Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
414 обяви
ТОП оферта
Езикови курсове. Помощ в училище. Подготовка по Бел и математика. Подготовка за матура.гр. Бургас, Бургас,  преди 12 часаЕзикова школа „СКИЛС М” предлага курсове по: анлийски, немски, италиански, испански,руски, френски и турски език. Обучение за възрастни и деца. Български език за чужденци. *Помощ в училище- индивидуално обучение стартира от септември. Учениците могат да започнат по всяко време на годината, защото обучението е индивидуално. *Общ езиков курс- може да бъде индивидуален, полуиндивидуален или групов. *Подготовка по Бел и Математика- провежда се както за кандидастващи-7ми или 12ти клас, така и за другите класове( от 1ви до 12 клас) *Подготовка за езиковата матура- индивидуална или полуиндивидуална форма на обучение през цялата учебна година. *Български език за чужденци - предимно индивидуалн..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Даю уроки по русскому языку и литературе для рускоговорящих и всех, нуждающихся в повышении начального уровня владениия языком. Обучение торговых коллективов разговорному языку. Академический час-15 левов на человека. Для групповых занятий-скидки. Имеется удостоверение магистра, утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
VIPУроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 9 часа
ФИЛОЛОГ дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за интервю и работа в чужбина. Часът е 60 минути и учебните материали са безплатни. При групово обучение цената е 8 лева на човек.
VIPАнглийски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски курсове в София, Варна и Бургас - IELTS, TOEFL, SAT, GMAT
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 12 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ - Бургас, Варна, София - подготовка за международно признатите изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, SAT, GRE, GMAT, Cambridge Certificate of Advanced English, Cambridge Certificate of Proficiency in English, Test DaF, DSH, DELE, FEAST, кандидатстудентски изпити за университети в България и чужбина - Висококачествена подготовка - Малки групи - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с дългогодишен педагогически опит - 288 лв/ групово обучение, 324 до 360 лв/ индивидуално
VIPНемски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски | Езиково обучение | гр. София
Немски Английски Руски Гръцки Арабски Турски Френски
Цена
220 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 1 ден
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА - ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални, групови курсове ПРОМОЦИЯ- ДО 30.12 ЗА ВСЕКИ КУРС по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, арабски, турски, персийски, холандски, японски, руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина, обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPКурс по английски, немски, италиански, испански или френски | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курс по английски, немски, италиански, испански или френски
Цена
99 лв.
Езиков център ”Летера 99”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Езиков център ”Летера 99”,  преди 1 ден
Ние предлагаме интензивно обучение, малки групи, голямо внимание и подход към всеки курсист. Всички учебни системи са по Общоевропейската езикова рамка. При успешно издържан финален тест, курсистът получава сертификат за съответното ниво на обучение, съгласно Европейска езикова рамка. Курсове на промоционални цени до края на годината!!!
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
индивидуална подготовка по немски език за деца и ученици, от квалифициран преподавател с опит, може и по домовете, изгодни цени
VIPЧастни уроци по английски език за ученици | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език за ученици
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 1 ден
Индивидуални и групови уроци по английски език от висококвалифицирани педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обу..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 1 ден
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател.
VIPКурсове по английски, немски, испански и руски език за ученици от 1 до 12 клас | Езиково обучение | гр. София
Курсове по английски, немски, испански и руски език за ученици от 1 до 12 клас
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 3 дни
Езиков център ”Creative kids” организира курсове по английски, немски, испански и руски език за ученици от 1 до 12 клас. За по-добро усвояване на езика обучението се провежда в малки групи. Ние умеем да създаваме приятелска обстановка, да предразполагаме и мотивираме, за да се научава все повече и повече. Подкрепяме индивидуалните потребности на Вашите деца при изграждането им на езикови умения и навици. Езиковият център разполага с модерна и просторна база. Материалът се усвоява чрез иновативни начини за преподаване на чужди езици. Ние бягаме от клишето-това е нашата голяма цел! Искам..
VIPНемски език в Бургас, Варна и София | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език в Бургас, Варна и София
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 дни
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
VIPКурсове по английски език за ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. София
Курсове по английски език за ученици и възрастни
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 3 дни
Езиков център”Creative people” е Вашият партньор и приятел в образованието! В ”Creative people” не само обогатявате знанията си, а и се забавлявате, срещате нови приятели, упражнявате наученото. Ние се стремим да създаваме приятелска обстановка, да предразполагаме и мотивираме, за да се научава все повече и повече. Учебният материал съдържа съвременна лексика и тематика, съчетани с мултимедийно обучение и допълнителни практически материали(граматични упражнения, реални тестове, ситуационни практики, фрази от ежедневния разговорен език), осигуряващи максимално ефективен резултат и д..
VIPБЕЗПЛАТЕН курс по немски език за санитари / болногледачи с гарантирано работно място | Езиково обучение | гр. Бургас
БЕЗПЛАТЕН курс по немски език за санитари / болногледачи с гарантирано работно място
БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД,  преди 4 дни
БВЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД е дъщерна фирма на немска компания, специализирана в предоставянето на качествени услуги в сферата на социалните дейности Отговорно твърдим, че сме фирма, различаваща се от всички останали на българския пазар в нашия бранш, защото не работим с посредници и/или партньорски агенции. Имаме директен контакт с всички наши клиенти и държим да познаваме лично всичките си служители. Именно този личен подход в отношенията ни и със сътрудници, и с клиенти ни дава възможност да сме гъвкави, отзивчиви и способни да реагираме светквавично във всяка ситуация В началото на ноември т. г. о..
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 5 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Частни уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език
Цена
22 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 5 часа
Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, предлага частни уроци по български език на гърци, живеещи, работещи или следващи в София, използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи, както и пособия, собствена разработка. Предоставя ви се уникалната възможн..
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език за деца от смесени бракове
Цена
22 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 5 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на деца от смесени гръцко-български бракове, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. На вашите деца се предлага уникалната възможност, когато пора..
Английски език | Езиково обучение | гр. София
Английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 9 часа
Индивидуално обучение или в малки групи.
Гръцки език - в Бургас, Варна и София | Езиково обучение | гр. Бургас
Гръцки език - в Бургас, Варна и София
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 11 часа
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмично и двумесечно обучение - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Уроци по испански език - курсове и индивидуално | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по испански език - курсове и индивидуално
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 12 часа
Център Давитоз- курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ДЕЛЕ и други, кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Сертификати по Европейската езикова рамка, валидни в цял свят - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите международно призната диплома..
Немски | Езиково обучение | гр. София
Немски
гр. София, обл. София,  преди 13 часа
НЕМСКИ език, за деца, ученици, възрастни и заминаващи на работа в немскоговорящи страни, добри цени за сериозни кандидати.
Английски Език | Езиково обучение | гр. София
Английски Език
Цена
15 лв.
Iordan Tchoukanski
гр. София, обл. София,  Подател: Iordan Tchoukanski,  преди 13 часа
Предлагам частни уроци по Английски език. Всички нива и възрасти. Местоположението ми е - Лозенец, ул Йоан Екзарх, в близост до Семинарията. Цената е за астрономически час. Безплатна консултация за обсъждане на ниво/цели. Ще ви помоля, ако не мога да вдигна, което се случва често поради натурата на професията, да ми изпратите кратък sms, и ще се свържа с вас при първа възможност. Благодаря за разбирането.
Частни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Благоевград
Частни уроци по английски език
Цена
10 лв.
NG Research
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: NG Research,  преди 15 часа
Учител по английски (магистър - Английска Филология) дава частни уроци по английски език в Благоевград.
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитрова,  преди 16 часа
Обучение по английски език.
Части уроци по Английски език- скайп и от дома, 10лв-1 учебен час | Езиково обучение | гр. София
Части уроци по Английски език- скайп и от дома, 10лв-1 учебен час
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Leo Iv,  преди 16 часа
Предлгам частни уроци по английски език. За всеки желаещ да обогати знанията си, да говори и практикува разговорен английски, и да напредва в знанията си по един игрив и весел начин. Аз съм учила английски в гимназията като основен предмет. Живях в Ню Йорк 4 години, където учих актьорско майсторство. Усвояването на език е нещо, което се случва с последователност и желание. Използвам много техники, които са ми помогнали по пътя към моят прогрес за постигане на резултат. Обичам да правя часовете интересни и да обогатявам учениците с много идеи и различни похвати. Насърчавам четене на глас, поп..
GMAT - едномесечен курс от 31.10 до 30.11.16 с преподаватели от СУ и ТУ | Езиково обучение | гр. София
GMAT - едномесечен курс от 31.10 до 30.11.16 с преподаватели от СУ и ТУ
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 16 часа
GMAT- 64 уч. ч. плюс 6 часа компютърна практика в зала. Стартиращи групи: от 31.10 до 30.11.16г. -3 пъти в делнични дни от 18. 30 ч. Тестът GMAT се състои от три части: езикова секция, математическа секция и аналитична секция, включваща написването на 1 аналитично есе. В 36 учебни часа се работи върху секциите, проверяващи езиковите знания, включително Writing - уменията, а в останалите 28 учебни часа - Mathematics. Курсистите овладяват тактики, стратегии и подходи, при това чрез решаване на реални GMAT- тестови задачи, в резултат на което получават задълбочени знания и умения за успеш..
Курсове по немски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по немски език
Цена
135 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 17 часа
Предлагаме курсове по немски език за възрастни. Курсовете по немски език за начинаещи до средно напреднали обхващат 6 модула по системата ”Themen aktuell” - нива А1, А2 и В1. Курсовете са: вечерни - след 18 часа или дневни - през почивните дни. Интензивността на часовете е 4-5 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на немски език! Успешно завършилите курса получават сертификат. Цена за всеки модул: 135 лв. в група от 6 души. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!
Курсове по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски език
Цена
120 лв.
ИМКА Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ИМКА Пловдив,  преди 17 часа
Предлагаме курсове по английски език за възрастни и деца. Курсовете за начинаещи до средно напреднали обхващат 4 нива по системата ”SIDE BY SIDE”. Курсовете за напреднали обхващат 2 нива по системата ”PROSPECTS Upper-Intermediate”. Курсовете се провеждат в удобно за участниците време (вечер след 18 часа в работните дни или през деня през почивните дни - събота или неделя). Интензивността на часовете е от 4 до 6 учебни часа седмично. Преподавателите са с дългогодишен опит в преподаването на английски език! Успешно завършилите курса получават сертификат. Цена за ниво: 120 лв. ..
Френски език курс Варна | Езиково обучение | гр. Варна
Френски език курс Варна
Цена
580 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МАЕСТРО ШКОЛА,  преди 17 часа
НАУЧИ ФРЕНСКИ ЕЗИК! Как? С малка група В продължение на 3 месеца Започваме на 22-ри ноември 2016г. Не губи време, позвъни сега! Таня Фрикер Маестро Школа Варна http://www.maestrovarna.com/p/homepage.html
Български език за чужденци курс Варна | Езиково обучение | гр. Варна
Български език за чужденци курс Варна
Цена
17 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МАЕСТРО ШКОЛА,  преди 17 часа
НАУЧИ СЕ ДА ГОВОРИШ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Как? С Фрикс метод и само за 3 месеца Започваме на 21-ви ноември 2016г. Не губи време, позвъни сега! Таня Фрикер Маестро Школа Варна http://www.maestrovarna.com/p/homepage.html
Италиански език курс Варна | Езиково обучение | гр. Варна
Италиански език курс Варна
Цена
580 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: МАЕСТРО ШКОЛА,  преди 17 часа
НАУЧИ ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК! Как? С малка група В продължение на 3 месеца Започваме на 7-ми ноември 2016г. Не губи време, позвъни сега! Таня Фрикер Маестро Школа Варна http://www.maestrovarna.com/p/homepage.html
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.