Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
26 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPШкола АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 3 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство: курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, уроци за възрастни, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат във възрастова група в дните четвъртък и събота от 10.30 и от 13.00. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
Курсове рисуване | Художествено обучение | гр. Бургас
Курсове рисуване
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Надя Пеовска,  преди 5 дни
Организира курсове по рисуване,живопис,текстил,творчески занимания за деца и възрастни ,живопис с модел
Школа по Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Школа по Рисуване
Образователен център Йера
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Образователен център Йера,  преди 9 дни
Йера предлага Школа по Рисуване. Школата се разделя в следните направления: • РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА- Школата по рисуване за деца е разделена в 3 възрастови групи:  Първа група- от 5 до 10г.- развиваме най-вече въображението на детето. .  Втора група – от 10 до 15г.- В тази група работим с начинаещи и изявени деца в областта на изобразителното изкуство;  Трета група- от 15 до 20г.- Запознаваме се с основните теории и техники в изобразителното изкуство (графика и живопис). • ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ – за приемни изпити след пети/седми клас или за кандидат студе..
Уроци по рисуване и живопис във Варна | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис във Варна
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 13 дни
Курсове по изобразително изкуство във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци по рисуване и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява. Уроци по рисуване и живопис във Варна провеждат професионални художници, членове на международни художествени съюзи, постоянни участници на творческите изложби в България и други държави от Европа. Една от главните особености на нашата педагогическа методика е персоналният подход. Уроци минават в неголеми групи от по 5-7 човека. Курсове се провеждат във форма н..
Уроци по рисуване, декупаж | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване, декупаж
Цена
25 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 16 дни
Тричасов урок по рисуване с маслени/актрилни бои, акварел или графика. Курсове по рисуване за любители. Занятията се провеждат всяка събота и неделя в групи до 6 души. Седмичните занятия се организират в различни дни,като са съобразени със свободното време на курсистите. За записване, моля използвайте формата за контакт. Школа за изобразителни изкуства или ArtAcademy е мястото където всеки може да твори свободно, да развива своето въображение и креативност, да рисува и да се забавлява, без никакви ограничения във възрастта, без график който да спазва. Уроците се провеждат в удо..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
16 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 16 дни
Двучасов урок по рисуване с маслени/актрилни бои, акварел или графика. Курсове по рисуване за любители. Занятията се провеждат всяка събота и неделя в групи до 6 души. Седмичните занятия се организират в различни дни,като са съобразени със свободното време на курсистите. За записване, моля използвайте формата за контакт. Школа за изобразителни изкуства или ArtAcademy е мястото където всеки може да твори свободно, да развива своето въображение и креативност, да рисува и да се забавлява, без никакви ограничения във възрастта, без график който да спазва. Уроците се провеждат в удобно з..
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои
Цена
25 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 16 дни
Курсове по рисуване за любители. Занятията се провеждат всяка събота и неделя в групи до 6 души. Седмичните занятия се организират в различни дни,като са съобразени със свободното време на курсистите. За записване, моля използвайте формата за контакт. Школа за изобразителни изкуства или ArtAcademy е мястото където всеки може да твори свободно, да развива своето въображение и креативност, да рисува и да се забавлява, без никакви ограничения във възрастта, без график който да спазва. Уроците се провеждат в удобно за курсистите време през цялата седмица. Ръководителите на курсовете по рис..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 21 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити по рисуване за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Безплатен първи урок за деца до 10-годишна възраст. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”. Имам опит в обучението на деца.
Курсове по изобразително изкуство за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство за деца и възрастни
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 30 дни
• РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА- Школата по рисуване за деца е разделена в 3 възрастови групи:Първа група- от 5 до 10г.- развиваме най-вече въображението на детето.Втора група – от 10 до 15г.- В тази група работим с начинаещи и изявени деца в областта на изобразителното изкуство;Трета група- от 15 до 35г.- Запознаваме се с основните теории и техники в изобразителното изкуство (графика и живопис).• ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ – за приемни изпити след пети/седми клас или за кандидат студенти. Задачите, които се изпълняват са много разнообразни и зависят от специалността, за която се кандидатств..
Уроци по рисуване и живопис безплатно | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване и живопис безплатно
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Art Studio,  преди 31 дни
Уроци по рисуване и живопис за безплатни преводачески услуги (руски и български език) в арт студио.
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване | Художествено обучение | гр. София
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване
Цена
5 лв.
Ателие 33 А школа по рисуване София
гр. София, обл. София,  Подател: Ателие 33 А школа по рисуване София,  преди 38 дни
АТЕЛИЕ 33 А школа по рисуване. Школата по рисуване Ателие 33 А предлага курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване, където всеки може да изразява своя неповторим талант.
индивидуални уроци по приложно изкуство | Художествено обучение | гр. Варна
индивидуални уроци по приложно изкуство
цветанка георгиева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: цветанка георгиева,  преди 40 дни
уроците обхващат голям спектър от технически и практически познания от много сфери на приложното изкуство. индивидуално отношение към всеки индивидуална програма за всеки уроци на открито и закрито теория и практика в един забавен и лесен за възприемане начин. при нас не само ще научите нещо ново,а ще откриете твореца в себе си. часовете се провеждат само след предварително записване ние ви гарантираме бързи резултати,и специално отношение услугата която ви предлагаме е подходяща както за деца така и за възрастни
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ | Художествено обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 42 дни
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ ОТ ХУДОЖНИК АРХИТЕКТ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ АКВАРЕЛ, МАСЛО, ЧЕРТАНЕ, ГРАФИКА
Арт Ателие | Художествено обучение | гр. София
Арт Ателие
Цена
10 лв.
Maria Teofilova
гр. София, обл. София,  Подател: Maria Teofilova,  преди 50 дни
Заповядайте на Арт Ателие всяка неделя За записване: Мария Теофилова В какво се състои работната програма на Арт ателиетата? Декорация на различни обекти − рисуване върху: чаши, стъкло, порцелан, метал, дърво, картон, хартия, текстил, коприна, керамика, камъчета, миди и др. Рисуване с: акварел (водни бои), темперни бои, акрилни бои, маслени бои, бои за стъкло, бои за порцелан, бои за текстил, бои за коприна, графитни моливи, цветни моливи, водоразтворими цветни моливи, въглен, сухи пастели, маслени пастели, маркери, контури, туш, брукат и др. Керамика – моделиране на фигурки и сувени..
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 55 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища.Изобразителни изкуства за начинаещи - деца и възрастни.Материалите са подсигурени от студиото.Уроците се водят от професионален художник - педагог.
ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА | Художествено обучение | гр. Варна
ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА
Цена
8 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 56 дни
Живопис,графика,работа с глина, ръчна хартия и природни материали, пленери. Събота от 10 до 12ч и от 13 до 15ч, читалището в кв. Чайка. Заповядайте!
Курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 73 дни
Курсовете по изобразително изкуство в школата включват работа във всички жанрове на изящните и приложните изкуства.-обучение по изобразително изкуство; -творчески работилници по приложни изкуства; -работа с разнообразни материали и техники; -работа по конкурсни теми за участия в национални и международни детски конкурси; -организиране на изложби; -работа в група (уъркшоп); -рисуване навън (пленери); -посещения на музеи и галерии. Цели, които ще се стараем да постигнем чрез обучението по изобразително изкуство: -развитие на креативността; -разбиране на изкуството от ранна детска възр..
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 103 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, дизайнер и сценограф. Да порисуваме заедно! Да поработим с ръцете си! Уроците са подходящи за деца и възрастни, за любители, начинаещи или напреднали, кандидатстващи или вече учещи. Сформиране на различни групи до 5 човека – основи на композицията, натюрморт молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за..
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС | Художествено обучение | гр. Варна
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 108 дни
Всяка СЕДМИЦА 09:00 - 13:00 14:00 - 18:00 в ателието на художника Стефан Б. Стефанов се провеждат уроци по рисуване и живопис. Подготовка на кандидат гимназисти, кандидат студенти. Предварителни записвания на e-mail или по тел.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 116 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
8 лв.
Ралица Илиева
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Илиева,  преди 226 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис, арт занимания за най-малките и уроци за кандидатстване в средно учебно заведение. Курсовете са в малки групи. Подготовка по рисуване за малки и големи деца: Арт занимания за деца от 3 до 5 годишна възраст - 8лв. учебен час Курсове за деца от 6 до 10 годишна възраст – 8лв. учебен час Курсове за кандидатстване в средно училище – 10лв. учебен час по 4 часа на ден Уроците се провеждат в гр.София, Младост
Курс по Дърворезбарство | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 396 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 400 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 530 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 648 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 666 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg