Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
70 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
ТОП оферта
Бургас, изучаване на английски език, подчинено на най-високи световни стандарти и насочено към международно-признати изпити, записване за учебната 2014/15 г.гр. Бургас, БургасБургас, изучаване на английски език, подчинено на най-високи световни стандарти и насочено към международно-признати изпити, записване за учебната 2014/15 г. Британски Културен Център с ръководител Златина Петкова-Хейгъл Целогодишно обучение по английски език за деца и младежи Оторизиран център за подготовка на CambridgeESOL exams –партньор на Британски Съвет, Център за подготовка и регистрация на IELTS, регионален изпитен център на Pearson. Най-ранно обучение по английски език – за деца на 4-годишна възраст Обучение на деца до 10-годишна възраст – вечерно (начален час:17.30ч или 18.30ч) Обучение на кандидати от 11 до 19-годишна възраст – 4 астрономически часа седмично Целогодишна по..
ТОП оферта
Академия Лазур, езиково, професионално и занаятчииско обучениегр. Бургас, БургасБургас, Академия Лазур, езиково, професионално и занаятчииско обучение, за вашето най - добро и ефективно обучение направете вашата заявка при нас АКАДЕМИЯ ЛАЗУР предлага: *обучение с ваучери по праграма АЗ МОГА ПОВЕЧЕ *много варианти на обучение, отговарящи на Вашето свободно време *работим с доказано ефективни учебни системи *квалифицирани преподаватели *изгодни цени *престижен сертификат за успешно завършен курс гр.Бургас, ж.к Лазур, ул. Батак №4
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPразговорен гръцки език, интензивен метод за абсолютно начинаещи :: Гръцки :: Езиково обучение :: гр. Бургас
разговорен гръцки език, интензивен метод за абсолютно начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас
разговорен гръцки език, интензивен метод за абсолютно начинаещи, индивидуално обучение в удобно за Вас време
VIPанглийски език, индивидуално обучение, от филолог :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
английски език, индивидуално обучение, от филолог
гр. Бургас, обл. Бургас
английски език, индивидуално обучение, от филолог
VIPиндивидуално обучение по английски език за деца :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
индивидуално обучение по английски език за деца
гр. Бургас, обл. Бургас
индивидуално обучение по английски език за деца, и по домовете
VIPкурс по немски за Социални асистенти :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
курс по немски за Социални асистенти
гр. Бургас, обл. Бургас
от октомври стартира специализиран курс по немски език първо и второ ниво за дейността Социален /личен/ асистент за Германия и Австрия, курсът ще ви научи как да се справяте във всякакви ситуации, първо ниво - 120 часа, второ ниво - 80 часа, моля изпращайте на е-mail адрес трите си имена, телефон за връзка и ниво на познания по езика, при достатъчен брой кандидати ще ви се обядим лично за работна среща
езикови курсове :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
езикови курсове
гр. Бургас, обл. Бургас
ЦЕНТЪР ЗА ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ МЛАДОСТ - * АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ * TOEFL, FCE, CAE, IELTS * БЪЛГАРСКИ ЕЗИК + МАТЕМАТИКА * ВАУЧЕРИ АЗ МОГА * МАТУРИ, КОМПЮТРИ * РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, НЕМСКИ И ФРЕНСКИ ЕЗИК * БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ.
разговорен бизнес английски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
разговорен бизнес английски език
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
разговорен бизнес английски език, 8 седмици, от 30.09.2014 г., 2 пъти седмично - 240 лв.
английски език, ниво А1 :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
английски език, ниво А1
Цена
270 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
английски език, ниво А1 за възрастни, от 29.09.2014 г., 3 пъти седмично - 270 лв.
НЕМСКИ ЕЗИК ПО ПРОГРАМА ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
НЕМСКИ ЕЗИК ПО ПРОГРАМА ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”
НА 24.10.2014 г.СТАРТИРА ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА НАЧИНАЕЩИ - НИВА A1, A2, B1 С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 300 УЧЕБНИ ЧАСА. Могат да се включат лица, одобрени по програма ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”, за които учебните материали са безплатни.
Курс по Английски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Курс по Английски език
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Курс по Английски език за деца от 1 -до 5 клас, 90 часа. Курсът започва от м. Октомври - до м. Май. Курсът ще се провежда в кв. Меден Рудник, училище Елин Пелин. Предлагаме и транспорт за деца от други училища в квартала. Обучението ще се провежда по Английска програма на обучение и учебници.
Немски :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Немски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура, тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии с опит в чужбина - Лицензирани международно вали..
Италиански :: Италиански :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Италиански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Провеждане на занятията в центъра до операта - Малки групи - Общ италиански 240 лв/група, 288 лв/индивидуално. Подготовка за изпити и специализир..
Английски :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Английски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни и тримесечни курсове - Подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат ..
Испански :: Испански :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Испански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Преподаватели от език..
Френски :: Френски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Френски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по ФРЕНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес френски, френски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Общ френски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално, специализиран френски и подготовка за изпити..
Турски :: Турски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Турски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Kурсове и индивидуално обучение по ТУРСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични и двумесечни курсове - Групово и индивидуално обучение - Общ ТУРСКИ 324 лв./група, подготовка за изпити, специализиран ТУРСКИ и индивидуално обучение 360лв. - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Руски език :: Руски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение
Руски език Начало -29-09-14; Посещаемост- 2 пъти в седмицата
Английски и Немски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Английски и Немски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение
Английски език Начало - 24-09 Посещаемост: 2 пъти в седмицата Немски език Начало: 24-10-14 Посещаемост: 2 пъти в седмицата
Български :: Български :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Български
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по български и литература - Целогодишни и 6 седмични, двумесечни, тримесечни курсове и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно- неделни курсове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Курсове по български за чужденци 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално - Курсове за деца и ученици, обща подготовка 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално, подготовка за изпит..
Гръцки :: Гръцки :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Гръцки
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични и 2 месечни курсове - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение :: Други езици :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ организира курсове - индивидуално обучение по ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ и други езици. Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове, индивидуално обучение на цени от 324лв. до 360лв. - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат. - Започване на курсовете в кратки срокове.
Обучение по английски и немски език в езиков център ”Пиргос”. :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Обучение по английски и немски език в езиков център ”Пиргос”.
гр. Бургас, обл. Бургас
Езиков учебен център ”Пиргос”: провежда целогодишно курсове по НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ИСПАНСКИ езици от високо квалифицирани преподаватели. Учебните програми са разработени за различни възрастови групи. Посещенията са 3 пъти седмично по 3 учебни часа - общо 100 уч.ч. на ниво. Занятията се провеждат в групова форма на обучение – от 7 до 10 човека, съботно - неделна (60 уч.ч. – интензивен). В групите могат да се включат и получили ваучери по програмата ”Аз мога повече” Записвания за курс: гр. София, ул. ”Иларион Макариополски” № 15 гр. Бургас, ул. ”Цар Симеон I”, № 81,..
онлайн обучение по английски,немски и др. :: Други езици :: Езиково обучение :: гр. Бургас
онлайн обучение по английски,немски и др.
гр. Бургас, обл. Бургас
онлайн обучение с преподаватели по английски, немски, руски, френски, испански, orlyonline_bg@yahoo.com, www.orlyonline.com
полагане на изпити за сертификати А1 В2 :: Други езици :: Езиково обучение :: гр. Бургас
полагане на изпити за сертификати А1 В2
гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, център Орли - полaгане на изпити за сертификати според европейска езикова рамка А1 В2, orlyonline_bg@yahoo.com, www.orlyonline.com
Руски :: Руски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Руски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Център ДАВИТОЗ курсове по РУСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, 2 месечни, 3 месечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/група, 324 лв/индивидуално - Преподаватели ..
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра, района на пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии, с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално Започване на курсовете в кратки срокове
уроци английски :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
уроци английски
гр. Бургас, обл. Бургас
Бургас, уроци по английски и преводи
Уроци по немски :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Уроци по немски
гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по немски за начално ниво-10 лв-90 мин
Немски език :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Немски език
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”
НА 19.09.2014 г. СТАРТИРА ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК - НИВА A1, A2, B1 С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 300 УЧЕБНИ ЧАСА. Могат да се включат лица, одобрени по програма ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”, за които учебните материали са безплатни.
Английски за възрастни и учащи :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Английски за възрастни и учащи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: езиков център Интерспийк
Вечерни курсове от 17.30 часа и съботно-неделни курсове от 9.00 часа. Групи до 10 човека. Обучаваме и с ваучери по програмата ”Аз мога повече”. Моля, разгледайте нашия сайт.
английски за деца :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
английски за деца
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: езиков център Интерспийк
Английски за деца и ученици от 06.10.2014 до 31.05.2015г., съобразно ваканциите. За по-подробна информация проверете в нашия уебсайт
Уроци по немски език :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Уроци по немски език
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: zlatina
индивидуални уроци по немски език за начинаещи и напреднали от 1-12 клас и студенти :
индивидуални уроци по английски език за начинаещи и напреднали от 1-12 клас и студенти :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
индивидуални уроци по английски език за начинаещи и напреднали от 1-12 клас и студенти
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: zlatina
индивидуални уроци от 1-12 клас
КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК
Цена
7 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Модул 1: Курс по немски език ”Deutsch! Warum nicht?” по програма на Goethe Institut. Разговорен, интензивен за възрастни, начинаещи и напреднали - А1, А2, В1 и В2. Развиване на комуникативни умения в реални ежедневни ситуации - 1200 думи/ниво. 1 ниво - 42 уч. часа Групово - 145 лв. Индивидуално - 285 лв. Модул 2: Частни уроци по немски език за ученици от V-ти до XII-ти клас. Входни нива; VIII-ми клас външно оценяване; Тестове за подготвителен клас; Профилирани и професионални гимназии; Матура, съобразена с ДЗИ формата и с компонентите на изпита (Hörverstehen, Leseverstehen, ..
Руски :: Руски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Руски
гр. Бургас, обл. Бургас
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.-8.50лв.
7-седмичен курс по френски :: Френски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
7-седмичен курс по френски
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Ако някой иска да си подобрява нивото по френски, имам доста изгодна оферта. 42 уч. часа за 160 лв. Курсът ще е 2 пъти седмично по 3 уч.часа, т.е. 2 астрономически. Преподавателката е много добра. Трябва ми човек с Б1-Б2, т.е. след френска гимназия
уроци :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
уроци
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Индивидуално обучение по английски език от филолог,за деца и възрастни.
Частни уроци по английски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Частни уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
уроци по английски език за деца и възрастни, индивидуален подход. 10лв/60мин.
Уроци по английски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Подготовка по английски език 1-4 клас в района на трета поликлиника. Цена-10лв/60мин.
Уроци по английски език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас
Давам уроци по английски език за деца и ученици. Цена 10лв/60 мин,8лв/40мин.
Сертификатни курсове по НЕМСКИ :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Сертификатни курсове по НЕМСКИ
Виа Германика
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Виа Германика
Курсове по немски за ученици от VIII до XII клас нива А1, А2 и В1, В2.1, В2.2. и С1.1. Ако искате да покриете едно от тези нива, за да постигнете целите си, не се колебайте! Обучението в Езиков Център Виа Германика е в малки групи, а изпитаната ни учебна програма гради всички езикови умения систематично и цялостно, но с лекота. Учебната ни програма за гимназисти извежда не само до ТестДаФ, а и до всички други изпити по немски език. Стартираме учебната година на 27.09.14г., обади се още сега!
Вечерен Разговорен немски :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Вечерен Разговорен немски
Виа Германика
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Виа Германика
Искате да проговорите веднага? Или да допълните Вашите знания? И за кратко време да научите колкото може повече? Модулното обучение по нива на Езиков център Виа Германика Ви предлага бързо и гъвкаво решение: от 1 септември 2014 г. започват курсове по немски език А1.1, А2.1 в офис Бургас . Занятията са вечер в понеделник, сряда и петък. Във Виа Германика можете БЕЗПЛАТНО да направите тест за определяне на точното ниво според модулите, които ние предлагаме. За СЕДЕМ седмици – ХИЛЯДА думи – СЕДЕМ актуални теми! Подходящ за всички с краткосрочни цели .
Учебен център :: Български :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Учебен център
гр. Бургас, обл. Бургас
Учебен център в Меден рудник предлага курсове по английски и немски за деца, различни нива. Курс по математика и български език за матури 2014 г. Занималня за ученици 1-5 клас
Английски език за възрастни - начинаещи :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Английски език за възрастни - начинаещи
Цена
270 лв.
Висше училище Международен Колеж - Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Висше училище Международен Колеж - Бургас
Курс по Английски език за възрастни 0-А1 с опция за продължаване и към ниво А2. Стартира на 29.09 и приключва на 28.11. Провежда се три пъти седмично (понеделник, сряда и петък) по 3 учебни часа, като времетраенето на всеки един е 40мин. Продължителността на целия курс е 100 часа. Минимална бройка за сформиране на група - 10 човека. Цена на курса: 270 лева + 50 лева за учебник.
Разговорен Бизнес Английски Език :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Разговорен Бизнес Английски Език
Цена
240 лв.
Висше училище Международен Колеж - Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Висше училище Международен Колеж - Бургас
Работите в сферата на търговията или туризма и имате взаимоотношения с чужденци, но имате проблеми при употребата на английски език в бизнес средите? Присъединете се към нашия курс по разговорен бизнес английски с цел свободно владеене и използване на езика. Курсът ще се води от чуждоговорящ преподавател 2 пъти седмично (вторник и четъвртък) по 3 учебни часа. Продължителността му е 8 седмици. Минимална бройка за създаване на група е 6 души. Цена на курса: 240 лева + 50 лева за учебник
Уроци по английски език за начинаещи :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Уроци по английски език за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мистър Джордж Онлайн Скул
За улеснение на всички обучението ще бъде онлайн и по тази причина ще използваме Скайп. Без ограничение във възрастта. Индивидуално или семейно (по ваш избор). В комбинация с изучаването на английски език ще се изучават и коледни и патриотични песни а също така при проблеми с вашите компютри и операционни системи ще получавате помощ и съвети на момента. А за тези, които нямат компютри и интернет а имат голямо желание да научат английски език много добре, уроците ще се провеждат в домовете им (важи само за живеещите в гр. Бургас с изключение на Меден Рудник, Победа, Акации, Долно и Горно Езеров..
обучение :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
обучение
Цена
270 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център ОРЛИ
Център Орли-курсове по английски език за начинаещи и напреднали. Подготовка за матура и изпити IELTS, TOEFL, FCE, CAE, SAT -on-line и на място.
НЕМСКИ ЕЗИК - ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ :: Немски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
НЕМСКИ ЕЗИК - ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Филолог с дългогодишен опит предлага през лятото уроци по немски език за деца и възрастни. Помощ при усвояване на учебния материал. Бургас, ул. ”цар Иван Шишман”, Анна Танева.
Училища ”Европа” :: Английски :: Езиково обучение :: гр. Бургас
Училища ”Европа”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Училища ”Европа”
Училища ”Европа” предлага курсове по английски език по програмата ”Аз мога Повече”.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg