Обучение, курсове

Езиково обучение

Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
355 обяви
ТОП оферта
Езикови курсове. Помощ в училище. Подготовка по Бел и математика. Подготовка за матура.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 денЕзикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуална форма на обучение през цялата учебна година. *Български език за чужденци - предимно индивидуалн..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPобучение по френски език | Езиково обучение | гр. Ямбол
обучение по френски език
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 14 часа
обучение по френски език за ученици и студенти
VIPЧастни уроци по английски език за ученици | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за ученици
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 1 ден
Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обучението по..
VIPАнглийски език в София, Бургас и Варна | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език в София, Бургас и Варна
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международн..
VIPЧастни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива - изгодна цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива - изгодна цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 дни
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за външно оценяване след седми и осми клас, матури, кандидат-студентски изпити и изпити за международно признати сертификати; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в дома на ученика или при мен (живея на удобно място близо до Централна и Сточна гара, в района на Събота пазара, к..
VIPНемски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски | Езиково обучение | гр. София
Немски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски
Цена
220 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 3 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА - ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални, групови курсове ПРОМОЦИЯ- ДО 30.12 ЗА ВСЕКИ КУРС по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, арабски, турски, персийски, холандски, японски, руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина, обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPУроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
12 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 4 дни
Филолог дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за интервю и работа в чужбина. Часът е 60 минути и учебните материали са безплатни. За група от двама души цената е по 8 лева. При работа с ученици наблягам на граматиката и думите от училище. *при предплащане на 5 посещения цената за индивидуален урок е 10 лева, а за група - по 6 лева.
Частни уроци по английски - за начинаещи и напреднали. Отстъпки | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски - за начинаещи и напреднали. Отстъпки
Вяра Иванова
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вяра Иванова,  преди 1 час
Предлагам персонализирано обучение по английски език за начинаещи и напреднали. Уроците са индивидуални, 60 минутни и са съобразени с Вашите ниво, интереси и цели. Покриваме различни аспекти на езиковото обучение - * функционално усвояване на езика, * обогатяване на речника, * подобряване на разговорното и писменото владеене, както и * специфични теми, свързани с живота във Великобритания * работен или академичен английски. Възможно е организиране и на групови уроци от макс.3 човека, ако желаещите имат подобни цели, и са на едно ниво. Предлагам отстъпки при продължително обуче..
Индивидуални частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост | Езиково обучение | гр. София
Индивидуални частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост
Цена
12 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 6 часа
Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в Младост 2, на 20 метера от Mc Donalds. Така че всеки, който желае да учи английски, да може да си я позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски ези..
Частни уроци по разговорен/писмен Английски език за хора от всички възрасти | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по разговорен/писмен Английски език за хора от всички възрасти
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
Учител с 2 годишна практика в преподаването на уроци на деца и възрастни. Часовете се предлагат у дома. Завършила съм Английска филология, като заедно с това съм живяла известно време в Англия. Относно уроците - всеки е индивидуален спрямо нивото на ученика (най-често се води по учебния материал). Подходът към децата е приятелски настроен за да могат да се чувстват спокойни, а оттам и да усвояват материала по-лесно. За повече информация при интерес, моля потърсете ме на посочения телефон или по имейл.
Частни уроци по английски език в Пловдив по най-добрите съвременни системи за учене на езика! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език в Пловдив по най-добрите съвременни системи за учене на езика!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Знаете ли, че... 1. Повече от 750 милиона души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 70% от информацията в Интернет е на английски език; 4. Английският е езикът на дипломацията и международните отношения, бизнеса, туризма, образованието, науката, компютърните технологии, медиите и Интернет. 5. Почти всяка трета обява за работа поставя като изискване пред успешния кандидат да владее добре английски език. Ето защо Ви предлагам да научите английски език по възможно най-бързи..
Частни уроци по английски език в Пловдив за ученици и възрастни - на добра цена! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език в Пловдив за ученици и възрастни - на добра цена!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове, нива и възрасти: • подготовка за уроци, домашни работи и тестове в училище, външно оценяване след 7-ми и 8-ми клас, матура след 12-ти клас, изпити и международно признати сертификати; • частни уроци за начинаещи и напреднали, по желание също и под формата на индивидуален курс за всички нива (от А1 до С2) и за различни професии; • общ и специализиран, бизнес и разговорен английски за интервю и работа в чужбина; • учебни системи с доказана ефективност за бързо, лесно и трайно научаване на английски език; • изгодна цена, ..
Уроци по гръцки език от университетски преподавател | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език от университетски преподавател
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 10 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Английски за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски за начинаещи
Цена
650 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 10 часа
Английски за начинаещи, Ниво А1 Продължителност - 100 учебни часа; Начало - 05.12.2016г
Български език за руско-говорящи | Езиково обучение | гр. Бургас
Български език за руско-говорящи
Цена
4 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 часа
Групово обучение на 4-6 курсисти 300 лв за 70 учебни часа групи с деца и възрастни, индивидуално и интензивно обучение 10 лв за 1 учебен час, квалифициран преподовател от елитна гимназия учебник, учебна теткадка, речник и два аудио cd 40 лв
Курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 14 часа
Курсове по английски език за възрастни и деца в центъра на Пловдив. Курсовете за начинаещи до средно напреднали обхващат 4 нива по американската динамична система ”SIDE BY SIDE”. Курсовете за напреднали обхващат 2 нива по британската система ”PROSPECTS Upper-Intermediate”. Курсовете се провеждат в удобно за участниците време (вечер след 18 часа в работните дни или през деня през почивните дни - събота или неделя). Интензивността на часовете е от 4 до 6 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на английски език! Успешно завършилите курса получав..
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 14 часа
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых. Уроки проводятся в небольших группах по возрасту, два или три раза в неделю, на выбор. Индивидуальное обучение - по индивидуальному расписанию. Помощь ученикам в подготовке к школьным занятиям. Еще предлагаются и уроки русского, английского, итальянского.
Индивидуално и групово обучение по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално и групово обучение по руски език
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 14 часа
Руски езиков център’Гамма Бомар’ гр. Бургас организира индивидуално и групово обучение по руски език за всички възрасти и нива под ръководството на висококвалифициран преподавател, филолог-русист. Занятията се провеждат в малка група, два пъти седмично по 2 учебни часа/40 минути, 9 седмици, 144лв. Индивидуално обучение - по индивидуален график, 2 пъти седмично по 2 учебни часа, 10 седмици, 240 лв.
Езиков център Libro Academy - Курсове, уроци, обучение | Езиково обучение | гр. Варна
Езиков център Libro Academy - Курсове, уроци, обучение
Цена
149 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Лесно усвояване на непознат език с Езиков център Libro Academy - Варна. С нас ученето е лесно и приятно.
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2017 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2017 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 17 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР-ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-Неделни курсове КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /..
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от от Януари 2017 год. за Нива- A1, А2, В1 и В2- 250 лв- София- Център | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от от Януари 2017 год. за Нива- A1, А2, В1 и В2- 250 лв- София- Център
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 17 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- КЕЙМБРИДЖ. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! НАЧАЛНИ ДАТИ от ЯНУАРИРИ 2017 год.: www.vistaacademy-edu.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! www.vistaacademy-edu.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курса е 6,10 ил..
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2017 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2017 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 17 часа
Образователен Център-ВИСТА АКАДЕМИ предлага ВЕЧЕРНИ И СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВ..
Индивидуални или групови курсове по турски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални или групови курсове по турски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по турски език! Курсовете могат да бъдат индивидуални или групови. Модул индивидуално обучение- 30 уч. ч е на цена 189 лв с вкл. учебни материали! За групово обучение отстъпки! Предлага се разсрочено заплащане.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално! | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално!
Цена
300 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М организира обучение по бизнес английски. Обучението се извършва в индивидуална форма: 2 или 3 пъти седмично по 3 уч.ч / в зависимост от желанието на клиента./ Учебните материали вкл. в цената! Цена- 300 лв/ 30 уч.ч Предлагаме разсрочено заплащане. При събиране на 2-3ма човека цената е 260 лв/ 30 уч.ч Допълнителна информация на тел или на адрес.
Курсове по руски език, помощ в училище | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по руски език, помощ в училище
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М гр.Бургас предлага курсове по руски език за нивата :А1, А2 , В1, В2. Подоготвка за сертификатни изпити. Предлага се и също помощ в училище. Курсовете са на цена за индивидуално- 189 лв/ 30 уч.ч- ниво А1, А2, В1 или В2. С ВКЛЮЧЕНИ УЧ.МАТЕРИАЛИ! Предлагаме разсрочено заплащане. ПОМОЩ в училище: 1 път седмично по 3 уч.ч по 40 мин/ 4 пъти в мес/ на цена от 70 лв/ индивидуално и 50 лв/ 3-4 чов. група. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1, А2, В1, В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч. ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл. в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
Помощ в училище по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Помощ в училище по английски език
Цена
70 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага обучение по английски език. Програмата помощ в училище се провежда през цялат учебна година по 1 път седмично по 3 уч. ч по 40 мин. Обучението може да бъде индивидуално или групово/2-4 чов./ Цена за индивидуално- 70 лв/ мес. Цена за групово- 50 лв/ мес. Работи се по програмата в училище, както и ако е необходимо с допълнителни материали. За допълнителни въпроси на тел. или на адрес.
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 17 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Частни уроци по руски език в столицата | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по руски език в столицата
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Велева,  преди 18 часа
Предлагам руски езикови курсове (уроци) в центъра на столицата, Заниманията се организират веднъж, два или повече пъти вечер или през уикенда. Също така преподавам интензивни ежеседмични частни уроци по руски, за да ви помогна да бързо да подобрите своите умения за общуване в разнообразни ежедневни ситуации.
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.