Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
382 обяви
ТОП оферта
Онлайн курс по немски за децагр. София, София,  Подател: Юро Персонал Сервиз ООД,  преди 7 часа200 лв. (Цена)Еcademix организира детски, онлайн курс по немски език „ забавно лято” с продължителност 3 месеца- 03.06.2016- 03.09.2016. Цената на курса е само 200 лв. Всеки ден, от понеделник до петък, децата ще прекарват по 90 забавни минути с квалифициран учител в нашата виртуална класна стая. В курса може да участва всяко дете, което има интернет, слушалки и микрофон. Нека учим, докато играем заедно!
ТОП оферта
Онлайн курс по немски езикгр. София, София,  Подател: Юро Персонал Сервиз ООД,  преди 10 часа250 лв. (Цена)Онлайн курсове по НЕМСКИ език на достъпни цени с възможност за работа в Германия Нека езиковата бариера се вдигне за Вас с помощта на ECADEMIX. Какво Ви предлага ECADEMIX: - Групово или индивидуално обучение. Групите са до 5 курсиста! - Иновативна система за обучение - 160 часа за начално ниво - 250 лева за начално ниво - Осигурени работни позиции за домашни помощници и лични асистенти в Германия, за най-добрите курсисти Какви са предимствата на онлайн обучението по немски език, предлагано от ECADEMIX: - Професионално разработена онлайн платформа за самостоятелно обучение по всяко време и от всяка точка на света - Професионална система за провеждане на онлайн сесии на живо с висо..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 5 часа
индивидуална подготовка по немски език от квалифициран преподавател с опит, може и по домовете, изгодни цени
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 1 ден
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател.
VIPЛято, море и...IELTS Express Training | Езиково обучение | гр. Варна
Лято, море и...IELTS Express Training
Цена
120 лв.
Мис Диамандиева ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Мис Диамандиева ООД,  преди 1 ден
САМО през летните месеци ЮНИ - АВГУСТ 2016, МИС ДИАМАНДИЕВА ООД предлага IELTS Express Training в група от 4-6 души / 10 астрономически часа / 8 теста / Продължителност на обучението: 1 седмица ( 5 дни дни Х 2 астр. часа). Подходящ за ученици с ниво на владеене на английски език мин. B2 по CERF. Проверете своето ниво СЕГА с онлайн ТЕСТ по английски език за ученици и студенти: http://goo.gl/YTz969 Даваме възможност кандидатите да се подготвят за възможно най-кратко време, като отработят 4-те умения, посредством IELTS тестове и анализ на резултатите. Обучението е подходящо както з..
VIPЧастни уроци по разговорен/писмен Английски език за хора от всички възрасти | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по разговорен/писмен Английски език за хора от всички възрасти
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Учител с 2 годишна практика в преподаването на уроци на деца и възрастни. Часовете се предлагат у дома. Завършила съм Английска филология, като заедно с това съм живяла известно време в Англия. Относно уроците - всеки е индивидуален спрямо нивото на ученика (най-често се води по учебния материал). Подходът към децата е приятелски настроен за да могат да се чувстват спокойни, а оттам и да усвояват материала по-лесно. За повече информация при интерес, моля потърсете ме на посочения телефон или по имейл.
VIPУРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Сливен
УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
Цена
15 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 дни
уроци по английски език по домовете от млад висококвалифициран преподавател с 2 години стаж, завършил в Англия: общ английски език - 15 лв./час; подготовка за сертификати - 20 лв./час
Частни уроци по практически английски език в Пловдив - на добра цена! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по практически английски език в Пловдив - на добра цена!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 час
Знаете ли, че... 1. Повече от 750 милиона души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 70% от информацията в Интернет е на английски език; 4. Английският е езикът на дипломацията и международните отношения, бизнеса, туризма, образованието, науката, компютърните технологии, медиите и Интернет. 5. Почти всяка трета обява за работа поставя като изискване пред успешния кандидат да владее добре английски език. Ето защо Ви предлагам да научите английски език по възможно най-бързи..
Английски Език | Езиково обучение | гр. София
Английски Език
Цена
15 лв.
Iordan Tchoukanski
гр. София, обл. София,  Подател: Iordan Tchoukanski,  преди 2 часа
Предлагам частни уроци по Английски език. Всички нива и възрасти. Намирам се в Лозенец, Ул. Йоан Екзарх. Безплатна консултация за обсъждане на ниво/цели.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 4 часа
ФИЛОЛОГ дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за работа в чужбина, самоусъвършенстване(по системата New Headway). Учебните материали са включени в цената.
уроци по английски език  | Езиково обучение | гр. Бургас
уроци по английски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
уроци по английски език за начинаещи и ученици 5-15 г.
Курсове и уроци по Арабски език! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по Арабски език! Заповядайте!
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 5 часа
Езиков център Education& Friends Ви дава възможност за качествено обучение по АРАБСКИ език - за начинаещи и напреднали - индивидуално, или в малки групи от 3-5 курсиста. При езиковото обучение се набляга, както на писмения така и говоримия език, а лексикалния апарат, с който ще разполагате след завършване на курса е от 1500-2000 думи, в зависимост от Вашия темп на напредване. Системите на обучение по различните езици, предполагат използването на всеки конкретен език в реални, ежедневни ситуации. Преподавателите ни са квалифицирани филолози. Залите се намират в центъра на града. При успеш..
Детски курсове по английски, немски, френски, испански, италиански и руски език! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Детски курсове по английски, немски, френски, испански, италиански и руски език! Заповядайте!
Цена
135 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 5 часа
Планувахте ли лятото на вашето дете? Ако детето Ви среща трудности в чуждоезиковото обучение и Вие не можете да му помогнете, заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends! Ще Ви дадем нужната консултация, безплатен тест за определяне на нивото на езиковите познания на детето и подходящото обучение за него! Ние ви предлагаме малки групи, с цел постигане на най-високи резултати или индивидуално обучение, съобразено с нуждите, нивото и темпа на напредване на Вашето дете Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвои детето Ви успешно избрания от вас език: англ..
15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте!
Цена
217 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 5 часа
Education& Friends е езиков център създаден от преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ние ще Ви предложим и знания, които ще усвоите на 100% в нашите малки групи. За да бъде обучение..
Индивидуални уроци по английски | Езиково обучение | гр. София
Индивидуални уроци по английски
Цена
7 лв.
Йорданка Атанасова
гр. София, обл. София,  Подател: Йорданка Атанасова,  преди 5 часа
Уроци по английски за възрастни (16+) на всички нива С акцент върху общуване и използване на ИКТ С компетентен учител, със сертификат от Университета на Аризона, САЩ ПРОМО ЦЕНА за 23 май-26 юни: 5 лв/ учебен час от 45 минути (= 10 лв. пълен урок от 90 минути) или 7 лв/урок от 60 минути Тарифите важат при взимане на най-малко 2 урока седмично. Първият учебен час от 45 мин е пробен и безплатен. Свържете се с мен по телефон или имейл за повече информация.
Италиански език - групово и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Италиански език - групово и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни учебни часове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Малки..
Немски език Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
Уроци по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 часа
Индивидуални уроци по руски език, подготовка за кандидат-студенти и изпити за сертификати.
чуждоезиково обучение по английски език | Езиково обучение | гр. София
чуждоезиково обучение по английски език
Цена
9 лв.
Теодора Иванова
гр. София, обл. София,  Подател: Теодора Иванова,  преди 6 часа
Здравейте, предлагам частни уроци, както и уроци в малки групи, съгласно предпочитанията и интересите на всеки курсист. Предоставяните от мен курсове ще Ви помогнат да придобиете, подобрите и усъвършенствате уменията си по английски език. Курсовете ще бъдат провеждани в позитивна атмосфера, която ще ви помогне да придобиете дълготрайни познания. Те могат да бъдат провеждани вкъщи, както и на друго удобно за вас място. Ученето на езици е важно, защото както казва Нелсън Мандела: „Ако говориш с човек на език, който разбира, думите ще достигнат до съзнанието му. Но ако говориш с него на родни..
Английски курсове и индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международн..
Английски език | Езиково обучение | гр. София
Английски език
Цена
340 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 7 часа
Курс или индивидуални занятия по английски език в жк Овча Купел. Всички нива по европейската езикова рамка. Общ и специализиран. (Бизнес, юридически, маркетинг, счетоводство, медицина) Групи до 4 човека.
Юридически английски | Езиково обучение | гр. София
Юридически английски
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 7 часа
Английски език за юристи в жк Овча Купел. Индивидуално обучение или в групи до 4 човека. Нива - от начинаещи до напреднали. (А1 - С2 от Европейската езикова рамка)
Медицински английски език | Езиково обучение | гр. София
Медицински английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 7 часа
Индивидуално обучение или в групи до 4 човека на всички нива от начинаещи до напреднали по европейската езикова рамка.
Курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 7 часа
Курсове по английски език за начинаещи и напреднали в гр. Пловдив. Курсовете за начинаещи до средно напреднали обхващат 4 нива по системата ”SIDE BY SIDE”. Курсовете за напреднали обхващат 2 нива по системата ”PROSPECTS Upper-Intermediate”. *За деца и ученици се работи по системата OUR WORLD, издание на National Geographic. *За средно напреднали или напреднали, предлагаме курс по разговорен английски език с водещ от САЩ. Курсовете се провеждат в удобно за участниците време (вечер след 18 часа в работните дни или през деня през почивните дни - събота или неделя). Интензивността ..
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по немски език
Цена
135 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 7 часа
Курсове по немски език в гр. Пловдив. Курсовете по немски език за начинаещи до средно напреднали обхващат 6 модула по системата ”Themen aktuell” - нива А1, А2 и В1. Курсовете са: вечерни - след 18 часа или дневни - през почивните дни. Интензивността на часовете е от 4 до 6 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на немски език! Успешно завършилите курса получават сертификат. Цена за всеки модул: 135 лв. в група от 6 души. --- За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Курсовете се провеждат на модули от по 30 уч.ч. Като заниманията са индивидуални или групови. Индивидуално обучение цена от 189 лв/ 30 уч.ч за за ниво А1, А2 , В1 или В2. Обучението е както за деца, така и за възрастни. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Сертификатни нива по запитване. Допълнителна информация на посочените контакти.
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански! | Езиково обучение | гр. Бургас
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански!
Цена
120 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира детски курсове през юни, юли и август по английски, испанки и италиански. Курсовете ще са по 3 пъти седмично по 3 уч.ч по 40 мин. Група от 3-5 деца. Цена - 120 лв/ мес. Бонус- уч.материали! Допълнителна информация на място или на посочените контакти.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.