Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
35 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОнлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна.
Цена
30 лв.
ПАРАМАУНТ С ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ПАРАМАУНТ С ЕООД,  преди 3 дни
Счетоводство. Уроци на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език. Подготовка за изпити, лятна сесия в английски и американски университети.
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално ..
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение
Цена
198 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 час
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Националната агенция за професионално обучение, провежда курсове и индивидуални занятия по професия ВАЛУТЕН КАСИЕР - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн според желанията на курсиста - Групова подготовка 198 лв, индивидуално 240 лв - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение с валидност в България и чужбина - Преподаватели с дългогодишен практически и препода..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 7 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ и други ВУЗ .СЧЕТОВОДСТВО ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ,СПЕЦ.КУРС,БЮДЖЕТНО СЧЕТОВОДСТВО,ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДСТВО,ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ и други ВУЗ .СЧЕТОВОДСТВО ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ,СПЕЦ.КУРС,БЮДЖЕТНО СЧЕТОВОДСТВО,ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДСТВО,ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Подготовка на студенти за изпит по счетоводство.Решаване на задачи,откриване,водене и приключване на сметки.Баланс,ОПР,Оборотна ведомост.Амортизации.Консултации.Изготвяне на курсови и дипломни работи по счетоводство.
КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ  ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- ГР.БУРГАС | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- ГР.БУРГАС
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Курсове по счетоводство за ученици от ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- гр.Бургас. Програмата на курса е в съответствие с учебната програма по счетоводство в гимназията. Целта е да се дава професионална помощ на учениците, точно и ясно обясняване на материала, допълнителни часове за упражнения и решаване на задачи. Работи се в малки групи в приятна обстановка. Успеваемостта е много висока и доказана през годините. Преподавателите са с голям опит и децата, които участват в курсовете винаги постигат високи резултати при сериозно отношение. Индивидуална подготовка по счетоводство за ученици от ТЪРГОВСКА Г..
курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курс ТРЗ и личен състав
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Обучението е подходящо както за начинаещи,така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси,но не притежават реален практически опит.Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1.Трудови договори.2.Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП.3.Изготвяне досие на работник.4.Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии.5.Осигуряване по трудови договори.6.Изготвяне ведомости за заплати.7.Начисляване на болнични,майчинство,отпус..
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
ОФИС- МЕНИДЖЪР | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ОФИС- МЕНИДЖЪР
Цена
540 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
Курсове и индивидуално обучение по професия ОФИС- МЕНИДЖЪР в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование с лиценз номер 201112927 - Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Форма на провеждане: редовна присъствена и онлайн според желанията на курсиста - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина - 540 лв/в група, 690 лв/ индивидуално - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс..
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав
Цена
198 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 9 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Националната агенция за професионално обучение, провежда курсове и индивидуално обучение по ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Практическа насоченост - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курсовет..
ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО
Цена
690 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение,  преди 9 часа
ОПЕРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО Вечерна форма на обучение, 300 учебни часа Начало - 07-09-2015г. Продължителност - 4 месеца Издаван документ -Удостоверение за професионално обучение.
Център за професионално обучение ”Хармония” - онлайн обучение и обучение с ваучери | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Център за професионално обучение ”Хармония” - онлайн обучение и обучение с ваучери
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
ЦПО ”Хармония” е лицензиран доставчик на обучение и предлага професионално обучениe , обучение по чужди езици, ключови компетентности с квалифицирани преподаватели и форми на обучение от вкъщи: дистанционно обучение, задочно, смесено или присъствено при нас. Обучения с ваучери и срещу заплащане. Възможности за качествено обучение в над 140 професии!
двустранно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
двустранно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
обучение по двустранно счетоводство, индивидуално, групово, уроци и консултации
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Решаване на задачи по финансово счетводство.Баланс,ОПР,оборотна ведомост,амортизации.Бюджетно счетоводство.Консултации.
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
СЧЕТОВОДСТВО ЗА  БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО ЗА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА за ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ ПО СЧЕТОВОДСТВО +ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ за БСУ
Център за професионално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Център за професионално обучение
ДЕЛТА-Център за професионално обучение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДЕЛТА-Център за професионално обучение,  преди 6 дни
Център за Професионално Обучение ДЕЛТА предлага изключително успешни курсове за 2-ра и 3-та степен, съгласно Европейската Рамка за Професионална Квалификация. Курсът може да бъде редовен или задочен в рамките на две години/по два семестъра на учебна година/. Успешно преминалите курс на обучение получават СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, съгласно Европейското законодателство. За допълнителна информация: ПЛОВДИВ, ул. Булаир № 26 етаж IV, Работно време: понеделник до петък от 09:00 до 17:00 Лятно работно време: от понеделник до петък за периода 01.07. - 01.09., от 09:00 до 13:00..
Уроци по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уроци по счетоводство
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
За ученици и студенти, решаване на задачи и казуси, писане на курсови и дипломни работи, възможност за онлайн обучение
Макроикономикс - Трайчо Спасов | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Макроикономикс - Трайчо Спасов
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Макроикономикс - макроикономическа теория от Трайчо Спасов Издателство: УНСС Година: 2008 Състояние: отлично /като нов/
Микроикономикс - Трайчо Спасов | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Микроикономикс - Трайчо Спасов
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Микроикономикс от Трайчо Спасов Издателство: УНСС Година: 2004 Състояние: Отлично /като нов/
Курсове по счетоводство и планиране | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курсове по счетоводство и планиране
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 16 дни
„Двустранно счетоводство”, „Едностранно счетоводство”,„Оперативни счетоводители”,„Счетоводство за мениджъри”,„Счетоводство за самоосигуряващите се”,„Законните разходи на малките фирми”,„Как да предотвратявате измамите в счетоводството” и други. Формат на обучението – дистанционно. Академия ЕЛЕА - Център “WISDOM”
Краткосрочни курсове ТРЗ  и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Русе
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
ДАККО ЕООД
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 18 дни
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване – 20 часа В следните градове: Варна; Бургас; Добрич; Велико Търново; Шумен; Търговище; Русе При желание и сформиране на група от пет човека, курсове могат да се организират и в други градове. Мястото и провеждането се уточняват за всеки град след сформиране на група. Пълен курс – 50 часа - Онлайн по Skype! Обучение в удобно за вас време!
Курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Ямбол
Курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ”Аполис А.А ” ЕООД,  преди 19 дни
ЦПО ”Аполис А.А”ЕООД организира курсове по оперативно счетоводство и бизнес администрация. Обучението по специалността, цели да подготви висококвалифицирани специалисти с професионални знания. То се осъществява в съответствие с действащото в страната законодателство и държавните образователни изисквания на МОН. Придобилите професионална квалификация по специалността могат да изпълняват функциите свързани с отчитане, контрол и управление на финансите в финансови и нефинансови фирми и предприятия и да изпълняват функции присъщи за администрацията на фирми и предприятия. Цената на курса може да с..
ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ГР. ЯМБОЛ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Ямбол
ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ГР. ЯМБОЛ
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 21 дни
ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ГР. ЯМБОЛ КЪМ ВУАРР НАБИРА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ ЗА УЧЕБНАТА 2015/2016 Г. ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ В ГР. ЯМБОЛ ОТВОРИ ВРАТИ ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ВУАРР В ОТГОВОР НА РЕАЛНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОТРЕБНОСТИ ОТ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОЛУЧЕНО ПО ПЪТЯ НА ДИСТАНЦИОННА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ БЕЗ ОТКЪСВАНЕ ОТ РАБОТА. КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ ЦЕНТЪРЪТ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН “БАКАЛАВЪР” И “МАГИСТЪР” ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ: “АГРАРНА ИКОНОМИКА”, “СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ” ,“ИКОНОМИКА НА ТУРИЗМА” И “ФИНАНСИ И БАНКОВО ДЕЛО”. ИЗД..
Уроци по счетоводство за студенти | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 дни
Моля да бъда потърсена на посочения телефон след 18 часа. Уроците се провеждат от понеделник до петък след 18 часа и събота и неделя през целия ден.
С Капитана и приятели на море | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
С Капитана и приятели на море
Цена
450 лв.
eTicketsMall
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: eTicketsMall,  преди 48 дни
Академия за лични и социални умения – АЛСУ организира „С Капитана и приятели на море“ – лятна академия за лични умения От 18-29.07.2015 г., Слънчев бряг, хотел Лион**** Обичате ли да съчетавате полезното с приятното? Харесва ли ви да плащате по-изгодно за хубави неща? Искате ли да прекарате едно хубаво лято и да съберете слънчеви спомени? Ако сте отговорили положително на тези въпроси, значи ще харесате нашето изключително предложение: „С Капитана и приятели на море“ – лятна академия за лични умения с 90 минутни обучителни модули в хотела с избрани моменти от най-харесваните обучения на АЛС..
Курс ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и Личен състав
Цена
160 лв.
Алфа Център- Бургас ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Алфа Център- Бургас ЕООД,  преди 68 дни
Езиков център Алфа от 28 март ви предлага съботно -неделен курс ТРЗ и Личен състав
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg