Обучение, курсове

Фризьорски, Козметични, Масажи

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
166 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОбучение по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, професионален грим, | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Обучение по фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, професионален грим,
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 12 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално обучение и ориентиране в гр. София, Бургас и Стара Загора провеждат лицензирано професионално обучение за: ФРИЗЬОРИ, ПЕРУКЕРИ, КОЗМЕТИЦИ, МАНИКЮРИСТИ, ПЕДИКЮРИСТИ, ГРИМЬОРИ, МАСАЖИСТИ. Учебните програми са разработени по изискванията на МОН и европейският съюз. Курсовете включват теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсовете се воят от квалифицирани преподаватели - с дългогодишен педагогически и практически опит. При успешно..
VIPДЪРЖAВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ / Маникюр-Декорации-Ноктопластика, гел-лак / | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
ДЪРЖAВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ / Маникюр-Декорации-Ноктопластика, гел-лак /
Цена
390 лв.
ЦПО СТИИЛ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО СТИИЛ,  преди 13 часа
ЦПО СТИИЛ е представител на ПГ Княгиня Евдокия с 20-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -държавно удостоверение, издадено от МОН, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ЦПО СТИИЛ предлага обучения по; МАНИКЮР / у-во на нокътната плочка, болести, дезинфекция, инструменти, видове маникюр и последователност на работа /... ПЕДИКЮР / последователност на работа, болести, дезинфекция, инструменти /... НОКТОПЛАСТИКA / UV гел, акри-гел, акрил, моделиране и работа с удължители/... ДЕКОРАЦИИ / видове, техники /... ГЕЛ-ЛАК/ иновац..
VIPДЪРЖАВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ /маникюр-ноктопластика-педикюр, гел-лак/ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
ДЪРЖАВНИ КУРСОВЕ ПАКЕТ /маникюр-ноктопластика-педикюр, гел-лак/
Цена
450 лв.
ЦПО СТИИЛ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО СТИИЛ,  преди 13 часа
ЦПО СТИИЛ е представител на ПГ Княгиня Евдокия с 20-годишен опит в организирането на професионални курсове. Завършилите получават -държавно удостоверение, издадено от МОН, след полагането на държавен изпити по тeория и практика... ЦПО СТИИЛ предлага обучения по; МАНИКЮР / у-во на нокътната плочка, болести, дезинфекция, инструменти, видове маникюр и последователност на работа /... ПЕДИКЮР / последователност на работа, болести, дезинфекция, инструменти /... НОКТОПЛАСТИКA / UV гел, акри-гел, акрил, моделиране и работа с удължители/... ДЕКОРАЦИИ / видове, техники /... ГЕЛ-ЛАК/ иновац..
VIPКозметичен курс | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Козметичен курс
Цена
650 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Студио Магнолия, организира индивидуален курс по козметика. Курса включва теория и практика по приложна и медицинска козметика. Продължителноста е до усвояване на учебния материал от курсиста. Материалите за обучението в практическата част са вкючени в цената.
VIPкурсове за фризьори, маникюрист и гримьор | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
курсове за фризьори, маникюрист и гримьор
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ЛЦПО Афродита провежда курсове - фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масаж и професионален грим, отлична база, достъпни цени. Изборът е ваш!!!
VIPПрофесионални курсове | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионални курсове
Цена
550 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 1 ден
Център за професионално обучение ”АФРОДИТА” гр. Бургас: провежда курсове по: фризьорство-2мес./880.00 лв./, козметика-2мес./880.00 лв./, маникюр-класически, френски, спа, мъжки, електрически, арт декорации с лак и акрилни бои, гел лак LCN,SHELLAC,CUCIIO, педикюр/класически и медицински/, ноктопластика за начинаещи и напреднали-гел, акрил и дипинг с-ма с удължители и изграждане. МАСАЖИ-1мес. и професионален грим/ Задължителна теоретична и практична част. Занятията се провеждат по 4 уч. часа на ден от понеделник до петък. Всички материали се осигуряват от уч. център и са включени в цената. След ..
VIPкурс фризьор | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
курс фризьор
Цена
500 лв.
Miglena Nikolova Todorova
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Miglena Nikolova Todorova,  преди 2 дни
Професионално, индивидуално обучение за фризьор в удобно за вас време, с включено удостоверение.
VIPОбучение Микроблейдинг | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Обучение Микроблейдинг
Цена
480 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Индивидуално обучение по ръчен метод Микроблейдинг - техника 3D /косъм по косъм/. Изучават се:  Същност на метода Микроблейдинг  Исторически преглед на възникване и създаване  Анатомично устройство на кожата  Типове кожа и значение за микроблейдинг  Противопоказания за апликация  Дезинфекция и хигиена при работа  Методи за анестезия  Сравнение между техниките на перманентния грим  Консултиране на клиента  Видове игли и особености  Пигментология  Дизайн и архитектура на вежди  Технология за апликация на микроблейдинг  Грижи преди и след процедурата Курсистите работят..
VIPФризьор - курсове в Бургас, София и Варна | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Фризьор - курсове в Бургас, София и Варна
Цена
648 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия Фризьор в център Давитоз - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Включени часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Цена 648 лв при плащане с една вноска, 708 лв с две равни вноски по 354 лв., 768 лв/ индивидуално обучение - Започване на курсовете всяка седмица - Международно валидна диплома за Фризьор
VIPКурсове и обучение в салон за красота Вивел | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Курсове и обучение в салон за красота Вивел
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Салон Вивел и учебен център Европа организира съботно-неделни курсове за камериерка, козметик, масажист, педикюрист. Получавате удостоверение от МОМН, Европас сертификат. Съдействаме за работа в чужбина и на кораб. Курсовете са едномесечни и двумесечни ( по договорка ) Може и индивидуална подготовка Отлична база Цените за посочените курсове са от 280-360 лв. Телефон за връзка: На профила (СОФИЙСКИ) И-мейл за връзка: на профила
VIPКурсове и обучение в салон за красота Вивел | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курсове и обучение в салон за красота Вивел
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
салон Вивел и учебен център Европа организира курсове за камериерка, козметик, масажист, педикюрист, професионален грим. Получавате удостоверение от МОМН, Европас Сертификат, съдействие за работа в чужбина и на кораб. Курсовете се провеждат за 1,2 месеца (по договорка) може и индивидуално. Цените са между 280-360лв за горе изброените специалности. Телефон за контакти е посоченият на профила. (гр. Бургас) И-мейл: Посочен е на профила
VIPКурс маникюрист, курс мигли косъм по косъм | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс маникюрист, курс мигли косъм по косъм
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Slavka Hristova,  преди 4 дни
Курс за маникюр, педикюр, ноктoпластика, индивидуално обучение -500 лв. +сертификат, курс -поставяне на мигли косъм по косъм и 3Д, индивидуално обучение -250 лв +сертификат, курс фризьори -500 лв +сертификат
курс по професионален класически масаж | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Стара Загора
курс по професионален класически масаж
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 7 часа
курс по професионален класически масаж - записване в училището на Жан д` Арсел
Курс по МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА към Учебен център ВИЗИЯ-включване веднага | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по МАНИКЮР, ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА към Учебен център ВИЗИЯ-включване веднага
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 7 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебната програма е разработена по изискванията на МОМН и Европейският съюз. Курсът включва теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател от понеделник до петък. Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане. След завършване на обучението се издава удостоверение за част от професия Козметик на МОН и..
Курсове за масажисти в София, Варна и Бургас | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курсове за масажисти в София, Варна и Бургас
Цена
468 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 8 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по специалност МАСАЖИ в център Давитоз - Едномесечни и двумесечни курсове - Часове по теория и практика - Преподаватели кинезитерапевти, рехабилитатори с дългогодишен практически опит - При плащане с една вноска 468 лв/ група, 528 лв/ индивидуално, при плащане с две вноски 2 х 264 лв/ група, 2 х 294 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати с международна валидност - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Започване на курсовете в началото и в средата на всеки..
Козметично училище BEAUTY LINE | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Козметично училище BEAUTY LINE
Цена
15 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 10 часа
Всяка жена го заслужава, вие също.Заповядайте на козметично училище BEAUTY LINE организирано от студио ЕлМар, където ще видите какви грижи да полагате за кожата на лицето и тялото си, ще се разкрасим и ще похапнем заедно!.Ще ползваме уникална козметика, която всеки ще усети върху себе си.Козметичното училище - BEAUTY LINE-ще се проведе в 3 модула: 1. Модул: какви грижи да полагаме за лицето си.Ще ползваме уникална козметика, която всеки ще усети върху себе си.-цена -15лв-1 часа. 2. Модул: какви апарати са подходящи за нашето.лице-Ще се изпробва апаратите за лице, с които разполагаме в студио..
Курс техники за масаж AromaTouch doTERRA | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Курс техники за масаж AromaTouch doTERRA
Цена
295 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Eliqna Fukarska,  преди 10 часа
Арома Touch Technology нова технология за България бъдете първи. Какво е техниката за масаж AromaTouch? Арома Touch Technology е клиничен подход за използване на етеричните масла от сертифициран чист терапевтичен клас. Маслата се прилагат по енергийните меридиани на гърба и рефлексните точки по краката на клиента. Тази техника балансира симпатиковата и парасимпатиковата нервна система (хомеостаза). Арома Touch Technology - терапевтична техника, съчетаваща познанията на Западната и Източната медицина е разработена от Д-р Дейвид Хил, известен експерт в областта на ароматерапията, спе..
Курс за масажисти - 12 вида масаж | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Благоевград
Курс за масажисти - 12 вида масаж
Цена
280 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 10 часа
Провеждаме курс за масаж в град Благоевград. Курсът предлага избор на пакети с различни масажи. Курсът предлага избор на четири пакета с различни масажи, както и обучение само на класически масаж. Класически масаж - 280 лева (обучение две седмици) Пакет 1 - Класически масаж, Антицелулитен масаж, Ароматерапия - цена 380 лв. Пакет 2 - Спортен масаж, Масаж с мед, СПА терапии - цена 380 лв. Пакет 3 - Hot stone масаж, Работа в турска баня ХАМАМ, Билков масаж - цена 380 лв. Пакет 4 - Ломи-ломи масаж, Антистрес терапия, Рефлекторен масаж - цена 380 лв Пакет 1 + Пакет 2 = 550 лв Пакет 1..
Курс по фризьорство в София и Бургас към учебен център Визия с 5 % отстъпка за студенти | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по фризьорство в София и Бургас към учебен център Визия с 5 % отстъпка за студенти
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 10 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално обучение и ориентиране провежда лицензирано професионално обучение по професия „Фризьор”, специалност ”Фризьорство”. Учебната програма е разработена по изискванията на МОН и Европейският съюз. Курсът включва теоретико-практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател - майстор-фризьор с дългогодишен педагогически и практически опит от понеделник до петък. При успешното полагане на изпит в края на курса се издава ..
Обучение на техники при златни отливки, течен камък, обемен дизайн, хром-метал, пигменти и паста | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Обучение на техники при златни отливки, течен камък, обемен дизайн, хром-метал, пигменти и паста
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 12 часа
Учебен център Визия ще проведе обучение на техники при работа със златни отливки, течен камък, обемен дизайн с гел паста, хром-метал, пигменти. От курсистите се изисква да си носят тънка четка и UV лампа. Всички материали са осигурени от учебния център. Курсът е подходящ както за работещи маникюристки, така и за начинаещи. Записвания на адрес: гр. Бургас, ул. ”Цар Симеон I” № 81
Козметични курсове | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Козметични курсове
Цена
880 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 13 часа
Лицензиран център от НАПОО за професионално обучение ”АФРОДИТА” провежда козметични курсове. Учебната програма включва: кожа, профилактика на кожните заболявания, видове средства според ефекта върху кожата, излющващи средства, пигментиращи козметични препарати, физиология на кожата, видове козметика, козметични средства, топлинни процедури, маски, подготовка на лицето, корегиране, боядисване на мигли и вежди, типове кожа, сруктура и грижи, зааболявания, възрастови особености, козметични принадлежности, обзавеждане на кабинет, основни козметични процедури и специфика, хигиенни изисквания, подбо..
Фризьорски курс | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Фризьорски курс
Цена
880 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 13 часа
Лицензиран център за професионално обучение ”АФРОДИТА” провежда фризьорски курс. Обучението включва теоретична и практична част. Занятията се провеждат по 4 уч. часа на ден от понеделник до петък. Материалите са осигурени от уч. център. Много добра практическа подготовка и реализация след приключване на курса. Отлична материална база по европейски стандарт, висококвалифицирани преподаватели и достъпни цени. На завършилите курса се издава свидетелство за професионална квалификация от МОН, валидно за страната и чужбина. В ЦПО ”Афродита” имате възможност за опреснителни фр. курсове. ИЗБОРЪТ Е ВАШ..
Професионален курс - перманентен грим / 3D вежди и индивидуални мигли косъм по косъм | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионален курс - перманентен грим / 3D вежди и индивидуални мигли косъм по косъм
Цена
800 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 13 часа
Център за Професионално Обучение ” Афродита ” гр. Бургас ул. ” Гео Милев ” №10 организира професионални курсове за перманентен грим - вежди и мигли - косъм по косъм Мигли - косъм по косъм - 800 лв. -10% отстъпка Перманентни 3D вежди - 1000 лв. - 10% отстъпка Мигли и 3D вежди - косъм по косъм - 1500 лв. - 10% отстъпка
Професионален курс - грим | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Професионален курс - грим
Цена
800 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 13 часа
Център за професионално обучение ”Афродита” предлага професионални курсове -грим, фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика и масажи. Курсове- професионален грим включва: видове грим-дневен, вечерен, опушен, котешко око, детски, мъжки, спортен, грим за блондинки, грим за деловата жена, абитуриентски, сватбен и др.
Курс по професионален грим | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по професионален грим
Цена
290 лв.
”ДиЖел Вижън” ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”ДиЖел Вижън” ЕООД,  преди 13 часа
Център за професионално обучение ”Афродита” предлага тридневен курс по професионален грим. Обучението включва - дневен, вечерен и опушен грим. Материалите са осигурени от учебния център. Адрес: гр. Бургас ул. ”Гео Милев” 10
Обучение | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Обучение
Цена
300 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Лицензирани идивидуални професионални курсове за масаж в различно и удобно време сертификат от НАПОО за България и чужбина и възможност за осигуряване на работа
Курсове по маникюр София, Варна и Бургас | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Курсове по маникюр София, Варна и Бургас
Цена
195 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 13 часа
Професионални лицензирани курсове по маникюр, ноктопластика, шилак. Цени от 195 лв за курс с изразено практическа насоченост. Възможност за индивидуално обучение. Удостоверение за квалификация.
Курс по масажи -включване веднага | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по масажи -включване веднага
Цена
520 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 14 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от Националната агенция за професионално образование и обучение предлага курс по масажи. При нас ще научите: 1. Класификация на масажните похвати; 2. Масаж на цяло тяло; 3. Масаж на гръб; 4. Масаж на горни крайници; 5. Масаж на долни крайници; 6. Пилинг на цяло тяло; 7. Антицелулитен масаж; 8. Видове и изпълнение на СПА терапии; 9. Аромомасаж; 10. Зонотерапия; 11. Вендузен масаж. Материалите за провеждането на практическите занимания са осигурени от учебният център. След завършване на курса се полага изпит по..
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластики в София и Стара Загора | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. София
Курс по маникюр, педикюр, ноктопластики в София и Стара Загора
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 14 часа
Център за професионално обучение с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда професионални курсове по: МАНИКЮР, ДЕКОРАТИВЕН МАНИКЮР, ЛЕЧЕБЕН И КОЗМЕТИЧЕН ПЕДИКЮР, НОКТОПЛАСТИКА С АКРИЛ И ГЕЛ. Учебната програма е разработена по изискванията на МОН и европейската квалификационна рамка. Курсът включва теоретико - практическа подготовка. Съдържанието на учебния процес е разпределено в полза на практиката. Курсът се води от квалифициран преподавател от понеделник до петък. Достъпни цени. Възможност за разсрочено плащане. След завършване на обучението се издава Удостоверение 3-37 на МОН за част о..
Курс по професионален грим за начинаещи в лицензиран учебен център | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Бургас
Курс по професионален грим за начинаещи в лицензиран учебен център
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Визия”,  преди 14 часа
Център за професионално обучение Визия с лиценз № 200812591 от НАПОО ще проведе едномесечен курс по ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ - от понеделник до петък. Обучението се извършва както групово така и индивидуално. В курсът се изучават над 10 вида грим. Достъпна цена. Възможност за разсрочено плащане. Материалите за обучението са осигурени от учебният център. След завършване на обучението, курсистите получават държавен легитимен документ - удостоверение 3-37 на МОН, валиден както в страната, така и във всички държави членки на Европейския съюз, както и Европаспорт за изучаваната професия. Учебните..
« Предишна | 123456 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.