Обучение, курсове

Занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
48 обяви
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
СнимкиЗаглавие на обявата
Музикална арт терапия | Занимални | гр. София
Музикална арт терапия
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Петя Ченкина,  преди 14 часа
Музикална терапия чрез свирене на синтезатор или пеене. Индивидуални занимания за деца с аутизъм, деца с интелектуални проблеми и специални потребности.
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 1 ден
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика.Лятна занималня-подготовка за 1 клас,наваксване на пропуснат материал до 7 клас.
Насам деца, настана време за игра - занималня за деца! | Занимални | гр. Пловдив
Насам деца, настана време за игра - занималня за деца!
Цена
4 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Атанас Петков,  преди 4 дни
Здравейте мили майки! Всеки знае, че да си родител в днещно време е истинско предизвикателство. Едва ли има родител, който не би желал да се възползва от минутка за отдих или на който никога да не му се е налагало да свърши някои задачи или да проведе среща, но да е невъзможно да вземе децата със себе си. Моята майка твърди, че от много мъничък, винаги съм се отличавал от другите деца. Казва, че съм философствал, че никога не съм пипал чужди играчки, без да питам, че съм разсъждавал като възрастен и че съм бил дете, мечта. Но не всички деца са послушни. Изискват се много качества, за д..
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
гледане на деца | Занимални | гр. София
гледане на деца
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: d,  преди 7 дни
Мили приятели,искаме да споделим с вас защо детски парти центрове са различни ние сме единствените ,който приемат и обгрижват деца на 1 година,без присъствието на придружител! Различен...уютен и бутиков,новият Sugarland 2 ,ви очаква!! Лозенец,ул.Банат 33
БУХАЛЧЕ - детска частна занималня | Занимални | гр. Пловдив
БУХАЛЧЕ - детска частна занималня
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Бухалче - детска частна занималня,  преди 10 дни
Домашни пишем, играем и се забавляваме, имаме школи по английски, рисуване, йога, сръчни ръчички. Децата са доволни, а мама и тати спокойни, защото ни наблюдават през своя телефон и компютър. Намерете ни във фейсбук.
Ученическа занималня | Занимални | гр. Бургас
Ученическа занималня
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ” предлага ученическа занималня за деца и ученици от 1 до 12 клас, включваща подготовка на ученика за училище по математика, български език, природни и обществени науки, английски език, руски език. Обучението се провежда групово и индивидуално. Цените са: Групово полудневно обучение: 1 ден – 10 лв. 1 седмица /5 дни/ - 45 лв. 2 седмици /10 дни/ - 85 лв. 20 присъствени дни: 160 лв. Индивидуално обучение: 2 учебни часа – 15 лв. Учебният център предлага и топла закуска с напитка – 3 лв./ посещение Адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови” ..
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог | Занимални | гр. Варна
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог
Цена
9 лв.
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 12 дни
Частна детска градина 3-6г-филиал-2 Частна детска ясла 2-3г Предучилищна група Занимания с ученици от 1-5клас; Подготовка за матури IV клас; Почасови, индивидуални уроци Школи: -Рисуване + подготовка за приемни изпити; -Танци–Преподаватели от Денс Палас -Детска йога - Английски език Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител–Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика,За всяка група от 7 деца отговаря един педагог,като всеки притежава и допълнителни квалификации като чужд език,изобразително изкуство,Сертификат след обучение ..
Езикова занималня по английски - 8 клас | Занимални | гр. Сливен
Езикова занималня по английски - 8 клас
Радар & Ко
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Радар & Ко,  преди 14 дни
ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ ”РАДАР”: Курсът е предназначен за ученици от 8 клас на ПМГ ”Добри Чинтулов” в Сливен и e комбинация от граматични и лексикални упражнения по учебната програма за интензивно изучаване на английски език в 8 клас, творчески и занимателни задачи, както и подготовка за външното оценяване в края на учебната година.
Занималня в кв. Иван Вазов | Занимални | гр. София
Занималня в кв. Иван Вазов
Цена
28 лв.
гр. София, обл. София,  преди 14 дни
Целодневни занимания през зимната ваканция за 2015/2016 учебна година. Академията предлага помощ в подготовката на ученици от 1ви до 7ми клас при подготовката на уроците по общообразователни предмети и допълнителни уроци по български език, математика и английски език. Адрес: кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов 10 За повече информация www.akademiashabanski.com
Рубик -кубчета , нови  3х3/стандартно кубче/ | Занимални | гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 15 дни
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
Помощ при подготовка на уроци и домашни | Детски занимални | гр. Пловдив
Помощ при подготовка на уроци и домашни
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Академия "ЗНАМ и МОГА",  преди 16 дни
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА от 2 до 6 клас включително. Помощ при подготовка на уроци и домашни.Богата библиотека- творческа обстановка-индивидуален подход- приемливи цени- ГРУПИ от 5 ДЕЦА, работно време 08.00-до 18.00 часа.
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА | Детски занимални | гр. Бургас
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 17 дни
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочу..
Занималня ”Теди” - Приложни и изобразителни изкуства | Занимални | гр. София
Занималня ”Теди” - Приложни и изобразителни изкуства
Цена
17 лв.
Занималня ”Теди”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималня ”Теди”,  преди 18 дни
Полудневна форма подготовка на учебния материал - 12лв. Целодневна форма - 17лв.
Занималня Пловдив - ” Йори” | Занимални | гр. Пловдив
Занималня Пловдив - ” Йори”
Цена
11 лв.
ЗАНИМАЛНЯ ПЛОВДИВ - ” ЙОРИ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЗАНИМАЛНЯ ПЛОВДИВ - ” ЙОРИ”,  преди 20 дни
Занималня за деца от 1 до 7 клас. Подготовка на домашни работи и уроци за следващия ден по всички предмети. Засилено изучаване на английски език, математика, БЕЛ. Осигурена храна, транспорт от/до училището без допълнително оскъпяване. Ако искате детето Ви да успява с лекота в училище, ако желаете да прекарвате свободното си време в разходки, а не залегнали над учебниците с детето, ако се притеснявате, че няма да е подготвено за следващия ден...ОБАДЕТЕ НИ СЕ! Ние ще направим ежедневието Ви по-леко и ще осмислим свободното време на Вашето дете! Потърсете ни!
Езикови и АРТ курсове и индивидуални уроци за деца от 3 до 9 години. | Занимални | гр. Бургас
Езикови и АРТ курсове и индивидуални уроци за деца от 3 до 9 години.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Школа Светулка,  преди 21 дни
Ако вашето детенце е на възраст между 3 и 9 години и искате то да се забавлява, твори и учи английски език - Школа ”Светулка” е вашето решение. Школа „Светулка“ е иновативно училище за деца от 3 до 9 години, базирано на връзката между художествено – творческата дейност и лингвистичното и интелектуалното развитие на детето. В „Светулка“ вярваме, че децата учат най-добре докато участват активно. Специалистите наричат това интерактивна методика - по забавен начин и чрез технически средства учениците усвояват материала на място, в час. А децата, те наричат това просто: ИГРА! Любимата им думичка!..
Ученическа занималня Junior, кв. Гоце Делчев | Занимални | гр. София
Ученическа занималня Junior, кв. Гоце Делчев
Junior Kids Place
гр. София, обл. София,  Подател: Junior Kids Place,  преди 22 дни
Ученическа занималня Junior Kids Place предлага целодневна работа с деца от предучилищна възраст до пети клас. В занималнята преподават квалифицирани педагози, които с любов, внимание и грижа подготвят децата Ви по всички учебни предмети. Занималня Junior Kids Place се намира в кв. Гоце Делчев, близо до 121 СОУ, 104 ОУ и 73 СОУ. Занималнята предлага чуждоезиково обучение и занимания по интереси. ПРЕДЛАГАМЕ: 1. Месечна такса – 200 лв. /месец 2. Взимане и водене на децата от/на училище 3. Английски и немски език - всеки ден! - 50 лв./месец /по желание на родителите/ Работно време от 0..
детски пластмасови столчета | Занимални | гр. София
детски пластмасови столчета
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Силвия Паскова,  преди 26 дни
Продавам детски пластмасови столчета налични 13 бр. Нямат забележки. Подходящи за детски клубчета, детска градина или домащна употреба. Цената е за 1 бр.
Частно средно езиково училище и частна детска градина и ясла ЕСПА | Занимални | гр. София
Частно средно езиково училище и частна детска градина и ясла ЕСПА
Частно средно езиково училище и частна детска градина и ясла ЕСПА
гр. София, обл. София,  Подател: Частно средно езиково училище и частна детска градина и ясла ЕСПА,  преди 29 дни
Създадена през 1992, вече 20 години ЕСПА успешно дава своя принос в изграждането и възпитанието на високообразовани, толерантни и хуманни личности. Репутацията на училището почива не само върху неговите солидни традиции и славата на завършили образованието си в него, а и на новаторския му дух. Възпитаниците на ЕСПА получават образование и диплома, които им дават достъп до най-престижните учебни заведения както в България, така и по света. Те са многостранно подготвени млади хора, на които ЕСПА дава възможност да развият всички аспекти на своя потенциал. Децата на ЕСПА растат в интелектуално с..
Уроци за ученици 1- 2 клас, индивидулани или в група до 5 човека | Занимални | гр. Пловдив
Уроци за ученици 1- 2 клас, индивидулани или в група до 5 човека
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 33 дни
Уроци за ученици 1 и 2 клас, групи до 5 човека. Предлагам уроци в малки групи по български език и математика от дипломиран магистър педагог, работещ в момента, като възпитател в училище. Затвърждаване на преподадения материал и допълнително разясняване Наваксване на пропуснати или неусвоени уроци За напреднали: тестове и задачи от по-високо ниво Преподаване на допълнителен материал и усвояване предварително на новите уроци Гарантирам Ви забележим напредък при Вашето дете Съботно-неделни в удобен за Вас час, както и възможност за всекидневни сутрешни уроци. Цена: 5 лв. за 3 учебни часа в г..
Занималня | Занимални | гр. София
Занималня
Дворецът на щастливите хора
гр. София, обл. София,  Подател: Дворецът на щастливите хора,  преди 34 дни
Занималня „Щастливи деца“ е част от културно-образователен център по изкуства, наука, бизнес, иновации и добротворство „Дворецът на щастливите хора“. Тя предлага изключително удобство за родители и деца, защото след училище Вашето дете може да посещава при нас различни занимания в областта на изкуството, спорта, езиците, науката – без да се налага да бързате от едно място на друго и да правите деня по-дълъг и уморителен. НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Подготовка по учебните предмети и проверка на домашните работи; Допълнителни упражнения и тестове; Отдих и игри в занималнята; Възможност на място де..
Учебна занималня с насоченост по математика и английски език | Занимални | гр. Пловдив
Учебна занималня с насоченост по математика и английски език
Цена
8 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 34 дни
Учебна занималня в близост до църквата ”Св. Петка”за деца от 1 до 7 клас с школа по математика и английски език. Помощ и по немски и руски език.Системна подготовка на домашната работа по всички предмети.Допълнителни занятия по в зависимост от индивидуалните потребности на децата. Спокойна и уютна обстановка, близка до домашната.Работно време 8,00–22,00, събота и неделя по предварителна уговорка, С внимание, търпение и любов към децата се стремемим да спечелим Вашето доверие!
Занималня с английски език | Занимални | гр. София
Занималня с английски език
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стела Табакова,  преди 39 дни
”Imagine English - Обучение с въображение” предлага ученическа занималня за деца 2 - 4 клас с качествено обучение по английски език; - всеки ден по 1 час английски; квалифициран преподавател филолог; работа по системи, съчетаващи традиционни и иновативни методи, които провокират любов към изучавания език и лекота в усвояването му; - подготовка на уроците и домашните за училище; - допълнителни креативни занимания и уъркшопове; - специална оферта за празнуване на рожденни дни и други тържества; Местоположение - ул. Йоаким Груев, до 143 ОУ; Удобно за кв. Сухата река, Хаджи Димитър, Левски;
частни уроци по английски език | Детски занимални | гр. София
частни уроци по английски език
Цена
4 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебна занималня ”ПЕРФЕКТ”,  преди 54 дни
АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - ЧАСТНИ УРОЦИ: 4-7лв/уч.ч. Акцент върху граматическите упражнения. Учебният център е специализиран за работа с ученици от 1-5 клас вкл. - група от 4-7 деца - 4лв/уч.ч. - група до 3 деца - 5лв/уч.ч. - индивидуален урок - 7лв/уч.ч.(в блок часове) или 8лв/уч.ч. (за 1 час)
Частна езикова занималня Лукчо | Занимални | гр. София
Частна езикова занималня Лукчо
гр. София, обл. София,  преди 61 дни
Учебна и лятна езикова занималня ”Лукчо” - Уча и играя в Занималня ”Лукчо”
Детски център ”Хвърчило” | Занимални | гр. Стара Загора
Детски център ”Хвърчило”
Цена
180 лв.
Eлена Бабачева
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Eлена Бабачева,  преди 62 дни
Ние ви предлагаме: Предучилищна подготовка; Занималня от 1 до 4 клас; Английски - групово или индивидуално по методиката на National Geographic; Руски език; Арт ателие ”Цветни приключения”; Ваканционни групи Всички дейности в центъра се извършват от амбициозни и креативни учители и възпитатели с нужната квалификация и опит в сферата на образованието.Ние ви предлагаме целодневно обучение и подготовка в малки групи и възможност за индивидуална работа, както и посрещане на децата от учебното заведение. Центърът разполага с кът за отдих, почивка и занимания по интереси, стая - столова и ..
Занималня за учебната 2015-2016 година, Център - НДК | Детски занимални | гр. София
Занималня за учебната 2015-2016 година, Център - НДК
Цена
280 лв.
гр. София, обл. София,  преди 71 дни
Лятото е към своя край и съвсем скоро училищата ще отворят врати, за да посрещнат нашите деца. Детски смях ще изпълни класните стаи. Идва и момента, в който голяма част от родителите трябва да направят избор на занималня за своето дете. Ето какво предлагаме в занималня ”Прозорче към света” за учениците от 1- 4 клас: • подготовка на учениците, съобразена с утвърдената учебна програма; • индивидуален подход, съобразен с потребностите на ученика /своевременна помощ на изоставащите с учебното съдържание и допълнителни упражнения за по-напредналите ученици/; • подготовка за външно оценяване;..
Занималня Happy Kids- Щастливи деца,успешни родители,здраво общество !!! | Детски занимални | гр. Пловдив
Занималня Happy Kids- Щастливи деца,успешни родители,здраво общество !!!
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 77 дни
УЧЕБНА ЗАНИМАЛНЯ 2014 – 2015 година Стартираме за да работим за успеха на вашите деца през учебната година Ние се грижим за: • вземане, респективно водене на децата от/до училище • системна подготовка по учебната програма • помощ при изпълнение на всички домашни работи • допълнителна работа за затвърждаване на проблемен за децата материал • допълнителни занимания в зависимост от интересите на децата • индивидуален подход към нуждите на всяко дете • висококвалифицирани и ерудирани преподаватели с опит в работата с деца • постоянна обратна връзка с родителите • приятелска и неприн..
Логопед, специален педагог Виолета Владимирова | Занимални | гр. София
Логопед, специален педагог Виолета Владимирова
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 78 дни
Логопед, специален педагог извършва консултации,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения. Кабинети: ж.к. ”Иван Вазов”, ул. ”Краище” бл. 16А ж.к. ”Люлин” 5 97 СОУ ”Братя Миладинови”
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.