Обяви  »  Обучение, курсове  »  Детски занимални  »  Резултати 46
подреди по:
« Предишна | 12 | Следваща »
Занималня за ученици от I до IV клас :: Детски занимални :: гр. Бургас
Занималня за ученици от I до IV клас
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: Не е посочено
За учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо..
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ :: Детски занимални :: гр. Бургас
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: Не е посочено
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е ..
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА :: Детски занимални :: гр. Бургас
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА
top_offer
гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: Не е посочено
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР”ПАТИЛАН” ул.Славянска 75,предлага за лятото-”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА” .Работното време е всеки делничен ден от 8 до 18 часа.По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ”се приемат деца от 6 до 12 години.Всеки ден от 10 до 12,30 децата имат учебни занятия-Български език,Математика,Английски език,Четене,Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото,като са разделени на групи в зависимост от възрастта.Всяка група се подготвя за следващата учебна година,като по този начин учебното съдържание е познато на децата,те отиват с повишено самочувствие на училище и резултат..
СнимкиЗаглавие на обявата
vip
Частна Детска занималня АДИВА :: Детски занимални :: гр. СофияЧастна Детска занималня АДИВА :: Детски занимални :: гр. София
Частна Детска занималня АДИВА
Цена
Не е посочено
гр. София, обл. София,  Подател: Частна Детска занималня АДИВА
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР АДИВА, Ви предлага целодневно ЦЕЛОГОДИШНО обучение на Вашите деца - ЗАНИМАЛНЯ от І до V клас • Преговор и подготовка по учебния материал, писане на домашните, разказване на уроците; • ДОПЪЛНИТЕЛНА СИСТЕМНА ежедневна работа в самостоятелни сборници – нашата учебна програма, сборници ..
В бележника Повече информация и 12 снимки
последна редакция преди:14 часа 34 минути
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение :: Детски занимални :: гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педаго..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:39 минути
полудневна занималня :: Детски занимални :: гр. София
полудневна занималня
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Детска академия ”Еврика”
Детска академия ”Еврика” предлага полудневна занималня за деца. Програмата включва: - Монтесори занимания с оригинални материали; - Логопедични занимания; - Развитие на възприятие, внимание, памет, мислене, въображение; - Английски език. Изготвяне на индивидуална програма за всяко дете. Мате..
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:18 часа 30 минути
Арт ателие ”Слънце” :: Детски занимални :: гр. Варна
Арт ателие ”Слънце”
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна
Мило дете , заповядай всяка неделя в нашето Арт ателие! Тук можеш да развихриш своето въобръжение, като рисуваш върху гипсови фигурки ,коприна, стъкло и дърво.Ще се научим да боравим с техниките „Квилинг”и „Оригами”. Тук ще намериш и много нови приятелчета, с които заедно ще мечтаем и творим. Пре..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:05 дни 03 минути
Kерамика за деца в Бургас :: Детски занимални :: гр. Бургас
Kерамика за деца в Бургас
Цена
Не е посочено
гр. Бургас, обл. Бургас
Курс по керамика за деца в Бургас, работим с истинска керамична глина и, която се изпича в пещ на 1000-1200 градуса. Изработваме различни предмети в зависимост от интереса на детето. Продължителността на заниманието е час и половина, цената 8 лв., провежда се два пъти седмично. Материалите са осигур..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:05 дни 21 часа 58 минути
Детска занималня ”Букварче” :: Детски занимални :: гр. Варна
Детска занималня ”Букварче”
Цена
8 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детска занималня ”Букварче”
Здравейте приятели ... Лятото бавно отминава и училищният звънец скоро ще ни събере отново. Записванията за новата учебна година в занималня Букварче вече започнаха. Какво предлагаме : - квалифицирани педагози; - уютна учебна атмосфера; - компактни ученически групи; - допълнително обучение, курсо..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:06 дни 09 часа 45 минути
Център за работа с деца Абв :: Детски занимални :: гр. Бургас
Център за работа с деца Абв
Цена
Не е посочено
гр. Бургас, обл. Бургас
Център за работа с деца АБВ предлага: ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА 1-5 КЛАС за учебната 2014/2015 г. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ОСИГУРЕНА ХРАНА УРОЦИ ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА 5-7 КЛАС ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРИ 7 КЛАС УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ ЛОГОПЕД И ПСИХОЛОГ ГРУПИ ЗА РАННО ОБУЧЕНИЕ МОНТЕСОРИ ЗА ДЕЦА ОТ 2-7 год. Ако ис..
В бележника Повече информация и 10 снимки
последна редакция преди:07 дни 15 часа 56 минути
подготвя ученици :: Детски занимални :: гр. Бургас
подготвя ученици
Цена
Не е посочено
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Виолета Генчева
Начален учител със педагогически стаж, опит и препоръки подготвя ученици от 1-ви до 4-ти клас.
В бележника Повече информация
последна редакция преди:10 дни 22 часа 30 минути
ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА :: Детски занимални :: гр. София
ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и соц..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:13 дни 22 часа 01 минута
Частна занималня”Успех” :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Частна занималня”Успех”
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение Заниман..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:17 дни 01 час 16 минути
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София :: Детски занимални :: гр. София
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София
Цена
2 лв.
гр. София, обл. София
Здравейте)Обичам много децата и съм с педагогическо и филологическо Висше образование.Сформирам мини кооператив от 8до18ч.с максимум 10/15 деца, за които ежедневно да се полагат грижи с обич както към моето.Преподавала съм 15г на мъничета в предучилищна възраст чужди езици в частни у-ща и искам да р..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:17 дни 13 часа 07 минути
Присъединете се към образователно-възпитателния процес в ДС”ПИПИ” за учебната 2014/2015г.(детска градина с целодневен и почасов режим). :: Детски занимални :: гр. София
Присъединете се към образователно-възпитателния процес в ДС”ПИПИ” за учебната 2014/2015г.(детска градина с целодневен и почасов режим).
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Поля Димитрова
-Развитие на родната реч и запознаване с литературата. -Английски език -4 пъти в седмицата. -Изобразителни и приложни дейности. -Занятия за развитие на мислене,внимание,концентрация и въображение. -Музикални занимания. -Игри на открито за физическо и двигателно израстване.(Парк-Докторски,Оборищ..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:17 дни 15 часа 19 минути
Ученическа занималня Щастливи Деца :: Детски занимални :: гр. София
Ученическа занималня Щастливи Деца
Цена
255 лв.
гр. София, обл. София
Занималня за ученици до 4ти клас, част от културно-образователен център ”Дворец на щастливите хора”. Ученическа занималня ”Щастливи деца” ви предлага: преподавателски екип и резултатност; просторни и уютни кабинети за провеждане на заниманията; голям парков двор с площадки за отдих и отмора на децат..
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:17 дни 20 часа 34 минути
Детска арт градина Щастливи Деца :: Детски занимални :: гр. София
Детска арт градина Щастливи Деца
Цена
580 лв.
гр. София, обл. София
Детска арт-градина ЩАСТЛИВИ ДЕЦА e част от „Дворец на щастливите хора“ - културно-образователен център по изкуство, наука, бизнес, иновации и добротворство. Програмите в детска арт градина ЩАСТЛИВИ ДЕЦА за обучение и възпитание целят да формират едно богато светоусещане в децата – те са творци, из..
В бележника Повече информация и 5 снимки
последна редакция преди:17 дни 20 часа 45 минути
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
Цена
Не е посочено
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял работен ден. Работим все..
В бележника Повече информация и 4 снимки
последна редакция преди:18 дни 22 часа 30 минути
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ :: Детски занимални :: гр. Варна
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ
Цена
6 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: НЧ ”Христо Смирненски 1946”-Варна
====== НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ====== „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ 1946”- ВАРНА З А П О Ч Н А П Р И Е М ЗА У Ч Е Н И Ч Е С К А З А Н И М А Л Н Я за учебната 2014 - 2015 година на ученици от 2 до 5 клас Ако искате вашето дете да бъде винаги с добре подготвени уроци и написани домашни, З А П О В Я Д..
В бележника Повече информация и 2 снимки
последна редакция преди:20 дни 16 часа 54 минути
За малки и големи ученици :: Детски занимални :: гр. Пловдив
За малки и големи ученици
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ученическа занималня “Дарика” - за ученици от 1 до 6 клас. Всеки ден от 8,00 до 18,00 часа. 120 лева на месец / 7 лева на ден. Уроци по математика и български език за ученици от 1 до 12 клас. 8 лева за 60 минути. Уроци по химия и физика. 8 лева за 60 минути. Английски език - поддържащо обучение з..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:21 дни 01 час 39 минути
детска занималня в детски клуб Шугърленд :: Детски занимални :: гр. София
детска занималня в детски клуб Шугърленд
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d
ШУГЪРЛЕНД” ОРГАНИЗИРА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ 02януари- 30 септември ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 8:30Ч. ДО 17.30Ч. Мили родители, детски парти център ”Шугърленд”, предлага детска занималня, която да ви бъде в помощ. Ние сме на разположение на всички вас, които имате нужда от нашите грижи. Виждате, че дет..
В бележника Повече информация и 9 снимки
последна редакция преди:24 дни 15 часа 14 минути
Лятна занималня за ученици от начален курс в Детско студио ”Пипи” :: Детски занимални :: гр. София
Лятна занималня за ученици от начален курс в Детско студио ”Пипи”
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Поля Димитрова
Детско студио ”Пипи” организира няколко режима през 2014г.за весело и пълноценно лято за деца от 2-7 години и лятна занималня за ученици от начален курс. -Почасови,полудневни и целодневни занимания, които включват изобразителни и приложни дейности,английски езикови часове, дидактични,спортни и..
В бележника Повече информация и 6 снимки
последна редакция преди:24 дни 20 часа 41 минути
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете” :: Детски занимални :: гр. София
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете”
Цена
530 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Частна детска градина и ясла ”Смърфовете”
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете” се намира в съвременен, красив комплекс на град София . Градината разполага с просторни, модерно оборудвани помещения с нови мебели, Нашата детска градина и ясла ще ви подари удоволствието да бъдете пълноценни личности и в същото време грижовни родители, д..
В бележника Повече информация и 3 снимки
последна редакция преди:28 дни 04 минути
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/ :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
В бележника Повече информация и 4 снимки
последна редакция преди:28 дни 21 часа 01 минута
Постоянна занималня :: Детски занимални :: гр. София
Постоянна занималня
Цена
Не е посочено
гр. София, обл. София,  Подател: ТАРА АКТИВ
За удобство на нашите клиенти от близките училища (6, 7, 133, 41, 20, 127) предлагаме постоянна занималня. В приятна обстановка и със съдействието на висококвалифицирани преподаватели Вашите деца подготвят уроците си за следващия ден, повишават своята компетентност по роден и чужд език, решават логи..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:34 дни 23 часа 04 минути
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници :: Детски занимални :: гр. Бургас
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници
Цена
Не е посочено
гр. Бургас, обл. Бургас
НОВО -Детски стенни часовници. Само при нас вашето дете има уникалната възможност да изработи само своя стенен часовник със своя любим герой. Станете част от семейство на Red Castle Bulgaria! Най-хубавите и уникални картинки на Българския пазар. Цветовете на пясъците и качеството на картините е..
В бележника Повече информация и 15 снимки
последна редакция преди:35 дни 08 часа 48 минути
Лятна занималня за деца от 6г. до 13 г. :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Лятна занималня за деца от 6г. до 13 г.
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
Заповядайте в лятна занималня ”Спондж Боб”! Незабравими моменти и вълнуващи забавления всеки ден в парк Лаута, посещения на кино, боулинг и в Акваленд. Допълнителни материали и обучение по английски език, български език и математика. Работно време - 7.30ч. - 18.00ч. Занималня ”Спондж Боб” разполаг..
В бележника Повече информация и 10 снимки
последна редакция преди:36 дни 18 часа 10 минути
Школа за деца :: Детски занимални :: гр. София
Школа за деца
Цена
Не е посочено
гр. София, обл. София
ЗА ВАС ДЕЦА! Ч-ще ”Възраждане - 1935 г.” кв. дървеница организира: 1.школа по немски език за деца от 6 до 9 годишна възраст 2.школа по английски език - безплатна по програма ”Step by Step” - 5 и 6 клас 3.школа по балет - за деца от 4 до 12 годишна възраст 4.школа по музика- пиано, кит..
В бележника Повече информация
последна редакция преди:45 дни 17 часа 54 минути
Детски монтесори център ”Вълшебство” :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Детски монтесори център ”Вълшебство”
Цена
Не е посочено
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Викис М ООД
В центъра на гр.Пловдив/до Цар Симеоновата градина/, в спокойна и хармонична атмосфера, предлагаме целодневни и полудневни занимания за деца от 2 до 7 години чрез единствения по рода си МОНТЕСОРИ МЕТОД. За децата ви ще се погрижат професионални предучилищни и монтесори педагози с дългогодишен опи..
В бележника Повече информация и 7 снимки
последна редакция преди:48 дни 18 часа 42 минути
За малките ученици :: Детски занимални :: гр. Пловдив
За малките ученици
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Лятна занималня за ученици от 1 до 4 клас. От понеделник до петък - от 8,00 до 18,00 часа. 120 лева на месец / 7 лева на ден. Ралица Иванова
В бележника Повече информация
последна редакция преди:51 дни 55 минути
« Предишна | 12 | Следваща »
Вестници за обяви АЛО  ·  Общи условия  ·  Цени за реклама  ·  Контакти
 
Търсения с резултати:
РУДНИК   употреба обувки   висок етаж   tyalo   apartamenti novo stroitelstvo akt sliven   goreshta   sofiq sozopol   angliq kola   джип деца   lizing com
question
Защо да избера сайта за обяви www.alo.bg:
 
mobile Към мобилната версия
http://m.alo.bg
Host.bg