Финанси, Съдружие

Съдружие, Спонсорство

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
34 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPмагазин на стратегическо место 140 кв.м. | Съдружие, Спонсорство | с. Бяла река
магазин на стратегическо место 140 кв.м.
с. Бяла река, обл. Пловдив,  преди 4 дни
Търся хора, с компетенция в търговията, коректни и да им се работи. Имам магазин на много стратегическо место, Според местото и аудиторията магазина ще бъде много вървежен като хранителен и за месо. Имам много идеи, мога да го оборудвам, и да съдействам с много неща. Особено е подходящ за фирмен магазин на кланица или месарска фирма. Трафика покрай него е много голям и най важното което е има место за спипане, и е много удобно за топла точка. В съседство до магазина има 5 декара место което предполага за евентуално безгранично разширение от сорта на маси и други гъдели.. Можем да се договорим ..
Търся инвеститор | Съдружие, Спонсорство | гр. Пловдив
Търся инвеститор
Цена
500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 2 часа
търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: VLCH Music & Muvies,  преди 7 часа
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.bgl-biz.com/nto/
Развитие на бизнеса с Марката България ® | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Развитие на бизнеса с Марката България ®
Бенефит България Консулт ЕООД
гр. София, обл. София,  Подател: Бенефит България Консулт ЕООД,  преди 12 часа
С Марката България ® ПРЕЗ ДЕВЕТ СТРАНИ В ДЕСЕТА. Насърчаваме иновативна бизнес култура, която е посветена не само да предприеме следващите стъпки в развитието на българския бизнес, а да направи скок напред в разширяването на производствената и търговска потенциална сила на страната ни, за да достигнем високи бизнес постижения не само на регионално, а и на Европейско и Световно ниво. Повече на bbconsult.bg/марката-българия/
Съдружник в Автосервиз | Съдружие, Спонсорство | гр. Пловдив
Съдружник в Автосервиз
Цена
47 000 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 12 часа
Търся съдружник в автосервиз. Автосервиза е работещ и се намира на централно място(булевард), ново модерно строителство. Има всичко необходимо за съвременни ремонти на леки и лекотоварни автомобили, абсолютно всичко без тенекеджийска и бояджийска работа. При интерес и наличие на сходни интереси, сумата за участие в съдружието е 47000 лв. Срещу това получавате 50 % участие в ООД, право на участие в управлението и доходи според личните ви качества. Нужен ми е СЪДРУЖНИК, който пряко да участва в работата, не инвеститор или спонсор. Сумата е твърда и не подлежи на коментар, замяна, изплащане, зало..
Търся съдружник за действащ бизнес всякакви метални конструкции и лроизводство | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Търся съдружник за действащ бизнес всякакви метални конструкции и лроизводство
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Николай Иванчев,  преди 15 часа
Търся съдружник за действащ бизнес всякакви метални конструкции и лроизводство плавателни съдове
Бизнес сътрудничество | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Бизнес сътрудничество
гр. София, обл. София,  преди 15 часа
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучение. Преимущество: комуникативност, отговорност, организираност. Можете да се включите в екипа ни абсолютно безплатно през Интернет като последвате краткия линк към обявата.
Производител търси партньори | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Производител търси партньори
гр. Варна, обл. Варна,  преди 15 часа
Голяма укранска фабрика-производител на бебешко облекло за деца от 0 до 3 годишна възраст, търси сериозен и надежден партньор, представител и дистрибутор за българския пазар. Контактна информация можете да получите на посоченият ел. адрес или по телефон. При интерес от Ваша страна ще Ви бъдат предоставени проспекти, а също така и цени на поседните доставки на производителя за детските магазини в Португалия, Израел, Литва и Латвия.
инвестиционна идея | Съдружие, Спонсорство | гр. Белица
инвестиционна идея
Цена
6 EUR
гр. Белица, обл. Благоевград,  Подател: Asya Targovska,  преди 2 дни
ПРОДАВАМ/ПРЕДОСТАВЯМ ЗА СТРОЕЖ земеделска земя в Белица за изграждане на център за забавление на деца от фамилен тип. Основният акцент е детски център за спортна активност и атракционни забавления-картинг, трамплини, въздушни замъци-пързалки и пр. Непосредствената близост на Разлог, Банско, и липсата на подобен тип съоръжения в околността го правят една перспективна инвестиция. Имотите са 2 - 2613 кв.м. и 3011 кв.м. Продават се заедно или поотделно на цена 6 EUR/ кв.м.
Търся Инвеститор / Съдружник | Съдружие, Спонсорство | Нова Зеландия (NZ)
Търся Инвеститор / Съдружник
Цена
50 лв.
Нова Зеландия (NZ), обл. Друга държава,  преди 4 дни
Строителна фирма в Нова Зеландия търси инвеститор за изграждане на комплекс от еднофамилни къщи. Гарантирана бърза реализация и възвращаемост на инвестициите. За контакти - моля изпращайте лично съобщение.
Проект за натурално земеделие търси СъУчастници | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Проект за натурално земеделие търси СъУчастници
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Start Over,  преди 6 дни
Правилно четете! Проект за натурално земеделие търси СъУчастници - не съмишленици (даващи акъл ”консултанти”, неправещи нищо повече от това), а СъУчастници (хора, които биха участвали с всичко, което разбират добре и им е по силите). Да преобърнем смисъла на думата ”СъУчастник”, като я натоварим с положителен смисъл. Желаещите да се присъединят СъУчастници могат да опишат в няколко реда, но не повече от страница текст с какво биха участвали реално в проекта за натурално земеделие. Ако искате да се свържете с нас, най-добре пишете, ако желаете оставете контакт за връзка. Ще се свържем с..
Търся съдружник - инвеститор | Съдружие, Спонсорство | гр. Пазарджик
Търся съдружник - инвеститор
Цена
42 000 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  Подател: Жега плюс ООД,  преди 7 дни
Търся съдружник - инвеститор за финансиране на изработване на действащ макет. Двигател с вътрешно горене от нов вид. Коефициент на полезно действие над 75%. Възможно е да работи с всички видове гориво. Двойно по-нисък разход и по-малък размер от правените до момента двигатели. Горивните камери не се нуждаят от смазване с масло, което позволява пет пъти по-дълга работа без смяна! И още много предимства...
Онлайн Магазин | Съдружие, Спонсорство | гр. Бургас
Онлайн Магазин
Цена
1 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Krasimir Garoff,  преди 12 дни
Предлагам съдружие на хора които искат да пренесът продажбите си в Интернет. Ще изработя и оптимизирам за Гугъл интернет магазин. Очаквам предложения.
Търсим партньори и магазини | Съдружие, Спонсорство | гр. Ямбол
Търсим партньори и магазини
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 13 дни
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори и други. - фототехника за любители, професионалисти и за екстремни спортове по суша, въздух и до 30 метра под вода. - охранителна техника - най-новите модели. - батерии за мобилни устройства и стартерен кит за автомобили - видеодомофони и входни звънци с 3G WiFi... както и за други артикули произведени по последните технологии. Изгодни условия за работа и добри цени. Всичко непосо..
Търся съдружници | Съдружие, Спонсорство | Гърция (GR)
Търся съдружници
Цена
15 000 EUR
Гърция (GR), обл. Друга държава,  Подател: Антон Георгиев,  преди 17 дни
Търся съдружници за разширяване на туристически бизнес в Гърция. Наем на къщи за гости, които да предлагаме на българския пазар, наем на ресторант на плажа. Покупка на подценени от кризата и данъците имоти, които да продадем след време на печалба или да ги отдадем под наем на сръбски ТА за 5 или 10 год.
Продавай тапи за уши Pluggerz | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Продавай тапи за уши Pluggerz
Цена
199 лв.
Tapizaushi
гр. София, обл. София,  Подател: Tapizaushi,  преди 18 дни
Специален предложение за магазини, аптеки, хотели т.н. Оферта: 12 стандартни Uni-Fit тапи за уши (6 за сън, 2 за пътуване, 2 за плуване, 2 за музика). При първо зареждане получавате безплатен рекламен дисплей. Промоция цена за 199,00 лeвa (без DDC). Безплатна доставка! Атрактивни маржове на печалба! Таpizaushi е официален вносител за България на Pluggerz. Най-високо качество! Made in Holland! Произведено в Холандия! Невероятно удобни тапи за уши! За дългосрочна, честа употреба! Изработени от високо-качествен анти-алергичен силиконов материал! Моля, обадете ни се за пор..
търся съдружник-кредитор | Съдружие, Спонсорство | гр. София
търся съдружник-кредитор
гр. София, обл. София,  Подател: РАДОСВЕТ БАНКОВСКИ,  преди 21 дни
Търся съдружник-кредитор за отпускане на 7000 евро за рефинансиране, хонорар
Salon pod naem | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Salon pod naem
гр. Варна, обл. Варна,  преди 28 дни
Маникюристка тьрси фризьорка за съдружие в савместен бизнес
Microsoft bing ads реклама | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Microsoft bing ads реклама
гр. София, обл. София,  Подател: Dimitar Ninov,  преди 36 дни
Предлагам използването на напълно разработен Microsoft bing ads профил за реклама на международен бизнес. Имам нужда от клиенти желаещи да рекламират чрез Microsoft международния си бизнес. Предлагам сътрудничество както за сериозни сътрудници и за сериозни клиенти.
Търси инвеститор | Съдружие, Спонсорство | гр. Айтос
Търси инвеститор
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 42 дни
Търси инвеститор за ваканционно селище в гр. Айтос до язовир и гора. В близост до парк ”Славеева река”, който има спечелен проект за реконструкция.
Стоки на едро от Украина / Goods from Ukraine | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Стоки на едро от Украина / Goods from Ukraine
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Ian,  преди 44 дни
предлагаме сътрудничество в импорт на стоки от Украина. търсене на клиенти, стоки, и инвестиции.
предлагам транспорт | Съдружие, Спонсорство | гр. Стара Загора
предлагам транспорт
D.J. Kris
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: D.J. Kris,  преди 48 дни
търся, туристическа агенция или фирма за съвместна дейност! предлагам транспорт 8-места + обемисти багажи! за страната! договаряне на условията!
Съдружник за ресторант | Съдружие, Спонсорство | гр. Пловдив
Съдружник за ресторант
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: МАГИЛЕНА,  преди 54 дни
Работещ ресторант търси съдружник. Ресторанта е 300 кв.м. с външни маси. Намира се в самия център на града в близост до Главната. За повече информация на посочените телефони.
Търся инвеститор | Съдружие, Спонсорство | гр. Бургас
Търся инвеститор
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Промтех Строй,  преди 55 дни
Търсим инвеститор, Можем да разработим уникална, экономична технология за производство на газобетон. Можем да изготовим оборудване, да подбираме квалифициран персонал за работа. Както и производство на тухли, цилиндрични блокове, павета плочи, плочки и т.н., произведени чрез пресоване и вибро натискане. Ние поставяме на оборудването, ще установим технологии, обучение на персонала. We have developed a unique technology to produce cost-effective non-autoclaved aerated concrete (fiber-reinforced concrete, fly ash aerated concrete, fiber-reinforced aerated concrete, etc.). We will produce the nece..
Недвижими имоти и земеделски земи | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Недвижими имоти и земеделски земи
БАЗАР БГ ООД
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: БАЗАР БГ ООД,  преди 73 дни
Базар БГ ООД предлага сътрудничество в сферата на недвижимите имоти, гарантирана коректност. Търси партнъори (брокери, физически лица, юридически лица)за съвместна дейност.
Търсим съдружие за старчески дом | Съдружие, Спонсорство | гр. Варна
Търсим съдружие за старчески дом
гр. Варна, обл. Варна,  преди 79 дни
Търсим съдружие за построяване на старчески дом. Разполагаме с терени и проекти.
Търся съдружие, спонсорство за бизнес с тунинг автомобили от рода на Мерцедес БМВ Ауди Порше | Съдружие, Спонсорство | гр. София
Търся съдружие, спонсорство за бизнес с тунинг автомобили от рода на Мерцедес БМВ Ауди Порше
гр. София, обл. София,  преди 137 дни
Аз съм много амбициозен и сериозен човек, който търси съдружие, спонсорство тъй като имам недостиг на капитал. Продал съм няколко такива аетомобила с отличен успех.
Съдружие или наем на офис и склад + служител. | Съдружие, Спонсорство | гр. Бургас
Съдружие или наем на офис и склад + служител.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Филип Милтиядов,  преди 158 дни
Предлагам напълно обзаведени офис и склад в Бургас СЦГЧ, както и дистрибуция от моя страна за нов клон или офис на фирма.
Бутиков сладолед | Съдружие, Спонсорство | гр. Враца
Бутиков сладолед
Сладоледи Хелия
гр. Враца, обл. Враца,  Подател: Сладоледи Хелия,  преди 273 дни
Производител на сладолед с над двадесет годишен опит в бранша, търси едрови партньори/дистрибутори, по възможност със собствена хладилна база и изградена търговска мрежа на територията на Р. България. Фирмата разполага с разнообразна гама от продукти от изключително качество. Цената на продуктите е по договаряне в зависимост от количества и локация.
Съдружие | Съдружие, Спонсорство | с. Владо Тричков
Съдружие
Клисура, с. Владо Тричков, обл. София,  преди 86 дни
Предлагам съдружие с пенсионер пчелар или семейство пчелари.
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.