Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
42 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPУроци по счетоводство. Финансово счетоводство. Управленско счетоводство. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Уроци по счетоводство. Финансово счетоводство. Управленско счетоводство.
Цена
30 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 часа
Счетоводен офис ПАРАМАУНТ С ЕООД , http://accounting-bg.eu , предлага: Уроци по счетоводство. Финансово счетоводство. Управленско счетоводство. Работа със счетоводен софтуер. Счетоводна обработка на документи на реални фирми. Счетоводство на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език.
VIPкурсове по счетоводство, валутни касиери, ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, валутни касиери, ТРЗ и личен състав
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 часа
курсове по счетоводство, валутни касиери, ТРЗ и личен състав, квалифицирани преподаватели, сертификат
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв.
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА НА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ ЗА  ИЗПИТИ  ПО СЧЕТОВОДСТВО. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА НА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ ЗА ИЗПИТИ ПО СЧЕТОВОДСТВО.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Подготовка на студенти за изпит по счетоводство.Решаване на задачи,откриване,водене и приключване на сметки.Баланс,ОПР,Оборотна ведомост.Амортизации.Консултации.Бюджетно счетоводство.Финансово счетоводство.Спец.курс счетоводство.Счетоводство първа и втора част.Държавен изпит.
курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курс ТРЗ и личен състав
Цена
150 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 часа
Обучението е подходящо както за начинаещи,така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование,желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси,но не притежават реален практически опит.Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1.Трудови договори.2.Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП.3.Изготвяне досие на работник.4.Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии.5.Осигуряване по трудови договори.6.Изготвяне ведомости за заплати.7.Начисляване на болнични,майчинство,отпус..
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ ОТ БСУ И ДРУГИ ВУЗ/финансово;спец.курс;бюджетно;първа и втора част;държавен изпит/.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Решаване на задачи по финансово счетводство.Баланс,ОПР,оборотна ведомост,амортизации.Бюджетно счетоводство.Консултации.
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Счетоводство; ТРЗ и личен състав- курсове и индивиуално обучение с практическа насоченост.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 1 ден
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ТРЗ- труд, работна заплата и личен състав
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Министерството на образованието и науката, провежда курсове и индивидуално обучение по ТРЗ труд и работна заплата- личен състав - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението - 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курс..
ОФИС- МЕНИДЖЪР | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ОФИС- МЕНИДЖЪР
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 1 ден
Курсове и индивидуално обучение по професията ”Офис- мениджър” в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни курсове, двумесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн - Преподаватели педагози с дългогодишен практически опит - Лицензирани международно валидни сертификати от Министерството на Образованието и Науката - Всеки, който има 6 или повече месеца трудов стаж по проф..
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
СЧЕТОВОДСТВО ЗА  БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО ЗА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕT -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА за ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ ПО СЧЕТОВОДСТВО +ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ за БСУ
СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
СЧЕТОВОДСТВО
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензиран от Министерството на образованието и науката, курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението - 6 седмични и 2 месечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, индивидуално обучение 300 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели..
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ- ЗАСТРАХОВАТЕЛ- КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ- ЗАСТРАХОВАТЕЛ- КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Лицензирани курсове и индивидуално обучение по специалност ”ЗАСТРАХОВАТЕЛ (ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН АГЕНТ)” в център Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни и двумесечни курсове - Часове по теория и практика - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Преподаватели с дългогодишен практически опит - При плащане с една вноска 390 лв/ група, 440 лв/ индивидуално, при плащане с две вноски 2 х 220 лв/ група, 2 х 245 лв/ индивидуално - Лицензирани сертификати с валидност в България и в чужбина - Всеки, който има 6 или повече месе..
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Валутен касиер- курсове и индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ, лицензиран от Министерството на образованието и науката, провежда курсове и индивидуално обучение за ВАЛУТЕН КАСИЕР - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - Практическа насоченост на обучението, 5 седмични курсове и индивидуално обучение - Възможност за провеждане на занятията в образователния център или онлайн - Групова подготовка 198 лв, индивидуално обучение 240 лв - Лицензиран сертификат от Министерството на Образованието и Науката - Преподаватели с дългогодишен практически и преподавателски опит Започване на курсовете в началото и в сре..
Бизнес секретарки- курсове и индивидуално обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Бизнес секретарки- курсове и индивидуално обучение
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 2 дни
Курсове и индивидуално обучение по професията ”Бизнес секретарка” в център за професионално обучение Давитоз, лицензиран от Министерството на Образованието и Науката с лиценз номер 201112927 - Едномесечни и двумесечни курсове и индивидуално обучение - Часове по теория и практика, с включено обучение по компютърна грамотност и език по избор (английски, немски, руски, испански, френски или италиански) - Провеждане на занятията в центъра до пожарната - Форми на обучение: присъствена, задочна или онлайн по избор на курсиста - Преподаватели с дългогодишен практически опит - Лицензирани межд..
Три модулен курс по счетоводство с професионална насоченост в Алфабет !!! | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Три модулен курс по счетоводство с професионална насоченост в Алфабет !!!
Цена
1 лв.
АЛФАБЕТ  ЦЕНТЪР
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР,  преди 3 дни
АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на счетоводството. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи, отчитане на материалите,отчитане на доставчици и клиенти  ,отчитане на разплащател..
двустранно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
двустранно счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
обучение по двустранно счетоводство, индивидуално, групово, уроци и консултации
Курс на ИАТА/УФТАА-Варна | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс на ИАТА/УФТАА-Варна
Цена
2 250 лв.
Ivan Stoyanov
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ivan Stoyanov,  преди 4 дни
Курс на IATA/UFTAA –/Монреал-Канада/ за туроператори и туристически агенти м.ФЕВРУАРИ-МАРT -2015г-Варна. -Придобиване на ПРАВА за работа в туристически агенции и летища при издаване на билети за самолети . - ОБЕКТИВНА и СВЕТОВНО призната диплома която Ви дава възможност и гаранция за професионална реализация. -ДИПЛОМАТА Ви осигурява солидна основа за непрекъснато КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ с легитимация за ЦЕЛИЯ СВЯТ и без СРОК на давност. За контакт –Варна Иван Стоянов
Бизнес информационни технологии, 2 семестъра | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Велико Търново
Бизнес информационни технологии, 2 семестъра
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: ВТУ Св.св.Кирил и Методий,  преди 8 дни
ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, Център за квалификация Бизнес информационни технологии, 2 семестъра; задочно/дистанционно. За професионални бакалаври, бакалаври и магистри Свидетелство за професионална квалификация „ИНФОРМАТИК” към дипломата. Семестриална такса - 340 лв
Курс по трз и личен състав стартира на 03.12.2014 г. за  170 лв. вместо 180 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по трз и личен състав стартира на 03.12.2014 г. за 170 лв. вместо 180 лв.
Цена
170 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 18 дни
www.intelekt.biz Запиши се за курса от 03.12.2014 г. и плащаш само 170 лв. вместо 180 лв.! КУРС ТРЗ и ЛИЧЕН СЪСТАВ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 40 учебни часа - 180 лева вечерни 10 работни дни. 1. Назначаване на нов работник - Видове трудови договори . Работа с програмен продукт за назначаване и прекратяване на трудови договори в НОИ. Изготвяне на лично досие на работника. Изготвяне на длъжностна характеристика. Работа с НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ И НАЦИОНАЛЕН КЛАСИФИКАТОР НА ПРОФЕСИИ. Водене книги за начален и периодичен инструктаж по безопасност на труда. 2. Изготвяне..
Уроци по счетоводство за студенти | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
След 18 часа, събота и неделя.
Курс  ТРЗ и Личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Курс ТРЗ и Личен състав
Цена
150 лв.
Консулт Ай Джи
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Консулт Ай Джи,  преди 23 дни
Специализирано обучение по ТРЗ и личен състав, включва теми, като: трудови договори, осигуряване, ведомости за заплати. Необходимо е курсистите да имат основни счетоводни знания и базови компютърни умения. Лектор с богат практически опит. Работи се в малки групи, с възможности за дневни, вечерни, съботни обучения. Възможност за започване веднага!!!
Курс по счетоводство събото-неделен-промоция 180 лв. за дата 10.01.2015 г. вместо 190 лв. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство събото-неделен-промоция 180 лв. за дата 10.01.2015 г. вместо 190 лв.
Цена
190 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 23 дни
КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 190 лева събото-неделен начало 10.01.2015 г. 5 съботи и 5 недели I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на дълготрайни материални активи, отчитане на получени и дадени под наем материални дълготрайни активи, отчитане на мат..
Пиратски курс “Нови полезни умения за общуване - Обучение Приключение” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Пиратски курс “Нови полезни умения за общуване - Обучение Приключение”
eTicketsMall
гр. София, обл. София,  Подател: eTicketsMall,  преди 25 дни
Академия за лични и социални умения - АЛСУ организира Пиратски курс “Нови полезни умения за общуване - Обучение Приключение” - 6 седмици Начало: на 10.12.2014 от 18:00 в София, кв. „Лозенец“, ул. „Цветна градина“ №10 Вземете билети онлайн през eTicketsMall!
Пътят към успеха. Пловдив | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Пътят към успеха. Пловдив
eTicketsMall
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: eTicketsMall,  преди 25 дни
Академия за лични и социални умения - АЛСУ организира двудневен семинар на тема “Пътят към успеха. Тайни на презентирането, представянето и публичното говорене” от 10:00 на 06 и 07.12.2014 г. в гр. Пловдив, ул. „11-ти април“ Хакафе, сутерен Вземете билети онлайн през eTicketsMall!
Практическо обучение по счетоводство и управление на малък бизнес | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Практическо обучение по счетоводство и управление на малък бизнес
Цена
180 лв.
РЕКС КОНСУЛТИНГ ПЛОВДИВ ЕООД
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: РЕКС КОНСУЛТИНГ ПЛОВДИВ ЕООД,  преди 31 дни
> Ще Ви покажем лесни и ефективни методи, чрез които да се справяте бързо и качествено с поставените задачи > Обучението е гаранция за компетентност и успешно реализиране > Работа с реална информация и документи, внимание към детайлите и дествителните изискавания > Ще придобиете умения за разпознаване и контрол на фирмена документация, познания за счетоводната информация, която носят различните документи и как се отразява в счетоводен софтуер > Ще получите цялостна представа за основните моменти в счетоводното отчитане и анализ > Малки групи от 3 до 6 човека, индивидуал..
икономика-счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Ямбол
икономика-счетоводство
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Диана Делчева Иванова,  преди 33 дни
Давам уроци и консултации по счетоводство и контрол за ученици,колежани,студенти и начинаещи счетоводители.Уроците могат да се провеждат и онлайн.
за млади счетоводители | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
за млади счетоводители
Цена
165 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 34 дни
Обучението е подходящо както за начинаещи така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Ще се запознаете с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост.Обучението се извършва в реална работна среда с реални документи.Групи от 3-5 лица.До 60 уч.часа.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg