Лодки, Яхти, Джетове

Лодки

Филтри
Област
Населено място
Двигател
Материал
Дължина (в метри)
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
81 обяви
СнимкиМарка/моделДвигателМатериалДължина (в метри)Ширина (в метри)Състояние
VIPлодка и бунгало | Лодки | гр. Бургас
лодка и бунгало
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 18 часа
продава лодка и бунгало, Рибарско селище-Бургас
VIPнадуваема лодка Нова | Лодки | гр. Бургас
надуваема лодкаНова
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
продава чисто нова надуваема лодка, 4-местна - споразумение
kormoran Без двигател Стъклопласт 5 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Приморско
kormoranБез двигателСтъклопласт5 м2 мВтора употреба
Цена
2 890 лв.
гр. Приморско, обл. Бургас,  преди 22 часа
ri Дизелов Стъклопласт 7.6 м 3.3 м Нова | Лодки | гр. Приморско
riДизеловСтъклопласт7.6 м3.3 мНова
гр. Приморско, обл. Бургас,  преди 22 часа
Bayliner Capri Бензинов Стъклопласт 5.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
Bayliner CapriБензиновСтъклопласт5.2 мВтора употреба
Цена
8 900 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Bayliner Capri Оборудвана и регистрирана. Година на производство 2000. Двигател 3000 куб бензин, 135 конски сили. Garmin фиш фаиндер и плотер. Стерео система морско изпалнение. Двигател: 30 работни часа след основен ремонт. Лодката се продава заедно с колесар. Колесара не е регистриран. Цената подлежи на коментар,но лодката не се ПОДАРЯВА!!! Много добро състояние.
Fiart Brezza 17 Бензинов Стъклопласт 5.5 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Fiart Brezza 17БензиновСтъклопласт5.5 м2.2 мВтора употреба
Цена
9 000 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 2 дни
Лодката е морско изпълнение дълбoко V марка-Fiart model-Brezza/Made in Italy/оригинален гелкот,отлично състояние, 2005г, лодка с високи мореходни качества и надежност,много удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/херметизирана-непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба,централна конзола за управление,ново жило на управлението,нова автоматична осушителна помпа,антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с 4 голями бака, /сухи помещения/за багаж и др+2бр вградени живарници за жива риба,светлини за нощно плаване, нова кожена тапицери..
Marshall m100 Бензинов Друго 5.8 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Marshall m100БензиновДруго5.8 м1.8 мВтора употреба
Цена
8 000 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 2 дни
Marshall-rib,оригинален вид,отлично състояние-без забележки 2001г,изработена е от най трайният материал/хипалон/,лодка с високи мореходни качества и надежност,морско изпълнение,но като цяло става за всички водоеми,много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, и нов антифулинг на подводната част. Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като,светлини за нощно плаване спасителни жилетки, помощно гребло+канджа, въже с котва,тапицерия, осушителна помпа, резервоар 90лт/inox/,контролноизмерват..
Fisherman 500 Mimi Бензинов Стъклопласт 5 м 2.1 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Fisherman 500 MimiБензиновСтъклопласт5 м2.1 мВтора употреба
Цена
8 000 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 2 дни
Лодка морско изпълнение марка-Fisherman 500/made in england/оригинален гелкот, отлично състояние-без забележки 2006г, лодка с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, нови отводнителни тапи, нова осушителна помпа, нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с три голями бака, /сухи помещения/за багаж, светлини за нощно плаване, нова кожена тапицерия, нова стерео уредба usb port, sd ..
Willy Boats Бензинов Стъклопласт 4.7 м 2.1 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Willy BoatsБензиновСтъклопласт4.7 м2.1 мВтора употреба
Цена
6 500 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 2 дни
Лодка марка Willy Boats,отлично състояние-2001г,плавателен съд с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, висок борд, много е устойчива на вода,а също така и на вълни,удобна и просторна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба,ново управление за посока с жило,нови отводнителни тапи, нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с 5 голями бака/сухи помещения/за багаж и др. Оборудвана е с нужните аксесоари и пособия за плаване като, светлини..
Jaguar-Open Бензинов Стъклопласт 4.6 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Видин
Jaguar-OpenБензиновСтъклопласт4.6 м2.2 мВтора употреба
Цена
7 300 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  преди 2 дни
Лодка морско изпълнение марка-Jaguar/made in england/оригинален гелкот, отлично състояние-без забележки 2005г, лодка с високи мореходни качества и надежност, морско изпълнение, но като цяло става за всички водоеми, много е удобна за риболов и разходки, корпусът е изработен е от стъклопласт-двойно дъно/непотопяема/, лодката е с самоотводняваща се палуба, нови отводнителни тапи, осушителна помпа, нов антифулинг на подводната част, също така лодката разполага с два голями бака, /сухи помещения/за багаж и др, стоики за въдици, светлини за нощно плаване, нова кожена тапицерия, нова стерео уредба us..
kormoran Бензинов Стъклопласт 6 м 2 м Нова | Лодки | гр. Приморско
kormoranБензиновСтъклопласт6 м2 мНова
Цена
7 888 лв.
гр. Приморско, обл. Бургас,  преди 3 дни
2 бр едната 7888лв другата 2650лв направо без пари мога и бартер
4,52м Без двигател Гумена (надуваема) 4.5 м 2.1 м Нова | Лодки | гр. Варна
4,52мБез двигателГумена (надуваема)4.5 м2.1 мНова
Цена
2 100 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
Продавам чисто нова, неупотребявана надуваема лодка в гаранция. Модела е успешно тестван и като един от най-здравите, най-устойчивите, най-мореходните и най-комфортните модели от класа надуваеми лодки, с максималната допустима дължина, за която не се изисква задължителна регистрация в страните от евросъюза-L=452см. С впечатляващия диаметър на балона, който след тази обява, вече се предлага и на нашия пазар-Ф=64см. Размери: дължина 452см., ширина 205см., диаметър на балона 64см., тегло 92кг., плътност на материала 1100 гр/кв. м. в пет слоя, POLYTEX (Корея). Твърд сглобяем под, 6 броя над..
вьорнер Без двигател Гумена (надуваема) 2.9 м 1.4 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
вьорнерБез двигателГумена (надуваема)2.9 м1.4 мВтора употреба
Цена
800 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 дни
Лодка с твърдо дъно 2. 90 широк балон надуваем кил без забележки никакви лепинки ползвана е две лета
Bestway Без двигател Друго 3.3 м 1 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго3.3 м1 мНова
Цена
449 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Характеристики: двама възрастни,330см x 94см,тегло- 17.4кг,2бр алуминиеви гребла 254см,максимална товароподемност 200кг,материал-подсилен винил,който е UV устойчив,устойчив на нефт и солена вода,2 бр регулиращи се седалки и облегалки,специално проектирани,за да се запази комфорта на къси и дълги пътувания. Може да вземете този каяк,при риболов в езеро,море,гребане в местна река,трудно достъпни поточета.Има отделения пред и зад седалките,което ви позволява да носите допълнителен багаж в подвижна чанта за съхранение.Стабилност,преносимост,удобство и дълга ползваемост във времето.Надуваемото кан..
Bestway Без двигател Друго 2.3 м 1.3 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго2.3 м1.3 мНова
Цена
79 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Характеристики: размер 225см X127см,товароподемност двама възрастни и едно дете,изработена от качествен винил,двулицева-по-зрава и издръжлива при по-натоварено използване,обезопасени клапани гарантиращи по-бързо надуване и изпускане на въздуха,надуваемо дъно за по-голям комфорт,обезопасяващи въжета с вградени втулки,пръстен за теглене,подсилени дръжки,здрава конструкция от 4 въздушни камери,максимална товароподемност 190кг. КЪМ ЛОДКАТА ИМА: гребла и помпа,модел на лодката 2015г.
Bestway Без двигател Друго 3.5 м 1.4 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго3.5 м1.4 мНова
Цена
180 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Надуваема лодка Bestway 348см-142см,изработена от качествен винил,2 възрастни и 2 деца,надуваеми седалки,чанта-хранилище за багаж,алуминиеви гребла комплект,пръстен за теглене,обезопасяващи въжета.Държачи за въдици и възможности за извънбордов двигател.
Bestway Без двигател Друго 2.6 м 1.3 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго2.6 м1.3 мНова
Цена
110 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Чисто нова лодка за риболов 2.55м-1.28м комплект с гребла,помпа,винтов вентил за бързо надуване,предпазен вентил,здрава преварително изпитана винилова тъкан,конструкция с три въздушни камери,въже за хващане по цялата периферия с вградени фиксатори,2човека,държачи за въдици,надуваемо оребрено дъно за здравина,здрава ръкохватка,здрави ключалки за винтилите,скоби за весла,пръстени за буксир,доставени лепенки за тежък режим за използване, на фирма с традиции.
Bestway Без двигател Друго 2.6 м 1.1 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго2.6 м1.1 мНова
Цена
80 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Надуваема лодка Raft X2-размери 2.55м-1.10м,двуместна,изработена от качествен винил,товароподемност 190кг.Трикамерна конструкция,втулки за монтиране на двигател,обезопасени клапани,пръстен за теглене.Комплект с гребла и помпа
Bestway Без двигател Друго 2.9 м 1.3 м Нова | Лодки | гр. София
BestwayБез двигателДруго2.9 м1.3 мНова
Цена
270 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Илия,  преди 13 дни
Надуваема лодка Voyager 1000-размери 2.91м-1.27м,триместна,изработена от качествен трипластов винил,обезопасяващи въжета,пръстен за теглене,подсилени връзки,товароподемност 270кг. Комплекта включва гребла ,помпа,две седалки и бордова чанта.Тази лодка е подходяща за риболов .
лодка Без двигател Стъклопласт 3 м 1.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
лодкаБез двигателСтъклопласт3 м1.2 мВтора употреба
Цена
350 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 14 дни
за двама,тежи - 50-60кг,може да се транспортира на тавана на автомобил,има транец за извънбордов двигател.
Joker Джокер Бензинов Кевлар 4.3 м 1.8 м Втора употреба | Лодки | гр. Сливен
Joker ДжокерБензиновКевлар4.3 м1.8 мВтора употреба
Цена
4 300 лв.
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Венелин Велчев,  преди 15 дни
Лодката е напълно оборудвана и готова за ползване. Няма лепенки, не изпуска. Няма удари по кила. В комплекта влизат: лодка, двигател 30 к.с. Евинруд, гребла, жилетки (4 бр. възрастни и 1 детска), помпа, резервоар за гориво и колела за транспорт на къси разстояния и покривало. За лодката и двигателя не се изисква капитанско право. Изключително стабилна в големи вълни и открито море. Двигателят е с чисто нови свещи, с оригинални масла сменени тази пролет, без дистанционно управление, работи перфектно. Дълъг ботуш. Продава се само в комплект. На слука :) Коментар по цената :)
байлайнер Бензинов Пластмасова 5.8 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
байлайнерБензиновПластмасова5.8 м2.2 мВтора употреба
Цена
6 500 EUR
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
моторна лодка байлайнер с бензинов мотор 135 к.с бензинов- с колесар .
РИП 4,50 Бензинов Кевлар 4.5 м 1.7 м Втора употреба | Лодки | гр. Варна
РИП 4,50БензиновКевлар4.5 м1.7 мВтора употреба
Цена
5 300 лв.
