Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
53 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хран..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 1 денЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
СнимкиЗаглавие на обявата
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение | Детски занимални | гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педагогически и практически опит - 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати, валидни в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месеца стаж по професията, може да се яви на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран сертификат за ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ с ме..
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 21 часа
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 1 ден
Ученическа занималня 1-4кл. Домашни,допълване на знания,дидактични игри.
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 2 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 4 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от  1-ви  до 6-ти клас | Детски занимални | гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 4 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
гледане и занимания на деца - Детска къща в Центъра | Детски занимални | гр. Бургас
гледане и занимания на деца - Детска къща в Центъра
Цена
3 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Почасово гледане и занимания на деца до 7-годишна възраст по метода Монтесори - в специализирана Детска къща в Центъра на града, близо до гарата. С децата работят квалифицирани педагози и детски психолози, обстановката е чудесна - живописна и уютна. Предлагаме много игри, творчески занимания с музика, изобразително и приложно изкуство, куклотворителница и др. Цена: 3 лв.за първия час, за повече часове - по 2,50 лв.на час!
Детски център ”NEVERLAND” .ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА | Детски занимални | гр. Бургас
Детски център ”NEVERLAND” .ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА. Искате вашето дете,да има един щур и незабравим празник? То тогава бързо елате в детски център ” NEVERLAND” и позволете на аниматорите, да направят празника на вашето дете.Истински да се забавляват,лудеят и щуреят!!!В детски център ”NEVERLAND”, дечицата ще са щастливи и обгрижвани, а вие скъпи родители ще се радвате заедно с дечицата. Възползвайте се от ОГРОМНИТЕ НАМАЛЕНИЯ НА ПАРТИ ПАКЕТИТЕ!!! За информация и резервации се обадете.
Логопедичен кабинет | Детски занимални | гр. София
Логопедичен кабинет
Radostina Avramova
гр. София, обл. София,  Подател: Radostina Avramova,  преди 6 дни
Диагностика, консултация, терапия и корекция на езиково-говорни нарушения. Логопедичен кабинет: гр. София, Център - ул. Христо Белчев 11 а жк. Люлин 7, ул. Добри Немиров 5 Радостина Аврамова - логопед, специален педагог
Детска забавачница за деца от 3 до 6 години | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 години
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 6 дни
Полудневна детска забавачница за деца от 3 до 6 години в център „Палитра” Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовет..
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 6 дни
Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време да отдъхнат и да се занимав..
Детски център Мини Ми | Детски занимални | гр. София
Детски център Мини Ми
Цена
300 лв.
Детски център Мини Ми
гр. София, обл. София,  Подател: Детски център Мини Ми,  преди 7 дни
”Мини Ми”- нов детски център, в който с топлота и спокойствие ще бъдат обгрижвани най - любимите Ви същества. Центърът е разположен на изключително уютно място, в тиха улица близо до бул. Симеоновско шосе и бул. Г.М. Димитров (зад хотел Вега).Предлагаме целодневна и полудневна грижа за деца от 1 до 4 г. Персоналът е висококвалифициран за работа с тази възрастова група. Ние знаем колко са важни първите стъпки в обучението и общуването на вашето дете, затова залагаме на утвърдени методи - Монтесори, Валфдорска педагогика, за постигане на оптимални резултати - по - плавно осъществяване на вер..
Занималня, Детски възпитателно-учебен център  ”Прозорче към света” - НДК | Детски занимални | гр. София
Занималня, Детски възпитателно-учебен център ”Прозорче към света” - НДК
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
НОВО!!! Занималня ”Прозорче към света” сформира гимнастически групи. Заниманията ще се провеждат в събота и неделя. Времетраене - 2 часа. Комплексна гимнастика ”Хармония” представлява балансирано съчетани упражнения от аеробика, каланетика, стречинг и йога. Подходящ за възрастни и деца. Комплексът оказва цялостно въздействие върху организма. Хармонизира физическото и психическото състояние. Упражненията, включени в комплексна гимнастика ”Хармония” целят трениране на всички мускулни групи от тялото. По време на упражненията се тренират мускулите в дълбочина, работи се върху разгъ..
Испански език за деца | Детски занимални | гр. Стара Загора
Испански език за деца
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо,  преди 8 дни
Школата Иберо предлага занимания за деца по испански език в малки групи.
Курс по Математика за 6ти клас. Всяка събота. | Детски занимални | гр. София
Курс по Математика за 6ти клас. Всяка събота.
Цена
7 лв.
Junior Kids Place
гр. София, обл. София,  Подател: Junior Kids Place,  преди 8 дни
 Плащате САМО при посещение;  7 лв./час или общо 20 лв. за 3 часа;  Малки групи и повече внимание за всяко дете;  Отлични методи на преподаване;  Седмичен курс, събран в 3 часа;  Удобно време – събота от 13:00 до 16:00 ч.;  Компенсиране на пропуските по математика в училище;  Домашни за самоподготовка до следващото посещение;  Обратна връзка от преподавателя за резултатите на детето в курса;  Добра възможност да започне подготовката на детето Ви за предстоящия в 7-ми клас изпит за външно оценяване по математика и кандидатстване в гимназиалния курс.
Детска занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Детска занималня
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
Детска занималня за деца от 1 до 4 г.
Детски център Слънчо | Детски занимални | гр. Бургас
Детски център Слънчо
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
ДЯДО КОЛЕДА У ДОМА - Ако желаете Дядо Коледа да посети дома Ви Коледната нощ и да подари подаръци на детето и близките ви, да направите незабравима Коледа, обадете ни се! Детски център Слънчо предлага за учебна година 2013/2014 г. ЗАНИМАЛНЯ ЗА УЧЕНИЦИ 1-6 КЛАС ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ 2014 г. Уроци по български език и математика /1-4 клас/-60 лв./месец Курсове по АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК - 60 лв./месец Школа по НАРОДНИ ТАНЦИ Осигурява ТРАНСПОРТ Организира ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ-90 лв.
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети” | Детски занимални | гр. Сливен
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети”
Цена
7 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD,  преди 15 дни
УЧЕБНИ ЗАНИМАЛНИ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ І ДО ІV КЛАС организира и през учебната 2014/2015 учебна година Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма ”МариЕс” ЕООД Адреси на занималните: ул. „Йосиф Щросмайер“ № 9 - Занималнята има двор, в който учениците играят и почиват през междучасията. - Дворът има ограда, с което се гарантира сигурността на учениците. ул. ”Цар Самуил” 1, етаж 1, зала 106, в сградата на НТС . - Занималнята е в центъра на града, на място отдалечено от шум и движение на МПС. - На входа на сградата има охрана, което гарантира ..
Детска занималня по изобразително изкуство | Детски занимални | гр. Пловдив
Детска занималня по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 15 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 4 до 13 години в добри условия (чисто ново обзавеждане, закупено по Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси”) и чрез индивидуален подход.
Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 15 дни
За щастлива и незабравима лятна ваканция ви предлагаме Занималня „Елфина“. Намираме се в центъра на града,на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо да музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си натрупани през учебната ..
Занимания за деца | Детски занимални | гр. Ямбол
Занимания за деца
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 17 дни
Занимания за деца през почивните дни
Детски клуб Приятели | Детски занимални | гр. Варна
Детски клуб Приятели
Цена
8 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 20 дни
Какво предлагаме? * Частна детска ясла 2 - 3г * Частна детска градина 3 - 6г * Предучилищна група * Занимания с ученици от 1- 5 клас; * Подготовка за матури IV клас; * Почасови, индивидуални уроци * Школи: - Рисуване + подготовка за приемни изпити; - Танци – Преподаватели от Денс Палас Варна; - Детска йога - Английски език *Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител – Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика, За всяка група от 7 деца отговаря един педагог, като всеки притежава и допълнителни квалификации..
частни детски ясла,градина,занимални Приятели с професионални педагози | Детски занимални | гр. Варна
частни детски ясла,градина,занимални Приятели с професионални педагози
Цена
8 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 20 дни
Какво предлагаме? * Частна детска ясла 2 - 3г * Частна детска градина 3 - 6г * Предучилищна група * Занимания с ученици от 1- 5 клас; * Подготовка за матури IV клас; * Почасови, индивидуални уроци * Школи: - Рисуване + подготовка за приемни изпити; - Танци – Преподаватели от Денс Палас Варна; - Детска йога - Английски език *Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител – Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика, За всяка група от 7 деца отговаря един педагог, като всеки притежава и допълнителни квалификации..
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка | Детски занимални | гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка,  преди 22 дни
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял ден. Работим всеки ден от седмицата от 8:00 до 19:00 и допълнително при уговорки с родители. Предлагаме различни промоции и цени по договаряне според нуждите на клиентите ни.Заповядайте!
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
Дастан и Тамина Груп ЕООД
гр. София, обл. София,  преди 28 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
Нов детски център в Лозенец | Детски занимални | гр. София
Нов детски център в Лозенец
Цена
4 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d,  преди 29 дни
Детски център Шугърленд 2,предлага на своите клиенти почасови грижи и занимания на деца,организиране на детски тържества и събития!
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg