Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
31 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис-мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв.
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 7 часа
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Интензивен курс по Управление на човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Интензивен курс по Управление на човешки ресурси
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 1 ден
Нови дати за интензивната програма по HR Management. Обучението ще акцентира върху методите за подбор на персонал, мотивация и оценка! Присъединете се към хилядите, които станаха част от европейските академични обучения 1st Businesss Certificate! Специално за нашите клиенти от България предлагаме: - висок стандарт на обучение, съобразен с условията на Международната мрежа за бизнес образование (IBEN); - прецизно подбрани теми, отговарящи на практическата потребност на всеки HR; - интерактивност и практическа насоченост; - решаване и дискутиране на множество казуси; - възможно..
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
Курс по | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 1 ден
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: - Основните нормативни документи: - Закон за бюджета: - Наредба за работно време, отпуските и почивките: - Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителните вноски: - Наредба за пенсии: - Управление на човешките ресурси: - Трудови договори, работно време и почивки, осигуряване, ведомост на заплатата и още много важни закони и наредби. Курсовете са делнични и съботно/неделни в удобно за вас време. Работи се с малки групи, с цел м..
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 1 ден
Какво е да си специалист човешки ресурси: Задай си въпроса от къде, от кого и как си получил познания за управлението на човешките ресурси. Задай си въпроса дали познанията ти за управление на човешките ресурси са истински. Ако се смущаваш да отговориш на тези въпроси, не се колебай да потърсиш помощ: Част от програмата на курса: Трудови договори, сключване, регистрация, форма, съдържание, времетраене, срочни трудови договори, трудов договор за допълнителен труд и по чл. 114 от КТ. Работно време и почивки, продължителност, промени на раб. време - удължено, непълно, сумиранo Трудов..
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 2 дни
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 17 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
ТРЗ и личен състав на практика. Начало 16.06.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ и личен състав на практика. Начало 16.06.2017г.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. По време на обучението изготвяте документи за назначаване на работници, като попълвате трудови договори, уведомления по чл.62 от КТ и всички необходими документи за досието на работника. Самостоятелно определяте минималните осигурителни прагове на длъжността според икономическата дейност на работодателя. Под ръководството..
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 2 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации.
Курс по практическо счетоводство. Начало 15.06.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Начало 15.06.2017г.
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за собственици на малки и средни фирми, които желаят да получат финансови знания и грамотност полезни при управлението на бизнеса. По време на обучението всеки курсист ще води на специализиран счетоводен софтуер счетоводната отчетност на две фирми- регистрирана и нерегистрирана по ЗДДС. Това включва осчетоводяване на реални първични и вторични счетоводни документи, изготвяне на справки-декларац..
Ние сме една от водещите асет мениджмънт компании в България - karollcapital.bg | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Ние сме една от водещите асет мениджмънт компании в България - karollcapital.bg
гр. София, обл. София,  преди 3 дни
Посредничество при сключване на сделки с ценни книжа и други финансови инструменти, управление на портфейли, инвестиционни консултации и финансови анализи.
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 3 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 6 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 7 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Човешки ресурси, E-learning обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Човешки ресурси, E-learning обучение
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 7 дни
Желаете да стартирате кариера в сферта на Човешките ресурси? Или да надградите уменията си с актуални знания? Ако отговорът Ви е положителен, но все не намирате време за допълнителна квалификация, Ви предлагаме съвременен вариант, чрез който получите необходимите Ви компетенции! Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Управление на човешки ресурси”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификация..
Обучение по Маркетинг за неспециалисти | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Обучение по Маркетинг за неспециалисти
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 7 дни
За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по Маркетинг и бранд мениджмънт, предоставя пълна подкрепа от преподавател по време на целия курс и международен сертификат! 1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. Без ограничения в достъпа и крайни срокове за завършване! Обучението „Маркетинг и бранд мениджмънт” предоставя основополагащи знания за всички, които са решили да работят в сферата на маркетинг услугит..
онлайн курс за оперативен счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
онлайн курс за оперативен счетоводител
Цена
660 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Нели Гунева,  преди 12 дни
Запишете се на нашият онлайн курс за оперативен счетоводител сега! Вземете своята диплома при нас! При добро представяне ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ СДРУЖЕНИЕ ”MАРТИЛЕН ФМ” ще Ви помогне да започнете работа в една от най-добрите счетоводни къщи. Те са наши партньори, които търсят квалифицирана работна ръка. http://www.onlineobuchenie.com/martilenfm/profesii/operativen-schetovoditel.html
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА- комп. машинопис офис сътрудник бизнес секретар | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА- комп. машинопис офис сътрудник бизнес секретар
Цена
240 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 19 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ ВАРНА, СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО, ЯМБОЛ, СЛИВЕН - организира професионални индивидуални курсове по компютърен машинопис, офис-сътрудник, кореспондеция-накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава сертификат за страната и чужбина с лиценз вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
курс подбор на персонал | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
курс подбор на персонал
Цена
240 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 23 дни
В интерес на HR отделите и всички подбиращи и наемащи персонал, курса „Подбор на персонала“ от ТреинСофт ще помогне да се проследят правилните подходи при избора на най-добрия фирмен кадър. С лектора Валентина Георгива ще бъдат разглеждани основните методи за подбор на нов персонал, като набляга на онези, които можем да разработим сами в нашата фирма, които същевременно дават добри резултати. • Автобиографии • Успешни интервюта • Тестове свързани с ефективност при работа • Методи за подбор като емоционална интелигентност, адаптивност и др. Курсът разглежда и въпроса за ..
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 24 дни
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
Курс фирмено счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс фирмено счетоводство
Цена
320 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 24 дни
• Ако искате да подобрите счетоводните си умения; • Ако желаете да сте по-успешни и реализирани; • Ако искате да подобрите качеството си на работа, то практическият курс от ТреинСофт в малкa групa, Фирмено счетоводство - ниво за напреднали е за Вас. Обучението е насочено към: • Годишен финансов отчет; • Отчитане на собствен капитал, ДДС, разходи, инвестиции; • Амортизационна политика, инвентаризация и други. Заповядайте на БЕЗПЛАТНЕН първия учебен час! Споделете и с приятели! Цена: 320 лева. Възможност за разсрочено плащане на вноски. Ако имате въпроси свържете с нас на: ..
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи
Цена
390 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 24 дни
Здравейте, • Желаете ли професионално обучение по ТРЗ? • Искате ли да придобиете бързо полезни знания? • Свободното Ви време е понеделник и сряда от 18:00 часа, то практическият курс от ТреинСофт, в малки групи, ТРЗ за начинаещи е за Вас. Обучението е насочено към: • Трудов и осигурителен стаж; • Възникване на трудово правоотношение; • Прекратяване на трудово правоотношение. Начало: 13.02.2017г. (понеделник и сряда) от 18:00 до 21:00 часа, с лектор с дългогодишен опит от практиката. Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН първи учебен час! Споделете и с приятели! Цена на курса - 390л..
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Дистанционно обучение за ”Управление на човешките ресурси”
Цена
220 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 33 дни
ОБУЧЕНИЕ за специалисти по ”УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” Предлага се само в дистанционна форма на обучение. Получавате Удостоверение на МОН, даващо Ви възможност да работите като СПЕЦИАЛИСТ ПО ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ. В курса ще се запознаете с основните аспекти на управлението на човешките ресурси, процесите на набор, подбор, назначаване. мотивиране, оценка, обучение, развитие на персонала и най-съвременните стратегии в областта на Човешките ресурси. ТРЯБВА ДА ИМАТЕ САМО КОМПЮТЪР И ИНТЕРНЕТ. Още обучения предлагани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ЗЕНИТ” - ВАРНА на www.zenyt.com
Практическо обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Практическо обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 36 дни
Практическо обучение по счетоводство в реална работна среда в счетоводно-консултантска кантора.
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 96 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Уникално ефективни курсове по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уникално ефективни курсове по счетоводство
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 110 дни
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата дейност, Счетоводство за свободни професии, Управление на разходите във фирмата, Предотвратяване на измамите в счетоводството, Опреснителен курс по счетоводство, Годишно счетоводно приключване и други. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Все обучения по счетоводству (бухгалтерии) предлагаются и в варианте на русском языке. Академия..
Бизнес система | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес система
гр. София, обл. София,  преди 111 дни
Повече трафик за вашия сайт, повече продажби от вашия сайт, повече пари във вашите сметки, SEO оптимизация на вашия сайт. Нямате сайт? Ние ще ви помогнем да си направите собствен сайт. Безплатно обучение.
Курс за Оперативен Счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс за Оперативен Счетоводител
Цена
295 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 121 дни
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕК САНИ ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за хора, които искат да започнат работа като Оперативен счетоводител. На завършилите курса нашите специалисти оказват помощ и консултации при възникнали казуси в бъдеще по време на работа. ВИДОВЕ КУРСОВЕ: Дневни, вечерни, съботно-неделни, винаги в удобно за Вас време. Курсът включва 60 астр. часа. Цената на курса е 295лв и може да се плати на вноски без оскъпяване. При повече информация може да се свържете на посочените..
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.