Обучение, курсове

Езиково обучение

Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
332 обяви
ТОП оферта
Целогодишна подготовка по БЕЛ и Математика!гр. Бургас, Бургас,  преди 20 часа
Език: Английски
Езикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуална форма на обучение през цялата учебна година. *Български език за чужденци - предимно индивидуалн..
ТОП оферта
давам частни уроци по италиански езикгр. София, София,  преди 1 ден10 лв. (Цена)
Език: Италиански
Давам частни уроци по италиански език. При посещение в дома на ученика, взимам 15 лв за 60 мин. При посещение на моя адрес, за 60 мин., вимам 10 лв. За групи до четирима, правя отстъпка: 10лв-60 мин
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАнглийски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT
Цена
288 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 346 до 389 лв/ индивидуално
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 3 дни
Цената е за 60 минути. Индивидуални уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обучението по англи..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 4 дни
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател. Индивидуални занимания в удобно време по общ, бизнес и/или разговорен английски. Безплатен комплект от учебник и учебна тетрадка. Преподавани нива А1, А2, В1, В2, С1.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски език
Цена
9 лв.
гр. София, обл. София,  преди 41 минути
Частни уроци за възрастни и деца по английски език, в удобно за вас време и място.Подготовка за сертификати.Възможност и за онлайн обучение!
Онлайн уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Онлайн уроци по английски език
Цена
9 лв.
гр. София, обл. София,  преди 41 минути
Онлайн уроци по английски език в удобно за вас време.
Уроци по Бизнес английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по Бизнес английски език
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 41 минути
Уроци по бизнес английски език.Подготовка за интервю за работа на английски език,интервю за международни визи,обменни програми,изпит стюардеси!
Частни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Благоевград
Частни уроци по английски език
Цена
10 лв.
NG Research
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: NG Research,  преди 1 час
Учител по английски (магистър - Английска Филология) дава частни уроци по английски език в Благоевград.
Уроци по руски език-10 лв. за академичен час. | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език-10 лв. за академичен час.
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Дипломиран филолог, носител на езика, предлага уроци по интензивен начален курс -’РУСКИ ЕЗИК’. Обучението се провежда по учебника ’Жили-были’ и включва курс от 40 урока и 220 часа. Равнище: А1(елементарно-28 урока) и А2(базово-12 урока). Всеки урок включва: Тема, Речеви образци, Текст, Упражнения и творчески задачи. Заплащане-10 лева за учебен час (45 мин). Желанието да се изучава езика, а също интереса към руската култура, традиции и обичаи, се приветства.
Частни уроци по английски език в Пловдив за ученици и възрастни - изгодна цена - всички нива! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език в Пловдив за ученици и възрастни - изгодна цена - всички нива!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове, нива и възрасти: • подготовка за уроци, домашни работи и тестове в училище, външно оценяване след 7-ми и 8-ми клас, матура след 12-ти клас, изпити и международно признати сертификати; • частни уроци за начинаещи и напреднали, по желание също и под формата на индивидуален курс за всички нива (от А1 до С2) и за различни професии; • общ и специализиран, бизнес и разговорен английски за интервю и работа в чужбина; • учебни системи с доказана ефективност за бързо, лесно и трайно научаване на английски език; • изгодна цена, ..
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива на добра цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни за всички нива на добра цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за външно оценяване след седми и осми клас, матури, кандидат-студентски изпити и изпити за международно признати сертификати; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в дома на ученика или при мен (живея на удобно място близо до Централна и Сточна гара, в района на Събота пазара, к..
Частни уроци по английски език в Пловдив по най-добрите съвременни системи за учене на езика! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език в Пловдив по най-добрите съвременни системи за учене на езика!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 часа
Знаете ли, че... 1. 1.5 милиарда души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 75% от информацията в Интернет е на английски език; 4. Английският е езикът на дипломацията и международните отношения, бизнеса, туризма, образованието, науката, компютърните технологии, медиите и Интернет. 5. Почти всяка трета обява за работа поставя като изискване пред успешния кандидат да владее добре английски език. Ето защо Ви предлагам да научите английски език по възможно най-бързия и ефект..
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Valentina Varbanova,  преди 10 часа
Уроци по френски език с гаранция за свободно проговаряне | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по френски език с гаранция за свободно проговаряне
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: dreger,  преди 13 часа
Според нивото, индивидуално обучение на всички възрасти, гаранция за свободно проговаряне или задълбочено овладяване на езика
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 15 часа
Уроки болгарского языка для русскоговорящих учеников и взрослых. Уроки проводятся в небольших группах по возрасту, 7 лв. за занятие, 80 минут. Индивидуальное обучение и на двоих-по 12.00 лв. за занятие/80 минут, по индивидуальному графику, два раза в неделю.
Индивидуално и групово обучение по руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуално и групово обучение по руски език
’Гамма Бомар’ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’Гамма Бомар’ЕООД,  преди 15 часа
Руски езиков център’Гамма Бомар’ гр. Бургас организира индивидуално и групово обучение по руски език за всички възрасти и нива под ръководството на висококвалифициран преподавател, филолог-русист. Занятията се провеждат в малка група, два пъти седмично по 2 учебни часа/40 минути, 10 седмици, 140 лв. Индивидуално обучение - по индивидуален график, 2 пъти седмично по 2 учебни часа, 10 седмици, 200 лв.
Езикова школа НОВ ЛИДЕР | Езиково обучение | гр. София
Езикова школа НОВ ЛИДЕР
Цена
240 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 часа
Езикова школа НОВ ЛИДЕР предлага на своите клиенти разнообразие от графици, точна и пълна програма на протичане на курсовете, ефективно обучение, квалифицирани и доказани преподаватели, а също и атрактивни цени! Богатият опит на нашите преподаватели и методисти ни помогна да изберем за нашите курсисти една от най-добрите системи на издателство Longman - SpeakOut, а за нашите деца ученици - Sky. Това са системи, в които са застъпени всички основни критерии за качествено езиково обучение, а именно - слушане с разбиране, четене, писане, комуникация, граматика и лексика. За най-малките ученици..
Курсове по Руски, Английски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки език за всички възрасти | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по Руски, Английски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки език за всички възрасти
Цена
100 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
Курсовете са на три нива- за начинаещи, напреднали(писменно и говоримо), предлага се обучение с практически и разговорен предпочитаният от вас език. Предлага ви се и възможност, и за индивидуално обучение. Изгодни цени за всички възрасти. Диференцирано обучение от две(2)до седемдесет(70)години!
Частни уроци по руски език - всички нива | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по руски език - всички нива
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Млад и амбициозен филолог предлага индивидуални уроци за всички възрасти и нива. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс или курс в много малка група от 2-3 души с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Подготовка за сертификати и изпити
Английски език | Езиково обучение | гр. София
Английски език
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 18 часа
Обучение по английски език за деца и възрастни. Високо квалифициран преподавател. Малки групи или индивидуални занятия. Гъвкав комуникативен подход.
Корпоративно обучение по английски език | Езиково обучение | гр. София
Корпоративно обучение по английски език
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 18 часа
Английски език на работното място. Определяне на нивото и периодична отчетност на прогреса в езиковата компетентност. Драма методи на обучение със сугестивен ефект. Обща и специализирана насоченост.
Бизнес английски език | Езиково обучение | гр. София
Бизнес английски език
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 18 часа
Обучение по бизнес английски език. Нива от начинаещи до напреднали. Високо квалифициран преподавател. Комуникативна насоченост. Гъвкав подход изцяло според индивидуалните нужди.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
12 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 18 часа
Филолог дава уроци по английски език - ученици (от 1 до 12 клас), студенти, кандидат-студенти, подготовка за интервю, работа в чужбина и международни сертификати до С1 (включително). Работила съм и в момента работя в езиков център, така че имам опит и с групи. С учениците наблягам на граматиката и думите от училище. Часът е 60 минути и учебните материали са безплатни. За група от 3 или 4 души цената е по 8 лева. *При предплащане на 5, 10 или 15 посещения цената за индивидуален урок е 10 лева, а за група - по 6 лева. При предплащане на 20 часа цената за индивидуален урок е 8 лева, а за група - ..
Български език за чужденци | Езиково обучение | гр. София
Български език за чужденци
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 19 часа
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от начално (А1) до експертно( С2). Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български във вашите ежедневни контакти.
Английски, немски, френски, руски - групово и индивидуално | Езиково обучение | гр. София
Английски, немски, френски, руски - групово и индивидуално
Цена
100 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 19 часа
Езикова школа Абилити предлага групово и индивидуално обучение по английски, немски, френски и руски за всички нива. Подготовка за сертификати. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 месеца /неинтензивен курс/, 1 месец /интензивен курс/ Тестът за определяне на нивото е безплатен. Цена от 100 лв. на ниво. Посещенията са - 2 пъти в седмицата по 3 уч. часа - от понеделник до петък - съботно-неделен вариант. Курсовете са съобразени със свободното време на обучаващите се. Предлагаме и индивидуално обучение. Занятията се провеждат в удобно за курсистите време при предварително съставен учебен пл..
Bulgarian Language for foreigner speakers | Езиково обучение | гр. София
Bulgarian Language for foreigner speakers
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 19 часа
Школа иностранных языков АБИЛИТИ www.abilityschool.eu организует индивидуальное и групповое обучение по болгарскому языку для иностранцев . Обучение проводится на русском языке. Индивидульное обучение может проводиться в офисе курсиста в удобное для Вас время. Для обучения Вам не надо покупать учебник , т.к. наша школа предлагает свою систему обучения и методику. Учебные пособия входят в цену курса обучения.
Уроци по испански в София, Варна и Бургас - курсове и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по испански в София, Варна и Бургас - курсове и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 19 часа
Център Давитоз София, Варна и Бургас- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите междуна..
Нови групи по ФРЕНСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали | Езиково обучение | гр. Пловдив
Нови групи по ФРЕНСКИ ЕЗИК за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 20 часа
Център за образование и наука МАКСИМА - един от водещите центрове, където ще постигнете успех с трайни знания, организира курсове по френски език по Европейската езикова рамка. Ще преминете през застъпените четири елемента за усвояване на езика: четене, писане, слушане и говорене, с помощта на най-добрата учебна система - “Campus” - учебник и учебна тетрадка, придружени с audio CD, които ще получите напълно безплатно. Нашите квалифицирани преподаватели с дългогодишен професионален опит, търпеливо ще Ви помогнат да усвоите материала с лекота. Удостоверение за завършен курс и ниво по Европей..
Руски Езиково обучение гр. София | Езиково обучение | гр. София
Руски Езиково обучение гр. София
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 20 часа
Давам индивидуални уроци по РУСКИ ЕЗИК на деца и възрастни, начинаещи и напреднали, българи и чужденци в удобно време в гр. София. Включва граматика и литература за всички възрастови групи. Програмата на обучението се съставя индивидуално в зависимост от нивото на знание на езика. За повече информация и свободни часове моля позвънете
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.