Фермерство, Механизация

Оранжерии

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
48 обяви
ТОП оферта
оранжерия за дома - професионалнагр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 1 ден750 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 ЕООД - изработка, доставка и монтаж на оранжерии за дома тип ”Хоби”. Размери: ширина - 4,00 м., височина -2,70 м., дължина - 6.00 м. Конструкцията е изключително здрава с подсилени ферми, издръжлива при зимни условия. Цена на металната конструкцията - 470,00 лв. Цена на полиетилен с УВ защита и прилежащи полутръби - 180,00 лв.Цена за цялостен монтаж - 100 лв. Обща стойност - 750,00 лв. с ДДС Доставки се извършват в цялата страна
ТОП оферта
оранжерии - изработване, доставка и монтаж на полиетиленови оранжерии.гр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 1 ден115 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 EООД - Изработва, доставя и монтира професионални оранжерии по нова технология тип ”Асеновградски”. Цени за метална ферма с ширина 8 метра. Метална дъговидна ферма с ширина 8 метра (грундирана), в комплект със седем закрепващи елемента, изработени от профилна тръба - 115,00 лв. 1 бр. ферма - 8 метра ширина без закрепващи елементи - 60 лв. Цени за метална ферма с ширина 6 метра: Метална дъговидна ферма с ширина 6 метра (грундирана), в комплект с пет закрепващи елемента, изработени от профилна тръба - 105,00 лв. 1 бр. ферма - 6 м. ширина без закрепващи елементи - 50 лв. Цена за четири броя врати и чела към тях - 250,00 лв. Цена за 1 бр. проветрител - 50 лв Височина на фер..
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPПредлагаме нови скопчани оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме нови скопчани оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 18 часа
Предлагаме скопчани модулни оранжерии с широчина на единичния блок от 8 м. и дължина според Вашите нужди. Фермите са изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена, отвеждане на дъждовните води и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към обявената цена предлагаме монтаж на място, както и полиетилени с много висока UV защита, със срок..
VIPПродавам нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Продавам нови оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 18 часа
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчини от 7 и 8м.,височина 3-3.30м., изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към..
VIPПредлагаме чисто нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме чисто нови оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 2 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с различни широчини / 4,5 , 6м./ и височина от 2.50 до 3.50 м., изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на ст..
Оранжерии | Оранжерии | с. Караджалово
Оранжерии
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 19 часа
Оранжерия Тип Асеновградска.7 метра ширина Плътно Желязо.18мм.
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски | Оранжерии | с. Караджалово
Продавам Оранжерии Тип Асеновградски
с. Караджалово, обл. Пловдив,  преди 19 часа
Продавам два броя Оранжерии Тип Асеновградски Плътно Желязо Ф18мм.Общата площ на оранжериите е 600 кв.м.
СГЛОБЯВАНИ ОРАНЖЕРИИ | Оранжерии | с. Драчево
СГЛОБЯВАНИ ОРАНЖЕРИИ
Цена
400 лв.
с. Драчево, обл. Бургас,  Подател: Юрий,  преди 1 ден
Доставка и продажба на многофункционални сглобявани оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчина от 2,00 м. до 4,0 м. височина до 2,15 м. и дължина от 4,0 м.с опция за удължение кратно 2 м, изработени от поцинковани квадратни тръби с дебелина 1 мм и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и поликарбона.Цените на конструкции започва от 400 лева без ДДС за 2,0х4,0 м и 3,0х4,0м
поликарбон 4 мм прозрачен | Оранжерии | гр. Бургас
поликарбон 4 мм прозрачен
Цена
100 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Юрий,  преди 1 ден
продава поликарбон 4 мм 2х6 м за оранжерии и др.
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване | Оранжерии | гр. Пазарджик
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване
Цена
130 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 1 ден
Бомбуси-земни пчели селектирани и произведени в Израел.В кошера има майка и 50-70 пчели,като до края на живота им нарастват до около 300, кошера е с размери 30х25х28см предназначен е за 2 дка оранжерийни растения или 1 дка овощни градини. Работен температурен диапазон 5-35*С. Животът на пчелите е 6-8 седмици,ако температурата е много висока или ниска това скъсява живота им. При закупуване на кошер ще получите подробни инструкции за приложението му,както и информация за използване на пестициди в присъствието на пчели.
оранжерия с поликарбон | Оранжерии | гр. Силистра
оранжерия с поликарбон
Цена
860 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 2 дни
оранжерия с поликарбон размери ш/д/в-3/4/2,1 цената на оранжерията е с покритието
Полиетиленово РЕ фолио 1,5мм | Оранжерии | гр. София
Полиетиленово РЕ фолио 1,5мм
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЗКГ и С Инженеринг ЕООД,  преди 2 дни
Полиетиленово /РЕ/ фолио с дебелина 1,5мм, ширина 7000мм и дължина 100метра навито на руло. Приложение: изработка на хидроизолация, за рекултивация, за изграждане на депа за твърди отпадъци и други. Свързване на отделните листа чрез заваряване. Придружаващи документи: фактура, сертификат за качество, декларация за съответствие и CE маркировка. Цена: 6,40 лв/кв.м. без ДДС за цялото руло, възможност за продажба и на по-малко количество, но не по-малко от 7кв.м. при цена по договаряне. Възможност за поръчка и доставка и на други размери полиетиленово /РЕ/ фолио или плочи с цени по договаряне в..
продавам оранжерия | Оранжерии | гр. Пловдив
продавам оранжерия
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 дни
АСЕНОВГРАДСКА оранжерия с ширина 8м. и височина в билото 3,70м. дължина -пожелание ;оранжерия тип ’АСЕНОВГРАДСКА’ ширина 6м, 6.5-7м. с височина 2.80-3.00м. ширина 9,6м и височина 4,25м. дължина -пожелание.ДОБРИ ЦЕНИ,КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ,НАДЕЖДНИ КОНСТРУКЦИИ !!!Могат да се ползват за гъбарници! ;изработваме конструкции по проект на клиента. ВЪЗМОЖНОСТ за доставка и монтаж!
ферми за оранжерии | Оранжерии | гр. Пловдив
ферми за оранжерии
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 6 дни
продава ферми за оранжерии
new greenhouse Продавам нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
new greenhouse Продавам нови оранжерии
Цена
3 100 лв.
джао
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: джао,  преди 7 дни
Джао Вей оод се осигурят нови оранжерии,Дълъг живот на твърда,Лесна инсталация,Похвали от клиенти. Материал:  1: ф25 поцинкована тръба гореща Особености: 8м х 20м цена 3100 лв ,Не съдържа полиетилен. Аз също така предоставя с широчина 6 метра -- 8 метра на оранжерии с различни спецификации, за да избирате.
new greenhouse  Оранжерии парник | Оранжерии | гр. Нови Искър
new greenhouse Оранжерии парник
Цена
1 960 лв.
джао
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: джао,  преди 7 дни
Джао Вей оод се осигурят нови оранжерии,Дълъг живот на твърда,Лесна инсталация,Похвали от клиенти. Материал:  1: ф22 поцинкована тръба гореща Особености: 6м х 20м цена 1960 лв ,Не съдържа полиетилен. Аз също така предоставя с широчина 3 метра -- 8 метра на оранжерии с различни спецификации, за да избирате.
Продавам оранжерия | Оранжерии | с. Константиново
Продавам оранжерия
Цена
2 800 лв.
с. Константиново, обл. Варна,  преди 8 дни
Продавам оранжерия 7м. широка, 3м. висока, 400кв.м
Купувам Оранжерии | Оранжерии | гр. Първомай
Купувам Оранжерии
гр. Първомай, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Оранжерия Тип Асеновградски.Местоположнието Без Знаение.
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×4м | Оранжерии | гр. Бургас
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×4м
Цена
699 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Хоби оранжерии ” Четири сезона” за вашият дом и градина. За вашите цветя и зеленчуци. Подходящи за домашно производство. Размери 3х4 метра. Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Притежават високи топоизолационни качества Осигуряват защита на растенията от UV лъчения Устойчивост на градушки и други механични въздействия Устойчивост на натоварване до 20 кг/м2 Устойчивост на вятър до 20 м/сек.
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×6м | Оранжерии | гр. Бургас
Хоби оранжерии – Четири сезона 3×6м
Цена
999 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Хоби оранжерии за вашият дом и градина. За вашите цветя и зеленчуци. Подходящи за домашно производство. Размери 3х6 метра. Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Притежават високи топоизолационни качества Осигуряват защита на растенията от UV лъчения Устойчивост на градушки и други механични въздействия Устойчивост на натоварване до 20 кг/м2 Устойчивост на вятър до 20 м/сек.
Оранжерия в кутия 3 х 3 х 2.4 м ShelterLogic | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия в кутия 3 х 3 х 2.4 м ShelterLogic
Цена
684 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Оранжерията се доставя в една кутия: лесна доставка. Технологична конструкция: време за монтаж: 1,5 часа. Надеждна дългогодишна експлоатация: срок на експлоатация – 10 години, не е необходимо оранжерията да се разглобява през зимата. Време за монтаж на оранжерията 1,5 – 2 часа.
Оранжерия със светоразсейващо покривало 3 х 6.1 х 2.4 м | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия със светоразсейващо покривало 3 х 6.1 х 2.4 м
Цена
977 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Отглеждане на култури в оранжерията на няколко нива. - Увеличаването на ефективната площ на оранжерията с 90%. Реколтата узрява по-бързо.- Транслуцентното покривало създава равномерно осветление в оранжерията. Растенията могат да бъдат засадени по–рано. - покривалото има високи топлоизолационни свойства. Мобилност - конструкцията се разглобява и сглобява за няколко часа. Навсякъде - лесно и удобно. Надеждност - срок на експлоатация - 10 години!
Оранжерия Кин PREMIUM - 4м Дължина | Оранжерии | гр. Бургас
Оранжерия Кин PREMIUM - 4м Дължина
Цена
890 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Оранжерия КИН PREMIUM - изработена от затворена поцинкована тръба с покритие от поликарбонат! Не се нуждае от боядисване; Не се поддава на корозия; Издържа на голямо снегово натоварване; Повишена здравина за сметка на скелета от затворена поцинкована тръба; Лесен монтаж; Сглобяем скелет; Транспортиране с лек автомобил.
Индустриални оранжерии по Европрограми | Оранжерии | гр. Бургас
Индустриални оранжерии по Европрограми
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: МКМ БГ ГРУП,  преди 15 дни
Оранжерийната конструкция на индустриалните оранжерии е в два типа – тунелен и модулен. Двата типа подлежат на изработка, както от отворен С-профил, така и от електрозаварени тръби. Модулният и тунелният тип са разглобяеми, което им осигурява бърз монтаж и мобилност. Конструкциите са с иновативна и патентована система от типа клипс за закрепване на фолиото, което осигурява възможност за монтаж на двойно надуваемо фолио. Това повишава тяхната ефективност и намалява разходите за отопление през зимния сезон. С различни комбинации от билно, странично проветрение и охладителна система се опти..
Продава конструкция оранжерии | Оранжерии | гр. Плевен
Продава конструкция оранжерии
Цена
10 000 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  Подател: Ивайло Митев,  преди 19 дни
5 декара конструкция от стоманено стъклена оранжерии /холандски тип/.Цена 10 000 лв. на декар. Продава се с стъклата!
Предлагаме нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме нови оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  преди 26 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчина от 6м. и височина до 3.0м., изработени от поцинковани тръби с диачетър 3/4” и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. До..
Градински оранжерии - 2 броя | Оранжерии | гр. Видин
Градински оранжерии - 2 броя
Цена
1 500 лв.
Асен Петров
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Асен Петров,  преди 29 дни
Градински оранжерии - 2 броя Размери: 6*26 6*36 Цената се отнася за двата броя.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Ямбол
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 199 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 30 дни
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Бургас
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 199 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 30 дни
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
Продавам оранжерии-18м2 | Оранжерии | гр. Варна
Продавам оранжерии-18м2
Цена
1 199 лв.
гр. Варна, обл. Варна,  преди 30 дни
Ефективност от -50 до 120С Бърз и лесен монтаж – 2 души и 6 часа Лекота на конструкцията – 65 кг. Високи топоизолационни качества Защита на растенията от UV лъчения Устойчиви на градушки и други механични въздействия Устойчиви на натоварване до 20 кг/м2. Оранжериите са устойчиви на вятър до 20 м/сек. Размер: 3м. x 6м. с прозрачен поликарбонат 4 мм.
« Предишна | 12 | Следваща »
Host.bg
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.