Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
27 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
Курс по счетоводство в Бургас | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство в Бургас
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 19 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално о..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 23 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост. Начало 28.05.2016г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост. Начало 28.05.2016г.
Цена
210 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ведомости за заплати. 7. Начислява..
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, финансово, държавен изпит | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, финансово, държавен изпит
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ и други ВУЗ за изпити по счетоводство-счетоводство първа и втора част, финансово, бюджетно, банково счетоводство, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Откриване, водене, приключване на счетоводни сметки. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Амортизации. Консултации.
Курс по практическо счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство
Цена
295 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
За начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД е разработил курс по практическо счетоводство. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършването на курса практически придобитите знания, веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Курсът се води от..
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
Курс по счетоводство събото-неделен от 28.05.2016. г за 180 лв. вместо 190 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен от 28.05.2016. г за 180 лв. вместо 190
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 3 дни
ЗАПИШИ СЕ ПРЕЗ САЙТА WWW.INTELEKT.BIZ И ПОЛЗВАЙ ОСТЪПКА ОТ 10 ЛЕВА. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лева вечерен от 28.05.2016 г. до 26.06.2016 г. I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени..
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна.
Цена
30 лв.
ПАРАМАУНТ С ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ПАРАМАУНТ С ЕООД,  преди 5 дни
Счетоводство. Уроци на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език. Подготовка за изпити, лятна сесия в английски и американски университети.
Курс Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс Счетоводство
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦПО ”ЮКОМИ”,  преди 11 дни
ЦПО’’ЮКОМИ” предлага курс по Счетоводство - 100 уч.часа за 250лв. Отчитане на собствения капитал; Отчитане на привлечения капитал. регистрация по ддс;Отчитане на ДМА, Амортизационна политика;Отчитане на краткотрайните материални и нематериални активи;Отчитане на разчетите; Отчитане на данъците в ЕТ и ООД;- Отчитане на приходите и разходите;- Годишно приключване, годишен счетоводен отчет;Отчитане дейността на предприятията при несъстоятелност и ликвидация; Организиране на счетоводството при прилагане на едностранно счетоводно записване.След курса практически придобитите знания, веднага могат д..
Курс ”Фирмено счетоводство” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ”Фирмено счетоводство”
Цена
350 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 15 дни
Курс по „Фирмено счетоводство“ подходящ за всички, които работят или желаят да работят в сферата на счетоводството, собственици на малки и средни фирми, които искат да получат финансови знания и грамотност, полезни при управление на бизнеса, студенти по счетоводство, които имат желание да научат повече. В резултат на обучението ще придобиете знания за: нормативната уредба, регламентираща счетоводната дейност, счетоводните операции и технологията на осъществяването им, финансово-счетоводния контрол, данъчното облагане, здравното и социално осигуряване, воденето на счетоводна документация, г..
Курс ТРЗ и личен състав - начало 18.05.2016г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и личен състав - начало 18.05.2016г.
Цена
150 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 15 дни
ОБУЧЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ по ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ Обучението се провежда 10 работни дни в часовете от 18ч., без събота и неделя. Малки групи от 3 до 5 курсиста. Подходящо е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Ще ви подготвим по най-бързия и професионален начин да отчитате необходимата документация пред НАП и НОИ. Да осъществявате счетоводния процес в неговата пълна завършеност и боравите с нормативната уредба на страната. Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3..
Банково дело | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Банково дело
Цена
690 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 15 дни
Курсът разглежда проблематиката на финансовото посредничество, структурата на финансовия сектор и мястото на банките в него. След завършване на обучението, курсистите ще могат: * Да използват модерните банкови продукти и услуги; * Да усвоят документооборота при кредитиране, лизинг, факторинг и др. * Да се запознаят с кадровата политика и изисквания към човешките ресурси на пет банки * Да научат банково счетоводство и други предмети, свързани с него. Обучението е в дистанционна форма и осигурени практически часове
Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Оперативно счетоводство
Цена
690 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 15 дни
Курсът е част от специалност ”Оперативно счетоводство” и включва знания за цялата текуща счетоводна дейност. Модул 1: Основи на счетоводството Модул 2: ТРЗ и личен състав Модул 3:Счетоводство на фирмата - I част Модул 4:Счетоводство на фирмата - II част Модул 5:Компютърно счетоводство Какво ще знаете след обучението? *Фактуриране, работа с клиенти *Начисляване на работни заплати и осигуровки *Изготвяне на справки и отчети *Самостоятелно обработване на счетоводна информация и документация на фирмата. Форма на обучение: 1.Индивидуална, групова, дистанционна (on-line) Занятията се ..
ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ТРЗ и личен състав
Цена
256 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 15 дни
Курсът e част от специалност ”Оперативно счетоводство” Модул 1: Здравословни и безопасни условия на труд Модул 2: Документи и документооборот на предприятието Модул 3: Административно и трудово право Модул 4: Основи на счетоводството Какво ще знаете след обучението? •Попълване и сключване на трудови и граждански договори, увeдомления •Oбработка на отпуски, болнични листи, майчинство •Изготвяне на картотека на служители и работници •Ведомости за възнаграждения •Рекапитулации и фишове за заплати •Изчисляване на трудов и осигурителен стаж •Документи за НАП и НОИ •Документи за труд..
Курс за събитийни мениджъри - 21, 22 и 23 Октомври 2016 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс за събитийни мениджъри - 21, 22 и 23 Октомври 2016 г.
Цена
650 лв.
ADI’S COOK & BOOK
гр. София, обл. София,  Подател: ADI’S COOK & BOOK,  преди 19 дни
COURSE ACADEMY представя КУРС ЗА СЪБИТИЙНИ МЕНИДЖЪРИ/ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЯ 21, 22 и 23 Октомври 2016 г. Независимо дали искате да се занимавате с планиране и организиране на събития от време на време или да се отдадете изцяло на професията, програмата на Курса на обучение ще ви осигури всички необходими познания за работата на професионалния Събитиен мениджър. Програмата обхваща всеки аспект от планирането, подготовката и провеждането на едно Събитие, от които се нуждае Събитийния мениджър, за да превърне начинанието си в успешен бизнес. Планирането на събития е едно от „най-горещи..
Курсове за обучение в областта на икономиката | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курсове за обучение в областта на икономиката
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПИЕР БУРДИЙО,  преди 43 дни
Финансова отчетност ЦПО Пиер Бурдио стартира прием на документи за обучение по: Митническа и данъчна администрация Митническо и данъчно обслужване Бизнес – администрация Счетоводна отчетност Малък и среден бизнес
Уроци по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Шумен
Уроци по счетоводство
Цена
5 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Никола Йорданов,  преди 54 дни
Давам уроци по основи на счетоводството и счетоводство на предприятието. Завършил съм икономическа гимназия и в момента съм 4-ти курс студент със специалност счетоводство и контрол и завършена квалификация икономическа педагогика.Имам солидни познания в областта на счетоводството.
семинар/обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
семинар/обучение
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 92 дни
Безплатен семинар „Всичко за кредитите от „А” до „Я” На 27-02-2016г. ЦПО „Стил” организира безплатен семинар за настоящи и бъдещи ползватели на Ипотечни, Потребителски, Авто кредити и лизинги. -Формата на семинара е консултация и дискусия; -Ще получитe актуални съвети и новини; -Информация за най-изгодните кредити; -Често задавани въпроси. На всички ваши въпроси ще отговори Експерт банково кредитиране.
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 104 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 121 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
индивидуални уроци по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
индивидуални уроци по счетоводство
Цена
10 лв.
Мarina Vasileva
гр. София, обл. София,  Подател: Мarina Vasileva,  преди 130 дни
Индивидуални уроци по счетоводство на предприятието и управленско счетоводство от високо квалифициран професионалист- МАГИСТЪР „СЧЕТОВОДСТВО И ФИНАНСОВ АНАЛИЗ“ с 10 годишен опит като главен счетоводител. Уроци по счетоводство на фирмата за ученици,студенти и работещи като счетоводители и мениджъри за гр.София и страната чрез он-лайн връзка! Малко информация за мен: Преподавам счетоводство на фирмата вече повече от 3 години и това мое начинание започнало като хоби се превърна в моя работа и страст. Завършила съм УНСС,специалност”Финанси”-Магистър и втора специалност ”Счетоводство и финансов..
Бизнес обучения | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес обучения
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 150 дни
Основи на маркетинга,Конфликти и управление на конфликтите в организацията,PR за малкия и среден бизнес,Управление в условията на криза,Обслужване на клиенти в търговията,Икономика и управление на малката и средна фирма,Подбор и оценка на персонала в малката и средна фирма,Рекламата на малката и средна фирма,Успешно развитие на малък и среден магазин,Управление на риска,Защита на вътрешната делова информация и търговската тайна и други. Формати на обученията – присъствено, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Академия ЕЛЕА - Център WISDOM
Курсове по счетоводство и планиране | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курсове по счетоводство и планиране
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 150 дни
„Двустранно счетоводство”, „Едностранно счетоводство”,„Оперативни счетоводители”,„Счетоводство за мениджъри”,„Счетоводство за самоосигуряващите се”,„Законните разходи на малките фирми”,„Как да предотвратявате измамите в счетоводството” и други. Формат на обучението – дистанционно. Академия ЕЛЕА - Център “WISDOM”
Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велинград
Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград
Цена
400 лв.
гр. Велинград, обл. Пазарджик,  Подател: Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград,  преди 262 дни
Частен професионален колеж „Булпрогрес Велинград” обявява прием за учебната 2015/2016 г. - „Организация и управление на хотелиерството” – професия Хотелиер - „Предприемачество и мениджмънт” – професия Фирмен мениджър - „Спортно – туристически дейности” – професия Инструктор спортно-туристически дейности Срок на обучение – 2 години. Възможност за продължаване на обучението в бакалавърските програми на ВУЗ. Колежът има договореност с едни от най-големите и престижни Висши учебни заведения в страната! Ще ни откриете в сградата на ОДК, ет. 2, Записването започна!
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.