Обучение, курсове

Занимални

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
43 обяви
ТОП оферта
Лятна Занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната: Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина, посещения на музеи, театри и изложби. За обяд - топла храна - първо, второ, трето. След обяд децата са в прохладните зали на детския център-играят, гледат детски филми, четат, рисуват, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група под формата на игра, по забавен и развлекателен начин се запознава и с част от материала за следващата учебна година по математика, български език, английски език и четене, като по този начи..
ТОП оферта
Ученическа Занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС, РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО, В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - помощ при подготвянето на домашните работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база, в която е осигурено всичко необходимо както за подготовката на децата за следващия учебен ден, така и за т..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPДетска занималня ”Creative kids” | Занимални | гр. София
Детска занималня ”Creative kids”
Цена
190 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 3 дни
Занималня “Creative Kids” за деца от първи до шести клас през учебната 2016/2017 година Занималнята е отворена от 8:00 до 18:00 часа всеки делничен ден. Включва подготовка и проверка на зададените домашни работи и уроци по всички предмети с акцент върху математика, български и английски език. Детска занималня „Creative Kids“ Ви предлага: 1. Учебни занимания за деца от 6 до 12 години. 2. Работа в малки групи с индивидуален подход към възможностите и особеностите на всяко дете. 3. Квалифицирани педагози с богат опит, изпълнени с обич към децата. 4. Подготовка на уроци и дома..
VIP”Creative kids”-Лятна английска детска занималня | Занимални | гр. София
”Creative kids”-Лятна английска детска занималня
гр. София, обл. София,  Подател: Creative people,  преди 4 дни
Започнахме записване за лятна занималня за деца от 5 до 12 год. Детски езиков център “Creative kids” организира английска занималня за деца от предучилищна група до шести клас през лятото!!! От 24.05.2017г. до 15.09.2017год. децата ще бъдат ангажирани с: 1. Курс по английски език, съобразен с нивото и възрастта на всяко дете. 2. Използване на забавни, модерни и интересни езикови упражнения по английски език, съобразени с действащите учебни програми. 3. Следобедни занимания и игри. 4. Посещения на културни мероприятия, разходки, развлечения. 5. Разнообразни езикови и литературни..
Лятна занималня за деца от 6 до 12 год. в центъра на София | Занимални | гр. София
Лятна занималня за деца от 6 до 12 год. в центъра на София
Цена
450 лв.
гр. София, обл. София,  преди 3 часа
Скъпи родители, Започнахме записване за Лятна занималня за деца от 6 до 12 год в центъра на София. Местата са ограничени. https://www.facebook.com/zanimalnia.barborilnik/
обучение | Занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 4 часа
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Детски летен лагер ”Патиланско царство” | Занимални | с. Аспарухово
Детски летен лагер ”Патиланско царство”
Цена
190 лв.
с. Аспарухово, обл. Варна,  преди 8 часа
Детски летен лагер ”Патиланско царство” се провежда в Комплекс ”Мимоза”, село Аспарухово, обл. Варна. Групите са малки - от по 10-15 деца на възраст от 5-12 години. Отпътува се всяка неделя и се връща в петък следобед. Датите на провеждане са: 11.06, 18.06, 25.06, 02.07, 16.07, 23.07 и 30.07. Цената включва: 4 хранения на ден, настаняване в Комплекс Мимоза, целодневни занимания с аниматор, партита всяка вечер, занимания по английски език, водач-педагог.
Лятна занималня | Занимални | гр. Пловдив
Лятна занималня
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Валенти Скуул,  преди 9 часа
Валенти Скуул- Лятна занималня Какво получавате при нас: - Полудневен или целодневен престой на децата в приятна и спокойна атмосфера. - Подготовка по уч. направления( бълг. ез., англ. ез., математика, разказвателни предмети). - Занимания по четене( задълж. литература през лятото за опр. класове) - Изграждане навици за самоподготовка, отговорност и умения за работа в екип. - Арт занимания, развитие чувство за естетика и време за лично творчество. - Игри, забавления и изнесени уроци.
Целогодишна ученическа занималня”Абагар” | Занимални | гр. София
Целогодишна ученическа занималня”Абагар”
Цена
230 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ДАНИБЕЛ 2014,  преди 3 дни
Ученическа занималня ”Абагар” предлага целодневно/полудневно обучение и грижа за деца на възраст от 6год - 13год. Работно време: всеки делничен ден от 07:30ч-19:00ч Занималнята работи целогодишно. Предлагаме помощ при подготовката на уроците и писане на домашните работи на ученика за следващия ден по всеки учебен предмет, правят се упражнения за затвърждаване на усвоените знания, работи се в малки групи с възможност за индивидуална работа с всяко дете. Месечен абонамент:230лв
Ранни записвания за лято 2017 в АКАДЕМИЯ ШАБАНСКИ | Занимални | гр. София
Ранни записвания за лято 2017 в АКАДЕМИЯ ШАБАНСКИ
Филип Шабански
гр. София, обл. София,  Подател: Филип Шабански,  преди 5 дни
Ранни записвания за лятната ваканция. Изключително атрактивни цени между 10 и 12 лв. и отстъпки. Занималнята е разположена в центъра на гр. София, в близост до Южния парк. Активна работа с децата. Различни програми за всеки ден с включени разходки из града, походи на Витоша, активна почивка в Южния парк съчетани със занимания по английски език и математика. За повече информация моля, посетете страницата www.akademiashabanski.com В страницата можете да намерите цялата информация за дейността на АКАДЕМИЯ ШАБАНСКИ, както и задачи по математика за пети, шести и седми клас.
Лятна Английска Занималня от Предучилищна до 5-ти клас (к-с Лазур и к-с Славейков) | Занимални | гр. Бургас
Лятна Английска Занималня от Предучилищна до 5-ти клас (к-с Лазур и к-с Славейков)
Цена
180 лв.
Дъ кул скул ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Дъ кул скул ЕООД,  преди 5 дни
РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 15.04.2017 - 165 лв. (месец) АНГЛИЙСКА ЗАНИМАЛНЯ + ТЕНИС за деца от 6Г. ДО 5 кл. (+ подготовка за училище) 08:00 - 18:00 индивидуален подход; малки групи; отлична подготовка за училище; през останалото време обучението е на Английски; Допълнително се заплащат: тенис и фехтовка (при заявка) обяд (при заявка) Плуване (2 пъти/седмично) - 30 лв. (месец) -само за к-с Лазур Тенис (1 път/седмично) - 50 лв. (месец) Тенис (2 пъти/седмично) - 100 лв. (месец) * И за двата спорта тренировките са по 1 астр. час. ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ може да намерите в са..
детски център - полудневна занималня | Занимални | гр. София
детски център - полудневна занималня
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 7 дни
Новооткрит детски център - полудневна занималня набира деца лятна занималня. Местоположение - жк Лозенец, до сп. Журналист. В близост и подходящо за ученици от 120 ОУ и 35 СУ, гр. София Заниманията са в групи от 6-10 деца, обучение и занимания по интереси, разходка в парка, във Витоша, посещение в близките музеи. Подготовка на домашни, сръчни ръчички. Цена 10 лв. за полудневно обучение. Очакваме ви!
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
• системна подготовка по учебната програма • помощ при изпълнение на всички домашни работи • допълнителна работа за затвърждаване на проблемен за децата материал • допълнителни занимания в зависимост от интересите на децата • индивидуален подход към нуждите на всяко дете • приятелска и непринудена атмосфера - работа с малки групи до 5 деца -Индивидуално обучение по Англ. език, Български език Математика Заниманията се провеждат в читалище „Георги Търнев” бул. ”България”144, до СОУ”П. К. Яворов”
Занималня Бургас - Изгрев | Занимални | гр. Бургас
Занималня Бургас - Изгрев
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”6 от 6”,  преди 10 дни
Ако Вашето дете се нуждае от специално внимание в спокойна и творческа атмофсера, с опитни и креативни педагози - то Вие сте на правилното място. С нас ученето ще е забавление, а Вашето спокойствие - гарантирано. За малките ни ученици осигуряваме: - Приятна и уютна среда на обучение от 8:00 до 18:00 ч. - Усвояване на учебния материал и надграждане на знания и компетенции; - Задълбочена подготовка по учебните предмети и изготвяне на домашната работа; - Допълнителни упражнения и тестове, включително подготовка за състезания; - Парково пространство за отмора и игри в б..
Като Лъвовете | Занимални | гр. Пловдив
Като Лъвовете
Като Лъвовете
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Като Лъвовете,  преди 12 дни
Ние сме нова занималня за гр. Пловдив. Подготовката ни е за деца от1-4 клас. Имаме нужната материална база за игри и забавления!!! Ние сме занимания която помага на децата да разберат учебния материал и да изградят себе си като личности!!! Заповядайте и вижте какво можем!!! За повече информация на посоченият телефон!!!
Учебен център ”Светлина” Лазур | Занимални | гр. Бургас
Учебен център ”Светлина” Лазур
светлина 09 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: светлина 09 ЕООД,  преди 13 дни
Учебен център Светлина” предлага занимания и разнообразни, развлекателни дейности по индувидуални и групови програми, съобразени с възрастовите възможности на децата.  Работа по проекти: • Опознай родината • Млад журналист • Талантливитвите деца на Учебен център“Светлина“ Езикова академия - испански, английски руски език ( начинаещи и напреднали)  Летен лагер; Плаж  Празнувай с нас-своя рожден, имен ден  Ателиета-фотодело, музика, спорт  Почасово занимание/престой/  Училище за родители- без заплащане  Дентален преглед-без заплащане  Обяд, Транспорт адрес к-с”Лазур”..
Детска занималня Бърборилник в центъра на София за деца от 6 до 12 години | Занимални | гр. София
Детска занималня Бърборилник в центъра на София за деца от 6 до 12 години
Цена
2.50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 15 дни
Какво предлагаме в занималня Бърборилник • учебни занимания ДА, но с интерес и любопитство • децата ще научат нещо ново, но със забавление и радост • родителите ще бъдат доволни и спокойни за техните деца • да помогнем на учениците в усвояването на знания • без излишни натоварвания, стрес и напрежение • ежедневно чуждоезиково обучение • разходки и посещение на различни музеи и събития Ще взимаме и водим децата от/до училищата около нас- 41 0У; 6ОУ; 7ОУ. https://www.facebook.com/zanimalnia.barborilnik/
Езикова занималня със засилена подготовка по математика в центъра на Пловдив | Занимални | гр. Пловдив
Езикова занималня със засилена подготовка по математика в центъра на Пловдив
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 15 дни
УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ, намираща се на удобно място в центъра на Пловдив в Маркет-центъра на ул. ”Капитан Райчо” приема деца от 1 до 7 клас. Системна подготовка на домашните работи по всички предмети. Допълнителни занятия по математика, БЕЛ, английски, немски и руски език. Спокойна и уютна обстановка, близка до домашната, видеонаблюдение. По желание топъл обяд и транспорт. Работно време 8,00-18,00 часа, събота и неделя по предварителна уговорка.
На занималня през пролетната ваканция | Занимални | гр. София
На занималня през пролетната ваканция
Цена
20 лв.
ЗаАНИмалнията
гр. София, обл. София,  Подател: ЗаАНИмалнията,  преди 20 дни
Не оставяйте малчуганът да скучае по време на ваканцията през април! ЗаАНИмалнята има чудесно предложение за забавления и уроци! Целодневна занималня за деца на 5-11г, с включени междинни закуски: • 1 посещение - за 20лв на дете • 4 посещения - за 60лв на дете Занимания, включени в офертата: • АРТ работилничка (различни занимания всеки ден); • Литературно четене на любими приказки; • Посещение на кино или музей в зависимост от интересите на децата (заплаща се допълнително входна такса); • Разходки в парка и игри; • Настолни игри и забавления в ЗаАНИмалнята; • Допълнител..
Индивидуална занималня за ученици от подготвителна група и първи клас | Занимални | гр. Варна
Индивидуална занималня за ученици от подготвителна група и първи клас
Цена
7 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Георгиева,  преди 22 дни
Занималня в центъра на Варна, осигурява индивидуално обучение на деца в малка група. Занималнята разполага с учебна зала и помещение за отдих и игри. Има две свободни места.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 24 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
Полудневна занималня за учебната 2016/2017 г. | Занимални | гр. София
Полудневна занималня за учебната 2016/2017 г.
Цена
12 лв.
ЗаАНИмалнията
гр. София, обл. София,  Подател: ЗаАНИмалнията,  преди 28 дни
През учебната 2016/2017 година „ЗаАНИмалнята“ предлага полудневни занимания за ученика от 1 до 4 клас. Подхождаме индивидуално, както към всяко желание, стремеж и потребност на нашите деца, така и към техните проблеми в усвояването на училищния материал, комуникацията между съучениците, общуването с учителите и целия заобикалящ ги свят. Обичаме забавленията и игрите защото и ние както нашите деца усвояваме новите знания най-добре когато играем и се забавляваме.  * полудневни занимания от 1 до 4 клас  * взимаме/водим детето Ви от/на училище  * подготовка по учебни предмети  * редов..
Занималня за деца от 5 до 12 години | Занимални | гр. Варна
Занималня за деца от 5 до 12 години
Цена
12 лв.
SUN HOUSE ADVENTURES
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: SUN HOUSE ADVENTURES,  преди 39 дни
Занималня Слънчевата къща приема деца от 5 до 12 години. Учебната дейност протича индивидуално с всяко дете. Изучаваме английски език всеки ден, творим, пеем, спортуваме, споделяме. Придружаваме децата от и до училище. Предлагаме топъл обяд. Вариант за посещение, според нуждите на семейството.
Занималня АИЯ | Занимални | гр. Пловдив
Занималня АИЯ
Цена
10 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Антоанета Дангалова,  преди 42 дни
Занималня АИЯ работи с идеята да облекчи Вашата ангажираност и да помогне на детето Ви при подготовка на уроците и домашните работи. И вместо напрежение и стрес, вечер в семейството да има спокойствие и хармония, усмивки и приятни занимания. В занималнята се предлагат следните модули на обучение: *Предучилищна подготовка за деца от 5 до 7 години; *Училищна подготовка за ученици от 1-ви до 5-ти клас; *Индивидуална подготовка за ученици от 6-ти до 8-ми клас; *Курс по математика за ученици от 4-ти клас; *Курс по БЕЛ и математика за ученици от 7-ми клас; Допълнителни услуги: Посрещ..
Ученическа занималня ”МОГА И ЗНАМ” | Занимални | гр. София
Ученическа занималня ”МОГА И ЗНАМ”
гр. София, обл. София,  Подател: Ученическа занималня ”МОГА И ЗНАМ”,  преди 48 дни
В Учебен център „ Мога и знам“ работи екип от квалифицирани преподаватели, готови с любов и всеотдайност да се грижат за повишаване знанията и уменията на учениците от началния и прогимназиалния етап на средните училища, които срещат затруднения в ежедневната си подготовка по отделни учебни предмети. В уютна обстановка, под ръководството и с помощта на квалифицирани преподаватели, учениците от 1 до 6 клас подготвят домашните си задължения за следващия ден: - по всички общообразователни предмети и по чужд език - английски, немски и руски; - Индивидуален подход към всяко дете; - Придружа..
Учебна занималня | Занимални | гр. София
Учебна занималня
Цена
220 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Весела Йовева,  преди 49 дни
Качествена подготовка по учебния материал, за следващия учебен ден! Придружаване от и до училище! Топъл и вкусен обяд по желание! За повече информация посетете сайта ни: www.azmoga2016.com и харесайте страницата ни: https://web.facebook.com/azmoga2016/?fref=nf Очакваме ви!
Уроци и самоподготовка за ученици 1-4 клас | Занимални | гр. Сливен
Уроци и самоподготовка за ученици 1-4 клас
Цена
5 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 68 дни
Начални учители даваме уроци и самоподготовка на ученици от 1-ви до 4-ти клас.
Занималня за ученици 1-4 клас | Занимални | гр. София
Занималня за ученици 1-4 клас
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 73 дни
Училищна занималня София, кв. ”Суха река” Уважаеми родители, баби и дядовци, Започна обратното броене към новата учебна 2016/2017 година! От 15.09.2016г. стартира и нашата училищна занималня за ученици 1- 4 клас. Каним всички желаещи да се запишат! Ние превръщаме ученето в приятно занимание, а отличните оценки в постижима цел! Програмата включва: • работа в малки групи с квалифицирани учители; • уникална материална база, подпомагаща “ученето чрез правене и преживяване”; • подготовка на уроците за следващия ден; писане на домашни работи; • подготовка за национално външн..
Частна занималня БУХАЛЧЕ | Занимални | гр. Пловдив
Частна занималня БУХАЛЧЕ
Цена
12 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бухалче - детска частна занималня,  преди 80 дни
Частна занималня БУХАЛЧЕ - направена с желание, естетически вкус и много любов към децата. Предлагаме просторни и уютни зали за учене и игра, обзаведени с модерна техника, вкусна храна по желание, индивидуални уроци и подготовка по английски и математика и допълнителни занимания по рисуване и йога за деца. Цена за учебен ден 12лв. Тихо и спокойно място, лесен достъп и удобно паркиране. Заповядайте от 8.00 до 18.00 всеки делничен ден.
детска занималня | Занимални | гр. София
детска занималня
Цена
15 лв.
Candy House Kids Club
гр. София, обл. София,  Подател: Candy House Kids Club,  преди 81 дни
Целодневна Лятна Занималня От Понеделник до Петък 8:30ч. - 17:30ч. 1 седмица - 70 лв. 1 ден - 15 лв. 1. Отдих и занимателни игри. 2. Разходка на открито /парк, детска площадка/. 3. Посочените цени са с включена закуска. 4. Нашите детски клубове предлагат детска кухня Ян Бибиян /менюта за занималня/. 5. Учебни занимания /по желания на родителя/. 6. Арт занимания и приложни изкуства. ПРОМО ЦЕНА - 60 лв.!!!
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.