Машини, Инструменти

Градинска техника

Филтри
Област
Населено място
Вид: Друго
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
56 обяви
Друго
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPБензинов моторен свредел | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 часа
Бензинов моторен свредел VIKI - модел 52CC Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Техн..
VIPМотоблок със силоотводен вал 7к.с. AB-069B с пълен комплект инвентар | Градинска техника | гр. Хасково
Мотоблок със силоотводен вал 7к.с. AB-069B с пълен комплект инвентар
Цена
1 130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 19 часа
Мотоблок 7 конски сили с чугунен редуктор и силоотводен вал за прикачване на инвентар - Lion AB-069B Пълен комплект: фрези, железни колела, гумени колела, плуг, браздир регулируем, картофозавач Въздушния филтър на мотоблока AB-069B е маслен. Това означава че във ваничката на филтъра се сипва двигателно масло, за да може да се улавя финната прах която се вдига по време на работа. Отделно има дунапренен обикновен филтър. Почистването и на двата трябва да става при смяната на маслото на двигателя ( при нужда може и по често). Удобен мотоблок с чупещо кормило, голяма работна ширина и силоот..
VIPМотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка 2 години гаранция | Градинска техника | гр. Хасково
Мотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка 2 години гаранция
Цена
890 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел AB-067B е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с фар, а към стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар – метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачки и др. Има 2 скорости напред ..
VIPМотофреза 7 к.с. 4-тактова 2 години гаранция AB-500A Lion | Градинска техника | гр. Хасково
Мотофреза 7 к.с. 4-тактова 2 години гаранция AB-500A Lion
Цена
749 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
НОВИ Мотофрези 7 конски сили, 210 куб.см. AB-500A Lion Фрезови тела, гумени колела с тракторен грайфер, браздир регулируем. Технически спецификации: - Двигател: бензинов (170F) - Обем на цилиндъра: 210 куб.см - Мощност: 7.0Hp (конски сили) - Охлаждане: въздушно - Брой скорости - Три (2 напред и 1 назад) - Обем на резервоара: 3.2 л - Консумация на гориво: 313 мл. / киловат час - Ролка (шайба): двойна с 2 ремъка - Въздушен филтър с маслена вана - Капацитет на картера на двигателя - 600гр. масло. - Капацитет на редуктора - 950гр. масло. - Широчина на работните органи е 100 см като..
Бензинови Мотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинови Мотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка
Цена
830 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 9 минути
Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с фар, а към стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар – метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачки и др. Има 2 скорости напред и 1 наза..
Бензинови Мотофрези  7к.с. пълна окомплектовка | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинови Мотофрези 7к.с. пълна окомплектовка
Цена
800 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 36 минути
Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар – метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачки и др. Има 2 скорости напред и 1 назад и с новия..
Електрическа резачка Husqvarna 321Е | Градинска техника | гр. Асеновград
Електрическа резачка Husqvarna 321Е
Цена
250 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Djimi,  преди 9 часа
Най-мощният електрически трион работи на 230V и има мощност 2000W, което отговаря на бензинов трион с мощност 2.8 к.с. Чудесните ергономични показатели - издължено и тясно тяло, правят машината изключително лесна за работа. Механичната и електронна защита от претоварване щади двигателя в случай, че веригата бъде прищипана в дървесината. Времето за спиране на веригата е под 1 сек. за по-голяма сигурност. Лесни за работа Двигателят е раположен надлъжно и корпусът на машините е издължен за удобство при работа. Ниво на маслото Полу-прозрачно прозорче за следене на нивото на ..
Резачки за дърва | Градинска техника | гр. Асеновград
Резачки за дърва
Цена
350 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Djimi,  преди 9 часа
Продавам резачки за дърва! Състояние ново!JONSERED CS 2145 S в перфектнно състояние.420 лева. Лесна за употреба, лека и мощна. Според мнения на потребители това е една професионална машина която няма никога да ви предаде. За подробна информация и точни цени на другите резачки, моля обадете се на посочения телефон. Благодаря ви!
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята | Градинска техника | гр. Хасково
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 9 часа
Машини за пробиване на дупки в земята със следните характеристики: Въздушно охлаждащ се едноцилиндров двутактов двигател. Особено подходяща за пробиване на отвори в земята с диаметър до 20 см Идеална за засаждане на дървета, растения и храсти. Стоп и газ задействане от дясната страна на дръжката Доставя се с 1 бр. свредло 100 мм (включено в цената), - Двигател: Двутактов - Обем: 51, 7 куб. см - Мощност: 1800 w - Обороти при свободен ход: 2700 об/мин. - Запалване: ръчен/камшичен стартер(с въже) - Вместимост на резервоара: 1, 1 литър - Съотношение бензин / моторно масло: 25 : 1..
Бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC
Цена
300 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Технически данни: Двигател: Двутактов; Обем двига..
Бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 68CC | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 68CC
Цена
420 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 68CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и други. Подходящ за дупки с ширина до 200мм. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО:Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Технически данни: Двигател: Двут..
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа | Градинска техника | гр. София
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Цена
35 лв.
ДУЛО ТРАНС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ДУЛО ТРАНС ЕООД,  преди 1 ден
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
мотофреза | Градинска техника | гр. Хасково
мотофреза
Цена
830 лв.
петър
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: петър,  преди 1 ден
Мотофреза Новата мотофреза 7.0 к.с вече с ФАР и РЕГУЛИРУЕМО КОРМИЛО. Тази новост позволява позициониране на кормилото и встрани, което от своя страна дава възможност на оператора да не стъпва във вече обработената почва. От друга страна е много удобно при фрезоване в близост до стени и огради, овошки, лозя и т.н. В цената са включени: Работни органи (фрези) Гуми 4.00 х 8” Плуг Браздир Картофовадач Метални колела Тип на двигателя - Бенз. четиритактов, едноцилиндров с въздушно охлаждане Въздушен филтър - маслен + дунапренен Мощност на двигателя - 7.0 к.с при 3600 об./мин Предавки -..
казан за ракиа 80л | Градинска техника | гр. Шумен
казан за ракиа 80л
Цена
170 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 2 дни
казан за ракиа 80л
Електрическа резачка ’’АТИКА’’ KS 1800/35 | Градинска техника | гр. Асеновград
Електрическа резачка ’’АТИКА’’ KS 1800/35
Цена
145 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Djimi,  преди 2 дни
Продавам електрическа резачка ’’Атика’’. Перфектно състояние. Нова. С OREGON качество верига. Автоматично смазване на веригата Висока скорост на веригата (13,5 м / сек.) за оптимална производителност на рязане Обратно защита удар с аварийна спирачка на веригата KS 1800/35 - удобен за начинаещи Electric - моторен трион рамките АТИКА - серия. Много подходящ за лесно рязане без отработени газове. Ниво на звуково налягане на работното L PA: 85,32 db (A) Измерено ниво на акустична мощност L WA: 104,5 децибела (A) Гарантирано ниво на акустична мощност L WA: 105 db (A) За да получите подроб..
Друго Мотофреза Нови | Градинска техника | гр. София
Друго Мотофреза Нови
Цена
759 лв.
Hristodor
гр. София, обл. София,  Подател: Hristodor,  преди 3 дни
Мотофреза, Gardenia-нова 2г. гаранция. (7.0кс, 3скорсти, комплект с гуми, полуоси, браздир).
Друго Мотофреза-- PUBERT Нови | Градинска техника | гр. София
Друго Мотофреза-- PUBERT Нови
Цена
1 090 лв.
Hristodor
гр. София, обл. София,  Подател: Hristodor,  преди 3 дни
Мотофреза-- PUBERT Двигател --SUBARU (Япония) / Briggs& Stratton (САЩ), Бензинов ’Четиритактов, 6.5 кс Въздушно охлаждане, едноцилиндров, хоризонтален изходящ вал на лагерно окачване, висящи клапани, запалване чрез стартер с въже Скорости -- Две (1 напред + 1 назад) Трансмисия --Фрикционен тип чрез натягане на задвижващите ремъци Задвижване --Посредством ремъци и верижна предавка в маслена баня Кормило --Позволява настройки във всички посоки Работна фреза --Ширина 30 см / 60 см / 90 см (със странични дискове) Диаметър на ротора --32 см Тегло --57 кг Производител..
Мотофреза Gardenia - Гардения NEW | Градинска техника | гр. София
Мотофреза Gardenia - Гардения NEW
Цена
919 лв.
Hristodor
гр. София, обл. София,  Подател: Hristodor,  преди 3 дни
Към комплекта на мотофреза Gardenia са включени: - Работни органи (фрези) - Гуми 4.00 х 8” - Плуг - Браздир - Картофовадач - Метални колела Технически характеристики на мотофреза Gardenia - Гардения Тип на двигателя - Бенз. четиритактов, едноцилиндров с въздушно охлаждане Мощност на двигателя - 7.0 к.с при 3600 об./мин Предавки - Три (2 предни + 1 задна) Възможна работна ширина - 70/100 см. Фар - ДА Приблизително тегло - 65 кг. Гаранционен срок - 24 месеца. Допълнителен инвентар възможен за прикачване към мотофрезата: - косачка дискова - 80 см..
Бензинов моторен свредел за почва VIKI с двигател 52СС и диаметър на свредлото 100mm | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел за почва VIKI с двигател 52СС и диаметър на свредлото 100mm
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 4 дни
Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Технически данни: Двигател: Двутактов; Обем двигат..
Оторизиран магазин и сервиз на горска и градинска техника | Градинска техника | гр. София
Оторизиран магазин и сервиз на горска и градинска техника
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 4 дни
Продажба, ремонт и профилактика на горска и градинска техника-резачки, моторни коси, храсторези, косачки, моторни тримери и др. Фирма Криси-Тех ЕООД-дистрибутор на Хускварна отвори магазин и сервиз на бул Ломско шосе 115А. Предлагаме пълната гама продукти на Husqvarna, Gardena, Partner и Mc Culloch. ПРЕДЛАГАМЕ И МАШИНИ НА ЛИЗИНГ !!!Дo 31ви май може да се възползвате от ПРОЛЕТНАТА КАМПАНИЯ на мотрни коси,косачки,резачки,култиватори и райдери. ЗАПОВЯДАЙТЕ !
Бензинова машинка за рязане на дърва | Градинска техника | гр. Бургас
Бензинова машинка за рязане на дърва
Цена
230 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 5 дни
Бензинова машинка за рязане на дърва марка ”VIRON”-5200. Куфар, 2 ножа + 2 вериги (размери 18” 45см и 16” 40см),+ з бр. пили 2,2kw 6.5 kg. Чисто нова закупена от Германия. Цена 230лв.
12 V седмичен програмируем таймер | Градинска техника | гр. Аксаково
12 V седмичен програмируем таймер
Цена
16 лв.
гр. Аксаково, обл. Варна,  преди 9 дни
12V Работно напрежение: Пълен Часови Диапазон: 1Min-168Hours Номинално напрежение: 12V DC Контакт Капацитет: 16A (8) A, 250V AC Съпротителен товар: 16A Индуктивен товар: 8A Вътрешна батерия: 1.2V / 40 mA (акумулаторна) Размери: 60x60x32mm Памет : шестдесет дени Работете температура: -10 ~ + 40 ° C Брой програми: 17 програми (седмица или ден) Минималният интервал : 1 минута Нов режим на управление, можете да контролирате уреди, напрежението на които не е същото напрежението на утравлението- (”0-250V” електрическата схема) Key бутон: 1.час , таймер, ден, час + (настройка на часа), m + (определя..
Свещ за градинска техника. | Градинска техника | гр. Разград
Свещ за градинска техника.
Цена
8 лв.
Силвия Кънчева
гр. Разград, обл. Разград,  Подател: Силвия Кънчева,  преди 14 дни
Продавам чисто нови свещи на Хускварна, произведени в Швеция, за всички видове двутактови двигатели на градинската техника-резачки, моторни коси, храсторези, листосъбирачи, пръскачки и др. Абсолютно съвместима с всичката китайска техника, изключително подобрява запалването на двигателите.
Продавам медна пръскачка | Градинска техника | гр. Горна Оряховица
Продавам медна пръскачка
Цена
100 лв.
гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново,  Подател: Стефан Ангелов Маринов,  преди 16 дни
Продавам медна пръскачка
Немска мотофреза Solo 3hp, 60см ширина на фрезоване | Градинска техника | гр. Разград
Немска мотофреза Solo 3hp, 60см ширина на фрезоване
Цена
270 лв.
гр. Разград, обл. Разград,  Подател: miro,  преди 16 дни
Продавам немска мотофреза ”SOLO” 3 конски сили; 60см ширина на фрезоване С две степени на фрезоване- бързи и бавни Бързо отделяща се глава(двигател) посредством натискане на палец, който е отдясно разположен на корпуса на двигателя!
Продавам мотофреза! | Градинска техника | с. Черни връх
Продавам мотофреза!
Цена
100 лв.
с. Черни връх, обл. Бургас,  преди 17 дни
Продавам мотофреза- за части. Цена 100 лева.
Фреза с ремарке | Градинска техника | гр. Хасково
Фреза с ремарке
Цена
1 295 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Telstar ltd,  преди 17 дни
Спецификация: Бензинов двигател:168FA,4-тактов, едноцилиндров с въздушно охлаждане. Обем: 196cc. Скорост на движение:1.84-3.88km/ч. Максимална мощност:6.5HP / 3600r / мин. Хидравлични скорости Превключване на предавките: -1,0,1,2. Работна ширина: 80 - 100 сm. Работна дълбочина: 20-30сm. G.W. / N.W:. 65kgs / 55kgs. Ремарке с листови ресьори с товароподемност 800 кг. Размер на кашона: 67 * 46 * 73 сm. С регулируем браздир и грайферни гуми.
Бензинова Резачка / моторен трион/ VIKI - подсилен метален корпус | Градинска техника | гр. Благоевград
Бензинова Резачка / моторен трион/ VIKI - подсилен метален корпус
Цена
70 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 26 дни
Нови бензинови резачки за дърва/моторни верижни триони с отлична динамика на двигателя, здрава метална конструкция и странично обтягане на веригата. Снабдена е с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат, за допълнително намаляване на вибрациите. Регулируема маслена помпа и пластмасов въздушен филтър с дълъг живот. Двигател: бензинов - двутактов, въздушно охлаждане, един цилиндър. Обем двигател: 53 куб. см. Мощност: 3 конски сили. Обороти на празен ход: 2800 об./мин. Максимални обороти: 13000 об./мин. Дъ..
Тръба за капково напояване | Градинска техника | гр. Костинброд
Тръба за капково напояване
Цена
49 лв.
гр. Костинброд, обл. София,  преди 29 дни
100м. тръба за капково напояване с вградени капкообразуватели /профи/ ф16 ПРЕЗ 33см - 2л./ч. произведен в Испания
Професионална МОТОФРЕЗА с пълен комплект инсрументи | Градинска техника | гр. Бургас
Професионална МОТОФРЕЗА с пълен комплект инсрументи
Цена
800 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Valkova,  преди 44 дни
Професионална Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел AB-067B е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с фар, а към стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар – метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачк..
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.