Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
58 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАнглийски курсове - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално
Английски курсове и индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международ..
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 9 лв.
Частни уроци по Английски Език, всички нива, Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Частни уроци по Английски Език, всички нива, Бургас
Цена
9 лв.
Николета Гергова
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николета Гергова,  преди 5 часа
Давам частни уроци по английски език в БУРГАС - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! 60 МИН./9 ЛВ. Английски език за начинаещи и напреднали. Така че всеки, който желае да учи английски, може да си позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски език, умея да обяснявам добре и разбираемо, така че материалъ..
Немски език Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
дава уроци по английски и преводи | Езиково обучение | гр. Бургас
дава уроци по английски и преводи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Дава уроци по английски и преводи-тел.
Уроци по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по Английски език
Цена
20 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 9 часа
Уроци по Английски език за начинаещи и напреднали
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално! | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално!
Цена
300 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М организира обучение по бизнес английски. Обучението се извършва в индивидуална форма: 2 или 3 пъти седмично по 3 уч.ч / в зависимост от желанието на клиента./ Учебните материали вкл. в цената! Цена- 300 лв/ 30 уч.ч Предлагаме разсрочено заплащане. При събиране на 2-3ма човека цената е 260 лв/ 30 уч.ч Допълнителна информация на тел или на адрес.
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по немски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90. - по желание на курсистите. За индивидуално обучение цената е 189 лв/ 30 уч. ч за нивата А1, А2, В1 или В2. Сертификатни нива по запитване. Учебни материали вкл. в цената! / ксерокопия/ Предлага се разсрочено заплащане! Допълнителна информация на тел. или на място.
Индивидуална Помощ в училище по всички езици | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуална Помощ в училище по всички езици
Цена
70 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 9 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага обучение по помощ в училище по немски, английски, испански, италиански, руски и френски език. Обучението се провежда 1 път седмично по 3 уч. ч по 40 мин. през цялата учебна година. При желание може да продължи и през лятото. Цената е 70 лв/ мес. за индивидуално и 50 лв/ мес за група. Груповото може да се проведе при сформиране на 2-6 човека. При избиране на език и математика цената е 140 лв/ пакет месечно. Допълнителна информация може да получите на тел. или на адрес.
Обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 9 часа
Руски езиков център ”Гамма Бомар” Бургас организира обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни. Подготовка на ученици до 5 клас. Индивидуално обучение - 48 учебни часа/ 40 минути; занятия по индивидуален график, цена 288 лв. В малка група- 9 седмици, два пъти седмично по два учебни часа, 180 лв.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 9 часа
Руски езиков център’Гамма Бомар’организира обучение по руски език за начинаещи за деца, ученици от 5 до 12 клас, студенти и възрастни, в малка група или индивидуално под ръководството на висококвалифициран преподавател- филолог с богат педагогически опит, завършил Софийския университет и Института А. С. Пушкин в гр. Москва за преподаватели по руски език. В група- 2 пъти седмично по 2 учебни часа/40 минути, 9 седмици, за едно ниво, 180 лв. Индивидуално- 48 учебни часа, по индивидуален график, 288 лв.
Уроци по руски език, подготовка от квалифициран учител | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език, подготовка от квалифициран учител
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Уроци по руски език за рускоговорящи, а също обучение на цели търговски колективи от преподавател-магистър. Цена 15 лева за академичен час на човек. За групови занятия-отстъпки.
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Даю уроки по русскому языку и литературе для рускоговорящих и всех, нуждающихся в повышении начального уровня владениия языком. Обучение торговых коллективов разговорному языку. Академический час-15 левов на человека. Для групповых занятий-скидки. Имеется удостоверение магистра, утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 1 ден
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1, А2, В1, В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч. ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
Уроци по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Индивидуални уроци по руски език, подготовка за кандидат-студенти и изпити за сертификати.
Английски език срещу ваучери | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език срещу ваучери
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
Обучение с ваучери от Агенция по Заетостта по програмата „Аз мога повече” Съгласно ПМС 251/21.10.2009г. Английски Образователен Център”Сity SchooL” са одобрен доставчик на обучение /КК2/ с ваучери на заети лица по оперативната програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013г.” от Агенция по Заетостта. “City SchooL” провежда обучение с ваучери по схемата ”Аз мога повече” и срещу предоставен ваучер курсистът се обучава безплатно в нашите програми – от ниво начинаещи до ниво напреднали. В нашата програма от 3 поредни нива в рамките на 300 учебни часа получавате напредък в знанията си и е..
Обучение по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по английски език
Цена
300 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
CITY SCHOOL-английски образователен център -английски език за деца,ученици и възрастни,малки групи -безплатно обучение срещу ваучери по програмата”Аз мога повече”-три нива на обучение-300 учебни часа -групово и индивидуално обучение,подготовка за матура -сертификатни курсове-FCE,CAE,CPE/обучение-TOEFL,IELTS -фирмено(корпоративно)обучение за фирми и компании -достъпни такси и разсрочено плащане Адрес:гр.Бургас,бул.Демокрация №73А,ет.1(зад Строителния техникум)
Изгодно качествено обучение по английски за ученици и възрастни от филолог | Езиково обучение | гр. Бургас
Изгодно качествено обучение по английски за ученици и възрастни от филолог
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: М. Костова,  преди 7 дни
Изучаването на чужд език изисква постоянство и отдаденост, но и добър професионалист, който да улесни този процес и да го превърне в забавно пътуване! Желаете ли вашето дете да напредва в езика не само на хартия, но и на практика? Желаете ли то да се чувства спокойно и необременено? А може би вие самите имате нужда да опресните и надградите знанията си, а защо не дори и да започнете от нулата? Предлагам ви не само дипломата си на филолог от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, но и качествено обучение, абсолютно съобразено с възможностите и желанието на ученика, както и личното си отношение на т..
Японски език и култура за начинаещи от 19.07.2016 до 18.09.2016 | Езиково обучение | гр. Бургас
Японски език и култура за начинаещи от 19.07.2016 до 18.09.2016
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Образователен център „Модерното училище“,  преди 8 дни
Образователен център „Модерното училище“ организира от 19.07.2016 до 18.09.2016 ¬ ВАКАНЦИОННА ШКОЛА ”ЯПОНСКИ ЕЗИК И КУЛТУРА ЗА НАЧИНАЕЩИ”: • 2 пъти седмично по 2 учебни часа; • 40 учебни часа общо; • групи за деца, ученици и възрастни. Краен срок за записване - 10.07.2016 г.
Групово и индивидуално обучение по английски език за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
Групово и индивидуално обучение по английски език за деца и възрастни
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Учебен център ”Братя Миладинови” стартира курсове по английски език за деца и възрастни, които ще се провеждат в Бургас и Созопол. https://www.facebook.com/uc.bratya.miladinovi
Обучение по български език | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по български език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Лятно обучение за деца 5-7 клас по БЕЛ
Английски език за ученици от 2 до 7 клас | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език за ученици от 2 до 7 клас
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Iskra Ivanova,  преди 10 дни
Предлагам помощ и усвояване на материала по английски език за ученици/през седмицата или събота и неделя/ Помощ в писането на домашни работи и надграждане на знанията, както говорим английски и усвояване на устната реч. Работи се с материалите на ученика и допълнителни материали и тестове, които изготвям в процеса на работа. Цена за 60 мин. - 10 лева
Индивидуални уроци за 7-ми клас по Български език и литература. | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални уроци за 7-ми клас по Български език и литература.
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
летни разговорни езикови курсове | Езиково обучение | гр. Бургас
летни разговорни езикови курсове
Цена
85 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 12 дни
През юли и август избери езика на предпочетана от теб дестинация за отдих и започни разговорен езиков курспо избор: руски или френски с 15% отстъпка в Център за преводи и обучения ПРИНСИЕР. Запазване на място по телефона или по имейла.
Английски за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 20 дни
Английски за начинаещи, Ниво А1 Продължителност - 100 учебни часа; Начало - м.09.2016г
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.