Област
Населено място
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
641 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPEлектрожен ММА-200 MINI-BLUE с дигитален дисплей +соларна маска с LED подсветка с реглаж и ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Eлектрожен ММА-200 MINI-BLUE с дигитален дисплей +соларна маска с LED подсветка с реглаж и ръкавици
Цена
210 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 10 часа
Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE С ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по ..
VIP250А Профисионален Аргон + Инверторен електрожен MOS DC 250A с дигитален дисплей | Инструменти | гр. Хасково
250А Профисионален Аргон + Инверторен електрожен MOS DC 250A с дигитален дисплей
Цена
350 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 15 часа
ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЕЛЕКТРОЖЕНИ WS 250А с дигитален дисплеи могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод в защитна газова среда ”АРГОН”. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, алуминий, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряванет..
VIP250А Инверторни IGBT електрожени серия М5 МАХ - Модел 2017 година | Инструменти | гр. Хасково
250А Инверторни IGBT електрожени серия М5 МАХ - Модел 2017 година
Цена
240 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 15 часа
Инверторни IGBT електрожени 250А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIPТелоподаващ апарат VIKI серия LUX MIG/CO2 - 220DC + 5 кг. тел + ръкавици | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ апарат VIKI серия LUX MIG/CO2 - 220DC + 5 кг. тел + ръкавици
Цена
400 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 17 часа
Предлагаме на Вашето внимание MIG/CO2 - 200DC INVERTER инверторни заваръчни апарати с вградено телоподаващо устройство. С тях се заваряват всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. Окомплектовани са с ръкохватка за МИГ/МАГ заваряване, щипка маса, маска и чукче с четка, регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-200 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5,2 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с телове размери 0.6 и 0.8 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В: 41/26/37см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габар..
VIPИнвенторен телоподаващ апарат VIKI серия LUX -220А на колела+ръкавици и 5 кг. ролка тел - топ цена | Инструменти | гр. Хасково
Инвенторен телоподаващ апарат VIKI серия LUX -220А на колела+ръкавици и 5 кг. ролка тел - топ цена
Цена
570 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 17 часа
Предлагаме на Вашето внимание 220А СО2 инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз и месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-210 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В: 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и ..
VIPЕлектрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера с евробукса+ Редуцил вентил+ 5кг ролка | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера с евробукса+ Редуцил вентил+ 5кг ролка
Цена
580 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 1 ден
Електрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера /с евробукса/Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -220A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-220 ампе..
VIPЕлектрожен + Телоподаващ Апарат 200 ампера /с евробукса/+ Редуцил вентил + 5 кг ролка | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен + Телоподаващ Апарат 200 ампера /с евробукса/+ Редуцил вентил + 5 кг ролка
Цена
530 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 1 ден
Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -200A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/220V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен..
VIP200A Инверторен телоподаващ апарат серия МАХ + 5 KГ РОЛКА ТЕЛ | Инструменти | гр. Хасково
200A Инверторен телоподаващ апарат серия МАХ + 5 KГ РОЛКА ТЕЛ
Цена
380 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни ..
VIPПРОМОЦИЯ 250A Инверторен електрожен WS-250 АМПЕРА с АРГОН | Инструменти | гр. Хасково
ПРОМОЦИЯ 250A Инверторен електрожен WS-250 АМПЕРА с АРГОН
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН WS-250 АМПЕРА могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с дебелина до 6mm..
VIPЕлектрожен 200 R | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен 200 R
Цена
260 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание VIKI серия LUX MMA 200R. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в мом..
VIPУдарен гайковерт | Инструменти | гр. Хасково
Ударен гайковерт
Цена
200 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание акумулаторен ударен гайковерт VIKI DBL 3-18  /безчетков/. Захранващо напрежение 18 V. Батерия Li-Ion - 3.0 Ah. Контрол на мощността на завиване. Време за зареждане 1 час. Окомплектовка: държач за аксесоари, зарядна станция, два броя батерии, удобен  колан за работа, един брой накрайник, един брой куфарче. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
VIP2 год. ГАРАНЦИЯ. Со2 Инверторен телоподаващ апарат 250 A. Шланг - 4,2метра Телоподаващо | Инструменти | гр. Хасково
2 год. ГАРАНЦИЯ. Со2 Инверторен телоподаващ апарат 250 A. Шланг - 4,2метра Телоподаващо
Цена
568 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 2 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg В сравнение с конвенционалната заваръчна техника, уникалният HF Inverter има много предимства. Малък обем, намалено тегло, безстепенна регулация, за пестене на енергия и др. Прилагането на инверторна технология позволява на една фокусирана и постоянна мощност. TAG-МИГ-220 включва най-напредналите, иновативни, лесни за използване машини, така че дори начинаещи с работата на МИГ заваряване да работят лесно. Заварява всички черни метали, алуминий, неръждавейка, чугун, бронз и месинг. ШЛАНГ С ЕВРОКОНЕКТОР ДЪЛЪГ 4.2 М Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 30-..
VIPЕлектрожен инверторен MMA200 | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен инверторен MMA200
Цена
165 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 2 дни
Инверторен електрожен MMA-200 Инверторен електрожен с IGBT транзистори, малък компактен с идеални заваръчни характеристики. Технически характеристики: Захранване: 1PH AC220V; Макс. Консум. мощност: 4.6kVА; Макс. Консум. ток: 17А; Изх. Напрежение: 100А/24V; Заваръчен ток: 20-200А; Напрежение на празен ход: 65V; ПВ: 60%-120А; 100%-93А КПД: 90%; Размери на апарата 270 х 120 х 185 мм; Маса: 3.2кг. Приложими електроди: всички видове електроди Вградени функции: IGBT технология функция Hot Start - за лесно запалване на дъгата функция Anti Stick - прекъсване на захра..
VIPИнверторен Електрожен MMA-200 VION M5 | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен Електрожен MMA-200 VION M5
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 3 дни
Инверторни IGBTелектрожени MMA 200. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване...
VIPТелоподаващ апарат TURBO MAX- MIG 220N с количка | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ апарат TURBO MAX- MIG 220N с количка
Цена
520 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 3 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg Апаратът MIG220N е МИГ-МАГ СО2 заваръчен апарат, инверторен тип, с висок коефициент на полезно действие, преносим. Апаратът е създаден по нова технология IGBT, лесен за обслужване и работа, с малки габарити, лесно подвижен, със стойка за бутилката, перфектен за всяка малка работилница, подходящ за монтажни дейности. С него може да заварявате всички видове: черни метали, алуминий, неръждаема стомана. Регулирането на заваръчния ток е плавно, монофазен/220V/. Основни консумативи Тел - 1 кг. или 5 кг. ролка (неръждаема стомана, черна стомана, алуминий), в з..
VIP2 год. ГАРАНЦИЯ. Инверторен електрожен ROEN 180 реални ампера.5 МЕТРА КАБЕЛИ | Инструменти | гр. Хасково
2 год. ГАРАНЦИЯ. Инверторен електрожен ROEN 180 реални ампера.5 МЕТРА КАБЕЛИ
Цена
290 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 3 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg НАЙ КАЧЕСТВЕНИЯ ИНВЕРТОР НА ПАЗАРА, С 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ 100%РЕАЛЕН АМПЕРА, РАБОТИ С 5 НОМЕР ЕЛЕКТРОД С ЛЕКОТА електрожен 180А IGBT транзистори, предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на този електрожен са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната гру..
VIPИнверторно Телоподаващо. Електрожен + Со2 Телоподаващ апарат+тел 250А | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно Телоподаващо. Електрожен + Со2 Телоподаващ апарат+тел 250А
Цена
650 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Д.Данев,  преди 3 дни
Разгледай всичко на: www.roen.bg Предлагаме на Вашето внимание MIG/MMA 250A Со2 инверторен телоподаващ апарат с ЕВРОБУКСА + 220А електрожен. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с РЕДУЦИЛ ВИНТИЛ с подгряване, ръкохватка(шланг) за МИГ заваряване с ЕВРОБУКСА, ръкохватка за електрожен, щипка маса, маска, чукче с четка.5кг. стоманена тел 0.8мм. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-250 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен на защита: IP21. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки от 1 и..
VIPЧисто нов перфоратор BOSCH ROTARY HAMMER GBH 2-26 DRE, 4-26 MM | Инструменти | гр. Благоевград
Чисто нов перфоратор BOSCH ROTARY HAMMER GBH 2-26 DRE, 4-26 MM
Цена
100 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 3 дни
Перфоратор - Къртач от синята професионална серия на марката BOSCH. Чисто нова оригинална машина произведена в Германия и най-нов модел за 2016 г. -Изключително бърз и мощен универсален професионален перфоратор ( дрелка, бормашина, къртач Бош ) за ежедневно приложение. -3 режима на работа - пробиване, ударно пробиване, къртене! --Мощен 800 W мотор и сила на удара 3 J за бързо проникване Втори сменяем патронник към машината със стандартен захват и много лесна безключова смяна на 2-те глави -Сферична връзка на кабела за предотвратяване на прекъсването му -Меко противоплъзгащо покрити..
VIPТелоподаващо Со2 / MIG 200A, подарък ролка тел 5кг!!! | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващо Со2 / MIG 200A, подарък ролка тел 5кг!!!
Цена
380 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Телоподаващо Со2 / MIG 200A Инверторен телоподаващ апарат с мощност 200А. Работи с телове размери 0.6 и 0.8 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал/е удобен и за монтажни заварки. Дължина на шланга 3,5м 1 Година гаранция! Нов внос!
VIPПРОМОЦИЯ 200A Инверторен електрожен WS-200 АМПЕРА с АРГОН | Инструменти | гр. Хасково
ПРОМОЦИЯ 200A Инверторен електрожен WS-200 АМПЕРА с АРГОН
Цена
200 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Инверторен електрожен ММА 200А. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до4мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с дебелина до 4mm., включително и с волфрамов електрод в защитена среда. Изключително високо качество на заварката както при черни, така и при цветни метали. СПЕЦИФИКАЦИЯ:. Автоматично охлаждане с вентилатори. Захранващо напрежение A..
VIPИнверторен електрожен VIKI серия LUX 200N - перфектен електрожен | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен електрожен VIKI серия LUX 200N - перфектен електрожен
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 4 дни
Предлагаме на Вашето внимание нови инверторени IGBT електрожени MMA 200N с дигитален дисплей - модел и дизайн 2017 година. Това е електрожен с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначен за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на този електрожен са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзат..
VIPИнверторно телоподаващо CО2 - 220 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно телоподаващо CО2 - 220 Ампера
Цена
570 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 дни
220А СО2 Инверторен телоподаващ апарат . С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз и месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-210 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В : 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни завар..
VIPИнверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 дни
Инверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE с дигитален дисплей - Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE с дигитален дисплей. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа. Технически характеристики: инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване - IGBT технология вградени функции: Функция Hot Start ..
VIPИнверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера
Цена
425 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 дни
MIG 200A Инверторно телоподаващо устройство - Professional ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО MIG 200А Професионален Инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с шланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на за..
Конусни свредла 3 броя комплект | Инструменти | гр. София
Конусни свредла 3 броя комплект
Цена
25 лв.
гр. София, обл. София,  преди 9 часа
1. Конусни свредла 3 броя комплект - 25лв HSS покритие титаниум конусовидно стъпково свредло. Подходящи за цветни метали, стоманена ламарина, пластмаси, дърво. Двойно-нарезна система, осигуряваща пробиване без разкъсване и пропукване на материала, за постепенно разпробиване на отвори с едно свредло. Пробиване в най-тънки ламарини, без мустаци, без студена заварка, зенкероване на кантове, стабилни положения пробиване. 14 различни размера на пробиване: 4-12 мм: 4, 6, 8, 10, 12 мм 4-20 мм: 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 мм 3-12 мм: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 мм 2. Метчик комбиниран..
Високоточен безконтактен инфрачервен термометър | Инструменти | гр. Бургас
Високоточен безконтактен инфрачервен термометър
Цена
27 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Висококачествен безконтактен инфрачервен термометър. Диапазон от -50 до 330 С. Включени батерии.
Промоция високоточни лазерни ролетки 100м | Инструменти | гр. Бургас
Промоция високоточни лазерни ролетки 100м
Цена
109 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Висококачествена лазерна ролетка с инструкция на български. Компактна и удобна, с анти плъзгащо покритие, със защита от удар. Този уред е предназначен за измерване на разстояния, дължини, височини, изчисляване на площи и обеми в закрити помещения, както и на открито. Технически характеристики: Функция за измерване на разстояние, площ и обем; събиране, изваждане, питагорови изчисления. Памет - 99 измервания (записа) Диапазон на измерване - 0,05м ~ 100м Висока точност - ±1.5мм Показания през 1мм Избор на мерни единици Възможност за избор на отправна равнина - задната, п..
Продавам дърводелски стяги | Инструменти | с. Труд
Продавам дърводелски стяги
Цена
30 лв.
ЛКВ Болгар ЕООД
с. Труд, обл. Пловдив,  Подател: ЛКВ Болгар ЕООД,  преди 10 часа
Продавам дърводелски стяги чисто нови неупотребявани Българско производство отстъпки за количество налични 104 бройки
Електрожен инверторен TIG MMA-250 с електронен дисплей | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен инверторен TIG MMA-250 с електронен дисплей
Цена
350 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 11 часа
Електрожен инверторен VIKI TIG MMA-250 с електронен дисплей ( LEMON) ((( ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО))) ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ TIG MMA250А дигитални електрожени серия lemon могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод в защитна газова среда ”АРГОН”. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (алуминии, рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 5мм. включително Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчн..
Електрожен инверторен 200N с дигитален дисплей | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен инверторен 200N с дигитален дисплей
Цена
250 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 11 часа
Електрожен инверторен VIKI - 200N с дигитален дисплей *ПРОДАЖБИ И НА ЕДРО И ДРЕБНО!!! ***ПРОМОЦИЯ***http://www.youtube.com/watch?v=le15ivZ_msk& feature=em-upload_owner Предлагаме Инверторни електрожени IGBT 200N. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират пов..
« Предишна | 1234567 ... 202122 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.