Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
30 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКурс Счетоводство и контрол | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс Счетоводство и контрол
Цена
450 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 3 часа
ЕОЦ ГЛОБУС , организира курс по СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМИТЕ И МАЛКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ СЪБОТНО-НЕДЕЛЕН КУРС ВЕЧЕРЕН КУРС ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ Гарантираме качествено обучение благодарение на екипа ни от преподаватели. ПРОГРАМА НА КУРСА- Счетоводна политика;- Отчитане на собствения собствения капитал;- Отчитане на привлечения капитал. регистрация по ддс;- Отчитане на ДМА, Амортизационна политика.- Лизингови договори;- Отчитане на краткотрайните материални и нематериални активи;- Отчитане на разчетите;- Отчитане на данъците в ЕТ и ЕООД;- Отчитане на приходите и разходите;-..
VIPЕЛВИС ПРЕСЛИ-  ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ПРОМОЦИЯ-ЦЯЛАТА СТРАНА- фирмено счетоводство счетоводна програм
Цена
320 лв.
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
гр. София, обл. София,  Подател: ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ,  преди 2 дни
ЕЛВИС ПРЕСЛИ- ЦЯЛАТА СТРАНА-ПРОМОЦИЯ- ВАРНА,ПЛОВДИВ,СОФИЯ,БУРГАС,ДОБРИЧ,ШУМЕН,В.ТЪРНОВО- организира професионални индивидуални курсове ПРОМОЦИЯ - ДО 30.12 за фирмено счетоводство, едностранно, двустранно,320 лева също и комбиниран - накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издавa международен сертификат за страната и чужбина с лиценз вноските на курса могат да се внесат на два пъти. Други градове - ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ -
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
VIPКурс ТРЗ и Личен състав, от 01.Декември 2015 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и Личен състав, от 01.Декември 2015
Цена
160 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 4 дни
Глобус център ООД предлага обучение ТРЗ и Личен състав Програма на курса: 1. Трудови договори 2. Определяне на минималния осигурителен праг 3. Регистрация на трудовите договори 4. Трудови характеристики 5. Отпуски по трудов договор 6.Осигуряване по трудови договори 7. Болнични 8.Практически занимания: - Съставяне на разчетно-платежна ведомост за заплати; - Попълване на платежни нареждания към бюджета за осигурителните вноски. - Изчисляване на болнични ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН ПРЕПОДАВАТЕЛ - ПРАКТИК Малки групи, практически занимания. Издава се Удостоверение за професионална квал..
Професионално обучение и дистанционно обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Професионално обучение и дистанционно обучение
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
ЦПО ”Хармония” е лицензиран доставчик на обучение и предлага професионално обучениe , обучение по чужди езици, ключови компетентности с квалифицирани преподаватели и форми на обучение от вкъщи: дистанционно обучение, задочно, смесено или присъствено при нас. Обучения с ваучери и срещу заплащане. Възможности за качествено обучение в над 140 професии! Посетете нашият сайт http://www.obuchavame.com сега за повече информация.
Офис- мениджър | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Офис- мениджър
Цена
540 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 20 часа
Курсове и индивидуално обучение по професия ОФИС- МЕНИДЖЪР в център Давитоз, лицензиран от Националната агенция за професионално образование - Едномесечни, двумесечни и индивидуални курсове - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра на града до пожарната - Форма на провеждане: редовна присъствена и онлайн според желанията на курсиста - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина - 540 лв/в група, 690 лв/ индивидуално - Възможност за явяване на изпит, без посещаване на курс, за да получите междунар..
ТРЗ курс - личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ курс - личен състав
Цена
198 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Националната агенция за професионално обучение, провежда курсове и индивидуално обучение по ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове - Практическа насоченост - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Националната агенция за професионално обучение - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курсовет..
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 ден
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
Курс по практическо счетоводство. Начало 28.11.2015г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство. Начало 28.11.2015г.
Цена
260 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ КЪМ СЧЕТОВОДЕН ОФИС „БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009”ЕООД ОРГАНИЗИРА КУРСОВЕ ПО ПРАКТИЧЕСКО СЧЕТОВОДСТВО. Обучението е подходящо за начинаещи със счетоводно и икономическо образование, желаещи да работят като счетоводители, но не притежават реален практически опит. Курсът е насочен и към представители на малките и средните предприятия, които имат желание да придобият знания по счетоводство. Програмата е изцяло ориентирана към упражнения. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен ..
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс, бюджетно, държ. изпит. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс, бюджетно, държ. изпит.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Подготовка на студенти от БСУ и други ВУЗ за изпит по счетоводство/счетоводство първа и втора част, финансово и бюджетно счетоводство, спец. курс, държавен изпит/. Решаване на задачи, откриване, водене и приключване на сметки. Баланс, ОПР, Оборотна ведомост. Амортизации. Изготвяне на проекти по икономически дисциплини.
Курс ТРЗ и личен състав. Начало 04.12.2015г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав. Начало 04.12.2015г.
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ведомости за заплати. 7. Начисляване на болнични,..
Курс по практическо счетоводство.Начало 28.11.2015г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство.Начало 28.11.2015г.
Цена
260 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
За начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД е разработил курс по практическо счетоводство. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършването на курса практически придобитите знания, веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Курсът се води от..
Курс ТРЗ и личен състав. Начало 04.12.2015г. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав. Начало 04.12.2015г.
Цена
150 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
Обучението е подходящо както за счетоводители, така и за хора които желаят да се занимават само с трудови договори и обработката на възнаграждения в дружеството. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Основните нормативни актове, на базата на които се провежда обучението са: Кодекс на труда, Кодекс за социалното осигуряване, ЗБДОО, ЗЗО, Наредба за работното време, отпуските и почивките. Обучението включва работа със специализан софтуер за работни заплати. Разискват се реални казуси и примери от практиката. На участниците се предоставят формуляри, които могат да се приложат неп..
Курс по счетоводство в Бургас | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство в Бургас
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално о..
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
Център за професионално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Център за професионално обучение
ДЕЛТА-Център за професионално обучение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДЕЛТА-Център за професионално обучение,  преди 3 дни
Център за Професионално Обучение ДЕЛТА предлага изключително успешни курсове за 2-ра и 3-та степен, съгласно Европейската Рамка за Професионална Квалификация. Курсът може да бъде редовен или задочен в рамките на две години/по два семестъра на учебна година/. Успешно преминалите курс на обучение получават СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, съгласно Европейското законодателство. За допълнителна информация: ПЛОВДИВ, ул. Булаир № 26 етаж IV, Работно време: понеделник до петък от 09:00 до 17:00 Зимно работно време: за периода 01.12. - 01.02.16, от понеделник до петък от 09:00 до 13..
Курс по трз и личен състав вечерен    стартира на 30.11.2015 г. за 170 лв. вместо 180 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав вечерен стартира на 30.11.2015 г. за 170 лв. вместо 180 лв.
Цена
170 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 6 дни
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 30.11.2015 г. вечерен КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ВЕЧЕРЕН 40 учебни часа - 180 лева 10 дни от 18.00 до 21.00 без събота и неделя. Назначаване на нов работник - Видове трудови договори . Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за начален и периодичен инструктаж по безопасност на труда. 2. Изготвяне на в..
Курс по счетоводство събото-неделен- за дата 21.11.2015 г. за 170 лв. промо цена вместо 190 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен- за дата 21.11.2015 г. за 170 лв. промо цена вместо 190
Цена
170 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 6 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева събото-веделен от 21.11.2015 г. до 20.12.2015 г. 10 дни само събота и неделя I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи, от..
Счетоводство на предприятието  - 50 уч. часа съботно-неделен от 13 декември | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Счетоводство на предприятието - 50 уч. часа съботно-неделен от 13 декември
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 7 дни
Информация 50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 09:00 до 13:45 Начало на курса: 13.12.2015 Продължителност: 1 МЕСЕЦ Промоция: запишете курс с Ваш приятел, вземете 10 % отстъпка от цената на обучението Обучението включва: 1.Обща теория на счетоводната отчетност 12учебни часа 2.Счетоводство на фирмата 30 учебни часа 3.Практическа част- годишно приключване, Баланс, ОПР, счетоводен програмен продукт АЖУР-Л - 12 учебни часа/Микроинвест
Курс ТРЗ И СО, 50 уч. часа съботно-неделен от 21 ноември | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ И СО, 50 уч. часа съботно-неделен от 21 ноември
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 14 дни
Общо часове: 50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 14:00 до 18:30 Начало на курса: 21.11.2015 Продължителност: 1 месец Промоция: запишете курс с Ваш приятел, вземете 10 % отстъпка от цената на обучението Обучението включва: 1.Нормативна уредба - 10учебни часа 2.Трудови договори - 20 учебни часа 3.Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 учебни часа 4.Изготвяне на ведомости за заплати - 10 учебни часа Участниците в курса ще получат: -Методологически информационни материали по темите на курса; -Удостоверение за професионална квалификац..
Безплатни професионални обучения с ваучери от бюрото по труда | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Безплатни професионални обучения с ваучери от бюрото по труда
Виктория ПМ ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Виктория ПМ ЕООД,  преди 16 дни
Център за професионално обучение - Виктория ПМ организира безплатни професионални обучения с ваучери от Бюрото по труда по професии и специалности в направления: Стопанско управление, администрация и информатика Техника, строителство и архитектура Архитектура и строителство Производство и преработка Селско, горско и рибно стопанство Социални услуги, услуги за личността Опазване на околната среда За списъка с предлаганите професии и специалности можете да посетите сайта ни: Център за професионално обучение - Виктория ПМ Лицензия № 200312104 от 03.12.2003 г. изд. от НАПОО
Курс ТРЗ и личен състав 13.11.2015 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав 13.11.2015
Цена
160 лв.
ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗОВТЕЛЕН ЦЕНТЪР ГЛОБУС ООД,  преди 18 дни
Европейски образователен център Глобус, стартира курс ТРЗ и личен състав. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Целта на обучението е да изгради практически и базисни знания в областта на администрирането на персонала и заплатите (ТРЗ и Личен състав), както и да създаде цялостна представа за системата за администриране на персонала и заплатите, и връзката й с другите системи в организациите. В обучението се разискват реални казу..
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО-ЕКСПЕРТНА КАНТОРА САНИ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО-ЕКСПЕРТНА КАНТОРА САНИ
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 8 лв/уч.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Курсове по счетоводство и ТРЗ от ФОХЕЛ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курсове по счетоводство и ТРЗ от ФОХЕЛ
Цена
8 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за обучение ФОХЕЛ,  преди 57 дни
Предлагаме курсове по счетоводство, изготвяне на ГФО, ТРЗ и личен състав. Курсът е насочен към продобиване на практически знания и умения.
Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велинград
Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград
Цена
400 лв.
гр. Велинград, обл. Пазарджик,  Подател: Частен Професионален колеж Булпрогрес-Велинград,  преди 80 дни
Частен професионален колеж „Булпрогрес Велинград” обявява прием за учебната 2015/2016 г. - „Организация и управление на хотелиерството” – професия Хотелиер - „Предприемачество и мениджмънт” – професия Фирмен мениджър - „Спортно – туристически дейности” – професия Инструктор спортно-туристически дейности Срок на обучение – 2 години. Възможност за продължаване на обучението в бакалавърските програми на ВУЗ. Колежът има договореност с едни от най-големите и престижни Висши учебни заведения в страната! Ще ни откриете в сградата на ОДК, ет. 2, Записването започна!
Успей в България - Как да успеем в нашия бизнес | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Успей в България - Как да успеем в нашия бизнес
Цена
82.47 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Preso Peev,  преди 81 дни
Здравейте, ние в Успей в България предлагаме курсове за вашия бизнес и личностно развитие. Ние предлагаме пакет (Основно ниво) за 47 долара с много курсове за вашия бизнес и личностно развитие. Също предлагаме лично ваш Уни-блог който е направен така, че да всичко написано в него като публикация да се намира с ключови думи в Гугъл и така да можете да улесните вашия бизнес. Ако желаете да се присъедините влезте в сайта добавен в контактите на обявата и като влезте в сайта отидете в страничката Работете с нас и нека да започваме.
ТЕЛЕФОННИ КОМУНИКАЦИИ И ПРОДАЖБИ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
ТЕЛЕФОННИ КОМУНИКАЦИИ И ПРОДАЖБИ
Цена
195 лв.
Академия за Лидери
гр. София, обл. София,  Подател: Академия за Лидери,  преди 263 дни
ЦЕЛ НА СЕМИНАРА: Придобиване на увереност и практически умения за ефективни телефонни комуникации и продажби ОТКРИЙТЕ СЕДЕМТЕ ГРЕШКИ В РАЗГОВОРА: 1. Продавач: Добър ден! Търся г-н Цветанов? (на мобилния телефон) Клиент: Намирате го. 2. Продавач: Може ли да Ви отнема 2 минути? Клиент: (колебание, пауза) Кажете! 3. Продавач: Казвам се Поли Чешитева. Обаждам се от „Марк и Ко“. Преди две седмици Ви изпратих мейл с презентация на нашата фирма, разгледахте ли я? Клиент: колебание, пауза) Спомням си нещо.., прелистих я. 4. Продавач: Обаждам се, защото мисля ..
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.