Финанси, Съдружие

Продава/Купува бизнес, идея

Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
118 обяви
ТОП оферта
Грийн Уърлд Груп ООД купува неликвидни активигр. Варна, Варна,  преди 1 час
Тип оферта: Купува бизнес
Грийн Уърлд Груп ООД, търси / неликвидни активи / земи, сгради, заводи, фабрики/ под финансови инструменти
ТОП оферта
Продавам разработен фитнес, отдава се под наем, лизинг, бартергр. Бургас, Бургас,  преди 5 часа30 000 лв. (Цена)
Тип оферта: Продава бизнес
Продавам разработен фитнес 30 000лв. без ДДС. Наем на помещението 1000лв. без ДДС. Цената включва тежасти над 1000 кг. 27 уреда за фитнес и 6 уреда за кардио тренировки ”Life Fitness” видеонабюдение с 16 камери и DVR. Нещата може да се продажат и по отделно. В цената се включват и компютър с музикално озучение, два климатика и три телевизора проточен бойлер Simens и много друга техника. Отдава се под наем, лизинг, бартер
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПродаваме павилион за захарни изделия | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продаваме павилион за захарни изделия
Цена
8 000 лв.
Алфа Тера
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Алфа Тера,  преди 6 часа
Предлагаме за продажба павилион за захрни изделия и цигари на бул. „Стефан Стамболов“. Продава се като бизнес с всички разрешителни, фирма, вендинг автомат за кафе, климатик, касов апарат. Цена: 8 000лв. За повече информация звънете на посочените телефони.
VIPПродава/преотдава работещ денонощен магазин за цигари и алкохол | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава/преотдава работещ денонощен магазин за цигари и алкохол
Цена
35 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Станимир,  преди 1 ден
Таргетшоп работи от 2009г и е много добре разработен с постоянна клиентела. Мястото е много комуникативно и с голям човекопоток (офиси на много фирми, БСУ, Бар Кашмир, ТОХ, бул. Стефан Стамболов). Цената е 35000лв. В цената е включено: - цялото оборудване - касови апарати, складови програми, мебели, стелажи и т.н. - цялата налична стока - разрешителни за продажба - контакти с доставчици - ноухау и обучение Не ви е необходима никаква допълнителна инвестиция освен посочената по-горе. Причината за продажба е невъзможност да отделям достатъчно внимание на магазина, защото имам..
VIPпреотстъпва разработен денонощен магазин | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
преотстъпва разработен денонощен магазин
Цена
22 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
преотстъпва разработен денонощен магазин срещу заплащане на стоката и цялото оборудване, помещението е под наем, голяма разтегателна тента, климатик, кафемашина, компютър, луксозни стелажи направени по поръчка, реална цена която подлежи на коментар, дългосрочен договор - 22 500 лв.
VIP18.000EUR | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
18.000EUR
Цена
18 000 EUR
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам мащабен бизнес, намиращ се на 10мин от центъра и на 10мет. от Борисовата градина. На комуникативно и оживено място ул. Княз Борис 46. Супер маркет (Хранителен магазин) с площ от 115кв.м разработен с богат асортимент от стоки и разнообразно оборудване, състоящо се от: Програма за въвеждане на стока (сървър)+ четец, принтер hp за етикети и промо цени. Етикираща везна, каса със компютър оборудвана със четец, касов апарат, пост терминал. Цялата с-ма е оборудвана с UPS който помага за продължаването на работа при внезапно спиране на тока още 40мин. Магазинът е оборудван и със 14м немски ка..
Продавам разработен бизнес/павилион за пакет. стоки/на много оживена улица | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам разработен бизнес/павилион за пакет. стоки/на много оживена улица
Цена
2 500 лв.
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Николина Пеева,  преди 1 час
Разработен бизнес - павилион за пакет. стоки на много оживена улица и с всички необходими разрешителни
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 5 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Продавам идея - Платформа за публикуване... | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам идея - Платформа за публикуване...
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 часа
Продавам идея - Платформа за публикуване... Продавам идея. Платформа за публикуване на новини, разследвания и анализи в областта на кибер-сигурността, престъпленията извършвани чрез Интернет и други престъпления извършвани от разстояние. Чрез нея, като проект с некомерсиална цел и обществено полезна дейност, имате възможност да кандидатствате и получите субсидия от $120000 USD, под формата на реклама от Google чрез 120000.bg. Допълнително е възможно да получавате приходи от реклама, което не се забранява от правилата на програмата. На определен етап, могат да бъдат въведени и платени усл..
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG
Цена
3 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 7 часа
Здравейте ,продавам бизнеса включващ 2 имена hitoferta.bg и hitoferta.net и сайта който е изготвен на hitoferta.bg цена по договаряне .
ИЗКУПУВАМЕ и Прехвърляме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения от всички региони на България. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
ИЗКУПУВАМЕ и Прехвърляме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения от всички региони на България.
Е. Сандов
гр. София, обл. София,  Подател: Е. Сандов,  преди 9 часа
ПРЕДЛАГАМЕ Специализирани Правни Услуги за Прехвърляне на Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност! Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Офертата е валидна за Търговски и Акционерни Дружества от всички бизнес сектори и региони на страната. Оказваме перфектно съдействие и на фирми, регистрирани и работещи на територията на Европа. Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила ..
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Подарявам Бизнес с ОБУВКИ
Цена
1 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 9 часа
Подарявам бизнес срещу заплащане на наличната стока в магазина по желание ( от 0.00 лв. до 6000 лв.) Месечен доход около 1000 лв. Павилиона е 15 кв.м. с 5 м. лице, може да се вземе под наем (250лв.)или закупи (3000€). Павилионът има монтирана автоматична щора с дистанционно, тента, вътрешна топлоизолация, климатик(12-ка) и търговско обзавеждане. Намира се в к-с Славейков срещу бл.60 вх.1 ( източно от парка)Предстои строеж на търговски център в близост, което ще увеличи посещаемоста в района. Свободен.
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
8 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 10 часа
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 150 лв. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 150 лв.
Цена
150 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Дима Димова,  преди 12 часа
Продавам Еднолично дружество с ограничена отговорност без дейност регистрирана 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД - 150 лв. ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. За запитване изпрати лично съобщение от бутона по-долу!
Павилион за бързо хранене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Павилион за бързо хранене
Цена
15 000 лв.
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 21 часа
Работещ павилион 25 квадрата в к-с Славейков, продава се с обурудването -дюнер машина, електр. нож за рязане на дюнера, газова скара пло4а, са4 пала4инки и гьозлемета, фритюрник, две електр. скари с аспирации, тостер за хамбургери, микровълнова фурна, фризер, три хладилника, кафе машина, машина за белене и рязане на картофи. Павилиона има ролетна щора, собствен сот, и голяма тента. Има отделен санитарен възел с бойлер, и 4етири мивки Има вси4ки разрешителни от ХЕИ. Мястото е към общината с наем 90 лв на месец.
Павилион за бързо хранене 15 кв.м Самостоятелна сграда Панел | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Павилион за бързо хранене 15 кв.м Самостоятелна сграда Панел
Цена
13 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 23 часа
Работещо заведение за пържена и печена риба и скара в к-с Изгрев срещу бл.25 до Футболното игрище. Продава се бизнеса панелен павилион с тоалетна - 15 м2, регистрирана изрядна фирма, с разрешително от Агенция по храните за продажба на риба и месо, касов апарат, оборудване - фризер, хладилна витрина, кантар, три фритюрника, две скари, хладилник, маса с пейки тип ”баварски”. С разрешително по чл.56 от ЗУТ към общината с наем 150 лв. Обявата е от собственик.
Продавам нов ТА и ТА | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам нов ТА и ТА
Цена
9 500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 23 часа
Продавам нова фирма с лиценз за туроператор и туристически агент от 2017 г. Със сключена застраховка отговорност на туроператора от април 2017 г. Фирмата няма задължения и не е извършвала дейност. Продава се поради пропадане на инвестиционните намерания в областта на туризма. Цена 9 500 лева
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 ден
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете - 311кв.м. В град Плевен - идеален център. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 216 месеца /18г БЕЗ ПОСРЕДНИК
Продавам кафе -сладкарница | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам кафе -сладкарница
Цена
5 000 лв.
, гр. София, обл. София,  Подател: Любомира Янакиева,  преди 1 ден
Продавам бизнеса на работещо заведение кафе-сладкарница. Продавам го с цялото налично оборудване и при желание и фирмата с възможност за започване на работа веднага. Цената за целия бизнес е 5000 лв. Наемът на помещението е 420лв
Бизнес за изработка и продажба на кейосве за смартфони! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Бизнес за изработка и продажба на кейосве за смартфони!
Цена
4 500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: free_sys,  преди 2 дни
Спешно - 4500 лв за всичко посочено в обявата! Стара цена 6000 лв! Продава се www.kalufi.com - онлайн магазин за продажба на калъфи, протектори, кейсове и аксесоари за смартфони. Сайтът е подходящ за търговци, които стартират с този бизнес или са в него, но нямат уеб подходяща платформа. Получавате: - онлайн магазин със страхотни възможности - собственост над страхотно домейн име за дейността - kalufi.com - получавате и още 2000 аксесоара за над 260 модела мобилни устройства публикувани в сайта. - конфигурирани продукти, конфигурирана система, оптимизиран сайт. като в до..
Продавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам бизнес
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Само за сериозни хора!!!
Продавам система за печелене на пари Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари Онлайн
Цена
500 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 3 дни
Здравейте продавам система за печелене на завиден доход независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв от англичанин. Системата се състои в конкретни стъпки които трябва да се следват в борса между хора като дефакто печалбата си правим от тях без ограничение, но разликата е че те не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дома Ви. Продавам я защото съм доволен и искам още хора да останат доволни. Цената е симв..
Копува дружества | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Копува дружества
Цена
1 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: dait2011,  преди 4 дни
Взимаме всякакви дружества- еоод, ад оод ет със и без задължения в цялата страна
Продавам бизнес, разработена индивидуална пералня | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам бизнес, разработена индивидуална пералня
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
Продавам разработена пералня за индивидуално пране до студентски общежития. Продажбата може да бъде на изплащане.
Продавам ЕООД | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам ЕООД
Цена
500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 дни
Продавам чиста фирма с история без НИКАКВИ задължения.
Продавам дружество | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам дружество
Цена
300 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 дни
Продавам ЕООД без никакви задължения. Фирмата е замразена.
Спешно! продавам работеща млекарница | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Спешно! продавам работеща млекарница
Цена
10 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Магазинът се намира в квартал Медицинска Академия. Помещението е с големина 25кв и е под наем. В цената е включено цялото налично оборудване.. В момента магазина е действащ. За повече информация се обърнете към посочения телефон.
Изкупуваме и Прехвърляме фирми: АД, ООД, ЕООД със задължения от всички региони на България | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изкупуваме и Прехвърляме фирми: АД, ООД, ЕООД със задължения от всички региони на България
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Специализирани Правни Услуги за - Покупко-Продажба на Фирми-Изкупуване и Прехвърляне на фирми АД, ЕАД, ООД, ЕООД, със задължения, Данъчни и юридически проблеми. Ако вашата фирма има каквито и да било задължения към НАП, включително такива по ДДС и ЗКПО, ако сте получили заповед за ревизия, ревизионен доклад или ревизионен акт, ако имате други задължения към държавата, общините, доставчици и други контрагенти, непременно се свържете с нас. След консултация с нас по конкретния случай, ще ви гарантираме бързо изкупуване на фирмата със задължения от наши сътрудници и партньори, процедурата по прех..
Продавам разработен бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам разработен бизнес
Цена
8 500 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: elka,  преди 5 дни
Скара за дома на дървени въглища разработена, със всички необходими машини плюс конвектомат, картофобелачка, фреш машина, намираща се до три училища
Продавам Бизнес Съвременни технологии, за ремонт на шарнирни части за всякакви автомобили | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам Бизнес Съвременни технологии, за ремонт на шарнирни части за всякакви автомобили
Цена
1 500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 5 дни
Предоставям услуги по организация на бизнес за неразглобяем ремонт на шарнирни опори. Системата за неразглобяем ремонт на шарнирни съединения (възстановяване на шарнирни опори) е била разработена за възстановяване на предно окачване на кормилното управление на всички видове транспортни средства. Дадената система позволява на майстора да възстанови почти всички кормилни щанги, накрайници, шарнирни опори, връзки и т.н., влизащи в системата на кормилното управление и предното окачване на големи и малки автомобили и може да се използва почти във всички авторемонтни работилници за възстановяване ..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.