Обучение, курсове

Бизнес, Администрация, Счетоводство

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
39 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКомпютърно счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Компютърно счетоводство
Цена
139 лв.
НАСИ ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: НАСИ ЕООД,  преди 1 ден
Ниво: За начинаещи ◦ Сертификат: Национално признат Удостоверение на МОН за част от професия. ◦ Място на провеждане: кв. Център, ул./бул. Струма № 2А, София ◦ Начална дата: 13/февруари/2016 14:00 ч. Информация - Съботно -неделен Работа с Бизнес Навигатор. Изцяло практически насочен курс с продължителност 2 седмици Х 2 занимания Х 6 уч. часа = 24 уч. часа. Цена 139 лв.
VIPКурс по счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по счетоводство
Цена
650 лв.
НАСИ ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: НАСИ ЕООД,  преди 3 дни
Ниво: За начинаещи ◦ Сертификат: Удостоверение Удостоверение на МОН за част от професия. ◦ Място на провеждане: кв. Център, ул./бул. Струма № 2А, София ◦ Начална дата: 14/март/2016 18:00 ч. до 05/Юли/2016 ◦ Крайна дата за записване: 14/март/2016 Информация Курсът е с продължителност 160 уч. часа. Заниманията ще се провеждат три пъти седмично, като курсът е с практическа насоченост. Осигурени всички необходими учебни материали и пособия. Курсовете се провеждат от висококвалифициран лектор с богат професионален опит в сферата на счетоводството. Заниманията са изцяло присъств..
VIPкурсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
курсове по счетоводство, ТРЗ, валутен касиер и др.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
лицензирани курсове за счетоводител, ТРЗ труд и работна заплата и личен състав, валутен касиер, секретарка, брокер на недвижими имоти, митнически и данъчен посредник, застрахователен агент, касиер/ка, машинопис, офис- мениджър, продавач- консултант, козметик, фризьор, маникюрист, гримьор, масажист, едномесечни и двумесечни курсове 195 до 590 лв..
VIPДвудневен курс за социални и лични асистенти, домашни помощници | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Двудневен курс за социални и лични асистенти, домашни помощници
Цена
70 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Социално-Информационен Център ”УСМИВКА” съвместно с лицензиран Център за Професионално Обучение ”МАРА-ДИСО” ЕООД организират двудневен курс за СОЦИАЛНИ и ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ , ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ . Курсът ще се проведе на 20 и 21 февруари от 9.00ч. в сградата на РИО-Бургас. Такса за участие - 70 лв. за двата дни, лекциите се водят от професионален преподавател. След приключване на курса, СИЦ ”УСМИВКА” издава ”Удостоверение за управление и предоставяне на социални услуги”. Курсът е подходящ за упражняващите тези професии в социалната сфера без сертификат за дейността, както и за такива, които..
Счетоводство на предприятието  - 50 уч. часа съботно-неделен от 27 февруари 2016 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Счетоводство на предприятието - 50 уч. часа съботно-неделен от 27 февруари 2016
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 4 часа
Информация 50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 09:00 до 13:45 Начало на курса: 27.02.2016 Продължителност: 1 МЕСЕЦ Промоция: запишете курс с Ваш приятел, вземете 10 % отстъпка от цената на обучението Обучението включва: 1.Обща теория на счетоводната отчетност 12учебни часа 2.Счетоводство на фирмата 30 учебни часа 3.Практическа част- годишно приключване, Баланс, ОПР, счетоводен програмен продукт АЖУР-Л - 12 учебни часа/Микроинвест
Курс ТРЗ И СО, 50 уч. часа съботно-неделен от 27 февруари 2016 | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс ТРЗ И СО, 50 уч. часа съботно-неделен от 27 февруари 2016
Цена
260 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЦПО към ”Сдружение Информа”,  преди 4 часа
Общо часове: 50 учебни часа Време на провеждане: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - от 14:00 до 18:30 Начало на курса: 27.02.2016 Продължителност: 1 месец Промоция: запишете курс с Ваш приятел, вземете 10 % отстъпка от цената на обучението Обучението включва: 1.Нормативна уредба - 10учебни часа 2.Трудови договори - 20 учебни часа 3.Осигуряване по трудови и извънтрудови правоотношения - 10 учебни часа 4.Изготвяне на ведомости за заплати - 10 учебни часа Участниците в курса ще получат: -Методологически информационни материали по темите на курса; -Удостоверение за професионална квалификац..
Курс ”Попълване на годишни данъчни декларации” | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ”Попълване на годишни данъчни декларации”
Цена
35 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение,  преди 5 часа
Курс ”Попълване на годишни данъчни декларации”; Продължителност - 2 ЛЕКЦИИ; Начало - 07.03.2016г.; Лектор - Експерт Счетоводител.
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс,финансво счетоводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ. Счетоводство I и II част,спец.курс,финансво счетоводство
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Подготовка на студенти от БСУ и други ВУЗ за изпит по счетоводство/счетоводство първа и втора част, финансово и бюджетно счетоводство, спец. курс, държавен изпит/. Решаване на задачи, откриване, водене и приключване на сметки. Баланс, ОПР, Оборотна ведомост. Амортизации. Изготвяне на проекти по икономически дисциплини.
Курс по практическо счетоводство. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство.
Цена
260 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ КЪМ СЧЕТОВОДЕН ОФИС „БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009”ЕООД ОРГАНИЗИРА КУРСОВЕ ПО ПРАКТИЧЕСКО СЧЕТОВОДСТВО. Обучението е подходящо за начинаещи със счетоводно и икономическо образование, желаещи да работят като счетоводители, но не притежават реален практически опит. Курсът е насочен и към представители на малките и средните предприятия, които имат желание да придобият знания по счетоводство. Програмата е изцяло ориентирана към упражнения. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен..
Курс ТРЗ и личен състав | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за кандидати със счетоводно и икономическо образование, желаещи да се реализират в сферата на Човешките ресурси, но не притежават реален практически опит. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. 40учебни часа: 1. Трудови договори. 2. Работа с програмен продукт за обявяване на трудови договори в НАП. 3. Изготвяне досие на работник. 4. Работа с национален класификатор на икономически дейности и национален класификатор на професии. 5. Осигуряване по трудови договори. 6. Изготвяне ведомости за заплати. 7. Начисляване на ..
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 8 часа
Индивидуална подготовка по счетоводство за студенти от ИУ-Варна.Решаване на задачи.Откриване,водене,приключване на сметки.Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Консултации.
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Варна
Уроци по счетоводство за студенти от ИУ-Варна
гр. Варна, обл. Варна,  преди 8 часа
Индивидуална подготовка за изпити по счетоводство на студенти от ИУ-Варна- основи на счетоводството,финансово счетоводство.Решаване на задачи.Баланс,ОПР,оборотна ведомост.Откриване,водене,приключване на счетоводни сметки.Синтетични и аналитични сметки.Методи на изписване на стоково-материални запаси.Консултации.Решаване на курсови задачи по счетоводство.
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ.Счетоводство първа и втора част,бюджетно,държ.изпит. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство за студенти от БСУ.Счетоводство първа и втора част,бюджетно,държ.изпит.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 8 часа
Индивидуална подготовка на студенти от БСУ за изпити по счетоводство.Счетоводство-първа и втора част,финансово,бюджетно,банково,спец.курс.Подготовка за държавен изпит.Решаване на задачи,откриване,водене,приключване на сметки.баланс,ОПР,оборотна ведомост.Амортизации,лизинг.Консултации.
Курс по счетоводство ВЕЧЕРЕН- за дата 13.03.2016 г. за 190 лв. промо цена | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Пловдив
Курс по счетоводство ВЕЧЕРЕН- за дата 13.03.2016 г. за 190 лв. промо цена
Цена
190 лв.
EТ ЗОРА
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: EТ ЗОРА,  преди 13 часа
ЗАПИШИ СЕ ПРЕЗ САЙТА WWW.INTELEKT.BIZ И ПОЛЗВАЙ ОСТЪПКА ОТ 10 ЛЕВА . КУРС ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ СЧЕТОВОДСТВО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ 60 учебни часа - 180 лева ВЕЧЕРЕН от 13.03.2016 г. до 16.04.2016 г. 15 дни без събота и неделя три пъти седмично от 17.45 часа I. Модул Теория - същност и особености на счетоводната отчетност, обекти на счетоводно отчитане, активи и пасиви, видове стопански операции, откриване, водене и закриване на сметки, оборотна ведомост, мемориален ордер; II. Модул Счетоводно отчитане - способи на счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, отчитане на ..
Курс по счетоводство в Бургас | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по счетоводство в Бургас
Цена
260 лв.
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ,  преди 16 часа
ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ- лицензирани курсове и индивидуално обучение по СЧЕТОВОДСТВО - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни занятия - Практическа насоченост - 6-седмични и двумесечни курсове - Форми на обучение: присъствена, задочна и онлайн според желанията на курсиста - Възможност за явяване само на изпит, без да се посещава курс, за да получите лицензиран международно валиден сертификат - Подготовка на студенти от Бургаския университет и на ученици от търговската гимназия - За помощник-счетоводител и главен счетоводител - Групова подготовка 260 лв/ курс, 300 лв/ индивидуално о..
Курс по практическо счетоводство. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс по практическо счетоводство.
Цена
260 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 1 ден
За начинаещи счетоводители без практически опит и собственици на малки и средни предприятия БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД е разработил курс по практическо счетоводство. В курса ще придобиете знания и умения за водене на счетоводна отчетност, данъчно облагане, социално и здравно осигуряване. Целта на обучението е да изгради практически умения за изготвяне и осчетоводяване на първични и вторични счетоводни документи и работа със счетоводен софтуер. След завършването на курса практически придобитите знания, веднага могат да се приложат в работата или лична фирмена дейност. Курсът се води от..
Уроци по счетводство | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетводство
Цена
15 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Уроци по счетоводство в удобно за Вас време.15 лева/60 минути.
семинар/обучение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
семинар/обучение
Център за професионално обучение ”Стил”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за професионално обучение ”Стил”,  преди 2 дни
Безплатен семинар „Всичко за кредитите от „А” до „Я” На 27-02-2016г. ЦПО „Стил” организира безплатен семинар за настоящи и бъдещи ползватели на Ипотечни, Потребителски, Авто кредити и лизинги. -Формата на семинара е консултация и дискусия; -Ще получитe актуални съвети и новини; -Информация за най-изгодните кредити; -Често задавани въпроси. На всички ваши въпроси ще отговори Експерт банково кредитиране.
Курс по СЧЕТОВОДСТВО | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по СЧЕТОВОДСТВО
Цена
285 лв.
Учебен център ДЕТЕЛИНА
гр. София, обл. София,  Подател: Учебен център ДЕТЕЛИНА,  преди 3 дни
Учебен център ДЕТЕЛИНА организира курсове по Финансово-счетоводна дейност на фирма. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 седмици (интензивен) или 5 седмици (обикновен). УЧЕБНИ ЧАСОВЕ: 50 ЦЕНА: 285 лв Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са се занимавали със счетоводна дейност. Той запознава с основните принципи при воденето на едностранно и двустранно счетоводство, прилагането на ДДС, както и най-новите изменения в данъчното законодателство. Това е курс с подчертано практическа насоченост. При завършване на обучението се издава сертификат.
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Онлайн Уроци по счетоводство. Валиден за цялата страна.
Цена
30 лв.
ПАРАМАУНТ С ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ПАРАМАУНТ С ЕООД,  преди 8 дни
Счетоводство. Уроци на английски език. Финансово-счетоводен анализ на английски език. Подготовка за изпити, лятна сесия в английски и американски университети.
Курс ТРЗ и личен състав. | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Курс ТРЗ и личен състав.
Цена
180 лв.
БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: БИЗНЕС КОНСУЛТ 2009 ЕООД,  преди 8 дни
Обучението е подходящо както за счетоводители, така и за хора които желаят да се занимават само с трудови договори и обработката на възнаграждения в дружеството. Ще получите теоритична правна и практическа подготовка. Основните нормативни актове, на базата на които се провежда обучението са: Кодекс на труда, Кодекс за социалното осигуряване, ЗБДОО, ЗЗО, Наредба за работното време, отпуските и почивките. Обучението включва работа със специализан софтуер за работни заплати. Разискват се реални казуси и примери от практиката. На участниците се предоставят формуляри, които могат да се приложат неп..
Финансов мениджмънт и инвестиции- e-learning | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Финансов мениджмънт и инвестиции- e-learning
Цена
358 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 8 дни
Финансовият мениджмънт обхваща планирането, разпределянето и контрола на капитала и на инвестициите на една организация. Онлайн семинарът по ”Финансов мениджмънт и инвестиции” на 1ВС ще Ви даде всеобхватни практически знания за инвестиционното планиране, инвестиционните изчисления и различните стратегии за финансиране и осигуряване на капитал. Курсът ”Финансов мениджмънт и инвестиции” е за всеки, който иска да придобие знания за финансовото планиране, финансирането и изчисляването на инвестиции или иска да обогати компетенциите си. Съдържание на обучението Финансов мениджмънт и инвестиции:..
Управление на човешки ресурси, международен сертификат | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Управление на човешки ресурси, международен сертификат
Цена
448 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 8 дни
Заповядайте на съботно-неделния интензивен курс по”Управление на човешки ресурси” (26-27 март 2016г)! Разширете своите познания с едно от най-търсените бизнес обучения! Ще имате възможност да се запознаете с ключови компетентности от сферата на човешките ресурси. Очакват Ви: - специално подбрани теми; - интерактивност и практическа насоченост; - множество казуси; - възможност за събеседване и обмяна на опит; - достъпно представена информация от експерти в областта на бизнес обученията; - международен сертификат за завършено обучение; Курсът се провежда в присъствена или в дистанци..
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
Уроци по счетоводство-Експертна кантора Сани ЕООД
Цена
12 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 16 дни
Индивидуална подготовка за изпити на студенти и ученици от Търговска Гимназия по учебната дисциплина ”Счетоводство” - 12 лв/ за астр.ч. Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 6 седмици. Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни часове в кантората.
Обучение по маркетинг и бранд мениджмънт | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Обучение по маркетинг и бранд мениджмънт
Цена
403 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Агенция Кариера ООД,  преди 17 дни
На 12.03 и 13.03 ще се проведе интензивно целодневно обучение по модул ”Маркетинг и бранд мениджмънт”. Насочено за начинаещи или хора, който желаят да актуализират своите знания в областта. След успешното завършване на обучението всеки участник получава международно признат сертификат, издаден в Австрия. Всички участници могат да се възползват от консултантските услуги на преподавателя, задавайки въпроси от личната си практика! Модулът ”Маркетинг и бранд мениджмънт” е за всеки, който иска да овладее основите на маркетинга или да опресни и обогати с примери от съвременната практика познания..
Курс по ТРЗ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
Курс по ТРЗ
Цена
490 лв.
гр. София, обл. София,  преди 19 дни
Обучението по ТРЗ е подходящо както за начинаещи, така и за курсисти с опит в счетоводната или икономическа сфера. По време на занятията ще имате възможност да усвоите специфични знания и умения, свързани с нормативната уредба, касаеща човешките ресурси във фирмата, включително назначаване и освобождаване на служители, прекратяване на трудови договори, изготвяне на ведомости за работни заплати, оформяне на платежни, служебни бележки и заповеди, трудови книжки и др. Ще се запознаете с основните принципи и модели при социалното, здравно и допълнително пенсионно осигуряване. Курсът е с изключител..
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит / | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО ЗА БСУ / 1 и 2 част+ държавен изпит /
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
счетоводство / първа и втора част +държавен изпит/за Бургаски Свободен Университет
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
счетоводство първа и втора част за БСУ -уроци
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
индивидуална подготовка за изпита по счетоводство в БСУ
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. Бургас
УРОЦИ ПО СЧЕТОВОДСТВО /ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ+ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ/за студенти в БСУ
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 дни
ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА по СЧЕТОВОДСТВО ЗА СТУДЕНТИ/БСУ и други ВУЗ/-решаване на казуси и изготвяне на баланс, оборотна ведомост,разяснения
предлагам онлайн обучение консултации помощ при затруднение | Бизнес, Администрация, Счетоводство | гр. София
предлагам онлайн обучение консултации помощ при затруднение
Цена
5 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Stela Ivanova,  преди 23 дни
Изготвяне на теми и курсови работи по специалността бизнес администрация включваща много предмети от бизнеса и икономиката по ваше желание . Предлагам онлайн консултиране за начинаещи, за хора които не могат да се справят с тест, упражнение, въпрос и др. Свързвайте се чрез емайл
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.