Имоти - Продажби

Къщи/Вили

Руский English
Област: обл. Велико Търново
Населено място
Квартал/Район
Местоположение: Къща в село
Етажност: Двуетажна
РЗП
Двор - квадратура
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
581 обяви
обл. Велико Търново
Къща в село
Двуетажна
СнимкиМестоположениеЕтажностРЗПДвор - квадратура
Двуетажна къща за ремонт близо до Полски Тръмбеш Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Каранци
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
2 300 EUR
с. Каранци, обл. Велико Търново,  Подател: ВТ България ООД,  преди 3 часа
Двуетажна къща за ремонт близо до Полски Тръмбеш - Ref: K2403 - Описание: Двуетажна къща за ремонт, разположена в голямо село с лесен достъп. Големината на къщата е 80 кв.м., разпределени между два етажа. На първия етаж има коридор, стая и кухненски бокс. По външни стъпала се стига до втория етаж, където има тераса, коридор и две спални. До къщата има прилепена пристройка с още една стая. Дворното място е с големина 1 000 кв.м., заградено е с масивна ограда към пътя, разполага с вход за автомобил и кладенец. Местоположение: 37 км. северно от гр. Велико Търново в равнинно село, разположено в централната част на Дунавската равнина. Намира ..
Къща в с. Дедина! Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1425 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Дедина
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП1425 кв.м двор
Цена
20 000 EUR
Имоти Консулт
с. Дедина, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 5 часа
Къща в с. Дедина! - „Имоти Консулт“ Ви предлага за продажба къща намираща се на тихо и спокойно място в Еленския балкан, в близост до град Елена и на 70 км от Старопрестолният град Велико Търново. Къщата е на два етажа, като на първият етаж има стая, складово помещение и гараж, а втория етаж включва антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, хол, просторна спалня, баня с тоалетна и голяма тераса на която се излиза от хола и спалнята. Между двата етажа връзката се осъществява чрез вътрешно стълбище. Къщата има прекрасна гледка към балкана и красивите хълмове на Стара планина. Към общата площ на имота се включва ..
Къща в с. Драгижево! Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Елена
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
29 000 EUR
Имоти Консулт
гр. Елена, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 5 часа
Къща в с. Драгижево! - „Имоти Консулт“ Ви предлага за продажба къща в атрактивното село Драгижево, което е само на 9 км източно от гр. Велико Търново и на 5 км от гр. Лясковец. Селото е с добра инфраструктура има кметство, поща, магазини, заведения и редовен автобусен транспорт. Къщата е масивна на два етажа, построена е през1997 г. и е с обща застроена площ 116 кв.м. Първият етаж се състои от входно антре, кухня, дневна с голяма тераса и изход към градината, баня и тоалетна. Вътрешно стълбище води към мазето и към втория етаж, където са разположени две спални с обща тераса с изглед към балкана, тоалетна и коридор с..
Къща в с. Долна Липница Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 1500 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Долна Липница
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП1500 кв.м двор
Цена
7 500 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Долна Липница, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 5 часа
Къща в с. Долна Липница - Имоти Търновград Ви предлага къща в с. Долна Липница, разположено на 40км от гр. Велико Търново. Къщата е двуетажна. На първия етаж са разположени две стаи, маза, баня и лятна кухня. Външно стълбище води до втория етаж, разпределен между коридор, две спални и килер. Дворът е с площ 1000кв.м. Има селскостопански постройки и гараж с канал и трифазен ток. Дворът е ограден с каменен дувар.
Двуетажна къща в с. Страхилово Къща в село Двуетажна 150 кв.м РЗП 2000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Страхилово
Къща в селоДвуетажна150 кв.м РЗП2000 кв.м двор
Цена
20 000 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Страхилово, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 5 часа
Двуетажна къща в с. Страхилово - Имоти Търновград Ви предлага двуетажна къща в с. Страхилово. Къщата е след основен външен ремонт, но се нуждае от вътрешен ремонт. Първият етаж се състои от четири стаи, както и вторият етаж. № на оферта: 3956
Двуетажна къща в с. Драгижево Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 1800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Драгижево
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП1800 кв.м двор
Цена
19 500 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Драгижево, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 6 часа
Двуетажна къща в с. Драгижево - Имоти Търновград Ви предлага двуетажна къща в с. Драгижево. Първият етаж се състои от кухня, спалня, баня и тоалетна, коридор и маза. Чрез вътрешно стълбище се стига до вторият етаж, който се състои от две спални и килер. Дограмата и вратите са подменени с ПВЦ, поставена е вътрешна изолация на цялата къща. Дворното място е с площ от 1800 кв.м. и разполага с геран, стопански постройки и оранжерия от поликарбонат. № на оферта: 3954
Къща в с. Леденик Къща в село Двуетажна 200 кв.м РЗП 780 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Леденик
Къща в селоДвуетажна200 кв.м РЗП780 кв.м двор
Цена
135 000 EUR
Имоти Консулт
с. Леденик, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 6 часа
Къща в с. Леденик - „Имоти Консулт“ предлага на Вашето внимание къща в с. Леденик разположена на 5 км западно от гр. Велико Търново на 1 км от главен път София - Варна. Къщата се намира близо до реката и до старинната си кула от XVII век свързана с интересна легенда, напомняща по сюжет „Ромео и Жулиета“. Имотът е с обща площ от 780 кв.м., разгънатата жилищна площ е 200 кв.м., разпределена между два етажа. На първи етаж се намира просторна дневна с камина, кухня, мазе, спалня и веранда. Кухнята е обособена посредством барплот. На втори етаж са разположени три спални и голяма тераса. Между етажите се намират две то..
Къща в с. Стамболово Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 1240 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Стамболово
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП1240 кв.м двор
Цена
9 000 EUR
Имоти Консулт
с. Стамболово, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 6 часа
Къща в с. Стамболово - „Имоти Консулт“ Ви предлагат за продажба къща в село Стамболово. То е разположено в плодородна долина само на 37 км на северозапад от гр. Велико Търново и на 6 км източно от гр. Павликени. Сред широките дворове на селото, засадени със сенчести и плодни дръвчета се издигат нови масивни къщи, обзаведени със съвременна покъщнина и мебели, а пред тях цветни лехички и лозници. Улиците му са широки и с плочници от едната страна, а една част са асфалтирани. В центъра на селото е оформен малък площад, около който се издигат красиви обществени здания: дом на ОБНС, бившия дом на ТКЗС, търговска сграда и..
Двуетажна къща в Долна Липница Къща в село Двуетажна 200 кв.м РЗП 1300 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Долна Липница
Къща в селоДвуетажна200 кв.м РЗП1300 кв.м двор
Цена
9 700 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Долна Липница, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 6 часа
Двуетажна къща в Долна Липница - Имоти Търновград Ви предлага къща в с. Долна Липница. Първият етаж се състои от три стаи, баня и тоалетна. Вторият етаж се състои от от три стаи. Дворното място е с площ от 1300 кв.м. и разполага три кокошарника, лятна кухня, два навеса, гараж и кладенец. № на оферта: 3952
Продава къща- с. Леденик Къща в село Двуетажна 118 кв.м РЗП 1600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Леденик
Къща в селоДвуетажна118 кв.м РЗП1600 кв.м двор
Цена
37 000 EUR
Ту Бългерия Риал Естейтс
с. Леденик, обл. Велико Търново,  Подател: Ту Бългерия Риал Естейтс,  преди 1 ден
Продава къща- с. Леденик - ID:10139 Двуетажна къща за продажба в село Леденик. Къщата е с жилищна площ от 118 кв.м. На първия има две спални, хол, кухня, баня, коридор и маза. На втория етаж са две спални и килер. Интериорът е в следната степен на завършеност- подовите настилки са ламинат, дюшеме и санитарен фаянс, PVC дограма и дървени врати. Изложението на къщата е юг/изток. Къщата е в добро състояние, предлага се частично обзаведена, готова за живеене и има целогодишен достъп и кладенец. Дворът е с площ 1600 кв.м. Селото е се намира на 5км от гр. Велико Търново, добре уредено и предпочитано за живеене. ID:10139 Two..
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Обединение
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
10 000 EUR
Имоти Консулт
с. Обединение, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 1 ден
Предлагаме Ви двуетажна къща в с. Обединение. Къщата е с РЗП от 100 кв.м. Дворното място е 1000 кв.м. Селото се намира се на 11 км от гр. Полски Тръмбеш и на 30 км северно от гр. Велико Търново. В него има минерални лечебни бани, магазини, кметство, редовен автобусен транспорт до околните населени места. Първият етаж включва две стаи, кухня и баня. Външни стълби водят до втория етаж, където са разположени две спални и два килера. Дворът е равен и има кладенец. Ref. No. 701
Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Миндя
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП800 кв.м двор
Цена
22 000 EUR
Имоти Консулт
с. Миндя, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 1 ден
Село Миндя е разположено в Стара планина само на 22 км от гр. Велико Търново и на 12 км от гр. Елена. Добре е развито и разполага с всички необходими удобства: няколко магазина, заведения, кръчма, здравен пункт, поща, кметство, пълен обхват на мобилните оператори и редовни автобуси към градовете. Къщата, която Ви предлагаме е разположена на два етажа и е с обща жилищна площ от 80 кв.м. Приземният етаж представлява просторна каменна механа с възможност за кухненски кът. Има и просторна остъклена веранда. На основния етаж има коридор, всекидневна, две спални и помещение за баня. А от големия дър..
Къща в село Двуетажна 155 кв.м РЗП 450 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Миндя
Къща в селоДвуетажна155 кв.м РЗП450 кв.м двор
Цена
27 000 EUR
Имоти Консулт
с. Миндя, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 1 ден
Село Миндя е разположено в Стара планина само на 22 км от гр. Велико Търново и на 12 км от гр. Елена, добре е развито и разполага с всички необходими удобства: няколко магазина, заведения, кръчма, здравен пункт, поща, кметство, пълен обхват на мобилните оператори и редовни автобуси към градовете. Къщата, която Ви предлагаме е разположена на 2 етажа и е с обща жилищна площ от 155 кв.м. Първия етаж включва просторна каменна механа, всекидневна с кухненски кът, коридор и баня. Вътрешно стълбище води към втория етаж, където са разположени просторен коридор и 4 спални, една от които с камина. Първи..
Къща в село Двуетажна 170 кв.м РЗП 450 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Миндя
Къща в селоДвуетажна170 кв.м РЗП450 кв.м двор
Цена
38 000 EUR
Имоти Консулт
с. Миндя, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 1 ден
Имотът се намира в село Миндя, разположено в полите на Стара планина само на 22 км от гр. Велико Търново. То е добре развито и разполага с всички необходими удобства: няколко магазина, заведения, кръчма, здравен пункт, поща, кметство и редовни автобуси към градовете. Къщата, която Ви предлагаме е стара, аристократична, разположена на 2 етажа и е с обща жилищна площ от 170 кв.м. Под основния етаж има голямо каменно мазе, подходящо за механа. Първия етаж включва голям магазин, който би могъл да се преустрои в просторна дневна, кухня и килер. Вътрешно стълбище води към втория етаж, където има кор..
Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 2200 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Ресен
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП2200 кв.м двор
Цена
37 000 EUR
Имоти Консулт
с. Ресен, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 1 ден
„Имоти Консулт“ Ви предлага за продажба двуетажна къща с двор и още декар обработваема земя, която граничи с нея. Имотът е разположен в голямото и добре уредено село на р. Росица, само на 16 км от гр. Велико Търново, а именно с. Ресен. В селото има поща, училище, детска градина, няколко магазина и заведения и редовен транспорт до града. Представлява две дворни места с обща площ 2200 кв. м., заедно с масивна двуетажна жилищна сграда. Къщата е след основен ремонт, с отремонтиран покрив, подменена дограма, ВИК и Ел. инсталации, подови настилки и облицовки. Стените са шпакловани и боядисани. На пъ..
Къща в село Недан, двуетажна 150 кв.м РЗП, голям двор 3600 кв.м Договаряне! Къща в село Двуетажна 150 кв.м РЗП 3600 кв.м двор | Къщи/Вили | Павликени с. Недан
Къща в селоДвуетажна150 кв.м РЗП3600 кв.м двор
Цена
17 500 EUR
Павликени, с. Недан, обл. Велико Търново,  преди 1 ден
Къща в село Недан, двуетажна 150 кв.м РЗП, голям двор 3600 кв.м Договаряне! - Къща в Недан, двуетажна 150 кв.м РЗП, голямо дворно място 3600 кв.м, нов покрив, нова септична яма
Къща в Самоводене Къща в село Двуетажна 200 кв.м РЗП 1400 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Самоводене
Къща в селоДвуетажна200 кв.м РЗП1400 кв.м двор
Цена
62 500 лв.
Адрес Недвижими Имоти
с. Самоводене, обл. Велико Търново,  Подател: Адрес Недвижими Имоти,  преди 2 дни
Къща в Самоводене - Адрес Недвижими Имоти продава къща в село Самоводене на 9 км. от Велико Търново. Къщата разполага с три спални, всекидневна с кухня, вътрешна баня и тоалетна. Къщата е построена изцяло върху маза. Двора е равен 1400 кв.м. има и гараж, в близост до всичко необходимо. Обади се сега и цитирай този код 335561
Къща в село Двуетажна 168 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Илаков рът
Къща в селоДвуетажна168 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
150 000 EUR
Имоти Консулт
с. Илаков рът, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 2 дни
„Имоти Консулт“ Ви предлага уникалната възможност да се сдобиете с автентична възрожденска къща от 19 век, напълно реставрирана и с всички удобства на съвременния живот. Имотът се намира в село само на 5 км от гр. Елена сред планина, гора, река. Възможност за лов, риболов, както и за зимни спортове. Къщата е на два етажа, обзаведена по поръчка в битов стил с три спални, кухня, хол, дневна, голям чардак, складово помещение, три тоалетни и баня. Отоплението е с ток и твърдо гориво. Дворът, който е 1000 кв. м. има цветна и овощна градина, барбекю и помощни постройки. Имотът се намира на брега на ..
Къща в село Къща в село Двуетажна 200 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Беляковец
Къща в селоДвуетажна200 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
87 500 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Беляковец, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 2 дни
Къща в село - Имоти Търновград Ви предлага за продажба къща в село Беляковец, само на 2 км северно от град Велико Търново. Добре развито село, снабдено с всички съвременни комуникации, в непосредствена близост до града. Имотът е построен много качествено, с пет камерна PVC дограма с К стъкло и изолация от каменна вата. Завършена е до груб строеж, с монтирани В и К и Ел. инсталации. Първият етаж разполага с просторна всекидневна с кухненски бокс, една спалня, мокро помещение, което е разделено на три зони- баня, отделна тоалетна и перално помещение, килер, гараж за две коли с автоматична врата и топла връзка..
Продавам селска къща Къща в село Двуетажна 105 кв.м РЗП 500 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Димитровци
Къща в селоДвуетажна105 кв.м РЗП500 кв.м двор
Цена
50 000 лв.
с. Димитровци, обл. Велико Търново,  преди 3 дни
Продавам селска къща - Продава се къща на два етажа - РЗП 105 кв.м и стопанска постройка. Прилежащ двор - 500 кв.м. Първият етаж е от каменна зидария и разполага с дневна, спалня, коридор, лятна кухня и килер. Вторият етаж е от тухла и разполага с две спални, коридор, тераса и килер. Вътрешно вито дървено стълбище към втори етаж. На двата етажа има действащи зидани камини тип ”ДЖАМАЛ”. Изложение - юг изток. Панорама към гора. Подход до имота - асфалт.
Продава монолитна къща в с. Беляковец Къща в село Двуетажна 125 кв.м РЗП 250 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Беляковец
Къща в селоДвуетажна125 кв.м РЗП250 кв.м двор
Цена
76 700 EUR
Ту Бългерия Риал Естейтс
с. Беляковец, обл. Велико Търново,  Подател: Ту Бългерия Риал Естейтс,  преди 5 дни
Продава монолитна къща в с. Беляковец - ID: 11049 Ту Бългерия - недвижими имоти Ви предлагат монолитна къща в село Беляковец, разположено на 3км от гр. Велико Търново. Къщата е построена на два етажа с РЗП от 125кв.м. Състои се от дневна с кухненска част, 3 спални, 2 бани с тоалетна, маза и котелно. Имотът разполага с гараж с топла връзка и двор зад къщата. Прекарани са ток и вода, има изградена септична яма и канал за отводняване при големи дъждове. Дворното място е 250кв.м. Дворът е нивелиран, изравнен, има няколко овошки. ID: 11049 To Bulgaria Real Estates offers you a solid house in the village of Belyakovets, situated only ..
Двуетажна жилищна сграда Къща в село Двуетажна 128 кв.м РЗП 1428 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Сливовица
Къща в селоДвуетажна128 кв.м РЗП1428 кв.м двор
Цена
21 000 EUR
Явлена - В.Търново
с. Сливовица, обл. Велико Търново,  Подател: Явлена - В.Търново,  преди 5 дни
Двуетажна жилищна сграда - Двуетажна жилищна сграда със застроена площ от 54 кв.м и РЗП 128 кв.м, със сутерен под цялата сграда, с прилежащо дворно място с площ от 1428 кв.м, в планинското село Сливовица, в Златаришкия балкан. Сградата е със следното разпределение: първи етаж: антре, кухня, дневна с просторна тераса, тоалетна с перално помещение; втори етаж: три спални, баня с тоалетна, коридор и балкон, с вътрешно стоманобетоново стълбище за връзка между етажите. Инсталации: електрическа, водопроводна, канализация със септична яма, интернет, телефон и сателитна телевизия. В сградата е извършен основен ремонт през 2..
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Горско ново село
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП800 кв.м двор
Цена
6 200 EUR
Имоти Консулт
с. Горско ново село, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 5 дни
„Имоти Консулт“ предлага на своите клиенти двуетажна къща в живописния Еленски Балкан. Къщата се намира на 25 км югоизточно от гр. Велико Търново в китно предпланинско село с добре уредени комуникации. Непосредствено до селото лъкатуши река, която дава възможност за планински риболов. Прекрасните условия са предпоставка за пълноценна лятна или зимна почивка. Къщата е на два етажа, като на втория етаж има две спални и голямо антре, а първия етаж кухня, стая и голяма маза. В дворното място има стопански постройки и множество плодни дръвчета. Ref. No. 1583
двуетажна къща в село Куцина Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 720 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Куцина
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП720 кв.м двор
Цена
14 900 лв.
с. Куцина, обл. Велико Търново,  Подател: Радев,  преди 5 дни
двуетажна къща в село Куцина - Продава се двуетажна къща в село Куцина, област Велико Търново. На ет. 1 се намират оборудвани кухня и ъглова спалня с маса. Кухнята разполага с шкафове и мивка, хладилник и готварска печка. На по-ниско ниво от първия етаж има маза и механа. Както първият етаж, така и механата са освежени, сложена е алуминиева дограма на 1 ет. Отделно има баня и тоалетна, както и външна мивка. Пред къщата има площадка с маса и две пейки и голяма градина. На ет. 2 има 2 спални, голям коридор, просторен таван, остъклено пространтсво, през което се влиза за 2 ет. Къщата разполага с гараж и голям двор, в който има..
двуетажна къща Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 1500 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Леденик
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП1500 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
Щрих - Корект ЕООД
с. Леденик, обл. Велико Търново,  Подател: Щрих - Корект ЕООД,  преди 6 дни
двуетажна къща - : Предлагаме ви двуетажна къща с РЗП 100 кв.м в центъра на село Леденик. Състои се от: първи етаж-кухня с трапезария и камина с водна риза, спалня, коридор, баня с тоалетна, маза. Втори етаж-коридор, хол, две спални, баня с тоалетна. Подход към втори етаж с външни стълби. Пристройка с лятна кухня, барбекю и маза. В двора има селскостопанска постройка, място за изграждане на басейн. Лятна баня с тоалетна. Засадени овощни дървета и лози. Към имота има и гараж. Предлага се с обзавеждането и стопански инвентар. Гарантирана юридическа сигурност. Безплатно съдействие при кредитиране.
Възрожденска къща в с. Вонеща вода Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Вонеща вода
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП600 кв.м двор
Цена
17 000 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Вонеща вода, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 6 дни
Възрожденска къща в с. Вонеща вода - Имоти Търновград Ви предлага за продажба 300 годишна, възрожденска къща с двор в с. Вонеща вода. Имотът се намира на много тихо и спокойно място, в близост до поточе. Къщата се състои от обширна дневна с камина и пещ, кухня, две спални, баня и тоалетна, тераса. На приземният етаж се намира избено помещение, стая за инструменти, предвидено място за дърва. Към имота има двор от 600кв.м. Прекрасно място за отдих сред природата. В района могат да се развиват различни дейности, като лов, риболов и др. № на оферта: 3909
Двуетажна реставрирана къща във възрожденски стил, в Еленския балкан Къща в село Двуетажна 180 кв.м РЗП 1500 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Буйновци
Къща в селоДвуетажна180 кв.м РЗП1500 кв.м двор
Цена
78 900 EUR
Ту Бългерия Риал Естейтс
с. Буйновци, обл. Велико Търново,  Подател: Ту Бългерия Риал Естейтс,  преди 6 дни
Двуетажна реставрирана къща във възрожденски стил, в Еленския балкан - ID: 10152 Представяме Ви, двуетажна къща за продажба в красивият Еленски балкан. Имотът се намира в с. Буйновци. Къщата съчетава елементи на ново строителство и детайли на възрожденската архитектура. Направена е хидро и топло изолация. Първият етаж се състои от предверие, кухня, механа, тоалетна и спалня с баня и тоалетна. На втория етаж има чардак, два апартамента с по две стаи, баня и тоалетна. Това, което прави къщата уникална са дървените конструктивни елементи, стълби, парапети, врати, прозорци, тавани, подове и мебели изработени от дъб масив. Селото е разположено на 10км от гр. Елена и н..
двуетажна къща Къща в село Двуетажна 180 кв.м РЗП 1300 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Самоводене
Къща в селоДвуетажна180 кв.м РЗП1300 кв.м двор
Цена
46 400 EUR
Щрих - Корект ЕООД
с. Самоводене, обл. Велико Търново,  Подател: Щрих - Корект ЕООД,  преди 6 дни
двуетажна къща - Предлагаме ви двуетажна къща с РЗП 180 кв.м. на главен път Велико Търново - Русе. Състои се от: първи етаж-кухня, хол, две спални, баня и тоалетна; втори етаж-просторен вестибюл с тераса, три спални и килер. Подходът към него е с вътрешни стълби от мозайка. Дограмата е дървена. Подовете са дюшеме. Отоплението е на твърдо гориво. Продава се с обзавеждането. В двора с площ от 1300 кв.м има висок навес от бетон и тухла, който може да се приспособи като втора къща. Предлага се и гараж. Къщата е свързана с канализация. Гарантирана юридическа сигурност. Безплатно съдействие при кредитиране.
Голяма къща в село Джулюница Къща в село Двуетажна 170 кв.м РЗП 1200 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Джулюница
Къща в селоДвуетажна170 кв.м РЗП1200 кв.м двор
Цена
17 000 EUR
ИмотиТърновград ЕООД
с. Джулюница, обл. Велико Търново,  Подател: ИмотиТърновград ЕООД,  преди 7 дни
Голяма къща в село Джулюница - Имоти Търновград Ви предлага масивна къща в с. Джулюница РЗП 170 кв.м. на два етажа, като първият е полусутерен с 50 см каменни зидове, стаите са за живеене, с пристройка лятна кухня и баня и около 100 кв.м. селскостопански сгради, 1200кв.м. двор, кладенец, трифазен ток. Първи етаж: две стаи и голяма маза, като половината от нея може да се обособи като механа, втори етаж - четири стаи. Стаите са големи, просторни и светли.. Къщата е масивно строителство, всички стени на първия етаж - външни и вътрешни са 50см, а всички на втория са 25 см. Селото е с 2500 жители, с детска градина, основно учили..
Къща в село Двуетажна 280 кв.м РЗП 850 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Самоводене
Къща в селоДвуетажна280 кв.м РЗП850 кв.м двор
Цена
39 000 EUR
Имоти Консулт
с. Самоводене, обл. Велико Търново,  Подател: Имоти Консулт,  преди 7 дни
„Имоти Консулт“ предлага новопостроена недовършена къща на два етажа. На първия етаж е разположен гараж, всекидневна, спалня и коридор. Втория етаж се състои от коридор от който се влиза в две стаи, мокро помещение и голяма панорамна тераса, баня и тоалетна се предвидени във всека стая. Ref. No. 1218
« Предишна | 1234567 ... 181920 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.