Обучение, курсове

Езиково обучение

Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
363 обяви
ТОП оферта
Езикови курсове. Помощ в училище. Подготовка по Бел и математика. Подготовка за матура.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЕзикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуална форма на обучение през цялата учебна година. *Български език за чужденци - предимно индивидуалн..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPФондация ”Английски клуб” предлага обучение по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Фондация ”Английски клуб” предлага обучение по английски език
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Daniella Vallentinova,  преди 1 ден
Мисията на Фондация “Английски клуб” да насърчава постигане на отлични резултати се реализира чрез работата в екип на всички нива. Нашият високо квалифициран екип работи върху усъвършенстване на интегрирана работна програма. Вече 16 години обучаваме и мотивираме както малки, така и големи. Запишете се при нас!
VIPуроци по английски език, кв. Младост | Езиково обучение | гр. Варна
уроци по английски език, кв. Младост
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Daniella Vallentinova,  преди 1 ден
Предлагам забавни и подпомагащи частни уроци на деца от 6 до 16г по английски език или за възрастни. Може да избирате между 1ч астрономически или 1ч30мин. Уроците се провеждат у дома (кв. Младост 151) Магистър филолог, учила съм над 14години английски език и съм способна да подпомогна на тези, които имат нужда + включени допълнителни материали.
VIPНемски език в Бургас, Варна и София | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език в Бургас, Варна и София
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
VIPКурс по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. София
Курс по английски език за начинаещи
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Мастър Клас ООД,  преди 1 ден
”Мастър Клас” организира курс по английски език за начинаещи, ниво Elementary. Стартова дата 06.02.2017г. Дни и часове на провеждане понеделник и четвъртък от 18:45 до 21:15 часа, общо 100 уч. ч. (около 3 месеца). Възможност за разсрочено плащане и издаване на сертификат при завършване на ниво. Курсовете ни по английски език се водят от квалифицирани преподаватели по системата New English File, Oxford. Очакваме Ви!
VIPКурс по немски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. София
Курс по немски език за начинаещи
Цена
320 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Мастър Клас ООД,  преди 1 ден
”Мастър Клас” Ви кани на курс по немски език за начинаещи. Ако искате да работите в чужбина или имате нужда да повишите квалификацията си в България, немският език със сигурност ще Ви бъде полезен! От 15-ти февруари в рамките на 3 месеца в понеделник и сряда вечер ще се провежда курс по немски език, ниво А1. Система на обучение Schritte International, Hueber. Часове на провеждане 18:30 - 21:00, 120 уч. ч. за целия период. Възможност за разсрочено плащане! Издаване на сертификат. Очакваме Ви!
VIPЧастни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива на добра цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива на добра цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за външно оценяване след седми и осми клас, матури, кандидат-студентски изпити и изпити за международно признати сертификати; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в дома на ученика или при мен (живея на удобно място близо до Централна и Сточна гара, в района на Събота пазара, к..
VIPИНДИВИДУАЛНА подготовка-МАТУРА по английски език-Варна | Езиково обучение | гр. Варна
ИНДИВИДУАЛНА подготовка-МАТУРА по английски език-Варна
Цена
500 лв.
Мис Диамандиева ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Мис Диамандиева ООД,  преди 2 дни
Мис Диамандиева ООД започна записванията за ИНДИВИДУАЛНА подготовка за МАТУРА по английски език. Хорариум: 20 астр. часа, Цена: 500 лв. Включени учебни пособия. ЗАЯВКА за планиране на подготовка на: office(at)msdiamandieva.com Моля, в Subject пишете: ЗАЯВКА - Подготовка Матура, в Body: Желана дата за започвне на обучението! Следва зрелостниците да имат ниво B2 по CEFR. Проверете своето ниво сега: http://goo.gl/YTz969
VIPПредлагам частни уроци по немски или английски език на деца | Езиково обучение | гр. София
Предлагам частни уроци по немски или английски език на деца
гр. София, обл. София,  Подател: Даниела Милчева,  преди 2 дни
Предлагам помощ по немски или английски език на деца в предучилищна или начална възраст.Завършила съм Предучилищна педагогика с немски език в СУ.Имам опит в преподаването на двата чужди езика на деца от 5 до 15г. възраст.Максимално се старая децата да вникват в това, което им обяснявам и с удоволствие да учат избрания език.Търпелива съм и се старая децата да заобичат съответния език, а не да гледат на него като поредното задължение зададено от страна на родителите.Предпочитам аз да посещавам детето в дома му защото по този начин детето ще е по спокойно, а и съм запозната с натовареното ежедн..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Мартинова,  преди 2 дни
Работя като учителка в детски градини в София. Предлагам частни уроци по английски език за деца до 10 години. Мога да Ви помогна, ако: • детето Ви е изпуснало много материал в уяилище • има нужда да му се обяснява на по разбираем за него език • за помощ с домашните • за допълнителни материали и упражнения. Часовете са по 60 минути.
VIPЧастни уроци по английски език за ученици | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за ученици
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 2 дни
Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обучението по..
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
индивидуална подготовка по немски език за деца и ученици, може и по домовете, изгодни цени
VIPКонрад център предлага: Интензивно обучение по Английски език Февруари - Май 2017г. | Езиково обучение | гр. София
Конрад център предлага: Интензивно обучение по Английски език Февруари - Май 2017г.
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Ул. Граф Игнатиев 53 А; A1 - C1; FCE, САЕ, IELTS Конрад Център, предлага интензивни курсове 4 месечен курс за усвояване на едно езиково ниво: от A1 до C1 Целогодишно обучение за ученици. 3 месечен курс за подготовка за международните изпити: FCE, САЕ, IELTS 2 месечен курс за подготовка за: кандидатстудентски изпити и матура по английски език курсове по: Office English, English for Professionals. Онлайн обучение, чрез платформа за онлайн уроци. Занималня за деца. Корпоративно обучение. Всяка събота: клуб за разговорен английски воден от англичанин, безплатен за ..
VIPБЕЗПЛАТЕН курс по немски език за социални / лични асистенти с гарантирано работно място | Езиково обучение | гр. Бургас
БЕЗПЛАТЕН курс по немски език за социални / лични асистенти с гарантирано работно място
БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД,  преди 4 дни
БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД е дъщерна фирма на немска компания, специализирана в предоставянето на качествени услуги в сферата на социалните дейности Отговорно твърдим, че сме фирма, различаваща се от всички останали на българския пазар в нашия бранш, защото не работим с посредници и/или партньорски агенции. Имаме директен контакт с всички наши клиенти и държим да познаваме лично всичките си служители. Именно този личен подход в отношенията ни и със сътрудници, и с клиенти ни дава възможност да сме гъвкави, отзивчиви и способни да реагираме светквавично във всяка ситуация Към края на м. януари 2017 г...
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 4 дни
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател.
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 минути
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Частни уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език
Цена
22 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 минути
Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци по български език на гърци, живеещи, работещи или студенти в София, използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи, както и пособия, собствена разработка. Предос..
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове
Цена
22 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 13 минути
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на деца от смесени гръцко-български бракове, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. На вашите деца се предлага уникалната възможност, когато пора..
Курсове по руски език, помощ в училище | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по руски език, помощ в училище
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 минути
Езикова школа СКИЛС М гр.Бургас предлага курсове по руски език за нивата :А1, А2 , В1, В2. Подоготвка за сертификатни изпити. Предлага се и също помощ в училище. Курсовете са на цена за индивидуално- 189 лв/ 30 уч.ч- ниво А1, А2, В1 или В2. С ВКЛЮЧЕНИ УЧ.МАТЕРИАЛИ! Предлагаме разсрочено заплащане. ПОМОЩ в училище: 1 път седмично по 3 уч.ч по 40 мин/ 4 пъти в мес/ на цена от 70 лв/ индивидуално и 50 лв/ 3-4 чов. група. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 минути
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Индивидуални или групови курсове по турски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални или групови курсове по турски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 минути
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по турски език! Курсовете могат да бъдат индивидуални или групови. Модул индивидуално обучение- 30 уч. ч е на цена 189 лв с вкл. учебни материали! За групово обучение отстъпки! Предлага се разсрочено заплащане.
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 19 минути
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Помощ в училище по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Помощ в училище по английски език
Цена
70 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 20 минути
Езикова школа СКИЛС М предлага обучение по английски език. Програмата помощ в училище се провежда през цялат учебна година по 1 път седмично по 3 уч. ч по 40 мин. Обучението може да бъде индивидуално или групово/2-4 чов./ Цена за индивидуално- 70 лв/ мес. Цена за групово- 50 лв/ мес. Работи се по програмата в училище, както и ако е необходимо с допълнителни материали. За допълнителни въпроси на тел. или на адрес.
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 20 минути
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1, А2, В1, В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч. ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
Bulgarian for foreigners / Lingua bulgara per stranieri | Езиково обучение | гр. Бургас
Bulgarian for foreigners / Lingua bulgara per stranieri
Цена
300 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 20 минути
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по български език за чужденци. Курсовете могат да бъдат индивидуални или групови. Посещенията се организират по 2 астр. часа на ден. Индивидуално 1 астр. час е 15 лв с вкл. учебни материали. Модул от 30 уч. ч(20 астр. ч)- 300 лв/ индивидуално! При групово обучение отстъпки!
Съботно- неделни курсове по немски език! | Езиково обучение | гр. Бургас
Съботно- неделни курсове по немски език!
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 20 минути
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език! Курсовете могат да бъдат индивидуални или групови. Модул индивидуално обучение- 30 уч. ч е на цена 189 лв с вкл. учебни материали! Предлага се и обучение ”помощ в училище” през цялата учебна година. За групово обучение отстъпки! Предлага се разсрочено заплащане.
Уроци по турски език на приемлива цена | Езиково обучение | гр. София
Уроци по турски език на приемлива цена
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Radoslava Nenkova,  преди 3 часа
Индивидуално обучение по турски език за начинаещи и напреднали. Изготвяне на индивидуален учебен план, съобразен с Вашите желания и цели. 100 % гаранция за качество! Цена - 8 лв. на уч. час. Осигурени учебни материали Възможност за скайп обучение.
Уроци по Бизнес английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по Бизнес английски език
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Уроци по бизнес английски език.Подготовка за интервю за работа на английски език,интервю за международни визи,обменни програми,изпит стюардеси!
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
12 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 4 часа
Филолог дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за интервю и работа в чужбина. Часът е 60 минути и учебните материали са безплатни. За група от двама или трима души цената е по 8 лева. При работа с ученици наблягам на граматиката и думите от училище. *при предплащане на 5 посещения цената за индивидуален урок е 10 лева, а за група - по 6 лева.
Руски Езиково обучение гр. София | Езиково обучение | гр. София
Руски Езиково обучение гр. София
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Давам индивидуални уроци по РУСКИ ЕЗИК на деца и възрастни, начинаещи и напреднали, българи и чужденци в удобно време в гр. София. Включва граматика и литература за всички възрастови групи. Програмата на обучението се съставя индивидуално в зависимост от нивото на знание на езика. За повече информация и свободни часове моля позвънете
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.