Фермерство, Механизация

Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
117 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПродавам инкубатори, автоматични и полуавтоматични, нови, официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Продавам инкубатори, автоматични и полуавтоматични, нови, официален вносител на завода производител
Цена
112 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 2 дни
Продавам инкубатори, нови, заводски, официален вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на птицата. Въртенето на яйцата на полуавтоматичните става с помощта на ключ, който завърта едновременно всички гнезда под наклон от 45*,2-3 пъти на ден! Температурата се постига автоматично(заводско) до 37.3 - 38.3 градуса. Има възможност и за ръчно регулиране на температурата!!! Допълнително към инкубатора могат да се поръчат и приставки за пъдпъдъци..
VIPИнкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител
Цена
210 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 4 дни
Инкубатори, нови автоматични, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на птицата. Въртенето на яйцата става автоматично през 4 часа, 6 пъти в денонощието под наклон от 45*. Температурата се постига автоматично(заводско) до 37.2 - 38.2 градуса. има възможност и за ръчно регулиране на температурата! инкубатора има влагомер!!! Допълнително към инкубатора могат да се поръчат и приставки за пъдпъдъци, яребици и фазани(14лв.)! предлага се и Овоско..
VIPИнкубатори, 60бр. яйца, с ел. дисплей, официален вносител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Инкубатори, 60бр. яйца, с ел. дисплей, официален вносител
Цена
90 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 4 дни
Продавам инкубатори полуавтоматични и автоматични. официален вносител на завода производител. капацитет за 41бр. и 82бр яйца. и полуавтоматичен вариант за 60бр. яйца(90лв.) с ръчно завъртане на яйцата(2-3 пъти на ден). и електронен дисплей за показване на температурата. пълни инструкций на български език 2 гододини пъла гаранция!!! може да посетите и нашият сайт http://inkubatorite.com тел.0888/636-280 ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ Можем да доставим пратката на следващия ден след заявена поръчка до следните градове: Ахтопол, Ахелой, Айтос, Благоевград, Бяла, Банско, Белица, Бургас, Балчик, В..
Хранилки/ясли за овце | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Габрово
Хранилки/ясли за овце
Цена
410 лв.
ЛИМК ООД
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: ЛИМК ООД,  преди 10 минути
Хранилка за овце с дължина 2.00м. Изработена от горещо поцинкован метал и широко корито с дебелина на ламираната 1.2мм, което позволява значително по голяма устойчивост при експлоатация. Произвеждаме и хранилка с дължина 2,50м ВАЖНО: Посочената цена в обядвата е с вкл. ДДС за една хранилка с дължина 2,00м. ЛИМК ООД предлага цялостно оборудване за животновъдни ферми. Повече информация можете да намерите на http://www.limk.bg или като ни потърсите на посочените кординати в обявата.
Клетки за телета | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Габрово
Клетки за телета
Цена
2 600 лв.
ЛИМК ООД
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: ЛИМК ООД,  преди 10 минути
Клетките за телета са изработени горещо поцинкована метална конструкция, под от решетъчна стомана и покрив от термо панели. Използваните материали осигуряват здравословна среда, безопасност и чистота при отглеждане на телетата. Повдигнатия под изработен от решетъчна горещо поцинкована стомана, осигуряване отичане на урината и съответно суха постели на телето. Гърбовете на клетките могат да бъдат изработени от вратички за лесно почистване. В посочената цена се включва: 2 клетки една срещу друга, покривна част, която осигурява лесно и бързо хранене. *ВАЖНО: Цената е с вкл. ДДС. ЛИМК ОО..
Прегради за овце | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Габрово
Прегради за овце
Цена
110 лв.
ЛИМК ООД
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: ЛИМК ООД,  преди 10 минути
Преградните елементите елементи са изгработени от горещо поцинковани метални тръби. Иновативното захващане една в друга позволява оформление на различни боксове и преграждания. ВАЖНО: Посочената цена в обядвата е с вкл. ДДС за преграден елемент с дължина 1,4м. и височина 1,00м ЛИМК ООД предлага цялостно оборудване за животновъдни ферми. Повече информация можете да намерите на http://www.limk.bg или като ни потърсите на посочените кординати в обявата.
Хранилки и поилки за птици | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Добрич
Хранилки и поилки за птици
Цена
3 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 12 минути
Хранилки и поилки за малки и големи птици. Цена Голяма хранилка-6.80лв. Малка хранилка-4.80лв. Голяма поилка--4.50лв. Малка поилка-3.00лв. Десислав георгиев www.inkubatorite.com Можем да доставим пратката на следващия ден след заявена поръчка до следните градове: Ахтопол, Ахелой, Айтос, Благоевград, Бяла, Банско, Белица, Бургас, Балчик, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Добринище, Димитровград, Добрич, Камено, Карнобат, Китен, Каблешково, Кресна, Мелник, Петрич, Разлог, София, Стара Загора, Смолян, Сливен, Свети Влас, Созопол, Сунгурларе, Средец, Силистра, Сандански, ..
продавам микроферма и инкубатори- официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
продавам микроферма и инкубатори- официален вносител на завода производител
Цена
34 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 12 минути
След излюпването на пиленцата те се поставят под микро-фермата за първите няколко дни след излюпването. Микро-фермата поддържа благоприятна за тях температура до тяхното укрепване. за допълнителни въпроси и преглед на инкубаторите които предлагаме посетете нашият сайт inkubatorite.com Можем да доставим пратката на следващия ден след заявена поръчка до следните градове: Ахтопол, Ахелой, Айтос, Благоевград, Бяла, Банско, Белица, Бургас, Балчик, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Добринище, Димитровград, Добрич, Камено, Карнобат, Китен, Каблешково, Кресна, Мелник, Петри..
Продавам инкубатори, автом. и полуавтом. за 82бр, нови, официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Продавам инкубатори, автом. и полуавтом. за 82бр, нови, официален вносител на завода производител
Цена
155 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 13 минути
Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи, щраус, птица ему) и др. яйца, полуавтоматични(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на птицата. Въртенето на яйцата на полуавтоматичните става с помощта на ключ, който завърта едновременно всички гнезда под наклон от 45*,2-3 пъти на ден! Температурата се постига автоматично(заводско) до 37.5 - 38.0 градуса. Има възможност и за ръчно регулиране на температурата!!! Допълнително към инкубатора могат да се поръчат и приставки..
Продавам инкубатори, автоматични нови, официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Кърджали
Продавам инкубатори, автоматични нови, официален вносител на завода производител
Цена
310 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 13 минути
Продавам инкубатори, нови, заводски автоматични, директен вносител, за люпене на (кокоши, пуйчи, гъши, патешки, яребици, фазани, пъдпъдъчи) и др. яйца(автоматични) тип люлка. броят на яйцата за люпене зависи от вида на птицата. Въртенето на яйцата става автоматично през 4 часа, 6 пъти в денонощието под наклон от 45*. Температурата се постига автоматично(заводско) до 37.2 - 38.2 градуса. има възможност и за ръчно регулиране на температурата! инкубатора има влагомер!!! Допълнително към инкубатора могат да се поръчат и приставки за пъдпъдъци, яребици и фазани! предлага се и овоскоп (уред за опред..
Приставки за инкубатори (румънски), официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Приставки за инкубатори (румънски), официален вносител на завода производител
Цена
14 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 13 минути
Приставка за падпадъци 74бр. -14лв. Приставка за яребици и фазани 41бр. -14лв Приставка за кокошки 41бр. -14лв. Може да посетите и нашият сайт http://inkubatorite.com за да разгледате и инкубаторите които предлагаме!
Кварцова лампа за отопление на малки птици | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Русе
Кварцова лампа за отопление на малки птици
Цена
8 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 13 минути
Продавам кварцови лампи за отопление на различни видове птици(пилета, пътпъдъци, фазани, декоративни кокошки и др. Използва се за отопление и осветление на птиците след тяхното излюпване и израстване. Мощност 250W. Предлагаме и различни видове инкубатори. може да посетите нашата страница www.inkubatorite.com за да видите различните модели.
Продавам инкубатори/овоскопи Официален вносител на завода производител | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Продавам инкубатори/овоскопи Официален вносител на завода производител
Цена
15 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 13 минути
Продавам инкубатори/овоскопи(уред за определяне качеството на яйцата чрез просветляване) цена 15лв бр. чрез уреда може да видите дали яйцето е оплодено. може да посетите и нашият сайт inkubatorite.com Можем да доставим пратката на следващия ден след заявена поръчка до следните градове: Ахтопол, Ахелой, Айтос, Благоевград, Бяла, Банско, Белица, Бургас, Балчик, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Добринище, Димитровград, Добрич, Камено, Карнобат, Китен, Каблешково, Кресна, Мелник, Петрич, Разлог, София, Стара Загора, Смолян, Сливен, Свети Влас, Созопол, Сунгурларе, Средец..
Клетки за отглеждане на животни | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Симитли
Клетки за отглеждане на животни
гр. Симитли, обл. Благоевград,  Подател: Георги Ганев,  преди 34 минути
Произвеждам метални клетки за пъдпъдъци носачки. Отговарящи на всички изисквания по програми за субсидии. Клетките са оборудвани с хранилки, поилки и тава за почистване. Единична клетка с размери: 1000/600/400 мм. за 40-45 бр. -цена-70лв. Двойна клетка с размери: 1000/600/800 мм. за 80-90 бр. -цена-150лв. Четири етажна клетка: 1000/600/1600мм. за 150-160бр. -цена-260лв. Произвеждам също клетки за кокошки носачки. Клетките са оборудвани с хранилки, поилки и тава за почистване. Клетките отговарят на наредба №25 от 14.12.2005г. Директива 1999/74/ЕОС Единична клетка с размери: 1000/800/..
Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Стара Загора
Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци
Цена
13 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Stanishev,  преди 57 минути
Продавам хранилки за гранулиран фураж за зайци. Изработени са от ламарина с PVC покритие и мрежа на дъното. Без режещи ръбове. С капак за предпазване от прах и др. Хранилката може да обслужва до 8 животни.
Продавам полуавтоматичен инкубатор с ПОДАРЪК КВАРЦОВА ЛАМПА. | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. София
Продавам полуавтоматичен инкубатор с ПОДАРЪК КВАРЦОВА ЛАМПА.
Цена
139 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: зоя кирилова,  преди 1 час
Продавам полуавтоматичен инкубатор предназначен е за малки ферми и домакинства. До 30.04.17г. имаме промоция ПОДАРЪК КВАРЦОВА ЛАМПА. Лесен за употреба, завъртат се всичките яйца за секунда 51кокоши яйца на люлка с помоща на ключ и 71 на решетка/въртят се на ръка/. Най -добро на пазара цена и капацитет. Разполага с дисплей на който се следи температурата и влагата. Има подробни инструкций на бълг. език и гаранция от 2 години.20% отстъпка от цената на доставката с Еконт. Инкубатора люпи кокоши, патешки, гъши, патешки, пъдпъдъчи, яйца от фазан, яребица и др. Продават се също приставки за пъдпъдъц..
продавам зайчарници | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Ямбол
продавам зайчарници
Цена
80 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 9 часа
Продавам 2 броя зайчарници 80лв. броя
Комбиниран автоматичен инкубатор | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. София
Комбиниран автоматичен инкубатор
Цена
290 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: harry,  преди 10 часа
Инкубаторът включва две различни поставки за различни видове яйца 1- поставка за кокоши яйца (48 бройки) 2- Поставка за пъдпъдъчи яйца (132 бройки) Автоматично регулиране на температура и влажност. Автоматично поклащане на яйцата. Капацитет: 48бр. - 132бр. яйца Тегло: 5,7кг Размер: 50*54*32 см Напрежение: 220 V ~ 240 V / 50 Hz Консумация: 80W Подходящ за инкубиране на различни видове яйца (пилета, патици, гъски, пъдпъдъци, и др.) Отлично качество, одобрено по европейски стандарт. Нова технология-актуален модел от 2012 година. Лесен за почистване и за подържане. Автоматичен ко..
домашна птицеферма за 120 бройлера | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Пловдив
домашна птицеферма за 120 бройлера
Цена
1 560 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 10 часа
Предлагаме домашна птицеферма с размери 3х4м или 12м2, изградена от здрава поцинкована конструкция с квадратни тръби 20х20мм, покрита с поликарбонат, издръжлива на натоварване от сняг и вятър. В комплекта има всичко необходимо за нормалното отглеждане на 120бр пилета. Освен здравата и олекотена конструкция има система за отопление с инфрачервени лъчи, автоматизирана система за охлаждане и овлажняване с водна мъгла, хранилки, поилки. Всичко това е събрано е един комплект. По желание може да се добавят лампи мрежа за засенчване и всякакви други екстри. В цената е включен безплатен монтаж. Трансп..
Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на ЩРАУС и птица ЕМУ | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Варна
Продавам инкубатори, нови, официален вносител на завода производител, за люпене на ЩРАУС и птица ЕМУ
Цена
180 лв.
ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: ДЕСИСЛАВ ГЕОРГИЕВ,  преди 12 часа
Продавам инкубатори, нови, заводски, директен вносител, за люпене на ЩРАУС и птица ЕМУ. Полуавтоматични. броят на яйцата за люпене от 8 до 10 бр. Въртенето на яйцата става на ръка. Температурата се постига автоматично(заводско) до 36.5*. Има възможност и за ръчно регулиране на температурата!!! 2 год. заводска гаранция! Подробна инструкция на български език! за допълнителна информация inkubatorite.com Можем да доставим пратката на следващия ден след заявена поръчка до следните градове: Ахтопол, Ахелой, Айтос, Благоевград, Бяла, Банско, Белица, Бургас, Балчик, Варна, Видин, Враца, Велико Тър..
Дюзи за автоматично поене на прасета (свине), нутрии и др. | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Айтос
Дюзи за автоматично поене на прасета (свине), нутрии и др.
Цена
39 лв.
гр. Айтос, обл. Бургас,  преди 13 часа
Дюзи за автоматично поене на прасета (свине), нутрии и други домашни животни, цена - 39 лв./брой, обща цена за 5-те бр. + резервните клапани - 150 лв., пращам с Еконт.
Инкубатори за 120яйца напълно автоматични-250лева | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Инкубатори за 120яйца напълно автоматични-250лева
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Инкубатори автоматични 40-60яйца, 190лева. Автоматични за 60-80яйца, 210лева. Автоматични за 80-120яйца, 250лева. Доставка с куриер до всяка точка на страната - 20%.
Bлагомер-термометър за инкубатори | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Bлагомер-термометър за инкубатори
Цена
10 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Термометър с обхват от -20 до +50 градуса, хигрометър, влагомер. Размери 74x74mm. Различни цветове и модели.
Терморегулатор за инкубатори, люпилни, хладилници, климатици. Гаранция 1-година. | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Терморегулатор за инкубатори, люпилни, хладилници, климатици. Гаранция 1-година.
Цена
50 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Този контролер е подходящ за контрол на температурата на съхранение на съоръжения, работещи при средни и ниски температури. Той измерва, показва и контролира температура, има функция за калибриране на температурата, функция за температура над температурата на алармата, аларма при проблем в датчика, бутон за възстановяване на стойността на фабричните настройки по подразбиране, предварително зададени параметри и един бутон за възстановяването им. Той притежава сензорен бутон с функция за заключване на клавишите. Един вход за датчик: датчик за температурата. Контролира един изход: охлажда..
Терморегулатор от -50/+110c, 0,1c, Инкубатор, люпилня.Виж преди да платиш !!! | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Терморегулатор от -50/+110c, 0,1c, Инкубатор, люпилня.Виж преди да платиш !!!
Цена
50 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Терморегулатора е с описание на български. Захранване: 220V (цена: 50лв.) Точност 0,1C (На измерване и регулиране) Хистерезис: 15C Работна температура -50/+110C (На измерване и регулиране) Изход: Реле 10А
Терморегулатори за Инкубатори -20% доставка с еконт | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Терморегулатори за Инкубатори -20% доставка с еконт
Цена
30 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Регулаторът е с безтрансформаторно захранване. Технически данни: температурен интервал +25 до +60 0С точност 0,50С регулирана мощност 1000 W
Терморегулатори за парна, инкубатори, климатици, разсади зеленчуци, разсади цветя, за всякакви терариуми. | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Велико Търново
Терморегулатори за парна, инкубатори, климатици, разсади зеленчуци, разсади цветя, за всякакви терариуми.
Цена
50 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 15 часа
Термо регулатори с точност 0,1C (На измерване и регулиране) Хистерезис: 15C Работна температура -50/+110C (На измерване и регулиране) Захранване: 220V
Автоматичен инкубатор + подарък поилка за пилета. | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Русе
Автоматичен инкубатор + подарък поилка за пилета.
Цена
210 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 16 часа
Автоматичен инкубатор тип люлка. Завъртането на яйцата се извършва автоматично посредством роторен мотор през 4 часа. Изключително икономични (под 5лв за 21 дена). Инкубаторите се предлагат с подробни инструкции на български език и гаранция!!! Капацитет: 41 яйца кокошка/74 яйца пъдпъдъци. Размери: 430/280/430mm Тегло: 4 кг. Мощност: 110W Възможна доставка за цялата страна.
Овоскоп за яйца. Директен внос! | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Русе
Овоскоп за яйца. Директен внос!
Цена
17 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 16 часа
Овоскоп от ново поколение с LED осветление. Овоскопът работи с три батерии от 1,5 V, има светодиодна лампа. Подходящ е за всякакъв вид яйца (кокошка, фазан, яребица, пъдпъдъци и др.). Комплектован с 3 батерии.
Кошара за овце | Съоръжения, Клетки за отглеждане на животни | гр. Ямбол
Кошара за овце
Цена
100 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 18 часа
Продавам налични и изработвам по поръчка кошари (боксове) за отделяне на овце/кози с малките им. Сглобяват се и разглобяват много лесно, здраво изработени, ясла за хранене. Размери: 1,60м./1,30м./1,00м. http://qslibg.weebly.com/
« Предишна | 1234 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.