма, помощни материали, пълна документация на курса, порфолио и удостоверение за завършен курс. Мисията ни през 2016 е: Подари бъдеще на своет..
Чертежи на AutoCAD | Компютърно, Интернет обучение | гр. Варна
Чертежи на AutoCAD
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Богдан Богданов,  преди 4 дни
Здравейте, аз съм Богдан, работя като проектант. Разработвам чертежи на AutoCAD съобразно всички правила по БДС. Цената се определя взависимост от сложността на чертежа. Чертането за мен е удоволствие и правя чертежите като за себе си. Благодаря ви, ако решите да ползвате услугите ми.
Стартира курс Интериорен дизайн – индивидуален и в групи | Компютърно, Интернет обучение | гр. Варна
Стартира курс Интериорен дизайн – индивидуален и в групи
Едно към Едно ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Едно към Едно ЕООД,  преди 4 дни
Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори Интериорен дизайн – Пространство, Красота и Удобство! 120 учебни часа. По 12,50 лева за един учебен час. Съдържа 7 софтуерни модула за графична и фотообработка, 3D графика и презентация. Autodesk AutoCAD, Graphisoft ArchiCAD, Autodesk 3ds Max, MAXON CINEMA4D, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw Учебна програма, помощни материали, пълна документация на курса, порфолио и удостоверение за завършен курс. Мисията ни през 2016 е: Подари бъдеще на своето дете! Едно към Едно Ltd. Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008. ..
Курс по графичен дизайн - за дата 21.02.2016 г. събото - неделен - 190 лв. | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Курс по графичен дизайн - за дата 21.02.2016 г. събото - неделен - 190 лв.
Цена
190 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 4 дни
КУРС ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН Учебен център ”Интелект” провежда курс по графичен дизайн - CorelDraw и Photoshop 48 уч. часа, 190 лв., за контакти тел. 032 63 01 68 Всеки курсист може да предяви предпочитание и да научи това което ще му бъде полезно в бъдещата работа. Групите са малки между 3-5 човека. На всеки се обръща достатъчно внимание и цените са ни конкурентно способни. На всеки курсист се издава удостоверение 3-37 за част от професията графичен дизайнер. Нашия център притежава Лицензия № 201012877 към НАПОО. НАКРАТКО ЗА: Програмата ”Corel Draw” ви запознава с усъвършенствани техн..
Компютърна грамотност и Специализирани компютърни курсове-Графичен дизайн, Уеб дизайн, Solidworks, 3DS max, AutoCAD, ArhiCAD от Интер Алианс | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Компютърна грамотност и Специализирани компютърни курсове-Графичен дизайн, Уеб дизайн, Solidworks, 3DS max, AutoCAD, ArhiCAD от Интер Алианс
ИНТЕР АЛИАНС
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИНТЕР АЛИАНС,  преди 8 дни
За да сме в крак с времето и всичко ,което ни е наложило то , трябва да умеем да работим с компютър. Вие нямате никакъв опит с компютрите или разполагате с минимални познания , или искате да усъвършенствате това ,което знаете ,било и в специализирана насока? Правилното място е Интер Алианс! При нас ще откриете обучение по различни дисциплини , предоставено с качество и професионализъм с цел ефективност. - Компютърна грамотност 1 ниво - Word 2013 , Excel 2013 , Интернет - основни познания - 50 уч.ч / 7-10 посещения, в зависимост от графика ,който ще изберете - Компютърна грамотност..
Уроци по WEB дизайн и програмиране | Компютърно, Интернет обучение | гр. Бургас
Уроци по WEB дизайн и програмиране
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Преподавам индивидуално частни уроци по WEB дизайн, на ученици и студенти. По време на часовете изучаваме езици за програмиране и графичен дизайн. 1 астр. час = 15 лв. гл.ас. д-р. Станислав Андреев
Курс по интериорен дизайн продължителност - 48 уч. часа събото -неделен от 27.02.2016 г. | Компютърно, Интернет обучение | гр. Пловдив
Курс по интериорен дизайн продължителност - 48 уч. часа събото -неделен от 27.02.2016 г.
Цена
200 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 11 дни
Теория: Занятия 24 уч. часа. -Декоративни трикове за оригинален дом. -Как да смесим различни стилове. -Оптически илюзии в дома. -Акценти в дома. -Въздействието на цветовете в дома. -Връзката между цвят и обем. -Симетрия, големина, наситеност на цвета. Материалознание: -Използването на: дърво, метал, камък, текстил в дома. Съчетаването на отделните елеметни помежду им, нови технологии за обработка и прилагането им. 1. -Цветознание: Въздействието на цветовете върху човека Смесване на цветове в интериора мода и цвят мат и лак 2. Всичко е подкреп..
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.