Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
30 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Фотографски Уъркшоп ”Шамони-Монблан 2015 г” | Художествено обучение | Франция (FR)
Фотографски Уъркшоп ”Шамони-Монблан 2015 г”
Цена
1 500 лв.
Nick Chaldakov-photographer
Франция (FR), обл. Друга държава,  Подател: Nick Chaldakov-photographer,  преди 1 ден
ФОТОГРАФСКА ПРАКТИКА (УЪРКШОП) от 3 до 13 Август в подножието на връх Монблан Френските Алпи с водещ Ник Чалдъков Ник Чалдъков е известен с това, че може да направи шедьовър и с най-тривиалните обекти. Това е истинската фотография. Как се снима пейзаж? Както се снима портрет. Как се снима макро фотография? Както се снима архитектурна фотография. Всички видове фотография се подчиняват на едни и същи правила. Фотографията е като вселената. Навсякъде работят едни и същи закони. Този, който знае как да заснеме добър портрет, бързо ще разбере как да заснеме и добър пейзаж. В този смисъл, п..
творчески занималня в арт занималня за деца от 5 до 10 г. | Художествено обучение | гр. Бургас
творчески занималня в арт занималня за деца от 5 до 10 г.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Бургас, творчески занималня в арт занималня за деца от 5 до 10 г. - музика, солфеж, рисуване, художествено слово, танци и др.
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване | Художествено обучение | гр. София
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване
Цена
5 лв.
Ателие 33 А школа по рисуване София
гр. София, обл. София,  Подател: Ателие 33 А школа по рисуване София,  преди 2 дни
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване. Школата по рисуване Ателие 33 А предлага курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, където всеки може да изразява своя неповторим талант.
ФОТО КУРС Персонално с Ник Чалдъков | Художествено обучение | гр. Варна
ФОТО КУРС Персонално с Ник Чалдъков
Цена
1 500 лв.
Nick Chaldakov-photographer
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Nick Chaldakov-photographer,  преди 3 дни
ПЕРСОНАЛНО С НИК ЧАЛДЪКОВ - класиката и модернизма във фотографията - ФОТОКУРС ЗАЩО ПЕРСОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ? ПЕРСОНАЛНОТО обучение дава най-добрите възможни резултати за най-кратко време. Учителя работи само с един Ученик по време на курса. Програмата на Ученика се подготвя според нивото му и желанията за развитие. ВИДОВЕ ФОТО КУРСОВЕ: # Основи на Фотографията # Фотография за напреднали # Художествена Фотография и Черно-бяла фотография # Професионална Фотография # Целогодишно фотографско обучение # Подготовка на кандидат студенти за специалност ”Фотография” ПРИНЦИПИ НА СИ..
индивидуални уроци по приложно изкуство | Художествено обучение | гр. Варна
индивидуални уроци по приложно изкуство
цветанка георгиева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: цветанка георгиева,  преди 3 дни
уроците обхващат голям спектър от технически и практически познания от много сфери на приложното изкуство. индивидуално отношение към всеки индивидуална програма за всеки уроци на открито и закрито теория и практика в един забавен и лесен за възприемане начин. при нас не само ще научите нещо ново,а ще откриете твореца в себе си. часовете се провеждат само след предварително записване ние ви гарантираме бързи резултати,и специално отношение услугата която ви предлагаме е подходяща както за деца така и за възрастни
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ | Художествено обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ХУДОЖНИК АРХИТЕКТ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ АКВАРЕЛ, МАСЛО, ЧЕРТАНЕ, ГРАФИКА
Уроци по рисуване и живопис във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис във Варна
Цена
8 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 8 дни
Курсове по изобразително изкуство във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци по рисуване и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява. Уроци по рисуване и живопис във Варна провеждат професионални художници, членове на международни художествени съюзи, постоянни участници на творческите изложби в България и други държави от Европа. Една от главните особености на нашата педагогическа методика е персоналният подход. Уроци минават в неголеми групи от по 5-7 човека. Курсове се провеждат във форма н..
Арт Ателие | Художествено обучение | гр. София
Арт Ателие
Цена
10 лв.
Maria Teofilova
гр. София, обл. София,  Подател: Maria Teofilova,  преди 13 дни
Заповядайте на Арт Ателие всяка неделя За записване: Мария Теофилова В какво се състои работната програма на Арт ателиетата? Декорация на различни обекти − рисуване върху: чаши, стъкло, порцелан, метал, дърво, картон, хартия, текстил, коприна, керамика, камъчета, миди и др. Рисуване с: акварел (водни бои), темперни бои, акрилни бои, маслени бои, бои за стъкло, бои за порцелан, бои за текстил, бои за коприна, графитни моливи, цветни моливи, водоразтворими цветни моливи, въглен, сухи пастели, маслени пастели, маркери, контури, туш, брукат и др. Керамика – моделиране на фигурки и сувени..
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 19 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища.Изобразителни изкуства за начинаещи - деца и възрастни.Материалите са подсигурени от студиото.Уроците се водят от професионален художник - педагог.
ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА | Художествено обучение | гр. Варна
ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА
Цена
8 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 20 дни
Живопис,графика,работа с глина, ръчна хартия и природни материали, пленери. Събота от 10 до 12ч и от 13 до 15ч, читалището в кв. Чайка. Заповядайте!
Уроци по рисуване за изпити | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за изпити
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Маринова,  преди 25 дни
Уроци за: - кандидатстуденти в УАСГ, НБУ, НХА, Лесо- и ТУ; - след 7 клас - художествени и професионални гимназии, фотография, мода и дизайн. Клип: youtube.com/watch?v=W7md2hXZkW8&feature=youtu.be www.risuvane-sofia.com
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои
Цена
25 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 29 дни
Курсове по рисуване, живопис, графика. Тричасов урок - 25лв. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. При нас ще откриете всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с акварелни бои: ..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
16 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 29 дни
Уроци по рисуване в гр. Варна. Двучасов урок по рисуване. Занятията се провеждат всяка събота от 13:00ч. и неделя от 10:00ч. Живопис, рисуване с маслени, акрилни, акварелни бои. Утоци по рисуване с молив и пастел. Курсове за кандидатстуденти и подготовка за кандидатстудентски изпити по рисуване.
Уроци по рисуване, декупаж | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване, декупаж
Цена
25 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 29 дни
Урок по рисуване, декупаж. Рисуване с маслени бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и неделя в групи до 6 души. Продължителност на уроците по рисуване - 5 учебни часа. Предлагаме всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с маслени бои: Платна за рисуване - предварително грундирани памучни или ленени платна Маслени бои - различни ..
Курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 37 дни
Курсовете по изобразително изкуство в школата включват работа във всички жанрове на изящните и приложните изкуства.-обучение по изобразително изкуство; -творчески работилници по приложни изкуства; -работа с разнообразни материали и техники; -работа по конкурсни теми за участия в национални и международни детски конкурси; -организиране на изложби; -работа в група (уъркшоп); -рисуване навън (пленери); -посещения на музеи и галерии. Цели, които ще се стараем да постигнем чрез обучението по изобразително изкуство: -развитие на креативността; -разбиране на изкуството от ранна детска възр..
рисуване по модел | Художествено обучение | гр. Варна
рисуване по модел
гр. Варна, обл. Варна,  преди 63 дни
група за рисуване по модел - вечерен акт ! модел - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009362349239 фотограф - Благовеста Филипова, гр. Варна за контакти: АРТ ГАЛЕРИЯ ГРАФИТ - http://www.graffithotel.com/bg/exibitions/ ВЕЧЕРЕН АКТ с преподавател Диян Димитров Всеки вторник от 19:00 часа За информация и записване – по тел. (понеделник - петък, от 08:30 до 17:30 часа)
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 66 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, дизайнер и сценограф. Да порисуваме заедно! Да поработим с ръцете си! Уроците са подходящи за деца и възрастни, за любители, начинаещи или напреднали, кандидатстващи или вече учещи. Сформиране на различни групи до 5 човека – основи на композицията, натюрморт молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за..
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС | Художествено обучение | гр. Варна
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 71 дни
Всяка СЕДМИЦА 09:00 - 13:00 14:00 - 18:00 в ателието на художника Стефан Б. Стефанов се провеждат уроци по рисуване и живопис. Подготовка на кандидат гимназисти, кандидат студенти. Предварителни записвания на e-mail или по тел.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 74 дни
Художествена школа АРС 21 отвори врати с финансовата подкрепа на ОП Развитие на човешките ресурси и набира курсисти-любители на изкуството на всякаква възраст: курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, уроци за възрастни, подготовка за кандидатстване след седми клас, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат в група всяка събота и неделя. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 80 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Уроци по рисуване за всеки! | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за всеки!
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 87 дни
Завършила съм Националната художествена гимназия ”Цанко Лавренов” в Пловдив и продължавам да се занимавам активно с изкуство. Уроци за всеки, който желае да се занимава с творческа дейност, в сферата на живописта, рисуването, моделирането и/или дигиталното рисуване. Разполагам със стативи, таблет и професионални художествени материали.
ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ | Художествено обучение | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 92 дни
Индивидуални курсове по рисуване
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 132 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити по рисуване за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”. Имам опит в обучението на деца.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
8 лв.
Ралица Илиева
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Илиева,  преди 189 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис, арт занимания за най-малките и уроци за кандидатстване в средно учебно заведение. Курсовете са в малки групи. Подготовка по рисуване за малки и големи деца: Арт занимания за деца от 3 до 5 годишна възраст - 8лв. учебен час Курсове за деца от 6 до 10 годишна възраст – 8лв. учебен час Курсове за кандидатстване в средно училище – 10лв. учебен час по 4 часа на ден Уроците се провеждат в гр.София, Младост
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни
Цена
10 лв.
fakiry  design studio
гр. София, обл. София,  Подател: fakiry design studio,  преди 358 дни
Галерия”ФАКИРИ” и школата ”АРТ ДЖУНГЛА” Ви кани да посетите много забавни уроци по изобразително изкуство и керамика.Най- малките ни ученици са от 3г.-5г.,Пластиките изработени от вас или вашето дете се изпичат и остават за вас.Материалите за работа се осигуряват от школата.
Курс по Дърворезбарство | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 359 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 364 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 494 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 611 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 630 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg