Имоти - Наеми

Промишлени помещения, Складове

Руский English
Филтри
Област
Населено място
Квартал/Район
Вид: Промишлено помещение
Квадратура: 200кв.м - 300кв.м
Тип строителство
Особености
Месечен наем
Цена за кв.м
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене marker Резултати с карта Подреди по:
51 обяви
Промишлено помещение
200кв.м - 300кв.м
СнимкиВидКвадратураТип строителство
VIPПромишлено помещение 288 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | Тракия гр. Шумен
Промишлено помещение288 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
1 322 лв.
4.59 лв./кв.м
Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен,  Подател: СОВИС-ООД,  преди 1 ден
Отдаваме под наем помещение с размери 24 х 12 м., част от масивна производствена постройка. Височина на халето-6м. Помещението се намира в най-развитата и търсена индустриална зона на града. До нея има обезпечен редовен градски транспорт, пътна инфраструктура, заведения за хранене. Достъпа на Камиони в зоната е безпроблемен през цялата година. Помещението е със самостоятелно трифазно захранване, има ВИК мрежа. Санитарен Възел ( ще бъде изграден след съгласуване на местото с наемателя ). Цената за помещението е без ДДС и е в BGN. 2014 е направен основен ремонт на покрива и подмяна на хидро..
Промишлено помещение 200 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | Южна промишлена зона гр. Варна
Промишлено помещение200 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
540 EUR
2.70 EUR/кв.м
СИМЕОН МИТЕВ  WWW.BGSKLAD.BG
Южна промишлена зона, гр. Варна, обл. Варна,  Подател: СИМЕОН МИТЕВ WWW.BGSKLAD.BG,  преди 8 часа
БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ ЗА МЕБЕЛИ 200 М2 ПОД НАЕМ, ЮПЗ, ВАРНА НОМЕР НА ОФЕРТА: VA6414 СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА Складова база с контролиран ТИР-достъп на 3 км от центъра на Варна. Свободни за наемане са сухи производствено-складови площи: - Цех за производство на дограми 60 м2 с монолитна конструкция, под - бетон, работна височина 4,5 м, метална врата 2,2 м х 1,4 м на к. 0., разполага с ВиК, 3-ф. електрозахранване, южни прозорци, места за паркиране пред обекта; - Дърводелски цех 140 м2 с монолитна конструкция и дървен покрив, под - бетон, работна височин..
Промишлено помещение 270 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Север гр. Пловдив
Промишлено помещение270 кв.мТухла
Месечен наем
1 000 EUR
3.70 EUR/кв.м
ДРИЙМ ИНВЕСТ
Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДРИЙМ ИНВЕСТ,  преди 10 часа
Склад,Производствено Хале НА БУЛЕВАРД с площ 270кв.м. с офисна част,три товарни врати,собствен паркинг,трифазен ток,ТИР достъп,4 бр.офиси.Помещението е с височина 5 метра,настилка:шлайфан бетон,топлоизолирано,климатик,баня и санитарен възел.Подходящо за Склад,Автосервиз,Представителство или производствени дейности.Наемна цена 1000 евро.Разполагаме с Производствени помещения,СКЛАДОВЕ в Пловдив и региона от 50 до 5000 кв.м. на добри цени.Ние сме с над 10 годишен опит в областта на промишлените имоти.
Промишлено помещение 250 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Изток гр. Пловдив
Промишлено помещение250 кв.мТухла
Месечен наем
450 EUR
1.80 EUR/кв.м
ДРИЙМ ИНВЕСТ
Индустриална зона - Изток, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДРИЙМ ИНВЕСТ,  преди 1 ден
Автосервиз с площ 250 с ТИР достъп,ролетна врата,офисна част,склад към него,трифазен ток с мощности.Наемна цена 900 лв.Разполагаме с Производствени помещения,Складове в Пловдив и региона от 50 до 5000 кв.м.на добри цени.Ние сме с над 10 годишен опит в областта на промишлените имоти.
Промишлено помещение 300 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Юг гр. Пловдив
Промишлено помещение300 кв.мТухла
Месечен наем
540 EUR
1.80 EUR/кв.м
ДРИЙМ ИНВЕСТ
Индустриална зона - Юг, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДРИЙМ ИНВЕСТ,  преди 1 ден
Производствено Помещение с площ 300кв.м. с ТИР достъп,трифазен ток с мощности,ТИР влиза в Халето.Наемна цена 1,8 Евро на кв.м.Разполагаме с Халета,Складове в Пловдив и региона от 50 до 5000 кв.м. на добри цени.Ние сме с над 10 годишен опит в областта на промишлените имоти.
