Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
363 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИспански | Езиково обучение | гр. Варна
Испански
Цена
180 лв.
ЦЕНТЪР ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ ЕЛВИС ПРЕСЛИ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ ЕЛВИС ПРЕСЛИ,  преди 4 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА ДО 30.08-ВАРНА,ПЛОВДИВ,СОФИЯ,БУРГАС,ДОБРИЧ,ШУМЕН,В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални,групови курсове по английски,немски,френски,испански,италиански,гръцки,арабски,турски,персийски,холандски,японски,руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина,обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPНемски | Езиково обучение | гр. Варна
Немски
Цена
180 лв.
ЦЕНТЪР ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ ЕЛВИС ПРЕСЛИ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ ЕЛВИС ПРЕСЛИ,  преди 4 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- ПРОМОЦИЯ-ВАРНА,ПЛОВДИВ,СОФИЯ,БУРГАС,ДОБРИЧ,ШУМЕН,В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални,групови курсове ПРОМОЦИЯ - ДО 30.08 ЗА ВСЕКИ КУРС по английски,немски,френски,испански,италиански,гръцки,арабски,турски,персийски,холандски,японски,руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина със квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
Езикови курсове по  Английски, Немски, Руски, Френски, Испански, Италиански и Турски език | Езиково обучение | гр. Варна
Езикови курсове по Английски, Немски, Руски, Френски, Испански, Италиански и Турски език
” Имидж 79” ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ” Имидж 79” ЕООД,  преди 1 час
Образователен център ”Имидж 79” организира курсове за различни нива / А1 – С1 / по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Руски и Турски език, предназначени за деца, ученици, възрастни и студенти. Посещенията са два пъти седмично, по два астрономически часа на ден / 3 учебни по 40мин./. За деца и ученици в по-малките класове, посещението може да бъда по час и двадесет минути астрономическо време / 2 учебни х 40мин./ Посещенията са съобразени със свободното време на курсистите. Дните и часовете за посещение на учениците са съобразени със смените в училище! - Учебни материали ..
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други | Езиково обучение | гр. Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други
Цена
288 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално Започване на курсовете в кратки срокове
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
Център ДАВИТОЗ- курсове по РУСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмично, двумесечно, 3-месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално - Преподава..
Испански | Езиково обучение | гр. Бургас
Испански
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
Български | Езиково обучение | гр. Бургас
Български
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
Център Давитоз- групови и индивидуални курсове по български и литература - Целогодишни, 6 седмични, двумесечни и тримесечни занятия и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно-неделни учебни часове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани дипломи, валидни в България и в чужбина - Курсове по български за чужденци: 288 лв/група, 324 лв/индивидуално - Курсове за деца и ученици: обща подготовка 240 лв/група, 288 лв/индивидуално, ..
АНГЛИЙСКИ език | Езиково обучение | гр. София
АНГЛИЙСКИ език
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 час
Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Всички нива. Предлагаме основен, разговорен курс и бизнесанглийски.
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни и тримесечни курсове и индивидуални уроци - Подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и други - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на межд..
Курсове по английски и уроци по английски във Варна | Езиково обучение | гр. Варна
Курсове по английски и уроци по английски във Варна
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език във Варна - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на ме..
Курсове по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 4 часа
Курсове по Английски език за начинаещи и напреднали
Френски език - устни и писмени преводи | Езиково обучение | гр. София
Френски език - устни и писмени преводи
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
- съдействие на френскоговорящи граждани - транспорт ,туристическа обиколка, превод, съдействие в българските служби,държавни институции, хотелски резервации - телефонни бизнес разговори на френски език Коректно обслужване от професионалист на най-ниските цени в София! Катерина Генова - Aider les citoyens d’expression française - Transport, visite, traduction, assistance dans les autorités bulgares, les institutions étatiques, les réservations d’hôtel - Appels téléphoniques d’affaires en français Correctement,service professionnel à des prix les plus bas dans la ville! Caterina Genova
Уроци по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мистър Джордж Онлайн Скул,  преди 10 часа
За улеснение на всички обучението ще бъде онлайн и по тази причина ще използваме Скайп. Без ограничение във възрастта. Индивидуално или семейно (по ваш избор). В комбинация с изучаването на английски език ще се изучават и коледни и патриотични песни а също така при проблеми с вашите компютри и операционни системи ще получавате помощ и съвети на момента. А за тези, които нямат компютри и интернет а имат голямо желание да научат английски език много добре, уроците ще се провеждат в домовете им (важи само за живеещите в гр. Бургас с изключение на Меден Рудник, Победа, Акации, Долно и Горно Езеров..
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски език
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Частни уроци за възрастни и деца по английски език, в удобно за вас време и място.Подготовка за сертификати.Възможност и за онлайн обучение!
Уроци по Английски език за ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. Стара Загора
Уроци по Английски език за ученици и възрастни
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 17 часа
Преподавам уроци по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК на ученици и възрастни(начинаещи и напреднали)за * придобиване на задълбочени и системни знания * овладяване на необходимите езикови умения * успешно представяне на приемни изпити във ВУЗ, матура по английски език, изпитите за международни езикови сертификати на Cambridge(FCE, CAE). Адаптирам учебния материал според индивидуалното ниво и конкретните нужди (успеваемност в училище и на изпит/интервю, водене на кореспонденция, усвояване и използване на определена терминология...) Работя едновременно върху четирите основни езикови умения – четене, писан..
Частни уроци по български за чужденец | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по български за чужденец
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Аз съм кореец, който иска да учи български. Ако владеете английски и български и искате да ми преподавате, свържете се с мен.( само на английски)
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! ОНЛАЙН Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. София
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! ОНЛАЙН Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 18 часа
Много хора са изучавали английски език или го изучават в момента, но въпреки това, когато поискат да разговарят с англоговорящи изпитват сериозни притеснения, които в крайна сметка пречат на тяхното развитие и комуникативност. Предлагам индивидуални уроци по разговорен английски език за деца и възрастни. При обучението вземам предвид нивото на ученика, както и неговите нужди и цели, професия и интереси. Наблягам на свободното изразяване на английски език и елиминиране на притеснението при общуване. Засягат се всички умения, необходими за владеенето на един език - изучаване на граматиката,..
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Много хора са изучавали английски език или го изучават в момента, но въпреки това, когато поискат да разговарят с англоговорящи изпитват сериозни притеснения, които в крайна сметка пречат на тяхното развитие и комуникативност. Предлагам индивидуални уроци по разговорен английски език за деца и възрастни. При обучението вземам предвид нивото на ученика, както и неговите нужди и цели, професия и интереси. Наблягам на свободното изразяване на английски език и елиминиране на притеснението при общуване. Засягат се всички умения, необходими за владеенето на един език - изучаване на граматика..
Индивидуални уроци по английски език за юристи | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални уроци по английски език за юристи
Цена
20 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
Подходящи за студенти, практикуващи юристи, както и за хора, които искат да подобрят английския си език и юридическите си познания; Провеждат се от юрист с опит в преподаването на английски език; Развиват свободното изразяване, съставянето на юридически документи, воденето на делова кореспонденция; Използват се разнообразни материали за обучение, специализирани учебници по английски език за юристи на издателство Cambridge University Press и други; Провеждат се в уютна домашна обстановка в центъра на гр. Бургас на достъпна цена от 20лв. За 60 мин. с възможност за посещение в удобно врем..
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1” | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво В1”
Цена
217 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 20 часа
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК за НАПРЕДНАЛИ”, от ниво В1; Продължителност 100 учебни часа; Начало - 18.04.2015г.; Издаван документ: СЕРТИФИКАТ.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 8.50 лв.
ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ уроци по гръцки език от университетски преподавател | Езиково обучение | гр. София
ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ уроци по гръцки език от университетски преподавател
Цена
15 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 1 ден
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Подготовка за семестриални и държавни изпити по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Подготовка за семестриални и държавни изпити по гръцки език
Цена
15 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 1 ден
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, специалист по икономическа терминология на гръцки език, член на държавни комисии, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и три книги, подготвя студенти от специалностите с новогръцки език за семестриални и държавни изпити, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, пособия, собствена разработка,..
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език
Цена
33 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 1 ден
Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти,Софийския и Нов български университети,възпитаник на Атинския университет,завършил българска филология в Софийския университет,автор на гръцко-български речник,издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”,заклет преводач с богат опит в икономическата,финансовата,банковата и юридическа терминология,предлага частни уроци по български език на гърци,живеещи,работещи или следващи в София,използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи,както и пособия,собствена разработка.Предоставя ви се уникалната възможност да комуники..
Частни уроци по английски - за начинаещи и напредващи | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски - за начинаещи и напредващи
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Николов,  преди 1 ден
Частни уроци за деца и възрастни - съобразно поставените от ученика цели: вкл. бизнес-/разговорен-/писмен английски; усъвършенстване на произношение и речников потенциал, особено за хора с интерес към (или необходимост от) по-добър английски език
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чужбина ..
частни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Поморие
частни уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: Христина Долапчиева,  преди 1 ден
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ВСИЧКИ НИВА.ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТИ.ЗАНИЯТИЯТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В УДОБНО ЗА УЧАЩИТЕ ВРЕМЕ И МЯСТО ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЪСТАВЕН УЧЕБЕН ПЛАН.ПОМОЩ В УЧЕБНАТА ПРОГРАМА ЗА УЧЕНИЦИТЕ.
Частни уроци по английски за деца | Езиково обучение | гр. Видин
Частни уроци по английски за деца
Цена
8 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Частни уроци по английски за деца и тийнейджери,  преди 1 ден
Аз съм на 14г и съм роден и израстнал в Дъблин, Ирландия. Всяко лято прекарвам във Видин. Предлагам летни частни уроци по английски за деца 4-14г. Ако има заинтересувани, моля пишете!
Уроци по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по италиански език
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Индивидуални уроци по италиански език за всички нива, съобразени със специфичните потребности на обучаващите се.
Индивидуално и групово обучение по немски, испански, английски, преводи | Езиково обучение | гр. София
Индивидуално и групово обучение по немски, испански, английски, преводи
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Индивидуално обучение по немски и английски език за българи и чужденци в удобно за Вас време и на удобно място в района на хотел Плиска.Преподавателят е филолог, живял 10 г. в САЩ и Германия и работи със съвременни учебни системи и с фокус върху разговорния език. Подготовка за матури по английски език, TOEFL, SAT, IELTS, тест DaF и други сертификати, обучение по бизнес английски. Работно време: всеки ден от 8 ч. до 21 ч. Цената е на учебен час от 40 мин. При предплащане - отстъпка! Предлагаме и преводи от/на немски и английски. Цената е 8 лв. на страница от 1800 знака. Надценка за кратки сро..
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg