Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
35 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис-мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв.
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм
Цена
360 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 2 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ- ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове ПРОМОЦИЯ - ДО 30.10 за фирмено счетоводство, едностранно, двустранно, 320 лева също и комбиниран - накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издавa международен сертификат за страната и чужбина с лиценз вноските на курса могат да се внесат на два пъти. Други градове - ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ -
VIPКурс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 13.05.2017 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 13.05.2017 г.
Цена
170 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 3 дни
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 13.05.2017 г. Ползвай остъпка 10 лв. от цената при записване от сайта. събото- неделен 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 7 дни от 09.00 до 13.00 само събота и неделя Назначаване на нов работник - Видове трудови договори. Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за..
VIPКурс по счетоводство вечерен от 15.05.2017. г за 180 вместо 190 лв. от 18.00 до 21.00 h | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство вечерен от 15.05.2017. г за 180 вместо 190 лв. от 18.00 до 21.00 h
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 3 дни
Остъпката от 10 % се ползва само при записване през сайта! КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева вечерен от 15.05.2017 г. в продължение на 15 дни По три пъти седмично, като графика на курса се определя всяка седмица от преподавателя и правилника на ЦПО ИНТЕЛЕКТ КЪМ ЕТ ЗОРА I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способ..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 6 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 9 часа
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации.
Курс по практическо счетоводство. Начало 19.04.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Начало 19.04.2017г.
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за собственици на малки и средни фирми, които желаят да получат финансови знания и грамотност полезни при управлението на бизнеса. По време на обучението всеки курсист ще води на специализиран счетоводен софтуер счетоводната отчетност на две фирми- регистрирана и нерегистрирана по ЗДДС. Това включва осчетоводяване на реални първични и вторични счетоводни документи, изготвяне на справки-декларац..
ТРЗ и личен състав на практика. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ и личен състав на практика.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. По време на обучението изготвяте документи за назначаване на работници, като попълвате трудови договори, уведомления по чл.62 от КТ и всички необходими документи за досието на работника. Самостоятелно определяте минималните осигурителни прагове на длъжността според икономическата дейност на работодателя. Под ръководството..
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
290 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знанията си в областта на трудовото законодателство, социалното и здравното осигуряване. Учебна програма: 30 учебни часа 1. Сумарно работно време- начини на отчитане. 2. Начисляване на нощен труд, ДМС, работа през официални празници. 3. Изготвяне на ведомости за работни заплати. Попълване на декларация образец 1 и декларация образец 6. 4. Граждански договори 5. Обработка на болнични листи,..
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 14 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Дистанционен курс по Маркетинг за неспециалисти | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционен курс по Маркетинг за неспециалисти
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 1 ден
За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по Маркетинг и бранд мениджмънт, предоставя пълна подкрепа от преподавател по време на целия курс и международен сертификат! 1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. Без ограничения в достъпа и крайни срокове за завършване! Обучението „Маркетинг и бранд мениджмънт” предоставя основополагащи знания за всички, които са решили да работят в сферата на маркетинг услугит..
Дистанционен курс по Управление на човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционен курс по Управление на човешки ресурси
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 1 ден
Желаете да стартирате кариера в сферта на Човешките ресурси? Или да надградите уменията си с актуални знания? Ако отговорът Ви е положителен, но все не намирате време за допълнителна квалификация, Ви предлагаме съвременен вариант, чрез който получите необходимите Ви компетенции! Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Управление на човешки ресурси”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификация..
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
Курс по | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 1 ден
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: - Основните нормативни документи: - Закон за бюджета: - Наредба за работно време, отпуските и почивките: - Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителните вноски: - Наредба за пенсии: - Управление на човешките ресурси: - Трудови договори, работно време и почивки, осигуряване, ведомост на заплатата и още много важни закони и наредби. Курсовете са делнични и съботно/неделни в удобно за вас време. Работи се с малки групи, с цел м..
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА- комп. машинопис офис сътрудник бизнес секретар | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА- комп. машинопис офис сътрудник бизнес секретар
Цена
240 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 2 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО, ЯМБОЛ, СЛИВЕН - организира професионални индивидуални курсове по компютърен машинопис, офис-сътрудник, кореспондеция-накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава сертификат за страната и чужбина с лиценз вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
Курс ТРЗ и личен състав начало 26.04.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и личен състав начало 26.04.2017г.
Цена
180 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 3 дни
Обучение за специалисти по ТРЗ и Личен състав Подходящо е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Ще ви подготвим по най-бързия и професионален начин да отчитате необходимата документация пред НАП и НОИ. Да осъществявате счетоводния процес в неговата пълна завършеност и боравите с нормативната уредба на страната. Записване до 25.04.2017г. Още обучения предлагани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА на www.zenyt.com Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН..
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/
Цена
260 лв.
ЦПО към ”Сдружение Информа”
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 5 дни
Общо часове: 50 уч. часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 10:30 до 14:50 Начало на курса: 29.04.2017 Продължителност: 1 месец Промоция: Запишете курс с Ваш приятел и вземете 10% отстъпка от цената на обучението! Обучението включва: 1. Нормативна уредба - 10 уч. часа 2. Трудови договори - 20 уч. часа 3. Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 уч. часа 4. Изготвяне на ведомости за заплати - 10 уч. часа Участниците в курса ще получат: - Методологически информационни материали по темите на курса; - Удостоверение за професионална квалификация за зав..
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси”
Цена
220 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 8 дни
ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Предлага се само в дистанционна форма на обучение. Получавате Удостоверение на МОН, даващо Ви възможност да работите като СПЕЦИАЛИСТ ПО ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. В курса ще се запознаете с основните аспекти на управлението на човешките ресурси, процесите на набор, подбор, назначаване. мотивиране, оценка, обучение, развитие на персонала и най-съвременните стратегии в областта на Човешките ресурси. ТРЯБВА ДА ИМАТЕ САМО КОМПЮТЪР И ИНТЕРНЕТ. Още обучения предлагани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА на www.zenyt.com
Практическо обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Практическо обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 8 дни
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
Цена
10 лв.
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 9 дни
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване - 20 часа Нормативни документи и практика В следните градове: Варна; Бургас; Добрич; Велико Търново; Шумен; Търговище; Русе При желание и сформиране на група от пет човека, курсове могат да се организират и в други градове. Мястото и провеждането се уточняват за всеки град след сформиране на група. Пълен курс - 50 часа - Онлайн по Skype! Обучение в удобно за вас време!
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи
Цена
390 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 14 дни
• Желаете ли професионално обучение по ТРЗ? • Искате ли да придобиете бързо полезни знания? • Свободното Ви време е вечер след 18:00 часа, то практическият курс от ТреинСофт, в малки групи, ТРЗ за начинаещи е за Вас. Обучението е насочено към: • Трудов и осигурителен стаж; • Възникване на трудово правоотношение; • Прекратяване на трудово правоотношение и други. Теоретичните материали са на платформата ни: http://e-znanie.trainsoft.info. Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН първи учебен час! Споделете и с приятели! ТРЕИНСОФТ ПРОВЕЖДА ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ЗАЯВКА. Цена на курса - 390лв..
Курс фирмено счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс фирмено счетоводство
Цена
320 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 14 дни
• Ако искате да подобрите счетоводните си умения; • Ако желаете да сте по-успешни и реализирани; • Ако искате да подобрите качеството си на работа, то практическият курс от ТреинСофт в малкa групa, Фирмено счетоводство - ниво за напреднали е за Вас. Обучението е насочено към: • Годишен финансов отчет; • Отчитане на собствен капитал, ДДС, разходи, инвестиции; • Амортизационна политика, инвентаризация и други. Заповядайте на БЕЗПЛАТНЕН първия учебен час! Споделете и с приятели! Цена: 320 лева. Възможност за разсрочено плащане на вноски. Ако имате въпроси свържете с нас на: ..
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 40 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Курс по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по счетоводство
Цена
530 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Нели Гунева,  преди 50 дни
Искате да работите като счетоводител, но нямате квалификация. Мартилен ФМ може да ви помогне чрез индивидуален онлайн курс( по всяко време и от всяко място ). При успешно завършен курс получавате диплома за професионална квалификация за Оперативен Счетоводител.
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 52 дни
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 15 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 52 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.