Обучение, курсове

Художествено обучение

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
43 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас | Художествено обучение | гр. Бургас
курс по рисуване за ученици от първи до шести клас
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 19 часа
През месец октомври започва новата програма на курса по изобразително изкуство на Рисувалня ”Елфина” заедно с художничката Милена Димитрова. Занятията се провеждат всяка събота или неделя (според програмата на детето) по два астрономични часа сутрин или следобед в занималнята, която се намира в централната градска част. Децата имат възможност да развият уменията си за цветоусещане, наблюдателност, перспектива и фантазия. Помага им се да придобият основни знания за композиране на изображението при рисуване на натюрморт, портрет, пейзаж и фигурална композиция. Симултантно рисуване, рисуване ..
Давам уроци по рисуване на ученици/ студенти/желаещи | Художествено обучение | гр. София
Давам уроци по рисуване на ученици/ студенти/желаещи
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Уроци по рисуване и приложни изкуства от действащ преподавател. Уроците се провеждат в р- н ” Оборище”. Натюрморт- молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за разтоварване и правене на различни приложни задачи - декупаж, колажи, рисуване върху текстил, правене на кукли и др. Благодаря Ви, че избрахте моите услуги! За записване от 10.00 - 19.00 ч. Мария
Курсове по актьорко майсторство за деца от 5-8 години | Художествено обучение | гр. София
Курсове по актьорко майсторство за деца от 5-8 години
Цена
82 лв.
МОНТФИЗ
гр. София, обл. София,  Подател: МОНТФИЗ,  преди 1 ден
Актьорски школи МОНТФИЗ, стартират курсове за деца от 5-8 години. Детската актьорска студия на МОНТФИЗ е прекрасна възможност децата да вложат част от своята неизчерпаема енергия в развитието на собствената си личност и потенциал. Заниманията с актьорско майсторство ще развият тяхното въображение, творческо мислене, ще разширят тяхната обща култура, ще провокират интереса им към четенето и ще ги научат по-свободно и с различни средства да изразяват себе си.
Курсове по актьорко майсторство за деца от 9-12 години | Художествено обучение | гр. София
Курсове по актьорко майсторство за деца от 9-12 години
Цена
82 лв.
МОНТФИЗ
гр. София, обл. София,  Подател: МОНТФИЗ,  преди 1 ден
Актьорски школи МОНТФИЗ, стартират курсове за деца от 9-12 години. Детската актьорска школа на МОНТФИЗ е прекрасна възможност децата да вложат част от своята неизчерпаема енергия в развитието на собствената си личност и потенциал. Заниманията с актьорско майсторство ще развият тяхното въображение, творческо мислене, ще разширят тяхната обща култура, ще провокират интереса им към четенето и ще ги научат по-свободно и с различни средства да изразяват себе си.
Курсове по актьорко майсторство за възрастни 26+ години | Художествено обучение | гр. София
Курсове по актьорко майсторство за възрастни 26+ години
Цена
90 лв.
МОНТФИЗ
гр. София, обл. София,  Подател: МОНТФИЗ,  преди 1 ден
Актьорски школи МОНТФИЗ, стартират курсове за възрастни 26+ години. Курсовете по актьорско майсторство за възрастни са подходящи за всички любители на театъра, независимо от професията и възрастта и много полезни за тези от вас, чиято професия е свързана с всякакъв вид общуване, комуникационни умения, творческо мислене, креативен подход, презентационни умения, лидерски качества и умения, работа в екип. Курсовете по актьорско майсторство пряко развиват тези качества, подобряват уменията в тези сфери и значително обогатяват арсенала от средства и инструменти, с които да си служите в проф..
Грънчарство, пластика, енкаустика | Художествено обучение | гр. София
Грънчарство, пластика, енкаустика
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 1 ден
Релаксиращи занималня за деца и големи. Провеждат се през почивни дни от седмицата. Възможни часове - преди обяд от 10 до13ч., след обяд от 13 до 17ч. Може да запишете детето си за 1, 2 или повече часа, за 1 или няколко пъти месечно. Цената е 8 лв. за 1 час.
Уроци по рисуване, живопис, пластика-скулптура | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване, живопис, пластика-скулптура
Цена
6 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Атанасов,  преди 1 ден
Уроци по рисуване, живопис, пластика- скулптура, индивидуално и в групи. Подготовка за кандидатстване в средните и висши учебни заведения по изкуствата, и деца, които искат да развият своите заложби и талант. Релаксиращи часове за възрасни и любители на изобразителните изкуства. Отстъпки при месечен абонамент.
Курсове по бижутерия | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по бижутерия
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Евимера ЕООД,  преди 1 ден
ЦПО ”Енергия” организира курсове по бижутерия с придобиване на удостоверение за професионално обучение, даващо право за упражняване на професия Бижутер. Курсовете стартират регулярно при сформиране на групи. Начало на следващ курс януари 2017 г.
Уроци по Рисуване за Кандидатстване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Кандидатстване
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 4 дни
Индивидуално обучение в малка група според нивото на всеки ученик. Можете да се включите по всяко време. За ученици от 8-ми до 12-ти клас. Подготовка за изпити по рисуване и композиция и/или изготвяне на портфолио с рисунки за кандидат-студенти за архитектура и дизайн за различни вузове у нас и в чужбина. УАСГ, ТУ, ЛТУ, ВСУ Л. Каравелов, НБУ и др. За ученици от 5-ти до 7-ми клас. За кандидат-гимназисти - подготовка за изпитите по рисуване за художествените гимназии. Местоположение - в центъра на София в близост до спирки: метростанция Опълченска, тролеи 1, 5, 7, трамваи 20, 22 ..
Уроци по Рисуване за Деца | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Деца
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 6 дни
Потопете се във вълшебния свят на творчеството! За деца от 8 до 13 години В програмата по изобразително изкуство са включени различни живописни и графични техники, които развиват сръчността и творческото мислене на децата. Работи се по зададена тема с различни материали: акрил, акварел, сух и маслен пастел, графит, туш, смесени техники. Използват се професионални материали, които са подсигурени от студиото. Уроците се провеждат в малки групи по график от квалифициран преподавател с академично образование. Местоположение - в центъра на София в близост до спирки: метростанция Оп..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Предлагаме курсове по рисуване за деца (ученици) и възрастни, с цел придобиване на общи познания и култура по рисуване. Към всеки наш ученик (курсист) подхождаме индивидуално, запознаваме ги с различни техники и материали на живописта: акварел, темперни бои, графика, апликация, колажи, керамика, текстил. Децата опознават видовете композиции, цветовете, цветовите гами, изграждането на обемни форми. Научават за стиловете и направленията в различните изобразителни изкуства. Заедно обсъждаме детските рисунки, пластики и апликации. Децата от Школата по рисуване участват в детски национални и междун..
Уроци по Рисуване за Любители | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване за Любители
гр. София, обл. София,  Подател: Арт Студио 99,  преди 8 дни
Разгърнете творецa в себе си! За ценителите на изобразителното изкуство, които искат да се научат да рисуват и творят за удоволствие. Рисуване - Oснови на рисуването. Перспектива, светлосянка, щрих, скици, изобразяване на геометрични фигури, натюрморт, рисуване на гипсови отливки. Живопис - Основи на живописта. Цветознание, перспектива, светлосянка, натюрморт. Цветни задачи, абстрактна композиция. Уроците се провеждат в малки групи от квалифициран преподавател с академично образование. Местоположение - в близост до метростанция Опълченска. За повече информация посетете Фе..
Индивидуални частни уроци по рисуване - графика, подготовка на кандидат-студенти. | Художествено обучение | гр. Бургас
Индивидуални частни уроци по рисуване - графика, подготовка на кандидат-студенти.
Цена
7 лв.
SGS
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: SGS,  преди 9 дни
ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ /ГРАФИКА/ ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ Завършил съм архитектура и дизайн в УАСГ - гр. София. Давам индивидуални уроци по графика на начинаещи и напреднали и подготвям кандидат-студенти по архитектура. Първата среща е безплатна консултация, в рамките на която ще определим Вашето ниво и в каква насоченост ще работим по време на уроците. Основният план, по който работя е следният: 1. Обследване на формата, подреждане на композицията, създаване на сюжет. 2. Работа с формата, вкарване на неправилни форми в геометрични правилни такива и пресъздаване на вярна пе..
уроци по рисуване в София | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване в София
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Ганчева,  преди 13 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка на изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, подготовка за 2 - ри изпит по специалността в НХА - живопис, графика, мода, плакат, книга и печатна графика, рекламен дизайн, реставрация; подготовка на портфолио за ВУЗ в чужбина, НБУ, подготовка за ТУ, УАСГ и СУ-изобразително изкуство. Уроците се провеждат през събота и неделя. Общ курс по графика, живопис и скулптура за деца през седмицата. Обучението се ..
Рисуване хоби | Художествено обучение | гр. София
Рисуване хоби
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Ателие за рисуване със занимания за възрастни. Рисува се с маслени бои с помощ от ръководител и по избрана тема, като научавате да прилагате различни техники и създавате картина. Не се изисва предварителен опит. Процесът на рисуване е спокоен и разтоварващ, а постигнатите успехи носят радост. Материалите са включени в цената. Заниманията се провеждат с предварително записване в събота от 12ч. до 17ч. на ул. Граф Игнатиев 12 ет.3 Фейсбук страница: ewpcenter
Рисувай лесно | Художествено обучение | гр. София
Рисувай лесно
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Ако сте любител художник и тепърва встъпвате в тази материя или имате вече опит, но ви липсва познание, този курс ще ви научи на важни техники и трикове за създаването на жива и хармонична картина и как да ги прилагате успешно във вашето творчество. Курсът е за любители и включва практически познания за правилна композиция, перспектива, цвят и контраст, а материята е поднесена по достъпен и лесен за разбиране начин. Продължителността е три часа. Курсът се провежда в събота от 14ч. до 17ч. с предварително записване. Адресът е на улица Граф Игнатиев 12, ет.3. Фейсбук адрес ewpcenter
Арт курсове за деца | Художествено обучение | гр. Бургас
Арт курсове за деца
Цена
35 лв.
Школа Светулка
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 25 дни
ВЪЛНУВАЩО! АРТ КУРСОВЕ в Школа Светулка*** РИСУВАНЕ И ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА за малки, сръчни ръчички. Много ИЗЛОЖБИ, КОНКУРСИ и забавления. За деца на възраст от 3 до 9 години. От разноцветна хартия, картон, парчета плат, с акварелни, акрилни и темперни бои, моливи, пастели, пластелин, прежда, глина и други материали децата ще творят. Курсовете включват интересни занимания, които развиват фантазията, моториката, координацията, усещането за цвят, паметта и вниманието на детето. Таксата е 35 лева на месец. Школата осигурява всички необходими за творческия процес материали. За две ..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци по рисуване
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 36 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения. Занимания по живопис (с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел), графика (с въглен, молив, креда, туш и перо), скулптура (моделиране с глина и др. Без възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според интересите.
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: М. Илиева,  преди 40 дни
Уроци по рисуване за ученици от 8 до 15 год., любители или за подготовка за кандидатстване в средните училища по изобразителни изкуства и специализирани паралелки с изобразително изкуство. Курса включва подготовка за: - създаване на фигурална композиция от геометрични, битови и природни обекти с графични и живописни материали - проект за декоративна композиция по тема, - проект за фигурална композиция по тема, разработена като пластика или релеф. Обучението се провежда индивидуално или в малки групи до 5 човека. Цена - 5 лв. на час.
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти | Художествено обучение | гр. Бургас
Уроци по изобразително изкуство за любители и кандидат-ученици и студенти
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Данаил Николов,  преди 42 дни
- Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши учебни заведения. Занимания по живопис (с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел), графика (с въглен, молив, креда, туш и перо), скулптура (моделиране с глина и др.), иконопис, стъклопис, архитектура и др. Без възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според интересите, възможностите и желанието за развитие. Заплащането е на урок, като един урок е с продължителност 60 мин. При уговаряне на по-голям брой часове - отстъпка! Ученикът сам избира времето на провеждане (след предварителна уговорка с п..
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити | Художествено обучение | гр. Стара Загора
Уроци по Рисуване (индивидуални ). Подготовка за изпити
Цена
20 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 48 дни
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден ДИЗАЙН. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (20 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 20 лв./60 мин. за урок по Графичен дизайн) Калин Калинов(дългогодишен преподавател, магистър по Изобразително изкуство и Скулптура)
Обучение по Изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Перник
Обучение по Изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Перник, обл. Перник,  преди 48 дни
Валентина Василева предлага обучение по Арт терапия с Изобразително изкуство, приложно изкуство и музикотерапия. Има работилници за сувенири - за Сурва, Деня на града и Коледа. Тя е с необходимата квалификация. Провежда школи по Приложно изкуство в гр. Перник. Нейни възпитаници имат национални награди за рисунки. Има участия в изложби в галериите „Кракра”, „Марин Гогев”, „Любен Гайдаров”.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 63 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване. Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа. Малки групи до 4 човека. Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. Предлагаме и летни курсове по рисуване за деца от 6 до 12 години. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
Уроци Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци Рисуване
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 68 дни
Уроци Рисуване Варна, ул. ”Цариброд” 92
Частни уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пазарджик
Частни уроци по рисуване
Цена
6 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Марин,  преди 79 дни
Уроци по рисуване за кандидат студенти и любители от художник- професионалист. Подготовка за специалностите: архитектура, графичен дизайн, интериорен дизайн, гейм дизайн, промишлен и инженерен дизайн. Уроци по живопис, графика и скулптура. Подготвяме за всички висши учебни заведения у нас и чужбина, по конкретни изпити и подготовка на портфолио. Дългогодишни традиции и успехи на ателието!
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. София
Уроци по изобразителни изкуства
Цена
20 лв.
Лилия Джамбазова
гр. София, обл. София,  Подател: Лилия Джамбазова,  преди 91 дни
Учител по рисуване с висше образование, бакалавърска степен по педагогика на преподаването по изобразителни изкуства и магистърска степен по предучилищна педагогика, предлага уроци по рисуване по домовете. Индивидуалност и креативност в подхода, спрямо нуждите и желанията на обучаващите се. Предлагам уроци по живопис, графика, приложни изкуства, неконвенционални форми на изкуствата, стъклопис, стенопис и скулптура. Опит в изработването на декори и костюми за различни пърформънси.
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Пловдив
уроци по рисуване
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 91 дни
Уроци по рисуване за всякакви възрасти.
Уроци плъстене | Художествено обучение | гр. Пловдив
Уроци плъстене
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Ателието,  преди 91 дни
Уроци за различни текстилни техники. Плъстене, рисувана коприна, тъкане. Научете се да плъстите! Различните плъстени изделия /филц/ще ви доставят удоволствие и при направата и при носене.
Фотографски курс | Художествено обучение | гр. Варна
Фотографски курс
Цена
390 лв.
Сдружение за култура ”Морско синьо”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение за култура ”Морско синьо”,  преди 92 дни
Фотографски център Sea Blue организира в търсене на нови таланти, курс по фотография. В рамките на 70 часа се изучават тайните на изкуството Фотография (теория и практика: устройство и работа с фотографска техника; фотокомпозиция; основни жанрове на художествената фотография - пейзаж, портрет, натюрморт, макро фотография и нощна фотография; избор и особености на цифровия фотоапарат; цветна и черно-бяла фотография и др.). Обучението е в група до 10 души. Осигурена е професионална фотографска техника. По време на курса се провеждат пленери за придобиване на практически умения. У..
РИСУВАНЕ за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. Бургас
РИСУВАНЕ за деца и възрастни
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: АРТ-СТУДИО ”АНГЕЛИНА”,  преди 168 дни
Уроци по рисуване за кандидатстване в средни и висши училища. Подготвяне на портфолио за България или чужбина. Занимания по живопис ( с акварел, темпера, акрил, маслени бои, сух и маслен пастел ), графика ( с въглен, креда, молив, туш и перо ), стъклопис, различни смесени техники и калиграфия. Няма възрастови ограничения. Работи се индивидуално с всеки ученик според неговите интереси, възможности и ниво. Записването не е обвързано с месечна такса - ученикът сам избира времето и броя на часовете ( един урок е 60 мин.) за рисуване. Заниманията са всяка събота от 10 до 16ч., или в друг ден - по п..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.