Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
31 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
курсове по изобр.изкуство | Художествено обучение | гр. Бургас
курсове по изобр.изкуство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Школа Кожухаров-курсове,обучение,летни занимания-деца и възрастни.Индивидуално и групово!
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО | Художествено обучение | гр. Бургас
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Школа Кожухаров-уроци за прием във ВУЗ,възрастни-начинаещи и напреднали деца-занимания.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Kamelia Sarafska,  преди 2 дни
Завършила съм Националната художествена гимназия ”Цанко Лавренов” в Пловдив и продължавам да се занимавам активно с изкуство. Уроци за всеки, който желае да се занимава с творческа дейност, в сферата на живописта, рисуването, моделирането и/или дигиталното рисуване. Разполагам със стативи, таблет и професионални художествени материали. Цена 10лв.
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден дизайн. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (15 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 14 лв./60 мин. за урок по Графичен дизайн) Уроците се провеждат в близост до метростанция Вардар, бул. Александър Стамболийски, последна спирка на трамвай 10, спирки на автобуси 72 и 77. Калин Калин..
Детска театрална студия | Художествено обучение | гр. Бургас
Детска театрална студия
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: частно лице,  преди 7 дни
ДЕТСКИ ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ ”ДЕТСКА ПЛАНЕТА” Обявява прием, с конкурс, за деца от 5 до 13 години. На 4, 5 ,6 декември от 16.00 до 18.00 часа. Заповядайте на ул.”Славянска”4, Бургас в Сдружение ”Усмивка”, където ще се провеждат заниманията на състава. Начало на дейността от - месец януари 2015 г. Инициативата е на Сдружение с нестопанска цел ”Усмивка”, лицензиран доставчик на социални услуги за деца и младежи към Министерството на труда и социалната политика, с председател г-жа Митка Георгиева. Ръководител на състава - г-жа Ирена Ненчева, актриса от Държавен куклен театър -Бургас
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
8 лв.
Ралица Илиева
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Илиева,  преди 7 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис, арт занимания за най-малките и уроци за кандидатстване в средно учебно заведение. Курсовете са в малки групи. Подготовка по рисуване за малки и големи деца: Арт занимания за деца от 3 до 5 годишна възраст - 8лв. учебен час Курсове за деца от 6 до 10 годишна възраст – 8лв. учебен час Курсове за кандидатстване в средно училище – 10лв. учебен час по 4 часа на ден Уроците се провеждат в гр.София, Младост
Давам частни уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Давам частни уроци по рисуване
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Завършила съм художествена гимназия и предавам уроци по рисуване в гр.София.Урокът се провежда в дома на ученика.Цената е 20лв на два астрономически часа.
Коледна арт работилница | Художествено обучение | гр. София
Коледна арт работилница
Цена
30 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 12 дни
Специално коледно предложение от занимателно-образователен център ”Палитра” Всеки делничен ден от 17:00 до 17:25 часа от 01.12. до 12.12. 2014 г.! КОЛЕДНА АРТ РАБОТИЛНИЦА! Изработване на коледни картички, играчки и украса от различни материали.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 14 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис.Може и по домовете.Рисувам картини по поръчка всякакви сюжети.
Арт Ателие Арс 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Арт Ателие Арс 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 16 дни
Художествена школа АРС 21 отваря врати с финансовата подкрепа на ЕС и набира курсисти-любители на изкуството на всякаква възраст - курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 13 години, за възрастни, както и подготовка за кандидатстване след седми клас.
Школа по Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Школа по Рисуване
Образователен център Йера
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Образователен център Йера,  преди 29 дни
Йера предлага Школа по Рисуване. Школата се разделя в следните направления: • РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА- Школата по рисуване за деца е разделена в 3 възрастови групи:  Първа група- от 5 до 10г.- развиваме най-вече въображението на детето. .  Втора група – от 10 до 15г.- В тази група работим с начинаещи и изявени деца в областта на изобразителното изкуство;  Трета група- от 15 до 20г.- Запознаваме се с основните теории и техники в изобразителното изкуство (графика и живопис). • ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ – за приемни изпити след пети/седми клас или за кандидат студе..
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Уроци по изобразителни изкуства
Арт център Велико Търново
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Арт център Велико Търново,  преди 29 дни
Арт център Велико Търново предлага курсове по изобразителни изкуства за различни възрасти - деца, ученици, кандидатстуденти за европейските колежи по изкуствата, любители на изобразителното изкуство. Заниманията включват усвояване на основни графични, живописни и приложни техники, моделиране, изучаване на история на изкуството и цветознание. Центърът предлага и арт терапия за любителите на изобразителното изкуство. www.artcentretarnovo.wordpress.com facebook: Арт център Велико Търново
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж ! | Художествено обучение | гр. Шумен
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж !
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 45 дни
Уроците може да са и по домовете! Вторият телефон е само вечер!
