Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурс по трз и личен състав събото-неделен стартира на 15.05.2016 г. за 170 лв. вместо 180 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав събото-неделен стартира на 15.05.2016 г. за 170 лв. вместо 180 лв.
Цена
170 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 8 часа
ОСТЪПКАТА СЕ ПОЛЗВА САМО ПРИ ЗАПИСВАНЕ ОТ САЙТА НА ЦЕНТЪРА www.intelekt.biz Запиши се за курса от 15.05.2016 г. събото-неделен и плати 170 вместо 180 лв. КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 10 дни от 18.00 до 21.00 без събота и неделя. Назначаване на нов работник - Видове трудови договори. Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. ..
VIPКурс по счетоводство вечерен от 13.05.2016. г за 180 лв. вместо 190 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство вечерен от 13.05.2016. г за 180 лв. вместо 190
Цена
180 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 8 часа
ЗАПИШИ СЕ ПРЕЗ САЙТА WWW.INTELEKT.BIZ И ПОЛЗВАЙ ОСТЪПКА ОТ 10 ЛЕВА. КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лева вечерен от 13.05.2016 г. до 15.06.2016 г. I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени..
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
VIPОнлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна.
Цена
30 лв.
ПАРАМАУНТ С ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ПАРАМАУНТ С ЕООД,  преди 4 дни
Счетоводство. Уроци на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език. Подготовка за изпити, лятна сесия в английски и американски университети.
уроци по счетоводство  първа и втора част/за студенти в БСУ/ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
уроци по счетоводство първа и втора част/за студенти в БСУ/
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 часа
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс,финансово счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс,финансово счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Подготовка на студенти от БСУ и други ВУЗ за изпит по счетоводство/счетоводство първа и втора част, финансово и бюджетно счетоводство, спец. курс, държавен изпит/. Обучението е съобразено с изискванията за изпита.Решаване на задачи от изпити.Откриване, водене и приключване на сметки. Баланс, ОПР, Оборотна ведомост. Амортизации. Изготвяне на проекти по икономически дисциплини.
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост.Начало 13.05.2016г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост.Начало 13.05.2016г.
Цена
210 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ведомости за заплати. 7. Начисляване на ..
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска Гимназия. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за ученици от Търговска Гимназия.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Индивидуална подготовка по счетоводство за ученици от ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ- гр.Бургас. Индивидуален подход към всеки в зависимост от нивото на знания.Подготовка съобразена с изискванията на преподавателя. Помощ с подготовката на домашните. Доказани добри резултати и гарантиран успех при сериозно отношение. Провеждане на занятия в центъра – срещу хотел България,в близост до ТЪРГОВСКА ГИМНАЗИЯ.
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост.Начало 13.05.2016г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав с практическа насоченост.Начало 13.05.2016г.
Цена
210 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
Обучението е подходящо както за счетоводители, така и за хора които желаят да се занимават само с трудови договори и обработката на възнаграждения в дружеството. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Основните нормативни актове, на базата на които се провежда обучението са: Кодекс на труда, Кодекс за социалното осигуряване, ЗБДОО, ЗЗО, Наредба за работното време, отпуските и почивките. Обучението включва работа със специализан софтуер за работни заплати. Разискват се реални казуси и примери от практиката. На участниците се предоставят формуляри, които могат да се приложат неп..
Курс по практическо счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство
Цена
295 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
За начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД е разработил курс по практическо счетоводство. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършването на курса практически придобитите знания, веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Курсът се води от..
Курс по счетоводство в Бургас | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство в Бургас
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално о..
Дистанционно обучение по Управление на човешки ресурси | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Дистанционно обучение по Управление на човешки ресурси
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 7 дни
Възползвайте се от дистанционна форма на обучение за модул „Управление на човешки ресурси”! Имате възможност сами да определяте програмата си за обучение, получавайки професионална консултация за всяко едно от предвидените упражнения! 1st Business Certificate е бизнес образование за повишаване на квалификацията, разработено от преподавателски екип на Виенския икономически университет. Обучението ”Управление на човешките ресурси” е за всеки, който иска да придобие базисни знания в областта или да актуализира получените вече познанията в тази сфера. Участниците ще се запознаят с най-в..
Курс Счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс Счетоводство
Цена
250 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦПО ”ЮКОМИ”,  преди 7 дни
ЦПО’’ЮКОМИ” предлага курс по Счетоводство - 100 уч.часа за 250лв. Отчитане на собствения капитал; Отчитане на привлечения капитал. регистрация по ддс;Отчитане на ДМА, Амортизационна политика;Отчитане на краткотрайните материални и нематериални активи;Отчитане на разчетите; Отчитане на данъците в ЕТ и ООД;- Отчитане на приходите и разходите;- Годишно приключване, годишен счетоводен отчет;Отчитане дейността на предприятията при несъстоятелност и ликвидация; Организиране на счетоводството при прилагане на едностранно счетоводно записване.След курса практически придобитите знания, веднага могат д..
ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
ТРЗ и личен състав
Цена
256 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 11 дни
Курсът e част от специалност ”Оперативно счетоводство” Модул 1: Здравословни и безопасни условия на труд Модул 2: Документи и документооборот на предприятието Модул 3: Административно и трудово право Модул 4: Основи на счетоводството Какво ще знаете след обучението? •Попълване и сключване на трудови и граждански договори, увeдомления •Oбработка на отпуски, болнични листи, майчинство •Изготвяне на картотека на служители и работници •Ведомости за възнаграждения •Рекапитулации и фишове за заплати •Изчисляване на трудов и осигурителен стаж •Документи за НАП и НОИ •Документи за труд..
Оперативно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Оперативно счетоводство
Цена
690 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 11 дни
Курсът е част от специалност ”Оперативно счетоводство” и включва знания за цялата текуща счетоводна дейност. Модул 1: Основи на счетоводството Модул 2: ТРЗ и личен състав Модул 3:Счетоводство на фирмата - I част Модул 4:Счетоводство на фирмата - II част Модул 5:Компютърно счетоводство Какво ще знаете след обучението? *Фактуриране, работа с клиенти *Начисляване на работни заплати и осигуровки *Изготвяне на справки и отчети *Самостоятелно обработване на счетоводна информация и документация на фирмата. Форма на обучение: 1.Индивидуална, групова, дистанционна (on-line) Занятията се ..
Банково дело | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Банково дело
Цена
690 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Сдружение ”Наш свят”,  преди 11 дни
Курсът разглежда проблематиката на финансовото посредничество, структурата на финансовия сектор и мястото на банките в него. След завършване на обучението, курсистите ще могат: * Да използват модерните банкови продукти и услуги; * Да усвоят документооборота при кредитиране, лизинг, факторинг и др. * Да се запознаят с кадровата политика и изисквания към човешките ресурси на пет банки * Да научат банково счетоводство и други предмети, свързани с него. Обучението е в дистанционна форма и осигурени практически часове
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 12 дни
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 12 дни
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Курсове за обучение в областта на икономиката | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курсове за обучение в областта на икономиката
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПИЕР БУРДИЙО,  преди 17 дни
Финансова отчетност ЦПО Пиер Бурдио стартира прием на документи за обучение по: Митническа и данъчна администрация Митническо и данъчно обслужване Бизнес – администрация Счетоводна отчетност Малък и среден бизнес
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ.Счетоводство първа и втора част,бюджетно,държ.изпит. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ.Счетоводство първа и втора част,бюджетно,държ.изпит.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 24 дни
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство.Счетоводство-първа и втора част,финансово,бюджетно,банково,спец.курс.Подготовка за държавен изпит.Решаване на задачи,откриване,водене,приключване на сметки.баланс,ОПР,оборотна ведомост.Амортизации,лизинг.Консултации.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 24 дни
Индивидуална подготовка за изпити по счетоводство на студенти от ИУ-Варна- основи на счетоводството,финансово счетоводство.Решаване на задачи.Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Откриване,водене,приключване на счетоводни сметки.Синтетични и аналитични сметки.Методи на изписване на стоково-материални запаси.Консултации.Решаване на курсови задачи по счетоводство.
руски език индивидуално за счетоводители | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
руски език индивидуално за счетоводители
Цена
25 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за преводи и обучения Принсиер,  преди 27 дни
Езиково обучение за счетоводители на руски език. Счетоводна терминология, лексика и граматика на руски език. Начало на обученията в началото и средата на месеца. 12 занимания по 25 лева всяко
Курс ”Фирмено счетоводство” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ”Фирмено счетоводство”
Цена
350 лв.
ЗЕНИТ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ЗЕНИТ,  преди 27 дни
Курс по „Фирмено счетоводство“ подходящ за всички, които работят или желаят да работят в сферата на счетоводството, собственици на малки и средни фирми, които искат да получат финансови знания и грамотност, полезни при управление на бизнеса, студенти по счетоводство, които имат желание да научат повече. В резултат на обучението ще придобиете знания за: нормативната уредба, регламентираща счетоводната дейност, счетоводните операции и технологията на осъществяването им, финансово-счетоводния контрол, данъчното облагане, здравното и социално осигуряване, воденето на счетоводна документация, го..
Уроци по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Шумен
Уроци по счетоводство
Цена
5 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Никола Йорданов,  преди 28 дни
Давам уроци по основи на счетоводството и счетоводство на предприятието. Завършил съм икономическа гимназия и в момента съм 4-ти курс студент със специалност счетоводство и контрол и завършена квалификация икономическа педагогика.Имам солидни познания в областта на счетоводството.
семинар/обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
семинар/обучение
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 66 дни
Безплатен семинар „Всичко за кредитите от „А” до „Я” На 27-02-2016г. ЦПО „Стил” организира безплатен семинар за настоящи и бъдещи ползватели на Ипотечни, Потребителски, Авто кредити и лизинги. -Формата на семинара е консултация и дискусия; -Ще получитe актуални съвети и новини; -Информация за най-изгодните кредити; -Често задавани въпроси. На всички ваши въпроси ще отговори Експерт банково кредитиране.
НИККОЛ-счетоводно обслужване | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
НИККОЛ-счетоводно обслужване
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: НИККОЛ,  преди 78 дни
Предлага пълно счетоводно обслужване, предимно на малки и средни предприятия- ДДС, заплати, осигуровки, ГФО, ГДД, изготвяне на справки и предоставяне на информация за НАП, НОИ, НСИ, БНБ.
Финансов мениджмънт и инвестиции- e-learning | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Финансов мениджмънт и инвестиции- e-learning
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 87 дни
Финансовият мениджмънт обхваща планирането, разпределянето и контрола на капитала и на инвестициите на една организация. Онлайн семинарът по ”Финансов мениджмънт и инвестиции” на 1ВС ще Ви даде всеобхватни практически знания за инвестиционното планиране, инвестиционните изчисления и различните стратегии за финансиране и осигуряване на капитал. Курсът ”Финансов мениджмънт и инвестиции” е за всеки, който иска да придобие знания за финансовото планиране, финансирането и изчисляването на инвестиции или иска да обогати компетенциите си. Съдържание на обучението Финансов мениджмънт и инвестиции:..
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 95 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.