Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
33 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Актьорско майсторство за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. София
Актьорско майсторство за деца и възрастни
НЧ”Никола Йонков Вапцаров-1922”
гр. София, обл. София,  Подател: НЧ”Никола Йонков Вапцаров-1922”,  преди 1 ден
Театрална трупа ”АлЯ” за любители към НЧ”Никола Йонков Вапцаров-1922” организира обучение по актьорско майсторство за деца и възрастни. Занятията се провеждат всяка събота от 15ч до 17ч. и втори ден се планува и уточнява с участниците според ангажиментите на всеки един. В часовете по актьорско майсторство се работи върху: *Сценично движение *Развиване на паметта и концентрацията *Гласово-говорна култура *Развиване на вокални умения *Театрални етюди *Работа върху откъси от литературни произведения *Изграждане на образ *Пиеса-работа на актьора върху ролята
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Давам уроци по рисуване на ученици/ студенти/желаещи | Художествено обучение | гр. София
Давам уроци по рисуване на ученици/ студенти/желаещи
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства от действащ преподавател. Уроците се провеждат в р- н ” Оборище”. Натюрморт- молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за разтоварване и правене на различни приложни задачи - декупаж, колажи, рисуване върху текстил, правене на кукли и др. Благодаря Ви, че избрахте моите услуги! За записване от 10.00 - 19.00 ч. Мария
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити | Художествено обучение | гр. Стара Загора
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 4 дни
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден ДИЗАЙН. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (15 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 18 лв./90 мин. за урок по Графичен дизайн) Калин Калинов(дългогодишен преподавател, магистър по Изобразително изкуство и Скулптура)
Уроци по рисуване за деца | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за деца
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 5 дни
Потопете се във вълшебния свят на творчеството! За деца от 5 до 13 години В програмата по изобразително изкуство са включени различни живописни и графични техники, които развиват сръчността и творческото мислене на децата. Работи се по зададена тема с различни материали: темпера, акрил, сух и маслен пастел, графит, въглен, туш, смесени техники. Използват се професионални материали, които са подсигурени от студиото. Уроците се провеждат в малки групи по график. Обучението се провежда от квалифициран преподавател с академично образование. Местоположение - в центъра на София в близост..
Уроци по рисуване и живопис за възрастни | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване и живопис за възрастни
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 5 дни
Има дневна група през седмицата за любители. Разгърнете творецa в себе си! За ценителите на изобразителното изкуство, които искат да се научат да рисуват и творят за удоволствие, независимо от възрастта си. Не са необходими предварителни умения и опит, започва се от начално ниво. Обучението е индивидуално дори в група и е според нивото и желанието на обучаемият. Можете да се включите по всяко време. Рисуване - Oснови на рисуването. Перспектива, светлосянка, щрих, скици, изобразяване на геометрични фигури, натюрморт, рисуване на гипсови отливки. Живопис - Основи на живописта. Цветоз..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване
Цена
15 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 дни
Частни уроци по рисуване за деца до 12 год., индивидуални, 1 час (астрономичен) - 15 лв, 2 часа - 25 лв. За повече информация и записване се обадете - Христова
Курс по керамика за малки и големи | Художествено обучение | гр. Бургас
Курс по керамика за малки и големи
Цена
120 лв.
Зелената Къща
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Зелената Къща,  преди 10 дни
Керамиката е изкуство познато още преди десетки хиляди години, когато древните хора са изобразявали своите божества. Много по-късно навлизат и в бита на развитите древни цивилизации. Съдовете за бита служили основно за съхранение на хранителни продукти. Били изработени изцяло с ръце и декорирани с елементи и багрила от природата. В курса по художествена керамика ще се запознем с оцновните техники на моделиране, изграждане и декориране. Ще се научим да месим глина, да изполваме фуршова техника за изграждане на съдове, да правим релефни пана, фигури и форми на нашето въображение. Заниманията..
Уроци по Рисуване за Кандидатстване след 7-ми и 12-ти клас | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Кандидатстване след 7-ми и 12-ти клас
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 10 дни
За кандидат-студенти – подготовка за изпитите по изобразително изкуство за различни вузове у нас и в чужбина. Уроци по рисуване и композиция за ученици от 9-ти до 12-ти клас. Подготовка за изпити по рисуване и/или изготвяне на портфолио с рисунки. За кандидат-гимназисти – подготовка за изпитите по изобразително изкуство за художествените училища и училищата с разширено изучаване на изобразителни изкуства. Уроци по рисуване за ученици от 5-ти до 7-ми клас, които включват уроци по рисуване, фигурална и декоративна композиция. Подготовката е съобразена с изпитите, които включват различни за..
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас | Художествено обучение | гр. Бургас
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 11 дни
През месец февруари започва зимната програма на курса по изобразително изкуство на занималня ”Елфина”. Занятията ще се провеждат всяка събота по два астрономични часа в занималнята, която се намира в централната градска част. Децата ще имат възможност да развият уменията си за цветоусещане, наблюдателност, перспектива и фантазия. Ще придобият основни знания за композиране на изображението при рисуване на натюрморт, портрет, пейзаж и фигурална композиция. Симултантно рисуване, рисуване от натура, рисуване по памет и рисуване по въображение. Двата часа ще бъдат разделени от творческа почивка,..
Уроци плъстене | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци плъстене
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 17 дни
Уроци за различни текстилни техники. Научете се да плъстите! Различните плъстени изделия/филц/ще ви доставят удоволствие и при направата и при носене.
курсове по изобразително и приложно изкуство | Художествено обучение | гр. София
курсове по изобразително и приложно изкуство
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Снежина Славчева,  преди 30 дни
за деца от 1 клас до 7 клас цената е за 45 мин. час
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 31 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 31 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 4..
Уроци по рисуване за изпити след 7-ми и 12-ти клас | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за изпити след 7-ми и 12-ти клас
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 34 дни
www.risuvane-sofia.com Подготовка за изпити в УАСГ, Лесо и ТУ, НХА, НБУ, гимназии с рисуване.
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
350 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 37 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. Успешно ..
уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. Варна
уроци по рисуване и живопис
Цена
6.25 лв.
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 59 дни
Промоционална цена при закупуване на ваучер за предплатени уроци по рисуване, живопис; кандидат гимназисти, кандидат студенти. Офертата е валидна до 31.12.2015г. Предварителни записвания на e-mail или по тел.
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
350 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 71 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. Успешн..
3d интерьор и екстерьор с помоща на дизайнерски програми | Художествено обучение | гр. Бургас
3d интерьор и екстерьор с помоща на дизайнерски програми
Цена
500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 80 дни
Вижте реализирани вашите идеи в 3д пространството. Интериорни решения за детски стаи,всекидневни и кухни. Рисуване на декоративни елементи на стени и тавани по мои и ваши проекти.
Курсове по изобразително и приложно изкуство за деца | Художествено обучение | гр. Бургас
Курсове по изобразително и приложно изкуство за деца
Цена
39 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 99 дни
***{ BRIGHT ART 4 YOUR HEART }*** **ВЪЛНУВАЩО*** АРТ КУРСОВЕ в Школа Светулка*** РИСУВАНЕ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА за малки, сръчни ръчички. Много ИЗЛОЖБИ, КОНКУРСИ и забавления. За деца на възраст от 3 до 9 години. Всеки ПЕТЪК от 17:3о до 18:30 часа. От разноцветна хартия, картон, парчета плат, с акварелни, акрилни и темперни бои, моливи, пастели, пластелин, прежда, глина и други материали децата ще творят. Курсовете включват интересни занимания, които развиват фантазията, моториката, координацията, усещането за цвят, паметта и вниманието на детето. Таксата е 39 лева и включва 5 посещения, които..
Уроци по рисуване за деца, кандидатстващи в гимназия, ВУЗ и любители. | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване за деца, кандидатстващи в гимназия, ВУЗ и любители.
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 99 дни
Подготовка на кандидатстващи и изготвяне на портфолио, за различни университети за които се изисква рисуване. Уроците са в малки групи и индивидуални. Уроци за деца и възрастни с изучаване на различни техники: графика, живопис, колаж, пастели, акварел, приложни техники. risuvaneto.com
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 105 дни
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 113 дни
Уроци по рисуване за възрастни и кандидатстващи и подготовка на портфолио в малки групи и индивидуално. Усвояване на различни текстилни техники и обучение по моден дизайн.
Индивидуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. Варна
Индивидуални уроци по рисуване и живопис
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 137 дни
Индивидуални уроци по рисуване и живопис. Кандидатстване в средни и висши училища, създаване на портфолио, за хоби. 10 лв. - един час, 15 лв. - два часа (астрономически) .
курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
курсове по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 140 дни
Школа АРС 21 предлага целогодишни занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 4 до 13 години в малки групи и чрез индивидуален подход. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Дни за посещение: петък, събота и неделя. Не се колебайте да направите запитване според индивидуалните възможности за посещение, както и за цени и промоции.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 146 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство: курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, уроци за възрастни, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат във възрастова група в дните от петък до неделя. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
уроци по рисуване в Бургас | Художествено обучение | гр. Бургас
уроци по рисуване в Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 181 дни
Рисувне за деца,вуз,портфолиа,живопис-начинаещи,курсове индивидуално-щкола Кожухаров
Уроци по рисуване и живопис във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис във Варна
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 236 дни
Курсове по изобразително изкуство във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци по рисуване и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява. Уроци по рисуване и живопис във Варна провеждат професионални художници, членове на международни художествени съюзи, постоянни участници на творческите изложби в България и други държави от Европа. Една от главните особености на нашата педагогическа методика е персоналният подход. Уроци минават в неголеми групи от по 5-7 човека. Курсове се провеждат във форма н..
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване | Художествено обучение | гр. София
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване
Цена
5 лв.
Ателие 33 А школа по рисуване София
гр. София, обл. София,  Подател: Ателие 33 А школа по рисуване София,  преди 261 дни
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване. Школата по рисуване Ателие 33 А предлага курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, където всеки може да изразява своя неповторим талант.
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 279 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища.Изобразителни изкуства за начинаещи - деца и възрастни.Материалите са подсигурени от студиото.Уроците се водят от професионален художник - педагог.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.