Обучение, курсове

Занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
51 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 7 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
Лятна занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 11 часаЕлфина ЕООДЗанималня „Елфина“ ви предлага незабравима и весела лятна ваканция. Намираме се в центъра на града, на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо дo музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си, натрупани през учебната година и да се подготвим добре за следващата. Програмата ни включва занимания по английски език, които ..
ТОП оферта
Лятна Занималня-Лятно Уилище-Лятна Детска Градинагр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години.Програмата е следната: Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина ,посещения на музеи и изложби. За обяд - топла храна - първо, второ, трето. След обяд децата са в прохладните зали на детския център и имат учебни занятия: Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото,като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този ..
СнимкиЗаглавие на обявата
Рубик -кубчета, нови 3х3/стандартно кубче/ | Занимални | гр. Пловдив
Рубик -кубчета, нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Супер хит станал вече на...40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
Лятна занималня за деца от 6 до 10 години | Занимални | гр. София
Лятна занималня за деца от 6 до 10 години
гр. София, обл. София,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАЗВИТИЕ,  преди 2 дни
Центърът за интелектуално развитие предлага: Приятна и полезна лятна занималня за деца от 6 до 10 години. Период: 1.06. до 14.09. 2016 г., от 8,30 до 18 часа,. Адрес: гр. София, бул. Мадрид № 49, ет 2, офис 4. Нашите предимства: • Сърцати учители • Полезна и приятна програма • Комфортна атмосфера • Удобно за вас местоположение Цел на програмата: • Разнообразни игри на закрито и открито; • Гледане на подходящи за възрастта филми с опит за тяхното етическо и естетическо коментиране; • Умерено поддържане на учебните навици чрез изпълнение на летните задачи, дадени от учи..
Детска театрална студия за ученици от 7 до 13 години | Занимални | гр. София
Детска театрална студия за ученици от 7 до 13 години
Цена
10 лв.
Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий
гр. София, обл. София,  Подател: Международна Фондация Св. Св. Кирил и Методий,  преди 3 дни
Детска театрална студия за ученици от 7 до 13 години прави записвания и кастинг. Занимания всяка неделя от 10 ч. в Музикалното училище . Записване до 27 април. Местата са ограничени. В процеса на работа се включват театрални игри, сценични етюди, поезия, кратки стихове и пиеси, като се тренира паметта, говорната култура, развитие на въображението, усвояване на основни умения в сценичното поведение, повишаване на концентрацията.
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 4 дни
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Лятно училище | Занимални | гр. Бургас
Лятно училище
Цена
200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Учебен център ”Братя Миладинови” организира лятно училище за деца. Побързайте! Местата са ограничени!
Лятна занималня БУХАЛЧЕ | Занимални | гр. Пловдив
Лятна занималня БУХАЛЧЕ
Цена
17 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Кремена Паскалева,  преди 5 дни
До 20 май продължава записването на промоционални цени за лятната занималня. Местата са ограничени. Ще има предучилищна група. Заповядайте! f- БУХАЛЧЕ - детска частна занималня
Учебен център ”Светлина” Лазур | Занимални | гр. Бургас
Учебен център ”Светлина” Лазур
светлина 09 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: светлина 09 ЕООД,  преди 7 дни
Учебен център Светлина” предлага за ЛЯТО 2016 занимания и разнообразни, развлекателни дейности по индувидуални и групови програми, съобразени с възрастовите възможности на децата.  Работа по проекти: • Опознай родината • Млад журналист • Талантливитвите деца на Учебен център“Светлина“ Езикова лятна академия – испански, английски руски език ( начинаещи и напреднали)  Летен лагер ; Плаж  Празнувай с нас-своя рожден, имен ден  Ателиета-фотодело,музика,спорт  Почасово занимание/престой/  Училище за родители- без заплащане  Дентален преглед-без заплащане  Обяд , Транспорт Представяне на ..
Лятно училище - незабравима ваканция от 1 до 5 клас | Занимални | гр. Бургас
Лятно училище - незабравима ваканция от 1 до 5 клас
Цена
5.50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Подарете на детето си незабравима ваканция! Предлагаме ви целодневна програма с най-различни забавления на промоционални цени! Целодневна програма с физ. програма, плаж, игри навън, интересни теми по география, история, АГРО и ЗОО уроци, време за четене на задължителната литература от училище и упражнения. Обяд осигуряваме в ресторант план Б - 4лв на ден. Добълнителни специални уроци (заплатени отделно) по математика, български и английски с американски преподавател, като предмета, който изберете е главен, а другите два са второстепенни. Те са различни от училищните - възпитават креатив..
Частни уроци по английски език за всеки | Занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за всеки
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца, млади хора и професионалисти, заминаващи за чужбина. Индивидуален подход и внимание към всеки учащ, полагане на основи в английския език и изграждане на речников капацитет. Трайни положителни резултати. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
Лятна занималня - ранни записвания с големи отстъпки | Занимални | гр. София
Лятна занималня - ранни записвания с големи отстъпки
Цена
28 лв.
Филип Шабански
гр. София, обл. София,  Подател: Филип Шабански,  преди 9 дни
Ранни записвания до 15.05 за лятна занималня с големи отстъпки. Занималнята е в близост до Южния парк и децата ще прекарват повече време в игри, отколкото в учене. Три пъти седмично ще се провеждат занимания по английски език. Предвиждат се разходки до Витоша. За повече информация вижте в страницата на Академия Шабански и фейсбук.
ЛЕТНИ Езикови и АРТ курсове и индивидуални уроци за деца от 3 до 9 години. | Занимални | гр. Бургас
ЛЕТНИ Езикови и АРТ курсове и индивидуални уроци за деца от 3 до 9 години.
Школа Светулка
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 12 дни
***СВЕТЛО ЛЯТО в Школа Светулка*** ***ЛЯТНА АКАДЕМИЯ*** ***ЛЕТНИ ЕЗИКОВИ И АРТ КУРСОВЕ*** За деца от 3 до 9 години. Промоционална цена за всички записали се до 20-ти май. Изберете Школа за чужди езици и изкуство ”Светулка”, защото ТУК: - Атмосферата е приятна; - Подхода към всяко дете е индивидуален; - Методите на обучение са в съответствие с най-новите световни тенденции; - Преподавателите са висококвалифицирани професионалисти; - Ефективността на обучението е максимална; - Възможностите са неограничени.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
Целодневна и полудневна АНГЛИЙСКА лятна занималня | Занимални | гр. София
Целодневна и полудневна АНГЛИЙСКА лятна занималня
Цена
13 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Георги Мицев,  преди 14 дни
Започнаха записванията за целодневната и полудневна АНГЛИЙСКА лятна занималня - начало: 16.05.2016 Ако искате Вашето дете да научи много нови неща, да научи нови игри, такива каквито вие не сте играли, да учи английски, да чете приказки и гледа филмчета на английски, да усети магията на лятото и детството, като един истински ”скаут” или ”тимуровец” smile emoticon, заповядайте в нашата лятна занималня. Езиков център Успех предлага целодневна лятна занималня с всекидневно изучаване на английски език. Побързайте, местата са ограничени!
Лятна занималня | Занимални | гр. София
Лятна занималня
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”,  преди 19 дни
Учебен център ” ПЕРФЕКТ”, гр. София, Люлин 3, бл. 319, вх. В Предлагаме ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 12 ГОДИНИ. Обучението е с тежест върху часовете по английски език, надграждаща гимнастика, българска и чуждестранна литература. Организираме разходки сред природата и пикници, забавни игри и състезания. За развитие на артистичните умения на децата организираме кръжоци според техните интереси, рисуване, приложни изкуства и др. Работно време: 08.00- 19.00 ч Цена: 10лв/ ден
допълнително обучение и занимания за 1 - 4клас | Занимални | гр. Бургас
допълнително обучение и занимания за 1 - 4клас
Цена
10 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Silviq Ivanova,  преди 19 дни
уроци за деца от 1-4клас, допълнителни занимания, писане на домашни,помощ при обучение на английски език
Лятна занималня с английски език | Занимални | гр. София
Лятна занималня с английски език
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Образователен Център Фелисити,  преди 23 дни
УМНИ ИГРИ, АРТ ЗАБАВЛЕНИЯ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ РАЗХОДКИ! ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ с английски, немски, италиански или испански език всеки ден! + всеки ден занимания по избрания чужд език + в малки групи с опитен педагог + математика и логика за малчугани + любопитно от света на науката + развиване на езиковите умения и на български език + първи стъпки в изкуствата – музика, рисуване, театър + сръчни ръце – развиване на фината моторика + занимателни и подвижни игри + дихателна гимнастика, йога, танци + артикулационни упражнения с логопед + приключенски излети + занимания “Аз знам и мога сам” З..
Детска арт градина Щастливи Деца | Занимални | гр. София
Детска арт градина Щастливи Деца
Цена
620 лв.
гр. София, обл. София,  преди 24 дни
Детска арт-градина ЩАСТЛИВИ ДЕЦА e част от „Дворец на щастливите хора“ - културно-образователен център по изкуство, наука, бизнес, иновации и добротворство. Програмите в детска арт градина ЩАСТЛИВИ ДЕЦА за обучение и възпитание целят да формират едно богато светоусещане в децата – те са творци, изобретатели, иноватори. Те са обичани, прегръщани, насърчавани и затова са способни да градят „мостове” и „кули”, да вземат решения, основани на основни принципи в общуването. Децата разполагат с възможности да се включат в различни интерактивни дейности, в които са преки участници чрез игри, изящни ..
Ученическа занималня Щастливи Деца | Занимални | гр. София
Ученическа занималня Щастливи Деца
Цена
340 лв.
гр. София, обл. София,  преди 24 дни
Занималня за ученици до 4ти клас, част от културно-образователен център ”Дворец на щастливите хора”. Ученическа занималня ”Щастливи деца” ви предлага: преподавателски екип и резултатност; просторни и уютни кабинети за провеждане на заниманията; голям парков двор с площадки за отдих и отмора на децата; топла храна със сигурен акцент на здравословното хранене; за студеното време - спортна зала на разположение на децата за развлечение; всички програми от Училище по изкуства и чуждоезиково обучение в специално оборудвани кабинети; охрана и видеонаблюдение, контрол на достъпа; осигурен транспорт от..
Целогодишна ученическа  занималня”Абагар” | Занимални | гр. София
Целогодишна ученическа занималня”Абагар”
Цена
230 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ДАНИБЕЛ 2014,  преди 25 дни
Ученическа занималня ”Абагар” предлага целодневно/полудневно обучение и грижа за деца на възраст от 6год - 11год. Работно време:всеки делничен ден от 07:30ч-19:00ч Занималнята работи целогодишно. Предлагаме помощ при подготовката на уроците и писане на домашните работи на ученика за следващия ден по всеки учебен предмет,правят се упражнения за затвърждаване на усвоените знания,работи се в малки групи с възможност за индивидуална работа с всяко дете. Месечен абонамент:230лв
Помощ при подготовка на уроци и домашни | Занимални | гр. Пловдив
Помощ при подготовка на уроци и домашни
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Академия "ЗНАМ и МОГА",  преди 27 дни
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА от 2 до 6 клас включително. Помощ при подготовка на уроци и домашни.Богата библиотека- творческа обстановка-индивидуален подход- приемливи цени- ГРУПИ от 5 ДЕЦА, работно време 08.00-до 18.00 часа.
Целодневна / полудневна  занималня през лятната ваканция | Занимални | гр. Пловдив
Целодневна / полудневна занималня през лятната ваканция
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 32 дни
Заповядайте и през лятната ваканция в детска частна математическа занималня ”ПАПАГЕНО”, за да преговорим, затвърдим и се упражняваме по Математика,Английски език,Немски език, Четене, Български език, да дискутираме и четем задължителните книжки за лятото, да се подготвим за следващата учебна година, както и да се забавляваме с много игри, разходки, курс по естетика, готварство и здравословно хранене,разговори на различна тематика и още много, мноо други. Петък – ден за пикник, плаж, посещение на културни мероприятия и екскурзии. Приемат се деца от 6 до 14 години. По желание се осигурява хра..
Пролетна ваканция 2016 - игри и забавления в ЗаАНИмалнята | Занимални | гр. София
Пролетна ваканция 2016 - игри и забавления в ЗаАНИмалнята
Цена
20 лв.
ЗаАНИмалнията
гр. София, обл. София,  Подател: ЗаАНИмалнията,  преди 35 дни
НАШАТА ПРОГРАМА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА: Пролетна ваканция от 02 до 10. 04. 2016 г. За ученици 1-4 клас и предучилищна възраст. • АРТ работилничка /различни занимания всеки ден/ • Четене на любими приказки • Посещение на кино или музей в зависимост от интересите на децата /заплаща се допълнително входна такса/ • Разходки в Южния парк и ролеви игри • Настолни игри и забавления в ЗаАНИмалнята • Няма да забравим и домашните Цена:  за 1 ден 20 лева с включени закуски в 10 и 16 часа; за 5 дни от 04 до 08.04.2016г. е 90 лева с включени закуски в 10 и 16 часа; Адрес: гр. София, жк..
Занималня за ученици през ваканциите | Занимални | гр. Пловдив
Занималня за ученици през ваканциите
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 41 дни
Заповядайте в занималня БУХАЛЧЕ и през ваканциите, за да преговорим и затвърдим уроците и да се забавляваме с много игри, разходки и допълнителни курсове.За повече информация посетете: f : БУХАЛЧЕ- детска частна занималня http;//buhalcheplovdiv.wix.com/buhalche
Занималня | Занимални | гр. Пловдив
Занималня
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Христина Христова,  преди 46 дни
Занималня за деца от 2 до 6 клас включително, подготовка на уроци и контролни, групи до 4 деца, допълнителна подготовка по математика.Много помагала и тестове, индивидуален подход към всеки ученик.
Учебни центрове ”Релони”-Лозенец | Занимални | гр. София
Учебни центрове ”Релони”-Лозенец
Цена
180 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебни центрове ”Релони”,  преди 49 дни
УЦ Релони предлага: 1. Целогодишна занималня; 2. Предучилищна подготовка; 3. Езикови курсове-за деца и възрастни-целогодишно; 4. Арт-ателиета.
Частна детска градина и ясла Еко Дара гр. София | Занимални | гр. София
Частна детска градина и ясла Еко Дара гр. София
Частна детска градина и ясла Еко Дара
гр. София, обл. София,  Подател: Частна детска градина и ясла Еко Дара,  преди 73 дни
Частна детска градина и ясла Еко Дара е от типа Home style. Средата и вътрешният интериор създават усещане за атмосфера, близка до домашната. Базата ни е уютна и комфортна с достатъчно светли стаи за игра и занимания. Къщата ни се намира на тихо и чисто място далеч от градския шум и трафик. Разполагаме със зелен и обезопасен двор, подходящ за игра и провеждане на занятия на открито. Основна цел на частна целодневна детска градина и ясла Еко Дара е да подпомогнем изграждането на пълноценни личности - спокойни и уверени, готови да поемат предизвикателствата на света, осигурявайки подходящи усл..
почасово гледане на деца | Детски занимални | гр. Бургас
почасово гледане на деца
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 74 дни
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.