Обучение, курсове

Художествено обучение

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
24 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО | Художествено обучение | гр. Бургас
КУРСОВЕ ПО ИЗОБР.ИЗКУСТВО
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Школа Кожухаров-уроци за прием във ВУЗ,възрастни-начинаещи и напреднали деца-занимания.
курсове по изобр.изкуство | Художествено обучение | гр. Бургас
курсове по изобр.изкуство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Школа Кожухаров-курсове,обучение,летни занимания-деца и възрастни.Индивидуално и групово!
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити | Художествено обучение | гр. София
Уроци по Рисуване (индивидуални и в малки групи). Подготовка за изпити
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Уроци по РИСУВАНЕ и Графичен дизайн(CorelDraw, Photoshop). Подготовка за приемните изпити в художествените ПГ след 7 клас и Висшите учебни заведения( УАСГ, НБУ, РУ, ВТУ, ВСУ, ТУ и други) за специалностите по АРХИТЕКТУРА, Графичен, Интериорен, Инженерен, Индустриален, Промишлен, Моден дизайн. Обучение и помощ за изготвяне на портфолио. (15 лв./90 мин. за индивидуален урок по Рисуване; 14 лв./60 мин. за урок по Графичен дизайн) Уроците се провеждат в близост до метростанция Вардар, бул. Александър Стамболийски, последна спирка на трамвай 10, спирки на автобуси 72 и 77. Калин Калин..
уроци по изобразително изкуство | Художествено обучение | гр. София
уроци по изобразително изкуство
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
ЧАСТНИ УРОЦИ ПО СКАЙП И У ДОМА ЗА ЦЯЛА СОФИЯ И СТРАНАТА !!! нина величкова РАБОТЯ ПРЕЗ ПРАЗНИЦИТЕ!!! в удобно за вас време БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН!!! ЦЕНА : ПО ДОГОВАРЯНЕ ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО -декоративна композиция -модна скица -графика -живопис -рисунка по тема -оцветяване на книжки , оцветяване по шаблон,оцветяване на контурна карта -рисунка с цветни моливи,пастели,фулмас три,акварелни бои,темперни бои,акрилни бои,тушове и писци и други -работа с пластелин и глина -приложни изкуства - изработка на проект по тема с различни материали -подготовка и изработка на добашни з..
отдавам пространство в Галерия за изложби | Художествено обучение | гр. София
отдавам пространство в Галерия за изложби
БУЛКРУМ ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: БУЛКРУМ ЕООД,  преди 13 дни
КафеГалерия Слънце отдава под наем пространство за самостоятелни изложби на млади творци
Арт Ателие Арс 21 | Художествено обучение | гр. Пловдив
Арт Ателие Арс 21
Цена
7 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 19 дни
Художествена школа АРС 21 отвори врати с финансовата подкрепа на ОП Развитие на човешките ресурси и набира курсисти-любители на изкуството на всякаква възраст - курсове по изобразително изкуство за деца от 5 до 18 години, за възрастни, както и подготовка за кандидатстване след седми клас.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Kamelia Sarafska,  преди 27 дни
Завършила съм Националната художествена гимназия ”Цанко Лавренов” в Пловдив и продължавам да се занимавам активно с изкуство. Уроци за всеки, който желае да се занимава с творческа дейност, в сферата на живописта, рисуването, моделирането и/или дигиталното рисуване. Разполагам със стативи, таблет и професионални художествени материали. Цена 10лв.
Детска театрална студия | Художествено обучение | гр. Бургас
Детска театрална студия
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: частно лице,  преди 32 дни
ДЕТСКИ ТЕАТРАЛЕН СЪСТАВ ”ДЕТСКА ПЛАНЕТА” Обявява прием, с конкурс, за деца от 5 до 13 години. На 4, 5 ,6 декември от 16.00 до 18.00 часа. Заповядайте на ул.”Славянска”4, Бургас в Сдружение ”Усмивка”, където ще се провеждат заниманията на състава. Начало на дейността от - месец януари 2015 г. Инициативата е на Сдружение с нестопанска цел ”Усмивка”, лицензиран доставчик на социални услуги за деца и младежи към Министерството на труда и социалната политика, с председател г-жа Митка Георгиева. Ръководител на състава - г-жа Ирена Ненчева, актриса от Държавен куклен театър -Бургас
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
Цена
8 лв.
Ралица Илиева
гр. София, обл. София,  Подател: Ралица Илиева,  преди 32 дни
Давам индивидуални уроци по рисуване и живопис, арт занимания за най-малките и уроци за кандидатстване в средно учебно заведение. Курсовете са в малки групи. Подготовка по рисуване за малки и големи деца: Арт занимания за деца от 3 до 5 годишна възраст - 8лв. учебен час Курсове за деца от 6 до 10 годишна възраст – 8лв. учебен час Курсове за кандидатстване в средно училище – 10лв. учебен час по 4 часа на ден Уроците се провеждат в гр.София, Младост
Давам частни уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Давам частни уроци по рисуване
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 36 дни
Завършила съм художествена гимназия и предавам уроци по рисуване в гр.София.Урокът се провежда в дома на ученика.Цената е 20лв на два астрономически часа.
Уроци по изобразителни изкуства | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Уроци по изобразителни изкуства
Арт център Велико Търново
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Арт център Велико Търново,  преди 54 дни
Арт център Велико Търново предлага курсове по изобразителни изкуства за различни възрасти - деца, ученици, кандидатстуденти за европейските колежи по изкуствата, любители на изобразителното изкуство. Заниманията включват усвояване на основни графични, живописни и приложни техники, моделиране, изучаване на история на изкуството и цветознание. Центърът предлага и арт терапия за любителите на изобразителното изкуство. www.artcentretarnovo.wordpress.com facebook: Арт център Велико Търново
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж ! | Художествено обучение | гр. Шумен
Давам уроци по пиано,акордеон и солфеж !
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 70 дни
Уроците може да са и по домовете! Вторият телефон е само вечер!
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои | Художествено обучение | гр. Варна
Уроци по рисуване - курс рисуване с акварелни бои
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 84 дни
Едномесечен курс по рисуване с акварелни бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. При нас ще откриете всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с акварелни бои: Листи ..
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
156 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 84 дни
Курс по рисуване с маслени бои за любители. Занятията се провеждат всяка събота и/или неделя в групи до 6 души. Продължителност на курса по рисуване - един календарен месец. Всички материали и консумативи за занятията са осивурени. Записвания - всяка седмица. Предлагаме всякакви уроци по рисуване за начинаещи, както индивидуални, така и в група. Кандидатстудентски курсове - подготовка за изпит с изобразително изкуство. За повече информация, моля използвайте формата за контакт. Списък на използваните материали в курса по рисуване с маслени бои: Платна за рисуване - пред..
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване за кандидатстване след 7 клас
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: pollyarrange,  преди 89 дни
Квалифициран преподавател предлага уроци по рисуване за кандидатстване след 7-ми клас в средните училища по изкуствата . Индивидуален подход. Гарантиран успех ! Цената е за астрономически час.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. Варна
Курс по рисуване
Цена
10 лв.
ArtAcademy
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ArtAcademy,  преди 99 дни
Уроци по рисуване в гр. Варна Живопис, рисуване с маслени, акрилни, акварелни бои. Утоци по рисуване с молив и пастел. Курсове за кандидатстуденти и подготовка за кандидатстудентски изпити по рисуване.
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България | Художествено обучение | гр. София
Уроци за подготовка за средните и висши художесвени училища в България
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 101 дни
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София. Уроци за кандидат - студенти: включват подготовка за всички видове изпити по Рисуване в Националната художествена академия/1 - ви изпит/, съдействие за консултации за 2 - ри изпит по специалността в НХА и при необходимост подготовка на портфолио; изпит по Живопис в НХА; подготовка за кандидатстване с изобразително изкуство в Софийски университет, както и подготовка на портфолио при кандидатстване в НБУ или университет в чужбина. Обучението се провежда в малки групи до 6 човека в твор..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
В.Панайотова
гр. София, обл. София,  Подател: В.Панайотова,  преди 122 дни
Уроци по изобразително изкуство за деца; уроци по рисуване за любители; уроци по живопис и иконопис; подготовка за приемните изпити за средните художествени училища и паралелки с профил изобразително изкуство. Индивидуален подход към всеки ученик. Развитие на творческите заложби. Завършила съм ”Педагогика на обучението по изобразително изкуство” в СУ ”Св. Климент Охридски”.
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час | Художествено обучение | гр. София
уроци изобразително изкуство 1 / 12 клас 8 лв час
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 146 дни
ПРОМОЦИЯ 10 лв / 60 мин уроци по изобразително изкуствоза ученици 1 / 13 клас с профил изобразително искуство и професионални гимназии по мода и колежи - графика - живопис - декоративна композиция - модна скица БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
Курс по Дърворезбарство | Художествено обучение | гр. Велико Търново
Курс по Дърворезбарство
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ЦПО към Регионална занаятчийска камара,  преди 202 дни
Лицензиран център за професионално обучение към Регионална занаятчийска камара - гр. В. Търново провежда професионално обучение по професия ”Дърворезбар”, специалност ”Дърворезбарство”. Курсът е съобразен с всички държавни образователни изисквания. Състои се от теоретико-практическа подготовка. Води се от квалифициран преподавател – майстор-дърворезбар. При успешното полагане на изпит в края на курса се издават лицензирани от НАПОО документи.
Курс по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Курс по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 207 дни
Курс по рисуване за деца от 6г. до 12г. в Народно читалище ”Джон Атанасов”. Развиване на въображението, себеизразяването,индивидуалността и чувство за красота. Децата се запознават с различни техники и изразни средства в живописта и графиката, както и развиват способ- ности за свободното им използване, получават първите си познания по перспектива, добиват усещане за изменението на цветовете и формите в пространството. Курсовете по рисуване се провеждат в събота от 14.00 ч. до 15.30 ч. Таксата е 40 лв. на месец. Заплаща се до 10то число на месеца. Преподаватели Гло..
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  преди 336 дни
Студио Арти е арт училище в центъра на София за малки и пораснали деца. Тук има място за най-малките творци, а също и за по-големите, които искат да развиват талантите си в сферата на изобразителното изкуство професионално. Групите са малки, има възможност и за индивидуални уроци. Подходът към всеки е индивидуален и съобразен с личностните потребности. Можете да се подготвите успешно за всички художествени училища с приемен изпит по изобразително изкуство след 7-ми клас. Ако до сега не сте посещавали курсове и уроци по рисуване, независимо на каква възраст сте, и сте само любители-творци, ..
Рисуване за кандидат-архитекти | Художествено обучение | гр. София
Рисуване за кандидат-архитекти
гр. София, обл. София,  Подател: Майя Чолакова,  преди 454 дни
Подготвям кандидат-студенти за изпитите по рисуване за специалност Архитектура във всички учебни заведения у нас и в чужбина (портфолио). Преподавам в СУ”Св.Климент Охридски” - Изобразително изкуство във ФНПП, преди това - 15 год. като редовен асистент по Рисуване в УАСГ. Занятията се провеждат в неделя 9,00-16,00ч. в ателие в центъра на София, в група 7-8 ученика. Цена на 1 урок 35 лв.(6 лв/час - в група, 10 лв./час индивидуално). Разполагам с всички модели, необходими за подготовка на изпитите.
Уроци по рисуване | Художествено обучение | гр. София
Уроци по рисуване
гр. София, обл. София,  Подател: Глория Москова,  преди 473 дни
Уроци по рисуване, подготовка за кандидатстване в Средните художествени училища и Професионалните гимназии с изпит по рисуване.Индивидуално обучение - 10 лв. на час (астрономически), групово обучение - 8 лв. на час. Продължителността на урока е 2 часа.Подготовка на портфолио, съобразено с изискванията за кандидатстване. www.urociporisuvane.alle.bg Москова
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg