Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
367 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPНемски | Езиково обучение | гр. София
Немски
Цена
220 лв.
УЦ. ЕЛЕНА НЕНОВА
гр. София, обл. София,  Подател: УЦ. ЕЛЕНА НЕНОВА,  преди 7 часа
У.Ц. ЕЛВИС- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА - ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В.ТЪРНОВО-организира професионални индивидуални, групови курсове ПРОМОЦИЯ- ДО 30.02 ЗА ВСЕКИ КУРС по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, арабски, турски, персийски, холандски, японски, руски, -накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава лицензиран международен сертификат за страната и чужбина, обучение с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
VIPот 31.01.15г. курс по НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1-1 | Езиково обучение | гр. Бургас
от 31.01.15г. курс по НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1-1
Цена
195 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 13 часа
Глобус център ООД, гр.Бургас стартира дневен, вечерен и съботно-неделен курс по НЕМСКИ ЕЗИК ,първо ниво. Начална дата за вечерния курс-11.02.2015г(сряда). Начална дата за съботно-неделния курс-31.01.2015(събота). Курсът се провежда по системата „Moment mal“ , утвърдена и доказана система за преподаване на немски език. Програмата включва обучение по общ и бизнес немски. По желание на курсистите може да бъде застъпена и специфична терминология. Продължителността на всяко ниво е 50 учебни часа. ЦЕНА – 195 лв. В цената са включени учебник,учебна тетрадка и аудио диск.Даваме възможност за разср..
VIPиндивидуална подготовка по немски език | Езиково обучение | гр. София
индивидуална подготовка по немски език
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
индивидуална подготовка по немски език за деца и ученици, изгодно, може и по домовете
VIPуроци по испански език, всички нива | Езиково обучение | гр. Ямбол
уроци по испански език, всички нива
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
уроци по испански език за деца и възрастни, всички нива, clases de espanol
Английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски
Цена
7 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
Коледна оферта само за месец Декември: ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ - 6,99лв. ДИСК ЗА НАЧИНАЕЩИ + ДИСК ЗА НАПРЕДНАЛИ = 10,99лв. На вниманието на всички тези,които нямат време да ходят на курсове по английски език е нашето предложение – иновативна софтуерна програма за начинаещи и средно напреднали,която помага сами да усвоите основите на английския език. Това са два диска които съдържат около 2400 думи,фрази,граматични особености,като имате възможност да записвате,сравнявате и тренирате вашето произношение.Ще може да водите виртуални разговори с компютъра,да изпълнявате писмени ..
Онлайн курс по испански език за ниво А1 | Езиково обучение | гр. Пловдив
Онлайн курс по испански език за ниво А1
Цена
80 лв.
Медитераниън къмпани ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Медитераниън къмпани ЕООД,  преди 7 часа
Езиков център ”Медитераниън” предлага онлайн курс по испански език за ниво А1.Курсът стартира през януари 2015г и се провеждат в удобно за Вас време. Езиков център Mediterranean Language School е специализиран център за обучение по испански, италиански, гръцки, немски и английски език. Фирмата обучава успешно своите курсисти, като се нарежда сред най-конкурентните школи. Успехът на школата се крие в прилагането на съвременни методики на обучение, в индивидуалния подход към всеки курсист, както и не на последно място във внимателния подбор на висококвалифицирани преподаватели. Оп..
Курсове по китайски и руски език за нива А1 и А2 | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по китайски и руски език за нива А1 и А2
Цена
300 лв.
Медитераниън къмпани ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Медитераниън къмпани ЕООД,  преди 7 часа
Езиков център ”Медитераниън” предлага курс по китайски и руски език за нива А1 и А2 с продължителност 100 часа.Курсовете стартират през януари 2015г и се провеждат в групи до 5 човека.Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели-лингвисти. Езиков център Mediterranean Language School е специализиран център за обучение по испански, италиански, гръцки, немски и английски език. Фирмата обучава успешно своите курсисти, като се нарежда сред най-конкурентните школи. Успехът на школата се крие в прилагането на съвременни методики на обучение, в индивидуалния подход към всеки курси..
Курсове по английски , немски , испански , италиански и гръцки език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски , немски , испански , италиански и гръцки език
Цена
300 лв.
Медитераниън къмпани ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Медитераниън къмпани ЕООД,  преди 7 часа
Езиков център ”Медитераниън” предлага курсове по английски , немски , испански , италиански и гръцки език за всички нива с продължителност 100 часа.Курсовете стартират през януари 2015г и се провеждат в групи до 5 човека. Предлагаме обучение за деца в малки групи до 5 деца. Езиков център Mediterranean Language School е специализиран център за обучение по испански, италиански, гръцки, немски и английски език. Фирмата обучава успешно своите курсисти, като се нарежда сред най-конкурентните школи. Успехът на школата се крие в прилагането на съвременни методики на обучение, в индивид..
Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение,  преди 8 часа
Английски за напреднали, Ниво В1, 100 учебни часа, начало 17-03-2015г
Български език за рускоговорещи | Езиково обучение | гр. Бургас
Български език за рускоговорещи
Цена
135 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение,  преди 8 часа
Български език за рускоговорещи, 60 учебни часа, начало 09-02-2015г
Частни уроци по немски език | Езиково обучение | гр. Русе
Частни уроци по немски език
гр. Русе, обл. Русе,  преди 11 часа
Давам частни уроци по немски език на деца и възрастни. Подготвям за работа и за изпити. Съобразявам се с времето и мотивацията на обучаваните. Възможност за скайп уроци.
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво А2” | Езиково обучение | гр. Бургас
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК, ниво А2”
Цена
217 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 13 часа
Курс ”НЕМСКИ ЕЗИК за НАПРЕДНАЛИ”, от ниво А2; Продължителност 100 учебни часа; Начало - 05.02.2015г.; Издаван документ: СЕРТИФИКАТ.
Руски за напреднали | Езиково обучение | гр. Бургас
Руски за напреднали
Цена
189 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 13 часа
Курс ”РУСКИ ЕЗИК”, ниво B1, 100 учебни часа; Начало: 15-04-2015г.; Посещаемост: 2 пъти в седмицата; Издаван документ: Сертификат за ниво.
Гръцки | Езиково обучение | гр. Бургас
Гръцки
Цена
324 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 13 часа
Kурсове и индивидуално обучение по ГРЪЦКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични и 2 месечни курсове - Преподаватели с опит в чужбина - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Общ ГРЪЦКИ 324 лв, подготовка за изпити и специализиран ГРЪЦКИ 360 лв - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат Започване на курсовете в кратки срокове
Български | Езиково обучение | гр. Бургас
Български
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 13 часа
Курсове и индивидуално обучение по български и литература - Целогодишни и 6 седмични, двумесечни, тримесечни курсове и индивидуално обучение по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА за деца и ученици и по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за чужденци - Дневни, вечерни и съботно- неделни курсове - Малки групи - Провеждане на занятията в центърa на града - Преподаватели педагози с дългогодишен опит - Лицензирани международно валидни сертификати - Курсове по български за чужденци 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално - Курсове за деца и ученици, обща подготовка 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално, подготовка за изпит..
Италиански | Езиково обучение | гр. Бургас
Италиански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 13 часа
Курсове и индивидуално обучение по ИТАЛИАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Подготовка за изпити - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес италиански, италиански за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Провеждане на занятията в центъра до операта - Малки групи - Общ италиански 240 лв/група, 288 лв/индивидуално. Подготовка за изпити и специализир..
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Бургас
Холандски, норвежки, унгарски, полски, чешки, румънски, арабски и други езици - курсове, индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 13 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ организира курсове - индивидуално обучение по ХОЛАНДСКИ, НОРВЕЖКИ, УНГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ, РУМЪНСКИ, АРАБСКИ и други езици. Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове, индивидуално обучение на цени от 324лв. до 360лв. - Преподаватели педагози с опит в чужбина - Международно валидни сертификати - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат. - Започване на курсовете в кратки срокове.
Испански | Езиково обучение | гр. Бургас
Испански
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
Курсове и индивидуално обучение по ИСПАНСКИ език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Бизнес ИСПАНСКИ, ИСПАНСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Малки групи - Международно валидни сертификати по Европейската езикова рамка - Преподаватели от език..
Уроци по френски език | Езиково обучение | гр. Пловдив
Уроци по френски език
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Росина Какова,  преди 15 часа
Предлагам уроци по френски език,начинаещи, напреднали, помощ за учениците,работа с най- малките,подготовка за интервю за Канада.
Уроци по английски от дългогодишен преподавателв Англия | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по английски от дългогодишен преподавателв Англия
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
Давам индивидуални уроци по английски за всички нива. Преподавала съм в Англия 14 години и мога да ви помогна да проговорите езика на Шекспир.
В2 дневен курс по немски | Езиково обучение | гр. София
В2 дневен курс по немски
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Немски езиков център Блитц,  преди 17 часа
Стартира дневен курс по немски език за B2 ниво от 17.02.15-11.06.15г, вторник и четвъртък от 10.00-12.00ч, 100 уч.часа. Внасяне на таксата в работни дни от 9-19ч на ул.Дунав 11, София. www.blitzbg.com
Курсове по немски В1+ ниво | Езиково обучение | гр. София
Курсове по немски В1+ ниво
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Немски езиков център Блитц,  преди 17 часа
- Oт 03.02.15 - 28.04.15г- вторник и петък от 18.15-21.05ч, - Oт 07.02.15 - 04.04.15- събота и неделя от 13.30-17.45ч. х 100 уч.часа.
Английски език за държавни служители | Езиково обучение | гр. Бургас
Английски език за държавни служители
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Предлагам индивидуални уроци по английски език за служителите в държавната администрация. Уроците се провеждат в центъра на Бургас. Цена - 15лв. за 60мин. Съвременна България се нуждае от модерна и способна държавна администрация, която е в състояние да посреща смелите предизвикателства на времето и да отговаря на високите изисквания и очаквания на гражданите, бизнеса и партньорите ни от Европейския съюз за добро обслужване и висока професионална етика. Предоставянето на качествени административни услуги изисква солидна подготовка в различни области на живота. Без съмнение чуждоезиковата кв..
Индивидуални уроци по английски език за юристи | Езиково обучение | гр. Бургас
Индивидуални уроци по английски език за юристи
Цена
20 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Подходящи за студенти, практикуващи юристи, както и за хора, които искат да подобрят английския си език и юридическите си познания; Провеждат се от юрист с опит в преподаването на английски език; Развиват свободното изразяване, съставянето на юридически документи, воденето на делова кореспонденция; Използват се разнообразни материали за обучение, специализирани учебници по английски език за юристи на издателство Cambridge University Press и други; Провеждат се в уютна домашна обстановка в центъра на гр. Бургас на достъпна цена от 20лв. За 60 мин. с възможност за посещение в удобно врем..
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО И ПРИЯТНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни | Езиково обучение | гр. Бургас
ДА ГОВОРИШ АНГЛИЙСКИ Е ЛЕСНО И ПРИЯТНО! Индивидуални уроци по разговорен английски за деца и възрастни
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 17 часа
Много хора са изучавали английски език или го изучават в момента, но въпреки това, когато поискат да разговарят с англоговорящи изпитват сериозни притеснения, които в крайна сметка пречат на тяхното развитие и комуникативност. Ето защо аз предлагам индивидуални уроци по разговорен английски език за деца и възрастни. При обучението вземам предвид нивото на ученика, както и неговите нужди и цели. Наблягам на свободното изразяване на английски език и елиминиране на притеснението при общуване. Засягат се всички умения, необходими за владеенето на един език - изучаване на граматиката, четене с ..
уроци по английски език за ученици 1-8 клас | Езиково обучение | гр. Пловдив
уроци по английски език за ученици 1-8 клас
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 17 часа
индивидуални уроци по английски език за ученици 1-8 клас - 5 лв./1 ч
Частни уроци по испански език | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по испански език
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Преподавам частни уроци по испански език за начинаещи и напреднали по домовете. Цената за 1 астрономически час е 10 лв.
АНГЛИЙСКИ език | Езиково обучение | гр. София
АНГЛИЙСКИ език
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 18 часа
Дневни, вечерни, съботно-неделни курсове. Всички нива. Предлагаме основен, разговорен курс и бизнесанглийски.
Курсове по английски,немски,френски,испански,италиански,руски,турски език и др.Крачка напред с Алфабет! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове по английски,немски,френски,испански,италиански,руски,турски език и др.Крачка напред с Алфабет!
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 19 часа
В АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР с помощта на едни от най-добрите лектори, с богат опит в чуждоезиковото обучение, ще усвоите успешно избрания от Вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Безплатно ще определлим Вашето ниво на познаване на езика, за да бъде обученито Ви ефективно. В процеса на обучение се използват съвременни учебни системи, развиващи 4-те основни умения: четене с разбиране, писане, слушане с разбиране, говорене. Държим на малките групи, с ..
Седмица на испанския език в Алфабет!Специална цена - обади се сега! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Седмица на испанския език в Алфабет!Специална цена - обади се сега!
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 19 часа
Ако искате да научите испански език или да продължите познанията си в следващо ниво заповядайте в Алфабет Център! До края на месеца ще се възползвате от преференциалните ни цени по испански език! Ние ви предлагаме: * 110 часа по системата “NUEVO VEN” * нива,съответстващи на Европейската езикова рамка  * малки групи с цел индивидуален подход към всеки курсист  * комфортна учебна база в центъра на града * преподаватели - филолози с богат опит, доказали квалификацията си през годините * гъвкав график, съобразен с вашата заетост /сутрин, следобед, вечер, събота и неделя/ * индивидуално об..
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg