Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
67 обяви
ТОП оферта
Лятна занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 12 часаЕлфина ЕООДЗанималня „Елфина“ ви предлага незабравима и весела лятна ваканция. Намираме се в центъра на града, на ул. ”Славянска” №29, съвсем близо дo музеите, на които сме чести гости. Морската градина, с най-хубавите детски площадки, ни е любимото място за развлечения на открито. Играем на народна топка, ластик, скачаме на въже и още много други подвижни игри, след които ни се отваря добър апетит за вкусния топъл обяд. След като похапнем добре, се прибираме на прохлада в уютната ни занималня, където започваме усърдно четене, смятане и учене, за да затвърдим знанията си, натрупани през учебната година и да се подготвим добре за следващата. Програмата ни включва занимания по английски език, които ..
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 13 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хр..
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 13 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
Детска градина / Занималня ”ПАТЕШОН”гр. Бургас, Бургас,  Подател: Детски център ”Патешон”,  преди 1 денДетски център ”Патешон”Детска градина за деца от 3 до 7 години За тази възрастова група е предвиден полудневен/целодневен престой. Това е идеалната алтернатива на детската градина. В учебния процес са включени развиващи игри (за паметта, вниманието, логиката), изобразителна дейност (моделиране, апликация, рисуване), музика, йога, упражнения за графомоториката, театрална дейност, четене на художествена литература. Ежедневно децата работят по различни образователни програми. Изучават английски език два пъти седмично и танцуват с професионален танцов педагог. По време на разходките с децата се провеждат весели състезания и конкурси. Задачите на нашите педагози са да помогнат на детето да развие своите комуни..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЛятна Занималня в София ”Адива” | Детски занимални | гр. София
Лятна Занималня в София ”Адива”
Цена
15 лв.
Частна Детска занималня АДИВА
гр. София, обл. София,  Подател: Частна Детска занималня АДИВА,  преди 1 ден
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА Занималня Адива подготвя УНИКАЛНА програма за лятната ваканция. Всеки делничен ден! По цял ден! от 08,30 до 18,30 часа: 15 лв. на ден с включена храна Нашето специално предложение: ВСЯКА СЕДМИЦА РАЗЛИЧНИ ТЕМАТИЧНИ ПРОГРАМИ Програмите са авторски разработени с много нагледни материали, забавни приложения, състезателни игри и тематични изработки и проекти. Започваме с прекрасната тема “Загадките на Древна България” – тема, която ще ни отведе в миналото, ще ни преобрази на прабългари и византийци и ще търсим златните българските съкровища. Нашите идеи са много творческ..
почасово гледане на деца | Детски занимални | гр. Пловдив
почасово гледане на деца
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Педагог предлага почасово гледане и занимание на деца над 6 - годишна възраст. Възможност за ангажимент и в почивните дни.
арт занималня и лятно училище | Детски занимални | гр. Бургас
арт занималня и лятно училище
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Бургас, арт занималня и лятно училище за деца от 5 до 10 г.
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „ЕНГРИ БЪРДС“ | Детски занимални | гр. Варна
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ „ЕНГРИ БЪРДС“
Цена
70 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 10 часа
Фиести, карнавали, театри, спортни игри, походи, творчески игри и екологични проекти са само част от програмата на ЛЯТНАТА ЗАНИМАЛНЯ „ЕНГРИ БЪРДС“.Изследователи, златотърсачи, пирати, кариеристи, индианци, апликатори, танцьори, атлети – Вашите деца ще бъдат всичко това за едно лято! 70лв за лятна занималня на зелено за всички ученици- отпускари
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 1 ден
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
*Летни занимания за деца ПГ и ученици от 1-ви до 7 клас **Годишен преговор на учебния материал и подготовка за следващата учебна година-български език и математика, четене(обедна почивка с книжка в ръка) Курсове по Английски, Български и Италиански език-допълнително заплащане В свободното време учениците се занимават със забавни игри,редене на пъзели, рисуване, оцветяване, гледане на анимационни филмчета, четене на приказки, нравствени и поучителни беседи, слушане на детски песни и други. **Посещение на забележителности **Организиране на групи при посещение на музеи, басейн, боулинг и ез..
Лятна занималня Ян Бибиян | Детски занимални | гр. Пловдив
Лятна занималня Ян Бибиян
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Цент Медия,  преди 1 ден
Ние ще направим незабравима лятната ваканция на Вашето дете! Лятна занималня ”Ян Бибиян”, в центъра на Пловдив. Занималнята включва: - поддържащо ниво по български език, математика и английски език; - четене на книги и драматизации; - всекидневни игри на открито в парка; - магичен ден - екскурзии до близка местност, басейн, кино, лазерни игри, посещения на конна база и езда, на пещера и други; - занимания по изкуство и готварство; - осигурена храна (заплаща се отделно). Пакет 3 седмици по избор - 165 лв. Пакет 4 седмици по избор - 185 лв. Хранене в ресторант - 4 лева/ден. П..
Образователни летни занимания с деца | Детски занимални | гр. Ямбол
Образователни летни занимания с деца
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 2 дни
Образована и енергична жена, с над 30 годишен стаж като педагог, начален учител и възпитател предлага почасови образователни летни занимания с деца.
Летни занимания по български език за малките ученици | Детски занимални | гр. Шумен
Летни занимания по български език за малките ученици
Цена
6 лв.
Образователни технологии - офис Шумен
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Образователни технологии - офис Шумен,  преди 2 дни
Летни занимания по български език за децата от 1. до 4. клас. Акцентите - езикова култура, четене с разбиране. Ако Вашето дете завърши първи клас, а все още има слаба четивна техника, обадете се, моля! Функционалната грамотност в областта на четенето се основава на разбирането.Това е умението за осмисляне и използване на писмени текстове за постигане на конкретни цели, за развиване потенциала на личността и за нейното пълноценно участие в обществения живот. Шейсетминутните занимания ще се провеждат два пъти седмично, заповядайте!
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня | Детски занимални | гр. Бургас
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималня
Елфина ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 2 дни
За учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо..
Лятна занималня | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня
Цена
190 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Райна Демирева,  преди 4 дни
Учебен център „Звезден водопад“ Организира от 24 май до 14 септември ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ За деца от 7 до 10 години София, кв. Стрелбище, бул.П.Ю.Тодоров, бл.5 Полудневна – от 8.00 до 12.00 – 150лв. за месец Целодневна – от 8.00 до 18.00 – 190лв. за месец
”Арт-занималня” и ”Лятно училище” | Детски занимални | гр. Бургас
”Арт-занималня” и ”Лятно училище”
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Приемат се деца от 5 до 10 годишна възраст ! Посещения цял ден и почасово! Събота и неделя с предварителна уговорка!
ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ | Детски занимални | гр. София
ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ
Цена
12 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
Учебен арт център ”ДО РЕ МИ” ЛЯТНА АРТ ЗАНИМАЛНЯ от 20.05.2015 до 14.09.2015г. вкл. Работно време: 08.00 - 18.30ч. Музикално ателие Работилници по изящни и приложни изкуства и техники Театрално студио Йога за деца* Индивидуални уроци по**: Пиано Китара Пеене *Групата се сформира при минимум 5 деца **Заплащат се отделно Такси: Целодневно посещение: 250лв./месец; 70лв./1 седмица; 16лв./1 ден Полудневно посещение – 8.00ч.-13.00ч. или 13.00ч.-18.00ч. 150лв./месец; 50лв./1 седмица; 12лв./1 ден Отстъпки: 10% за второ и трето дете от едно семейство Предварително записване на тел..
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
Детски клуб Приятели Варна | Детски занимални | гр. Варна
Детски клуб Приятели Варна
Детски клуб Приятели
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детски клуб Приятели,  преди 8 дни
Детски клуб Приятели помага на вашето дете да разгърне потенциала си и да го развива. Това е основната идея, заложена в нашето училище Friends School. Целта ни е да предложим на детето Ви пъстра и разнообразна палитра от учебни модули и уникални клубове, както и възможности за развитие на неговите таланти в нашето ателие Art place. При нас ще намерите най-разнообразните и богати възможности за деца от 3 до 18 години. Ние Ви предлагаме подготовка на бъдещите първокласници. Детски клуб приятели предлага на Вашето дете еко походи и екскурзии сред природата. При Нас ще откриете детска градина..
Детски учебен център „Звезден  водопад“ | Детски занимални | гр. София
Детски учебен център „Звезден водопад“
гр. София, обл. София,  Подател: Райна Демирева,  преди 13 дни
Детски учебен център „Звезден водопад“ Адрес 1: кв. „Иван Вазов“ ; ул. „Краище“ №21; Адрес 2: кв. „Стрелбище“ ; ул. „П.Ю.Тодоров“; бл.5 През учебната година предлага полудневни и целодневни занимания за деца от две години и половина. В дневния ни режим са включени обучителни ситуации по образователните направления : Български език и литература; Математика; Социален свят; Природен свят; Конструктивно – технически и битови дейности; Изобразително изкуство; Музика и Физическа култура; различни дидактични, сюжетно – ролеви игри, драматизации и мн. др.. Срещу допълнително заплащане предлагаме :..
Частна детска ясла и градина | Детски занимални | гр. София
Частна детска ясла и градина
гр. София, обл. София,  Подател: Райна Демирева,  преди 13 дни
Детски учебен център „Звезден водопад“ Адрес 1: кв. „Иван Вазов“ ; ул. „Краище“ №21; Адрес 2: кв. „Стрелбище“ ; ул. „П.Ю.Тодоров“; бл.5 През учебната година предлага полудневни и целодневни занимания за деца над една година. В дневния ни режим са включени обучителни ситуации по образователните направления : Български език и литература; Математика; Социален свят; Природен свят; Конструктивно– технически и битови дейности; Изобразително изкуство; Музика и Физическа култура; различни дидактични, сюжетно – ролеви игри, драматизации и мн. др.. Срещу допълнително заплащане предлагаме : ЛОГО..
Лятна занималня с интензивно обучение по английски | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня с интензивно обучение по английски
Цена
120 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стела Табакова,  преди 16 дни
Imagine English предлага интензивно обучение по английски език за деца (6 - 9 г. ) . Постигане на реални резултати: запознаване с азбуката и изграждане на усет към английската правописна система; основи на граматиката; основополагаща лексика и комуникативни умения; Работи се по утвърдена учебна система, в малки групи (6 - 8 деца) , в приятелска и креативна атмосфера. Преподавател филолог с опит, ентусиазъм и много любов към работата си! Занимания: понеделник - петък 9. 00 - 13. 00 (четири учебни часа английски) Цена: 120 лв/ месец; 220 лв/ 2 месеца (юни и юли) Възможност за комбиниране с целод..
лятна занималня в Добрич | Детски занимални | гр. Добрич
лятна занималня в Добрич
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Клуб Усмивки,  преди 16 дни
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ В КЛУБ”УСМИВКИ” За деца от 5 до 9 години ЦЕЛОДНЕВНО И ПОЛУДНЕВНО - от 8ч до 18 ч от 1 ЮНИ до 15 СЕПТЕМВРИ 2015 г: *** ИГРИ СРЕД ПРИРОДАТА, ИЗОБРАЗИТЕЛНИ И ПРИЛОЖНИ ДЕЙНОСТИ, ДЕТСКА ЙОГА, МУЗИКА,ТАНЦИ и още… ***ЗАНИМАНИЯ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, МАТЕМАТИКА,ЧЕТЕНЕ НА КНИГИ ,ПОСЕЩЕНИЕ НА КИНО,ТЕАТЪР,ГАЛЕРИЯ,ЗООПАРК и още… ***ОБЯД,СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА, МИНЕРАЛНА ВОДА Записването става НА МЯСТО с ДЕПОЗИТ от 50 лв до запълване на определения брой места. Повече информация за програмата,цените и отстъпките при нас в град Добрич ,ул.»Хр.Смирненски» 1
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 17 дни
Заповядайте в ”Палитра”! Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време..
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г. | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г.
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 17 дни
Заповядайе в ”Палитра”! Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, ..
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” | Детски занимални | гр. Пловдив
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
Цена
10 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 19 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за лятната ваканция. Програмата включва: - много игри на открито в парк ”Лаута”; - организирани посещения на кино,боулинг и ”Акваленд” - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, така и за техния отдих и игри. Цена при целод..
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 19 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
Учебно развлекателен център ”Светлина” Лазур | Детски занимални | гр. Бургас
Учебно развлекателен център ”Светлина” Лазур
светлина 09 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: светлина 09 ЕООД,  преди 19 дни
Учебно-развлекателен център”Светлина” Лазур бл.113-партер, организира летни занимания за деца от 7:30 часа до 18:00ч,включващи: езици(английски,руски),проекти(”Кулинарни вълшебници”,”Скаути”,”Песни и танци на народите”) плаж,празнуване на рожден и имен ден,фотодело,музика,спорт,Училище за родители, преговор,подготовка за следващ клас под ръководството на квалифицирани педагози. За децата посещаващи целодневно учебния център е осигурен обяд. Учебеният център „Светлина” - град Бургас - Се намира в близост до морската градина - Състои се от две отделни зали, модерно обзаведе..
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 22 дни
Лятна-езикова занималня 6-10г,полу-,целодневна.Подготовка за 1-ви клас.Учим и се забавляваме!Ежедневно плод и чай. Овча купел1;Красна поляна1
Лятна ваканция ”Куклите” | Детски занимални | гр. София
Лятна ваканция ”Куклите”
Арт къща Куклите
гр. София, обл. София,  Подател: Арт къща Куклите,  преди 23 дни
Арт къща ”Куклите” организира лятна ваканция ”Аз обичам да играя и творя”. Занятията са целодневни, седмични, месечни и полудневни. Докато творят и се забавляват, децата се учат да общуват, да ценят таланта си и да виждат красотата около себе си. Темите са разнообразни, част от забавленията се провеждат в уютния вътрешен двор на Къщата. Елате в царството на куклите! Само при нас ще станете част от семейството на 3000 кукли и играчки! От 2 юни до 17 юли,от 9.30 до 17.30 ч. При записвания до 20 май - отстъпка до 20 %. Очакваме ви!
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg