Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област: обл. Бургас
Населено място: гр. Бургас
Език
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
85 обяви
обл. Бургас
гр. Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Давам частни уроци по немски език за начинаешти или в подготвителен клас.1 астрономичен час-8 лв.Подготовка за 1-во и второ ниво.Rabotq i s u4ebnicite na y4enicite.
Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Уроци по английски език за ученици и възрастни. Индивидуален подход за всеки. Общ, разговорен, бизнес английски и английски език, специализиран за хотелиерството и ресторантьорството. Фирмени обучения по договаряне.Квалифициран преподавател от Кеймбридж, Великобритания и опит в преподаването.
Руски за напреднали | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски за напреднали
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 6 часа
Курс ”РУСКИ ЕЗИК”, ниво B1, 100 учебни часа; Начало: 15-04-2015г.; Посещаемост: 2 пъти в седмицата; Издаван документ: Сертификат за ниво.
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1” | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1”
Цена
217 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 6 часа
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК за НАПРЕДНАЛИ”, от ниво В1; Продължителност 100 учебни часа; Начало - 18.04.2015г.; Издаван документ: СЕРТИФИКАТ.
Курсове по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 8 часа
Курсове по Английски език за начинаещи и напреднали
Уроци по френски | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по френски
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 22 часа
Уроци по френски език за всички нива.
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 1 ден
Езикова школа СКИЛС М организира обучение по английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език! Обученията са индивидуални,полуиндивидуални или групови. Провеждат се на модули от 30,60,90 уч.часа по желание на клиента.Подготовка за матури и др.изпити, помощ в училище! За допълнителна информация на тел. или на адрес: ул.Поп Георги 6,Бургас.
Курсове по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по руски език
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 1 ден
Езикова школа СКИЛС М прави записвания за курсове по руски език ниво А1, А2,B1,B2. Курсовете са индивидуални, полуиндивидуални или групови. Като мога да се изберат 30, 60 или 90 уч.ч/ 2 -3 пъти седмично по 2 астрономически часа/. Учебните материали включени в цената! За индивидуално обучение 30 уч.ч са на цена 160 лв. За допълнителна информация на тел: или на адрес ул.Поп Георги 6, Бургас.
Записвания за езикови курсове | Езиково обучение | гр. Бургас
Записвания за езикови курсове
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 1 ден
Езикова школа СКИЛС М започва записвания за зимна кампания за езикови курсове. Курсовете са по: английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език. ИНДИВИДУАЛНО обучение през месец Февруари! Цена от 160 лв/ 30 уч.ч за английски, немски и руски; Цена от 170 лв/ 30 уч.ч. за испански, италиански, френски и турски език. За цени на групово обучение и курсове през месец февруари на посочения телефон. Допълнителна информация по тел. или в офис на ул.Поп Георги 6,Бургас.
Уроци по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мистър Джордж Онлайн Скул,  преди 1 ден
За улеснение на всички обучението ще бъде онлайн и по тази причина ще използваме Скайп. Без ограничение във възрастта. Индивидуално или семейно (по ваш избор). В комбинация с изучаването на английски език ще се изучават и коледни и патриотични песни а също така при проблеми с вашите компютри и операционни системи ще получавате помощ и съвети на момента. А за тези, които нямат компютри и интернет а имат голямо желание да научат английски език много добре, уроците ще се провеждат в домовете им (важи само за живеещите в гр. Бургас с изключение на Меден Рудник, Победа, Акации, Долно и Горно Езеров..
КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” | Езиково обучение | гр. Бургас
КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС”
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Обучението в Синтакс се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на английски език. Курсовете за възрастни са 6 седмични, 2 пъти седмично по 3 учебни часа. Цена-320.00лева Курсовете за деца и ученици са 3 вида: 6 седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа), тримесечни или целогодишни (със занятия 2 пъти седмично по 1,5 учебни часа). Цена- 360.00лева Тест за определяне на нивото по английски можете да направите в учебния център при първото си занятие с преподавателя. Основните нива на обучение са четири. Над тях има и ..
