Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
33 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм
Цена
360 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 7 часа
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ- ВАРНА, ПЛОВДИВ, СОФИЯ, БУРГАС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове ПРОМОЦИЯ - ДО 30.12 за фирмено счетоводство, едностранно, двустранно, 320 лева също и комбиниран - накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издавa международен сертификат за страната и чужбина с лиценз вноските на курса могат да се внесат на два пъти. Други градове - ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ -
VIPУроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти БСУ-счетоводство I и II част, спец. курс, финансово, бюджетно.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Ценова,  преди 4 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство-първа и втора част, финансово, бюджетно, банково, спец. курс, държавен изпит. Решаване на задачи. Баланс, ОПР, оборотна ведомост. Откриване, водене и приключване на счетоводни сметки. Амортизации-линеен и нелинейни методи. Консултации.
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове от 195 до 590 лв..
индивидуални курсове по счетоводство на малки и средни фирми | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
индивидуални курсове по счетоводство на малки и средни фирми
Цена
400 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Станка Ботева,  преди 8 часа
Водене и приключване на счетоводни сметки, ДМА и амортизации, баланс, ОПР, главна книга, оборотна ведомост, финансов анализ. ТРЗ и личен състав, дел.1 и 6. По споразумение по отделни теми
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство и ТРЗ в Бургас, Варна и София
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 16 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка по счетоводство 260 лв/ курс, 300 лв..
Курс по | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по
Цена
169 лв.
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 17 часа
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: - Основните нормативни документи: - Закон за бюджета: - Наредба за работно време, отпуските и почивките: - Наредба за елементите на възникване и за доходите върху които се правят осигурителните вноски: - Наредба за пенсии: - Управление на човешките ресурси: - Трудови договори, работно време и почивки, осигуряване, ведомост на заплатата и още много важни закони и наредби. Курсовете са делнични и съботно/неделни в удобно за вас време. Работи се с малки групи, с цел м..
Курс по практическо счетоводство. Начало 23.01.2017г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Начало 23.01.2017г.
Цена
295 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Бизнес Консулт 2009 ООД организира обучение по фирмено счетоводство с практическа насоченост. Курсът е подходящ за начинаещи счетоводители без практически опит, които искат да започнат работа като оперативен счетоводител и за тези от Вас, които стартират собствен бизнес с перспектива сами да се погрижат за счетоводната си дейност. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. За всеки курсист е осигурено работно място с компютър и счетоводна програма, в която осчетоводява реални док..
Курс ТРЗ и личен състав-практически. Присъствена и онлайн форма. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав-практически. Присъствена и онлайн форма.
Цена
215 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Бизнес Консулт 2009 ООД организира практически курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Завършилите курса имат възможност за практика в счетоводен офис. Програма на курса: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономиче..
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ за напреднали- практически. Присъствена и онлайн форма на обучение.
Цена
290 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД организира курс ТРЗ за напреднали, който е изцяло практически-упражнения и примери от практиката. Обучението е подходящо за работещи икономисти, които искат да обогатят знанията си в областта на трудовото законодателство, социалното и здравното осигуряване. Учебна програма: 30 учебни часа 1. Сумарно работно време- начини на отчитане. 2. Начисляване на нощен труд, ДМС, работа през официални празници. 3. Изготвяне на ведомости за работни заплати. Попълване на декларация образец 1 и декларация образец 6. 4. Граждански договори 5. Обработка на болнични листи,..
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Езикови, компютърни, професионални обучения в Кеймбридж Център
Цена
215 лв.
КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР,  преди 3 дни
Кеймбридж Център - доказан лидер в езиковото, компютърното обучение и професионалното обучение - вече над 15 години предлага на своите клиенти максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение по следните направления: Езици: Английски език; Немски език; Френски език; Испански език; Италиански език; Гръцки език; Турски език; Руски език; Норвежки език; Шведски език; Датски език; Румънски език; Японски език; Китайски език; Корейски език; Арабски език; Други европейски и редки езици Компютърно обучение: Word, Excel, Power point, Acce..
Курс ТРЗ и личен състав- 23 януари, 18.00ч. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и личен състав- 23 януари, 18.00ч.
Цена
180 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 4 дни
Обучение за специалисти по ТРЗ и Личен състав Подходящо е за начинаещи и работещи, които искат да осъвременят своите знания в областта на социалното, здравно и пенсионно осигуряване. Ще ви подготвим по най-бързия и професионален начин да отчитате необходимата документация пред НАП и НОИ. Да осъществявате счетоводния процес в неговата пълна завършеност и боравите с нормативната уредба на страната. Завършилите курса получават Удостоверение за професионално обучение, образец 3-37 на МОН. Вечена група до 5 курсиста. Начало: 23 януари от 18.00 до 20.00ч. КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ 20.01..
Курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав
Цена
180 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 4 дни
ЕОЦ Глобус предлага обучение по ТРЗ и Личен състав Програма на курса: 1. Трудови договори 2. Определяне на минималния осигурителен праг 3. Регистрация на трудовите договори 4. Трудови характеристики 5. Отпуски по трудов договор 6. Осигуряване по трудови договори 7. Болнични 8. Практически занимания: - Съставяне на разчетно-платежна ведомост за заплати. - Попълване на платежни нареждания към бюджета за осигурителните вноски. - Изчисляване на болнични. ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН ПРЕПОДАВАТЕЛ - ПРАКТИК Малки групи, практически занимания. Издава се Удостоверение за профес..
Курс за Оперативен счетоводител | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс за Оперативен счетоводител
Цена
350 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 5 дни
Обучението е с продължителност 2 месеца и се провежда 3 пъти седмично от 18.00 до 20.00ч. Подходящ е за всички, които работят или желаят да работят в сферата на счетоводството, собственици на малки и средни фирми, които искат да получат финансови знания и грамотност, полезни при управление на бизнеса, студенти по счетоводство, които имат желание да научат повече. В резултат на обучението ще придобиете знания за: нормативната уредба, регламентираща счетоводната дейност, воденето на счетоводна документация, годишното счетоводно приключване, документооборот и др. Ще се обучавате в съв..
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Нови групи по счетоводство за начинаещи и напреднали
Цена
199 лв.
Максима Център
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Максима Център,  преди 6 дни
ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА предлага ефективно обучение по фирмено счетоводство - в три основни модула, включващи професионална насоченост към: нормативни актове, организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане), в големи предприятия (при задължително прилагане на двустранно счетоводство), отчитане на ДДС, установяване и отчитане на данъците от печалбата, практическа работа с актуални счетоводни програми. Вече имаме и нови групи за напреднали! Ще бъдете обучавани в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи (до 5 - 6 човека) и с..
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство- първа и втора част за БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
счетоводство / първа и втора част /за Бургаски Свободен Университет
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 10 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 10 дни
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Курс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 21.01.2017 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав събото- неделен стартира на 21.01.2017 г.
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 15 дни
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 21.01.2017 г. събото- неделе 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 7 дни от 09.00 до 13.00 само събота и неделя Назначаване на нов работник - Видове трудови договори. Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за начален и периодичен инструктаж по безопасност на труда. ..
Курс по счетоводство събото-неделен от 21.01.2017. г за 190 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен от 21.01.2017. г за 190 лв.
Цена
190 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 15 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева събото -неделен от 21.01.2017 г. в продължение на 10 дни- 5 съботи и 5 недели. от 13.00 до 17.00 h I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем мат..
Учебен Център ”Хармония” гр. София | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Учебен Център ”Хармония” гр. София
Цена
270 лв.
Иси Консулт
гр. София, обл. София,  Подател: Иси Консулт,  преди 22 дни
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ „ХАРМОНИЯ” гр. София ОРГАНИЗИРА ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО СЛЕДНИТЕ ПРОФЕСИИ: Финансист: специалност: Банково дело, Икономика и мениджмънт, Бизнес администрация, Маркетингови проучвания, Оперативен счетоводител Желаещите трябва да имат завършено средно образование. Важи за цялата страна. Обучението се извършва дистанционно-онлайн. Срок за записване до 20.01.2017г. След обучението се полага изпит в гр. София. На завършилите се издава Удостоверение за професионална квалификация призната в ЕС.
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/ от 14 Януари | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по ТРЗ И СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ - 50 уч. часа /съботно-неделен/ от 14 Януари
Цена
260 лв.
ЦПО към ”Сдружение Информа”
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 26 дни
Общо часове: 50 уч. часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 14:00 до 18:30 Начало на курса: 14.01.2017 Продължителност: 1 месец Промоция: Запишете курс с Ваш приятел и вземете 10% отстъпка от цената на обучението! Обучението включва: 1. Нормативна уредба - 10 уч. часа 2. Трудови договори - 20 уч. часа 3. Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 уч. часа 4. Изготвяне на ведомости за заплати - 10 уч. часа Участниците в курса ще получат: - Методологически информационни материали по темите на курса; - Удостоверение за професионална квалификация за зав..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО НА ПРЕДПРИЯТИЕТО - 50 уч. часа /съботно неделен/ от 14 Януари | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО НА ПРЕДПРИЯТИЕТО - 50 уч. часа /съботно неделен/ от 14 Януари
Цена
260 лв.
ЦПО към ”Сдружение Информа”
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 26 дни
50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 09:00 до 13:45 Начало на курса: 14.01.2017 Продължителност: 1 МЕСЕЦ Промоция: Запишете курс с Ваш приятел и вземете 10% отстъпка от цената на обучението! Обучението включва: 1. Обща теория на счетоводната отчетност 12 уч. часа 2. Счетоводство на фирмата 30 уч. часа 3. Практическа част - годишно приключване, Баланс, ОПР, счетоводен програмен продукт АЖУР-Л - 12 уч. часа /Микроинвест
Курс за събитийни мениджъри - 24, 25 и 26 Март 2017 г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс за събитийни мениджъри - 24, 25 и 26 Март 2017 г.
Цена
650 лв.
ADI’S COOK & BOOK
гр. София, обл. София,  Подател: ADI’S COOK & BOOK,  преди 53 дни
COURSE ACADEMY представя КУРС ЗА СЪБИТИЙНИ МЕНИДЖЪРИ/ОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЯ 24, 25 и 26 Март 2017 г. Независимо дали искате да се занимавате с планиране и организиране на събития от време на време или да се отдадете изцяло на професията, програмата на Курса на обучение ще ви осигури всички необходими познания за работата на професионалния Събитиен мениджър. Програмата обхваща всеки аспект от планирането, подготовката и провеждането на едно Събитие, от които се нуждае Събитийния мениджър, за да превърне начинанието си в успешен бизнес. Планирането на събития е едно от „най-горещите“ ..
Обучение по Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Благоевград
Обучение по Счетоводство
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: Оникс Консултинг,  преди 55 дни
Обучение по Счетоводство и Оперативно счетоводство.
курс фирмено счетоводство за напреднали | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
курс фирмено счетоводство за напреднали
Цена
290 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 95 дни
Начало: 14 ноември 2016 г. 50 учебни часа Лектор: Валентина Георгиева Цена: 290 лв. * ПОЛЗИ ОТ КУРСА ПО ФИРМЕНО СЧЕТОВОДСТВО (ЗА НАПРЕДНАЛИ) Практически насочено обучение за напреднали. Темите в курса са подбрани и насочени за усъвършенстване на личните умения във воденето на счетоводство, приключването на финансовата година, отчитането на собствения и привлечения капитал и заемните отношения, амортизационна политика и др. След всяка преподадена тема се възлага самостоятелна задача за упражнение, която се коментира на следващото занятие. График: 14, 21, 28 ноември, 5, 12 декември..
курс трз и социално осигуряване за начинаещи | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
курс трз и социално осигуряване за начинаещи
Цена
360 лв.
ЦПО Треинсофт
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО Треинсофт,  преди 95 дни
Начало: 12 ноември 2016 г. 60 учебни часа Лектор: Валентина Георгиева Цена: 360 лв. * ПОЛЗИ ОТ КУРСА ТРЗ ЗА НАЧИНАЕЩИ Курсът ТРЗ има за цел да запознае начинаещите с нормативната уредба в България, засягаща човешките ресурси в дружествата и фирмите. Включва практическо обучение за назначаване на нови служители, изготвяне на ведомости за заплати и всички видове документи, които се предоставят в НАП и НОИ. Обработка на лица и работещи при сумарно време. Курсът разглежда всички необходими основни принципи в Кодекса на националното осигуряване като се решават практически казуси. Граф..
Бизнес система | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Бизнес система
гр. София, обл. София,  преди 121 дни
Повече трафик за вашия сайт, повече продажби от вашия сайт, повече пари във вашите сметки, SEO оптимизация на вашия сайт. Нямате сайт? Ние ще ви помогнем да си направите собствен сайт. Безплатно обучение.
Уникално ефективни курсове по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уникално ефективни курсове по счетоводство
Център за Тематично Обучение “WISDOM”
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Тематично Обучение “WISDOM”,  преди 204 дни
Двустранно счетоводство, Едностранно счетоводство, Оперативни счетоводители, Счетоводство за мениджъри, Практика на калкулирането, Счетоводство на аграрното предприятие, Счетоводство на туристическата дейност, Счетоводство за самоосигуряващите се, Управление на разходите във фирмата, Предотвратяване на измамите в счетоводството, Годишно счетоводно приключване и други. Формат на обучението - дистанционно. Обучения без ограничения за място и време. Академия ЕЛЕА - Център WISDOM
Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Оперативно счетоводство
Цена
180 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Канадски образователен център ” Ф и К Минкоф”,  преди 214 дни
Обучението е подходящо за начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършване на курса придобитите знания и умения веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Видове курсове-дневни, вечерни, през седмицата, съботно-неделни. 40 учебни час..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.