Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
50 обяви
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 17 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хр..
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 17 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPобучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 4 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
ЗАНИМАЛНЯ | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ
гр. София, обл. София,  Подател: УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА,  преди 4 дни
За удобство на нашите клиенти от близките училища (6, 7, 133, 41, 20, 127) предлагаме постоянна занималня. В приятна обстановка и със съдействието на висококвалифицирани преподаватели Вашите деца подготвят уроците си за следващия ден, повишават своята компетентност по роден и чужд език, решават логически задачи, забавляват се... С интерактивни методи децата навлизат в света на природата и устройството на обществото, научавайки повече за себе си и за своето обкръжение. За повече информация посетете нашия сайт: www.tarabg.com
лятна занималня | Детски занимални | гр. София
лятна занималня
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
София, пл. Славейков, лятна занималня - 10 лв./ден с приложни занимания
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 12 дни
За учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо..
Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 12 дни
Занималня „Елфина“ ви предлага незабравима и весела лятна ваканция. Намираме се в центъра на града, на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо дo музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си, натрупани през учебната годин..
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” | Детски занимални | гр. Пловдив
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
Цена
10 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 15 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за лятната ваканция. Програмата включва: - много игри на открито в парк ”Лаута”; - организирани посещения на кино,боулинг и ”Акваленд” - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, така и за техния отдих и игри. Цена при целод..
Подготовка за 1 клас | Детски занимални | гр. Казанлък
Подготовка за 1 клас
Цена
10 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 16 дни
Опитен педагог подготвя бъдещи първокласници през летния период в удобно за Вас време. Индивидуален подход и гарантирани резултати.
Частни уроци за начален курс | Детски занимални | гр. Казанлък
Частни уроци за начален курс
Цена
10 лв.
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  преди 16 дни
Дългогодишен педагог предлага индивидуални уроци за ученици от 1 до 4 клас в удобно за ученика време през летния период. Индивидуален подход и отличен резултат
ДЕТЕГЛЕДАЧКА С ОПИТ - ВАРНА | Детски занимални | гр. Варна
ДЕТЕГЛЕДАЧКА С ОПИТ - ВАРНА
Цена
4 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Николова,  преди 18 дни
Здравейте мили родители! На 51г. отговорна, амбициозна и обичаща децата! Гледам деца от 2010г. Не пуша, ненавиждам алкохола, активен шофьор съм! В момента съм ангажирана временно и си търся дългосрочно , целодневно гледане на дете! ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ, СПОРЕД АНГАЖИМЕНТА!
ДОЦ  МАРАЯ | Детски занимални | гр. Пловдив
ДОЦ МАРАЯ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДОЦ МАРАЯ,  преди 20 дни
Детски образователен център Марая-приключения и знания в безкрая.Елате при нас!В лятна занималня Марая учим ,четем ,знаем и с приятели играем! За деца от 6 до 11 години. Предлагаме конна езда,посещения на кино,басейн и много други забавления.Прочит на книгите от списъка за лятната ваканция и поддържащи езикови и математически задачи. В детски център Марая организираме празнуване на рождени дни и детски тържества. Заповядайте!
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 21 дни
Учебна занималня 1-4кл от01.09.Записване с отстъпка до 24.08! Учим и се забавляваме!Овча купел1;Красна поляна1
специален педагог | Детски занимални | гр. Ямбол
специален педагог
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 23 дни
Почасово гледане на деца. Помощ на ученици. Работа с изоставащи ученици и деца със специални образователни потребности.
Рубик -кубчета , нови  3х3/стандартно кубче/ | Детски занимални | гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 25 дни
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ | Детски занимални | гр. София
ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 29 дни
Учебен арт център ”ДО РЕ МИ” ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ от 20.05.2015 до 14.09.2015г. вкл. Работно време: 08.00 - 18.30ч. Музикално ателие Работилници по изящни и приложни изкуства и техники Театрално студио Йога за деца* Индивидуални уроци по**: Пиано Китара Пеене *Групата се сформира при минимум 5 деца **Заплащат се отделно Такси: Целодневно посещение: 250лв./месец; 70лв./1 седмица; 16лв./1 ден Полудневно посещение – 8.00ч.-13.00ч. или 13.00ч.-18.00ч. 150лв./месец; 50лв./1 седмица; 12лв./1 ден Отстъпки: 10% за второ и трето дете от едно семейство Предварително записване на т..
Лятна Занималня в София ”Адива” | Детски занимални | гр. София
Лятна Занималня в София ”Адива”
Цена
15 лв.
Частна Детска занималня АДИВА
гр. София, обл. София,  Подател: Частна Детска занималня АДИВА,  преди 34 дни
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА Занималня Адива подготвя УНИКАЛНА програма за лятната ваканция. Всеки делничен ден! По цял ден! от 08,30 до 18,30 часа: 15 лв. на ден с включена храна Нашето специално предложение: ВСЯКА СЕДМИЦА РАЗЛИЧНИ ТЕМАТИЧНИ ПРОГРАМИ Програмите са авторски разработени с много нагледни материали, забавни приложения, състезателни игри и тематични изработки и проекти. Започваме с прекрасната тема “Загадките на Древна България” – тема, която ще ни отведе в миналото, ще ни преобрази на прабългари и византийци и ще търсим златните българските съкровища. Нашите идеи са мно..
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 37 дни
*Летни занимания за деца ПГ и ученици от 1-ви до 7 клас **Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година-български език и математика, четене(обедна почивка с книжка в ръка),английски език В свободното време учениците се занимават със забавни игри,редене на пъзели, рисуване, оцветяване, гледане на анимационни филмчета, четене на приказки, нравствени и поучителни беседи, слушане на детски песни и други. **Посещение на забележителности **Организиране на групи при посещение на музеи, басейн, боулинг и езда. **Доставка на топла и здравословна храна- заплаща се..
Летни курсове по изобразително изкуство | Детски занимални | гр. Пловдив
Летни курсове по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 42 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство през лятото за деца на възраст от 4 до 13 години в малки групи и чрез индивидуален подход. Ателието на школата се намира в ТЦ ГРАНД и работи от сряда до неделя. Не се колебайте да направите запитване според индивидуалните възможности за посещение, както и за цени и промоции.
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети” | Детски занимални | гр. Сливен
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети”
Цена
7 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD,  преди 44 дни
УЧЕБНИ ЗАНИМАЛНИ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ І ДО ІV КЛАС организира и през учебната 2015/2016 учебна година Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма ”МариЕс” ЕООД Адреси на занималните: ул. „Йосиф Щросмайер“ № 9 - Занималнята има двор, в който учениците играят и почиват през междучасията. - Дворът има ограда, с което се гарантира сигурността на учениците. ул. ”Цар Самуил” 1, етаж 1, зала 106, в сградата на НТС . - Занималнята е в центъра на града, на място отдалечено от шум и движение на МПС. - На входа на сградата има охрана, което гарантира ..
Забавна лятна занималня за деца от 5г. до 10г. | Детски занимални | гр. София
Забавна лятна занималня за деца от 5г. до 10г.
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 47 дни
Лятото е вече тук, а Вие се чудите на кого да поверите детето си докато сте на работа? Ние от учебен център „Мастър Клас” имаме решение за Вас! Всеки работен ден от 08:30 до 18:30 часа Вашето дете може да учи, играе и спортува с нас. Възможни са полудневни, еднодневни, едноседмични и едномесечни записвания в детската програма! Очакваме Ви!
Ел.Хюмън  ЕООД-Предлага детегледачки,домашни помощници | Детски занимални | гр. София
Ел.Хюмън ЕООД-Предлага детегледачки,домашни помощници
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dimitrova,  преди 50 дни
Фирма –Ел. Хюмън ЕООД Лицензирана под №1507 Предлага детегледачки и домашни помощници ,болногледачи  Водене и взимане на градина, ясла ,училище.  Целодневно гледане на детето ВИ в доома ВИ.  Приготвяне на тоалета,храна,пране на детето  Игри ,забавления и всякакви грижи за вашето дете.  Домашна помощница  Грижа за възрастни или болни хора Работим с комисиони ,услугите ни се заплащат еднократно . За връзка с нас и въпроси към нас;
Летни занимания по български език за малките ученици | Детски занимални | гр. Шумен
Летни занимания по български език за малките ученици
Цена
6 лв.
Образователни технологии - офис Шумен
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Образователни технологии - офис Шумен,  преди 54 дни
Летни занимания по български език за децата от 1. до 4. клас. Акцентите - езикова култура, четене с разбиране. Ако Вашето дете завърши първи клас, а все още има слаба четивна техника, обадете се, моля! Функционалната грамотност в областта на четенето се основава на разбирането.Това е умението за осмисляне и използване на писмени текстове за постигане на конкретни цели, за развиване потенциала на личността и за нейното пълноценно участие в обществения живот. Шейсетминутните занимания ще се провеждат два пъти седмично, заповядайте!
Занимания на деца 1-4 клас | Детски занимални | гр. Пловдив
Занимания на деца 1-4 клас
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 60 дни
Занимания на деца 1-4 клас по всички учебни предмети от квалифициран педагог от гр.Пловдив.
Образователни летни занимания с деца | Детски занимални | гр. Ямбол
Образователни летни занимания с деца
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 69 дни
Образована и енергична жена, с над 30 годишен стаж като педагог, начален учител и възпитател предлага почасови образователни летни занимания с деца.
Лятна занималня | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня
Цена
190 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Райна Демирева,  преди 71 дни
Учебен център „Звезден водопад“ Организира от 24 май до 14 септември ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ За деца от 7 до 10 години София, кв. Стрелбище, бул.П.Ю.Тодоров, бл.5 Полудневна – от 8.00 до 12.00 – 150лв. за месец Целодневна – от 8.00 до 18.00 – 190лв. за месец
”Арт-занималня” и ”Лятно училище” | Детски занимални | гр. Бургас
”Арт-занималня” и ”Лятно училище”
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 71 дни
Приемат се деца от 5 до 10 годишна възраст ! Посещения цял ден и почасово! Събота и неделя с предварителна уговорка!
Детски клуб Приятели Варна | Детски занимални | гр. Варна
Детски клуб Приятели Варна
Детски клуб Приятели
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детски клуб Приятели,  преди 75 дни
Детски клуб Приятели помага на вашето дете да разгърне потенциала си и да го развива. Това е основната идея, заложена в нашето училище Friends School. Целта ни е да предложим на детето Ви пъстра и разнообразна палитра от учебни модули и уникални клубове, както и възможности за развитие на неговите таланти в нашето ателие Art place. При нас ще намерите най-разнообразните и богати възможности за деца от 3 до 18 години. Ние Ви предлагаме подготовка на бъдещите първокласници. Детски клуб приятели предлага на Вашето дете еко походи и екскурзии сред природата. При Нас ще откриете детска градина..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg