Обучение, курсове

Художествено обучение

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУроци по рисуване и живопис за подготовка за художестжената академия и училища | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване и живопис за подготовка за художестжената академия и училища
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Давам уроци по рисуване и живопис за подготовка в Художествената академия, за деца и възрастни. Курсът е предназначен за начинаещи и напреднали. Преподавателят е професионален художник с магистратура в Националната Художествена академия в София и Русия. Курсът ще ви подготви по рисуване, живопис, анатомия, перспектива, ще получите познания по най-различни техники и работа с маслени бои, акварел, акрил и работа с натюрморт, портрет, композиция. На краят на завършен курс ще получите диплом за завършен художествен клас.
Уроци по Рисуване за Кандидатстване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Кандидатстване
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 9 часа
Индивидуално обучение в малка група според нивото на всеки ученик. Можете да се включите по всяко време. За ученици от 8-ми до 12-ти клас. Подготовка за изпити по рисуване и композиция и/или изготвяне на портфолио с рисунки за кандидат-студенти за архитектура и дизайн за различни вузове у нас и в чужбина. УАСГ, ТУ, ЛТУ, ВСУ Л. Каравелов, НБУ и др. За ученици 6-ти и 7-ми клас. За кандидат-гимназисти - подготовка за изпитите по рисуване за художествените гимназии. Местоположение - в центъра на София в близост до спирки: метростанция Опълченска, тролеи 1, 5, 7, трамваи 20, 22 и ре..
Уроци по Рисуване за Любители | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Любители
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 9 часа
Разгърнете творецa в себе си! За ценителите на изобразителното изкуство, които искат да се научат да рисуват и творят за удоволствие. Рисуване - Oснови на рисуването. Перспектива, светлосянка, щрих, скици, изобразяване на геометрични фигури, натюрморт, рисуване на гипсови отливки. Живопис - Основи на живописта. Цветознание, перспектива, светлосянка, натюрморт. Цветни задачи, абстрактна композиция. Уроците се провеждат в малки групи от квалифициран преподавател с академично образование. Местоположение - в близост до метростанция Опълченска. За повече информация посетете Фе..
Грънчарство, пластика, енкаустика | Художествено обучение | гр. София
Грънчарство, пластика, енкаустика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 22 часа
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или повече часа, за 1 или няколко пъти месечно.
Уроци по рисуване, живопис, пластика | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване, живопис, пластика
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 22 часа
Уроци по рисуване, живопис, пластика, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Релаксиращи часове за възрасни и любители на изобразителните изкуства. Отстъпки при месечен абонамент.
Уроци по рисуване oт активен преподавател, в центъра | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване oт активен преподавател, в центъра
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства от действащ преподавател. Уроците се провеждат в р- н ” Оборище”. Натюрморт- молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за разтоварване и правене на различни приложни задачи - декупаж, колажи, рисуване върху текстил, правене на кукли и др. Благодаря Ви, че избрахте моите услуги! За записване от 10.00 - 19.00 ч. Мария
Предлагаме курсове по рисуване за ученици и възрастни | Художествено обучение | гр. Пловдив
Предлагаме курсове по рисуване за ученици и възрастни
Цена
60 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
В арт школата подготвяме ученици и от 12 до 18 години за изпитите по рисуване за средните художествени училища по изобразителни и приложни изкуства и за Математическа гимназия - Пловдив. Уроците включват: графика - етюд; живопис, композиция; работа с материал и изграждане на пластична форма; лекционна част. В ателието се предлагат и уроци по рисуване за „пораснали деца“ - любители на изкуствата, които желаят да развиват своите артистични умения. Рисуват натюрморт от натура, живопис и графика. Работим индивидуално с всеки курсист, като се дават насоки, съобразно собствения почерк. В Школата..
Курс за Флорист-декоратор | Художествено обучение | гр. Варна
Курс за Флорист-декоратор
Цена
150 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 11 дни
Курс за ФЛОРИСТ - ДЕКОРАТОР Обучението ще бъде съпроводено от практически занятия. Всеки един участник в курса ще има собствено работно място с всички необходими материали за композиране на цветни аранжировки. Участието в курса по Флористика не изисква специална подготовка и умения, предназначен е за всеки, който би искал да получи основни знания и умения като флорист. След завършване на курса получавате сертификат за Флорист - декоратор. За повече информация и записване, моля заповядайте в офиса на ”ЗЕНИТ”: гр. Варна, ул. ”Драгоман” № 5, ет. 2
Рисуване с плоска четка | Художествено обучение | гр. София
Рисуване с плоска четка
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Курс за маникюристи, рисуване с плоска четка
уроци по рисуване в София | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване в София
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Ганчева,  преди 11 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, подготовка за 2 - ри изпит по специалността в НХА - живопис, графика, мода, плакат, книга и печатна графика, рекламен дизайн, реставрация; подготовка на портфолио за ВУЗ в чужбина, НБУ, подготовка за ТУ, УАСГ и СУ-изобразително изкуство. Уроците се провеждат през събота и неделя. Общ курс по графика, живопис и скулптура за деца през седмицата. Обучението се ..
курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
курсове по изобразително изкуство
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 18 дни
Школа АРС 21 предлага целогодишни занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 5 до 13 години в малки групи и чрез индивидуален подход, както и индивидуални уроци. Продължителността на едно посещение е 2астр. часа. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Дни за посещение: събота и неделя от 13.00ч. Не се колебайте да направите запитване според индивидуалните възможности за посещение, цени и промоции.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 18 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство: групово обучение по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, курсове за възрастни, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат във възрастова група в дните събота и неделя от 13.00ч. Продължителността на едно посещение е 2 астр. часа. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 21 дни
Курсове по рисуване, живопис и графика. Курсове за любители без възрастови ограничения, кандидатстващи в средни училища с изпит по рисуване. Курсове за висши училища с рисуванеизпит по рисуване. Допълнително описание: Курсовете по изобразително изкуство се провеждат от професионален художник - педагог, запознат със специфичните изисквания на съответните възрастови групи. Курсовете са насочени както към любителите на изобразителното изкуство, така също и към напреднали, без възрастови ограничения. Детска занималня по рисуване /целогодишна/ - включва рисуване по памет или зададена тема, илюстрац..
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Данаил Николов,  преди 24 дни
- Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения. Занимания по живопис (с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел), графика (с въглен, молив, креда, туш и перо), скулптура (моделиране с глина и др.), иконопис, стъклопис, архитектура и др. Без възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според интересите, възможностите и желанието за развитие. Заплащането е на урок, като един урок е с продължителност 60 мин. При уговаряне на по-голям брой часове - отстъпка! Ученикът сам избира времето на провеждане (след предварителна уговорка с п..
Курсове по актьорко майсторство за деца от 5-8 години | Художествено обучение | гр. София
Курсове по актьорко майсторство за деца от 5-8 години
Цена
84 лв.
МОНТФИЗ
гр. София, обл. София,  Подател: МОНТФИЗ,  преди 25 дни
Актьорски школи МОНТФИЗ, стартират курсове за деца от 5-8 години. Детската актьорска студия на МОНТФИЗ е прекрасна възможност децата да вложат част от своята неизчерпаема енергия в развитието на собствената си личност и потенциал. Заниманията с актьорско майсторство ще развият тяхното въображение, творческо мислене, ще разширят тяхната обща култура, ще провокират интереса им към четенето и ще ги научат по-свободно и с различни средства да изразяват себе си.
Курсове по актьорко майсторство за възрастни 26+ години | Художествено обучение | гр. София
Курсове по актьорко майсторство за възрастни 26+ години
Цена
96 лв.
МОНТФИЗ
гр. София, обл. София,  Подател: МОНТФИЗ,  преди 25 дни
Актьорски школи МОНТФИЗ, стартират курсове за възрастни 26+ години. Курсовете по актьорско майсторство за възрастни са подходящи за всички любители на театъра, независимо от професията и възрастта и много полезни за тези от вас, чиято професия е свързана с всякакъв вид общуване, комуникационни умения, творческо мислене, креативен подход, презентационни умения, лидерски качества и умения, работа в екип. Курсовете по актьорско майсторство пряко развиват тези качества, подобряват уменията в тези сфери и значително обогатяват арсенала от средства и инструменти, с които да си служите в проф..
Арт работилница Алиса | Художествено обучение | гр. Пловдив
Арт работилница Алиса
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 25 дни
Арт работилница Алиса организира арт занимания всяка събота.
Уроци по Изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Перник
Уроци по Изобразително изкуство
Цена
2 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 35 дни
Преподавател предлага обучение по Изобразително изкуство в Общински младежкия дом - Перник, ул. Кракра 1. Уроците се провеждат в четвъртък от 15.30 ч. Тя е с необходимата квалификация и нейни възпитаници имат национални награди за рисунки. Тя участва в изложби в галериите „Кракра”, „Марин Гогев”, „Любен Гайдаров”.
Курс по бижутерия | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курс по бижутерия
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Евимера ЕООД,  преди 53 дни
ЦПО ”Енергия” организира курсове по бижутерия с придобиване на удостоверение за професионално обучение, даващо право за упражняване на професия Бижутер. Курсовете стартират регулярно при сформиране на групи. Начало на следващ курс януари 2017 г.
