Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден дизайн. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (15 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 14 лв./60 мин. за урок по Графичен дизайн) Уроците се провеждат в близост до метростанция Вардар, бул. Александър Стамболийски, последна спирка на трамвай 10, спирки на автобуси 72 и 77. Калин Калин..
Арт Ателие Арс 21 :: Художествено обучение :: гр. Пловдив
Арт Ателие Арс 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 5 дни
Художествена школа АРС 21 отваря врати с финансовата подкрепа на ЕС и набира курсисти-любители на изкуството на всякаква възраст - курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 13 години, за възрастни, както и подготовка за кандидатстване след седми клас.
курсове по изобр.изкуство :: Художествено обучение :: гр. Бургас
курсове по изобр.изкуство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Школа Кожухаров-курсове,обучение,летни занимания-деца и възрастни.Индивидуално и групово!
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО :: Художествено обучение :: гр. Бургас
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Школа Кожухаров-уроци за прием във ВУЗ,възрастни-начинаещи и напреднали деца-занимания.
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж ! :: Художествено обучение :: гр. Шумен
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж !
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 11 дни
Уроците може да са и по домовете! Вторият телефон е само вечер!
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои :: Художествено обучение :: гр. Варна
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 24 дни
Едномесечен курс по рисуване с акварелни бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. При нас ще откриете всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с акварелни бои: Листи ..
Курс по рисуване :: Художествено обучение :: гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 24 дни
Курс по рисуване с маслени бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. Предлагаме всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с маслени бои: Платна за рисуване - пред..
Уроци по рисуване и приложни изкуства :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване и приложни изкуства
Цена
7 лв.
Елена Вутова
гр. София, обл. София,  Подател: Елена Вутова,  преди 27 дни
Уроци по рисуване, живопис, илюстрация, моден дизайн, иконопис, моделиране, апликация и още разнообразни занимания, развиващи способностите на децата от 3-14години. Рисуване за ученици, кандидатстващи в професионални гимназии и художествени паралелки. В ателието на квалифициран преподавател в кв. Изток или във вашия дом.
Образователни школи :: Художествено обучение :: гр. Пловдив
Образователни школи
Цена
75 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 29 дни
Арт Студия ЛАБАС открива новата учебна година на 01.10.2014г. Школи: Театрална - Изобразително изкуство - Музикално обучение. Занятия: Два пъти седмично по три часа. Всеки, който има духовна потребност да обогати своето възприятие за света е добре дошъл сред нас!
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: pollyarrange,  преди 30 дни
Квалифициран преподавател предлага уроци по рисуване за кандидатстване след 7-ми клас в средните училища по изкуствата . Индивидуален подход. Гарантиран успех ! Цената е за астрономически час.
ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО УРОЦИ ПО СКАЙП У ДОМА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА :: Художествено обучение :: гр. София
ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО УРОЦИ ПО СКАЙП У ДОМА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА
Анина Тодорова
гр. София, обл. София,  Подател: Анина Тодорова,  преди 32 дни
ЧАСТНИ УРОЦИ ПО СКАЙП И У ДОМА ЗА ЦЯЛА СОФИЯ И СТРАНАТА !!! Интезивни индивидуални уроци по изобразително изкуство (рисуване) за деца детска градина , предучилищна възраст ,1- 13клас в удобно за вас време БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!! ЦЕНА : ПО ДОГОВАРЯНЕ -подготовка на входно ниво -подготовка на домашни задания -подготовка за контролни работи -декоративна композиция -модна скица -графика -живопис -рисунка по тема -оцветяване на книжки , оцветяване по шаблон,оцветяване на контурна карта -рисунка с цветни моливи,пастели,фулмастри,акварелни бои,темперни бои,акрилни бои,тушове и писци и други -работ..
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ :: Художествено обучение :: гр. София
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ
гр. София, обл. София,  Подател: Васил Кръстев,  преди 33 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас
Арт ателие Таланти - за деца от 4 до 15 г :: Художествено обучение :: гр. София
Арт ателие Таланти - за деца от 4 до 15 г
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Арт ателие Таланти,  преди 34 дни
Арт ателие Таланти приема деца от 4 до 15 годишна възраст, като заниманията са насочени към развитието на така наречената детска рисунка, а не към подготовка за изпитите за училищата по изкуствата. Месечната такса от 50 лв включва и материалите, които са осигурени от ателието. Работи се с маслени пастели, акрилни бои и туш, на бяла и цветна хартия 35/50. Заниманията са всяка събота, в групи от различни часове, по час и половина - до два часа. Ателието се намира в кв. Лозенец, в района на пл. Журналист.
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ :: Художествено обучение :: гр. София
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Диана Димитрова,  преди 35 дни
ПОДГОТОВКА НА УЧЕНИЦИ ОТ 6 - ТИ И 7 - МИ КЛАС ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В СРЕДНИТЕ ХУДОЖЕСТВЕНИ УЧИЛИЩА. КУРСЪТ Е ОТВОРЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЯ И ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО, ИЛИ ПРОСТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ НА ВЪЗРАСТТА!ЦЕНА ЗА ЕДИН УРОК ОТ 4 УЧЕБНИ ЧАСА - 20.00 ЛВ.
Частни уроци по рисуване и живопис :: Художествено обучение :: гр. София
Частни уроци по рисуване и живопис
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Ина Николова,  преди 36 дни
Независимо дали искате да се занимавате с рисуване любителски или Ви трябва сериозна и стабилна подготовка за кандидатстване в съответната гимназия или кандидатстудентски изпити, можете да се свържете с мен на посочените телефони за връзка или да ми пишете на e-mail Можете да разгледате интернет страницата ми във facebook https://www.facebook.com/ina.nikolova.izkustvo или http://www.inanikolova.portfoliobox.me/artist
Курс по рисуване :: Художествено обучение :: гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 40 дни
Уроци по рисуване в гр. Варна Живопис, рисуване с маслени, акрилни, акварелни бои. Утоци по рисуване с молив и пастел. Курсове за кандидатстуденти и подготовка за кандидатстудентски изпити по рисуване.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 42 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Подготвяне на портфолио за НБУ и чужбина :: Художествено обучение :: гр. Бургас
Подготвяне на портфолио за НБУ и чужбина
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 56 дни
Надомна подготовка на портфолио за НБУ и чуждестранни учебни заведения по специалностите: Графичен дизайн, Пространствен дизайн, Плакат и комуникативен дизайн, Дизайн на опаковки, Branding. Подготовка за специализираните изпити в НХА за специалност ”Рекламен дизайн”. Подготовката на портфолиото зависи от изискванията на ВУЗ-а и може да включва както графични разработки на ръка, така и такива на компютър.
Уроци по рисуване :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 63 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”.
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час :: Художествено обучение :: гр. София
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 87 дни
ПРОМОЦИЯ 10 лв / 60 мин уроци по изобразително изкуствоза ученици 1 / 13 клас с профил изобразително искуство и професионални гимназии по мода и колежи - графика - живопис - декоративна композиция - модна скица БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
Актьорско майсторство за деца :: Художествено обучение :: гр. София
Актьорско майсторство за деца
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  преди 103 дни
Art Room сформира групи по актьорско майсторство за деца от 5 до 12 години. Занятията са един път седмично (събота или неделя) и са с продължителност два академични часа (по 45 мин.) Месечна такса – 65 лева. Курсовете стартират от 1-ви октомври 2014 г. и се провеждат в сградата на читалище „Цар Борис III” в кв. Банишора, гр. София. Организираме публични спектакли с Студио 5 на НДК и други сцени.
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни
Цена
10 лв.
fakiry design studio
гр. София, обл. София,  Подател: fakiry design studio,  преди 142 дни
Галерия”ФАКИРИ” и школата ”АРТ ДЖУНГЛА” Ви кани да посетите много забавни уроци по изобразително изкуство и керамика.Най- малките ни ученици са от 3г.-5г.,Пластиките изработени от вас или вашето дете се изпичат и остават за вас.Материалите за работа се осигуряват от школата.
Курс по Дърворезбарство :: Художествено обучение :: гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 143 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване :: Художествено обучение :: гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 147 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 277 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти :: Художествено обучение :: гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 395 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Уроци по рисуване :: Художествено обучение :: гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 413 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg