Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
154 обяви
ТОП оферта
Казани за ракия Казанджиягр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 9 часа189 лв. (Цена)Парници БГКрай на ментетата! Направи най-качествената ракия в домашни условия, бързо, лесно и безопасно, а най-важното - изгодно за твоя джоб! Уреди за дестилация Казанджия са изработени изцяло от неръждаема стомана! Предлагаме няколко модела, като част от тях са снабдени със сухопарник за пречистване на вредните вещества. Можете да изберете между проточен и непроточен охладител, в зависимост от Вашите нужди! Поръчайте сега! За повече информация: www.parnici.bg *189лв. е цената на казан за ракия Казанджия ”Калфа” 12 л.
ТОП оферта
Казан за ракия Казанджия Доктор+ 100лгр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 1 ден999 лв. (Цена)Парници БГКазанджия Доктор+ е перфектният приятел на всеки който иска да направи качествено питие с най-малко усилия. Казанджия Доктор+ е направен от три части: - Казан за ракия с обем 100 литра - Печка на дърва за подгряване на казана - Охладителен съд със серпентина Казана за ракия е изработен от висококачествена стомана за хранителни цели AISI 403/430 с дебелина 2 мм. Дебелината на метала е 2 мм Диаметъра на гърловината 11.5 см Височина на резервоар 80 см Диаметър 50 см Полезен обем 100 литра Обадете се сега и поръчайте Вашият казан за ракия Казанджия на промо цена Стара цена: 1199 лв - ПРОМО цена 999 лв Бърза доставка с куриерска служба до адрес на клиента - БЕЗПЛАТНА ДО..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКазани за ракия фирма ЕТ СЛАВА казан за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Първомай
Казани за ракия фирма ЕТ СЛАВА казан за ракия
Цена
1 000 лв.
гр. Първомай, обл. Пловдив,  преди 5 часа
фирма. ЕТ СЛАВА. издава всички документи за регистрация на казани изработка на медни казани за ракия колони, стандартни и за домашни нужди качествена изработка, 99% чиста преварка дестилат.
VIPТоп Оферта! Най-ниски цени! Машина за сладолед MIC 28 и MIC 28 TT - за Бар | За производство на храни и напитки | гр. Бургас
Топ Оферта! Най-ниски цени! Машина за сладолед MIC 28 и MIC 28 TT - за Бар
Цена
4 600 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Професионална сладолед машина MIC 28 - нова. Нов модел машина за произведство на мек сладолед. Машината има две вани по 6 литра и е разработена с отделен компресор за пре-охлаждане. Този модел може да произвежда сладолед без да се претоварва понеже има система за предпазване от претоварване. ТРИ ръкохватки(2 вкуса + 1 микс). Захранване 220V, 50 Hz Мощност 2,0Kw Фреон R404a Капацитет на ваните 2x 6L Self-protection system Да Държач за чашки Да ГАРАНЦИЯ 2 години! ПРОДУКЦИЯ: 20-25Л./час СИСТЕМА: KEEP FRESH с отделен компресор. ТЕНТА: бяло+синьо Странична поставка. EU компре..
VIPпрофесионални казани | За производство на храни и напитки | с. Хрищени
професионални казани
с. Хрищени, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
професионални казани за ракия с/без колони от 150 л до 1 т, цената се определя според дебелината на медната ламарина, бай Кольо, Васил Колев
фурна за закуски | За производство на храни и напитки | гр. Сливен
фурна за закуски
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 12 часа
Малко ползвана, запазена, на 4 етажа. За повече информация на посочения телефон
Колички За Царевица, хот дог, пуканки, захарен памук и др. | За производство на храни и напитки | гр. София
Колички За Царевица, хот дог, пуканки, захарен памук и др.
Цена
500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 17 часа
Колички за царевица на пара, кочан, в наличност на цени от 490лв. За хот дог и други по поръчка. Транспорт с куриер в цялата страна, плаща се при получаване в офис на куриера, нашите клиенти ползват 20% отстъпка от транспорта.
Маслобойка (машина за производство на масло) | За производство на храни и напитки | гр. Ямбол
Маслобойка (машина за производство на масло)
Цена
370 лв.
Николай Глушко
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Николай Глушко,  преди 17 часа
Машина предназначена за приготвяне на масло. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум - 2 л, максимум 6 л, обем на съда 10 л Време за получаване на масло - от 8 до 30 мин Получено масло - 35 - 45% от изходната суровина, Режим на експлоатация - непрекъсната работа - не повече от 30 мин, употребявана мощност - не повече от 260 вата. Напрежение 220в +- 10, 50 херца честота. Скорост на въртене на лопатката - 1380 оборота в минута.
Сепаратор за получаване на сметана от сурово мляко. Нов. (Промоция) | За производство на храни и напитки | гр. Ямбол
Сепаратор за получаване на сметана от сурово мляко. Нов. (Промоция)
Цена
355 лв.
Николай Глушко
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Николай Глушко,  преди 17 часа
Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Време на непрекъсната работа на сепаратора - 60 минути, пауза - 30 мин. Относно маслото. За производство на масло са неоходими две основни машини - сепаратор отсметанител и маслобойка
Маслобойка (машина за производство на масло) | За производство на храни и напитки | гр. София
Маслобойка (машина за производство на масло)
Цена
365 лв.
Tina Zharovskaya
гр. София, обл. София,  Подател: Tina Zharovskaya,  преди 18 часа
Машина предназначена за приготвяне на масло. Нова. Предлагам за вашата ферма маслобойка за получаване на масло от сурово или сварено мляко. Обем на напълване с изходен продукт (мляко): минимум - 2 л, максимум 6 л, обем на съда 10 л Време за получаване на масло - от 8 до 30 мин Получено масло - 35 - 45% от изходната суровина, Режим на експлоатация - непрекъсната работа - не повече от 30 мин, употребявана мощност - не повече от 260 вата. Напрежение 220в +- 10, 50 херца честота. Скорост на въртене на лопатката - 1380 оборота в минута.
Сепаратор за получаване на сметана. | За производство на храни и напитки | гр. София
Сепаратор за получаване на сметана.
Цена
355 лв.
Tina Zharovskaya
гр. София, обл. София,  Подател: Tina Zharovskaya,  преди 18 часа
Нов. Обработва 100л/час. Тегло 6 кг. Капацитет 12литра. Изцяло метални части. С 5 литра мляко около 700 грама сметана. Съдържанието на мазнини в обезмаслено мляко 0.05%. Консумирана мощност 60 W. Време на непрекъсната работа на сепаратора - 60 минути, пауза - 30 мин. Относно маслото. За производство на масло са неоходими две основни машини - сепаратор отсметанител и маслобойка
Казан за ракия 150 литра | За производство на храни и напитки | гр. Пазарджик
Казан за ракия 150 литра
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 18 часа
меден казан за ракия със серпентина, лула и баретка за спиртомер! Ремонт на стари казани. Правя и казани по поръчка колонен тип двойна преварка!
Казан за ракия двойна преварка (дестилат) 250 литра цена по договаряне | За производство на храни и напитки | гр. Пазарджик
Казан за ракия двойна преварка (дестилат) 250 литра цена по договаряне
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 18 часа
Казан за ракия двойна преварка(дестилат) 250 литра. Цена по договаряне. Правя казани по поръчка! Ремонт на стари казани! За повече информация на посочения телефон!
Казан за изваряване на ракия-двойна преварка 150 литра! По специална Руска технология! | За производство на храни и напитки | гр. Пазарджик
Казан за изваряване на ракия-двойна преварка 150 литра! По специална Руска технология!
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 18 часа
Меден казан за изваряване на ракия 150 литра с Колона за двойна преварка направена по специална Руска технология със ситести тарелки за запазване на аромата и високи градус на качествената ракия!! Комплект с лула, охладител и баретка за спиртомера! Правя казани по поръчка, ремонт на стари казани! ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ!
Оборудван казан за ракия с изпускател! | За производство на храни и напитки | гр. Пазарджик
Оборудван казан за ракия с изпускател!
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 18 часа
Казан за ракия с изпускател! 230 литра оборудван с лула и серпентина! Правя казани по поръчка! Ремонт на стари казани! Цена по договаряне!
продавам казан за ракиа 80 л | За производство на храни и напитки | гр. Шумен
продавам казан за ракиа 80 л
Цена
170 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 19 часа
казан за ракиа 80 л
машини за дозиране и етикиране | За производство на храни и напитки | гр. София
машини за дозиране и етикиране
гр. София, обл. София,  Подател: ГОЛДЪН КРАУН 33,  преди 19 часа
Подобни машини за сега не се предлагат на българският пазар. В същото време се предлагат много машини / поточни линии / втора употреба, но и цените са доста високи. Преценете, дали можете да си позволите такава инвестиция и дали ще имате достатъчно пласмент за своята продукция. Машините които предлагаме са с достатъчно добра производителност за един малък или среден бизнес. Ако сте направили ибора си, не се колебайте - поръчайте сега!
казан за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Бургас
казан за ракия
Цена
1 200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 20 часа
продавам много качествен казан за ракия с охладител с ”панички”, за двойна преварка-150кг, неръждаем с меден капак-прави чудесна пивка и мека ракия-1200лв.
казани за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Варна
казани за ракия
Цена
230 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: атанасов,  преди 20 часа
продавам казани за ракия от неръждавейка пълен комплект 80л. медна лула и серпентина. извършвам ремонти по казани за ракия. изработвам медни казани само по поръчка. за страната работя с еконт. СНИМКИТЕ СА МИ АБСОЛЮТНО РЕАЛНИ.
казани за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Варна
казани за ракия
Цена
230 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: атанасов,  преди 20 часа
продавам казани за ракия. 80 л. неръждаеми пълен комплект. снимките са реални. за страната работя с еконт.
Машина за дюнер | За производство на храни и напитки | гр. Бургас
Машина за дюнер
Цена
1 200 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Isa Selim,  преди 1 ден
Продавам машина за дюнер на газ с 4 гролеки + с автоматичен мотор.
казан за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Велинград
казан за ракия
Цена
299 лв.
гр. Велинград, обл. Пазарджик,  преди 2 дни
Продавам нов казан за ракия 80л. неръждавейка, на ток със охладител. Казана е пълен комплект със капак и лула. Направен е до копче. Пращам с Еконт. За справки на телефонa
Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици | За производство на храни и напитки | гр. Хасково
Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици
Цена
750 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Произвеждаме професионални Фурни за закуски банички и пици . Производствена фирма с богат опит, предлагаща разнообразни продукти в областта на хранително-вкусовата промишленосл Фурни за закуски-банички. Фурни за пици. Фурни за готвене . Втасални камери. Работни маси. Абсорбери.
Чисто Нови Колички за царевица от Производител - Grandroyal | За производство на храни и напитки | гр. Кърджали
Чисто Нови Колички за царевица от Производител - Grandroyal
Цена
560 лв.
Grandroyal
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  Подател: Grandroyal,  преди 3 дни
Колички за царевица от Производител - Grandroyal Нови колички за царевица Ниски цени и високо качество. Колички за царевица на пара (на газ и на ток). Колички за картоф на спирала. Машини за рязaне на картоф на спирала. Машини за захарен памук. Машини за пуканки. Казани за царевица. Комбинирани и подвижни колички. Подвижни мивки с колелца и електрическа водна помпа (за работа при външни условия). Машините които предлагаме имат 2 години ГАРАНЦИЯ. Количките са оборудвани и са готови за работа. Други комбинирани, подвижни колички(възможност за л..
Чисто Нови Комбинирани колички по ваш ИЗБОР!! Grandroyal | За производство на храни и напитки | гр. Кърджали
Чисто Нови Комбинирани колички по ваш ИЗБОР!! Grandroyal
Grandroyal
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  Подател: Grandroyal,  преди 3 дни
Чисто Нови Комбинирани колички по ваш ИЗБОР!! ЧИСТО НОВИ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ!!! GRANDROYAL Предлагаме възможност за лични проекти и избор на езиците и илюстрацийте по количките. Машините които предлагаме имат 2 години ГАРАНЦИЯ. Количките са оборудвани и са готови за работа. - комбинирани, подвижни колички(възможност за лични проекти и избор на езиците и илюстрацийте по количките). Приемаме поръчки от цялата страна на България, и извън България. Покупката се изпраща с наложен платеж, тоест плащате при получаване на покупката. Държим на коректността и точността. Не прави..
Колички за царевица-двоен казан. | За производство на храни и напитки | гр. Джебел
Колички за царевица-двоен казан.
Цена
950 лв.
Grandroyal
гр. Джебел, обл. Кърджали,  Подател: Grandroyal,  преди 3 дни
Количка за царевица на пара - двоен казан. Размери: 50 x 100 Цена: 950 лв. - на газ Цена: 990 лв. - на ток Колички за царевица на пара (на газ и на ток). От най-големият производител в България. grandroyal.alle.bg Количка за царевица на пара (на газ и на ток). Количка за картоф на спирала. Машина за рязaне на картоф на спирала. Машина за захарен памук. Машина за пуканки. Казани за царевица. Комбинирани и подвижни колички. Подвижни мивки с колелца и електрическа водна помпа (за работа при външни условия). Фритюрник (професионален). Тостер (професио..
Резервоар неръждаема стомана | За производство на храни и напитки | гр. Костинброд
Резервоар неръждаема стомана
Цена
650 лв.
гр. Костинброд, обл. София,  Подател: Даниел Стаменов,  преди 4 дни
Продавам резервоар от неръждаема стомана. Обем - 0,5м3 Диаметър - 630мм Дължина -1555мм
машина за пуканки | За производство на храни и напитки | гр. Поморие
машина за пуканки
Цена
300 лв.
гр. Поморие, обл. Бургас,  преди 4 дни
машината работи на газ, много запазена
Професионална пакетираща машина за захарчета и суха сметана | За производство на храни и напитки | гр. София
Професионална пакетираща машина за захарчета и суха сметана
Цена
15 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Онлайн сапани,  преди 5 дни
Професионална пакетираща машина за захарчета и суха сметана от 0,02 до 0,05 гр 4 пистова с опция за 6 пистова в отлично състояние Коментар на цената само на място и при сериозен интерес. За повече информация може да се обърнете на посочения телефон.
Медни казани за ракия | За производство на храни и напитки | гр. Първомай
Медни казани за ракия
Цена
700 лв.
гр. Първомай, обл. Пловдив,  Подател: georgi,  преди 5 дни
Изработка на медни казани за ракия от 100 процента мед различни литражи бронзови заварки. Качество и гаранция. Правя ремонт и на стари казани.
« Предишна | 123456 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.