Област: обл. Перник
Населено място
Квартал/Район
Местоположение
Етажност
РЗП
Двор - квадратура
Особености
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
373 обяви
обл. Перник
СнимкиМестоположениеЕтажностРЗПДвор - квадратура
VIPТриетажна къща с голям двор Къща в село Триетажна 220 кв.м РЗП 925 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Кошарево
Къща в селоТриетажна220 кв.м РЗП925 кв.м двор
Цена
52 000 лв.
СЪНШАЙН
с. Кошарево, обл. Перник,  Подател: СЪНШАЙН,  преди 2 дни
Триетажна къща с голям двор - Продава се имот на 55 км. от София, в границите на община Брезник. Представлява масивна триетажна къща с голям, равен и поддържан двор с площ 925 кв.м. с бунар в него. Разпределение: първи етаж - гараж, стая кухня и коридор; втори етаж - дневна с кухненски бокс, две спални и санитарен възел /за довършване/, тераса с хубава гледка; трети етаж - две спални с обща тераса. Тихо и спокойно място, красива природа, асфалтов достъп, изрядни документи.
Продавам къща Къща в село Едноетажна 100 кв.м РЗП 1326 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Неделково
Къща в селоЕдноетажна100 кв.м РЗП1326 кв.м двор
Цена
10 000 EUR
с. Неделково, обл. Перник,  Подател: Светла или Иванка,  преди 4 часа
Продавам къща -
Къща в с. Борнарево Къща в село Двуетажна 60 кв.м РЗП 300 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Борнарево
Къща в селоДвуетажна60 кв.м РЗП300 кв.м двор
Цена
27 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Борнарево, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Борнарево - 1 км от гр. Радомир. Имотът, който предлагаме на Вашето внимание представлява: Масивна нова къща - тухла/плоча с РЗП 60 м2, със следното разпределение: I-ви етаж: всекидневна с трапезария и кухненски бокс, коридор и санитарен възел. Външни стълби към II-ри етаж, състоящ се от коридор и 1 голяма стая. Къщата е с външна топлоизолация, PVC дограма, нов покрив, подовите настилки на първия етаж са ламинат и теракот, а на втория - гранитогрес. Готова за нанасяне и целогодишно живеене - ВЕДНАГА! Дворно място с площ от 300 м2, облагородено и оградено. Ток: да. Вода: да, от централен водопровод, вкаран..
Къща в с. Сопица Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Сопица
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
22 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Сопица, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Сопица - Имотът, който предлагаме на Вашето внимание представлява двуетажна тухлена къща (гредоред) с РЗП от 100 м2, находяща се в с. Сопица, общ. Брезник - 37 км западно от изхода на столицата. Къщата е строеж от 1965 г. Дворното място е с урегулирана площ от 1000 м2, оградено, с лека денивелация и южно изложение. Разпределението на къщата е както следва: на I-вия етаж са разположени вх. антре, баня с WC и 2 стаи. Външни бетонни стълби водят до II-рия етаж, където са разположени коридор и три стаи. Къщата е здрава конструктивно, покривът също, но има нужда от освежителен ремонт. Ток и вода от централе..
Къща в село Четириетажна и по-голяма 240 кв.м РЗП 340 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Углярци
Къща в селоЧетириетажна и по-голяма240 кв.м РЗП340 кв.м двор
Цена
38 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Углярци, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
58 км югозападно от София. Комуникативно село на 3 км от гл. път Е-871 София-Кюстендил, намиращо се в подножието на Колош планина сред красива природа и тиха и спокойна атмосфера. Четириетажна къща с РЗП 240 кв.м. Тухла - ж. б плоча. Отвътре е на шп. и зам. Интериорно-функционално разпределение: I-ви етаж: 2 стаи и коридор. II-ри етаж: 4 стаи, коридор и пом. за баня с WC, Г - образна тераса. III-ти етаж: 4 стаи, коридор и пом. за баня с WC + Г - образна тераса. IV-ти етаж /мансарден/: голямо, високо, общо непреградено помещение: опция за усвояване в 2 гол. спални с леки скосявания и тераса с п..
Къща в с. Брезнишки извор Къща в село Двуетажна 80 кв.м РЗП 400 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Брезнишки извор
Къща в селоДвуетажна80 кв.м РЗП400 кв.м двор
Цена
26 900 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Брезнишки извор, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Брезнишки извор - 47 км западно от София и 8 км от гр. Брезник. Вилата е масивна тухлена сграда, с 2 ж. б плочи, строеж от края на 80-те год. Застроена площ: 40 кв.м. I-ви етаж: голяма всекидневна с кухненски бокс, Б с WC на фаянс и теракот, антре. II-ри етаж: 2 спални на ламинат и тапети и тераса. Тавански полуетаж - едно общо мансардно помещение и балкон. PVC - дограма. Двор - 400 м2, в регулация, ограден, ток и вода от централен водопровод, вкарани в къщата. Целогодишен достъп. Код 14466.
Къща в с. Люлин Къща в село Едноетажна 64 кв.м РЗП 780 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Люлин
Къща в селоЕдноетажна64 кв.м РЗП780 кв.м двор
Цена
30 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Люлин, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Люлин - с. Люлин е разположено на 20 км югозападно от изхода на гр. София през Мало Бучино. Имотът, който предлагаме на Вашето внимание се състои едноетажна къща в с. Люлин със ЗП 64 м2, ТУХЛА-гредоред, строеж от 1965 г. и прилежащо дворно място (УПИ) към нея от 780 м2. Къщата се състои от сутерен: каменно мазе и I-ви етаж: коридор и 3 стаи, като едната е преходна. Къщата се нуждае от ремонт, напукана е. В двора има и лятна кухня от 2 стаи. Ток и вода от централен водопровод са вкарани в къщата, целогодишен асфалтов достъп. Бърз и удобен транспорт до София и Перник. Код 14210.
Къща в с. Люлин Къща в село Триетажна 260 кв.м РЗП 860 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Люлин
Къща в селоТриетажна260 кв.м РЗП860 кв.м двор
Цена
59 900 EUR
БИЕС Недвижими Имоти
с. Люлин, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Люлин - с. Люлин отстои на 20 км югозападно от София, до него се стига за 10-15 мин. по автомагистрала Люлин, има и директен транспорт - маршрутки от Руски паметник. Имотът, който предлагаме на Вашето внимание представлява масивна къща (тухла и ж. б. плоча) с РЗП 260м2. Състои се от сутерен, 2 етажа и тавански полуетаж и е със следното разпределение: Сутерен: хол с кухненски бокс, спалня, мазе и обособено котелно помещение. Другите два етажа са с отделен вход и вътрешно стълбище. На втория етаж са разположени хол, спалня, баня и тоалетна. На третия етаж има хол с камина, кухня, спалня, тоалетна. Към в..
Къща в с. Богданов дол Къща в село Двуетажна 70 кв.м РЗП 488 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Богданов дол
Къща в селоДвуетажна70 кв.м РЗП488 кв.м двор
Цена
25 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Богданов дол, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къща в с. Богданов дол - 27 км от София - село до гр. Перник. Имотът обхваща: 1. Масивна къща - тухла, гредоред. Представлява Сутерен от мазе и 2 приземни стаи, външни стълби към I-ви етаж: 2 стаи, кухня с барплот и веранда. 2. Лятна кухня от 2 стаи, застроена площ от 38 кв.м, зидана пещ. 3. Двор с площ от 488 кв.м, ъглов парцел, в регулация, с лице на 2 улици, целогодишен достъп, ток, вода от централен водопровод на улицата и бунар в мястото. Код 14484.
Къща в село Двуетажна 110 кв.м РЗП 1600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Старо село
Къща в селоДвуетажна110 кв.м РЗП1600 кв.м двор
Цена
62 000 EUR
БИЕС Недвижими Имоти
с. Старо село, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
34 км югозападно от София по автомагистрала Струма. Красиво село с добре изградена инфраструктура и преобладаващ хълмист релеф. Имотът, който Ви предлагаме за продажба представлява Нова хубава двуетажна масивна къща (тухла/плоча) с РЗП 110 кв.м, построена върху прилежащ парцел (УПИ) с площ от 1600 кв.м. Разпределението е следното: На първия етаж има хол с камина, кухня с трапезария и баня с тоалетна. Подовете са на гранитогрес. Вътрешна мраморна стълба води към втория етаж, където са разположени антре, три спални с подове на ламинат, тераса и баня с тоалетна. В двора има изграден навес с барбе..
Къщичка с парцел от 5 дка в с. Долна Диканя Къща във вилна зона Едноетажна 30 кв.м РЗП 5138 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Долна Диканя
Къща във вилна зонаЕдноетажна30 кв.м РЗП5138 кв.м двор
Цена
16 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Долна Диканя, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 12 часа
Къщичка с парцел от 5 дка в с. Долна Диканя - 39 км югозападно от София - бърз и лесен достъп по АМ ’Люлин’ - 20 мин. от изхода на столицата. Имотът, който предлагаме на Вашето внимание представлява стара паянтова къща - плет, тухла и гредоред, ситуирана в тиха и спокойна полупланиска местност в близост до язовира. ЗП - 30 м2, на един етаж, състоящ се от 2 стаи и коридор. Има и каменно мазе на сутерена. Постройката е за основен ремонт или събаряне (петно за строеж). Дворното място е просторно с площ от 5138 м2, с лека денивелация, облагородено с овошки. Ток: да. Вода от бунар. Достъпът е по 600 м чакълест път. Код 14249.
Голяма масивна къща в село Филиповци- Трънско Къща в село Двуетажна 300 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Филиповци
Къща в селоДвуетажна300 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
9 500 EUR
с. Филиповци, обл. Перник,  Подател: Simeonava,  преди 15 часа
Голяма масивна къща в село Филиповци- Трънско - Предлагаме на Вашето внимание, просторна селска къща на 2 етажа, находяща се в село Филиповци. Къщата е на комуникативно място на пътя София-Трън. Имотът е с вътрешна канализация В селото има магазини, на 5 мин от къщата. районът е изключително интересен и със запасена природа. При желание от Ваша страна да видите този имот се обатете на посочения телефонен номер. Маркерът е поставен точно на картата и има възможност да видите снимки на къщата на стийт вию. We are happy to offer You, a spacey village house on 2 floors in the village of Filipovtzi, Tryn. In the village there is 2 shops 5 min ..
страхотна вила Къща във вилна зона Двуетажна 80 кв.м РЗП 470 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Рударци
Къща във вилна зонаДвуетажна80 кв.м РЗП470 кв.м двор
Цена
28 900 EUR
ВЕК-АР
с. Рударци, обл. Перник,  Подател: ВЕК-АР,  преди 1 ден
страхотна вила - Предлагаме Ви за продажба САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА в село Рударци, област Перник. Площ:40 кв. е застроената площ, разгъната площ -80 кв.м. Състои от два етажа, като на първият етаж са разположени дневна, кухня и санитарен възел, а на вторият етаж, спалня с голяма тераса от която се открива красива гледка. Къщата е след ремонт. Сменени са В и К и електро инсталациите, ПВЦ дограма, външна изолация. Дворът е с площ от 470 кв.м., терасиран с изградени подпорни стени, дрениран, слънчев, източно изложение. В имота е започнато изграждането на гараж. Село Рударци е разположено в полите на Витоша, на 18 км. ..
Къща в село Двуетажна 130 кв.м РЗП 1054 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Беланица
Къща в селоДвуетажна130 кв.м РЗП1054 кв.м двор
Цена
25 000 EUR
БИЕС Недвижими Имоти
с. Беланица, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
39 км югозападно от София; до гр. Радомир. Комуникативно село с ж.п гара и автобусен транспорт. Раздвижена, модерна къща от нач. на 90-те години. Тухла - ж. б плоча. РЗП - 130 м2. На шп. и зам. Партер: гараж, механа и мазе. I-ви етаж: огромен хол с камина и кухн. бокс, коридор и баня с WC, голяма покрита тераса. II-ри етаж: еркерно изнесен - 4 спални и тераса. Двор - 1.054 дка; в регулация; ограден. Ток: да, трифазен. Вода от собствен водизточник (сонда). Септична яма. Целогодишен достъп. Код 14401.
Къща в село Едноетажна 50 кв.м РЗП 1160 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Байкалско
Къща в селоЕдноетажна50 кв.м РЗП1160 кв.м двор
Цена
11 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Байкалско, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
Къща тухла/ гредоред със ЗП от около 50 кв.м. Къщата е полуразрушена, но съставлява петно за строеж. Дворното място е с площ от 1160 кв.м, с лек наклон на запад, между къщи, на 100 м от асфалт. Код Р167.
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 760 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Селищен дол
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП760 кв.м двор
Цена
25 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Селищен дол, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
35 км от София - китно селце с добре изградена инфраструктура. Хубава, раздвижена монолитна вила - тухла и ж. б плоча, строеж от 1990 г. Фаза: изграден груб строеж. I-ви етаж: 2 стаи, пом. за баня и WC, дневна с кухн. бокс, от к. се излиза на веранда. Предвидени са вътрешни стълби към II-рия /мансарден/ полуетаж, к. не са изградени: едно голямо общо, непреградено помещение. Двор 760 кв.м - УПИ - суперфиция. Ток и вода от централен водопровод - на улицата, целогодишен достъп по асфалт и 100 м черен път. Локация: на високо място с красив изглед над селото. Код 14111.
Къща в града Двуетажна 150 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | гр. Батановци
Къща в градаДвуетажна150 кв.м РЗП1000 кв.м двор
Цена
47 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
гр. Батановци, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
гр. Батановци е ситуиран на 26 км югозападно от изхода София. Имотът, който Ви предлагаме за продажба представлява масивна къща - тухла/плоча, строеж от 1970 г., с вътрешни стълби м/у етажите, необитаема през последните няколко години - за ремонт и състояща се от сутерен, етаж и тавански полуетаж, като разпределението е следното: Сутерен: 2 мазета, кухня с трапезария и баня. I-ви етаж: спалня, хол и кухня. Мансарден полуетаж, състоящ се от 2 стаи - недовършен. В двора, който е с площ от 1000 м2 (УПИ) има масивен гараж със ЗП 20 м2 и стопанска постройка. Ток и вода от централен водопровод и 2 к..
Къща в село Триетажна 200 кв.м РЗП 520 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Мещица
Къща в селоТриетажна200 кв.м РЗП520 кв.м двор
Цена
40 000 EUR
БИЕС Недвижими Имоти
с. Мещица, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
Масивна двуетажна къща със сутерен и тавански полуетаж, находяща се в с. Мещица, ЗП - 60 м2 и РЗП - 200 м2 и с прилежащо дворно място към нея от 520 м2 - УПИ, равно и оградено с лице на асфалтов път. Къщата се състои от два жилищни етажа, които са със самостоятелни входове и имат идентично разпределение (всеки представлява двустаен апартамент със ЗП - 60 м2 и следното разпределение - широк коридор, спалня, просторен хол с тераса, кухня и Б с WC. На сутерена са разположени два гаража с топла връзка към всеки един от етажите. Висок тавански полуетаж, състоящ се две стаи (на тухла) с тераса. В дв..
Къща в с. Сирищник Къща в село Триетажна 150 кв.м РЗП 770 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Сирищник
Къща в селоТриетажна150 кв.м РЗП770 кв.м двор
Цена
30 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Сирищник, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
Къща в с. Сирищник - 48 км югозападно от София, полупланинско село, ситуирано над големия, риболовен язовир Пчелина. Къща от 1986 г., с довършителни работи по нея, конструкция: монолитна - тухла с ж. б плочи м/у етажите. Разгъната застроена площ от 150.00 кв.м. Представлява: Сутерен от 2 мазета. I-ви етаж: 2 стаи и коридор, вътрешни стълби към II-ри етаж, който е с идентично разпределение като първия. Първите два жилищни етажа са измазани. Тавански полуетаж (на тухла, неизмазан) - голямо, общо непреградено помещение. 3 тераси. Гараж - долепен до къщата. Ток и вода от централен водопровод, асфалтов целогодишен дост..
Къща в село Двуетажна 100 кв.м РЗП 1200 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Горна Диканя
Къща в селоДвуетажна100 кв.м РЗП1200 кв.м двор
Цена
43 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Горна Диканя, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
43 км южно от София. Красиво село в полите на Верила. Вила на 2 етажа, т/ж. б плоча, масивно строителство от 80-те години. Представлява хол, кухня и пом. за Б и WC на I-ви етаж, вътрешна стълбищна клетка към II-ри етаж: голяма стая и просторна, ъглова веранда. Гараж, долепен до къщата. Двор с площ от 1200 кв.м, ограден с телена мрежа. Ток: да. Вода: от централен водопровод, вкарана в къщата (нова ВиК - инсталация с полипропиленови тръби, изградена септична яма), отделно собствен водоизточник (сонда) - на двора. Къщата е частично реновирана - с нова PVC дограма на I-вия етаж (не гледайте снимки..
Къща в с. Извор Къща в село Триетажна 200 кв.м РЗП 700 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Извор
Къща в селоТриетажна200 кв.м РЗП700 кв.м двор
Цена
41 500 EUR
БИЕС Недвижими Имоти
с. Извор, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
Къща в с. Извор - Имотът се намира на 50 км югозападно от София и представлява раздвижена триетажна масивна къща (тухла/плоча) с модерна архитектура, строеж от 2000 г., която е със следното разпределение: I-ви етаж: трапезария с кухненски бокс, спалня, WC и мокро помещение; II-ри етаж: голяма всекидневна с камина, кухненски бокс, баня и WC и голяма тераса; III-ти етаж - три спални, помещение за баня и три тераси с красива панорама. Вътрешни стълби между етажите, ток, вода от централен водопровод, канализация. Двор - 700 кв.м - УПИ, равен, с овощни дървета, кладенец, гараж и допълнителна тухлена постройка в него..
Къща в село Едноетажна 70 кв.м РЗП 860 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Долна Диканя
Къща в селоЕдноетажна70 кв.м РЗП860 кв.м двор
Цена
36 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Долна Диканя, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 1 ден
39 км югозападно от гр. София - бърз и лесен достъп по автомагистрала Струма (20 мин. с кола). Имотът, който Ви предлагаме за продажба представлява: Едноетажна масивна вилна сграда, тухла и ж. б плоча, с тавански полуетаж (неусвоен), РЗП ок. 70 кв.м, строеж от 1985 г. с прилежащ парцел (УПИ) с площ от 860 кв.м. Разпределението е следното: I-ви етаж: голям хол, кухня, 2 спални и коридор. II-ри (тавански) полуетаж: еднопространствено помещение, към което няма изградени стълби. Ток: да. Вода: да - от собствен водоизточник (кладенец). Дворът е равен, ограден с телена мрежа и метална порта, има..
Имоти -Продава Къща в село Двуетажна 110 кв.м РЗП 960 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Долна Диканя
Къща в селоДвуетажна110 кв.м РЗП960 кв.м двор
Цена
24 900 EUR
с. Долна Диканя, обл. Перник,  Подател: Nadejda Veselinova,  преди 1 ден
Имоти -Продава - ПРОДАВАМЕ с. ДОЛНА ДИКАНЯ, ет. 1/2, РЗП-110, кухня две стаи на паткет, една тераса, отделен вход. три стаи на паркет, една тераса, лятна кухня- 12 км. м. от 87Г. къщата е близо до центъра, ДВОР- 960. за целогодишно живеене, 24900 евро
Продавам къща в гр. Перник кв. Клепало Къща в града Триетажна 150 кв.м РЗП 221 кв.м двор | Къщи/Вили | Клепало гр. Перник
Къща в градаТриетажна150 кв.м РЗП221 кв.м двор
Цена
80 000 лв.
Пернишки имоти - Елит ЕООД
Клепало, гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Пернишки имоти - Елит ЕООД,  преди 2 дни
Продавам къща в гр. Перник кв. Клепало - Къща-вертикален близнак на 3 етажа и три нива, поради наклонения терен на дворното място с квадратура от 221 кв.м. и представляващо една втора идеална част от 442 кв.м., заедно с построените в него 2 бр. масивни гаражи, всеки от които съответно с квадратури - 21 кв.м. и 32 кв.м. Конструкцията на една част от къщата е гредоред, а на другата част е стоманобетон. Покривът е сменен изцяло и къщата е санирана. Първото ниво се състои от две стаи, коридор и баня. Второто ниво се състои от три стаи и кухня. Третото ниво се състои от кухня, две стаи преходни, килер и тоалетна.
Продавам къща в гр. Перник кв. Радина чешма Къща във вилна зона Двуетажна 144 кв.м РЗП 470 кв.м двор | Къщи/Вили | Радина Чешма гр. Перник
Къща във вилна зонаДвуетажна144 кв.м РЗП470 кв.м двор
Цена
79 000 EUR
Пернишки имоти - Елит ЕООД
Радина Чешма, гр. Перник, обл. Перник,  Подател: Пернишки имоти - Елит ЕООД,  преди 2 дни
Продавам къща в гр. Перник кв. Радина чешма - Нова къща в гр. Перник кв. Радина чешма на тихо и спокойно място на 5 мин. от центъра на града. Къщата се състои от сутеренен етаж и два етажа. Сутеренът се състои от гараж и избено помещение с котле на палети. Разпределението на първият етаж е дневна с кухня, хол с голяма веранда и баня с тоалетна. Вторият етаж се състои от три спални и баня и тоалетна. Къщата е локално парно и външна изолация. Право на строеж върху парцел с площ от 470 кв.м Къщата се продава с мебелите.
Хубава къща с голям двор Къща в село Двуетажна 110 кв.м РЗП 900 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Негованци
Къща в селоДвуетажна110 кв.м РЗП900 кв.м двор
Цена
52 000 лв.
СЪНШАЙН
с. Негованци, обл. Перник,  Подател: СЪНШАЙН,  преди 2 дни
Хубава къща с голям двор - Имотът се намира на 50 км. от София, в границите на община Радомир. Представлява масивна двуетажна къща със следното разпределение: първи етаж - кухня, хол, баня с тоалетна, мокро помещение и коридор; втори етаж - две спални, широк коридор и три тераси. Дворът е с площ 900 кв.м., поддържан, с много цветя, овощни дървета, бунар, чешма и беседка. Къщата е с железобетонни плочи и колони, напълно завършена, и много добре поддържана. В селото има магазин за хранителни стоки. Достъпът е асфалтов, имотът е подходящ за целогодишно живеене.
продава двуетажна къща Къща в село Двуетажна 300 кв.м РЗП 680 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Ноевци
Къща в селоДвуетажна300 кв.м РЗП680 кв.м двор
Цена
38 000 лв.
с. Ноевци, обл. Перник,  преди 2 дни
продава двуетажна къща - София, с. Ноевци, монолитна къща, РЗП 300 кв.м, два етажа, ет. 1 - две големи стаи, ет. 2 - 5 стаи + две бани и тоалетни, двор 680 кв.м, построена 1986 г. - 39 000 лв.
Вила в с. Егълница Къща в село Едноетажна 40 кв.м РЗП 600 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Егълница
Къща в селоЕдноетажна40 кв.м РЗП600 кв.м двор
Цена
15 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Егълница, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 3 дни
Вила в с. Егълница - 50 км от София, в близост до яз. Пчелина. Имотът, който предлагаме на Вашето внимание представлява едноетажнa тухленa вила, построена в парцел с площ от 600 кв.м. Къщата е конструктивно здрава, a покривът е отремонтиран. Представлява сутерен - мазе и етаж от тераса и 3 стаи. ЗП - 40 м2. Парцелът е ограден, равен и облагороден. Ток има, водата е от централен водопровод (на двора) и собствен водоизточник (кладенец), който се ползва съвместно със съседите, достъпът е по асфалтов и 200 м черен път. Локация: в махала на селото, на тихо и спокойно за отдих и релакс място. Код 14247.
Къща в село Двуетажна 108 кв.м РЗП 1232 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Богданов дол
Къща в селоДвуетажна108 кв.м РЗП1232 кв.м двор
Цена
27 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Богданов дол, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 3 дни
27 км от изхода на гр. София (кв. Княжево). Имотът, който Ви предлагаме за продажба представлява: къща - тухла, гредоред, 1960 г., ЗП - 54 кв.м, състояща се от Приземен етаж: 2 стаи и I-ви етаж: 3 стаи. Външни стълби между етажите. Състояние: къщата е здрава конструктивно, вкл. покривът - няма течове. В двора има стопанска постройка, к. е долепена до къщата, на 1 етаж, със ЗП от 29 кв.м. Дворът е обширен, с площ от 1232 кв.м, с целогодишен достъп по асфалтов път. Ток - да, вода - да, от централен водопровод и бунар в мястото. Код 14164.
Къща в село Едноетажна 50 кв.м РЗП 1124 кв.м двор | Къщи/Вили | с. Расник
Къща в селоЕдноетажна50 кв.м РЗП1124 кв.м двор
Цена
16 000 лв.
БИЕС Недвижими Имоти
с. Расник, обл. Перник,  Подател: БИЕС Недвижими Имоти,  преди 3 дни
35 км от изхода на гр. София - хубаво село с лек хълмист релеф. Имотът, който Ви предлагаме за продажба е УПИ с площ от 1124 м2, ведно със стара тухлена къща със ЗП-50 м2 - за събаряне (петно за строеж). Ток: да. Вода: да, от централен водопровод. Всесезонен достъп по асфалт и 30 м черен път. Код 14160.
« Предишна | 1234567 ... 111213 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.