Маркониауто ЕООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Маркониауто ЕООД,  преди 16 дни
Година Април 2004 Широчина Широчина: 1,70 м. Дължина Дължина: 4,50 м. Газене Газене: 0,15 м. Гориво Бензин Мощност 70 к.с. Брой двигатели Брой двигатели: 1 Цвят Бял Материал Материал: Кевлар Допълнителна информация чисто нови балони конзола Двигателя е Меркури двутактов с управление ел.стартер продава се без колесар
лодка Дизелов Дървена 8 м 2 м Втора употреба | Лодки | гр. Бургас
лодкаДизеловДървена8 м2 мВтора употреба
Цена
4 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 дни
Дървена лодка 8/2 м. с диз. двигател 45 к.с.- нов, реверсивна муфа морско изпълнение волво-пента МС2.Изработена от български чам и странджански дъб.
Д-50 Дизелов Метална 1 м 6 м Нова | Лодки | гр. Бургас
Д-50ДизеловМетална1 м6 мНова
Цена
850 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 19 дни
нов окомплектован диз. двигател от помпа МАРИЦА
PROMARINE Без двигател Гумена (надуваема) 2.7 м 1.4 м Втора употреба | Лодки | гр. Стара Загора
PROMARINEБез двигателГумена (надуваема)2.7 м1.4 мВтора употреба
Цена
280 лв.
Заложна Къща ”Черешки”
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Заложна Къща ”Черешки”,  преди 21 дни
Модел: IB 285 Дължина: 265 см Ширина: 136 см Диаметър: 38 см Макс.товар: 242 кг. Тегло: 25.5 кг. Места: 2 бр. Брой секции: 2+1+н.к. Макс.мощност: 3 к.с. Дъно: Надувно Подходящ двигател: F2.6|L30 Допълнителен аксесоар: Сак за съхранение + крачна помпа за надуване на лодката. ЗАБЕЛЕЖКА: Снимките са актуални, правени 5 дни след надуването на лoдката.Продава се без гребла (цена на нови от 15.00лв. до 25.00лв.)
Риболовен каяк - дължина 3,10м. Без двигател Пластмасова 3.1 м Нова | Лодки | гр. Пловдив
Риболовен каяк - дължина 3,10м.Без двигателПластмасова3.1 мНова
Цена
1 680 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 22 дни
Риболовен каяк - дължина 3,10м.: - изработен от изключително здрав материал.Издържа на високи температури без деформации. - стабилен - лесен за управление - удобна седалка с раница - стойки за въдици - поставка за чаша ( бутилка ) - закрито багажно отделение - отпред - открито багажно отделение - отзад - склад за принадлежности, стръв и др. в средата - удобни странични дръжки - рул за управление - гребло
Mariner Без двигател Кевлар 3.8 м 2.2 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
MarinerБез двигателКевлар3.8 м2.2 мВтора употреба
Цена
2 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 25 дни
Продавам лодка риб Mariner с твърд корпус, с конзола и управление. Размери 3,80/2,20м. Материал кевлар, камери 3бр. Нов внос от Италия.
Лодка риб Marlin Gort с твърд корпус, 6м Без двигател Кевлар 6.5 м 2.4 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
Лодка риб Marlin Gort с твърд корпус, 6мБез двигателКевлар6.5 м2.4 мВтора употреба
Цена
1 999 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 25 дни
Продавам лодка риб Marlin Gort с твърд корпус - 6,00 / 2,40м, с конзола-управление и две седалки, нов внос от Италия.
Кану едноместно 3м. дълго Без двигател Пластмасова 3 м 1 м Втора употреба | Лодки | гр. Пловдив
Кану едноместно 3м. дългоБез двигателПластмасова3 м1 мВтора употреба
Цена
499 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Таня,  преди 25 дни
Кану едноместно 3м. дължина и ширина 0,70м. Кануто е докарано от Италия.
« Предишна | 123 | Следваща »
Host.bg