Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
332 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАнглийски Език, всички нива, Младост и околните квартали | Езиково обучение | гр. София
Английски Език, всички нива, Младост и околните квартали
Цена
9 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 3 дни
Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в дома на ученика. Така че всеки, който желае да учи английски, да може да си я позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски език, умея да обяснявам добре..
★★★ Гръцки | Езиково обучение | гр. Пловдив
★★★ Гръцки
luky
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: luky,  преди 1 минути
Самоучител по Гръцки и Френски на касети . 2 броя касети по Гръцки и 2 броя касети по Френски език . 1.50 лв./бр.
Индивидуално езиково обучение за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. София
Индивидуално езиково обучение за деца и възрастни
Енеада
гр. София, обл. София,  Подател: Енеада,  преди 3 часа
Образователен център ЕНЕАДА, град София предлага индивидуално обучение по 34 чужди езика за деца и възрастни. Нашите езикови програми са съобразени с индивидуалните предпочитания на всеки един курсист.
Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение,  преди 3 часа
Ниво А1, 100 учебни часа, сряда и събота, Начало 09-09-2015г., Издава се Сертификат
Уроци по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски език за начинаещи
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Мистър Джордж Онлайн Скул,  преди 3 часа
За улеснение на всички обучението ще бъде онлайн и по тази причина ще използваме Скайп. Без ограничение във възрастта. Индивидуално или семейно (по ваш избор). В комбинация с изучаването на английски език ще се изучават и коледни и патриотични песни а също така при проблеми с вашите компютри и операционни системи ще получавате помощ и съвети на момента. А за тези, които нямат компютри и интернет а имат голямо желание да научат английски език много добре, уроците ще се провеждат в домовете им (важи само за живеещите в гр. Бургас с изключение на Меден Рудник, Победа, Акации, Долно и Горно Езеров..
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали -ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали -ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Цена
252 лв.
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 4 часа
САМО СЕГА: уникална възможност за всеки, който има желание да се развива, инвестирайки в себе си! ЛЯТНА ЦЕНА, САМО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА - 252 лв! АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР - част от ОБУЧИТЕЛНА ГРУПА БЪЛГАРИЯ, организира курсове по НЕМСКИ ЕЗИК за възрастни по най-добрата и най-лесно усвоима от курсистите система на обучение - “MENSCHEN” на издателство HUEBER. Обучението е с продължителност 100 уч. часа (2 месеца). Курсовете се провеждат в центъра на Пловдив, в съвременни и комфортни учебни зали. Изберете вариант за посещение, в зависимост от вашата ангажираност: дневни, вечерни и съботно/неделни курсов..
Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - всички нива на ПРОМО ЦЕНИ! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - всички нива на ПРОМО ЦЕНИ!
Цена
252 лв.
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 4 часа
Уникална възможност за всеки, който има желание да се развие, инвестирайки в себе си! ЛЯТНА ЦЕНА САМО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА - 252 лв! АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР - част от ОБУЧИТЕЛНА ГРУПА БЪЛГАРИЯ, организира курсове по Английски език за възрастни по най-добрата система на обучение - “LIFE” на National Geographic. Обучението е с продължителност 100 уч. Часа (2 месеца) и се провежда в центъра на Пловдив. Изберете вариант за посещение, в зависимост от вашата ангажираност: дневни, вечерни и съботно/неделни курсове. Работим с оригинални учебни материали, които са придружени със CD, DVD за упражненията. На..
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни и тримесечни курсове и индивидуални уроци - Подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и други - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на межд..
Френски | Езиково обучение | гр. Бургас
Френски
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ФРЕНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни занятия - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити DELF, DALF, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес френски, френски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно признат сертификат - Малки групи - Общ френски 240 лв/група, 288 лв/индивидуално, специализиран фре..
Български | Езиково обучение | гр. Бургас
Български
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз- групови и индивидуални курсове по български и литература - Целогодишни, 6 седмични, двумесечни и тримесечни занятия и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно-неделни учебни часове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани дипломи, валидни в България и в чужбина - Курсове по български за чужденци: 288 лв/група, 324 лв/индивидуално - Курсове за деца и ученици: обща подготовка 240 лв/група, 288 лв/индивидуално, ..
Испански | Езиково обучение | гр. Бургас
Испански
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други | Езиково обучение | гр. Бургас
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT и други
Цена
288 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- Подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално Започване на курсовете в кратки срокове
ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ- курсове и индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ- курсове и индивидуално обучение
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- курсове и индивидуално обучение по ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ и други езици - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Индивидуално обучение на цени от 324 лв до 360 лв - Международен сертификат - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите диплома, валидна в България и в чужбина - Започване на курсовете в кратки срокове
ХОНОРУВАН ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НЕМСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
ХОНОРУВАН ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НЕМСКИ ЕЗИК
Цена
120 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 6 часа
Център Давитоз е образователен център, предлагащ висококачествено обучение по езици, компютри и професии. Давитоз в Бургас обявява позицията на преподавател по немски на хонорар за дневни и вечерни курсове. Изисквания: - Отлично владеене на немски език. Не е необходимо да се доказва владеенето на немски език с документ. При насрочване на интервю се попълва тест за владеене на езика - Опитът в преподаването е препоръчително, но не задължително условие - Отлични комуникативни умения - Мотивация и желание за развитие Условия на работа: - Заплащане: 120 лв за курс от 24 астрономически ч..
Стартира Курс по Арабски език 1 ниво Английски  език 2,3,4 ниво,  Немски език 1,2,3,4 ниво ,Френски език 1 ниво и  Руски език  ниво 1-3ниво в Интер Алианс | Езиково обучение | гр. Стара Загора
Стартира Курс по Арабски език 1 ниво Английски език 2,3,4 ниво, Немски език 1,2,3,4 ниво ,Френски език 1 ниво и Руски език ниво 1-3ниво в Интер Алианс
ИНТЕР АЛИАНС
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ИНТЕР АЛИАНС,  преди 6 часа
Лицензираният Център за Професионално Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага специализирано обучение по Английски език,Немски ,Испански,Италиански, Френски,Руски,Гръцки и Турски език .Гарантираме висок стандарт в обучението и реални резултати!Издаване на легитимно удостоверение, съгласно МОН Ние сме езиков център с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение.При нас работят квалифицирани и опитни филолози по най-новите и успешни системи за преподаване на съответния език. .Използва се учебник, учебната тетрадка, аудио записи, както и допълнителни материали, подбрани..
На 03.08.15 Стартират Английски език 1 ниво и Немски език 2 ниво в Интер Алианс | Езиково обучение | гр. Стара Загора
На 03.08.15 Стартират Английски език 1 ниво и Немски език 2 ниво в Интер Алианс
ИНТЕР АЛИАНС
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: ИНТЕР АЛИАНС,  преди 7 часа
Лицензираният Център за Професионално Обучение ИНТЕР АЛИАНС Ви предлага специализирано обучение по Английски език за начинаещи и напреднали от І – V ниво в 100 учебни часа(и 10 уч.ч бонус разговорен модул) .Системата “LIFE” е актуална и комуникативна, развива бързо говорни умения. Използва се оригинален учебник и учебната тетрадка (с включени CD и DVD) ,както и допълнителни материали, подбрани според нуждите и интересите на курсистите с цел по-бързото им приобщаване към езика.Гарантираме висок стандарт в обучението и реални резултати! Ние сме езиков център с дългогодишен опит и утвърден авт..
Уроци по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 7 часа
Уроци по Английски език за начинаещи и напреднали
немскиПрофесионална автобиография по | Езиково обучение | гр. Бургас
немскиПрофесионална автобиография по
Цена
5 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Професионално изготвям автобиография по немски 5лв на човек
Уроци по немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по немски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
уроци по немски език първо ниво 10лв 90 мин
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС” | Езиково обучение | гр. Бургас
КУРС ПО АНГЛИЙСТ УКИ ЕЗИК ОЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”СИНТАКС”
Цена
280 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Курс по английски ниво А2 се провежда при сформиране на група от 5 до 8 курсиста. Графика за посещенията се определя в зависимост от предпочитанията на курсистите, ангажиментите на преподавателя и заетостта на залата.
Промо ОНЛАЙН курс по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Промо ОНЛАЙН курс по английски език
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Онлайн курс английски език ниво А1 или А2 на цена от 150 лв/ 30 уч.ч вместо 200 лв. Online курс английски език ниво В1 или В2 на цена от 170 лв/ 30 уч.ч вместо 220 лв. Курсът се провежда в реално време с преподавател по скайп! ПРЕДЛАГАМЕ И ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ТУРСКИ ЕЗИК!
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М | Езиково обучение | гр. Бургас
Езикови курсове от езикова школа СКИЛС М
Цена
160 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 10 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Курсовете се провеждат на модули от по 30 уч.ч. Като заниманията са индивидуални или групови. Индивидуално обучение цена от 160 лв/ 30 уч.ч за английски, немски и руски език. Обучението е както за деца, така и за възрастни. Индивидуално обучение цена от 170 лв/ 30 уч.ч за испански, италиански, френски и турски език. Учебни материали вкл. в цената/ ксерокопия/ Допълнителна информация на посочените контакти.
Английски език за възрастни и деца | Езиково обучение | гр. София
Английски език за възрастни и деца
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Уроци по английски език за начинаещи и напреднали в удобно за Вас време и място.Индивидуална подготовка : помощ в училищния материал, подготовка за изпити,работа в чужбина, самоусъвършенстване на езика. Възможност и за онлайн обучение!
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 8.50 лв.
Руски Езиково обучение гр.София | Езиково обучение | гр. София
Руски Езиково обучение гр.София
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Давам индивидуални уроци по РУСКИ ЕЗИК на деца и възрастни, начинаещи и напреднали, българи и чужденци в удобно време в гр. София. Включва граматика и литература за всички възрастови групи. Програмата на обучението се съставя индивидуално в зависимост от нивото на знание на езика. За повече информация и свободни часове моля позвънете
Частни уроци по руски език – всички нива | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по руски език – всички нива
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Млад и амбициозен филолог предлага индивидуални уроци за всички възрасти и нива. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс или курс в много малка група от 2-3 души с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Подготовка за сертификати и изпити
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език
Цена
25 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти,Софийския и Нов български университети,възпитаник на Атинския университет,завършил българска филология в Софийския университет,автор на гръцко-български речник,издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”,заклет преводач с богат опит в икономическата,финансовата,банковата и юридическа терминология,предлага частни уроци по български език на гърци,живеещи,работещи или следващи в София,използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи,както и пособия,собствена разработка.Предоставя ви се уникалната възможност да комуники..
Подготовка за семестриални и държавни изпити по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Подготовка за семестриални и държавни изпити по гръцки език
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, специалист по икономическа терминология на гръцки език, член на държавни комисии, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и три книги, подготвя студенти от специалностите с новогръцки език за семестриални и държавни изпити, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, пособия, собствена разработка,..
ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ уроци по гръцки език от университетски преподавател | Езиково обучение | гр. София
ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ уроци по гръцки език от университетски преподавател
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и три книги,предлага частни уроци на абсолютно начинаещи,напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи,както и пособия, собствена разработка.Предоставя ви се уникалната възможност да комуникирате безпрепятствено с вашите приятели,..
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Host.bg