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 59 дни
Едномесечен курс по рисуване с акварелни бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. При нас ще откриете всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с акварелни бои: Листи ..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 59 дни
Курс по рисуване с маслени бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. Предлагаме всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с маслени бои: Платна за рисуване - пред..
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: pollyarrange,  преди 64 дни
Квалифициран преподавател предлага уроци по рисуване за кандидатстване след 7-ми клас в средните училища по изкуствата . Индивидуален подход. Гарантиран успех ! Цената е за астрономически час.
ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО УРОЦИ ПО СКАЙП У ДОМА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА | Художествено обучение | гр. София
ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО УРОЦИ ПО СКАЙП У ДОМА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА
Анина Тодорова
гр. София, обл. София,  Подател: Анина Тодорова,  преди 66 дни
ЧАСТНИ УРОЦИ ПО СКАЙП И У ДОМА ЗА ЦЯЛА СОФИЯ И СТРАНАТА !!! Интезивни индивидуални уроци по изобразително изкуство (рисуване) за деца детска градина , предучилищна възраст ,1- 13клас в удобно за вас време БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!! ЦЕНА : ПО ДОГОВАРЯНЕ -подготовка на входно ниво -подготовка на домашни задания -подготовка за контролни работи -декоративна композиция -модна скица -графика -живопис -рисунка по тема -оцветяване на книжки , оцветяване по шаблон,оцветяване на контурна карта -рисунка с цветни моливи,пастели,фулмастри,акварелни бои,темперни бои,акрилни бои,тушове и писци и други -работ..
Арт ателие Таланти - за деца от 4 до 15 г | Художествено обучение | гр. София
Арт ателие Таланти - за деца от 4 до 15 г
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Арт ателие Таланти,  преди 68 дни
Арт ателие Таланти приема деца от 4 до 15 годишна възраст, като заниманията са насочени към развитието на така наречената детска рисунка, а не към подготовка за изпитите за училищата по изкуствата. Месечната такса от 50 лв включва и материалите, които са осигурени от ателието. Работи се с маслени пастели, акрилни бои и туш, на бяла и цветна хартия 35/50. Заниманията са всяка събота, в групи от различни часове, по час и половина - до два часа. Ателието се намира в кв. Лозенец, в района на пл. Журналист.
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ | Художествено обучение | гр. София
УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Диана Димитрова,  преди 69 дни
ПОДГОТОВКА НА УЧЕНИЦИ ОТ 6 - ТИ И 7 - МИ КЛАС ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В СРЕДНИТЕ ХУДОЖЕСТВЕНИ УЧИЛИЩА. КУРСЪТ Е ОТВОРЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЯ И ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО, ИЛИ ПРОСТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ НА ВЪЗРАСТТА!ЦЕНА ЗА ЕДИН УРОК ОТ 4 УЧЕБНИ ЧАСА - 20.00 ЛВ.
Частни уроци по рисуване и живопис | Художествено обучение | гр. София
Частни уроци по рисуване и живопис
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Ина Николова,  преди 70 дни
Независимо дали искате да се занимавате с рисуване любителски или Ви трябва сериозна и стабилна подготовка за кандидатстване в съответната гимназия или кандидатстудентски изпити, можете да се свържете с мен на посочените телефони за връзка или да ми пишете на e-mail Можете да разгледате интернет страницата ми във facebook https://www.facebook.com/ina.nikolova.izkustvo или http://www.inanikolova.portfoliobox.me/artist
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 74 дни
Уроци по рисуване в гр. Варна Живопис, рисуване с маслени, акрилни, акварелни бои. Утоци по рисуване с молив и пастел. Курсове за кандидатстуденти и подготовка за кандидатстудентски изпити по рисуване.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 76 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 97 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”.
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час | Художествено обучение | гр. София
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 121 дни
ПРОМОЦИЯ 10 лв / 60 мин уроци по изобразително изкуствоза ученици 1 / 13 клас с профил изобразително искуство и професионални гимназии по мода и колежи - графика - живопис - декоративна композиция - модна скица БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
Актьорско майсторство за деца | Художествено обучение | гр. София
Актьорско майсторство за деца
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  преди 138 дни
Art Room сформира групи по актьорско майсторство за деца от 5 до 12 години. Занятията са един път седмично (събота или неделя) и са с продължителност два академични часа (по 45 мин.) Месечна такса – 65 лева. Курсовете стартират от 1-ви октомври 2014 г. и се провеждат в сградата на читалище „Цар Борис III” в кв. Банишора, гр. София. Организираме публични спектакли с Студио 5 на НДК и други сцени.
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни
Цена
10 лв.
fakiry  design studio
гр. София, обл. София,  Подател: fakiry design studio,  преди 176 дни
Галерия”ФАКИРИ” и школата ”АРТ ДЖУНГЛА” Ви кани да посетите много забавни уроци по изобразително изкуство и керамика.Най- малките ни ученици са от 3г.-5г.,Пластиките изработени от вас или вашето дете се изпичат и остават за вас.Материалите за работа се осигуряват от школата.
Курс по Дърворезбарство | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 177 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 182 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 311 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 429 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg