Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
29 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 1 ден
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации.
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв..
Курс ТРЗ и личен състав. Практика в счетоводен офис. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав. Практика в счетоводен офис.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 2 часа
Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Курс ТРЗ и личен състав: 40учебни часа / 215лв.: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ..
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводна къща. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Практика в счетоводна къща.
Цена
420 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 2 часа
За начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД е разработил курс по практическо счетоводство. Обучението включва практика в счетоводен офис. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършването на курса практически придобитите знания, веднага могат да се приложат в работата ..
Курс ТРЗ за напреднали- практически. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ за напреднали- практически.
Цена
290 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 2 часа
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за начинаещи и работещи икономисти, които искат да обогатят знанията си в областта на трудовото законодателство, социалното и здравното осигуряване. Учебна програма: 30 учебни часа 1. Сумарно работно време- начини на отчитане. 2. Начисляване на нощен труд, ДМС, работа през официални празници. 3. Изготвяне на ведомости за работни заплати. Попълване на декларация образец 1 и декларация образец 6. 4. Граждански договори 5. Обработка на болни..
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ТРЗ и Личен състав
Цена
180 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
ОБУЧЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ по ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ Обучението се провежда 6 работни дни, без събота и неделя в групи от 3 до 5 курсиста в компютърен кабинет. Подходящо е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Ще ви подготвим по най-бързия и професионален начин да отчитате необходимата документация пред НАП и НОИ. Да осъществявате счетоводния процес в неговата пълна завършеност и боравите с нормативната уредба на страната. Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37..
Kурс за Оперативен счетоводител - НАЧАЛО 05.01.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Kурс за Оперативен счетоводител - НАЧАЛО 05.01.2017г.
Цена
350 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 1 ден
Интензивно обучение за ” Оперативен счетоводител”- вечерна група от 18.00ч. Подходящ е за всички, които работят или желаят да работят в сферата на счетоводството, собственици на малки и средни фирми, които искат да получат финансови знания и грамотност, полезни при управление на бизнеса, студенти по счетоводство, които имат желание да научат повече. След приключване на обучението Ви се издава удостоверение на МОН, образец 3-37.
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 ден
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Интензивен практически курс по Управление на човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Интензивен практически курс по Управление на човешки ресурси
Цена
400 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 8 дни
Стартира запосването в първата за годината група по Управление на човешки ресурси! Започнете годината с още повече знания и още повече възможности за кариерно развитие! За всички участници, запазили място до 31.12, сме подготвили празнични отстъпки! По време на международно признатия курс на 1ВС ще получите: - висок стандарт на обучение, съобразен с условията на Международната мрежа за бизнес образование (IBEN); - специално подбрани теми; - интерактивност и практическа насоченост; - множество казуси; - възможност за събеседване и обмяна на опит; - достъпно представена инфор..
Курс за събитийни мениджъри - 24, 25 и 26 Март 2017 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс за събитийни мениджъри - 24, 25 и 26 Март 2017 г.
Цена
650 лв.
ADI’S COOK & BOOK
гр. София, обл. София,  Подател: ADI’S COOK & BOOK,  преди 8 дни
COURSE ACADEMY представя КУРС ЗА СЪБИТИЙНИ МЕНИДЖЪРИ/ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЯ 24, 25 и 26 Март 2017 г. Независимо дали искате да се занимавате с планиране и организиране на събития от време на време или да се отдадете изцяло на професията, програмата на Курса на обучение ще ви осигури всички необходими познания за работата на професионалния Събитиен мениджър. Програмата обхваща всеки аспект от планирането, подготовката и провеждането на едно Събитие, от които се нуждае Събитийния мениджър, за да превърне начинанието си в успешен бизнес. Планирането на събития е едно от „най-горещите“ ..
Обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 10 дни
Обучение по Счетоводство и Оперативно счетоводство.
Дистанционно обучение по Маркетинг | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционно обучение по Маркетинг
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 24 дни
За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по & amp; amp; quot; Маркетинг и бранд мениджмънт& amp; amp; quot; , предоставя пълна подкрепа от преподавател и международен сертификат! 1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. Без ограничения в достъпа и крайни срокове за завършване! Обучението „Маркетинг и бранд мениджмънт” предоставя основополагащи знания за всички, които са решили да работят в сферата..
Дистанционно обучение по Управление на човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционно обучение по Управление на човешки ресурси
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 24 дни
Желаете да стартирате кариера в сферта на Човешките ресурси? Или да надградите уменията си с актуални знания? Ако отговорът Ви е положителен, но все не намирате време за допълнителна квалификация, Ви предлагаме съвременен вариант, чрез който получите необходимите Ви компетенции! Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Управление на човешки ресурси”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията..
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Краткосрочни курсове ТРЗ и социално осигуряване
ДАККО ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДАККО ЕООД,  преди 31 дни
Какво е да си специалист човешки ресурси: Задай си въпроса от къде, от кого и как си получил познания за управлението на човешките ресурси. Задай си въпроса дали познанията ти за управление на човешките ресурси са истински. Ако се смущаваш да отговориш на тези въпроси, не се колебай да потърсиш помощ: Част от програмата на курса: Трудови договори, сключване, регистрация, форма, съдържание, времетраене, срочни трудови договори, трудов договор за допълнителен труд и по чл. 114 от КТ. Работно време и почивки, продължителност, промени на раб. време - удължено, непълно, сумиранo Трудов..
Курс по Фирмено Счетоводство в МАКСИМА ЦЕНТЪР! | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Стара Загора
Курс по Фирмено Счетоводство в МАКСИМА ЦЕНТЪР!
Център за Образование и Наука
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Център за Образование и Наука,  преди 36 дни
МАКСИМА ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА ОРГАНИЗИРА КУРС ПО ФИРМЕНО СЧЕТОВОДСТВО!!! Курса се състои от 50 учебни часа в група от 4-5 човека. Курса ще стартира на 08.11.2016г. и ще се провежда в дните Вторник и Четвъртък от 18:00 до 21:00 часа. Ще се запознаете с практическа счетоводна дейност, актуална счетоводна дейност и документация, институции, банкови кредити за физически и юридически лица, практическа работа с актуална счетоводна програма! Обучението се провежда от висококвалифициран в областта на счетоводните науки преподавател. След приключване на курса получавате Сертификат одобрен о..
курс фирмено счетоводство за напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
курс фирмено счетоводство за напреднали
Цена
290 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 50 дни
Начало: 14 ноември 2016 г. 50 учебни часа Лектор: Валентина Георгиева Цена: 290 лв. * ПОЛЗИ ОТ КУРСА ПО ФИРМЕНО СЧЕТОВОДСТВО (ЗА НАПРЕДНАЛИ) Практически насочено обучение за напреднали. Темите в курса са подбрани и насочени за усъвършенстване на личните умения във воденето на счетоводство, приключването на финансовата година, отчитането на собствения и привлечения капитал и заемните отношения, амортизационна политика и др. След всяка преподадена тема се възлага самостоятелна задача за упражнение, която се коментира на следващото занятие. График: 14, 21, 28 ноември, 5, 12 декември..
курс трз и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
курс трз и социално осигуряване за начинаещи
Цена
360 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 50 дни
Начало: 12 ноември 2016 г. 60 учебни часа Лектор: Валентина Георгиева Цена: 360 лв. * ПОЛЗИ ОТ КУРСА ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ Курсът ТРЗ има за цел да запознае начинаещите с нормативната уредба в България, засягаща човешките ресурси в дружествата и фирмите. Включва практическо обучение за назначаване на нови служители, изготвяне на ведомости за заплати и всички видове документи, които се предоставят в НАП и НОИ. Обработка на лица и работещи при сумарно време. Курсът разглежда всички необходими основни принципи в Кодекса на националното осигуряване като се решават практически казуси. Граф..
Курс по ТРЗ и СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. Часа /съботно-неделен/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по ТРЗ и СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. Часа /съботно-неделен/
Цена
260 лв.
ЦПО към ”Сдружение Информа”
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 67 дни
Общо часове: 50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 14:00 до 18:30 Начало на курса: 05.11.2016 Продължителност: 1 месец Промоция: запишете курс с Ваш приятел, вземете 10 % отстъпка от цената на обучението Обучението включва: 1. Нормативна уредба - 10учебни часа 2. Трудови договори - 20 учебни часа 3. Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 учебни часа 4. Изготвяне на ведомости за заплати - 10 учебни часа Участниците в курса ще получат: - Методологически информационни материали по темите на курса; - Удостоверение за професионална к..
Бизнес система | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес система
гр. София, обл. София,  преди 77 дни
Повече трафик за вашия сайт, повече продажби от вашия сайт, повече пари във вашите сметки, SEO оптимизация на вашия сайт. Нямате сайт? Ние ще ви помогнем да си направите собствен сайт. Безплатно обучение.
Семинар: ”Годишно данъчно приключване на 2016г. Нов данък в ЗКПО през 2016 г” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Семинар: ”Годишно данъчно приключване на 2016г. Нов данък в ЗКПО през 2016 г”
Цена
125 лв.
Център за професионално обучение ”Обсерватория”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за професионално обучение ”Обсерватория”,  преди 79 дни
семинар ” Годишно данъчно приключване на 2016 г. ” който ще се проведе на 30.11.2016 г. Лектор: Димитър Войнов -Главен експерт в Централно управление НАП 08:30ч. - 09:00ч. - Регистрация 09:00 - 11:00 ч. - Нови промени в ЗКПО през 2016 г.: • Отмяна на данъка върху разходите за експлоатация на превозни средства, когато с тях се осъществява управленска дейност • Въвеждане на данък върху разходите при лично ползване на фирмени активи от работници, служители, управители и др. - превозни средства - недвижими имоти - други активи • Специфики на новия данък: - избор на облагане - данъч..
Уникално ефективни курсове по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уникално ефективни курсове по счетоводство
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 159 дни
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата дейност, Счетоводство за самоосигуряващите се, Управление на разходите във фирмата, Предотвратяване на измамите в счетоводството, Годишно счетоводно приключване и други. Формат на обучението - дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Академия ЕЛЕА - Център WISDOM
Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Оперативно счетоводство
Цена
180 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Канадски образователен център ” Ф и К Минкоф”,  преди 169 дни
Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършване на курса придобитите знания и умения веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Видове курсове-дневни, вечерни, през седмицата, съботно-неделни. 40 учебни час..
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 300 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 316 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Бизнес обучения | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес обучения
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 345 дни
Основи на маркетинга,Конфликти и управление на конфликтите в организацията,PR за малкия и среден бизнес,Управление в условията на криза,Обслужване на клиенти в търговията,Икономика и управление на малката и средна фирма,Подбор и оценка на персонала в малката и средна фирма,Рекламата на малката и средна фирма,Успешно развитие на малък и среден магазин,Управление на риска,Защита на вътрешната делова информация и търговската тайна и други. Формати на обученията – присъствено, дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Академия ЕЛЕА - Център WISDOM
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.