Имоти - Продажби

Къщи/Вили

Руский Englsh
Филтри
Област: обл. Велико Търново
Населено място
Квартал/Район
Местоположение
Етажност
РЗП
Двор - квадратура
Особености
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
604 обяви
обл. Велико Търново
СнимкиМестоположениеЕтажностРЗПДвор - квадратура
Къща в село Едноетажна 130 кв.м РЗП 1200 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Драганово
Къща в селоЕдноетажна130 кв.м РЗП1200 кв.м двор
Цена
12 800 EUR
ТАРА
с. Драганово, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 7 минути
Предлагаме ви двуетажна тухлена къща с гараж в центъра на с.Драганово. Къщата разполага с пет помещения и вътрешна баня. Има ел.инсталация и ВиК. Къщата е строена през 1960 година, масивна е и в добро състояние. Има дувар, голяма порта и гараж с канал. Прилежащото дворно място е 1,2 дка. В градината има кладенец, обработваема е целогодишно и има засадени овощни дървета и лозе. Селото е голямо и уредено, има магазини, поща, здравна служба, детска градина и училище. През него минава река Янтра. Отстои на 14км от Горна Оряховица и 25км от Велико Търново.
Къща в село Двуетажна 60 кв.м РЗП 1120 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Церова кория
Къща в селоДвуетажна60 кв.м РЗП1120 кв.м двор
Цена
6 000 EUR
ТАРА
с. Церова кория, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 7 минути
Представяме ви имот в с.Церова кория на 14км от Велико Търново. Намира се на асфалтова улица и е достъпен целогодишно. Селото е спокойно и красиво, има редовен транспорт до Велико Търново и е предпочитано за живеене, отдих, лов и риболов. Площта на парцела е 1120м2 и е ограден с каменен дувар. В него има стара къща от камък и плет (за събаряне или сериозен ремонт), както и допълнителна постройка използвана за гараж. Имота няма ток и вода, намира се на главна улица в края на селото. Съседния имот от 1800м2 със стабилна стара къща и кладенец също се продава на цена от 16000 евро.
Къща в село Едноетажна 80 кв.м РЗП 1800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Церова кория
Къща в селоЕдноетажна80 кв.м РЗП1800 кв.м двор
Цена
16 000 EUR
ТАРА
с. Церова кория, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 7 минути
Представяме ви имот в с.Церова кория на 14км от Велико Търново. Къщата е на асфалтова улица и е достъпна целогодишно. Селото е спокойно и красиво, има редовен транспорт до Велико Търново и е предпочитано за живеене, отдих, лов и риболов. Къщата има земя 1800м2. Постройката е стара тухлена и се състои от три стаи и голям светъл вестибюл а вграден гардероб. Стаите са върху солидна каменна маза. Има пристроена лятна кухня. Имотът е снабден с ток, вода и кладенец. Тоалетната е външна. Дворът е сравнително равен. Имотът е в края на селото и същевременно до главна улица. В съседство има и друг имот ..
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 2000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Русаля
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП2000 кв.м двор
Цена
22 000 EUR
ТАРА
с. Русаля, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 8 минути
Просторна тухлена къща в с.Русаля на 25км. от Велико Търново. Къщата се състои от стара и нова част, като и двете са в много добро състояние. Разполага с три спални, кухня, механа, изба, лятна кухня, вътрешна баня и тоалетна, килер и две тераси, сайвант, стопански постройки, кладенец и два декара двор с овошки и асми. Къщата е на асфалтов път и е достъпна целогодишно. В селото има 600 постоянно живеещи жители, магазин, кръчма, читалище ,нова здравна служба, и нов параклис. Цената е 22 000Е.
Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 1340 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Къпиново
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП1340 кв.м двор
Цена
12 000 лв.
ТАРА
с. Къпиново, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 8 минути
Предлагаме ви къща в село Къпиново на високо място с красива панорама. Къщата е двуетажна с РЗП 80м2 построена 1950г. Първият етаж е от камък и разполага с дневна/кухня и маза. По вътрешни стълби се стига до втория етаж, където има две стаи, килер и коридор. В двора има лятна кухня и външна тоалетна. Къщата се нуждае от ремонт. Дворът е голям (1340м2)и сравнително равен. Селото е на 20км. от Велико Търново и разполага с магазини, заведения и транспорт. В близост е Къпиновският манастир.
Къща в града Едноетажна 130 кв.м РЗП 800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Полски Сеновец
Къща в градаЕдноетажна130 кв.м РЗП800 кв.м двор
Цена
9 200 EUR
ТАРА
с. Полски Сеновец, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 8 минути
Представяме ви къща в село Полски Сеновец на 32км. от Велико Търново и 12км. от Полски Тръмбеш. Къщата е на асфалтова улица и е зидана от камък. В нея са живели две семейства и разполага със 7стаи, маза, таван, голям каменен сайвант, две външни тоалетни, както и два отделни входа. В двора има и кладенец. Къщата е от по-нова и по-стара част, като в новата подовете са паркет и дюшеме и е готова за нанасяне. Старата част се нуждае от вътрешен ремонт. Дворът е равен и ограден с каменен дувар. В него има лози, овошки и голям орех.
Къща в града Двуетажна 140 кв.м РЗП 203 кв.м двор | Къщи/Вили | Варуша гр. Велико Търново
Къща в градаДвуетажна140 кв.м РЗП203 кв.м двор
Цена
20 000 EUR
Невен имоти ЕООД гр. Велико Търново
Варуша, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: Невен имоти ЕООД гр. Велико Търново,  преди 20 часа
Агенция НЕВЕН ИМОТИ ЕООД Велико Търново, Ви предлага Масивна автентична двуетажна къща с двор на Самоводска чаршия, гр. Велико Търново. На първия етаж са разположени две стаи, баня-тоалетна и масивна каменна маза. Втори етаж -три стаи, килер и коридор. В двора от 203 кв.м. има външна баня и тоалетна. От жилището се открива невероятна гледка към Царевец.
Къща в село Едноетажна 110 кв.м РЗП 970 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Поликраище
Къща в селоЕдноетажна110 кв.м РЗП970 кв.м двор
Цена
35 000 EUR
ТАРА
с. Поликраище, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Имотът се намира в голямо, добре уредено село на 17-18 км от В. Търново и ок.10 км от Г. Оряховица. Къщата е на един етаж, реновирана, нова дограма, ВиК и ел.индталация, теракот, фаянс, парно и др. Има нужда от някои довършителни работи . Състои се от: дневна с кухненски бокс, 3 спални, кабинет, две бани-тоалетни, маза. РЗП-ок. 110 кв.м. До къщата има навес, подходящ за барбекю. Двор – 970 кв.м.
Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 800 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Присово
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП800 кв.м двор
Цена
22 500 EUR
ТАРА
с. Присово, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Предлагаме на вниманието ви къща в с.Присово на 3км от Велико Търново. Имота се намира на южния склон на селото, в непосредствена близост до „квартала на богатите“ под боровата гора. От мястото се разкрива панорама към Стара планина. Къщата е тухлена двуетажна, като на първия етаж има стая и каменна маза, а на втория две стаи, коридор и тераса. До къщата е пристроена лятна кухня и две складови помещения. В имота има ток и вода. На улицата има изградена канализация, но къщата е на септична яма. Дворът е равен, слънчев и панорамен. Има възможност за изграждане на гараж или закрито паркомясто зад..
Къща в село Двуетажна 240 кв.м РЗП 4680 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Церова кория
Къща в селоДвуетажна240 кв.м РЗП4680 кв.м двор
Цена
130 000 EUR
ТАРА
с. Церова кория, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Представяме ви имот в село Церова кория на 14км от Велико Търново. Къщата е построена през 2008г. и разполага с два етажа с РЗП 240м2. На първия етаж има просторна дневна с кухня, хол, студио, котелно, баня с тоалетна и гараж. Вътрешни стълби водят до втория етаж, който разполага с четири спални, две бани с тоалетни, коридор и голяма панорамна веранда с външна стълба към двора. Къщата е завършена и обзаведена, готова е за незабавно нанасяне. Разполага със собствено парно и с климатици. Намира се в края на селото и същевременно на асфалтов път. От към пътя е изграден дувар. Парцелът е 4680м2 по..
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 3200 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Горна Липница
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП3200 кв.м двор
Цена
8 500 EUR
ТАРА
с. Горна Липница, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Имотът се намира в добре уредено село на 12 км от Павликени и на 37 км от В. Търново. Близо е до центъра на селото. Къщата е двуетажна, с външно стълбище между етажите. На първия етаж са разположени две стаи, коридор и маза, а на втория има коридор, две спални и килер. В пристройка до къщата са кухнята и банята, а тоалетната е външна. Дворът е с площ 3200кв.м. , който всъщност представлява два парцела, като във втория парцел също е имало стара къща, която в момента не съществува като сграда, но е отбелязана на плана. Гараж, масивни и големи каменни постройки от камък в отлично състояние. Об..
Къща в село Двуетажна 200 кв.м РЗП 2700 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Страхилово
Къща в селоДвуетажна200 кв.м РЗП2700 кв.м двор
Цена
6 100 EUR
ТАРА
с. Страхилово, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Представяме ви къща в с.Страхилово разположено на пътя Велико Търново – Свищов, отстоящо на 7км от Полски Тръмбеш. Къщата е от 40-те години и е двуетажна с двойни зидове тухла и кирпич и каменни основи. Първият етаж разполага с две стаи, кухня, баня, коридор и голяма изба. Вторият етаж е достъпен по външни стълби и разполага с две стаи, коридор, килер и таванско помещение. Къщата е на септична яма, тоалетната е външна. Има ток, вода и кладенец. В двора има няколко тухлени стопански постройки, овошки и лозе. Парцелът е 2700м2 и е близо до центъра на селото.
Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 2000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Козловец
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП2000 кв.м двор
Цена
6 000 EUR
ТАРА
с. Козловец, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Представяме ви къща в с.Козловец с голям двор. Селото се намира в Дунавската равнина на 18км от гр.Свищов и 75км от областния център Велико Търново. Селото е развито с работеща кооперация, магазини и над 1300 жители. Къщата е в края на селото и граничи с гора. Двуетажна тухлена с пристройка. На първия етаж има две стаи и маза, и пристройка с кухня, дневна и баня. На втория етаж има две стаи и килер. Подовете са дюшеме, къщата е в добро състояние. Към нея има стопански постройки за животни. Дворът е 2 декара като малка част е лозе пред къщата, а по-голямата част е зад къщата разделена на овощна..
Къща във вилна зона Едноетажна 22 кв.м РЗП 600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Арбанаси
Къща във вилна зонаЕдноетажна22 кв.м РЗП600 кв.м двор
Цена
6 000 EUR
ТАРА
с. Арбанаси, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
Представяме ви дворно място от 600м2, заедно с построената в него вила. Имота се намира в с.Арбанаси на 3км от Велико Търново и Горна Оряховица. Намира се непосредствено до регулацията на селището, като до границата на имота има ток и вода. В съседните парцели има построени големи, постоянно обитавани къщи. Самата вила е с площ от 22м2, построена е от тухла върху бетонови основи и е облицована с дърво. Състои се от стая и бокс. Има възможност за санитарно помещение. В двора има орех, череша, кайсия, бор и др. На север граничи с широколистна гора. Спокойно и тихо място, предпочитан район в бли..
Къща в града Едноетажна 90 кв.м РЗП 850 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Килифарево
Къща в градаЕдноетажна90 кв.м РЗП850 кв.м двор
Цена
16 000 EUR
ТАРА
гр. Килифарево, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 23 часа
ПО ДОГОВАРЯНЕ!Продаваме реновирана къща в гр.Килифарево. Имотът е на 10км от Велико Търново и е подходящ, както за живеене, така и за почивка. Къщата е изцяло ремонтирана, като е запазен автентичния и вид. Има нова дограма (цвят орех), вик, ел.инсталация. Покривът е ремонтиран основно и са подменени улуците. Вътре е на гипскартон и има нужда от довършителни дейности. На един етаж, разположен върху каменна маза има дневна, кухня, две спални и голяма баня с тоалетна. До къщата има голяма каменна плевня. В имота има ток и вода. Дворното място е разделено на две, като едната част е пред, а другата..
Къща в града Едноетажна 100 кв.м РЗП 364 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Горна Оряховица
Къща в градаЕдноетажна100 кв.м РЗП364 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
ОНИКС-28 ЕООД
гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново,  Подател: ОНИКС-28 ЕООД,  преди 1 ден
Къща в широкия център на града. Състои се от три спални дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна заедно, остъклена тераса, маза която се простира под две от спалните, две сутеренни стаи към които има още една баня. Къщата е гредоред, но банята и едната спалня са на плоча, защото са достроявани към къщата. Основите са каменни. Пода е на дюшеме, а в дневната, кухненския бокс и едната спалня са с ламиниран паркет. Покривът на къщата е в отлично състояние, ремонтиран е цялостно преди две години. Към имота има гараж с канал и постройка която се използва за склад. Има и една външна тоалетна. 24.10.1..
Къща в града Двуетажна 100 кв.м РЗП 900 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Лясковец
Къща в градаДвуетажна100 кв.м РЗП900 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
ОНИКС-28 ЕООД
гр. Лясковец, обл. Велико Търново,  Подател: ОНИКС-28 ЕООД,  преди 1 ден
Предлагаме Ви ремонтирана къща в град Лясковец. Цялата е с изолация и PVC дограма. Състои се от кухня и стая долу, малка маза, баня и тоалетна заедно. Горе има антре две спални, кухня, голям хол и баня и тоалетна заедно. Къщата е гредоред, но хола и банята е плоча. Покривът също е Изцяло ремонтиран. Къщата има два входа, гараж, стопански постройки, кладенец, още една голяма маза. 15.11.14
Къща в село Едноетажна 160 кв.м РЗП 1500 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Поликраище
Къща в селоЕдноетажна160 кв.м РЗП1500 кв.м двор
Цена
15 000 лв.
ОНИКС-28 ЕООД
с. Поликраище, обл. Велико Търново,  Подател: ОНИКС-28 ЕООД,  преди 1 ден
Тухлена къща в село Поликраище, състояща се от пет стаи, голяма кухня, вътрешни баня и тоалетна. Къщата е с два входа. Има канализация, водопровод и кладенец. 12.11.14.
Къща в село Едноетажна 80 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Горски долен Тръмбеш
Къща в селоЕдноетажна80 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
12 500 лв.
с. Горски долен Тръмбеш, обл. Велико Търново,  Подател: Петър,  преди 1 ден
къщата има много хубав изглед’до селото минават 2 реки
Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 1450 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Куцина
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП1450 кв.м двор
Цена
16 500 лв.
Ту Бългерия Риал Естейтс
с. Куцина, обл. Велико Търново,  Подател: Ту Бългерия Риал Естейтс,  преди 1 ден
ID:11256 Двуетажна къща в с. Куцина, което се намира на 20км от гр. В.Търново, на главният път Велико Търново- Русе. Първият етаж се състои от две стаи и маза. На вторият етаж са разположени две спални, килер и антре. Дворът е с площ 1450кв.м., с кладенец , здрава масивна плевня и навеси.
Къща в село Едноетажна 120 кв.м РЗП 2060 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Ресен
Къща в селоЕдноетажна120 кв.м РЗП2060 кв.м двор
Цена
14 000 EUR
ТАРА
с. Ресен, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 1 ден
Имотът е разположен в с.Ресен, добре организирано голямо село, с всички удобства, на 17 км от красивия град Велико Търново. В селото има няколко магазина за хранителни стоки, няколко кръчми, поща, медицински център, ветеринарна клиника, фурна, редовен автобусен транспорт. Едноетажна солидна къща с просторни стаи. Има два входа. В една страна, след голяма покрита веранда, има коридор, с вход към една стая в дясно след това една голяма стая в ляво, с място за кухня, водеща в дълъг килер с рафтове. Друг вход с много голямо входно антре, подходяща да се използва като дневна води до три просторни..
Къща в село Двуетажна 120 кв.м РЗП 530 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Ветринци
Къща в селоДвуетажна120 кв.м РЗП530 кв.м двор
Цена
12 000 EUR
ТАРА
с. Ветринци, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 1 ден
Къщата е в село Ветринци, което е на 17км от В.Търново. На два етажа свързани с вътрешни стъпала и с РЗП 120м2. На първия етаж има кухня и дневна, а на втория три спални и коридор. До къщата има и гараж. Асфалтова улица достъпна целогодишно. Дворът е 530м2.
Къща в село Двуетажна 180 кв.м РЗП 670 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Миндя
Къща в селоДвуетажна180 кв.м РЗП670 кв.м двор
Цена
12 000 EUR
ТАРА
с. Миндя, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 1 ден
Представяме ви имот в балканско село разположено на 20км от Велико Търново и толкова от град Елена. Къщата е на асфалтова улица и е достъпна целогодишно. Сградата е тухлена, двуетажна построена върху каменна маза. Двата етажа са с рзп 180м2 и са свързани с вътрешна стълба. На първия етаж достъпен от улицата и двора е разположено голямо помещение-хан с пещ и две стаи. На втория етаж има вестибюл, четири стаи с джамали и тераса от ковано желязо. Подовете са масивно дюшеме. Къщата се нуждае от ремонт за да се превърне в уникално място за живеене, носещо духът на царска България. Парцелът е 600м2...
Къща в село Едноетажна 80 кв.м РЗП 600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Къпиново
Къща в селоЕдноетажна80 кв.м РЗП600 кв.м двор
Цена
7 500 EUR
ТАРА
с. Къпиново, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 1 ден
Представяме ви къща с дюкян и малък двор в село Къпиново, на 17км от Велико Търново. Къщата е тухлена, здрава и разполага с три стаички, кухня, , маза и дюкян със склад и лице към главна улица. Тоалетната е външна, а баня няма. Дворът е шест ара и има изграден навес за автомобил и външна чешма. Моля заповядайте в офиса да ви запознаем с тази добра оферта.
Къща в града Едноетажна 60 кв.м РЗП 1180 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Драганово
Къща в градаЕдноетажна60 кв.м РЗП1180 кв.м двор
Цена
4 600 EUR
ТАРА
с. Драганово, обл. Велико Търново,  Подател: ТАРА,  преди 1 ден
Представяме ви имот в центъра на с.Драганово. Селото е голямо и уредено, има магазини, поща, здравна служба, детска градина и училище. През него минава река Янтра. Отстои на 14км от Горна Оряховица и 25км от Велико Търново. Едноетажна тухлена къща, построена е парцел от 1180м2. Къщата разполага с кухня, антре и спалня, до нея има складово помещение и навес. Подът е замазка и плочки в кухнята, дограмата е дървена. Цялостното състояние е добро, има ток и вода. Тоалетната е външна. В двора има над 40 овошки, бор, както и кладенец с помпа.
Къща в града Двуетажна 200 кв.м РЗП 261 кв.м двор | Къщи/Вили | ул.Македония 37 гр. Горна Оряховица
Къща в градаДвуетажна200 кв.м РЗП261 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
ул.Македония 37, гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново,  преди 2 дни
Продава се първи етаж и сутерен от двуетажна къща. Има опция за продажба на цялата къща - 2-ри етаж с таванските помещения. Къщата е с каменни основи /сутерена/, строена през 60 -те. Всеки етаж има отделни входове, като за първия етаж има два входа. Сутерена и първия етаж са свързани с топла връзка- вътрешно стълбище. сутерена е вкопан около 60 см. Разположение: сутерен - предверие, дневна с кухненска част, спалня,баня, тоалетна, маза. Първи етаж - хол с тераса/вход/, кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор. Зад къщата има стопански постройки - склад, навес, склад за дърва, гараж -работилница,..
Къща в село Едноетажна 115 кв.м РЗП 2000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Орловец
Къща в селоЕдноетажна115 кв.м РЗП2000 кв.м двор
Цена
2 500 EUR
с. Орловец, обл. Велико Търново,  преди 3 дни
продажба на къща в село Орловец 115 . кв. м. 5 стаи , баня, мазе, лятна кухня, кладенец 20м. 2 декара земя, тоалетна извън . реновирана . къща в добро състояние . 10 км Полски Тръмбеш, 40 км Велико Търново.
Къща в града Едноетажна 80 кв.м РЗП 400 кв.м двор | Къщи/Вили | velihana гр. Свищов
Къща в градаЕдноетажна80 кв.м РЗП400 кв.м двор
Цена
20 000 лв.
velihana, гр. Свищов, обл. Велико Търново,  преди 3 дни
Продавам къща в перфектно състояние спрямо цената !!!
Къща в село Едноетажна 86 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Първомайци
Къща в селоЕдноетажна86 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
26 500 лв.
с. Първомайци, обл. Велико Търново,  преди 4 дни
Къща в село Двуетажна 150 кв.м РЗП 1400 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Водолей
Къща в селоДвуетажна150 кв.м РЗП1400 кв.м двор
Цена
17 500 EUR
Явлена - В.Търново
с. Водолей, обл. Велико Търново,  Подател: Явлена - В.Търново,  преди 5 дни
Къща с дворно място в село на 20 км северно от гр.В.Търново. Къщата е на два етаж с маза, масивна-камък, тухла, гредоред. Състои се от пет стаи и маза, коридор. Жилищна пристройка състояща се от две стаи и баня. Подовете са с дюшеме, таваните обшити с дъски. Дворът е равен, ограден, с кладенец, масивни стопански постройки, гараж. Имотът е добре поддържан и стопанисван. Достъп по асфалтови пътища.
« Предишна | 1234567 ... 192021 | Следваща »
Host.bg