Финанси, Съдружие

Други

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
11 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина | Други | гр. София
TransferWise - безплатен паричен превод за чужбина
Цена
1 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 часа
Чрез линка по-долу можете да извършите безплатен първи паричен превод за чужбина в размер до 500 GBP през платформата TransferWise: https://transferwise.com/u/fc5103 TransferWise е иновативна платформа, създадена през 2011 г. Тя прави възможно избягването на високите такси и комисионни, както и неизгодните обменни валутни курсове, които банките прилагат при международните парични преводи и разплащания. Напр. таксата на TransferWise за превод в евро е 0.7%, а обменният курс е 0.5111 лева за 1 евро. За преводи в долари таксата е 1% за суми до 5000 долара и 0.7% за частта над нея. ..
кредит предлагат между специално | Други | с. Ботево
кредит предлагат между специално
Цена
12 222 EUR
с. Ботево, обл. Враца,  преди 2 дни
кредит предлагат между специално Имате нужда от заем спешно пари за смяна на пари в брой или покупка натискане? Спестете време и пари, като извършва всички стъпки разстояние чрез интернет! Направете първи моделиране на кредитиране пари спешно, за да се знае характеристики финансиране, което ще изисква и съобразени с вашия бюджет. След това сравнете безплатно различни решения, които сте определили с помощта на сравнителна таблица предложения на кредита. Когато вашият избор ще бъде направено, попитайте вашия кредит пари спешно онлайн, за да получите отговор по принцип, в рамките..
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв. | Други | гр. София
Протектор за защита на банкови карти от кражба на данни САМО за 2.99лв.
Цена
2.99 лв.
гр. София, обл. София,  преди 4 дни
Протектор за защита на банкови карти от скимиране САМО за 3 лв. В рейса, влака, трамвая, в метрото, на опашка в магазина и на много други места може да сканират Вашата карта от разстояние и използвайки данните да Ви изпразнят банковата сметка! Защитете своите пари от дистанционно електронното джебчийство! Протектора предпазва от копиране на данните от Вашата карта. Блокиране и защита от всички RFID скенери и четци. Протектора е направен от материал, който е влагоустойчив. Под термина „банкови карти“ се разбират всички видове карти, издавани от банките на потребителите и служещи за безк..
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци | Други | гр. Асеновград
Плащане на ток,вода,газ,телефон,кабелна,данъци
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: „Бюро за услуги - Елена Начева“ ЕООД,  преди 56 дни
Здравейте, искаме да съобщим, чe ”Бюро за услуги-Елена Начева” ЕООД е лицензиран партньор на EasyPаy. Това ни позволява да ви предложим много нови услуги. Ето и някои от тях: При нас можете да : - си платите битовите сметки (ток, вода, газ, телефон, интернет)- без допълнителни такси; - да си платите данъците по ЕГН; - да направите вноска по кредит или кредитна карта; - да си платите таксите, глобите към държавни институции; - да изпратите или получите пари чрез EasyPay или MoneyGram; - да си закупите изгоден самолетен билет –търсене, резервация, плащане и чекиране; - да си закупите билет за..
Предоставяме малка материална база в София срещу наемане на работа или съдружие в бизнес. | Други | гр. София
Предоставяме малка материална база в София срещу наемане на работа или съдружие в бизнес.
Цена
200 лв.
гр. София, обл. София,  преди 59 дни
Базата се намира в краен квартал на София. Очакваме Финансиране от ваша страна. Нашите човешки ресурси: висше образование, руски и английски език, добра компютърна грамотност, административни, търговски и комуникативни умения, активно шофиране. Молим само за сериозни предложения!
Готова система за изграждане бизнес от дома! | Други | гр. София
Готова система за изграждане бизнес от дома!
Pepa Ignatova
гр. София, обл. София,  Подател: Pepa Ignatova,  преди 59 дни
Как да автоматизирате бизнеса си в интернет и да ви носи доходи 24 часа? Ние сами ще намерим вашите партньори. Вие спите или сте на почивка, ние ще работим за вас. Може да заявите толкова партньора, колкото на вас ви трябва. Искате ли да знаете повече, свържете се с нас в най-близко време.
Заем предлага между специално сериозно и бързо | Други | гр. Свищов
Заем предлага между специално сериозно и бързо
Цена
50 000 лв.
За всеки отделен
гр. Свищов, обл. Велико Търново,  Подател: За всеки отделен,  преди 67 дни
здравей, Имате финансови затруднения? Трябва заем, за да изчисти дълговете си? Вие сте мъж или жена, тези, които планират да разширят бизнеса си. Ние предлагаме кредити на Хора от всички видове на достъпни цени за достъп до 3% лихвен процент. За повече информация моля свържете се с нас чрез електронна поща
Разработване на бизнес проекти и работи в полза на малки и стартиращи компании | Други | гр. София
Разработване на бизнес проекти и работи в полза на малки и стартиращи компании
гр. София, обл. София,  Подател: Би Ви Ти Проджект Солюшънс ООД,  преди 107 дни
Нашата компания има за цел да консултира малки и стартиращи компании, организации, общини или активни хора с добри бизнес идеи. Чрез проекти и задълбочени анализи решаваме проблеми и казуси по целия път на развитие на нашите клиенти и партньори. От регистрация до избор на бранд, лого, дизайн, позиционирането на пазара и маркетинговата стратегия.
търся съдействие | Други | с. Борован
търся съдействие
Цена
1 лв.
с. Борован, обл. Враца,  Подател: ivanova,  преди 172 дни
здравейте спешно се нуждая от съдействие за заем с лошо цкр съм ако може помощ да получа от частно лице срещу записна заповед става на въпрос за сума от 2500 лв но и по малка сума от 500 до 1000 ще ми помогнат затова ви моля да се свързвате с имейл
Покупко - продажба на криптовалути | Други | гр. София
Покупко - продажба на криптовалути
гр. София, обл. София,  Подател: Ventsi Petrov,  преди 280 дни
Търговия с биткойни лайткойни и етери
Изкупуване на сребро за скрап | Други | гр. Пловдив
Изкупуване на сребро за скрап
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 717 дни
Екс голд България – лицензиран търговец от Министерството на финансите по чл.13, ал.1 от Валутния закон, изкупува сребро на скрап. Цената зависи от чистотата на предложения метал и съпътстващите разходи до наш офис.
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.