Обучение, курсове

Езиково обучение

Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
345 обяви
ТОП оферта
Езикови курсове. Помощ в училище. Подготовка по Бел и математика. Подготовка за матура.гр. Бургас, Бургас,  преди 1 ден
Език: Английски
Езикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуална форма на обучение през цялата учебна година. *Български език за чужденци - предимно индивидуалн..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЧастни уроци по английски език за ученици | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за ученици
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 7 часа
Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обучението по..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Zoya Mihaylova,  преди 1 ден
Висококвалифициран преподавател по английски език с международно признати диплома и сертификат на университета Кеймбридж (CELTA+ DELTA), Английска филология и Монтесори диплома на Montitude International, United States. С дългогодишен опит в преподаването на английски език и професионално развитие на преподаватели както в България, така и в чужбина. Предлага индивидуални уроци по общ, разговорен, бизнес английски, сертификатна подготовка за изпитите на Кеймбридж, английски за деца. Провежда входящт писмен тест и интервю за установяване на нивото. Възможност за постигане на отлични резултат..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 2 дни
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател.
VIPАнглийски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално
VIPIELTS с Брендън Марън от 30.03 за изпита 29.04.17 | Езиково обучение | гр. София
IELTS с Брендън Марън от 30.03 за изпита 29.04.17
Цена
420 лв.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 2 дни
Фондацията обявява групи IELTS от 30.03 с Брендън Марън. Информация за курсът: В процеса на обучение ще се запознаете с изпитните стратегии и ще постигнете максимална оценка при полагате на изпита. От преподавателя ще получите обратна връзка как се справяте на отделните части, на кои трябва да наблегнете повече, като за това ще Ви помогне британският преподавател Брендън Марън процеса на обучението до изпита. Модули на теста се предлага в два формата - IELTS /Academic и General Training. При Академичния модул, частите Четене и Писане оценяват дали кандидатът е готов да учи в академична..
VIPУроци по руски език-10 лв. за академичен час. | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език-10 лв. за академичен час.
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Дипломиран филолог, носител на езика, предлага уроци по интензивен начален курс -’РУСКИ ЕЗИК’. Обучението се провежда по учебника ’Жили-были’ и включва курс от 40 урока и 220 часа. Равнище: А1(елементарно-28 урока) и А2(базово-12 урока). Всеки урок включва: Тема, Речеви образци, Текст, Упражнения и творчески задачи. Заплащане-10 лева за учебен час (45 мин). Желанието да се изучава езика, а също интереса към руската култура, традиции и обичаи, се приветства.
Немски език за лекари и медицински сестри | Езиково обучение | гр. София
Немски език за лекари и медицински сестри
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Goethe Schule,  преди 7 часа
Goethe Schule предлага онлайн обучение по медицински немски. Изучава се лексиката, характерна за медицината. По време на курса се проверяват постоянно знанията на учениците Упражнява се: * писане на рецепти, * водене на разговори с пациенти, * прегледи, * поставяне на диагнози, * изготвяне на лечение. Учениците се научават как да реагират в различни ситуации по време на курса. Предлагаме курсове и за лаборанти, рехабилитатори, санитари, болногледачи, подготовка за всички изпити и сертификати за работа и учене в немскоговорящите държави, матура по немски език, технически, икономич..
Подготвка за ТЕСТ ДАФ | Езиково обучение | гр. София
Подготвка за ТЕСТ ДАФ
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Goethe Schule,  преди 7 часа
Искате да учите в немски университет? Трябва Ви ТЕСТ ДАФ сертификат? Езикова школа Goethe schule предлага подготовка за изпита TEST DaF. По време на обучението ще се научите да обработвате всички компоненти на изпита: LV; HV,SA, MA. Предлагаме подготовка за всички изпити и сертификати за работа и учене в немскоговорящите държави, подготовка за матурата, технически, икономически, бизнес и медицински немски. История, биология, химия и география на немски език.
Курс по немски -А1 | Езиково обучение | гр. София
Курс по немски -А1
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Goethe Schule,  преди 7 часа
Goethe Schule предлага онлайн обучение за възрастни и ученици по немски език - А1 -първо ниво, по системата Schritte на HueberVerlag. Обучението е съобразено с Вашето свободно време. Наблягаме на разговорен немски, разиграваме постоянно ситуации от ежедневието. Поставяме учениците в реални ситуации, за да използват научената лексика. Тестове след всеки урок, за да проверяваме знанията на учениците. Подготвяме за всички изпити и сертификати за работа и учене в немскоговорящите държави, подготовка за матурата, технически, бизнес и медицински немски. История, биология, химия на немски език.
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 8 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове
Цена
22 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 8 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач към гръцкото консулство в София с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на деца от гръцко-български бракове, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага им..
Специална цена за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Специална цена за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте!
Цена
210 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 9 часа
Education& Friends е езиков център създаден с преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ние ще Ви предложим и знания, които ще усвоите на 100% в нашите малки групи. За да бъде обучениет..
уроци по английски език за ученици от 1 до 6 клас и начинаещи възрастни | Езиково обучение | гр. Русе
уроци по английски език за ученици от 1 до 6 клас и начинаещи възрастни
Цена
13 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Таня Йорданова,  преди 10 часа
Провеждам уроци по английски език за възрастни и ученици. Прилагам индивидуален подход при всеки от обучаваните. Цена 13 лв./60мин.
Руски език - курсове в София, Бургас и Варна | Езиково обучение | гр. София
Руски език - курсове в София, Бургас и Варна
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 11 часа
- Онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - 6 - седмично, двумесечно, 3 - месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуал..
Руски Езиково обучение гр. София | Езиково обучение | гр. София
Руски Езиково обучение гр. София
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Давам индивидуални уроци по РУСКИ ЕЗИК на деца и възрастни, начинаещи и напреднали, българи и чужденци в удобно време в гр. София. Включва граматика и литература за всички възрастови групи. Програмата на обучението се съставя индивидуално в зависимост от нивото на знание на езика. За повече информация и свободни часове моля позвънете
Частни уроци по руски език - всички нива | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по руски език - всички нива
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Млад и амбициозен филолог предлага индивидуални уроци за всички възрасти и нива. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс или курс в много малка група от 2-3 души с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Подготовка за сертификати и изпити
Английски, немски, френски, руски - групово и индивидуално | Езиково обучение | гр. София
Английски, немски, френски, руски - групово и индивидуално
Цена
100 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 13 часа
Езикова школа Абилити предлага групово и индивидуално обучение по английски, немски, френски и руски за всички нива. Подготовка за сертификати. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 месеца /неинтензивен курс/, 1 месец /интензивен курс/ Тестът за определяне на нивото е безплатен. Цена от 100 лв. на ниво. Посещенията са - 2 пъти в седмицата по 3 уч. часа - от понеделник до петък - съботно-неделен вариант. Курсовете са съобразени със свободното време на обучаващите се. Предлагаме и индивидуално обучение. Занятията се провеждат в удобно за курсистите време при предварително съставен учебен пл..
Български език за чужденци | Езиково обучение | гр. София
Български език за чужденци
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 13 часа
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от начално (А1) до експертно( С2). Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български във вашите ежедневни контакти.
Bulgarian Language for foreigner speakers | Езиково обучение | гр. София
Bulgarian Language for foreigner speakers
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 13 часа
Школа иностранных языков АБИЛИТИ www.abilityschool.eu организует индивидуальное и групповое обучение по болгарскому языку для иностранцев . Обучение проводится на русском языке. Индивидульное обучение может проводиться в офисе курсиста в удобное для Вас время. Для обучения Вам не надо покупать учебник , т.к. наша школа предлагает свою систему обучения и методику. Учебные пособия входят в цену курса обучения.
дава уроци по английски и преводи | Езиково обучение | гр. Бургас
дава уроци по английски и преводи
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Дава уроци по английски за начинаещи и напреднали-индивидуално. Преводи.
Курсове по английски език за ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език за ученици и възрастни
Concord School
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Concord School,  преди 15 часа
Concord School предлага уроци и курсове по английски език за ученици и възрастни. Провеждаме групово и индивидуално обучение за всички нива по Общата европейска референтна рамка за езиците. За да определим точно нивото, правим безплатен тест. Поставяме си за цел да ви дадем задълбочени и трайни познания по езика и да постигнем оптимални резултати за срока на обучение. Предлагаме ви: Целогодишни курсове по английски език за ученици от първи до дванадесети клас - от октомври до май /според смяната в училище/; Курсове за възрастни за всички нива с продължителност 100 учебни часа..
Английски език | Езиково обучение | гр. София
Английски език
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 15 часа
Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Всички нива. Предлагаме основен, разговорен курс и бизнесанглийски.
Дистанционно - езиков курс по френски с четене и четене с разбиране | Езиково обучение | гр. Бургас
Дистанционно - езиков курс по френски с четене и четене с разбиране
Цена
40 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 15 часа
Избери езика на предпочитаната от теб дестинация за отдих или работа и започни разговорен езиков курс по френски език дистанционно в Център за преводи и обучения ПРИНСИЕР - Бургас дистанционно. Безплатен първи урок. Запазете своето място в курса по телефона или на имейла. Посетете интернет страницата на центъра.
Уроци по турски език на приемлива цена | Езиково обучение | гр. София
Уроци по турски език на приемлива цена
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Radoslava Nenkova,  преди 15 часа
Индивидуално обучение по турски език за начинаещи и напреднали. Изготвяне на индивидуален учебен план, съобразен с Вашите желания и цели. 100 % гаранция за качество! Цена - 8 лв. на уч. час. Осигурени учебни материали Възможност за скайп обучение.
Индивидуално и групово обучение по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално и групово обучение по руски език
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 16 часа
Руски езиков център’Гамма Бомар’ гр. Бургас организира индивидуално и групово обучение по руски език за всички възрасти и нива под ръководството на висококвалифициран преподавател, филолог-русист. Занятията се провеждат в малка група, два пъти седмично по 2 учебни часа/40 минути, 10 седмици, 140 лв. Индивидуално обучение - по индивидуален график, 2 пъти седмично по 2 учебни часа, 10 седмици, 200 лв.
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 16 часа
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых. Уроки проводятся в небольших группах по возрасту- 4 урока/40 минут в неделю, 10 недель, 140 лв. Индивидуальное обучение и на двоих - 4 урока/40 минут в неделю, 10 недель, 240 лв. Помощь ученикам в школе.
Немски език - курсове и индивидуално в София, Варна и Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език - курсове и индивидуално в София, Варна и Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 16 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Бизнес немски, немски за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома - Общ немски240 лв/група, 288 лв/индивидуално, специализиран немски и подготовка за из..
Курсове по английски език в Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език в Пловдив
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 16 часа
Курсове по английски език в Пловдив. На 23-ти март започва курс по английски език - ниво А2 - цена 120 лв. в група от 7 души. Американската динамична система ”SIDE BY SIDE” е предназначена за възрастни и младежи на гимназиална възраст, които искат бързо да научат писмено и говоримо английския език до средно ниво (А1, А2, В1). Британската система ”PROSPECTS Upper-Intermediate” е предназначена за възрастни и младежи на гимназиална възраст, които искат да наградят познанията си по английски език над средно ниво (В2). Курсовете за деца са предназначени за ученици от 2 до 7 клас с п..
Уроци по испански в София, Варна и Бургас - курсове и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по испански в София, Варна и Бургас - курсове и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 16 часа
Център Давитоз София, Варна и Бургас- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите междуна..
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.