Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
53 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 8 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 17 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хр..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V класгр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 21 часаЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
СнимкиЗаглавие на обявата
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 14 часа
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г. | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г.
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 19 часа
Заповядайе в ”Палитра”! Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, ..
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 19 часа
Заповядайте в ”Палитра”! Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време..
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение | Детски занимални | гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 20 часа
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педагогически и практически опит - 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати, валидни в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месеца стаж по професията, може да се яви на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран сертификат за ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ с ме..
Занималня,, Смехотворче ” | Детски занимални | гр. София
Занималня,, Смехотворче ”
гр. София, обл. София,  Подател: Galya Nedyalkova,  преди 1 ден
Намира ме се Адрес ул.Прелом 10, зад хотел Плиска .Обявява прием на деца на възраст от 3-7г.за почасово и целодневно гледане на деца, работно време 8,30-19,00ч./ След предварително заявен час/ Организират се занимания от предучилищен педагог, Арт- терапии , игри спомагащо детското развитие .Цена 1ч.-5 лв.; 2ч.-8 лв.;3ч.-10лв., повече от 3 часа =1/2 ден -15 лв., 1 ден с включена храна-25 лв.Месечен абонамен 370 лв.За повече информация позвънете или ни посетете на нашата facebook страница.Заповясайте при нас!
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 1 ден
Ученическа занималня 1-4кл.Домашни,надграждане, дидактични игри.Лятна-езикова,целодневна.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от  1-ви  до 6-ти клас | Детски занимални | гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 2 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 2 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
Частна детска градина и ясла Малки чудеса София център кв. Оборище | Детски занимални | гр. София
Частна детска градина и ясла Малки чудеса София център кв. Оборище
ЧДГ Малки чудеса
гр. София, обл. София,  Подател: ЧДГ Малки чудеса,  преди 4 дни
Скъпи родители, Представяме на Вашето внимание новата частна детска градина и ясла „Малки чудеса”! Градината се намира на прекрасно място в центъра на София в квартал Оборище на ул. Оборище 22А – между пощата и фитнес Олимп. Предлагаме както целодневно, така и полудневно и почасово гледане, яслена група, кетъринг от лицензирана детска кухня, чужди езици по избор, различни занимания за цялостното развитие и социализиране на Вашите малки слънчица, детски партита, както и артистични дейности и разходки по Ваше желание. Градината е разположена в голяма уникална реновирана къща, има две дворни п..
Лятна занималня, Център - НДК | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня, Център - НДК
Цена
17 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
В нашата занималня децата се чувстват доказано щастливи. Не случайно децата, които ни посещават наричат занималнята ”нашата къща”. При нас децата се чувстват спокойни и щастливи. Това е достатъчен мотив да проявяваме постоянство и нестихващ стремеж да поддържаме у децата бодър дух, положителни емоции и желание да обогатяват своите знания. Предстои така дългоочакваната лятна ваканция. Нашата основна цел е да организираме и подсигурим на децата весело, пълноценно и наситено с много игри и положителни емоции лято. Предлагаме целодневни занимания, които включват игри на открито и закрито, ка..
Класически балет за деца и родители | Детски занимални | гр. София
Класически балет за деца и родители
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Класически балет за деца (4-9 години) и родители. Участвайте активно в обучението на своите деца, радвайте се на техните успехи и вижте как малките несигурни стъпки се превръщат в танцувални! Заниманията започват от 1 март и ще се провеждат всяка неделя от 13ч. в Спортна зала Младост 3, бул. Александър Малинов 51, етаж 5 Ръководители: Нина Гачевска и Надежда Деянова
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог | Детски занимални | гр. Варна
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 8 дни
Частна детска градина 3-6г-филиал-2 Частна детска ясла 2-3г Предучилищна група Занимания с ученици от 1-5клас; Подготовка за матури IV клас; Почасови, индивидуални уроци Школи: -Рисуване + подготовка за приемни изпити; -Танци–Преподаватели от Денс Палас -Детска йога - Английски език Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител–Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика,За всяка група от 7 деца отговаря един педагог,като всеки притежава и допълнителни квалификации като чужд език,изобразително изкуство,Сертификат след обучение Сертификат от..
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка | Детски занимални | гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка,  преди 8 дни
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял ден. Работим всеки ден от седмицата от 8:00 до 19:00 и допълнително при уговорки с родители. Предлагаме различни промоции и цени по договаряне според нуждите на клиентите ни.Заповядайтe.
Детска занималня ”Чудотворци” | Детски занимални | гр. Варна
Детска занималня ”Чудотворци”
Цена
8 лв.
Детска занималня ”Чудотворци”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детска занималня ”Чудотворци”,  преди 10 дни
В детска занималня ”Чудотворци” се провежда качествена учебна подготовка на ученици в предучилищна и училищна възраст(от 1 до 4 клас). Допълнително- лятна програма, арт занимания, екскурзии и чуждоезиково обучение.
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 14 дни
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение -подготовка за НВО Заниманията са сутрешни и следобедни от понеделник до петък.Провеждат се в библиотека „Георги Търнев” до СОУ”Пейо Яворов”-бул.”България”144
Величкова | Детски занимални | гр. София
Величкова
Анина Тодорова
гр. София, обл. София,  Подател: Анина Тодорова,  преди 17 дни
Персонални уроци за възрастни, съобразени с индивидуалните цели на обучаващия се. Специализирана подготовка и занимания с деца от I до XII клас. Подготовка за матурата по английски език и кандидатстудентски изпити. Бизнес английски и подготовка за интервю на английски. Разговорен английски. Online УРОЦИ по SKYPE
нина величкова | Детски занимални | гр. София
нина величкова
гр. София, обл. София,  преди 17 дни
ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ У ДОМА И ПО СКАЙП ЗА ДЕЦА 1/13 КЛАС ПО ВСИЧКИ ПРЕДМЕТИ , АНГЛИЙСКИ ЕЗИК , ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО - ПОДГОТОВКА НА ДОМАШНИ ЗАДАНИЯ -РАШАВАНЕ НА ТЕСТОВЕ -ПОДГОТОВКА НА КОНТРОЛНИ -ПОДГОТОВКА НА МАТУРИ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН ЦЕНА 10ЛВ ЗА 45 МИНУТИ 12ЛВ ЗА 60 МИНУТИ
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ” | Детски занимални | гр. Перник
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”,  преди 20 дни
- Лятна Академия (за деца от 6 до 10г.) - Занималлня за отличници (за деца от 6 до 10г.) - Йога за деца (за деца от 6 до 10г.) - Математика за отличници (за деца от 6 до 10г.) - Арт раболтилнички (за деца от 6 до 10г.) - Научно лаборатории - Забавни образователни игри
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 21 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
За малки и големи ученици | Детски занимални | гр. Пловдив
За малки и големи ученици
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 21 дни
Ученическа занималня “Дарика” - за ученици от 1 до 6 клас. Всеки ден от 8,00 до 18,00 часа. 120 лева на месец / 7 лева на ден. Уроци по математика и български език за ученици от 1 до 12 клас. 8 лева за 60 минути. Уроци по химия и физика. 8 лева за 60 минути. Английски език - поддържащо обучение за ученици от всички класове. 9 лева за 60 минути. Немски и френски език за ученици - курсове на начинаещи и напреднали. 9 лева за 60 минути. Подготовка на кандидат-студенти по математика за Пловдивски и Софийски университет, Технически университет, УНСС. 8 лева за 60 минути. Уроци по висша мате..
Занималня ”Прозорче към света” - НДК | Детски занимални | гр. София
Занималня ”Прозорче към света” - НДК
гр. София, обл. София,  преди 21 дни
Занималня за ученици от 1-4 клас. Какво предлагаме:  подготовка на учениците, съобразена с утвърдената учебна програма;  индивидуален подход, съобразен с потребностите на ученика /своевременна помощ на изоставащите с учебното съдържание и допълнителни упражнения за по-напредналите ученици/;  подготовка за външно оценяване;  оказване на помощ при подготовка на самостоятелната работа по изучаван чужд език (английски, руски език, четири учебни часа седмично по немски език). За всякаква допълнителна информация и въпроси - позвънете! ТАКСИ: Полудневна занималня за начална училищна въ..
Логопедичен кабинет | Детски занимални | гр. София
Логопедичен кабинет
Radostina Avramova
гр. София, обл. София,  Подател: Radostina Avramova,  преди 23 дни
ЛОГОПЕДИЧЕН КАБИНЕТ Консултация, диагностика и терапия на езиково - говорни нарушения Езиково - говорни нарушения • Нарушения на артикулацията (нарушение в звукопроизношението, неправилно произношение, липса и замяна на звукове – „с, з, ц, ш, ж, ч, р, л” и др.) • Нарушения на темпа и ритъма на речта (заекване, запъване) • Езикови нарушения (късно проговаряне, общо недоразвитие на речта ) • Нарушения на писането, четенето и математиката (бавно четене /3-10 пъти по бавно от скоростта на нормалния читател/; напрегнати движения /мръщи се, го..
Частни уроци по английски език за деца | Детски занимални | гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 27 дни
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1, София. г-жа В. Илиева
Грижа за деца | Детски занимални | гр. Сливен
Грижа за деца
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 28 дни
Работещ учител предлага почасово занимание за ученици (след 14:00 ч.)
Детегледачка: гледане на деца и подготовка за училище на ученици | Детски занимални | гр. София
Детегледачка: гледане на деца и подготовка за училище на ученици
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
Квалифицирана начална и детска учителка с над 20 години стаж в отглеждането и възпитанието на деца предлага: - почасово и целодневно гледане на деца над 2-годишна възраст; - подготовка на домашните и уроците за деца от 1-ви до 4-ти клас; - вземане (от) и придружаване (до) училище или детска градина. Обявата важи за района на ж.к.Люлин или съседните. Цената е по договаряне в зависимост от разстояние, заетост и т.н.
Занималня Junior | Детски занимални | гр. София
Занималня Junior
Цена
190 лв.
Junior Kids Place
гр. София, обл. София,  Подател: Junior Kids Place,  преди 34 дни
Ученическа занималня Junior Kids Place предлага целодневна работа с деца от предучилищна възраст до пети клас. В занималнята преподават квалифицирани педагози, които с любов, внимание и грижа подготвят децата Ви по всички учебни предмети. Занималня Junior Kids Place се намира в кв. Гоце Делчев в помещение 80 кв., близо до 121 СОУ, 104 ОУ и 73 СОУ. Занималнята предлага чуждоезиково обучение и занимания по интереси.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg