Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
56 обяви
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 2 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хр..
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 2 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
Лятна занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 7 часаЕлфина ЕООДЗанималня „Елфина“ ви предлага незабравима и весела лятна ваканция. Намираме се в центъра на града, на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо да музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си, натрупани през учебната година и да се подготвим добре за следващата. Програмата ни включва ежедневни занимания по английски ез..
СнимкиЗаглавие на обявата
всезнайко | Детски занимални | к. к. Слънчев бряг
всезнайко
Цена
20 лв.
к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас,  преди 3 часа
Образователна игра Всезнайко Множество функции и 32 двустранни карти за смяна от различни области, като: бит, животни, природа, цифри, букви, математика и други.С регулиране силата на звука.Картите се поставят на дисплея и се активират със сензорно докосване. Играчката е подходяща за деца над 3 години Подобрява зрителната и ителектуалната активност Подпомага учебния процес Развива сетивните функции,няма следи от уппотреба,Нов+подарък детска книжка
Испански за деца | Детски занимални | гр. Стара Загора
Испански за деца
Цена
4 лв.
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо,  преди 2 дни
Испански език за деца в школата Иберо, Стара Загора. Работа в малки групи в приятна за детето обстановка, съобразена с възрастта.
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 2 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Лятна занималня, Център - НДК | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня, Център - НДК
Цена
17 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
В нашата занималня децата се чувстват доказано щастливи. Не случайно децата, които ни посещават наричат занималнята ”нашата къща”. При нас децата се чувстват спокойни и щастливи. Това е достатъчен мотив да проявяваме постоянство и нестихващ стремеж да поддържаме у децата бодър дух, положителни емоции и желание да обогатяват своите знания. Предстои така дългоочакваната лятна ваканция. Нашата основна цел е да организираме и подсигурим на децата весело, пълноценно и наситено с много игри и положителни емоции лято. Предлагаме целодневни занимания, които включват игри на открито и закрито, ка..
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г. | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г.
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 4 дни
Заповядайе в ”Палитра”! Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, ..
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 4 дни
Заповядайте в ”Палитра”! Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време..
Лятна занималня | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
НАЧАЛО: 20. 05. 2015 Ако искате Вашето дете да научи много нови неща, да научи нови игри, такива каквито Вие не сте играли, кото на лов за лешояди - scavenger hunt, да учи английски, да чете приказки и гледа филмчета на английски, да усети магията на лятото и детството, като един истински скаут или тимуровец :), заповядайте в нашата лятна занималня. Побързайте, местата са ограничени! Езиков център Успех предлага целодневна лятна занималня, три пъти седмично изучаване на английски език. Цени: Полудневна лятна занималня Полудневна лятна занималня - 13лв/ден (8:00 - 13:00 или 13:..
Английски език 5-8 клас | Детски занимални | гр. Стара Загора
Английски език 5-8 клас
Цена
3.50 лв.
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо,  преди 6 дни
Школата Иберо започва курс по английски език за деца. Писане на домашни и допълнителна работа по-учебния материал с квалифициран преподавател. Посещения два пъти седмично по 2 учебни часа от 45 мин. Малка група, график - сряда и неделя 18,30ч до 20,00ч. Цена 3.50 на учебен час.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от  1-ви  до 6-ти клас | Детски занимални | гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 7 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 7 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
Куросове, индивидуални и полуиндивидуални уроци по английски, немски, френски, испански и изобразително изкуство за деца от 3 до 9 години. | Детски занимални | гр. Бургас
Куросове, индивидуални и полуиндивидуални уроци по английски, немски, френски, испански и изобразително изкуство за деца от 3 до 9 години.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 8 дни
Ако вашето детенце е на възраст между 3 и 9 години и искате то да се забавлява, твори и учи английски език - Школа ”Светулка” е вашето решение. Школа „Светулка“ е иновативно училище за деца от 3 до 9 години, базирано на връзката между художествено – творческата дейност и лингвистичното и интелектуалното развитие на детето. В „Светулка“ вярваме, че децата учат най-добре докато участват активно. Специалистите наричат това интерактивна методика - по забавен начин и чрез технически средства учениците усвояват материала на място, в час. А децата, те наричат това просто: ИГРА! Любимата им думичка!..
Забавна лятна занималня за деца от 5г. до 12г. | Детски занимални | гр. София
Забавна лятна занималня за деца от 5г. до 12г.
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Лятото наближава, а Вие се чудите на кого да поверите детето си докато сте на работа? Ние от учебен център „Мастър Клас” имаме решение за Вас! Всеки работен ден от 08:30 до 18:30 часа Вашето дете може да учи, играе и спортува с нас. Възможни са полудневни, еднодневни, едноседмични и едномесечни записвания в детската програма! Очакваме Ви!
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 дни
*Летни занимания за деца ПГ и ученици от 1-ви до 7 клас **Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година-български език и математика, четене(обедна почивка с книжка в ръка) Курсове по Английски, Български и Италиански език-допълнително заплащане В свободното време учениците се занимават със забавни игри,редене на пъзели, рисуване, оцветяване, гледане на анимационни филмчета, четене на приказки, нравствени и поучителни беседи, слушане на детски песни и други. **Посещение на забележителности **Организиране на групи при посещение на музеи, басейн, боулинг и ез..
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР. ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ. | Детски занимални | гр. София
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР. ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ.
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Нов образователен център отваря врати през май. Занималнята ни е модерно оборудвана, нашите преподаватели са отбрани професионалисти в своята област. Имаме собствена кухня и приготвяме храната според всички нормативни уредби и законови изисквания, дневното меню включва закуска, обяд и следобедна закуска.Предлагаме лятна занималня, обучение по всички учебни предмети, езици, плуване, художествена гимнастика, танци, карате, баскетбол, футбол, приложни изкуства, излети и игри на открито, както и кинозала за прожектиране на филми. Разполагаме се на 400 квадратни метра на адрес: кв. Борово, ул. ”Ген..
Център за работа с деца Абв | Детски занимални | гр. Бургас
Център за работа с деца Абв
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
Ако искате детето ви да прекара едно незабравима лято - заповядайте при нас! Игри на открито, плаж, екскурзии, детска йога, танци и изобразително изкуство!Подготовка за следващ клас - БЕЛ, математика,английски и четене на книжки от задължителния учебен материал! ДЕТСКА ГРАДИНА - АКАДЕМИЯ МОНТЕСОРИ ЗА ДЕЦА 2-6 ГОДИНИ!
Учебни центрове ”Релони” | Детски занимални | гр. София
Учебни центрове ”Релони”
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебни центрове ”Релони”,  преди 12 дни
Весела програма за незабравима пролетната ваканция - всеки ден ще е необикновен! Дневните приключения ще са в диапазона 08.00 - 18.30 часа.
Учебни центрове ”Релони” | Детски занимални | гр. София
Учебни центрове ”Релони”
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебни центрове ”Релони”,  преди 12 дни
Краят на учебната година наближава. Помислете и се подгответе отсега. Националното външно оценяване по български език и литература и математика е предизвикателство за всеки четвъртокласник.
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 13 дни
Лятна-езикова занималня 6-12г,полу-,целодневна.Учим и се забавляваме! Ежедневно плод и чай.Овча купел1;Красна поляна1
За малки и големи ученици | Детски занимални | гр. Пловдив
За малки и големи ученици
Цена
140 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 дни
Лятна занималня “Дарика” - за ученици от 1 до 6 клас. Всеки ден от 8,00 до 18,00 часа. 140 лева на месец / 9 лева на ден. Уроци по математика и български език за ученици от 1 до 12 клас. 8 лева за 60 минути. Уроци по химия и физика. 8 лева за 60 минути. Английски език - поддържащо обучение за ученици от всички класове. 9 лева за 60 минути. Немски и френски език за ученици - курсове на начинаещи и напреднали. 9 лева за 60 минути. Подготовка на кандидат-студенти по математика за Пловдивски и Софийски университет, Технически университет, УНСС. 8 лева за 60 минути. Уро..
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 19 дни
За учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо..
Езикова занималня Deutsch plus | Детски занимални | гр. София
Езикова занималня Deutsch plus
Цена
120 лв.
Deutsch plus - езикова занималня
гр. София, обл. София,  Подател: Deutsch plus - езикова занималня,  преди 23 дни
Пролетна ваканция в езикова занималня Deutsch plus от 06.04- 10.04 Ако все още се чудите къде да запишете детето си през пролетната ваканция, то заповядайте в при нас. Със много игри, усмивки , немски език и забавления ще прекараме една незабравима седмица. Намираме се в центъра на София в близост до Майчин дом. Една седмица целодневно посещение 120 лв. Една седмица полудневно посещение 70 лв. За записване се обадете на посоченият телефон.
ЛЯТНА ЧУЖДОЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ от ”The COOL School” | Детски занимални | гр. Бургас
ЛЯТНА ЧУЖДОЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ от ”The COOL School”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: The COOL school,  преди 27 дни
Подарете на вашето дете НАЙ-ЗАБАВНОТО ЛЯТО! Два месеца! Всеки ден! Два астрономически часа! Само на английски! Само игри и забавления! The COOL School ГАРАНТИРА: • езикова среда и обучение на високо ниво • висок стандарт на преподаването и обучението, осигурен от квалифицирани преподаватели; • последни новости в комуникативната методика и изучаването на чужди езици • приятна обстановка и гарантирани резултати • професионализъм и висок морал • ниски цени, с възможност за разсрочено плащане • точност и достоверност на информацията относно условията на обучение и заплащане; Нашето ..
Детегледачки,домашни помощници | Детски занимални | гр. София
Детегледачки,домашни помощници
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dimitrova,  преди 30 дни
Фирма –Ел. Хюмън ЕООД Лицензирана под №1507 Предлага детегледачки и домашни помощници ,болногледачи  Водене и взимане на градина, ясла ,училище.  Целодневно гледане на детето ВИ в доома ВИ.  Приготвяне на тоалета,храна,пране на детето  Игри ,забавления и всякакви грижи за вашето дете.  Домашна помощница  Грижа за възрастни или болни хора
Занималня за деца  I - IV клас | Детски занимални | гр. Варна
Занималня за деца I - IV клас
Цена
10 лв.
Детски Център Тумбелина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детски Център Тумбелина,  преди 33 дни
Полудневна занималня за деца от първи до четвърти клас. Подготовка на домашни работи и уроци. Допълнителни занимания, игри и забавления.
Детский клуб в Поморие | Детски занимални | гр. Поморие
Детский клуб в Поморие
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: ЮНИКА,  преди 34 дни
”GRAND HOTEL POMORIE” Детский игровой клуб В детской комнате ”Юника” дети смогут вдоволь наиграться,обрести новых друзей,проявить себя в творчестве. В первую очередь задача нашей комнаты отвлечь и развлечь ребенка,чтобы родители могли спокойно провести время,посетить SPA салон при отеле и просто отдохнуть
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 35 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg