Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
25 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Пловдив
Курсове по изобразително изкуство
Цена
50 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Art center,  преди 6 часа
Курсовете по изобразително изкуство в школата включват работа във всички жанрове на изящните и приложните изкуства.-обучение по изобразително изкуство; -творчески работилници по приложни изкуства; -работа с разнообразни материали и техники; -работа по конкурсни теми за участия в национални и международни детски конкурси; -организиране на изложби; -работа в група (уъркшоп); -рисуване навън (пленери); -посещения на музеи и галерии. Цели, които ще се стараем да постигнем чрез обучението по изобразително изкуство: -развитие на креативността; -разбиране на изкуството от ранна детска възр..
индивидуални уроци по приложно изкуство по домовете | Художествено обучение | гр. Варна
индивидуални уроци по приложно изкуство по домовете
Цена
10 лв.
цветанка георгиева
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: цветанка георгиева,  преди 17 дни
в програмата изработка макети на сгради съчетаване на цветове и нюанси основни художествени умения изработка сувенири как да открием личните си заложби успокоителното действие на изкуството личностно самоусъвършенстване уроците се отчитат на 3 астрономически часа,всеки-цената за урок е 20.00 лв.
рисуване по модел | Художествено обучение | гр. Варна
рисуване по модел
гр. Варна, обл. Варна,  преди 27 дни
група за рисуване по модел - вечерен акт ! модел - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009362349239 фотограф - Благовеста Филипова, гр. Варна за контакти: АРТ ГАЛЕРИЯ ГРАФИТ - http://www.graffithotel.com/bg/exibitions/ ВЕЧЕРЕН АКТ с преподавател Диян Димитров Всеки вторник от 19:00 часа За информация и записване – по тел. (понеделник - петък, от 08:30 до 17:30 часа)
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Професионална подготовка на ученици/ кандидат- студенти по рисуване
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
Уроци по рисуване и приложни изкуства, развиване на вашите умения и развлечение за свободното време от професионален художник- преподавател, дизайнер и сценограф. Да порисуваме заедно! Да поработим с ръцете си! Уроците са подходящи за деца и възрастни, за любители, начинаещи или напреднали, кандидатстващи или вече учещи. Сформиране на различни групи до 5 човека – основи на композицията, натюрморт молив и цвят, цветна и монохромна композиция, фигура и глава, бързи скици, пространствени и индивидуални задачи, графика и живопис, пространствен дизайн и сценография, типажи и герои, рисуване за..
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС | Художествено обучение | гр. Варна
уроци по РИСУВАНЕ и ЖИВОПИС
Стефан Б. Стефанов
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Стефан Б. Стефанов,  преди 35 дни
Всяка СЕДМИЦА 09:00 - 13:00 14:00 - 18:00 в ателието на художника Стефан Б. Стефанов се провеждат уроци по рисуване и живопис. Подготовка на кандидат гимназисти, кандидат студенти. Предварителни записвания на e-mail или по тел.
Школа АРС 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Школа АРС 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 37 дни
Художествена школа АРС 21 отвори врати с финансовата подкрепа на ОП Развитие на човешките ресурси и набира курсисти-любители на изкуството на всякаква възраст: курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, уроци за възрастни, подготовка за кандидатстване след седми клас, индивидуални уроци, организиране на тиймбилдинг. Курсовете за деца се провеждат в група всяка събота и неделя. Не се колебайте да направите своето запитване според индивидуалните Ви възможности за посещение, цени и промоции.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 43 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
курсове по изобр.изкуство | Художествено обучение | гр. Бургас
курсове по изобр.изкуство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 45 дни
Школа Кожухаров-курсове,обучение,летни занимания-деца и възрастни.Индивидуално и групово!
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО | Художествено обучение | гр. Бургас
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 45 дни
Школа Кожухаров-уроци за прием във ВУЗ,възрастни-начинаещи и напреднали деца-занимания!
Уроци по рисуване за всеки! | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за всеки!
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 50 дни
Завършила съм Националната художествена гимназия ”Цанко Лавренов” в Пловдив и продължавам да се занимавам активно с изкуство. Уроци за всеки, който желае да се занимава с творческа дейност, в сферата на живописта, рисуването, моделирането и/или дигиталното рисуване. Разполагам със стативи, таблет и професионални художествени материали.
Професионални уроци и курсове по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. Поморие
Професионални уроци и курсове по изобразително изкуство
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Професионален художник педагог,  преди 51 дни
Професионален художник педагог с дългогодишен опит в България и чужбина в преподаването и подготовката на кандидатстуденти и кандидати за средните художествените училища предлага индивидуално обучение за начинаещи и професионални художници на изключително високо ниво отговарящо на международните стандарти. Предлагното обучение може да се извършва както на място при педгога или в дома на студента в града.Обучението включва всички знания необходими за средните художествени училиша, университети по изобразително изкуство, художествени академии и всички необходими знания по живопис, технолигия на..
ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ | Художествено обучение | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 дни
Индивидуални курсове по рисуване
уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: artкук еоод,  преди 75 дни
давам индивидуални уроци по рисуване за ученици! цената е за астрономически час. За контакт на подадения тел. или електронен адрес след 19:00ч.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 96 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити по рисуване за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”. Имам опит в обучението на деца.
Детска театрална студия | Художествено обучение | гр. Бургас
Детска театрална студия
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: частно лице,  преди 153 дни
ДЕТСКИ ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ ”ДЕТСКА ПЛАНЕТА” Обявява прием, с конкурс, за деца от 5 до 13 години. На 4, 5 ,6 декември от 16.00 до 18.00 часа. Заповядайте на ул.”Славянска”4, Бургас в Сдружение ”Усмивка”, където ще се провеждат заниманията на състава. Начало на дейността от - месец януари 2015 г. Инициативата е на Сдружение с нестопанска цел ”Усмивка”, лицензиран доставчик на социални услуги за деца и младежи към Министерството на труда и социалната политика, с председател г-жа Митка Георгиева. Ръководител на състава - г-жа Ирена Ненчева, актриса от Държавен куклен театър -Бургас
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
8 лв.
Ралица Илиева
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Илиева,  преди 153 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис, арт занимания за най-малките и уроци за кандидатстване в средно учебно заведение. Курсовете са в малки групи. Подготовка по рисуване за малки и големи деца: Арт занимания за деца от 3 до 5 годишна възраст - 8лв. учебен час Курсове за деца от 6 до 10 годишна възраст – 8лв. учебен час Курсове за кандидатстване в средно училище – 10лв. учебен час по 4 часа на ден Уроците се провеждат в гр.София, Младост
Школа по Рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Школа по Рисуване
Образователен център Йера
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Образователен център Йера,  преди 175 дни
Йера предлага Школа по Рисуване. Школата се разделя в следните направления: • РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА- Школата по рисуване за деца е разделена в 3 възрастови групи:  Първа група- от 5 до 10г.- развиваме най-вече въображението на детето. .  Втора група – от 10 до 15г.- В тази група работим с начинаещи и изявени деца в областта на изобразителното изкуство;  Трета група- от 15 до 20г.- Запознаваме се с основните теории и техники в изобразителното изкуство (графика и живопис). • ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ – за приемни изпити след пети/седми клас или за кандидат студе..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 204 дни
Курс по рисуване с маслени бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. Предлагаме всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с маслени бои: Платна за рисуване - пред..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 220 дни
Уроци по рисуване в гр. Варна Живопис, рисуване с маслени, акрилни, акварелни бои. Утоци по рисуване с молив и пастел. Курсове за кандидатстуденти и подготовка за кандидатстудентски изпити по рисуване.
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване и керамика за деца и възрастни
Цена
10 лв.
fakiry  design studio
гр. София, обл. София,  Подател: fakiry design studio,  преди 322 дни
Галерия”ФАКИРИ” и школата ”АРТ ДЖУНГЛА” Ви кани да посетите много забавни уроци по изобразително изкуство и керамика.Най- малките ни ученици са от 3г.-5г.,Пластиките изработени от вас или вашето дете се изпичат и остават за вас.Материалите за работа се осигуряват от школата.
Курс по Дърворезбарство | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 323 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 327 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 457 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 575 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 593 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg