Обучение, курсове

Езиково обучение

Филтри
Област
Населено място
Език
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
389 обяви
ТОП оферта
Обучение по английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език, подготовка за матура и др. изпити, за деца и възрастни, онлайн обучениегр. Бургас, Бургас,  преди 1 денОбучение по английски, немски, руски, френски, испански, италиански и турски език, подготовка за матура и др. изпити, за деца и възрастни, онлайн обучение Езиков център ”СКИЛС М” предлага обучение по английски, немски, руски,френски испански, италиански и турски език. Подготовка за матура и други изпити. Обучение на деца и възрастни. Oнлайн обучение по скайп. Езикова школа ”СКИЛС М ” предлага обучение по английски, немски, руски, френски, испански, италиански, турски език. Преподавателите са специализирали в преподаването на чужди езици, с необходимата квалификация. Курсовете се провеждат на модули от 30, 60 , 90,120 и нагоре уч.ч. Предлага се подготовка за матурата,др.изпити или пом..
ТОП оферта
Частни уроци по английски език или испански езикгр. София, София,  преди 1 ден15 лв. (Цена)Подготовка по испански и/или английски език в центъра на София (в близост до паметника на Патриарх Евтимий). Филолог-специалист по английски и испански езици, преподавател в престижна гимназия, дългогодишен преподавателски стаж в чужбина. Всички равнища на езика. Подготовка за изпити Кеймбридж и SAT и DELE, матури, кандидатстудентски изпити. Разговорен английски и испански. Български език за чужденци. 1 ученик 15 лв./уч. час; 2-ма ученика, 11 лева; 3-ма ученика, 8 лева.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПровеждане на езикови курсове по Английски, Немски и Руски език | Езиково обучение | гр. Добрич
Провеждане на езикови курсове по Английски, Немски и Руски език
Цена
150 лв.
”НОВО НАЧАЛО 2013” ЕООД
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: ”НОВО НАЧАЛО 2013” ЕООД,  преди 4 часа
Езикова школа Ново Начало град Добрич провежда езикови курсове по Английски, Немски и Руски език- групови, индивидуални и полуиндивидуални за деца и възрастни, както и фирмено обучение и български език за чужденци. От септември месец всички курсове са с 50% отстъпка от цената. Language school NOVO NACHALO organizes language courses for foreigners. Bulgarian language for beginners and advanced- individual lessons and in groups. We offer you special prices depending on the number of lesson hours. We are waiting for you! Let’s put together a new beginning!
VIPАнглийски език-индивидуално обучение | Езиково обучение | гр. Пловдив
Английски език-индивидуално обучение
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Индивидуално обучение по разговорен английски език в удобно за Вас време, включително събота и неделя, на достъпни цени. Курсът се води персонално от човек, който е завършил курсове за изучаване на английски ез. в Канада. Препоръчва се за хора, които желаят да работят в чужбина. Цена 10 лв. за 1 учебен час. За допълнителна информация се обадете на посочения телефон.
VIPУроци по английски език | Езиково обучение | гр. Варна
Уроци по английски език
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Антоанета,  преди 22 часа
ФИЛОЛОГ дава уроци по английски език - ученици, студенти, кандидат-студенти, подготовка за работа в чужбина, самоусъвършенстване(по системата New Headway). Учебните материали са включени в цената.
VIPIELTS с Брендън Марън от 15.02 и  23.02.16 г. Специално промоция за ученици | Езиково обучение | гр. София
IELTS с Брендън Марън от 15.02 и 23.02.16 г. Специално промоция за ученици
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 1 ден
Фондацията обявява IELTS от 12.01 и 20.01.16 г. с Брендън Марън. Специална промоция за ученици Информация за курсът: В процеса на обучение в този курс ще се запознаете с изпитните стратегии и ще постигнете максимална оценка при полагате на изпита. От преподавателя ще получите обратна връзка как се справяте на отделните части, на кои трябва да наблегнете повече, като за това ще Ви помогне британският преподавател Брендън Марън процеса на обучението до изпита. Модули на теста се предлага в два формата - IELTS /Academic и General Training. При Академичния модул, частите Четене и Писане..
VIPКурсове по немски в ЕЦ Germanik | Езиково обучение | гр. София
Курсове по немски в ЕЦ Germanik
Цена
98 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Курс по немски език за лекари цена 240 лв за 54 уч часа Курс по немски език за социални асистенти и болногледачи - 110 лв за 32 часа Подготовка за ТестДаф с гаранция
Курс по немски език | Езиково обучение | гр. Сливен
Курс по немски език
КОНТАКТ КЛУБ ГЕРМАНИЯ - Сливен
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: КОНТАКТ КЛУБ ГЕРМАНИЯ - Сливен,  преди 2 часа
Експресен курс по немски - ниво А1 за временна и сезонна работа в Германия.
Курсове и уроци по Арабски език! Потопете се в света на Ориента ! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по Арабски език! Потопете се в света на Ориента !
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 3 часа
Езиков център Education&Friends Ви дава възможност за качествено обучение по АРАБСКИ език – за начинаещи и напреднали - индивидуално, или в малки групи от 3-5 курсиста. При езиковото обучение се набляга, както на писмения така и говоримия език, а лексикалния апарат, с който ще разполагате след завършване на курса е от 1500-2000 думи, в зависимост от Вашия темп на напредване.Системите на обучение по различните езици, предполагат използването на всеки конкретен език в реални, ежедневни ситуации. Преподавателите ни са квалифицирани филолози.Залите се намират в центъра на града. При успешно п..
Курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език - качество на разумни цени! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по английски, немски, испански, италиански език - качество на разумни цени!
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 3 часа
Education&Friends е езиков център създаден от преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, руски, румънски, португалски, норвежки, шведски, финландски, датски, корейски, китайски, японски език и много други. Предлагаме Ви всички нива на обучение по Общата Европейска езикова рамка. Освен педагогически умения ние ще Ви предложим и знания, които ще усвоите на 100% в нашите малки групи. За да бъде обучение..
Курсове и уроци по Испански език  в Пловдив! Стартира вечерна група! Заповядайте! | Езиково обучение | гр. Пловдив
Курсове и уроци по Испански език в Пловдив! Стартира вечерна група! Заповядайте!
Цена
185 лв.
Education&Friends
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Education&Friends,  преди 3 часа
Ако искате да се докоснете до страстната Латинска Америка или да прескочите до Куба или просто да научите испански заради Салса ритъма........ Заповядайте в Пловдив и езиков център Education&Friends! Ние ще ви предложим курсове по испански език за начинаещи и напреднали по системата Nuevo Ven - съвременна комуникативна системаa, една от най-бързо утвърдилата се за изучаване на испански език като чужд език, специално разработена по учебния план на института ”Сервантес”. В нея са засегнати всички аспекти на езика, диалекти и форми, който ще изучите и с помоща на аудио материалите, които..
Частни уроци по английски - за начинаещи и напредващи, знанието е лукс | Езиково обучение | гр. София
Частни уроци по английски - за начинаещи и напредващи, знанието е лукс
гр. София, обл. София,  Подател: Стефан Николов,  преди 4 часа
Знанието е лукс, който не всеки може да си позволи. Някои предпочитат да са бедни. Но знанието, рано или по-късно, се отплаща. Частни уроци за деца и възрастни - съобразно поставените от ученика цели: вкл. бизнес-/разговорен-/писмен английски; усъвършенстване на произношение и речников потенциал, особено за хора с интерес към (или необходимост от) по-добър английски език; Подготовка за изпити или постигане на определено ниво с практическа цел, B1/B2/C1/C2 (Cambridge grade level). Предплащане за най-малко 5 урока. 60 минути са 18 лева.
Уроци по Английски език | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по Английски език
Цена
25 лв.
Stanislav Ivanov
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Stanislav Ivanov,  преди 4 часа
Уроци по Английски език за начинаещи и напреднали
Уроци по английски | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Уроци и консултации по академичен/ работен английски, помощ с разяснения и съвети за живота, работата и кандидатстването в училища във Великобритания, разяснение на видове документи, устен превод, данъчна регистрация за самонаети. Цената на уроците е 30 лв. за 60 минутен час. Цената на консултацията е индивидуална - за конкретното запитване, според времето и разискваната информация. Уроците и консултациите могат да бъдат провеждани и по Скайп.
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв | Езиково обучение | гр. София
КУРСОВЕ по НЕМСКИ език - от Януари 2016 год.- 100 уч.часа- СОФИЯ /Център / - 240 лв
Цена
240 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 6 часа
20% Отстъпка! ЕЦ ”VISTA ACADEMY” предлага ВЕЧЕРНИ И ДНЕВНИ ИНТЕНЗИВНИ курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- за НИВА- А1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune-1. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВ..
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за Нива-A1, А2, В1 и В2- 240 лв- София-Център | Езиково обучение | гр. София
ВЕЧЕРНИ, СЪБОТНО-Неделни и Дневни Курсове по АНГЛИЙСКИ за Нива-A1, А2, В1 и В2- 240 лв- София-Център
Цена
240 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 6 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага Дневни, Вечерни и Съботно-Неделни курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за нива- A1, А2 и В1. Курсовете се провеждат по системата на издателство Oxford - New English File. Работа с квалифицирани преподаватели-ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна Учебна база в центъра на София! Начални дати от ЮЛИ 2015 год.: http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx ГРАФИК НА ЗАНЯТИЯТА: Посетете нашият интернет сайт или се свържете с нас на посочените телефони!!! http://ezikovcentur.sharepoint.com/Pages/pricelistcourses.aspx Продължителността на курса..
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Януари 2016г.- 240 лв | Езиково обучение | гр. София
Курсове по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО Ниво от Януари 2016г.- 240 лв
Цена
240 лв.
Езиков център ’VISTA ACADEMY’
гр. София, обл. София,  Подател: Езиков център ’VISTA ACADEMY’,  преди 6 часа
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ”VISTA ACADEMY” предлага ЛЕТНИ- ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ по НЕМСКИ ЕЗИК- ПЪРВО, ВТОРО и ТРЕТО НИВО. Курсовете се провеждат по система на издателство Hueber Verlag- Lagune. Работа с оригинални системи и с квалифицирани преподаватели- ФИЛОЛОЗИ в МАЛКИ групи и модерна учебна база в центъра на София! Системата вoди дo пoстигaнe нa eзикoви и кoмуникaтивни цeли зa нивaтa А1, А2 и В1 нa Общaтa eвpoпeйскa eзикoвa paмкa и пoдгoтвя зa съoтвeтнитe сepтификaтни изпити: /1 НИВО- Goethe-Zertifikat A1 / Start Deutsch 1/ /2 НИВО- Goethe-Zertifikat A2 / Start Deutsch 2/ /3 НИВО- Goethe..
Езиково обучение по английски | Езиково обучение | гр. Бургас
Езиково обучение по английски
Цена
4 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 часа
Квалифициран действащ преподавател в системата на образованието дава частни уроци по английски език на ученици до 8 клас и на възрастни (нива А1 и А2 по Общоевропейската езикова рамка) Индивидуален подход. Евтино и достъпно! 4 лв. на учебен час от 40 мин. Най-ниската цена в Бургас и региона! За предпочитане в делнични дни /вечер/ Моля, звънете след 18.00 или оставете съобщение в сайта !
Немски език Бургас | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски език Бургас
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 7 часа
Център Давитоз - курсове и индивидуално обучение по немски език - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно - неделни курсове - шест седмични, двумесечни, тримесечни и целогодишни курсове - Отделни групи за възрастни, деца и ученици - Подготовка за изпити, кандидатстудентска и подготовка за матура и тест DaF - Бизнес НЕМСКИ, НЕМСКИ за лекари и медицински сестри, за туризма и хотелиерството, за пилоти - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на международно признат сертификат - Малки групи - Преподаватели от езиковите гимназии и преподаватели с опит в чу..
Английски курсове | Езиково обучение | гр. Варна
Английски курсове
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 7 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език във Варна - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - 6 седмично, двумесечно и тримесечно обучение - Висококачествена подготовка за изпити TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. - Отделни групи за възрастни и за деца и ученици - Кандидатстудентска и подготовка за матура - Бизнес английски, английски за туризма и хотелиерството, за пилоти, лекари и медицински сестри - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс и получаване на ме..
Немски | Езиково обучение | гр. Бургас
Немски
Цена
13 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Давам частни уроци по немски език за начинаешти или в подготвителен клас.1 астрономичен час-13 лв. Подготовка за 1-во и второ ниво. Rabotq i s u4ebnicite na y4enicite.
Уроци по Руски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по Руски език
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Помощ за изучаване на Руски език.От носител на езика. Превод на текст.
Онлайн уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Онлайн уроци по английски език
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Онлайн уроци по английски език в удобно за вас време.
Уроци по Бизнес английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по Бизнес английски език
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Уроци по бизнес английски език.Подготовка за интервю за работа на английски език,интервю за международни визи,обменни програми,изпит стюардеси!
Уроци по английски език | Езиково обучение | гр. София
Уроци по английски език
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
Частни уроци за възрастни и деца по английски език, в удобно за вас време и място.Подготовка за сертификати.Възможност и за онлайн обучение!
Уроци по руски език за търговски колективи | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроци по руски език за търговски колективи
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Уроци по руски език за рускоговорящи,а също обучение на цели търговски колективи от преподавател-магистър.Цена 15 лева за академичен час на човек.За групови занятия-отстъпки.
Уроки по русскому языку для рускоговорящих,обучение разговорному языку для болгар | Езиково обучение | гр. Бургас
Уроки по русскому языку для рускоговорящих,обучение разговорному языку для болгар
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Даю уроки по русскому языку и литературе для рускоговорящих и всех ,нуждающихся в повышении начального уровня владениия языком.Обучение торговых коллективов разговорному языку.Академический час-15 левов на человек.Для групповых занятий-скидки.Имеется удостоверение магистра,утвержденное Министерством образования и науки Республики Болгарии.
Езикови курсове | Езиково обучение | гр. Пловдив
Езикови курсове
Цена
1 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 часа
EЗИКОВИ КУРСОВЕ – начинаещи и напреднали Детски и възрастови групи Английски САМО 1 ЛЕВ НА ЧАС Частни уроци - само 5 ЛВ. на час
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив) | Езиково обучение | гр. Пловдив
Частни уроци по английски език – всички нива - изгодна цена (Пловдив)
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: English teacher,  преди 23 часа
Давам частни уроци по английски език - всички нива, класове и възрасти, както и за кандидати за работа в чужбина - по изпитан и лесен за възприемане начин! Преподавам английски на ученици от всички класове; подготвям за кандидат -студентски изпити и матури по английски език; разговорен английски, бизнес английски, специализиран английски, английски език за начинаещи и напреднали. Уроците се провеждат в удобно време в дома на ученика или при мен. По желание, обучението може да се провежда и под формата на индивидуален езиков курс с цел покриване на определено ниво на владеене на езика. Ако ..
Индивидуални частни уроци по английски език за всички нива на изгодна цена - Пловдив | Езиково обучение | гр. Пловдив
Индивидуални частни уроци по английски език за всички нива на изгодна цена - Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: English teacher,  преди 23 часа
Давам частни уроци по английски език в Пловдив за всички нива, класове и възрасти: • частни уроци за начинаещи и напреднали; • подготовка за училище, матури, изпити и международно признати сертификати; • индивидуални курсове за всички нива, възрасти и професии; • общ и специализиран, бизнес и разговорен английски за интервю и работа в чужбина; • учебни системи с доказана ефективност за бързо, лесно и трайно научаване на английски език; • изгодна цена, удобно място и време. За по-подробна информация позвънете на телефона за връзка в карето за контакт.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.