Обучение, курсове

Занимални

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
39 обяви
ТОП оферта
Занималня за ученици от 1 до 4 класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Детски център ”Патешон”,  преди 1 денДетски център ”Патешон”Занималня ”Патешон” предлага следобедни занимания за ученици! Адрес: ул. Стефан Караджа, 5 Условия: Ученическа занималня от 1-ви до 4-ти клас от 15 септември до 31 май. От 8.00 до 13.00 часа за първа смяна и от 13.00 до 18.30 часа за втора смяна. Учениците от 1-ви до 4-ти клас се взимат от училище (1-ва смяна) или се водят до училище (2-ра смяна). При желание на родители осигуряваме топъл обяд в нашият център. Обучението включва: 1. Подготовка по учебните предмети в училище и проверка на домашните работи; 2. Допълнителни упражнения и тестове; 3. Езиково обучение по английски език, йога, зумба; 4. Практически задачи с цел стабилна основа и усвояване на матер..
ТОП оферта
Ученическа Занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в която е осигурено всичко необходимо както за подготовката на децата за следващия учебен ден, така и за т..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPСъботно - неделно училище Бърборилник за деца от 6 до 12 години в центъра на София - от 01.01.17 | Занимални | гр. София
Съботно - неделно училище Бърборилник за деца от 6 до 12 години в центъра на София - от 01.01.17
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Започнахме записване Местата са ограничени - преговор на преподадения през изминалата седмица учебен материал. - подготовка на уроците и задачите за самостоятелна работа от изминалата седмица - индивидуален подход според потребностите на ученика - оказване на своевременна помощ на изоставащите с учебното съдържание ученици - задаване на допълнителни упражнения за по-напредналите ученици - трайно усвояване на новите знания и затвърдяване на придобитите знания, умения и навици от учениците. Подготовка за външно оценяване. - ИНТЕНЗИВНО чуждоезиково обучение
VIPДетска занималня Бърборилник в центъра на София за деца от 6 до 12 години | Занимални | гр. София
Детска занималня Бърборилник в центъра на София за деца от 6 до 12 години
Цена
2.50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Какво предлагаме в занималня Бърборилник • учебни занимания ДА, но с интерес и любопитство • децата ще научат нещо ново, но със забавление и радост • родителите ще бъдат доволни и спокойни за техните деца • да помогнем на учениците в усвояването на знания • без излишни натоварвания, стрес и напрежение • ежедневно чуждоезиково обучение • разходки и посещение на различни музеи и събития Ще взимаме и водим децата от/до училищата около нас- 41 0У; 6ОУ; 7ОУ.
дядо коледа | Занимални | гр. Варна
дядо коледа
гр. Варна, обл. Варна,  преди 8 часа
Оо-Хо-Хо-Хо... Привет от далечна Лапландия. Здравейте, мои малки и големи Приятели. Пристигам на 12.12.2016г. Ще посетя Всички Детски Градини, Клубове и Домове на моите малки и големи Приятели-Децата!!! Пожелавам на всички ВИ, незабравими мигове с Дядо Коледа, много здраве, приказно щастливи и весели коледни празнични дни!!! ОБАДЕТЕ СЕ. ДЯДО ВИ КОЛЕДА...
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 17 часа
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Детска занималня ”Creative kids” | Занимални | гр. София
Детска занималня ”Creative kids”
Цена
190 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 1 ден
Занималня “Creative Kids” за деца от първи до шести клас през учебната 2016/2017 година Занималнята е отворена от 8:00 до 18:00 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни работи и уроци по всички предмети с акцент върху математика, български и английски език. Детска занималня „Creative Kids“ Ви предлага: 1. Учебни занимания за деца от 6 до 12 години. 2. Работа в малки групи с индивидуален подход към възможностите и особеностите на всяко дете. 3. Квалифицирани педагози с богат опит, изпълнени с обич към децата. 4. Подготовка на уроци и дома..
Занималня за ученици от 1 до 4 клас - внимание и грижа за Вашето дете | Занимални | гр. Бургас
Занималня за ученици от 1 до 4 клас - внимание и грижа за Вашето дете
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”6 от 6”,  преди 1 ден
Ако Вашето дете се нуждае от специално внимание в спокойна и творческа атмофсера, с опитни и креативни педагози - то Вие сте на правилното място. С нас ученето ще е забавление, а Вашето спокойствие - гарантирано. За малките ни ученици осигуряваме: - Приятна и уютна среда на обучение от 8:00 до 18:00 ч. - Усвояване на учебния материал и надграждане на знания и компетенции; - Задълбочена подготовка по учебните предмети и изготвяне на домашната работа; - Допълнителни упражнения и тестове, включително подготовка за състезания; - Парково пространство за отмора и игри в б..
Специален педагог / Ресурсен учител | Занимални | гр. София
Специален педагог / Ресурсен учител
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Учебна занималня | Занимални | гр. София
Учебна занималня
Цена
220 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Весела Йовева,  преди 3 дни
Качествена подготовка по учебния материал, за следващия учебен ден! Придружаване от и до училище! Топъл и вкусен обяд по желание! За повече информация посетете сайта ни: www.azmoga2016.com и харесайте страницата ни: https://web.facebook.com/azmoga2016/?fref=nf Очакваме ви!
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
детска занималня | Занимални | гр. София
детска занималня
d
гр. София, обл. София,  Подател: d,  преди 4 дни
1. Отдих и занимателни игри 2. Разходка на открито (парк, детска площадка) 3. Посочените цени са с включена закуска!!! 4. Нашите детски клубове предлагат детска кухня Ян бибиян (менюта за занималня) 5. Учебни занимания(по-желание на родителя) Арт занимания и приложни изкусттва
Занимания за ученици и деца | Занимални | гр. Плевен
Занимания за ученици и деца
Цена
5 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Елена Ангелова,  преди 6 дни
Учителка предлага помощ за уроците на ученици до 5 клас. Давам уроци по математика за ученици до 7 клас. Уроците се провеждат на место пожелание.
Детски център Слънчо | Занимални | гр. Бургас
Детски център Слънчо
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Дадо Коледа у дома! Ако желаете Дядо Коледа да посети дома ви в Коледната нощ, обадете ни се! Детски център Слънчо предлага за учебна година 2015/2016 г. Занималня за ученици 1-6 КЛАС Лятна занималня 2016 г. Школа по НАРОДНИ ТАНЦИ Осигурява ТРАНСПОРТ Организира ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ-90 лв.
Kурсове по английски език за деца | Занимални | гр. Бургас
Kурсове по английски език за деца
Школа Светулка
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 26 дни
За деца от 3 до 9 години. Точно сега е моментът да запишете детето си на летен курс, който ще направи ваканцията му вълнуваща и интересна и ще му даде предимство и много добри знания. Изучаването на чужд език отваря за детето ви много нови врати и възможности. То ще може да се запознае с разлчни култури, да развие паметта си и да обогати общата си култура. От изключителна важност е и вашият малчуган да започне обучението си по чужд език от ранна възраст, защото по този начин ще се научи да синтезира различни концепции за езика, а това ще бъде гарант за развитие на инновативно мислене у ваш..
Бръмбазъци Съкровищница за таланти | Занимални | гр. София
Бръмбазъци Съкровищница за таланти
Цена
65 лв.
Neli Trosheva
гр. София, обл. София,  Подател: Neli Trosheva,  преди 34 дни
Ново! Топ 2 в 1 обучение с отлични резултати: пеем и се учим да свирим на пиано и синтезатор! При доказани специалисти с международен опит! Групови уроци в удобно време. Присъствието на родител се приветства! Читалище „Проф. Андрей Стоянов“, ул. „Искър“ 62. FB: Бръмбазъци Съкровищница за таланти
Занималня в кв. Иван Вазов | Занимални | гр. София
Занималня в кв. Иван Вазов
Цена
28 лв.
гр. София, обл. София,  преди 34 дни
Целодневни занимания през зимната ваканция за 2016/2017 учебна година. Академията предлага помощ в подготовката на ученици от 1ви до 7ми клас при подготовката на уроците по общообразователни предмети и допълнителни уроци по български език, математика и английски език. Адрес: кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов 10 За повече информация www.akademiashabanski.com
Уроци и самоподготовка за ученици 1-4 клас | Занимални | гр. Сливен
Уроци и самоподготовка за ученици 1-4 клас
Цена
6 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 35 дни
Начални учители даваме уроци и самоподготовка на ученици от 1-ви до 4-ти клас. Може и по домовете.
Детска занималня | Занимални | гр. Бургас
Детска занималня
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 37 дни
Детска занималня за ученици в 5ти клас! Пълно обучение. гр. Бургас ул. Силиста №1
Частни занимални МариЕс за ученици от 1 до 4 клас продължава записване за учебната 2016-2017 година | Занимални | гр. Сливен
Частни занимални МариЕс за ученици от 1 до 4 клас продължава записване за учебната 2016-2017 година
Цена
9 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD,  преди 38 дни
Драги родители, ако искате вашето дете да подготвя уроците си в спокойна и уютна атмосфера, под ръководството на добър педагог, заповядайте при нас! Занималните се намират в сградата на НТС, 1 етаж. Подготовката на уроците по Английски език за учениците от 2 до 4 клас се извършва от учител, със специалност Английска филология. Офисът на фирмата се намира на посочения в обявата адрес. Управител: Марийка Ескидарова
Частна ясла и градина - Таткова градина | Занимални | гр. София
Частна ясла и градина - Таткова градина
гр. София, обл. София,  преди 42 дни
Лицензирана детска градина ”Таткова градина” отвори врати в един от най-богато озеленените и с най-чист въздух квартали на гр. София. В нея, квалифицирани специалисти се грижат за деца на възраст от 1,5 до 7год. възраст, както целодневно, така и полудневно. Заниманията са по учебно програма на МОН, а също така и извънучилищни занимания включващи: пиано, музика и танци, спорт, приложни и арт изкуства, плуване, ски училище и летни лагери на Витоша. Сградата е съобразена с всички нормативни изисквания и разполага допълнително с физкултурен салон, арт ателие, медицински кабинет с изолатор. Целодне..
частни детски ясли, градина, занимални Приятели с психолог | Занимални | гр. Варна
частни детски ясли, градина, занимални Приятели с психолог
Цена
9 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 50 дни
Частна детска градина 3-6г-филиал-2 Частна детска ясла 2-3г Предучилищна група Занимания с ученици от 1-5клас; Подготовка за матури IV клас; Почасови, индивидуални уроци Школи: -Рисуване + подготовка за приемни изпити; -Танци-Преподаватели от Денс Палас -Детска йога - Английски език Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1. Педагози с квалификация Учител-Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика, За всяка група от 7 деца отговаря един педагог, като всеки притежава и допълнителни квалификации като чужд език, изобразително изкуство, Сертификат сле..
Детски парти център Миньоните | Занимални | гр. Бургас
Детски парти център Миньоните
Цена
90 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Детски парти център Миньоните,  преди 57 дни
В детския кът организираме партита за рождени дни, работим с утвърдени сладкарски цехове и предлагаме разнообразен кетъринг, пиняти и картонени торти. Празнувайте в Детски парти център Миньоните и си подарете страхони изживявания. Предлагаме и диск със снимки.
Учебна занималня с английски | Занимални | гр. Пловдив
Учебна занималня с английски
Цена
12 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бухалче - детска частна занималня,  преди 69 дни
Привет от занималня БУХАЛЧЕ! Започна записването за новата учебна година. Освен за ученици от 1 до 4 клас предлагаме група за предучилищна подготовка, както и група 5 клас. Имаме допълнителни школи по английски, немски, рисуване, йога. Почасова занималня - 3лв./час Учебна полудневна занималня - 12лв/ден Учебна целодневна занималня - 15лв/ден Школа в група за учебна година - 5лв/час Школа индивидуално обучение за учебна година - 10лв/час Обяд по желание /супа и основно/ - 3 лв Закуски 2бр х 1лв - 2 лв/ден Транспорт от училище при група от 8-10 деца - безплатен За всяко следващо де..
Учебна занималня SUN HOUSE 1-5 клас | Занимални | гр. Варна
Учебна занималня SUN HOUSE 1-5 клас
Цена
12 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 75 дни
ЗАНИМАЛНЯ Слънчевата къща - за деца от 5 до 12 години. АНГЛИЙСКИ И РУСКИ език -всеки ден, български език, математика. Индивидуална работа с Вашето дете. Уникална светла и просторна атмосфера и слънчеви учители. Ще ни намерите в центъра на град Варна, в близост до Хали Шипка. ул. ” Драган Цанков” 21
Детски център ”Хвърчило” | Занимални | гр. Стара Загора
Детски център ”Хвърчило”
Цена
10 лв.
Eлена Бабачева
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Eлена Бабачева,  преди 76 дни
Ние ви предлагаме: Предучилищна подготовка; Занималня от 1 до 4 клас; Английски - групово или индивидуално по методиката на National Geographic; Руски език; Арт ателие ”Цветни приключения”; Ваканционни групи Всички дейности в центъра се извършват от амбициозни и креативни учители и възпитатели с нужната квалификация и опит в сферата на образованието. Ние ви предлагаме целодневно обучение и подготовка в малки групи и възможност за индивидуална работа, както и посрещане на децата от учебното заведение. Центърът разполага с кът за отдих, почивка и занимания по интереси, стая - стол..
център за работа с изкуства нео гея | Занимални | гр. София
център за работа с изкуства нео гея
гр. София, обл. София,  Подател: НЕО ГЕЯ,  преди 78 дни
предлага школи по приложни изкуства, изобразителни изкуства, музикална, театрална, забавачка, арттерапия, музикотерапия, работилнички за деца и възрастни.
Подготовка на ученици от 1-4 клас | Занимални | гр. Пловдив
Подготовка на ученици от 1-4 клас
Цена
420 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Донка Каменарова,  преди 81 дни
Предлагам подготовка по всички изучавани предмети от 1-4 клас. Заниманията са по 4 часа на ден, в зависимост от смяната на ученика в училище. Цената е 420 лв на месец.
Занималня АИЯ | Занимални | гр. Пловдив
Занималня АИЯ
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Антоанета Дангалова,  преди 84 дни
Занималня АИЯ работи с идеята да облекчи Вашата ангажираност и да помогне на детето Ви при подготовка на уроците и домашните работи. И вместо напрежение и стрес, вечер в семейството да има спокойствие и хармония, усмивки и приятни занимания. В занималнята се предлагат следните модули на обучение: *Предучилищна подготовка за деца от 5 до 7 години; *Училищна подготовка за ученици от 1-ви до 5-ти клас; *Индивидуална подготовка за ученици от 6-ти до 8-ми клас; *Курс по математика за ученици от 4-ти клас; *Курс по БЕЛ и математика за ученици от 7-ми клас; Допълнителни услуги: Посрещ..
Извънкласна подготовка за ученици от 1-4 клас | Занимални | гр. Пазарджик
Извънкласна подготовка за ученици от 1-4 клас
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 86 дни
Начална учителка-пенсионерка от Пазарджик с дългогодишен опит предлага извънкласни индивидуални занимания с деца от 1 до 4 клас.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.