Финанси, Съдружие

Продава/Купува бизнес, идея

Област
Населено място
Тип оферта
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
118 обяви
ТОП оферта
Продавам разработен фитнес, отдава се под наем, лизинг, бартергр. Бургас, Бургас,  преди 4 часа30 000 лв. (Цена)
Тип оферта: Продава бизнес
Продавам разработен фитнес 30 000лв. без ДДС. Наем на помещението 1000лв. без ДДС. Цената включва тежасти над 1000 кг. 27 уреда за фитнес и 6 уреда за кардио тренировки ”Life Fitness” видеонабюдение с 16 камери и DVR. Нещата може да се продажат и по отделно. В цената се включват и компютър с музикално озучение, два климатика и три телевизора проточен бойлер Simens и много друга техника. Отдава се под наем, лизинг, бартер
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКупувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, и със задължения | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Купувам фирми и дружества като - ЕООД, ООД, АД, и със задължения
гр. София, обл. София,  преди 4 минути
Купувам фирми, дружества и фондации Както и фирми и дружества със задължения Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Ние ще купим вашата фирма за нашите клиенти на най изгодна цена, обадете се, за консултация веднага Изкупуваме фирми със задължения - като предлагаме отлично юридическо съдействие за ЕООД, ООД, ЕТ, АД, ЕАД и други натрупани задължения към държавата, общините или към контрагенти. Изкупуваме фирми от всички бизнес сектори и региони на страната. Нашият екип може да Ви освободи от Длъжност и Солидарна Отговорност! Ние осигуряваме Нов собственик на Фирмата с..
VIPПродава/преотдава работещ денонощен магазин за цигари и алкохол | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава/преотдава работещ денонощен магазин за цигари и алкохол
Цена
35 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Станимир,  преди 1 ден
Таргетшоп работи от 2009г и е много добре разработен с постоянна клиентела. Мястото е много комуникативно и с голям човекопоток (офиси на много фирми, БСУ, Бар Кашмир, ТОХ, бул. Стефан Стамболов). Цената е 35000лв. В цената е включено: - цялото оборудване - касови апарати, складови програми, мебели, стелажи и т.н. - цялата налична стока - разрешителни за продажба - контакти с доставчици - ноухау и обучение Не ви е необходима никаква допълнителна инвестиция освен посочената по-горе. Причината за продажба е невъзможност да отделям достатъчно внимание на магазина, защото имам..
VIPПродавам 3-буквен домейн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам 3-буквен домейн
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Продавам 3-буквен домейн. biz Аукцион във Флипа. Начална цена: $ 1 Участие и подробностите, посетете линка към обявата! Успех на участниците!
premestvaem pavilion | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
premestvaem pavilion
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ДАФНИ66 ЕООД,  преди 1 час
Работещ павилион 25 квадрата в к-с Славейков, продава се с обурудването -дюнер машина, електр. нож за рязане на дюнера, газова скара пло4а, са4 пала4инки и гьозлемета, фритюрник, две електр. скари с аспирации, тостер за хамбургери, микровълнова фурна, фризер, три хладилника, кафе машина, машина за белене и рязане на картофи. Павилиона има ролетна щора, собствен сот, и голяма тента. Има отделен санитарен възел с бойлер, и 4етири мивки Има вси4ки разрешителни от ХЕИ. Мястото е към общината с наем 90 лв на месец.
Продавам разработен бизнес кафе-магазин, алкохол и цигари, Бургас-център БСУ | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам разработен бизнес кафе-магазин, алкохол и цигари, Бургас-център БСУ
Цена
23 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: частно лице,  преди 1 час
Намиращ се на комуникативно място на две улици/ъгъл/, Партер на хотел БСУ, бул. Стефан Стамболов и ул. Вардар. Това е цена само за търговският обект, не за недвижимият имот! В цената е вкючено: Изцяло оборудвано кафе и магазин. Напълно заредено със стока и работещо! Обекта работи като кафе откакто е отворен хотела към него, 5-6 години. Има редовни клиенти. Стелажи и остров от висококачествен материал-изработени по поръчка, 2бр. хладилни витрини, касов апарат, ел. везна, компютър със четец, работеща програма(обучение), плазмен телевизор, вътре-сепарета, маса, столове, мебели, качественна музика..
Продавам работеща Автомивка с Кафене | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам работеща Автомивка с Кафене
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 2 часа
Продавам работеща Автомивка с Кафене с всички разрешителни и пълно оборудване и за двете. В град Плевен - идеален център. Автомивка - застроена площ 81,04кв.м., 3бр клетки и спомагателни помещения за персонала; Кафене - застроена площ 73,58кв.м. със санитарни помещения, вътре - 20бр. места, лятна градина - 10бр. места; Дворно място - 237,00кв.м. Общо - 391,62кв.м. За земята се плаща наем на частни собственици. Оставащ период по Договор за наем на земята 214 месеца /17г и 10м БЕЗ ПОСРЕДНИК
Продавам разработен бизнес, Студентски град | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам разработен бизнес, Студентски град
гр. София, обл. София,  преди 8 часа
Продава се разработен и оборудван ресторант за бързо хранене в Студентски град на ТОП място! Обектът работи от 5 години, отлична локация, изключително комуникативна и лесно достъпна, удобна възможност за паркиране. Обектът предлага прясна готвена храна на момента, топла и студена витрина. Ориентировъчна площ: 135кв.м. Ресторантът разполага със страхотно барбекю на дървени въглища и оборудвана със всичко необходимо кухня! Постоянна клиентела както на обяд, така и за вечеря. Бизнесът няма задължения и разполага с всички изрядни документи. При интерес, цената е по договаряне!
Продавам идея - Платформа за публикуване... | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам идея - Платформа за публикуване...
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 9 часа
Продавам идея - Платформа за публикуване... Продавам идея. Платформа за публикуване на новини, разследвания и анализи в областта на кибер-сигурността, престъпленията извършвани чрез Интернет и други престъпления извършвани от разстояние. Чрез нея, като проект с некомерсиална цел и обществено полезна дейност, имате възможност да кандидатствате и получите субсидия от $120000 USD, под формата на реклама от Google чрез 120000.bg. Допълнително е възможно да получавате приходи от реклама, което не се забранява от правилата на програмата. На определен етап, могат да бъдат въведени и платени усл..
Продавам разработен бизнес за строителна техника гр. Пловдив | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам разработен бизнес за строителна техника гр. Пловдив
Цена
31 000 лв.
Krastevgroup
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Krastevgroup,  преди 13 часа
Продавам бизнес със строителна техника в гр. Пловдив. Фирмата е регистрирана по ДДС няма задължения и това може да се провери. Бизнеса се продава с цялото оборудване и стока която е в него. Бизнеса търгува само с маркови стоки и отличени марки на пазара (BOSCH,MAKITA,DEWALT,HITACHI). Магазина е разработен и работи с постоянни клиенти и фирми намира се на ключово място с възможност за паркиране и постоянен поток на хора. Помещението е под наем в размер на 300 лева. Предоставям фактури за стоката и произход на всяко нещо. Оборудване-лаптоп, касов апарат, софтуер за продажба и въвеждане на стокат..
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам сайт за оферти WWW.HITOFERTA.BG
Цена
3 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: S computers Бургас,  преди 13 часа
Здравейте ,продавам бизнеса включващ 2 имена hitoferta.bg и hitoferta.net и сайта който е изготвен на hitoferta.bg цена по договаряне .
продава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
продава бизнес
гр. София, обл. София,  преди 14 часа
продава бизнес - магазин със стока, документи, касов апарат - 1 500 лв., наем за магазина - 200 лв.
КУПУВАМЕ и Прехвърляме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения! | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
КУПУВАМЕ и Прехвърляме Фирми: ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения!
Е. Сандов
гр. София, обл. София,  Подател: Е. Сандов,  преди 14 часа
Изкупуваме Фирми със Задължения + ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА Отговорност - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие! Осъществяваме пълна промяна по обстоятелствата на проблемната фирма: ОСИГУРЯВАМЕ нов Собственик и Управител, ново Седалище, Адресна регистрация и всичко необходимо, което изисква Търговския Закон за освобождаване от длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ! Не разглеждаме казуси относно задлъжнели Еднолични Търговци - ЕТ! Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност, Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение!
Продава се бизнес в Супер Център ул. Александровска | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава се бизнес в Супер Център ул. Александровска
Бургас Хоум EООД
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Бургас Хоум EООД,  преди 14 часа
Ексклузивна оферта! Бургас Хоум продава работещ бизнес в Супер центъра на град Бургас!!! Помещението е добре разработено, работи целогодишно. Предлага се напълно оборудвано и обзаведено с маси и столове, машини и хладилници, касов апарат и всички необходими документи. В момента се приготвят дюнери, пици, палачини, сандвичи и фрешове. Лице на улица ”Александровска”, голям човекопоток, гарантирана доходност! Към този бизнес се предлага още един работещ през летния сезон бизнес със същата дейност до ”Флора” в морската градина. Помещението е общинско, неам към община Бургас- 750лв. Може да с..
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Продавам еоод без дейност от 2012 г. - 80 лв.
Цена
80 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Дима Димова,  преди 15 часа
Продавам Еднолично дружество с ограничена отговорност без дейност регистрирана 2012 година - ”УОРКФОРС. БГ” ЕООД - 80 лв. ФИРМАТА НЯМА НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. За запитване изпрати лично съобщение от бутона по-долу!
Оборудване за производство на тухли Лего | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Оборудване за производство на тухли Лего
Цена
5 000 EUR
Trans Nova
гр. София, обл. София,  Подател: Trans Nova,  преди 16 часа
Фирма ТРАНС НОВА от Република Молдова произвежда и продава оборудване за леене на LEGO тухли hyperpressing начин, който е новост в строителните пазари в Европа, Азия и Африка. Предимства на LEGO тухли: 1) Точните размери на дължина, ширина и височина. 2) Лесно и бързо полагане от две кръгови водещи дупки. 3) Не е необходимо да се наемат строител за полагане на тухли. Всеки сам човек ще донесе всяка структура на LEGO тухли на принципа на детска Lego. 4) панел се поставя на лепилото за външна употреба, а не цимент. 5) Вертикални кан..
Продавам Разработен магазин за Дрехи | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Ямбол
Продавам Разработен магазин за Дрехи
Цена
5 000 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: Джеси 2009 ЕООД,  преди 16 часа
Продавам разработен магазин и оборудването за дрехи.
Продавам проект за жилищна кооперация | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам проект за жилищна кооперация
Цена
7 500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 16 часа
Предлагаме за продажба проект за строеж на пет етажна жилищна сграда с РЗП 920 кв.м, Проекта е за 12 апартамента, 7 от които са със статут на апартаменти, 5 със статут на ателиета. Може и договаряне на цената.
Продавам ООД | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Сливен
Продавам ООД
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 17 часа
Продаваме ООД регистрирано през 2006 г. със собствен капитал 5000 лв. Фирмата е регистрирана по ДДС, няма задължения към държавата, към банки и към други физически и юридически лица. Дружеството се продава с каса 300000 лв. и материални активи.
Продавам система за печелене на пари Онлайн | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Плевен
Продавам система за печелене на пари Онлайн
Цена
500 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 23 часа
Здравейте продавам система за печелене на завиден доход независимо от мястото и времето, която аз лично съм закупувал за 2000лв от англичанин. Системата се състои в конкретни стъпки които трябва да се следват в борса между хора като дефакто печалбата си правим от тях без ограничение, но разликата е че те не знаят системата. Това не са финансовите и стокови борси, нито мултилевъл маркетинг, нито пък трябва да ставате дистрибутор на продукт. Трябват Ви само компютър и интернет и можете да я ползвате дори от дома Ви. Продавам я защото съм доволен и искам още хора да останат доволни. Цената е симв..
Продавам бизнес с оборудването | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам бизнес с оборудването
Цена
25 000 лв.
Соня Петрова
, гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Соня Петрова,  преди 1 ден
Продавам бизнеса и оборудването на работещо заведение 25 000лв. Заведението(тип бърза закуска) е напълно оборудвано и със всички разрешителни за работа. Всички машини са с гаранция 2 години. Помещението е под наем 1 000 лв.
Продавам транспортна фирма с лиценз за международен транспорт на товари до 2025г. | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Кюстендил
Продавам транспортна фирма с лиценз за международен транспорт на товари до 2025г.
Цена
45 000 лв.
, гр. Кюстендил, обл. Кюстендил,  Подател: AS SERVICES SE,  преди 1 ден
Продавам транспортна фирма с лиценз за международен транспорт на товари до 2025г. с две заверени копия както и прилежащите два влекача Влекач 1- Даф 105.410 XL, Три осовини, Супер Спейс Кабина автомат 08.2007 Е5 напълно обслужен. Влекач 2 - Ман ТГА 18.430 автомат Средна Кабина 11.2006 Е3, напълно обслужен. Фирмата е регистрирана по ддс без задължения Frotkom GPSсистеми, тол колект Цена:50000 БГН
Продавам бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Варна
Продавам бизнес
Цена
100 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: станислав иванов,  преди 1 ден
ПРОДАВАМ БИЗНЕС - производство на декоративни елементи от гипс и циментови лепила. Калъпи, водачи, шаблони, готови реклами, макети, детайли, заготовки. Арки, колони, капители, куполи, ниши и др. Обучение. ЦЕНА 100 ЛЕВА.
Продавам напълно оборудван цех за производство на мебели с италиански машини | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продавам напълно оборудван цех за производство на мебели с италиански машини
Цена
50 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Продавам оборудван цех за изработка на мебели. Висок клас машини. Започваш веднага работа. Моля само за контакти при сериозен интерес. Снимки при интерес
Продава бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продава бизнес
Цена
7 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Виа маркет работи от 2013г, много добре разработен с постоянна клиентела. Мястото е много комуникативно с голям човекопоток, до пазара Краснодар и Борисовата градина, на 5мин от центъра. През летният сезон квартала е посещаван от туристи предимно руснаци. Има възможност за поставяне на маси със столове пред магазина. Магазина е с две лица. Цената е 7000лв В цената е включено: - цялото оборудване - касов апарат, мебели, стелажи, кафе машина т.н. - цялата налична стока - голямо складово помещение - разрешителни за продажба - контакти с доставчици - ноухау и обучение
Продавам кравеферма | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Годеч
Продавам кравеферма
Цена
620 000 лв.
гр. Годеч, обл. София,  Подател: АПА Ангел Ангелов,  преди 4 дни
Фермата се намира в гр. Годеч на 40 км от гр. София. Всичко в стопанството е направено по Евростандартите. Застроена площ 1400 кв.м. Дойлна зала 2х8 рибена кост на Делавал, автоматично сваляне на апаратите и отчитане на млякото. Свободно боксово отглеждане 155 броя места на Делавал. Скреперно почистване на Делавал. Хранителна пътека. Родилни боксове 4 броя. Помещение за мляко. Документи за мини мандра; 600 кв.м. кубиково торище. Септична яма 90 кубика. Собствен трансформатор. Централен водопровод и два собствени водоизточника 10 декара двор-асвалт; Сеновал 250 кв.м.; Метални 17 бокс..
Продаваме павилион за захарни изделия | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Бургас
Продаваме павилион за захарни изделия
Цена
8 000 лв.
Алфа Тера
, гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Алфа Тера,  преди 4 дни
Предлагаме за продажба павилион за захрни изделия и цигари на бул. „Стефан Стамболов“. Продава се като бизнес с всички разрешителни, фирма, вендинг автомат за кафе, климатик, касов апарат. Цена: 8 000лв. За повече информация звънете на посочените телефони.
Продавам Бизнес | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам Бизнес
Цена
14 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Продавам целия бизнес на разработен Фризьорски салон Eva Lux Салона съществува повече от 7 години Намира се в кв. Борово на изключително комуникативно място ул. Пирински проход номер 47 Бизнеса се продава с цялото оборудване, франчайз, Клиенти и продукти. помещението е под наем (350лв) основно разполага с 4 работни места две фризьорски, маникюр и педикюр
Онлайн магазин Prestashop | Продава/Купува бизнес, идея | гр. Пловдив
Онлайн магазин Prestashop
Цена
350 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 7 дни
Здравейте продавам сайта www.myteethbg.com. Поради причина, че нямаме достатъчно време да го развием. Идеята има голям потенциал която може да се развие. Стига да имате нужното търпение и способности. Хоста и домейна са от ns1.bg. Хоста е до май месец, а домейна до 5 февруари. Системата е Prestashop 1.6 изцяло на български език. Има доста платени плъгини и модул към система на Еконт. За повече информация може да се свържете с нас.
Продавам бизнес-магазин за хранителни стоки, алкохол и цигари, плод и зеленчук | Продава/Купува бизнес, идея | гр. София
Продавам бизнес-магазин за хранителни стоки, алкохол и цигари, плод и зеленчук
Цена
38 000 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Asen Deyanov,  преди 7 дни
Продавам работещ магазин за хранителни стоки в кооперация на 4 етажа в Белите брези/Красно Село - гъстонаселен район предимно с платежоспособни клиенти. Продава се бизнеса - разработен обект, обзавеждане, оборудване и стока. Обектът се състои от търговска зала (50м2), склад(25м2), офис(5м2) и съблекалня, санитарен възел. Магазинът се намира на кръстовище на две улици /зад ресторант Ниагара/ с рекламна фасада от 6м2, алуминиева дограма, ролетна щора, СОТ, видеонаблюдение, заден вход за зареждане - обезопасен с масивна метална врата. Търговска зала: Климатик; крайстенна минусова витр..
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.