Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
59 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, БургасДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
ТОП оферта
Занималня за първи класгр. Бургас, БургасЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици от първи клас. Заниманията се провеждат в малки групи. Децата се посрещат от училище и обядват на място в занималнята.Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху малките първокласници. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици стават по-самостоятелни и уверени, по-подготвен..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V класгр. Бургас, БургасЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
ТОП оферта
Частна занималня за ПРЕДУЧИЛИЩНИ групигр. София, София148 лв. (Цена)НОВО!! Учебен център ”ПЕРФЕКТ” предлага от есента на 2014 специализирани групи за деца в предучилищна възраст за плавно встъпване в училище. Цели: * затвърждаване знанията и уменията, придобити в детската градина * оценка на нивото на фината моторика * подобряване на концентрацията, зрителните и слухови възприятия * трениране на пространствено мислене * стимулиране на аналитичното мислене Използваните методи са достъпни и съобразени с възрастта на децата, но провокиращи техния интерес и желание за учене.
ТОП оферта
Занималня, Детски възпитателно-учебен център ”Прозорче към света” - НДКгр. София, София280 лв. (Цена)Детски възпитателно-учебен център ”Прозорче към света” е насочен към занимания на деца от 3 до 11-годишна възраст. За децата от предучилищна възраст предлагаме разнообразни забавления и игри; ситуации по всички образователни направления по учебна система „Моливко”; физически упражнения с игрови характер; автодидактични игри; ежедневна разходка. За учениците от първи до четвърти клас, ние предлагаме:  подготовка на учениците, съобразена с утвърдената учебна програма;  индивидуален подход, съобразен с потребностите на ученика /своевременна помощ на изоставащите с учебното съдържание и допълнителни упражнения за по-напредналите ученици/;  подготовка за външно оценяване;  музикална т..
ТОП оферта
Занималня Happy Kids- Щастливи деца,успешни родители,здраво общество !!!гр. Пловдив, ПловдивУЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ 2014 – 2015 година Стартираме за да работим за успеха на вашите деца през учебната година Ние се грижим за: • вземане, респективно водене на децата от/до училище • системна подготовка по учебната програма • помощ при изпълнение на всички домашни работи • допълнителна работа за затвърждаване на проблемен за децата материал • допълнителни занимания в зависимост от интересите на децата • индивидуален подход към нуждите на всяко дете • висококвалифицирани и ерудирани преподаватели с опит в работата с деца • постоянна обратна връзка с родителите • приятелска и непринудена атмосфера – работа с малки групи до 8 деца • редуване на учебната подготовка със занимателни ..
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, БургасДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хран..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУчебна занималня ”ПЕРФЕКТ” :: Детски занимални :: гр. София
Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”
Цена
158 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”
Специализиран за работа с ученици от 1 - 5 ти клас. Задължително обучение по английски език, съобразено с избраната програма на училището. Помощ при подготовката на уроци и домашни Допълнителни задачи и упражнения Редовен текущ контрол чрез тестове Засилена подготовка за матурите след 4. клас Кът за игри, компютри, арт занимания Работно време: 08. 00- 19. 00 Записвания за учебната 2014-2015г започват от 01. 09. 14г
VIPобучение :: Детски занимални :: гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
VIPЗАНИМАЛНЯ1-4кл. :: Детски занимални :: гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н
Ученическа занималня 1-4кл. Домашни,допълване на знания,дидактични игри.
VIPЗанималня за деца в Brilliant Minds :: Детски занимални :: гр. София
Занималня за деца в Brilliant Minds
Цена
150 лв.
Brilliant MInds
гр. София, обл. София,  Подател: Brilliant MInds
ЗАНИМАЛНЯ в BRILLIANT MINDS: *подготовка на уроци и домашни по учебната програма в училище; *образователни и развлекателни програми, занимания по интереси *работа в малки групи с индивидуален подход към всяко дете *модерно оборудвана със съвременни и интерактивни пособия база *използване на игровия метод *ежеседмичен анализ и оценка на резултатите *поддържане на тясна връзка с родителите *стимулиране на детското творчество *специална отстъпка за курс по английски език! Първа смяна: 8:30 – 9:00ч. – Пристигане на детето в Образователен център Brilliant Minds, подготовка за занят..
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА :: Детски занимални :: гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение :: Детски занимални :: гр. Бургас
ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ: курсове и индивидуално обучение
Цена
240 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по професия ”ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Шестседмични курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Преподаватели с дългогодишен педагогически и практически опит - 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати, валидни в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месеца стаж по професията, може да се яви на изпит, без да е посещавал курс, и да получи лицензиран сертификат за ПОМОЩНИК- ВЪЗПИТАТЕЛ с ме..
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ I-IV И V КЛАС :: Детски занимални :: гр. Шумен
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ I-IV И V КЛАС
Пенка Тодорова
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Пенка Тодорова
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ УЧЕНИК АДРЕС : УЛ.” ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ”20 ВХ.2 ЕТ.4 АП.34 НАД МАГАЗИН ТРЪНЧЕВ С ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ РАБОТИ НАЧАЛНА УЧИТЕЛКА С 1 КЛАС КВАЛИФИКАЦИЯ - ПЕНКА ТОДОРОВА
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас :: Детски занимални :: гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Частна занималня ”Спондж Боб” :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
Занималня на две смени и курсове за деца :: Детски занимални :: гр. София
Занималня на две смени и курсове за деца
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”
Занимателно-образователен център „Палитра“ предлага: - Целодневна занималня на две смени за деца от 3 до 6 години и за ученици от I-ви до VI-ти клас; - Езикови курсове по английски и немски език; - Детска арт работилница за сръчковци; - Курс по изобразително изкуство; - Курс по български език и ограмотяване; - Курс по български език за чужденци; - Адаптирани занимания по математика и хуманитарни науки (история, география, физика и астрономия, химия, биология); - Курс по етика, религия и културно наследство; - Уроци по китара; - Спорт - карате, фехтовка, плуване, тенис и танци; - О..
Подготовка на ученици от първи до четвърти клас :: Детски занимални :: гр. Несебър
Подготовка на ученици от първи до четвърти клас
Цена
150 лв.
гр. Несебър, обл. Бургас,  Подател: Драганка Бичкиджиева
Подготвям ученици от първи до четвърти клас за учебните им задължения по всички предмети от учебната програма, включително английски език.
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение -подготовка за НВО Заниманията са сутрешни и следобедни от понеделник до петък.Провеждат се в библиотека „Георги Търнев” до СОУ”Пейо Яворов”-бул.”България”144
Детска Занималня СТАРТ - Детска занималня София - Частна детска занималня София - Целодневна детска занималня - Учебно-възпитателен детски център :: Детски занимални :: гр. София
Детска Занималня СТАРТ - Детска занималня София - Частна детска занималня София - Целодневна детска занималня - Учебно-възпитателен детски център
Цена
200 лв.
Занималня СТАРТ
гр. София, обл. София,  Подател: Занималня СТАРТ
В отговор на потребностите на родителите и за спокойствието, че децата са добре откриваме занималня „СТАРТ“, за да подкрепим малки и големи. Занималнята предлага транспорт от и до всяка точка на столицата, постоянна връзка с преподаватели и родители и не на последно място много място за игра и приятна обстановка за учение. Всяка неделя занималнята ще отваря врати за специалните си потребители – децата с увреждания и техните близки, за да осигури глътка въздух, пространство за игри и усвояване на нови умения. („Соник Старт“ е лицензиран доставчик на услугата „Дневен център за деца с увреж..
Нов детски център в Лозенец :: Детски занимални :: гр. София
Нов детски център в Лозенец
Цена
4 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d
Детски център Шугърленд 2,предлага на своите клиенти почасови грижи и занимания на деца,организиране на детски тържества и събития!
Учителка (пенсионерка) обучава ученици от 1 до 6 клас. :: Детски занимални :: гр. Бургас
Учителка (пенсионерка) обучава ученици от 1 до 6 клас.
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Обучение по всички предмети.Заплащането може да се договори почасово.
Частни уроци по английски език за деца :: Детски занимални :: гр. София
Частни уроци по английски език за деца
Цена
10 лв.
Дастан и Тамина Груп ЕООД
гр. София, обл. София
Дългогодишен преподавател по английски език, магистър филолог предлага частни уроци по английски език за деца и юноши. Индивидуален подход и внимание към всяко дете, подготовка на уроците за училище. Трайни положителни резултати на детето. Намирам се в кв. Надежда 1 или Център, София. г-жа В. Илиева
Испански език за деца :: Детски занимални :: гр. Стара Загора
Испански език за деца
Иберо
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Иберо
Школата Иберо предлага занимания за деца по испански език в малки групи.
Занималня :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Занималня
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Христина Христова
Занималня за деца от 2 до 6 клас включително, подготовка на уроци и контролни, групи до 4 деца, допълнителна подготовка по математика.Много помагала и тестове, индивидуален подход към всеки ученик.
Помощ при подготовка на уроци и домашни :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Помощ при подготовка на уроци и домашни
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Академия "ЗНАМ и МОГА"
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА от 2 до 6 клас включително. Помощ при подготовка на уроци и домашни.Богата библиотека- творческа обстановка-индивидуален подход- приемливи цени- ГРУПИ от 5 ДЕЦА, работно време 7.30-до 18-00 часа.
Занималня ” Криле” 1-5 клас, Лозенец :: Детски занимални :: гр. София
Занималня ” Криле” 1-5 клас, Лозенец
Криле
гр. София, обл. София,  Подател: Криле
1. Дейности Училищната занималня е за ученици от 1 до 5 клас. Ние предлагаме: - Екип от доказани, опитни педагози, които децата ще запомнят с обич през целия си живот; - Доказана система за безгрешен български правопис - БЕЗПЛАТНО немски език за децата от занималнята! - БЕЗПЛАТНО творческа работилница, в която учениците ще Ви зарадват с направени от тях рисунки и предмети! - БЕЗПЛАТНО помагала, сборници, учебна литература, интернет. - Малки групи с индивидуално занимание с напреднали и изостанали с материала ученици - Преговор, писане на домашни и подготовка за училище - Занимателни ..
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети” :: Детски занимални :: гр. Сливен
Учебни занимални от І до ІV клас на Агенция ”Когато мама и татко са заети”
Цена
7 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: MariEs LTD
УЧЕБНИ ЗАНИМАЛНИ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ І ДО ІV КЛАС организира и през учебната 2014/2015 учебна година Агенция „Когато мама и татко са заети” на фирма ”МариЕс” ЕООД Адреси на занималните: ул. „Йосиф Щросмайер“ № 9 - Занималнята има двор, в който учениците играят и почиват през междучасията. - Дворът има ограда, с което се гарантира сигурността на учениците. ул. ”Цар Самуил” 1, етаж 1, зала 106, в сградата на НТС . - Занималнята е в центъра на града, на място отдалечено от шум и движение на МПС. - На входа на сградата има охрана, което гарантира ..
Частна Детска занималня АДИВА :: Детски занимални :: гр. София
Частна Детска занималня АДИВА
Частна Детска занималня АДИВА
гр. София, обл. София,  Подател: Частна Детска занималня АДИВА
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР АДИВА, Ви предлага целодневно ЦЕЛОГОДИШНО обучение на Вашите деца - ЗАНИМАЛНЯ от І до V клас • Преговор и подготовка по учебния материал, писане на домашните, разказване на уроците; • ДОПЪЛНИТЕЛНА СИСТЕМНА ежедневна работа в самостоятелни сборници – нашата учебна програма, сборници по български език и математика; • Допълнителни упражнения и тестове; • Периодичен анализ и оценка на резултатите; • МАЛКИ ГРУПИ ДО 10-12 ДЕЦА; • Индивидуален подход при работа с всяко дете; • Придружаване ОТ и ДО училище; • Всеки месец – конкурски занимателни програми; • Занимания по интере..
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял работен ден. Работим всеки ден от седмицата от 8:00 до 18:00 и допълнително при уговорки с родители. Предлагаме различни промоции и цени по договаряне според нуждите на клиентите ни.
занимания :: Детски занимални :: гр. Бургас
занимания
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Даниела
В помощ на децата от начален курс на обучение - занимания с основните предмети и провеждане на кръжочна дейност.Многостранно развитие на децата. Занимания с деца от 2 -6 г по съвременна методика .
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/ :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
Детски учебен център „Звезден водопад“ :: Детски занимални :: гр. София
Детски учебен център „Звезден водопад“
гр. София, обл. София,  Подател: Райна Демирева
Детски учебен център „Звезден водопад“ Адрес 1: кв. „Иван Вазов“ ; ул. „Краище“ №21; Адрес 2: кв. „Стрелбище“ ; ул. „П.Ю.Тодоров“; бл.5 През учебната година предлага полудневни и целодневни занимания за деца от две години и половина. В дневния ни режим са включени обучителни ситуации по образователните направления : Български език и литература; Математика; Социален свят; Природен свят; Конструктивно – технически и битови дейности; Изобразително изкуство; Музика и Физическа култура; различни дидактични, сюжетно – ролеви игри, драматизации и мн. др.. Срещу допълнително заплащане предлагаме :..
полудневна занималня :: Детски занимални :: гр. София
полудневна занималня
Цена
15 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Детска академия ”Еврика”
Детска академия ”Еврика” предлага полудневна занималня за деца. Програмата включва: - Монтесори занимания с оригинални материали; - Логопедични занимания; - Развитие на възприятие, внимание, памет, мислене, въображение; - Английски език. Изготвяне на индивидуална програма за всяко дете. Материали, съобразени с интересите на детето. Сутрешни, следобедни и съботно-неделни групи. Индивидуални занимания - логопед, психолог.
Арт ателие ”Слънце” :: Детски занимални :: гр. Варна
Арт ателие ”Слънце”
Цена
10 лв.
гр. Варна, обл. Варна
Мило дете , заповядай всяка неделя в нашето Арт ателие! Тук можеш да развихриш своето въобръжение, като рисуваш върху гипсови фигурки ,коприна, стъкло и дърво.Ще се научим да боравим с техниките „Квилинг”и „Оригами”. Тук ще намериш и много нови приятелчета, с които заедно ще мечтаем и творим. Преподавател: Милена Колева
Kерамика за деца в Бургас :: Детски занимални :: гр. Бургас
Kерамика за деца в Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас
Курс по керамика за деца в Бургас, работим с истинска керамична глина и, която се изпича в пещ на 1000-1200 градуса. Изработваме различни предмети в зависимост от интереса на детето. Продължителността на заниманието е час и половина, цената 8 лв., провежда се два пъти седмично. Материалите са осигурени от курса, изработените изделия остават за децата. Заповядайте при нас.
Детска занималня ”Букварче” :: Детски занимални :: гр. Варна
Детска занималня ”Букварче”
Цена
8 лв.
Детска занималня ”Букварче”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детска занималня ”Букварче”
Здравейте приятели ... Лятото бавно отминава и училищният звънец скоро ще ни събере отново. Записванията за новата учебна година в занималня Букварче вече започнаха. Какво предлагаме : - квалифицирани педагози; - уютна учебна атмосфера; - компактни ученически групи; - допълнително обучение, курсове и кръжоци; - орагнизирано хранене; - работно време съобразено с родителският график. В районът на занималнята се намират следните ‪ ‎ училища‬ : ОУ ”ЦАР СИМЕОН I” и ОУ ”ПЕТКО РАЧЕВ СЛАВЕЙКОВ” За записвания и въпроси, потърсете ни на посочените телефони или по E-mail
Център за работа с деца Абв :: Детски занимални :: гр. Бургас
Център за работа с деца Абв
гр. Бургас, обл. Бургас
Център за работа с деца АБВ предлага: ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА 1-5 КЛАС за учебната 2014/2015 г. БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ОСИГУРЕНА ХРАНА УРОЦИ ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА 5-7 КЛАС ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРИ 7 КЛАС УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ ЛОГОПЕД И ПСИХОЛОГ ГРУПИ ЗА РАННО ОБУЧЕНИЕ МОНТЕСОРИ ЗА ДЕЦА ОТ 2-7 год. Ако искате вашето дете да се учи забавлявайки се Център За Работа С Деца ”Абв” е точното място. Патриарх Евтимий №26, 8000 Burgas, Bulgaria
подготвя ученици :: Детски занимални :: гр. Бургас
подготвя ученици
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Виолета Генчева
Начален учител със педагогически стаж, опит и препоръки подготвя ученици от 1-ви до 4-ти клас.
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София :: Детски занимални :: гр. София
Почасово-2лв/час или ежедневно гледане на сладурковци/Идеален център София
Цена
2 лв.
гр. София, обл. София
Здравейте)Обичам много децата и съм с педагогическо и филологическо Висше образование.Сформирам мини кооператив от 8до18ч.с максимум 10/15 деца, за които ежедневно да се полагат грижи с обич както към моето.Преподавала съм 15г на мъничета в предучилищна възраст чужди езици в частни у-ща и искам да развием тяхните умения и качества и да се веселят, като учат език, ходят на театър, играят ролеви и арт игри. Цени-до 4ч-2,50лв, над 4ч-2лева.Карта-1седм-90лв/50ч,2седм-170лв/100ч,1месец-330лв/200ч
Присъединете се към образователно-възпитателния процес в ДС”ПИПИ” за учебната 2014/2015г.(детска градина с целодневен и почасов режим). :: Детски занимални :: гр. София
Присъединете се към образователно-възпитателния процес в ДС”ПИПИ” за учебната 2014/2015г.(детска градина с целодневен и почасов режим).
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Поля Димитрова
-Развитие на родната реч и запознаване с литературата. -Английски език -4 пъти в седмицата. -Изобразителни и приложни дейности. -Занятия за развитие на мислене,внимание,концентрация и въображение. -Музикални занимания. -Игри на открито за физическо и двигателно израстване.(Парк-Докторски,Оборище,Борисова градина). -Посещения на театри и детски музикални представления. -Месечна такса-400 лв.(включва 3 хранения дневно). -Работно време-от 8.00 до 19.00 ч.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ :: Детски занимални :: гр. Варна
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ
Цена
6 лв.
НЧ ”Христо Смирненски 1946”-Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: НЧ ”Христо Смирненски 1946”-Варна
====== НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ ====== „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ 1946”- ВАРНА З А П О Ч Н А П Р И Е М ЗА У Ч Е Н И Ч Е С К А З А Н И М А Л Н Я за учебната 2014 - 2015 година на ученици от 2 до 5 клас Ако искате вашето дете да бъде винаги с добре подготвени уроци и написани домашни, З А П О В Я Д А Й Т Е в нашата ученическата занималня, КОЯТО ЩЕ РАБОТИ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ, всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Под ръководството на квалифицирани педагози децата ще имат възможност да я посещават сутрин или след обед, според смяната им в училище. По желание на родителите осигуряваме о..
За малки и големи ученици :: Детски занимални :: гр. Пловдив
За малки и големи ученици
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Ученическа занималня “Дарика” - за ученици от 1 до 6 клас. Всеки ден от 8,00 до 18,00 часа. 120 лева на месец / 7 лева на ден. Уроци по математика и български език за ученици от 1 до 12 клас. 8 лева за 60 минути. Уроци по химия и физика. 8 лева за 60 минути. Английски език - поддържащо обучение за ученици от всички класове. 9 лева за 60 минути. Немски и френски език за ученици - курсове на начинаещи и напреднали. 9 лева за 60 минути. Подготовка на кандидат-студенти по математика за Пловдивски и Софийски университет, Технически университет, УНСС. 8 лева за 60 минути. Уроци по висша мате..
детска занималня в детски клуб Шугърленд :: Детски занимални :: гр. София
детска занималня в детски клуб Шугърленд
Цена
65 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d
ШУГЪРЛЕНД” ОРГАНИЗИРА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ 02януари- 30 септември ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 8:30Ч. ДО 17.30Ч. Мили родители, детски парти център ”Шугърленд”, предлага детска занималня, която да ви бъде в помощ. Ние сме на разположение на всички вас, които имате нужда от нашите грижи. Виждате, че детето Ви е готово за колективни игри и общуване с деца. Ние предлагаме добре оборудвана зала за ролеви игри. С децата ще си играе мила и усмихната аниматорка. Степента на Вашето участие в адаптацията на детето е по Ваша преценка. Ние приветстваме всяка Ваша инициатива. Предлагаме забавни и образовате..
Лятна занималня за ученици от начален курс в Детско студио ”Пипи” :: Детски занимални :: гр. София
Лятна занималня за ученици от начален курс в Детско студио ”Пипи”
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Поля Димитрова
Детско студио ”Пипи” организира няколко режима през 2014г.за весело и пълноценно лято за деца от 2-7 години и лятна занималня за ученици от начален курс. -Почасови,полудневни и целодневни занимания, които включват изобразителни и приложни дейности,английски езикови часове, дидактични,спортни и забавни игри. -Посещение на музеи,изложби и ботаническа градина в центъра на София. -Занятия за развитие на психологически качества като внимание,концентрация,памет,въображение и мислене. -Има стая за почивка,където следобед се отдъхва-по желание. Намира се в центъра на София(с добра комуник..
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете” :: Детски занимални :: гр. София
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете”
Цена
530 лв.
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете”
гр. София, обл. София,  Подател: Частна детска градина и ясла ”Смърфовете”
Частна детска градина и ясла ”Смърфовете” се намира в съвременен, красив комплекс на град София . Градината разполага с просторни, модерно оборудвани помещения с нови мебели, Нашата детска градина и ясла ще ви подари удоволствието да бъдете пълноценни личности и в същото време грижовни родители, да развивате своята кариера, да повишите образователното си ниво, да не прекъсвате работните си и лични ангажименти. Детето ви ще бъде в среда на домашен уют, обгрижвано с ласка, любов и професионализъм, ангажирано с игри, обучение и разнообразни занимания. В частна детска градина и ясла ”Смърфове..
Постоянна занималня :: Детски занимални :: гр. София
Постоянна занималня
гр. София, обл. София,  Подател: ТАРА АКТИВ
За удобство на нашите клиенти от близките училища (6, 7, 133, 41, 20, 127) предлагаме постоянна занималня. В приятна обстановка и със съдействието на висококвалифицирани преподаватели Вашите деца подготвят уроците си за следващия ден, повишават своята компетентност по роден и чужд език, решават логически задачи, забавляват се... С интерактивни методи децата навлизат в света на природата и устройството на обществото, научавайки повече за себе си и за своето обкръжение. За повече информация посетете нашия сайт: www.tarabg.com
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници :: Детски занимални :: гр. Бургас
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници
гр. Бургас, обл. Бургас
НОВО -Детски стенни часовници. Само при нас вашето дете има уникалната възможност да изработи само своя стенен часовник със своя любим герой. Станете част от семейство на Red Castle Bulgaria! Най-хубавите и уникални картинки на Българския пазар. Цветовете на пясъците и качеството на картините е със 100% по-качествено от това на всеки друг. Картинките са лицензирани , което е 100% гаранция за качество. Картина не пакетирана+пясък- 23см.Х 32,5 см. 16,5см.Х 23,4см. Пакетирана картинка- 16,5 см.Х 23,4 см. 23см.Х 32,5 см. 33см.Х 47 см. Голямо разнообразие от модели!Може да видите по..
Детски монтесори център ”Вълшебство” :: Детски занимални :: гр. Пловдив
Детски монтесори център ”Вълшебство”
Викис М ООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Викис М ООД
В центъра на гр.Пловдив/до Цар Симеоновата градина/, в спокойна и хармонична атмосфера, предлагаме целодневни и полудневни занимания за деца от 2 до 7 години чрез единствения по рода си МОНТЕСОРИ МЕТОД. За децата ви ще се погрижат професионални предучилищни и монтесори педагози с дългогодишен опит в сферата. Центъра разполага с двор, в който децата ще се грижат за своята БИО-ГРАДИНКА, както и за животните в ЗОО КЪТА. За творческото и радостно себеизразяване на малките палавници ще се предлагат АРТ ИЗКУСТВА, ЙОГА, АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. Центъра разполага и с ЛОГОПЕД И ПСИХОЛОГ. Фейсбук..
Целодневно и почасово гледане на деца в домашна среда :: Детски занимални :: гр. Бургас
Целодневно и почасово гледане на деца в домашна среда
гр. Бургас, обл. Бургас
Отглеждане на деца 1-5г, в домашна, прителска среда.Използване на съвременна методика на отглеждане и преподаване. Малка група. Заниманията са съобразени с възрастта.Здравословно меню. Цена по договаряне.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg