Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
14 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPинвестиционно намерение | Други | гр. Пловдив
инвестиционно намерение
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
„ВиК” ООД - гр. Димитровград, има следното инвестиционно предложение: Изграждане на тръбен кладенец с цел добив на подземни води за допълнително питейно-битово водоснабдяване на гр. Димитровград, в имот № 142012, землище на с. Крепост, общ. Димитровград, обл. Хасково. Дружеството предлага в четиринадесет дневен срок достъп до информация по Приложение №2, на адрес: гр. Пловдив, ж.к. Тракия, ул. „Бранислав Велешки“ №3, ет. 3, офис на ф-ма „Акветех Р“ ООД
Поръчител срещу заплащане | Други | гр. Бургас
Поръчител срещу заплащане
Йордан Йорданов
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Йордан Йорданов,  преди 1 ден
Предлагам сума пари срещу, поръчителство за изтегляне на кредит. Той се очертава след година да бъде закрит. За въпроси на посочения телефон или тук. Благодаря предварително
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв. | Други | гр. София
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена
2.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 11 дни
Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използвайки данните да Ви изпразнят банковата сметка! Защитете своите пари от дистанционно електронното джебчийство! Протектора предпазва от копиране на данните от Вашата карта. Блокиране и защита от всички RFID скенери и четци. Протектора е направен от материал, който е влагоустойчив. Под термина „банкови карти“ се разбират всички видове карти, издавани от банките на потребителите и служещи за безк..
Инвестирай в собствена техника за добиване на крипто валути | Други | гр. Бургас
Инвестирай в собствена техника за добиване на крипто валути
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 15 дни
Желаеш да инвестираш в техника за добиване на крипто валути, но не знаеш какво трябва да направиш и къде да базираш своите машини? Предлагаме цялостно решение за твоя нов бизнес (mining): - закупуване на най-подходящата техника за това към момента - базиране в специализирана за целта мина (помещение), шумо-изолирана, вентилирана и пригодена напълно за целта - захранване на техниката ти с ел. енергия - свързване към интернет с оптична връзка - 24/7 поддръжка от квалифициран за целта екип - 100% Up time - застраховка, СОТ, видео наблюдение и 24/7 жива охрана ИМАШ ПЪЛЕН ОНЛАЙН ..
Предлага бърза и надеждна заем в рамките на 48 часа | Други | с. Априлово
Предлага бърза и надеждна заем в рамките на 48 часа
Цена
200 EUR
с. Априлово, обл. Стара Загора,  преди 16 дни
Здравейте / г-н г-жа & Вие сте специални, честен и добър характер. Вие имате доходи, които могат да ви помогнат да дойде в месечните си плащания; Не повече притеснения съм индивид с много висок капитал и искам да ви предостави под формата на възстановим заем до максимум 30 години аз предлагам заем от 5 000 евро за 5700. 000 евро на всеки, в състояние да го изплати с лихва в размер на две деца до пет процента в зависимост от исканата сума и срок за погасяване. Така че, ако трябва да се направи, се нужда от заем Осигуряване на някои части. Свържете се с мен:
Бързи кредити до 5000 лв | Други | гр. Ботевград
Бързи кредити до 5000 лв
Цена
5 000 лв.
гр. Ботевград, обл. София,  преди 24 дни
Реализирай всичките си планове за лятото
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина | Други | гр. София
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  преди 25 дни
Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна платформа, създадена през 2011 г. Тя прави възможно избягването на високите такси и комисионни, както и неизгодните обменни валутни курсове, които банките прилагат при международните парични преводи и разплащания. Напр. таксата на TransferWise за превод в евро е 0.7%, а обменният курс е 0.5111 лева за 1 евро. За преводи в долари таксата е 1% за суми до 5000 долара и 0.7% за частта над нея. ..
Съдействам на чужди фирми желаещи стоки от България | Други | гр. Пловдив
Съдействам на чужди фирми желаещи стоки от България
finteleks
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: finteleks,  преди 51 дни
Съдеиствие на чужди фирми желаещи да закупят стоки от България. Фирма Фринтелекс ще намери за вас най-добрата оферта за стоката която ви интересува. Съдействаме за реализирането на поръчки и изпращането им към дестинация. Ние работим с няколко френски стоителни фирми. Съдействаме за реализацията на проектите им с родно пройзведени стоки с високо качство и по-евтини цени. - врати - парапети - ръчно произведени стоки от дърво, метал и др -дограма - ковано желязо -стъкло - дърво -витражи - и още и още Свържете се с нас по мейла или телефона. Не се колебайте да ни потърсите.
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци | Други | гр. Асеновград
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: „Бюро за услуги - Елена Начева“ ЕООД,  преди 109 дни
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - си платите битовите сметки (ток, вода, газ, телефон, интернет)- без допълнителни такси; - да си платите данъците по ЕГН; - да направите вноска по кредит или кредитна карта; - да си платите таксите, глобите към държавни институции; - да изпратите или получите пари чрез EasyPay или MoneyGram; - да си закупите изгоден самолетен билет –търсене, резервация, плащане и чекиране; - да си закупите билет за..
Готова система за изграждане бизнес от дома! | Други | гр. София
Готова система за изграждане бизнес от дома!
Pepa Ignatova
гр. София, обл. София,  Подател: Pepa Ignatova,  преди 113 дни
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, колкото на вас ви трябва. Искате ли да знаете повече, свържете се с нас в най-близко време.
Заем предлага между специално сериозно и бързо | Други | гр. Свищов
Заем предлага между специално сериозно и бързо
Цена
50 000 лв.
За всеки отделен
гр. Свищов, обл. Велико Търново,  Подател: За всеки отделен,  преди 120 дни
здравей, Имате финансови затруднения? Трябва заем, за да изчисти дълговете си? Вие сте мъж или жена, тези, които планират да разширят бизнеса си. Ние предлагаме кредити на Хора от всички видове на достъпни цени за достъп до 3% лихвен процент. За повече информация моля свържете се с нас чрез електронна поща
търся съдействие | Други | с. Борован
търся съдействие
Цена
1 лв.
с. Борован, обл. Враца,  Подател: ivanova,  преди 225 дни
здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми помогнат затова ви моля да се свързвате с имейл
Покупко - продажба на криптовалути | Други | гр. София
Покупко - продажба на криптовалути
гр. София, обл. София,  Подател: Ventsi Petrov,  преди 333 дни
Търговия с биткойни лайткойни и етери
Изкупуване на сребро за скрап | Други | гр. Пловдив
Изкупуване на сребро за скрап
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 770 дни
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите разходи до наш офис.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.