Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPРисуване и живопис за любители от всяка възраст | Художествено обучение | гр. София
Рисуване и живопис за любители от всяка възраст
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 4 дни
Разгърнете творецa в себе си! За ценителите на изобразителното изкуство, които искат да се научат да рисуват и творят за удоволствие, независимо от възрастта си. Не са необходими предварителни умения и опит, започва се от начално ниво. Обучението е индивидуално дори в група и е според нивото и желанието на обучаемият. Можете да се включите по всяко време. Рисуване - Oснови на рисуването. Перспектива, светлосянка, щрих, скици, изобразяване на геометрични фигури, натюрморт, рисуване на гипсови отливки. Материали - молив, креда, въглен, кадастрон. Живопис - Основи на живописта. Цветознание..
VIPУроци по рисуване за деца | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за деца
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 4 дни
Потопете се във вълшебния свят на творчеството! За деца от 5 до 13 години В програмата по изобразително изкуство са включени различни живописни и графични техники, които развиват сръчността и творческото мислене на децата. Работи се по зададена тема с различни материали: темпера, акрил, сух и маслен пастел, графит, въглен, туш, смесени техники. Използват се професионални материали, които са подсигурени от студиото. Уроците се провеждат в малки групи по график от квалифициран преподавател с академично образование. За повече информация можете да посетите Фейсбук страницата на Студиот..
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити | Художествено обучение | гр. Стара Загора
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден ДИЗАЙН. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (15 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 18 лв./90 мин. за урок по Графичен дизайн) Калин Калинов(дългогодишен преподавател, магистър по Изобразително изкуство и Скулптура)
Уроци по Рисуване за Кандидатстване след 7-ми и 12-ти клас | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Кандидатстване след 7-ми и 12-ти клас
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 4 дни
За кандидат-студенти – подготовка за изпитите по изобразително изкуство за различни вузове у нас и в чужбина. Уроци по рисуване и композиция за ученици от 10-ти, 11-ти и 12-ти клас. Подготовка за изпити по рисуване и/или изготвяне на портфолио с рисунки. За кандидат-гимназисти – подготовка за изпитите по изобразително изкуство за художествените училища и училищата с разширено изучаване на изобразителни изкуства. Уроци по рисуване за ученици от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас, които включват уроци по рисуване, фигурална и декоративна композиция. Подготовката е съобразена с изпитите, които включват..
3d интерьор и екстерьор с помоща на дизайнерски програми | Художествено обучение | гр. Бургас
3d интерьор и екстерьор с помоща на дизайнерски програми
Цена
500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Вижте реализирани вашите идеи в 3д пространството. Интериорни решения за детски стаи,всекидневни и кухни. Рисуване на декоративни елементи на стени и тавани по мои и ваши проекти.
Давам уроци по рисуване на ученици и студенти | Художествено обучение | гр. София
Давам уроци по рисуване на ученици и студенти
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 18 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства от действащ преподавател. Уроците се провеждат в р- н ” Оборище”. Натюрморт- молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за разтоварване и правене на различни приложни задачи - декупаж, колажи, рисуване върху текстил, правене на кукли и др. Благодаря Ви, че избрахте моите услуги! За записване от 10.00 - 19.00 ч. Мария
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
350 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 18 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. Успешн..
Предлагам частни уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Предлагам частни уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Победа Черкозова / ”Победа Арт” ООД,  преди 19 дни
Предлагам инидивидуални уроци по рисуване, живопис и графика за напреднали и начинаещи. Подготвям кандидати за средните художествени училища, висшите училища, както и за хоби. Преподавам и декупаж за желаещите да се запознаят с тази техника.
Курсове по изобразително и приложно изкуство за деца | Художествено обучение | гр. Бургас
Курсове по изобразително и приложно изкуство за деца
Цена
39 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 23 дни
***{ BRIGHT ART 4 YOUR HEART }*** **ВЪЛНУВАЩО*** АРТ КУРСОВЕ в Школа Светулка*** РИСУВАНЕ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА за малки, сръчни ръчички. Много ИЗЛОЖБИ, КОНКУРСИ и забавления. За деца на възраст от 3 до 9 години. Всеки ПЕТЪК от 17:3о до 18:30 часа. От разноцветна хартия, картон, парчета плат, с акварелни, акрилни и темперни бои, моливи, пастели, пластелин, прежда, глина и други материали децата ще творят. Курсовете включват интересни занимания, които развиват фантазията, моториката, координацията, усещането за цвят, паметта и вниманието на детето. Таксата е 39 лева и включва 5 посещения, които..
Уроци по рисуване за деца, кандидатстващи в гимназия, ВУЗ и любители. | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване за деца, кандидатстващи в гимназия, ВУЗ и любители.
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 23 дни
Подготовка на кандидатстващи и изготвяне на портфолио, за различни университети за които се изисква рисуване. Уроците са в малки групи и индивидуални. Уроци за деца и възрастни с изучаване на различни техники: графика, живопис, колаж, пастели, акварел, приложни техники. risuvaneto.com
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Александрова,  преди 29 дни
Предлагам инидивдуални уроци по рисуване и живопис за напреднали и начинаещи. Подготвям за кандидатстване в средните художествени училища, висшите училища, за хоби и предлагам помощ с учебния материал. Цена за академичен час 8 лв.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 37 дни
Уроци по рисуване за възрастни и кандидатстващи и подготовка на портфолио в малки групи и индивидуално. Усвояване на различни текстилни техники и обучение по моден дизайн.
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по рисуване за деца и възрастни и любители
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 38 дни
Курсове по рисуване, живопис и графика. Курсове за любители без възрастови ограничения, кандидатстващи в средни училища с изпит по рисуване. Курсове за висши училища с рисуванеизпит по рисуване. Допълнително описание: Курсовете по изобразително изкуство се провеждат от професионален художник - педагог, запознат със специфичните изисквания на съответните възрастови групи. Курсовете са насочени както към любителите на изобразителното изкуство, така също и към напреднали, без възрастови ограничения. Детска занималня по рисуване /целогодишна/ - включва рисуване по памет или зададена тема, илюстрац..
Курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. София
Курсове по изобразително изкуство
гр. София, обл. София,  преди 38 дни
Стратиране курс ”отворени врати” по живопис и графика. Курсът е предназначен главно за деца. Повече информация може да получине на посочения телефон за връзка
Курс по декупаж, първа част - ”Основи на класическия декупаж” | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по декупаж, първа част - ”Основи на класическия декупаж”
Цена
120 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 42 дни
Курс по декупаж - част I ”Основи на класическия декупаж” (включва 4 урока и всички необходими материали) За записване, моля използвайте формата за контакт. ОПИСАНИЕ: Курсът е разделен на две части- теория и практика. Ще научите за историята на декупажа и видове класически декупаж. Ще научите какви материали и инструменти се използват и как се работи с тях, видовете повърхности и как се обработват,ще узнаете какви видове бои и лакове се изполват за декупажа. Ще получите представа за видовете композиция и как я използвате в творбите си. Ще изучим и усвоим техниките и стилове: декупаж с ху..
уроци по рисуване за кандидат гимназисти в средните училища по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване за кандидат гимназисти в средните училища по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 49 дни
Уроци за подготовка на ученици за кандидатстване в средните училища по изобразителни изкуства и специализирани паралелки с изобразително изкуство. Курса включва подготовка за: - създаване на фигурална композиция от геометрични, битови и природни обекти с графични и живописни материали - проект за декоративна композиция по тема, - проект за фигурална композиция по тема, разработена като пластика или релеф. Обучението се провежда индивидуално или в малки групи до 5 човека. Уроците са във вторник, сряда и петък от 8,30 до 12,30 или от 14 до 18 часа по избор. Цена – 20 лв. за четири астро..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Бургас
Курс по рисуване
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 50 дни
През месец октомври започва есенната програма на курса по изобразително изкуство за деца над 7 годишна възраст. Занятията ще се провеждат всяка събота по два астрономични часа. Децата ще имат възможност да развият уменията си за цветоусещане, наблюдателност, перспектива и фантазия. Ще придобият основни знания за композиране на изображението при рисуване на натюрморт, портрет, пейзаж и фигурална композиция. Симултантно рисуване, рисуване от натура, рисуване по памет и рисуване по въображение. Двата часа ще бъдат разделени от творческа почивка, в която ще се правят конферанси, ще говорим за ..
Занимания по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Варна
Занимания по изобразително изкуство
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: школа по изкуствата ”Магия 7” - Варна,  преди 53 дни
За занятията са предвидени разнообразни изобразителни задачи от различни жанрове натюрморт, пейзаж, портрет в областите графика и живопис, които да обхващат: класически изобразителни техники; нови смесени художествени техники, при които се експериментира с материалите; задачи с приложно-декоративен характер. По време на работа се засягат някои теоретични аспекти: цветознание; композиция; перспектива; обемно изграждане на образите. Задачите са свързани с рисуване: от натура; по памет; по въображение. Заниманията се провеждат като два астрономически часа всяка събота.
Индивидуални уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. Варна
Индивидуални уроци по рисуване и живопис
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 61 дни
Индивидуални уроци по рисуване и живопис. Кандидатстване в средни и висши училища, създаване на портфолио, за хоби. 10 лв. - един час, 15 лв. - два часа (астрономически) .
курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
курсове по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 64 дни
Школа АРС 21 предлага целогодишни занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 4 до 13 години в малки групи и чрез индивидуален подход. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Дни за посещение: петък, събота и неделя. Не се колебайте да направите запитване според индивидуалните възможности за посещение, както и за цени и промоции.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 70 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство: курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, уроци за възрастни, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат във възрастова група в дните от петък до неделя. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД, ет.3. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
уроци по рисуване в Бургас | Художествено обучение | гр. Бургас
уроци по рисуване в Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 105 дни
Рисувне за деца,вуз,портфолиа,живопис-начинаещи,курсове индивидуално-щкола Кожухаров
Уроци по рисуване и живопис във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис във Варна
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 160 дни
Курсове по изобразително изкуство във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци по рисуване и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява. Уроци по рисуване и живопис във Варна провеждат професионални художници, членове на международни художествени съюзи, постоянни участници на творческите изложби в България и други държави от Европа. Една от главните особености на нашата педагогическа методика е персоналният подход. Уроци минават в неголеми групи от по 5-7 човека. Курсове се провеждат във форма н..
Курсове по изобразително изкуство за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство за деца и възрастни
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 177 дни
• РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА- Школата по рисуване за деца е разделена в 3 възрастови групи: Първа група- от 5 до 10г. - развиваме най-вече въображението на детето. Втора група - от 10 до 15г. - В тази група работим с начинаещи и изявени деца в областта на изобразителното изкуство; Трета група- от 15 до 35г. - Запознаваме се с основните теории и техники в изобразителното изкуство (графика и живопис). • ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ - за приемни изпити след пети/седми клас или за кандидат студенти. Задачите, които се изпълняват са много разнообразни и зависят от специалността, за която се канд..
Уроци по рисуване и живопис безплатно | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис безплатно
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 178 дни
Уроци по рисуване и живопис за безплатни преводачески услуги (руски и български език) в арт студио.
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване | Художествено обучение | гр. София
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване
Цена
5 лв.
Ателие 33 А школа по рисуване София
гр. София, обл. София,  Подател: Ателие 33 А школа по рисуване София,  преди 185 дни
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване. Школата по рисуване Ателие 33 А предлага курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, където всеки може да изразява своя неповторим талант.
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 203 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища.Изобразителни изкуства за начинаещи - деца и възрастни.Материалите са подсигурени от студиото.Уроците се водят от професионален художник - педагог.
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС | Художествено обучение | гр. Варна
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 255 дни
Всяка СЕДМИЦА 09:00 - 13:00 14:00 - 18:00 в ателието на художника Стефан Б. Стефанов се провеждат уроци по рисуване и живопис. Подготовка на кандидат гимназисти, кандидат студенти. Предварителни записвания на e-mail или по тел.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 263 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.