Арт курсове за деца | Художествено обучение | гр. Бургас
Арт курсове за деца
Цена
35 лв.
Школа Светулка
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 53 дни
ВЪЛНУВАЩО! АРТ КУРСОВЕ в Школа Светулка*** РИСУВАНЕ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА за малки, сръчни ръчички. Много ИЗЛОЖБИ, КОНКУРСИ и забавления. За деца на възраст от 3 до 9 години. От разноцветна хартия, картон, парчета плат, с акварелни, акрилни и темперни бои, моливи, пастели, пластелин, прежда, глина и други материали децата ще творят. Курсовете включват интересни занимания, които развиват фантазията, моториката, координацията, усещането за цвят, паметта и вниманието на детето. Таксата е 35 лева на месец. Школата осигурява всички необходими за творческия процес материали. За две ..
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
390 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 55 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. У..
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас | Художествено обучение | гр. Бургас
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 84 дни
През месец октомври започва новата програма на курса по изобразително изкуство на Рисувалня ”Елфина” заедно с художничката Милена Димитрова. Занятията се провеждат всяка събота или неделя (според програмата на детето) по два астрономични часа сутрин или следобед в занималнята, която се намира в централната градска част. Децата имат възможност да развият уменията си за цветоусещане, наблюдателност, перспектива и фантазия. Помага им се да придобият основни знания за композиране на изображението при рисуване на натюрморт, портрет, пейзаж и фигурална композиция. Симултантно рисуване, рисуване ..
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: М. Илиева,  преди 124 дни
Уроци по рисуване за ученици от 8 до 15 год., любители или за подготовка за кандидатстване в средните училища по изобразителни изкуства и специализирани паралелки с изобразително изкуство. Курса включва подготовка за: - създаване на фигурална композиция от геометрични, битови и природни обекти с графични и живописни материали - проект за декоративна композиция по тема, - проект за фигурална композиция по тема, разработена като пластика или релеф. Обучението се провежда индивидуално или в малки групи до 5 човека. Цена - 5 лв. на час.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 146 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа. Малки групи до 4 човека. Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. Предлагаме и летни курсове по рисуване за деца от 6 до 12 години. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
Уроци Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци Рисуване
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 151 дни
Уроци Рисуване Варна, ул. ”Цариброд” 92
Частни уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пазарджик
Частни уроци по рисуване
Цена
6 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Марин,  преди 162 дни
Уроци по рисуване за кандидат студенти и любители от художник- професионалист. Подготовка за специалностите: архитектура, графичен дизайн, интериорен дизайн, гейм дизайн, промишлен и инженерен дизайн. Уроци по живопис, графика и скулптура. Подготвяме за всички висши учебни заведения у нас и чужбина, по конкретни изпити и подготовка на портфолио. Дългогодишни традиции и успехи на ателието!
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. София
Уроци по изобразителни изкуства
Цена
20 лв.
Лилия Джамбазова
гр. София, обл. София,  Подател: Лилия Джамбазова,  преди 174 дни
Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домовете. Индивидуалност и креативност в подхода, спрямо нуждите и желанията на обучаващите се. Предлагам уроци по живопис, графика, приложни изкуства, неконвенционални форми на изкуствата, стъклопис, стенопис и скулптура. Опит в изработването на декори и костюми за различни пърформънси.
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 251 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), графика ( с въглен, креда, молив, туш и перо ), стъклопис, различни смесени техники и калиграфия. Няма възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според неговите интереси, възможности и ниво. Записването не е обвързано с месечна такса - ученикът сам избира времето и броя на часовете ( един урок е 60 мин.) за рисуване. Заниманията са всяка събота от 10 до 16ч., или в друг ден - по п..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по рисуване
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 264 дни
Уроци по рисуване и живопис за кандидат-студенти, групово и индивидуално. Удобно за вас време. Подготовка за Художествената академия, Факултет по изобразително изкуство-Велико Търново, УАСГ, Технически Университет и навсякъде, където се изискват умения по рисуване, живопис, перспектива, композиция. Уроците могат да бъдат и за хора без професионална насоченост. Цени: индивидуално-25лв./3ч. Група от двама, трима, четирима-20лв./3ч. За мен: Завършил съм живопис във ВТУ”Св. Св. Кирил и Методий” при професор Александър Терзиев.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 270 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”, ж.к. ”Младост” 3, бл.321А (високия бял блок м/у 81 СОУ и базар ”Мания” Развиване на въображението, себеизразяването, индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 13.00 ч. до 14.30 ч. Таксата ..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.