Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
377 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЧастни уроци по английски език за деца и млади хора | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за деца и млади хора
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за хора от всякакви възрастови групи за подобряване на резултатите и допълнителна подготовка. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище, полагане на добра основа и изграждане на речников капацитет по увлекателен и приятен начин. Намирам се в Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
VIPБолгарский язык для русскоговорящих | Езиково обучение | гр. Бургас
Болгарский язык для русскоговорящих
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Уроки болгарского языка для русскоговорящих от квалифицированного преподавателя. Уроки проводятся по индивидуальной схеме, в удобное время по договореннсти, он-лайн или вживую. Уроки для детей и взрослх. цена: 1 ур /60 мин./- 15 лева.
VIPМалка група по Английски Език, всички нива | Езиково обучение | гр. София
Малка група по Английски Език, всички нива
Цена
100 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 1 ден
Най-добрата система за преподаване на чужди езици в света, предоставена Ви лично от мен. Завърнах се в България, за да предам опита и знанията си на Вас, по най-лесният за усвояване начин. Умея да обяснявам разбираемо така че материалът да се възприеме лесно и да се запомни трайно. Материали и помагала- за наша сметка. Сформирам групи от по 4 човека. Начало на курсовете-10.09.2016 Продължителност на курса-3 месеца Заплащане-на вноски 3x100 лв. Офис1- ж.к. Младост 2, бил. Ал. Малинов, на метростанция Ал. Малинов Офис2- „Софарма Бизнес Тауърс“, ж.к. „Изток“, срещу КАТ - Дървеница.
VIPБългарски език за чужденци | Езиково обучение | гр. София
Български език за чужденци
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 1 ден
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от начално (А1) до експертно( С2). Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български във вашите ежедневни контакти.
VIPУроци по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по немски език
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георги Михов,  преди 2 дни
Частни уроци по немски език. Притежавам 15 години опит в Германия. Наблягам на коректното немско произношение.
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Предлагам частни уроци по английски език за ученици в гимназиален клас. С всяко дете работя по специално разработена програма, в зависимост от нуждите и затрудненията му. При подготовка за матури и кандидатстудентски изпити в България и чужбина, предлагам програма, която набляга първо на всеки отделен компонент и неговите особености. Използвам отделна система предназначена за деца със затруднения при усвояването на английската граматика.
Предлагам частни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Предлагам частни уроци по английски език
Стефан Пелов
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Пелов,  преди 20 минути
Сертифициран преподавател по английски език (CAMBRIDGE ESOL EXAMINATION CERTIFICATE OF ADVANCED ENGLISH - 2016 година) предлага уроци по английски език. Уроците се провеждат в района на квартал Красно село. Нива: A1, A2, B1, B2, C1 - за ученици и възрастни. Телефон за контакт - 878716439 - Стефан Пелов
Уроци по немски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по немски език
гр. София, обл. София,  преди 43 минути
Уроци по немски език за деца (1 - 12 клас)и възрастни за текуща подготовка и/или изпити (кандидатстудентски и DSD Stufe II). Възможна е подготовка и за други изпити по договаряне.
Уроци по испански език, гр. София | Езиково обучение | гр. София
Уроци по испански език, гр. София
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Галина Иванова,  преди 1 час
Преподаване на испански език за деца, ученици и студенти, гр. София, кв. Дружба 1. Цена на астрономически час - 8лв. Индивидуален подход и преподавателски опит.
Уроци по английски - за начинаещи и напреднали | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по английски - за начинаещи и напреднали
Цена
30 лв.
Вяра Иванова
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вяра Иванова,  преди 4 часа
Предлагам персонализирано обучение по английски език за начинаещи и напреднали. Уроците са индивидуални, 60 минутни и са съобразени с Вашите ниво, интереси и цели. Покриваме различни аспекти на езиковото обучение - * функционално усвояване на езика, * обогатяване на речника, * подобряване на разговорното и писменото владеене, както и * специфични теми, свързани с живота във Великобритания * работен или академичен английски. Възможно е организиране и на групови уроци от макс.3 човека, ако желаещите имат подобни цели, и са на едно ниво.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по английски език
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Теодора Стоенчева,  преди 4 часа
Магистър Английска Филология с опит в преподаването; Certificate of Proficiency in English, Level C2 Уроци по английски език: - помощ с материала в училище в гимназиален курс на обучение - обучение по език за ученици в гимназиален курс на обучение - подготовка за сертификати на Кеймбридж ( First Certificate of English ( Level B2+ ), Certificate of Advanced English ( Level C1 ), Certificate of Proficiency in English ( Level C2 ) - обучаване на работещи хора в удобно време - levels A1, A2, B1, B2, C1 Професионализъм, експертно отношение, гъвкавост, доказани резултати.
Индивидуални частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост | Езиково обучение | гр. София
Индивидуални частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост
Цена
9 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 5 часа
Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в Младост 2, на 20 метера от Mc Donalds. Така че всеки, който желае да учи английски, да може да си я позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски ези..
Езиково обучение - Руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Езиково обучение - Руски език
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
- Онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - 6 - седмично, двумесечно, 3 - месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуал..
Обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 8 часа
Руски езиков център ”Гамма Бомар” Бургас организира обучение по български език за рускоговорещи ученици и възрастни. Подготовка на ученици до 5 клас. Индивидуално обучение - 50 учебни часа/ 40 минути; занятия по индивидуален график, цена 250 лв. В малка група от 3-ма или 4-ма души - 9 седмици, два пъти седмично по два учебни часа, 144 лв.
Обучение по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по руски език
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 8 часа
Руски езиков център’Гамма Бомар’ гр. Бургас организира обучение по руски език за всички нива - за деца, ученици от 5 до 12 клас, студенти и възрастни, в малка група или индивидуално под ръководството на висококвалифициран преподавател- филолог с богат педагогически опит. Занятията се провеждат 2 пъти седмично по 2 учебни часа/40 минути, 9 седмици за едно ниво, 144 лв. Индивидуално - 50 учебни часа, по индивидуален график, 250 лв.
Немски език в Бургас, Варна и София | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език в Бургас, Варна и София
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 8 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове
Цена
25 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 9 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на деца от смесени гръцко-български бракове, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. На вашите деца се предлага уникалната възможност, когато пора..
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 9 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Индивидуална Помощ в училище по всички езици | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуална Помощ в училище по всички езици
Цена
70 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага обучение по помощ в училище по немски, английски, испански, италиански, руски и френски език. Обучението се провежда 1 път седмично по 3 уч. ч по 40 мин. през цялата учебна година. При желание може да продължи и през лятото. Цената е 70 лв/ мес. за индивидуално и 50 лв/ мес за група. Груповото може да се проведе при сформиране на 2-6 човека. При избиране на език и математика цената е 140 лв/ пакет месечно. Допълнителна информация може да получите на тел. или на адрес.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1, А2, В1, В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч. ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
руски език за всички възрастови групи | Езиково обучение | гр. Бургас
руски език за всички възрастови групи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
частна детска занималня предлага уроци по руски език, всички възрастови групи, индивидуално
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 19 Септември 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 260 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 19 Септември 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 260 лв
Цена
260 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 11 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР-ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-Неделни курсове КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /..
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от 19 Септември 2016г. за Нива-A1, А2, В1 и В2- 260 лв-София-Център | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от 19 Септември 2016г. за Нива-A1, А2, В1 и В2- 260 лв-София-Център
Цена
260 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 11 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- КЕЙМБРИДЖ. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! Начални дати от ЮЛИ 2015 год.: http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курс..
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 01 Октомври 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 260 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 01 Октомври 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 260 лв
Цена
260 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 11 часа
10% Отстъпка! Образователен Център-ВИСТА АКАДЕМИ предлага ВЕЧЕРНИ И СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deuts..
Уроци по френски език с гаранция за свободно проговаряне | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по френски език с гаранция за свободно проговаряне
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dreger,  преди 12 часа
Според нивото, индивидуално обучение на всички възрасти, гаранция за свободно проговаряне или задълбочено овладяване на езика
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Частни уроци и преводи | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци и преводи
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 13 часа
Предлагам летни и зимни частни уроци за деца искащи да наваксат в училище, допълнително да добият знания или хора желаещи да научат и усъвършенстват езика си. Уроците се провеждат в дома на учащия се или преподавателя, това се решава между страните при започване на работа. Материалите се осигуряват от преподавателя, като за ученици се изискват и техните учебници, за допълнителни упражнения и подготовка по стандартите на училището. Също така превод на текстове на английски и български. Документи и книги на ниски цени, високо качество и бързо обслужване. Зад гърба си имам превод на няколко сай..
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.