Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
380 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАнглийски курсове - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 12 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално
VIPБългарски език за чужденци | Езиково обучение | гр. София
Български език за чужденци
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 1 ден
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от начално (А1) до експертно( С2). Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български във вашите ежедневни контакти.
VIPIELTS с Брендън Марън от 08. 07 и 29. 08. 06 ЛЯТО 2016 | Езиково обучение | гр. София
IELTS с Брендън Марън от 08. 07 и 29. 08. 06 ЛЯТО 2016
Цена
420 лв.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 2 дни
Фондацията обявява интензивни групи IELTS от 08. 07 и 29. 08. 16 г. с Брендън Марън. Информация за курсът: В процеса на обучение ще се запознаете с изпитните стратегии и ще постигнете максимална оценка при полагате на изпита. От преподавателя ще получите обратна връзка как се справяте на отделните части, на кои трябва да наблегнете повече, като за това ще Ви помогне британският преподавател Брендън Марън процеса на обучението до изпита. Модули на теста се предлага в два формата - IELTS /Academic и General Training. При Академичния модул, частите Четене и Писане оценяват дали кандидатът..
VIPToefl ibt с Брент Сандерс -от 27.06 и 11.07 Лято 2016 | Езиково обучение | гр. София
Toefl ibt с Брент Сандерс -от 27.06 и 11.07 Лято 2016
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 2 дни
TOEFL с Брент Сандерс -72 уч. ч. Интензивни 12 дневни курсе от 27. 06 до 09. 07 от 11. 07 до 23. 07 от 08. 08 до 20. 08 от 22. 08 до 03. 09 Целогодишно предлагаме курсове за Toefl, SAT I, GRE, GMAT, Cambridge Certificates, IELTS, ILEC, Бизнес Английски-BEC, Кандидатстудентски курсове, подготовка за матура, общо езикови курсове по: английски, немски, испански, японски, френски и руски. Спестете време и средства като използвате нашите услуги, всичко на едно място! Международна Фондация “Св. Св. Кирил и Методий” * Регистриран UCAS център * Регистрация за IELTS, TOEFL, SAT, GRE-Sub..
VIPЧастни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по Английски Език, всички нива, кв. Младост
Цена
10 лв.
Николета Гергова
гр. София, обл. София,  Подател: Николета Гергова,  преди 3 дни
Давам частни уроци по английски език в София - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в Младост 2, на 20 метера от Mc Donalds. Така че всеки, който желае да учи английски, да може да си я позволи. Съобразявам се с финансовите възможности на учениците и правя отстъпки при необходимост от по-интензивни занимания, както и когато учениците изберат да учат по двойки със свой близък човек или приятел. Завършила съм лингвистика-английски и немски език,..
VIPИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК по метода сугестопедия за ученици през ваканцията. | Езиково обучение | гр. София
ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК по метода сугестопедия за ученици през ваканцията.
Цена
350 лв.
Образователен център”МАЕСТРО”
гр. София, обл. София,  Подател: Образователен център”МАЕСТРО”,  преди 4 дни
Внимание!!! При записване до 20.06.2016, ползвате 50 лв. отстъпка от посочената цена. За всички ученици, които искат да направят ваканцията ползотворна и да ПОДОБРЯТ за три пъти по-кратко време нивото си по английски, ние от МАЕСТРО Ви предлагаме едноседмична обучителна програма. Обучението ще се води от преподаватели, ЛИЧНО обучени от международния сугестопедагог и съратник на д-р Лозанов: канадецът ЛОНИ ГОЛД, който вече 30 години провежда курсове по английски и френски език из цял свят. За всички ученици, които искат да направят ваканцията ползотворна и да ПОДОБРЯТ за три пъти по-к..
От 20 на 15 лв. Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
От 20 на 15 лв. Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
15 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 39 минути
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Частни уроци по турски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по турски език
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: djani1,  преди 2 часа
Предлагам частни индивидуални уроци по турски език за начинаещи и напреднали от преподавател филолог. Часовете се организират в удобно за вас време и по индивидуален план, отговарящ на нуждите ви.
Уроци по руски език от педагог, филолог | Езиково обучение | гр. София
Уроци по руски език от педагог, филолог
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Руски език,  преди 8 часа
Уроците се провеждат в приятна, уютна обстановка в близост до метростанция (50м.) от преподавател по руски език със специалност Руска филология и 5 годишен опит. Цената варира от 7 до 10 лв. за учебен час взависимост от броя на часовете, които иска ученика. Сформират се и групи до 4 човека с цена 199 лв., за 60 уч. (1 ниво - А1, А2, В1, В2, С1).
Частни уроци по Английски Език online | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по Английски Език online
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Уроци по испански език - курсове и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по испански език - курсове и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
Части уроци по Английски език- скайп и от дома, 10лв-1 учебен час | Езиково обучение | гр. София
Части уроци по Английски език- скайп и от дома, 10лв-1 учебен час
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Leo Iv,  преди 9 часа
Предлогам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски, и да напредва в знанията си по един игрив и весел начин. Аз съм учила английски в гимназията като основен предмет. Живях в Ню Йорк 4 години, където учих актьорско майсторство. Усвояването на език е нещо, което се случва с последователност и желание. Използвам много техники, които са ми помогнали по пътя към моят прогрес за постигане на резултат. Обичам да правя часовете интересни и да обогатявам учениците с много идеи и различни похвати. Насърчавам четене на глас, по..
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Април 2016г.- 240 лв | Езиково обучение | гр. София
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Април 2016г.- 240 лв
Цена
240 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 10 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага ЛЕТНИ- ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВО- Goethe..
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за Нива-A1, А2, В1 и В2- 240 лв- София-Център | Езиково обучение | гр. София
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за Нива-A1, А2, В1 и В2- 240 лв- София-Център
Цена
240 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 10 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на издателство Oxford - New English File. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! Начални дати от ЮЛИ 2015 год.: http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курса..
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Април 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Април 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв
Цена
240 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 10 часа
20% Отстъпка! ЕЦ ”VISTA ACADEMY” предлага ВЕЧЕРНИ И ДНЕВНИ ИНТЕНЗИВНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВ..
Курсове и уроци за ученици по английски, немски, френски, испански, италиански език! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци за ученици по английски, немски, френски, испански, италиански език! Заповядайте!
Цена
135 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 11 часа
Планувахте ли лятото на вашето дете? Ако детето Ви среща трудности в чуждоезиковото обучение и Вие не можете да му помогнете, заповядайте в Пловдив и езиков център Education& Friends! Ще Ви дадем нужната консултация, безплатен тест за определяне на нивото на езиковите познания на детето и подходящото обучение за него! Ние ви предлагаме малки групи, с цел постигане на най-високи резултати или индивидуално обучение, съобразено с нуждите, нивото и темпа на напредване на Вашето дете Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвои детето Ви успешно избрания от вас език: англ..
15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте!
Цена
217 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 11 часа
ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ В EDUCATION& FRIENDS - ВСИЧКИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ С 15% ОТСТЪПКА! ЗАПОВЯДАЙТЕ! Education& Friends е езиков център създаден от преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ..
Български език за чужденци в Education& Friends. Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Български език за чужденци в Education& Friends. Заповядайте!
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 11 часа
Езиков център Education& Friends организира индивидуално или полу-индивидуано обучение по Български език за чужденци с работни езици: английски, немски, италиански, испански, гръцки, турски, руски и много други. Всеки желаещ може да се запише на индивидуални уроци по български език за чужденци, като дните и началният час предварително се уточняват с екипа ни. Уроците могат да се провеждат както в нашия офис, така и на удобно за клиента място в рамките на град Пловдив. Индивидуалните уроци са по-бърз и по-ефективен начин за изучаването на българския език от груповото обучение, тъй като те с..
Уроци по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 часа
Индивидуални уроци по руски език, подготовка за кандидат-студенти и изпити за сертификати.
Английски език- индивидуална подготовка за изпити | Езиково обучение | гр. Пловдив
Английски език- индивидуална подготовка за изпити
Цена
9 лв.
Мозайка-92
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Мозайка-92,  преди 12 часа
ПОДГОТОВКА ЗА СЛЕДНИТЕ ИЗПИТИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК -Кеймбридж- Cambridge English: First (FCE) ( В2 ); Advanced (CAE) /ниво С1/ -IELTS (от 6.5 до 8.0 точки, В1 до С2); - TOEFL iBT (В1 до С1) Преподавател: магистър с опит от САЩ Място на обучение: в офиса ни на центъра на Пловдив или дистанционно по ”Скайп”
Уроци по разговорен английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по разговорен английски език
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
В уроците се отделя повече внимание на говоримия английски, което дава възможност да се натрупа повече практика и увереност при водене на разговори, както и да се подобри произношението. Аз самият съм усъвършенствал говоримия си английски по време на няколкогодишно пребиваване във Великобритания. Посочената цена е за учебен час от 40 минути. Има възможност за провеждане на уроците на ваш адрес, както и онлайн (по Скайп). Възможно е и провеждане на интензивни уроци (3 и повече пъти в седмицата), ако ви предстои скорошно пътуване в чужбина.
Немски- индивидуална подготовка за изпити | Езиково обучение | гр. Пловдив
Немски- индивидуална подготовка за изпити
Цена
9 лв.
Мозайка-92
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Мозайка-92,  преди 13 часа
ПОДГОТОВКА ЗА СЛЕДНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ИЗПИТИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ И УЧЕНИЦИ: -изпити на Гьоте институт- Das Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1, Das Goethe-Zertifikat A2: Start Deutsch 2, Das Goethe-Zertifikat B1, Das Goethe-Zertifikat B2, Das Goethe-Zertifikat C1 -изпити по немски език на институт TestDaF -австрийски изпити ÖSD (ÖSD Zertifikat B2, ÖSD Zertifikat C1) - telc Deutsch A1-C1 - TestDaF (B2/C1 за прием в немски висши училища - изпита DSH на университета Манхайм за прием в немски висши училища Преподавател: магистър с диплома и опит от Германия Място на обучение: ..
Курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 13 часа
Курсове по английски език за начинаещи и напреднали в гр. Пловдив. Курсовете за начинаещи до средно напреднали обхващат 4 нива по системата ”SIDE BY SIDE”. Курсовете за напреднали обхващат 2 нива по системата ”PROSPECTS Upper-Intermediate”. *За деца и ученици се работи по системата OUR WORLD, издание на National Geographic. *За средно напреднали или напреднали, предлагаме курс по разговорен английски език с водещ от САЩ. Курсовете се провеждат в удобно за участниците време (вечер след 18 часа в работните дни или през деня през почивните дни - събота или неделя). Интензивността ..
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по немски език
Цена
135 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 13 часа
Курсове по немски език в гр. Пловдив. Курсовете по немски език за начинаещи до средно напреднали обхващат 6 модула по системата ”Themen aktuell” - нива А1, А2 и В1. Курсовете са: вечерни - след 18 часа или дневни - през почивните дни. Интензивността на часовете е от 4 до 6 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на немски език! Успешно завършилите курса получават сертификат. Цена за всеки модул: 135 лв. в група от 6 души. --- За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!
Индивидуални уроци по турски език на приемлива цена | Езиково обучение | гр. София
Индивидуални уроци по турски език на приемлива цена
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Radoslava Nenkova,  преди 13 часа
Индивидуално обучение по турски език за начинаещи и напреднали. Изготвяне на учебен план и график. Обучение с фокус върху разговорната практика и използване на максимален брой иновативни методи и различни източници. Ако имате желание да научите този много приятен и интересен език - не се колебайте! Заедно ще направим ученето приятно и увлекателно. Цена - 7 лв. на час.
Курсове по испански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по испански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 13 часа
Езикова школа СКИЛС М предлага курсове по испански език за нивата А1, А2, В1 и В2. Също така и подготовка са сертификатни изпити и матура. За индивидуално обучение цена -189 лв/ 30 уч. за нивата А1 , А2 ,В1 или В2.Започване веднага. При групово обучение отстъпки- стартира при сформиране на група. Цена- 280 лв/ 60 уч.ч за група 2-3ма Цена- 200 лв/ 60 уч.ч за група 4-6 чов. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Допълнителна информация на тел. или адрес. Виж всички обяви на потребителя »
Курсове по италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по италиански език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 13 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по италиански език за нивата А1, А2, В1 и В2. За сертификитаните нива по запитване. Курсът може да бъде индивидуален и/или групов. Провежда се 2-3 пъти седмично/ по желание на клиента/ по 3 уч.ч по 40 мин. Цената за индивидуално обучение е 189 лв/ за модул от 30 уч.ч. Учебните материали са вкл. в цената / ксерокопия/ Всеки курсист може да премине колкото модула са му нужни. Допълнителна информация на тел. или на адрес.
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално Онлайн обучение по английски, немски, испански, италиански език
Цена
200 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 13 часа
Езикова школа СКИЛС М гр. Бургас организира индивидуално онлайн обучение по скайп. Обучението е индивидуално по скайп чрез разговор и е 30 уч.ч по 40 мин. Часовете се провеждат по уговорка с преподавателя в удобно време и за двете страни. Цената за ниските нива е 200 лв/ 30 уч.ч и 220 лв/ 30 уч.ч за по високите. Учебните материали могат да бъдат изпратени , както чрез куриер , така и под формата на файл. Заплащането за курса е предварително!
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално! | Езиково обучение | гр. Бургас
Обучение по Бизнес английски език Индивидуално!
Цена
300 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 13 часа
Езикова школа СКИЛС М организира обучение по бизнес английски. Обучението се извършва в индивидуална форма: 2 или 3 пъти седмично по 3 уч.ч / в зависимост от желанието на клиента./ Учебните материали вкл. в цената! Цена- 300 лв/ 30 уч.ч Предлагаме разсрочено заплащане. При събиране на 2-3ма човека цената е 260 лв/ 30 уч.ч Допълнителна информация на тел или на адрес.
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Курсове по немски език
Цена
189 лв.
СКИЛС М ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: СКИЛС М ЕООД,  преди 13 часа
Езикова школа СКИЛС М организира курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Предлага се индивидуално и групово обучение. Като часовете могат да бъдат 30, 60 или 90. - по желание на курсистите. За индивидуално обучение цената е 189 лв/ 30 уч. ч за нивата А1, А2, В1 или В2. Сертификатни нива по запитване. Учебни материали вкл. в цената! / ксерокопия/ Предлага се разсрочено заплащане! Допълнителна информация на тел. или на място.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.