Лодки, Яхти, Джетове

Лодки

Филтри
Област
Населено място
Двигател
Материал
Дължина (в метри)
Състояние: Втора употреба
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
60 обяви
Втора употреба
СнимкиМарка/моделДвигателМатериалДължина (в метри)Ширина (в метри)Състояние
Пластмасова Без двигател Пластмасова 2.3 м 1.1 м Втора употреба | Лодки | гр. Варна
ПластмасоваБез двигателПластмасова2.3 м1.1 мВтора употреба
Цена
700 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Собственик,  преди 4 часа
Продавам лодка от стъклопласт, здрава, в добро състояние. Размерите са: дължина 2.30м, ширина 1.10м, височина на борда 0.37м, газене 0.10м. Продава се с оригинална алуминиева мачта с височина 2.40м, без друго оборудване. Безпроблемно транспортиране и с малолитражен автомобил.
Joker Джокер Бензинов Кевлар 4.3 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Сливен
Joker ДжокерБензиновКевлар4.3 м1.8 мВтора употреба
Цена
4 700 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Венелин Велчев,  преди 17 часа
Лодката е напълно оборудвана и готова за ползване. Няма лепенки, не изпуска. Няма удари по кила. В комплекта влизат: лодка, двигател 30 к.с. Евинруд, гребла, жилетки (4 бр. възрастни и 1 детска), помпа, резервоар за гориво и колела за транспорт на къси разстояния и покривало. За лодката и двигателя не се изисква капитанско право. Изключително стабилна в големи вълни и открито море. Двигателят е с чисто нови свещи, с оригинални масла сменени тази пролет, без дистанционно управление, работи перфектно. Дълъг ботуш. Продава се само в комплект. На слука :) Възможен е много лек коментар по цената..
Bayliner Capri Бензинов Стъклопласт 5.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
Bayliner CapriБензиновСтъклопласт5.2 мВтора употреба
Цена
9 998 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Bayliner Capri Оборудвана и регистрирана.Година на производство 2000.Двигател 3000 куб бензин,135 конски сили.Garmin фиш фаиндер и плотер.Стерео система морско изпалнение. Двигател: 30 работни часа след основен ремонт. Лодката се продава заедно с колесар. Много добро састояние. Цената подлежи на коментар.
 Бензинов Пластмасова 4.5 м 1.6 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
БензиновПластмасова4.5 м1.6 мВтора употреба
Цена
1 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
пластмасова лодка, 4.50 м, двигател Джонсън 6 к.с. - 1 500 лв.
Boston Whaler 13ft Бензинов Стъклопласт 4.2 м 1.7 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Boston Whaler 13ftБензиновСтъклопласт4.2 м1.7 мВтора употреба
Цена
4 800 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 3 дни
Лодката е марка Boston Whaler-13фута,оригинално американско изпълнение,отлично състояние на оригинален гелкот,нов антифулинг на подводната част,нова тапицерия,стълбичка,парапети inox,багажно отделение в предната част.Лодка която е създадена предимно за риболов,а също така удобна и за разходки,много устойчив на вода съд,двойно дъно /непотопяема/.Мотора е Маринер-Ямаха,оборудван с дистанционно управление,обслужени консумативи,импелера/водната помпа/ и маслото в редуктора,резервоар 22лт,нова гориво подкачаща помпа,маркуч и горивен конектор.Посочената цена е за лодката и мотора,с възможност за про..
kormoran Без двигател Стъклопласт 5 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Приморско
kormoranБез двигателСтъклопласт5 м2 мВтора употреба
Цена
2 890 лв.
гр. Приморско, обл. Бургас,  преди 3 дни
лодка Без двигател Пластмасова 4.4 м 1.6 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
лодкаБез двигателПластмасова4.4 м1.6 мВтора употреба
Цена
1 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Георги,  преди 4 дни
в отлично састояние.лодката е с двоино дано и е непотопяема.далжина 4.40и ширина 1.60 за нея несе изисква никакви документи.лодката има и покривало.ИЗГОДНО
руска Гумена (надуваема) Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
рускаГумена (надуваема)Втора употреба
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
гумена лодка с голям балон, руска, двигател Меркурий 2.5 к.с., 30 часа
Boston Whaler 13 Бензинов Стъклопласт 4.2 м 1.7 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Boston Whaler 13БензиновСтъклопласт4.2 м1.7 мВтора употреба
Цена
5 800 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 6 дни
Лодката е Boston Whaler 13ft,отлично състояние-без забележки 2002г, това е прочуто произведение на американска корабостроителница, лодка с високи плавателни качества и надежност, като цяло става за всички водоеми, много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, оборудвана е с нужните аксесоари за плаване като, спасителни жилетки, помощно гребло+канджа, въже с котва, чисто нова тапицерия, стоика за въдици, резервоар 25лт и др. Оборудвана с извънбордови двигател Yamaha 25кс, ефективни 35кс, 3 цилиндъра, 3 карбуратора, стартерно запалване, авт..
Рибарска лодка Дизелов Пластмасова 7 м 2 м Втора употреба | Лодки | с. Резово
Рибарска лодкаДизеловПластмасова7 м2 мВтора употреба
Цена
5 500 лв.
с. Резово, обл. Бургас,  преди 6 дни
Лодката е в отлично сьстояние.
Willy Boats Бензинов Стъклопласт 4.7 м 2.1 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Willy BoatsБензиновСтъклопласт4.7 м2.1 мВтора употреба
Цена
6 800 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 6 дни
Лодка марка Willy Boats,отлично състояние-2001г,плавателен съд с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, висок борд, много е устойчива на вода,а също така и на вълни,удобна и просторна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба,ново управление за посока с жило,нови отводнителни тапи, нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с 5 голями бака/сухи помещения/за багаж и др. Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като, светлини..
Jaguar Бензинов Стъклопласт 4.6 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
JaguarБензиновСтъклопласт4.6 м2 мВтора употреба
Цена
7 300 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 6 дни
Лодка морско изпълнение марка-Ягуар/made in england/ 2002г,с дължина-4.60мт,и ширина 2.00мт,оригинален гелкот, лодка с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, нови отводнителни тапи,нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с два голями бака/сухи помещения/за багаж и др. Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като, светлини за нощно плаване,спасителни жилетки, помо..
Рибарска лодка Бензинов Стъклопласт 6 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Свети Влас
Рибарска лодкаБензиновСтъклопласт6 м2 мВтора употреба
Цена
4 000 лв.
гр. Свети Влас, обл. Бургас,  преди 8 дни
Рибарска лодка с извънбордов двигател Мercury, 25к.с., дължина 6м., ширина 2м., стъклопласт. Възможен коментар на цената. Намира се в Свети Влас.
лодка Дизелов Стъклопласт 5.8 м 1.7 м Втора употреба | Лодки | гр. Царево
лодкаДизеловСтъклопласт5.8 м1.7 мВтора употреба
Цена
7 000 лв.
гр. Царево, обл. Бургас,  Подател: Валентин Димитров Валяров,  преди 10 дни
Продавам лодка с дължина-5. 75, ширина-1. 65 и газене-0. 35. Материал-стъклопласт. Двигател-” Кубота” -14 к. с. Лодката е в отлично състояние. Продавам я, защото искам да си купя по-голяма, с която да ходя за калкани и акули навътре. Иначе моята е много хубава и честно казано не ми се продава. Риболувам сам и свикнах с нея. Идеална е до 50 м. дълбочина. С екипаж до трима човека е перфектна. Двигателят гори малко. Има куверта за мрежи и фустанела за паламуд. Има разрешително за стопански риболов и билета е платен за 2015 г. Такива лодки ако разгледате, не се продават и знам, че ще я продам. Кат..
байлайнер Бензинов Пластмасова 5.8 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
байлайнерБензиновПластмасова5.8 м2.2 мВтора употреба
Цена
5 700 EUR
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 11 дни
моторна лодка байлайнер с бензинов мотор 135 к.с бензинов- с колесар .
Marshall m100 Бензинов Друго 5.8 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Marshall m100БензиновДруго5.8 м1.8 мВтора употреба
Цена
8 200 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 15 дни
Marshall-rib,оригинален вид,отлично състояние-без забележки 2001г,изработена е от най трайният материал/хипалон/,лодка с високи мореходни качества и надежност,морско изпълнение,но като цяло става за всички водоеми,много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, и нов антифулинг на подводната част. Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като,светлини за нощно плаване спасителни жилетки, помощно гребло+канджа, въже с котва,тапицерия, осушителна помпа, резервоар 90лт/inox/,контролноизмерват..
Renato Molinari Falcon490 Бензинов Стъклопласт 5 м 2.1 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Renato Molinari Falcon490БензиновСтъклопласт5 м2.1 мВтора употреба
Цена
8 700 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 16 дни
Лодката е типично морско изпълнение, марка-Renato Molinari, модел-Falcon 490, оригинален гелкот, отлично състояние-2002г, лодка с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, висок борд, дълбока V, много е устойчива на вода и вълни, удобна и просторна лодка за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, нови отводнителни тапи, нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с 4 голями бака/сухи помещения/за багаж, душ с чиста вода на борда и др. Обору..
Angelo Molinari-435 Бензинов Стъклопласт 4.4 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Angelo Molinari-435БензиновСтъклопласт4.4 м2 мВтора употреба
Цена
7 000 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 16 дни
Лодката е тип катамаран,производител е Италианския известен корабостроител ANGELO MOLINARI/made in italy/оригинален гелкот, отлично състояние-без забележки 2005г, лодка с високи мореходни качества и надежност,но като цяло става за всички водоеми, много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, нови отводнителни тапи,нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с два голями бака/сухи помещения/за багаж и др.Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като, светлини за нощно п..
- Без двигател Пластмасова 4 м 1 м Втора употреба | Лодки | гр. Свищов
-Без двигателПластмасова4 м1 мВтора употреба
Цена
500 лв.
Румен Рибаров
гр. Свищов, обл. Велико Търново,  Подател: Румен Рибаров,  преди 25 дни
Кану с гребла
лодка Дизелов Стъклопласт 6.5 м 1.6 м Втора употреба | Лодки | гр. Несебър
лодкаДизеловСтъклопласт6.5 м1.6 мВтора употреба
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 41 дни
Лодката е стъклопласт и дърво без капацитет за риболов
RIB лодка Marshall 420 Без двигател Друго 4.2 м 1.7 м Втора употреба | Лодки | гр. Козлодуй
RIB лодка Marshall 420Без двигателДруго4.2 м1.7 мВтора употреба
Цена
4 999 лв.
ЕР СИ ТРЕЙД
гр. Козлодуй, обл. Враца,  Подател: ЕР СИ ТРЕЙД,  преди 44 дни
RIB лодка Marshall /2005г./, с дължина 4.20м. и широчина 1.70м. Екстри: Предпазни жлетки, пояс, покривало, стълба, котва. RIB Лодка се продава комплект с колесар / с документи/. Отлично техническо състояние. Местоположение България - нов внос 02.2015 ЕР СИ ТРЕЙД разполага с извънбордови двигатели с различни мощности. По Ваше желание RIB лодка Marshall може да се окомплектова с подходящ двигател /не влиза в посочената за лодката цена/. ЕР СИ ТРЕЙД постоянен внос на моторни лодки, яхти, джетове, извънбордови двигатели /втора употреба/. Възможност за доставка по заявка на клиента. Boat..
лодка Дизелов Дървена 7 м 1.5 м Втора употреба | Лодки | с. Равда
лодкаДизеловДървена7 м1.5 мВтора употреба
с. Равда, обл. Бургас,  преди 44 дни
Продавам лодка с двигател исузо с инвентар и документи за промишлен риболов с място и гараж.
ZODIAC FUTURA Без двигател Кевлар 4.2 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Поморие
ZODIAC FUTURAБез двигателКевлар4.2 м2.2 мВтора употреба
Цена
1 799 лв.
гр. Поморие, обл. Бургас,  преди 44 дни
нов внос,твардо дънo карана е само на сладка вода перфектна е,гребла,помпа,алуминиево дъно
зодиак Бензинов Гумена (надуваема) 3 м 2.4 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
зодиакБензиновГумена (надуваема)3 м2.4 мВтора употреба
Цена
800 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 45 дни
Тортуга + мотор + колесар 4,50 Бензинов Стъклопласт 4.6 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Варна
Тортуга + мотор + колесар 4,50БензиновСтъклопласт4.6 м1.8 мВтора употреба
Цена
3 950 лв.
Маркониауто ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Маркониауто ЕООД,  преди 49 дни
Година Октомври 2013 Широчина Широчина: 1,80 м. Дължина Дължина: 4,50 м. Газене Газене: 0,15 м. Гориво Бензин Мощност 25 к.с. Работни часове Работини часове: 25 ч. Цвят Син Материал Материал: Пластмаса Допълнителна информация Цената е само за лодка Тортуга 4,5 м. 2013 г с фишфендър Хамамбърд, стойки за въдици инокс, стълбичка тиково дърво и инокс, кнехтове инокс. Италиански колесар Елеби тип самосвал с лебедка и регистрация - цена 2700 лв. Двигател Tohatsu 20 к.с. 4тактов 2013 - цена 5250 лв
Mariner Без двигател Кевлар 3.8 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
MarinerБез двигателКевлар3.8 м2.2 мВтора употреба
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 52 дни
Продавам лодка риб Mariner с твърд корпус, с конзола и управление. Размери 3,80/2,20м. Материал кевлар, камери 3бр. Нов внос от Италия.
Лодка риб Marlin Gort с твърд корпус Без двигател Кевлар 6.5 м 2.4 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
Лодка риб Marlin Gort с твърд корпусБез двигателКевлар6.5 м2.4 мВтора употреба
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 52 дни
Продавам лодка риб Marlin Gort с твърд корпус - 6,50 / 2,40м, с конзола-управление и две седалки, нов внос от Италия.
Лодка риб Ulyz с твърдо дъно Без двигател Кевлар 4 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
Лодка риб Ulyz с твърдо дъноБез двигателКевлар4 м2.2 мВтора употреба
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 52 дни
Продавам лодка риб ULYZ с твърдо дъно-4м дълга. Материал кевлар, камери 3+1. Камерите не изпускат. Лодката няма лепенки, има гребла. Може да се сложи мотор до 30 коня. Лодката е нов внос от Италия.
Ranieli Бензинов Пластмасова 4.3 м 1.3 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
RanieliБензиновПластмасова4.3 м1.3 мВтора употреба
Цена
3 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 53 дни
Лодката и двигателя са в перфектно състояние има и регистриран колесар
лодка Дизелов Дървена 8 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
лодкаДизеловДървена8 м1.8 мВтора употреба
Цена
2 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 65 дни
Дървена лодка 8 м. с диз. двигател 45 к.с.- нов.Изработена от български чам и странджански дъб.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg