Фермерство, Механизация

Оранжерии

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
28 обяви
ТОП оферта
оранжерия за дома-професионалнагр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 1 ден470 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 ЕООД - изработка, доставка и монтаж на оранжерии за дома тип ”Хоби”. Размери: ширина - 4,00 м., височина -2,70 м., дължина - 6.00 м. Конструкцията е изключително здрава с подсилени ферми, издръжлива при зимни условия. Цена на металната конструкцията - 470,00 лв. Цена на полиетилен с УВ защита и прилежащи полутръби - 180,00 лв.Цена за цялостен монтаж - 100 лв. Обща стойност - 750,00 лв. с ДДС Доставки се извършват в цялата страна
ТОП оферта
оранжерии - изработване, доставка и монтаж на полиетиленови оранжерии.гр. Сливо поле, Русе,  Подател: НОКСИ-93 ЕООД,  преди 1 ден115 лв. (Цена)НОКСИ-93 ЕООДНОКСИ - 93 - Изработка, доставка и монтаж на професионални оранжерии по нова технология тип ”Асеновградски”. Метална дъговидна ферма (грундирана), комплект със закрепващи елементи е 115,00 лв. за 8 м. ширина/ 105,00 лв. за 6,00 м. ширина 1 бр. ферма - 8 м. ширина без закрепващи елементи - 60 лв. 1 бр. ферма - 6 м. ширина без закрепващи елементи - 50 лв. Стандартна височина на фермите е от 3.20м до 3.70 м. Възможна е индивидуална изработка извън посочените параметри във височина. Подходящи за отглеждане на домати,краставици, пипер и други видове зеленчуци. Конструкцията е изключително здрава и тествана при зимни условия. Може да се използва за склад и др. Извършваме и следните услуги: инс..
ТОП оферта
продавам оранжериягр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 деноранжерия с ширина 9,6м и височина 4,25м; ширина 8м. с височина 3,70м. дължина -пожелание ;оранжерия тип ’АСЕНОВГРАДСКА’ ширина 6м, 6.5-7м. с височина 2.80-3.00м. дължина -пожелание.ДОБРИ ЦЕНИ,КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ,НАДЕЖДНИ КОНСТРУКЦИИ !!!Могат да се ползват за гъбарници! ;изработваме конструкции по проект на клиента. ВЪЗМОЖНОСТ за доставка и монтаж!
ТОП оферта
хоби оранжериягр. Пловдив, Пловдив,  преди 1 ден330 лв. (Цена)размери-4м ширина,6м дължина,2.70м височина. конструкцията е изключително здрава с подсилени ферми, издържливи при зимни условия и силни ветрове. цена на конструкция 6м. дължина - 330 лв, цена на конструкция 8м. дължина - 400 лв. цена на конструкция 10м. дължина 470 лв. цена на полиетилен стабилизиран с UV защита и прилежащи полу-тръби за захващане - 120 лв. за 6 м. дължина.съдействие при монтаж /изключително лесен е/ P.S. !!!вратата и проветрителя са примерни!!!
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPОранжерии | Оранжерии | гр. Първомай
Оранжерии
гр. Първомай, обл. Пловдив,  преди 3 дни
Оранжерия Тип Асеновградска.6 метра ширина.200 броя ферми.Дължини на спънките 1.45метра. Плътно Желязо.18мм.
оранжерия с поликарбон | Оранжерии | гр. Силистра
оранжерия с поликарбон
Цена
860 лв.
гр. Силистра, обл. Силистра,  Подател: teo,  преди 11 часа
оранжерия с поликарбон размери ш/д/в-3/4/2,1 цената на оранжерията е с покритието
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване | Оранжерии | гр. Пазарджик
БОМБУСИ-земни пчели за опрашване
Цена
130 лв.
гр. Пазарджик, обл. Пазарджик,  преди 4 дни
Бомбуси-земни пчели селектирани и произведени в Израел.В кошера има майка и 50-70 пчели,като до края на живота им нарастват до около 300, кошера е с размери 30х25х28см предназначен е за 2 дка оранжерийни растения или 1 дка овощни градини. Работен температурен диапазон 5-35*С. Животът на пчелите е 6-8 седмици,ако температурата е много висока или ниска това скъсява живота им. При закупуване на кошер ще получите подробни инструкции за приложението му,както и информация за използване на пестициди в присъствието на пчели.
Купувам Оранжерии | Оранжерии | гр. Първомай
Купувам Оранжерии
гр. Първомай, обл. Пловдив,  преди 9 дни
Оранжерия Тип Асеновградски.Местоположнието Без Знаение.
Предлагаме нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме нови оранжерии
Цена
1 300 лв.
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Никола Григоров,  преди 9 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчина от 6м. и височина до 3.0м., изработени от поцинковани тръби с диачетър 3/4” и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. До..
Предлагаме чисто нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме чисто нови оранжерии
Цена
900 лв.
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Никола Григоров,  преди 9 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с различни широчини / 4,5 , 6м./ и височина, изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнителн..
Продавам нови оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Продавам нови оранжерии
Цена
1 400 лв.
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Никола Григоров,  преди 9 дни
Доставка на многофункционални оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчини от 7 и 8м.,височина 3-3.30м., изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към..
СГЛОБЯВАНИ ОРАНЖЕРИИ | Оранжерии | с. Драчево
СГЛОБЯВАНИ ОРАНЖЕРИИ
Цена
400 лв.
с. Драчево, обл. Бургас,  Подател: Юрий,  преди 10 дни
Доставка и продажба на многофункционални сглобявани оранжерии с различни размери предназначени за зеленчукопроизводство, гъбарници, складове,цветя и други, съобразени с Вашите потребности и бюджет. Фирмата предлага оранжерии с широчина от 2,00 м. до 4,0 м. височина до 2,15 м. и дължина от 4,0 м.с опция за удължение кратно 2 м, изработени от поцинковани квадратни тръби с дебелина 1 мм и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена и поликарбона.Цените на конструкции започва от 400 лева без ДДС за 2,0х4,0 м и 3,0х4,0м
Предлагаме нови скопчани оранжерии | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме нови скопчани оранжерии
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Никола Григоров,  преди 16 дни
Предлагаме скопчани модулни оранжерии с широчина на единичния блок от 8 м. и дължина според Вашите нужди. Фермите са изработени от поцинковани тръби и укрепващи елементи, със съвременно решение по отношение укрепване на полиетилена, отвеждане на дъждовните води и на проветряването. Стараем се да удовлетворим изискванията както на професионалните зеленчукопроизводители, така и на любителите на хоби оранжериите. Фирма „Джао Вей” ООД разполага с транспорт до всяка точка на страната. Допълнително към обявената цена предлагаме монтаж на място, както и полиетилени с много висока UV защита, със срок..
продавам оранжерийни конструкции | Оранжерии | с. Бяла река
продавам оранжерийни конструкции
с. Бяла река, обл. Пловдив,  преди 25 дни
Продавам 3 броя оранжерийни конструкции - сглобяеми, всяка по 500 кв, 10 м - широчина, 50 м - дължина, 4 м - височина
Продавам полиетиленови оранжерии | Оранжерии | гр. Ямбол
Продавам полиетиленови оранжерии
Цена
20 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 42 дни
Продавам полиетиленови оранжерии Испански , 5 метра високи,пълен комплект със всичко.В момента са сглобени и могат да се видят.Намират се в с.Дражево Ямболска област.Оранжериите са 18 шеда сглобени 2 от тях са блок , останалите са тунели.Цена 20лв/квадратния метър, общо са 10 декара , по 500 квадрата на тунел.Дължина 55 метра ширина 10 метра , височина 5 метра.
Нови оранжерии | Оранжерии | гр. Добрич
Нови оранжерии
Цена
250 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Маринов,  преди 47 дни
Продавам нови оранжерии с ширини 3,6 и 8м на ферми тунелни, различни дължини на атрактивни цени. Документи при кандидатстване по програмите на ДФЗ
печки за отопление на оранжерии | Оранжерии | гр. Камено
печки за отопление на оранжерии
Цена
80 лв.
гр. Камено, обл. Бургас,  Подател: veselina beleva,  преди 54 дни
2 броя. 80 лв./бр.
Продавам нови оранжерии | Оранжерии | гр. Добрич
Продавам нови оранжерии
гр. Добрич, обл. Добрич,  преди 57 дни
Продавам нови оранжерии с ширини 3,6 и 8м на ферми тунелни, различни дължини на невероятни цени
Полиетиленово РЕ фолио 1,5мм | Оранжерии | гр. София
Полиетиленово РЕ фолио 1,5мм
Цена
7 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: ЗКГ и С Инженеринг ЕООД,  преди 59 дни
Полиетиленово /РЕ/ фолио с дебелина 1,5мм, ширина 7000мм и дължина 100метра навито на руло. Приложение: изработка на хидроизолация, за рекултивация, за изграждане на депа за твърди отпадъци и други. Свързване на отделните листа чрез заваряване. Придружаващи документи: фактура, сертификат за качество, декларация за съответствие и CE маркировка. Цена: 6,40 лв/кв.м. без ДДС за цялото руло, възможност за продажба и на по-малко количество, но не по-малко от 7кв.м. при цена по договаряне. Възможност за поръчка и доставка и на други размери полиетиленово /РЕ/ фолио или плочи с цени по договаряне в..
Нов уникален продукт полезен за вашата оранжерия | Оранжерии | Испания (ES)
Нов уникален продукт полезен за вашата оранжерия
Цена
9.50 EUR
Proquial S.L.
Испания (ES), обл. Друга държава,  Подател: Proquial S.L.,  преди 94 дни
Здравейте, казвам се Стефан Иванов и съм търговски представител на испанската фирма”Proquial”S.L. със сиф/фискален номер според испанското законодателство/B12337739 и генерален мениджер Ana Proquial.Фирмата ни произвежда суровини и материали за керамичната промишленост и селското стопанство.Представям ви един от нашите продукти: “PROXICAR”/Регистрирана търговска марка/едоброто решение за вашите парници и оранжерии.Свързващ материал/Ligante,лепило/ широкоизползван при варосване/Екраниране/на парникови и оранжериини конструкции.Със своите физико-химически качества/Здравина,дълготрайност на пок..
Хоби оранжерии | Оранжерии | гр. Ямбол
Хоби оранжерии
Цена
699 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 164 дни
Изработени от специални поцинковани метални профили с прозрачен поликарбонат 4 мм. Размери: 3м. х 6м. Цена: 999 лв. с ДДС 3м. x 4м. Цена: 699 лв. с ДДС
Продавам оранжерии с отоплителна инсталация | Оранжерии | с. Дълбок извор
Продавам оранжерии с отоплителна инсталация
с. Дълбок извор, обл. Пловдив,  Подател: Костадин,  преди 183 дни
Продавам оранжерии с отоплителна инсталация за повече информация моля обадете се на посочения телефон.
продавам оранжерии тип Асеновградски | Оранжерии | гр. Сливен
продавам оранжерии тип Асеновградски
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 207 дни
продавам оранжерии тип - Асеновградски
оранжерии | Оранжерии | гр. Русе
оранжерии
Цена
65 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  преди 233 дни
изработваме метални конструкции тип ферми за оранжерии с ширина 8м.- цена 65лв. 6м.-цена 60лв. 4м.-цена 55лв. и могат да бъдат и разглобяеми , за количества отстъпки и грундиране
Предлагаме полиетилен | Оранжерии | гр. Нови Искър
Предлагаме полиетилен
Цена
1.40 лв.
гр. Нови Искър, обл. София,  Подател: Никола Григоров,  преди 242 дни
Предлагаме полиетилен с висока UV защита, антикапка. Дебелина на фолиото 120 микрона. Срок на експлоатация 36 месеца. Разполагаме с широчини от 8, 10 и 12м. Изключително подходящ за оранжерии, гъбарници, разсадници и други.
ОРАНЖЕРИИ ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ПОЛИКАРБОНАТНИ | Оранжерии | гр. София
ОРАНЖЕРИИ ПОЛИЕТИЛЕНОВИ ПОЛИКАРБОНАТНИ
гр. София, обл. София,  преди 401 дни
Разпродажба на нови бързосглобяеми тръбни поликарбонатни и полиетиленови оранжерии. Подходящи за разсад, зеленчуци, цветя, гъбарници, птичарници и др. всякакви размери. Снабдени със сертификат и подробни указания за сглобяване и експлоатация. Доставка на място. Монтаж по желание на клиента.
ОРАНЖЕРИИ складове сушилни гъбарници | Оранжерии | гр. Добрич
ОРАНЖЕРИИ складове сушилни гъбарници
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Тодор Велев,  преди 1123 дни
Производство,доставка и монтаж на оранжерии с полиетиленово покритие. Метални конструкции,покрити с полиестерен плат с двустранно ПВЦ-покритие(ВЕНИЛ), подходящи за закрити складови стопанства, сушилни, сеновали, гъбарници и други цели.
Оранжерии с полиетиленово покритие | Оранжерии | гр. Добрич
Оранжерии с полиетиленово покритие
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Тодор Велев,  преди 1123 дни
Производство, доставка и монтаж на оранжерии с полиетиленово покритие. Метални конструкции с покритие от полиестерен плат с двустранно ПВЦ покритие, подходящи за складови помещения, зърнохранилища, сеновали, гъбарници и др.
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg