Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
402 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPАнглийски език в София, Бургас и Варна | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език в София, Бургас и Варна
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 17 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международн..
VIPБългарски език за чужденци | Езиково обучение | гр. София
Български език за чужденци
Цена
10 лв.
Албена Асенова
гр. София, обл. София,  Подател: Албена Асенова,  преди 1 ден
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици: - английски -френски -немски - руски, Обучението обхваща всички нива - от начално (А1) до експертно( С2). Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български във вашите ежедневни контакти.
VIP15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
15% отстъпка за курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език и др! Заповядайте!
Цена
217 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 1 ден
ПРОМОЦИЯ В EDUCATION& FRIENDS - ВСИЧКИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ С 15% ОТСТЪПКА! ЗАПОВЯДАЙТЕ! Education& Friends е езиков център създаден с преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ние ще ..
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Предлагам частни уроци по английски език за ученици в гимназиален клас. С всяко дете работя по специално разработена програма, в зависимост от нуждите и затрудненията му. При подготовка за матури и кандидатстудентски изпити в България и чужбина, предлагам програма, която набляга първо на всеки отделен компонент и неговите особености. Използвам отделна система предназначена за деца със затруднения при усвояването на английската граматика.
VIPНаучи Английски за 3 Месеца | Езиково обучение | гр. София
Научи Английски за 3 Месеца
Цена
12 лв.
Йосиф Йосифов
гр. София, обл. София,  Подател: Йосиф Йосифов,  преди 1 ден
Индивидуално обучение по английски език и френски език за деца и възрастни! Гаранция за качество и успех! Високоефективно и качествено обучение в удобно за вас време - всички нива, разговорен и бизнес английски и френски. Подготовка за интервюта, изпити, матури. Квалифицирани преподаватели с дипломи от Софийски Университет Климент Охридски, специалност Английска и Френска филология. Индивидуална програма за всеки курсист. Цена на 1 учебен час (45мин.) - 12 лв.
VIPУроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих, обучение разговорному языку для болгар
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Даю уроки по русскому языку и литературе для рускоговорящих и всех, нуждающихся в повышении начального уровня владениия языком. Обучение торговых коллективов разговорному языку. Академический час-15 левов на человека. Для групповых занятий-скидки. Имеется удостоверение магистра, утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
VIPКурсове и уроци по английски език за ученици от 2 до 12 клас | Езиково обучение | гр. София
Курсове и уроци по английски език за ученици от 2 до 12 клас
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 2 дни
Индивидуални и групови уроци и курсове по английски език от педагози с богат опит и индивидуален подход към възможностите и особеностите на всеки ученик. Използваме разнообразни езикови и граматични упражнения за развитие на устната и писмената реч на учениците. Чрез онагледяване въвеждаме новите думи, граматиката и цели езикови структури. Стимулираме учащите в изграждането на положително отношение към английския език. Програмата включва: - Обогатяване на комуникативните и социалните умения на ученика; - развиване на въображение, памет, мислене, логика и концентрация. Обучението по..
VIPКурсове по английски език за ученици и възрастни | Езиково обучение | гр. София
Курсове по английски език за ученици и възрастни
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 2 дни
Езиков център”Creative people” е Вашият партньор и приятел в образованието! В ”Creative people” не само обогатявате знанията си, а и се забавлявате, срещате нови приятели, упражнявате наученото. Ние се стремим да създаваме приятелска обстановка, да предразполагаме и мотивираме, за да се научава все повече и повече. Учебният материал съдържа съвременна лексика и тематика, съчетани с мултимедийно обучение и допълнителни практически материали(граматични упражнения, реални тестове, ситуационни практики, фрази от ежедневния разговорен език), осигуряващи максимално ефективен резултат и д..
VIPПредлагаме на вниманието на родителите обучение по английски език за деца на 3-6 години | Езиково обучение | гр. София
Предлагаме на вниманието на родителите обучение по английски език за деца на 3-6 години
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 2 дни
Детски езиков център ”Creative kids” предлага на вниманието на родителите обучение по английски език за деца на 3-6 години Макар и да звучи невероятно, за повечето деца възрастта 3-6 години е подходяща за английски език. Забавните уроци минават леко и неусетно. Екипът на Детски езиков център ”Creative kids” подкрепя индивидуалните потребности на децата при изграждането на езикови умения и навици. Нашата цел е да улесним този процес във всичките му етапи на запаметяване на звукове, думи и фрази и да го направим забавен. За най-малките ни ученици на възраст преди предучилищната, екипът на ..
VIPГрупово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас | Езиково обучение | гр. София
Групово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 2 дни
Детски езиков център”Creative kids” организира групово обучение по английски език за деца от предучилищна възраст и първи клас. Обучението при малките ученици е съобразено с факта, че при тях най-силно развита е слуховата и зрителната памет. Използвайки популярни Disney-герои и приказки, курсът на обучение емоционално обвързва учениците с учебния процес и ги превръща в активни участници. Учебният материал съчетава едновременно тематика, съобразена с възрастта на децата и интересите им. Преподавателят, чрез онагледяване, въвежда новите думи, прости изречения и цели езикови структури. Крайната..
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
индивидуална подготовка по немски език за деца и ученици, от квалифициран преподавател с опит, може и по домовете, изгодни цени
VIPЧастни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски език
гр. София, обл. София,  Подател: Тодорова,  преди 4 дни
Частни уроци по английски език от опитен и квалифициран преподавател.
VIPЧастни уроци по английски език на изгодна цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език на изгодна цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Давам частни уроци по английски език в Пловдив - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за външно оценяване след седми и осми клас, матури, кандидат-студентски изпити и изпити за международно признати сертификати; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в дома на ученика или при мен (живея на удобно място близо до Централна и Сточна гара, в района на Събота пазара, к..
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 28 Септември 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 28 Септември 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 3 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР-ВИСТА АКАДЕМИ предлага Вечерни и Съботно-Неделни курсове КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /..
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от 26, 27 Септември 2016г. за Нива-A1, А2, В1 и В2- 250 лв-София-Център | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по АНГЛИЙСКИ от 26, 27 Септември 2016г. за Нива-A1, А2, В1 и В2- 250 лв-София-Център
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 3 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на престижното издателство- КЕЙМБРИДЖ. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! НАЧАЛНИ ДАТИ от СЕПТЕМВРИ 2016 год.: www.vistaacademy-edu.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! www.vistaacademy-edu.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курса е 6,10 и..
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 01 Октомври 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от 01 Октомври 2016 год. - 100 уч. часа- СОФИЯ /Център / - 250 лв
Цена
250 лв.
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ
гр. София, обл. София,  Подател: ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР- ВИСТА АКАДЕМИ,  преди 3 часа
10% Отстъпка! Образователен Център-ВИСТА АКАДЕМИ предлага ВЕЧЕРНИ И СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deuts..
Частни уроци по английски език в Пловдив - по най-добрите съвременни системи за учене на езика! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език в Пловдив - по най-добрите съвременни системи за учене на езика!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Знаете ли, че... 1. Повече от 750 милиона души по целия свят говорят английски език; 2. Английският е официален език или има специален статут в 75 страни с общо население над 2 милиарда души; 3. 70% от информацията в Интернет е на английски език; 4. Английският е езикът на дипломацията и международните отношения, бизнеса, туризма, образованието, науката, компютърните технологии, медиите и Интернет. 5. Почти всяка трета обява за работа поставя като изискване пред успешния кандидат да владее добре английски език. Ето защо Ви предлагам да научите английски език по възможно най-бързи..
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни в Пловдив - на добра цена! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език за ученици и възрастни в Пловдив - на добра цена!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички класове, нива и възрасти: • подготовка за уроци, домашни работи и тестове в училище, външно оценяване след 7-ми и 8-ми клас, матура след 12-ти клас, изпити и международно признати сертификати; • уроци под формата на индивидуален курс за всички нива (от А1 до С2) и за различни професии; • общ и специализиран, бизнес и разговорен английски за интервю и работа в чужбина; • учебни системи с доказана ефективност за бързо, лесно и трайно научаване на английски език; • изгодна цена, удобно място и време. Имам магистърска степен и ..
Частни уроци по английски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език
Цена
10 лв.
Евгения Попова
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Евгения Попова,  преди 7 часа
Учителка с дългогодишен стаж и опит предлага индивидуални уроци за ученици 2 - 12 клас, студенти, възрастни, всички нива /от начинаещи до напреднали/; помощ при изпълнение на домашни задания, подготовка за тестове и изпити, изпити след 8 клас на езикови училища, матури след 12 клас, подготовка за интервю за работа, на желаещи да работят в чужбина; извършване на преводи от и на английски език. С всеки учещ работя по различен начин, продиктуван от неговите желания, индивидуалност, ниво на знания. Договаряме време и място.
Български език за руско-говорящи | Езиково обучение | гр. Бургас
Български език за руско-говорящи
Цена
4 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Групово обучение на 4-6 курсисти 300 лв за 70 учебни часа групи с деца и възрастни, индивидуално и интензивно обучение 10 лв за 1 учебен час, квалифициран преподовател от елитна гимназия учебник, учебна теткадка, речник и два аудио cd 40 лв
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК | Езиково обучение | гр. Бургас
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
УРОЦИ ПО РУСКИ ЕЗИК- с преподавател, завършил руска филология в Русия. Индивидуално или групово, on-line или на живо,за ученици или кандидатстуденти, за начинаещи и напреднали.Всички нива. Индивидуален подход. Придобиване на устно произношение и писмена грамотност. Водене на разговор . Съвременна методика на обучение.Тест за входно и изходно ниво. Индивидуално- 60 мин.-10лв. Групово- 60 мин.-9 лв.
Болгарский язык для русскоговорящих | Езиково обучение | гр. Бургас
Болгарский язык для русскоговорящих
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Уроки болгарского языка для русскоговорящих от квалифицированного преподавателя. Уроки проводятся по индивидуальной схеме, в удобное время по договореннсти, он-лайн или вживую. Уроки для детей и взрослх. цена: 1 ур /60 мин./- 15 лева.
Гръцки език - в Бургас, Варна и София | Езиково обучение | гр. Бургас
Гръцки език - в Бургас, Варна и София
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 10 часа
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6-седмично и двумесечно обучение - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Уроци по немски език за ученици | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по немски език за ученици
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 часа
Уроци по немски език за ученици. Писане на домашни, тестове, отговори на упражнения. Подпомагане усвояването на учебния материал.
Езиково обучение - Руски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Езиково обучение - Руски език
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 11 часа
- Онлайн обучение в реално време с преподавател - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - 6 - седмично, двумесечно, 3 - месечно и целогодишно обучение - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити ТРИКИ и др. - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес руски, руски за туризма и хотелиерството - Малки групи - Общ руски 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално. Специализирана и подготовка за изпити 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуал..
Индивидуални уроци по английски език. | Езиково обучение | гр. Пловдив
Индивидуални уроци по английски език.
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Предлагам индивидуални и полу-индивидуални уроци по английски език за начинаещи и напреднали. Разговорен модул с цел работа в чужбина или интервю за работа. Филолог съм с опит в преподаването, както с възрастни така и с деца. Помагам на децата с учебния материал по английски език с цел повишаване на оценката им, подготвям ги за изпитите, свързани с НВО или матури. Отлични условия за обучение! При покрито ниво предлагам и сертификат по Европейската езикова рамка! График по Ваше желание! Разнообразие от учебни материали по Ваше желание!
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове | Езиково обучение | гр. София
Гръцки език специално за вас, а не отегчителни курсове
Цена
20 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на абсолютно начинаещи, напреднали и много напреднали, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. Предлага ви се уникалната..
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по български език за гърци от преподавател по гръцки език
Цена
21 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци по български език на гърци, живеещи, работещи или студенти в София, използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи, както и пособия, собствена разработка. Предос..
Уроци по гръцки език задеца от смесени бракове | Езиково обучение | гр. София
Уроци по гръцки език задеца от смесени бракове
Цена
21 лв.
марин маринов
гр. София, обл. София,  Подател: марин маринов,  преди 12 часа
Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци на деца от смесени гръцко-български бракове, използвайки най-съвременните и ефективни учебни гръцки системи, както и пособия, собствена разработка. На вашите деца се предлага уникалната възможност, когато пора..
Курс по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца 1 - 9 клас, 80лв./месец | Езиково обучение | гр. Русе
Курс по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца 1 - 9 клас, 80лв./месец
Цена
80 лв.
Expoint Ltd
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Expoint Ltd,  преди 13 часа
Курс по: Английски език за деца и ученици - ЦЕЛОГОДИШЕН Начална дата: 3.10.2016г. - Понеделник и Четвъртък Продължителност: 100 уч. ч. График на занятията: сутрешен /2 пъти в седмицата от 9 - 10,30ч./ следобеден - /2 пъти в седмицата - от 16 - 15,30ч./; Цена на курса: по 80 лв. на месец Учебните материали се заплащат допълнително.
« Предишна | 1234567 ... 121314 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.