Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
33 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурс по счетоводство събото-неделен- за дата 06.06.2015 г. за  171 лв. промо цена вместо 190  с 10 остъпка при плащане до края на май | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен- за дата 06.06.2015 г. за 171 лв. промо цена вместо 190 с 10% остъпка при плащане до края на май
Цена
171 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 3 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лева събото-неделен начало 06.06.2015 г. до 05.07.2015 г. 5 съботи и 5 недели I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи..
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
двустранно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
двустранно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
обучение по двустранно счетоводство, индивидуално, групово, уроци и консултации
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение
Цена
198 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Националната агенция за професионално обучение, провежда курсове и индивидуални занятия по професия ВАЛУТЕН КАСИЕР - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн според желанията на курсиста - Групова подготовка 198 лв, индивидуално 240 лв - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение с валидност в България и чужбина - Преподаватели с дългогодишен практически и препода..
ОФИС- МЕНИДЖЪР | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ОФИС- МЕНИДЖЪР
Цена
540 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 часа
Курсове и индивидуално обучение по професия ОФИС- МЕНИДЖЪР в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование с лиценз номер 201112927 - Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Форма на провеждане: редовна присъствена и онлайн според желанията на курсиста - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина - 540 лв/в група, 690 лв/ индивидуално - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс..
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ и други ВУЗ .СЧЕТОВОДСТВО ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ,СПЕЦ.КУРС,БЮДЖЕТНО СЧЕТОВОДСТВО,ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДСТВО,ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ и други ВУЗ .СЧЕТОВОДСТВО ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ,СПЕЦ.КУРС,БЮДЖЕТНО СЧЕТОВОДСТВО,ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДСТВО,ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Подготовка на студенти за изпит по счетоводство.Решаване на задачи,откриване,водене и приключване на сметки.Баланс,ОПР,Оборотна ведомост.Амортизации.Консултации.Изготвяне на курсови и дипломни работи по счетоводство.
курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курс ТРЗ и личен състав
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Обучението е подходящо както за начинаещи,така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси,но не притежават реален практически опит.Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1.Трудови договори.2.Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП.3.Изготвяне досие на работник.4.Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии.5.Осигуряване по трудови договори.6.Изготвяне ведомости за заплати.7.Начисляване на болнични,майчинство,отпус..
КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ  ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- ГР.БУРГАС | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- ГР.БУРГАС
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Курсове по счетоводство за ученици от ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- гр.Бургас. Програмата на курса е в съответствие с учебната програма по счетоводство в гимназията. Целта е да се дава професионална помощ на учениците, точно и ясно обясняване на материала, допълнителни часове за упражнения и решаване на задачи. Работи се в малки групи в приятна обстановка. Успеваемостта е много висока и доказана през годините. Преподавателите са с голям опит и децата, които участват в курсовете винаги постигат високи резултати при сериозно отношение. Индивидуална подготовка по счетоводство за ученици от ТЪРГОВСКА Г..
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
Решаване на задачи по финансово счетводство.Баланс,ОПР,оборотна ведомост,амортизации.Бюджетно счетоводство.Консултации.
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 часа
СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 21 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално ..
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав
Цена
198 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 21 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Националната агенция за професионално обучение, провежда курсове и индивидуално обучение по ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Практическа насоченост - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курсовет..
Курс ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и Личен състав
Цена
160 лв.
Алфа Център- Бургас ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Алфа Център- Бургас ЕООД,  преди 1 ден
Езиков център Алфа от 28 март ви предлага съботно -неделен курс ТРЗ и Личен състав
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 ден
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Ямбол
Курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ”Аполис А.А ” ЕООД,  преди 7 дни
ЦПО ”Аполис А.А”ЕООД организира курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация. Обучението по специалността, цели да подготви висококвалифицирани специалисти с професионални знания. То се осъществява в съответствие с действащото в страната законодателство и държавните образователни изисквания на МОН. Придобилите професионална квалификация по специалността могат да изпълняват функциите свързани с отчитане, контрол и управление на финансите в финансови и нефинансови фирми и предприятия и да изпълняват функции присъщи за администрацията на фирми и предприятия. Цената на курса може да с..
Уроци по счетоводство за студенти | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
Моля да бъда потърсена на посочения телефон след 18 часа. Уроците се провеждат от понеделник до петък след 18 часа и събота и неделя през целия ден.
Краткосрочни курсове ТРЗ  и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Русе
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
ДАККО ЕООД
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 24 дни
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване – 20 часа В следните градове: Варна; Бургас; Добрич; Велико Търново; Шумен; Търговище; Русе При желание и сформиране на група от пет човека, курсове могат да се организират и в други градове. Мястото и провеждането се уточняват за всеки град след сформиране на група. Пълен курс – 50 часа - Онлайн по Skype! Обучение в удобно за вас време!
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна.
Цена
10 лв.
ПАРАМАУНТ С ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ПАРАМАУНТ С ЕООД,  преди 37 дни
Счетоводен офис ПАРАМАУНТ С ЕООД , http://accounting-bg.eu , предлага: Счетоводство. Онлайн Уроци по счетоводство. Финансово счетоводство. Управленско счетоводство. Работа със счетоводен софтуер. Счетоводна обработка на документи на реални фирми. 10 лева на учебен час. Общо цена за пълен курс до 240 лева. Вечерни и съботно-неделни курсове. Счетоводство на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език. 15 лева на учебен час. Общо цена за пълен курс до 360 лева. Приемат се записвания от цялата страна. Обучението е онлайн в удобен час за курсистите. Издава се сертифи..
Център за професионално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Център за професионално обучение
ДЕЛТА-Център за професионално обучение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДЕЛТА-Център за професионално обучение,  преди 43 дни
Център за Професионално Обучение ДЕЛТА предлага изключително успешни курсове за 2-ра и 3-та степен, съгласно Европейската Рамка за Професионална Квалификация. Курсът може да бъде редовен или задочен в рамките на две години/по два семестъра на учебна година/. Успешно преминалите курс на обучение получават СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, съгласно Европейското законодателство. За допълнителна информация: ПЛОВДИВ, ул. Булаир № 26 етаж IV, Работно време: понеделник допетък от 8:30 до 17:00 Записванията са съпроводени с отстъпка от семестриалната такса за всеки конкретен случай...
счетоводство на руски език езиков курс и индивидуално | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство на руски език езиков курс и индивидуално
Цена
300 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 53 дни
Езиково обучение за счетоводители на руски език. Счетоводна терминология, лексика и граматика на руски език. Начало на курсовете в началото и средата на месеца. 24занимания/6 седмици присъствено обучение
счетоводство на руски език езиков курс или индивидуално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
счетоводство на руски език езиков курс или индивидуално обучение
Цена
300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 53 дни
Езиково обучение за счетоводители на руски език. Счетоводна терминология, лексика и граматика на руски език за счетоводители. Начало на курсовете в началото на месец май 2015г. 24 занимания, присъствено обучение
ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ТРЗ и личен състав
Цена
236 лв.
Светман ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Светман ООД,  преди 57 дни
Курсът e част от специалност ”Оперативно счетоводство” Модул 1: Здравословни и безопасни условия на труд Модул 2: Документи и документооборот на предприятието Модул 3: Административно и трудово право Модул 4: Основи на счетоводството Какво ще знаете след обучението? • Попълване и сключване на трудови и граждански договори, увeдомления • Oбработка на отпуски, болнични листи, майчинство • Изготвяне на картотека на служители и работници • Ведомости за възнаграждения • Рекапитулации и фишове за заплати • Изчисляване на трудов и осигурителен стаж • Документи за НАП и НОИ • Д..
Управление на човешките ресурси, международен сертификат, дистанционна форма | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Управление на човешките ресурси, международен сертификат, дистанционна форма
Цена
398 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 58 дни
Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Управление на човешки ресурси”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет. Обучението ”Управление на човешките ресурси” е за всеки, който иска да придобие базисни знания в областта или да актуализира получените вече познанията в тази сфера. Участниците ще се запознаят с най-в..
Уроци по счетоводство и управление на финансите | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уроци по счетоводство и управление на финансите
Цена
40 лв.
Славка Панталеева
гр. София, обл. София,  Подател: Славка Панталеева,  преди 69 дни
Много често задачите ни не се равняват....и не разбираме защо? Не разбираме сметкоплана и логиката на осчетоводяване. Имаме да подготвяме курсова или дипломна работа.....или изпит Или просто искаме да станем по-добри, в работата си. Счетоводството не е въпрос на дълги часове прекарани в учене, а въпрос на разбиране.....веднъж схванеш ли го, после е лесно. Уроците се водят от професионалист с 20 годишен стаж в различни икономически отрасли на длъжност главен счетоводител и който с радост и търпение предава знанията си на следващото поколение професионалисти. Цената е за 3 учебни ча..
ТЕЛЕФОННИ КОМУНИКАЦИИ И ПРОДАЖБИ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
ТЕЛЕФОННИ КОМУНИКАЦИИ И ПРОДАЖБИ
Цена
195 лв.
Академия за Лидери
гр. София, обл. София,  Подател: Академия за Лидери,  преди 78 дни
ЦЕЛ НА СЕМИНАРА: Придобиване на увереност и практически умения за ефективни телефонни комуникации и продажби ОТКРИЙТЕ СЕДЕМТЕ ГРЕШКИ В РАЗГОВОРА: 1. Продавач: Добър ден! Търся г-н Цветанов? (на мобилния телефон) Клиент: Намирате го. 2. Продавач: Може ли да Ви отнема 2 минути? Клиент: (колебание, пауза) Кажете! 3. Продавач: Казвам се Поли Чешитева. Обаждам се от „Марк и Ко“. Преди две седмици Ви изпратих мейл с презентация на нашата фирма, разгледахте ли я? Клиент: колебание, пауза) Спомням си нещо.., прелистих я. 4. Продавач: Обаждам се, защото мисля ..
Фирмено управление, международен сертификат, дистанционна форма | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Фирмено управление, международен сертификат, дистанционна форма
Цена
398 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 89 дни
Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Фирмено управление“, което 1BC, съвместно с Агенция Кариера, предлага на Вашето вниманиe. 1st Business Certificate е бизнес обучение за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет. Обученията на 1st Business Certificate са сертифицирани от TÜV и дават универсални, стандартизирани теоретични и практически познания. Провеждат се от утвърдени преподаватели, в малки групи. Модулът ”Фирмено управление” е за всеки, който иска да усвои основните познания и инструментите на упр..
Маркетинг и бранд мениджмънт- международен сертификат- дистанционна форма | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Маркетинг и бранд мениджмънт- международен сертификат- дистанционна форма
Цена
398 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 89 дни
Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Маркетинг и бранд мениджмънт”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет. Обученията на 1st Business Certificate са сертифицирани от TÜV и дават универсални, стандартизирани теоретични и практически познания. Провеждат се от утвърдени преподаватели, в малки групи. Модулът ”Маркет..
Бизнес информационни технологии, 2 семестъра | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
Бизнес информационни технологии, 2 семестъра
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ВТУ Св.св.Кирил и Методий,  преди 93 дни
ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, Център за квалификация Бизнес информационни технологии, 2 семестъра; задочно/дистанционно. За професионални бакалаври, бакалаври и магистри Свидетелство за професионална квалификация „ИНФОРМАТИК” към дипломата. Семестриална такса - 340 лв
Курсове по счетоводство и планиране | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курсове по счетоводство и планиране
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 105 дни
„Двустранно счетоводство”, „Едностранно счетоводство”,„Оперативни счетоводители”,„Счетоводство за мениджъри”,„Счетоводство за самоосигуряващите се”,„Законните разходи на малките фирми”,„Как да предотвратявате измамите в счетоводството” и други. Формат на обучението – дистанционно. Академия ЕЛЕА - Център “WISDOM”
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО-ЕКСПЕРТНА КАНТОРА САНИ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО-ЕКСПЕРТНА КАНТОРА САНИ
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 105 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 8 лв/уч.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg