Фермерство, Механизация

Оранжерии

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
39 обяви
ТОП оферта
продавам оранжериягр. Пловдив, Пловдив,  преди 50 минутиАСЕНОВГРАДСКА оранжерия с ширина 8м. и височина в билото 3,70м. дължина -пожелание ;оранжерия тип ’АСЕНОВГРАДСКА’ ширина 6м, 6.5-7м. с височина 2.80-3.00м. ширина 9,6м и височина 4,25м. дължина -пожелание.ДОБРИ ЦЕНИ,КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ,НАДЕЖДНИ КОНСТРУКЦИИ !!!Могат да се ползват за гъбарници! ;изработваме конструкции по проект на клиента. ВЪЗМОЖНОСТ за доставка и монтаж!
ТОП оферта
оранжерия за дома - професионалнагр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 7 часа750 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 ЕООД - изработка, доставка и монтаж на оранжерии за дома тип ”Хоби”. Размери: ширина - 4,00 м., височина -2,70 м., дължина - 6.00 м. Конструкцията е изключително здрава с подсилени ферми, издръжлива при зимни условия. Цена на металната конструкцията - 470,00 лв. Цена на полиетилен с УВ защита и прилежащи полутръби - 180,00 лв.Цена за цялостен монтаж - 100 лв. Обща стойност - 750,00 лв. с ДДС Доставки се извършват в цялата страна
ТОП оферта
оранжерии - изработване, доставка и монтаж на полиетиленови оранжерии.гр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 7 часа115 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 EООД - Изработва, доставя и монтира професионални оранжерии по нова технология тип ”Асеновградски”. Цени за метална ферма с ширина 8 метра. Метална дъговидна ферма с ширина 8 метра (грундирана), в комплект със седем закрепващи елемента, изработени от профилна тръба - 115,00 лв. 1 бр. ферма - 8 метра ширина без закрепващи елементи - 60 лв. Цени за метална ферма с ширина 6 метра: Метална дъговидна ферма с ширина 6 метра (грундирана), в комплект с пет закрепващи елемента, изработени от профилна тръба - 105,00 лв. 1 бр. ферма - 6 м. ширина без закрепващи елементи - 50 лв. Цена за четири броя врати и чела към тях - 250,00 лв. Цена за 1 бр. проветрител - 50 лв Височина на фер..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPнови оранжерии - изработване, монтаж | Оранжерии | гр. Нови Искър
нови оранжерии - изработване, монтаж
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 1 ден
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчини от 4 до 8м.,височина 2.50-3.30м., изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирмата разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към обявенат..
VIPПредлагаме нови скопчани оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме нови скопчани оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 1 ден
Предлагаме скопчани модулни оранжерии с широчина на единичния блок от 8 м. и дължина според Вашите нужди. Фермите са изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена, отвеждане на дъждовните води и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към обявената цена предлагаме монтаж на място, както и полиетилени с много висока UV защита, със срок..
оранжерия с поликарбон | Оранжерии | гр. Силистра
оранжерия с поликарбон
Цена
860 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 7 часа
оранжерия с поликарбон размери ш/д/в-3/4/2,1 цената на оранжерията е с покритието
изграждане на оранжерии до ключ | Оранжерии | гр. Пловдив
изграждане на оранжерии до ключ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 10 часа
Предлагаме доставка и монтаж на висококачествени оранжерии,предназначени за различни нужди/ хоби и професионални/ с различни квадратури.Ширина от 6/7/8/9,6, височина от 2,30 до 3.50м,при билото и различна дължина.Изработват се от здрава тръбна поцинкована конструкция състояща се от двойна ферма тип АСЕНОВГРАДСКА и допълнителни укрепителни елементи.Предлаганите от нас конструкции са с врати,проветрители,укрепващи греди,закрепващи елементи за полетитена.Полетилена който използваме е 120 микрона стабилизиран с UV защита и слой анти капка.Изключително издръжлив на атмосферни влияния. Предлагаме ц..
Оранжерия в кутия 3 х 3 х 2.4 м ShelterLogic | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия в кутия 3 х 3 х 2.4 м ShelterLogic
Цена
734 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Оранжерията се доставя в една кутия: лесна доставка. Технологична конструкция: време за монтаж: 1,5 часа. Надеждна дългогодишна експлоатация: срок на експлоатация – 10 години, не е необходимо оранжерията да се разглобява през зимата. Време за монтаж на оранжерията 1,5 – 2 часа.
Индустриални оранжерии по Европрограми | Оранжерии | гр. Бургас
Индустриални оранжерии по Европрограми
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Оранжерийната конструкция на индустриалните оранжерии е в два типа – тунелен и модулен. Двата типа подлежат на изработка, както от отворен С-профил, така и от електрозаварени тръби. Модулният и тунелният тип са разглобяеми, което им осигурява бърз монтаж и мобилност. Конструкциите са с иновативна и патентована система от типа клипс за закрепване на фолиото, което осигурява възможност за монтаж на двойно надуваемо фолио. Това повишава тяхната ефективност и намалява разходите за отопление през зимния сезон. С различни комбинации от билно, странично проветрение и охладителна система се опти..
Оранжерия със светоразсейващо покривало 3 х 6.1 х 2.4 м | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия със светоразсейващо покривало 3 х 6.1 х 2.4 м
Цена
1 027 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Отглеждане на култури в оранжерията на няколко нива. - Увеличаването на ефективната площ на оранжерията с 90%. Реколтата узрява по-бързо.- Транслуцентното покривало създава равномерно осветление в оранжерията. Растенията могат да бъдат засадени по–рано. - покривалото има високи топлоизолационни свойства. Мобилност - конструкцията се разглобява и сглобява за няколко часа. Навсякъде - лесно и удобно. Надеждност - срок на експлоатация - 10 години!
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×6м | Оранжерии | гр. Бургас
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×6м
Цена
1 049 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Хоби оранжерии за вашият дом и градина. За вашите цветя и зеленчуци. Подходящи за домашно производство. Размери 3х6 метра. Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Притежават високи топоизолационни качества Осигуряват защита на растенията от UV лъчения Устойчивост на градушки и други механични въздействия Устойчивост на натоварване до 20 кг/м2 Устойчивост на вятър до 20 м/сек.
Оранжерия Кин PREMIUM - 4м Дължина | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия Кин PREMIUM - 4м Дължина
Цена
940 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Оранжерия КИН PREMIUM - изработена от затворена поцинкована тръба с покритие от поликарбонат! Не се нуждае от боядисване; Не се поддава на корозия; Издържа на голямо снегово натоварване; Повишена здравина за сметка на скелета от затворена поцинкована тръба; Лесен монтаж; Сглобяем скелет; Транспортиране с лек автомобил.
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×4м | Оранжерии | гр. Бургас
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×4м
Цена
749 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 1 ден
Хоби оранжерии ” Четири сезона” за вашият дом и градина. За вашите цветя и зеленчуци. Подходящи за домашно производство. Размери 3х4 метра. Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Притежават високи топоизолационни качества Осигуряват защита на растенията от UV лъчения Устойчивост на градушки и други механични въздействия Устойчивост на натоварване до 20 кг/м2 Устойчивост на вятър до 20 м/сек.
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски | Оранжерии | с. Караджалово
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски Плътно Желязо Ф18мм.
Оранжерии | Оранжерии | с. Караджалово
Оранжерии
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 1 ден
Оранжерия Тип Асеновградска.7 метра ширина Плътно Желязо.18мм.
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване | Оранжерии | гр. Пазарджик
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване
Цена
130 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 2 дни
Бомбуси-земни пчели селектирани и произведени в Израел.В кошера има майка и 50-70 пчели,като до края на живота им нарастват до около 300, кошера е с размери 30х25х28см предназначен е за 2 дка оранжерийни растения или 1 дка овощни градини. Работен температурен диапазон 5-35*С. Животът на пчелите е 6-8 седмици,ако температурата е много висока или ниска това скъсява живота им. При закупуване на кошер ще получите подробни инструкции за приложението му,както и информация за използване на пестициди в присъствието на пчели.
Купувам Оранжерии | Оранжерии | гр. Първомай
Купувам Оранжерии
гр. Първомай, обл. Пловдив,  Подател: Станимир Фиев,  преди 2 дни
Оранжерия Тип Асеновградски.Местоположнието Без Знаение.
профил полутръба за оранжерии ф16 и ф18 | Оранжерии | гр. Габрово
профил полутръба за оранжерии ф16 и ф18
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Мариана Недялкова,  преди 7 дни
Сива на цвят, от чисто ПВЦ. За количества-отстъпки. Фактури при желание. Възможност за изпращане с куриер по желание. Звънете на посочения телефон! Продавам и ПВЦ балванки ф20;25;30.
оранжерия за расад | Оранжерии | гр. Бургас
оранжерия за расад
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 13 дни
малка оранжерия 4м х 1м х 1м за расад направена от поцинкована стомана 0.8 мм
сглобявани оранжерии | Оранжерии | с. Драчево
сглобявани оранжерии
Цена
400 лв.
с. Драчево, обл. Бургас,  Подател: Юрий,  преди 13 дни
Доставка и продажба на многофункционални сглобявани оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчина от 2,00 м. до 4,0 м. височина до 2,15 м. и дължина от 4,0 м.с опция за удължение кратно 2 м, изработени от поцинковани квадратни тръби с дебелина 1 мм и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и поликарбона.Цените на конструкции започва от 400 лева без ДДС за 2,0х4,0 м и 3,0х4,0м
Стъклена оранжерия ,,Холандски тип,, 420 кв.м | Оранжерии | гр. Варна
Стъклена оранжерия ,,Холандски тип,, 420 кв.м
Цена
8 500 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Hristo Hristov,  преди 29 дни
Нова незглобявана, поцинкована конструкция пълен комплект 6. 40 ширина 4. 70 висока Подходяща както за оранжерия така и за халета.
Оранжерия 400 м2 - 6500 лв с ддс | Оранжерии | гр. Дългопол
Оранжерия 400 м2 - 6500 лв с ддс
Цена
6 500 лв.
гр. Дългопол, обл. Варна,  Подател: Владо,  преди 38 дни
Полиетиленова оранжерия 400 м2,с 1,20 метра цокъл от бетонови блокчета,размери 80 х 5 м,две врати,рафтове за разсади, използва се като сушилня за билки.Височина на билото-3,50-3,влиза малък камион Демонтаж,монтаж транспорт в цената.Полиетилена е на два сезона. Договаряне,данъчна фактура.Намира се в гр.Дългопол,Варненско.
Продавам оранжерия | Оранжерии | с. Малко Кадиево
Продавам оранжерия
с. Малко Кадиево, обл. Стара Загора,  Подател: Lubo Gospodinov,  преди 43 дни
Продавам две оранжерии по 500 кв. метра.Размерите са 33х15х4.
Продавам оранжерия | Оранжерии | гр. Сливен
Продавам оранжерия
гр. Сливен, обл. Сливен,  Подател: Елка Димитрова,  преди 49 дни
дълга - 34 м. широка - 7 м. висока - 3 м. заводско производство
Предлагаме чисто нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме чисто нови оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 52 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с различни широчини / 4,5 , 6м./ и височина от 2.50 до 3.50 м., изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирмата разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допъл..
Домашна оранжерия | Оранжерии | гр. Стара Загора
Домашна оранжерия
Цена
1 500 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 55 дни
Здравейте, продавам използвана домашна оранжерия с размери 120 / 200см - тип палатка. Съоражението е снабдено с отоплителна и осветителна система, вентилация и капково напояване, като цялата система се управлява чрез релета. Системата може да се продава на части, за повече информация оставам на разположение.
Оранжерии полиетиленови поликарбонатни | Оранжерии | гр. София
Оранжерии полиетиленови поликарбонатни
гр. София, обл. София,  преди 57 дни
Разпродажба на нови бързосглобяеми тръбни поликарбонатни и полиетиленови оранжерии. Подходящи за разсад, зеленчуци, цветя, гъбарници, птичарници и др. всякакви размери. Снабдени със сертификат и подробни указания за сглобяване и експлоатация. Доставка на място. Монтаж по желание на клиента.
джао | Оранжерии | гр. Нови Искър
джао
Цена
2 850 лв.
джао
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: джао,  преди 58 дни
Джао Вей оод се осигурят нови оранжерии,Дълъг живот на твърда,Лесна инсталация,Похвали от клиенти. Материал: 1: ф25 поцинкована тръба гореща Особености: 8м х 20м цена 3100 лв ,Не съдържа полиетилен. Аз също така предоставя с широчина 6 метра -- 8 метра на оранжерии с различни спецификации, за да избирате.
джао | Оранжерии | гр. Нови Искър
джао
Цена
1 800 лв.
джао
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: джао,  преди 58 дни
Джао Вей оод се осигурят нови оранжерии,Дълъг живот на твърда,Лесна инсталация,Похвали от клиенти. Материал: 1: ф22 поцинкована тръба гореща Особености: 6м х 20м цена 1960 лв ,Не съдържа полиетилен. Аз също така предоставя с широчина 3 метра -- 8 метра на оранжерии с различни спецификации, за да избирате.
джао | Оранжерии | гр. Нови Искър
джао
Цена
1.60 лв.
джао
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: джао,  преди 70 дни
1.60 лв е цената на квадратен метър, полиетиленово фолио (найлон) за оранжерии. дебелина:100 микрона размери:8м、10m、12m ширина
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.