Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
59 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 6 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 7 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хран..
ТОП оферта
Занималня за първи класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 7 часаЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици от първи клас. Заниманията се провеждат в малки групи. Децата се посрещат от училище и обядват на място в занималнята.Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху малките първокласници. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици стават по-самостоятелни и уверени, по-подготвен..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 7 часаЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУчебна занималня ”ПЕРФЕКТ” :: Детски занимални :: гр. София
Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”
Цена
158 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”,  преди 23 часа
Специализиран за работа с ученици от 1 - 5 ти клас. Задължително обучение по английски език, съобразено с избраната програма на училището. Помощ при подготовката на уроци и домашни Допълнителни задачи и упражнения Редовен текущ контрол чрез тестове Засилена подготовка за матурите след 4. клас Кът за игри, компютри, арт занимания Работно време: 08. 00- 19. 00 Записвания за учебната 2014-2015г започват от 01. 09. 14г
VIPЗанималня, Детски възпитателно-учебен център ”Прозорче към света” - НДК :: Детски занимални :: гр. София
Занималня, Детски възпитателно-учебен център ”Прозорче към света” - НДК
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
НОВО!!! Занималня ”Прозорче към света” сформира гимнастически групи. Заниманията ще се провеждат в събота и неделя. Времетраене - 2 часа. Гимнастически комплекс ”Хармония” - Гинастически комплекс ”Хармония” представлява балансирано съчетани упражнения от аеробика, каланетика, стречинг и йога. Подходящ за възрастни и деца. Комплексът оказва цялостно въздействие върху организма. Хармонизира физическото и психическото състояние. Упражненията, включени в гимнастически комплекс ”Хармония” целят трениране на всички мускулни групи от тялото. По време на упражненията се тренират мускули..
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение :: Детски занимални :: гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педагогически и практически опит - 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати, валидни в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месеца стаж по професията, може да се яви на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран сертификат за ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ с ме..
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение -подготовка за НВО Заниманията са сутрешни и следобедни от понеделник до петък.Провеждат се в библиотека „Георги Търнев” до СОУ”Пейо Яворов”-бул.”България”144
Лятна занималня :: Детски занимални :: гр. Бургас
Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 2 дни
За щастлива и незабравима лятна ваканция ви предлагаме Занималня „Елфина“. Намираме се в центъра на града,на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо да музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си натрупани през учебната ..
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА :: Детски занимални :: гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
обучение :: Детски занимални :: гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 2 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
Частна занималня ”Спондж Боб” :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 3 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас :: Детски занимални :: гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 3 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Частни уроци по английски език за деца :: Детски занимални :: гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
Дастан и Тамина Груп ЕООД
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1 или Център, София. г-жа В. Илиева
детска занималня в детски клуб Шугърленд :: Детски занимални :: гр. София
детска занималня в детски клуб Шугърленд
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d,  преди 4 дни
ШУГЪРЛЕНД” ОРГАНИЗИРА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ 02януари- 30 септември ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 8:30Ч. ДО 17.30Ч. Мили родители, детски парти център ”Шугърленд”, предлага детска занималня, която да ви бъде в помощ. Ние сме на разположение на всички вас, които имате нужда от нашите грижи. Виждате, че детето Ви е готово за колективни игри и общуване с деца. Ние предлагаме добре оборудвана зала за ролеви игри. С децата ще си играе мила и усмихната аниматорка. Степента на Вашето участие в адаптацията на детето е по Ваша преценка. Ние приветстваме всяка Ваша инициатива. Предлагаме забавни и образовате..
Нов детски център в Лозенец :: Детски занимални :: гр. София
Нов детски център в Лозенец
Цена
4 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d,  преди 4 дни
Детски център Шугърленд 2,предлага на своите клиенти почасови грижи и занимания на деца,организиране на детски тържества и събития!
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център :: Детски занимални :: гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
Занималня Happy Kids- Щастливи деца,успешни родители,здраво общество !!! :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Занималня Happy Kids- Щастливи деца,успешни родители,здраво общество !!!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 11 дни
УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ 2014 – 2015 година Стартираме за да работим за успеха на вашите деца през учебната година Ние се грижим за: • вземане, респективно водене на децата от/до училище • системна подготовка по учебната програма • помощ при изпълнение на всички домашни работи • допълнителна работа за затвърждаване на проблемен за децата материал • допълнителни занимания в зависимост от интересите на децата • индивидуален подход към нуждите на всяко дете • висококвалифицирани и ерудирани преподаватели с опит в работата с деца • постоянна обратна връзка с родителите • приятелска и неприн..
Конструкция / Дюшек от изкуствена кожа :: Детски занимални :: гр. София
Конструкция / Дюшек от изкуствена кожа
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
24 м2 Конструкция, която може да се разглобява и сглобява. Използвана е до сега за детски йога и масаж център. Направена от пяна и облечена с качествена изкуствена кожа. Може да се види в София. За повече подробности, моля да се свържете по телефона.
Логопедичен кабинет :: Детски занимални :: гр. София
Логопедичен кабинет
Radostina Avramova
гр. София, обл. София,  Подател: Radostina Avramova,  преди 13 дни
Диагностика, консултация, терапия и корекция на езиково-говорни нарушения. Логопедичен кабинет: гр. София, Център - ул. Христо Белчев 11 а жк. Люлин 7, ул. Добри Немиров 5 Радостина Аврамова - логопед, специален педагог
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка,  преди 16 дни
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял работен ден. Работим всеки ден от седмицата от 8:00 до 18:00 и допълнително при уговорки с родители. Предлагаме различни промоции и цени по договаряне според нуждите на клиентите ни.Заповядайте!
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София :: Детски занимални :: гр. София
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София
Цена
2 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 дни
Здравейте)Обичам много децата и съм с педагогическо и филологическо Висше образование.Сформирам мини кооператив от 8до18ч.с максимум 10/15 деца, за които ежедневно да се полагат грижи с обич както към моето.Преподавала съм 15г на мъничета в предучилищна възраст чужди езици в частни у-ща и искам да развием тяхните умения и качества и да се веселят, като учат език, ходят на театър, играят ролеви и арт игри. Цени-до 4ч-2,50лв, над 4ч-2лева.Карта-1седм-90лв/50ч,2седм-170лв/100ч,1месец-330лв/200ч
Гледаме дечица :: Детски занимални :: с. Карабунар
Гледаме дечица
частно лице
с. Карабунар, обл. Пазарджик,  Подател: частно лице,  преди 17 дни
Ако искате вашето дете да се отдели от баналния град, компютъра, таблета и телевизора Вила Карабунар е идеалното място където да потича на воля, да подиша чист въздух и да почувства какво е да си на село, Да се наслади на домашно приготвена, здравословна отгледана на двора храна , това е неговото място. Оставате го да го наглеждат хора с богат опит, обичащи деца, за които това е по-скоро удоволствие.а вие може да вършите вашите важни дела.
частни детски ясла,градина,занимални Приятели с професионални педагози :: Детски занимални :: гр. Варна
частни детски ясла,градина,занимални Приятели с професионални педагози
Цена
8 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 18 дни
Какво предлагаме? * Частна детска ясла 2 - 3г * Частна детска градина 3 - 6г * Предучилищна група * Занимания с ученици от 1- 5 клас; * Подготовка за матури IV клас; * Почасови, индивидуални уроци * Школи: - Рисуване + подготовка за приемни изпити; - Танци – Преподаватели от Денс Палас Варна; - Детска йога - Английски език *Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител – Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика, За всяка група от 7 деца отговаря един педагог, като всеки притежава и допълнителни квалификации..
Детски клуб Приятели :: Детски занимални :: гр. Варна
Детски клуб Приятели
Цена
8 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 18 дни
Какво предлагаме? * Частна детска ясла 2 - 3г * Частна детска градина 3 - 6г * Предучилищна група * Занимания с ученици от 1- 5 клас; * Подготовка за матури IV клас; * Почасови, индивидуални уроци * Школи: - Рисуване + подготовка за приемни изпити; - Танци – Преподаватели от Денс Палас Варна; - Детска йога - Английски език *Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител – Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика, За всяка група от 7 деца отговаря един педагог, като всеки притежава и допълнителни квалификации..
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/ :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 18 дни
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници :: Детски занимални :: гр. Бургас
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
НОВО -Детски стенни часовници. Само при нас вашето дете има уникалната възможност да изработи само своя стенен часовник със своя любим герой. Станете част от семейство на Red Castle Bulgaria! Най-хубавите и уникални картинки на Българския пазар. Цветовете на пясъците и качеството на картините е със 100% по-качествено от това на всеки друг. Картинките са лицензирани , което е 100% гаранция за качество. Картина не пакетирана+пясък- 23см.Х 32,5 см. 16,5см.Х 23,4см. Пакетирана картинка- 16,5 см.Х 23,4 см. 23см.Х 32,5 см. 33см.Х 47 см. Голямо разнообразие от модели!Може да видите по..
Домашна занималня и чужди езици :: Детски занимални :: гр. София
Домашна занималня и чужди езици
Цена
12 лв.
школа Джоя
гр. София, обл. София,  Подател: школа Джоя,  преди 26 дни
Занималня по всички общообразователни предмети и чужди езици за начинаещи, лечебна гимнастика и разговорни упражнения. Английски език за напреднали ученици. Индивидуални ежедневни занимания по домовете -12 лв. / 2 уч. ч
Частна занималня за ПРЕДУЧИЛИЩНИ групи :: Детски занимални :: гр. София
Частна занималня за ПРЕДУЧИЛИЩНИ групи
Цена
148 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”,  преди 26 дни
НОВО!! Учебен център ”ПЕРФЕКТ” предлага от есента на 2014 специализирани групи за деца в предучилищна възраст за плавно встъпване в училище. Цели: * затвърждаване знанията и уменията, придобити в детската градина * оценка на нивото на фината моторика * подобряване на концентрацията, зрителните и слухови възприятия * трениране на пространствено мислене * стимулиране на аналитичното мислене Използваните методи са достъпни и съобразени с възрастта на децата, но провокиращи техния интерес и желание за учене.
Занималня за ученици I-VI клас. :: Детски занимални :: гр. Бургас
Занималня за ученици I-VI клас.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 28 дни
Звънете след 19 часа.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg