Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
395 обяви
ТОП оферта
уроки болгарского языка, групповые и индивидуальные занятия / курс по руски език за начинаещигр. Бургас, Бургас,  преди 8 часауроки болгарского языка, групповые и индивидуальные занятия / курс по руски език за начинаещи, Св. Влас, Несебър, Бургас
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПодготовка по английски език | Езиково обучение | гр. София
Подготовка по английски език
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: преподавател по английски на свободна практика,  преди 10 часа
Индивидуално и групово обучение по разговорен английски, бизнес английски, нива от А1 до С2 по европейските стандарти, подготовка за IELTS, SAT, TOEFL, GMAT, GRE, матурата и кандидатстудентските изпити по английски език.
VIPКурс Английски език за деца | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс Английски език за деца
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 1 ден
Европейски образователен център Глобус,организира курс по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца /7-12 години/.Курса ще се провежда в малки групички и методика на преподаване, адаптирана и съобразена с възрастта на учениците. Преподавателите ни са опитни специалисти, които ви гарантират качествено обучение. При успешното завършване на курса и необходимите нива за явяване на сертификат за ученици, предлагаме и специализирана, интензивна подготовка за сертификати за ученици, CAMBRIDGE -KET&PET.
VIPНемски език за начинаещи.А1 | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език за начинаещи.А1
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 1 ден
Европейски образователен център Глобус, организира курс по НЕМСКИ ЕЗИК за начинаещи/начало 23 Ноември 2015г/. Курсът се провежда по системата Menschen,модерна, но утвърдена и доказана система за преподаване на немски език. Нивата отговарят на Общата Европейска Езикова Рамка за нива на владеене на чужди езици. Програмата включва обучение по общ немски, бизнес немски. По необходимост може да бъде застъпена и специфична терминология. Продължителността на всяко ниво е 50 учебни часа. ЦЕНА - 195 лв. Възможност за разсрочено плащане Ние от Глобус център високо ценим времето и парите, ко..
VIPКурс Английски език А1; Съботно-Неделен | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс Английски език А1; Съботно-Неделен
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 1 ден
На 28.11.2015 година, стартираме Съботно -Неделен курс по Английски език, ниво А1/начинаещи/. Програмата включва обучение по общ и бизнес английски, при интерес може да бъде застъпена и специфична терминология. Обучението включва: * Балансирано развитие на основните езикови умения: говорене, слушане, четене и писане. *Обучение със съвременни материали. * Добре подбрани актуални теми за разговор. * Разглеждане на граматиката в дълбочина с цел да се навлезе в ритъма на езика чрез разнообразни практически упражнения. * OPPORTUNITIES съчетава най-доброто от съвременните и традици..
VIPУроци по Английски език - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по Английски език - Пловдив
Цена
2 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Атанас Петков,  преди 1 ден
Здравейте! Всеки, който иска да подобри своите знание по английски език, независимо дали има проблеми с произношението на думите или граматиката, може да се възползва от това обучение. Формата на обучение е индивидуална, с цел оптимален резултат. Смятам, че всеки, който иска да напредва бързо, в научаването на нови знания или умения, винаги трябва да избира индивидуална форма на обучение, а не групова, именно заради възможността на обучаващия, да посвети цялото си внимание върху един човек. Цената е 2,00 лв. на час. От това, дали жалаете, обучението да се състои във вашия дом или в м..
VIPARENA-ABC - Моята школа, с която успявам! | Езиково обучение | гр. Пловдив
ARENA-ABC - Моята школа, с която успявам!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Курсове - дневни и вечерни в малки групи до 6 човека по: *Езици -английски,немски,руски и испански; *Онлайн обучение през скайп с преподавател в удобно за Вас време; *подготовка за матури за 7 и 12 клас; *БЕЛ и езикова култура; *Английски или френски език; *математика, физика и химия за медицина; *консултации по висша математика за студенти; Преподаватели с научна степен и опит в методиката на преподаване за показване на отлични резултати. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЯХ НА НАШИЯ САЙТ http://www.brydabg.com
VIPЧастни уроци по английски език за деца и млади хора | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за деца и млади хора
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и млади хора, изучаващи езика в училище, за подобряване на резултатите и допълнителна подготовка. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище, полагане на добра основа и изграждане на речников капацитет по увлекателен и приятен начин. Намирам се в Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
VIPанглийски немски руски гръцки арабски турски | Езиково обучение | гр. Варна
английски немски руски гръцки арабски турски
Цена
180 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 3 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА ДО 30.12-ВАРНА,ПЛОВДИВ,СОФИЯ,БУРГАС,ДОБРИЧ,ШУМЕН,В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални,групови курсове по английски,немски,френски,испански,италиански,гръцки,арабски,турски,персийски,холандски,японски,руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина,обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPНемски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски | Езиково обучение | гр. София
Немски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски
Цена
220 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 3 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА - ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални, групови курсове ПРОМОЦИЯ- ДО 30.12 ЗА ВСЕКИ КУРС по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, арабски, турски, персийски, холандски, японски, руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина, обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPКурс за начинаещи по италиански | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курс за начинаещи по италиански
Цена
149 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Пловдив, курс за начинаещи по италиански по системата Нуово Проджето Италиано А1 - промоционална цена 149 лв.
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
индивидуална подготовка по немски език за деца и ученици от квалифициран преподавател с опит, може и по домовете, изгодни цени по договаряне
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 3 часа
ФИЛОЛОГ дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за работа в чужбина, самоусъвършенстване(по системата New Headway). Учебните материали са включени в цената.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 8.50 лв.
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” | Езиково обучение | гр. Бургас
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС”
Цена
280 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Курс по английски ниво А2 се провежда при сформиране на група от 5 до 8 курсиста. Графика за посещенията се определя в зависимост от предпочитанията на курсистите, ангажиментите на преподавателя и заетостта на залата.
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив) | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив)
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: English teacher,  преди 6 часа
Давам частни уроци по английски език - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за кандидат -студентски изпити и матури по английски език; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в удобно време в дома на ученика или при мен. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Ако ..
Индивидуални частни уроци по английски език за всички нива на изгодна цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Индивидуални частни уроци по английски език за всички нива на изгодна цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: English teacher,  преди 6 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички нива, класове и възрасти: • частни уроци за начинаещи и напреднали; • подготовка за училище, матури, изпити и международно признати сертификати; • индивидуални курсове за всички нива, възрасти и професии; • общ и специализиран, бизнес и разговорен английски за интервю и работа в чужбина; • учебни системи с доказана ефективност за бързо, лесно и трайно научаване на английски език; • изгодна цена, удобно място и време. За по-подробна информация позвънете на телефона за връзка в карето за контакт.
Курсове и уроци по английски език за начинаещи и напреднали на промоционална цена! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по английски език за начинаещи и напреднали на промоционална цена!
Цена
199 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 7 часа
Езиков център Education&Friends Ви предлага курсове по Английски език по най-новото издание на системата New Headway 4th Edition на OXFORD UNIVERSITY PRESS . Нивата са шест: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced. Системата New Headway е създадена специално за чужденци, подрастващи, които искат да изучават английски език. НОВИ СТАРТИРАЩИ ГРУПИ: Английски език А2 - 23.11 Английски език А1 - 25.11 Предлагаме Ви : - Безплатен тест за определяне на нивото на езика - Безплатни учебни материали - Преподаватели – филолози с богат опит и проф..
Курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език - качество на разумни цени! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език - качество на разумни цени!
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 7 часа
Education&Friends е езиков център създаден от преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ние ще Ви предложим и знания, които ще усвоите на 100% в нашите малки групи. За да бъде обучение..
Курсове и уроци по  немски език на промоционална цена! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по немски език на промоционална цена! Заповядайте!
Цена
199 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 7 часа
Често обучението по английски език не е достатъчно. В днешно време с един чужд език накъде? Сега имате възможност да развиете знанията си по немски език в Пловдив с помоща на езиков център Education&Friends. Ние ви предлагаме курсове по Немски език по системата Schritte International на издателство HUEBER. Системата е една от най-известните в Европа и България за изучаване на немски език. Тя представлява учебник + учебна тетрадка + аудио диск и е подходяща за всички възрастови групи. НОВИ СТАРТИРАЩИ ГРУПИ: Немски език А2 - 25.11 Предлагаме Ви : - Безплатен тест за определяне на н..
Стартиращ курс за преговор на италиански език- първо ниво | Езиково обучение | гр. Бургас
Стартиращ курс за преговор на италиански език- първо ниво
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
През месец декември Езикова школа СКИЛС М предлага курс за преговор на езика . Посещенията са 6 на брой по 3 уч.ч / 2 астр./ Часът на посещенията ще бъде съобразен с възможността на курсистите. Курсът стартира при записани поне 2ма курсиста. Ще се направи обстоен преговор на първо ниво по италиански език. Материалите са вкл. в цената. Цената е 50 лв/ 6 бр. посещения.
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по немски език
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90.- по желание на курсистите. Допълнителна информация на тел. или на място.
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 7 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Курсовете се провеждат на модули от по 30 уч.ч. Като заниманията са индивидуални или групови. Индивидуално обучение цена от 160 лв/ 30 уч.ч за английски, немски и руски език за ниво А1 или А2 и 180 лв/ 30 уч.ч за ниво В1 или В2. Обучението е както за деца, така и за възрастни. Индивидуално обучение цена от 170 лв/ 30 уч.ч за испански, италиански, френски и турски език ниво А1 или А2 и 190 лв/ 30 уч.ч ниво В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Сертификатни ни..
Online обучение по немски език, всички нива, сертификати, немски за работа | Езиково обучение | Германия (DE)
Online обучение по немски език, всички нива, сертификати, немски за работа
Цена
20 лв.
Германия (DE), обл. Друга държава,  преди 9 часа
Българка живееща дълги години в Германия предлага Online обучение по немски език за деца и възръстни- всички нива, подготовка за сертификати, матури, кандидат студентски изпити и специализация или за работа- технически, юридически, медицински и бизнес немски. Запитване на посочените телефони или скайп, на българския по вайбър. Гарантирам високо ниво на обучение и резултати!Предоставям необходимите учебни материали.
Online обучение по немски език за болногледачки и медицински сестри | Езиково обучение | Германия (DE)
Online обучение по немски език за болногледачки и медицински сестри
Цена
20 лв.
Германия (DE), обл. Друга държава,  преди 9 часа
Частни уроци по немски език за болногледачки и медицински сестри. Подготовка за сертификати. Предоставям необходимите учебни материали. При успешно завършване на курса- осигуряване на работа за болногледачки, медицински сестри в Германия.
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв
Цена
220 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 9 часа
20% Отстъпка! ЕЦ ”VISTA ACADEMY” предлага ВЕЧЕРНИ И ДНЕВНИ ИНТЕНЗИВНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВ..
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за нива- A1, А2 и В1 - 220 лв- София- Център | Езиково обучение | гр. София
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за нива- A1, А2 и В1 - 220 лв- София- Център
Цена
220 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 9 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на издателство Oxford - New English File. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! Начални дати от ЮЛИ 2015 год.: http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курса..
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Януари 2016г.- 240 лв | Езиково обучение | гр. София
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Януари 2016г.- 240 лв
Цена
220 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 9 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага ЛЕТНИ- ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВО- Goethe..
Уроци по гръцки език от университетски преподавател | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език от университетски преподавател
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 10 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и три книги,предлага частни уроци на абсолютно начинаещи,напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи,както и пособия, собствена разработка.Предоставя ви се уникалната възможност да комуникирате безпрепятствено с вашите приятели,..
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.