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
Цена
7.99 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ - 7,99лв. ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ + ДИСК ЗА НАПРЕДНАЛИ = 13,99лв. На вниманието на всички тези,които нямат време да ходят на курсове по английски език е нашето предложение – иновативна софтуерна програма за начинаещи и средно напреднали,която помага сами да усвоите основите на английския език. Това са два диска които съдържат около 2400 думи,фрази,граматични особености,като имате възможност да записвате,сравнявате и тренирате вашето произношение.Ще може да водите виртуални разговори с компютъра,да изпълнявате писмени упражнения и да се самооценявате с тесто..
Cool travel Bulgaria | Езиково обучение | гр. Бургас
Cool travel Bulgaria
Cool travel Bulgaria
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Cool travel Bulgaria,  преди 2 дни
Cool Travel Bulgaria е агенция, организираща студентски и младежки програми. Основана е през октомври 2008 год. като партньор на една от най – големите американски агенции за културен обмен. Нашите служители са дългогодишни участници в WAT USA, които помагат на клиентите да придобият ясна представа за Америка, да открият своята най – подходяща работна оферта. Клиентът за нас е винаги на първо място и за това Cool Travel Bulgaria предоставя пълна информация за САЩ, щата и работата, която тойе избрал. Cool Travel Bulgaria поддържа връзка не само с WAT – участниците докато те са все още вБългария..
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Център ДАВИТОЗ курсове по РУСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, 2 месечни, 3 месечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/група, 324 лв/индивидуално - Преподаватели ..
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура, тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии с опит в чужбина - Лицензирани международно вали..
Испански | Езиково обучение | гр. Бургас
Испански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Преподаватели от език..
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра, района на пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии, с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално Започване на курсовете в кратки срокове
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни и тримесечни курсове - Подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат ..
Италиански | Езиково обучение | гр. Бургас
Италиански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Провеждане на занятията в центъра до операта - Малки групи - Общ италиански 240 лв/група, 288 лв/индивидуално. Подготовка за изпити и специализир..
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 8.50 лв.
подготовка по английски и немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
подготовка по английски и немски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
център Орли - подготовка по английски и немски език за социални работници, orlyonline_bg@yahoo.com
онлайн обучение по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
онлайн обучение по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
център Орли - онлайн обучение по английски език с преподавател от Англия
подготовка по английски, руски и немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
подготовка по английски, руски и немски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
център Орли - подготовка по английски, руски и немски език за работа в България и чужбина
Български език за рускоговорящи | Езиково обучение | гр. Бургас
Български език за рускоговорящи
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 2 дни
Курс по българскиезик за рускоговорящи
Български | Езиково обучение | гр. Бургас
Български
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по български и литература - Целогодишни и 6 седмични, двумесечни, тримесечни курсове и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно- неделни курсове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Курсове по български за чужденци 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално - Курсове за деца и ученици, обща подготовка 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално, подготовка за изпит..
Френски | Езиково обучение | гр. Бургас
Френски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по ФРЕНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес френски, френски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Общ френски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално, специализиран френски и подготовка за изпити..
Гръцки | Езиково обучение | гр. Бургас
Гръцки
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични и 2 месечни курсове - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ организира курсове - индивидуално обучение по ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ и други езици. Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове, индивидуално обучение на цени от 324лв. до 360лв. - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат. - Започване на курсовете в кратки срокове.
Турски | Езиково обучение | гр. Бургас
Турски
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Kурсове и индивидуално обучение по ТУРСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични и двумесечни курсове - Групово и индивидуално обучение - Общ ТУРСКИ 324 лв./група, подготовка за изпити, специализиран ТУРСКИ и индивидуално обучение 360лв. - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Български език за рускоговорещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Български език за рускоговорещи
Цена
90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение,  преди 2 дни
Български език за рускоговорещи, 60 учебни часа, начало 09-03-2015г.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg