Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
99 обяви
ТОП оферта
продава разработен бизнес за дрехи втора употребагр. Бургас, Бургас,  Подател: таня,  преди 6 часа
Тип оферта: Продава бизнес
продава разработен бизнес - магазин за дрехи втора употреба, на перфектно търговско място
СнимкиЗаглавие на обявата
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, със задължения
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Купувам фирми, дружества със задължения Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично юридическо съдействие за ЕООД, ООД, ЕТ, АД, ЕАД и други натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната. Нашият екип може да Ви освободи от Длъжност и Солидарна Отговорност! Ние осигуряваме Нов собственик на Фирмата със Задължения, също така Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция, Пълна Промяна по Обстоятелствата! Нашите специалсти изготвят и подават ..
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 10 часа
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения за персонала; Кафене - застроена площ 73,58кв.м. със санитарни помещения, вътре - 20бр. места, лятна градина - 10бр. места; Дворно място - 237,00кв.м. Общо - 391,62кв.м. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 214 месеца /17г и 10м БЕЗ ПОСРЕДНИК
Продава се бизнес в Супер Център ул. Александровска | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава се бизнес в Супер Център ул. Александровска
Бургас Хоум EООД
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Бургас Хоум EООД,  преди 10 часа
Ексклузивна оферта! Бургас Хоум продава работещ бизнес в Супер центъра на град Бургас!!! Помещението е добре разработено, работи целогодишно. Предлага се напълно оборудвано и обзаведено с маси и столове, машини и хладилници, касов апарат и всички необходими документи. В момента се приготвят дюнери, пици, палачини, сандвичи и фрешове. Лице на улица ”Александровска”, голям човекопоток, гарантирана доходност! Към този бизнес се предлага още един работещ през летния сезон бизнес със същата дейност до ”Флора” в морската градина. Помещението е общинско, неам към община Бургас- 750лв. Може да с..
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
7 500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв.
Цена
80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Дима Димова,  преди 12 часа
Продавам Еднолично дружество с ограничена отговорност без дейност регистрирана 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД - 80 лв. ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. За запитване изпрати лично съобщение от бутона по-долу!
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 1 ден
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Регистрирано търговско дружество | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Регистрирано търговско дружество
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам регистрирано търговско дружество (ЕООД) с нулева дейност и нулева история. За повече информация и въпроси, моля свържете се директно.
продава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
продава бизнес
Цена
20 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 2 дни
Продавам работещ / 12 г./ магазин за дамски дрехи и чанти с наличното му оборудване и стока. Заедно с ООД /без задължения / касови апарати и всичко необходимо за дейността. Магазина е 60кв.м. търговска площ + два склада и WC. След ремонт, с климатици и т.н. Намира в центъра. Изключително нисък наем.
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG
Цена
3 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 3 дни
Здравейте, продавам бизнеса включващ 2 имена hitoferta.bg и hitoferta.net и сайта който е изготвен на hitoferta.bg цена по договаряне.
Продавам обект за бързо хранене/бърза закуска | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам обект за бързо хранене/бърза закуска
Цена
15 900 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Христо Райков,  преди 3 дни
21 кв.м (8,10Х2,60) преместваем брандиран обект за бързо хранене с ел и вик инсталации. Двойна и единична мивки, фризер, хладилник, хладилна витрина и мини-бар. Оризоварка, индукционен уок, скара, тостер преса, шишове за хот-дог, двоен и единичен фритюрници. Две топли бен марита (едното е 3Х1/3GN, другото е 5Х1/2 GN), климатик, аспирация, микровълнова фурна, бойлер и цялостен инвентар. Компютър с ресторантски софтуер МИСТРАЛ, касов апарат ЕЛТРЕЙД И принтер за поръчки ТРЕМОЛ. Всички необходими документи и разрешителни. Обекта може да се премести навсякъде, като в рамките на Бургас е БЕЗПЛАТНО. ..
Купава ОООД | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Купава ОООД
Цена
1 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 3 дни
закупуване на компанията повече от една година, с положителен баланс, без дълг
Предлагам дропшипинг | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Габрово
Предлагам дропшипинг
гр. Габрово, обл. Габрово,  преди 4 дни
Офлайн магазин предлага дропшипинг на дамски и мъжки дрехи. Комисионна от 15%-25%
Продажба на бизнес-заведение за хранене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продажба на бизнес-заведение за хранене
Цена
22 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Продава се работещо заведение с висок годишен оборот и изградена база от дългогодишни клиенти. Семейно заведение, което предлага богат асортимент от българска и чуждестранна кухня. Заведението се намира на улица ”Инж. Иван Иванов” №66 в София, заобиколено е от жилищни и офис сгради. Функционира от 9 години, обслужва постоянни клиенти и се е утвърдило с качеството на предлаганите продукти. Помещението е самостоятелна постройка, с обща площ 30 кв.м. в много добро състояние, позволяващо да работи още няколко години без съществени инвестиции или ремонт. Разполага с всички необходими документ..
Продава работаш бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава работаш бизнес
Цена
20 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър,  преди 4 дни
Спешно. Продава работащ кофе шоп. Бургас ул Гурко 51 Нов вид на бизнес в Болгария. Голям потенциал за рост. Имам всичка документация.
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изкупуваме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения!
Нове Консулт ВТ
гр. София, обл. София,  Подател: Нове Консулт ВТ,  преди 5 дни
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма: ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител, ново Седалище, Адресна регистрация и всичко необходимо, което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ! Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци - ЕТ! Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност, Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение!
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари от дома / Онлайн
Цена
500 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 5 дни
Здравейте продавам система за печелене на завиден доход независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв от англичанин. Системата се състои в конкретни стъпки които трябва да се следват в борса между хора като дефакто печалбата си правим от тях без ограничение, но разликата е че те не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дома Ви. Цената е символична - 500лв.
Продавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам бизнес
Цена
18 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 6 дни
Малък магазин за хранителни стоки, намиращ се в местност Евксиноград. Има 4 вертикални хладилни витрини и хоризонтална и 3 фризера. има малък двор с две дървени маси.
Продава се разработен бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продава се разработен бизнес
Цена
3 500 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитринка Кирилова,  преди 6 дни
Продава се разработен плод и зеленчук с хранителни стоки на оживена улица с постоянни клиенти. В цената влиза наличната стока, везна, оборудване, стилажи, хладилни витрини, шкаф за ядки, климатик, бойлер и други... Има всички разрешителни за работа на обекта. Наемът е приемлив. Може и бартер за бус с доплащане
Студио за маникюр - работещ бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Студио за маникюр - работещ бизнес
, гр. Варна, обл. Варна,  преди 7 дни
Продавам работещ бизнес - студио за маникюр в разработен салон с редовни клиенти, солариум, фризьорски и козметични услуги в обекта. Продава се оборудване за маникюр, широка гама лакове, ел. пила, масажор за педикюр, голям набор от декорации и четки за арт, две професионални лампи за гел лак в гаранция, прахоуловител, изрядна документация на обекта ( касов апарат, регистрация и всички нужни документи за да развивате дейност ) влизате и започвате фирмата е без задължения. Подръжка до края на годината на маркетинг и онлайн реклама с разработен интернет сайт специално за целите на маникюрис..
Продавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам бизнес
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 7 дни
Продавам разработен бизнес - ( магазин за дрехи втора употреба ) Отлична локация с голем човекопоток изцяло оборудван-зареден с подбрана стока
Продава се разработен бизнес! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Благоевград
Продава се разработен бизнес!
ТОП ИМОТИ
Широк Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград,  Подател: ТОП ИМОТИ,  преди 7 дни
Продава се разработен бизнес- фризьорски салон с цялото налично обзавеждане и оборудване. Обектът функционира от около осем години и е с постоянен набор от клиенти. Намира се на ключово място- главен булевард в Благоевград. Инвентарът включва два броя машини за подстригване Wahl и Jaguar, преси за коса Valera и Kardashian, маши за навиване на коса Arganoil Marocco и Uki, четки Nano termic ceramic+ion, професионални сешоари Jaguar, ножици. Освен изброеният по-горе инвентар в цената на бизнеса е включен климатик Fujitsu, телевизор Olimpia, бойлер, фризьорски стол, стол за маникюр, маса за маникю..
Изи пей, Застраховки и Уестърн Юнион | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Изи пей, Застраховки и Уестърн Юнион
Цена
6 300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Kristian Gerov,  преди 8 дни
Разработен бизнес на централна локация с голям човекопоток и много бизнес сгради-бул. Витоша 85. Подписани договори за всичко. Възможност за добавяне на чейндж бюро. В цената влиза всичко, което се вижда на снимките. Само се нанасяте и почвате работа.
Разработен бизнес-магазин НОН СТОП | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Разработен бизнес-магазин НОН СТОП
Цена
3 749 900 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 8 дни
Продавам готов и разработен бизнес, Магазин-алкохол, цигари други стоки с голям човекопоток на комуникативно място уживена улица удобно за спиране голямо лице напълно обурудван и зареден и все още много добре работещ с утвърдена редовна клиентела. Цената не включва помещението то е под наем 550лв е наема.
premestvaem pavilion | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
premestvaem pavilion
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 8 дни
преносим павилион 15 квадрата, обурудването се продава отделно подоговаряне
Продажба на Фирми със Задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продажба на Фирми със Задължения
Цена
100 лв.
гр. София, обл. София,  преди 8 дни
Ако искате да продадете Вашата фирма със задължения, можете да разчитате на нашето съдействие за извършване на цялата процедура. Осигуряваме пълно правно обслужване за продажба на всички видове търговски дружества! Ще Ви осигурим нов собственик на Вашата фирма, ново седалище и адрес на управление! Ще подготвим всички необходими документи за продажбата на фирмата Ви и промяната на собствеността в Търговския регистър. Подготовката, подписването на всички необходими документи пред нотариус и подаването на документите в Търговския регистър ще бъде извършено в рамките на един ден, с едно посе..
Продавам бизнес -добре работещ магазин хранителни стоки с фирмата | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам бизнес -добре работещ магазин хранителни стоки с фирмата
Цена
12 000 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 дни
Продавам бизнес -магазин хранителни стоки, заедно с фирмата. За оборудването 12000 + стоката. Магазина е под наем.
Продава се работещ ресторант | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продава се работещ ресторант
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Продават се разработен и оборудван ресторант за бързо хранене и кулинарен магазин. 1. Обект работещ от 2014 г. намиращ се в Бизнес Парк Младост 4, София. Отлична локация, изключително комуникативна и лесно достъпна, удобна възможност за паркиране. Обектът предлага прясна готвена храна и суши витрина. Ориентировъчна площ: 140 кв.м. Постоянна клиентела както на обяд така и за вечеря. Бизнесът (Фирмата) няма задължения и разполага със всички изрядни документи. Обектът се продава със направени дългосрочни уговорки за наем, оборудване и разрешително за кетъринг услуги. 2. Обект работещ от 2..
продавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
продавам бизнес
Цена
5 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Vasil Georgiev,  преди 13 дни
Продавам разработен бизнес със клиентела свързана с кетеринг плюс оборудване.
Спешно продавам разработен бизнес - магазин | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Спешно продавам разработен бизнес - магазин
Цена
5 500 лв.
гр. София, обл. София,  преди 16 дни
Спешно продавам бизнес - кулинарен магазин. В магазина се продават български и вносни сирена и кашкавали, хумус, разядки, прясно изпечени печива, сладки, соленки, насипни ядки, наливно и бутилирано вино, маслини, зехтин, колбаси, паста и др. На място може да се правят свежи салати, сандвичи, фреш, фрапе, кафе. Магазина се намира на оживена улица с постоянни клиенти в кв. Борово в непосредствена близост до училище, детска градина, детска занималня, офиси, зъболекарски кабинет, фризьорски салони и много жилищни сгради. Обекта се продава с цялото обурудване - 2 хладилни витрини, една отворена хла..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.