Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
54 обяви
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 12 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хран..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 12 часаЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЗанималня ”Прозорче към света” - НДК | Детски занимални | гр. София
Занималня ”Прозорче към света” - НДК
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ЗА ВТОРИ УЧЕБЕН СРОК - 20 % ОТСТЪПКА ОТ МЕСЕЧНАТА ТАКСА!!! Занималня ”Прозорче към света” е насочен към занимания с деца от 1-4 клас. Какво предлагаме:  подготовка на учениците, съобразена с утвърдената учебна програма;  индивидуален подход, съобразен с потребностите на ученика /своевременна помощ на изоставащите с учебното съдържание и допълнителни упражнения за по-напредналите ученици/;  подготовка за външно оценяване;  оказване на помощ при подготовка на самостоятелната работа по изучаван чужд език (английски, руски език, немски език - четири учебни часа седм..
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 12 часа
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение | Детски занимални | гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 22 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педагогически и практически опит - 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати, валидни в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месеца стаж по професията, може да се яви на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран сертификат за ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ с ме..
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 1 ден
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
почасово гледане на деца | Детски занимални | гр. София
почасово гледане на деца
Цена
3 лв.
Детски Център Катеричка
гр. София, обл. София,  Подател: Детски Център Катеричка,  преди 3 дни
Предлагаме почасово гледане на деца от 3 до 8 годинки в нов, изцяло реновиран детски клуб Катеричка на тихата и спокойна уличка Герлово, в центьра на София. В непосредствена близост сме до множество паркове:Военна Академия; Докторска градинка; Заимов, Борисова градина и организираме прохладни разходки за вашето детенце. На всеки родител понякога изниква ангажимент, иска да отиде на вечеря или на театър, но не винаги има на разположение някого, който да се грижи за детето му. Вече няма да ви се налага да звъните и да безспокоите роднини или приятели, защото създадохме среда с обучен и подходящ ..
Занималня Junior | Детски занимални | гр. София
Занималня Junior
Цена
190 лв.
Junior Kids Place
гр. София, обл. София,  Подател: Junior Kids Place,  преди 4 дни
Ученическа занималня Junior Kids Place предлага целодневна работа с деца от предучилищна възраст до пети клас. В занималнята преподават квалифицирани педагози, които с любов, внимание и грижа подготвят децата Ви по всички учебни предмети. Занималня Junior Kids Place се намира в кв. Гоце Делчев в помещение 80 кв., близо до 121 СОУ, 104 ОУ и 73 СОУ. Занималнята предлага чуждоезиково обучение и занимания по интереси.
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 6 дни
Заповядайте в ”Палитра”! Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време..
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г. | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г.
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 6 дни
Заповядайе в ”Палитра”! Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, ..
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение -подготовка за НВО Заниманията са сутрешни и следобедни от понеделник до петък.Провеждат се в библиотека „Георги Търнев” до СОУ”Пейо Яворов”-бул.”България”144
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 8 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от  1-ви  до 6-ти клас | Детски занимални | гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 8 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
Дастан и Тамина Груп ЕООД
гр. София, обл. София,  преди 10 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 14 дни
За щастлива и незабравима лятна ваканция ви предлагаме Занималня „Елфина“. Намираме се в центъра на града,на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо да музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си натрупани през учебната ..
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 18 дни
Ученическа занималня 1-4кл,лятна-езикова Домашни,надграждане,дидактични игри.
Логопед, специален педагог Виолета Владимирова | Детски занимални | гр. София
Логопед, специален педагог Виолета Владимирова
гр. София, обл. София,  преди 19 дни
Логопед, специален педагог извършва консултации,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения. Кабинети: ж.к. ”Иван Вазов”, ул. ”Краище” бл. 16А ж.к. ”Люлин” 5 97 СОУ ”Братя Миладинови”
ПРИЕМ НА ДЕЦА за 2015 г в ЧДГ”ФАМИЛИЯ” | Детски занимални | гр. Пловдив
ПРИЕМ НА ДЕЦА за 2015 г в ЧДГ”ФАМИЛИЯ”
Частна детска градина ” Фамилия”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Частна детска градина ” Фамилия”,  преди 19 дни
Частна Детска Градина ”ФАМИЛИЯ” приема деца за всички възрастови групи. Услуги: Обучение и възпитание на деца по утвърдена програма за предучилищна възраст от МОН с висококвалифицирани педагози. Групи - до 10 деца. Съпровождащо обучение по чужди езици, модерни танци, бойни изкуства, йога, плуване, музикални занимания,изобразително и приложно изкуство, занимания по интереси. Здравословно и пълноценно хранене по утвърден стандарт на Министерството на Здравеопазването, наредби №6 и №9 от 10.08.2011г. Храната се приготвя в собствена кухня на ЧДГ ”Фамилия”. гр. Пловдив Район: Център ул..
