Машини, Инструменти

Градинска техника

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
184 обяви
ТОП оферта
пролетна промоция на моторни коси от STIHLгр. Сливен, Сливен,  преди 1 ден
Вид: Косачка
Марка/Модел: STIHL
Състояние: Нови
Сливен,магазин STIHL, пролетна промоция на моторни коси от STIHL, от 01.04.2017г. до 31.05.2017г., заповядайте
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPХрасторез VIKI 52 CC серия MAX с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем - модел 2017 година | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез VIKI 52 CC серия MAX с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем - модел 2017 година
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 9 часа
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези VIKI 52 СС серия МАХ с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем с антифони. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на едн..
VIPкосачка с чупещ прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с чупещ прът
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 20 часа
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, коланче, инструменти и тризъбен метален нож. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек през..
VIPКосачка Husqvarna LC140s | Градинска техника | гр. София
Косачка Husqvarna LC140s
Цена
650 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 22 часа
Лесна за работа самоходна косачка, подходяща за градини с по-малка площ. Оборудвана със здрав стоманен корпус, удобна ръкохватка, система за централно регулиране на височината и лагеруващи колела.  Производител на двигателя Briggs & Stratton  Задвижваща система Самоход  Методи на косене Collection/Rear discharge  Ширина на косене 40 cm
VIPмотокултиватор хускварна TF 334-промо цена 1188лв | Градинска техника | гр. София
мотокултиватор хускварна TF 334-промо цена 1188лв
Цена
1 188 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 22 часа
Лесен за употреба и надежден култиватор със всички основни функции. Сигурният двигател Subaru и задната скорст правят работата по-лесна. Кожухът на трансмисията може да се сваля и е снабден с пробка за смазване, за по-дълъг живот на машината. Култиваторът стандартно е оборудван с предпазител за растения и регулируема ръкохватка. Той е отличен избор за непрофесионални градинари и за клиенти, които държат на практичност и надеждност. При нужда може да се комбинира с плуг и метални колела. Briggs & Stratton, Верижна/Ръчна, 80 см, 56
VIPОторизиран магазин и сервиз на горска и градинска техника | Градинска техника | гр. София
Оторизиран магазин и сервиз на горска и градинска техника
гр. София, обл. София,  Подател: КРИСИ-ТЕХ ЕООД,  преди 22 часа
Продажба, ремонт и профилактика на горска и градинска техника-резачки, моторни коси, храсторези, косачки, моторни тримери и др. Фирма Криси-Тех ЕООД-дистрибутор на Хускварна отвори магазин и сервиз на бул Ломско шосе 115А. Предлагаме пълната гама продукти на Husqvarna, Gardena и Mc Culloch. ПРЕДЛАГАМЕ И МАШИНИ НА ЛИЗИНГ!!! ИЗПРАЩАМЕ СТОКА С КУРИЕР ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА!
VIPБензинов храсторез - тример ORLEON BC 415 серия MAX с цял прът и темпомат - топ цена | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов храсторез - тример ORLEON BC 415 серия MAX с цял прът и темпомат - топ цена
Цена
150 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези ORLEON BC 415 серия МАХ с цял прът и темпомат. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене..
VIPХрасторез VIKI серия MAX 52 00 + резачка + предпазен шлем и ръкавици | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез VIKI серия MAX 52 00 + резачка + предпазен шлем и ръкавици
Цена
210 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 1 ден
Нови бензинови храсторези VIKI с цял прът. Професионални храсторези за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене не е нужно постоянно да се дава газ с ръката. Тип на двигателя: Едноцилиндров..
VIPкосачка с цял прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с цял прът
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож, колан и инструменти. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраме..
VIPМобилна дизелова дробилка | Градинска техника | гр. София
Мобилна дизелова дробилка
Цена
8 500 лв.
Първан Михов
гр. София, обл. София,  Подател: Първан Михов,  преди 3 дни
Мобилната, моторна (дизелова) дробилка или прикачната дробилка за дървесина е особено подходяща за места, в които транспорта на дърва, например при дърводобив или почистването от едрогабаритни клони в града е по-неизгоден от прякото им смилане на място и извозването под формата на дървесен чипс за по-нататъшна употреба. Алекс инструмент ЕООД предлага дизелова дробилка за дърва и клони с мощност 22 к.с. и производителност 10 куб.м. надробена дървесина на час.
VIPБензинов моторен свредел | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Бензинов моторен свредел VIKI - модел 52CC Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Техн..
McCULLOCH-titanium Ht 555 Топ цена 130 с доставка! | Градинска техника | гр. Бургас
McCULLOCH-titanium Ht 555 Топ цена 130 с доставка!
Цена
160 лв.
rezerva55
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: rezerva55,  преди 31 минути
Бензинова ножица за жив плет в отлично състояние, пройзведена в швеция от дъщерна фирма на Хуксварна-Маклош Електролукс, антишокови пружини, лесен старт, отлично състояние на ножицата, поддържана машина
Електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250” | Градинска техника | гр. Несебър
Електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250”
Цена
49.99 лв.
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 46 минути
Продавам нова електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250” с ергономична конструкция на ръкохватката и следните характеристики: Скорост на пълна мощност 11500 об / мин Мощност на мотора 250 W Ширина на косене 23 см Тегло: 1,3 кг Цена: 50лв.
храсторез BOSCH | Градинска техника | гр. Шумен
храсторез BOSCH
Цена
75 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  преди 1 час
електрически храсторез BOSCH AHS, 52-16, 420W,520mm
Самоходна косачка бензинова | Градинска техника | гр. Силистра
Самоходна косачка бензинова
Цена
360 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 2 часа
Самоходна косачка бензинова, перфектно състояние
Мотоблок дизелов | Градинска техника | гр. Силистра
Мотоблок дизелов
Цена
1 500 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 2 часа
Дизелов мотоблок Янмар s75-e. Тормосифонна с-ма
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 | Градинска техника | гр. Варна
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35
Цена
220 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 11 часа
Продавам бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 Мощност-1.2kW, дължина на шина на резачката- 35 см. В отлично състояние. Перфектно работи. Прилагам книжка с упътване на български език. Съхранен е оригиналният кашон. След работа е почистен. Бензиновият трион е купен преди година и е ползван три пъти. Бонус 0,800л. масло MTD за двигателя. Цена 220 лв. Прилагам видео клип за потвърждаване качеството на работа https://www.youtube.com/watch?v=K5cKmJZLudQ& feature=youtu.be
Бензинови Мотофрези 7к.с. пълна окомплектовка - чугунен редуктур | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинови Мотофрези 7к.с. пълна окомплектовка - чугунен редуктур
Цена
800 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 12 часа
Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар - метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачки и др. Има 2 скорости напред и 1 назад и с новия..
Бензинови Мотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка - чугунен редуктур | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинови Мотофрези с фар 7к.с. пълна окомплектовка - чугунен редуктур
Цена
830 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 12 часа
Мотофреза подходяща за фрезоване и дълбока обработка и поддръжка на площите в личното стопанство. Разликата от модел е в чупещото кормило, което позволява бързо регулиране както нагоре и надолу, така и наляво и надясно. Оборудвана е с фар, а към стандартния работен инвентар, който се предлага към мотофрезата е добавен и допълнителен работен инвентар - метални колела, и картофовадач. Изработена е със здрав чугунен редуктор, подсилена рама и здрав теглич за прикачване на ремарке и допълнителен инвентар като плуг, браздир, картофовадач, прикачни помпи, косачки и др. Има 2 скорости напред и 1 наза..
продавам резачка | Градинска техника | гр. Враца
продавам резачка
Цена
80 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 17 часа
телескопична резачкаТелескопични плет: мощност: 230-240 VAC / 50 Hz мощност: мощност: Празен ход: 1700 / мин Дължина на рязане: 410 мм Tooth разстояние: 16 мм Пълен дължина на уреда: 2.0 до 2.8 m Телескопични резачка: мощност: 230-240 VAC / 50 Hz мощност: 710 W Скорост на веригата: 12,5 м / с дължина Sword: 10 ’’ (254 mm) Дължина на рязане: 250 мм обем на масления резервоар: 80 мл Пълен дължина на уреда: 2,0-2,7 м Оборудване / Аксесоари: 2 Особености - телескопични плет и - за верижни триони Електрическа спирачка Sword Holder, изработен от метал Регулиране на ъгъла на рязане Без инструмен..
продавам акомулаторен тример | Градинска техника | гр. Враца
продавам акомулаторен тример
Цена
40 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 17 часа
акомулаторен тример
Бeнзинов моторен свредел модел 52CC | Градинска техника | гр. Хасково
Бeнзинов моторен свредел модел 52CC
Цена
300 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 20 часа
Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения, храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Технически данни: Двигател: Двутактов; Обем двигател: 52..
6 модела - Моторни Свредели - 52КС, 68КС, 71КС, 196КС - Перфектно качество - Топ цени! | Градинска техника | гр. Димитровград
6 модела - Моторни Свредели - 52КС, 68КС, 71КС, 196КС - Перфектно качество - Топ цени!
Цена
350 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 21 часа
МОТОРЕН СВРЕДЕЛ 100 ММ 52 КУБ. СМ - 350 лв. Моторенят свредел притежава антивибрационна система, която значително улеснява работата с него. Функции и параметри Двигател: Двутактов Обем на цилиндър: 51.7 см. 3 Задвижваща скорост съединител: 3900 ± 200 оборота Максимална скорост на двигателя: 8800 ± 200 оборота В цената е включено свредло с диаметър 100мм Предлагат се свредла с диаметър: ф 100 мм, ф 150 мм, ф 200 мм. ф 250мм, ф 300 МОТОРЕН СВРЕДЕЛ 68 СС. + 150ММ СВРЕДЛО - 450 лв. Двигател: Двутактов; Обем двигател: 68 куб. см.; Мощност - 2,4 КВт.; Обороти при свободен ..
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята | Градинска техника | гр. Хасково
Моторен свредел - Машина за пробиване на дупки в земята
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 21 часа
Машини за пробиване на дупки в земята със следните характеристики: Въздушно охлаждащ се едноцилиндров двутактов двигател. Особено подходяща за пробиване на отвори в земята с диаметър до 20 см Идеална за засаждане на дървета, растения и храсти. Стоп и газ задействане от дясната страна на дръжката Доставя се с 1 бр. свредло 100 мм (включено в цената), - Двигател: Двутактов - Обем: 51, 7 куб. см - Мощност: 1800 w - Обороти при свободен ход: 2700 об/мин. - Запалване: ръчен/камшичен стартер(с въже) - Вместимост на резервоара: 1, 1 литър - Съотношение бензин / моторно масло: 25 : 1..
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева  - 160лв!!! | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева - 160лв!!!
Цена
160 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 21 часа
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда.За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти.Подходяща за честа употреба с голямо натоварване.Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см.Всичко това може да видите в приложеното по-долу видео.Доставя се в комплект с кордова глава и тризъбен метален нож. .ОБОРУДВАН Е С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраменен..
Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинова косачка (тример-храсторез) VIKI с цял прът
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Професионална моторна коса VIKI с екологичен и мощен двигател 2.5нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. диаметър. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож и презраменен колан 130 лв. По желание на клиента - на цена от 155 ..
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа | Градинска техника | гр. София
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Цена
35 лв.
ДУЛО ТРАНС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ДУЛО ТРАНС ЕООД,  преди 22 часа
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
бензинови резачки | Градинска техника | гр. Русе
бензинови резачки
Цена
120 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 22 часа
чисто нови бензинови резачки работят идеално за домашни нужди за подробности званнете
plug i dr. | Градинска техника | гр. Добрич
plug i dr.
Цена
1 350 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: moto,  преди 23 часа
чисто нови са виште ги в снимките нов нос от трурция
Трактор косачка Husqvarna cth 135 | Градинска техника | гр. Ямбол
Трактор косачка Husqvarna cth 135
Цена
2 500 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
сменени масла ремаци нов акумулатор перфектно състояние
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.