Обучение, курсове

Детски занимални

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
53 обяви
ТОП оферта
ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ-ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНАгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 15 часаДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 75, предлага за лятото - ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” и ”ЛЯТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 часа. По програмата ”ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ” се приемат деца от 6 до 12 години. Всеки ден от 10:00 до 12:30 децата имат учебни занятия - Български език, Математика, Английски език, Четене, Рисуване и Четене и обсъждане на задължителните книжки за лятото, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група се подготвя за следващата учебна година, като по този начин учебното съдържание е познато на децата, те отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им по-всички учебни предмети са много по-високи. За обяд - топла хр..
ТОП оферта
Занималня за ученици от I до V клас. Лятна занималнягр. Бургас, Бургас,  Подател: Елфина ЕООД,  преди 16 часаЕлфина ЕООДЗа учебната 2014-2015 година в помощ на децата и родителите, предлагаме занималня за ученици. Заниманията се провеждат в малки групи, според класа на децата и смяната в която са на училище. В зависимост от графика на смените, децата се водят или посрещат от/до училище. Осигурен е топъл обяд и следобедна закуска. При нас учениците подготвят своите домашни и научават уроците, които са им преподадени в училище. Важна цел, която си поставяме е повишаване на мотивацията за учене и понижаване на нивото на стрес върху децата. Те се насърчават да работят самостоятелно, творчески и с подходящо темпо. Нашите педагози проверяват и обясняват, но не пишат домашните вместо децата. Така нашите ученици с..
ТОП оферта
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯгр. Бургас, Бургас,  Подател: ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`,  преди 1 денДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН”, гр. Бургас, ул. Славянска 75, предлага ученическа занималня 1 - 5 клас и занималня за деца в предучилищна възраст. ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС,РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ АНГАЖИМЕНТ С ВЗИМАНЕТО И ВОДЕНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ И ДО УЧИЛИЩЕТО,В КОЕТО УЧАТ. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по английски език; - компютърни занимания; Детски център ”Патилан” разполага с модерна и просторна база,в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата,така и за техния отдих и игри. Сформират..
СнимкиЗаглавие на обявата
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници | Детски занимални | гр. Бургас
пясъчни картини,Пясъчни Картини,Пясъчни Картинки.Piasacni Kartini.ново,Детски стенни часовници
Смарт Ентертеймънт 2010 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Смарт Ентертеймънт 2010 ЕООД,  преди 18 часа
НОВО -Детски стенни часовници. Само при нас вашето дете има уникалната възможност да изработи само своя стенен часовник със своя любим герой. Станете част от семейство на Red Castle Bulgaria! Най-хубавите и уникални картинки на Българския пазар. Цветовете на пясъците и картините е със 100% по-качествено от това на всеки друг. Картинките са лицензирани , което е гаранция за качество. Картина не пакетирана+пясък- 23см.Х 32,5 см. 16,5см.Х 23,4см. Пакетирана картинка- 16,5 см.Х 23,4 см. 23см.Х 32,5 см. 33см.Х 47 см. Голямо разнообразие от модели!Може да видите повече модели и част ..
обучение | Детски занимални | гр. Бургас
обучение
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: diana velikova,  преди 19 часа
частна занималня”ВЛАДИ”-извънкласно обучение на деца от 1 до 6 клас,уроци по БЕЛ,математика,английски език,рисуване Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас по БЕЛ и математика
занималня за 1-4 клас в ж.к. Св. Троица | Детски занимални | гр. София
занималня за 1-4 клас в ж.к. Св. Троица
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
занималня за 1-4 клас в ж.к. Св. Троица, група от максимум 5 ученика, в помощ на родителите и през ваканциите
Пролетна ваканция 2015 | Детски занимални | гр. Варна
Пролетна ваканция 2015
Цена
15 лв.
Детски Център Тумбелина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детски Център Тумбелина,  преди 2 дни
Априлската ваканция наближава и децата ви затрупват с желания къде да ги заведете и какво да правите заедно. Ще имате ли време за всичко? Защо не оставите това на Детски център ТУМБЕЛИНА! Подарете на вашето дете незабравима програма, с много игри и забавления. Цена за целодневен престой с включен обяд и следобедна закуска - 15 лв.
Занималня за деца  I - IV клас | Детски занимални | гр. Варна
Занималня за деца I - IV клас
Цена
10 лв.
Детски Център Тумбелина
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детски Център Тумбелина,  преди 2 дни
Полудневна занималня за деца от първи до четвърти клас. Подготовка на домашни работи и уроци. Допълнителни занимания, игри и забавления.
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас | Детски занимални | гр. София
Следобедна занималня за ученици от 1. до 6. клас
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 2 дни
Заповядайте в ”Палитра”! Ако смятате, че училищните занимални не осигуряват необходимото внимание и помощ на детето Ви, заповядайте в Образователно-занимателен център ”Палитра”. Ние работим с малка група деца и се стараем да създаваме приятна атмосфера, изградена на взаимно доверие и уважение. Децата имат възможност да получат насоки при подготовката на уроците и домашните си, както и да попълнят пропуските си по различните учебни предмети. Ежедневно са предвидени допълнителни занимания и упражнения по български език и литература, английски език и математика. Разбира се, децата имат време..
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г. | Детски занимални | гр. София
Детска забавачница за деца от 3 до 6 г.
Цена
230 лв.
Занималтелно-образователен център ”Палитра”
гр. София, обл. София,  Подател: Занималтелно-образователен център ”Палитра”,  преди 2 дни
Заповядайе в ”Палитра”! Благодарение на спокойната и приветлива атмосфера децата могат да разкрият индивидуалността и потенциала си. На всеки техен любопитен въпрос се отговаря с внимание и търпение като се акцентира колко е важно да сме добри един с друг и да се учим, за да имаме успех в живота. Включени са различни дейности, които стимулират сетивата на децата и подобряват техните говорни и моторни умения. Ежедневно се подготвят занимания, с които малчуганите научават по нещо ново в заобикалящия ги свят – животните, растенията, цветовете, семейството, различните професии и задължения, ..
Детский клуб в Поморие | Детски занимални | гр. Поморие
Детский клуб в Поморие
гр. Поморие, обл. Бургас,  Подател: ЮНИКА,  преди 3 дни
”GRAND HOTEL POMORIE” Детский игровой клуб В детской комнате ”Юника” дети смогут вдоволь наиграться,обрести новых друзей,проявить себя в творчестве. В первую очередь задача нашей комнаты отвлечь и развлечь ребенка,чтобы родители могли спокойно провести время,посетить SPA салон при отеле и просто отдохнуть
Частна занималня ”Спондж Боб” | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня ”Спондж Боб”
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 4 дни
Частна занималня ”Спондж Боб” 1-6 клас осигурява ежедневна подготовка на учебния материал и запълване на пропуските по математика,български език и английски език. Работи се с малки групи /5-8 деца/,което е гаранция за успешно овладяване на текущия материал.
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център | Детски занимални | гр. София
Логопед - Логопедичен кабинет - София - център
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Диагностика-екип от специалисти-логопед,клиничен психолог,специален педагог Логопедична терапия и консултация на всички комуникативни нарушения при деца и при възрастни. Работа с деца с нарушение в комуникативните функции с диагноза генерализирано разстройтво на развитието/нарушения от аутистичния спектър/,обучителни проблеми при деца с детска церебрална парализа,синдром на Даун,емоционално-поведенчески разстройства,възстановяване на речта след инсулт,хиперактивност и дефицит на вниманието,специфични обучителни трудности в писане,четене,смятане. Занимания за деца с терапевтични цели-м..
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог | Детски занимални | гр. Варна
частни детски ясли,градина,занимални Приятели с психолог
giora еood
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: giora еood,  преди 8 дни
Частна детска градина 3-6г-филиал-2 Частна детска ясла 2-3г Предучилищна група Занимания с ученици от 1-5клас; Подготовка за матури IV клас; Почасови, индивидуални уроци Школи: -Рисуване + подготовка за приемни изпити; -Танци–Преподаватели от Денс Палас -Детска йога - Английски език Училище за родители Кой работи и отговаря за децата? 1.Педагози с квалификация Учител–Предучилищна или Предучилищна и начална педагогика,За всяка група от 7 деца отговаря един педагог,като всеки притежава и допълнителни квалификации като чужд език,изобразително изкуство,Сертификат след обучение Сертификат от..
За децата-весела лятна занималня | Детски занимални | гр. София
За децата-весела лятна занималня
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Билдирева58 ЕООД,  преди 10 дни
Детски център ”Чудномания”организира лятна занималня за деца от6 до 11 години за периода 1.06-11.09.2015 г. Програмата включва занимания по БЕЛ и математика, езиково обучение по английски, немски и руски език, забавна техника, моден дизайн, приложно изкуство, музика, спорт, посещения на културни и исторически обекти, излети и пикници сред природата.Отстъпки за ранно записване/25.05/, второ дете, доведен приятел.Осигурени две закуски плюс плодове.Има възможност за топъл обяд.
Рубик -кубчета , нови  3х3/стандартно кубче/ | Детски занимални | гр. Пловдив
Рубик -кубчета , нови 3х3/стандартно кубче/
Цена
6 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 10 дни
Супер хит станал вече на ....40 години. Нови кубчета, запетанир тип стандартни
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА
Цена
3 лв.
гр. София, обл. София,  преди 13 дни
ЦПИПОП “Лавор” в ж.к. Младост 4 предлага следобедни занимания за деца - специални игри за стимулиране на интелектуалното развитие и подпомагане на способностите за учене; подготовка за училище на деца от І-ви до ІV-ти клас; свободни занимания по интереси. Заниманията се извършват от психолог и социален педагог. Гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 419 – срещу магазин „Фантастико”. Входът е на гърба на блока.
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от  1-ви  до 6-ти клас | Детски занимални | гр. Пловдив
УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ” подготвя ученици от 1-ви до 6-ти клас
Цена
9 лв.
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ”СПОНДЖ БОБ”,  преди 15 дни
Занималня ”Спондж Боб” приема ученици от 1-ви до 6-ти клас за учебната 2014-2015 год. Програмата включва: - подготовка на уроците за следващия ден; - писане на домашни работи и усвояване на училищния материал; - допълнителни упражнения по учебния материал; - обучение и допълнителни занимания по: • английски език за начинаещи и напреднали • математика • български език и литература. Занималня ”Спондж Боб” разполага с база, в която е осигурено всичко необходимо както за обучението на децата, т..
Занималня,, Смехотворче ” | Детски занимални | гр. София
Занималня,, Смехотворче ”
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Galya Nedyalkova,  преди 15 дни
Намира ме се Адрес ул.Прелом 10, зад хотел Плиска .Обявява прием на деца на възраст от 3-7г.за почасово и целодневно гледане на деца, работно време 8,30-19,00ч./ След предварително заявен час/ Организират се занимания от предучилищен педагог, Арт- терапии , игри спомагащо детското развитие .Цена 1ч.-5 лв.; 2ч.-8 лв.;3ч.-10лв., повече от 3 часа =1/2 ден -15 лв., 1 ден с включена храна-25 лв.Месечен абонамен 370 лв.За повече информация позвънете или ни посетете на нашата facebook страница.Заповясайте при нас!
Детска занималня по изобразително изкуство | Детски занимални | гр. Пловдив
Детска занималня по изобразително изкуство
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АРС 21,  преди 17 дни
Школа АРС 21 предлага занимания по изобразително изкуство за деца на възраст от 4 до 13 години в добри условия (чисто ново обзавеждане, закупено по Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси”) и чрез индивидуален подход. За записване и дни на посещения, може да направите запитване.
Детско студио | Детски занимални | гр. София
Детско студио
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Поля Димитрова,  преди 19 дни
Предлага почасов и целодневен режим.Игри за развитие на памет,внимание,креативност.Английскии изобразителни дейности,развитие на речта. За деца от 2-7години.
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл. | Детски занимални | гр. София
ЗАНИМАЛНЯ1-4кл.
Цена
160 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: УЗЦ ХОБИ-Н,  преди 23 дни
Ученическа занималня 1-4кл.Домашни,надграждане, дидактични игри.Лятна-езикова,целодневна.
Частна детска градина и ясла Малки чудеса София център кв. Оборище | Детски занимални | гр. София
Частна детска градина и ясла Малки чудеса София център кв. Оборище
ЧДГ Малки чудеса
гр. София, обл. София,  Подател: ЧДГ Малки чудеса,  преди 26 дни
Скъпи родители, Представяме на Вашето внимание новата частна детска градина и ясла „Малки чудеса”! Градината се намира на прекрасно място в центъра на София в квартал Оборище на ул. Оборище 22А – между пощата и фитнес Олимп. Предлагаме както целодневно, така и полудневно и почасово гледане, яслена група, кетъринг от лицензирана детска кухня, чужди езици по избор, различни занимания за цялостното развитие и социализиране на Вашите малки слънчица, детски партита, както и артистични дейности и разходки по Ваше желание. Градината е разположена в голяма уникална реновирана къща, има две дворни п..
Лятна занималня, Център - НДК | Детски занимални | гр. София
Лятна занималня, Център - НДК
Цена
17 лв.
гр. София, обл. София,  преди 28 дни
В нашата занималня децата се чувстват доказано щастливи. Не случайно децата, които ни посещават наричат занималнята ”нашата къща”. При нас децата се чувстват спокойни и щастливи. Това е достатъчен мотив да проявяваме постоянство и нестихващ стремеж да поддържаме у децата бодър дух, положителни емоции и желание да обогатяват своите знания. Предстои така дългоочакваната лятна ваканция. Нашата основна цел е да организираме и подсигурим на децата весело, пълноценно и наситено с много игри и положителни емоции лято. Предлагаме целодневни занимания, които включват игри на открито и закрито, ка..
Класически балет за деца и родители | Детски занимални | гр. София
Класически балет за деца и родители
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
Класически балет за деца (4-9 години) и родители. Участвайте активно в обучението на своите деца, радвайте се на техните успехи и вижте как малките несигурни стъпки се превръщат в танцувални! Заниманията започват от 1 март и ще се провеждат всяка неделя от 13ч. в Спортна зала Младост 3, бул. Александър Малинов 51, етаж 5 Ръководители: Нина Гачевска и Надежда Деянова
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка | Детски занимални | гр. Пловдив
Почасово гледане на деца - Вълшебна Приказка
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Вълшебна приказка,  преди 30 дни
Детска къща Вълшебна приказка е замислена като проект за почасово гледане на деца на възраст от 1 до 7+ години. Разположена е в обширна слънчева къща с двор и тераса в подножието на Стария град близо до Понеделник пазар. При нас може да оставяте децата си за 1 час или за цял ден. Работим всеки ден от седмицата от 8:00 до 19:00 и допълнително при уговорки с родители. Предлагаме различни промоции и цени по договаряне според нуждите на клиентите ни.Заповядайтe.
Детска занималня ”Чудотворци” | Детски занимални | гр. Варна
Детска занималня ”Чудотворци”
Цена
8 лв.
Детска занималня ”Чудотворци”
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Детска занималня ”Чудотворци”,  преди 32 дни
В детска занималня ”Чудотворци” се провежда качествена учебна подготовка на ученици в предучилищна и училищна възраст(от 1 до 4 клас). Допълнително- лятна програма, арт занимания, екскурзии и чуждоезиково обучение.
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл. | Детски занимални | гр. Пловдив
Частна занималня”Успех” за деца от 1 до 7 клас вкл.
Цена
9 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 36 дни
ЧАСТНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ ПГ,1-4 КЛАС,И 5-7 КЛАС: -подготовка на домашни задания -допълнително обучение по Английски език,Математика,Италиански език,Български език -консултации по неусвоен и неправилно усвоен материал в училище -консултации по текущ материал -индивидуално обучение -подготовка за НВО Заниманията са сутрешни и следобедни от понеделник до петък.Провеждат се в библиотека „Георги Търнев” до СОУ”Пейо Яворов”-бул.”България”144
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ” | Детски занимални | гр. Перник
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”
Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”
гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Детска Академия ”ВИП-ЧЕ”,  преди 42 дни
- Лятна Академия (за деца от 6 до 10г.) - Занималлня за отличници (за деца от 6 до 10г.) - Йога за деца (за деца от 6 до 10г.) - Математика за отличници (за деца от 6 до 10г.) - Арт раболтилнички (за деца от 6 до 10г.) - Научно лаборатории - Забавни образователни игри
За малки и големи ученици | Детски занимални | гр. Пловдив
За малки и големи ученици
Цена
120 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 43 дни
Ученическа занималня “Дарика” - за ученици от 1 до 6 клас. Всеки ден от 8,00 до 18,00 часа. 120 лева на месец / 7 лева на ден. Уроци по математика и български език за ученици от 1 до 12 клас. 8 лева за 60 минути. Уроци по химия и физика. 8 лева за 60 минути. Английски език - поддържащо обучение за ученици от всички класове. 9 лева за 60 минути. Немски и френски език за ученици - курсове на начинаещи и напреднали. 9 лева за 60 минути. Подготовка на кандидат-студенти по математика за Пловдивски и Софийски университет, Технически университет, УНСС. 8 лева за 60 минути. Уроци по висша мате..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg