Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
78 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Много хора са изучавали английски език или го изучават в момента, но въпреки това, когато поискат да разговарят с англоговорящи изпитват сериозни притеснения, които в крайна сметка пречат на тяхното развитие и комуникативност. Предлагам индивидуални уроци по разговорен английски език за деца и възрастни. При обучението вземам предвид нивото на ученика, както и неговите нужди и цели, професия и интереси. Наблягам на свободното изразяване на английски език и елиминиране на притеснението при общуване. Засягат се всички умения, необходими за владеенето на един език - изучаване на граматика..
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1” | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1”
Цена
217 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 3 часа
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК за НАПРЕДНАЛИ”, от ниво В1; Продължителност 100 учебни часа; Начало - 18.04.2015г.; Издаван документ: СЕРТИФИКАТ.
Руски за напреднали | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски за напреднали
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 3 часа
Курс ”РУСКИ ЕЗИК”, ниво B1, 100 учебни часа; Начало: 15-04-2015г.; Посещаемост: 2 пъти в седмицата; Издаван документ: Сертификат за ниво.
Индивидуални уроци по английски език за юристи | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални уроци по английски език за юристи
Цена
20 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Подходящи за студенти, практикуващи юристи, както и за хора, които искат да подобрят английския си език и юридическите си познания; Провеждат се от юрист с опит в преподаването на английски език; Развиват свободното изразяване, съставянето на юридически документи, воденето на делова кореспонденция; Използват се разнообразни материали за обучение, специализирани учебници по английски език за юристи на издателство Cambridge University Press и други; Провеждат се в уютна домашна обстановка в центъра на гр. Бургас на достъпна цена от 20лв. За 60 мин. с възможност за посещение в удобно врем..
Английски език за държавни служители | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език за държавни служители
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Предлагам индивидуални уроци по английски език за служителите в държавната администрация. Уроците се провеждат в центъра на Бургас. Цена - 15лв. за 60мин. Съвременна България се нуждае от модерна и способна държавна администрация, която е в състояние да посреща смелите предизвикателства на времето и да отговаря на високите изисквания и очаквания на гражданите, бизнеса и партньорите ни от Европейския съюз за добро обслужване и висока професионална етика. Предоставянето на качествени административни услуги изисква солидна подготовка в различни области на живота. Без съмнение чуждоезиковата кв..
Курсове по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 5 часа
Курсове по Английски език за начинаещи и напреднали
Записвания за езикови курсове | Езиково обучение | гр. Бургас
Записвания за езикови курсове
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М организира записвания за курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език! Индивидуално, полуиндивидуално или групово обучение. Курсовете са за деца и възрастни! Записвания за детски групи през лятото!
20 остъпка! Курс по руски език. | Езиково обучение | гр. Бургас
20% остъпка! Курс по руски език.
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Курсът по руски език ще се проведе при сформиране на група от 4 до 6 курсиста. Руски език ниво А1/ начинаещи/ 60 уч.ч. Посещенията са 2 пъти седмичмо по 3 уч.ч /1уч.ч= 40 мин./ Занятията ще се провеждат вторник и четвъртък /18-20ч./ с начална дата 07.04.2015г. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Цена на курс 60 уч.ч от 200 лв на 160 лв. Езикова школа СКИЛС М предлага и курсове по английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език.
Курс по италиански език с 30  отстъпка | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс по италиански език с 30 % отстъпка
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Курсът по италиански език ще се проведе при сформиране на група от 4 до 6 курсиста. Италиански език ниво А1/ начинаещи/ 60 уч.ч. Посещенията са 2 пъти седмичмо по 3 уч.ч /1уч.ч= 40 мин./ Занятията ще се провеждат Понеделник и сряда /18-20ч./ с начална дата 15.03.2015г. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Цена на курс 60 уч.ч от 220 лв на 160 лв. Езикова школа СКИЛС М предлага и курсове по английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други | Езиково обучение | гр. Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други
Цена
288 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално Започване на курсовете в кратки срокове
Италиански | Езиково обучение | гр. Бургас
Италиански
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни учебни часове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Малки..
Френски | Езиково обучение | гр. Бургас
Френски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ФРЕНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити DELF, DALF, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес френски, френски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно признат сертификат - Малки групи - Общ френски 240 лв/група, 288 лв/индивидуално, специализиран фре..
Испански | Езиково обучение | гр. Бургас
Испански
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
Гръцки | Езиково обучение | гр. Бургас
Гръцки
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмично и двумесечно обучение - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
уроци по френски език, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити | Езиково обучение | гр. Бургас
уроци по френски език, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити
Цена
6 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
преподавател с опит и френска филология от СУ дава уроци по френски език, подготовка за матури и кандидатстудентски изпити - 45 мин - 6 лв.
езикови курсове | Езиково обучение | гр. Бургас
езикови курсове
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
ЦЕНТЪР ЗА ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ МЛАДОСТ - * АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ * TOEFL, FCE, CAE, IELTS * БЪЛГАРСКИ ЕЗИК + МАТЕМАТИКА * ВАУЧЕРИ АЗ МОГА * МАТУРИ, КОМПЮТРИ * РУСКИ, ИТАЛИАНСКИ, НЕМСКИ И ФРЕНСКИ ЕЗИК * БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ.
КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” С 50 НАМАЛЕНИЕ | Езиково обучение | гр. Бургас
КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” С 50% НАМАЛЕНИЕ
Цена
140 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Курс по английски ниво А2 се провежда при сформиране на група от 5 до 8 курсиста. Графика за посещенията се определя в зависимост от предпочитанията на курсистите, ангажиментите на преподавателя и заетостта на залата. Цена за група с 50% намаление - 140лв, за 70 учебни часа.
Български | Езиково обучение | гр. Бургас
Български
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
Център Давитоз- групови и индивидуални курсове по български и литература - Целогодишни, 6 седмични, двумесечни и тримесечни занятия и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно-неделни учебни часове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани дипломи, валидни в България и в чужбина - Курсове по български за чужденци: 288 лв/група, 324 лв/индивидуално - Курсове за деца и ученици: обща подготовка 240 лв/група, 288 лв/индивидуално, ..
ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ- курсове и индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ- курсове и индивидуално обучение
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- курсове и индивидуално обучение по ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ и други езици - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Индивидуално обучение на цени от 324 лв до 360 лв - Международен сертификат - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите диплома, валидна в България и в чужбина - Започване на курсовете в кратки срокове
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
Център ДАВИТОЗ- курсове по РУСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмично, двумесечно, 3-месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално - Преподава..
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чужбина ..
руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
руски език
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 15 часа
Курс по руски език за напреднали.
онлайн обучение по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
онлайн обучение по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
център Орли - онлайн обучение по английски език с преподавател от Англия
подготовка по английски и немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
подготовка по английски и немски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
център Орли - подготовка по английски и немски език за социални работници, orlyonline_bg@yahoo.com
подготовка по английски, руски и немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
подготовка по английски, руски и немски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
център Орли - подготовка по английски, руски и немски език за работа в България и чужбина
интензивна подготовка по български език за чужденци | Езиково обучение | гр. Бургас
интензивна подготовка по български език за чужденци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
център Орли - интензивна подготовка по български език за чужденци, онлайн и на място, orlyonline_bg@yahoo.com
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 16 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни и тримесечни курсове и индивидуални уроци - Подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и други - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на межд..
”The COOL School” Център за ранно чуждоезиково обучение, специализиран за деца 2 до 8 години | Езиково обучение | гр. Бургас
”The COOL School” Център за ранно чуждоезиково обучение, специализиран за деца 2 до 8 години
Цена
70 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: The COOL school,  преди 1 ден
”The COOL School” е Център за ранно чуждоезиково обучение, специализиран за деца 2 до 8 години. The COOL School ГАРАНТИРА: • езикова среда и обучение на високо ниво • висок стандарт на преподаването и обучението, осигурен от квалифицирани преподаватели; • последни новости в комуникативната методика и изучаването на чужди езици • приятна обстановка и гарантирани резултати • професионализъм и висок морал • ниски цени, с възможност за разсрочено плащане • точност и достоверност на информацията относно условията на обучение и заплащане; Нашето училище е първо по рода си в най-добрия..
Кажи го правилно! обучение по четене на френски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Кажи го правилно! обучение по четене на френски език
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 1 ден
Обучение по четене на френски език от учебен център Принсиер - ниво начинаещи. 12 занимания, дневен, вечерен или съботно-неделен курс . 100 лева/група, 180 лева/при индивидуално обучение. Безплатен комплект от думи на тематика по избор. Започване: началото или средата на месеца при формиране на група.
Уроци по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мистър Джордж Онлайн Скул,  преди 1 ден
За улеснение на всички обучението ще бъде онлайн и по тази причина ще използваме Скайп. Без ограничение във възрастта. Индивидуално или семейно (по ваш избор). В комбинация с изучаването на английски език ще се изучават и коледни и патриотични песни а също така при проблеми с вашите компютри и операционни системи ще получавате помощ и съвети на момента. А за тези, които нямат компютри и интернет а имат голямо желание да научат английски език много добре, уроците ще се провеждат в домовете им (важи само за живеещите в гр. Бургас с изключение на Меден Рудник, Победа, Акации, Долно и Горно Езеров..
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg