Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
46 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв.
Курс по СЧЕТОВОДСТВО :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
СЧЕТОВОДСТВО ЗА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО ЗА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА за ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ ПО СЧЕТОВОДСТВО +ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ за БСУ
Оперативно счетоводство :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Оперативно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение
Професионално обучение по ”Оперативно счетоводство” Начало: 06.10.2014г.; Продължителност: 7 месеца; Посещаемост: 2 пъти в седмицата; Форма на обучение: Присъствена и дистанционна; Издаван документ: Свидетелство за професионална квалификация. Обучението е и по програма ”Аз мога повече”.
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА НА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ ЗА ИЗПИТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА НА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ ЗА ИЗПИТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас
Подготовка на студенти за изпит по счетоводство.Решаване на задачи,откриване,водене и приключване на сметки.Баланс,ОПР,Оборотна ведомост.Амортизации.Консултации.Бюджетно счетоводство.
КУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО- НАЧАЛО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
КУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО- НАЧАЛО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ.
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
КУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО С ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ.ОТСТЪПКА:ПО 10% ЗА ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ КУРСИСТИ, ЗАПИСАНИ ЗАЕДНО В ЕДИН И СЪЩИ КУРС. Обучението е подходящо както за начинаещи,така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,но не притежават реален практически опит.Ще получите теоритична правна и практическа подготовка.Обучението включва работа със счетоводен софтуер.Графикът на занятие е съобразен със заетостта на обучаемите.Групите са малки 4-5 курсиста.60 уч.часа- 250лв.
курс ТРЗ и личен състав :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
курс ТРЗ и личен състав
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас
Обучението е подходящо както за начинаещи,така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси,но не притежават реален практически опит.Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1.Трудови договори.2.Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП.3.Изготвяне досие на работник.4.Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии.5.Осигуряване по трудови договори.6.Изготвяне ведомости за заплати.7.Начисляване на болнични,майчинство,отпус..
Бизнес секретарки- курсове и индивидуално обучение :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Бизнес секретарки- курсове и индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по професията ”Бизнес секретарка” в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни и двумесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика, с включено обучение по компютърна грамотност и език по избор (английски, немски, руски, испански, френски или италиански) - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Форми на обучение: присъствена, задочна или онлайн по избор на курсиста - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Лицензирани межд..
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Министерството на образованието и науката, провежда курсове и индивидуално обучение за ВАЛУТЕН КАСИЕР - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението, 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курсовете в началото и в сре..
Oперативно счетоводство - ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Oперативно счетоводство - ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”
Обучение по професия ”ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ” по програма ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”. Форма на обучение - смесена .Начало 06.10.2014 г.
Компютърен машинопис :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Компютърен машинопис
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Министерството на образованието и науката, провежда курсове и индивидуално обучение по компютърен машинопис - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението за работа със скорост 120 удара в минута на кирилица и латиница по десетопръстната система - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели..
ОФИС- МЕНИДЖЪР :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
ОФИС- МЕНИДЖЪР
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Курсове и индивидуално обучение по професията ”Офис- мениджър” в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати от Министерството на Образованието и Науката - Всеки, който има 6 или повече месеца трудов стаж по проф..
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Министерството на образованието и науката, провежда курсове и индивидуално обучение по ТРЗ труд и работна заплата- личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курс..
СЧЕТОВОДСТВО :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензиран от Министерството на образованието и науката, курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението - 6 седмични и 2 месечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, индивидуално обучение 300 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели..
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ- ЗАСТРАХОВАТЕЛ- КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ- ЗАСТРАХОВАТЕЛ- КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по специалност ”ЗАСТРАХОВАТЕЛ (ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ)” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни и двумесечни курсове - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Преподаватели с дългогодишен практически опит - При плащане с една вноска 390 лв/ група, 440 лв/ индивидуално, при плащане с две вноски 2 х 220 лв/ група, 2 х 245 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати с валидност в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месе..
двустранно счетоводство :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
двустранно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас
обучение по двустранно счетоводство, индивидуално, групово, уроци и консултации
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
СЪТРУДНИК В МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
СЪТРУДНИК В МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС
Цена
595 лв.
”МАРА-ДИСО”ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ”МАРА-ДИСО”ЕООД
Център за професионално обучение към “МАРА – ДИСО” ЕООД провежда курс за придобиване на професионална квалификация по част от професия “Сътрудник в малък и среден бизнес”,специалност “Малък и среден бизнес”. Интересът към малкия и средния бизнес у нас е обясним, тъй като основната част от предприемачите днес разполагат с ограничени капитали. Това прави специалистите, подготвени за сътрудници в малък и среден бизнес, особено търсени и предпочитани днес. Средствата, които се отпускат за подпомагане на бизнеса от различни европейски фондове и банки, основно целят подпомагането на малкия и средни..
Курс по трз и личен състав стартира на 10.09.2014 г. промоция 180 лв. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав стартира на 10.09.2014 г. промоция 180 лв.
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 10.09.2014 г. и плащаш само 180 лв.!!! КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 40 учебни часа - 180 лева вечерни 10 работни дни. 1. Назначаване на нов работник - Видове трудови договори . Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за начален и периодичен инструктаж по безопасност на труда. 2. Изготвяне на ведомости..
Курс по счетоводство събото-неделен-промоция 160 лв. за дата 13.09.2014 г. вместо 190 лв. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен-промоция 160 лв. за дата 13.09.2014 г. вместо 190 лв.
Цена
160 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева събото-неделен начало 13.09.2014 г.Единствено условие за ползване на промоцията е внасяне на цялата сума при започване на курса. I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на ..
СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. София
СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА
гр. София, обл. София,  Подател: TESA 29
КУРС СЧЕТОВОДСТВО по Финансово-счетов одна дейност на фирма.-250 лв Учебни часове: 50. Курсът е подходящ за начинаещи .Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, съставяне на ГФО Срок обучение- от 01,10, 2014 до 31,10,2014 Краен срок записване-27,09,2014 Това е курс с подчертано практическа насоченост.Провежда се зад хотел „Плиска“София При завършване на обучението се издава удостоверение
Професионален курс за ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ, ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ, ОФИС-СЕКРЕТАР, ОФИС-МЕНИДЖЪР - Академия Гранд Гурме М.Д.М. по Кулинарни изкуства, Хотелиерство и Туризъм :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. София
Професионален курс за ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ, ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ, ОФИС-СЕКРЕТАР, ОФИС-МЕНИДЖЪР - Академия Гранд Гурме М.Д.М. по Кулинарни изкуства, Хотелиерство и Туризъм
Цена
300 лв.
Академия Гранд Гурме М.Д.М. по Кулинарни изкуства, Хотелиерство и Туризъм
гр. София, обл. София,  Подател: Академия Гранд Гурме М.Д.М. по Кулинарни изкуства, Хотелиерство и Туризъм
Академията организира професионални обучения (курсове) по посочените професии с придобиване на втора и трета (най-висока) степен на професионална квалификация (І-во,ІІ-ро и ІІІ-то нива), съгласно избраната професия. Обученията включват теория и практика по професията/-ите.Посочената такса е месечна (позволява обучение само за едно ниво). Продължителноста на курсовете е 6 или 9 месеца (в зависимост от избраната професия). Начало на нов курс - всеки месец. Обученията завършват с полагане на държавни изпити и се удостоверяват с международно призната диплома (свидетелство). Академията оказва профе..
Детски езикови курсове за в АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР - изберете качеството! :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Пловдив
Детски езикови курсове за в АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР - изберете качеството!
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР
ИЗБЕРЕТЕ СЕРИОЗНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА В АЛФАБЕТ!!! Най-доброто обучение по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ИСПАНСКИ и др. езици! Целогодишни курсове за ученици на най-изгодните цени! Малки групи, с цел постигане на най-високи резултати или индивидуално обучение, съобразено с нуждите, нивото и темпа на напредване на вашето дете. Предлагаме на децата лесен и забавен начин на усвояване на езика в рамките на 125учебни часа през цялата учебна година. Чрез игрови методи и песни, те ще обогатят своя речников запас и ще учат с удоволствие! В процеса на обучение се използват съ..
Обучение в Казанлък - Интернет бизнес от нула :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Казанлък
Обучение в Казанлък - Интернет бизнес от нула
Цена
99 лв.
Божидар Бончев
гр. Казанлък, обл. Стара Загора,  Подател: Божидар Бончев
събота, 4 октомври 2014, 09:00 ч. хотел Палас(семинарната зала), Казанлък “Интернет бизнес от нула” е еднодневен обучителен курс, който има за цел да даде основни познания и да изгради фундамента от знания на стартиращи интернет предприемачи и хора, които биха искали да изпозлват пълните възможности на интенрет и да реализират свотие идеи, мечти и планове в мрежата. Обучението ще даде възможност за изграждане на успешен бизнес проект, уебсайт или създаване на интернет бизнес, базиран на съществуващ офлайн бизнес. Билети и заявки за участие: http://sabitie.bg/event/480 За кого е под..
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/.
гр. Бургас, обл. Бургас
Решаване на задачи,Баланс,ОПР,оборотна ведомост,амортизации.Консултации.
за млади счетоводители :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Пловдив
за млади счетоводители
Цена
165 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Обучението е подходящо както за начинаещи така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Ще се запознаете с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост.Обучението се извършва в реална работна среда с реални документи.Групи от 3-5 лица.До 60 уч.часа.
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост. :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Бургас
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост.
гр. Бургас, обл. Бургас
„Бизнес Администрация“ :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Добрич
„Бизнес Администрация“
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Курсове Добрич
Управление и Администрация на фирма. Счетоводство, Осигуряване, ТРЗ и др. Работа с компютър, Офис пакет (Word, Excel, Internet и др.) Деловодство Банково дело, и други... гр. Добрич
Курс Оперативно счетоводство :: Бизнес, Администрация, Счетоводство :: гр. Пловдив
Курс Оперативно счетоводство
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЦПО Микс
КУРСОВЕ ПО ”АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” Важно !!!! За тези, които са си взели Уведомлението от Бюрото по труда и си търсят доставчик на обучение. Ако сте харесали обучението, което предлагаме е необходимо да направите 3 задължителни стъпки Първа стъпка: Изпратете ни Уведомлението, сканирано по е-майл firma_miks@abv.bg. Ние ще ви го върнем на хартиен носител, подписано и подпечатано от нас. Втора стъпка: Предоставете изрязъка от Уведомлението в Бурото по труда. Трета стъпка: В рамките на 6 дена преди започване на курса вземете от Бюрото по Труда Ваучера и ни го изпратете по Куриер за наша с..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg