Машини, Инструменти

Градинска техника

Област
Населено място
Вид
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
190 обяви
ТОП оферта
Количка за градина Realbarrow 100 л.гр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 22 часа178 лв. (Цена)
Вид: Друго
Марка/Модел: Keter
Състояние: Нови
Парници БГМултифункционалната количка REALBARROW с капацитет от 100 литра ще направи вашата градина значително по-лесна за обработване. Лека, издръжлива и лесна за маневриране - това са основните предимства на продукта. Модерната конструкция с подсилени ръбове позволява товарната количка да бъде натоварена на две места: отгоре и хоризонтално. Използваните в производството й пластмасови материали гарантират много висока устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, докато подсилените гумени колела значително ще улеснят транспортирането на товари. Материал: Пластмаса Дължина: 127 см Широчина: 57,5 см Височина: 60 За повече информация посетете www.PARNICI.bg или се обадете на нашия телефон.
ТОП оферта
Количка за градина Easy go 55 л.гр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 22 часа41 лв. (Цена)
Вид: Друго
Марка/Модел: Keter
Състояние: Нови
Парници БГС оригиналната си форма и капацитет от 55 литра, Easy go, е много лека и едновременно функционална количка. Тя има много здравата и удобна конструкция, която спомага за намаляване на движението при местене на товара. Продуктът е идеален за работа в градината, мазето и цялото домакинство. Изработена е от пластмасов материал и устойчива на вредните климатични условия. За повече информация посетете www.PARNICI.bg или се обадете на нашия телефон.
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPХрасторез VIKI 52 CC серия MAX с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем - модел 2017 година | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез VIKI 52 CC серия MAX с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем - модел 2017 година
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 23 часа
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези VIKI 52 СС серия МАХ с чупещ прът, темпомат, самар и предпазен шлем с антифони. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на едн..
VIPкосачка с цял прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с цял прът
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож, колан и инструменти. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраме..
VIPПРОМОЦИЯ Храсторез с чупещ прът 52.00cc - самар, каска, 2бр. кор. глави, 2бр. дискове - 2017 год. | Градинска техника | гр. Хасково
ПРОМОЦИЯ Храсторез с чупещ прът 52.00cc - самар, каска, 2бр. кор. глави, 2бр. дискове - 2017 год.
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Нови бензинови храсторези с чупещ прът vion модел 2017 год. - САМАР, ПРЕДПАЗЕН ШЛЕМ, ТРОЙКА ДИСК, ЦИРКОЛЯРЕН ДИСК, МЕТАЛНА КОРДОВА ГЛАВА, ПЛАСМАСОВА КОРДОВА ГЛАВА, ТЕМПЛОМАТ. Професионални храсторези за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене не е нужно постоянно да се дава газ с ръкат..
VIPБензинов храсторез с цял прът 52,00сс - самар. каска. 2бр. кордови глави, 2бр. дискове - 2017год. | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов храсторез с цял прът 52,00сс - самар. каска. 2бр. кордови глави, 2бр. дискове - 2017год.
Цена
170 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Професионални бензинови косачки 2017 год. модел /храсторези/ за косене - САМАР, КАСКА, МЕТАЛНА КОРДА, ПЛАСМАСОВА КОРДА, ТРОЙКА ДИСК, ЦИРКОЛЯРЕН ДИСК. Тип на двигателя: Едноцилиндров, бензинов, двутактов, въздушно охлаждане. Обем на цилиндъра: 52.00cc (кубика) Мощност: 2.5 KW при 6500 в минута. Конски сили: 3. Специфичен разход на гориво: 610 g/kWh. Обороти на празен ход: 3200 в минута. Обороти при които се включва центробежния съединител: 4800 в минута. Максимални обороти: 8500 в минута. Начин на стартиране: ръчно. Обем бензинов резервоар: 1100 мл. Ширина на косене с метален нож: 25.5см. Ширин..
VIPХрасторези 52 СС с цял прът, темпомат - 2017 год. | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторези 52 СС с цял прът, темпомат - 2017 год.
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Предлагаме на Вашето внимание нови бензинови храсторези 52 СС с цял прът и темпомат модел 2017 година. Това са професионални машини предназначени за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене..
VIPкосачка с чупещ прът | Градинска техника | гр. Хасково
косачка с чупещ прът
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател. Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. Доставя се в комплект с кордова глава, коланче, инструменти и тризъбен метален нож. ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБОРУДВАН С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек през..
VIPБензинов Храсторес с Чупещ Прът | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов Храсторес с Чупещ Прът
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Бензинов Храсторес с Чупещ Прът Професионална моторна коса с чупещ прът и екологичен мощен двигател 2.5 нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. Има центробежен съединител и помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Двигател: бензинов, въздушно охлаждане, един цилиндър, двутактов. Обем двигател: 52 куб. см. Мощност: 2.0 kw /2.5hp конски сили/ Обороти: 6500 об./мин. Максимални обороти: 8000 об./мин. Цена на храстпреза с пълно обурудване - 175лв / Цена на косачката - 145лв
VIPБензинов моторен свредел | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов моторен свредел
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Бензинов моторен свредел VIKI - модел 52CC Предлагаме на Вашето внимание бензинов моторен свредел VIKI с двутактов двигател 52CC с въздушно охлаждане. Свредела е идеален за засаждане на дървета, растения , храсти и др. Подходящ за дупки с ширина до 200 мм. Възможност за монтиране на приставка с антивибрационна пружина за обиране на по-големи вибрации при правенето на дупки. Нашите свредла/бургии са с двойно по-голяма ножова спирала от всички други на пазара, което предодвратява/ограничава до максимум връщане на почва обратно в дупката при изкарване на бургията от направената вече дупка. Техн..
VIPМоторна пръскачка VION | Градинска техника | гр. Хасково
Моторна пръскачка VION
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Моторна пръскачка VION - оборудвана с джойстик-ръкохватка за подаване на газ. Предназначена е за малки и средни стопанства, равнинни и планински райони и хълмисти местности където няма възможност да се пръска с друга техника. Но най-вече си използва за пръскане на лозя, зеленчукови и други култури, за обеззаразяване на селскостопански сгради, дворове и градини. -Обем на двигател 42.7 куб. см -обхват на пръскане 11м -обем на резервоар 14л -подаване на газ и на препарат от ръкохватката която е тип джойстик Моторна пръскачка може да пръска както препарати и течни торове, така и да разпрашав..
VIPЦепачка за дърва | Градинска техника | гр. Хасково
Цепачка за дърва
Цена
540 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Цепачка за дърва Цепачка за дърва LS7Т-520 без конкуренция за качество и цена. Мощност двигател: 2350W, 3 конски сили, монофазни /220V, 50Hz/. Натиск върху дървото - 7 тона. Ф5-Ф30 Максимална дължина на дървото за цепене - 520мм. Тегло- 50кг. Машината е лесноподвижна, благодарение на монтираните колела в единия край и удобна дръжка за придърпване от другия край. Мощни Хоризонтални Хидравлични машини за цепене на дърва Предлаган цвят Червен 1 Година Гаранция! Нов Директен Внос!
VIPБензинов Храсторес 4 в 1 | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинов Храсторес 4 в 1
Цена
260 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Бензинов Храсторес/Тример 4 в 1 Професионални храсторези за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент.. Към стандартното оборудване на косачката в комплекта допълнително има самар с предно закопчаване, повдигаща кука за лесна употреба на уреда без излишно натоварване. Удобн..
VIPБензинова мотофреза 7кс чугунен редуктор | Градинска техника | гр. Хасково
Бензинова мотофреза 7кс чугунен редуктор
Цена
700 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Бензинова мотофреза с фар 7кс Новата мотофреза 7.0 к.с вече с РЕГУЛИРУЕМО КОРМИЛО, ЧУГУНЕН РЕДУКТОР. Тази новост позволява позициониране на кормилото и встрани, което от своя страна дава възможност на оператора да не стъпва във вече обработената почва. От друга страна е много удобно при фрезоване в близост до стени и огради, овошки, лозя и т.н. В цената са включени: Работни органи (фрези) Гуми 4.00 х 8” Тип на двигателя - Бенз. четиритактов, едноцилиндров с въздушно охлаждане Въздушен филтър - маслен + дунапренен Мощност на двигателя - 7.0 к.с при 3600 об./мин Предавки - Три (2 пред..
накрайник за маркуч водоструйка EZ JET WATER CANNON | Градинска техника | гр. Сливен
накрайник за маркуч водоструйка EZ JET WATER CANNON
Цена
14.90 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: симо,  преди 5 минути
Представяме ви нов начин да поддържате двора красив и уютен с новия накрайник за маркуч с 8 режима на пръскане. Организирайте семейни забавления с вашите деца, които със сигурност ще бъдат ентусиазирани и ще се почувстват полезни. Накрайникът работи идеално с всякакъв вид маркучи. Без мотори и електричество, само със силата на струята, която кара водата да излиза под налягане от накрайника. Ez Jet Water Cannon е снабден с дюза с осем различни настройки на струята, според вашите нужди и предпочитания. Използвайте Ez Jet Water Cannon за поддръжка на семейния автомобил. Ez Je..
продавам резачка | Градинска техника | гр. Враца
продавам резачка
Цена
80 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 19 минути
телескопична резачкаТелескопични плет: мощност: 230-240 VAC / 50 Hz мощност: мощност: Празен ход: 1700 / мин Дължина на рязане: 410 мм Tooth разстояние: 16 мм Пълен дължина на уреда: 2.0 до 2.8 m Телескопични резачка: мощност: 230-240 VAC / 50 Hz мощност: 710 W Скорост на веригата: 12,5 м / с дължина Sword: 10 ’’ (254 mm) Дължина на рязане: 250 мм обем на масления резервоар: 80 мл Пълен дължина на уреда: 2,0-2,7 м Оборудване / Аксесоари: 2 Особености - телескопични плет и - за верижни триони Електрическа спирачка Sword Holder, изработен от метал Регулиране на ъгъла на рязане Без инструмен..
продавам акомулаторен тример | Градинска техника | гр. Враца
продавам акомулаторен тример
Цена
40 лв.
гр. Враца, обл. Враца,  преди 19 минути
акомулаторен тример
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа | Градинска техника | гр. София
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Цена
35 лв.
ДУЛО ТРАНС ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: ДУЛО ТРАНС ЕООД,  преди 43 минути
Продавам Оригинални чешки Лопати От Борова Стомана здрави леки и удобни за работа
Електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250” | Градинска техника | гр. Несебър
Електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250”
Цена
49.99 лв.
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 55 минути
Продавам нова електрическа косачка - тример ”Black & Decker GL250” с ергономична конструкция на ръкохватката и следните характеристики: Скорост на пълна мощност 11500 об / мин Мощност на мотора 250 W Ширина на косене 23 см Тегло: 1,3 кг Цена: 50лв.
НЕМСКО! Бензинов Тример KraftWelle- Косачка Храсторез за трева и хра | Градинска техника | гр. София
НЕМСКО! Бензинов Тример KraftWelle- Косачка Храсторез за трева и хра
Цена
119 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: KOMERCE,  преди 56 минути
Храстореза е подходящ за честа употреба с голямо натоварване. 1. Тример 1.5kW(без гаранция)-119лв 2. Тример с Гаранция 1година 2.2kW -150лв Двигател: бензинов, въздушно охлаждане, един цилиндър, двутактов. Обем двигател: 52 куб. см. или 42 куб. см. Мощност: 2.2 kw /3.5hp конски сили/ или 1.5 kw (1.9 кс) Обороти: 6500 об./мин. Максимални обороти: 8000 об./мин. Диаметър на ножа: 255 мм. Омасляване масло/бензин:/1 л бензин a95h: 25-30 мл. двутактово масло /може да го закупите и от нас/. Обем бензинов резервоар: 1.2 л Ниво на вибрациите ляво/дясно 2,8/2,4 м..
косачка HUSQVARNA LC 353V | Градинска техника | с. Рогачево
косачка HUSQVARNA LC 353V
Цена
520 лв.
с. Рогачево, обл. Добрич,  преди 2 часа
Бензинова косачка HUSQVARNA LC 353VI - Oписание Моторна косачка HUSQVARNA LC 353VI е нов модел косящ уред, предназначен за големи площи. Оборудвана е с технология AFTech ™ - за отлични резултати при косенето. Бензинова косачка HUSQVARNA LC 353VI, също така има и много лесен старт без никакви усилия - InStart ™. Бензинова косачка HUSQVARNA LC 353VI - Функции и параметри Двигател: Briggs & Stratton, 675iS Мощност: 2.6 kW, 2900 об/мин Обем на двигателя: 163 куб. см Обем на резервоара: 1.2 л Скорост: 0-5.4 км/ч Самоход: Заден Ширина на косене: 53 см Височина на рязане: 25 - 75 мм ..
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 | Градинска техника | гр. Варна
Бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35
Цена
220 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: частно лице,  преди 8 часа
Продавам бензинов трион MTD, мод.41AY0460678,GCS3800/35 Мощност-1.2kW, дължина на шина на резачката- 35 см. В отлично състояние. Перфектно работи. Прилагам книжка с упътване на български език. Съхранен е оригиналният кашон. След работа е почистен. Бензиновият трион е купен преди година и е ползван три пъти. Бонус 0,800л. масло MTD за двигателя. Цена 220 лв. Прилагам видео клип за потвърждаване качеството на работа https://www.youtube.com/watch?v=K5cKmJZLudQ& feature=youtu.be
храсторез 52куб. см. 130лв. | Градинска техника | гр. Хасково
храсторез 52куб. см. 130лв.
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георгиев,  преди 20 часа
Нови бензинови храсторези с цял прът. Професионални храсторези за косене на финни, груби треви, издънки и храсти. Доставят се в комплект с кордова глава и тризъб метален диск с ф 255 мм за косене на треви. Има центробежен съединител, помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране. Може да се слагат циркулярни дискове за почистване на издънки и млади дърва с диаметър до 5-6 см. Мощен и с висок въртящ момент. Храстореза има и темпомат /автопилот/ - за поддържане на еднаква скорост на мотора при косене не е нужно постоянно да се дава газ с ръката. Тип на двигателя: Едноцилиндров, бен..
Husqvarna R 147S Косачка | Градинска техника | гр. Асеновград
Husqvarna R 147S Косачка
Цена
350 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Djimi,  преди 22 часа
Самоходна, лесна за използване косачка, подходяща за по-малки градини. Оборудвана е със здрав, стоманен косилен апарат и меки, ергономични ръкохватки. Други характеристики са системата TrioClip, централизираната регулировка на височината на косене и здравите колела с капсуловани лагери. Двигател Производител на двигателя Briggs & Stratton Модел двигател 550 Series Кубатура 158 см³ Обем на резервоара за гориво 0,9 л Система на движение Задвижваща система Самозадвижване, единична скорост Задвижващи колела Задни Скорост 4 km/h Режеща част Материали на корпуса Стомана Методи на косене TrioClip..
Скарификатор ALPINA | Градинска техника | гр. София
Скарификатор ALPINA
Цена
250 лв.
гр. София, обл. София,  преди 22 часа
Аерира почвата и унищожава мъхове. 1500 W. Скарификаторът е в гаранция - купен е май 2015 г с 5 годишна гаранция. В идеално състояние. Ползван е 2 пъти. Без забележки.
Косачка Тример Храсторез с прав прът, бензинов, корда и нож | Градинска техника | гр. Хасково
Косачка Тример Храсторез с прав прът, бензинов, корда и нож
Цена
140 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Бензинов Храсторез/Тример е идеален за всички леки и тежки подрязвания и задачи по градината. Проектиран така да привлича както домашни, така и професионални потребители. Той е идеален за малки и големи площи. С него може да режете дебели клони, да подрязвате трева и плевели около дървета и и е перфектният помощник за поддържане на градината подредено. - Тип на двигателя: Едноцилиндров, бензинов, , двутактов, въздушно охлаждане. - Обем на цилиндъра: 45. 7 cm3 - Мощност: 1. 8 KW при 6500 в минута. - Конски сили: 2. 5 - Специфичен разход на гориво: 610 g/kWh - Ширина на косене с метал..
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева  - 160лв!!! | Градинска техника | гр. Хасково
Храсторез с самар - КОСАЧКИ - Тримет за трева - 160лв!!!
Цена
160 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 22 часа
Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда.За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти.Подходяща за честа употреба с голямо натоварване.Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см.Всичко това може да видите в приложеното по-долу видео.Доставя се в комплект с кордова глава и тризъбен метален нож. .ОБОРУДВАН Е С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраменен..
Професионален Тример - Храсторез - Моторна косачка | Градинска техника | гр. Димитровград
Професионален Тример - Храсторез - Моторна косачка
Цена
140 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 22 часа
Професионална моторна коса VION MAX 52 с екологичен мощен двигател 2.5нр. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти. Подходяща за честа употреба с голямо натоварване. Окомплектована с подходящ режещ инструмент, може да се използва и за рязане на дървовидни храсти и стебла с дебелина до 5-7см. диаметър. Доставя се в комплект с кордова глава, тризъбен метален нож и презраменен колан за 140 лв. По желание на клиента - на цена о..
Трактор косачка Husqvarna cth 135 | Градинска техника | гр. Ямбол
Трактор косачка Husqvarna cth 135
Цена
2 500 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 23 часа
сменени масла ремаци нов акумулатор перфектно състояние
Мобилна система AQUA FOOG | Градинска техника | гр. Пловдив
Мобилна система AQUA FOOG
Цена
310 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 1 ден
Предлагаме ви нашата мобилна охладителна система с водна мъгла, произведена в България, подходяща за парници, веранди, беседки, навеси, барбекюта, тераси, магазини, павилиони за плодове и зеленчуци, складове и всякакви открити и закрити площи. Системата AQUA FOOG е автоматизирана като в комплекта има: помпа с таймер, шлаух ф6 за високо налягане- 20м метални дюзи с държачи - 10бр фитинги за сглобяване. Упътване за монтаж Гаранционна карта. Може да работи в различни интервали, секунди и минути. Подходяща е и за разпръскване на различни разтвори и дезинфектанти. Системата е прои..
« Предишна | 1234567 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.