Логопедичен кабинет | Детски занимални | гр. София
Логопедичен кабинет
Radostina Avramova
гр. София, обл. София,  Подател: Radostina Avramova,  преди 20 дни
ЛОГОПЕДИЧЕН КАБИНЕТ Консултация, диагностика и терапия на езиково - говорни нарушения Езиково - говорни нарушения • Нарушения на артикулацията (нарушение в звукопроизношението, неправилно произношение, липса и замяна на звукове – „с, з, ц, ш, ж, ч, р, л” и др.) • Нарушения на темпа и ритъма на речта (заекване, запъване) • Езикови нарушения (късно проговаряне, общо недоразвитие на речта ) • Нарушения на писането, четенето и математиката (бавно четене /3-10 пъти по бавно от скоростта на нормалния читател/; напрегнати движения /мръщи се, говори с ..
Рубик -кубчета , нови  3х3/стандартно кубче/ | Детски занимални | гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 20 дни
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници | Детски занимални | гр. Бургас
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 24 дни
НОВО -Детски стенни часовници. Само при нас вашето дете има уникалната възможност да изработи само своя стенен часовник със своя любим герой. Станете част от семейство на Red Castle Bulgaria! Най-хубавите и уникални картинки на Българския пазар. Цветовете на пясъците и качеството на картините е със 100% по-качествено от това на всеки друг. Картинките са лицензирани , което е 100% гаранция за качество. Картина не пакетирана+пясък- 23см.Х 32,5 см. 16,5см.Х 23,4см. Пакетирана картинка- 16,5 см.Х 23,4 см. 23см.Х 32,5 см. 33см.Х 47 см. Голямо разнообразие от модели!Може да видите по..
Испански за деца | Детски занимални | гр. Стара Загора
Испански за деца
Цена
4 лв.
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо,  преди 28 дни
Испански език за деца в школата Иберо, Стара Загора. Работа в малки групи в приятна за детето обстановка, съобразена с възрастта.
Английски език 5-8 клас | Детски занимални | гр. Стара Загора
Английски език 5-8 клас
Цена
3.50 лв.
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо,  преди 28 дни
Школата Иберо започва курс по английски език за деца. Писане на домашни и допълнителна работа по-учебния материал с квалифициран преподавател. Посещения два пъти седмично по 2 учебни часа от 45 мин. Малка група, график - сряда и неделя 18,30ч до 20,00ч. Цена 3.50 на учебен час.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 28 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
Детски център ”NEVERLAND” .ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА | Детски занимални | гр. Бургас
Детски център ”NEVERLAND” .ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 45 дни
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЕТСКИ ПАРТИТА И ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА. Искате вашето дете,да има един щур и незабравим празник? То тогава бързо елате в детски център ” NEVERLAND” и позволете на аниматорите, да направят празника на вашето дете.Истински да се забавляват,лудеят и щуреят!!!В детски център ”NEVERLAND”, дечицата ще са щастливи и обгрижвани, а вие скъпи родители ще се радвате заедно с дечицата. Възползвайте се от ОГРОМНИТЕ НАМАЛЕНИЯ НА ПАРТИ ПАКЕТИТЕ!!! За информация и резервации се обадете.
Детски център Мини Ми | Детски занимални | гр. София
Детски център Мини Ми
Цена
300 лв.
Детски център Мини Ми
гр. София, обл. София,  Подател: Детски център Мини Ми,  преди 47 дни
”Мини Ми”- нов детски център, в който с топлота и спокойствие ще бъдат обгрижвани най - любимите Ви същества. Центърът е разположен на изключително уютно място, в тиха улица близо до бул. Симеоновско шосе и бул. Г.М. Димитров (зад хотел Вега).Предлагаме целодневна и полудневна грижа за деца от 1 до 4 г. Персоналът е висококвалифициран за работа с тази възрастова група. Ние знаем колко са важни първите стъпки в обучението и общуването на вашето дете, затова залагаме на утвърдени методи - Монтесори, Валфдорска педагогика, за постигане на оптимални резултати - по - плавно осъществяване на вер..
Детска занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Детска занималня
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 53 дни
Детска занималня за деца от 1 до 4 г.
Детски център Слънчо | Детски занимални | гр. Бургас
Детски център Слънчо
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 55 дни
ДЯДО КОЛЕДА У ДОМА - Ако желаете Дядо Коледа да посети дома Ви Коледната нощ и да подари подаръци на детето и близките ви, да направите незабравима Коледа, обадете ни се! Детски център Слънчо предлага за учебна година 2013/2014 г. ЗАНИМАЛНЯ ЗА УЧЕНИЦИ 1-6 КЛАС ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ 2014 г. Уроци по български език и математика /1-4 клас/-60 лв./месец Курсове по АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК - 60 лв./месец Школа по НАРОДНИ ТАНЦИ Осигурява ТРАНСПОРТ Организира ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ-90 лв.
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети” | Детски занимални | гр. Сливен
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети”
Цена
7 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD,  преди 55 дни
УЧЕБНИ ЗАНИМАЛНИ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ І ДО ІV КЛАС организира и през учебната 2014/2015 учебна година Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма ”МариЕс” ЕООД Адреси на занималните: ул. „Йосиф Щросмайер“ № 9 - Занималнята има двор, в който учениците играят и почиват през междучасията. - Дворът има ограда, с което се гарантира сигурността на учениците. ул. ”Цар Самуил” 1, етаж 1, зала 106, в сградата на НТС . - Занималнята е в центъра на града, на място отдалечено от шум и движение на МПС. - На входа на сградата има охрана, което гарантира ..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg