Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
386 обяви
ТОП оферта
Обучение по Немски Езикгр. София, София,  Подател: Атанас Бакалов,  преди 1 ден10 лв. (Цена)Атанас БакаловФилолог с опит, учил в Германия предлага обучение по Немски език за начинаещи и напреднали. Посещения по домовете. 10лв/уч.час
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЧастни уроци по английски език за деца и млади хора | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за деца и млади хора
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за хора от всякакви възрастови групи за подобряване на резултатите и допълнителна подготовка. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище, полагане на добра основа и изграждане на речников капацитет по увлекателен и приятен начин. Намирам се в Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
VIPУроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 11 часа
ФИЛОЛОГ дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за работа в чужбина, самоусъвършенстване(по системата New Headway). Учебните материали са включени в цената.
VIPЧастни уроци по немски и английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по немски и английски език
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Анита,  преди 1 ден
Заповядайте на безплатен пробен урок за определяне на нивото. Уроците се провеждат в Цариградски комплекс, кв. Дружба 2. Цената за един астрономически час е 7 лв.,а за редовно посещение от 3 пъти седмично има намаление от 10%. Времето за провеждане на уроците е напълно съобразено с Вашето свободно време.
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив) | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив)
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: English teacher,  преди 16 минути
Давам частни уроци по английски език - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за кандидат -студентски изпити и матури по английски език; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в удобно време в дома на ученика или при мен. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Ако ..
Немски | Езиково обучение | гр. Правец
Немски
Цена
13 лв.
гр. Правец, обл. София,  преди 3 часа
Давам частни уроци по немски език за начинаешти или в подготвителен клас.1 астрономичен час-13 лв. Подготовка за 1-во и второ ниво. Rabotq i s u4ebnicite na y4enicite.
Индивидуални уроци по турски език на приемлива цена | Езиково обучение | гр. София
Индивидуални уроци по турски език на приемлива цена
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Radoslava Nenkova,  преди 6 часа
Индивидуално обучение по турски език за начинаещи и напреднали. Изготвяне на учебен план и график. Обучение с фокус върху разговорната практика и използване на максимален брой иновативни методи и различни източници. Ако имате желание да научите този много приятен и интересен език - не се колебайте! Заедно ще направим ученето приятно и увлекателно. Цена - 7 лв. на час.
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по немски език
Цена
135 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 7 часа
Курсове по немски език в гр. Пловдив. Курсовете по немски език за начинаещи до средно напреднали обхващат 6 модула по системата ”Themen aktuell” - нива А1, А2 и В1. Курсовете са: вечерни - след 18 часа или дневни - през почивните дни. Интензивността на часовете е от 4 до 6 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на немски език! Успешно завършилите курса получават сертификат. Цена за всеки модул: 135 лв. в група от 6 души. --- За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!
Курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 7 часа
Предлагаме курсове по английски език за начинаещи и напреднали + разговорен английски език. Курсовете за начинаещи до средно напреднали обхващат 4 нива по системата ”SIDE BY SIDE”. Курсовете за напреднали обхващат 2 нива по системата ”PROSPECTS Upper-Intermediate”. *За деца и ученици се работи по системата OUR WORLD, издание на National Geographic. *За средно напреднали или напреднали, предлагаме курс по разговорен английски език с водещ от САЩ, който се провежда понеделник от 18:30 часа. Курсовете се провеждат в удобно за участниците време (вечер след 18 часа в работните дни и..
Чудесата на Япония – летен курс за деца от 06. 06 до 30. 06. 16 г. | Езиково обучение | гр. София
Чудесата на Япония – летен курс за деца от 06. 06 до 30. 06. 16 г.
Цена
150 лв.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 8 часа
Обичате ли манга и аниме? Чували ли сте за калиграфия и оригами? Какво знаете за Япония и нейните съкровища? Това лято Образователни висини към Международна фондация „Св. св. Кирил и Методий” организира интензивен едномесечен курс за деца на възраст до 10 години, в който всички млади любители на японската култура да се гмурнат с интерес в нейните чудеса. Курсът е фокусиран върху представянето на културата на Япония – калиграфия, оригами, традиционни и съвременни изкуства, песни и приказки, аниме и манга. Ако искате да опознаете Япония, за да я обикнете и да запалите у децата си обичта към..
Практикум 41ви въпрос за Матура БЕЛ от 7 до 13 май. | Езиково обучение | гр. София
Практикум 41ви въпрос за Матура БЕЛ от 7 до 13 май.
Цена
159 лв.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 8 часа
Само при нас можете да посетите единствен по рода си курс: 41ви въпрос от матурата по БЕЛ. 25 часа + 10 часа подарък от нас! Дни на провеждане: от 7 до 13 май, всеки ден от 9. 00 или 14. 00 часа. Преподавателят е Станимира Манолова - специалист в подготовката за МАТУРА. Всички курсисти от предходните години са получили отлични резултати при явяване на изпита. Цена: 159 лева. Записване до 30. 04. 15г. Местата са ограничени!
Toefl ibt с Брент Сандерс -от  26 .05 и 27.06. Промоция за записалите се до 18.04. | Езиково обучение | гр. София
Toefl ibt с Брент Сандерс -от 26 .05 и 27.06. Промоция за записалите се до 18.04.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 8 часа
TOEFL с Брент Сандерс от 16.05 и 27.06.Изпитен център Професионализъм вече 20 години. Очакваме Ви! youtu.be/4izMLbqdMRg
Немски език Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 10 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
Езикови курсове на изключително ниска цена - 249лв с ”Кеймбридж Център” | Езиково обучение | гр. Пловдив
Езикови курсове на изключително ниска цена - 249лв с ”Кеймбридж Център”
Цена
249 лв.
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 10 часа
Запишете се за своя курс по: - английски език - немски език - испански език - италиански език - френски език а за следните езици, цената е 215 лв. за начинаещи: - гръцки език - турски език - руски език Не пропускайте този шанс! За записвания: бул. ”Цар Борис III Обединител” 134, до ректората на ПУ
Уроци руски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци руски език
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Иванна,  преди 11 часа
Да събудиш интереса на детето към чужд език - не е лесна задача. Аз правя точно това, първо събуждам интерес и желание за обучение на този прекрасен език. Руският ми е майчин език, което подразбира добро качество на обучението) Учим и се забавляваме!
Частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост
Цена
9 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 12 часа
Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в Младост 2, на 20 метера от Mc Donalds. Така че всеки, който желае да учи английски, да може да си я позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски език, ..
Частни уроци по Английски Език online | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по Английски Език online
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
Уроци по английски | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по английски
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 13 часа
Частни уроци по английски за ученици до 7ми клас. Пловдив център, цена по договаряне.
Руски | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
Уроци по РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил РУСКА ФИЛОЛОГИЯ В РУСИЯ. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или възрастни според упражняваната професия, за начинаещи и напреднали, за работещи в сферата на недвижимите имоти,туризма и др. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор и оформяне на документи. Съвременна методика на обучение. Индивидуално- 60 мин.- 10лв. Групово- 60 мин.- 9 лв.
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Курс по английски език за начинаещи | Езиково обучение | гр. Варна
Курс по английски език за начинаещи
Цена
228 лв.
Светман ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Светман ООД,  преди 14 часа
Курсът е по езикова Европейска рамка ниво А1. Обучението осигурява граматични познания и основни комуникационни умения. Чрез игрови подходи се усвояват знания за справяне в реални ситуации от ежедневието. Обучението е в малки групи до 8 курсиста. Системата е ”Opportunities”. Продължителността - 60 часа; време на провеждане 2 пъти седмично от 18 до 20:30 ; дните се определят от курсистите
Френски | Езиково обучение | гр. София
Френски
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Evelina Yanovska,  преди 14 часа
Опитен преподавател, френска филология, завършил средно образование в Париж, живял 4 години във Франция, учил в Сорбоната и завършил Френска филология в СУ”Св. Кл. Охридски” през 1981 г. дава уроци по френски език. Трябва да се вземе предвид и транспорта при посещение в дома на ученика. Методът на обучение може да бъде Alter ego, Campus, Panorama т.н. и е по избор на учащия. При едновременно обучение на двама ученика 25 лв-60 мин 12лв. -40мин, 15лв-60мин, 18лв-90мин, 22лв-120мин
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални и групови езикови курсове по английски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира индивидуални и групови курсове по английски език нивата А1,А2,В1,В2. Подготовка за сертифитни изпити и други. Модул от 30 уч.ч / половин ниво/ индивидуално обучение е на цена -189 лв за нива А1 или А2, В1 или В2. Учебни материали вкл.в цената. Предлагаме разсрочено заплащане. Групово обучение по запитване.
Летни курсове по английски език за деца | Езиково обучение | гр. Бургас
Летни курсове по английски език за деца
Цена
100 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира детски курсове по английски език за през лятната ваканция. Курсовете за най- малките (7-8 г) ще се провеждат всеки ден по 1час и 20 мин или 3 пъти в седмицата по 2 часа. За средните(9-11г.) и големите( 12-14) ще се провеждат по 3 пъти в седмицата по 2 часа. Заниманията за най- малките са: 100 лв/ месец група от3-5 деца и за по-големите (9-11 и 12-14г.) : 120 лв/ месечно група от 3-5 деца. Начин да се съчетае почивката с малко учене и разнообразие през лятната ваканция.
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански! | Езиково обучение | гр. Бургас
Летни детски езикови курсове по английски, испански, италиански!
Цена
120 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира детски курсове през юни, юли и август по английски, испанки и италиански. Курсовете ще са по 3 пъти седмично по 3 уч.ч по 40 мин. Група от 3-5 деца. Цена - 120 лв/ мес. Бонус- уч.материали! Допълнителна информация на място или на посочените контакти.
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално! | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално!
Цена
300 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира обучение по бизнес английски. Обучението се извършва в индивидуална форма: 2 или 3 пъти седмично по 3 уч.ч / в зависимост от желанието на клиента./ Учебните материали вкл. в цената! Цена- 300 лв/ 30 уч.ч Предлагаме разсрочено заплащане. При събиране на 2-3ма човека цената е 260 лв/ 30 уч.ч Допълнителна информация на тел или на адрес.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Съботно - неделни курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Съботно - неделни курсове по немски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 15 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90.- по желание на курсистите. За индивидуално обучение цената е 189 лв/ 30 уч.ч за нивата А1, А2 , В1 или В2. Сертификатни нива по запитване. Учебни материали вкл.в цената! / ксерокопия/ Предлага се разсрочено заплащане! Допълнителна информация на тел. или на място.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.