Промишлено помещение 200 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Детски град с. Панчарево
Промишлено помещение200 кв.мТухла
Месечен наем
1 000 лв.
5 лв./кв.м
Детски град, с. Панчарево, обл. София,  Подател: Kostadinova,  преди 1 ден
Давам под наем производствена сграда-хале с разгьната площ 200 кв.м. Представлява голямо хале с преградено помещение за офис на две нива и WC, Сградата е с алуминиева дограма, изолация външна от север, окачен таван, охран. инсталация и СОТ, площадка пред сгр. 160 м.кв. и алея към края- само за преминаване, 3 отделни входа, Н=4,20м на вх врата, врата към двора – широчина 3,70м. до 4,50м. с малката. Ток, вода, интернет и тел.
Промишлено помещение 214 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Първа Промишлена Зона гр. Благоевград
Промишлено помещение214 кв.мТухла
”ДОМОСС” ЕООД
Първа Промишлена Зона, гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: ”ДОМОСС” ЕООД,  преди 4 дни
Предлагаме складови площи под наем, разположени на в промишлена сграда на ул. „Васил Левски“ в Благоевград.Сградата е 4 – ри етажна, стоманобетонна конструкция – строителство от 1979 година и предстои да бъде реновирана изцяло – съобразно нуждите на наемателите. Предвидено е монтаж на нова дограма, подмяна на врати, обособяване на допълнителни санитарни помещения, както и други ремонтни дейности. Местоположението е лесно ориентируемо и достъпно – промишлена зона на града, районът е с напълно изградена инженерна инфраструктура. На кота +/-0,00м. (партерно ниво) се предлагат сам..
Промишлено помещение 275 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | гр. Варна
Промишлено помещение275 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
565 EUR
2.05 EUR/кв.м
СИМЕОН МИТЕВ  WWW.BGSKLAD.BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: СИМЕОН МИТЕВ WWW.BGSKLAD.BG,  преди 4 дни
БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА Мебелен цех под наем 275 кв м, Варна НОМЕР НА ОФЕРТА:VA5715 СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА Производствено-складова база, разположена на главен междуградски път в северната част на Варна. ТИР достъп и маневрена площ за камиони, бетонна площадка, ограда с портал, който се заключва в извънработно време. Отличен транспортен достъп. Предлагат се две самостоятелни работни помещения: едно помещение с обща площ от 220 кв м, с вътрешен офис, правоъгълна форма, стоманобетонна конструкция, работна височина от 7 м, прозорци, две товарни врати /всяка с размери 4 м на ..
Промишлено помещение 282 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Център гр. Бургас
Промишлено помещение282 кв.мТухла
Месечен наем
1 500 лв.
5.32 лв./кв.м
Favourite company
Център, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Favourite company,  преди 4 дни
Фаворит представя на вниманието Ви помещение,което се намира в непосредствена близост до Старата поща.Има възможност за 5 паркоместа
Промишлено помещение 300 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Юг гр. Пловдив
Промишлено помещение300 кв.мТухла
Месечен наем
900 лв.
3 лв./кв.м
ДРИЙМ ИНВЕСТ
Индустриална зона - Юг, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДРИЙМ ИНВЕСТ,  преди 4 дни
Производствено помещение с площ 300 кв.м. в Южна индустриална зона с ТИР достъп,трифазен ток.Помещението е бивш стол за хранене и е подходящо за ХРАНИТЕЛНИ производства.Два входа,склад,подготвително,кухненски блок,столова.Наемна цена 3 лв.на кв.м.Разполагаме с Производствени помещение,СКЛАДОВЕ в Пловдив и региона от 50 до 5000 кв.м. на добри цени.Ние сме с над 10-годишен опит в областта на промишлените имоти.
Промишлено помещение 210 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Даме Груев гр. Сливен
Промишлено помещение210 кв.мТухла
Търговия на едро - Сливен АД
Даме Груев, гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Търговия на едро - Сливен АД,  преди 7 дни
Предлаганото помещение е в добро състояние, с изцяло сменена покривна конструкция. Има два входа (един към улица - друг към двор с рампа). Посочените 210 кв.м. са чиста покрита площ (без включени рампа и общи части). Подходящо за промишлена, сервизна и складова база. Намира се в утвърден и добре познат район за производство и търговия. БЕЗ КОМИСИОННА!!! Имотът е собственост на дружеството! За въпроси и допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати! ”Търговия на едро - Сливен” АД предлага офиси, складове, помещения за производство и услуги!
Промишлено помещение 265 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | гр. Трявна
Промишлено помещение265 кв.мТухла
Кръстева
гр. Трявна, обл. Габрово,  Подател: Кръстева,  преди 9 дни
ШИВАШКИ ЦЕХ: ДОГОВАРЯНЕ/Отдаваме под дългосрочен НАЕМ /или ПРОДАВАМЕ/ оборудван ШИВАШКИ ЦЕХ с 30 работни места. Добра транспортна достъпност чрез наличната пътна мрежа с удобна градска локация с ТИР – достъп. Изградена инфраструктура. Видеонаблюдение и сензори за отворени врати. Производственото помещение е с достъп от кота 0; миещи се настилки и облицовки; РЗП 265кв.м.; складови и помощни помещения със стелажна система; кроячна техника; шевни машини; стая за отдих; съблекалня; сервизно и санитарно помещения. Двор с паркинг за товарни автомобили...Предполага и функциониране с друго предназначе..
Промишлено помещение 200 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | Южна промишлена зона гр. Варна
Промишлено помещение200 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
480 EUR
2.40 EUR/кв.м
СИМЕОН МИТЕВ  WWW.BGSKLAD.BG
Южна промишлена зона, гр. Варна, обл. Варна,  Подател: СИМЕОН МИТЕВ WWW.BGSKLAD.BG,  преди 11 дни
БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ ЗА ХРАНИ 200 М2 ПОД НАЕМ, ЮПЗ, ВАРНА НОМЕР НА ОФЕРТА: VA6416 СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА Складова база с контролиран ТИР-достъп на 3 км от центъра на Варна. Свободен за наемане е цех за производство на консерви, подходящ за функциониране като сладкарски или месопреработвателен цех /след лицензиране/ с магазинна част. Представлява 1-етажна монолитна сграда с 3 отделни входа, състояща се от: търговска зала, кухня с обособени подготвителни, миални, обслужващи, складови, сервизни и битови помещения, работен офис. Необходимост от частичен р..
Промишлено помещение 210 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Изгрев гр. Бургас
Промишлено помещение210 кв.мТухла
Месечен наем
630 лв.
3 лв./кв.м
Изгрев, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ГД ”РИЧ”,  преди 11 дни
Монолитно помещение с приблизителни размери 20/10 метра, височина 4 метра/обща височина 6 метра/, голяма метална входна врата и бетонова площадка пред него. Възможност за наемане на съседно монолитно закрито помещение 500 кв. м /удобно и за производствена дейност/ с височина 4 метра/обща височина 6 метра/ с два входа и метални врати - ширина 4 метра и височина 3.60 метра. Бетонова настилка. Открита бетонова площадка около помещението около 1.5 дка. и възможност за обособяване на гаражна клетка около 40 кв.м. и помещение 70 кв.м. с двойна гаражна врата и височина 4 метра, удобно и за автосервиз..
Промишлено помещение 225 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | с. Бръщен
Промишлено помещение225 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
30 000 лв.
133.33 лв./кв.м
с. Бръщен, обл. Смолян,  Подател: Liutvi Kichukov,  преди 12 дни
Продавам двуетажна масивна сграда 225 кв. м. застроена площ, 28/8 метра размер на етаж, с имот по 3 метра от всички страни, нотариален акт. Трифазен ток, вода, канализация, противопожарна система, ал. дограма, вътрешна изолация на стени, таван и под. В регулация с готов ПУП .
Промишлено помещение 210 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | гр. Нови Искър
Промишлено помещение210 кв.мТухла
Месечен наем
400 EUR
1.90 EUR/кв.м
Валер ЕООД
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Валер ЕООД,  преди 12 дни
Оферта 90337! Отдава  под наем тухлен склад -210кв метра / трифазен ток/ едонпространствен с височина 3,30м, двуетажна къща -110кв.м , двор - 500кв.
Промишлено помещение 300 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Здравец Изток гр. Русе
Промишлено помещение300 кв.мТухла
Месечен наем
375 EUR
1.25 EUR/кв.м
Агенция ALLUX IMOTI
Здравец Изток, гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Агенция ALLUX IMOTI,  преди 18 дни
Дава две промишлени помещения по 150 м2,Здравец,бул.България, на международното шосе Височина 3. 5 м , обособен офис, трифазен ток, подходи от международното и от града. Подходящи и за склад.Наем-за 2помещения 300м2 - 600евро.без ДДС. За едно 150м2 - 375евро.без ДДС. Обадете се сега! АГЕНЦИЯ АLLUX IMOTI оф. No.9874
Промишлено помещение 250 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | Северна промишлена зона гр. Бургас
Промишлено помещение250 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
1 200 лв.
4.80 лв./кв.м
Северна промишлена зона, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 21 дни
Плюсова хладилна камера 250 куб.м. 2-4 градуса
Промишлено помещение 300 кв.м Метална конструкция | Промишлени помещения, Складове | с. Труд
Промишлено помещение300 кв.мМетална конструкция
Месечен наем
1 000 лв.
3.33 лв./кв.м
БЕЛ ВЮ ЕООД
с. Труд, обл. Пловдив,  Подател: БЕЛ ВЮ ЕООД,  преди 21 дни
Оферта 958.Представяме ви на вашето внимание автосервиз(хале) с квадратура 300 кв.м тухлена конструкция с метален покрив има също около един декара двор тухлена ограда. Под халето има две сервизни помещения.До самият сервиз също има офис помещение и отделно баня с тоалетна.Автосервиза има АКТ 16.
Промишлено помещение 300 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | Промишлена зона гр. Сливен
Промишлено помещение300 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
600 лв.
2 лв./кв.м
ДМС 1 България ЕООД
Промишлена зона, гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: ДМС 1 България ЕООД,  преди 46 дни
Предлага ме ви помещения под наем в промишлена зона Сливен. Сградата е в много добро състояние към нея има и открито пространство. подходяща е за складова база, производствена дейност, гараж и т.н. Лесен достъп за тежкотоварни автомобили.
Промишлено помещение 200 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Север гр. Пловдив
Промишлено помещение200 кв.мТухла
Месечен наем
400 EUR
2 EUR/кв.м
ДРИЙМ ИНВЕСТ
Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ДРИЙМ ИНВЕСТ,  преди 56 дни
Склад,Представителство на партер с площ 200 кв.м.,офисна част Денонощна охрана.Наемна цена 4 лв.на кв.м.Разполагаме с Халета ,Складове в Пловдив и региона от 50 до 5000 кв.м. на добри цени.Ние сме с над 10 годишен опит в областта на недвижимите имоти.
Промишлено помещение 300 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | с. Войводиново
Промишлено помещение300 кв.мТухла
Месечен наем
750 лв.
2.50 лв./кв.м
с. Войводиново, обл. Пловдив,  преди 56 дни
Масивно помещение за складова или производствена дейност. Застроена площ 300 кв.м. Има трифазен ток, стая за персонала, санитарни възли, двор и тир достъп.
Промишлено помещение 300 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона - Север гр. Пловдив
Промишлено помещение300 кв.мТухла
Месечен наем
250 EUR
0.83 EUR/кв.м
Римекс Имоти
Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Римекс Имоти,  преди 69 дни
Номер в агенцията: 15653 Северна Индустриална зона, Малката Търговия, помещение 300 кв.м, за пром. дейност, склад или автосервиз. ТИР достъп, на бетон, санитарно помещение, офисни помещения, влиза мотокар. Наем: 250 евро
Промишлено помещение 286 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Индустриална зона,след Родопа гр. Сливен
Промишлено помещение286 кв.мТухла
Месечен наем
350 лв.
1.22 лв./кв.м
КИМ 01 ЕООД
Индустриална зона,след Родопа, гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: КИМ 01 ЕООД,  преди 71 дни
Самостоятелно хале,подходящо за склад или производство,при необходимост може да се ползва и офис към него.Цената е без ДДС.
Промишлено помещение 250 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | гр. Варна
Промишлено помещение250 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
1 540 EUR
6.16 EUR/кв.м
СИМЕОН МИТЕВ  WWW.BGSKLAD.BG
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: СИМЕОН МИТЕВ WWW.BGSKLAD.BG,  преди 71 дни
БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА Цех за хранителни продукти под наем, 250 кв м, Варна НОМЕР НА ОФЕРТА:VA5832 СТАТУС НА ОБЯВАТА: АКТУАЛНА ОФЕРТА КЪМ МОМЕНТА Производствено-складово помещение за хранителни продукти, разположено на 1 км от главен булевард в северната част на града. Достъп по бетониран път. Паркинг за товарни автомобили, нощна охрана на базата. Цехът заема площ от 250 кв м и се състои от: три хладилни помещения, всяко с обем от по 250 куб м, като в едното са изградени три камери за дълбоко замразяване, мивки и работни плотове; работна част с ролетна врата, с възможност за влизане на товарни..
Промишлено помещение 250 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Овча Купел 2 гр. София
Промишлено помещение250 кв.мТухла
Месечен наем
1 200 EUR
4.80 EUR/кв.м
Валер ЕООД
Овча Купел 2, гр. София, обл. София,  Подател: Валер ЕООД,  преди 99 дни
БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ!Оферта 90295!Отдава се под наем самостоятелна монолитна сграда подходяща за магазин, промишлено помещение, склад.Еднопространствено помещение от 150кв.м., отделно от това две помещения, санитарен възел.Главен вход, рампа, втори вход.СОТ!Паркоместа!Могат да се извършат подобрения спрямо удобствата и нуждите на наемателите!
Промишлено помещение 300 кв.м Масивна конструкция | Промишлени помещения, Складове | гр. Чирпан, ул. Кочо Цветаров 54 гр. Чирпан
Промишлено помещение300 кв.мМасивна конструкция
Месечен наем
450 лв.
1.50 лв./кв.м
гр. Чирпан, ул. Кочо Цветаров 54, гр. Чирпан, обл. Стара Загора,  преди 116 дни
Отдават се под наем автосервизи с канали за ремонт на автомобили, с площ 120 кв. м., 150 кв. м. и 300 кв. м. (с два канала). Наеманата цена е 1.50 лв. / кв. м. Възможно е и наемане и на офиси с различна площ в административна сграда в съседство, при наемна цена 1.50 лв. / кв. м., както и на открити площи до 16 000 кв. м. при наемна цена по договореност. Отдаваните под наем обекти са с адрес гр. Чирпан, ул. Кочо Цветаров 54. Всички комуникации са налични – трифазен ток, вода, канализация.
Промишлено помещение 200 кв.м Друго | Промишлени помещения, Складове | Център гр. Велико Търново
Промишлено помещение200 кв.мДруго
Месечен наем
511.29 EUR
2.56 EUR/кв.м
БОЛКАН ЕСТЕЙТ ООД
Център, гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  Подател: БОЛКАН ЕСТЕЙТ ООД,  преди 138 дни
Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи складово помещение под наем в центъра на град Велико Търново. Помещението е с площ от 200 кв.м. и има прилежащи санитарен възел, баня, два входа и товарна рампа. Намира се на много комуникативно и разпознаваемо място, в близост до парк, жилищни сгради, магазини и заведения за хранене.
Промишлено помещение 300 кв.м ЕПК/ПК | Промишлени помещения, Складове | Родина 1 гр. Русе
Промишлено помещение300 кв.мЕПК/ПК
Месечен наем
900 лв.
3 лв./кв.м
Агенция ALLUX IMOTI
Родина 1, гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Агенция ALLUX IMOTI,  преди 157 дни
Русе.Дава промишлено помещение,Родина1,до бул.Липник,партер,300м2, височина 5м.Сервизни помещения.За склад,поизводство.Наем- 900лв.Обадете се сега ! АГЕНЦИЯ АLLUX IMOTI оф.No.10262
Промишлено помещение 200 кв.м Тухла | Промишлени помещения, Складове | Банишора гр. София
Промишлено помещение200 кв.мТухла
Месечен наем
2 000 лв.
10 лв./кв.м
ИА Имоти ООД
Банишора, гр. София, обл. София,  Подател: ИА Имоти ООД,  преди 168 дни
ИМОТИ ООД представя на вашето внимание оферта 23555 Автосервиз под наем находяш се в кв. Банищора . Едното помещение е 60 кв. м с височина 3, 80 метра което може да се отдаде за 700 лева . Другото помещение от 60 кв. м. и е пригодено за смяна на масла и други потдържащи услуги. Има малък офис , санитарен възел и склад . Възможност за престой на автомобили в двора . Голямо лице на булевард с постоянен поток от автомобили . Всички разрешителни за автосервиз. За допълнителна информация  на посочените телефони . Венцислав Николов
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg