Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
31 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурс по счетоводство вечерен от 23.03.2017. г за 171 лв. вместо 190 л от 18 h с 10 % остъпка | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство вечерен от 23.03.2017. г за 171 лв. вместо 190 л от 18 h с 10 % остъпка
Цена
171 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 4 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева вечерен от 23.03.2017 г. в продължение на 15 дни- 5 съботи и 5 недели. По три пъти седмично, като графика на курса се определя всяка седмица от преподавателя и правилника на ЦПО ИНТЕЛЕКТ КЪМ ЕТ ЗОРА I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собст..
VIPКурс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 25.03.2017 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 25.03.2017 г.
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 4 дни
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 25.03.2017 г. Ползвай остъпка 10 лв. от цената при записване от сайта. събото- неделен 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 7 дни от 09.00 до 13.00 само събота и неделя Назначаване на нов работник - Видове трудови договори. Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за..
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис-мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв.
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 ден
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 2 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи от изпити. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации.
ТРЗ и личен състав на практика. Начало 23.03.17г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ и личен състав на практика. Начало 23.03.17г.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. По време на обучението изготвяте документи за назначаване на работници, като попълвате трудови договори, уведомления по чл.62 от КТ и всички необходими документи за досието на работника. Самостоятелно определяте минималните осигурителни прагове на длъжността според икономическата дейност на работодателя. Под ръководството..
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис.
Цена
320 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс по счетоводство. Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за собственици на малки и средни фирми, които желаят да получат финансови знания и грамотност полезни при управлението на бизнеса. По време на обучението всеки курсист ще води на специализиран счетоводен софтуер счетоводната отчетност на две фирми- регистрирана и нерегистрирана по ЗДДС. Това включва осчетоводяване на реални първични и вторични счетоводни документи, изготвяне на справки-декларац..
Курс по | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 3 дни
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: - Основните нормативни документи: - Закон за бюджета: - Наредба за работно време, отпуските и почивките: - Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителните вноски: - Наредба за пенсии: - Управление на човешките ресурси: - Трудови договори, работно време и почивки, осигуряване, ведомост на заплатата и още много важни закони и наредби. Курсовете са делнични и съботно/неделни в удобно за вас време. Работи се с малки групи, с цел м..
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 4 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и личен състав
Цена
180 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 5 дни
Обучение за специалисти по ТРЗ и Личен състав Подходящо е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Ще ви подготвим по най-бързия и професионален начин да отчитате необходимата документация пред НАП и НОИ. Да осъществявате счетоводния процес в неговата пълна завършеност и боравите с нормативната уредба на страната. Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН.
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
Курс за Оперативен счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс за Оперативен счетоводител
Цена
350 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 12 дни
Обучението е с продължителност 2 месеца и се провежда 3 пъти седмично от 18.00 до 20.00ч. Подходящ е за всички, които работят или желаят да работят в сферата на счетоводството, собственици на малки и средни фирми, които искат да получат финансови знания и грамотност, полезни при управление на бизнеса, студенти по счетоводство, които имат желание да научат повече. В резултат на обучението ще придобиете знания за: нормативната уредба, регламентираща счетоводната дейност, воденето на счетоводна документация, годишното счетоводно приключване, документооборот и др. Ще се обучавате в съв..
Курс по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по счетоводство
Цена
530 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Нели Гунева,  преди 15 дни
Искате да работите като счетоводител, но нямате квалификация. Мартилен ФМ може да ви помогне чрез индивидуален онлайн курс( по всяко време и от всяко място ). При успешно завършен курс получавате диплома за професионална квалификация за Оперативен Счетоводител.
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи
Цена
390 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 15 дни
• Желаете ли професионално обучение по ТРЗ? • Искате ли да придобиете бързо полезни знания? • Свободното Ви време е вечер след 18:00 часа, то практическият курс от ТреинСофт, в малки групи, ТРЗ за начинаещи е за Вас. Обучението е насочено към: • Трудов и осигурителен стаж; • Възникване на трудово правоотношение; • Прекратяване на трудово правоотношение и други. Начало: 12.04.2017г. (всяка сряда) от 18:00 до 21:00 часа, с лектор с дългогодишен опит от практиката. Теоретичните материали са на платформата ни: http://e-znanie.trainsoft.info. Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН първи учебен час! Спо..
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 17 дни
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 15 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 17 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Уникално ефективни курсове по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уникално ефективни курсове по счетоводство
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 19 дни
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата дейност, Счетоводство за свободни професии, Управление на разходите във фирмата, Предотвратяване на измамите в счетоводството, Опреснителен курс по счетоводство, Годишно счетоводно приключване и други. Формат на обучението - индивидуално, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Все обучения по счетоводству (бухгалтерии) предлагаются и в варианте на русском языке. Академия..
Бизнес система | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес система
гр. София, обл. София,  преди 20 дни
Повече трафик за вашия сайт, повече продажби от вашия сайт, повече пари във вашите сметки, SEO оптимизация на вашия сайт. Нямате сайт? Ние ще ви помогнем да си направите собствен сайт. Безплатно обучение.
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/ от 14 Януари | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/ от 14 Януари
Цена
260 лв.
ЦПО към ”Сдружение Информа”
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 28 дни
Общо часове: 50 уч. часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 10:30 до 14:50 Начало на курса: 11.03.2017 Продължителност: 1 месец Промоция: Запишете курс с Ваш приятел и вземете 10% отстъпка от цената на обучението! Обучението включва: 1. Нормативна уредба - 10 уч. часа 2. Трудови договори - 20 уч. часа 3. Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 уч. часа 4. Изготвяне на ведомости за заплати - 10 уч. часа Участниците в курса ще получат: - Методологически информационни материали по темите на курса; - Удостоверение за професионална квалификация за зав..
Курс за Оперативен Счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс за Оперативен Счетоводител
Цена
295 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 30 дни
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводен офис 295лв. ЕК САНИ ЕООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за хора, които искат да започнат работа като Оперативен счетоводител. На завършилите курса нашите специалисти оказват помощ и консултации при възникнали казуси в бъдеще по време на работа. ВИДОВЕ КУРСОВЕ: Дневни, вечерни, съботно-неделни, винаги в удобно за Вас време. Курсът включва 60 астр. часа. Цената на курса е 295лв и може да се плати на вноски без оскъпяване. При повече информация може да се свържете на посочените..
Вътреобщностни ДДС режими | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Вътреобщностни ДДС режими
Цена
197 лв.
Център за професионално обучение ”Обсерватория”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение ”Обсерватория”,  преди 43 дни
ЛЕКТОР: Фатме Шабан - главен експерт в дирекция „Управление на човешките ресурси“ в Централно управление на НАП. Работи в Приходната администрация от 1998 г. като орган по приходите 10 години и като щатен преподавател от 8 години. Разработва учебни материали и преподава по Закона за данък върху добавената стойност. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. София, х-л „Форум”, бул. Цар Борис ІІІ № 41 ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ: 1 и 2 март 2017 г. от 9,30 часа ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕТО - 197 лева на човек - крайна цена с включени два обяда и четири кафе паузи /ОТСТЪПКА: при двама записали се от една и съща фирма - ..
Данъчно облагане на доходи, придобити в чужбина от местни физически лица | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Данъчно облагане на доходи, придобити в чужбина от местни физически лица
Цена
156 лв.
Център за професионално обучение ”Обсерватория”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение ”Обсерватория”,  преди 43 дни
ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ НА ДОХОДИ, ПРИДОБИТИ В ЧУЖБИНА ОТ МЕСТНИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА. ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ДЕКЛАРИРАНЕ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ДАНЪЦИТЕ ВЪРХУ ДОХОДИТЕ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА Лектор: Снежана Белякова - главен експерт в Национална агенция по приходите. Целта на този семинар е да направи сложната правна рамка на Спогодбите за Избягване на Двойното Данъчно Облагане и връзката им с българското законодателство лесна за разбиране и прилагане. Ключът към успешната работа със спогодбите е в правилното разбиране на специфичните термини, които се използват. Обучението е с продължителност 1,5 дни и е изкл..
Курс фирмено счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс фирмено счетоводство
Цена
320 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 51 дни
Здравейте, • Ако искате да подобрите счетоводните си умения; • Ако желаете да сте по-успешни и реализирани; • Ако искате да подобрите качеството си на работа, то практическият курс от ТреинСофт в малкa групa, Фирмено счетоводство - ниво за напреднали е за Вас. Обучението е насочено към: • Годишен финансов отчет; • Отчитане на собствен капитал, ДДС, разходи, инвестиции; • Амортизационна политика, инвентаризация и други. Начало: 16.02.2017г. от 18:00 часа. ГРАФИК НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОБУЧЕНИЕ ПО ФИРМЕНО СЧЕТОВОДСТВО: 16, 21, 23, 28 февруари, 2 март (вторник и четвъртък) от 18..
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ и социално осигуряване за начинаещи
Цена
390 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 51 дни
Здравейте, • Желаете ли професионално обучение по ТРЗ? • Искате ли да придобиете бързо полезни знания? • Свободното Ви време е понеделник и сряда от 18:00 часа, то практическият курс от ТреинСофт, в малки групи, ТРЗ за начинаещи е за Вас. Обучението е насочено към: • Трудов и осигурителен стаж; • Възникване на трудово правоотношение; • Прекратяване на трудово правоотношение. Начало: 13.02.2017г. (понеделник и сряда) от 18:00 до 21:00 часа, с лектор с дългогодишен опит от практиката. Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН първи учебен час! Споделете и с приятели! Цена на курса - 390л..
Учебен Център ”Хармония” гр. София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Учебен Център ”Хармония” гр. София
Цена
270 лв.
Иси Консулт
гр. София, обл. София,  Подател: Иси Консулт,  преди 82 дни
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ „ХАРМОНИЯ” гр. София ОРГАНИЗИРА ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО СЛЕДНИТЕ ПРОФЕСИИ: Финансист: специалност: Банково дело, Икономика и мениджмънт, Бизнес администрация, Маркетингови проучвания, Оперативен счетоводител Желаещите трябва да имат завършено средно образование. Важи за цялата страна. Обучението се извършва дистанционно-онлайн. Срок за записване до 20.01.2017г. След обучението се полага изпит в гр. София. На завършилите се издава Удостоверение за професионална квалификация призната в ЕС.
Обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 115 дни
Обучение по Счетоводство и Оперативно счетоводство.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.