Машини, Инструменти

Инструменти

Област
Населено място
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
604 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPИнверторен електрожен ММА-200 MINI-BLUE с дигитален дисплей + соларна маска+ръкавици - топ цена | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен електрожен ММА-200 MINI-BLUE с дигитален дисплей + соларна маска+ръкавици - топ цена
Цена
200 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 3 часа
Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE С ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по ..
VIPИнверторен електрожен IGBT MMA200 MINI-BLUE с дигитален дисплей - в промоция | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен електрожен IGBT MMA200 MINI-BLUE с дигитален дисплей - в промоция
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 3 часа
Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата – за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата – енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момен..
VIPИнверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно телоподаващо CО2 - 200 Ампера
Цена
425 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 5 часа
MIG 200A Инверторно телоподаващо устройство - Professional ПРОДАЖБИ НА ЕДРО И ДРЕБНО MIG 200А Професионален Инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с шланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на за..
VIPЕлектрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера с евробукса+ Редуцил вентил+ 5кг ролка | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера с евробукса+ Редуцил вентил+ 5кг ролка
Цена
580 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 19 часа
Електрожен + Телоподаващ Апарат 220 ампера /с евробукса/Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -220A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-220 ампе..
VIPПрофисионален Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max | Инструменти | гр. Хасково
Профисионален Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max
Цена
520 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 19 часа
Телоподаващ Co2 заваръчен апарат MiG 220А Turbo Max Телоподаващи заваръчни апарати с мощност 220 ампера работещи с телове размер 0.6 и 0.8 мм и с ролки от 1 и 5кг. Окомплектовани са с 4 метра евро шланг, ръкохватка за MIG/MAG заваряване с дълги кабели, щипка маса, маска и чукче с четка, колелца. Регулиране на заваръчния ток /плавно/ 30-220 ампера, монофазни/220V/. Заварява черно (стоманена тел и газ CO2), Алуминий (тел алумин и газ АРГОН. Заварки на бронз, месинг, чугун, и черно-както помежду им, така и поотделно с помеднена тел+ГАЗ АРГОН. Заварява и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ АРГОН...
VIPЕлектрожен + Телоподаващ Апарат 200 ампера /с евробукса/+ Редуцил вентил + 5 кг ролка | Инструменти | гр. Хасково
Електрожен + Телоподаващ Апарат 200 ампера /с евробукса/+ Редуцил вентил + 5 кг ролка
Цена
530 лв.
elektrojenivp
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: elektrojenivp,  преди 19 часа
Aпаратите са предназначени за заваряване на нелегирани, легирани и неръждаеми стомани, алуминий и сплавите му в защитна газова среда от въглероден диоксид (CO2), коргон (CO2 + Ar) и аргон (Ar) в закрити помещения или на открито под навес. В зависимост от използваният токоизточник, телоподаващото устройство -200A, в комбинация с правилнят тип заваръчна тел, е подходящо за заваряване на черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и сплавите му. Дължината на кабелите за електрожен е 3.0 метра. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/220V/. Захранваща мощност: 5.9 kVA, Степен..
VIPИглен вибратор за бетон BAUMAX IR800 | Инструменти | гр. София
Иглен вибратор за бетон BAUMAX IR800
Цена
270 лв.
Todorov-mash
гр. София, обл. София,  Подател: Todorov-mash,  преди 1 ден
Иглен вибратор за бетон BAUMAX IR800, 2016г. (чисто нов), електрически двигател 220V, 800W, дължина на жилото 2м., диаметър на иглата 35мм. ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО !!! ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА !!! Нов внос от Германия, в наличност в гр. София. Предлагаме още 1,5-метров,4-метров и 6-метрови вибратори.
VIP200A Инверторен телоподаващ апарат | Инструменти | гр. Хасково
200A Инверторен телоподаващ апарат
Цена
400 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни ..
VIP200A Инверторен електрожен серия М5 МАХ - Модел 2017 - Промо цена | Инструменти | гр. Хасково
200A Инверторен електрожен серия М5 МАХ - Модел 2017 - Промо цена
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Инверторни IGBT електрожени 200А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIPИнвенторен електрожен IGBT 200А - топ цена | Инструменти | гр. Хасково
Инвенторен електрожен IGBT 200А - топ цена
Цена
130 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Георги Георгиев,  преди 1 ден
IGBT 200A. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на заваряване. Прецизен контрол на зава..
VIPПРОМОЦИЯ 200A Инверторен електрожен WS-200 АМПЕРА с АРГОН | Инструменти | гр. Хасково
ПРОМОЦИЯ 200A Инверторен електрожен WS-200 АМПЕРА с АРГОН
Цена
200 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Инверторен електрожен ММА 200А. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до4мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с дебелина до 6mm., включително и с волфрамов електрод в защитена среда. Изключително високо качество на заварката както при ..
VIP250А Инверторни IGBT електрожени серия М5 МАХ - Модел 2017 година | Инструменти | гр. Хасково
250А Инверторни IGBT електрожени серия М5 МАХ - Модел 2017 година
Цена
240 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
Инверторни IGBT електрожени 250А. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, електрожени предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа прилагането на IGBT технологията позволява да се инсталират повече заваръчни постове. Заваряването не причинява смущения в мрежата - енергията, запасена в кондерзаторната група, изглажда падовете и пиковете по линията дори в момента на з..
VIP250A Професионален инверторен електрожен ММА 250 с дисплей | Инструменти | гр. Хасково
250A Професионален инверторен електрожен ММА 250 с дисплей
Цена
300 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
Инверторен електрожен ММА 250А с дигитален дисплей могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряването. Гарантирано заваряване с всички видове електроди с ..
VIP250A Профисионален Инверторен Електрожен с Аргон Professional - Дигитален дисплей | Инструменти | гр. Хасково
250A Профисионален Инверторен Електрожен с Аргон Professional - Дигитален дисплей
Цена
320 лв.
ЗДРАВКО ПЕТРОВ
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: ЗДРАВКО ПЕТРОВ,  преди 1 ден
ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЕЛЕКТРОЖЕНИ WS 250А с дигитален дисплей могат да се използват както за ръчно електродъгово заваряване така и за заваряване с нетопим електрод в защитна газова среда ”АРГОН”. Електрожените са изключително олекотени, притежават отлични заваръчни характеристики, позволяват използването на всички видове електроди (рутил стандартен, неръждаем, алуминий, чугунен и стоманен) с диаметър от 1мм до 6мм. Вградени функции: HOT START - за облекчено запалване на заваръчната дъга. ANTISTICK - против залепване на електрода. ARC FORCE - за стабилизиране на дъгата по време на заваряванет..
VIPЧисто нов перфоратор BOSCH ROTARY HAMMER GBH 2-26 DRE, 4-26 MM | Инструменти | гр. Благоевград
Чисто нов перфоратор BOSCH ROTARY HAMMER GBH 2-26 DRE, 4-26 MM
Цена
100 лв.
гр. Благоевград, обл. Благоевград,  преди 2 дни
Перфоратор - Къртач от синята професионална серия на марката BOSCH. Чисто нова оригинална машина произведена в Германия и най-нов модел за 2016 г. -Изключително бърз и мощен универсален професионален перфоратор ( дрелка, бормашина, къртач Бош ) за ежедневно приложение. -3 режима на работа - пробиване, ударно пробиване, къртене! --Мощен 800 W мотор и сила на удара 3 J за бързо проникване Втори сменяем патронник към машината със стандартен захват и много лесна безключова смяна на 2-те глави -Сферична връзка на кабела за предотвратяване на прекъсването му -Меко противоплъзгащо покрити..
VIPВинтоверт с лед просветка | Инструменти | гр. Хасково
Винтоверт с лед просветка
Цена
90 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
ВИНТОВЕРТ С LED ПРОСВЕТКА Акумулаторен 12V Li-ion Професионален акумулаторен винтоверт с LED просветка - ”VIKI”12... Професионален акумулаторен винтоверт с LED просветка - ”VIKI”12... Предлагаме на Вашето внимание, професионалните мощни двускоростни акумулаторни винтоверти с LED просветка - за продължителна и неуморна работа. Регулируем въртящ момент и сила на затягане в 18 степени. Бързозатяга патронник. Максимален обхват на патронника 10 mm. В комплект с две литиево-йонни батерии Li-ion 12V/1,4Ah и бързо-зарядна станция: пълно зареждане на батерията само за 45 мин. Макси..
VIPТелоподаващ апарат серия MAX 200А + редуцир винитл+соларна маска+ролка тел 5кг. | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващ апарат серия MAX 200А + редуцир винитл+соларна маска+ролка тел 5кг.
Цена
500 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Предлагаме на Вашето внимание професионален инверторен телоподаващ апарат. С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз, месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-200 ампера, монофазни/200V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 10 кг. без ролка. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни ..
VIPПрофесионален Винтоверт 16.8V Модел 2017 | Инструменти | гр. Хасково
Професионален Винтоверт 16.8V Модел 2017
Цена
120 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
Професионален Винтоверт 16.8V Модел 2017г. Регулируем въртящ момент и сила на затягане в 18 степени. LED просветка! Бързозатяга патронник! Максимален обхват на патронника 10 mm! В комплекта с 2 литиево-йонни батерии 1.5 Ah., за удобна и непрестанна работа! Бърз заряд на батерията - до 45мин! Максимален въртящ момент 30Nm. Оборот на бавна скорост: 0 - 400 об/мин, Оборот на бърза скорост 0 - 1450 об/мин
VIPИнверторно телоподаващо CО2 - 220 Ампера | Инструменти | гр. Хасково
Инверторно телоподаващо CО2 - 220 Ампера
Цена
570 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 2 дни
220А СО2 Инверторен телоподаващ апарат . С тях се заваряват всички черни метали, неръждавейка, чугун, бронз и месинг и алуминий. Окомплектовани са с еврошланг за МИГ/МАГ заваряване. Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-210 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 6.2 kVA, Степен на защита: IP23. Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки до 1-5кг. Тегло - 13 кг. без ролка. Размери Д/Ш/В : 52/31/43см. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си размер, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал и е удобен и за монтажни завар..
VIPПродавам електрическа пердашка 60см | Инструменти | гр. София
Продавам електрическа пердашка 60см
Цена
1 700 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: анислав цветанов,  преди 3 дни
Пердашката е почти нова тежи 45кг
VIPТелоподаващо Со2 / MIG 200A | Инструменти | гр. Хасково
Телоподаващо Со2 / MIG 200A
Цена
400 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 3 дни
Телоподаващо Со2 / MIG 200A Инверторен телоподаващ апарат с мощност 200А. Работи с телове размери 0.6 и 0.8 мм. и с ролки от 1 и 5кг. Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване/заварява почти всички видове метал/е удобен и за монтажни заварки. Дължина на шланга 3,5м 1 Година гаранция! Нов внос!
VIPИнверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE | Инструменти | гр. Хасково
Инверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE
Цена
180 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 4 дни
Инверторен IGBT електрожен MMA200 MINI-BLUE с дигитален дисплей - Предлагаме на Вашето внимание IGBT MMA200 MINI BLUE с дигитален дисплей. Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди. Предимствата на тези електрожени са: Намалено импулсно натоварване на мрежата - за предприятия, които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа. Технически характеристики: инверторен електрожен за ръчно електродъгово заваряване - IGBT технология вградени функции: Функция Hot Start ..
Фугорез-продавам | Инструменти | с. Ляхово
Фугорез-продавам
Цена
380 лв.
с. Ляхово, обл. Пазарджик,  Подател: Величко Иванов,  преди 34 минути
Фугорез ”Щил”-размер 300-бензинов, германски-продавам
Продавам оберфреза | Инструменти | гр. Българово
Продавам оберфреза
Цена
220 лв.
гр. Българово, обл. Бургас,  преди 36 минути
Продавам оберфреза, машината е чисто нова закупена от Германия.
Перфоратор Нови | Инструменти | гр. Хасково
Перфоратор Нови
Цена
90 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 55 минути
Характеристики на перфораторите: - Мощен 800 W мотор и сила на удара 3 J за бързо проникване при пробиване - Спиране на въртенето за изсичане - Спиране на удара за пробиване в стомана и дърво - Лесна смяна на захвата на инструмента - Сферична връзка на кабела за предотвратяване на прекъсването му - Меко противоплъзгащо покритие на главната и допълнителната ръкохватка за сигурно хващане - Предпазен съединител - Въртяща се плоча с четкодържатели (за еднаква мощност при дясно и ляво въртене) Технически данни - Номинална консумирана мощност 850 W - Енергия на удар..
Професионални арматурни клещи, за навиване на тел, Италия | Инструменти | гр. Шумен
Професионални арматурни клещи, за навиване на тел, Италия
Цена
100 лв.
гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: Boris Angelov,  преди 1 час
Абсолютно нови. Това е продукт от най висок клас. Изпращам с Еконт с наложен платеж. Също имате 10% намаление на транспортните разходи с Еконт. Имате преглед и тест на всички мои артикули.
Ел. трион. бош. гфз14-35а.1400. вт. | Инструменти | гр. Варна
Ел. трион. бош. гфз14-35а.1400. вт.
Цена
235 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 2 часа
Ел. триона. работи. идеално.
Макита. нр4500с. сдс-макс | Инструменти | гр. Варна
Макита. нр4500с. сдс-макс
Цена
480 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 2 часа
Комбиниран. перфоратор. сдс. макс. кърти. и. пробива. работи. много. добре.
Девалт. д25600с. сдс-макс. | Инструменти | гр. Варна
Девалт. д25600с. сдс-макс.
Цена
155 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 2 часа
Не. работи. за.4асти. или. за. ремонт. сдс-макс.1150. вт
Кърта4лг.1050. вт. | Инструменти | гр. Варна
Кърта4лг.1050. вт.
Цена
180 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Stefan,  преди 2 часа
Кърта4а. работи. много. добре. кореиско. производство.
« Предишна | 1234567 ... 192021 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.