Фермерство, Механизация

Оранжерии

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
55 обяви
ТОП оферта
Оранжерия за двора, вилата или градинатагр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 1 час750 лв. (Цена)Парници БГОранжерия със супер здрава конструкция от дебелостенен (1мм) стоманен двойно поцинкован квадратен профил (20*20 мм), който по специална технология е огънат под формата на дъга, така се гарантира изключителната здравина на конструкцията. Дълготрайно покритие от поликарбонатни плоскости с УВ (UV) покритие и 10 години гаранция. Оранжерията разполага с 2 врати (от двете страни) с допълнителни прозорци върху всяка една от тях. Като конструкцияна на двата панела с вратите е здраво заварена в завода, и няма нуджа се се сглобява допълнително (виж картинките по долу.) Много издръжлива оранжерия, която ще ви служи над 20 години. Без ръждясване, без огъване, без смяна на покритието от поликарб..
ТОП оферта
оранжерии - изработване, доставка и монтаж на полиетиленови оранжерии.гр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 9 часа2 570 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 EООД - Изработва, доставя и монтира професионални оранжерии по нова технология тип ”Тунелни”. За 6 м ширина: Размери - 6м ширина, 15м дължина, 2.70м височина. Метална конструкция - 1195,00 лв, Цена на полиетилен с UV защита и прилежащи полутръби - 330,00 лв. Цялостен монтаж - 200,00 лв. Общо: 1 725,00 лв. За 8 м ширина: Размери - 8м ширина, 25м дължина, 3.50м височина. Метална конструкцията - 1860,00 лв, Цена на полиетилен с UV защита и прилежащи полутръби - 460,00 лв. Цялостен монтаж - 250,00 лв. Общо: 2 570,00 лв. Конструкцията е изключително здрава и тествана при зимни условия. Подходящи за отглеждане на всички видове зеленчуци. Може да се ..
ТОП оферта
Фермерски оранжерии от поликарбонатгр. Варна, Варна,  Подател: Парници БГ,  преди 14 часа99 лв. (Цена)Парници БГПредлагаме професионални фермерски оранжерии от двойно горещо поцинкован квадратен профил с размери 40*40мм и покритие от поликарбонат с UV защита. Размерите на оранжерията са: 6 м широчина 3.8 м височина дължини от 10 м и нагоре Налични са врати от двете страни с размери 2*2,3 м, капандури за проветряване по поръчка. Цена 99лв/1м2 без ДДС. Много издържлива оранжерия с гаранция от производителя 20 години. Много добър избор за отглеждане на цветя, разсади и овощни култури. Гаранцията на поликарбоната от производителя е 10 години. Възможно е закупуване само на металната конструкция. Професионални фермерски оранжери Издръжливи на сняг, дъжд, слънце, градушка Гаранция за качеств..
ТОП оферта
оранжериигр. Русе, Русе,  преди 1 ден65 лв. (Цена)ТУНЕЛЕН ТИП - тази конструкция е изключително подходяща за високи или увивни растения (домати и краставици) и удачна за монтаж в региони с обилни снеговалежи. Вертикалните и стени позволяват използването на максимална площ за отглеждане на култури, имат повече обем и обработката покрай стените е улеснена. (ЗАБЕЛЕЖКА: освен изключително масовата употреба на този тип за зеленчукопроизводство и цветя, намира и широко приложение в гъбарството. Модела и материалите за изработка на фермите могат да бъдат променени в зависимост от желанието на клиента. Монтират се бързо и лесно и са на изключително изгодни цени! Произвеждат се в различни размери. Фермите са разглобяеми. СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ 1бр. ф..
ТОП оферта
оранжерии тунелнигр. Русе, Русе,  Подател: НОКСИ - 2,  преди 1 денНокси-2 ООД - гр. Русе - произвежда, доставя и монтира професионални, полиетиленови оранжерии тип ”Тунелни” с ширина 6,00 и 8,00 метра. Гарантираме надеждност на конструкцията при неблагоприятни метеорологични условия, както и прецизност на монтажа. Конструкцията е грундирана и изцяло разглобяема. Срок за изработка 10 работни дни. Цената се калкулира според ширината и дължината. Доставки и монтаж се извършват в цялата страна. Примерна цена за оранжерия с размери: ширина 8,00 м, височина 3,20 м, дължина 24,30 м, отстояние на фермите 1,85 м. - 2570,00 лв с ДДС
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПредлагаме чисто нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме чисто нови оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 1 ден
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове, цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с различни широчини / 2 до 8 м./ и височина от 2.50 до 3.50 м., изработени от поцинковани стоманени тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирмата разполага с транспорт до всяка точка на стр..
VIPХоландски поцинковани оранжерий. 6000лв/дка. | Оранжерии | гр. Плевен
Холандски поцинковани оранжерий. 6000лв/дка.
Цена
6 000 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 1 ден
Холандски поцинковани оранжерий. Може и на елементи. 6000лв/декар. Траби ф50 0.60лв/кг.
професионални и хоби оранжерии до ключ | Оранжерии | гр. Пловдив
професионални и хоби оранжерии до ключ
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 5 часа
Предлагаме доставка и монтаж на висококачествени полетиленови и поликарбонатни оранжерии,предназначени за различни нужди/ хоби и професионални/ с различни квадратури.Ширина от 3/6/7/8/9,6м и височина от 2,00 до 3.50м,при билото и различна дължина.Изработват се от здрава тръбна поцинкована конструкция състояща се от двойна ферма тип АСЕНОВГРАДСКА и допълнителни укрепителни елементи.Предлаганите от нас конструкции са с врати,проветрители,укрепващи греди,закрепващи елементи за полетитена.Полетилена който използваме е 120 микрона стабилизиран с UV защита и слой анти капка.Изключително издръжлив на..
оранжерия за дома | Оранжерии | гр. Пловдив
оранжерия за дома
Цена
1 050 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: АКВАПАРК ГРУП ЕООД,  преди 5 часа
Висококачествена оранжерия от поликарбонат предназначена за отглеждане на зеленчуци, цветя, расади, гъби и други култури. Конструкцията е изработена от стоманени поцинковани профили а поликарбоната е 4мм дебел. Издръжлива на сняг и вятър. Поликарбоната е с УВ защита което гарантира надежността и издръжливостта за оранжерията. Оранжерията се затопля бързо от слънчевите лъчи. В конструкцията има две врати и два проветрителя Размери 3 х 6 х 2м Имаме и модел 3 х 4 х 2м - цена 780.00лв Допълнително се предлага доставка и монтаж в цяла България
Оранжерия тип свод 4 x 3 x 2M | Оранжерии | гр. София
Оранжерия тип свод 4 x 3 x 2M
Цена
550 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: harry,  преди 9 часа
Оранжерия тип свод 4 x 3 x 2M - 550,00 лв/к-т Комплекта включва: Подсилена олекотена метална конструкция Прозрачно армирано покривало с UV защита Монтажни елементи Характеристика на оранжерията: Метална тръбна конструкция Ф 25мм Покривало - 140гр/м2 Основата се състои от седем свода прикрепени към надлъжни тръби придаващи допълнителна здравина на оранжерията. Покривалото е изработено от високотехнологична полипропиленова материя, като надлъжни страни са разплетени 8 (12 кв. м.) броя отвори (прозорци), които служат за контрол на температурата на въздуха на оранжерията. В..
Изработка  и монтаж на оранжерии. | Оранжерии | гр. София
Изработка и монтаж на оранжерии.
Цена
1 300 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Стоян Стоянов,  преди 12 часа
Изработка и монтаж на оранжерии. Метална конструкция и покритие от поликарбонат. Различни размери. Посочената цена е за изработка и монтаж на оранжерия с размер 18кв.м.
Оранжерия разглобена | Оранжерии | гр. Радомир
Оранжерия разглобена
Цена
7 000 лв.
гр. Радомир, обл. Перник,  Подател: Валентин,  преди 14 часа
Оранжерия тип радомирска разглобена. Размери 6,40 х 3,20; 6,40 х 2,70
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Пазарджик
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Кърджали
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Кърджали, обл. Кърджали,  преди 1 ден
Продавам оранжерии-18м2Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Стара Загора
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. София
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Варна
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Добрич
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 1 ден
Продавам оранжерии-18м2Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Бургас
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Хасково
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2. | Оранжерии | гр. Ямбол
Продавам оранжерии-18м2.
Цена
1 049 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер:  3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм. безплатна доставка
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Русе
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 049 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 1 ден
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж - 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията - 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
оранжерия с поликарбон | Оранжерии | гр. Силистра
оранжерия с поликарбон
Цена
860 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 2 дни
оранжерия с поликарбон размери ш/д/в-3/4/2,1 цената на оранжерията е с покритието
оранжерия за дома - професионална | Оранжерии | гр. Сливо поле
оранжерия за дома - професионална
Цена
750 лв.
НОКСИ-93 ЕООД
гр. Сливо поле, обл. Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 2 дни
НОКСИ - 93 ЕООД - изработка, доставка и монтаж на оранжерии за дома тип ”Хоби”. Размери: ширина - 4,00 м., височина -2,70 м., дължина - 6.00 м. Металната конструкцията - 470,00 лв. Полиетилен с УВ защита и PVC полутръби - 180,00 лв. Цялостен монтаж - 100 лв. Обща стойност - 749,00 лв. с ДДС Конструкцията е изключително здрава с подсилени ферми, издръжлива при зимни условия. Доставки и монтаж се извършват в цялата страна ЗАПЛАЩАНЕТО СТАВА СЛЕД ДОСТАВКАТА ИЛИ МОНТАЖА.
оранжерии Хоби | Оранжерии | гр. Русе
оранжерии Хоби
Цена
749 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: НОКСИ - 2,  преди 3 дни
Нокси-2 ООД - гр. Русе - произвежда, доставя и монтира полиетиленови тунелни оранжерии за дома, модел ”Хоби”. Посочената цена е за оранжерия с размери: ширина 4,00 м, височина 2,70 м и дължина 6,00 м. Срок за изработка 10 работни дни. Възможна е изработка в дължина извън посоченият размер. Доставки и монтаж се извършват в цялата страна. Плащането се извършва след доставка и монтаж. Гарантираме качество на продукта и прецизност на монтажа. Пишете, звънете, не ни щадете.
Оранжерии | Оранжерии | с. Караджалово
Оранжерии
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Оранжерия Тип Асеновградска.7 метра ширина Плътно Желязо.18мм.
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски. 6 метра плътно желязо ф18мм. | Оранжерии | с. Караджалово
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски. 6 метра плътно желязо ф18мм.
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски. 6 метра плътно желязо ф18мм.
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски | Оранжерии | с. Караджалово
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Продавам Оранжерии тип Асеновградски плътно желязо ф18мм. 2 дка 660 кв.м. демонтирани и 2 дка 400 кв.м. монтирани. Средното разстояние между демонтираните ферми е 2,05м и имат подсилени тройни начални ферми, врати и прозорци. Монтираните са 10 броя оранжерии с размер 30 метра дължина и 8 метра ширина, като закрепването на фермите е с 3 броя дебелостенни тръби - една горе на върха и две в двата края. Разстоянието между фермите е 2,70 метра. Оранжериите са в отлично състояние. Съдействие за намиране на транспорт в цялата страна.
Купувам Оранжерии | Оранжерии | гр. Първомай
Купувам Оранжерии
гр. Първомай, обл. Пловдив,  Подател: Станимир Фиев,  преди 6 дни
Оранжерия Тип Асеновградски.Местоположнието Без Знаение.
Продавам демонтирана италианска конструкция за оранжерия | Оранжерии | гр. Враца
Продавам демонтирана италианска конструкция за оранжерия
гр. Враца, обл. Враца,  преди 6 дни
Продавам демонтирана италианска конструкция за оранжерия, поцинкована с размери. Височина 6,40 м., ширина 6,20 м., дължина 2*100 м. успоредно и тегло 11 т. и 180 кг. МОЖЕ И БАРТЕР ЗА АВТОМОБИЛ С ДОПЛАЩАНЕ.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.