Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
63 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
уроци по английски език  | Езиково обучение | гр. Бургас
уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
уроци по английски език за начинаещи и ученици 5-15 г.
Италиански език - групово и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Италиански език - групово и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни учебни часове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Малки..
Немски език Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
Уроци по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Индивидуални уроци по руски език, подготовка за кандидат-студенти и изпити за сертификати.
Английски курсове и индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международн..
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Курсовете се провеждат на модули от по 30 уч.ч. Като заниманията са индивидуални или групови. Индивидуално обучение цена от 189 лв/ 30 уч.ч за за ниво А1, А2 , В1 или В2. Обучението е както за деца, така и за възрастни. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Сертификатни нива по запитване. Допълнителна информация на посочените контакти.
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански! | Езиково обучение | гр. Бургас
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански!
Цена
120 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира детски курсове през юни, юли и август по английски, испанки и италиански. Курсовете ще са по 3 пъти седмично по 3 уч.ч по 40 мин. Група от 3-5 деца. Цена - 120 лв/ мес. Бонус- уч.материали! Допълнителна информация на място или на посочените контакти.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Съботно - неделни курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Съботно - неделни курсове по немски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90.- по желание на курсистите. За индивидуално обучение цената е 189 лв/ 30 уч.ч за нивата А1, А2 , В1 или В2. Сертификатни нива по запитване. Учебни материали вкл.в цената! / ксерокопия/ Предлага се разсрочено заплащане! Допълнителна информация на тел. или на място.
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1,А2,В1,В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч.ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл.в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
Уроци по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по Английски език
Цена
20 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 8 часа
Уроци по Английски език за начинаещи и напреднали
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Индивидуални уроци по английски език за начинаещи и напреднали, съобразени с придобитите вече знания и умения по езика. Цената е по договаряне и се определя от срока на ангажираност, нивото, поставените цели и избора на подход на работа.
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Даю уроки по русскому языку и литературе для рускоговорящих и всех, нуждающихся в повышении начального уровня владениия языком. Обучение торговых коллективов разговорному языку. Академический час-15 левов на человека. Для групповых занятий-скидки. Имеется удостоверение магистра, утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
Уроци по руски език, подготовка от квалифициран учител | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език, подготовка от квалифициран учител
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Уроци по руски език за рускоговорящи, а също обучение на цели търговски колективи от преподавател-магистър. Цена 15 лева за академичен час на човек. За групови занятия-отстъпки.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 9 лв.
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Индивидуални уроци за 7-ми клас по Български език и литература. | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални уроци за 7-ми клас по Български език и литература.
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Обучение по български език | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по български език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Лятно обучение за деца 5-7 клас по БЕЛ
дава уроци по английски и преводи | Езиково обучение | гр. Бургас
дава уроци по английски и преводи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Дава уроци по английски и преводи-тел.
Търся учител по норвежки език | Езиково обучение | гр. Бургас
Търся учител по норвежки език
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Теодор,  преди 4 дни
Търся учител по норвежки език за частни уроци.
Търся учител по датски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Търся учител по датски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Теодор,  преди 4 дни
Търся учител по датски език - частни уроци. Дългосрочна заетост. Минимум по 4 часа седмично ще вземам.
Летен съботен курс по ангийски език за деца | Езиково обучение | гр. Бургас
Летен съботен курс по ангийски език за деца
Цена
60 лв.
Школа Светулка
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 7 дни
Нова година, нов ЕЗИК!; ) Предлагаме ви нов и различен подход за ефективно ранно изучаване на английски език, а именно интегрирането на приложните изкуства в езиковото обучение. Идеята е да се провокира и развива съзнателно вроденото естетическо възприятие на децата към света. Това се случва в спокойна атмосфера близка до домашната, където те без напрежение, реализират своя творчески потенциал. Чрез съчетаването на цветовете и формите развиват своя усет и вкус към красивото, които са толкова необходими. Сгъването, изрязването, лепенето, сглобяването на различни елементи и работата с разнооб..
Групово и индивидуално обучение по английски език за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
Групово и индивидуално обучение по английски език за деца и възрастни
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ” провежда групово и индивидуално обучение за възрастни и деца по английски, немски, руски и френски езици, математика, биология за кандидат-студенти и др. https://www.facebook.com/uc.bratya.miladinovi
Курсове по немски език, подготовка за интервю | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по немски език, подготовка за интервю
Цена
295 лв.
”МАРА-ДИСО”ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”МАРА-ДИСО”ЕООД,  преди 12 дни
ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА РАБОТЯТ В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ Център за Професионално Обучение към ”МАРА-ДИСО”ЕООД и Частна Трудова Борса ”МАРА-ДИСО” организират дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по немски език, нива А1, А2 и В1, В2, КАКТО И ПОДГОТОВКА ЗА ЯВЯВАНЕ НА ИНТЕРВЮ - Езиковият материал за курсовете е съобразен с потребностите на кандидатите за работа в Германия, както и за желаещите да повишат нивото на владеене на езика. - Времетраене на курсовете - от 1 до 3 месеца, в зависимост от интензивността на курса. - Успешно завършилите курсовете получават Удостоверение за Ниво от Общоевропейс..
Онлайн Уроци | Езиково обучение | гр. Бургас
Онлайн Уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
Присъединете се към най-популярното Интернет Онлайн Училище с онлайн преподаватели! В партньорство с Cambridge Online University, по всяко време, където и да сте! Присъеденете се към нашия екип! Навсякъде по света! Английски, Френски, Немски, Испански, Руски, Полски и много други езици с преподаватели от съответните страни! На най-добри цени! Със сертификат от Cambridge! За повече информация на лично съобщение, skype или на нашия уебсайт: www.ivy-onlineschool.com.
Руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски език
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦПО ”ЮКОМИ”,  преди 14 дни
Все по-често се налага да общувате на руски език, но не сте уверени когато говорите... ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС и ще придобиете нужните Ви умения на практическо/говоримо ниво. Възможност за ниво А1; А2; В1; В2 Начало 28.05.2016
Ускорена подготовка за сертификатни нива | Езиково обучение | гр. Бургас
Ускорена подготовка за сертификатни нива
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: езиков център Интерспийк,  преди 14 дни
IELTS, FCE, CAE, TOEFL всеки ден по 4 учебни часа от 13.00 до 16.15 часа За повече информация посетете нашата уеб страница.
Разговорен английски с англо-говорящ преподавател | Езиково обучение | гр. Бургас
Разговорен английски с англо-говорящ преподавател
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: езиков център Интерспийк,  преди 14 дни
през юли и август Всеки работен ден от 16-18 часа. Минимално ниво на владеене на езика А1
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.