Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
79 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
ТОП оферта
уроки болгарского языка, групповые и индивидуальные занятия / курс по руски език за начинаещигр. Бургас, Бургас,  преди 17 часауроки болгарского языка, групповые и индивидуальные занятия / курс по руски език за начинаещи, Св. Влас, Несебър, Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурс Английски език за деца | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс Английски език за деца
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 4 дни
Европейски образователен център Глобус,организира курс по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца /7-12 години/.Курса ще се провежда в малки групички и методика на преподаване, адаптирана и съобразена с възрастта на учениците. Преподавателите ни са опитни специалисти, които ви гарантират качествено обучение. При успешното завършване на курса и необходимите нива за явяване на сертификат за ученици, предлагаме и специализирана, интензивна подготовка за сертификати за ученици, CAMBRIDGE -KET&PET.
VIPНемски език за начинаещи.А1 | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език за начинаещи.А1
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 4 дни
Европейски образователен център Глобус, организира курс по НЕМСКИ ЕЗИК за начинаещи/начало 23 Ноември 2015г/. Курсът се провежда по системата Menschen,модерна, но утвърдена и доказана система за преподаване на немски език. Нивата отговарят на Общата Европейска Езикова Рамка за нива на владеене на чужди езици. Програмата включва обучение по общ немски, бизнес немски. По необходимост може да бъде застъпена и специфична терминология. Продължителността на всяко ниво е 50 учебни часа. ЦЕНА - 195 лв. Възможност за разсрочено плащане Ние от Глобус център високо ценим времето и парите, ко..
VIPКурс Английски език А1; Съботно-Неделен | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс Английски език А1; Съботно-Неделен
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 4 дни
На 28.11.2015 година, стартираме Съботно -Неделен курс по Английски език, ниво А1/начинаещи/. Програмата включва обучение по общ и бизнес английски, при интерес може да бъде застъпена и специфична терминология. Обучението включва: * Балансирано развитие на основните езикови умения: говорене, слушане, четене и писане. *Обучение със съвременни материали. * Добре подбрани актуални теми за разговор. * Разглеждане на граматиката в дълбочина с цел да се навлезе в ритъма на езика чрез разнообразни практически упражнения. * OPPORTUNITIES съчетава най-доброто от съвременните и традици..
Курс ”Немски език, Ниво B2” | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс ”Немски език, Ниво B2”
Цена
219 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 9 часа
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК за НАПРЕДНАЛИ”, от ниво B1/В2; Продължителност 100 учебни часа; Начало - 01.12.2015г.; Издаван документ: СЕРТИФИКАТ. В цената не са включени учебни материали.
Курс по немски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс по немски език за начинаещи
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
От 05.12.2015 г. стартира съботно - неделен курс по немски език за начинаещи в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ”. Групово обучение: Брой курсисти: 5 - 10 Продължителност 10 седмици при занятия 2 пъти седмично Брой учебни часове за ниво – 100 учебни часа по 40 мин. Цената на обучение е 240 лв., може да се заплати на 3 вноски по 80 лв. При заплащане на цялата сума - 10 % отстъпка Индивидуално обучение: Провежда се в удобно за курсиста време 1 учебен час (40 мин.) – 7,50 лв. Занятието може да е 2 или 3 учебни часа. Предплащат се 10 учебни часа. Учебните материали се заплащат допълнител..
Курс по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс по английски език за начинаещи
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
От 30.11.2015 г. стартира обучението по английски език в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ”. Групово обучение: Брой курсисти: 5 - 10 Продължителност 10 седмици при занятия 2 пъти седмично Брой учебни часове за ниво – 100 учебни часа по 40 мин. Цената на обучение е 240 лв., може да се заплати на 3 вноски по 80 лв. При заплащане на цялата сума - 10 % отстъпка Индивидуално обучение: Провежда се в удобно за курсиста време 1 учебен час (40 мин.) – 7,50 лв. Занятието може да е 2 или 3 учебни часа. Предплащат се 10 учебни часа. Учебните материали се заплащат допълнително.
Болгарский яз. для русских | Езиково обучение | гр. Бургас
Болгарский яз. для русских
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Филолог–русский и болгарский яз.– обучает русских болгарскому яз.Помощь при подготовке уроков русских школьников в болгарской школе.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 часа
Давам уроци по английски език за деца,ученици и възрастни по индивидуална програма, съобразена с потребностите. Подготовка за изпити. Писане на есета. Цена 10лв/60 мин,8лв/40мин.Отстъпка от цената при абонамент!
Уроци по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 18 часа
Уроци по Английски език за начинаещи и напреднали
Стартиращ курс за преговор на италиански език- първо ниво | Езиково обучение | гр. Бургас
Стартиращ курс за преговор на италиански език- първо ниво
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 часа
През месец декември Езикова школа СКИЛС М предлага курс за преговор на езика . Посещенията са 6 на брой по 3 уч.ч / 2 астр./ Часът на посещенията ще бъде съобразен с възможността на курсистите. Курсът стартира при записани поне 2ма курсиста. Ще се направи обстоен преговор на първо ниво по италиански език. Материалите са вкл. в цената. Цената е 50 лв/ 6 бр. посещения.
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по немски език
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90.- по желание на курсистите. Допълнителна информация на тел. или на място.
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Курсовете се провеждат на модули от по 30 уч.ч. Като заниманията са индивидуални или групови. Индивидуално обучение цена от 160 лв/ 30 уч.ч за английски, немски и руски език за ниво А1 или А2 и 180 лв/ 30 уч.ч за ниво В1 или В2. Обучението е както за деца, така и за възрастни. Индивидуално обучение цена от 170 лв/ 30 уч.ч за испански, италиански, френски и турски език ниво А1 или А2 и 190 лв/ 30 уч.ч ниво В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Сертификатни ни..
Уроци по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по испански език
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 19 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
Уроци по немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по немски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
уроци по немски език първо ниво 10лв 90 мин и преводи
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 20 часа
Център ДАВИТОЗ - онлайн курсове по РУСКИ език - Онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - 6 - седмично, двумесечно, 3 - месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подгот..
Курсове по английски Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по английски Бургас
Цена
288 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 20 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално
Турски | Езиково обучение | гр. Бургас
Турски
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 20 часа
Център Давитоз- курсове по ТУРСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни занятия - 6 седмични и двумесечни курсове - Общ ТУРСКИ 324 лв, подготовка за изпити, специализиран ТУРСКИ и индивидуално обучение 360 лв - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
Цена
13 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
Давам частни уроци по немски език за начинаешти или в подготвителен клас.1 астрономичен час-13 лв. Подготовка за 1-во и второ ниво. Rabotq i s u4ebnicite na y4enicite.
курсове по английски, немски, италиански, руски, турски, испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
курсове по английски, немски, италиански, руски, турски, испански език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
център Орли - курсове по английски, немски, италиански, руски, турски, испански език и др., orlyonline_bg@yahoo.com
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” | Езиково обучение | гр. Бургас
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС”
Цена
280 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Курс по английски ниво А2 се провежда при сформиране на група от 5 до 8 курсиста. Графика за посещенията се определя в зависимост от предпочитанията на курсистите, ангажиментите на преподавателя и заетостта на залата.
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 8.50 лв.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Индивидуални уроци по английски език за начинаещи и напреднали, съобразени с придобитите вече знания и умения по езика. Цената е по договаряне и се определя от срока на ангажираност, нивото, поставените цели и избора на подход на работа.
Уроки по русскому языку для рускоговорящих | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Даю уроки по русскому языку и литературе в городе Бургас и Малко Търново.Имеется удостоверение магистра русского языка и литературы,утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
Курс Френски език- 23. Ноември 2015 | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс Френски език- 23. Ноември 2015
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 3 дни
Европейски образователен център Глобус,стартира записването за курс по френски език- вечерни и съботно-неделни групи .Преподава се по системата ЕСНО. Методологията е нова, но е с доказана ефективност.Текстовете в учебниците са съвременни, интересни и пресъздават реални ситуации. Обучението е на 3 нива. Продължителността на едно ниво е 50 учебни часа. Цената на едно ниво е 195 лв , като в нея са включени учебник и учебна тетрадка. Даваме възможност за разсрочено плащане (без допълнително оскъпяване). Гарантираме качествено обучение благодарение на екипа ни от преподаватели г-жа Нели А..
Курс по немски език за Германия, ниво А1 | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс по немски език за Германия, ниво А1
Цена
295 лв.
”МАРА-ДИСО”ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”МАРА-ДИСО”ЕООД,  преди 3 дни
ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА РАБОТЯТ В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ Център за Професионално Обучение към ”МАРА-ДИСО”ЕООД и Частна Трудова Борса ”МАРА-ДИСО” организират дневни, вечерни и съботно-неделни курсове по немски език, нива А1,А2 и В1,В2. - Езиковият материал е съобразен с потребностите на кандидатите за работа в Германия, както и за желаещите да повишат нивото на владеене на езика. - Времетраене - от 1 до 3 месеца, в зависимост от интензивността на курса. - Успешно завършилите получават Удостоверение за Ниво от Общоевропейската езикова рамка Дневен курс А1 - три пъти седмично по 3 учебни часа. Възм..
Уроци по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Индивидуални уроци по руски език, подготовка за кандидат-студенти и изпити за сертификати.
дава уроци по английски и преводи | Езиково обучение | гр. Бургас
дава уроци по английски и преводи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Дава уроци по английски и преводи-тел.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Давам уроци по английски език на ученици от 2-4 клас. За повече информация позвънете на посочения номер.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.